Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1

2

3

4 Nye rejseoplevelser

5

6

7

8

9 EN NY PROFIL MED MARKANTE OG ELEGANTE LINIER Den nye Citroën C5 peger langt frem i tiden og er samtidig trofast mod mærkets kerneværdier: innovation, teknologi og design. Både som sedan og stationcar er den nye Citroën C5 markant og elegant i sin formgivning. Fronten med store luftindtag og store langstrakte lygter signalerer klasse og komfort. C5 er en langtursbil i ordets bedste forstand. Den er skabt til at tilbagelægge kilometer efter kilometer. Oplev den nye Citroën C5.

10

11 Raffinement og innovation

12

13

14

15

16 Prestige og præstationer

17

18 C5 GIVER KØREGLÆDEN NY MENING Den nye Citroën C5 giver køreglæden ny mening. Førerpladsen er logisk indrettet med betjeningsgreb og kontakter, der er indlysende nemme at betjene. Det sker rent intuitivt. Føreren har konstant alle køreinformationer i sit synsfelt og kan koncentrere sig om at nyde den komfortable og afslappende kørsel. C5 kan leveres med GPS-stemmestyret navigationsanlæg med 7 farveskærm og 30 GB harddisk med kort over Europa. For at optimere navigationen på vanskelige strækninger kan anlægget forstørre valgte områder eller gengive området fra oven i Birdview. Anlægget har ydermere radio/cdafspiller, der også kan håndtere MP3-filer og mobiltelefon samt jukeboksfunktion, idet 10 GB på harddisken fungerer som musikserver. Førerpladsen og den elegante instrumentering i den nye C5 er inspireret af cockpittet i et fly. Informationer om kørslen er fordelt på tre tydelige instrument-ure med visere, der løber rundt om urene og giver tydelig aflæsning. Den velindrettede førerplads bekræfter indtrykket af en bil, der er bygget til at køre langt og længe uden at trætte føreren det mindste. Modeller med elektrisk justerbare forsæder har to betjeningsknapper til memory-funktionen i førersædet. To forskellige førere af bilen kan således genfinde deres foretrukne indstillinger af førersæde, sidespejle samt det automatiske klimaanlæg blot ved et tryk på knappen.

19

20 DYNAMISK OG AFSLAPPET KØRSEL Førerpladsen i Citroën C5 er designet til at give føreren en oplevelse af overblik og rendyrket køreglæde. Rattet har fast betjeningspanel, så kun ratkransen følger med, når rattet drejer. De vigtigste kontakter er placeret lige ved hånden i det faste ratnav og behageligt oplyste i mørke takket være det permanente baggrundslys. I den nye C5 er de kraftige halogenforlygter udstyret med vinkellygter også kaldet AFS-teknologi (Adaptive Front Lightning System). Systemet forbedrer belysningen i sving, så begge sider af vejen oplyses i en vinkel op til 75. Xenon drejeforlygter, der fås som option, forbedrer belysningen af vejen i skarpe kurver og vejkryds med en belysningsvinkel op til 105, så længe hastigheden er under 40 km/t, og blinklyset er aktiveret, eller når ratudslaget når et vist punkt. Topmodellen kan leveres med et system, der automatisk måler, om parkeringspladsen er stor nok til din Citroën C5. Funktionen aktiveres med en knap i instrumentbordet og informerer føreren om, hvor let eller vanskeligt det vil være at manøvrere ind på parkeringspladsen. Modeller med Hydraktiv 3 Plus affjedring er udstyret med elektrisk og automatisk parkeringsbremse samt hillholder-funktion. På skråninger med en hældning på mere end 3% fastholder hillholder-funktionen bilen i ca. 2 sekunder, efter føreren har sluppet bremsepedalen. Det forhindrer, at bilen utilsigtet ruller frem eller tilbage ved igangsætning, manøvrering eller vending.

21

22 SUVERÆN KOMFORT Den nye Citroën C5 byder både fører og passagerer velkommen med sin udsøgte kvalitet og komfort. Forsæderne er multijusterbare med mulighed for elbetjening i visse topmodeller. C5 leveres med to forskellige typer sæder afhængig af model: Komfort er som navnet antyder yderst behagelig og velegnet til afslappet kørsel, mens Dynamic er lidt fastere i polstringen og beregnet til mere sportslig kørsel. Rattet kan reguleres både i højde og dybde, så du nemt finder en optimal kørestilling. I modeller med elektrisk justerbare forsæder er førersædet udstyret med en velkomst -funktion: Når døren åbnes i førersiden, og motoren endnu ikke er startet, eller efter den er slukket, glider førersædet automatisk ca. 50 mm bagud for at lette ind- og udstigning. Når døren lukkes, og motoren startes, vender sædet tilbage til sin udgangsposition. I modeller med elektrisk justerbare forsæder bliver føreren yderligere forkælet med mulighed for behagelig massagefunktion i sæderyggen ved lænden. Massagefunktionen er inddelt i perioder à nogle minutters massage med en kort pause mellem perioderne. Knappen til massagefunktionen er, sammen med knappen til sædevarme, placeret på siden af førersædet. I modeller med elektrisk justerbare forsæder har førersædet ekstra mange indstillingsmuligheder. Det kan justeres i afstand til rat, højde og hældning for sædepuden, hældning på ryglænet, ligesom hældning af lændestøtte og øverste del af ryglænet kan justeres separat. Uanset højde og drøjde vil enhver kunne indstille den perfekte kørestilling i dette sæde.

23 KOMPROMISLØS KOMFORT Kabinen i den nye Citroën C5 er indbydende, rummelig og lys. Den giver både fører og passagerer en oplevelse af unik kørekomfort og er gennemtænkt ned til mindste detalje. Indtrykket forstærkes af de eksklusive materialer og den lækre finish. Bagsædet er udformet, så det giver behagelig siddekomfort og optimal støtte til overkroppen for tre bagsædepassagerer. Nakkestøtterne kan højdereguleres, der er midterarmlæn og rigtig god plads til benene. At rejse i en Citroën C5 er en behagelig og afslappende oplevelse for alle. Ud over den traditionelle kabinebelysning som loftslys, læsespots, mv. kan kabinen i Citroën C5 udstyres med yderligere lyskilder, der bidrager til den eksklusive atmosfære. To LED-lys i loftskonsollen giver et diskret og indirekte lys på midterkonsollen. Hertil kommer indirekte belysning ved dørhåndtagene for og bag samt lysbånd i hele instrumentbordets bredde. Materialerne i kabinen er nøje udvalgt og forarbejdet med en tilsvarende eksklusiv finish. Det samlede indtryk af bilen vidner om kvalitet fra inderst til yderst. Den nye Citroën C5 kan leveres med en vifte af raffinerede lyskilder, herunder automatisk tænding af lys i dørlommerne. Når hånden rækker ned i dørlommen tændes lyset, så du nemt kan se indholdet. Når hånden fjernes, slukker lyset automatisk igen.

24

25

26 RO I KABINEN Det første indtryk man får, når man kører i den nye Citroën C5, er ophøjet ro. Omfattende støjdæmpning af kabinen har været et kernepunkt i udviklingen af bilen. Den er f.eks. udstyret med specialudviklede støjdæmpninger på karrosseriet og i dørene samt i loftsbeklædning og undervogn. Støjdæmpende forrude er standard, og hertil kommer dobbeltlaminerede sideruder med speciel støjdæmpning som option. Resultater er en ekstrem lydsvag kabine, der indbyder til behagelig samtale eller musikoplevelser, der fremhæves yderligere af det ekslusive hi-fi anlæg, der fås som option.

27 Citroën C5 er udstyret med automatisk klimaanlæg med individuel regulering af luftstrømmen både for og bag. I flere af modellerne er der desuden separat temperaturindstilling foran i højre og venstre side. Klimaanlæg med indirekte ventilation sikrer en homogen ventilation af hele kabinen uden generende træk, og bidrager på den måde til den suveræne kørekomfort i den nye C5. Flere modeller er desuden udstyret med automatisk recirkulation af luften. En sensor analyserer løbende den luft, der trækkes ind i kabinen. Hvis sensoren registrerer for højt niveau af visse forurenende stoffer vil den lukke for luftindtagene og starte recirkulationen. Til topmodellerne er der mulighed for at tilkøbe et avanceret hi-fi anlæg med otte højttalere, Dolby Surround, subwoofwer og digital forstærker til inkarnerede musikelskere.

28

29 MAGTFULDE MOTORER Citroën C5 fås med et bredt udvalg af motorer. Tre benzinmotorer fra 1.8i 16 V med 127 hk til 3.0i V6 med 215 hk samt fire dieselmotorer fra HDi 110 til HDi 208. Alle dieselmotorer er udstyret med partikelfilter, der eliminerer uforbrændte sodpartikler. Den 6-trins sekventielle automatgearkasse giver føreren valget mellem auto-funktion, som vælger det bedst egnede gear afpasset førerens kørestil og kørselsforholdene eller en manuel/sekventiel funktion hvor føreren selv skifter gear. Den nye Citroën C5 byder på sikre køreegenskaber og komfort i absolut særklasse. Den fås med to typer affjedring, der begge har Double Wishbone ophæng af forhjulene, og et avanceret Multilink ophæng af baghjulene. Den konventionelle affjedring med stålfjedre og støddæmpere giver en mere direkte kontakt med underlaget og en mere dynamisk køreoplevelse uden at gå på kompromis med Citroëns velkendte komfort. Hydraktiv 3 Plus affjedringen giver uforlignelige køre-egenskaber under alle køreforhold også på dårlig vejbelægning. Systemet sikrer konstant frihøjde uanset last. Ved hastigheder over 110 km/t, og hvis vejens beskaffenhed tillader det, sænkes bilens frihøjde automatisk. Derved optimeres vejgrebet, ligesom luftmodstanden og brændstofforbruget reduceres. Hydraktiv 3 Plus styrer automatisk alle parametre for affjedringen, men derudover har føreren mulighed for selv at vælge en mere fast affjedringskarakteristik.med et tryk på knappen Sport sættes undervognen op til en mere sportspræget kørsel og dynamisk føling med vejen.

30 TÆNK STORT Citroën C5 Tourer har et helstøbt og markant design, der fremhæver bilens rummelighed og funktionalitet. Topmodellerne kan fås med elektrisk åbning og lukning af bagklap, samt Memory funktion for åbningsvinkel. Praktisk hvis loftshøjden i garagen er begrænset. Bagagerumsvolumen under bagageskjuleren er 533 liter VDA (med punkteringskit) og 505 liter VDA (med reservehjul). Bagagerummets åbning er 800 mm bred og 730 mm høj. Den maksimale bredde mellem hjulkasser er 1115 mm og den maksimale bagagerumshøjde er 851 mm. Bagageskjuleren med automatisk rullefunktion sikrer bagagerummets indhold mod nysgerrige og uvedkommende blikke. Med afbrudt tænding kan læssehøjden i Citroën C5 Tourer med Hydraktiv 3 Plus affjedring sænkes 60 mm ved hjælp af en knap placeret i bagagerummets højre side. Når tændingen tilsluttes genfinder affjedringssystemet kørehøjden. Udover den konventionelle bagagerumsbelysning er nogle af modellerne udstyret med en mobil lampe, som kan tages ud af opladningsstikket. Denne praktiske håndlygte er nem at finde, altid opladet og kan lyse i ca. 40 minutter, før

31 den igen skal oplades. Splitbagsædet giver gode mulighed for at indrette pladsen bag i bilen, så den passer til bagagen og antallet af passagerer. Citroën C5 Tourer kan leveres med tagræling, som fremhæver bilens elegante design og giver forøget brugsværdi. 12 cm

32

33

34

35 MAKSIMAL SIKKERHED Den nye C5 er konstrueret og designet ned til mindste detalje med henblik på at optimere sikkerheden for alle passagerer. Fronten er konstrueret, så både den øvre og nedre del effektivt kan absorbere energien fra en kollision. Samtidig er kabinens stivhed optimeret for at undgå deformering af overlevelsesrummet. Også personer uden for bilen er der tænkt på, idet fronten deformeres på en måde, der nedsætter skaderisikoen i tilfælde af personpåkørsel. Den aktive sikkerhed i Citroën C5 er ligeledes suveræn med præcise køreegenskaber og et usædvanlig godt vejgreb. Som ekstra sikkerhedsforanstaltning kan C5 også leveres med dæktrykmåler og alarm for utilsigtet overskridelse af vejstriber. Et korrekt dæktryk er afgørende for sikkerheden. Derfor kan C5 også leveres med en dæktrykmåler, der løbende måler lufttrykket i alle fire dæk og alarmerer føreren med både lampe- og lydsignal i tilfælde af trykændring i et af dækkene. I modeller med Hydraktiv 3 Plus affjedring er Citroën C5 udstyret med elektrisk og automatisk parkeringsbremse, der automatisk aktiveres, når tændingen slås fra og løsnes gradvist ved start, når bilen begynder at køre. Den kan også betjenes manuelt ved hjælp af en knap i instrumentbordet.

36 OPTIMERET BESKYTTELSE Citroën C5 er konstrueret til aktivt at forebygge, at ulykken sker og til at afværge følgerne af en eventuel kollision, hvis den er uundgåelig. Det præger bilen i alle detaljer lige fra førerens siddekomfort, der forebygger træthed, til den innovative konstruktion og det omfattende udstyr, der beskytter alle passagerer. Føreren af bilen er desuden skærmet mod skader fra ratstammen, der trækkes 65 mm tilbage i tilfælde af en frontal kollision samt af en effektiv knæairbag, der beskytter knæ og ben. ABS-systemet med EBD regulerer bremsetrykket under nedbremsning for at hindre hjulblokering og for at sikre retningsstabiliteten i alle situationer. Bremseassistenten sikrer lynhurtigt og maksimalt bremsetryk ved en nødopbremsning, og ESP (Elektronisk Stabilitets Program) forhindrer udskridning i sving og på glat underlag.

37 Den nye Citroën C5 kan leveres med op til ni airbags: Fører og forsædepassager er beskyttet af front- og sideairbags. De to frontairbags har to udløsningstrin, som udløses afhængig af kollisionskraften. Takket være det faste nav i rattet har det været muligt at optimere form og oppustning af førerairbag. En ekstra airbag er placeret under rattet for at beskytte førerens ben. To airbaggardiner i loftet beskytter hoved og overkrop på passagererne for og bag i tilfælde af en sidekollision. Ydermere kan de fleste af modellerne leveres med to sideairbags til bagsædet som option. Citroën C5 kan leveres med en særdeles effektiv tyverisikring. Den omfatter rumføler, der registrerer bevægelse i kabinen og indbrudsalarm, der aktiveres ved forsøg på indbrud gennem døre eller ruder samt en bortslæbningsalarm, der aktiveres hvis man forsøger at fjerne bilen. C5 kan leveres med alarm for utilsigtet overskridelse af vejstriber. Alarmen virker ved hastigheder over 80 km/t ved hjælp af infrarøde sensorer indbygget bag forkofangeren og rettet mod vejbanen. Ved vognbaneskift, hvor afviserblinket ikke er aktiveret, advares føreren af vibratorer i førersæder, så føreren hurtigt kan rette op.

38 ELEGANTE FARVER Citroën C5 leveres i 10 karrosserifarver. Klar lak, metallak eller med perlemorseffekt. Et bredt udvalg af klassiske, elegante og raffinerede farver, der er med til at sætte et personligt præg på bilen. Gletscherhvid Thoriumgrå metallic Mauritiusblå metallic* Tornadogrå metallic Salsarød metallic* * Med perlemorseffekt

39 Laponie 16 pyntefælge Baltique 17 Alufælge Persique 17 Alufælge Atlantique 18 Alufælge Umbragrøn metallic* Gefionblå metallic Khaki metallic Aluminium metallic Sort Perla metallic*

40 INDTRÆK Citroën C5 fås som standard med flere elegante indtræk. Hvis der ønskes mere luksus, er der også mulighed for at vælge mørkt Criollo integral læder på sæder, instrumentbord, dørpaneler og på midterkonsol. Stof Sanderson Mistral Stof Rubens Mistral Foto viser Stof Saint Cyr + læder Claudia Matinal. Dette indtræk er kun disponibelt i Mistral (mørkegrå).

41 Læder Claudia Matinale Læder integral Criollo

42 Citroën ser det som sin opgave at være med til at bevare og om muligt forbedre miljøet. Derfor har Citroën givet sine mest miljørigtige modeller betegnelsen AIRDREAM. I udviklingsafdelingen arbejdes ihærdigt med morgendagens biler, og Citroën er allerede langt fremme i udviklingsarbejdet. Det er ikke kun et spørgsmål om at få bilmotorererne til at forurene mindre. Hos Citroën genanvendes hovedparkten af de materialer, der indgår i produktionen. Ved at begrænse antallet af materialer og kode de forskellige dele og komponenter, er det muligt at genanvende det meste af bilen, når den efter lang og tro tjeneste står til udskiftning. Hensynet til miljøet kommer også til udtryk på vore fabrikker, hvor produktionsanlæggene år for år gøres stadig mere miljøvenlige. Denne brochure er intereuropæisk og viser biler, der markedsføres i hele den Europæiske Union. Eftersom produktdefinitionerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. Med hensyn til detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr for den enkelte model i modelprogrammet henvises til tillæg med tekniske specifikationer og udstyr.

43 OPLEV HVAD CITROËN KAN GØRE FOR DIG Citroën C5 er designet til at holde. Med serviceintervaller på op til km/2 år, 2 års fabriks-garanti, 12 års garanti mod indefra kommende rustgennemtæring af karrosseriet samt 3 års garanti mod materiale- eller fabrikationsfejl i lakken. CRÉDIT CITROËN Hos Citroën-forhandleren kan du lease eller finansiere dit bilkøb via Crédit Citroën til en favorabel rente. Du kan frit vælge mellem et fast eller variabelt forrentet lån med løbetid på op til 7 år. CITROËN ASSISTANCE 24-TIMERS NØDSERVICEORDNING Alle nye C5 er i de første 24 måneder fra første registreringsdato dækket af en 24-timers nødserviceordning, hvis uheldet skulle være ude. CITROËN ASSISTANCE dækker inden for EU samt Norge og Schweiz. Denne nødserviceordning dækker vejhjælp vedr. hjulskift, døroplukning og brændstofpåfyldning samt bugsering til nærmeste autoriserede Citroënværksted, hvis der opstår tekniske problemer, der forhindrer videre kørsel. Hvis reparationstiden overstiger 24 timer, stilles erstatningsbil til rådighed i op til 3 dage, og hvis den tekniske defekt er sket mere end 100 km fra hjemadressen, kan der vælges mellem hjemtransport eller hotelophold efter nærmere aftale med Citroën Assistance. CITROËN TRYGHEDSAFTALE Som en ekstra sikkerhed har du mulighed for at tegne en Tryghedsaftale på din nye Citroën. Aftalen dækker sammenbrud i mekaniske, elektriske og elektroniske dele efter samme regelsæt som i bilens garantiperiode. Med en Citroën Tryghedsaftale er din Citroën dækket i sammenlagt 48 måneder dog max km. CITROËN SERVICEAFTALE Med en Citroën Serviceaftale er du og din C5 i gode hænder. Du behøver ikke at bekymre dig om uventede værkstedsregninger hverken når bilen skal til de foreskrevne serviceeftersyn, eller hvis der dukker en uventet reparation op. Du betaler i stedet et fast månedligt beløb, som dækker udgifterne til service og reparation på din Citroën i en nærmere aftalt periode. Hvis du ønsker at vide mere henvises til DK Ny C Denne brochure er intereuropæisk og viser biler, der markedsføres i hele den Europæiske Union. Eftersom produktdefinitionerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. Med hensyn til detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr for den enkelte model i modelprogrammet henvises til tillæg med tekniske specifikationer og udstyr. Dette tillæg, der opdateres løbende, erstatter evt. tidligere tillæg og korrigerer oplysninger med hensyn til teknik og udstyr i denne brochure. Tillægget findes på samt fås hos de autoriserede Citroën-forhandlere. Alle oplysninger og illustrationer i denne brochure er generelle beskrivelser af Citroën C5 modelprogrammet, som de forelå ved redigeringen inden trykstart i februar Citroën forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at ændre på modelprogram, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure. Der tages forbehold for trykfejl, ligesom leverandøren er uden forpligtelse, såfremt Citroën ikke er i stand til at levere i henhold til de angivne specifikationer, farver og udstyr. CITROËN forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at ændre specifikationerne for de viste modeller uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure.

44 O p l e v h v a d C i t r o ë n k a n g ø r e f o r d i g DK Ny C Februar 2008 Création et réalisation : Édition : ALTAVIA Paris Imprimé en UE 03/2008.

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

Optimale arbejdsbetingelser

Optimale arbejdsbetingelser CITROËN JUMPY Varebil med stil! 06S11 DETAIL????? Den nye Citroën Jumpy udstråler dynamik og styrke. Det understr eges af de stor e beskyttende kofangere, de brede fenderlister, de højt placerede forlygter

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

NY CITROËN NY CITROËN C4 Når en bil kommer til verden med så vellykket et design som C4, bør et facelift være nænsomt og diskret. Det er også tilfældet med den nye C4, hvor fronten har fået en mere buet

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

NY CItRoËN C4 INSPIRERENDE POSITIVE POWER DESIGN & KØREGLÆDE teknologi TIL TJENESTE Proportionerne i den nye Citroën C4 signalerer robusthed og stabilitet. De skulpturelle linjer med elegante kromdetaljer

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler

Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler Tjekliste: arbejdsmiljøvurdering før anskaffelse af servicebiler Eksempelvis kassevogne, små lastbiler, pick-up er, tjenestebiler og personbiler Rekvirer brugsanvisning og læs den Det er lovpligtigt, at

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02

INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02 CITROËN C5 INDHOLDSFORTEGNELSE S04 - DESIGN S06 - KOMFORT S12 - CITROËN C5 TOURER S14 - NYTTIG TEKNOLOGI S20 - YDEEVNE S22 - SIKKERHED INDHOLD 02 ELEGANT DESIGN, RELEVANT TEKNOLOGI Citroën C5 er tro mod

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Beskatningsgrundlag. inkl. lev. kr. 1.4T Benzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse ,9-16,

Beskatningsgrundlag. inkl. lev. kr. 1.4T Benzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse ,9-16, FIRMAILER ASTRA 5-dørs 1.4T enzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse 244.990 14,9-16,7 136-153 1.4T enzin 150 hk Exclusive, 6-trins automatisk gearkasse 259.990 13,3-15,2 149-170 Exclusive Ergonomiske

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

CITROËN C3 PICASSO Kreativt DESIGN Citroën C3 Picasso bryder med vanetænkningen og kører sine helt egne veje. Designet er nærmest som en kube med afrundede linjer og genial pladsudnyttelse. Space Box kalder

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT.

MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT. Peugeot forhandler Création : BETC EURO RSCG Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Édition : Imprimé en U.E. Réf. 1D0505 Tarif 05C DK 10/2005 Ny MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT. Ny Livsglæde Få lys ind

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

Beskatningsgrundlag. inkl. lev. kr. 1.4T Benzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse ,9-16,

Beskatningsgrundlag. inkl. lev. kr. 1.4T Benzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse ,9-16, FIRMAILER ASTRA 5-dørs 1.4T enzin 150 hk Exclusive, 6-trins manuel gearkasse 244.990 14,9-16,7 136-153 1.4T enzin 150 hk Exclusive, 6-trins automatisk gearkasse 259.990 13,3-15,2 149-170 Exclusive Ergonomiske

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Frihed til at vælge 1

Frihed til at vælge 1 Frihed til at vælge 1 sterling S425 Suveræn el-scooter, 12 km/t kompakt og sikker til udendørs brug Sterling S425 er en hurtig og stærk el-scooter. El-scooteren er lillebror til S700, men har mange af

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013

medemagruppen Joystick DX2-REM420 Brugervejledning P Q ver November 2013 medemagruppen P9-0292-Q ver. 1.0.0 - November 2013 DK Brugervejledning Joystick DX2-REM420 Medema Danmark A/S Enggårdvej 7 Snejbjerg 7400 Herning Telefon: 70 10 17 55 Telefax: 97 18 88 35 Quick guide P9-0292-Q

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

PRISLISTE UDSKREVET 15. APRIL PRISER INKL. LEVERINGSOMKOSTNINGER KR ,- 1,0 TSI DSG 115 hk ,7 540

PRISLISTE UDSKREVET 15. APRIL PRISER INKL. LEVERINGSOMKOSTNINGER KR ,- 1,0 TSI DSG 115 hk ,7 540 - PRISER INKL. LEVERINGSOMKOSTNINGER KR. 3.980,- Model Motor HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Energi Mærke Style 1,0 TSI 115 hk 229.240 16,9 540 1,0 TSI DSG 115 hk 239.560 16,7 540 1,5 TSI 150 hk 241.240

Læs mere

CITROËN C4 INSPIRERENDE POSITIVE POWER DESIGN & KØREGLÆDE TEKNOLOGI TIL TJENESTE Proportionerne i Citroën C4 signalerer robusthed og stabilitet. De skulpturelle linjer med elegante kromdetaljer fanger

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE VOLVO S80 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

NY CITROËN C4 CACTUS

NY CITROËN C4 CACTUS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 07.09.2018 KAMPAGNEMODEL LIVE ICONIC SKYLINE Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.)

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Sharan Prisliste udskrevet pr

Sharan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 09.12.2018 Benzin Comfortline Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 1,4 TSI - 150 HK 6 trins Manuel 153 14,9 1.510,- 461.290,- 1,4 TSI - 150 HK 6 trins DSG 157

Læs mere

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS 206 + DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS Det er de små glæder i hverdagen, der giver livet kulør. Og derfor håber Peugeot at kunne gøre din hverdag endnu mere farverig med den nye 206+. Har du brug

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212.

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212. Seat ST Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 212.275,- Diesel - Xcellence Data Anhængervægt m/ bremse Pris 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 111 221.748,- 2.0 TDI 6 Trins

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 8. marts 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 fiat DoblÒ side 12 grøn ejerafgift

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

FREMTIDEN ER HER OG NU

FREMTIDEN ER HER OG NU CITROËN DS5 FREMTIDEN ER HER OG NU KAN DESIGN STADIG OVERRASKE? CITROËN DS5 - DE DRISTIGE LINJER ER TILBAGE Citroën DS5 s banebrydende design gør den til en unik oplevelse lige fra første øjekast. Oplevelsen

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 30.11.2018 Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5 trins Manuel 113 20 580,- 230.597,-

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger Chrysler PT Cruiser 1,6 Classic Motor 1,6 DOHC 116 hk 3-punktsseler på alle pladser 6 højttalere ABS med elektronisk bremsedistribution Aircondition Dæk dim. 195/65R15 El-justerbare og opvarmede sidespejle

Læs mere

Opel Grandland Vejlende prisliste

Opel Grandland Vejlende prisliste Opel Grandland Vejlende prisliste Ekstraordinær komfort Anmelderrost motorer* Sidst opdateret: 27.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn

Læs mere

Golf Sportsvan Van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger.

Golf Sportsvan Van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger. Prisliste udskrevet pr. 02.12.2018 Priser inkl. leveringomkostninger. Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5 trins

Læs mere

Golf Sportsvan Van (ekskl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser ekskl. leveringomkostninger.

Golf Sportsvan Van (ekskl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser ekskl. leveringomkostninger. Prisliste udskrevet pr. 30.11.2018 Priser ekskl. leveringomkostninger. Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5

Læs mere

Opel Grandland Vejledende prisliste

Opel Grandland Vejledende prisliste Opel Grandland Vejledende prisliste Ekstraordinær komfort Førsteklasses sikkerhedssystemer Sidst opdateret: 09.10.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig

Læs mere

Beskatning ,- Beskatning ,- Talisman * HK: 130 Beskatning 1850 kg

Beskatning ,- Beskatning ,- Talisman * HK: 130 Beskatning 1850 kg Ny stationcar Ny sedan Stationscar DIESEL DATA ZEN * 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 291.407,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2: 99 321.244,- * 1.6 Energy dci KM/L: 23,8 CO2: 109 321.984,- 326.779,- DIESEL

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret: 13.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR 17" Stålfælge Aircondition 17"

Læs mere

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010 Prisoversigt 12. august 2010 PRIVATLEASING MiTo fra 2.495,- kr./md.* ALFA ROMEO PRIVATLEASING PRISLISTE AUGUST 2010 Model 1. gangsydelse Mdl. ydelse Løbetid Km i perioden MiTo 1.3 JTDm 95 hk Distinctive

Læs mere

Golf Sportsvan Van Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Van Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 13.01.2019 Forbrugsangivelser og afgift er baseret på WLTP (www.volkswagen.dk/wltp). De viste priser er gældende ved levering af bil fra d. 1. april 2019. Få oplyst priser på biler

Læs mere

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25. Ny stationcar Ny sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.000,- Stationscar DIESEL DATA ZEN 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 284.825,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2:

Læs mere

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste

Opel Insignia Coupé Vejledende prisliste Vejledende prisliste MED ET ELEGANT STRØMLINET DESIGN OG RENE FLOTTE LINJER ER INSIGNIA EN UIMODSTÅELIG INVITATION TIL DIG DE INTELLIGENTE FØRERASSISTANCE SYSTEMER OG PRÆCISE KØREREGENSKABER GIVER INSIGNIA

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere