Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter."

Transkript

1 ColorQube 9201 / 9202 / 9203 A3 Farve multifunktionssystem Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter.

2 Gør hverdagen mere farverig (og til en overkommelig pris) I forretningsverdenen er der ikke noget, som er sort/hvidt. Derfor har du brug for farve - til at præcisere, fremhæve, skille sig ud. Og nu er farve for første gang rigtigt prissat til ethvert kontor. Skab liv i virksomhedens forretninger med Xerox ColorQube 9200-seriens multifunktionssystemer, og reducer markant omkostninger til farveudskrivning i hele din arbejdsgruppe. Udskriv i farve. Hver dag. Det er kun Xerox, der kan holde løftet om billig farve til hvert dokument, hver dag. Xerox har den patenterede solid inkteknologi, så det kan lade sig gøre. Vores solid ink-teknologi fra starten skabt til kontorer med meget farveudskrivning og har haft 18 års driftssikkerhed. Solid ink er enkel at bruge, fremstiller pragtfuld printkvalitet i farve, er god for miljøet og sikrer lave farveomkostninger både for små og store virksomheder. Få din virksomhed til at udnytte fordelene ved solid ink og hver eneste innovative og avancerede Xerox-funktion på denne suveræne maskine. Det er indlysende, at du skal til at tænke anderledes på toner.

3 Enestående farve til en enestående pris Præcisionsfarve Farverne er livlige, glossy og perfekte til alle kontordokumenter, når det at have de ÒrigtigeÓ farver er altafgørende. Enestående dokumenter uanset mediet. Regn med tætte, mættede farver selv på billigt papir eller miljøvenlig papir, f.eks. genbrugspapir. Jævne farveblandinger og gradienter. Udnyt fordelen ved det store farveudvalg. Exceptionelt ensartet farve. Ensartethed er især vigtigt ved længere printkørsler. Tabeller med indbyggede PANTONE spot-colour korrektioner. Få hurtigt og nemt PANTONE-farve, der passer til gengivelser af vigtige farver Ð f.eks. dit logo. Effektiv farve ColorQube 9200-serien indeholder en lang række teknologier til forbedring af farver, så resultaterne lever op til dine forventninger. XeroxÕ teknologi til farvekorrektion. Forbedr udskrifter, juster farvekvalitet, og gem printindstillinger, der skal bruges igen. Adobe PostScript 3, PCL 5c og PCL 6 support. Selv kompleks grafik bliver udskrevet nøjagtigt. Vælg den perfekte kombination af billedkvalitet og printhastighed. Der er fi re forskellige indstillinger: Foto, Forbedret, Standard og Hurtig farve. Epokegørende pris på farve Tilføj lidt farve for meget mindre. Med ColorQube 9200-serien kan du få hvert dokument til at skille sig ud. Uden at det går ud over dit budget. Lave priser på farve. ColorQube serien er mere omkostningseffektiv end lignende lasermultifunktionssystemer. Unikke prisplaner. De er baseret på sidens faktiske farvebrug. Det er slut med at betale mange penge for fuld farve, når der kun er brugt lidt farve. Jo ßere farvesider, du udskriver, desto mere kan du spare. Sider med fornuftige farvemængder konteres til den samme pris som sort/hvide sider. På de fleste farvesider falder prisen markant.

4 Brugervenlighed, der forbedrer arbejdsopgaverne hver dag Få mere fart på, og gør arbejdet mere enkelt og smart Unikke solid ink-funktioner maksimerer komfort og effektivitet. Xerox solid ink-klodser er fri for patroner. Udviklet til maksimal brugervenlighed. Hver eneste solid ink-klods er unikt formet til nem påfyldning, og som kronen på værket kan farven til enhver tid isættes - ingen nedetid. Øg printproduktivitet. Få hastigheder op til 85 sider i minuttet med hurtig farve til intern brug eller dokumenter med kort levetid. Kopihastigheder op til 50 sider i minuttet. Følg med det travle tempo. Langvarig print. ColorQube 9200-serien har nok solid ink til at udskrive over sider inden ny påfyldning. Integrerede hjælpevideoer. Få hurtigt hjælp til fejlfinding direkte på frontpanelet, samtidig med at den oplyste papirgang gør adgang lettere. Solid ink har bare en enhed, der kan udskiftes af brugeren. Med bare en renseenhed med lang levetid, der skal udskiftes, behøver du ikke at bekymre dig om fusere eller flere billedenheder, der normalt findes på laserenheder. En bedre måde at håndtere dokumenter på Organiser, arkiver og del nemt dokumenter takket være avanceret scanning og faxning. Optimeret filkomprimering. Scannede filer har den mindste størrelse til hurtig levering og mindre netværksbelastning. Scan to . Router filer til e- mailmodtagere direkte fra frontpanelet. Netværksscanning. Med praktiske skabeloner kan du sende scanninger til foruddefinerede placeringer, f.eks. din private netværksmappe eller dokumentstyringssystemet. Scan til postboks. Send elektroniske filer til enhedens harddisk til nem hentning. Søgbare PDF-filer. Konverter papirdokumenter til søgbare PDF-filer for nem arkivering, organisering og søgning. Kompatibel med andre Xeroxkontorløsninger. Tilføj effektiv Xerox SMARTsend -software til avanceret routing af dokument. Effektive faxfunktioner. Send fax fra skrivebordet over internettet eller via en eksisterende faxserver. Hver solid ink-stav er unikt formet, så den passer til den korrekte sprække. Det gør påfyldning af blæk hurtigt, nemt og rent. Skræddersyet til at passe til dokumentet Xerox Extensible Interface Platform muliggør personlige og forenklede arbejdsgange, der imødekommer jeres unikke forretningskrav. Ved hjælp af standardværktøjer til webudvikling kan in-house udviklere skabe skræddersyede serverbaserede applikationer, som brugere har adgang til direkte fra berøringsskærmen. Extensible Interface Platform-applikationer udnytter de eksisterende databaser og systemer, hvilket giver et bedre investeringsafkast. Softwareløsninger fra Equitrac, ixware, Nuance, X-Solutions og andre tredjeparter betyder avanceret printstyring, besparelser, faxning og scanning. Besøg com/eipinfo for at få mere at vide.

5 Farvel til: Tonerkassetter og ødsel indpakning Goddag til: En grønnere verden Samtidigt med at virksomhedens image forbedres med farver, gør ColorQube serien også arbejdsstedet mere miljøvenligt. Patronfri solid ink-klodser. Mindre indpakning af tonerpatroner betyder mindre brug af ressourcer og mindre energi bruges til fremstilling og transport. Resultatet? 90 procent mindre spild på kontoret og mindre udslip af kuldioxid i hele produktets livscyklus*. Tænk globalt. Handl lokalt. Solid inkindpakning er fremstillet af genbrugsaffald, der kan genbruges lokalt, når muligheden er der. Der er kun en komponent, der skal udskiftes af brugeren. Renseenheden med den lange levetid, der har en gennemsnitlig levetid på print, kan genbruges via Xerox Green World Alliance-program (besøg for at få flere oplysninger). Energy Star -kvalificeret. Har gjort sig fortjent til 2009 Energy Star for sit reducerede elforbrug. Udskriv ansvarligt. Få strålende farve på genbrugspapir plus 2-sidet udskrivning og kopiering som standard. Eller blive helt fri for papir med effektive scanningsfunktioner, der styrer dokumenterne elektronisk. Intelligent Ready-teknologi. Minimerer energibrug uden at vente på et print. Teknologien lærer arbejdsgruppens arbejdsmønstre og flytter til energisparertilstand, når du har mindre brug for det. Problemfri solid ink er ikke giftig. Det er også sikkert for alle at håndtere og pletter hverken tøj, hud eller inventar. Xerox har et mangeårigt fokus på grøn innovation. Vi har anvendt over 1 million kilo affald fra lossepladser til andre formål gennem vores Product Take-Back og Recycling Programme (besøg com/environment for at få mere at vide). * Baseret på vurdering af levetid udført af Xerox og andre kvalificerede, der sammenligner en solid ink-enhed med en lignende farvelaserenhed. Solid ink spild kontra laserspild Patronfri solid ink er et ægte forbrugsstof; der er ingen tomme tonerpatroner, der skal kasseres eller genbruges. ColorQube 9200-serien fremstiller 90 procent mindre indpakning i forhold til lignende laserenheder. Solid ink 40 kilo Samlet spild ved udskrivning af sider pr. måned i 4 år. Laser 370 kilo

6 Intuitive, intelligente, avancerede Xerox-funktioner Designet med IT i tankerne IT-afdelinger vil elske ColorQube 9200-serien for dens innovative funktioner og software, der reducerer nedetid og omkostninger til IT-support. Reducer opkald til IT. Funktioner som nem påfyldning af farve, CRU med lang levetid, integrerede hjælpevideoer og en oplyst papirgang minimerer indblanding. Styr hver enhed. Ved hjælp af Xerox CentreWare Web kan IT-administratorer nemt installere, konfigurere, styre, overvåge og rapportere om printere og multifunktionsmaskiner på tværs af netværket uanset producenten. Ekstern adgang til ColorQube serien. Xerox CentreWare Internet Services, en indbygget webserver på enheden, forenkler installation, kloning og netværksadministration og giver hurtig adgang til enheden og opgavestatus, konteringsoplysninger og online support. Enkel styring af printerdrivere. Xerox Global Print Driver og Mobile Express Driver fjerner behovet for, at IT og brugere, der arbejder på forskellige steder, skal downloade individuelle printerdrivere til hvert produkt. Disse drivere er universelle og lader brugere udskrive på de fleste maskiner Ð selv dem fra andre producenter. Nem, nøjagtig kontering. Smart esolutions MeterAssistant samler og overfører automatisk tælleraflæsninger for at spare medarbejdernes tid. Multitasking. Flere brugere kan udføre forskellige opgaver samtidigt Ð scanning, kopiering, udskrivning, fax og håndtering af køen Ð for at maksimere effektiviteten. Beskyt dine oplysninger med avancerede sikkerhedsfunktioner Nu kan du minimere sikkerhedsrisici uden ekstra tid og arbejde. ÓState-of-the artó sikkerhedsstandarder. ColorQube 9200 overholder de nyeste branchestandarder for netværkssikkerhed, understøtter IPSec til at kryptere dokumentindhold, SNMPv3 til sikkert at overføre oplysninger til brugere og 802.1x til sikkert at godkende netværksenheder, inden der tillades adgang til dokumentet. Enheden har desuden Common Criteria Certificationcertificering af hele systemet (ISO 15408). IPv6. Næste generations internetadresseringsprotokol til forbedret sikkerhed, routing og automatisk konfiguration af netværket. Secure Access Unified ID System (tilbehør). Denne funktion sætter brugerne i stand til at logge på enheden med deres eksisterende sikkerhedsbadge. Billedoverskrivning. Scannede dokumenter slettes helt fra enheden, hvilket forhindrer uautoriseret kopiering af fortroligt materiale To 550-arks papirmagasiner til papir i standardformat op til A3. 2 Magasin 3 kan indeholde A4-ark arks specialmagasin kan indeholde papirformater op til SRA3 og vægte op til 220 gram. 4 Til større arbejdsgrupper kan du tilføje et stort magasin til ark og udstyr til kort kant til ark i enten A4 eller overstørrelse til A3-medier. 5 Integrerede hjælpevideoer giver brugeren klare anvisninger til hurtig fejlfinding direkte på berøringsskærmen. 6 Tre efterbehandlere (tilbehør). Vælg almindelige funktioner, f.eks. hæftning og hulning eller avancerede funktioner til at fremstille paginerede, ryghæftede og foldede pjecer og Z- og C-foldede brochurer.

7 Post-process indsætningsmagasin Z-foldning / C-foldning Stort papirmagasin Udfaldsbakke til forskudte sæt Office Finisher High-Volume Finisher High-Volume Finisher m/ pjecemodul ColorQubeª 9201/9202/ Hurtige fakta Udskriver op til 85 sider i minuttet Kopierer op til 50 sider i minuttet Effektive løsninger til scanning og fax Papirformat op til SRA3 Maks. papirkapacitet: ark Xerox Extensible Interface Platform (EIP) 50 Print / Kopi / Scan / Fax / SRA3 ppm farve BxDxH (med OCT): 1398 x 722 x 1156 mm

8 2009 ColorQube 9201 ColorQube 9202 ColorQube 9203 Hastighed Kopi/print Op til 38 sider/min. i farver / 50 sider/min. i sort-hvid Op til 45 sider/min. i farver / 50 sider/min. i sort-hvid Op til 50 sider/min. i farver / 50 sider/min. i sort-hvid Fleksible printhastigheder Fra sider/min. i farver / Fra sider/min. i sort-hvid Enhedens hukommelse Papirhåndtering Papirinput Standard Tilbehør Efterbehandlingsmuligheder Fra sider/min. i farver / Fra sider/min. i sort-hvid 2 GB RAM, 80 GB harddisk, 1 GHz processor Automatisk dokumentfremfører til duplex: 100 ark Magasin 1 2: 550 ark hver. Brugerdefinerede formater: A5 til A3 Magasin 3: ark; format: A4 Specialmagasin: 100 ark. Brugerdefinerede formater: 104 x 210 mm til 320 x 457 mm Medievægte: Alle inputmagasiner fra 60 til 220 gram Stort magasin (HCF): ark; format: A4 HCF-sæt (kræver HCF): ark A3 kort kant eller ark A4 kort kant Fra sider/min. i farver / Fra sider/min. i sort-hvid Udfaldsbakke til forskudte sæt (OCT) Office Finisher: 250-arks topbakke, arks stakningsmagasin, hæftning af 50 ark i flere placeringer, 2 eller 4 huller (valgfrit) Office Finisher: 250-arks topbakke, arks stakningsmagasin, hæftning af 100 ark i flere placeringer, 2 eller 4 huller (valgfrit) High Volume Finisher m/ pjecemodul: 250-arks topbakke, arks stakningsmagasin, 100 ark i flere placeringer, hæftning, ryghæftning, pjecemodul, V- foldning, 2 eller 4 huller (valgfrit) Z-foldning / C-foldning (kræver HVF m/ pjecemodul): tilføjer Z- og C-foldning af A4-format Post-process indsætningsmagasin (kræver HVF eller HVF m/pjecemodul): tilføjer fortrykte indsæt Elektrisk hæftemaskine Udskrivning Tid for udskrivning af første side Opløsning (maks.) Sidebeskrivelsessprog Allerede efter 7,2 sekunder 2400 Finepoint-opløsning PCL 5c, PCL 6-emulering, Adobe PostScript 3, PDF, XPS Tilslutning Udskrivningsfunktioner Kopiering Tid for udskrivning af første side Opløsning (maks.) Kopifunktioner Scanning Scanningshastighed (med DADF) Scanningsfunktioner Scanningstilbehør 10/100/1000 Base-TX Ethernet Udskudt udskrivning, prøveudskrivning og sikker udskrivning, samtidig RIP, modtagelse, forudprogrammering, køproces og transmission, tovejs printerdrivere, programmering på sideniveau, integreret webserver til fjernstyring/overvågning/konfiguration, jobovervågning ved maskinen og pc en Allerede efter 8,1 sekunder 600 x 600 dpi Automatisk 2-sidet, auto reduktion/forstørrelse (25%-400%), automatisk papirvalg, automatisk magasinskift, automatisk farvevalg, originaler i blandede formater, pjecer, forbedret billedkvalitet, udform opgave, bogkopiering, transparenter med skilleark og sæt, flere sider pr. ark, spejlvend billede, omslag, kommentarer og Bates -stempling, indsæt, prøvesæt 51 sider pr. minut farve / 75 sider pr. minut sort/hvid Netværksscanning, Scan til hjem, Scan til postboks, Scan til , Scan til søgbar PDF, PDF/A og XPS Scan to PC Desktop, SMARTsend, EIP-baserede scanningsløsninger (via tredjepart) Fax Standard Internet Fax, serverfax Sikkerhed Kontering Tilbehør Walk-up PSTN fax (en linje og to linjer), LAN-fax Fortrolig fax, fortrolig udskrivning, konteringslog, sikre arbejdsgange, 802.1x, SNMP V3, netværksgodkendelse, adgang til enheden med adgangskodebeskyttelse, IP-filtrering, overskrivning af trykbillede Xerox standardkontering (kopi, print, scan, fax, ), netværkskontering (via tredjepart), interface til ekstern enhed (tilbehør) Xerox er forpligtet til at beskytte miljøet, da vi tilbyder innovative og driftssikre produkter. Vi har papir, der er FSC-, PEFC-, EU-blomst-, nordisk svane- eller Blue Angel-certificeret. For at få flere oplysninger om alt vores papir og specialmedier kan du kontakte din Xerox-repræsentant eller besøge os på Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du ringe til os eller besøge os på Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. XEROX, CentreWare, ColorQube, Global Print Driver, Meter Assistant, Mobile Express Driver og Xerox-logoet er varemærker tilhørende Xerox Corporation i U.S.A. og/eller andre lande. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere. Produktoplysninger og/eller specifikationer kan ændres uden varsel. 09/09 Q92BR-01BB

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Farve Multifunktionssystem. Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunktionssystem Farverig innovation

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Farve Multifunktionssystem. Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunktionssystem Farverig innovation WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Farve Multifunktionssystem Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunktionssystem Farverig innovation WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunktionssystem Innovation, der

Læs mere

Professionelle farver.

Professionelle farver. printer-kopimaskine Stærk ydelse. Professionelle farver. Fleksibel interface til enhed! Stor pegeskærm i fuld farve er let at anvende og enkel at programmere. Tilpas tastaturet med de funktioner, du bruger

Læs mere

WorkCentre Pro 265/275. CopyCentre 265/275. WorkCentre 265/275. kopiér udskriv scan fax e-mail. Produktivitetsfyldt. ydelse.

WorkCentre Pro 265/275. CopyCentre 265/275. WorkCentre 265/275. kopiér udskriv scan fax e-mail. Produktivitetsfyldt. ydelse. CopyCentre WorkCentre WorkCentre Pro kopiér udskriv scan fax e-mail Produktivitetsfyldt ydelse til kontoret CopyCentre WorkCentre WorkCentre Pro Multi-tasking gør det nemt for det travle kontor Perfekt

Læs mere

Xerox WorkCentre. Multifunktionssystem Inspireret redesign

Xerox WorkCentre. Multifunktionssystem Inspireret redesign WorkCentre 5632 / 5638 / 5645 / 5655 / 5665 / 5675 / 5687 A3 Sort-hvide multifunktionssystemer Xerox WorkCentre 5632 / 5638 / 5645 / 5655 / 5665 / 5675 / 5687 Multifunktionssystem Inspireret redesign WorkCentre

Læs mere

WorkCentre 7346 A3 Farve multifunktionssystem. WorkCentre 7346 Multifunktionssystem Stærke kontorfunktioner plus fordelen ved farve

WorkCentre 7346 A3 Farve multifunktionssystem. WorkCentre 7346 Multifunktionssystem Stærke kontorfunktioner plus fordelen ved farve WorkCentre 7346 A3 Farve multifunktionssystem WorkCentre 7346 Multifunktionssystem Stærke kontorfunktioner plus fordelen ved farve WorkCentre 7346 Xerox øger kontorets produktivitet. Nu er det lettere

Læs mere

ColorQube -printere og multifunktionsprintere

ColorQube -printere og multifunktionsprintere Solid Ink-printere og multifunktionsprintere fra Xerox Xerox ColorQube -printere og multifunktionsprintere Det er indlysende, at du skal til at tænke anderledes på toner. Solid Ink-printere og multifunktionsprintere

Læs mere

Utrolig alsidighed...

Utrolig alsidighed... WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 print kopi scan fax e-mail Utrolig alsidighed... med stærke farver til kontoret WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 Én multifunktionsenhed giver dig alle de vigtige funktioner,

Læs mere

Xerox ColorQube 8900 multifunktionsprinter Super ydeevne for arbejdsgrupper samt reelle farvebesparelser

Xerox ColorQube 8900 multifunktionsprinter Super ydeevne for arbejdsgrupper samt reelle farvebesparelser ColorQube 8900 A4 Farve multifunktionsprinter Xerox ColorQube 8900 multifunktionsprinter Super ydeevne for arbejdsgrupper samt reelle farvebesparelser For at være i stand til at konkurrere og vinde skal

Læs mere

Xerox ColorQube 8900. A4 Farve multifunktionsprinter. multifunktionsprinter. Super ydeevne for arbejdsgrupper samt reelle farvebesparelser

Xerox ColorQube 8900. A4 Farve multifunktionsprinter. multifunktionsprinter. Super ydeevne for arbejdsgrupper samt reelle farvebesparelser Xerox ColorQube 8900 A4 Farve multifunktionsprinter Xerox ColorQube 8900 multifunktionsprinter Super ydeevne for arbejdsgrupper samt reelle farvebesparelser For at være i stand til at konkurrere og vinde

Læs mere

Xerox WorkCentre 6655 Multifunktionel farveprinter Betjeningspanel

Xerox WorkCentre 6655 Multifunktionel farveprinter Betjeningspanel Betjeningspanel Tilgængelige funktioner kan afhænge af printerens konfiguration. Se Betjeningsvejledning for flere oplysninger om funktioner og indstillinger. 3 4 5 Berøringsskærm Menuer 6 6 Alfanumerisk

Læs mere

WorkCentre 5700-serien Multifunktionssystem Øg produktiviteten, reducer omkostningerne, bevar sikkerheden.

WorkCentre 5700-serien Multifunktionssystem Øg produktiviteten, reducer omkostningerne, bevar sikkerheden. WorkCentre 5735 / 5740 / 5745 / 5755 / 5765 / 5775 / 5790 A3 sort/hvidt multifunktionssystem Xerox WorkCentre 5700-serien Multifunktionssystem Øg produktiviteten, reducer omkostningerne, bevar sikkerheden.

Læs mere

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upublicerede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA. Indholdet i denne publikation må ikke gengives på nogen

Læs mere

WorkCentre 7655 / 7665 / 7675 A3 Farve Multifunktionssystem. Xerox WorkCentre. Multifunktionssystem Produktionsydelse med virkningsfuld farve

WorkCentre 7655 / 7665 / 7675 A3 Farve Multifunktionssystem. Xerox WorkCentre. Multifunktionssystem Produktionsydelse med virkningsfuld farve WorkCentre 7655 / 7665 / 7675 A3 Farve Multifunktionssystem Xerox WorkCentre 7655 / 7665 / 7675 Multifunktionssystem Produktionsydelse med virkningsfuld farve WorkCentre 7655 / 7665 / 7675 Multifunktionssystem

Læs mere

CopyCentre 232/238/245/255. WorkCentre 232/238/245/255. WorkCentre Pro 232/238/245/255. kopiér udskriv scan fax .

CopyCentre 232/238/245/255. WorkCentre 232/238/245/255. WorkCentre Pro 232/238/245/255. kopiér udskriv scan fax  . CopyCentre WorkCentre WorkCentre Pro kopiér udskriv scan fax e-mail Oplev styrken i digital innovation CopyCentre WorkCentre WorkCentre Pro Maksimal smidighed, exceptionel ydelse Overstiger alle de behov

Læs mere

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Detaljerede specifikationer CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C40 Colour vist med dobbeltsidet automatisk dokumentfremfører og ekstra modul med to magasiner. OUTPUTHASTIGHED CopyCentre TM C32 Colour Digital

Læs mere

Xerox WorkCentre 7800-modeller Betjeningspanel

Xerox WorkCentre 7800-modeller Betjeningspanel Betjeningspanel Tilgængelige funktioner kan afhænge af printerens konfiguration. Se Betjeningsvejledning for flere oplysninger om funktioner og indstillinger. ABC DEF Menuer GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO 6

Læs mere

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Betjeningspanel

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Betjeningspanel Betjeningspanel Tilgængelige funktioner kan afhænge af printerens konfiguration. Se Betjeningsvejledning for flere oplysninger om funktioner og indstillinger. 3 5 Udløserhåndtag til lågen til påfyldning

Læs mere

Version 2.0 December 2010. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Betjeningsvejledning

Version 2.0 December 2010. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Betjeningsvejledning Version 2.0 December 2010 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Betjeningsvejledning 2011 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upubliserede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen

Læs mere

Kort gennemgang af. CopyCentre/ WorkCentre Pro. Systemet tilbyder nogle særlige fordele, der hjælper dig med at udføre opgaven.

Kort gennemgang af. CopyCentre/ WorkCentre Pro. Systemet tilbyder nogle særlige fordele, der hjælper dig med at udføre opgaven. CopyCentre WorkCentre Pro C65/C75/C90 65/75/90 CopyCentre/ WorkCentre Pro Kort gennemgang af Systemet tilbyder nogle særlige fordele, der hjælper dig med at udføre opgaven Indholdsfortegnelse Kopiering

Læs mere

Betjeningspanel. Xerox WorkCentre 6655 Farvemultifunktionsprinter Xerox ConnectKey 2.0 Technology

Betjeningspanel. Xerox WorkCentre 6655 Farvemultifunktionsprinter Xerox ConnectKey 2.0 Technology Xerox ConnectKey.0 Technology Betjeningspanel Tilgængelige funktioner kan afhænge af printerens konfiguration. Se Betjeningsvejledning for flere oplysninger om funktioner og indstillinger. 3 4 5 Berøringsskærm

Læs mere

Betjeningspanel. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Multifunktionel farveprinter

Betjeningspanel. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Multifunktionel farveprinter Betjeningspanel Tilgængelige apps kan variere afhængig af printerens konfiguration. Se betjeningsvejledningen for udførlige oplysninger om apps og funktioner. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Hjem går tilbage til

Læs mere

Version 2.0 09/09. Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Alle vejledninger

Version 2.0 09/09. Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Alle vejledninger Version 2.0 09/09 Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Alle vejledninger 2009 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upubliserede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA. Indholdet

Læs mere

Xerox CentreWare Vejledning til printerdrivere for Macintosh

Xerox CentreWare Vejledning til printerdrivere for Macintosh Xerox CentreWare Vejledning til printerdrivere for Macintosh 2009 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Xerox og Xerox-logoet, CentreWare, WorkCentre og ColorQube er varemærker tilhørende Xerox

Læs mere

Xerox 700 Digital Colour Press. Digital Colour Press. En kraftfuld performer

Xerox 700 Digital Colour Press. Digital Colour Press. En kraftfuld performer Xerox 700 Digital Colour Press Xerox 700 Digital Colour Press En kraftfuld performer En solid investering for virksomheden Uanset hvilken branche du befinder dig i, skal du tage fornuftige beslutninger,

Læs mere

Brugermenu. Kopiering

Brugermenu. Kopiering Kopiering Kopiering Outputfarve Auto-registrering Sort/hvid Farvet 1 farve Reduktion/forstørrelse Proportional % Individuel X - Y % Auto-centrering Variabel % Faste indstillinger Papirvalg 1- eller 2-sidet

Læs mere

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Hurtig betjeningsvejledning 604P19529

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Hurtig betjeningsvejledning 604P19529 Xerox ColorQube 9201/9202/9203 604P19529 2009 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upublicerede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA. Indholdet i denne publikation må ikke

Læs mere

Kopiering ELLER. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Betjeningspanel. Dokumentfremfører. Glasplade. Flere oplysninger

Kopiering ELLER. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Betjeningspanel. Dokumentfremfører. Glasplade. Flere oplysninger Xerox WorkCentre 8/8/8/8/890 Kopiering Alle opgavetyper Opgavestatus Berøringsskærm Start Slet alt Stop. Læg dine dokumenter med tekstsiden opad i dokumentfremføren. Justér papirstyrene, så de netop rører

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Xerox. WorkCentre 7500-seriens multifunktionssystem Enestående farve. Solid ydeevne.

Xerox. WorkCentre 7500-seriens multifunktionssystem Enestående farve. Solid ydeevne. WorkCentre 7525 / 7530 / 7535 / 7545 / 7556 A3 Farve Multifunktionssystem Xerox WorkCentre 7500-seriens multifunktionssystem Enestående farve. Solid ydeevne. farafel interiors is a partnership between

Læs mere

Din brugermanual XEROX COLORQUBE 9203 http://da.yourpdfguides.com/dref/3684013

Din brugermanual XEROX COLORQUBE 9203 http://da.yourpdfguides.com/dref/3684013 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP Kopimaskine Printer Scanner RICOH MP CW2200SP A1 S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Opnå hurtigt output med denne nye digitale inkjetmultifunktionsprinter, som sætter nye

Læs mere

Xerox 4110. Oversigt. nye højder. med optimal. ydeevne

Xerox 4110. Oversigt. nye højder. med optimal. ydeevne Oversigt Nå nye højder med optimal ydeevne Hjælper dig med at optimere dine resultater hver dag En løsning, mange fordele Brug mindre tid på at vente på kopimaskinen, og få mere tid til andre opgaver.

Læs mere

Den grafiske branches reference

Den grafiske branches reference Phaser 7800 A3 Farveprinter Xerox Phaser 7800 Farveprinter Den grafiske branches reference Phaser 7800 farveprinter Uovertrufne farveprint. Brancheledende mediefleksibilitet. Professionelle farvestyringsteknologier.

Læs mere

Hurtig. User Guide. betjeningsvejledning XT3008DA0-2 ME3612E4-1. Copyright 2008 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt.

Hurtig. User Guide. betjeningsvejledning XT3008DA0-2 ME3612E4-1. Copyright 2008 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Hurtig User Guide betjeningsvejledning XT3008DA0-2 ME3612E4-1 Copyright 2008 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Oversat af: Xerox GKLS European Operations Bessemer Road Welwyn Garden City

Læs mere

Lær WorkCentre Pro/CopyCentre at kende

Lær WorkCentre Pro/CopyCentre at kende Lær WorkCentre Pro/CopyCentre at kende Denne pakke er designet til at hjælpe leveringspersonalet med at forklare de tilgængelige funktioner på WorkCentre Pro/CopyCentre med en efterbehandler (ekstraudstyr).

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

Nem, hurtig og alsidig scanning

Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 1 Kompakt scanner til arbejdsgrupper Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 2 Nem at bruge for alle Bliv mere effektiv,

Læs mere

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow PDS-5000 & PDS-6000 Skabt til kontinuerligt arbejdsflow Dokumentscanning til din virksomhed Hurtig og sikker digital konvertering til scanning og arkivering af store dokumentmængder PDS-5000 & PDS-6000

Læs mere

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN SP 8300DN Sort-hvid A3-laserprinter Printer SP 8300DN 50 S/h s/min. Højtydende og driftsikker s/h-laserprinter Laserprinteren SP 8300DN leverer en stærk kombination af høj hastighed, alsidighed og driftsikkerhed.

Læs mere

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat MP W5100/MP W7140 Den perfekte partner til bredformat Du ved, hvad du kræver af en bredformatprinter. Den skal kunne håndtere arbejdsgange

Læs mere

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver Samsung multifunktionsfarveprinter CLX-2160/2160N Nu lanceres verdens mindste og fl otteste multifunktionsfarveprinter. Med Samsung

Læs mere

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Detaljerede specifikationer CopyCentre C65 (OCT) vist med forskydelig udfaldsbakke og specialmagasin. CopyCentre C75 vist med ekstra 5.100-arks magasin (HCF) og avanceret. CopyCentre C90 vist med professionel

Læs mere

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Vejledning til tekniske specifikationer

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Vejledning til tekniske specifikationer Color LaserJet Pro MFP M278-M281 Vejledning til tekniske specifikationer Copyright og licens Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Reproduktion, tilpasning eller oversættelse er, uden forudgående

Læs mere

Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/ 5755/5765/5775/5790 Kopiering. Klargøring. Scanning. Flere oplysninger

Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/ 5755/5765/5775/5790 Kopiering. Klargøring. Scanning. Flere oplysninger ." Xerox WorkCentre /0// Kopiering. Læg dine originaler med tekstsiden opad i dokumentfremføreren. Tryk på Slet alt (C) for at annullere alle tidligere 88 99. Tryk på knappen lle opgavetyper og vælg Kopiering.

Læs mere

KONTORAVISEN 1.999,- 22,5 ØRE KOPI PRINT SCAN FRA KUN KR ,- TONERPRIS (FARVE) KUN A4 FARVE NU KUN KR. Læs mere i avisen

KONTORAVISEN 1.999,- 22,5 ØRE KOPI PRINT SCAN FRA KUN KR ,- TONERPRIS (FARVE) KUN A4 FARVE NU KUN KR. Læs mere i avisen KONTORAVISEN TIL KONTORER 2017-2018 A4 FARVEMASKINE MED SUPER LAVE TONERPRISER!!! A4 PRODUKTIONSMASKINE (350ci) TONERPRIS (FARVE) KUN 22,5 ØRE (A4 FARVEKOPI/PRINT) LAD OS BEREGNE HVAD DU/I KAN SPARE OM

Læs mere

Din brugermanual XEROX COPYCENTRE C175 http://da.yourpdfguides.com/dref/3683707

Din brugermanual XEROX COPYCENTRE C175 http://da.yourpdfguides.com/dref/3683707 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i XEROX COPYCENTRE C175 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

HP LaserJet P3015. HP Fokuspris 2.170,- ekskl. moms. Varenummer CE525A

HP LaserJet P3015. HP Fokuspris 2.170,- ekskl. moms. Varenummer CE525A HP LaserJet P3015 Effektiv print i en fart med avancerede sikkerhedsfunktoner, der kan udbygges i takt med behovet. Ideel til virksomheder, der har et stort printbehov af fortrolige dokumenter på mange

Læs mere

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN 315-025 www.brother.dk Printløsninger til din virksomhed De udvidede modeller er kompatibel med en række professionelle løsninger, som kan hjælpe dig med at

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

Version 1.0 Januar 2011. Xerox Phaser 3635MFP Extensible Interface Platform

Version 1.0 Januar 2011. Xerox Phaser 3635MFP Extensible Interface Platform Version 1.0 Januar 2011 Xerox Phaser 3635MFP 2011 Xerox Corporation. XEROX og XEROX and Design er varemærker tilhørende Xerox Corporation i USA og/eller andre lande Der foretages regelmæssigt ændringer

Læs mere

Udgave 1.0 Februar 2013. Xerox Color J75 Press Hurtig startvejledning

Udgave 1.0 Februar 2013. Xerox Color J75 Press Hurtig startvejledning Udgave 1.0 Februar 2013 2012 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Xerox og Xerox og figurmærket er varemærker tilhørende Xerox Corporation i USA og/eller andre lande. BR4008 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Version 2.0 December 2010. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Komme i gang

Version 2.0 December 2010. Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Komme i gang Version 2.0 December 2010 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2011 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upubliserede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA.

Læs mere

Phaser 3635MFP/S En kraftfuld multi-tasker til arbejdsgrupper, der tilbyder udskrivning, kopiering og avanceret scanning.

Phaser 3635MFP/S En kraftfuld multi-tasker til arbejdsgrupper, der tilbyder udskrivning, kopiering og avanceret scanning. Phaser 3635MFP Sort/hvid multifunktionsprinter Phaser 3635MFP/S En kraftfuld multi-tasker til arbejdsgrupper, der tilbyder udskrivning, kopiering og avanceret scanning. 3635MFP/S Phaser 3635MFP/X Denne

Læs mere

Version 1.0 Juli 2008. Office Finisher LX. Betjeningsvejledning

Version 1.0 Juli 2008. Office Finisher LX. Betjeningsvejledning Version 1.0 Juli 2008 Office Finisher LX Betjeningsvejledning Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, Microsoft Network og Windows Server er enten varemærker eller varemærker tilhørende Microsoft Corporation

Læs mere

Funktioner* er tilgængelig ved at trykke på faner eller Alle opgavetyper

Funktioner* er tilgængelig ved at trykke på faner eller Alle opgavetyper BERØRINGSSKÆRM - Viser alle de tilgængelige funktioner og generelle maskin SLET ALT - Genindstiller alle funktioner til deres standardindstilling. PAUSE - Standser den aktuelle opgave. START - Starter

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4 SPECIFIKATIONER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknologi Blækteknologi UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Udskrivningsmetode

Læs mere

Xerox ColorQube. 9301 / 9302 / 9303 Xerox ConnectKey Controller

Xerox ColorQube. 9301 / 9302 / 9303 Xerox ConnectKey Controller Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Multifunction Printer Imprimante multifonction Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Xerox ConnectKey Controller User Guide Guide d'utilisation Italiano Guida per l utente

Læs mere

HP LaserJet 300/400-multifunktionsfarveprinterserien

HP LaserJet 300/400-multifunktionsfarveprinterserien Fordele Print, kopier, fax og scan med internetopkoblede funktioner på en enhed, som er designet til at levere effektivitet for arbejdsgruppen og ovelegen printkvalitet. Print hvor som helst med HP eprint

Læs mere

Januar 2001 708P86014. Bemærkning til leveringsfolk: Åbn denne vejledning, og gennemgå den side-for-side sammen med kunden.

Januar 2001 708P86014. Bemærkning til leveringsfolk: Åbn denne vejledning, og gennemgå den side-for-side sammen med kunden. Januar 00 708P8604 Bemærkning til leveringsfolk: Åbn denne vejledning, og gennemgå den side-for-side sammen med kunden. Udarbejdet af: Xerox Corporation Xerox Customer Education Services Xerox Square XRX-8B

Læs mere

B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE. l B8300

B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE. l B8300 B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE l B8300 PRINTEREN TIL STORE AFDELINGER Alsidighed B8300 er en utroligt alsidig printer, med en imponerende Hvor pladsen er trang, kan mindre kontorer med fordel

Læs mere

Hurtigt, professionelt og driftssikkert print til arbejdsgrupper og mindre virksomheder. brother.dk

Hurtigt, professionelt og driftssikkert print til arbejdsgrupper og mindre virksomheder. brother.dk Hurtigt, professionelt og driftssikkert print til arbejdsgrupper og mindre virksomheder. brother.dk INDLEDNING BYGGET TIL AT HOLDE Virksomheder har brug for printere, de kan stole på. Derfor består den

Læs mere

B2500-serien sort/hvid MFP

B2500-serien sort/hvid MFP B2500-serien sort/hvid MFP De funktioner, du har brug for. Den professionalisme, du ønsker. B2500 MFP B2520 MFP B2540 MFP En alt-i-en løsning til den mindre virksomhed, som ønsker professionel dokumenthåndtering

Læs mere

Personlige kopimaskiner 2005/2006

Personlige kopimaskiner 2005/2006 Personlige kopimaskiner 2005/2006 Symbolforklaring Digitale personlige kopimaskiner AXIS NETVÆRKSPRINTADAPTER Giver mulighed for at sætte en printer i netværk, så den kan benyttes af flere brugere. ENERGY

Læs mere

INNOVER, OPRET, UDSKRIV

INNOVER, OPRET, UDSKRIV SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 24", 36" og 44" produktionsprintere INNOVER, OPRET, UDSKRIV CAD-tegninger Reprografier POS-bannere FREMSTILLET TIL PRINT T e k n o l o g i DESIGNET TIL DIT NÆSTE

Læs mere

HL-5440D/5450DN(T)/5470DW/DCP-8110DN/MFC-8510DN

HL-5440D/5450DN(T)/5470DW/DCP-8110DN/MFC-8510DN HL-5440D/5450DN(T)/5470DW/DCP-8110DN/MFC-8510DN DENNE S/H-LASERSERIE TILBYDER LYNHURTIGE UDSKRIFTER OG STOR PÅLIDELIGHED. MODELLERNE ER ALSIDIGE OG NEMME AT HÅNDTERE, SÅ ARBEJDSGANGEN STRØMLINES OG PRODUKTIVITETEN

Læs mere

HP LaserJet Pro CM1415-serien af multifunktionsfarveprintere

HP LaserJet Pro CM1415-serien af multifunktionsfarveprintere Fordele Brug en farveberøringsskærm til at udskrive, kopiere, scanne i farver og faxe. Slut denne MFP til et trådløst eller kabelbaseret netværk, og giv dit kontor udskrifter i høj kvalitet med levende

Læs mere

CBS Marketing INFORMERER

CBS Marketing INFORMERER CBS Marketing INFORMERER CBS marketing introducerer en helt ny 22. juni 2006 serie af meget spændende storformatprintere! Ultimativ kvalitet - 12 farver MBK BK C PC M PM Y GY PGY R B G ipf5000 og ipf9000

Læs mere

MAKSIMER MASKINENS PRODUKTIVITET...

MAKSIMER MASKINENS PRODUKTIVITET... Hurtig referencevejledning 604P18219 MAKSIMER MASKINENS PRODUKTIVITET......ved at udnytte alle de nye funktioner på din maskine optimalt. Der leveres en trænings- og informations cd sammen med maskinen.

Læs mere

Din brugermanual XEROX COPYCENTRE 275 http://da.yourpdfguides.com/dref/3679680

Din brugermanual XEROX COPYCENTRE 275 http://da.yourpdfguides.com/dref/3679680 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i XEROX COPYCENTRE 275 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

HL-6180DW(T) / DCP-8250DN / MFC-8950DW(T)

HL-6180DW(T) / DCP-8250DN / MFC-8950DW(T) HL-6180DW(T) / DCP-8250DN / MFC-8950DW(T) DENNE PROFESSIONELLE S/H-LASERSERIE TILBYDER LYNHURTIGE UDSKRIFTER OG STOR PÅLIDELIGHED. DE STÆRKE MODELLER ER ALSIDIGE OG NEMME AT HÅNDTERE, SÅ ARBEJDSGANGEN

Læs mere

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min Pro C5100S/5110S Kompakte produktionsprintere til light production Pro C5100S Pro C5110S S/h S/h 65 Farve 80 Farve s/min s/min Høj farveproduktivitet til lave omkostninger I det aktuelle økonomiske klima

Læs mere

Din brugermanual XEROX WORKCENTRE PRO 255 http://da.yourpdfguides.com/dref/4264573

Din brugermanual XEROX WORKCENTRE PRO 255 http://da.yourpdfguides.com/dref/4264573 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i XEROX WORKCENTRE PRO 255 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Document Distributor oversigt

Document Distributor oversigt Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Document Distributor oversigt I Lexmark Document Distributor-programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede

Læs mere

Home Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM GIVER FLEKSIBILITET TIL HJEMMEKONTORET. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0. Få 3 års garanti. 1. år on-site SWAP-service

Home Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM GIVER FLEKSIBILITET TIL HJEMMEKONTORET. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0. Få 3 års garanti. 1. år on-site SWAP-service Home Smart GARANTI Få 3 års garanti. 1. år on-site SWAP-service ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM GIVER FLEKSIBILITET TIL HJEMMEKONTORET. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 A3 315-025 iprint&scan BROTHER INTRODUCERER

Læs mere

Din brugermanual XEROX COPYCENTRE C90 DIGITAL COPIER http://da.yourpdfguides.com/dref/3679587

Din brugermanual XEROX COPYCENTRE C90 DIGITAL COPIER http://da.yourpdfguides.com/dref/3679587 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

VI INTRODUCERER L5000-SERIEN

VI INTRODUCERER L5000-SERIEN VI INTRODUCERER L5000-SERIEN Den pålidelige partner til kontoret. L5000-serien er designet til arbejdsgrupper med behov for hurtige, fleksible printere. www.brother.dk YDEEVNE OG SIKKERHED UDVIKLET TIL

Læs mere

FLERE FORDELE. Semler Services indgår samarbejdsaftale med canon. Services

FLERE FORDELE. Semler Services indgår samarbejdsaftale med canon. Services FLERE FORDELE Semler Services indgår samarbejdsaftale med canon Services Semler Services indgår samarbejdsaftale med Canon Canon imagerunner ADVANCE C5250i Specifikationer: Hastighed: 51 sider pr. minut

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard: i brug Toshiba EasyGuard i brug: portégé m400 DEN ULTRABÆRBARE TABLET PC, DER KLARER DET HELE. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning TM-T88VI serien Næste generations POS-udskrivning Markedsførende løsninger Oplev den seneste generation af kvitteringsprintere fra den førende på markedet inden for POS-udskrivning 1. Vores avancerede

Læs mere

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk Prisliste på printere og multifunktionsprintere for Nyborg Kommune Bemærk, at det er muligt at tilkøbe ekstraudstyr til de enkelte modeller SKI 50.10 Kopi og Print aftalen er gældende fra den 1. maj 2015

Læs mere

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 Business Smart GARANTI Få 3 års garanti med on-site SWAP-service ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 A3 315-025 iprint&scan BROTHER INTRODUCERER

Læs mere

Denne farvekvalitetsvejledning beskriver, hvordan printeren kan bruges til at justere og tilpasse farveoutput.

Denne farvekvalitetsvejledning beskriver, hvordan printeren kan bruges til at justere og tilpasse farveoutput. Side 1 af 6 Farvekvalitet Denne farvekvalitetsvejledning beskriver, hvordan printeren kan bruges til at justere og tilpasse farveoutput. Menuen Kvalitet Udskriftstilstand Farve Kun sort Farvekorrektion

Læs mere

Vejledning til printerdriver

Vejledning til printerdriver Vejledning til printerdriver For Macintosh Release 7.0 Udarbejdet af: Xerox Corporation Global Knowledge and Language Services 800 Phillips Road, Bldg. 0845-17S Webster, New York 14580-9791 USA Oversat

Læs mere

Funktioner og specifikationer Brother MFC-L8850CDW

Funktioner og specifikationer Brother MFC-L8850CDW Funktioner og specifikationer Brother MFC-L8850CDW Professionel alt-i-én farveprinter med Wi-Fi Generelt Printertype Farve Funktioner Kopier og scan, Fax Displaystørrelse 12,3 cm farvetouchscreen. Laserklassifikation

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Vejledning til farvekvalitet

Vejledning til farvekvalitet Side 1 af 6 Vejledning til farvekvalitet Vejledningen til farvekvalitet beskriver, hvordan printeren kan bruges til at justere og tilpasse farveoutput. Menuen Kvalitet Menupunkt Udskriftstilstand Farve

Læs mere

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digital farve-mfp Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C6502SP MP C8002SP 65 S/h Farve s/min. 80 S/h Farve s/min. Revolutionér produktionen af farvedokumenter Hvis du vil styrke din

Læs mere

Brugervejledning. Maskinens egenskaber. Kom godt i gang. Kopimaskine. Fax. Printer. Scanner. Dokumentserver. Web Image Monitor

Brugervejledning. Maskinens egenskaber. Kom godt i gang. Kopimaskine. Fax. Printer. Scanner. Dokumentserver. Web Image Monitor Brugervejledning Maskinens egenskaber Kom godt i gang Kopimaskine Fax Printer Scanner Dokumentserver Web Image Monitor Påfyldning af papir og toner Problemløsning Oplysninger om emner, som ikke er beskrevet

Læs mere

Funktioner og specifikationer alt-i-én printer Brother MFC-L5700DN

Funktioner og specifikationer alt-i-én printer Brother MFC-L5700DN Funktioner og specifikationer alt-i-én printer Brother MFC-L5700DN Generelt Printertype Mono Funktioner Udskriv, Kopier og scan, Fax Display Farveberøringsskærm Displaystørrelse 9,3 cm farve touchscreen

Læs mere

HP LaserJet P3015. HP Fokuspris 2.170,- ekskl. moms. HP Fokuspris 1.285,- ekskl. moms. Varenummer CE525A. Varenr. UP872E

HP LaserJet P3015. HP Fokuspris 2.170,- ekskl. moms. HP Fokuspris 1.285,- ekskl. moms. Varenummer CE525A. Varenr. UP872E HP LaserJet P3015 Effektiv print i en fart med avancerede sikkerhedsfunktoner, der kan udbygges i takt med behovet. Ideel til virksomheder, der har et stort printbehov af fortrolige dokumenter på mange

Læs mere

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Ny Unik Bolig 4 version på trapperne Det er nu ca. 2 år siden, at første version af Unik Bolig 4 blev lanceret. Siden da er der blevet arbejdet hårdt på at forbedre versionen og finde på nye smarte ting

Læs mere

Informationsvejledning

Informationsvejledning Informationsvejledning Side 1 af 18 Informationsvejledning Menuen Hjælp Hjælpemenuen består af en række hjælpesider, der gemmes i multifunktionsprinteren (MFP) som PDF-filer. De indeholder oplysninger

Læs mere

Microsoft Online Services

Microsoft Online Services udgivet: april 2011 Microsoft Online Services Microsoft Office 365 til mindre virksomheder og selvstændige (plan P1) De oplysninger, der er indeholdt i dette dokument, repræsenterer Microsoft Corporations

Læs mere

Funktioner og specifikationer Brother MFC-J4620DW

Funktioner og specifikationer Brother MFC-J4620DW Funktioner og specifikationer Brother MFC-J4620DW Generelt Printertype Farve Funktioner Kopier og scan, Fax Display Farveberøringsskærm Displaystørrelse 9,3 cm farvetouchscreen Maks. papirstørrelse A3

Læs mere

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P, kontorsystem Avanceret teknologi, mere brugervenlighed Når der er travlt på kontoret og i afdelingen

Læs mere

KONTORAVISEN 389,- SUPER TILBUD 3.995,- SE SIDE 4 A3 FARVE PR. MD. KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN

KONTORAVISEN 389,- SUPER TILBUD 3.995,- SE SIDE 4 A3 FARVE PR. MD. KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN TIL KONTORER / 2015 KONTORAVISEN KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET SE DET STORE UDVALG HER I AVISEN SUPER TILBUD 2500ci A3 farve multimaskine med kopi,

Læs mere

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER KÆMPE LODTRÆKNING 1. præmie iphone 7 2. præmie ipad Mini 3. præmie Dauphin kontorstol Develop +258

Læs mere