Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1

2

3

4 Nye rejseoplevelser

5

6

7

8

9 EN NY PROFIL MED MARKANTE OG ELEGANTE LINIER Den nye Citroën C5 peger langt frem i tiden og er samtidig trofast mod mærkets kerneværdier: innovation, teknologi og design. Både som sedan og stationcar er den nye Citroën C5 markant og elegant i sin formgivning. Fronten med store luftindtag og store langstrakte lygter signalerer klasse og komfort. C5 er en langtursbil i ordets bedste forstand. Den er skabt til at tilbagelægge kilometer efter kilometer. Oplev den nye Citroën C5.

10

11 Raffinement og innovation

12

13

14

15

16 Prestige og præstationer

17

18 C5 GIVER KØREGLÆDEN NY MENING Den nye Citroën C5 giver køreglæden ny mening. Førerpladsen er logisk indrettet med betjeningsgreb og kontakter, der er indlysende nemme at betjene. Det sker rent intuitivt. Føreren har konstant alle køreinformationer i sit synsfelt og kan koncentrere sig om at nyde den komfortable og afslappende kørsel. C5 kan leveres med GPS-stemmestyret navigationsanlæg med 7 farveskærm og 30 GB harddisk med kort over Europa. For at optimere navigationen på vanskelige strækninger kan anlægget forstørre valgte områder eller gengive området fra oven i Birdview. Anlægget har ydermere radio/cdafspiller, der også kan håndtere MP3-filer og mobiltelefon samt jukeboksfunktion, idet 10 GB på harddisken fungerer som musikserver. Førerpladsen og den elegante instrumentering i den nye C5 er inspireret af cockpittet i et fly. Informationer om kørslen er fordelt på tre tydelige instrument-ure med visere, der løber rundt om urene og giver tydelig aflæsning. Den velindrettede førerplads bekræfter indtrykket af en bil, der er bygget til at køre langt og længe uden at trætte føreren det mindste. Modeller med elektrisk justerbare forsæder har to betjeningsknapper til memory-funktionen i førersædet. To forskellige førere af bilen kan således genfinde deres foretrukne indstillinger af førersæde, sidespejle samt det automatiske klimaanlæg blot ved et tryk på knappen.

19

20 DYNAMISK OG AFSLAPPET KØRSEL Førerpladsen i Citroën C5 er designet til at give føreren en oplevelse af overblik og rendyrket køreglæde. Rattet har fast betjeningspanel, så kun ratkransen følger med, når rattet drejer. De vigtigste kontakter er placeret lige ved hånden i det faste ratnav og behageligt oplyste i mørke takket være det permanente baggrundslys. I den nye C5 er de kraftige halogenforlygter udstyret med vinkellygter også kaldet AFS-teknologi (Adaptive Front Lightning System). Systemet forbedrer belysningen i sving, så begge sider af vejen oplyses i en vinkel op til 75. Xenon drejeforlygter, der fås som option, forbedrer belysningen af vejen i skarpe kurver og vejkryds med en belysningsvinkel op til 105, så længe hastigheden er under 40 km/t, og blinklyset er aktiveret, eller når ratudslaget når et vist punkt. Topmodellen kan leveres med et system, der automatisk måler, om parkeringspladsen er stor nok til din Citroën C5. Funktionen aktiveres med en knap i instrumentbordet og informerer føreren om, hvor let eller vanskeligt det vil være at manøvrere ind på parkeringspladsen. Modeller med Hydraktiv 3 Plus affjedring er udstyret med elektrisk og automatisk parkeringsbremse samt hillholder-funktion. På skråninger med en hældning på mere end 3% fastholder hillholder-funktionen bilen i ca. 2 sekunder, efter føreren har sluppet bremsepedalen. Det forhindrer, at bilen utilsigtet ruller frem eller tilbage ved igangsætning, manøvrering eller vending.

21

22 SUVERÆN KOMFORT Den nye Citroën C5 byder både fører og passagerer velkommen med sin udsøgte kvalitet og komfort. Forsæderne er multijusterbare med mulighed for elbetjening i visse topmodeller. C5 leveres med to forskellige typer sæder afhængig af model: Komfort er som navnet antyder yderst behagelig og velegnet til afslappet kørsel, mens Dynamic er lidt fastere i polstringen og beregnet til mere sportslig kørsel. Rattet kan reguleres både i højde og dybde, så du nemt finder en optimal kørestilling. I modeller med elektrisk justerbare forsæder er førersædet udstyret med en velkomst -funktion: Når døren åbnes i førersiden, og motoren endnu ikke er startet, eller efter den er slukket, glider førersædet automatisk ca. 50 mm bagud for at lette ind- og udstigning. Når døren lukkes, og motoren startes, vender sædet tilbage til sin udgangsposition. I modeller med elektrisk justerbare forsæder bliver føreren yderligere forkælet med mulighed for behagelig massagefunktion i sæderyggen ved lænden. Massagefunktionen er inddelt i perioder à nogle minutters massage med en kort pause mellem perioderne. Knappen til massagefunktionen er, sammen med knappen til sædevarme, placeret på siden af førersædet. I modeller med elektrisk justerbare forsæder har førersædet ekstra mange indstillingsmuligheder. Det kan justeres i afstand til rat, højde og hældning for sædepuden, hældning på ryglænet, ligesom hældning af lændestøtte og øverste del af ryglænet kan justeres separat. Uanset højde og drøjde vil enhver kunne indstille den perfekte kørestilling i dette sæde.

23 KOMPROMISLØS KOMFORT Kabinen i den nye Citroën C5 er indbydende, rummelig og lys. Den giver både fører og passagerer en oplevelse af unik kørekomfort og er gennemtænkt ned til mindste detalje. Indtrykket forstærkes af de eksklusive materialer og den lækre finish. Bagsædet er udformet, så det giver behagelig siddekomfort og optimal støtte til overkroppen for tre bagsædepassagerer. Nakkestøtterne kan højdereguleres, der er midterarmlæn og rigtig god plads til benene. At rejse i en Citroën C5 er en behagelig og afslappende oplevelse for alle. Ud over den traditionelle kabinebelysning som loftslys, læsespots, mv. kan kabinen i Citroën C5 udstyres med yderligere lyskilder, der bidrager til den eksklusive atmosfære. To LED-lys i loftskonsollen giver et diskret og indirekte lys på midterkonsollen. Hertil kommer indirekte belysning ved dørhåndtagene for og bag samt lysbånd i hele instrumentbordets bredde. Materialerne i kabinen er nøje udvalgt og forarbejdet med en tilsvarende eksklusiv finish. Det samlede indtryk af bilen vidner om kvalitet fra inderst til yderst. Den nye Citroën C5 kan leveres med en vifte af raffinerede lyskilder, herunder automatisk tænding af lys i dørlommerne. Når hånden rækker ned i dørlommen tændes lyset, så du nemt kan se indholdet. Når hånden fjernes, slukker lyset automatisk igen.

24

25

26 RO I KABINEN Det første indtryk man får, når man kører i den nye Citroën C5, er ophøjet ro. Omfattende støjdæmpning af kabinen har været et kernepunkt i udviklingen af bilen. Den er f.eks. udstyret med specialudviklede støjdæmpninger på karrosseriet og i dørene samt i loftsbeklædning og undervogn. Støjdæmpende forrude er standard, og hertil kommer dobbeltlaminerede sideruder med speciel støjdæmpning som option. Resultater er en ekstrem lydsvag kabine, der indbyder til behagelig samtale eller musikoplevelser, der fremhæves yderligere af det ekslusive hi-fi anlæg, der fås som option.

27 Citroën C5 er udstyret med automatisk klimaanlæg med individuel regulering af luftstrømmen både for og bag. I flere af modellerne er der desuden separat temperaturindstilling foran i højre og venstre side. Klimaanlæg med indirekte ventilation sikrer en homogen ventilation af hele kabinen uden generende træk, og bidrager på den måde til den suveræne kørekomfort i den nye C5. Flere modeller er desuden udstyret med automatisk recirkulation af luften. En sensor analyserer løbende den luft, der trækkes ind i kabinen. Hvis sensoren registrerer for højt niveau af visse forurenende stoffer vil den lukke for luftindtagene og starte recirkulationen. Til topmodellerne er der mulighed for at tilkøbe et avanceret hi-fi anlæg med otte højttalere, Dolby Surround, subwoofwer og digital forstærker til inkarnerede musikelskere.

28

29 MAGTFULDE MOTORER Citroën C5 fås med et bredt udvalg af motorer. Tre benzinmotorer fra 1.8i 16 V med 127 hk til 3.0i V6 med 215 hk samt fire dieselmotorer fra HDi 110 til HDi 208. Alle dieselmotorer er udstyret med partikelfilter, der eliminerer uforbrændte sodpartikler. Den 6-trins sekventielle automatgearkasse giver føreren valget mellem auto-funktion, som vælger det bedst egnede gear afpasset førerens kørestil og kørselsforholdene eller en manuel/sekventiel funktion hvor føreren selv skifter gear. Den nye Citroën C5 byder på sikre køreegenskaber og komfort i absolut særklasse. Den fås med to typer affjedring, der begge har Double Wishbone ophæng af forhjulene, og et avanceret Multilink ophæng af baghjulene. Den konventionelle affjedring med stålfjedre og støddæmpere giver en mere direkte kontakt med underlaget og en mere dynamisk køreoplevelse uden at gå på kompromis med Citroëns velkendte komfort. Hydraktiv 3 Plus affjedringen giver uforlignelige køre-egenskaber under alle køreforhold også på dårlig vejbelægning. Systemet sikrer konstant frihøjde uanset last. Ved hastigheder over 110 km/t, og hvis vejens beskaffenhed tillader det, sænkes bilens frihøjde automatisk. Derved optimeres vejgrebet, ligesom luftmodstanden og brændstofforbruget reduceres. Hydraktiv 3 Plus styrer automatisk alle parametre for affjedringen, men derudover har føreren mulighed for selv at vælge en mere fast affjedringskarakteristik.med et tryk på knappen Sport sættes undervognen op til en mere sportspræget kørsel og dynamisk føling med vejen.

30 TÆNK STORT Citroën C5 Tourer har et helstøbt og markant design, der fremhæver bilens rummelighed og funktionalitet. Topmodellerne kan fås med elektrisk åbning og lukning af bagklap, samt Memory funktion for åbningsvinkel. Praktisk hvis loftshøjden i garagen er begrænset. Bagagerumsvolumen under bagageskjuleren er 533 liter VDA (med punkteringskit) og 505 liter VDA (med reservehjul). Bagagerummets åbning er 800 mm bred og 730 mm høj. Den maksimale bredde mellem hjulkasser er 1115 mm og den maksimale bagagerumshøjde er 851 mm. Bagageskjuleren med automatisk rullefunktion sikrer bagagerummets indhold mod nysgerrige og uvedkommende blikke. Med afbrudt tænding kan læssehøjden i Citroën C5 Tourer med Hydraktiv 3 Plus affjedring sænkes 60 mm ved hjælp af en knap placeret i bagagerummets højre side. Når tændingen tilsluttes genfinder affjedringssystemet kørehøjden. Udover den konventionelle bagagerumsbelysning er nogle af modellerne udstyret med en mobil lampe, som kan tages ud af opladningsstikket. Denne praktiske håndlygte er nem at finde, altid opladet og kan lyse i ca. 40 minutter, før

31 den igen skal oplades. Splitbagsædet giver gode mulighed for at indrette pladsen bag i bilen, så den passer til bagagen og antallet af passagerer. Citroën C5 Tourer kan leveres med tagræling, som fremhæver bilens elegante design og giver forøget brugsværdi. 12 cm

32

33

34

35 MAKSIMAL SIKKERHED Den nye C5 er konstrueret og designet ned til mindste detalje med henblik på at optimere sikkerheden for alle passagerer. Fronten er konstrueret, så både den øvre og nedre del effektivt kan absorbere energien fra en kollision. Samtidig er kabinens stivhed optimeret for at undgå deformering af overlevelsesrummet. Også personer uden for bilen er der tænkt på, idet fronten deformeres på en måde, der nedsætter skaderisikoen i tilfælde af personpåkørsel. Den aktive sikkerhed i Citroën C5 er ligeledes suveræn med præcise køreegenskaber og et usædvanlig godt vejgreb. Som ekstra sikkerhedsforanstaltning kan C5 også leveres med dæktrykmåler og alarm for utilsigtet overskridelse af vejstriber. Et korrekt dæktryk er afgørende for sikkerheden. Derfor kan C5 også leveres med en dæktrykmåler, der løbende måler lufttrykket i alle fire dæk og alarmerer føreren med både lampe- og lydsignal i tilfælde af trykændring i et af dækkene. I modeller med Hydraktiv 3 Plus affjedring er Citroën C5 udstyret med elektrisk og automatisk parkeringsbremse, der automatisk aktiveres, når tændingen slås fra og løsnes gradvist ved start, når bilen begynder at køre. Den kan også betjenes manuelt ved hjælp af en knap i instrumentbordet.

36 OPTIMERET BESKYTTELSE Citroën C5 er konstrueret til aktivt at forebygge, at ulykken sker og til at afværge følgerne af en eventuel kollision, hvis den er uundgåelig. Det præger bilen i alle detaljer lige fra førerens siddekomfort, der forebygger træthed, til den innovative konstruktion og det omfattende udstyr, der beskytter alle passagerer. Føreren af bilen er desuden skærmet mod skader fra ratstammen, der trækkes 65 mm tilbage i tilfælde af en frontal kollision samt af en effektiv knæairbag, der beskytter knæ og ben. ABS-systemet med EBD regulerer bremsetrykket under nedbremsning for at hindre hjulblokering og for at sikre retningsstabiliteten i alle situationer. Bremseassistenten sikrer lynhurtigt og maksimalt bremsetryk ved en nødopbremsning, og ESP (Elektronisk Stabilitets Program) forhindrer udskridning i sving og på glat underlag.

37 Den nye Citroën C5 kan leveres med op til ni airbags: Fører og forsædepassager er beskyttet af front- og sideairbags. De to frontairbags har to udløsningstrin, som udløses afhængig af kollisionskraften. Takket være det faste nav i rattet har det været muligt at optimere form og oppustning af førerairbag. En ekstra airbag er placeret under rattet for at beskytte førerens ben. To airbaggardiner i loftet beskytter hoved og overkrop på passagererne for og bag i tilfælde af en sidekollision. Ydermere kan de fleste af modellerne leveres med to sideairbags til bagsædet som option. Citroën C5 kan leveres med en særdeles effektiv tyverisikring. Den omfatter rumføler, der registrerer bevægelse i kabinen og indbrudsalarm, der aktiveres ved forsøg på indbrud gennem døre eller ruder samt en bortslæbningsalarm, der aktiveres hvis man forsøger at fjerne bilen. C5 kan leveres med alarm for utilsigtet overskridelse af vejstriber. Alarmen virker ved hastigheder over 80 km/t ved hjælp af infrarøde sensorer indbygget bag forkofangeren og rettet mod vejbanen. Ved vognbaneskift, hvor afviserblinket ikke er aktiveret, advares føreren af vibratorer i førersæder, så føreren hurtigt kan rette op.

38 ELEGANTE FARVER Citroën C5 leveres i 10 karrosserifarver. Klar lak, metallak eller med perlemorseffekt. Et bredt udvalg af klassiske, elegante og raffinerede farver, der er med til at sætte et personligt præg på bilen. Gletscherhvid Thoriumgrå metallic Mauritiusblå metallic* Tornadogrå metallic Salsarød metallic* * Med perlemorseffekt

39 Laponie 16 pyntefælge Baltique 17 Alufælge Persique 17 Alufælge Atlantique 18 Alufælge Umbragrøn metallic* Gefionblå metallic Khaki metallic Aluminium metallic Sort Perla metallic*

40 INDTRÆK Citroën C5 fås som standard med flere elegante indtræk. Hvis der ønskes mere luksus, er der også mulighed for at vælge mørkt Criollo integral læder på sæder, instrumentbord, dørpaneler og på midterkonsol. Stof Sanderson Mistral Stof Rubens Mistral Foto viser Stof Saint Cyr + læder Claudia Matinal. Dette indtræk er kun disponibelt i Mistral (mørkegrå).

41 Læder Claudia Matinale Læder integral Criollo

42 Citroën ser det som sin opgave at være med til at bevare og om muligt forbedre miljøet. Derfor har Citroën givet sine mest miljørigtige modeller betegnelsen AIRDREAM. I udviklingsafdelingen arbejdes ihærdigt med morgendagens biler, og Citroën er allerede langt fremme i udviklingsarbejdet. Det er ikke kun et spørgsmål om at få bilmotorererne til at forurene mindre. Hos Citroën genanvendes hovedparkten af de materialer, der indgår i produktionen. Ved at begrænse antallet af materialer og kode de forskellige dele og komponenter, er det muligt at genanvende det meste af bilen, når den efter lang og tro tjeneste står til udskiftning. Hensynet til miljøet kommer også til udtryk på vore fabrikker, hvor produktionsanlæggene år for år gøres stadig mere miljøvenlige. Denne brochure er intereuropæisk og viser biler, der markedsføres i hele den Europæiske Union. Eftersom produktdefinitionerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. Med hensyn til detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr for den enkelte model i modelprogrammet henvises til tillæg med tekniske specifikationer og udstyr.

43 OPLEV HVAD CITROËN KAN GØRE FOR DIG Citroën C5 er designet til at holde. Med serviceintervaller på op til km/2 år, 2 års fabriks-garanti, 12 års garanti mod indefra kommende rustgennemtæring af karrosseriet samt 3 års garanti mod materiale- eller fabrikationsfejl i lakken. CRÉDIT CITROËN Hos Citroën-forhandleren kan du lease eller finansiere dit bilkøb via Crédit Citroën til en favorabel rente. Du kan frit vælge mellem et fast eller variabelt forrentet lån med løbetid på op til 7 år. CITROËN ASSISTANCE 24-TIMERS NØDSERVICEORDNING Alle nye C5 er i de første 24 måneder fra første registreringsdato dækket af en 24-timers nødserviceordning, hvis uheldet skulle være ude. CITROËN ASSISTANCE dækker inden for EU samt Norge og Schweiz. Denne nødserviceordning dækker vejhjælp vedr. hjulskift, døroplukning og brændstofpåfyldning samt bugsering til nærmeste autoriserede Citroënværksted, hvis der opstår tekniske problemer, der forhindrer videre kørsel. Hvis reparationstiden overstiger 24 timer, stilles erstatningsbil til rådighed i op til 3 dage, og hvis den tekniske defekt er sket mere end 100 km fra hjemadressen, kan der vælges mellem hjemtransport eller hotelophold efter nærmere aftale med Citroën Assistance. CITROËN TRYGHEDSAFTALE Som en ekstra sikkerhed har du mulighed for at tegne en Tryghedsaftale på din nye Citroën. Aftalen dækker sammenbrud i mekaniske, elektriske og elektroniske dele efter samme regelsæt som i bilens garantiperiode. Med en Citroën Tryghedsaftale er din Citroën dækket i sammenlagt 48 måneder dog max km. CITROËN SERVICEAFTALE Med en Citroën Serviceaftale er du og din C5 i gode hænder. Du behøver ikke at bekymre dig om uventede værkstedsregninger hverken når bilen skal til de foreskrevne serviceeftersyn, eller hvis der dukker en uventet reparation op. Du betaler i stedet et fast månedligt beløb, som dækker udgifterne til service og reparation på din Citroën i en nærmere aftalt periode. Hvis du ønsker at vide mere henvises til DK Ny C Denne brochure er intereuropæisk og viser biler, der markedsføres i hele den Europæiske Union. Eftersom produktdefinitionerne varierer fra land til land, kan der i denne brochure være billeder og omtale af versioner og udstyr, som ikke markedsføres i Danmark. Med hensyn til detaljerede oplysninger om standard- og ekstraudstyr for den enkelte model i modelprogrammet henvises til tillæg med tekniske specifikationer og udstyr. Dette tillæg, der opdateres løbende, erstatter evt. tidligere tillæg og korrigerer oplysninger med hensyn til teknik og udstyr i denne brochure. Tillægget findes på samt fås hos de autoriserede Citroën-forhandlere. Alle oplysninger og illustrationer i denne brochure er generelle beskrivelser af Citroën C5 modelprogrammet, som de forelå ved redigeringen inden trykstart i februar Citroën forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at ændre på modelprogram, tekniske specifikationer og udstyrsmæssige detaljer uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure. Der tages forbehold for trykfejl, ligesom leverandøren er uden forpligtelse, såfremt Citroën ikke er i stand til at levere i henhold til de angivne specifikationer, farver og udstyr. CITROËN forbeholder sig ret til uden forudgående varsel at ændre specifikationerne for de viste modeller uden at være forpligtet til at ajourføre denne brochure.

44 O p l e v h v a d C i t r o ë n k a n g ø r e f o r d i g DK Ny C Februar 2008 Création et réalisation : Édition : ALTAVIA Paris Imprimé en UE 03/2008.

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

NY CITROËN C4 PICASSO

NY CITROËN C4 PICASSO NY CITROËN C4 PICASSO Den nye C4 Picasso er kompakt og rummelig og giver en ny oplevelse af komfort. Det markante design betyder starten på en ny epoke for Citroën. Ny dynamisk front hvor Citroëns logo

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Avensis. Raffineret design og teknologi fra Toyota. Den viste model er med ekstraudstyr.

Avensis. Raffineret design og teknologi fra Toyota. Den viste model er med ekstraudstyr. Toyota Avensis Avensis. Raffineret design og teknologi fra Toyota. Den viste model er med ekstraudstyr. 2 års garanti 3 Raffineret design Avensis fanger blikket med et design, der giver bilen en dynamisk,

Læs mere

Toyota RAV4 Tro mod originalen.

Toyota RAV4 Tro mod originalen. RAV4 Toyota RAV4 Tro mod originalen. RAV4 har altid kørt sine egne veje og de behøver ikke at være asfalterede. Den unikke offroader byder på AWD (All Wheel Drive) med høj kørekomfort og stilsikkert design.

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Viano 3 Viano. Bevægelsesfrihed til dit liv. I nd hold. At størrelse er relativ, har vi vidst lige siden Albert Einstein. At størrelse også kan være

Læs mere

TOYOTA BEDRE HYBRID GLÆDE SAMMEN

TOYOTA BEDRE HYBRID GLÆDE SAMMEN AURIS TOYOTA BEDRE HYBRID GLÆDE SAMMEN ALTID I BEVÆGELSE. MOD NYE MÅL. MOD NYE KØREOPLEVELSER. VORES PASSION ER AT SKABE BEGEJSTRING MED EN BIL DER OVERGÅR ALLE FORVENTNINGER, GIVER TRYGHED OG MATCHER

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

Via no. FUN og MARCO POLO.

Via no. FUN og MARCO POLO. Via no. FUN og MARCO POLO. Viano FUN og MARCO POLO 3 Viano autocampere fra Mercedes-Benz. Indhold. Kan du godt lide at give hverdagen baghjul? Er du spontan og initiativrig? Lægger du vægt på komfort

Læs mere

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

Din brugermanual VOLVO C70 http://da.yourpdfguides.com/dref/3336080

Din brugermanual VOLVO C70 http://da.yourpdfguides.com/dref/3336080 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE. Og din forretning accelererer NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC NY RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Og din forretning accelererer DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC Design og Teknologi s. 04 En bil, der er på din side s. 08 Motor og livet ombord udsat

Læs mere

1bil, 1.000 facetter.

1bil, 1.000 facetter. GOLF PLUS 02 Golf Plus 1bil, 1.000 facetter. kan du se på de næste sider. Hvis man lægger stor vægt på frirum, så vil man føle sig perfekt tilpas i Golf Plus. Den imponerer nemlig ikke blot med sine pladsforhold

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

VOLVO XC90 WEB EDITION

VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 WEB EDITION 2004 Volvo Service Visse servicearbejder, som berører bilens elektriske system, kan kun udføres ved hjælp af særligt elektronisk udstyr, som er udviklet specielt til bilen. Kontakt

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu.

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. THE BEETLE Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. På billedet vises Beetle Sport, 19 -fælgene Tornado (ekstraudstyr) og xenon/led-forlygter (ekstraudstyr). 02

Læs mere