AKTIVITETER OG INDHOLD

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AKTIVITETER OG INDHOLD"

Transkript

1 ~ I, I.~ ;ç~ z / (I) m i ~~ ~ Q

2 AKTIVITETER OG INDHOLD Her er ingen tivoli, kunstmuseer, slotte eller pulserende storbyli~ men vi har vores eget mus lingeslot i sneglehuset, gode attraktioner som man bliver klogere af at besøge i Kystcentret og Jyllandsakvariet og en helt fantastisk natur, hvor I kan prøve kræfter med vind og vejr. På lejrskole i Thyborøn kan I med ét slag dække mange fag, samtidig med at I kan få en ufor glemmelig oplevelse i et af Danmarks dejligste områder. INDHOLD På et lejrskoleophold i Thyborøn kan I arbejde med følgende emner: HJEMKUNDSKAB I kan få undervisning i at lave mad med fisk. Vi leverer de bedste råvarer, og finder undervisere, der vil vise jer hvordan man renser, fileterer og tilbere der fisk - også nogle af de arter, som børn i Thyborøn kender, men som kun et fåtal af andre danske børn har smagt. NATUR OG TEKNIK Nordsøens grådige bølger bed hul til Limfjorden for bare 15 år siden og åbnede mulighed for etablering af by og havn i Thyborøn. I kan lære om havets kræfter og hvad vi gør for at sikre vores kyster. I kan gå tur langs stranden og lagunesøen og finde kystens flora og fauna sammen med en medarbejder fra Kystcen tret, hvor I også kan se firben, frøer og slanger i det nye terrarium, eller I kan fange muslinger i Nissum Bredning, imens I kigger på den lokale vindmøllepark. ERHVERV OG PRODUKTION I kan komme på virksomhedsbesøg hos én af Thyborøns virksomheder I kan besøge en fiskekutter og høre om livet som fisker eller I kan over være en moderne fiskeauktion. Hvis altså I står tidligt nok op... SVØMNING I kan låne skolens svømmehal til svømmeundervisning - og på den måde give jeres børn koncentreret svømmeundervisning selv om I ikke har daglig adgang til svømmehal. I skal selv stille med underviser og livredder. HISTORIE Udforsk bunkerne fra 2. verdenskrig. Et mægtigt forsvarsværk undermineret af en skildpadde, der skrev spionhistorie i Thyborøn. Eller hør om nogle af de mange forlis udfor vestkysten hvor vragene ligger på række og fortæller hver deres makabre historie fra hver deres tid. Det er ikke en tilfældighed at det danske redningsvæsen har sit udspring på Harboøre Tange, så den spændende del af Danmarkshistorien kan også opleves her. PROJEKTARBEJDE Vil I lære at arbejde projektorienteret, er der altid mange spæn dende og realistiske projekter i Thyborøn, der kan være case for jer. Vi finder gerne projektledere, der kan fortælle hvordan man navigerer i projektverdenen.

3 &~ t-ç,, ~...~ ~ ~ 1 r~7~ *L~JR. KOL. I THYBORØN EKSEMPEL PÅ LEJRSKOLE I THYBORØN I En 6. klasse fra Søndreskole i Østjylland tager på lejrskole i Thyborøn for at få en helt anderledes oplevelse, komme tættere på naturen, opleve et anderledes erhverv, og samtidig få gennemført intensiv svømmeundervisning, da skolen i det daglige ikke har adgang til deres egen svømmehal. De har ønsket en tur præget af masser af frisk luft og motion kombineret med oplevelser. Der er 24 elever i klassen og klassens svømmelærer og klasselærer er med på turen. Programmet for klassens tur kunne se ud som følger: i. i ~r E~1 MANDAG: 8.: 11.3: 12.: 12.3: TIRSDAG: 6.: 6.3: 9.: 11.: 13.: 14.: 17.3: Kl 18.: HAVETS KRÆFTER Klassen hentes af en bus. Ankomst til Thyborøn og indkvartering i Kabyssen. Frokost i spisesalen. Vi tager på Kystcentret for at høre om kystsikring, om kanalens dannelse og nogle af de spændende historier fra fortiden, som byen skjuler under og over havet. 15.3: Vi tager i svømmehallen til de første svømmelektioner (2 timer) 18.: Middag i Kabyssens spisesal. 19.: Fri leg i Kabyssens gymnastiksal, eller i spillerummet. EN DAG I FISKERIETS NAVN Tidlig morgenmad. Vi tager på den moderne fiskeauktion og følger fiskens vej, fra den losses til den køres ud til kunderne. Vi går om bord i en af havnens fiskefartøjer og hører om livet som fisker. Rundvisning på havnen. En lokal fisker viser rundt, og fortæller om fiskefartøjer og fangstmetoder mm. Mad pakker på havnen. Svømmeundervisning (3 timer). Vi kigger forbi sneglehuset på vejen hjem. Middag i Kabyssen. Jj7 ~:E PROGRAM»

4 ,.~ ~ I aj ~ ~ ~ ~ ~ ONSDAG: 8.: 9.: EN DAG I NATURENS NAVN Morgenmad i Kabyssen. Vi mødes ved Kystcentret hvor vi starter med at kigge på Terrariet og få fortalt om de danske krybdyr. 1.: Kystcentrets naturvejleder tager os med på en tur i Naturrum Thyborøn, hvor der er lejlighed til at kigge nærmere på kystnaturens flora og fauna. Undervejs bliver der måske også tid til at lede efter rav og andet godt ved stranden. Vi spiser vores madpakke på vejen. 14.: 17.3: 18.: Svømmeundervisning (3 timer). Vi besøger Rav Åges udstilling på vejen hjem. Middag i kabyssen. TORSDAG: EN DAG I FISKENS NAVN kl. 8.: 9.: 11.: 12.: 12.3: 15.: Morgenmad i Kabyssen. Vi tager på Jyllandsakvariet hvor vi ser fiskene og hjælper med at fodre dem. Vi går forbi byens fiskehandler, og kigger på fisken i disken. Vi spiser en fiskefrikadelle hos fiskehandleren. Svømmeundervisning (2 timer). Vi tilbereder en lækker fiskebuffet helt fra bunden under kyndig vejledning af en af Thyborøns dygtige fiskekokke. 19.: Fest fiske-buffet. FREDAG: 8.: 9.3: 9.45: Morgenmad i Kabyssen. Afgang fra Thyborøn. Inden vi forlader tangen gør vi holdt og kigger nærmere på havvindmølleparken og hører lidt om møllerne og om Cheminova, som ligger lige ved siden af. Prisidé for denne lej rskole: 5. kr. (incl alt: bus, overnatning, forplejning, entreer~ guidede ture, planlægning). Ring og hør nærmere om prisen på jeres drømmetur. Den afhænger af, om I ønsker, vi ordner transporten, hvordan I ønsker at bo, hvilken forplejning I ønsker samt ikke mindst af programmet og hvor meget hjælp, I ønsker til planlægning og gennemførsel. T: E:

5 LEJR K~ L I THYBOR~J EKSEMPEL II TAG ELEVERNE MED HELT UD OVER KANTEN»... Når vi siger ud over kanten, betyder det, at eleverne bliver udfordret og kommer til at prøve ting, de ikke normalt kender til. Der er tale om oplevelser og teambuilding, hvor eleverne bringes i forskellige samarbejdssituationer der styrker klassesammenholdet og udfordrer den enkeltes grænser. Ud over kanten er en lejrskole der gennemføres af Kystcentret, som bringer fagene ud af klas seværelset ud i det virkelige liv hvor vi oplever emnerne på egen krop. OVERNAT I BUNKER OG REDNINGSFLÅDER På et Ud-over-kanten-ophold i Thyborøn er overnatningen noget helt specielt. Eleverne over natter i redningsflåder og i originale bunkere fra 2. verdenskrig, som er istandsat og ser ud som dengang i 194 erne. De mindste flåder er til 4 personei, og de største er til 16 personer. Flåderne.4 står selvfølgelig sikkert på land, men når vinden rusker i dugen, er det ikke svært at forestille sig, hvordan det ville være, hvis den lå på et stort hav. At overleve sammen med andre under sådanne forhold, sove sammen, lave mad sammen, og blive klogere sammen osv., bringer eleverne tæt på hinanden. Det bliver et Wake up call for nogen og vil bidrage til at ryste klassen sammen. Ring til Kysteentret tlf: og hør nærmere om pris og muligheder for Ud-over-kanten lejrskoleophold. PROGRAM»

6 (I ETU -OVER- Å NTEN PROGRAM En midtjysk efterskole vil ryste sine nye elever godt sammen, inden der for alvor tages fat på sko leåret. Efterskolens forskellige elevgrupper har selv valgt, hvad de vil lave i den 3. uge af deres ef terskoleår. Det Gule Hus har valgt at tage til Thyborøn for at få en helt særlig oplevelse sammen. Der er 3 elever fra 8-1 klasse Forud for besøget har Kystcentret forberedt opgaver om 2. ver denskrig og om sand, vand og forstand, som klassen har arbejdet med hjemme på efterskolen ugens første 3 dage. Programmet for opholdet i Thyborøn kunne se ud som følge: / MANDAG: 8.: 11.: 12.: 12.3: HISTORIENS DAG Afrejse fra jeres skole i bus eller tog. Ankomst Thyborøn og rundvisning på Kystcentret. Frokost. Danmarks første redningsstation blev åbnet i Harboøre for 16 år siden. Vi hører historien. 13. Redningsvæsnet vi går til havnen og besøger det moderne redningsvæsen. Må ske bliver der lejlighed til en tur i båden eller en tur i havnen i overlevelsesdragt for de eventyrlystne. 15.: Tilbage på Kystcentret kigger vi på udstillingen om Alexander Nevskij og hører om en af de første gange det nye redningsvæsen virkelig gjorde en forskel. 16.: Teambuilding øvelse. 17.: Vi laver mad i gullashkanonen og spiser rødgrød til forret. 19.: 2. Verdenskrig Atlantvolden, Thyborønfæstningen og Thyborøns helt egen spionhistorie. Kl 21.: Stranden og bunkerne by night et lille natløb. 22.: Vi koger varm kakao og erstatningskaffe på vores primus. 23.: Vi kryber til køjs i redningsflåder og bunker. TIRSDAG: 7.: 8. 9.: SAND, VAND OG FORSTAND OM DYRENE Dagen starter med en frisk løbetur på diget. Vi hjælpes med at lave morgenmaden. Krybdyrene fodres hvem tør røre snogen, stålormene, frøerne og de andre dyr i Kystterrarierne? Og hvem tør smage dyrenes mad? 1.: Vi eksperimenterer med bølgerne, strømmen og vinden i Kystcentret. 11.3: På tur i Naturrum Thyborøn, med smurte madpakker, kan I se på havet og klit terne samt dyr og blomster i engene syd for Thyborøn. 14.: Hjemme igen kigger vi nærmere på de fundne ting. 15.: Det er tid til en forfriskning og en Thyborønsmåkage inden turen går hjemad. Prisidé for denne lejrskole (3 personer): kr. (incl: foropgaver, overnatning, forplejning, entreer og jeres egen guide fra Kystcentret).

7 I ~ 1 Itf Fü RPL JNING OG OVERNATNING FORPLEJNING På lejrskole i NORTHSEALIVING kan I vælge at lave det hele selv eller lade os hjælpe med noget af madlavningen. Vi hjælper gerne med at: J ~ Lave madplan og sørge for bestilling til levering fra købmanden tilberedning og opvask sørger I selv for. Bestille morgenmad, madpakker og aftensmad som leveres så I selv serverer det og vasker op. Fuld forplejning (tilberedt, serveret og ryddet væk) OVERNATNING Vi anbefaler, at I på jeres lejrtur til Thyborøn bor her: I 6 personers luksus campinghytte på Thyborøn Camping og Hytteby. I kan få hytter, der ligger ved siden at hinanden, og der er også mulighed for handicapvenlige hyt ter. I vil få adgang til fælleshuset, hvor I kan lave mad eller spise den mad vi leverei~ hygge jer sammen og måske have lidt undervisning. I Kabyssen hvor I får jeres helt eget hus tæt på stranden og klitterne. Kabyssen har plads til 34 personer, hvor I sover i gode dobbeltværelser. For en Iejrskole er det dej ligt, at I får jeres helt egen sportssal med god plads til leg og morgengymnastik. Der er et dejligt køkken, hvor I selv kan lave mad. Der er spisesal, en hyggelig opholds stue og et spillerum samt en fin have. Kabyssen udlejes kun for minimum fire nætter. På Kystcentret kan i som noget helt unikt overnatte en nat i en bunker indrettet som mandskabsbunker fra 2. verdenskrig og i redningsflåder. Det vil virkelig ryste jer godt sammen og give jer en oplevelse ud over det sædvanlige. TRANSPORT Vi arrangerer også gerne jeres transport til og fra Thyborøn. Vi kan hente jer på en banegård efter eget ønske eller på jeres skole, I kan også vælge at komme med VLTJ til fra Lemvig til Thyborøn, så er vi selvfølgelig klar til at til at tage imod jer på stationen.

8 ~/_ / /, / _l / i,/ ~ /1 ~L~- ~ J / / I) T.~ -t k ~ LEJRPAKKER OG PRISER Vi laver selvfølgelig lige netop den pakke, der passer til jeres behov og det indhold I gerne vil have, men her nogle eksempler: DEN NEMMESTE: OVERNATNING I KABYSSEN i aktivitet om dagen Fuld forplejning Slutrengøring Pris pr pers: 41,- pr. døgn (OBS: kun 4 nætter ad gangen) Hvis I vælger overnatning i campinghytter (v/6 personer i hver hytte) er prisen 3,- til 4,- pr. døgn afhængigt af antal døgn. DEN BILLIGSTE: OVERNATNING I CAMPINGHYTTER 1 aktivitet om dagen Rådighed over fælleshytte Lav selv maden, men få råvarer leveret fra købmanden Slutrengøring sørger I selv for Pris pr. person: 27,- til 3,- pr. døgn (afhængigt af antal døgn) BOOKING NORTHSEALIVING hjælper med planlægningen så langt et stykke af vejen som I har lyst til. Vi kan skaffe jer guider og foredragsholdere, eller bare komme med ideer til aktiviteter. Vi hjæl per jer med at arrangere alt det praktiske med overnatning, forplejning, transport, rengøring og hvad i ellers måtte ønske. Skal jeres næste tur gå til Thyborøn, så kontakt NORTHSEALIVING på tlf eller Kontakt: NORTHSEALIVING Havnegade Thyborøn NORTHSEAUV~NC E: info~northsealiving.dk T: Booking: info~northsealiving.dk Den Europæiske Land brugsfond for Udvikling af Landdistrikterne ~ Lemvig Kommune SPONSORER: miii regionmidtjylland Ministeriet for Fødevarer. Landbrug og Fskeri Fedévarestyre sen Landdistrikter. dk ~ (~),~Ç

Scandic The Reef. Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter

Scandic The Reef. Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter Scandic The Reef Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter Indhold Velkommen til Scandic The Reef... 4 Inspirerende møder...5 Adventure Challenge Caribic...6 Spændende og udfordrende events...

Læs mere

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED Læs her i folderen om de muligheder du har som bruger med ledsageordningen hos Bruger - Hjælper Formidlingen DET ER DINE ØNSKER, DER TÆLLER Er du mellem 12

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune Blå Flag program 2015 Ud i det blå med Sønderborg Kommune Aktivitetskalender Juni Juli August On 1 Aktiv sommer Lø 1 Undervandsjagt + Spis din kyst To 2 Aktiv sommer Sø 2 Snorkelsafari Fr 3 Aktiv sommer

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

til din FORÅR 2011 PIGERNE BESTEMMER: SIDE 6-9 JUBILÆUMSÅRET 2010: Nyheder, produkter, begivenheder, tilbud og andre gode historier, fra vores verden

til din FORÅR 2011 PIGERNE BESTEMMER: SIDE 6-9 JUBILÆUMSÅRET 2010: Nyheder, produkter, begivenheder, tilbud og andre gode historier, fra vores verden JUBILÆUMSÅRET 2010: JUBILÆUMSÅR FEJRET MED LIDT AF HVERT SIDE 4-5 FORÅR 2011 Nyheder, produkter, begivenheder, tilbud og andre gode historier, fra vores verden til din PIGERNE BESTEMMER: 4 GENERATIONER

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

Ud på tur Blå Flag-program 2013

Ud på tur Blå Flag-program 2013 Ud på tur Blå Flag-program 2013 Oplevelser i og omkring Thyborøn NORTHSEALIVING - Blå Flag Center Tur til Envision Energy`s 2 vingede mølle. Dag og Dato: Torsdag d. 20. juni og torsdag d. 29. august 2013

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Danmarks første og største livstilshøjskole

Danmarks første og største livstilshøjskole Danmarks første og største livstilshøjskole Alle kan lære at leve sundt. Men det er vigtigt, at den sunde livsstil holder i længden og bliver en del af hverdagen. Derfor arbejder vi ikke med slankekure,

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 35 / 2015. Indhold. Strandiade 19.8.15 Frokostpause på en aktiv dag ved vandet

Nyhedsbrev. uge 35 / 2015. Indhold. Strandiade 19.8.15 Frokostpause på en aktiv dag ved vandet Nyhedsbrev uge 35 / 2015 Strandiade 19.8.15 Frokostpause på en aktiv dag ved vandet Indhold Nyt fra Administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra Kostafdelingen v. souschef Lotte Gjerulfsen Nyt

Læs mere

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg

Kalenderen for skolen for forår/sommer 2014 finder du som altid på side 2. I marts var en gruppe elever på virksomhedsbesøg EV Elev nyt er også denne gang på 12 sider. Der er sket meget, og vi har haft nogle spændende måneder siden sidst, og det vil vi rigtig gerne fortælle om. Som i de foregående numre af EV Elevnyt, har vi

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

SKOLETJENESTENS UNDERVISNINGSTILBUD. Undervisningstilbud til elever i folkeskoler, gymnasier og HF-klasser

SKOLETJENESTENS UNDERVISNINGSTILBUD. Undervisningstilbud til elever i folkeskoler, gymnasier og HF-klasser SKOLETJENESTENS UNDERVISNINGSTILBUD Undervisningstilbud til elever i folkeskoler, gymnasier og HF-klasser Vilde oplevelser og action for krop og hjerne BLIV KLOGERE Brug naturen i undervisningen Et besøg

Læs mere

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen.

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen. Steensgaard rundt Mød vores lokale guide Regnormen Steno der har boet på Steensgaard hele sit liv, og som vil tage dig og dine voksne med på en spændende rejse fra hans jord til vores bord. Derfor er hele

Læs mere

for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015

for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015 for voksne Adventure, kulturforståelse & Personlig udvikling Sommer Program 2015 Zanzibar sommerhøjskole tilbyder et unikt ophold med adventure, safari og rejsekammerater Vildtlevende og fascinerende dyreliv,

Læs mere

Landmandsvejledning. En vejledning til moduler om økologi på mellemtrinnet i Af natur/teknik Søren Breiting og hjemkundskab

Landmandsvejledning. En vejledning til moduler om økologi på mellemtrinnet i Af natur/teknik Søren Breiting og hjemkundskab Landmandsvejledning En vejledning til moduler om økologi på mellemtrinnet i Af natur/teknik Søren Breiting og hjemkundskab & Dorte Ruge Af Søren Breiting & Dorte Ruge Vejledning til landmand Forord Denne

Læs mere

Saxild Strand. Katalog 2014. Saxild Strand Christian Petersensvej 1 8300 ODDER TELEFON 86554055 info@saxild-strand.dk www.saxild-strand.

Saxild Strand. Katalog 2014. Saxild Strand Christian Petersensvej 1 8300 ODDER TELEFON 86554055 info@saxild-strand.dk www.saxild-strand. Saxild Strand Katalog 2014 Saxild Strand Saxild Strand Christian Petersensvej 1 8300 ODDER TELEFON 86554055 info@saxild-strand.dk www.saxild-strand. dk Velkommen til Saxild Strand Det er med stolthed at

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

Beskrivelser af Minihøjskolens fag. Sommer 2015

Beskrivelser af Minihøjskolens fag. Sommer 2015 Beskrivelser af Minihøjskolens fag Sommer 2015 Med en blanding af faglighed og fællesskab vil lærerne medvirke til, at du finder og dyrker dine talenter og derved får nyt brændstof til dine drømme, din

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn 0. - 5. KLASSE - indskolingsafdelinger RØD/GUL www.kochs.dk - vi vil være verdens bedste skole - for børn Hvad indeholder pjecen? I denne pjece kan du læse om N. Kochs Skoles indskolingsafdelinger. I skolens

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Mellemtrin. Verdens bedste skole

Mellemtrin. Verdens bedste skole Verdens bedste skole Verdens bedste skole Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dagens tema Hvad er en opfindelse/ innovation? Verdens bedste skole - idéfasen Verdens bedste skole - udvikling Verdens bedste

Læs mere

Familiekursus. Med egen teenagehøjskole (børn fra 5 år)

Familiekursus. Med egen teenagehøjskole (børn fra 5 år) Familiekursus Med egen teenagehøjskole (børn fra 5 år) Sommerferie med nye venner, masser af aktiviteter, fællesskab og samvær for alle i familien kort sagt: Familiekursus! 19.-25. juli 2015 Familiekursus

Læs mere

Botilbuddet Lounsgaarden

Botilbuddet Lounsgaarden Virksomhedsplan Botilbuddet Lounsgaarden Velkommen til Lounsgaarden Lounsgaarden er et privat, midlertidig botilbud efter servicelovens 107 uden tidsbegrænsning. Dette betyder, at de unge kan bo her så

Læs mere