Beboerblad for. Nr årgang Oktober 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beboerblad for. Nr. 5 33. årgang Oktober 2010"

Transkript

1 Beboerblad for Hejninge og Stillinge Nr årgang Oktober 2010

2 2 2 sogne Mail adresse: Vedhæft meget gerne digitale billeder tilhørende artikler. Lokalrådets medlemmer: Børge Carlsen Marianne Espenhain Susanne Hvitnov Birthe Jacobsen Ib Jensen Vivi Jensen Ketty Munch Lars Schou Hanne Tew Lokalrådets formand: Lars Schou Pedersen Solvænget 28, Kr. Stillinge, 4200 Slagelse Tlf Lokalrådets kasserer: Hanne Tew Bildsøvej Slagelse Tlf Lokalrådets web-master: Ib Jensen Redaktionsadresse: Arne Olsen Birkemosevej 11, Næsby Strand, 4200 Slagelse Tlf Næste nummer af beboerbladet udkommer ca. 1. december Indlevering til bladet, såsom læserbreve, fotos og tegninger skal være redaktionen i hænde senest d. 10. november Tryksted: Jannerup offset a/s 2 Sogne trykkes i 1450 eksemplarer (eftertryk tilladt). Indlæg og synspunkter, som bringes i bladet, deles ikke nødvendigvis af redaktionen. I dette nummer: 3: Nyt fra Lokalrådsformanden 5: OK kampagne 6: 6. Stillinge IF ny hjemmeside 8: Kongeligt besøg 14: Hejninge-Stillinges Venner generalforsamling 15: Spejdernes Sommerlejrfest 18: Årets kunstner Stoukærgård 25: Kirkesiderne 34: Skolebestyrelsen 35: Stillinge IF håndbold Zumba i Stillingehallen 36: Lars Korch 42: Markedsdagen 44: Kirke Stillinge Boldklub 45: Badebro 50: Spejderne på weekendtur Petanque 51: Ungdomsklubben Stjernen 54: Lokalrådets Årspris 55: Mødekalender Forside: Dronning Margrethe på visit på Trelleborg den 16. september. Se side 8-9.

3 2 sogne 3 Nyt fra lokalrådsformanden En solskinshistorie. I den forgangne sommer er vores Dagli Brugs, og vel især Henning Clausen, blevet præmieret for et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på medarbejderindflydelse. Præmien uddeles hvert år af den lokale fagbevægelse, efter indstilling fra en ung-arbejder. Netop de unges introduktion til arbejdsmarkedet er uhyre vigtigt, og her går vores brugsmand altså også foran. STORT tillykke til Henning, der med denne positive historie fik markedsført vores lokalområde. Trafikbøller. Der var igen i år skolestart i august. Traditionen tro har politiet i den forbindelse lavet fartkontrol ved vores skole, og igen i år blev der uddelt adskillige bøder og klip i kørekort. Enkelte skulle endda direkte til orienterende køreprøve. Jeg kører selv strækningen flere gange om dagen, og mange gange bliver jeg overhalet lige før, eller ud for skolen. Jeg har endda oplevet at blive overhalet umiddelbart før skolen, hvorefter idioten bremser op og drejer ind på skolen så fartoverskridelsen skyldes altså ikke uvidenhed om skolens eksistens. Lokalrådet vil i den kommende tid arbejde på at få opsat permanent fartkontrol på strækningen i form af en stærekasse, for det er simpelthen ikke rimeligt, at vores børn og unge m.fl. skal udsættes for visse bilisters vanvidskørsel. Stærekasser ved sognenes andre byer samt langs strandene er også på ønskesedlen, og noget vi vil arbejde på. Kommunen er ved at anlægge en byport på Bildsøvej lidt syd for starten af sommerhusområdet i Næsby Strand. Der skal også være en byport nord for området. Beboerne i området håber, at dette kan være med til at sænke hastigheden på Bildsøvej, hvor der er mange der kører for stærkt. Især ved købmanden opstår der mange farlige situationer p.g.a. af parkeringer i begge vejsider, ud- og indkørsel samt u-vendinger. HUSET. Mandag d. 6. september holdt Slagelse Kommune licitation på etableringen af Stillinge Kultur- & Fritidscenter HUSET. Der var efter prækvalifikation indbudt fem entreprenørvirksomheder. Disse entreprenører skulle vise, hvad og hvor meget de kan bygge for 3,8 millioner. To af de fem havde misforstået opgaven, idet deres projekter oversteg det afsatte beløb, der er således tre projekter tilbage, som Kultur- & Fritidsforvaltningen skal vælge i mellem. Vores lokale byggefirma H. J. Huse ApS er blandt de tre entreprenører, der stadig er i spil, og netop derfor er de lokale ildsjæle sat uden for døren, når der skal vælges projekt. Forvaltningen er simpelthen bange for grus i maskineriet, hvis nogen får fornemmelse af insider handel, hvilket jo er forståeligt nok. Projekt HUSET skulle gerne fremstå som en positiv oplevelse på alle niveauer, og et symbol på hvad lokale kræfter kan nå, når blot der udvises sammenhold og engagement.

4 4 2 sogne Mindestenen. I sidste nummer af 2 sogne efterlyste jeg bunddække til området omkring Mindestenen på Støvlebækvej. Annie fra Barkemosevej og Per fra Hvedevænget har tilbudt os en del planter, så nu kan vi i efteråret få tilplantet det sidste stykke jord om stenen. En STOR tak til de to, der villigt deler ud af overskuddet fra deres grønne fingre. Markedsdag. Egentlig startede det med et uheld for et par år siden, idet Plejecenterets sommerfest faldt på samme dag som Brugsens markedsdag. Resultatet dengang var dog positivt, da de to arrangementer understøttede hinanden på en god måde. I år deltog Lokalrådet så i koordineringen en opgave vi gerne påtager os igen til næste år. Både Brugsen, Jongshøj Maskiner samt Kr. Stillinge El-forretning bakkede op om arrangementet, og havde gjort ekstra ud af dagen. Hos Jongshøj Maskiner kunne besøgende bl.a. deltage i en konkurrence om en akku-busksaks, der i øvrigt blev vundet af undertegnede. På Støvlebækvej var der på dagen åbent hos Spejderne og Petanqueklubben, begge steder blev besøgende indviet i medlemmernes færdigheder. Også vores lokale kirke bakkede op om arrangementet, med rundvisning af både Helge Christiansen og Morten Brøgger. Alt i alt en god dag, som vi håber kan gentages igen til næste år, måske med endnu flere aktiviteter og deltagere. Klik ind på Lokalrådets hjemmeside og se billeder fra dette års markedsdag. Kloakering ved Stranden. Transportledningen er nu næsten færdiganlagt helt frem til Næsby Strand, og entreprenøren er ved at gøre klar til stikledninger til ejendommene langs med Bildsøvej. Pumpestationen på transportledningen lige før sommerhusområdet er ved at blive etableret, man har vibreret spunsvægge ned i kanterne til udgravningen. Detailkloakeringen er også begyndt med grundvandsænkning og styret underboring af hovedledningerne i sommerhusvejene. Alle grundejerne i det første delområde har modtaget informationsbrev om detailkloakeringen med div. informationer om gravearbejdet. Det oplyses, at man vil foretage grundvandssænkning fra 0,7 m under terræn til 3,5 m u.t., hvilket har gjort mange nervøse for om der kan ske sætninger på sokler m.m.. Alle grundejerforeningers formænd er indkaldt til orienteringsmøde den 23. september, hvor der vil blive orienteret om status på projektet, detailprojektering og tidsplaner. Tude Ådal. Som beskrevet i 2 sogne tidligere på året har kommunen en ambitiøs plan om genopretning af Tude Ådal. Børge Carlsen, der er medlem af Lokalrådet og Formand for grundejerforeningen 18D ved Næsby Strand, har været indkaldt til orienteringsmøde den 2. september. Der er foreløbig bevilget ,- kr. til forundersøgelser. Der skal etableres våde enge og snoede

5 2 sogne 5 vandløb, dette skal blandt andet nedbringe udledningen af kvælstof og fosfor til havmiljøet. Projektet omfatter i første omgang store områder ved Lille og Store Vejlen, det vil få store konsekvenser for landmændene i området, hvor både store kvægbedrifter og svineproducenter vil skulle afgive arealer og have erstatningsarealer andre steder fra. Girokort. Ilagt dette nummer af 2sogne er et girokort, vi håber rigtigt mange vil benytte til et frivilligt bidrag til Lokalrådets arbejde. Uden en god økonomi vil det være svært fortsat at producere og uddele vores beboerblad, ligesom andre aktiviteter og initiativer i lokalområdet måske støder på grund. På forhånd tak for ethvert bidrag. Lars Schou OK kampagne Den 4. september var der OK-kampagne ved Dagli Brugsen, og Lokalrådet deltog som sædvanligt. Da det var sidste store kampagne i 2010, blev der trukket lod blandt nytegnede OK-korthavere og alle, der i forvejen har et OKkort. Præmien var på kr. 500,00. Ketty Munch, der repræsenterer Lokalrådet, har taget billederne. På det ene ses brugsuddeler Henning Clausen, der trækker vinderloddet, og på det andet ses de glade vindere, Tammy og Carsten Grell fra KSM Multiservice.

6 6 2 sogne Har du været inde at surfe på siden? Du finder mange spændende oplysninger på den lokale hjemmeside! Ønsker du at finde ud af hvad der vil ske af spændende aktiviteter i lokalområdet, så kan du med fordel tjekke kalenderen. Alle er velkommen til at sende informationer om aktiviteter til kalenderen. Det sidste nye er, når en bruger klikker på en dato i kalenderen, så kommer der et Google-kort frem som angiver hvor aktiviteten foregår Prøv selv at kigge indenfor på og se hvordan det virker, og når nu du alligevel er inde på hjemmesiden var det måske en god ide at tilmelde dig nyhedsbrevet! Du kan også finde de lokale erhvervsdrivende den lokale håndværker eller en, der annoncerer i bladet 2 Sogne. Har du brug for en bus, en restaurant, skolen eller daginstitutionen, så er 2sogne.dk det rigtige sted at lede. Turister og sommerhusgæster kan med fordel kigge under menuen turisme. Ønsker du løbende nyheds information direkte i din mailboks, så skal du blot tilmelde dig på hjemmesiden. Vi arbejder hele tiden på at gøre hjemmesiden til den lokale informations platform hvor alle lokale er med til at gøre hjemmesiden til stedet som du dagligt har lyst til at besøge. Har du informationer om aktiviteter, nye erhvervsdrivende eller andre spændende input, er du meget velkommen til at kontakte webmaster på Ib Jensen Webmaster Stillinge IF har fået ny hjemmeside STILLINGE IDRÆ TSFORENING S.I.F. Den nye side skulle gerne kunne give et bedre billede af, hvad der foregår i idrætsforeningen. Vi forventer, at hjemmesiden løbende vil blive holdt ajour med billeder, events, og hvad der ellers rører sig på banerne og i hallen. Vi håber, at der vil blive taget godt imod den nye hjemmeside og at mange jævnligt vil kigge forbi den. Det vil forhåbentligt kunne gøre det mere attraktivt at bruge idrætsforeningen. Se den på Jacob Raft Formand - Stillinge IF

7 2 sogne 7 R.M. Maskinbrodering I/S v/rikke Borup Ryttersgaard & Marie Borup Jensen Grønhøjvej 12B, 4200 Slagelse Tlf eller Har du brug for brodering af navn, logo, motto eller lignende? Det kan f.eks. være på Arbejdstøj af enhver art lige fra kedeldragter til jakkesæt og slips Sportstøj til diverse sportsklubber med f.eks. reklamelogoer Hestedækner med navn på hest og/eller rytter Håndklæder, sengetøj, duge osv. også til hotelog restaurationsbranchen Dåbskjoler med navn og dato Ting til baby: Navnebrodering på f.eks. sengetøj, stofbleer og håndklæder Tårnborg Vemmelev Svømning En breddeklub med Aqua Fitness Motion Sport & svømmeskole Ledige svømmehold til gode priser i Korsør Svømmehal Tilmelding på

8

9 2 sogne 9 Kongeligt besøg Af 2sognes kongelige reporter og fotograf Jørgen Weiberg Det er 626 år siden, der har været kongeligt besøg med en Margrethe i vores område (gamle Stillinge Kommune). Det var i 1384, da kong Oluf med Margrete som formynder, holdt kongeligt retterting i Næsby. Den 16. september havde Slagelse besøg af Margrethe II og Prins Henrik, og i den anledning gik deres tur også til 2sognes område. Ved Hejninge aflagde Dronningen visit hos glaskunstneren Branka Lugonja, hvor hun selv fik lov til at forsøge sig som glaskunstner kunst er jo Dronningens hobby. Efter besøget i St. Galla gik det så videre til Trelleborg, hvor prinsen også stødte til. Her fik Dronningen igen lov til at udøve sin hobby, ved at fremstille et vikingesmykke. Trelleborg var en stor oplevelse for både de kongelige og de mange, der var mødt op, og som fik lov til at komme helt tæt på dem. Branka Lugonja og hendes mand foran glaskorset, som Dronningen var meget begejstret for.

10 10 2 sogne Tagdækning Tagpap-renovering Reparation - vedligeholdelse og ny tagdækning. Gratis eftersyn og tilbud. Evt års forsikringsgaranti. Tagdækkermester Benny Carlsen Gl. Skolevej 4, Ø. Stillinge Tlf også aften - lørdag/søndag Biltlf Fax Slagelse Dyrehospital A/S Sten Kokholm Konsultation efter aftale Kirurgisk og medicinsk behandling EKG - laboratorieundersøgelse Røntgen - Ultralydsscanning Rugvænget 12, 4200 Slagelse Godkendt af Den Danske Dyrlægeforening Knud Olsen Bildsø Tlf Alt i VVS Naturgas Tank-udskiftning Rimelige priser Kommer overalt Faglig betjening - solsikker varme

11 2 sogne 11 Jeres sommerhus skal i nærmeste fremtid tilsluttes den offentlige kloak Vi er autoriserede kloakmestre, og med mere end 30 års gang i lokalområdet har vi en solid viden og erfaring indenfor vores felt. Vi kommer gerne ud og giver Jer en ordentlig og saglig gennemgang af det stykke arbejde, som der er brug for, på netop Jeres ejendom. Ring til os hvis du har brug for: Slamsugning/højtryksspuling Aut. kloakmester Kran / grabbil Nyetablering og reparation af kloakker Levering af grus og sten TV-inspektion Containerudlejning Rodskæring Slagelse Kloakservice ApS Rødstensgården Tlf DØGNVAGT

12 12 2 sogne FORLEV VOGNMANDSFORRETNING A/S Containere Minicontainere Lev. af grus, sten, muldjord og skærver Kraner fra 7 TM til 60 TM m/u grab Entreprenørkørsel Bådtransport Norgesvej Slagelse

13 2 sogne 13 FRITIDSBUTIKKEN - det naturlige valg når du skal sælge eller købe fritidshus. En ordentlig handel HUSK - en salgsvurdering fra Nybolig Jan Milvertz er gratis og uforpligtende, og skulle dit fritidshus - mod forventning ikke blive solgt, så koster det dig naturligvis ikke en krone. Nybolig Jan Milvertz Stillinge Strand Drøsselbjergvej Slagelse tlf

14 14 2 sogne Indkaldelse til generalforsamling i Hejninge - Stillinges venner Tirsdag den 26/ kl. 19 i Stillingehallens cafeteria Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse og suppleanter På valg er: Caroline Hye (ønsker ikke genvalg) Niels Christensen (ønsker ikke genvalg) Niels Jørgen Düring (Suppleant) 6. Valg af revisorer På valg er Revisor suppleant Lars Schou 7. Eventuelt Indkommende forslag skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen på Med venlig hilsen Bestyrelsen

15 2 sogne 15 Spejdernes Sommerlejrfest Fredag den 8. oktober 2010 kl i Kirke Stillinge forsamlingshus Invitér gerne familie og venner til en fornøjelig aften med Middag Diasshow fra ulvenes og spejdernes sommerlejr. Uddeling af års-stjerner Lotteri med masser af gevinster Voksne kr. 60,- Børn kr. 30,- Børn under 3 år gratis Prisen dækker mad og kaffe Af hensyn til bestilling af mad, skal tilmelding og betaling være lederne i hænde senest onsdag den 4. oktober. Med spejder hilsner KFUM Spejderne i Stillinge

16 Have & Park Trailere samt marine produkter 16 2 sogne Have & Park Have & Park Have & Park Trailere samt marine produkter Trailere samt marine Trailere produkter samt marine produkter v/ Henrik Jensen Stillingevej Slagelse Telefon www. jongshoej-maskiner.dk v/ Henrik Jensen v/ Henrik Jensen Stillingevej Slagelse Stillingevej Slagelse Telefon Telefon v/ Henrik Jensen Stillingevej www jongshoej-maskiner.dk Slagelse www. BIRKEDAHL s jongshoej-maskiner.dk Telefon BILER KØB, SALG OG BYTTE www. jongshoej-maskiner.dk v/ Klaus Birkedahl Stillingevej 58, Kirke Stillinge 4200 Slagelse Tlf.: Bil: Autoværksted - reparationer udføres

17 2 sogne 17 VEST Transport v/jesper Pedersen Tlf Flytning og kurérkørsel Kirkens Korshær Slagelse Møbelgenbrug Stenstuegade 5 Tlf Åben: Tirsdag Torsd. & fred Lørdag (gratis afhentning) Varmestuen Herrestræde 26 Tlf Tøj og ting Løvegade 10 Tlf Åben Mand. til fred Lørdag (gratis afhentning) Når du handler hos os, eller forærer os ting, du ikke længere har brug for, støtter du vort sociale arbejde blandt de dårligst stillede. Tak for din hjælp. Øster Stillinge (Møllers Stue- og Havecenter) Disagervej 22 Øster Stillinge 4200 Slagelse Tlf Fax Åbningstider: Hverdage Weekend og helligdage

18 18 2 sogne Årets kunstner er lokal Lørdag den 11. september blev årets kunstner præsenteret i Det gamle Trykkeri i Slagelse, og i år var det en lokal kunstner her fra 2sognes område, nemlig Marie Duedal Nielsen fra Næsby Strand. Marie har igennem mange år været kendt for sine flotte akvareller, hvor mange af dem har været med motiver af lokale steder her omkring. Men Marie har også været meget interesseret i færøske motiver, som hun har hentet ved flere besøg på Færøerne. Den 16. september var Dronningen på besøg i Slagelse, og her fik hendes majestæt foræret litografi nr. 1 af Maries færøske motiv, der er årets billede. Borgmester Lis Tribler fik eksemplar nr. 2 ved selve udnævnelsen. Der har tidligere været en omtale af Marie her i 2sogne (se 2sogne april 2010 side 42). Jørgen Weiberg Marie Duedal, diplomet som årets kunstner og omtalen i Sjællandske. Så kom der lys på stierne ved Stoukærgård Grundejerforeningen Stoukærgård i Kirke Stillinge havde lørdag den 11. og søndag den 12. september 2010 indkaldt til arbejdsdage i grundejerforeningen. Vores stier omkring og imellem husene er uden lys og i den mørke tid er der bare rigtig mørkt. Det er ikke rart at gå aftentur på stierne, som jo også morgen og aften

19 2 sogne 19 benyttes meget af børn og unge, der skal til og fra skole, til hallen, til Klubben m.v. Derfor blev beboerne på sidste generalforsamling enige om, at det måtte der gøres noget ved og med et godt tilbud på lamper fra vores lokale elektriker og egen arbejdskraft kunne vi indkalde til arbejdsweekend. Kl lørdag stod vi i øsende regnvejr og var spændte på, hvor mange aktive der ville møde op og heldigvis mødte rigtig mange op og resten af dagen og søndagen med, blev der bare knoklet. Der blev gravet lange render langs alle stierne med et par minigravere og lamper sat op og monteret, hvorefter vi nærmest stod på lange rækker med skovle og river i hænderne og dækkede renderne til. Der var naturligvis indlagte pauser med diverse drikkevarer. Om lørdagen til frokost kunne alle nyde godt af lækre grillpølser og om aftenen var der mulighed for fællesspisning hos Kaj. For nogle blev det en meget lang dag og allerede søndag kl var vi alle på igen. Ved søndagens frokost blev der serveret pizza og dagen sluttede med, at der blev sået græs, hvor vi havde gravet, så vores dejlige områder igen til foråret vil se pæne ud. Der var så gravet ca. 600 meter rende til kabler, 25 lamper der blev sat op og monteret og ca. 600 meter rende, der igen skulle reetableres. Bestyrelsen er overvældede, men også meget glade for den store tilslutning, der var til arrangementet. Nogle kunne grave, nogle kunne rive, mens andre kunne montere lamperne, så der også blev lys i dem. Nogle sørgede for kage og kaffe mens andre stod for frokosten. Ja, der var arbejdsopgaver til alle og udover at vi sammen fik klaret et stort projekt til UG, ja så lærte vi også hinanden bedre at kende og det er jo godt for fællesskabet i grundejerforeningen Stoukærgård. Nu er det jo ikke bare os, der bor i foreningen, der har glæde af lys på stierne, alle der bruger stierne til gennemgang har glæde af lyset. Så vores opfordring til alle er, at I går en lille aftentur i området, det er hyggeligt med den nye lave belysning. På vegne af grundejerforeningen Stoukærgård Lis Nielsen Næstformand

20 20 2 sogne Rigelig og veltillavet mad Stillinge Forsamlingshus Stillingevej Slagelse Tlf Også mad ud af huset Ring venligst efter brochure Lars Meng Ring til os, hvis De vil ha et godt uforbindende tilbud Billige planter! Har du planen, har vi planterne. Mail eller send din planteliste til os, og vi giver et uforpligtende tilbud. Haves på lager : Normannsgran, Bøg, Spirea, Liguster, Snebær, Fjeldribs m.m. Med venlig hilsen: Kjeld J Andersen, Kildemosen i/s Kildemosen 4, 4200 Slagelse ,

21 2 sogne 21 NÆSBY STRAND TLF FAX: BILDSØVEJ SLAGELSE NYE ÅBNINGSTIDER VINTERTID: Man.-fre. kl Lør.-søn. kl UDBRINGNING I HELE POSTNUMMER 4200 RING OG BESTIL MANDAG ELLER TIRSDAG LEVERES TORSDAG KL SOMMERTID: Man.-søn. kl

22 22 2 sogne Stillingevej 52 b, Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf SALON HERDIS Hele familiens frisør Herrepensionist klipning Luksus permanent Miljøvenlig permanent Langt hår 100,- kr. 565,- kr. 645,- kr. 718,- kr. Åbningstider: Onsdag-torsdag kl Fredag kl Salon Herdis Degnevænget 14 Kirke Stillinge Tlf

23 2 sogne 23 Kunstgræsanlæg i hele Danmark. Total-, hoved- eller fagentreprenør, autoriseret kloakmester, tømrermester, døre og vinduer i lærketræ, med eller uden isætning. Bildsøvej Kelstrup Slagelse Tlf fax mobil www. hjhuse.dk - Online-tips Håndkøbsudsalg OK-benzin Alt i dagligvarer Kopiservice Posthus KIRKE STILLINGE Stillingevej 45, 4200 Slagelse. Tlf

24 24 2 sogne Frisør Harlekin v/ Marianne Christiansen Bildsøvej 76 Kirke Stillinge 4200 Slagelse Tlf Lukket lørdag og mandag Også solarium Mangler du GODT LYS I HJEMMET? små PRISER PÅ HÅRDE HVIDEVARER KIRKE STILLINGE - FORRETNING A/S EL v/ Aut. el-installatør Christian Jensen Stillingevej 66, 4200 Slagelse Tlf.: Mobil: Fax:

25 2 sogne 25 KIRKESIDERNE

26 26 2 sogne KIRKESIDERNE

27 2 sogne 27 KIRKESIDERNE

28 28 2 sogne KIRKESIDERNE

29 2 sogne 29 KIRKESIDERNE

30 30 2 sogne KIRKESIDERNE

31 2 sogne 31 KIRKESIDERNE

32 32 2 sogne KIRKESIDERNE

33 2 sogne 33 Kom-Ann Hudplejeklinik Ansigtsbehandlinger Frugtsyrebehandlinger Hårfjerning Dag og fest makeup Massage Vipper og bryn Tandsmykker Gelénegle Ansigtszoneterapi Kom-Ann - Hudpleje og makeup for alle Rosengade Slagelse Tlf GAVEKORT UDSTEDES OLIEFYRS SERVICE- FIRMA REPARATION RENSNING JUSTERING UDSKIFTNING AF OLIEFYR Service-abonnement tegnes Lovpligtig oliefyrskontrol Aften- og weekendvagt KURT s OLIEFYRSERVICE Kurt Bender Petersen Bildsøvej 57 Kr. Stillinge FYRTEST Højtryksspuling og tømning af samle- og septiktanke Gangergaardens Maskinstation A/S Tlf

34 34 2 sogne Skolebestyrelsen Sommeren er gået på hæld og et nyt skoleår er begyndt. Som en tilbagevendende tradition byder vi en specielt velkomst til de nye elever i børnehaveklassen på Stillinge skole. Første skoledag for de nye elever forløb som den plejer, med hjemmebagte boller af flittige medlemmer af skolebestyrelsen. I år betyder det nye skoleår også, at vi har haft skiftedag for flere medlemmer af skolebestyrelsen. Den nye bestyrelse har konstitueret sig med Jens Schrødder som formand. Alle medlemmerne kan ses på skolens hjemmeside I skrivende stund har den nye bestyrelse haft to møder. På begge møder har der været en livlig diskussion af de forslag og konsekvenser, der er fremkommet ved Kommunes iværksættelse af den såkaldte Turnusanalyse på skoleområdet. Turnusanalysen er den første af flere analyser, Kommunalbestyrelsen har valgt at gennemføre i sin valgperiode. På skoleområdet har Turnusanalysens formål været at optimere ressourceforbruget og reducere udgifterne til folkeskoleområdet i Slagelse. Resultatet af analyse skitserer flere mulige forandringer. Fælles for alle forslag er, at antallet af elever skal op på omkring 24 elever i alle klasser på alle skoler i Kommunen. I det mest drastiske forslag nedlægges op til syv skoler i Slagelse Kommunen. Stillinge skole er ikke blandt dem. På Stillinge skole glæder vi os over at været en velfungerende skole med både traditionelles folkeskoleelever og autistelever i specialklasserne. Skolen har en velfungerende økonomi, der ikke rangerer blandt de dyreste per elev i Kommunen. Ved det seneste bestyrelsesmøde blev vi præsenteret for det seneste budgetforlig mellem S og SF i Byrådet. Forslaget betyder, at antallet af skoledistrikter reduceres fra 22 til 12, og at skolerne i Vestermose og Boeslunde nedlægges. I skolebestyrelsen arbejder vi for, at vi bliver et at de 12 nye skoledistrikter. Alternativet kan blive skræmmende. Det vil formentlig betyde, at vi bliver lagt sammen med en anden skole og risikerer, at administration og bestyrelse flytter fra skolen. Dermed mister skolen sit drive og reduceres til et anneks af en større administrativ enhed. Bjarne Nielsen Tilmeld dig lokal nyhedsmail ved at sende din mailadresse til Se også

35 2 sogne 35 Stillinge IF håndboldafdeling Da vi de sidste år har oplevet et fald i tilslutningen til børnehåndbold, havde vi i år forsøgt os med at uddele flyers på Stillinge Skole med tilbud om at komme ned i hallen og prøve at spille håndbold for at se, om det var noget for omegnens børn. Der ville her være mulighed for at prøve forskellige småspil, og flere af voksenspillerne ville være til stede som trænere. Vi fra håndboldudvalget dukkede spændte op den , men desværre var tilslutningen minimal, kun 3 børn mødte op med deres mødre, og det var selvsagt ikke nok. Sådan som status er nu, hvor kun få børn i Stillinge åbenbart har lyst til at spille håndbold, kan vi fra håndboldafdelingen ikke tilbyde nogle børnehold overhovedet, hvilket, jeg synes, er rigtig, rigtig ærgeligt. Jeg synes, det kunne have været skønt med en fyldt hal hver anden søndag med masser af børn, som spillede kampe, fik rørt sig og hygget med socialt samvær. Derfor ville jeg gerne høre fra folk, hvad årsagen er til dette: Spiller børnene i andre klubber? og hvorfor? når nu vi har så dejlig en hal her i Stillinge og masser af nye børnebolde liggende i boldskabet. Er det bare andre sportsgrene, der trækker eller måske PS3 eren derhjemme? Til slut kan nævnes, at vi igen i år har 3 voksenhold; et serie 2 damehold, som træner fra kl. 18 om onsdagen, og et serie 2 og et serie 3 herrehold, som begge træner fra kl om onsdagen. Skulle du få lyst til at høre mere om disse hold, er du velkommen til at kontakte undertegnende. Mange håndboldhilsner Mette Nielsen Formand for håndboldafd, SIF Zumba i Stillingehallen Mandag den 13. september 2010 startede Stillinge Idrætsforenings Zumbahold i Gymnastikafdelingen. Mellem 150 og 200 var dukket op til den første gang, der var gratis for deltagelse. Certifceret Zumba instruktør Anna-Louise gjorde sit på den lille scene, og der kunne spores mere end et par få svedperler hos de dansende deltagere. Undervisningen fortsætter hver mandag klokken til Medlemskab for hele sæsonen fås for kun 400,- kroner. Stillinge IF - Gymnastik

36 36 2 sogne Lars Korch sognefoged i Stillinge Af Helge Christiansen 2010 Forfatteren Zakarias Nielsen har fortalt om sin barndom i Øster Stillinge i bogen Minder fra Der står, at hans far havde en god ven i gårdejer Lars Korch på Kirke Stillinge mark, og da familien Korch senere flyttede til gården Lindholm i Øster Stillinge, blev Zakarias Nielsen godt kendt med Korchs to børn Peter og Clara. Både Peter Korch og Zakarias Nielsen blev lærere, og der skete det, at Clara fik en søn, Josef Møller, som blev gift med Zakarias Nielsens ældste datter, Metea. Og således gik det til, at de to barndomsvenner, Peter og Zakarias, med tiden også blev i familie. Ved hjælp af folketællinger og kirkebøger i arkivalieronline.dk er det muligt at opridse Lars Korchs livsforløb. Han blev født i Ulbølle i Svendborg amt den 23. januar 1812 som søn af degn og skolelærer Peder Jensen Korch, og han blev døbt Lars Frederik Korch. Han var sidst i tyverne, da han blev gift med Anna Henriette Emilie Wilstrup fra København. Hun var 5 år ældre end han, og de fik de ovenfor nævnte to børn, Clara i 1839 og Peter i Den oplysning, at Lars Korch var fra Fyn, fik mig til at tænke på, om han var i familie med forfatteren Morten Korch. Det var han faktisk! Først ledte jeg forgæves i Dansk Litteratur Historie fra Politikens Forlag. Et 4-binds værk på 2-3 tusinde sider. De nævner ikke Morten Korch, og for øvrigt heller ikke Zakarias Nielsen. Morten Korch var dog Danmarks mest læste forfatter i 1940, og har solgt 7 millioner bøger. Han var ridder af Dannebrog og fik filmatiseret 20 af sine bøger. Zakarias Nielsen blev i 1905 kåret som Danmarks mest populære forfatter og nåede op på solgte bøger. Heldigvis er der andre muligheder, og det er lykkedes mig at opstille en slægtstavle: Morten Korch levede fra 1876 til Hans far var lærer i Over Holluf Ole Rye Aarsleff Korch, født Hans farfar var lærer i Barløse Johan Ludvig Korch, født Hans oldefar var degn og skolelærer i Ulbølle, Peder Jensen Korch, som også var Lars Korchs far. Morten Korchs farfar var altså bror til Lars Korch. Fra 1837 til 1847 havde Lars Korch Hvidestensgården i Kirke Stillinge i fæste. Den ligger på Tommedyssevej 8 lige op mod Stillingevej. Valdbygårds fæsteprotokol 1841 oplyser, at der hørte 102 tønder land jord til gården, og at han betalte 60 rigsdaler og 14 tønder korn i årlig afgift. Folketællingen 1845 oply-

37 2 sogne 37 ser, at Korch dengang var sognefoged. Det kan han dog ikke have været i særligt mange år, for i 1842 var Ole Sørensen på Kildegård i Øster Stillinge sognefoged, og fra 1847 var det Jens Nielsen på Vejsager i Kirke Stillinge. Ved valget i 1841 var Lars Korch desuden blevet valgt til sogneforstanderskabet, det daværende sogneråd. Ifølge Tinglæste Papirer i Slagelse Lokalarkiv blev Hvidestensgården den 14. september 1847 fæstet til Rasmus Jørgensen. Samtidig må familien Korch være flyttet til Kelstrup i nogle få måneder, for af Stillinge kirkebogs afgangsliste fremgår det, at Lars Korch med familie i foråret 1848 rejste fra Kelstrup til Forlev i Vemmelev sogn. Bent Eggert oplyser i sin bog fra 2004 Forlevs gårde, at Lars Korch i 1848 på en auktion købte Toftegård i Forlev. Det er den, der nu ligger på Forlevvej nr. 12. Her boede familien Korch indtil 1852, hvor han solgte gården til møllersvend Ole Poulsen fra Stillinge. Forinden havde Lars Korch købt Lindholm i Øster Stillinge med 94 tønder land. Den ligger stadig på samme sted, Disagervej 5. Derved kom familien Korch til at bo tæt ved Zakarias Nielsens barndomshjem, der lå, hvor adressen nu er Zakarias Nielsensvej 8. Lars Korch solgte i 1864 Lindholm til Mads Christensen Jensen og flyttede til Nybøllegård ved Smørum. Ifølge Danske Gaarde II hørte Nybøllegård dengang under hovedgården Edelgave, og der var 106 tønder land til den. Her indrettede Korch sig med et stort schæferi, altså fårehold, og ulden blev leveret til Statens Klædefabrik. Lars Korch døde i 1898, 86 år gammel. I folketællingen 1880 boede han som enkemand hos sønnen Peter Korch, der var lærer i Smørumovre. Inden sin død kan Lars Korch godt have nået at læse sin senere så berømte slægtning, Morten Korchs første udgivelse, Jule Toner, der kom i Besøg hjemmesiden og få informationer om aktiviteter i lokalområdet m.m.m.

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære Ældreidræt i Greve Kommune - Din vej til sundhed og velvære Oktober 2012 Motion er vigtigt hele livet og det er aldrig for sent at komme i gang! Med denne reviderede udgave af Ældreidrætskataloget er du

Læs mere

Beboerblad for. Nr. 4 33. årgang August 2010

Beboerblad for. Nr. 4 33. årgang August 2010 Beboerblad for Hejninge og Stillinge Nr. 4 33. årgang August 2010 2 2 sogne Mail adresse: 2sogne@gmail.com Vedhæft meget gerne digitale billeder tilhørende artikler. Lokalrådets medlemmer: Børge Carlsen

Læs mere

Referat fra KLR s generalforsamling lørdag d. 6. november kl. 13.30 i Gimlinge Forsamlingshus

Referat fra KLR s generalforsamling lørdag d. 6. november kl. 13.30 i Gimlinge Forsamlingshus Referat fra KLR s generalforsamling lørdag d. 6. november kl. 13.30 i Gimlinge Forsamlingshus Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Jørgen Damgaard, der blev valgt uden

Læs mere

Beboerblad for. Nr. 1 34. årgang Februar 2011

Beboerblad for. Nr. 1 34. årgang Februar 2011 Beboerblad for Hejninge og Stillinge Nr. 1 34. årgang Februar 2011 2 2 sogne Mail adresse: 2sogne@gmail.com Vedhæft meget gerne digitale billeder tilhørende artikler. Lokalrådets medlemmer: Børge Carlsen

Læs mere

Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup

Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup G algebjerg rundejerforening august 2007 Referat af generalforsamlingen den 26. august 2007 Formanden, Knud Bagge, bød velkommen til de fremmødte ca. 50 medlemmer, specielt til vores gæst, Henning Torrendrup

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Beboerblad for. Nr. 2 34. årgang April 2011

Beboerblad for. Nr. 2 34. årgang April 2011 Beboerblad for Hejninge og Stillinge Nr. 2 34. årgang April 2011 2 2 sogne Mail adresse: 2sogne@gmail.com Vedhæft meget gerne digitale billeder tilhørende artikler. Lokalrådets medlemmer: Børge Carlsen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Beboerblad for. Nr. 3 33. årgang Juni 2010

Beboerblad for. Nr. 3 33. årgang Juni 2010 Beboerblad for Hejninge og Stillinge Nr. 3 33. årgang Juni 2010 2 2 sogne Mail adresse: 2sogne@gmail.com Vedhæft meget gerne digitale billeder tilhørende artikler. Lokalrådets medlemmer: Børge Carlsen

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

bjergposten Nr. 4 Christiansbjerg Idrætsforening ønsker alle aktive og passive medlemmer, samt banko hjælper og sponsorer

bjergposten Nr. 4 Christiansbjerg Idrætsforening ønsker alle aktive og passive medlemmer, samt banko hjælper og sponsorer Medlemsblad for Christiansbjerg I.F. bjergposten Christiansbjerg Idrætsforening ønsker alle aktive og passive medlemmer, samt banko hjælper og sponsorer Fodbold Farvel og tak til Birthe og Palle.........

Læs mere

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Generalforsamling Der indkaldes til ordinær generalforsamling i GVF Grundejerforeningen Vejlby Fed tirsdag

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

Præmie overrækkelse kl. 09.15

Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden - Generalforsamling Sektion 21 Præmie overrækkelse kl. 09.15 Søndag den 05. januar 2014 -Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Togo Bjergfelt 0151 Hvalsø

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole Velkommen til alle jer Skelund Landsbyforening vil gerne byde alle nye borgere velkommen til Skelund og omegn Skelund er en aktiv

Læs mere

Beboerblad for. Nr. 5 32. årgang Oktober 2009

Beboerblad for. Nr. 5 32. årgang Oktober 2009 Beboerblad for Hejninge og Stillinge Nr. 5 32. årgang Oktober 2009 2 2 sogne Lokalrådets medlemmer: Sanne Broustbo 61 65 40 88 Jørgen Lyck Elsborg 58 54 81 41 Susanne Hvitnov 58 50 61 00 Birthe Jacobsen

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1

hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1 hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1 Passer din bank ordentligt på din økonomi? Lad os se på din privatøkonomi med friske øjne. En ny bank kan måske give din økonomi det lille løft i hverdagen, der giver

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288

NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288 Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288 2 3 4 5 Medlem af: Palle Jensen Entreprenør / Aut.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012 yhedsbrev December - Januar - Februar 2012 Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10 FDF SÆSLV Indhold FDF-Info Side 3 yt fra Kredslederen Side 4 yt fra Bestyrelsen

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger UDENLANDSKE Wiener Tumling: blå med bånd. Anders Pedersen Skælskørvej 101 4261 Dalmose. Tlf.: 58 18 80 94 tumlinger Tysk Nonne: sort, blå, sølv, rød og gul. Niels Hansen Helsingevej 98 a 3300 Frederiksværk

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

AViS. Gl. Toftegaard GRUNDEJERFORENING S OBS! Det første bestyrelsesmøde: GRUNDEJER BESTYRELSE. Årsplan for 2004 og lidt af 2005:

AViS. Gl. Toftegaard GRUNDEJERFORENING S OBS! Det første bestyrelsesmøde: GRUNDEJER BESTYRELSE. Årsplan for 2004 og lidt af 2005: AViS Gl. Toftegaard GRUNDEJERFORENING S Antal husstande 80. Årgang 23. Nummer 1. Marts 2004 GRUNDEJER BESTYRELSE Formand: Leif Andersen, DM 85 Tlf.: 47 17 72 68 Næstformand: Bo Sørensen, DM 17 Tlf.: 47

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter 1. Velkomst ved Bjarne Svendsen Ordstyrer: Bjarne Referent: Anette 2. Kort orientering fra alle deltagende foreninger obs om der er noget særligt alle foreninger bør vide FIF ved Karina, Jørgen og Bente.

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2013 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Forslag til vedtægtsændringer side 6 Formanden har ordet side 7 Gravreparation / ny grav side 8 Gravreparation/ny

Læs mere

Beboerblad for. Nr. 4 32. årgang August 2009

Beboerblad for. Nr. 4 32. årgang August 2009 Beboerblad for Hejninge og Stillinge Nr. 4 32. årgang August 2009 2 2 sogne Lokalrådets medlemmer: Sanne Broustbo 61 65 40 88 Jørgen Lyck Elsborg 58 54 81 41 Susanne Hvitnov 58 50 61 00 Birthe Jacobsen

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

SCRM generalforsamling den 26. januar 2015. Formandens beretning - PRÆSENTATION.

SCRM generalforsamling den 26. januar 2015. Formandens beretning - PRÆSENTATION. Ib P. J./1 SCRM generalforsamling den 26. januar 2015. Formandens beretning - PRÆSENTATION. 1. Formanden takker dirigenten for tilsagn om at varetage opgaven som dirigent. 2. Årets forløb startede med

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus

Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus Referat fra generalforsamlingen den 27. oktober. 2014 i Gørslev Forsamlingshus Formanden, Linda Andersen, bød de forsamlede lokale beboere velkommen til landsbyforeningens første ordinære generalforsamling.

Læs mere

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre Uddrag fra Peters dagbog Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre Morfars forældre, dine oldeforældre Morfars oldeforældre, dine tip,tipoldeforældre Christian Worm og Maren Thinggaard Morfars mormor

Læs mere

Vi håber at kunne bringe et nyhedsbrev rundt til alle lejligheder 4 gange om året.

Vi håber at kunne bringe et nyhedsbrev rundt til alle lejligheder 4 gange om året. Året der gik Så gik der atter et år og det er blevet tid til et nyt nyhedsbrev. Vi håber at kunne bringe et nyhedsbrev rundt til alle lejligheder 4 gange om året. Vi bestræber os på at fortælle om nogle

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Nyheder oktober 09 30/10

Nyheder oktober 09 30/10 Nyheder oktober 09 30/10 Husk at deltage i fremstillingen af julegrønt, til årets julesalg. Det foregår lørdag den 7. november kl. 13. I forbindelse med arrangementet tilbydes fællesspisning efterfølgende,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, jjj@maalov.dk e-mail:

Læs mere

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro.

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Damgade 14. Boel Nr.44 (Gl. 21 ). Nr. 27 På præstekort hus 41 Viet den 22. okt. 1831 Johan Henrik Schmidt * 28. aug 1797, søn

Læs mere

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus Velkommen til Forsamlingsgården Sundeved Vester Sottrup Dit lokale kulturhus 2014 Foreningen for Forsamlingsgården Sundeveds formål: - At bevare Forsamlingsgården som et socialt og kulturelt samlingssted

Læs mere

Beboerblad for. Nr. 1 36. årgang Februar 2013

Beboerblad for. Nr. 1 36. årgang Februar 2013 Beboerblad for Hejninge og Stillinge Nr. 1 36. årgang Februar 2013 2 2 sogne Lokalrådets medlemmer: Carsten Berg 26 80 91 49 Børge Carlsen 23 72 03 51 Marianne Espenhain 58 54 84 58 Ib Jensen 58 52 97

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Indhold: * Sdr. Vium: Byttemarked * Dagli Brugsen: Generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Stald-katten. GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn.

Stald-katten. GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn. Stald-katten GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn. Som I kan se har GLRS s klubblad fået et navn.. se i Stald-katten hvem den heldige vinder blev. HUSK.Fastelavnsridning

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården. Referat af generalforsamling 2012 i Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården. Referat af generalforsamling 2012 i Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamling 2012 i Grundejerforeningen Lindegården Fremmøde: Der var fremmøde af 28 personer fra 26 husstande svarende til 30 stemmer, inkl. 3 fra bestyrelsen. Der blev ikke uddelt stemmesedler

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Næste Aadum Nyt udkommer i uge 5. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 23/1-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com HUSK!!!!

Læs mere

Referat af Generalforsamling, Haveforeningen Hjortespring d. 17.05.2014.

Referat af Generalforsamling, Haveforeningen Hjortespring d. 17.05.2014. Referat af Generalforsamling, Haveforeningen Hjortespring d. 17.05.2014. Til stede: Lenesvej 2, 4, 6, 7,12,17, 32, 41, 57, 65,70, 71, 73, 74, 76, 78, 79, 80, 85, 87, 90, 95, 103, 109, 111. Alfavej 6, 7,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Sommerfest i Mellerup

Sommerfest i Mellerup Sommerfest i Mellerup på Fælleren 29. maj - 1. juni Randers Maskinfabrik A/S SLOTSGARTNEREN I/S Eriksvej 5B, 8960 Randers SØ Tlf: 86 43 56 15 Engros og firmaordninger Nyholmsvej 11-8930 Randers NØ Tlf.:

Læs mere

Turistforeningen for Sydfyn

Turistforeningen for Sydfyn Turistforeningen for Sydfyn Generalforsamling mandag den 26. marts kl. 19.00 på Hotel Svendborg Der var fremmødt 40 til generalforsamlingen. Formand Allan Mariager bød velkommen til en noget anderledes

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Fra Rolfsted Skole 2008/1 Siden sidst. Lørdag d. 15-9-07 var der tur til Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Søby. Der var mødt ca. 20. Det var spændende at høre om

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere