V MW. Én vindmølle til én verden. vestas.com

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "V112-3.0 MW. Én vindmølle til én verden. vestas.com"

Transkript

1 V MW Én vindmølle til én verden vestas.com

2

3 VI LEVERER DEN ØNSKEDE VINDKRAFT

4

5 ÉN HØJTYDENDE OG PÅLIDELIG VINDMØLLE TIL ÉN VERDEN Højtydende og pålidelig V112-3,0 MW er en højtydende og pålidelig vindmølle, til lave og mellemhøje vindhastigheder på land, hvor som helst i verden. Det er i områder som disse, man finder morgendagens største marked for vindmølleparker. V112-3,0 MW kan generere mere elektricitet end andre vindmøller i 3 MW-klassen. Den har et enestående udvekslingsforhold mellem rotor og generator, hvilket giver større effektivitet, og har en uovertruffen driftssikkerhed, holdbarhed og rådighedsfaktor under alle vejrog vindforhold den sætter en hel ny standard for vindmøllers ydelse og effektivitet.

6 DET ULTIMATIVE VALG TIL EN HØJ OG STABIL PRODUKTION FRA VINDMØLLEPARKEN Innovativ teknologi med årtiers erfaring V112-3,0 MW bygger på testet og gennemprøvet teknologi, som Vestas har forbedret yderligere. Vi kalder det innovativ teknologi med årtiers erfaring. V112-3,0 MW rummer væsentlige nyskabelser inden for områder som vingedesign, nacelledesign, kølesystemer og belastningsoptimeret drift. V112-3,0 MW er ydermere designet med et stort antal standardkomponenter, som kan leveres af adskillige leverandører. Disse let tilgængelige reservedele og komponenter er med til at give stor driftssikkerhed og en høj rådighedsfaktor. Perfekt netintegration og stabil produktion V112-3,0 MW er bygget til en problemfri integration med aktuelle og fremtidige net- og anlægskonfigurationer uden behov for dyrt udstyr til substationen. V112-3,0 MW gør dit vindkraftanlæg fuldt ud kompatibelt ved nettilslutningen selv i de lande, der har de strengeste netkrav. Vindmøllens avancerede netoverensstemmelsessystem sikrer hurtig og kraftfuld regulering af aktiv og reaktiv effekt, så netstabiliteten bevares, desuden giver det møllen enestående evner til at forblive tilkoblet til nettet i tilfælde af netforstyrrelser (fault ride-through).

7 Avanceret konverter effektelektronik Den avancerede effektelektronik i konverteren sikrer en stabil og regulerbar produktion fra vindmøllen. I kombination med en fleksibel driftsstrategi gør den avancerede effektelektronik i konverteren det muligt at øge energiproduktionen midlertidigt ved at lade vindmøllen forøge effekten under særligt gunstige forhold.

8 Designet til let vedligeholdelse Det nye nacelledesign er et godt eksempel på innovativ teknologi kombineret med årtiers erfaring. Effektkonverteren er integreret i nacellegulvet, hvilket giver mere gulvplads og gør det lettere at servicere komponenterne. Den væsentligt forøgede gulvplads og de praktisk placerede sidedøre er blot nogle af de egenskaber, der gør service og vedligeholdelse både hurtigere og lettere. En forbedret udnyttelse af pladsen er kombineret med helt nye standarder for ergonomi og sikkerhed i nacellen. Alle former for opgaver kan udføres effektivt uden at gå på kompromis med sikkerheden. Der er masser af plads til at håndtere alle reservedele, og hovedkomponenterne kan nemt og bekvemt løftes ind. På sites med begrænset tilgængelighed kan det ofte være en god ide at installere nacellekomponenterne ved hjælp af Vestas innovative tårnkran, som eliminerer behovet for dyre mobile kraner.

9

10 Drift med lastreduktion Drift med lastreduktion giver ekstra sikkerhed på komplekse sites, hvor smalle sektorer med ekstreme vindstød og andre former for abnorme vindforhold kan forekomme. Drift med lastreduktion gør det muligt for vindmøllen at beskytte sig selv mod unødvendigt slid, som kan skade vindmøllen og forkorte levetiden på visse komponenter. Forvarmning af hovedkomponenter Kølesystemet i V112-3,0 MW anvendes også til forvarmning, hvilket forhindrer kondensering. Primære komponenter såsom generatoren, gearkassen, konverteren og vingernes hydrauliske system opvarmes indvendigt fra ved hjælp af varmt vand i kølesystemet, når vindmøllen genstartes efter et produktionsstop i koldt vejr. Automatisk smøring Automatisk smøring af pitch-systemet, navet, krøjesystemet, hovedakslen og generatoren giver en langt mere pålidelig drift og mindsker behovet for servicebesøg.

11 EKSTRAUDSTYR V112-3,0 MW fås med en række særligt ekstraudstyr, der sikrer, at lokale krav eller kundens ønsker kan opfyldes. Dette ekstraudstyr omfatter: Vibrations overvågning Flymarkører på vingerne Luftfartlys (hindringslys) Røgdetektorer Brandslukningsudstyr i nacelle Firmalogo Drift ved lav temperatur til 30 C Isdetektionssystem

12 BANEBRYDENDE DESIGN CoolerTop sparer energi og reducerer lydniveauet Den miljøvenlige CoolerTop er endnu et eksempel på den avancerede teknologi i V112-3,0 MW. Den køler det vand, der anvendes i vindmøllens kølesystem, ved at lede vind ind i varmeveksleren. Det giver en større driftssikkerhed, ikke mindst fordi det reducerer antallet af bevægelige dele og elektriske komponenter i kølesystemet. CoolerTop mindsker vindmøllens eget energiforbrug og reducerer lydniveauet, hvilket gør V112-3,0 MW til en usædvanlig nabovenlig vindmølle. CoolerTop sikrer også tilstrækkelig afkøling selv i store højder. Det betyder, at vindmøllen dermed er blevet endnu mere egnet til brug hvor som helst i verden. Kan installeres næsten overalt på jorden Selvom V112-3,0 MW er verdens største masseproducerede vindmølle til sites med lave eller mellemhøje vindhastigheder, overholder den alle standard transportbegrænsninger. Selv med dens 54,6 meter lange vinger kan V112-3,0 MW transporteres til de fleste steder i verden uden at skulle underlægges særlige afgifter og begrænsninger, som kan forsinke eller øge omkostningerne ved etableringen af en vindmøllemøllepark.

13

14 Store forbedringer i aerodynamikken Vestas er berømt for sit design og for at producere nogle af verdens letteste og mest effektive vinger vinger, som leverer den størst mulige produktion, samtidig med at vindmøllen udsættes for den mindst mulige belastning. Med de banebrydende 54,6 meter lange vinger på V112-3,0 MW har Vestas taget endnu et kæmpe skridt fremad inden for aerodynamikken. Selvom disse vinger har den samme bredde som vores 44-meter vinger, bestryger de et areal, der er 55 % større, og giver dermed en væsentlig højere produktion. Vingerne er desuden designet, så de er mindre følsomme over for snavs, hvilket giver en bedre ydelse på sites, hvor vingerne udsættes for salt, insekter eller andre partikler i luften. Lavt lydniveau, høj produktivitet V112-3,0 MW er en stille vindmølle selv under optimal drift, men den er endnu mere stille ved støjsvag drift. Vindmøllen kan operere i konfigurerbare tilstande, som holder sig inden for definerede decibelområder, uden at det påvirker produktiviteten i nogen væsentlig grad. Det gør V112-3,0 MW perfekt egnet til brug hvor som helst i verden, hvor der er opsat støjgrænser.

15

16 VESTAS PASSER PÅ DIN INVESTERING DØGNET RUNDT Testet levetid for komponenter På Vestas testcenter og i Technology R&D anvender ingeniører og tekniske eksperter de mest avancerede testmetoder til at sikre, at alle komponenter og systemer opfylder vores standarder for sikkerhed, ydelse og driftssikkerhed i hele deres 20 år lange levetid. Disse test presser komponenterne ud over deres specifikationer. En af metoderne kendes som Accelereret levetidstest (HALT), hvor en del af testen foregår i et HALTkammer. Ekstreme udsving i temperaturerne kombineret med stærke vibrationer er blot nogle af de belastningstest, som komponenterne udsættes for. Det gør Vestas i stand til at eliminere fejl i designet, længe før vindmøllerne kommer ud på markedet. Overvågning døgnet rundt, hele året rundt Vores overvågningstjenester er bemandet døgnet rundt alle ugens dage, så vi kan yde overvågning i realtid, fjerndiagnosticering og andre tjenester. Disse tjenester kan også opdage potentielle fejl og nedbrud, før de finder sted, da data fra vindmøllerne indsamles og analyseres. Det gør os i stand til at udarbejde en plan for forebyggende vedligeholdelse, så du spares for uventede produktionsstop og kostbar nedetid. Service og vedligeholdelse Vestas har servicecentre rundt om i verden, og vi kan dække alle dine behov, lige fra simpel rengøring og planlagt vedligeholdelse til nødsituationer og lagre på site området, som er skræddersyet til dine vindmøller.

17 Investeringsforvaltning og begrænsning af driftsrisici Vindmøllerne skal vedligeholdes omhyggeligt for at undgå, at din investering udsættes for unødvendige risici. Og det er nøjagtigt, hvad Active Output Management sikrer at du får det størst mulige udbytte af din investering i en Vestas-vindmølle. AOM tilbyder en række fordele såsom detaljerede planer for service og vedligeholdelse, online overvågning, optimering og fejlfinding, samt en konkurrencedygtig forsikringsordning. Vi tilbyder også en garanti for fuld rådighed, hvor Vestas betaler kompensation, hvis vindmøllen ikke opfylder de aftalte rådighedsmål. Projektstyring giver effektive anlæg Jo bedre dine vindmøller passer til siten, jo mere rentabelt bliver det. Det er grunden til, at Vestas tilbyder at påtage sig projektstyringen lige fra de første vindmålinger til det nøglefærdige vindkraftanlæg. Mere end 30 års international erfaring og lokal ekspertise gør os i stand til at: udføre undersøgelser af vind og site dimensionere vindkraftprojektet vælge vindmølletyper installere vindmølleparken yde service og vedligeholdelse i hele vindmøllens levetid overvåge og fjerndiagnosticere.

18 TEKNISKE DATA FOR V112-3,0 MW Effekt regulering Driftsoplysninger Nominel effekt Indkoblings vindhastighed Nominel vindhastighed Udkoblings vindhastighed Vindklasse IEC Maks. højde Driftstemperaturområde pitch reguleret med variabel hastighed 3000 kw 3 m/s 12 m/s 25 m/s IIA/IIIA 1500 m standardområde -20 C til 40 C lav temperatur -30 C til 40 C Lydniveau 7 m/s 100 db(a) 8 m/s 102,8 db(a) 10 m/s 106,5 db(a) Ved 95 % af nominel effekt 106,5 db(a) Effektkurve V112-3,0 MW Produktion (kw) Vindhastighed (m/s) Rotor Rotordiameter 112 m Bestrøget areal 9852 m² Tårn Type Navhøjder Elektrisk Frekvens Konvertertype Generatortype rørformet ståltårn 84, 94 og 119 m 50 Hz/60 Hz fuld-skala konverter permanent magnet generator Hovedmål Vinge Længde Maks. korde Nacelle Højde ved transport Højde installeret Bredde Længde Tårn Maks. sektionslængde Maks. diameter Nav Højde Diameter Maks. vægt pr. enhed ved transport 54,6 m 4 m 3,3 m 3,9 m 3,9 m 14 m 32,5 m 4,2 m 3,9 m 3,2 m 70 ton Dette produkt markedsføres ikke i USA og Canada. Alle specifikationer kan ændres uden varsel.

19 No. 1 in Modern Energy Verden har i stadig højere grad brug for ren, vedvarende energi. Moderne energi, der fremmer en holdbar udvikling og en større fremgang for alle jordens beboere. Vestas vindmøller genererer allerede mere end 60 millioner MWh elektricitet om året nok til at forsyne f.eks. hele Spanien med energi og vi er klar til at gå skridtet videre. Efter mere end 30 år er Vestas stadig banebrydende inden for vindenergi og står i spidsen for gennembrud, som ændrer hele branchen. Vores seneste gennembrud er V112-3,0 MW, det næste store skridt inden for moderne energi.

20 No. 1 in Modern Energy Vestas Wind Systems A/S Alsvej Randers SV Danmark Tlf.: Fax: vestas.com

V90-3,0 MW En lettere vej til mere energi

V90-3,0 MW En lettere vej til mere energi V90-3,0 MW En lettere vej til mere energi Vingeteknologisk innovation 3 44 meter førende vingeteknologi I vores bestræbelser på at forøge effektiviteten for vores V90-3,0 MW mølle har vi foretaget gennemgribende

Læs mere

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk

Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer. GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Atlas Copco Olieindsprøjtede skruekompressorer GA 15-22/GA 11 + -30/GA 15-30 VSD 11-30 kw/15-40 hk Fuld kompetence, fuld ansvarlighed I hjertet af din virksomhed leverer Atlas Copco trykluft af høj kvalitet,

Læs mere

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser

Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag. 20+ år med. energibesparelser Danfoss varmepumper Den fremtidssikrede investering, der betaler sig hver eneste dag 20+ år med energibesparelser Med en forventet levetid på mere end 20 år sikrer en investering i en Danfoss varmepumpe

Læs mere

Hvor længe holder en vindmølle?

Hvor længe holder en vindmølle? for mølleejere drift & vedligeholdelse Hvor længe holder en vindmølle? Af Strange Skriver Teknisk konsulent i Danmarks Vindmølleforening Hvor længe holder en vindmølle? Det korte svar er: Lige så længe

Læs mere

FORUM. Sikker drift på Hojums kraftværk. Alle lejer fortjener en god tætning side 2. Gode nyheder til fødevareindustrien. Et magasin fra SKF Nr 30

FORUM. Sikker drift på Hojums kraftværk. Alle lejer fortjener en god tætning side 2. Gode nyheder til fødevareindustrien. Et magasin fra SKF Nr 30 FORUM Et magasin fra SKF Nr 30 Alle lejer fortjener en god tætning side 2 Sikker drift på Hojums kraftværk side 4 Gode nyheder til fødevareindustrien side 6 FORUM Nr 30 Alle lejer fortjener en god tætning

Læs mere

Reduktion af omkostninger ved horisontal transport

Reduktion af omkostninger ved horisontal transport Reduktion af omkostninger ved horisontal transport Omkostningsreduktion ved horisontal transport Rejsen igennem forsyningskæden fra fabrik til slutbruger kan være lang, idet varer flyttes flere gange

Læs mere

en Fremtid uden Olie Og gas VARMEPUMPER GIVER UAFHÆNGIGHED

en Fremtid uden Olie Og gas VARMEPUMPER GIVER UAFHÆNGIGHED en Fremtid uden Olie Og gas VARMEPUMPER GIVER UAFHÆNGIGHED Varmepumper til varmekilderne luft, jord og grundvand Varmepumper til nybyggeri og modernisering Varmepumper opvarmning eller varme/køle-kombination

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

rapport fra megavind Danmarks fremtid som kompetencecentrum for vindkraft

rapport fra megavind Danmarks fremtid som kompetencecentrum for vindkraft rapport fra megavind Danmarks fremtid som kompetencecentrum for vindkraft Indhold Forord Sammenfatning 1 Baggrund 9 1.1 Danmark som kompetencecentrum for vindkraft 10 2 Vindkraft i et systemskifte 13 2.1

Læs mere

Notat for Vestas behov for opstilling af fire vindmøller i en bue ved Velling Mærsk

Notat for Vestas behov for opstilling af fire vindmøller i en bue ved Velling Mærsk Notat for Vestas behov for opstilling af fire vindmøller i en bue ved Velling Mærsk Dato Århus N, den 09. september 2014 Forord Med et tilbageblik på tidligere tiders udvikling af møller, hovedsageligt

Læs mere

Vindmøller i Danmark

Vindmøller i Danmark Vindmøller i Danmark INDHOLD Forord Side 3 Vindenergi en af løsningerne på de energipolitiske udfordringer Side 4 De energi- og klimapolitiske udfordringer De energipolitiske målsætninger EU s klima- og

Læs mere

rapport fra megavind juni 2008 Strategiske indsatsområder for forskning, udvikling og demonstration indenfor vindenergi

rapport fra megavind juni 2008 Strategiske indsatsområder for forskning, udvikling og demonstration indenfor vindenergi rapport fra megavind juni 2008 Strategiske indsatsområder for forskning, udvikling og demonstration indenfor vindenergi 1 Baggrund Siden efteråret 2006 har partnerskabet Megavind arbejdet med at udvikle

Læs mere

FORUM. Løft en masse tons med en finger. DANMARK EFTERÅR 2012 nr. 26

FORUM. Løft en masse tons med en finger. DANMARK EFTERÅR 2012 nr. 26 FORUM DANMARK EFTERÅR 2012 nr. 26 Løft en masse tons med en finger Inde i førerhuset på Svetruck s trucks kan der meget vel sidde en lille boks med et lille rødt mini-rat monteret ved armlænet. Rattet

Læs mere

FOKUS PÅ BLYBATTERIER HÅNDTERING OG TEKNISK INFORMATION OM BLYBATTERIER

FOKUS PÅ BLYBATTERIER HÅNDTERING OG TEKNISK INFORMATION OM BLYBATTERIER FOKUS PÅ BLYBATTERIER HÅNDTERING OG TEKNISK INFORMATION OM BLYBATTERIER BLYBATTERIER EN UDDØENDE TEKNOLOGI? NEJ, TVÆRTIMOD! Behovet for lagret energi er større end nogensinde, og vi vil med denne brochure

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

REFO FullFlex Turn-Key

REFO FullFlex Turn-Key REFO FullFlex Turn-Key Modulære Biomasse Varme & El Løsninger November 2013 Indhold 1. Introduktion... 3 2. REFO FullFlex Turn-Key... 3 2.1. REFO FullFlex Turn-Key 900kW Konfiguration... 4 2.2. REFO 300

Læs mere

Den enkle løsning på en daglig udfordring. Danfoss Dynamic Valve. dynamic.danfoss.dk

Den enkle løsning på en daglig udfordring. Danfoss Dynamic Valve. dynamic.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Dynamic Valve Den enkle løsning på en daglig udfordring Optimal temperaturstyring og automatisk indregulering af 2-rørs varmesystemer alt sammen i én enkelt ventil.

Læs mere

Den store varmepumpebog Vejledning, information og inspiration til indkøb af en varmepumpe.

Den store varmepumpebog Vejledning, information og inspiration til indkøb af en varmepumpe. Den store varmepumpebog Vejledning, information og inspiration til indkøb af en varmepumpe. Indhold Velkomst 2 Varmepumpe en klog energiløsning 4 Tre afgørende spørgsmål ved valg af varmepumpe 6 Danfosss

Læs mere

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg ECL Comfort 310 er kommunernes stærke genvej til styring af varme,- brugsvandsog ventilationsanlæg i gamle såvel som nye bygninger. Det skyldes ikke

Læs mere

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere.

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. Maskininvesteringer - Gør det rigtigt fra starten Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. På 12 minutter kan du spare 12 måneder Hvis du overvejer at købe en ny maskine, skulle du

Læs mere

Bilfærgernes Rederiforening. Grønnere Færgefart i Danmark

Bilfærgernes Rederiforening. Grønnere Færgefart i Danmark Bilfærgernes Rederiforening Grønnere Færgefart i Danmark (OSK-ShipTech 131060.3083.05) Date: 12.12.2014 Sign: ssk/khm Kunde: Kunde Navn: Kontakt person: Bilfærgernes Rederiforening Peter Wallbohm Olsen

Læs mere

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DEN NYE EURO 6-SERIE EN REN KVALITETSSERIE Den nye DAF Euro 6-produktserie. Splinternyt design giver maksimal effektivitet, optimal driftssikkerhed og størst mulig kørekomfort. De nye højteknologiske PACCAR

Læs mere

gør energieffektivitet til din forretning

gør energieffektivitet til din forretning gør energieffektivitet til din forretning Smarte løsninger har deres egen farve Solar er en teknisk grossist inden for el, kommunikation, sikring, belysning, automation, vvs, ventilation og vedvarende

Læs mere

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU Transport udover alle grænser Den stærkt stigende internationale samhandel skærper kravene til godssikring. Kravene til virksomhederne øges. Det handler om at undgå dyre transportskader, vel at mærke på

Læs mere

DET FREMTIDIGE BEHOV FOR FLEKSIBILITET I ENERGISYSTEMET

DET FREMTIDIGE BEHOV FOR FLEKSIBILITET I ENERGISYSTEMET DET FREMTIDIGE BEHOV FOR FLEKSIBILITET I ENERGISYSTEMET Notat Den 25. juni 2012 Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune Fremtidigt behov for fleksibilitet i energisystemet Klima- og energiudfordringerne

Læs mere

http://conservationbytes.com/2014/12/15/an-open-letter-to-environmentalists-on-nuclear-energy/

http://conservationbytes.com/2014/12/15/an-open-letter-to-environmentalists-on-nuclear-energy/ Først vil jeg dele dette åbne brev og hovedstudiet det bygger på. Det er underskrevet af de mennesker her i verden som ved mest om hvordan den fungerer og hænger sammen, altså mennesker der kan se mere

Læs mere

Til Mellemstore Virksomheder. Oracle Produktblad Real Application Clusters (RAC)

Til Mellemstore Virksomheder. Oracle Produktblad Real Application Clusters (RAC) Til Mellemstore Virksomheder Oracle Produktblad Real Application Clusters (RAC) DERFOR SKAL JERES VIRKSOMHED BRUGE CLUSTERING Operationel kontinuitet er afgørende for en virksomheds succes især i økonomiske

Læs mere

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser.

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. Energien er jeres Vi har udviklet os gennem de sidste 100 år fra at være et kulselskab, til et benzin- og olieselskab

Læs mere

Forretningskoncept for udfasning af oliefyr med særlig fokus på fjernvarmeværker som leverandører af varme i Område IV

Forretningskoncept for udfasning af oliefyr med særlig fokus på fjernvarmeværker som leverandører af varme i Område IV Rapport om Forretningskoncept for udfasning af oliefyr med særlig fokus på fjernvarmeværker som leverandører af varme i Område IV Udarbejdet af EXERGI Partners Brædstrup Fjernvarme Insero Energi for Energistyrelsen

Læs mere

Optimering af udstyr og produktionsanlæg

Optimering af udstyr og produktionsanlæg Optimering af udstyr og produktionsanlæg SKF s kerneteknologier og service The Power of Knowledge Engineering SKF tilbyder en totalløsning til o Lejer Tætninger Smøremidler og smøresystemer I industrien

Læs mere