Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter."

Transkript

1 ColorQube 9201 / 9202 / 9203 A3 Farve multifunktionssystem Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter.

2 Gør hverdagen mere farverig (og til en overkommelig pris) I forretningsverdenen er der ikke noget, som er sort/hvidt. Derfor har du brug for farve - til at præcisere, fremhæve, skille sig ud. Og nu er farve for første gang rigtigt prissat til ethvert kontor. Skab liv i virksomhedens forretninger med Xerox ColorQube 9200-seriens multifunktionssystemer, og reducer markant omkostninger til farveudskrivning i hele din arbejdsgruppe. Udskriv i farve. Hver dag. Det er kun Xerox, der kan holde løftet om billig farve til hvert dokument, hver dag. Xerox har den patenterede solid inkteknologi, så det kan lade sig gøre. Vores solid ink-teknologi fra starten skabt til kontorer med meget farveudskrivning og har haft 18 års driftssikkerhed. Solid ink er enkel at bruge, fremstiller pragtfuld printkvalitet i farve, er god for miljøet og sikrer lave farveomkostninger både for små og store virksomheder. Få din virksomhed til at udnytte fordelene ved solid ink og hver eneste innovative og avancerede Xerox-funktion på denne suveræne maskine. Det er indlysende, at du skal til at tænke anderledes på toner.

3 Enestående farve til en enestående pris Præcisionsfarve Farverne er livlige, glossy og perfekte til alle kontordokumenter, når det at have de ÒrigtigeÓ farver er altafgørende. Enestående dokumenter uanset mediet. Regn med tætte, mættede farver selv på billigt papir eller miljøvenlig papir, f.eks. genbrugspapir. Jævne farveblandinger og gradienter. Udnyt fordelen ved det store farveudvalg. Exceptionelt ensartet farve. Ensartethed er især vigtigt ved længere printkørsler. Tabeller med indbyggede PANTONE spot-colour korrektioner. Få hurtigt og nemt PANTONE-farve, der passer til gengivelser af vigtige farver Ð f.eks. dit logo. Effektiv farve ColorQube 9200-serien indeholder en lang række teknologier til forbedring af farver, så resultaterne lever op til dine forventninger. XeroxÕ teknologi til farvekorrektion. Forbedr udskrifter, juster farvekvalitet, og gem printindstillinger, der skal bruges igen. Adobe PostScript 3, PCL 5c og PCL 6 support. Selv kompleks grafik bliver udskrevet nøjagtigt. Vælg den perfekte kombination af billedkvalitet og printhastighed. Der er fi re forskellige indstillinger: Foto, Forbedret, Standard og Hurtig farve. Epokegørende pris på farve Tilføj lidt farve for meget mindre. Med ColorQube 9200-serien kan du få hvert dokument til at skille sig ud. Uden at det går ud over dit budget. Lave priser på farve. ColorQube serien er mere omkostningseffektiv end lignende lasermultifunktionssystemer. Unikke prisplaner. De er baseret på sidens faktiske farvebrug. Det er slut med at betale mange penge for fuld farve, når der kun er brugt lidt farve. Jo ßere farvesider, du udskriver, desto mere kan du spare. Sider med fornuftige farvemængder konteres til den samme pris som sort/hvide sider. På de fleste farvesider falder prisen markant.

4 Brugervenlighed, der forbedrer arbejdsopgaverne hver dag Få mere fart på, og gør arbejdet mere enkelt og smart Unikke solid ink-funktioner maksimerer komfort og effektivitet. Xerox solid ink-klodser er fri for patroner. Udviklet til maksimal brugervenlighed. Hver eneste solid ink-klods er unikt formet til nem påfyldning, og som kronen på værket kan farven til enhver tid isættes - ingen nedetid. Øg printproduktivitet. Få hastigheder op til 85 sider i minuttet med hurtig farve til intern brug eller dokumenter med kort levetid. Kopihastigheder op til 50 sider i minuttet. Følg med det travle tempo. Langvarig print. ColorQube 9200-serien har nok solid ink til at udskrive over sider inden ny påfyldning. Integrerede hjælpevideoer. Få hurtigt hjælp til fejlfinding direkte på frontpanelet, samtidig med at den oplyste papirgang gør adgang lettere. Solid ink har bare en enhed, der kan udskiftes af brugeren. Med bare en renseenhed med lang levetid, der skal udskiftes, behøver du ikke at bekymre dig om fusere eller flere billedenheder, der normalt findes på laserenheder. En bedre måde at håndtere dokumenter på Organiser, arkiver og del nemt dokumenter takket være avanceret scanning og faxning. Optimeret filkomprimering. Scannede filer har den mindste størrelse til hurtig levering og mindre netværksbelastning. Scan to . Router filer til e- mailmodtagere direkte fra frontpanelet. Netværksscanning. Med praktiske skabeloner kan du sende scanninger til foruddefinerede placeringer, f.eks. din private netværksmappe eller dokumentstyringssystemet. Scan til postboks. Send elektroniske filer til enhedens harddisk til nem hentning. Søgbare PDF-filer. Konverter papirdokumenter til søgbare PDF-filer for nem arkivering, organisering og søgning. Kompatibel med andre Xeroxkontorløsninger. Tilføj effektiv Xerox SMARTsend -software til avanceret routing af dokument. Effektive faxfunktioner. Send fax fra skrivebordet over internettet eller via en eksisterende faxserver. Hver solid ink-stav er unikt formet, så den passer til den korrekte sprække. Det gør påfyldning af blæk hurtigt, nemt og rent. Skræddersyet til at passe til dokumentet Xerox Extensible Interface Platform muliggør personlige og forenklede arbejdsgange, der imødekommer jeres unikke forretningskrav. Ved hjælp af standardværktøjer til webudvikling kan in-house udviklere skabe skræddersyede serverbaserede applikationer, som brugere har adgang til direkte fra berøringsskærmen. Extensible Interface Platform-applikationer udnytter de eksisterende databaser og systemer, hvilket giver et bedre investeringsafkast. Softwareløsninger fra Equitrac, ixware, Nuance, X-Solutions og andre tredjeparter betyder avanceret printstyring, besparelser, faxning og scanning. Besøg com/eipinfo for at få mere at vide.

5 Farvel til: Tonerkassetter og ødsel indpakning Goddag til: En grønnere verden Samtidigt med at virksomhedens image forbedres med farver, gør ColorQube serien også arbejdsstedet mere miljøvenligt. Patronfri solid ink-klodser. Mindre indpakning af tonerpatroner betyder mindre brug af ressourcer og mindre energi bruges til fremstilling og transport. Resultatet? 90 procent mindre spild på kontoret og mindre udslip af kuldioxid i hele produktets livscyklus*. Tænk globalt. Handl lokalt. Solid inkindpakning er fremstillet af genbrugsaffald, der kan genbruges lokalt, når muligheden er der. Der er kun en komponent, der skal udskiftes af brugeren. Renseenheden med den lange levetid, der har en gennemsnitlig levetid på print, kan genbruges via Xerox Green World Alliance-program (besøg for at få flere oplysninger). Energy Star -kvalificeret. Har gjort sig fortjent til 2009 Energy Star for sit reducerede elforbrug. Udskriv ansvarligt. Få strålende farve på genbrugspapir plus 2-sidet udskrivning og kopiering som standard. Eller blive helt fri for papir med effektive scanningsfunktioner, der styrer dokumenterne elektronisk. Intelligent Ready-teknologi. Minimerer energibrug uden at vente på et print. Teknologien lærer arbejdsgruppens arbejdsmønstre og flytter til energisparertilstand, når du har mindre brug for det. Problemfri solid ink er ikke giftig. Det er også sikkert for alle at håndtere og pletter hverken tøj, hud eller inventar. Xerox har et mangeårigt fokus på grøn innovation. Vi har anvendt over 1 million kilo affald fra lossepladser til andre formål gennem vores Product Take-Back og Recycling Programme (besøg com/environment for at få mere at vide). * Baseret på vurdering af levetid udført af Xerox og andre kvalificerede, der sammenligner en solid ink-enhed med en lignende farvelaserenhed. Solid ink spild kontra laserspild Patronfri solid ink er et ægte forbrugsstof; der er ingen tomme tonerpatroner, der skal kasseres eller genbruges. ColorQube 9200-serien fremstiller 90 procent mindre indpakning i forhold til lignende laserenheder. Solid ink 40 kilo Samlet spild ved udskrivning af sider pr. måned i 4 år. Laser 370 kilo

6 Intuitive, intelligente, avancerede Xerox-funktioner Designet med IT i tankerne IT-afdelinger vil elske ColorQube 9200-serien for dens innovative funktioner og software, der reducerer nedetid og omkostninger til IT-support. Reducer opkald til IT. Funktioner som nem påfyldning af farve, CRU med lang levetid, integrerede hjælpevideoer og en oplyst papirgang minimerer indblanding. Styr hver enhed. Ved hjælp af Xerox CentreWare Web kan IT-administratorer nemt installere, konfigurere, styre, overvåge og rapportere om printere og multifunktionsmaskiner på tværs af netværket uanset producenten. Ekstern adgang til ColorQube serien. Xerox CentreWare Internet Services, en indbygget webserver på enheden, forenkler installation, kloning og netværksadministration og giver hurtig adgang til enheden og opgavestatus, konteringsoplysninger og online support. Enkel styring af printerdrivere. Xerox Global Print Driver og Mobile Express Driver fjerner behovet for, at IT og brugere, der arbejder på forskellige steder, skal downloade individuelle printerdrivere til hvert produkt. Disse drivere er universelle og lader brugere udskrive på de fleste maskiner Ð selv dem fra andre producenter. Nem, nøjagtig kontering. Smart esolutions MeterAssistant samler og overfører automatisk tælleraflæsninger for at spare medarbejdernes tid. Multitasking. Flere brugere kan udføre forskellige opgaver samtidigt Ð scanning, kopiering, udskrivning, fax og håndtering af køen Ð for at maksimere effektiviteten. Beskyt dine oplysninger med avancerede sikkerhedsfunktioner Nu kan du minimere sikkerhedsrisici uden ekstra tid og arbejde. ÓState-of-the artó sikkerhedsstandarder. ColorQube 9200 overholder de nyeste branchestandarder for netværkssikkerhed, understøtter IPSec til at kryptere dokumentindhold, SNMPv3 til sikkert at overføre oplysninger til brugere og 802.1x til sikkert at godkende netværksenheder, inden der tillades adgang til dokumentet. Enheden har desuden Common Criteria Certificationcertificering af hele systemet (ISO 15408). IPv6. Næste generations internetadresseringsprotokol til forbedret sikkerhed, routing og automatisk konfiguration af netværket. Secure Access Unified ID System (tilbehør). Denne funktion sætter brugerne i stand til at logge på enheden med deres eksisterende sikkerhedsbadge. Billedoverskrivning. Scannede dokumenter slettes helt fra enheden, hvilket forhindrer uautoriseret kopiering af fortroligt materiale To 550-arks papirmagasiner til papir i standardformat op til A3. 2 Magasin 3 kan indeholde A4-ark arks specialmagasin kan indeholde papirformater op til SRA3 og vægte op til 220 gram. 4 Til større arbejdsgrupper kan du tilføje et stort magasin til ark og udstyr til kort kant til ark i enten A4 eller overstørrelse til A3-medier. 5 Integrerede hjælpevideoer giver brugeren klare anvisninger til hurtig fejlfinding direkte på berøringsskærmen. 6 Tre efterbehandlere (tilbehør). Vælg almindelige funktioner, f.eks. hæftning og hulning eller avancerede funktioner til at fremstille paginerede, ryghæftede og foldede pjecer og Z- og C-foldede brochurer.

7 Post-process indsætningsmagasin Z-foldning / C-foldning Stort papirmagasin Udfaldsbakke til forskudte sæt Office Finisher High-Volume Finisher High-Volume Finisher m/ pjecemodul ColorQubeª 9201/9202/ Hurtige fakta Udskriver op til 85 sider i minuttet Kopierer op til 50 sider i minuttet Effektive løsninger til scanning og fax Papirformat op til SRA3 Maks. papirkapacitet: ark Xerox Extensible Interface Platform (EIP) 50 Print / Kopi / Scan / Fax / SRA3 ppm farve BxDxH (med OCT): 1398 x 722 x 1156 mm

8 2009 ColorQube 9201 ColorQube 9202 ColorQube 9203 Hastighed Kopi/print Op til 38 sider/min. i farver / 50 sider/min. i sort-hvid Op til 45 sider/min. i farver / 50 sider/min. i sort-hvid Op til 50 sider/min. i farver / 50 sider/min. i sort-hvid Fleksible printhastigheder Fra sider/min. i farver / Fra sider/min. i sort-hvid Enhedens hukommelse Papirhåndtering Papirinput Standard Tilbehør Efterbehandlingsmuligheder Fra sider/min. i farver / Fra sider/min. i sort-hvid 2 GB RAM, 80 GB harddisk, 1 GHz processor Automatisk dokumentfremfører til duplex: 100 ark Magasin 1 2: 550 ark hver. Brugerdefinerede formater: A5 til A3 Magasin 3: ark; format: A4 Specialmagasin: 100 ark. Brugerdefinerede formater: 104 x 210 mm til 320 x 457 mm Medievægte: Alle inputmagasiner fra 60 til 220 gram Stort magasin (HCF): ark; format: A4 HCF-sæt (kræver HCF): ark A3 kort kant eller ark A4 kort kant Fra sider/min. i farver / Fra sider/min. i sort-hvid Udfaldsbakke til forskudte sæt (OCT) Office Finisher: 250-arks topbakke, arks stakningsmagasin, hæftning af 50 ark i flere placeringer, 2 eller 4 huller (valgfrit) Office Finisher: 250-arks topbakke, arks stakningsmagasin, hæftning af 100 ark i flere placeringer, 2 eller 4 huller (valgfrit) High Volume Finisher m/ pjecemodul: 250-arks topbakke, arks stakningsmagasin, 100 ark i flere placeringer, hæftning, ryghæftning, pjecemodul, V- foldning, 2 eller 4 huller (valgfrit) Z-foldning / C-foldning (kræver HVF m/ pjecemodul): tilføjer Z- og C-foldning af A4-format Post-process indsætningsmagasin (kræver HVF eller HVF m/pjecemodul): tilføjer fortrykte indsæt Elektrisk hæftemaskine Udskrivning Tid for udskrivning af første side Opløsning (maks.) Sidebeskrivelsessprog Allerede efter 7,2 sekunder 2400 Finepoint-opløsning PCL 5c, PCL 6-emulering, Adobe PostScript 3, PDF, XPS Tilslutning Udskrivningsfunktioner Kopiering Tid for udskrivning af første side Opløsning (maks.) Kopifunktioner Scanning Scanningshastighed (med DADF) Scanningsfunktioner Scanningstilbehør 10/100/1000 Base-TX Ethernet Udskudt udskrivning, prøveudskrivning og sikker udskrivning, samtidig RIP, modtagelse, forudprogrammering, køproces og transmission, tovejs printerdrivere, programmering på sideniveau, integreret webserver til fjernstyring/overvågning/konfiguration, jobovervågning ved maskinen og pc en Allerede efter 8,1 sekunder 600 x 600 dpi Automatisk 2-sidet, auto reduktion/forstørrelse (25%-400%), automatisk papirvalg, automatisk magasinskift, automatisk farvevalg, originaler i blandede formater, pjecer, forbedret billedkvalitet, udform opgave, bogkopiering, transparenter med skilleark og sæt, flere sider pr. ark, spejlvend billede, omslag, kommentarer og Bates -stempling, indsæt, prøvesæt 51 sider pr. minut farve / 75 sider pr. minut sort/hvid Netværksscanning, Scan til hjem, Scan til postboks, Scan til , Scan til søgbar PDF, PDF/A og XPS Scan to PC Desktop, SMARTsend, EIP-baserede scanningsløsninger (via tredjepart) Fax Standard Internet Fax, serverfax Sikkerhed Kontering Tilbehør Walk-up PSTN fax (en linje og to linjer), LAN-fax Fortrolig fax, fortrolig udskrivning, konteringslog, sikre arbejdsgange, 802.1x, SNMP V3, netværksgodkendelse, adgang til enheden med adgangskodebeskyttelse, IP-filtrering, overskrivning af trykbillede Xerox standardkontering (kopi, print, scan, fax, ), netværkskontering (via tredjepart), interface til ekstern enhed (tilbehør) Xerox er forpligtet til at beskytte miljøet, da vi tilbyder innovative og driftssikre produkter. Vi har papir, der er FSC-, PEFC-, EU-blomst-, nordisk svane- eller Blue Angel-certificeret. For at få flere oplysninger om alt vores papir og specialmedier kan du kontakte din Xerox-repræsentant eller besøge os på Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du ringe til os eller besøge os på Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. XEROX, CentreWare, ColorQube, Global Print Driver, Meter Assistant, Mobile Express Driver og Xerox-logoet er varemærker tilhørende Xerox Corporation i U.S.A. og/eller andre lande. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere. Produktoplysninger og/eller specifikationer kan ændres uden varsel. 09/09 Q92BR-01BB

Version 2.0 December 2010. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Komme i gang

Version 2.0 December 2010. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Komme i gang Version 2.0 December 2010 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2011 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upubliserede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA.

Læs mere

www.develop.dk ineo+284 farve 28 sider sort/hvid 28 sider

www.develop.dk ineo+284 farve 28 sider sort/hvid 28 sider www.develop.dk ineo+284 farve 28 sider sort/hvid 28 sider Skræddersyet Til jeres kontor Det skal være nemt, derfor kan vores multifunktionelle kontormaskiner skræddersyes til netop jeres behov! Det gælder

Læs mere

Vi ved, at multifunktionsprintere i "produktionsklassen" kan være komplicerede /This is Why vi har lavet en, der er nem at bruge.

Vi ved, at multifunktionsprintere i produktionsklassen kan være komplicerede /This is Why vi har lavet en, der er nem at bruge. MX-7040N / MX-6240N Digitalt Multifunktionssystem A3 FARVE MULTIFUNKTIONSPRINTER MED PROFESSIONEL EFTERBEHANDLING Vi ved, at multifunktionsprintere i "produktionsklassen" kan være komplicerede /This is

Læs mere

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning you can Få større kontrol over og øget effektivitet i dit scannings- og kopieringsmiljø Hvad er uniflow? uniflow er en softwareplatform, der

Læs mere

bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide

bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide ECOlogical = ECOnomical Kære kunde Uanset dine personlige

Læs mere

VAREMÆRKER OG KILDEANGIVELSER

VAREMÆRKER OG KILDEANGIVELSER J U R I D I S K E M E D D E L E L S E R Copyright 2006 Nuance Communications, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne publikation må transmitteres, afskrives, reproduceres, lagres i et søgesystem

Læs mere

Lexmark XS748de Farvelaser-MFP. Intuitiv farve-mfp til travle arbejdsgrupper 7.0. Mode. cm) Touch. Input Screen

Lexmark XS748de Farvelaser-MFP. Intuitiv farve-mfp til travle arbejdsgrupper 7.0. Mode. cm) Touch. Input Screen Lexmark XS748de Farvelaser-MFP Intuitiv farve-mfp til travle arbejdsgrupper 7.0 Flexibel Color Touch Scan Netværk Copy Sikkerhed Scan Kopi Fax Solutions 650 Op Uptil to 33 Input Screen 35 ppm ppm Duplex

Læs mere

hp psc1310 series all-in-one

hp psc1310 series all-in-one hp psc1310 series all-in-one brugervejledning hp psc1310 series all-in-one Copyright 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne heri kan ændres uden varsel. Gengivelse, tilretning eller

Læs mere

HP Officejet 4630 e-all-in-one series

HP Officejet 4630 e-all-in-one series HP Officejet 4630 e-all-in-one series Indholdsfortegnelse 1 Hjælp til HP Officejet 4630 e-all-in-one series... 1 2 Lær din HP Officejet 4630 series at kende... 3 Printerdele... 4 Kontrolpanel og statusindikatorer...

Læs mere

MX-M232D/MX-M182D Multifunktionelle Digitale Systemer LILLE MEN STÆRK

MX-M232D/MX-M182D Multifunktionelle Digitale Systemer LILLE MEN STÆRK MX-M232D/MX-M182D Multifunktionelle Digitale Systemer LILLE MEN STÆRK Hvis du bruger noget hver dag, skal det passe til den måde du arbejder på /This is Why, Sharp har lavet disse alsidige og pladsbesparende

Læs mere

Quickstartvejledning I NDHOLDSFORTEGNELSE. Vigtig information 2 Grundlæggende kendskab til computeren 4. Helpdesk 28

Quickstartvejledning I NDHOLDSFORTEGNELSE. Vigtig information 2 Grundlæggende kendskab til computeren 4. Helpdesk 28 Quickstartvejledning I NDHOLDSFORTEGNELSE Vigtig information 2 Grundlæggende kendskab til computeren 4 Sikkerhed og komfort... 4 Sikkerhedsforanstaltninger... 4 Forholdsregler for helbredsmæssigt ansvarlig

Læs mere

SCAN ARBEJD ARKIVÉR DEL. Øg produktiviteten med Brother scannere og scanneløsninger.

SCAN ARBEJD ARKIVÉR DEL. Øg produktiviteten med Brother scannere og scanneløsninger. SCAN ARBEJD ARKIVÉR DEL Øg produktiviteten med Brother scannere og scanneløsninger. BROTHER SCANNERE I mere end 30 år har Brother udviklet og produceret print-, kopi- og scannesystemer og integreret vores

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser Danfoss varmepumper Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag 20+ år med energibesparelser Med en forventet levetid på mere end 20 år sikrer en investering i en Danfoss varmepumpe

Læs mere

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere.

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. Maskininvesteringer - Gør det rigtigt fra starten Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. På 12 minutter kan du spare 12 måneder Hvis du overvejer at købe en ny maskine, skulle du

Læs mere

HP PSC 1600 All-in-One series. Brugervejlednin

HP PSC 1600 All-in-One series. Brugervejlednin HP PSC 1600 All-in-One series Brugervejlednin HP PSC 1600 All-in-One series Brugervejledning Copyright 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne i dette dokument kan ændres uden varsel.

Læs mere

How to do it in rows and columns 12

How to do it in rows and columns 12 UDSKRIFT Når du har lavet et regneark, kan du selvfølgelig nøjes med at have det liggende på din PC eller på en USB-nøgle eller lignende, men ofte skal du præsentere regnearket for andre, som ikke lige

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Microsoft og desktop-virtualisering

Microsoft og desktop-virtualisering powered by: Artiklerne er skrevet af Dan Mygind Whitepaper Microsoft og desktop-virtualisering Desktop-virtualisering kan være med til at forenkle administrationen af brugernes desktoppe. Det skal dog

Læs mere

Bliv effektiv med TODOIST

Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten anbefaler: Bliv effektiv med TODOIST og få tingene ud af hovedet! Mie Münster-Swendsen 0Strukturkonsulent Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten 2015 1. udgave 2015 ISBN: 978-87-998188-0-8

Læs mere

Du har nu fået en helt ny verden af muligheder...

Du har nu fået en helt ny verden af muligheder... Din egen hjemmeside Netværksfamilien Din kalender på nettet Du har nu fået en helt ny verden af muligheder... Markedspladsen Dagbog og billeder Forum og debat OdderWeb - en gave til alle, som bor i Odder

Læs mere

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 Velkommen til DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 3. & 4. februar Arrangeret af: Dansk Byggeri & BASIT Bliver afholdt hos: Teknologisk Institut Program Præsentation af udstillere Indhold Vært og arrangører 7

Læs mere

Godt i gang med e-fakturering

Godt i gang med e-fakturering Godt i gang med e-fakturering sådan sender du regninger til det offentlige Indhold Godt i gang med e-fakturering 3 Hvilke oplysninger skal med på e-fakturaen? 4 Sådan sender du en e-faktura 6 Hvem vælger

Læs mere

Til Mellemstore Virksomheder. Oracle Produktblad Real Application Clusters (RAC)

Til Mellemstore Virksomheder. Oracle Produktblad Real Application Clusters (RAC) Til Mellemstore Virksomheder Oracle Produktblad Real Application Clusters (RAC) DERFOR SKAL JERES VIRKSOMHED BRUGE CLUSTERING Operationel kontinuitet er afgørende for en virksomheds succes især i økonomiske

Læs mere

Ophavsret og licens. produkter til andre formål end sådanne, der er tilladt af lovgivning om ophavsret.

Ophavsret og licens. produkter til andre formål end sådanne, der er tilladt af lovgivning om ophavsret. Ophavsret og licens Copyright 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne i dette dokument kan ændres uden varsel. De eneste garantier for Hewlett-Packardprodukter og serviceydelser er

Læs mere

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet,

Læs mere

BLIV BESLUTNINGS TAGERNES MESTER

BLIV BESLUTNINGS TAGERNES MESTER 2012 NUMMER 16 LØSNINGER TIL FRONTLØBERNE INDHOLD I ONE TRÆF DIN HIDTIL BEDSTE BESLUTNING Tag kontrol over dine data ET FRISK SYN PÅ ANALYSE Omvælt din forretningsforståelse BLIV SMARTERE MENS DU ER MOBIL

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

Adobe Acrobat Professional 11. ISBN nr.: 978-87-93212-08-4

Adobe Acrobat Professional 11. ISBN nr.: 978-87-93212-08-4 Adobe Acrobat Professional 11 ISBN nr.: 978-87-93212-08-4 I n d h o l d s f o r t e g n e l s e Hvad er Adobe Acrobat?... 1 Elektroniske dokumenter... 2 PDF... 2 Acrobat-programmer... 3 Hvor kommer dokumenterne

Læs mere

I AM YOUR PERFECT MATCH

I AM YOUR PERFECT MATCH I AM YOUR PERFECT MATCH VALG AF KOMPAKT DIGITALKAMERA Fang de uforglemmelige øjeblikke helt uden besvær med et Nikon COOLPIX. Uanset om du har det sjovt med vennerne eller er ude på nye eventyr, er du

Læs mere