Beboerblad for. Nr årgang Oktober 2010

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beboerblad for. Nr. 5 33. årgang Oktober 2010"

Transkript

1 Beboerblad for Hejninge og Stillinge Nr årgang Oktober 2010

2 2 2 sogne Mail adresse: Vedhæft meget gerne digitale billeder tilhørende artikler. Lokalrådets medlemmer: Børge Carlsen Marianne Espenhain Susanne Hvitnov Birthe Jacobsen Ib Jensen Vivi Jensen Ketty Munch Lars Schou Hanne Tew Lokalrådets formand: Lars Schou Pedersen Solvænget 28, Kr. Stillinge, 4200 Slagelse Tlf Lokalrådets kasserer: Hanne Tew Bildsøvej Slagelse Tlf Lokalrådets web-master: Ib Jensen Redaktionsadresse: Arne Olsen Birkemosevej 11, Næsby Strand, 4200 Slagelse Tlf Næste nummer af beboerbladet udkommer ca. 1. december Indlevering til bladet, såsom læserbreve, fotos og tegninger skal være redaktionen i hænde senest d. 10. november Tryksted: Jannerup offset a/s 2 Sogne trykkes i 1450 eksemplarer (eftertryk tilladt). Indlæg og synspunkter, som bringes i bladet, deles ikke nødvendigvis af redaktionen. I dette nummer: 3: Nyt fra Lokalrådsformanden 5: OK kampagne 6: 6. Stillinge IF ny hjemmeside 8: Kongeligt besøg 14: Hejninge-Stillinges Venner generalforsamling 15: Spejdernes Sommerlejrfest 18: Årets kunstner Stoukærgård 25: Kirkesiderne 34: Skolebestyrelsen 35: Stillinge IF håndbold Zumba i Stillingehallen 36: Lars Korch 42: Markedsdagen 44: Kirke Stillinge Boldklub 45: Badebro 50: Spejderne på weekendtur Petanque 51: Ungdomsklubben Stjernen 54: Lokalrådets Årspris 55: Mødekalender Forside: Dronning Margrethe på visit på Trelleborg den 16. september. Se side 8-9.

3 2 sogne 3 Nyt fra lokalrådsformanden En solskinshistorie. I den forgangne sommer er vores Dagli Brugs, og vel især Henning Clausen, blevet præmieret for et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på medarbejderindflydelse. Præmien uddeles hvert år af den lokale fagbevægelse, efter indstilling fra en ung-arbejder. Netop de unges introduktion til arbejdsmarkedet er uhyre vigtigt, og her går vores brugsmand altså også foran. STORT tillykke til Henning, der med denne positive historie fik markedsført vores lokalområde. Trafikbøller. Der var igen i år skolestart i august. Traditionen tro har politiet i den forbindelse lavet fartkontrol ved vores skole, og igen i år blev der uddelt adskillige bøder og klip i kørekort. Enkelte skulle endda direkte til orienterende køreprøve. Jeg kører selv strækningen flere gange om dagen, og mange gange bliver jeg overhalet lige før, eller ud for skolen. Jeg har endda oplevet at blive overhalet umiddelbart før skolen, hvorefter idioten bremser op og drejer ind på skolen så fartoverskridelsen skyldes altså ikke uvidenhed om skolens eksistens. Lokalrådet vil i den kommende tid arbejde på at få opsat permanent fartkontrol på strækningen i form af en stærekasse, for det er simpelthen ikke rimeligt, at vores børn og unge m.fl. skal udsættes for visse bilisters vanvidskørsel. Stærekasser ved sognenes andre byer samt langs strandene er også på ønskesedlen, og noget vi vil arbejde på. Kommunen er ved at anlægge en byport på Bildsøvej lidt syd for starten af sommerhusområdet i Næsby Strand. Der skal også være en byport nord for området. Beboerne i området håber, at dette kan være med til at sænke hastigheden på Bildsøvej, hvor der er mange der kører for stærkt. Især ved købmanden opstår der mange farlige situationer p.g.a. af parkeringer i begge vejsider, ud- og indkørsel samt u-vendinger. HUSET. Mandag d. 6. september holdt Slagelse Kommune licitation på etableringen af Stillinge Kultur- & Fritidscenter HUSET. Der var efter prækvalifikation indbudt fem entreprenørvirksomheder. Disse entreprenører skulle vise, hvad og hvor meget de kan bygge for 3,8 millioner. To af de fem havde misforstået opgaven, idet deres projekter oversteg det afsatte beløb, der er således tre projekter tilbage, som Kultur- & Fritidsforvaltningen skal vælge i mellem. Vores lokale byggefirma H. J. Huse ApS er blandt de tre entreprenører, der stadig er i spil, og netop derfor er de lokale ildsjæle sat uden for døren, når der skal vælges projekt. Forvaltningen er simpelthen bange for grus i maskineriet, hvis nogen får fornemmelse af insider handel, hvilket jo er forståeligt nok. Projekt HUSET skulle gerne fremstå som en positiv oplevelse på alle niveauer, og et symbol på hvad lokale kræfter kan nå, når blot der udvises sammenhold og engagement.

4 4 2 sogne Mindestenen. I sidste nummer af 2 sogne efterlyste jeg bunddække til området omkring Mindestenen på Støvlebækvej. Annie fra Barkemosevej og Per fra Hvedevænget har tilbudt os en del planter, så nu kan vi i efteråret få tilplantet det sidste stykke jord om stenen. En STOR tak til de to, der villigt deler ud af overskuddet fra deres grønne fingre. Markedsdag. Egentlig startede det med et uheld for et par år siden, idet Plejecenterets sommerfest faldt på samme dag som Brugsens markedsdag. Resultatet dengang var dog positivt, da de to arrangementer understøttede hinanden på en god måde. I år deltog Lokalrådet så i koordineringen en opgave vi gerne påtager os igen til næste år. Både Brugsen, Jongshøj Maskiner samt Kr. Stillinge El-forretning bakkede op om arrangementet, og havde gjort ekstra ud af dagen. Hos Jongshøj Maskiner kunne besøgende bl.a. deltage i en konkurrence om en akku-busksaks, der i øvrigt blev vundet af undertegnede. På Støvlebækvej var der på dagen åbent hos Spejderne og Petanqueklubben, begge steder blev besøgende indviet i medlemmernes færdigheder. Også vores lokale kirke bakkede op om arrangementet, med rundvisning af både Helge Christiansen og Morten Brøgger. Alt i alt en god dag, som vi håber kan gentages igen til næste år, måske med endnu flere aktiviteter og deltagere. Klik ind på Lokalrådets hjemmeside og se billeder fra dette års markedsdag. Kloakering ved Stranden. Transportledningen er nu næsten færdiganlagt helt frem til Næsby Strand, og entreprenøren er ved at gøre klar til stikledninger til ejendommene langs med Bildsøvej. Pumpestationen på transportledningen lige før sommerhusområdet er ved at blive etableret, man har vibreret spunsvægge ned i kanterne til udgravningen. Detailkloakeringen er også begyndt med grundvandsænkning og styret underboring af hovedledningerne i sommerhusvejene. Alle grundejerne i det første delområde har modtaget informationsbrev om detailkloakeringen med div. informationer om gravearbejdet. Det oplyses, at man vil foretage grundvandssænkning fra 0,7 m under terræn til 3,5 m u.t., hvilket har gjort mange nervøse for om der kan ske sætninger på sokler m.m.. Alle grundejerforeningers formænd er indkaldt til orienteringsmøde den 23. september, hvor der vil blive orienteret om status på projektet, detailprojektering og tidsplaner. Tude Ådal. Som beskrevet i 2 sogne tidligere på året har kommunen en ambitiøs plan om genopretning af Tude Ådal. Børge Carlsen, der er medlem af Lokalrådet og Formand for grundejerforeningen 18D ved Næsby Strand, har været indkaldt til orienteringsmøde den 2. september. Der er foreløbig bevilget ,- kr. til forundersøgelser. Der skal etableres våde enge og snoede

5 2 sogne 5 vandløb, dette skal blandt andet nedbringe udledningen af kvælstof og fosfor til havmiljøet. Projektet omfatter i første omgang store områder ved Lille og Store Vejlen, det vil få store konsekvenser for landmændene i området, hvor både store kvægbedrifter og svineproducenter vil skulle afgive arealer og have erstatningsarealer andre steder fra. Girokort. Ilagt dette nummer af 2sogne er et girokort, vi håber rigtigt mange vil benytte til et frivilligt bidrag til Lokalrådets arbejde. Uden en god økonomi vil det være svært fortsat at producere og uddele vores beboerblad, ligesom andre aktiviteter og initiativer i lokalområdet måske støder på grund. På forhånd tak for ethvert bidrag. Lars Schou OK kampagne Den 4. september var der OK-kampagne ved Dagli Brugsen, og Lokalrådet deltog som sædvanligt. Da det var sidste store kampagne i 2010, blev der trukket lod blandt nytegnede OK-korthavere og alle, der i forvejen har et OKkort. Præmien var på kr. 500,00. Ketty Munch, der repræsenterer Lokalrådet, har taget billederne. På det ene ses brugsuddeler Henning Clausen, der trækker vinderloddet, og på det andet ses de glade vindere, Tammy og Carsten Grell fra KSM Multiservice.

6 6 2 sogne Har du været inde at surfe på siden? Du finder mange spændende oplysninger på den lokale hjemmeside! Ønsker du at finde ud af hvad der vil ske af spændende aktiviteter i lokalområdet, så kan du med fordel tjekke kalenderen. Alle er velkommen til at sende informationer om aktiviteter til kalenderen. Det sidste nye er, når en bruger klikker på en dato i kalenderen, så kommer der et Google-kort frem som angiver hvor aktiviteten foregår Prøv selv at kigge indenfor på og se hvordan det virker, og når nu du alligevel er inde på hjemmesiden var det måske en god ide at tilmelde dig nyhedsbrevet! Du kan også finde de lokale erhvervsdrivende den lokale håndværker eller en, der annoncerer i bladet 2 Sogne. Har du brug for en bus, en restaurant, skolen eller daginstitutionen, så er 2sogne.dk det rigtige sted at lede. Turister og sommerhusgæster kan med fordel kigge under menuen turisme. Ønsker du løbende nyheds information direkte i din mailboks, så skal du blot tilmelde dig på hjemmesiden. Vi arbejder hele tiden på at gøre hjemmesiden til den lokale informations platform hvor alle lokale er med til at gøre hjemmesiden til stedet som du dagligt har lyst til at besøge. Har du informationer om aktiviteter, nye erhvervsdrivende eller andre spændende input, er du meget velkommen til at kontakte webmaster på Ib Jensen Webmaster Stillinge IF har fået ny hjemmeside STILLINGE IDRÆ TSFORENING S.I.F. Den nye side skulle gerne kunne give et bedre billede af, hvad der foregår i idrætsforeningen. Vi forventer, at hjemmesiden løbende vil blive holdt ajour med billeder, events, og hvad der ellers rører sig på banerne og i hallen. Vi håber, at der vil blive taget godt imod den nye hjemmeside og at mange jævnligt vil kigge forbi den. Det vil forhåbentligt kunne gøre det mere attraktivt at bruge idrætsforeningen. Se den på Jacob Raft Formand - Stillinge IF

7 2 sogne 7 R.M. Maskinbrodering I/S v/rikke Borup Ryttersgaard & Marie Borup Jensen Grønhøjvej 12B, 4200 Slagelse Tlf eller Har du brug for brodering af navn, logo, motto eller lignende? Det kan f.eks. være på Arbejdstøj af enhver art lige fra kedeldragter til jakkesæt og slips Sportstøj til diverse sportsklubber med f.eks. reklamelogoer Hestedækner med navn på hest og/eller rytter Håndklæder, sengetøj, duge osv. også til hotelog restaurationsbranchen Dåbskjoler med navn og dato Ting til baby: Navnebrodering på f.eks. sengetøj, stofbleer og håndklæder Tårnborg Vemmelev Svømning En breddeklub med Aqua Fitness Motion Sport & svømmeskole Ledige svømmehold til gode priser i Korsør Svømmehal Tilmelding på

8

9 2 sogne 9 Kongeligt besøg Af 2sognes kongelige reporter og fotograf Jørgen Weiberg Det er 626 år siden, der har været kongeligt besøg med en Margrethe i vores område (gamle Stillinge Kommune). Det var i 1384, da kong Oluf med Margrete som formynder, holdt kongeligt retterting i Næsby. Den 16. september havde Slagelse besøg af Margrethe II og Prins Henrik, og i den anledning gik deres tur også til 2sognes område. Ved Hejninge aflagde Dronningen visit hos glaskunstneren Branka Lugonja, hvor hun selv fik lov til at forsøge sig som glaskunstner kunst er jo Dronningens hobby. Efter besøget i St. Galla gik det så videre til Trelleborg, hvor prinsen også stødte til. Her fik Dronningen igen lov til at udøve sin hobby, ved at fremstille et vikingesmykke. Trelleborg var en stor oplevelse for både de kongelige og de mange, der var mødt op, og som fik lov til at komme helt tæt på dem. Branka Lugonja og hendes mand foran glaskorset, som Dronningen var meget begejstret for.

10 10 2 sogne Tagdækning Tagpap-renovering Reparation - vedligeholdelse og ny tagdækning. Gratis eftersyn og tilbud. Evt års forsikringsgaranti. Tagdækkermester Benny Carlsen Gl. Skolevej 4, Ø. Stillinge Tlf også aften - lørdag/søndag Biltlf Fax Slagelse Dyrehospital A/S Sten Kokholm Konsultation efter aftale Kirurgisk og medicinsk behandling EKG - laboratorieundersøgelse Røntgen - Ultralydsscanning Rugvænget 12, 4200 Slagelse Godkendt af Den Danske Dyrlægeforening Knud Olsen Bildsø Tlf Alt i VVS Naturgas Tank-udskiftning Rimelige priser Kommer overalt Faglig betjening - solsikker varme

11 2 sogne 11 Jeres sommerhus skal i nærmeste fremtid tilsluttes den offentlige kloak Vi er autoriserede kloakmestre, og med mere end 30 års gang i lokalområdet har vi en solid viden og erfaring indenfor vores felt. Vi kommer gerne ud og giver Jer en ordentlig og saglig gennemgang af det stykke arbejde, som der er brug for, på netop Jeres ejendom. Ring til os hvis du har brug for: Slamsugning/højtryksspuling Aut. kloakmester Kran / grabbil Nyetablering og reparation af kloakker Levering af grus og sten TV-inspektion Containerudlejning Rodskæring Slagelse Kloakservice ApS Rødstensgården Tlf DØGNVAGT

12 12 2 sogne FORLEV VOGNMANDSFORRETNING A/S Containere Minicontainere Lev. af grus, sten, muldjord og skærver Kraner fra 7 TM til 60 TM m/u grab Entreprenørkørsel Bådtransport Norgesvej Slagelse

13 2 sogne 13 FRITIDSBUTIKKEN - det naturlige valg når du skal sælge eller købe fritidshus. En ordentlig handel HUSK - en salgsvurdering fra Nybolig Jan Milvertz er gratis og uforpligtende, og skulle dit fritidshus - mod forventning ikke blive solgt, så koster det dig naturligvis ikke en krone. Nybolig Jan Milvertz Stillinge Strand Drøsselbjergvej Slagelse tlf

14 14 2 sogne Indkaldelse til generalforsamling i Hejninge - Stillinges venner Tirsdag den 26/ kl. 19 i Stillingehallens cafeteria Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning 4. Indkomne forslag 5. Valg af bestyrelse og suppleanter På valg er: Caroline Hye (ønsker ikke genvalg) Niels Christensen (ønsker ikke genvalg) Niels Jørgen Düring (Suppleant) 6. Valg af revisorer På valg er Revisor suppleant Lars Schou 7. Eventuelt Indkommende forslag skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen på Med venlig hilsen Bestyrelsen

15 2 sogne 15 Spejdernes Sommerlejrfest Fredag den 8. oktober 2010 kl i Kirke Stillinge forsamlingshus Invitér gerne familie og venner til en fornøjelig aften med Middag Diasshow fra ulvenes og spejdernes sommerlejr. Uddeling af års-stjerner Lotteri med masser af gevinster Voksne kr. 60,- Børn kr. 30,- Børn under 3 år gratis Prisen dækker mad og kaffe Af hensyn til bestilling af mad, skal tilmelding og betaling være lederne i hænde senest onsdag den 4. oktober. Med spejder hilsner KFUM Spejderne i Stillinge

16 Have & Park Trailere samt marine produkter 16 2 sogne Have & Park Have & Park Have & Park Trailere samt marine produkter Trailere samt marine Trailere produkter samt marine produkter v/ Henrik Jensen Stillingevej Slagelse Telefon www. jongshoej-maskiner.dk v/ Henrik Jensen v/ Henrik Jensen Stillingevej Slagelse Stillingevej Slagelse Telefon Telefon v/ Henrik Jensen Stillingevej www jongshoej-maskiner.dk Slagelse www. BIRKEDAHL s jongshoej-maskiner.dk Telefon BILER KØB, SALG OG BYTTE www. jongshoej-maskiner.dk v/ Klaus Birkedahl Stillingevej 58, Kirke Stillinge 4200 Slagelse Tlf.: Bil: Autoværksted - reparationer udføres

17 2 sogne 17 VEST Transport v/jesper Pedersen Tlf Flytning og kurérkørsel Kirkens Korshær Slagelse Møbelgenbrug Stenstuegade 5 Tlf Åben: Tirsdag Torsd. & fred Lørdag (gratis afhentning) Varmestuen Herrestræde 26 Tlf Tøj og ting Løvegade 10 Tlf Åben Mand. til fred Lørdag (gratis afhentning) Når du handler hos os, eller forærer os ting, du ikke længere har brug for, støtter du vort sociale arbejde blandt de dårligst stillede. Tak for din hjælp. Øster Stillinge (Møllers Stue- og Havecenter) Disagervej 22 Øster Stillinge 4200 Slagelse Tlf Fax Åbningstider: Hverdage Weekend og helligdage

18 18 2 sogne Årets kunstner er lokal Lørdag den 11. september blev årets kunstner præsenteret i Det gamle Trykkeri i Slagelse, og i år var det en lokal kunstner her fra 2sognes område, nemlig Marie Duedal Nielsen fra Næsby Strand. Marie har igennem mange år været kendt for sine flotte akvareller, hvor mange af dem har været med motiver af lokale steder her omkring. Men Marie har også været meget interesseret i færøske motiver, som hun har hentet ved flere besøg på Færøerne. Den 16. september var Dronningen på besøg i Slagelse, og her fik hendes majestæt foræret litografi nr. 1 af Maries færøske motiv, der er årets billede. Borgmester Lis Tribler fik eksemplar nr. 2 ved selve udnævnelsen. Der har tidligere været en omtale af Marie her i 2sogne (se 2sogne april 2010 side 42). Jørgen Weiberg Marie Duedal, diplomet som årets kunstner og omtalen i Sjællandske. Så kom der lys på stierne ved Stoukærgård Grundejerforeningen Stoukærgård i Kirke Stillinge havde lørdag den 11. og søndag den 12. september 2010 indkaldt til arbejdsdage i grundejerforeningen. Vores stier omkring og imellem husene er uden lys og i den mørke tid er der bare rigtig mørkt. Det er ikke rart at gå aftentur på stierne, som jo også morgen og aften

19 2 sogne 19 benyttes meget af børn og unge, der skal til og fra skole, til hallen, til Klubben m.v. Derfor blev beboerne på sidste generalforsamling enige om, at det måtte der gøres noget ved og med et godt tilbud på lamper fra vores lokale elektriker og egen arbejdskraft kunne vi indkalde til arbejdsweekend. Kl lørdag stod vi i øsende regnvejr og var spændte på, hvor mange aktive der ville møde op og heldigvis mødte rigtig mange op og resten af dagen og søndagen med, blev der bare knoklet. Der blev gravet lange render langs alle stierne med et par minigravere og lamper sat op og monteret, hvorefter vi nærmest stod på lange rækker med skovle og river i hænderne og dækkede renderne til. Der var naturligvis indlagte pauser med diverse drikkevarer. Om lørdagen til frokost kunne alle nyde godt af lækre grillpølser og om aftenen var der mulighed for fællesspisning hos Kaj. For nogle blev det en meget lang dag og allerede søndag kl var vi alle på igen. Ved søndagens frokost blev der serveret pizza og dagen sluttede med, at der blev sået græs, hvor vi havde gravet, så vores dejlige områder igen til foråret vil se pæne ud. Der var så gravet ca. 600 meter rende til kabler, 25 lamper der blev sat op og monteret og ca. 600 meter rende, der igen skulle reetableres. Bestyrelsen er overvældede, men også meget glade for den store tilslutning, der var til arrangementet. Nogle kunne grave, nogle kunne rive, mens andre kunne montere lamperne, så der også blev lys i dem. Nogle sørgede for kage og kaffe mens andre stod for frokosten. Ja, der var arbejdsopgaver til alle og udover at vi sammen fik klaret et stort projekt til UG, ja så lærte vi også hinanden bedre at kende og det er jo godt for fællesskabet i grundejerforeningen Stoukærgård. Nu er det jo ikke bare os, der bor i foreningen, der har glæde af lys på stierne, alle der bruger stierne til gennemgang har glæde af lyset. Så vores opfordring til alle er, at I går en lille aftentur i området, det er hyggeligt med den nye lave belysning. På vegne af grundejerforeningen Stoukærgård Lis Nielsen Næstformand

20 20 2 sogne Rigelig og veltillavet mad Stillinge Forsamlingshus Stillingevej Slagelse Tlf Også mad ud af huset Ring venligst efter brochure Lars Meng Ring til os, hvis De vil ha et godt uforbindende tilbud Billige planter! Har du planen, har vi planterne. Mail eller send din planteliste til os, og vi giver et uforpligtende tilbud. Haves på lager : Normannsgran, Bøg, Spirea, Liguster, Snebær, Fjeldribs m.m. Med venlig hilsen: Kjeld J Andersen, Kildemosen i/s Kildemosen 4, 4200 Slagelse ,

21 2 sogne 21 NÆSBY STRAND TLF FAX: BILDSØVEJ SLAGELSE NYE ÅBNINGSTIDER VINTERTID: Man.-fre. kl Lør.-søn. kl UDBRINGNING I HELE POSTNUMMER 4200 RING OG BESTIL MANDAG ELLER TIRSDAG LEVERES TORSDAG KL SOMMERTID: Man.-søn. kl

22 22 2 sogne Stillingevej 52 b, Kr. Stillinge 4200 Slagelse Tlf SALON HERDIS Hele familiens frisør Herrepensionist klipning Luksus permanent Miljøvenlig permanent Langt hår 100,- kr. 565,- kr. 645,- kr. 718,- kr. Åbningstider: Onsdag-torsdag kl Fredag kl Salon Herdis Degnevænget 14 Kirke Stillinge Tlf

23 2 sogne 23 Kunstgræsanlæg i hele Danmark. Total-, hoved- eller fagentreprenør, autoriseret kloakmester, tømrermester, døre og vinduer i lærketræ, med eller uden isætning. Bildsøvej Kelstrup Slagelse Tlf fax mobil www. hjhuse.dk - Online-tips Håndkøbsudsalg OK-benzin Alt i dagligvarer Kopiservice Posthus KIRKE STILLINGE Stillingevej 45, 4200 Slagelse. Tlf

24 24 2 sogne Frisør Harlekin v/ Marianne Christiansen Bildsøvej 76 Kirke Stillinge 4200 Slagelse Tlf Lukket lørdag og mandag Også solarium Mangler du GODT LYS I HJEMMET? små PRISER PÅ HÅRDE HVIDEVARER KIRKE STILLINGE - FORRETNING A/S EL v/ Aut. el-installatør Christian Jensen Stillingevej 66, 4200 Slagelse Tlf.: Mobil: Fax:

25 2 sogne 25 KIRKESIDERNE

26 26 2 sogne KIRKESIDERNE

27 2 sogne 27 KIRKESIDERNE

28 28 2 sogne KIRKESIDERNE

29 2 sogne 29 KIRKESIDERNE

30 30 2 sogne KIRKESIDERNE

31 2 sogne 31 KIRKESIDERNE

32 32 2 sogne KIRKESIDERNE

33 2 sogne 33 Kom-Ann Hudplejeklinik Ansigtsbehandlinger Frugtsyrebehandlinger Hårfjerning Dag og fest makeup Massage Vipper og bryn Tandsmykker Gelénegle Ansigtszoneterapi Kom-Ann - Hudpleje og makeup for alle Rosengade Slagelse Tlf GAVEKORT UDSTEDES OLIEFYRS SERVICE- FIRMA REPARATION RENSNING JUSTERING UDSKIFTNING AF OLIEFYR Service-abonnement tegnes Lovpligtig oliefyrskontrol Aften- og weekendvagt KURT s OLIEFYRSERVICE Kurt Bender Petersen Bildsøvej 57 Kr. Stillinge FYRTEST Højtryksspuling og tømning af samle- og septiktanke Gangergaardens Maskinstation A/S Tlf

34 34 2 sogne Skolebestyrelsen Sommeren er gået på hæld og et nyt skoleår er begyndt. Som en tilbagevendende tradition byder vi en specielt velkomst til de nye elever i børnehaveklassen på Stillinge skole. Første skoledag for de nye elever forløb som den plejer, med hjemmebagte boller af flittige medlemmer af skolebestyrelsen. I år betyder det nye skoleår også, at vi har haft skiftedag for flere medlemmer af skolebestyrelsen. Den nye bestyrelse har konstitueret sig med Jens Schrødder som formand. Alle medlemmerne kan ses på skolens hjemmeside I skrivende stund har den nye bestyrelse haft to møder. På begge møder har der været en livlig diskussion af de forslag og konsekvenser, der er fremkommet ved Kommunes iværksættelse af den såkaldte Turnusanalyse på skoleområdet. Turnusanalysen er den første af flere analyser, Kommunalbestyrelsen har valgt at gennemføre i sin valgperiode. På skoleområdet har Turnusanalysens formål været at optimere ressourceforbruget og reducere udgifterne til folkeskoleområdet i Slagelse. Resultatet af analyse skitserer flere mulige forandringer. Fælles for alle forslag er, at antallet af elever skal op på omkring 24 elever i alle klasser på alle skoler i Kommunen. I det mest drastiske forslag nedlægges op til syv skoler i Slagelse Kommunen. Stillinge skole er ikke blandt dem. På Stillinge skole glæder vi os over at været en velfungerende skole med både traditionelles folkeskoleelever og autistelever i specialklasserne. Skolen har en velfungerende økonomi, der ikke rangerer blandt de dyreste per elev i Kommunen. Ved det seneste bestyrelsesmøde blev vi præsenteret for det seneste budgetforlig mellem S og SF i Byrådet. Forslaget betyder, at antallet af skoledistrikter reduceres fra 22 til 12, og at skolerne i Vestermose og Boeslunde nedlægges. I skolebestyrelsen arbejder vi for, at vi bliver et at de 12 nye skoledistrikter. Alternativet kan blive skræmmende. Det vil formentlig betyde, at vi bliver lagt sammen med en anden skole og risikerer, at administration og bestyrelse flytter fra skolen. Dermed mister skolen sit drive og reduceres til et anneks af en større administrativ enhed. Bjarne Nielsen Tilmeld dig lokal nyhedsmail ved at sende din mailadresse til Se også

35 2 sogne 35 Stillinge IF håndboldafdeling Da vi de sidste år har oplevet et fald i tilslutningen til børnehåndbold, havde vi i år forsøgt os med at uddele flyers på Stillinge Skole med tilbud om at komme ned i hallen og prøve at spille håndbold for at se, om det var noget for omegnens børn. Der ville her være mulighed for at prøve forskellige småspil, og flere af voksenspillerne ville være til stede som trænere. Vi fra håndboldudvalget dukkede spændte op den , men desværre var tilslutningen minimal, kun 3 børn mødte op med deres mødre, og det var selvsagt ikke nok. Sådan som status er nu, hvor kun få børn i Stillinge åbenbart har lyst til at spille håndbold, kan vi fra håndboldafdelingen ikke tilbyde nogle børnehold overhovedet, hvilket, jeg synes, er rigtig, rigtig ærgeligt. Jeg synes, det kunne have været skønt med en fyldt hal hver anden søndag med masser af børn, som spillede kampe, fik rørt sig og hygget med socialt samvær. Derfor ville jeg gerne høre fra folk, hvad årsagen er til dette: Spiller børnene i andre klubber? og hvorfor? når nu vi har så dejlig en hal her i Stillinge og masser af nye børnebolde liggende i boldskabet. Er det bare andre sportsgrene, der trækker eller måske PS3 eren derhjemme? Til slut kan nævnes, at vi igen i år har 3 voksenhold; et serie 2 damehold, som træner fra kl. 18 om onsdagen, og et serie 2 og et serie 3 herrehold, som begge træner fra kl om onsdagen. Skulle du få lyst til at høre mere om disse hold, er du velkommen til at kontakte undertegnende. Mange håndboldhilsner Mette Nielsen Formand for håndboldafd, SIF Zumba i Stillingehallen Mandag den 13. september 2010 startede Stillinge Idrætsforenings Zumbahold i Gymnastikafdelingen. Mellem 150 og 200 var dukket op til den første gang, der var gratis for deltagelse. Certifceret Zumba instruktør Anna-Louise gjorde sit på den lille scene, og der kunne spores mere end et par få svedperler hos de dansende deltagere. Undervisningen fortsætter hver mandag klokken til Medlemskab for hele sæsonen fås for kun 400,- kroner. Stillinge IF - Gymnastik

36 36 2 sogne Lars Korch sognefoged i Stillinge Af Helge Christiansen 2010 Forfatteren Zakarias Nielsen har fortalt om sin barndom i Øster Stillinge i bogen Minder fra Der står, at hans far havde en god ven i gårdejer Lars Korch på Kirke Stillinge mark, og da familien Korch senere flyttede til gården Lindholm i Øster Stillinge, blev Zakarias Nielsen godt kendt med Korchs to børn Peter og Clara. Både Peter Korch og Zakarias Nielsen blev lærere, og der skete det, at Clara fik en søn, Josef Møller, som blev gift med Zakarias Nielsens ældste datter, Metea. Og således gik det til, at de to barndomsvenner, Peter og Zakarias, med tiden også blev i familie. Ved hjælp af folketællinger og kirkebøger i arkivalieronline.dk er det muligt at opridse Lars Korchs livsforløb. Han blev født i Ulbølle i Svendborg amt den 23. januar 1812 som søn af degn og skolelærer Peder Jensen Korch, og han blev døbt Lars Frederik Korch. Han var sidst i tyverne, da han blev gift med Anna Henriette Emilie Wilstrup fra København. Hun var 5 år ældre end han, og de fik de ovenfor nævnte to børn, Clara i 1839 og Peter i Den oplysning, at Lars Korch var fra Fyn, fik mig til at tænke på, om han var i familie med forfatteren Morten Korch. Det var han faktisk! Først ledte jeg forgæves i Dansk Litteratur Historie fra Politikens Forlag. Et 4-binds værk på 2-3 tusinde sider. De nævner ikke Morten Korch, og for øvrigt heller ikke Zakarias Nielsen. Morten Korch var dog Danmarks mest læste forfatter i 1940, og har solgt 7 millioner bøger. Han var ridder af Dannebrog og fik filmatiseret 20 af sine bøger. Zakarias Nielsen blev i 1905 kåret som Danmarks mest populære forfatter og nåede op på solgte bøger. Heldigvis er der andre muligheder, og det er lykkedes mig at opstille en slægtstavle: Morten Korch levede fra 1876 til Hans far var lærer i Over Holluf Ole Rye Aarsleff Korch, født Hans farfar var lærer i Barløse Johan Ludvig Korch, født Hans oldefar var degn og skolelærer i Ulbølle, Peder Jensen Korch, som også var Lars Korchs far. Morten Korchs farfar var altså bror til Lars Korch. Fra 1837 til 1847 havde Lars Korch Hvidestensgården i Kirke Stillinge i fæste. Den ligger på Tommedyssevej 8 lige op mod Stillingevej. Valdbygårds fæsteprotokol 1841 oplyser, at der hørte 102 tønder land jord til gården, og at han betalte 60 rigsdaler og 14 tønder korn i årlig afgift. Folketællingen 1845 oply-

37 2 sogne 37 ser, at Korch dengang var sognefoged. Det kan han dog ikke have været i særligt mange år, for i 1842 var Ole Sørensen på Kildegård i Øster Stillinge sognefoged, og fra 1847 var det Jens Nielsen på Vejsager i Kirke Stillinge. Ved valget i 1841 var Lars Korch desuden blevet valgt til sogneforstanderskabet, det daværende sogneråd. Ifølge Tinglæste Papirer i Slagelse Lokalarkiv blev Hvidestensgården den 14. september 1847 fæstet til Rasmus Jørgensen. Samtidig må familien Korch være flyttet til Kelstrup i nogle få måneder, for af Stillinge kirkebogs afgangsliste fremgår det, at Lars Korch med familie i foråret 1848 rejste fra Kelstrup til Forlev i Vemmelev sogn. Bent Eggert oplyser i sin bog fra 2004 Forlevs gårde, at Lars Korch i 1848 på en auktion købte Toftegård i Forlev. Det er den, der nu ligger på Forlevvej nr. 12. Her boede familien Korch indtil 1852, hvor han solgte gården til møllersvend Ole Poulsen fra Stillinge. Forinden havde Lars Korch købt Lindholm i Øster Stillinge med 94 tønder land. Den ligger stadig på samme sted, Disagervej 5. Derved kom familien Korch til at bo tæt ved Zakarias Nielsens barndomshjem, der lå, hvor adressen nu er Zakarias Nielsensvej 8. Lars Korch solgte i 1864 Lindholm til Mads Christensen Jensen og flyttede til Nybøllegård ved Smørum. Ifølge Danske Gaarde II hørte Nybøllegård dengang under hovedgården Edelgave, og der var 106 tønder land til den. Her indrettede Korch sig med et stort schæferi, altså fårehold, og ulden blev leveret til Statens Klædefabrik. Lars Korch døde i 1898, 86 år gammel. I folketællingen 1880 boede han som enkemand hos sønnen Peter Korch, der var lærer i Smørumovre. Inden sin død kan Lars Korch godt have nået at læse sin senere så berømte slægtning, Morten Korchs første udgivelse, Jule Toner, der kom i Besøg hjemmesiden og få informationer om aktiviteter i lokalområdet m.m.m.

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære Ældreidræt i Greve Kommune - Din vej til sundhed og velvære Oktober 2012 Motion er vigtigt hele livet og det er aldrig for sent at komme i gang! Med denne reviderede udgave af Ældreidrætskataloget er du

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Mønsted Lokalråd, Mønsted Idrætsforening, Mønsted Håndværker- og Handelsstandsforening En borgergruppe bestående

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn November 2010 www.krejbjerg.dk Julefællesspisning: Fredag 3. december kl. 19.00 Nu er der ikke længe til Dermed nærmer sig tiden også til et

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Formanden har ordet :

Formanden har ordet : Side 1 Formanden har ordet : Husk at vi den 1. søndag i hver måned har lodtrækning på dit medlemsbevis i programmet: Send en hilsen ca. kl. 11.00 Hjælp foreningen med at vokse. Skaf et medlem. Det koster

Læs mere

Ane 2 og 3 Anders Sørensen og Sidsel Margrethe Johansen

Ane 2 og 3 Anders Sørensen og Sidsel Margrethe Johansen Ane 2 og 3 Anders Sørensen og Sidsel Margrethe Johansen Anders blev født 3 jan 1884 på Langemark i Sæby sogn, Holbæk amt, søn af landarbejder og skomager Hans Sørensen og hustru Karen Marie Jørgensen.

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

28. ÅRGANG NR 1 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN FEBRUAR 2017

28. ÅRGANG NR 1 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN FEBRUAR 2017 28. ÅRGANG NR 1 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN FEBRUAR 2017 WWW:JARUN.DK Kom til Borgermøde om projekt Kulturturisme i den Sydøstlige del af Lolland kommune du kan være med Onsdag den 1 marts kl. 19.00-21.30

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1

hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1 hestholm Orientering Januar 2009 Nr. 1 Passer din bank ordentligt på din økonomi? Lad os se på din privatøkonomi med friske øjne. En ny bank kan måske give din økonomi det lille løft i hverdagen, der giver

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Beboerblad for. Nr. 4 33. årgang August 2010

Beboerblad for. Nr. 4 33. årgang August 2010 Beboerblad for Hejninge og Stillinge Nr. 4 33. årgang August 2010 2 2 sogne Mail adresse: 2sogne@gmail.com Vedhæft meget gerne digitale billeder tilhørende artikler. Lokalrådets medlemmer: Børge Carlsen

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 2. HÅNDBOLDAFDELINGEN LUKKER... 1 3. KONSTITUERENDE AFDELINGSBESTYRELSESMØDE... 1 4. TAK TIL AFGÅENDE

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Fra Rolfsted Skole 2008/1 Siden sidst. Lørdag d. 15-9-07 var der tur til Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Søby. Der var mødt ca. 20. Det var spændende at høre om

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 Find os på facebook, og vores hjemmeside se mere på side 2... Jacob har været i Ballerup Gruppe i 25 år Tillykke! Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord.

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909.

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Disse kort og breve har jeg fået lov til at afskrive og offentliggøre af Gert Sørensen, som har fået dem af

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt!

Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Kildeskolenyt! Velkommen til den elektroniske udgave af Kildeskolenyt! Nu er det slut med spild af en masse papir og et Kildeskolenyt!, som kun kan læses af de få. Marts 2010 10. årgang nummer 3 Kildeskolen

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Februar - marts Årgang Nr. 1

Februar - marts Årgang Nr. 1 Februar - marts 2016 9. Årgang Nr. 1 Husk tilmelding til fællesspisning til generalforsamlingen den 4. april, se nærmere side 6. 3 4 6 7 8 10 11 12 14 Indhold Bestyrelsens side Præsentation af Henny Fællesspisning

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere