Opsamler- og frakørselsvogn Giga-Vitesse CFS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opsamler- og frakørselsvogn Giga-Vitesse CFS"

Transkript

1 Opsamler- og frakørselsvogn Giga-Vitesse CFS

2 2 Man skal satse på ydeevne Kravene om større kapacitet og effektivitet til højtydende opsamler-og frakørselsvogne med rotor er konstant stigende. Men samtidig er der et krav om lavere energiforbrug til de maskiner, der benyttes i professionel landbrugsproduktion. Med Giga-Vitesse CFS kan Strautmann tilbyde maskinstationer og store landbrugsbedrifter en maskine med et nyt, avanceret læsseaggregat (CFS: Continuous Flow System), som så at sige sætter dette produkt uden for al konkurrence. Med denne opsamlervogn er der sat en ny målestok med hensyn til optimal belæsning, ringe energiforbrug og rentabilitet. Med Giga-Vitesse CFS har Strautmann fortsat den succes, der tog sin begyndelse, da vi i sin tid satte Giga-Vitesse maskinerne på markedet. Et stabilt læsseaggregat med en enestående snittemekanisme, en solid overbygning og et udvalg af boogier, der kan tilpasses de mest forskellige forhold, har i årenes løb skaffet disse maskiner et virkelig godt omdømme. Giga-Vitesse CFS er fremstillet i fire forskellige størrelser (med fuldt lastvolumen (iflg. DIN) fra 30 m 3 til 42 m 3 ), og vi tilbyder en hel vifte af forskelligt udstyr, så der alt efter behov kan findes en individuel løsning.

3 3 Indholdsfortegnelse En perfekt kombination! CFS Fremtidens system Side 4/5 Seks argumenter, der overbeviser Opsamling og opsnitning Side 6/7 Når det er effektivitet, det drejer sig om Læsning og transport Side 8/9 Stabil overbygning tilpasset alle forhold Aflæsning og dosering Side 10/11 Altid perfekt aflæsning Anhæng og boogier Side 12/13 Sikker og komfortabel kørsel på mark og vej Alt inden for syns- og rækkevidde Side 14/15 ISO-Bus betjening er standardudstyr: Du kan arbejde afslappet

4 4 CFS, fremtidens system Strautmanns opsamlervogne kører lettere end vore konkurrenters. Det har de sidste års erfaring givet os vished for. Det er det kontinuerlige flow i opsamlingen af materiale ( Continuous Flow ), der gør hele forskellen. 1. Lavere effektbehov Den nyudviklede pickup og CFS-valsen løsner og fordeler skåret, så det over hele den samlede bredde føres op til rotor og knivbom. Rotoren, der er placeret 100 mm højere, transporterer det afskårne grøntfoder gennem indføringskanalen, der er tilsvarende forkortet. Dette sparer energi og reducerer effektbehovet med ca. 10 %. 4. Bedste vejgreb På grund af CFS-valsens konstruktion står pickuppen meget fladt, sådan at trykket på hjulene er meget lavt. Dette bevirker, at pickuppen bedre kan følge jordoverfladen. Den V-spiralformede konstruktion af pickuppens tænder sikrer desuden et kontinuerligt og skånsomt optag af grøntfoderet. 2. Optimal pålæsning Eftersom skåret føres ind i lastrummet i hele dets bredde, forbedrer det også læsningskapaciteten. Vi har tit kunnet måle 10 % højere vægt pr. kubikmeter. Det er tonnagen, der er afgørende, ikke lastrummets størrelse. 5. Lavere belastning på gear På grund af det ensartede, kontinuerlige optag af materiale løber det samlede CFS læsseaggregat så roligt, at det kun sjældent kommer til spidsbelastninger. På den måde skånes hele det samlede gearsystem. Således opnår opsamlingsaggregatet og dermed hele opsamlervognen som sådan en længere levetid. 3. Hurtigere optag En forbedret læsningskapacitet betyder også, at det går hurtigere, når marken skal ryddes. Man kan så få fodermaterialet hurtigere i silo eller på stak og tid er til syvende og sidst penge. 6. Knivene holder længere Hvornår skal man slibe knive? Kun når det kan betale sig! På grund af optaget i den fulde bredde er der en meget ensartet belasning på knivene. CFS-systemet bevirker altså, at der går betydelig længere tid mellem hver slibning. Hvis alle knive er blevet sløve, ja så skal alle knive slibes. Men hvis det kun er de miderste knive, hvad så? Skal man så slibe alle knivene eller kun de miderste? Eller skal man bytte de yderste om med dem i midten?

5 5 Pickup Den stive pickup har en opsamlingsbredde på 2 m og er udstyret med 6 rækker tænder monteret i spiralform, hvilket sikrer et skånsomt optag af skåret. Desuden bevirker den spiralformede konstruktion, at skåret spredes jævnt ud, inden det overføres til lederullen. Hvis man ønsker et bedre vejgreb, kan man som ekstraudstyr få støttehjul, der monteres bag pickuppen. Lederulle Lederullen er placeret mellem pickup og rotor, og sammen med pickuppen spreder den skåret ud i den fulde bredde, sådan at både rotor og knivbom tilføres materiale på en ensartet måde. I kraft af den højere placerede rotor reduceres energiforbruget ved pålæsning betydeligt. Drev til lederulle og pickup Lederullen drives af et vinkelgear, som næsten uden vedligeholdelse er beskyttet mod overbelastning via en friktionskobling (standardudstyr). Skader på læsseaggregatet på grund af fremmedlegemer bliver således reduceret til et minimum. Via lederullen drives pickuppen af en forstærket ¾ rullekæde.

6 6 Rundt om en virkelig skarp sag Rotor og knivbom Rotoren er selve hjertet i enhver opsamlervogn. Det er dén, og den alene, der sikrer snittekvalitet, effektivitet og transport af skåret ind i maskinens lastrum. Det er den, der til stadighed garanterer en optimal kvalitet. Maskinerne i Giga-Vitesse CFS serien er udrustet med 45 knive med en teoretisk snitlængde på 35 mm. Den bedste foderkvalitet set ud fra et animalsk ernæringsmæssigt synspunkt er således til stadighed sikret. Rotorens drev Det spændingsfri drev, der drives via en transmissionsaksel placeret midt for trækstangen, sikrer en lang levetid på alle gearkassens komponenter. Den kraftigt dimensionerede gearkasse med en rotortap på 110 mm i diameter er monteret på siden af maskinen og er fuldkommen vedligeholdelsesfri. Således sikres en optimal overførsel af energi til rotoren. Rotor De stærke tænder er monteret i spiralform i 8 rækker. Tænderne er forstærket i enderne med slibningsfri plader af Hardox-stål, som i kraft af deres bredde giver det lette og præcise snit. Samspillet mellem indføringstænder og afstrygere sikrer en skånsom behandling af fodergodset samt en enorm præstationsevne. Fordele: - Ingen sammenklumpning af fugtigt skår - Høj snittekvalitet - Lettere, gnidningsfri transport til lastrum Afstrygere Afstrygerne er ligeledes forsynet med påsvejsede Hardox-plader, hvilket sikrer en længere levetid. Den store vinkel mellem rotortænder og afstrygere (> 90 ) skåner foderet og medvirker til det lavere effektbehov.

7 7 Knivbom 5 knive monteret i ét niveau giver et akkurat snit på 35 mm. Alle knive har bølgeskær i begge sider. De kan nemt og bekvemt drejes manuelt så der går dobbelt så lang tid, inden de skal slibes. Hele knivbommen kan drejes ud via to hydraulikcylindre, og det er derfor nemt at udbedre tilstopninger. Når knivene efter adskillige slibninger er slidt op, kan knivrammen efterjusteres via topstangen, når der er sat nye knive ind. Sikring af knive en konkurrence På et traditionelt sikringssystem, der fungerer via affjedret modtryk, er den kraft, der skal til at udløse mekanismen, når et fremmedlegeme kommer ind på kniven, ikke den samme langs hele kniven. Et fremmedlegeme, der kommer ind på den underste del af kniven, skubber sig op langs bladet, indtil det punkt nås, hvor kraften er stor nok til at udløse sikringsmekanismen. Derved beskadiges kniven langs hele bladet. Strautmanns sikringsmekanisme På Strautmanns enestående sikringssystem er den kraft, der skal til at udløse sikringsmekanismen, så at sige den samme langs hele kniven. Derfor drejes kniven væk, også når et fremmedlegeme berører den nederste del af bladet. Det betyder en mangedobling af knivenes levetid selvfølgelig belastningsniveauet taget i betragtning.

8 8 Overbygning og transportbund Sådan sættes læssegods i bevægelse Dobbelt nytteværdi, dét får man i kraft af lastrummets konstruktion på Giga-Vitesse CFS maskinerne. Med et par snuptag kan maskinen ændres fra en effektiv opsamlervogn til en lige så effektiv frakørselsvogn. Hovedkomponenterne i dette dobbeltprincip er de forstærkede støttestolper på ladet, den opklappelige frontklap (især vigtig, når man åbner en majsmark) og en speciel majsplade, som afskærmer rotorrummet. Stålpladen i bunden giver hele maskinen større stabilitet, og de robuste tandhjulskæder på bundkæden sikrer en problemfri aflæsning af store tonnager. At maskinen også kan arbejde med majs, forlænger den tid, den kan være i indsats, og medvirker til en bedre rentabilitet. Transportbund af træ Hvis maskinen overvejende skal bruges som opsamlervogn, er typerne 3201, 3601 og 4001 som standard udstyret med en modstandsdygtig transportbund af træ (fås ikke til type 4401). Medbringere af U-jern og bundkæder med stor trækstyrke (11 mm i diameter og en brudstyrke på 15 t pr kæde) sikrer et ensartet fremskub af lasten. Den automatiske kædestramning sikrer, at kæderne altid er spændt korrekt. Transportbund af stål Når maskinen skal bruges både som opsamler- og frakørselsvogn, anbefaler vi, at maskinen udstyres med en bund af galvaniseret stål og bundkæder af tandhjulskæder (fås ikke til type 3201, er standardudstyr til type 4401). Bundkæden består af stabile profiljern, der er svejset sammen med slidstærke tandhjulskæder, som strækker sig mindre end rundkæder og derfor ikke skal efterspændes så tit. Den galvaniserede stålbund gør maskinen yderligere stabil. Transportbundens drev Alle Giga-Vitesse CFS typer er udstyret med et tosidet gear, der driver transportbunden/kæden. Der forgår et to-trins gearskifte via en serie- henholdsvis parallelkobling i hydrauliksystemet. Desuden er transmissionsakslen bagest på maskinen placeret i midten og afstivet. Som standard er gearkassen til transportbunden udstyret med et påkørselsværn.

9 9 Lastrum De gennemløbende sideplader, der er forstærket med ekstra solide sidestolper, giver maskinen en høj stabilitet selv uden bøjler. Man kan dog som ekstraudstyr få bøjler i forbindelse med kabler, der spændes ud langs hele lastrummet. Frontgitter Frontgitteret (standardudstyr) forhindrer, at der spildes fodermasse under pålæsning. I tilgift opnår man en bedre komprimering. Den automatiske læssemekanisme er integreret i frongitteret. Når tænderne på det automatiske læsseaggregat løftes, går bundkæden automatisk i gang. Som ekstraudstyr kan frontgitteret klappes op og i via hydraulik. Sikring af last Som ekstraudstyr kan alle Giga-Vitesse CFS typer udstyres med en forstærket presenning, der dækker den forreste trediedel af lastrummet. Dette bevirker en sikrere pålæsning og forhindrer spild ved vejkørsel selv ved fuldt læs. Via den integrerede op- og nedrullemaksnisme kan maskinen på kort tid omsættes til frakørselsvogn.

10 10 Bagklap og doseringsaggregat Stor bagklap, eksakt dosering En driftssikker frakørselsvogn skal ikke kun have en stor lastkapacitet, men aflæsning i silo eller på stak skal også foregå hurtigt og effektivt. Skal der læsses af på stak, er det tilstrækkeligt med en frakørselsvogn uden doseringsvalser. Men ved aflæsning i silo bør man vælge en type med 3 doseringsvalser, hvilket giver den rette fordeling og komprimering. Det findelte, kortsnittede græs og den ensartede udlægning i siloen er forudsætningerne for en optimal komprimering af ensilagen. Frakørselsvognens bagklap Den solide bagklap kan åbnes på vid gab via 2 dobbeltvirkende hydraulikcylindre, således at hele åbningen er fri. Når vognen er fuldt læsset, trykker grøntfoderet på den elektriske føler, der er monteret på bagklappen, hvilket udløser en alarm (både optisk og akustisk) på betjeningsterminalen i traktorens førerkabine. Sikker aflåsning Alle typer frakørselsvogn (med eller uden doseringsvalser) er udstyret med en mekanisk låsemekanisme på bagklappen, hvilket sikrer en upåklagelig transport af lasten. Via de to hydraulikcylindre hæves bagklappen først lodret, indtil den løftes ud af låsemekanismen, hvorefter den drejes bagud.

11 11 Doseringsaggregat Typerne Giga-Vitesse CFS -DO er som standard udstyret med 3 sekskantede valser med agressive rivetænder. Ved aflæsning løsnes grøntfoderet og kan aflæsses jævnt i silo. Modellerne med doseringsaggregat er udstyret med den samme stabile bagklap som de øvrige frakørselsvogne. Denne bagklap kan åbnes i to trin, alt efter hvilken form for aflæsning der er brug for. I første trin åbnes bagklappen kun så meget, at man kan lægge et jævnt tæppe ud, uden at forstyrres af vindforhold. Åbningsgraden i første trin kan indstilles individuelt over ISOBUS-terminalen i traktorens førerhus. I andet trin svinges bagklappen helt op. Gear til doseringsvalser Den underste doseringsvalse drives via en vedligeholdelsesfri transmissionsaksel og et vinkelgear, som er monteret direkte på transmissionsakslen til denne valse. Anden og tredje doseringsvalse drives skiftevis via 1 rullekæder. Denne løsning begrænser bredden på karosseriet. Ved fuldt læs kan den underste valse drejes bagud, og via en sensor stoppes så fremdriften på transportkæden. Derved sikres det, at doseringsvalserne kan gå i gang uden problemer under aflæsning.

12 12 Sikker kørsel på mark og vej Bogietyper Bogie tandem chassis Som standard er alle Giga-Vitesse CFS typer udstyret med en parabelaffjedret bogieaksel med friløb - konstrueret til en akselbelastning på max 18 t. På grund af bogiens dybtliggende drejepunkt kan vognen ubesværet trækkes over stak (Roll-Over effekt). Som standard er maskinerne desuden udstyret med en tvangsstyret bagaksel. Boogien er konstrueret til dækmål 22.2 eller 26,5. Hydro-pneumatisk drejelig boogie Med det formål at forbedre kørekomforten når der køres på vej med højere hastighed, kan typerne 4001 og 4401 fås med en hydro-pneumatisk affjedret boogie. Når der køres på mark, bevirker den hydrauliske udligning på akslerne, at lasten fordeles endnu bedre over alle fire hjul, og ved kørsel i bakket terræn er køresikkerheden markant bedre. På grund af akselafstanden på > 1800 mm er en totalvægt på 24 t mulig. Tridem boogie Typen Giga-Vitesse CFS 4401 kan efter ønske udstyres med en hydro-pneumatisk tridem-boogie. Dette medfører en forhøjelse af den samlede vægt til 31 t, og marktrykket reduceres. Maskinen bliver ikke overbelastet under indsats ved grætørringsanlæg eller som opsamlervogn under høstning af majs. Desuden er maskinen udstyret med hydraulisk tvangsstyring, som styrer første og tredje aksel.

13 13 Elektronisk tvangsstyring til drejelig boogie Ved den elektro-hydrauliske tvangsstyring, Strautmann Electronic Steering (SES), overføres styringen ikke hydraulisk som ved de traditionelle systemer, med derimod elektronisk via en drejevinkel-sensor. Denne omformer styrevinklen til et elektronisk signal, som sendes videre til styrecomputeren, som overtager styringen af styringscylinderen til bagakslen. Med SES-systemet opnås en højere kørestabilitet, idet styringsvinklen tilpasses den hastighed, der køres med. Hydraulisk trækstang Til brug ved kørsel over stak er alle Giga-Vitesse CFS typer udstyret med en hydraulisk styret trækstang med to dobbeltvirkende cylindre. En hydraulisk affjedring af trækstangen (ekstraudstyr) giver et endnu bedre vejgreb ved kørsel på vej. Lav trækstang Typerne 4001 og 4401 er som standard udstyret med lav trækstang med kugletræk (kan fås som ekstraudstyr til typerne 3201 og 3601). Dette muliggør en akselbelastning på op til 4 t (alt efter traktortype) og sikrer en slørfri tilkobling med lav slidtage og et bedre vejgreb.

14 14 Betjeningspanel Som standard er alle Giga-Vitesse CFS modellerne udstyret med en BUSbetjening baseret på ISO standard. De hydrauliske funktioner til-og frakobles fra et overskueligt og stabilt betjeningspanel med betjeningsvenlige taster, og signalafgivelsen sker via en ISO-terminal. I dette betjeningspanel er der indbygget nogle funktioner, der kan dokumentere det ydede arbejde. Desuden er der sensorer, der i god tid kan spore og eliminere problemer. Således forhindres skader, der også kan opstå ved fejlbetjening, og derved garanteres en højere sikkerhed under arbejdet ISO- betjening for doseringsvogne 1. Aflæsning før overkørsel på stak (AI) - Lås styreaksel - Løft trækstang - Affjedring af trækstang låst 2. Aflæsning på stak (AII) - Bagklap op - Gear og tilkobling skiftes - Bundkæde aktiveres, når doseringsvalserne kører. Hvis omdrejningstallet kommer ned under et givet minimum, stoppes bundkæden. 3. Manuel styring af bundkæden 4. Styring af andre funktioner - Pick Up, knive, trækstang Vejkørsel - Låsning af alle funktioner - Trækstang tilkobles - Hydro-pneumatisk affjedring tilkobles 6. Indstillingstast - Indstillingsmenu - Arbejdslys til/fra ISO-terminaler der svarer til Strautmann ISO-terminal, og som kan benyttes til opsamlervognene i stedet for. ISO ISO betjeningen bidrager betydeligt til at aflaste ham, der arbejder med maskinen, idet de funktioner, der følger efter hinanden i én arbejdsgang, kan sammenfattes (AI og AII), og sensorer giver en bedre kontrol med maskinen. For eksempel kan man til stadighed få information om status på styringsaksel, bagklap og knive. Vi står i nær forbindelse med andre fabrikanter og står til rådighed for ethvert spørgsmål angående kompatibilitet.

15 15 Opsamler/doseringsvogn Giga-Vitesse CFS Model GV CFS 3201 GV CFS 3601 GV CFS 4001 GV CFS 4401 Mål - Længde m 8,48 9,28 10,08 10,88 - Bredde m 2,55 / 2,76 2,55 / 2,76 2,55 / 2,76 2,55 / 2,75 - Højde m 3,86 3,86 3,86 4,00 Lastvolumen i henhold til DIN m³ 30,0 34,0 38,0 42,0 - med doseringsaggregat m³ 32,0 36,0 40,0 Lastvol. ved middel sammenpresning m³ 57,0 64,6 72,2 79,8 - med doseringsaggregat m³ 60,8 68,4 76,0 Egenvægt, med standardudstyr kg med doseringsaggregat kg Tilladt totalvægt - med høj trækstang kg med lav trækstang (højst 40 km/t) kg hydr. drejelig boogie kg tridem boogie kg Drejelig bogie standard standard standard standard Arbejdsbredde, pick-up m 2,00 2,00 2,00 2,00 Indføringsaggregat spiral rotor spiral rotor spiral rotor spiral rotor Antal knive Doseringsaggregat, 3 valser tilvalg tilvalg tilvalg Effektbehov kw HK Dimensioner, dæk 710/40 R 22,5 710/40 R 22,5 710/40 R 22,5 710/50 R 26,5 Billedlige fremstillinger, tekniske data og vægtangivelser kan ændres som følge af teknisk videreudvikling og er derfor ikke bindende for leverancer. Vredestein Flotation Pro Vredestein Flotation Trac Michelin CargoXbib Trelleborg T 404 Alliance I 380 Nokian Country King

16 Vore maskiner har fået de bedste ratings fra tekniske tidskrifter I Tyskland, såsom partikel-accelerator eller opsamler med turbo 10/2009 Titelportrait 000/R.0411 B. Strautmann & Söhne GmbH u. Co. KG Bielefelder Straße 53 D Bad Laer Tel. +49(0 )54 24/ Fax +49(0 )54 24/ Østervang 52, 7900 Nykøbing Mors Tlf , Fax www. ingemann-larsen.dk

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Bugserede eksaktsnittere FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter hurtigere og kvaliteten

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

ZX To-i-én læssevogne

ZX To-i-én læssevogne ZX To-i-én læssevogne www.krone.de KRONE ZX Læsse- og snittervogne Øverste forsmæk kan klappes ned hydraulisk EasyFlow pickup uden kulissestyring Kraftig snitte- og indføringsrotor med Hardox belagte tænder

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

MX Læsse- og doseringsvogne

MX Læsse- og doseringsvogne MX Læsse- og doseringsvogne www.krone.de KRONE MX Let og hurtig læsning EasyFlow pickup uden kulissestyring Stor snitte- og indføringsrotor med brede Hardox belagte indføringsplader Sakselignende snit

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes!

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes! Det innovative læggemaskineprogram fra GL 30-serien Læg med succes Høst med succes! Med GL 30-serien fra Grimme lægger du perfekt! Gå i gang med at lægge: med det innovative læggeelement fra Grimme, som

Læs mere

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL JORDBEARBEJDNING I TOPKLASSE! En ny generation af KUHN tallerkenharver med ekstremt kraftig centralramme. Konkurrenceevne og rentabilitet er nøgleordene

Læs mere

RB SERIEN FAST KAMMER

RB SERIEN FAST KAMMER RB SERIEN FAST KAMMER 2 Perfekt formet og pakket Det fjederstrammede kontrolsystem danner en balle med en diameter på 1,25 m af høj kvalitet og fremragende presningsgrad. Elektronisk ballestyringssystem

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Pöttinger JUMBO combiline

Pöttinger JUMBO combiline Pöttinger JUMBO combiline Ensilage-, snitte- & opsamlervogn 97+123.07.1209 JUMBO combiline opsamlervogns t Pöttinger optimerer ydelsen med systemet Snitte- og frakørselsvogn i kombination Med den nye JUMBO

Læs mere

Teoribog til Trailer. - En praktisk håndbog til kørsel med trailer. Trailer guide www.sparet-er-tjent.dk

Teoribog til Trailer. - En praktisk håndbog til kørsel med trailer. Trailer guide www.sparet-er-tjent.dk Teoribog til Trailer - En praktisk håndbog til kørsel med trailer Her er alt det du skal vide for at køre trailer, såkaldt B/E. Når du vil tage trailerkørekort er der 2 forskellige typer af kort efter

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Agrometer. 2 års garanti! * Mobile vandingsmaskiner KSE MSE XLE. Agrometer a/s

Agrometer. 2 års garanti! * Mobile vandingsmaskiner KSE MSE XLE. Agrometer a/s Agroeter Mobile vandingsaskiner 2 års garanti! * KSE MSE XLE Agroeter a/s Maskiner du kan regne ed Agroeter obil er en serie af vandingsaskiner, der dækker ethvert af dine vandingsbehov. Agroeter obil

Læs mere

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG To-i-en: Rationel fejesugning. Den kombinerede feje/- sugemaskine til rationel tung og konstant indsats, inde og ude.

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for FERRARI tohjulede traktorer

Læs mere

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l TROLLA Gødning og saltspreder 36 l Artikel nr.: 12006 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt

Læs mere

BCS TOHJULEDE TRAKTORER

BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS TOHJULEDE TRAKTORER BCS SERIE 700 tohjulede traktorer. En BCS maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn for BCS tohjulede traktorer at de er

Læs mere

GA rotorriver med en rotor

GA rotorriver med en rotor Rotorriver rotorriver med en rotor www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH ROTORRIVER I HØJ KVALITET FRA VERDENS FØRENDE PRODUCENT SKÅNSOMT OG EFFEKTIVT

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere BOLIGVASKERIER DAGINSTITUTIONER PLEJEHJEM

Læs mere

Börger kendetegn: Fokus på udvikling.

Börger kendetegn: Fokus på udvikling. L O B E R O T O R P U M P E R N E D D E L I N G S T E K N I K F Ø D N I N G S T E K N I K Fokus på udvikling. L O B E R O T O R P U M P E R Fleksibilitet i alle detaljer. Börger loberotor pumper er selvansugende,

Læs mere

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA Demeter Classic CS Kongskilde Demeter Classic er en traditionel hjulsåmaskine med en arbejdsbredde på 3.0 og 4.0 m. Såmaskinen kan bruges alene eller i kombination med

Læs mere

til afslapning og eventyr

til afslapning og eventyr til afslapning og eventyr Brenderup Bådtrailere 2015 DK på vej mod fremtiden Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig og undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner

Læs mere

Kapacitetsmålinger i 2010 v/ Nørreå

Kapacitetsmålinger i 2010 v/ Nørreå Kapacitetsmålinger i 2010 v/ Nørreå v/ Jens J. Høy, AgroTech Der er i 2010 gennemført registreringer og målinger i forbindelse med høst og opbevaring af græs fra lavbundsarealerne langs Nørreå, billede

Læs mere

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder.

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Superkræfter til superpræstationer. Arocs Loader og Arocs Grounder. Til meget høj nyttelast og ekstreme belastninger. Med Arocs Loader og Arocs Grounder tilbyder

Læs mere

Maestro. Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik

Maestro. Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik Maestro Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik PHILIPP HORSCH: Adskillige års hårdt udviklingsarbejde ligger til grund for Maestro og dens innovative doserings- og separeringssystem. Tusindvis

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

HPK. Biobrændsel. Stokerkedel til træpiller eller træflis

HPK. Biobrændsel. Stokerkedel til træpiller eller træflis Biobrændsel HPK Stokerkedel til træpiller eller træflis Virkningsgrad > 9 % Opfylder kravene i EN 0.5 - klasse 5 Modulerende drift fra 0-00% Mulighed for brug af fastbrændsel Automatisk rensning af røgrør

Læs mere

14 Road life magazine

14 Road life magazine 14 Road life magazine Tekst & foto: Finn Williams Så kan der pumpes Til de store byggeprojekter i Hovedstaden skal der bruges meget beton. For at kunne håndtere de store mængder har Danmarks største leverandør

Læs mere

Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520. Høj ydeevne i alle afgrøder

Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520. Høj ydeevne i alle afgrøder Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520 Høj ydeevne i alle afgrøder 2 De nye Kverneland pressere - udviklet til krævende forhold Fordele 2,2 m pickup med lille diameter for maksimal kapacitet. SuperCut-14

Læs mere

LIFTER DANMARK ApS www.lifterdanmark.dk Tlf.: 86 72 22 88 Sakseløftevogne Lift-Rite og LIFTER LIFT-RITE LEE 1000, elektrisk -er ligesom LEH 1000 en svensk fremstillet kvaltets el - sakseløftevogn, hvor

Læs mere

force strength intelligence

force strength intelligence KNOW-HOW factory force strength intelligence Dag og nat altid klar til brug Nr. 1 i modeller og power Adskillige grunde til at stubfræse En stub tiltrækker affald Indholdsfortegnelse Traktor pto drevet

Læs mere

PRODUKT KATALOG - KISTE HÅNDTERING UDVIKLING AF INNOVATIVE LØSNINGER

PRODUKT KATALOG - KISTE HÅNDTERING UDVIKLING AF INNOVATIVE LØSNINGER PRODUKT KATALOG - KISTE HÅNDTERING UDVIKLING AF INNOVATIVE LØSNINGER KREMATORIE OG KAPEL Indholdsfortegnelse KREMATORIE PRODUKTER...3 KAPEL PRODUKTER...8 SELVKØRENDE KISTEVOGN...4 AUTOMATISK KATAFALK...9

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

Teoribog. b/e kørekort. I dette pdf-dokument gennemgås de emner, du kan blive overhørt i til den praktiske køreprøve.

Teoribog. b/e kørekort. I dette pdf-dokument gennemgås de emner, du kan blive overhørt i til den praktiske køreprøve. Teoribog b/e kørekort I dette pdf-dokument gennemgås de emner, du kan blive overhørt i til den praktiske køreprøve. Du er velkommen til at udskrive teoribogen. Køreprøven: Inden køreprøven starter, har

Læs mere

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110

Baumuster geprüft. ISO-Ledhejseporte RT 110 Baumuster geprüft ISO-Ledhejseporte RT 110 I N T E R I O R P R O C E S S E X T E R I O R S E R V I C E Alt-i-et design: Moderne portkoncept høj kvalitet optimal funktion omfattende farvemuligheder perfekt

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Din første tur Side 4 Tilpasning af cyklen Side 4 Justering af sadel Side 5 Justering af ryglæn Side 5 Justering af ryglænets stabilitet

Læs mere

Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT. www.onjtractors.com

Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT. www.onjtractors.com Traktorer Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT www.onjtractors.com Traktorer ONJ traktoren er meget fleksibel og er optimal for alle der har et behov for den store traktors anvendelse og muligheder, men ikke

Læs mere

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken Bad Boy MTV Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken 5 stærke fra Bad Boy Markedets stærkeste stel af svejset stål -punkts affjedring og 4 pendlende bagaksel Rå motorkraft el eller benzin Kørekomfort

Læs mere

HOVEDKATALOG 2013. www.prastbro.dk

HOVEDKATALOG 2013. www.prastbro.dk HOVEDKATALOG 2013 1 LEASINGFINANSIERING Præstbro Maskiner A/S og Leasing Fyn Bank A/S har indgået en aftale om leasingfinansiering af Landini traktorer og øvrige maskiner. Ved leasingfinansiering køber

Læs mere

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. DK Betjeningsvejledning El-cykel Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 09.02 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Reklamationsbetingelser...

Læs mere

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene.

RapidRoll 392. Datablad Hurtiggående rulleport. -Så bliver vinden udenfor. Robust industriport som giver god værdi for pengene. Datablad Hurtiggående rulleport RapidRoll 392 -Så bliver vinden udenfor Robust industriport som giver god værdi for pengene. Nødåbning gennem integreret balancesystem. Kan leveres med Crash-beslag. Næste

Læs mere

Ape COMMERCIAL VEHICLES

Ape COMMERCIAL VEHICLES Ape COMMERCIAL VEHICLES VERDENS MEST ALSIDIGE REKLAME/ KOMMERCIELLE KØRETØJ GENNEM DE SENESTE 6 ÅRTIER. MED ALLE SLAGS GODS, HAR DENS TRE HJUL KØRT PÅ VERDENS VEJE SIDEN SLUTNINGEN AF 2. VERDENS KRIG.

Læs mere

KRONE over 100 år med succes

KRONE over 100 år med succes Høvendere DK KRONE over 100 år med succes Viden og erfaring Nyskabende Tæt på kunden KRONE har været et respekteret navn inden for landbrugsmaskinbranchen i mere end et århundrede. Firmaet startede som

Læs mere

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel

TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel TEKNISK INFORMATION - HRV 501 Boligventilation med rotorveksler og fugtoverførsel HRV 501 1 Generel beskrivelse 3 2 Tekniske data 5 3 Tilbehør 7 Forbehold for ændringer og trykfejl. September 2014. Generel

Læs mere

Armstrong-serien installationsmanual ver.1.0

Armstrong-serien installationsmanual ver.1.0 Armstrong-serien installationsmanual ver.1.0 JB Medico Armstrong gasarm +45 70205826 kontakt@jbmedico.com Samlingsvejledning Indholdsfortegnelse Nomenklatur... 4 Nødvendigt værktøj til installationen...

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Buchberg MC Service Alt i tilbehør og reparationer på MC, scootere og knallerter

Buchberg MC Service Alt i tilbehør og reparationer på MC, scootere og knallerter Præsentation af Piaggio Ape 50: Historie og design Sådan bruges en Ape I Danmark Lovgivning Teknisk Data Dimensioner og Funktioner Hvilke modeller leverer vi Historie og design : I slutningen af anden

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

2.0. Multifunktions PE-svejsemaskine med web-baseret dokumentation

2.0. Multifunktions PE-svejsemaskine med web-baseret dokumentation 2.0 Multifunktions PE-svejsemaskine med web-baseret dokumentation 2.0 - hurtig og sikker samling af præisolerede rør Web-baseret dokumentation sikrer overblik over projektets status Multifunktionel svejsemaskine,

Læs mere

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine Tunnelopvask 6sidet Trine.qxd 12/5/00 11:07 AM Page 3 Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Læs mere

Instruktioner og reservdelsliste. Front-Tiller. serie FT 300-400

Instruktioner og reservdelsliste. Front-Tiller. serie FT 300-400 Instruktioner og reservdelsliste Front-Tiller serie FT 300-400 Ver.1.1 09/01/01 900216-da 2 Ver.1.1 09/01/01 1 Sikkerhedsforhold 1.1 Inden anvendelse af miniharven... 4 1.2 dvarselsmærkning... 4 1.3 ndre

Læs mere

Maskiner og planteavl nr. 112 2010. FarmTest. Snittevogne til græs

Maskiner og planteavl nr. 112 2010. FarmTest. Snittevogne til græs Maskiner og planteavl nr. 112 2010 FarmTest Snittevogne til græs Snittevogne til græs Af Jens J. Høy, AgroTech Rudolf Thøgersen, Videncentret for Landbrug, Kvæg Michael Højholdt, Videncentret for Landbrug,

Læs mere

Cultilift. DK 500/600/800 cm Serie no.: 0001 - XXXX

Cultilift. DK 500/600/800 cm Serie no.: 0001 - XXXX DK 500/600/800 cm Serie no.: 0001 - XXXX Type 500/600/800 cm Tillykke med Deres nye Cultilift. Af sikkerhedshensyn og for at opnå optimal udnyttelse af maskinen bør De før ibrugtagningen gennemlæse brugsanvisningen.

Læs mere

BALL-TIK. Skydeportbeslag

BALL-TIK. Skydeportbeslag BALL-TIK Skydeportbeslag Produktoversigt A/S Tobias Jensen Production Februar 2012 BALL-TIK Skydeportbeslag Februar 2012 Forord BALL-TIK Styrke 0 BALL-TIK Styrke 1 BALL-TIK Styrke 1 Rustfri BALL-TIK Styrke

Læs mere

TYROLIT. Perfekte løsninger til alle formål. Et selskab i SWAROWSKI Group www.tyrolit.com

TYROLIT. Perfekte løsninger til alle formål. Et selskab i SWAROWSKI Group www.tyrolit.com TYROLIT lamelskive PROGRAM Perfekte løsninger til alle formål Et selskab i SWAROWSKI Group www.tyrolit.com Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse Piktogrammer Premium Longlife til stål 4-5 Premium Cerabond

Læs mere

Lette transportløsninger

Lette transportløsninger Fuel Tank Solutions Lette transportløsninger Kundeudtalelse Energikompaniet AS Kunde: Energikompaniet A/S Energikompaniet A/S har gennem mange år benyttet HMK BILCON som leverandør af tankpåbygninger og

Læs mere

Maskiner og robotter til leg og læring

Maskiner og robotter til leg og læring Se dig om i din hverdag. Overalt vil du kunne finde forskellige slags værktøjer og sindrige maskiner, der kan hjælpe dig eller andre med forskellige opgaver i hverdagen. Mennesker har altid brugt redskaber

Læs mere

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk

Indholdsfortegnelse: GMR maskiner a/s Saturnvej 17 DK-8700 Horsens www.gmr.dk Indholdsfortegnelse: Tokvam traktorskær TS Pro Prisliste nr. 2013-1 Tokvam Kunstgræsskær KGS Prisliste nr. 2013-2 Tokvam sneslynge V 140 MS / 225 HS Prisliste nr. 2013-3 Tokvam sneslynge F / THS Prisliste

Læs mere

Lavmands Hydraulic Lifting System

Lavmands Hydraulic Lifting System Kærup Parkvej 13 4100 Ringsted >Project Proposal for Dennis Busses >17.02.2010 Lavmands Hydraulic Lifting System Patent Pending Per Lavmand 1 kort er en af Danmarks førende virksomheder indenfor emissionsteknologi,

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Is knusere. Brudis. Santos 9

Is knusere. Brudis. Santos 9 Brudis Brudis er is i dens mest naturlige form. Produceret ved en temperatur lige under 0 o C, med en overflade og konsistens, der letter distribution og fordeling af isen. SCOTSMAN brudis fås i to typer

Læs mere

PRISLISTE, NOVEMBER 2014

PRISLISTE, NOVEMBER 2014 LISTE, NOVEMBER 1 INDHOLD MINI TCL....6 TCL JUNIOR.... 8 TCL JUNIOR SUPER... 10 TCL UNIVERSAL... 12 TCL SUPER... 1 TCL SUPER 230 DR... TCL MASTER... 18 MINI... LUPO... PANDA... PANDA REVERS... TIGRA...

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 1

05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 1 05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 1 05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 2 CULTILINE 2 05-12-288 20P CUTILINE.qxd 6/01/06 8:50 Page 3 Alt i udstyr til den perfekte såning : SULKY er

Læs mere

Excentersliber EVA 150 E

Excentersliber EVA 150 E Excentersliber EVA 150 E EVA 150 E: Kraft og sikkerhed Made in Germany Lave vibrationer høj aflastning EVA 150 E er på det bedste egnet til langtidsbrug. Vibrationspuffere afkobler grebet, så vibrationerne

Læs mere

3. HYDRUS koldtvandsmåler

3. HYDRUS koldtvandsmåler 3. HYDRUS koldtvandsmåler Diehl Metering ApS CVR 3374 8221 Glentevej 1 6705 Esbjerg Ø 7613 4300 info-dmdk@diehl.com www.diehl-metering.dk Side 1 af 6 HYDRUS ultralydsbaseret koldtvandsmåler Med en batterilevetid

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

Brugermanual. HAJO pladeløfter SCC050 SCC075 SCC150 SCC300 SCC600

Brugermanual. HAJO pladeløfter SCC050 SCC075 SCC150 SCC300 SCC600 Brugermanual HAJO pladeløfter SCC050 SCC075 SCC150 SCC300 SCC600 Instruktion i korrekt brug af HAJO pladeløfter. Opbevar denne manual let tilgængelig for brugeren. Det er vigtigt at brugeren forstår advarslerne

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON EKSEMPLER STI SPREDERE 2015 BILAG 1 TIL STISPREDERHÅNDBOG

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON EKSEMPLER STI SPREDERE 2015 BILAG 1 TIL STISPREDERHÅNDBOG DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 28 01 2015 EKSEMPLER STI SPREDERE 2015 BILAG 1 TIL STISPREDERHÅNDBOG INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD... 3 1. EKSEMPLER PÅ STISPREDERE 2014... 4 1.1. EPOKE (FABRIKANT

Læs mere

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi

Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Brugervejledning Husky, Mini, Midi & Maxi Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Inden første cykeltur

Læs mere

Elektriske Varmeflader type EL-G

Elektriske Varmeflader type EL-G Brugsanvisning 1(7) INDEX Side Modtagelse, transport- og løfteanvisning 3 Montage 4 Termostater mv. 5 Drift og vedligehold 6 Sikkerhedsforskrifter 7 2(7) VAREMODTAGELSE Kontroller ved ankomst at batteriet

Læs mere

SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR

SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR SCANDRIVE TEKNISKE DATA SCANDRIVE TROMLEMOTORER Ellegaard producerer, udvikler og servicerer tromlemotorer lokalt for dansk erhvervsliv og vi har i årtier holdt

Læs mere

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Modulopbyggede GENERATORANLÆG - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736 4111 Fax (+45) 9736 4013 info@kva-diesel.dk www.kva-diesel.dk Diesel generatoranlæg

Læs mere

Monterings- og betjeningsvejledning. Dørstation Ædelstål 2501 20, 2502 20, 2503 20 2504 20, 2506 20, 2508 20 2509 20, 2510 20, 2512 20

Monterings- og betjeningsvejledning. Dørstation Ædelstål 2501 20, 2502 20, 2503 20 2504 20, 2506 20, 2508 20 2509 20, 2510 20, 2512 20 Monterings- og betjeningsvejledning Dørstation Ædelstål 2501 20, 2502 20, 2503 20 2504 20, 2506 20, 2508 20 2509 20, 2510 20, 2512 20 Indholdsfortegnelse Produktbeskrivelse...3 Montering af indmuringsdåse...4

Læs mere

FORSIDE. Cykelkatalog

FORSIDE. Cykelkatalog FORSIDE Cykelkatalog VALG AF CYKEL Alu Rehab tilbyder et bredere cykeludvalg end nogensinde. Målet er, at give vores kunder en god cykel oplevelse og hjælpe med at finde den rigtige cykel og brugerdefineret

Læs mere

REGLER FOR LANDBRUGSMASKINER VED KØRSEL PÅ OFFENTLIG VEJ

REGLER FOR LANDBRUGSMASKINER VED KØRSEL PÅ OFFENTLIG VEJ Gefion den Henning Sjørslev Lyngvig Specialkonsulent Markteknik REGLER FOR LANDBRUGSMASKINER VED KØRSEL PÅ OFFENTLIG VEJ DER VIL JEG FORTÆLLE OM! Hvad må traktortyperne bruges til (registrerede godkendte

Læs mere

Snefræsere/sneredskaber - med mere

Snefræsere/sneredskaber - med mere bauhaus.dk Snefræsere/sneredskaber - med mere NU KAN DU HANDLE PÅ BAUHAUS.DK 55SB. 208 cc. 5 HK. Arbejdsbredde 61 cm, arbejdshøjde 58,5 cm. Tank 3 l. 6 fremadgående gear og 2 bakgear. X-trac vinterdæk.

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Rørreparation og -vedligeholdelse

Rørreparation og -vedligeholdelse Rørreparation og -vedligeholdelse Bredt udvalg fra et enkelt sted. Unikke slidstærke konstruktioner. Hurtig og driftsikker ydeevne. Type Antal modeller Side Trykprøvepumper 2 9.2 Fryseapparater 2 9.3 Afkalkningspumper

Læs mere

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien

Oliefri stempelkompressorer DENTAL-Serien www.kaeser.com Oliefri stempelkompressorer DENTA-Serien Ydelse 65 til 950 l/min Tryk 10 bar vorfor vælge en KAESER dental-kompressor? Fordi det forventes, at en dentalkompressor giver oliefri, tør og hygiejnisk

Læs mere

PRODUKTKATALOG 2015. Mere end 75 års erfaring - din sikkerhed for god service.

PRODUKTKATALOG 2015. Mere end 75 års erfaring - din sikkerhed for god service. PRODUKTKATALOG 2015 Mere end 75 års erfaring - din sikkerhed for god service. Digital markedsføring Stenderup bruger de sociale medier Som en del af vores digitale markedsføring, kan du finde os på Facebook

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR TEEJET 1600 PLEJESPORSMONITOR

BETJENINGSVEJLEDNING FOR TEEJET 1600 PLEJESPORSMONITOR BETJENINGSVEJLEDNING FOR TEEJET 1600 PLEJESPORSMONITOR TeeJet No. 020-152-DK; Version 2.00 Mølhavevej 2 9440 Aabybro Denmark Tel. +45 9696 2500 Fax. +45 9696 2501 www.teejet.com 2 TEEJET 1600 BETJENINGSVEJLEDNING

Læs mere

Gode råd om bremser. Sådan vedligeholder du bremser på påhængsvogne

Gode råd om bremser. Sådan vedligeholder du bremser på påhængsvogne Gode råd om bremser Sådan vedligeholder du bremser på påhængsvogne 2012 Loven siger: at mindst 50 pct. af vogntogets samlede vægt skal hvile på de bremsende hjul at bremserne på vognen skal kunne præstere

Læs mere

Følg vores metode til at omdanne en rå overflade til en spejlblank finish

Følg vores metode til at omdanne en rå overflade til en spejlblank finish tyrolit premium POLERINGSPROGRAM Følg vores metode til at omdanne en rå overflade til en spejlblank finish PREMIUM Lamelrondel SCM PREMIUM Forpolerings Rondel PREMIUM Polerings Rondel og polerings pasta

Læs mere

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering L E D H E J S E P O R T T I L G A R A G E R _ Made by Hörmann 5^P 5^P 5^P { P Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen Flot design til nybyggeri og renovering Sikkerhed

Læs mere

ALU RAMPER. Manual og brugsvejledning

ALU RAMPER. Manual og brugsvejledning ALU RAMPER Manual og brugsvejledning Specifikationer på Grenes aluramper Foto Varenuer Betegnelse Mål og max Godkendelse 2991 HPS202010 Alurampe lige med boltesæt, 200 2000 x 220 Max 400 kg Testet og afprøvet

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

TÆT TAG DERBIGUM. Membraner til anlægsarbejder

TÆT TAG DERBIGUM. Membraner til anlægsarbejder TÆT TAG DERBIGUM Membraner til anlægsarbejder Derbigum membraner slutter tæt og er lette at arbejde med Der skal stilles store krav til en god vandisolering. Den skal kunne tåle bevægelser i konstruktionen.

Læs mere

Fem grunde mere til at købe Kährs

Fem grunde mere til at købe Kährs Fem grunde mere til at købe Kährs Der er mange gode grunde til at vælge et gulv fra Kährs. Naturlig skønhed og teknisk overlegenhed, for eksempel. Her er et par stykker mere. 1 2 3 4 5 Længste erfaring

Læs mere

Drejer langsomt. Drejer hurtigt. Drejer præcist sådan, som du vil have det. Rotationspolerer SHINEX RAP 150

Drejer langsomt. Drejer hurtigt. Drejer præcist sådan, som du vil have det. Rotationspolerer SHINEX RAP 150 Drejer langsomt. Drejer hurtigt. Drejer præcist sådan, som du vil have det. Rotationspolerer SHINEX RAP 150 2 Overbeviser ved første blik. Begejstrer ved andet. Det er kravet til ethvert Festool værktøj

Læs mere

Mere gunstig pris med udstyrspakke.

Mere gunstig pris med udstyrspakke. Skæreborde Frontudstyr VARIO skæreborde VARIO 1230, VARIO 1050, VARIO 930, VARIO 770 CERIO skæreborde CERIO 930, CERIO 770 Rapsfrontudstyr Til alle standard- og VARIO skæreborde, fås ikke til CERIO skæreborde

Læs mere