Opsamler- og frakørselsvogn Giga-Vitesse CFS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opsamler- og frakørselsvogn Giga-Vitesse CFS"

Transkript

1 Opsamler- og frakørselsvogn Giga-Vitesse CFS

2 2 Man skal satse på ydeevne Kravene om større kapacitet og effektivitet til højtydende opsamler-og frakørselsvogne med rotor er konstant stigende. Men samtidig er der et krav om lavere energiforbrug til de maskiner, der benyttes i professionel landbrugsproduktion. Med Giga-Vitesse CFS kan Strautmann tilbyde maskinstationer og store landbrugsbedrifter en maskine med et nyt, avanceret læsseaggregat (CFS: Continuous Flow System), som så at sige sætter dette produkt uden for al konkurrence. Med denne opsamlervogn er der sat en ny målestok med hensyn til optimal belæsning, ringe energiforbrug og rentabilitet. Med Giga-Vitesse CFS har Strautmann fortsat den succes, der tog sin begyndelse, da vi i sin tid satte Giga-Vitesse maskinerne på markedet. Et stabilt læsseaggregat med en enestående snittemekanisme, en solid overbygning og et udvalg af boogier, der kan tilpasses de mest forskellige forhold, har i årenes løb skaffet disse maskiner et virkelig godt omdømme. Giga-Vitesse CFS er fremstillet i fire forskellige størrelser (med fuldt lastvolumen (iflg. DIN) fra 30 m 3 til 42 m 3 ), og vi tilbyder en hel vifte af forskelligt udstyr, så der alt efter behov kan findes en individuel løsning.

3 3 Indholdsfortegnelse En perfekt kombination! CFS Fremtidens system Side 4/5 Seks argumenter, der overbeviser Opsamling og opsnitning Side 6/7 Når det er effektivitet, det drejer sig om Læsning og transport Side 8/9 Stabil overbygning tilpasset alle forhold Aflæsning og dosering Side 10/11 Altid perfekt aflæsning Anhæng og boogier Side 12/13 Sikker og komfortabel kørsel på mark og vej Alt inden for syns- og rækkevidde Side 14/15 ISO-Bus betjening er standardudstyr: Du kan arbejde afslappet

4 4 CFS, fremtidens system Strautmanns opsamlervogne kører lettere end vore konkurrenters. Det har de sidste års erfaring givet os vished for. Det er det kontinuerlige flow i opsamlingen af materiale ( Continuous Flow ), der gør hele forskellen. 1. Lavere effektbehov Den nyudviklede pickup og CFS-valsen løsner og fordeler skåret, så det over hele den samlede bredde føres op til rotor og knivbom. Rotoren, der er placeret 100 mm højere, transporterer det afskårne grøntfoder gennem indføringskanalen, der er tilsvarende forkortet. Dette sparer energi og reducerer effektbehovet med ca. 10 %. 4. Bedste vejgreb På grund af CFS-valsens konstruktion står pickuppen meget fladt, sådan at trykket på hjulene er meget lavt. Dette bevirker, at pickuppen bedre kan følge jordoverfladen. Den V-spiralformede konstruktion af pickuppens tænder sikrer desuden et kontinuerligt og skånsomt optag af grøntfoderet. 2. Optimal pålæsning Eftersom skåret føres ind i lastrummet i hele dets bredde, forbedrer det også læsningskapaciteten. Vi har tit kunnet måle 10 % højere vægt pr. kubikmeter. Det er tonnagen, der er afgørende, ikke lastrummets størrelse. 5. Lavere belastning på gear På grund af det ensartede, kontinuerlige optag af materiale løber det samlede CFS læsseaggregat så roligt, at det kun sjældent kommer til spidsbelastninger. På den måde skånes hele det samlede gearsystem. Således opnår opsamlingsaggregatet og dermed hele opsamlervognen som sådan en længere levetid. 3. Hurtigere optag En forbedret læsningskapacitet betyder også, at det går hurtigere, når marken skal ryddes. Man kan så få fodermaterialet hurtigere i silo eller på stak og tid er til syvende og sidst penge. 6. Knivene holder længere Hvornår skal man slibe knive? Kun når det kan betale sig! På grund af optaget i den fulde bredde er der en meget ensartet belasning på knivene. CFS-systemet bevirker altså, at der går betydelig længere tid mellem hver slibning. Hvis alle knive er blevet sløve, ja så skal alle knive slibes. Men hvis det kun er de miderste knive, hvad så? Skal man så slibe alle knivene eller kun de miderste? Eller skal man bytte de yderste om med dem i midten?

5 5 Pickup Den stive pickup har en opsamlingsbredde på 2 m og er udstyret med 6 rækker tænder monteret i spiralform, hvilket sikrer et skånsomt optag af skåret. Desuden bevirker den spiralformede konstruktion, at skåret spredes jævnt ud, inden det overføres til lederullen. Hvis man ønsker et bedre vejgreb, kan man som ekstraudstyr få støttehjul, der monteres bag pickuppen. Lederulle Lederullen er placeret mellem pickup og rotor, og sammen med pickuppen spreder den skåret ud i den fulde bredde, sådan at både rotor og knivbom tilføres materiale på en ensartet måde. I kraft af den højere placerede rotor reduceres energiforbruget ved pålæsning betydeligt. Drev til lederulle og pickup Lederullen drives af et vinkelgear, som næsten uden vedligeholdelse er beskyttet mod overbelastning via en friktionskobling (standardudstyr). Skader på læsseaggregatet på grund af fremmedlegemer bliver således reduceret til et minimum. Via lederullen drives pickuppen af en forstærket ¾ rullekæde.

6 6 Rundt om en virkelig skarp sag Rotor og knivbom Rotoren er selve hjertet i enhver opsamlervogn. Det er dén, og den alene, der sikrer snittekvalitet, effektivitet og transport af skåret ind i maskinens lastrum. Det er den, der til stadighed garanterer en optimal kvalitet. Maskinerne i Giga-Vitesse CFS serien er udrustet med 45 knive med en teoretisk snitlængde på 35 mm. Den bedste foderkvalitet set ud fra et animalsk ernæringsmæssigt synspunkt er således til stadighed sikret. Rotorens drev Det spændingsfri drev, der drives via en transmissionsaksel placeret midt for trækstangen, sikrer en lang levetid på alle gearkassens komponenter. Den kraftigt dimensionerede gearkasse med en rotortap på 110 mm i diameter er monteret på siden af maskinen og er fuldkommen vedligeholdelsesfri. Således sikres en optimal overførsel af energi til rotoren. Rotor De stærke tænder er monteret i spiralform i 8 rækker. Tænderne er forstærket i enderne med slibningsfri plader af Hardox-stål, som i kraft af deres bredde giver det lette og præcise snit. Samspillet mellem indføringstænder og afstrygere sikrer en skånsom behandling af fodergodset samt en enorm præstationsevne. Fordele: - Ingen sammenklumpning af fugtigt skår - Høj snittekvalitet - Lettere, gnidningsfri transport til lastrum Afstrygere Afstrygerne er ligeledes forsynet med påsvejsede Hardox-plader, hvilket sikrer en længere levetid. Den store vinkel mellem rotortænder og afstrygere (> 90 ) skåner foderet og medvirker til det lavere effektbehov.

7 7 Knivbom 5 knive monteret i ét niveau giver et akkurat snit på 35 mm. Alle knive har bølgeskær i begge sider. De kan nemt og bekvemt drejes manuelt så der går dobbelt så lang tid, inden de skal slibes. Hele knivbommen kan drejes ud via to hydraulikcylindre, og det er derfor nemt at udbedre tilstopninger. Når knivene efter adskillige slibninger er slidt op, kan knivrammen efterjusteres via topstangen, når der er sat nye knive ind. Sikring af knive en konkurrence På et traditionelt sikringssystem, der fungerer via affjedret modtryk, er den kraft, der skal til at udløse mekanismen, når et fremmedlegeme kommer ind på kniven, ikke den samme langs hele kniven. Et fremmedlegeme, der kommer ind på den underste del af kniven, skubber sig op langs bladet, indtil det punkt nås, hvor kraften er stor nok til at udløse sikringsmekanismen. Derved beskadiges kniven langs hele bladet. Strautmanns sikringsmekanisme På Strautmanns enestående sikringssystem er den kraft, der skal til at udløse sikringsmekanismen, så at sige den samme langs hele kniven. Derfor drejes kniven væk, også når et fremmedlegeme berører den nederste del af bladet. Det betyder en mangedobling af knivenes levetid selvfølgelig belastningsniveauet taget i betragtning.

8 8 Overbygning og transportbund Sådan sættes læssegods i bevægelse Dobbelt nytteværdi, dét får man i kraft af lastrummets konstruktion på Giga-Vitesse CFS maskinerne. Med et par snuptag kan maskinen ændres fra en effektiv opsamlervogn til en lige så effektiv frakørselsvogn. Hovedkomponenterne i dette dobbeltprincip er de forstærkede støttestolper på ladet, den opklappelige frontklap (især vigtig, når man åbner en majsmark) og en speciel majsplade, som afskærmer rotorrummet. Stålpladen i bunden giver hele maskinen større stabilitet, og de robuste tandhjulskæder på bundkæden sikrer en problemfri aflæsning af store tonnager. At maskinen også kan arbejde med majs, forlænger den tid, den kan være i indsats, og medvirker til en bedre rentabilitet. Transportbund af træ Hvis maskinen overvejende skal bruges som opsamlervogn, er typerne 3201, 3601 og 4001 som standard udstyret med en modstandsdygtig transportbund af træ (fås ikke til type 4401). Medbringere af U-jern og bundkæder med stor trækstyrke (11 mm i diameter og en brudstyrke på 15 t pr kæde) sikrer et ensartet fremskub af lasten. Den automatiske kædestramning sikrer, at kæderne altid er spændt korrekt. Transportbund af stål Når maskinen skal bruges både som opsamler- og frakørselsvogn, anbefaler vi, at maskinen udstyres med en bund af galvaniseret stål og bundkæder af tandhjulskæder (fås ikke til type 3201, er standardudstyr til type 4401). Bundkæden består af stabile profiljern, der er svejset sammen med slidstærke tandhjulskæder, som strækker sig mindre end rundkæder og derfor ikke skal efterspændes så tit. Den galvaniserede stålbund gør maskinen yderligere stabil. Transportbundens drev Alle Giga-Vitesse CFS typer er udstyret med et tosidet gear, der driver transportbunden/kæden. Der forgår et to-trins gearskifte via en serie- henholdsvis parallelkobling i hydrauliksystemet. Desuden er transmissionsakslen bagest på maskinen placeret i midten og afstivet. Som standard er gearkassen til transportbunden udstyret med et påkørselsværn.

9 9 Lastrum De gennemløbende sideplader, der er forstærket med ekstra solide sidestolper, giver maskinen en høj stabilitet selv uden bøjler. Man kan dog som ekstraudstyr få bøjler i forbindelse med kabler, der spændes ud langs hele lastrummet. Frontgitter Frontgitteret (standardudstyr) forhindrer, at der spildes fodermasse under pålæsning. I tilgift opnår man en bedre komprimering. Den automatiske læssemekanisme er integreret i frongitteret. Når tænderne på det automatiske læsseaggregat løftes, går bundkæden automatisk i gang. Som ekstraudstyr kan frontgitteret klappes op og i via hydraulik. Sikring af last Som ekstraudstyr kan alle Giga-Vitesse CFS typer udstyres med en forstærket presenning, der dækker den forreste trediedel af lastrummet. Dette bevirker en sikrere pålæsning og forhindrer spild ved vejkørsel selv ved fuldt læs. Via den integrerede op- og nedrullemaksnisme kan maskinen på kort tid omsættes til frakørselsvogn.

10 10 Bagklap og doseringsaggregat Stor bagklap, eksakt dosering En driftssikker frakørselsvogn skal ikke kun have en stor lastkapacitet, men aflæsning i silo eller på stak skal også foregå hurtigt og effektivt. Skal der læsses af på stak, er det tilstrækkeligt med en frakørselsvogn uden doseringsvalser. Men ved aflæsning i silo bør man vælge en type med 3 doseringsvalser, hvilket giver den rette fordeling og komprimering. Det findelte, kortsnittede græs og den ensartede udlægning i siloen er forudsætningerne for en optimal komprimering af ensilagen. Frakørselsvognens bagklap Den solide bagklap kan åbnes på vid gab via 2 dobbeltvirkende hydraulikcylindre, således at hele åbningen er fri. Når vognen er fuldt læsset, trykker grøntfoderet på den elektriske føler, der er monteret på bagklappen, hvilket udløser en alarm (både optisk og akustisk) på betjeningsterminalen i traktorens førerkabine. Sikker aflåsning Alle typer frakørselsvogn (med eller uden doseringsvalser) er udstyret med en mekanisk låsemekanisme på bagklappen, hvilket sikrer en upåklagelig transport af lasten. Via de to hydraulikcylindre hæves bagklappen først lodret, indtil den løftes ud af låsemekanismen, hvorefter den drejes bagud.

11 11 Doseringsaggregat Typerne Giga-Vitesse CFS -DO er som standard udstyret med 3 sekskantede valser med agressive rivetænder. Ved aflæsning løsnes grøntfoderet og kan aflæsses jævnt i silo. Modellerne med doseringsaggregat er udstyret med den samme stabile bagklap som de øvrige frakørselsvogne. Denne bagklap kan åbnes i to trin, alt efter hvilken form for aflæsning der er brug for. I første trin åbnes bagklappen kun så meget, at man kan lægge et jævnt tæppe ud, uden at forstyrres af vindforhold. Åbningsgraden i første trin kan indstilles individuelt over ISOBUS-terminalen i traktorens førerhus. I andet trin svinges bagklappen helt op. Gear til doseringsvalser Den underste doseringsvalse drives via en vedligeholdelsesfri transmissionsaksel og et vinkelgear, som er monteret direkte på transmissionsakslen til denne valse. Anden og tredje doseringsvalse drives skiftevis via 1 rullekæder. Denne løsning begrænser bredden på karosseriet. Ved fuldt læs kan den underste valse drejes bagud, og via en sensor stoppes så fremdriften på transportkæden. Derved sikres det, at doseringsvalserne kan gå i gang uden problemer under aflæsning.

12 12 Sikker kørsel på mark og vej Bogietyper Bogie tandem chassis Som standard er alle Giga-Vitesse CFS typer udstyret med en parabelaffjedret bogieaksel med friløb - konstrueret til en akselbelastning på max 18 t. På grund af bogiens dybtliggende drejepunkt kan vognen ubesværet trækkes over stak (Roll-Over effekt). Som standard er maskinerne desuden udstyret med en tvangsstyret bagaksel. Boogien er konstrueret til dækmål 22.2 eller 26,5. Hydro-pneumatisk drejelig boogie Med det formål at forbedre kørekomforten når der køres på vej med højere hastighed, kan typerne 4001 og 4401 fås med en hydro-pneumatisk affjedret boogie. Når der køres på mark, bevirker den hydrauliske udligning på akslerne, at lasten fordeles endnu bedre over alle fire hjul, og ved kørsel i bakket terræn er køresikkerheden markant bedre. På grund af akselafstanden på > 1800 mm er en totalvægt på 24 t mulig. Tridem boogie Typen Giga-Vitesse CFS 4401 kan efter ønske udstyres med en hydro-pneumatisk tridem-boogie. Dette medfører en forhøjelse af den samlede vægt til 31 t, og marktrykket reduceres. Maskinen bliver ikke overbelastet under indsats ved grætørringsanlæg eller som opsamlervogn under høstning af majs. Desuden er maskinen udstyret med hydraulisk tvangsstyring, som styrer første og tredje aksel.

13 13 Elektronisk tvangsstyring til drejelig boogie Ved den elektro-hydrauliske tvangsstyring, Strautmann Electronic Steering (SES), overføres styringen ikke hydraulisk som ved de traditionelle systemer, med derimod elektronisk via en drejevinkel-sensor. Denne omformer styrevinklen til et elektronisk signal, som sendes videre til styrecomputeren, som overtager styringen af styringscylinderen til bagakslen. Med SES-systemet opnås en højere kørestabilitet, idet styringsvinklen tilpasses den hastighed, der køres med. Hydraulisk trækstang Til brug ved kørsel over stak er alle Giga-Vitesse CFS typer udstyret med en hydraulisk styret trækstang med to dobbeltvirkende cylindre. En hydraulisk affjedring af trækstangen (ekstraudstyr) giver et endnu bedre vejgreb ved kørsel på vej. Lav trækstang Typerne 4001 og 4401 er som standard udstyret med lav trækstang med kugletræk (kan fås som ekstraudstyr til typerne 3201 og 3601). Dette muliggør en akselbelastning på op til 4 t (alt efter traktortype) og sikrer en slørfri tilkobling med lav slidtage og et bedre vejgreb.

14 14 Betjeningspanel Som standard er alle Giga-Vitesse CFS modellerne udstyret med en BUSbetjening baseret på ISO standard. De hydrauliske funktioner til-og frakobles fra et overskueligt og stabilt betjeningspanel med betjeningsvenlige taster, og signalafgivelsen sker via en ISO-terminal. I dette betjeningspanel er der indbygget nogle funktioner, der kan dokumentere det ydede arbejde. Desuden er der sensorer, der i god tid kan spore og eliminere problemer. Således forhindres skader, der også kan opstå ved fejlbetjening, og derved garanteres en højere sikkerhed under arbejdet ISO- betjening for doseringsvogne 1. Aflæsning før overkørsel på stak (AI) - Lås styreaksel - Løft trækstang - Affjedring af trækstang låst 2. Aflæsning på stak (AII) - Bagklap op - Gear og tilkobling skiftes - Bundkæde aktiveres, når doseringsvalserne kører. Hvis omdrejningstallet kommer ned under et givet minimum, stoppes bundkæden. 3. Manuel styring af bundkæden 4. Styring af andre funktioner - Pick Up, knive, trækstang Vejkørsel - Låsning af alle funktioner - Trækstang tilkobles - Hydro-pneumatisk affjedring tilkobles 6. Indstillingstast - Indstillingsmenu - Arbejdslys til/fra ISO-terminaler der svarer til Strautmann ISO-terminal, og som kan benyttes til opsamlervognene i stedet for. ISO ISO betjeningen bidrager betydeligt til at aflaste ham, der arbejder med maskinen, idet de funktioner, der følger efter hinanden i én arbejdsgang, kan sammenfattes (AI og AII), og sensorer giver en bedre kontrol med maskinen. For eksempel kan man til stadighed få information om status på styringsaksel, bagklap og knive. Vi står i nær forbindelse med andre fabrikanter og står til rådighed for ethvert spørgsmål angående kompatibilitet.

15 15 Opsamler/doseringsvogn Giga-Vitesse CFS Model GV CFS 3201 GV CFS 3601 GV CFS 4001 GV CFS 4401 Mål - Længde m 8,48 9,28 10,08 10,88 - Bredde m 2,55 / 2,76 2,55 / 2,76 2,55 / 2,76 2,55 / 2,75 - Højde m 3,86 3,86 3,86 4,00 Lastvolumen i henhold til DIN m³ 30,0 34,0 38,0 42,0 - med doseringsaggregat m³ 32,0 36,0 40,0 Lastvol. ved middel sammenpresning m³ 57,0 64,6 72,2 79,8 - med doseringsaggregat m³ 60,8 68,4 76,0 Egenvægt, med standardudstyr kg med doseringsaggregat kg Tilladt totalvægt - med høj trækstang kg med lav trækstang (højst 40 km/t) kg hydr. drejelig boogie kg tridem boogie kg Drejelig bogie standard standard standard standard Arbejdsbredde, pick-up m 2,00 2,00 2,00 2,00 Indføringsaggregat spiral rotor spiral rotor spiral rotor spiral rotor Antal knive Doseringsaggregat, 3 valser tilvalg tilvalg tilvalg Effektbehov kw HK Dimensioner, dæk 710/40 R 22,5 710/40 R 22,5 710/40 R 22,5 710/50 R 26,5 Billedlige fremstillinger, tekniske data og vægtangivelser kan ændres som følge af teknisk videreudvikling og er derfor ikke bindende for leverancer. Vredestein Flotation Pro Vredestein Flotation Trac Michelin CargoXbib Trelleborg T 404 Alliance I 380 Nokian Country King

16 Vore maskiner har fået de bedste ratings fra tekniske tidskrifter I Tyskland, såsom partikel-accelerator eller opsamler med turbo 10/2009 Titelportrait 000/R.0411 B. Strautmann & Söhne GmbH u. Co. KG Bielefelder Straße 53 D Bad Laer Tel. +49(0 )54 24/ Fax +49(0 )54 24/ Østervang 52, 7900 Nykøbing Mors Tlf , Fax www. ingemann-larsen.dk

ZX To-i-én læssevogne

ZX To-i-én læssevogne ZX To-i-én læssevogne www.krone.de KRONE ZX Læsse- og snittervogne Øverste forsmæk kan klappes ned hydraulisk EasyFlow pickup uden kulissestyring Kraftig snitte- og indføringsrotor med Hardox belagte tænder

Læs mere

Lely splendimo Skivehøstere

Lely splendimo Skivehøstere Lely splendimo Skivehøstere www.lely.com innovators in agriculture Få muligheden for at skårlægge på det bedst egnede tidspunkt Forurener mindst muligt Den intelligente konstruktion følger jordbunden perfekt.

Læs mere

Lely Lotus Spredere. www.lely.com. innovators in agriculture

Lely Lotus Spredere. www.lely.com. innovators in agriculture Lely Lotus Spredere www.lely.com innovators in agriculture Fast greb om afgrøden Mere end bare til beskyttelse Alle sektioner er sikkert forbundet via drejepunkter. I kombination med sektioners støttestænger

Læs mere

Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520. Høj ydeevne i alle afgrøder

Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520. Høj ydeevne i alle afgrøder Variabelkammerpressere Kverneland 6516-6520 Høj ydeevne i alle afgrøder 2 De nye Kverneland pressere - udviklet til krævende forhold Fordele 2,2 m pickup med lille diameter for maksimal kapacitet. SuperCut-14

Læs mere

Multiseed. Demeter MS 3000 / MS 4000. Brugsanvisning

Multiseed. Demeter MS 3000 / MS 4000. Brugsanvisning MS 3000 / MS 4000 Demeter Multiseed Brugsanvisning Indhold 1. Indledning 5 1.1.Sådan anvendes brugsanvisningen 6 1.2.Typeskilt 6 2. Sikkerhedsinstruktioner 7 2.1. Advarselsskilte 7 2.2.Generelle sikkerhedsinstruktioner

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle.

INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle. FZ / FS PROFILINE. 2 INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle. Jeg lægger vægt på høj kvalitet og derfor har jeg valgt en STOLL-frontlæsser.

Læs mere

Rotorharver og såteknik LION VITASEM/AEROSEM

Rotorharver og såteknik LION VITASEM/AEROSEM Rotorharver og såteknik LION VITASEM/AEROSEM Vejen til succesful Det er nødvendigt for enhver landmand at kunne dyrke og beskytte jorden. Det er jorden, der leverer landmandens levebrød. Den bedste jordbehandling

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Driftsøkonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor

Læs mere

GA rotorriver med en rotor

GA rotorriver med en rotor Rotorriver rotorriver med en rotor www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH ROTORRIVER I HØJ KVALITET FRA VERDENS FØRENDE PRODUCENT SKÅNSOMT OG EFFEKTIVT

Læs mere

Fendt 300 Vario 310 311 312 313

Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2015 Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2 En model til flere generationer. 3 Den nye Fendt 300 Vario. Ja. 300 serien har forenet generationers erfaring med kravene om den højeste kvalitet og ydeevne. Uanset

Læs mere

Før køb af akseltrykmåler!

Før køb af akseltrykmåler! Før køb af akseltrykmåler! Flere og flere vognmænd får monteret akseltrykmålere eller mobile vejesystemer i deres biler. I denne folder kan du læse lidt om hvad disse apparater kan, og hvordan de virker.

Læs mere

HOVEDKATALOG 2013. www.prastbro.dk

HOVEDKATALOG 2013. www.prastbro.dk HOVEDKATALOG 2013 1 LEASINGFINANSIERING Præstbro Maskiner A/S og Leasing Fyn Bank A/S har indgået en aftale om leasingfinansiering af Landini traktorer og øvrige maskiner. Ved leasingfinansiering køber

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q 26 Q 36 Q 46 Q 49 Q 56 Q 58 Q 66 Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner 1 DK 2 Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den

Læs mere

DK Instruktionsbog DK

DK Instruktionsbog DK Instruktionsbog DK DK Indhold 1 Indledning..5 1.1. Sådan anvendes brugsanvisningen 6 1.2 Typeskilt 6 2 Præsentation af Flexi Drill... 7 2.1 Generelle bemærkninger 7 2.2 Tilkobling af såmaskine til traktor

Læs mere

Nyheder 2016 Grovfoderhøst og presning

Nyheder 2016 Grovfoderhøst og presning Nyheder 2016 Grovfoderhøst og presning Nyheder til grovfoderhøst og presning. 2 Indhold Indledning 4 DISCO med MAX CUT knivbjælke 6 CARGOS 18 Den nye knytter 22 QUADRANT 24 ROLLANT og VARIANT 28 EASY on

Læs mere

PRODUKT. KATALOG Stenderup 2014. 75 år MASKINER I MERE END SALG AF

PRODUKT. KATALOG Stenderup 2014. 75 år MASKINER I MERE END SALG AF SALG AF MASKINER I MERE END 75 år PRODUKT KATALOG Stenderup 2014 STENDERUP INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Velkommen til Stenderup... 3 Service & Reservedele... 4 Trioliet & TFM.... 6 Trioliet

Læs mere

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL 2 Fendt C-serie 3 Høst intelligent. Styrk effektiviteten. Vores C-serie står for optimal økonomi, avanceret teknologi og stor fleksibilitet. Med

Læs mere

HOVEDKATALOG 2015. www.prastbro.dk

HOVEDKATALOG 2015. www.prastbro.dk HOVEDKATALOG 2015 153 LEASINGFINANSIERING Præstbro Maskiner A/S og Leasing Fyn Bank A/S har indgået en aftale om leasingfinansiering af Landini traktorer og øvrige maskiner. Ved leasingfinansiering køber

Læs mere

Panther. I særklasse.

Panther. I særklasse. Panther DK I særklasse. Praksisorienteret og innovativ Udnyttelse af hele roen Fremragende driftsikkerhed robust konstruktion Solid og ekstremt værdifast Professionel maskine i særklasse. Nyt chassis koncept

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Mejetærskere TUCANO 570

Mejetærskere TUCANO 570 Mejetærskere TUCANO 570 Endnu bedre resultater. Den nye TUCANO. En sund vækst er udgangspunktet for enhver succesrig høst. Med det in mente har vi udviklet den nye TUCANO. Den er lige så intelligent og

Læs mere

AXIAL-FLOW EFFEKTIV TÆRSKNING

AXIAL-FLOW EFFEKTIV TÆRSKNING CASE IH MAGASINET 3/2013 QUADTRAC 620 DET NYE FLAGSKIB AXIAL-FLOW EFFEKTIV TÆRSKNING AFS SYSTEMET I AKTION NOW THAT S WHAT WE CALL CONTROLLED TRAFFIC HVIS CTF RIGTIG SKAL GIVE MENING: 12,5 METER VARI-CUT

Læs mere

(Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) Alle disse punkter er der taget hensyn til med 50 års

(Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) Alle disse punkter er der taget hensyn til med 50 års D9 - AD3 Såteknik fra den førende på markedet Du skal ikke bekymre dig om høsten, men om den rigtige tilberedning af dine marker. (Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) az opfylder alle krav! Rationel, kvalitet

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons.

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Økonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor 22 35 Førerhus 24 27 Økonomi,

Læs mere

den danske kvalitetstrailer Trailerhåndbog

den danske kvalitetstrailer Trailerhåndbog den danske kvalitetstrailer Trailerhåndbog www.variant.dk Data - Min trailer Model: Stelnr.: Dato for indregistrering: Registreringsnr.: Service og eftersyn Dato: Udført af: Dato: Udført af: Dato: Udført

Læs mere

FARM. Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad. Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 2 / 2013

FARM. Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad. Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 2 / 2013 2 / 2013 FARM FORUMCase IH Magasinet Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 1 Vi sætter standarden for Efficient Power, de andre har

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Valtra T-serien HiTech / Versu / Direct 140 224 hk

Valtra T-serien HiTech / Versu / Direct 140 224 hk Valtra T-serien HiTech / Versu / Direct 140 224 hk DK indhold 2 Valtra T-serien 140 224 hk / HiTech Versu Direct Side 5... Din individuelle traktor Side 7... Bygget i Finland Side 8... 6-cylindret motorkraft

Læs mere

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton.

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den nye interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz

Læs mere