De norske fjorde & Nordkap - med dansk rejseleder, 15 dage

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De norske fjorde & Nordkap - med dansk rejseleder, 15 dage"

Transkript

1 De norske fjorde & Nordkap - med dansk rejseleder, 15 dage København Geiranger Hellesylt Ålesund Trondheim Lofoten Tromsø Hammerfest Nordkap Molde Bergen København Sommerkrydstogt fra København op langs Norges vestkyst, hvor vi krydser Polarcirklen, besøger UNESCO bevarede smukke fjorde, maleriske kystbyer, naturskønne Lofoten og midnatssolens rige, Nordkap. Dette krydstogt byder på et overflødighedshorn af oplevelser langs Norges smukke vestkyst, der om sommeren er badet i midnatsolens vidunderlige skær. Her hersker en nostalgisk stemning blandt de små samfund, som på magisk vis klamrer sig fast til de stejle fjeldsider, der falder direkte ned i de dybblå, norske fjorde. En naturskønhed, som ikke findes lige andet sted i verden, venter os, og dette vil med garanti være et mindeværdigt krydstogt for livet. Krydstogtet foregår med Norwegian Star og undervejs vil vores danske rejseleder, arrangere en lille byvandring eller tur i nogle af de havne, vi kommer til. Deltagelse i disse byvandringer er naturligvis gratis, men evt. bus og entrébilletter er ikke inkluderet.

2 Rejsen dag-for-dag: Dag 1: København Check in, velkomstmøde og afsejling fra København Afsejling kl. 17:00 Midt på eftermiddagen mødes vi på kajen i København. Efter check in vil rejselederen holde et velkomstmøde og orientere lidt om dagsprogrammet for de næste par uger. Sidst på eftermiddagen lægges der fra kaj, og kursen sættes mod den norske kyst. Dag 2: På havet Vi lærer skibet lidt bedre at kende Afsejling kl. 10:30 Hele dagen er til fri disposition, men efter morgenmaden, er mulig at tage med rejselederen på en lille skibsrundvisning i de områder som er tilgængelige for os gæster, så vi får et overblik over skibet og dets mange muligheder for underholdning og aktiviteter. Dag 3: Geiranger og Hellesylt Heldags udflugt til Herdalssetra og de norske fjelde (tilkøb) Ankomst kl. 07:00 Afsejling kl De morgenfriske kan i dag nyde udsigten og den smukke indsejling til Geiranger Fjord, der er kendt som juvelen blandt de norske fjorde. Geiranger Fjord er unik og utroligt smuk, og med sit karakteristiske S- formede, høje vandfald og ødegårde er den og det omkringliggende fjordlandskab med rette optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Brug tiden på egen hånd i de hyggelige omgivelser eller udforsk Norges fantastiske natur med vores rejseleder på en skøn udflugt til det idylliske Herdalssetra.

3 Her holdes gamle norske traditioner i live med ostefremstilling af brun og hvid gedeost og produktion af gedemælkskarameller. Vores besøg er en tur tilbage i tiden hvor der også bliver mulighed for at smage på nogle af de færdige produkter og naturligvis har vi tid til at nyde de smukke omgivelser med grønklædte bjergene, gamle bosættelser som kan dateres tilbage til vikingetiden, floder og søer. Frokosten nyder vi undervejs inden turen går tilbage til skibet i Geiranger. Dag 4: Ålesund Byvandring i Ålesund Jugendstil og arkitektoniske perler Ankomst kl. 09:00 Afsejling kl. 17:00 Ved indsejlingen til Ålesund i de tidlige morgentimer passerer vi fugleøen Runde, der hvert år invaderes af en halv million havfugle. Op mod 300 forskellige fuglearter er blevet registreret her, men Runde er mest kendt for sinde søpapegøjer. Kystbyen Ålesund, beliggende midt i et naturskønt område og ved indgangen til den verdensberømte Geirangerfjord, er omringet af en lille skærgård, der strækker sig ud i havet. Ålesund har en af verdens største eksporthavne for klipfisk, og byen er også internationalt kendt for sin særprægede arkitektur i jugendstil med tårne, spir og fantasifulde ornamenter på husfacaderne. Folk kommer fra nær og fjern for at se den smukke Art Nouveau arkitektur i centrum af Ålesund, som er resultatet af den katastrofale by-brand i 1904, da hele den centrale bydel blev lagt øde. Arkitekterne, som deltog i genopbygningen, var unge, norske og inspireret af datidens moderne byggestil fra ind- og udland. Derfor har byen en unik plads i norsk arkitekturhistorie og er med i et europæisk netværk for Art Nouveau sammen med andre byer, som Glasgow, Nancy, Wien, Barcelona, Bruxelles og Riga. Rejselederen vil tage jer med på en tur gennem byens brostensbelagte gader hvor vi bl.a. oplever den farverige arkitektur, den idylliske fiskehavn og den gamle bydel. Vi besøger også Giske Kirken, bygget i 1135 som privat kapel for adelsfamilien Giske. Kirken er i dag Norges eneste marmorkirke. Er kirken lukket ser vi den kun udefra.

4 Dag 5: Trondheim Eventyr på egen hånd i den historiske gamle by Ankomst kl. 10:00 Afsejling kl. 20:00 Trondheim er Norges tredje største by og efter norsk målestok en storby med over indbyggere. Alligevel har byen formået at bevare meget af en lille bys charme og atmosfære. Trondheim er dog også en by fyldt med kontraster. Her finder man klosterruiner, imponerende træbygninger og farverige husrækker på bryggen samt den smukke by-bro fra Opholdet i Trondheim er på egen hånd og en tur gennem byens gader er en rejse gennem en 1000-årig historie. Gå fx fra kajen op til Stiftsgården, den kongelige residens i Trondheim og fortsæt til byens centrale torv, der domineres af byens grundlægger, Viking Kong Olav Tryggvason. Herfra kan så fortsættes til den store katedral, Nidarosdomen, og kryds den gamle bybro, Lykkeporten, til området, der kaldes Bakklandet. Oprindeligt var dette den industrielle del af byen, men man har formået at bevare den gamle træarkitektur og de gamle fabrikker er blevet renoveret til ønskeboliger, omgivet af små specialbutikker, gourmetrestauranter og hyggelige caféer, hvor man kan nyde en forfriskning og en god frokost. Det er også her, man finder verdens eneste cykel-elevator. Dag 6: På havet Polarcirklen krydses Det er også i dag at vi krydser polarcirklen, som markerer polarområdets sydlige ende. På turen langs Norges vestkyst har vi chancen for at se hvaler. Kaskelothvalen er den mest almindelige i sommersæsonen. De kommer til området for at spise fisk og blæksprutter, som havet her er rigt på, men vi kan også være heldige at se pukkel- og grindehvaler, delfiner og spækhuggere. Så tag kikkerten med og hold øjnene åbne og kameraet klar!

5 Dag 7: Leknes, Lofoten Eventyr på egen hånd eller deltagelse på en af skibets udflugter Ankomst kl. 08:00 Afsejling kl. 17:00 I dag ankommer vi til den isolerede øgruppe, Lofoten, som vel nok har en af Norges mest betagende, smukke og vilde natur med stejle, grønklædte klipper, som er så karakteristiske for det uberørte landskab. Størstedelen af befolkningen på Lofoten beskæftiger sig med fiskeri og overalt i landskabet er det da også muligt at se stativer med torsk, som hænger til tørre. Dagen i dag er på egen hånd, hvor tiden kan bruges i den friske luft med en gåtur på en af de afmærkede vandrestier, en cykeltur eller på en af skibets udflugter rundt på Lofoten. Dag 8: Tromsø Byrundtur inkl. Ishavskatedralen og Polar Museet (tilkøb) Ankomst kl. 08:00 Afsejling kl. 17:00 Efter en formiddag med udsigt til den norske kyst mod styrbord lægger vi i dag til i Tromsø, der er smukt beliggende omgivet af fjelde, fjorde og klippeøer. Den arktiske hovedstad, som ligger bare 350 km nord for polarcirklen, er en levende og smuk by med kultur og historie i overflod. Tromsø centrum udgør den største by bygget i træ nord for Trondheim. Byen har mange bygninger bygget i neoklassisk arkitektur, samt mange smukke og mindre smukke bygninger fra senere perioder. Der er adskillige attraktioner i gåafstand fra bymidten, og andre bare en kort bustur derfra. Dagens tilkøbsudflugt byder på en byrundtur som bl.a. også inkludere et i byens mest kende landemærke, Ishavskatedralen, som blev opført i 1965 kan også anbefales. Katedralen hedder egentligt Tromsødalens Kirke, men har fået tilnavnet Ishavskatedralen efter sin karakteristiske arkitektur inspireret af de nordnorske sneklædte bjerge. Vi besøger også det interessante Polar Museum et af landets 10 mest interessante museer med spændende udstillinger om ishavsfiskeri og polarforskere.

6 Dag 9: Hammerfest Hele dagen til egen disposition i Nordnorges ældste by Ankomst kl. 08:00 Afsejling kl. 17:00 I dag ankommer vi til Nordnorges ældste og en af verdens nordligste byer, Hammerfest. Byen ligger nord for 70 nordlig breddegrad i skærgården ud mod Norskehavet og ernærede sig tidligere ved fiskeri og fiskeforarbejdning. Hammerfest er stadig en fiskerby, men byens rigdom kommer i dag fra naturgas som strømmer ind fra Snøhvit-feltet i Barentshavet. Besøget i Hammerfest giver et spændende indblik i livet, stemningen og hverdagen i en mindre by nord for polarcirklen, hvor der om sommeren aldrig bliver mørkt. Undervejs lægger vi vejen forbi det lille Isbjørnemuseum, der beretter om livet på de arktiske breddegrader. Entré er ikke inkluderet. Dag 10: Nordkap, Honningvåg Udflugt på Magerøy og til Nordkapplateauet (tilkøb) Ankomst kl. 08:00 Afsejling kl. 20:00 Denne eftermiddag ankommer vi til den lille by, Honningvåg, der ligger 35 kilometer syd for Nordkap på øen Magerøy. Skibet kan ikke gå helt ind i havnen, så i dag ligger vi for anker og sejler det sidste stykke til land i mindre både. Øens navn stammer fra det samiske ord for en stejl og gold kyst, Máhkarávju. De vigtigste indtægtskilder stammer fra fiskeri og turisme. Dagens udflugt med rejseleder er en rejse i et kontrastfyldt land. Om sommeren er her 24 timers dagslys og midnatssol, mens der om vinteren er mørketid og nordlys. Her er små, idylliske fiskerlejer og storbyen Honningsvåg, golde klippekyster og øde fjelde samt det majestætiske Nordkapplateau, som gennem flere hundrede år har tiltrukket opdagelsesrejsende, kendte, kongelige og turister fra hele verden. Det stejle klippefjeld rager 307 meter over ishavet og markerer toppen for det europæiske fastland.

7 Dag 11: På havet Aktiviteter, shows og afslapning på egen hånd Kursen er sat mod det centrale Norge og langs kysten er der mulighed for at benytte sig af nogle af skibets mange faciliteter. Tag en tur i motionsrummet, hør et foredrag, få en gang selvforkælelse i skibets spa, gå på dækket og hold udkig efter nogle af havets kæmper, slap af med en god bog, gå i teateret og nyd servicen ombord. Dag 12: Molde Hele dagen på egen hånd i Rosernes By Ankomst kl Afsejling kl Midt mellem turistattraktionerne Geiranger, Trollstigen og Atlanterhavsvejen ligger den maleriske fjordby, Molde. Byen ligger i Romsdalsfjorden og er kendt for sine smukke omgivelser og fantastiske udsigt samt mange rosenhaver, der ligeledes har givet Molde tilnavnet Rosernes By. Vi går en tur i den lille kystby og nyder de smukke omgivelser, men der er også mulighed for at tage med på en af skibet udflugter. Dag 13: Bergen Byvandring blandt UNCESCO kulturarv i Bergen Ankomst kl. 09:00 Afsejling kl. 19:.00 Tidligt om morgenen begynder vi indsejlingen til Bergen, Norges andenstørste by og en af landets mest besøgte. Beliggenheden ved indgangen til Norges mange smukke og dybe fjorde har givet Bergen tilnavnet Porten til Fjordene. Bergen blev grundlagt i 1070 og var Norges hovedstad i middelalderen og en udpost for Østersøens magtfulde Hansaforbund i 1300-tallet. På den tid var byens havneområde, Bryggen, et travlt handelscenter.

8 Bryggen er i dag mest kendt for sin prægtige samling af træbygninger, tidligere pakhuse og herberger, der i dag er hjemsted for butikker med kunsthåndværk, caféer og det interessante Bryggens Museum. Bryggen er på UNESCOs liste over bevaringsværdig kulturarv. I dag tager rejselederen jer med på en lille byvandring til Bryggen. Her vil man have tid til at gå lidt rundt på egen hånd, inden vi fortsætter til det nærliggende fisketorv, hvor der handles med norske delikatesser og alt godt fra havet fra nattens fangst. Overfor findes et andet lille marked, hvor det er muligt at købe diverse souvenirs. Herefter går vi de ca. 150 meter til Fløibanen, der er en af Norges mest kendte turistattraktioner. Her bringer et lille tog os op i 320 meters højde, og i godt vejr kan vi nyde den smukke udsigt over byen til indsejlingen og fjordene, som omkranser Bergen. På toppen finder vi ligeledes en smuk natur og flere vandreruter. Dag 14: På havet Kurs mod København, afrejsemøde samt aktiviteter, shows og afslapning på egen hånd Et begivenhedsrigt krydstogt med enestående naturoplevelser er ved at nå sin afslutning, men i dag er der mulighed for at nyde godt af skibets mange faciliteter og gode service, mens vi samtidig har tid til at fordøje de mange nye indtryk. Rejselederen vil ligeledes holde et afrejsemøde med praktiske ting omkring check ud osv. og er naturligvis gerne behjælpelig med at arrangere transport fra krydstogtsterminalen hvis dette måtte ønskes. Dag 15: København Ankomst til København Ankomst kl. 08:00 Efter en begivenhedsrig rejse ankommer vi i dag til København og efter morgenmad er det tid at forlade krydstogtskibet og sætte kursen hjemad.

9 Priser pr. person og afrejsedato Den juni 2016 Dobbeltkahyt Indvendig (kategori ID) kr ,- Udvendig (kategori OB) kr ,- Balkon (kategori BB) kr ,- Enekahyt fra kr ,- Tillæg for ekstra udflugtspakke kr ,- Geiranger Tromsø Honningsvåg Heldagsudflugt til Herdalsetra, inkl. frokost Halvdags byrundtur inkl. Ishavskatedralen og Polar Museet Heldagsudflugt til Magerøy og Nordkapplateauet, inkl. frokost (Udflugterne gennemføres med dansk rejseleder ved min. 20 deltagere. Der er et begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding tilrådes).

10 Rejsens pris inkluderer Dansk rejseleder. Byvandringer jf. program Alle kendte havneafgifter og -skatter. Aktiviteter, sceneshows osv. på krydstogtet. 14 nætters krydstogt på Norwegian Star. Alle måltider, snacks, kaffe, te og vand på krydstogtet. Rejsens pris inkluderer ikke Ekstra udflugtsprogram. Sygdomsafbestillingsforsikring og rejseforsikring. Tillæg for enekahyt. Drikkepenge til personalet på skibet (ca. USD 12 pr. dag som trækkes på kreditkort ved check-in). Øvrige drikkevarer og måltider (OBS! På skibet tillægges alle drikkevarer et servicegebyr på 15 %). Evt. udgifter til entréer på byvandringerne. Personlige fornødenheder. Deltagerantal Rejsen gennemføres med dansk rejseleder ved min. 20 deltagere og maks. 30 deltagere. Bestilling af rejsen Bestil rejsen hos Profil Rejser, Rosenørns Allé 29, 1. sal, 1970 Frederiksberg C. Tlf og Kontoret er åbent mandag torsdag kl og fredag kl Betaling Depositum pr. person er 25 % af rejsens pris, som skal indbetales ved bestilling af rejsen. Restbeløb betales 90 dage før afrejsen. I øvrigt henvises til vores generelle betingelser på Forbehold & Ændringer Der tages forbehold for ændringer i programmet. I samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere tilstræber vi altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men udefrakommende faktorer kan medføre ændringer, og programpunkter kan risikere at udgå. Ved eventuelle ændringer fremsendes et opdateret program, straks efter disse er foretaget.

Midnatsolens Rige og Svalbard

Midnatsolens Rige og Svalbard Midnatsolens Rige og Svalbard - med dansk rejseleder, 15 dage Hamborg Bergen Tromsø Svalbard Nordkap Geiranger Flåm Hamborg Krydstogt over Polarcirklen, som byder på storslået og uspolerede naturoplevelser

Læs mere

Midnatssolens Rige og Svalbard

Midnatssolens Rige og Svalbard Midnatssolens Rige og Svalbard 5. - 19. juli 2017 med MSC Preziosa Longyearbyen Svalbard Tromsø Hellesylt Geiranger Flåm Bergen Hamburg Tyskland Nordkap Honningsvag Prisen inkluderer: 15 dage/14 nætters

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST PÅ JAGT EFTER NORDLYSET MED REJSELEDER En 8-dages rejse langs Norges kyst med Hurtigruten, hvor du har enestående muligheder for at opleve nordlyset. Rejsen slutter

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage

Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage Flyv med verdens største passagerfly A380 og tag med på et skønt krydstogt i Den Persiske Golf, hvor vi oplever topmoderne arkitektur og

Læs mere

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring Hurtigruten En rejse med Hurtigruten er en fantastisk rejse, hvor I kommer helt tæt på Norges smukke fjorde. Hele rejsen med Hurtigruten tager 12 dage, hvor de havne, I besøger om natten på rejsen mod

Læs mere

Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap.

Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap. DEN SMUKKESTE SØREJSE MED HURTIGRUTEN OPLEV NORDLYSET LANGS NORGES KYST MED DANSK REJSELEDER Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste

Læs mere

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,-

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,- Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice Pris fra kr. 32.990,- 20 dage inklusive rejseleder, fly, hotel og udflugt i Sydney og Auckland, transfers, byvandringer, afskedsmiddag, drikkepenge, drikkevarepakke*

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Sensommer krydstogt i Middelhavet

Sensommer krydstogt i Middelhavet Sensommer krydstogt i Middelhavet - med dansk rejseleder, 8 dage Afrejse den 21. 28. september 2015 med Costa Fasinosa Rom Sicilien Malta Barcelona Savona Rom Krydstogtet er med skibet Costa Fascinosa,

Læs mere

NORGES FJORDE Tag på krydstogt med Costa Fascinosa fra København langs Norges kyst i sommeren 2020

NORGES FJORDE Tag på krydstogt med Costa Fascinosa fra København langs Norges kyst i sommeren 2020 SOMMEREN 00 NORGES FJORDE Tag på krydstogt med fra langs Norges kyst i sommeren 00 Bergen, Norge: Byen man aldrig kan få nok af! Start din dag med en gåtur forbi Rosenkrantz Tårnet og Bergenhus Fæstning,

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,-

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,- Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica Pris fra kr. 8.690,- 8 dage inklusive rejseleder, fly, transfers, byvandringer og alle måltider på krydstogtet Unik udflugtspakke kun for gæster som rejser med Profil

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Sensommercruise fra København til Middelhavet

Sensommercruise fra København til Middelhavet Sensommercruise fra København til Middelhavet 9. - 20. september 2017 med England Dover England Le Havre Frankrig Frankrig Vigo Spanien Portugal København Holland Savona Italien Prisen inkluderer: 12 dage/11

Læs mere

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter.

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter. Svalbard & Norske Fjorde 15 dage fra kr. 14.848,- pr. person - Afrejse 18. juni 2017 Inkl. fly, 14 nætters kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag med Costa Magica på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra Cruise i vild natur krydstogt med bjørnesafari 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam Skagway Glacier Bay Juneau National Park Tracy Arm Ketchikan Canada Island Prisen inkluderer: 15 dage/8

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST REJSEN STARTER - 500 KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST En spændende rejse til det nordligste Norge med enestående muligheder for at opleve det magiske nordlys. Ombord på M/S Nordkapp

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Narsaq i billeder Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Vi tager fra Kastrup tirsdag 3. maj kl. 9.00 mod Narsaq med mellemlanding i Sønder Strømfjord og Narsarsuaq. Kl. 17 lokal tid er vi indkvarteret

Læs mere

Julekrydstogt på Donau

Julekrydstogt på Donau Julekrydstogt på Donau - med dansk rejseleder, 6 dage Wien Bratislava Budapest Udvalgte højdepunkter Hyggelige julemarkeder kystbyer og naturen langs Europas næstlængste flod 4-stjernet luksus om bord

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Eventyr på Færøerne Sommeren 2016

Eventyr på Færøerne Sommeren 2016 Team Island en del af A/S info@ Eventyr på Færøerne Sommeren 2016 Fra Kastrup eller Billund eller lufthavn Rejse nr. F-100 På denne tur er der god tid til at opleve Færøerne bedste steder, i roligt tempo.

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ VEDERSØ Midt i den fantastiske natur ligger Vedersø med den typiske vestjyske købmandsgård og det nu nedlagte Vedersø mejeri placeret vis a vis centralt i byen. Mejeriet er restaurere Vedersø er i dag

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa

Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa Krydstogt til de norske fjorde med Costa Favolosa Tag med på en skøn sørejse fra København op langs den mageløse norske kyst ombord på det dejlige skib, Costa Favolosa. På rejsen venter der jer billedskønne

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Hurtigrutens klassiske rundrejse fra Bergen til Kirkenes og tilbage igen, anses som værende verdens smukkeste sørejse med de spektakulære landskaber.

Hurtigrutens klassiske rundrejse fra Bergen til Kirkenes og tilbage igen, anses som værende verdens smukkeste sørejse med de spektakulære landskaber. DEN KLASSISKE RUNDREJSE MED HURTIGRUTEN LANGS NORGES KYST MED AFREJSE HVER DAG HURTIGRUTEN KAMPAGNE FRA BERGEN KIRKENES - BERGEN PÅ 12 DAGE Hurtigrutens klassiske rundrejse fra Bergen til Kirkenes og tilbage

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN NORDLYSREJSE LANGS NORGES KYST MED REJSELEDER

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN NORDLYSREJSE LANGS NORGES KYST MED REJSELEDER REJSEN STARTER - 500 KM NORD FOR POLARCIRKLEN NORDLYSREJSE LANGS NORGES KYST MED REJSELEDER En enestående muligheder for at opleve det magiske nordlys ombord på M/S Polarlys. Fly t/r, transfer, hotel og

Læs mere

Busrejse til Rügen. 17. - 23. august 2013. Løgumkloster Refugium

Busrejse til Rügen. 17. - 23. august 2013. Løgumkloster Refugium Busrejse til Rügen 17. - 23. august 2013 Løgumkloster Refugium Busrejse til Rügen 17. 23. august 2013 med forberedende dage på Løgumkloster Refugium Medvirkende: Ebbe Juul-Heider, lektor, Beder Siggi Pfingsten,

Læs mere

Praktiske oplysninger Götakanalen

Praktiske oplysninger Götakanalen Praktiske oplysninger Götakanalen Lad os gøre din ferie bedre. Götakanalen FDM travel 1 Ankomst De oplyste ankomsttider er ca.-tider, da vind, vejr og trafik på kanalen kan resultere i forsinkelser. Derfor

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet.

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet. Krydstogt til Svalbard & Nordkap 15 dage fra kr. 12.198,- pr. person - Afr. 9. juni 2017 Inkl. krydstogt med helpension fra Hamborg T ag med MSC Preziosa, fra Hamborg, på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer:

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer: Vi har nu fornøjelsen at fremsende tilbud, på Mallorca. Er der nogle spørgsmål eller noget I er i tvivl om er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig på mit direkte tlf nr: 33488479 Mallorca/Cala

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Nordkap & Midnatssol 12 dage fra kr. 13.948,- pr. person Inkl. kryd stogt med help ension Tag med Serenade of the Seas på et unikt krydstogt til midnatssolens rige. Krydstogtet er en fantastisk rundrejse

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

Tag med på en uforglemmlig vinterferie langt nord for polarcirklen og få mulighed for at opleve det magiske nordlys.

Tag med på en uforglemmlig vinterferie langt nord for polarcirklen og få mulighed for at opleve det magiske nordlys. DET HANDLER OM LYSET NORD FOR POLARCIRKLEN OPLEV NORDLYS LANGS NORGES KYST MED REJSELEDER Tag med på en uforglemmlig vinterferie langt nord for polarcirklen og få mulighed for at opleve det magiske nordlys.

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør Telefon- og Turtjenestens program for Dragør marts - december 2016 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for at få dejlige oplevelser

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

- med dansk rejseleder, 8 dage

- med dansk rejseleder, 8 dage - med dansk rejseleder, 8 dage Beograd Novi Sad Osijek Budapest Bratislava Wien Udvalgte højdepunkter 5 lande og 4 hovedstæder smuk natur og kulturelle højdepunkter 5-stjernet luksus om bord spændende

Læs mere

SSFs tur til Bornholm

SSFs tur til Bornholm SSFs tur til Bornholm Program Torsdag d. 22.9.16 Afgang Medborgerhuset kl. 7.00 Færge Puttgarten-Rødby og videre over Sjælland til Øresundbroen. Sverige bytur i Malmø 2-3 timer Videre til Ystad. Færgen

Læs mere

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1 Nuuk og Ilulissat Se Grønlands hovedstad Nuuk, sejl op langs vestkysten med det dejlige kystskib og oplev en af verdens smukkeste indsejlinger blandt de enorme isbjerge ved Ilulissat Isfjord. Varighed:

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

NEAFC inspektion 2006 28. maj 15. juni.

NEAFC inspektion 2006 28. maj 15. juni. NEAFC inspektion 2006 28. maj 15. juni. Så er tiden kommet til Vestkystens årlige inspektions togt til NEAFC RA i Norskehavet. Turen er i år planlagt til at inkludere et besøg hos de norske fiskeri-inspektører

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere