Over Atlanten fra Middelhavet til Brasilien - med dansk rejseleder, 21 dage

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Over Atlanten fra Middelhavet til Brasilien - med dansk rejseleder, 21 dage"

Transkript

1 Over Atlanten fra Middelhavet til Brasilien - med dansk rejseleder, 21 dage Savona Barcelona Malaga Casablanca Madeira Tenerife Recife Maceio Salvador Bahia Ilheus Rio de Janeiro Santos (Sao Paulo) Uhørt billigt krydstogt som bringer os over Atlanten, fra italienske Savona via det afrikanske kontinent til Sydamerika og den brasilianske storby Sao Paulo. Krydstogtet er med skibet Costa Pacifica, som byder på et udvalg af gode restauranter og et højt serviceniveau. Her er ligeledes flere barer, et varieret underholdningsprogram og aktivitetsmuligheder for store og små. Alle måltider, snacks, vand, kaffe/te og juice, aktiviteter og sceneshows er inkluderet i prisen på krydstogtet. Undervejs vil der være 6 unikke udflugter inkluderet i rejsens pris samt byvandring i nogle af de havne vi kommer til. Udflugterne er kun for gæster som rejser med Profil Rejser og guides af en engelsktalende lokalguide med deltagelse af den danske rejseleder. Byvandringer er naturligvis gratis, men evt. bus og entrébilletter er ikke inkluderet.

2 Rejsen dag-for-dag: Dag 1: Danmark Italien Afrejse fra Danmark, ankomst til krydstogtskibet, velkomstmøde og afsejling Afsejling kl. 16:30 Tidligt om morgenen flyver vi via Brussels til Nice. Herfra kører vi med bus det sidste stykke Savona i Italien. En tur på ca. to timer. Efter check ind vil rejselederen holde et velkomstmøde og tage dem, som er interesseret, med på en lille tur rundt på skibet, for at lære det lidt bedre at kende. Dag 2: Barcelona Byvandring med fantastiske seværdigheder Ankomst kl. 13:00 Afsejling kl. 19:00 Straks efter ankomst til Spaniens næststørste by, Barcelona, går vi i land for at opleve denne dynamiske og stilfulde by, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudí s arkitektoniske værk La Sagrada Familia. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik. Byvandringen med rejselederen bringer os bl.a. ad byens pulsåre, fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater. Vi besøger også bydelen Eixample med brede boulevarder og moderne bygninger, og myriader af restauranter og tapasbarer. Det er også her vi finder Barcelonas største seværdighed, verdens højeste kirke La Sagrada Familia også kendt som den ufuldendte kirke, som stråler i det stærke middelhavslys, der ifølge Gaudí giver catalanerne en helt særlig sans for skønhed. Dagens udflugt slutter med en tur gennem den labyrintisk middelalderbydel med snævre, krogede gader, der fører til små dunkle steder, hippe caféer, bohemebarer og designerbutikker.

3 Dag 3: På havet Afslapning og tid på egen hånd Nyd dagen på havet. Slap af med en god bog ved et af pool områderne, gå en tur på dækket eller deltag i nogle af de mange forskellige aktiviteter på skibet. Nyd den gode mad i hovedrestauranten elle en forfriskende cocktail i baren. Ønsker du yderlige forkælelse, er der mange spændende behandlinger at vælge mellem i skibet spa-afdeling. Dag 4: Malaga Udflugt til Alhambra-paladset og Granada Ankomst kl. 07:30 Afsejling kl. 17:30 Tidligt om morgenen ankommer vi til Malaga - en travl kystby og hovedbyen på Costa del Sol, den næststørste havneby i Spanien og et af Spaniens hovedsæder for handel. Et af de mest interessante steder at udforske, er den historiske bydel, som er ca. 800 år gammel. Det er også Pablo Picassos fødeby og er man kunstinteresseret kan et besøg på Picasso Museet varmt anbefales. Malaga kan bryste sig af kilometerlange skønne strande, billedskønne haver og fantastisk vejr, der netop gør området til en perfekt feriedestination. Der er mange udflugtsmuligheder i Malaga. Indtag frokosten på en de mange Tapasrestauranter, som ligger i forbindelse med byens store strøg, hvor der også er et stort udvalg af forskellige forretninger. Dagens udflugt går i dag til Alhambra-paladset som er beliggende på en klippe i sydspanske Granada. Alhambra er ikke, som tidligere antaget, ét palads, men består af sammenbyggede enheder af fæstning, fyrstebolig, moskéer, badeanlæg og beboelseskvarterer omgivet at et haveanlæg. Paladset er et mesterværk og det smukkeste og bedst bevarede eksempler på islamisk arkitektur i Europa. Inkl. frokost. Dagens tilkøbsudflugt inkluderer frokost. Når skibet forlader Malaga starter indsejlingen til Gibraltar Strædet, og omkring midnat passerer vi Gibraltar Klippen i skibets styrbord side. I bagbord side har vi Nordafrikas kyst.

4 Dag 5: Casablanca, Marokko Udflugt til farverige Marrakech Ankomst kl. 08:30 Afsejling kl. 17:00 Først på formiddagen ankommer vi til Casablanca som nok er mest kendt på grund af filmklassikeren med samme navn. Byen er Marokkos største og her findes en lang række restauranter, caféer, shopping centre, biografer, diskoteker m.v. og desuden en gammel bydel (Medina) med markeder og boder. Casablanca pryder sig af, at have den største moske i Marokko og den 5. største i verden Hassan II Moskeen. Den kan rumme op mod troende, indenfor og på pladsen omkring. Fra toppen af minaretten peger en laserstråle mod Mekka året rundt. Moskeen er bestemt en seværdighed. Dagens udflugt tager os med ind i landet til Marrakech der i tidernes morgen fungerede som karavanestop på handelsruterne gennem Sahara. Den tidligere hovedstad er et livligt sted, berømt for sine markeder og festivaler og Djemaa el-fna hovedtorvet indenfor medinaen (den gamle bymur) stedet hvor det hele foregår og hvor vi skal på sightseeing til fods. På denne tur besøger vi medinaen og oplever livet bag de gamle bymure. Vi gør stop ved den højeste bygning i Marrakesh, den berømte Koutoubia Minaret, et mesterstykke indenfor islamisk arkitektur. Turen fortsætter til Kasbah en (fort), hvorfra en gåtur fører os til Saadian Tombs, som blev bygget af sultan Ahmed el Mansour i det 16. århundrede som et mausoleum for ham selv og hans efterfølgere. Senere ved det aristokratiske Bahia Palace, ser vi Moorish Gardens som omkranser det smukke palads. Sidst men ikke mindst besøges den farverige souk (marked) før turen afsluttes ved det centrale torv, Djerna El Fna. Undervejs nyder vi en skøn frokost inden vi kører tilbage til skibet i Casablanca.

5 Dag 6: På havet Afslapning og tid på egen hånd En dag på havet, hvor nogle af skibets mange faciliteter kan benyttes. Dag 7: Funchal, Madeira Byvandring med rejselederen og tid på egen hånd Ankomst kl. 08:00 Afsejling kl. 17:00 Denne morgen ankommer vi til vulkan-øen Madeira som byder på unikke naturoplevelser og hyggelige byer. Madeira tilhører den portugisiske ø-gruppe, Madeira-øerne, heraf samme navn. Øerne ligger ud for Marokko og nord for De Kanariske Øer. Madeira på portugisisk betyder 'træ'. Da de portugisiske bosættere i sin tid kom til øen, var den dækket af en tæt subtropisk skov, som i dag desværre er ryddet. På øens nordlige side kan man dog stadig finde lidt af den berømte Laurisilva-skov som er på UNESCO s liste over Verdens kulturarv. Heldigvis har øen længe været så utilgængelig, at meget af den originalitet og charme, som er forsvundet fra byerne på fastlandet, lever i bedste velgående på Madeira. Funchal by, og især den gamle del omkring fortet på havnen, er et godt eksempel herpå. Funchal, ligger ved foden af en frodig bjergskråning på øens sydkyst ud mod Atlanterhavet. Byen er på størrelse med en mellemstor dansk provinsby, og de fleste seværdigheder er koncentreret i bymidten, og opleves derfor bedst til fods. Dagens byvandring går bl.a. langs havnepromenaden med palmer og anden subtropisk vegetation. I den ene ende af promenaden ligger Parque de Santa Catarina, en lille blomsterfyldt park med statuer af historiske personer, legeplads og store fuglebure med eksotiske fugle. Videre til Funchal centrum som fuld af liv med caféer, restauranter, smukke gamle huse og forretninger for enhver smag. De fleste fortove er belagt med sorte og hvide sten, som danner motiver, der beretter om livet på øen og dens rige historie.

6 Den centrale bydel byder også på en lang række af små spændende museer med meget forskelligartede udstillinger. Der er fotografimuseum, museum for kirkelig kunst, vin museum, historisk museum, tøjhusmuseum, sukkermuseum, bymuseum, broderimuseum m.v. Vi ser også den smukke rådhusplads, Praça do Município, med rådhuset fra 1758 og går en tur på det lokale marked, Mercado dos Lavradores. Her bliver der tidligt om morgenen landet fisk og senere kommer omegnens bønder med deres grøntsager, eksotiske frugter og kunsthåndværk. Bag markedet ligger den gamle by, Zona Velha, med farverige huse, hvoraf nogle blev bygget i 1500-tallet. I barerne i de smalle gader med toppede brosten, udfolder en del af Funchals natteliv sig. Efter byvandringen er resten af dagen til fri disposition. Dag 8: Santa Cruz de Tenerife Eventyr på egen hånd Ankomst kl. 09:00 Afsejling kl. 17:00 Tenerife er den største af alle de Kanariske øer. Øen ligger i Atlanterhavet, omkring 300 kilometer fra Afrikas kyst og er af vulkansk oprindelse. Tenerifes hovedstad Santa Cruiz de Tenerife har altid været kendt for livlig handel, museer, smukke parker og små tapas barer og caféer. Byen ligger kun få minutter fra bjerge, skove og strande, og er derfor et yndet feriemål for dem som ønsker mere end sol og badeferie. Tiden i havn er til oplevelser på egen hånd.

7 Dag 9-13: På havet Kursen er sat mod Sydamerika, og på turen over Atlanten er der mulighed for at benytte sig af nogle af skibets mange faciliteter. Tag en tur i motionsrummet, hør et foredrag, få en gang selvforkælelse i skibets spa, gå på dækket og hold udkig efter nogle af havets kæmper, slap af med en god bog, gå i teateret og nyd servicen ombord. Mulighederne er mange! Dag 14: Recife Heldagsudflugt til Recife og Olinda Ankomst kl. 08:00 Afsejling kl. 20:00 Tidligt om morgenen nærmer vi os Brasiliens kyst hvor skibet anløber Recife byen som brasilianerne ynder at kalde Brasiliens Venedig, skønt sammenligningen er lidt overdreven. Kanaler og floder gennemskærer dog byen, så den fremstår som tre øer. Talrige broer giver byens befolkning adgang til alle dele af Recife. Engang var den et lille fiskerleje, men i dag er den en driftig handels- og havneby, der er vokset op til at være den fjerdestørste by i Brasilien. Dagens tilkøbsudflugt tager os med på en tur til den moderne storby og Den smukke søster Olinda. Vi starter i Refices historiske centrum ved Praça da Republica, hvor både det neoklassiske Santa Isabel Teater, guvernørens bolig og retsbygningen ligger. Videre til det gyldne kapel, Capela Dourada, hvis loft er dekoreret med nogle af Brasiliens smukkeste malerier, og Casa da Cultura, kulturens hus, som er indrettet i et gammelt fængsel, hvor der i dag sælges brasiliansk kunsthåndværk. Senere kører vi langs Recifes Copacabana og Ipanema, nemlig stranden Boa Viagem og sætter kursen mod nabobyen Olinda der er smukt placeret på toppen af en bakke med flot udsigt til Recife og Atlanterhavet. En tur i Olindas gader og stræder er som en rejse tilbage i tiden til 1700-tallets Brasilien. Byen er på UNESCOs Verdensarvsliste og fredet som en af de bedst bevarede byer fra kolonitiden. Vi går en tur gennem de ofte stejle og snoede gader hvor vi vil opleve både pastelfarvede stenhuse, gamle kirker, høje palmer, museer og gallerier, gademusikanter og en bohemeagtig befolkning.

8 Dag 15: Maceio Eventyr på egen hånd Ankomst kl. 07:30 Afsejling kl. 14:00 I dag ankommer vi til Maceió. En af Nordøstbrasiliens mere ukendte kystbyer beliggende ca. 260 kilometer syd for Recife. Dagen er afsat til oplevelser på egen hånd hvor en til nogle af de nærliggende strande og en tur til koralrevet for at studere den forunderlige verden af dyr og planter, der gemmer sig under havets overflade, kan anbefales. Dag 16: Salvador Bahia Heldagsudflugt i Brasiliens første hovedstad Ankomst kl. 08:00 Afsejling kl. 23:00 Tidlig morgen anløber vi Salvador Bahia som var Brasiliens første hovedstad i perioden Denne maleriske by, som blev grundlagt af den portugisiske guvernør Thome de Souza, og Salvador da Bahia bliver af mange omtalt som Brasiliens Hjerte. UNESCO har udnævnt den historiske bydel Pelourinho som bevaringsværdig, og her skal vi på dagens tilkøbsudflugt bl.a. opleve de gamle og smukke pastelfarvede huse fra kolonitiden, byens katedral, Barokklosteret, brostensbelagte gader, de sortes kirke Nossa Senhora Rósario, panoramaudsigt over byen, lokale fiskere og meget mere. Dagens tilkøbsudflugt inkluderer frokost.

9 Dag 17: Ilheus Byrundtur i Brasiliens kakaohovedstad Ankomst kl. 08:00 Afsejling kl. 16:00 Ilhéus, der ligger ved Cachoera flodens munding, er centrum for Brasiliens intensive dyrkning af kakaotræer. I de bakkede landskaber omkring Ilhéus kan man stadig se kakaofarme og landarbejdere i sving, scenerier, der kunne være trukket ud af en historiebog, eller ud af bogen»cacao«, skrevet af den mand der i øvrigt har skaffet Ilhéus ind i brasilianernes bevidsthed, nemlig Jorge Armado. Han boede og skrev i Ilhéus og er i dag landets mest kendte forfatter. Byen ligger klemt inde mellem bakker, hav og en lille havn. Bymidten er lille og karakteristisk med mange særprægede huse og en ikke helt almindelig byplanlægning. Langs kysten går den ene dejlige strand over i den næste. Dagens tilkøbsudflugt går bl.a. til en af de nærliggende kakaofarme, men byder også på en byrundtur til fods i de hyggelige brostensbelagte gader, som også inkluderer et besøg i Jorge Armados hus. Dagens tilkøbsudflugt inkluderer frokost. Dag 18: På havet Kursen er sat mod Rio de Janeiro. Byen der bl.a. berømt for strandene Copacabana og Ipanema, den gigantiske Kristus-figur på Corcovado-bjerget og sit årlige karneval. Rio er også livsnydernes paradis med masser af underholdning, afslapning, sol og varme, indkøb, strande, samba og livsglæde. Rio de Janeiro var Brasiliens hovedstad fra 1763 til 1960 hvorefter byen Brasilia to over.

10 Dag 19: Rio de Janeiro Heldagsudflugt til Rios højdepunkter og Kristus statuen Ankomst kl. 08:00 Afsejling kl. 18:00 Denne morgen ankommer vi til Rio og i løbet af dagen skal vi på tilkøbsudflugten udforske byen og bl.a. opleve et af verdens originale syv vidundere og vartegn for byen: Kristus-figuren 715 meter hævet over denne smukke by på Corcovado-bjerget. Vi kører op med en hyggelig tandhjulsbane indviet af Brasiliens sidste kejser, Dom Pedro II, i 1880erne. Udsigten er uovertruffen og herfra er det indlysende, hvorfor Rio siges at være en af verdens smukkest beliggende byer. Vi passerer også Samba domen som er centrum for byens verdenskendte karneval, vi ser den smukt anlagt Flamingo Park og stopper ved den imponerende Metropolitan Katedral. I løbet af dagen oplever vi også livet på og langs Copacabana og en nyder en skøn grill frokost. Dag 20: Santos (Sao Paulo) Krydstogtskibet forlades og hjemrejsen kan begynde Ankomst kl. 09:00 Et begivenhedsrigt krydstogt med masser af nye oplevelser og indtryk er ved at have sin ende når vi i dag ankommer til Sao Paulo (Santos) en af verdens fem største byer. Efter morgenmad forlader vi skibet og sætter kursen direkte mod lufthavnen. Herfra sættes kursen tilbage mod Danmark. Der er mellemlanding og flyskifte undervejs. Dag 21: Danmark Ankomst til Danmark

11 Priser pr. person og afrejsedato 28. november 18. december Dobbeltkahyt Indvendig (kategori IC) kr ,- Udvendig (kategori EC) kr ,- Balkon (kategori BC) kr ,- Balkon (kategori BP) kr ,- Enekahyt fra kr ,- Malaga Alhambra-paladset og Granada, inkl. frokost Marrakesh Saharas gamle karavaneby, inkl. frokost Recife Byrundtur i Recife og Olinda Salvador Byrundtur i Brasiliens første hovedstad, inkl. frokost Ilheus Byrundtur og besøg på kakaofarm, inkl. frokost Rio de Janeiro Kristus-statuen og Rio byrundtur, inkl. frokost (Udflugterne gennemføres med dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide.

12 Rejsens pris inkluderer Dansk rejseleder ved min. 20 deltagere. Flytransport København Nice og Sao Paulo København. Alle kendte fly-, havneafgifter og -skatter. 6 unikke udflugter samt byvandringer jf. program. Transport til og fra krydstogtskibet. Aktiviteter, sceneshows osv. på krydstogtet. 19 nætters krydstogt på Costa Pacifica (kategori 4). Alle måltider, snacks, kaffe, te og vand på krydstogtet. Rejsens pris inkluderer ikke Sygdomsafbestillingsforsikring og rejseforsikring. Tillæg for enekahyt. Drikkepenge til personalet på skibet (EUR 9 pr. dag som trækkes på kreditkort ved check-in). Øvrige drikkevarer og måltider (OBS! På skibet tillægges alle drikkevarer et servicegebyr på 15 %). Evt. udgifter til entréer på byvandringerne. Personlige fornødenheder. Deltagerantal Rejsen er garanteret afrejse og gennemføres med dansk rejseleder ved min. 20 deltagere. Bestilling af rejsen Bestil rejsen hos Profil Rejser, Rosenørns Allé 29, 1. sal, 1970 Frederiksberg C. Tlf og Kontoret er åbent mandag torsdag kl og fredag kl Betaling Depositum pr. person er 25 % af rejsens pris, som skal indbetales ved bestilling af rejsen. Restbeløb betales 90 dage før afrejsen. I øvrigt henvises til vores generelle betingelser på Forbehold & Ændringer Der tages forbehold for ændringer i programmet. I samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere tilstræber vi altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men udefrakommende faktorer kan medføre ændringer, og programpunkter kan risikere at udgå. Ved eventuelle ændringer fremsendes et opdateret program, straks efter disse er foretaget.

Brasilien og vandfald

Brasilien og vandfald Brasilien og vandfald Individuel rundrejse med engelsktalende lokalguider Rio de Janeiro, Foz do Iguaçu og Salvador de Bahia Pris fra KUN 17.100 kroner. Brasilien er et naturligt paradis. Landet, der både

Læs mere

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere

Magiske Thailand Skt. Petersborg

Magiske Thailand Skt. Petersborg med dansktalende rejseleder Magiske Thailand Skt. Petersborg Storbyrejse til Rusland 5 dage Tag med til Ruslands kulturelle skattekammer og oplev en af Europas smukkeste byer med palæer og kunstsamlinger

Læs mere

Tigre & Templer. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Tigre & Templer. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Tigre & Templer Rundrejse til Indien 9 eller 14 dage En spændende rundrejse til Nordindiens vilde tigre, Taj Mahal og øvrige store kulturelle højdepunkter slut ferie ved Goa s strande

Læs mere

Paradis & Kongebyer. Tag med på en eventyrlig rejse til gamle kongebyer, templer, teplantager, elefanter, paradis og palmestrande i Det Indiske Ocean

Paradis & Kongebyer. Tag med på en eventyrlig rejse til gamle kongebyer, templer, teplantager, elefanter, paradis og palmestrande i Det Indiske Ocean med dansk rejseleder Paradis & Kongebyer Rundrejse til Sri Lanka 12 dage Tag med på en eventyrlig rejse til gamle kongebyer, templer, teplantager, elefanter, paradis og palmestrande i Det Indiske Ocean

Læs mere

Cubanske rytmer & palmestrande

Cubanske rytmer & palmestrande med dansk rejseleder Cubanske rytmer & palmestrande Rundrejse til Cuba 10 eller 11 dage Tag med til stemningsfyldte Havanna, Viñales dalens grønklædte kalkstensbjerge og verdens flotteste strande i Varadero

Læs mere

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Hos Samson Travel har vi glædet os til at sidste punktum, i vores nu fjerde

Læs mere

Castros Cuba 13 dages rundrejse til det charmerende Cuba

Castros Cuba 13 dages rundrejse til det charmerende Cuba 13 dages rundrejse til det charmerende Cuba Oplevelsesrejse til CUBA med 2 Castros Cuba 13 dages rundrejse til charmende Cuba Havana - Viñales - Cienfuegos - Trinidad - Santa Clara - Varadero - Havana

Læs mere

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Godt et år er gået, siden vi valgte at udvide forretningen og udgive vores første

Læs mere

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City - Taxco - Oaxaca - Tehuantepec - San Cristobal - Palenque

Læs mere

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT Start påsken med at nyde det dejlige forårsvejr på et krydstogt fra Barcelona til Kanarieøerne Afrejse d. 26-03-2015 Bestil senest d. 18/12-2014 så inkluderer vi din flybillet!

Læs mere

Magiske Sydamerika med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Jyske Medier

Magiske Sydamerika med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Jyske Medier Magiske Sydamerika med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis og Jyske Medier Oplevelsesrejse til Argentina, Uruguay, Paraguay og Brasilien med tango, fantastiske vandfald og to af verdens smukkeste storbyer

Læs mere

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder med dansk rejseleder Java & Bali Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder Denne spændende rundrejse gennem landets

Læs mere

Barcelona & Katalonien

Barcelona & Katalonien 8 gyldne sensommerdage ved Middelhavet på den bedste årstid Rejse til BARCELONA med t Barcelona & Katalonien Barcelona og Katalonien 8 gyldne sensommerdage ved Middelhavet på den bedste årstid Blot små

Læs mere

Hvis rejser er din passion er Brasilien din destination!

Hvis rejser er din passion er Brasilien din destination! Brasilien Hvis rejser er din passion er Brasilien din destination! Sensational! COLUMBIA VENEZUELA GUYANA SURINAM FRANSK GUYANA Brasilien Marajó Belém ECUADOR PERU BOLIVIA PARAGUAY Manaus A M A Z O N A

Læs mere

Magiske Thailand Taj Mahal & Kamelmarked

Magiske Thailand Taj Mahal & Kamelmarked med dansk rejseleder Magiske Thailand Taj Mahal & Kamelmarked Rundrejse til Indien 9 dage Nordindiens største kulturelle seværdigheder, verdens største kamelmarked samt palads- og kolonistils hoteller

Læs mere

Hvis rejser er din passion er Brasilien din destination!

Hvis rejser er din passion er Brasilien din destination! Brasilien Hvis rejser er din passion er Brasilien din destination! Sensational! COLUMBIA VENEZUELA GUYANA SURINAM FRANSK GUYANA Brasilien Marajó Belém ECUADOR PERU BOLIVIA Manaus A M A Z O N A S Cuiabá

Læs mere

Husbåde & Indiske elefanter

Husbåde & Indiske elefanter med dansk rejseleder Husbåde & Indiske elefanter Rundrejse til Sydindien 12 dage Tag med til Guds eget Land og oplev et grønt og frodigt Indien med temarker, elefanter, husbåde og lange sandstrande Sydindien

Læs mere

Krydstogt til Østersøens perler 8 dage

Krydstogt til Østersøens perler 8 dage med dansk rejseleder Krydstogt til Østersøens perler 8 dage 8 dages rundrejse til Østersøkystens mange, smukke byer En suveræn rundrejse langs Østersøens kyster hvor kultur, byoplevelser, charmerende stemning

Læs mere

Solgudens Rige. 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med

Solgudens Rige. 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med Solgudens Rige 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Solgudens Rige 12 dages grupperejse Mexico City - Taxco - San Jose Vista - Oaxaca - Puebla - Mexico City

Læs mere

cuba laos NePal USa BOrNeO BUrMa vietnam INdIeN MalaYSIa MeXIcO ecuador thailand BraSIlIeN argentina PerU GUateMala MaldIverNe USBekIStaN FIlIPPINerNe

cuba laos NePal USa BOrNeO BUrMa vietnam INdIeN MalaYSIa MeXIcO ecuador thailand BraSIlIeN argentina PerU GUateMala MaldIverNe USBekIStaN FIlIPPINerNe rejser Med et MeNNeSkelIGt ansigt Skræddersy din personlige rejse MaldIverNe MalaYSIa cuba thailand USa MeXIcO BUrMa BalI & lombok argentina SrI lanka ecuador INdIeN vietnam PerU FIlIPPINerNe NePal costa

Læs mere

Vidunderlige Vietnam

Vidunderlige Vietnam med dansk rejseleder Vidunderlige Vietnam Rundrejse til Vietnam 17 dage Tag med på en drømmerejse fra nord til syd gennem Vietnams kultur, historie og hverdag På denne rundrejse oplever vi landets absolutte

Læs mere

Caribiske Drømme. 19 dages fantastisk odyssé med besøg i New York, Boston og krydstogt til en perlerække af caribiske øer. Rejse til CARIBIEN med

Caribiske Drømme. 19 dages fantastisk odyssé med besøg i New York, Boston og krydstogt til en perlerække af caribiske øer. Rejse til CARIBIEN med 19 dages fantastisk odyssé med besøg i New York, Boston og krydstogt til en perlerække af caribiske øer Rejse til CARIBIEN med Caribiske Drømme 19 dages ultimativ sørejse med besøg i New York og drømmekrydstogt

Læs mere

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Enestående Cuba 14 dages oplevelses rundrejse Havana - Viñales - Cienfuegos og Trinidad

Læs mere

Indonesiens Tropeøer

Indonesiens Tropeøer med dansk rejseleder Indonesiens Tropeøer Rundrejse til Bali, Lombok & Gili-øerne 15 dage Tag med på en drømmerejse til Indonesiens tropiske paradis på Bali, Lombok og Gili-øerne. Vores spændende rundrejse

Læs mere

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Rejse til Mellemamerika med 2 MAYAERNES VERDEN 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Mexico City Puebla Catemaco Palenque Flores

Læs mere

- rejser med indhold Inspiration til rejsen i 2013

- rejser med indhold Inspiration til rejsen i 2013 - rejser med indhold Inspiration til rejsen i 2013 STORBYREJSER KLASSISKE BUSREJSER fly- og rundrejser flodkrydstogter Se rejsekalender side 20-21 2 Velkommen flyv på busferie med nilles Reykjavik - Island

Læs mere

Sortehavet og Dnepr 11 dages enestående flodsejlads ad Dnepr-floden til Sortehavet

Sortehavet og Dnepr 11 dages enestående flodsejlads ad Dnepr-floden til Sortehavet 11 dages enestående flodsejlads ad Dnepr-floden til Sortehavet Rejse til SORTEHAVET med Sortehavet og Dnepr 11 dages eventyrlig krydstogtrejse fra Kiev til Odessa ad Dnepr-floden til Sortehave. Kiev -

Læs mere

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Rejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City Taxco Oaxaca Tehuantepec San Cristobal Palenque

Læs mere

Kina Ekspressen. med dansk rejseleder

Kina Ekspressen. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Kina Ekspressen Rundrejse til Beijing og Shanghai 10 dage Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai

Læs mere