Opsamler- og frakørselsvogn Giga-Vitesse CFS

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opsamler- og frakørselsvogn Giga-Vitesse CFS"

Transkript

1 Opsamler- og frakørselsvogn Giga-Vitesse CFS

2 2 Man skal satse på ydeevne Kravene om større kapacitet og effektivitet til højtydende opsamler-og frakørselsvogne med rotor er konstant stigende. Men samtidig er der et krav om lavere energiforbrug til de maskiner, der benyttes i professionel landbrugsproduktion. Med Giga-Vitesse CFS kan Strautmann tilbyde maskinstationer og store landbrugsbedrifter en maskine med et nyt, avanceret læsseaggregat (CFS: Continuous Flow System), som så at sige sætter dette produkt uden for al konkurrence. Med denne opsamlervogn er der sat en ny målestok med hensyn til optimal belæsning, ringe energiforbrug og rentabilitet. Med Giga-Vitesse CFS har Strautmann fortsat den succes, der tog sin begyndelse, da vi i sin tid satte Giga-Vitesse maskinerne på markedet. Et stabilt læsseaggregat med en enestående snittemekanisme, en solid overbygning og et udvalg af boogier, der kan tilpasses de mest forskellige forhold, har i årenes løb skaffet disse maskiner et virkelig godt omdømme. Giga-Vitesse CFS er fremstillet i fire forskellige størrelser (med fuldt lastvolumen (iflg. DIN) fra 30 m 3 til 42 m 3 ), og vi tilbyder en hel vifte af forskelligt udstyr, så der alt efter behov kan findes en individuel løsning.

3 3 Indholdsfortegnelse En perfekt kombination! CFS Fremtidens system Side 4/5 Seks argumenter, der overbeviser Opsamling og opsnitning Side 6/7 Når det er effektivitet, det drejer sig om Læsning og transport Side 8/9 Stabil overbygning tilpasset alle forhold Aflæsning og dosering Side 10/11 Altid perfekt aflæsning Anhæng og boogier Side 12/13 Sikker og komfortabel kørsel på mark og vej Alt inden for syns- og rækkevidde Side 14/15 ISO-Bus betjening er standardudstyr: Du kan arbejde afslappet

4 4 CFS, fremtidens system Strautmanns opsamlervogne kører lettere end vore konkurrenters. Det har de sidste års erfaring givet os vished for. Det er det kontinuerlige flow i opsamlingen af materiale ( Continuous Flow ), der gør hele forskellen. 1. Lavere effektbehov Den nyudviklede pickup og CFS-valsen løsner og fordeler skåret, så det over hele den samlede bredde føres op til rotor og knivbom. Rotoren, der er placeret 100 mm højere, transporterer det afskårne grøntfoder gennem indføringskanalen, der er tilsvarende forkortet. Dette sparer energi og reducerer effektbehovet med ca. 10 %. 4. Bedste vejgreb På grund af CFS-valsens konstruktion står pickuppen meget fladt, sådan at trykket på hjulene er meget lavt. Dette bevirker, at pickuppen bedre kan følge jordoverfladen. Den V-spiralformede konstruktion af pickuppens tænder sikrer desuden et kontinuerligt og skånsomt optag af grøntfoderet. 2. Optimal pålæsning Eftersom skåret føres ind i lastrummet i hele dets bredde, forbedrer det også læsningskapaciteten. Vi har tit kunnet måle 10 % højere vægt pr. kubikmeter. Det er tonnagen, der er afgørende, ikke lastrummets størrelse. 5. Lavere belastning på gear På grund af det ensartede, kontinuerlige optag af materiale løber det samlede CFS læsseaggregat så roligt, at det kun sjældent kommer til spidsbelastninger. På den måde skånes hele det samlede gearsystem. Således opnår opsamlingsaggregatet og dermed hele opsamlervognen som sådan en længere levetid. 3. Hurtigere optag En forbedret læsningskapacitet betyder også, at det går hurtigere, når marken skal ryddes. Man kan så få fodermaterialet hurtigere i silo eller på stak og tid er til syvende og sidst penge. 6. Knivene holder længere Hvornår skal man slibe knive? Kun når det kan betale sig! På grund af optaget i den fulde bredde er der en meget ensartet belasning på knivene. CFS-systemet bevirker altså, at der går betydelig længere tid mellem hver slibning. Hvis alle knive er blevet sløve, ja så skal alle knive slibes. Men hvis det kun er de miderste knive, hvad så? Skal man så slibe alle knivene eller kun de miderste? Eller skal man bytte de yderste om med dem i midten?

5 5 Pickup Den stive pickup har en opsamlingsbredde på 2 m og er udstyret med 6 rækker tænder monteret i spiralform, hvilket sikrer et skånsomt optag af skåret. Desuden bevirker den spiralformede konstruktion, at skåret spredes jævnt ud, inden det overføres til lederullen. Hvis man ønsker et bedre vejgreb, kan man som ekstraudstyr få støttehjul, der monteres bag pickuppen. Lederulle Lederullen er placeret mellem pickup og rotor, og sammen med pickuppen spreder den skåret ud i den fulde bredde, sådan at både rotor og knivbom tilføres materiale på en ensartet måde. I kraft af den højere placerede rotor reduceres energiforbruget ved pålæsning betydeligt. Drev til lederulle og pickup Lederullen drives af et vinkelgear, som næsten uden vedligeholdelse er beskyttet mod overbelastning via en friktionskobling (standardudstyr). Skader på læsseaggregatet på grund af fremmedlegemer bliver således reduceret til et minimum. Via lederullen drives pickuppen af en forstærket ¾ rullekæde.

6 6 Rundt om en virkelig skarp sag Rotor og knivbom Rotoren er selve hjertet i enhver opsamlervogn. Det er dén, og den alene, der sikrer snittekvalitet, effektivitet og transport af skåret ind i maskinens lastrum. Det er den, der til stadighed garanterer en optimal kvalitet. Maskinerne i Giga-Vitesse CFS serien er udrustet med 45 knive med en teoretisk snitlængde på 35 mm. Den bedste foderkvalitet set ud fra et animalsk ernæringsmæssigt synspunkt er således til stadighed sikret. Rotorens drev Det spændingsfri drev, der drives via en transmissionsaksel placeret midt for trækstangen, sikrer en lang levetid på alle gearkassens komponenter. Den kraftigt dimensionerede gearkasse med en rotortap på 110 mm i diameter er monteret på siden af maskinen og er fuldkommen vedligeholdelsesfri. Således sikres en optimal overførsel af energi til rotoren. Rotor De stærke tænder er monteret i spiralform i 8 rækker. Tænderne er forstærket i enderne med slibningsfri plader af Hardox-stål, som i kraft af deres bredde giver det lette og præcise snit. Samspillet mellem indføringstænder og afstrygere sikrer en skånsom behandling af fodergodset samt en enorm præstationsevne. Fordele: - Ingen sammenklumpning af fugtigt skår - Høj snittekvalitet - Lettere, gnidningsfri transport til lastrum Afstrygere Afstrygerne er ligeledes forsynet med påsvejsede Hardox-plader, hvilket sikrer en længere levetid. Den store vinkel mellem rotortænder og afstrygere (> 90 ) skåner foderet og medvirker til det lavere effektbehov.

7 7 Knivbom 5 knive monteret i ét niveau giver et akkurat snit på 35 mm. Alle knive har bølgeskær i begge sider. De kan nemt og bekvemt drejes manuelt så der går dobbelt så lang tid, inden de skal slibes. Hele knivbommen kan drejes ud via to hydraulikcylindre, og det er derfor nemt at udbedre tilstopninger. Når knivene efter adskillige slibninger er slidt op, kan knivrammen efterjusteres via topstangen, når der er sat nye knive ind. Sikring af knive en konkurrence På et traditionelt sikringssystem, der fungerer via affjedret modtryk, er den kraft, der skal til at udløse mekanismen, når et fremmedlegeme kommer ind på kniven, ikke den samme langs hele kniven. Et fremmedlegeme, der kommer ind på den underste del af kniven, skubber sig op langs bladet, indtil det punkt nås, hvor kraften er stor nok til at udløse sikringsmekanismen. Derved beskadiges kniven langs hele bladet. Strautmanns sikringsmekanisme På Strautmanns enestående sikringssystem er den kraft, der skal til at udløse sikringsmekanismen, så at sige den samme langs hele kniven. Derfor drejes kniven væk, også når et fremmedlegeme berører den nederste del af bladet. Det betyder en mangedobling af knivenes levetid selvfølgelig belastningsniveauet taget i betragtning.

8 8 Overbygning og transportbund Sådan sættes læssegods i bevægelse Dobbelt nytteværdi, dét får man i kraft af lastrummets konstruktion på Giga-Vitesse CFS maskinerne. Med et par snuptag kan maskinen ændres fra en effektiv opsamlervogn til en lige så effektiv frakørselsvogn. Hovedkomponenterne i dette dobbeltprincip er de forstærkede støttestolper på ladet, den opklappelige frontklap (især vigtig, når man åbner en majsmark) og en speciel majsplade, som afskærmer rotorrummet. Stålpladen i bunden giver hele maskinen større stabilitet, og de robuste tandhjulskæder på bundkæden sikrer en problemfri aflæsning af store tonnager. At maskinen også kan arbejde med majs, forlænger den tid, den kan være i indsats, og medvirker til en bedre rentabilitet. Transportbund af træ Hvis maskinen overvejende skal bruges som opsamlervogn, er typerne 3201, 3601 og 4001 som standard udstyret med en modstandsdygtig transportbund af træ (fås ikke til type 4401). Medbringere af U-jern og bundkæder med stor trækstyrke (11 mm i diameter og en brudstyrke på 15 t pr kæde) sikrer et ensartet fremskub af lasten. Den automatiske kædestramning sikrer, at kæderne altid er spændt korrekt. Transportbund af stål Når maskinen skal bruges både som opsamler- og frakørselsvogn, anbefaler vi, at maskinen udstyres med en bund af galvaniseret stål og bundkæder af tandhjulskæder (fås ikke til type 3201, er standardudstyr til type 4401). Bundkæden består af stabile profiljern, der er svejset sammen med slidstærke tandhjulskæder, som strækker sig mindre end rundkæder og derfor ikke skal efterspændes så tit. Den galvaniserede stålbund gør maskinen yderligere stabil. Transportbundens drev Alle Giga-Vitesse CFS typer er udstyret med et tosidet gear, der driver transportbunden/kæden. Der forgår et to-trins gearskifte via en serie- henholdsvis parallelkobling i hydrauliksystemet. Desuden er transmissionsakslen bagest på maskinen placeret i midten og afstivet. Som standard er gearkassen til transportbunden udstyret med et påkørselsværn.

9 9 Lastrum De gennemløbende sideplader, der er forstærket med ekstra solide sidestolper, giver maskinen en høj stabilitet selv uden bøjler. Man kan dog som ekstraudstyr få bøjler i forbindelse med kabler, der spændes ud langs hele lastrummet. Frontgitter Frontgitteret (standardudstyr) forhindrer, at der spildes fodermasse under pålæsning. I tilgift opnår man en bedre komprimering. Den automatiske læssemekanisme er integreret i frongitteret. Når tænderne på det automatiske læsseaggregat løftes, går bundkæden automatisk i gang. Som ekstraudstyr kan frontgitteret klappes op og i via hydraulik. Sikring af last Som ekstraudstyr kan alle Giga-Vitesse CFS typer udstyres med en forstærket presenning, der dækker den forreste trediedel af lastrummet. Dette bevirker en sikrere pålæsning og forhindrer spild ved vejkørsel selv ved fuldt læs. Via den integrerede op- og nedrullemaksnisme kan maskinen på kort tid omsættes til frakørselsvogn.

10 10 Bagklap og doseringsaggregat Stor bagklap, eksakt dosering En driftssikker frakørselsvogn skal ikke kun have en stor lastkapacitet, men aflæsning i silo eller på stak skal også foregå hurtigt og effektivt. Skal der læsses af på stak, er det tilstrækkeligt med en frakørselsvogn uden doseringsvalser. Men ved aflæsning i silo bør man vælge en type med 3 doseringsvalser, hvilket giver den rette fordeling og komprimering. Det findelte, kortsnittede græs og den ensartede udlægning i siloen er forudsætningerne for en optimal komprimering af ensilagen. Frakørselsvognens bagklap Den solide bagklap kan åbnes på vid gab via 2 dobbeltvirkende hydraulikcylindre, således at hele åbningen er fri. Når vognen er fuldt læsset, trykker grøntfoderet på den elektriske føler, der er monteret på bagklappen, hvilket udløser en alarm (både optisk og akustisk) på betjeningsterminalen i traktorens førerkabine. Sikker aflåsning Alle typer frakørselsvogn (med eller uden doseringsvalser) er udstyret med en mekanisk låsemekanisme på bagklappen, hvilket sikrer en upåklagelig transport af lasten. Via de to hydraulikcylindre hæves bagklappen først lodret, indtil den løftes ud af låsemekanismen, hvorefter den drejes bagud.

11 11 Doseringsaggregat Typerne Giga-Vitesse CFS -DO er som standard udstyret med 3 sekskantede valser med agressive rivetænder. Ved aflæsning løsnes grøntfoderet og kan aflæsses jævnt i silo. Modellerne med doseringsaggregat er udstyret med den samme stabile bagklap som de øvrige frakørselsvogne. Denne bagklap kan åbnes i to trin, alt efter hvilken form for aflæsning der er brug for. I første trin åbnes bagklappen kun så meget, at man kan lægge et jævnt tæppe ud, uden at forstyrres af vindforhold. Åbningsgraden i første trin kan indstilles individuelt over ISOBUS-terminalen i traktorens førerhus. I andet trin svinges bagklappen helt op. Gear til doseringsvalser Den underste doseringsvalse drives via en vedligeholdelsesfri transmissionsaksel og et vinkelgear, som er monteret direkte på transmissionsakslen til denne valse. Anden og tredje doseringsvalse drives skiftevis via 1 rullekæder. Denne løsning begrænser bredden på karosseriet. Ved fuldt læs kan den underste valse drejes bagud, og via en sensor stoppes så fremdriften på transportkæden. Derved sikres det, at doseringsvalserne kan gå i gang uden problemer under aflæsning.

12 12 Sikker kørsel på mark og vej Bogietyper Bogie tandem chassis Som standard er alle Giga-Vitesse CFS typer udstyret med en parabelaffjedret bogieaksel med friløb - konstrueret til en akselbelastning på max 18 t. På grund af bogiens dybtliggende drejepunkt kan vognen ubesværet trækkes over stak (Roll-Over effekt). Som standard er maskinerne desuden udstyret med en tvangsstyret bagaksel. Boogien er konstrueret til dækmål 22.2 eller 26,5. Hydro-pneumatisk drejelig boogie Med det formål at forbedre kørekomforten når der køres på vej med højere hastighed, kan typerne 4001 og 4401 fås med en hydro-pneumatisk affjedret boogie. Når der køres på mark, bevirker den hydrauliske udligning på akslerne, at lasten fordeles endnu bedre over alle fire hjul, og ved kørsel i bakket terræn er køresikkerheden markant bedre. På grund af akselafstanden på > 1800 mm er en totalvægt på 24 t mulig. Tridem boogie Typen Giga-Vitesse CFS 4401 kan efter ønske udstyres med en hydro-pneumatisk tridem-boogie. Dette medfører en forhøjelse af den samlede vægt til 31 t, og marktrykket reduceres. Maskinen bliver ikke overbelastet under indsats ved grætørringsanlæg eller som opsamlervogn under høstning af majs. Desuden er maskinen udstyret med hydraulisk tvangsstyring, som styrer første og tredje aksel.

13 13 Elektronisk tvangsstyring til drejelig boogie Ved den elektro-hydrauliske tvangsstyring, Strautmann Electronic Steering (SES), overføres styringen ikke hydraulisk som ved de traditionelle systemer, med derimod elektronisk via en drejevinkel-sensor. Denne omformer styrevinklen til et elektronisk signal, som sendes videre til styrecomputeren, som overtager styringen af styringscylinderen til bagakslen. Med SES-systemet opnås en højere kørestabilitet, idet styringsvinklen tilpasses den hastighed, der køres med. Hydraulisk trækstang Til brug ved kørsel over stak er alle Giga-Vitesse CFS typer udstyret med en hydraulisk styret trækstang med to dobbeltvirkende cylindre. En hydraulisk affjedring af trækstangen (ekstraudstyr) giver et endnu bedre vejgreb ved kørsel på vej. Lav trækstang Typerne 4001 og 4401 er som standard udstyret med lav trækstang med kugletræk (kan fås som ekstraudstyr til typerne 3201 og 3601). Dette muliggør en akselbelastning på op til 4 t (alt efter traktortype) og sikrer en slørfri tilkobling med lav slidtage og et bedre vejgreb.

14 14 Betjeningspanel Som standard er alle Giga-Vitesse CFS modellerne udstyret med en BUSbetjening baseret på ISO standard. De hydrauliske funktioner til-og frakobles fra et overskueligt og stabilt betjeningspanel med betjeningsvenlige taster, og signalafgivelsen sker via en ISO-terminal. I dette betjeningspanel er der indbygget nogle funktioner, der kan dokumentere det ydede arbejde. Desuden er der sensorer, der i god tid kan spore og eliminere problemer. Således forhindres skader, der også kan opstå ved fejlbetjening, og derved garanteres en højere sikkerhed under arbejdet ISO- betjening for doseringsvogne 1. Aflæsning før overkørsel på stak (AI) - Lås styreaksel - Løft trækstang - Affjedring af trækstang låst 2. Aflæsning på stak (AII) - Bagklap op - Gear og tilkobling skiftes - Bundkæde aktiveres, når doseringsvalserne kører. Hvis omdrejningstallet kommer ned under et givet minimum, stoppes bundkæden. 3. Manuel styring af bundkæden 4. Styring af andre funktioner - Pick Up, knive, trækstang Vejkørsel - Låsning af alle funktioner - Trækstang tilkobles - Hydro-pneumatisk affjedring tilkobles 6. Indstillingstast - Indstillingsmenu - Arbejdslys til/fra ISO-terminaler der svarer til Strautmann ISO-terminal, og som kan benyttes til opsamlervognene i stedet for. ISO ISO betjeningen bidrager betydeligt til at aflaste ham, der arbejder med maskinen, idet de funktioner, der følger efter hinanden i én arbejdsgang, kan sammenfattes (AI og AII), og sensorer giver en bedre kontrol med maskinen. For eksempel kan man til stadighed få information om status på styringsaksel, bagklap og knive. Vi står i nær forbindelse med andre fabrikanter og står til rådighed for ethvert spørgsmål angående kompatibilitet.

15 15 Opsamler/doseringsvogn Giga-Vitesse CFS Model GV CFS 3201 GV CFS 3601 GV CFS 4001 GV CFS 4401 Mål - Længde m 8,48 9,28 10,08 10,88 - Bredde m 2,55 / 2,76 2,55 / 2,76 2,55 / 2,76 2,55 / 2,75 - Højde m 3,86 3,86 3,86 4,00 Lastvolumen i henhold til DIN m³ 30,0 34,0 38,0 42,0 - med doseringsaggregat m³ 32,0 36,0 40,0 Lastvol. ved middel sammenpresning m³ 57,0 64,6 72,2 79,8 - med doseringsaggregat m³ 60,8 68,4 76,0 Egenvægt, med standardudstyr kg med doseringsaggregat kg Tilladt totalvægt - med høj trækstang kg med lav trækstang (højst 40 km/t) kg hydr. drejelig boogie kg tridem boogie kg Drejelig bogie standard standard standard standard Arbejdsbredde, pick-up m 2,00 2,00 2,00 2,00 Indføringsaggregat spiral rotor spiral rotor spiral rotor spiral rotor Antal knive Doseringsaggregat, 3 valser tilvalg tilvalg tilvalg Effektbehov kw HK Dimensioner, dæk 710/40 R 22,5 710/40 R 22,5 710/40 R 22,5 710/50 R 26,5 Billedlige fremstillinger, tekniske data og vægtangivelser kan ændres som følge af teknisk videreudvikling og er derfor ikke bindende for leverancer. Vredestein Flotation Pro Vredestein Flotation Trac Michelin CargoXbib Trelleborg T 404 Alliance I 380 Nokian Country King

16 Vore maskiner har fået de bedste ratings fra tekniske tidskrifter I Tyskland, såsom partikel-accelerator eller opsamler med turbo 10/2009 Titelportrait 000/R.0411 B. Strautmann & Söhne GmbH u. Co. KG Bielefelder Straße 53 D Bad Laer Tel. +49(0 )54 24/ Fax +49(0 )54 24/ Østervang 52, 7900 Nykøbing Mors Tlf , Fax www. ingemann-larsen.dk

Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS

Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS Opsamler- og frakørselsvogn Super-Vitesse CFS 2 For den bedste foderkvalitet - Tradition forpligter I næsten 50 år har Strautmann med succes produceret opsamlervogne med et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder.

Læs mere

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

Universalspreder VS10E -VS 2003

Universalspreder VS10E -VS 2003 Universalspreder VS10E -VS 2003 S trautmann har udviklet sin universalspreder med henblik på slagkraftig indsats, enten på maskinstationer eller på store landbrugsbedrifter. Disse arbejdsmaskiner, der

Læs mere

Foderblandevogn. Verti-Mix Double

Foderblandevogn. Verti-Mix Double Foderblandevogn Verti-Mix Double Foderblandevognene af typen Verti-Mix Double udmærker sig især ved det store blandingsvolumen og de praktiske mål (højde og bredde). På basis af vertikalmikserne, der er

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L 20.000-24.000 L 1 Kimadans nye rustfri gyllevogn har et rumindhold på 20-24 m 3 og to eller tre aksler. Vognen er udstyret med en rustfri ståltank, som giver vognen større styrke, mindre vægt og dermed

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER vogne FARMER 140BT Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. Vognens sider er 150 cm, hvor af de øverste 100 cm kan afmon teres, så at vognens sider kun er 50 cm. De aftagelige sider gør det

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

Snitte- & Frakørselsvogn Frakørselsvogn FODER PRODUKTION

Snitte- & Frakørselsvogn Frakørselsvogn FODER PRODUKTION Rapide Siwa Snitte- & Frakørselsvogn Frakørselsvogn FODER PRODUKTION Schuitemaker Machines BV blev grundlagt i 1919 som producent af maskiner til landbruget og til den industrielle sektor. Takket være

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Allrounder - classic - Varitationsmuligheder Allrounder - classic - En allround harve til mange opgaver ALLROUNDER Classic uden valse For at opnå en optimal løsning og beluftning af jorden kan Allrounder

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m

Bugserede skiveslåmaskiner. GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m Bugserede skiveslåmaskiner GMS/GCS-serien Arbejdsbredde 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerne er JF-STOLL s serie af bugserede skiveslåmaskiner. Maskinerne er udviklet og konstrueret i samarbejde med landmænd

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec

Bugserede eksaktsnittere. FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Bugserede eksaktsnittere FCT 955 Pro Tec FCT 1050 ProTec Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter hurtigere og kvaliteten

Læs mere

Modeller: Møgspreder M Universalspreder TSW

Modeller: Møgspreder M Universalspreder TSW BERGMANN spreder-program Til effektiv brug Modeller: Møgspreder M Universalspreder TSW M 1080 En aksel 8 t Direkte træk på SW-spredeaggregat Den selvbærende konstruktion, gør det muligt at undgå en underamme,

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Amigo Blok/balle fodervogn FEEDING Schuitemaker Machines BV blev grundlagt i 1919 som producent af maskiner til landbruget og til den industrielle sektor. Takket

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR

PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR PRONAR KAMPAGNE 2017 GRÆS-UDSTYR 1 PRONAR Rotorvendere Fra 4,60 til 7,70 mtr. Pronar liftophængte rotorvendere findes i 3 størrelser med henholdsvis 4 og 6 rotorer. Maskinen sikrer en god vending af afgrøden

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed

Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K. designed. denmark. Reliable ChiPPing. nyhed Råstyrke og effektivitet i særklasse TP 320 PTO K nyhed designed manufactu R ed denmark Reliable ChiPPing TP 320 PTO K Stærk og intelligent flishugger Den kraftfulde TP 320 PTO K med bagudvendt tragt er

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Arbejdsbredde 3,6-8,0 m JF-STOLL's river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har derfor kun behov for et minimum af vedligeholdelse. Driftssikre

Læs mere

Produktoversigt Ryttermaskiner

Produktoversigt Ryttermaskiner Produktoversigt Ryttermaskiner DK 8940 Randers SV Tlf. +45 86 44 55 77 www.ryttermaskiner.dk TEBBE Spreder MS 140 Tebbe spreder model MS 140, har hjulene på siden og dermed større hjul = mindre kraftbehov

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

Båndlægger fra GB-serien

Båndlægger fra GB-serien KARTOFFELTEKNIK ROETEKNIK GRØNTSAGSTEKNIK Båndlægger fra GB-serien Professionel læggeteknik af høj kvalitet Båndlæggeteknik fra Grimme: 2-, 3- og 4-rækket GB-serien (Grimme Beltplanter) står for er den

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814

TOP. Rotorriver 97+022.DA.0814 TOP Rotorriver 97+022.DA.0814 River til alle brug Let kørende PÖTTINGER river med perfekt tilpasning til underlaget, og ekstremt manøvredygtige, opfylder alle specifikationer i landbruget. Ren rivning

Læs mere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere Hegns- og rabatklippere Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere hegnsog rabatklippere: Topkvalitet inden for landskabspleje Landskabspleje er også en del af det moderne landbrug. Derfor har KUHN udviklet

Læs mere

Triotrac 17-20-24 kbm

Triotrac 17-20-24 kbm Bevarelse af foderstruktur Lavt effektbehov Efterlader silooverfladen glat og lufttæt. Hurtig læsning. Læsning af alle fodertyper Optimal og ensartet blandings kvalitet Hurtig og jævn fordeling af foderet

Læs mere

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R EUROMIX II - SPH Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R Kuhn mixervogne med vandrette snegle Det er af afgørende betydning

Læs mere

ZX To-i-én læssevogne

ZX To-i-én læssevogne ZX To-i-én læssevogne www.krone.de KRONE ZX Læsse- og snittervogne Øverste forsmæk kan klappes ned hydraulisk EasyFlow pickup uden kulissestyring Kraftig snitte- og indføringsrotor med Hardox belagte tænder

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes!

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes! Det innovative læggemaskineprogram fra GL 30-serien Læg med succes Høst med succes! Med GL 30-serien fra Grimme lægger du perfekt! Gå i gang med at lægge: med det innovative læggeelement fra Grimme, som

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

Vingeskærs stubharve SYNKRO

Vingeskærs stubharve SYNKRO 97+220.07.0103 Vingeskærs stubharve SYNKRO Successfuld SYNKRO En af landmanden s nøgleopgaver Er at behandle jorden rigtigt efter høst En rigtig behandling efter host, vil sige en god stubharvning. 2 c

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

TRIUMF brændemaskiner i 80 år Fordel: Altid kyndige folk og reservedele til din rådighed

TRIUMF brændemaskiner i 80 år Fordel: Altid kyndige folk og reservedele til din rådighed TRIUMF brændemaskiner i 80 år Fordel: Altid kyndige folk og reservedele til din rådighed TRIUMF Rullebordssav model A og B Klassikeren fra Randløv Stadigvæk en populær sav i den kendte kvalitet. Med rullebord,

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

AP Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere

AP Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere AP Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Dansk producent Kvalitet til de professionelle brugere AP gyllevogne bruges af maskinstationer, landmænd, vognmænd og ved biogasanlæg, som stiller store

Læs mere

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made SAPHIR SNEPLOVE SP NY MODEL Saphir sneplove model SP består af en to-delt plovkrop. Hver del er separat afsikret. Med den optimale plovform er sneploven egnet til arbejde i alle snehøjder. Standardudstyr

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde

Kverneland Taarup Rotorvendere. Effektivt og skånsomt arbejde Kverneland Taarup Rotorvendere Effektivt og skånsomt arbejde Rotorvendere tilpasset den samlede arbejdsgang Kverneland Taarup 8000 serien sikrer en skånsom og effektiv vending af afgrøden. Med et produktsortiment,

Læs mere

Pöttinger JUMBO CombiLine

Pöttinger JUMBO CombiLine Ensilage-, snitte- & opsamlervogn Pöttinger JUMBO CombiLine 97+123.07.1007 JUMBO CombiLine opsamlervogns Pöttinger optimerer ydelsen med kombi-opsamler vognen Med den nye JUMBO Combiline byder Pöttinger

Læs mere

Net-Let maskiner. Håndtragt Net-Let type Euro Net-Let type I Net-Let type II Net-Let type III. - Mobile og effektive maskiner til netning af juletræer

Net-Let maskiner. Håndtragt Net-Let type Euro Net-Let type I Net-Let type II Net-Let type III. - Mobile og effektive maskiner til netning af juletræer Net-Let maskiner Håndtragt Net-Let type Euro Net-Let type I Net-Let type II Net-Let type III - Mobile og effektive maskiner til netning af juletræer Side 2: Net-Let type Euro Side 3: Net-Let type I Side

Læs mere

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle

MaxiRoll 2008. den fleksible tromle MaxiRoll 2008 den fleksible tromle Med MaxiRoll 2008 sender DALBO en ny generation tromler på markedet. MaxiRoll 2008 er en særdeles kraftig tromle, der via de mangeartede udstyrsmuligheder kan bruges

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår:

KUHN GF 8702. Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige. Fakta: Data: Vilkår: KUHN GF 8702 Vejle 25 marts 2014 Maskinen: Demo maskine har kørt ved nogle landmænd i Sverige Fakta: Denne effektive vender er godt beskyttet af den effektive affjedring, som absorberer stød og bump fra

Læs mere

MX Læsse- og doseringsvogne

MX Læsse- og doseringsvogne MX Læsse- og doseringsvogne www.krone.de KRONE MX Let og hurtig læsning EasyFlow pickup uden kulissestyring Stor snitte- og indføringsrotor med brede Hardox belagte indføringsplader Sakselignende snit

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

AM Skivehøstere. www.krone.de

AM Skivehøstere. www.krone.de AM Skivehøstere www.krone.de AM Økonomiske skivehøstere med høj betjeningskomfort Liftophængte skivehøstere med et enormt pendelområde Kraftigt drev via kraftoverføringsaksler giver optimal effektivitet

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en tørretumbler der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende til anden er maskinen bygget som et professionelt

Læs mere

Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND

Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND Procesudstyr, bi-produkt, Stålkonstruktioner, smedarbejde. KOM BARE IND Industri, speciale i kundebaserede løsninger på et højt niveau. Vi har egen produktion og en industriafdeling der løser design &

Læs mere

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik R GYRO Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning Oscillerende slibeteknik Til træ, metal og kunststof - et stærkt og effektivt maskinkoncept..! Et karakteristisk kendetegn

Læs mere

Rotorvendere 8000 serien. Effektiv og skånsom foderhåndtering

Rotorvendere 8000 serien. Effektiv og skånsom foderhåndtering Rotorvendere 8000 serien Effektiv og skånsom foderhåndtering Rotorvendere designet for effektiv og skånsom foderhåndtering Kverneland Taarup 8000 serien sikrer en skånsom og effektiv vending af afgrøden.

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL JORDBEARBEJDNING I TOPKLASSE! En ny generation af KUHN tallerkenharver med ekstremt kraftig centralramme. Konkurrenceevne og rentabilitet er nøgleordene

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R RM Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R GODT LANDMANDSSKAB RM UNIVERSAL MULCHMASKINER KUHN RM-serien mulchmaskiner Planterester er til gavn for jordstrukturen, når de

Læs mere

SAPHIR MAJS- OG GRØNTDOZERBLAD MGS 300/MGS 300S

SAPHIR MAJS- OG GRØNTDOZERBLAD MGS 300/MGS 300S SAPHIR MAJS- OG GRØNTDOZERBLAD MGS 300/MGS 300S NYE MODELLER Standardudstyr Kompakt type udskiftelig slidskær af Hardox stål Støtteben Afrundet dozerblad Arbejdsbredde 3 mtr. Til front- eller bagmontering

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort.

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Bør være på ethvert værksted Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Yderligere oplysninger finder du på www.bosch-do-it.dk.

Læs mere

ANHÆNGER TIL HAVETRAKTOR

ANHÆNGER TIL HAVETRAKTOR 9135931 ANHÆNGER TIL HAVETRAKTOR Manual og samlevejledning GEM DISSE INSTRUKTIONER TIL SENERE BRUG Indholdsfortegnelse Generelle sikkerhedsforskrifter... 3 Faresignal - ordforklaring... 4 Funktionsforklaring...

Læs mere

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner

Den bedste brændeproduktionsteknologi der findes! Brændemaskiner BRÆNDEMASKINER 1 INDHOLD Generel information... 2 HakkiPilke Easy 50... 3 HakkiPilke Easy 42... 4 HakkiPilke Easy 38... 5 HakkiPilke Expert 37... 5 HakkiPilke Expert 30... 6 HakkiPilke OH27... 6 HakkiPilke

Læs mere

Specifikationer. WE/WS 2300 serien. El-stabler for gående og stående fører WE/WS 2300. Serien

Specifikationer. WE/WS 2300 serien. El-stabler for gående og stående fører WE/WS 2300. Serien C Specifikationer WE/WS 2300 serien El-stabler for gående og stående fører WE/WS 2300 Serien C WE 2300 serien Selvkørende el-stabler for gående fører bremszone 4.5 4.22 krybezone kørezone 4.2 4.3 90 4.4

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

netop hvad du har brug for

netop hvad du har brug for JUNIOR Til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør Fordelene ved dræn på marken eller i drivhuse kender du selvfølgelig. Planterne vokser bedre og arbejdsbetingelserne ved såbedstilberedning

Læs mere

Kombineret ballepresser og indpakker

Kombineret ballepresser og indpakker Kombineret ballepresser og indpakker TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEPRESNING OG INDPAKNING! KUHN RUNDBALLEPRESSERE be strong, be KUHN KUHNs ballepressere er kendetegnet ved evnen til at levere et perfekt

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

LELY TIGO Snittevogne

LELY TIGO Snittevogne LELY TIGO Snittevogne www.lely.com innovators in agriculture Snit foderet for effektiv drøvtygning SNITNING TØRRING OPSAMLING Snit det græs dine dyr har brug for. Hurtig tørring bevarer kvaliteten. Aske

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

RB SERIEN FAST KAMMER

RB SERIEN FAST KAMMER RB SERIEN FAST KAMMER 2 Perfekt formet og pakket Det fjederstrammede kontrolsystem danner en balle med en diameter på 1,25 m af høj kvalitet og fremragende presningsgrad. Elektronisk ballestyringssystem

Læs mere

Tilbehør og ekstraudstyr til TP Flishuggere. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping

Tilbehør og ekstraudstyr til TP Flishuggere. designed. manufac tur ed. denmar k. Reliable Chipping Tilbehør og ekstraudstyr til TP Flishuggere designed manufac tur ed denmar k Reliable Chipping Skræddersy din TP Flishugger til opgaven Linddana gør alt for at sikre dig et optimalt udbytte af din TP Flishugger.

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

Få styr på de TUNGE VOGNTOG

Få styr på de TUNGE VOGNTOG Få styr på de TUNGE VOGNTOG Sådan udnytter du bedst de nye totalvægte find dine muligheder i oversigten Oversigten er udarbejdet af Finn Bjerremand 18 T 11,5 T Max 10 T 11,5 T/ 18 T 42 T/EU 40 T 11,5 T

Læs mere

Focus TD. Fremtidens bearbejdning i striber

Focus TD. Fremtidens bearbejdning i striber Focus TD Fremtidens bearbejdning i striber Michael HORSCH: Emner som dyrkningssikkerhed og omkostningsbesparelser får stadig større betydning. Talrige institutter har i årevis gennemført udførlige test

Læs mere

Kort vejledning. Joker 6 / 8 HD. Skal læses omhyggeligt inden ibrugtagning! Udgave: 07/2013

Kort vejledning. Joker 6 / 8 HD. Skal læses omhyggeligt inden ibrugtagning! Udgave: 07/2013 Kort vejledning Joker 6 / 8 HD Art.: 80740604 da Udgave: 07/2013 Skal læses omhyggeligt inden ibrugtagning! Kort vejledning Joker 6 / 8 HD Første idriftsættelse Tilpasning af slangetilkobling Ved første

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere