Forår 2009 nr årgang En dag med høj himmel over bakken på Druestrup Friskole på elverfolkenes, røvernes, orkernes og krigernes tid.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forår 2009 nr. 1-29. årgang En dag med høj himmel over bakken på Druestrup Friskole på elverfolkenes, røvernes, orkernes og krigernes tid."

Transkript

1 Forår 2009 nr årgang En dag med høj himmel over bakken på Druestrup Friskole på elverfolkenes, røvernes, orkernes og krigernes tid. Foråret banker forsigtigt på

2 Druepressen Forår 2009 nr årgang Informationer til skolekredsen ved Druestrup Friskole Redaktion: Tine Brandt Christensen Niels Jørgen Hansen Jette L Hansen Oplag: 200 stk. En forårshilsen fra Druestrup Friskole. Det er forår. Alting klippes ned. Der beskæres i buskadser og budgetter. Slut med fordums fede ødselhed. Vi begynder at træne til skeletter. Jeg blir fem år ældre ved hvert Indgreb i min pung, Men når forårssolen skinner, blir jeg ung! Sådan indleder Benny Andersen sin fantastiske sang om foråret. I haven skærer vi ned for at alt kan grønnes endnu flottere i løbet af sommeren. Digtet er fra længe før den aktuelle finanskrise og alligevel er ordene om nedskæringer aktuelle. I skoleverden mærker vi, at der skæres i budgetterne. I skrivende stund skinner solen alle får ny energi og humøret bliver lidt højere. Nogle piger hopper i sjippetov udenfor vinduet. En flok drenge kommer møgbeskidte ind på kontoret efter de har spillet fodbold. Pigerne fra anden henter deres springudstyr, som Erik har lavet til dem. Utrolig så meget tid de kan bruge på at springe hest. Det er ikke noget problem at få de små til at røre sig! Vi har det godt og der er gang i mange ting. Druestrup Friskole Snedkærgårdsvej Tureby tlf.: fax: Inspirationsdag for bestyrelse og ansatte. Fredag d. 30. januar var bestyrelse og ansatte på besøg på to andre friskole: Ringsted Ny Friskole og Osted Friskole. Tanken med besøgene var at få gode ideer. Vi vil gerne gøre en god skole endnu bedre derfor disse inspirationsbesøg. Til drøftelsen bagefter skulle alle medbringe to gode ideer fra hver af de to skoler: én bygningsmæssig ide og én pædagogisk ide. De to friskole er på størrelse med Druestrup, derfor var det nemt at forstå hinandens hverdag og sammenligne skolerne. Besøgene er en del af vores tanker omkring skoleudvikling, som bestyrelse og ansatte lige nu bruger lidt tid på. Projektarbejde. Mange, der er i gang med en ungdomsuddannelse har stor gavn af at kunne arbejde projektorienteret. Denne arbejdsform kan kun læres gennem praktiske erfaringer. Hvordan søger man viden, hvordan strukturer man sin tid, hvad er et godt samarbejde osv. er vigtige dele af at arbejde med projekter. I klasserne bliver der arbejdet med mange små og større projekter. Her i marts måned har eleverne i 8. og 9. klasse arbejdet hver en uge med deres projektopgaver. Det er altid spændende at se hvad der kommer ud af en uges koncentreret og fokuseret arbejde. Arbejdsindsats og resultat hænger, som på mange andre områder, her nøje sammen. Det har været spændende at følge processen og se elevernes fremlæggelser.

3 Nyt fra ledelsen Lise i Malawi. Når I læser dette nummer af Druepressen er Lise i Malawi. Rejsen dertil er en gave fra skolen for en meget flot indsats gennem mange år og ikke mindst de sidste par år. Rejsen er dog først og fremmest en opgave, vi har bedt Lise udføre: nemlig at komme med ny inspiration til Druestrup Friskoles u-landsengagement. De sidste år har vi samlet penge ind til brønde i Malawi og vi håber, at Lise kommer hjem med gode ideer til, hvordan vi kan fortsætte og udbygge dette u-landsengagement. Det vil I komme til at høre mere til. Det grønne flag for femte gang. I efteråret fik vi det grønne flag for fjerde år i træk. Vi har selvfølgelig et stort ønske om at få flag nr. 5. På jordens dag i april vil vi igen arbejde med klima og miljø. Det kommer I til at høre mere til. Frugtordning. I efteråret havde en fin frugtordning, som fødevareministeriet betalte. Fra jul og frem til påske har ca. halvdelen af eleverne været med i en frivillig frugtordning. Denne ordning stopper nu til påske. Hvad vi gør i efteråret finder vi ud af senere. Generalforsamling Tirsdag d. 21. april kl indkaldes til generalforsamling på skolen. Jeg håber, at rigtig mange vil bruge denne aften til at gøre sin indflydelse gældende. Det er lidt sjovere at være bestyrelse og ansatte, når mange møder op til denne nødvendige del af et skoleliv. Det er påsketid. Forårstid og påsketid hører sammen. Det kribler og krabler overalt i naturen. Der opstår nyt liv af alt det, der synes dødt. Benny Andersen skal have det sidste ord i denne forårshilsen. Vi er solfangere, der giver det lys videre, der skinner på os. Livets sol er min den sidste del af livet, For som solfanger er jeg nu begyndt at forstå at Alt og Intet er os givet. Og en gang går solen sin runde uden mig, men når forårssolen skinner, lever jeg. De bedste forårshilsner Niels Jørgen.

4 Global Island. side 4Global Island Som et led i årets Grønne-Flag tema, som er KLIMA, har 8. og 9. klasse deltaget i et IT-baseret dilemma-spil; Global Island. Spillet er udviklet af FN, og det tilbydes gennem Danida og Mellemfolkeligt Samvirke. Der er ca. 150 spillere fra forskellige lande i verden i hver spil-omgang, og bag hver spillerprofil er der i reglen 2 eller 3 elever. Deltagerne fordeles på 5 lande, og skal i første omgang komme med ideer til, hvordan man kan håndtere klimaproblemerne til bedste for alle. Sproget er engelsk. Man kan skrive indlæg og fremme egne forslag samt kommentere og stemme på andres forslag. Første runde af spillet strækker sig over 4-6 lektioner fordelt på 2 uger, derefter kommer anden runde, hvor der ligeledes skal stilles forslag og diskuteres, hvorefter der vælges et parlament for hele Global Island. Det består af 3 spillerprofiler pr. land. Der er altså 15 medlemmer af det globale parlament. Vi fik 3 spillerprofiler valgt ind i parlamentet; nemlig Malou og Ane fra 8.klasse, Sverke og Jacob D. fra 8.klasse og Frederik, Alexander og Marc fra 9. klasse. Som det ses på billedet har de alle7 fået en t-shirt med Global Island-logo på som præmie. Vi er stolte af at have tre hold, som har argumenteret sig frem til de fine placeringer. Vi håber, at de bevarer engagementet og lysten til at blande sig.

5 Freds- og konfliktspil side 5 Rollespil om verdensfreden 8.og 9.klasse har haft besøg af Michael (MC) fra Vordingborg kasserne. Han instruerede i Freds- og konfliktspillet. Man er inddelt i 5 lande i en fiktiv verden. Hvert land har forskellige ressourcer/økonomi og styreform. Landene må forhandle og lave aftaler, der er indbygget konflikter (bl.a. en begravet profet), og der opstår katastrofer undervejs. MC gjorde, hvad han kunne for at provokere vore elever, men de holdt sig til forhandlingens vej og byttede militær for mad, sundhed og uddannelse. Det fik de meget ros for efter spillet. Det var en sjov oplevelse, og der var højt engagement hele dagen.

6 Grønt flag Årets miljøtema er KLIMAET I år er TEMAET for vores Grønne Flag-arbejde: KLIMAET. Der skal undervises i klimaforandringer og mulige årsager hertil, der skal foranstaltes sparekampagne, og en del elever skal på besøg på forskellige virksomheder, hvor der bruges meget energi, hvor der laves energi, og hvor man arbejder med at spare på energien. Desuden skal vi gå i dialog med kommunen for at undersøge, hvad der gøres i vores kommune for at skære ned på CO2 forbruget. Vi skal også lave en model af, hvordan man kan udnytte en vedvarende energikilde. Årets miljøråd er nedsat og i mange klasser måtte der kampvalg til for at finde de to deltagere. Miljørådet består af: Bh.kl. Elisabeth og Bobby 1.kl. Tobias og Benjamin 2.kl. Sebastian og Amanda 3.kl. Albert og Frederik 4.kl. Gustav og Mathilde 5.kl. Otto og August 6.kl Martin C. og Rebecca 7.kl. Anders 8.kl. Benedicte og Katryn 9.kl. Mikkel og Marc Desuden er Erik, Niels Jørgen og Bodil med i rådet. Side 5 Sparekampagnen illustreret i karse På det første miljørådsmøde blev der nedsat en række udvalg. Rådet delegerede også ansvaret for sparekampagnen ud til bh.kl, 1.,2.,3. og 4. klasse. Der er i øjeblikket ved at blive trykt spareråd, som skal hænges op på skolen. De fem yngste klassers miljørådsmedlemmer har også dannet en spar på energien patrulje, som holder øje med deres egne og de ældre klasser og med lærerværelset, så vi ikke bruger lys og varme på dumme måder. Med hensyn til besøgene har 8. klasse besøgt Faxe Fjernvarmeanlæg og 5. klasse har besøgt FASAN i Næstved. Med hensyn til dialogen planlægger vi at afholde et dialog-møde for elever og forældre, hvortil vi er i gang med at finde en politiker, som vil deltage. Det bliver på Jordens Dag, som vi afholder omkring d I løbet af de næste måneder vil alle elever få en sparekontrakt med hjem, hvor man i familierne kan aftale, om der er noget, man kan gøre for at spare på CO2. Man kan også skrive det på, som man allerede sparer.

7 Elevrådet byder op til fastelavn. Fastelavnsfest Elevrådet havde planlagt festen d. 11/3/09, som varede fra kl. 19 til 22. Man skulle mindst have 2 udklædningsting på, ellers måtte man ikke komme ind. Vi startede med at få taget billeder i grupper, efterhånden som vi kom. Derefter blev vi samlet inde i morgensangslokalet, hvor vi skulle hygge, spise pizza og drikke sodavand. Man fik 2 sodavand hver, og hvis man så skulle have flere, måtte man selv betale. Efter spisning gik vi ind i gymnastik salen for at slå katten af tønden. Vi blev delt op i to hold, og så blev der ellers slået til. Da vi var færdige, fik vi uddelt forskellige præmier: Den sjoveste fik Peter fra syvende, han var udklædt som lille prop af en ballerina. Den pæneste fik Anders fra ottende, han var Cæsar. Den sejeste fik Jacob fra niende, han var skovhugger. Den mærkeligste fik Marc fra niende, han var lækker babe ( hvis man ellers kunne kalde ham det). Marc Fra niende blev både kattekonge og kattedronning for det ene hold. Anders fra ottende blev kattedronning, og Andreas M fra syvende blev kattekonge for det andet hold. Efter præmieuddelingerne kunne man gå ind i morgensangslokalet og få chips og synge Singstar, eller man kunne bide til bolle inde i niendes klasseværelse. Så blev der tændt musik i gymnastiksalen, hvor man kunne fjante rundt og på en dans. Vi blev til sidst delt op i hold for at rydde op. Det var en sjov og hyggelig fest en god måde vi brugte vores aften på. Skrevet af Thea, Signe og Peter fra syvende klasse

8 Skolekomedie 6. Klasse underholdt med Jorden rund på gulvet i 80 dage Det var en rigtig flot og sjov forestilling. Tak for det.

9 Skolekomedie

10 Opslagstavlen Hvad mon Lise har med hjem fra Malawi? Vi glæder os til at høre historier fra den store verden. D. 29. april bliver foreløbig dato for cyklistprøven i Rønnede. &. Klasse cykler sammen med Møllevangsskolen og Bauneskolen. Det bliver spændende at se hvem der cykler af med sejren.

11 21/4 Generalforsamling 13/5 Fagdag 14/5 Arrangement for kommende børnehaveklassebørn 18/5 20/5/12 Praktisk/kreative dage for & 9. klasse 22/5 Fri 26/5 Skolekoncert 29/5 Sidste skoledag for 9. klasse 24/6 Dimission 26/6 Sidste skoledag 27/6 Sportsdag I forbindelse med 8.klasses pjojektuge skulle Peter bruge en klasse, som han skulle instruere og derefter afprøve et rollespil. 4.klasse var enige om, at det havde været en rigtig god oplevelse, og var på trods af kulden klar til at kæmpe resten af dagen, hvis det havde stået til dem. Opslagstavlen Kalender!

12 Børnehaveklassen STORE LEGO-DAG I BØRNEHAVEKLASSEN Vi har i børnehaveklassen en KÆMPE kasse med Lego og ingen vidste rigtig, hvad der egentlig var i den. Derfor brugte vi en hel onsdag på at finde ud af det. Vi vendte kassen på hovedet og fandt ud af, at der ikke kun var Lego i den. Der var også, brikker til forskellige spil, knappenåle, AV AV, og andet legetøj. Hurtigt kom der gang i byggeriet, flere små grupper opstod, og alt blev sorteret. Pigerne tog sig hurtigt af alt det lyserøde Lego, mens drengene tog sig af meget af det andet. Tilbage var dog stadig en kæmpe bunke og af det lavede vi et fælles tårnprojekt. Vi havde en hyggelig dag, som var svær at ende. Alle var ærgerlige over at klokken ringede og de skulle i SFO.

13 Torsdag d. 19. marts arbejdede 1. Kl. med lego, både manuelt og digitalt. Vi havde denne dag fået besøg af Jørgen (Victors far) som gæstelærer. Han skulle lære drengene, at bruge computeren til at designe deres egne lego figurer. Forinden var alle drengene blevet oprettet som bruger derhjemme. Derfor ankom de spændte med deres pass- 1. klasse 1. kl. som Lego Digital Designer.

14 2. klasse Mandag d. 23. marts havde vi fastelavn på skolen. Alle var udklædte, og da vi havde morgensang, lavede Mikael sjov og ballade, for mens vi sang Kan du gætte hvem jeg er, gik han rundt og løftede nogle udklædte op. Sammen med bh.kl., 1. og 2 kl. gik vi i gymnastiksalen for at slå katten af tønden. Chrisander og Amanda blev kattekonger, mens Johanne og Isabell blev kattedronnninger. Bagefter legede vi, hvor vi bed til bolle, spiste snørebånd og satte halen på katten. Dem der vandt konkurrencerne fik guldmønter. Der var slik i tønderne, og det spiste vi til sidst. Fugle 2.klasse har lavet fugle sammen med Annie, og det var sjovt. Vi har næsten lavet alle slags fugle. Vi har lavet musvitter, solsorter, dompapper, gråspurve, rødhalse, blåmejser og bogfinker. Det tog lang tid. Vi har hængt fuglene op i klassen, så nu bliver der fint i klassen, og det er vi glade for. Men der er mange andre fugle i verden. Der er jo også skovskader, måger og der er også svaner.

15 3. klasse 3.klasses tur til København. Vi mødtes på Haslev station kl I toget hyggede vi os og talte om alle mulige ting. I Køge stod Erik på toget og så var vi alle samlet. Da vi kom til København gik vi hen til Christiansborg, der så vi også politiheste. Derefter gik turen til Nationalmuseet, hvor vi skulle lære noget om børn i gamle dage. Der var en masse klædud-tøj, som vi tog på, så vi lignede børn fra gamle dage. Det var sjovt at være i gammeldags skole, læreren var ret streng. Bagefter kunne vi lege børn fra andre lande og en masse andet. Det sjoveste var at lege prinsesse, der skulle reddes af prinsen. Der var også et gammelt køkken, så man kunne se hvordan man lavede mad i gamle dage. Vi så også en film om Prinsessen på ærten, og man kunne tegne. På turen var der 4 voksne med, det var Lorna, Linda, Vivi (mor til Jens) og Jette (mor til Amalie). På vejen hjem i toget ordnede Vivi hår på nogle af pigerne. Det var en rigtig sjov dag. Skrevet af Maja og Kie 3.klasse.

16 4. klasse Skoleaften i 4. klasse Onsdag den holdt 4. klasse en hyggeaften på skolen. Vi startede med en sang og med at spise lækker mad. Vi viste vores flotte tidslinje, derefter lavede vi en lille koncert på blokfløjte, vi spillede fire numre og fik vores forældre til at synge med på det ene. Vi viste også en sjov leg fra engelsk, hvor alle var med, det var rigtig hyggeligt. Vi fremlagde vores solsystem, det var sjovt og det gik godt, selvom vi var lidt trætte. Til sidst var de fleste med til at drikke kaffe/te og spise kage. Uhmm! Vi glæder os til næste fest. Catrin, Fie, Anne og Sandra

17 5. klasse Det kgl. Teater og Eksperimentarium. Den 25. feb. var vi sammen med Bodil og Lise i Kbh. Vi tog toget fra Haslev. Da vi kom til Ishøj, måtte vi på grund af personpåkørsel over i en bus. Det var på det tidspunkt, hvor mange skulle på arbejde, så det blev noget af et kaos. Lidt senere kom vi igen over i tog, inden vi til sidst nåede Hellerup med bus. Her skulle vi på Eksperimentarium. En energiagent, en flink fyr, tog imod os og fortalte os om forskellige former for energi og om, hvordan man kan spare på energien, så der ikke kommer så meget CO 2. Bagefter blev vi delt ind i hold, og vi skulle løse nogle opgaver. Vi fik ros og fik at vide, at vi vidste meget og var dygtige. Så gik turen til Kgs. Nytorv, hvor vi skulle til ballet i det Kgl. Teater. Det var et stort og flot teater, med flere etager, en kæmpe stor lysekrone og meget guld. Vi så dronningens og hofdamernes loger, og vi havde også selv nogle gode pladser. Forestillingen var Fyrtøjet, som vi havde gennemgået i dansk. Det var dronning Margrethe, som havde stået for koreografien, der var flot og fantasifuld. En seng stod f.eks. op ad en væg, så prinsessen gik ind og ud af den. Kostumerne var også fine, og lyden var god. Det var sejt at være der. Bagefter gav klassekassen hotdog ved statuen af Kbhs. første biskop Absalon på Højbro Plads. Her kunne vi bl.a. se over til Holmens Kirke, Børsen, Christiansborg med slotskirken, Thorvaldsens Museum og huset hvor, kulturministeren har kontor. Der var også mange duer. Vi mødte pludselig Ottos forældre. Til sidst kørte vi med metroen. Vi sad helt foran. Det var spændende. 5.klasse s tur til FASAN i Næstved. Af Filip og Otto den Vi mødtes i 5.klasse kl. 8:15, hvorefter vi gik ned til bilerne, hvor der stod nogle af vores forældre, der ville køre os til FASAN i Næstved. Vi ankom kl. 8:45, hvor vi fik lidt information og så en film om genbrug. Kl. 9:00 begyndte rundvisningen. Vi startede med at se stedet, hvor de læssede alt affaldet af. Efter det gik vi op i kontrolrummet, hvor der blev styret alt fra ovnenes varme til kværnene, hvor det store affald blev kværnet. Ved siden af blev kranen styret. Derefter gik vi ud til de store ovne, og der var meget, og vi svedte for alle havde jakker på. Vi gik videre til der, hvor de renser røgen. Først kom røgen ind i en støvsuger, hvor alt skidtet kom ud af røgen, og derefter kom røgen ind i en vaskemaskine, hvor røgen blev spulet med vand. Først der var røgen ren og kunne komme ud af skorstenen, der var 70,00 meter høj. Da vi havde set alt det, gik vi hen til genbrugs afdelingen, den lå udenfor. Til sidst så vi komposten.

18 6. klasse Fastelavn! 5. og 6. kl. holdt fastelavn sammen, og det var hyggeligt. Vi blev delt op på hold på tværs af klasserne og skulle dyste med hinanden i forskellige konkurrencer. Vi skulle bl.a. spise lakridsbånd, bide til bolle, slå til potte og prøve forskellige stafetløb. Selvfølgelig slog vi også Katten af tønden, spiste fastelavnsboller og drak juice. Vi kom også en efter en op på podiet, hvor vi alle fik diplomer for vores udklædning. Vi havde en god dag og sluttede med at tale om, hvad vi skulle udklædes som til næste år. Lysfest i 6 kl. Vi holdt lysfest i 6.kl. d. 4/ Festen begyndte. kl. 19:00 og sluttede 20:00. Hver familie tog noget dejligt mad og drikke med, som vi alle fik lov til at smage. Der vi havde spist fik vi dessert. Derefter gik vi i gymnastik salen og spillede høvdingebold:( 6. mod rov). Alle fik svedt og grædt!!!!!! Skolekomedie I 6 klasse har vi øvet på den årlige skolekomedie. Denne her gang skulle det så være rundt på gulvet 80 dage. Vi har arbejdet med stykket lige siden d. 5. jan. Først så vi filmen Jorden rundt på 80 dage Vi har fordelt roller, lavet kulisser, valgt kostumer, haft teaterøvelser og til allersidst har vi øvet, øvet, øvet og øvet. Torsdag har vi fagdag og vi skal øve hele dagen, så vi replikker helt uden ad. Skrevet af 6kl. s Martin og Jakob

19 8.klasse Stemningsrapport fra projektugen i 8 klasse. Alle er kommet godt i gang, og det er dejligt! Vi har en masse spændende emner, som vi glæder os til at fremlægge. Vi får god vejledning af lærerne, og der er et svar på hvert spørgsmål. Vi kæmper os frem til et godt resultat! Tiden er knap, så vi har travlt. Hvis der er problemer, tager vi det i stiv arm og med oprejst pande. Alle er i godt humør. Vi glæder os allerede til næste års projektuge.

20 Konfirmationer 7. klasses konfirmationer i 2009 Signe: d. 26. april i Hylleholt Kirke kl. 10 Thea: d. 26. april i Hylleholt Kirke kl. 12 Louise: St. Bededag i Freerslev Kirke kl Caroline: St. Bededag i Freerslev Kirke kl Mikkel: St. Bededag i Dalby Kirke kl. 13 Andreas M.: St. Bededag i Dalby Kirke kl. 13 Pernille: d. 17. maj i Øster Egede Kirke kl. 10 Jimmi: d. 17. maj i Øster Egede Kirke kl. 10 Anders: d. 17. maj i Øster Egede Kirke kl. 10 Simon: d. 17. maj i Øster Egede Kirke kl. 10 Andrea W.: d. 17. maj i Øster Egede Kirke kl Amanda O.: d. 17. maj i Øster Egede Kirke kl David: d. 17. maj i Øster Egede Kirke kl Peter: d. 17. maj i Øster Egede Kirke kl Frederikke: Kr. Himmelfartsdag i Kongsted Kirke kl Amanda Ø.: Kr. Himmelfartsdag i Kongsted Kirke kl Vincent: Kr. Himmelfartsdag i Ulse Kirke kl Pigerne fra 5.klasse har lavet deres eget band (figurativt), som kan ses optil påskeferien og ugen efter. En trille og en fanfare blæses hermed til vore kommende konfirmander. Vi håber, I og jeres familie får en dejlig og mindeværdig dag.

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde Karen Mette er sygemeldt: Måske har nogle af Jer undret Jer over at Karen Mette ikke har været at finde i et stykke tid her i fritteren. Karen Mette fik før jul problemer med at sove om natten, og har

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88 historier LOGO historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 IDAS ENGEL 1 IDAS ENGEL historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 2 3 Ida skulle i skole. For første gang. Det

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 6-2013. Fastelavn i børnehave og skole. Side 1 af 6. Side 3. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 6-2013. Fastelavn i børnehave og skole. Side 1 af 6. Side 3. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 6-2013 Side 1 Fastelavn Side 5 LAN-party 15. februar Side 2 AKSE-uge for de ældste elever Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Fastelavn i børnehave og skole Fredag i uge seks

Læs mere

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag Endnu en skøn dag Der bliver lavet drager, dukker og teater på højt tryk. Alle børnene hygger sig sammen med deres venner. Vi har talt med to dejlige unger, Mikkel og Anna, fra 2 og 3 klasse. Mikkel og

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse i Regnbuen omkring skovture:

Spørgeskemaundersøgelse i Regnbuen omkring skovture: Skoleintra: Vi vil nu i gang med at bruge skoleintra lidt mere. Derfor vil vi fra denne måned, begynde at lægge Solstråleavisen ud på skoleintra. I første omgang, vil I forældre også få avisen i papir

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Gode råd... Bagside. 37.årg. Marts 2014 nr. 111. -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert

Gode råd... Bagside. 37.årg. Marts 2014 nr. 111. -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert Bagside Gode råd... -Bliv aldrig så mæt, at du ikke kan spise dessert -Hvis du vil ha' en kat, så begynd med at spørge, om du må få en hest -Når mor er sur på far, så skal du ikke lade hende rede dit hår

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

Den farefulde færd. Skrevet af Emil og Frederik

Den farefulde færd. Skrevet af Emil og Frederik Den farefulde færd Den 24. april 2014 øvede Rønnebæk skoles musicalhold på deres stykke den farefulde færd, som Therese Flensbak har skrevet, både manuskript og sange. Skuespillet handlede om tre dovne

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011 Fælles info Fastelavn. Forrige mandag var der fastelavn! Her bringes lidt foto fra arrangementet. En helt særlig tak skal lyde til de mange forældre som bagte fastelavnsboller og til Schweizer Bageriet

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 30. januar 2015 Fredagsbrev nr. 809 Næste uge: 31. januar 03.februar 05.februar 05.februar UGE 7 Baunen udlejet Lærermøde 4.-5.kl. på Asnæs Bibliotek Fastelavn på skolen Bestyrelsesmøde

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

KONTAKT 11/12 nr. 6. Indhold: M A R T S

KONTAKT 11/12 nr. 6. Indhold: M A R T S KONTAKT 11/12 nr. 6 M A R T S Indhold: Aktuelt i s. 2 Siden sidst s.2 Fritternyt s. 3 Volleystævne s. 4 Fastelavnsfest s. 5 Stemningsbilleder s.7 Info s.8 Side 2 AKTUELT I MARTS Tirsdag 06 Ekskursion 8.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret:

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Vi roder alle vegne. Der står ting på alle ledige pladser, så håndværkerne kan komme til. De er i gang mange steder. Ude er de ikke færdige med taget endnu, inde mangler

Læs mere

Denne avis er til: Februar 2007 1

Denne avis er til: Februar 2007 1 Denne avis er til: Februar 2007 1 Indhold Vuggestueplads???... 3 Rokketænderne... 4 Lukkedage i Paletten... 5 Hjemmesiden... 5 Fastelavn i børnehaven... 6 Hørt i vuggestuen... 9 Fastelavn i vuggestuen...

Læs mere

Håber I får nogle dejlige dage i kommende uge.

Håber I får nogle dejlige dage i kommende uge. Hold Øje uge 6 Så er det vinterferie. Håber I får nogle dejlige dage i kommende uge. Måske bliver man hjemme og hygger måske med en god bog Gratis e- bog vinterlæsning https://gratisborneboger.wordpress.com/

Læs mere

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren.

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren. UGEBREV nr. 28 uge 11 Årgang 6 Tidlig Sfo Efter påskeferien, nærmere bestemt fredag den 1. april, kommer der nye børn på friskolen. Der starter 9 børn i Tidlig SFO, som selvfølgelig bliver til den nye

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation Nyhedsbrev uge 09-2014 Side 1 Fastelavn Side 6 Fødseldagsinvitation Side 2 Nyt fra Troels Side 6-7 Bus Side 4 Forberedelser til fastelavn Side 8-12 Børnehaven Side 5 Fastelavn er mit navn.. Side 13 Kalender,

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF Nyhedsbrev uge 06-2014 Side 1 Kunst i børnehøjde Side 4 Køkken Side 2 Nyt fra Troels Side 5-8 Børnehaven Side 3 Side 4 Kreativ med de ældste Fastelavn Side 9 Kalender, kontakt mm. KUNST I BØRNEHØJDE PÅ

Læs mere

UGEBREVET. Fastelavnsarrangement

UGEBREVET. Fastelavnsarrangement UGEBREVET DATO: 31. januar 2014 NR.: 23. 18. årgang -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kære forældre, personale og elever Fagdage i

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 www.ib3.kk.dk Gammeltoftgade 19, opg. 27, 1355 København K Tlf.: 33 13 61 41 # 4 E-mail: nicoju@dronen.kk.dk 3.klasse på SMK En flok studerende fra Ålborg

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

KONTAKT. Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg. Indhold: Nr årg. 30. marts Bording Skole Solsortevej 7441 Bording

KONTAKT. Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg. Indhold: Nr årg. 30. marts Bording Skole Solsortevej 7441 Bording Nr. 5 37. årg. 30. marts 2007 Temauge: Det er smukt Bording Skole Solsortevej 7441 Bording KONTAKT Skolefest Byggeriet skrider frem Indhold: Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg.

Læs mere

Højmarkskolen KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2009/10 NR. 6

Højmarkskolen KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2009/10 NR. 6 www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2009/10 NR. 6 KALENDER FOR MARTS:

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 16.-23. april 2014 1 Onsdag den 16. april 2014 Rejsen til Marokko er denne gang noget anderledes. Emelie og Denni har været i Marokko som UngLeder i godt tre

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. marts 2015 Fredagsbrev nr. 814 Næste uge: 13.marts 16. marts 18. marts 18. marts 19.marts 20 marts 20 marts 21. marts Cafeaften kl.19.00 7. klasse rejser til Slovenien 5.kl.s

Læs mere

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8

KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2008/09 NR. 8 KALENDER FOR MAJ: Fredag

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til det 5 nummer af Heldagsnyt i år 2010.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til det 5 nummer af Heldagsnyt i år 2010. Maj 2010 Nyt fra Redaktionen Velkommen til det 5 nummer af Heldagsnyt i år 2010. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen. Bladet

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 5-2013 Side 1 Dukketeater i børnehøjde Side 8 LAN-party 15. februar Side 3 Åben-hus-arrangementet Side 9 Forældreinspirationsaften Side 4 Børnehaven Side 10 Kalender, kontakt mm. Dukketeater

Læs mere

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad.

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad. Tid til tørt tøj Glemt tøj og garderober Drømmedynen Fælles fødselsdag Sildesmagning Nyt fra afdelingerne Varm din medbragte mad Internet Kalender Tid til tørt tøj Vores legeplads er meget våd i øjeblikket,

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R KONTAKT 12/13 nr. 2 O K T O B E R Indhold: Aktuelt i Ny pædagogisk leder Fritter-nyt 4.B fremstiller ramper A-dage i første årgang 9. årgang på studietur A-dage i 0. årgang Stemningsbilleder Broer bygget

Læs mere

OBS! OBS! OBS! På grund af ombygning holder Caféen lukket i hele uge 19, ligesom Tirsdagsmusik d. 10. maj er aflyst.

OBS! OBS! OBS! På grund af ombygning holder Caféen lukket i hele uge 19, ligesom Tirsdagsmusik d. 10. maj er aflyst. Nyheder og Historier Nyt fra Værkstederne Fastelavn Påskefest i Caféen Første spadestik Multimedie værksted Som indstik Fødselsdagslisten Konkurrencen OBS! OBS! OBS! På grund af ombygning holder Caféen

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43

FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE. 28.10.2011 Uge 43 FREDAGSBREV STOKKEMARKE FRISKOLE 28.10.2011 Uge 43 8. kl. har været en tur i København. De besøgte Folketinget og Christiania. Der kommer mere fra deres tur i uge 45. England blev årets vinder på motionsdagen.

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen:

Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen: Ferie lukket: Hele SFO en holder ferie lukket i uge 29. Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen: Skorstensfejeren kasserede vores gamle brændeovn i hytten på marken. Men så kom Felix s bedstefar og

Læs mere

Varmt farvel til Jer alle.

Varmt farvel til Jer alle. Personale nyt: Jette kommer tilbage fra barsel til august, og Trine stopper samtidig som barselsvikar. I Regnbuen skal vi sige velkommen til vores nye studerende Sandie, der kommer ud i sin første praktikperiode

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Luka - drengen der ville være pige

Luka - drengen der ville være pige Luka - drengen der ville være pige - en børnenovelle af Socialpædagog & Forfatter Michelle Klæstrup Luca lå i sin seng og gned sig i øjnene, medens han kiggede rundt i sit værelse. Solen skinnede fra en

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. Indhold: A P R I L

KONTAKT 12/13 nr. Indhold: A P R I L KONTAKT 12/13 nr. A P R I L Indhold: Aktuelt i april s. 2 Fritternyt s. 3 4.a syr slanger s. 3 Besøg af Vejen Musiksko le s. 4 8.årgang i Odense s. 4 A-dage i E 3 s. 5 Foredrag med forfatter s. 6 Skolefest

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Lejrskolen. Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge Side 1 af 8. Lejrskolen 2013

Lejrskolen. Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge Side 1 af 8. Lejrskolen 2013 Nyhedsbrev uge 21-2013 Side 1 Side 2 Side 3 Lejrskolen 2013 Diverse Børnehaven - Lejr Side 7 Side 8 Overnatning på skolen Kalender, kontakt mm Lejrskolen I den forgangne uge har alle skolens elever været

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på Grillaften i Gekko og sommerfest i Kudu & Fritten. Juni måned betyder også,

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2012/2013 Nr. 4 Kalenderen skoleåret 2012 2013 Skolens aktivitetskalender kan ses på Skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk Ferieplan for skolerne - skoleåret

Læs mere

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.)

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.) Hammerum, den 27. marts 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Fredag d. 28. februar var der stor fest på skolen, da diskoteksudvalget afholdt diskofest for 0.-8. klasse. Efter en festlig intro fra forældreudvalget

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge Arbejdsdag. Håndaftryk. Venner - Børnegudstjeneste

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge Arbejdsdag. Håndaftryk. Venner - Børnegudstjeneste Nyhedsbrev uge 15-2013 Side 1 Side 2 Side 3 Arbejdslørdag Skolefest Logbøger fra Bh.kl.-1. kl. Side 5 Skoleskema for uge 16 Side 7 Indkaldelse til generalforsamling 18. april 2013 kl. 18.00 Side 8 Side

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

STED+SANS Rougsøskolen i Ørsted Tekster af 6.A og 6.B

STED+SANS Rougsøskolen i Ørsted Tekster af 6.A og 6.B STED+SANS Rougsøskolen i Ørsted Tekster af 6.A og 6.B HVAD NU HVIS Hvis Holbæk ikke var en by, så ville min ged falde om. Hvis Randers blev overtaget af fisk, så ville jeg pisse på et træ. Hvis jeg var

Læs mere

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt.

Nyt fra Redaktionen. Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt. Februar 2009 Nyt fra Redaktionen Velkommen til årets første nummer af Heldagsnyt. HeldagsNyt er et blad med mange funktioner og en god mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i heldagsskolen. Bladet

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 13. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 822 Næste uge: 14. maj 15. maj 18. maj 19. maj 22. maj Kr. himmelfart Fri Alex fri (eksamen-studie) Alex fri (eksamen-studie) Majfest kl. 18.00 20.30

Læs mere

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole.

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Kære elever, forældre og ansatte. Velkommen til det nye skoleår. I denne kalender kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage. I kan

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Grøn Institution - Dramaforløb om Gajus -

Grøn Institution - Dramaforløb om Gajus - Storyline: Dette er historien om Gajus Werner Alexander, en dagdrømmende dreng på 6 år, der bliver kontaktet af jorden, fordi den har brug for hjælp. Gajus beder alle Jordens børn om hjælp, og det lykkes

Læs mere

Endelige, endelig! kom hoppepuden. 10 x 16 meter, det er en størrelse, der kan tage mange elever.

Endelige, endelig! kom hoppepuden. 10 x 16 meter, det er en størrelse, der kan tage mange elever. Fredagsnyt d. 5. maj 2017 Kære alle Endelige, endelig! kom hoppepuden. 10 x 16 meter, det er en størrelse, der kan tage mange elever. Begejstringen har været endeløs og alle - også de ældste - har brugt

Læs mere

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev Maj. Gallamiddag. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Gallamiddag Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Maj BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

I fjerde klasse har vi fået en ny pige. Det er Natascha, der er skiftet fra Rønde skole til vores skole. Velkommen til Natascha og hendes familie.

I fjerde klasse har vi fået en ny pige. Det er Natascha, der er skiftet fra Rønde skole til vores skole. Velkommen til Natascha og hendes familie. Syddjurs Friskole Ugebrev 49 9. december 2016 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 14-15/12: Terminsprøver

Læs mere

Friskolens skriftlige beretning til Bøvling Fri- og Idrætsefterskoles generalforsamling 2017

Friskolens skriftlige beretning til Bøvling Fri- og Idrætsefterskoles generalforsamling 2017 Friskolens skriftlige beretning til Bøvling Fri- og Idrætsefterskoles generalforsamling 2017 Jeg er ofte blevet spurgt: Hvad er forskellen på en friskole og en folkeskole? Jeg er nok ikke den rigtige at

Læs mere

seng efter dejlig lejrdag. Se masser Husk Tjek VIGGO

seng efter dejlig lejrdag. Se masser Husk Tjek VIGGO Fredagsbrev Light uge 19 13. maj 2016 Skrevet torsdag aften mens Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup friskolens børn er ved at komme i 75753888 seng efter dejlig lejrdag. Se masser kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 06/2017 Nyt fra Børnehuset. Fastelavn Nu er det snart fastelavn, og det vil sige fest og ballade-tid I uge 6+8 har vi emneuge Fastelavn, hvor vi vil lave fastelavnsris og andet fastelavnspynt.

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R Indhold: Aktuelt i september Siden sidst 5.årgang til koncert Legepatruljekursus Cow parade. Fritternyt En dag med sundheds.. 7.klasserne fremlægger.. s.2 s.2 s.3

Læs mere

Næste orientering udkommer først i det nye skoleår 2013/ 2014

Næste orientering udkommer først i det nye skoleår 2013/ 2014 Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.5 Juni 2013 Årgang 50 Nyt fra ledelsen: Sommerferien er lige ved om hjørnet. Fredag den 28. juni afslutter vi kl. 12.00 i gården, hvis vejret holder

Læs mere

Velkommen tilbage! Der er meget at fortælle om i dette nummer af. Kildeskolenyt!

Velkommen tilbage! Der er meget at fortælle om i dette nummer af. Kildeskolenyt! Kildeskolenyt! Januar 2010 10. årgang nummer 1 Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38790140 Lærervær.: 38797140 Indhold: * Kalender * Tumlerummet med tegnekonkurrence * Redningsholdet * Fornemt

Læs mere

NYHEDSBREV. April 2005. Venner

NYHEDSBREV. April 2005. Venner NYHEDSBREV April 2005 Venner 1 Velkommen Der er naturligvis igen i år fejret fastelavn på behørig vis i Paletten. De var en dag med mange rigtig flotte børn. I kan læse om både børnehavens og vuggestuens

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Nyhedsbrev SFO januar 2014 Kære forældre Kinn Ball Spilleværksted STORE KARTONMASKER GYMNASTIKSAL(tirsdage)

Nyhedsbrev SFO januar 2014 Kære forældre Kinn Ball Spilleværksted STORE KARTONMASKER GYMNASTIKSAL(tirsdage) Nyhedsbrev SFO januar 2014 Kære forældre Vi starter ny aktivitetsplan i uge 3. Herunder kan du læse hvad der sker hvornår. Vi har desværre sagt farvel til Lisbeth, da hun skal hellige sig sit studie, og

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Egebladet. Egebladet. Nummer 5-14. årgang - juni 2010. Redaktion: Næste nummers deadline: Niels A. Hansen

Egebladet. Egebladet. Nummer 5-14. årgang - juni 2010. Redaktion: Næste nummers deadline: Niels A. Hansen Egebladet Nummer 5-14. årgang - juni 2010 Egebladet Ansvarshavende: Marianne Persson 8 Redaktion: Næste nummers deadline: Niels A. Hansen 24. september 2010 Anette Hareskov egeblad.169012@taastruprealskole.dk

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. oktober 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 796 Næste uge: Uge 42 11. oktober Uge 43 20. oktober 22.-23.oktober 23.oktober 24. oktober Børnenes efterårsferie - Skole og SFO lukket. 9.kl.

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

En måned med mange aktiviteter!

En måned med mange aktiviteter! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: En måned med mange aktiviteter! Marts 2005 5. årgang nummer 3 Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38 79 01 40 Lærervær.:38 79 71 40 Indhold: * Skolekalender

Læs mere