TRELLEGRUNDEN APRIL KVARTAL Vordingborg Marineforening Marinehuset, Sydhavnsvej 80, Vordingborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TRELLEGRUNDEN APRIL KVARTAL 2011. Vordingborg Marineforening Marinehuset, Sydhavnsvej 80, Vordingborg"

Transkript

1 TRELLEGRUNDEN APRIL KVARTAL 2011 Vordingborg Marineforening Marinehuset, Sydhavnsvej 80, Vordingborg

2 Vordingborg Marineforening Telefonliste Bestyrelsen: Formand Jes Hansen Kasserer Ole Nielsen Best. Medlem Henning G. Nielsen Best. Medlem Jørgen Olesen Best. Medlem Erik Petersen Best. Medlem Kazimierz Jørgensen Best. Suppleant Poul Ericsson Revisor Ole J. Nielsen Revisor Gert O. Pedersen Revisor Suppleant Benno Thomsen Barchef: Jørgen W. Nielsen Hovmester: Anette Jørgensen Banjemester: Kazimierz Jørgensen Sendemand: Ivan Tengstedt Flagbærer: Jørgen Olesen Web Administrator Michael Hoffmann Redaktion: Kazimierz Jørgensen Arrangementer i April kvartal 2011 Søndag d. 10. april kl.14:00 Bankospil Se side 7 Lørdag d. 16. april kl. 12:00 Påskefrokost Se side 10 Fredag d. 17. juni kl. 18:00 Grillfest Se side 21 OBS!!! Ret til ændringer forbeholdes, ved alle arrangementer. Da vi mangler plads i Marinehuset, er vi desværre nødt til at begrænse os til max 45 personer ved hvert arrangement hvor der er spisning. Støtteforeningen arrangerer den årlige udflugt søndag den 14. august Nærmere detaljer i Trellegrunden Juli kvartal. Afsæt allerede dagen nu. Deadline for indlevering af materiale til næste blad er: 1 / Telefon Marinehuset:

3 Skippers Side Så er det forår, med masser af sol og varme. Vi har igen haft en kold og bidende vinter. Hver gang der afholdes generalforsamling i vores marineforening giver det anledning til at se fremad(og lidt tilbage) på alle de spændende tiltag og tilbud som det kommende år byder på. Men allerførst vil jeg gentage ordene fra den Stor og varm tak til vores Støtteforening for samarbejdet og deres hjælp indtil i dag og på sigt. Under generalforsamlingen kom der blandt andet et konkret forslag om at gøre Flagdagen den 5. september endnu mere højtidelig. Dette forslag blev selvfølgelig efterkommet prompte, og vil første gang blive ført ud i livet den 5. september 2011 På landsplan er parolen Kanonjolle/Kanonbåd. Alle formænd for de lokale Marineforeninger skal mødes i Fredericia lørdag den 9. april 2011 og her have en gennemgang af jubilæumsprojektet - bygning af en Kanonjolle-Replica ( Replica betyder kopi, der forholdsvis ikke kan skelnes fra originalen. En kopi der anvendes til historiske formål) og herunder drøfte tiltag med henblik på at fremskaffe de fornødne midler. For 300 år siden var Kanonbåde meget udbredte, og jeg har læst i den gamle skibsoversigt, hvor der også er tegninger fra den hedengangne tid, at der blandt andet var et par kanonbåde der var opkaldt efter to byer her i området. Den ene hed nemlig, Wordingborg og den anden hed Præstøe som begge to havde stabelafløbning i 1805 samt udgik som krigsskib i 1814.(konstruktør: Dahlman). Om disse to både har haft missioner eller base i vores området vides ikke. På det sydligste Sjælland lå Petters Werft som i dag er kendt som Peterværft, som i perioden blev udset til flådebase med kanonbådsskure og værft til genopbygning af den danske flåde, der gik tabt til englænderne i I den periode blev der opført flere huse, hvoraf der i dag kun er Officerhuset tilbage. Dog blev flere af kanonbådsskurerne fra PettersWærft flyttet til Holmen i København. Den udføres byggeriet af det største skib, der nogensinde er bygget udenfor København, nemlig Ostindindiensfareren Cron Princesse Louice Augusta på Petters Werft, som i øvrigt er opkaldt sin ejer, godsejer Peter Johansen, Petersgård, der i 1777 opførte skibsværftet med kongelig tilladelse. Jeg kunne ikke dy mig for at svæve lidt i historien, men nu tilbage til nutiden. Anette, Kaz og Jørgen er i fuld to spring i stabelafløbning med et stort aktivitets program for 2. kvartal og vi glæder os alle. Godt og frugtsommeligt forår til alle. Efterlysning! Vi mangler stadig et Pudsehold, så hvis der er nogle friske fyrer eller fyrinder, der vil melde sig til messing- og kobberpudsning en gang om måneden, da venligst meld jer til banjemester Kazimierz tlf Støtteforeningen efterlyser bankospil, som vi har lånt ud, men men men, vi kan desværre IKKE huske til hvem, så hvis nogen ved noget om det, venligst kom på banen. Ring til en i bestyrelsen eller henvendelse i Barens Åbningstid. På forhånd tak. Jes Hansen

4 Støtteforeningen for Vordingborg Marineforening Arrangerer Bankospil Søndag 10. april kl. 14:00 Kom i god tid da der er rift om pladserne. Der vil som sædvanlig være mulighed, for at Købe øl, vand, kaffe/the, kage og boller. Kom og vær med og få en hyggelig eftermiddag. Algade Vordingborg Telefon Tapet - Malervarer Arrangementet er for alle medlemmer af Marineforeningen og Støtteforeningen.

5 PROFIL OPTIK BRILLER KONTAKTLINSER ALGADE VORDINGBORG TLF lørdags frokost d. 15. januar. Der var 15 tilmeldte medlemmer fra begge foreninger. Der blev spist og hygget. Derefter blev der serveret kaffe og kage. Alle var godt tilpas. Så er der godt gang i skafningen. Se flere billeder inde på Marineforeningens hjemmeside. Marineforeningen arrangerede årets første

6 Påskefrokost lørdag den 16. april kl. 12:00 Arrangør Marineforeningen Denne lørdag har vi valgt at lave en før påskefrokost, Prisen for dette arrangement incl. efterfølgende kaffe/the og kage er: kr. 65,00 pr. person. Vi håber der er mange fra begge foreninger, der har lyst til at deltage. Vordingborg Marineforening Generalforsamling. Fredag 18. februar afholdte Vordingborg Marineforening sin årlige generalforsamling. Der var mødt 29 medlemmer op, og da flaget var sat, bød formanden velkommen. Derefter blev de nye medlemmer kaldt op for at få deres medlemstegn. Tilmelding senest søndag den 10.april i marinestuen, eller til hovmester Anette tlf OBS! OBS! OBS! Som noget nyt vil baren forsøgsvis holde længere åben, på følgende lørdage fra kl. 10:00 14:00 Jes Hansen, Stig Stjernvik, Hans Helge Jensen, Tina Gertsen, Charly Bentsen og Ole J. Nielsen som hjalp til. Lørdag d. 9. april Lørdag d. 7. maj Lørdag d. 4. juni Alle de andre lørdage er de sædvanlige åbningstider fra kl. 10:00 12:00 OBS!!! Marinehuset holder lukket hele juli måned 2011 Derefter fik Ivan Nielsen, Kazimierz Jørgensen og Hans Helge Jensen 60 års Jubilæumstegn mens Knud E. Skovgaard fik 50 års.

7 Til dirigent blev Ole Nielsen valgt, hvorefter formanden aflagde Bestyrelsens beretning. Lars ville gerne have, at ved flagdagen 5/9 skulle man sige Ære være deres minde inden 1 minuts stilhed. Man skulle også bygge videre med Vordingborg Marineforenings 75 års jubilæum i Kasseren fremlagde regnskabet som blev godkendt. Der blev behandlet nogle indkomne forslag, et om at øge barens åbningstid som Jørgen og Tina skulle arbejde med, og et om at få mere plads i salen ved at flytte billardbordet og få nogle smallere borde. Der var også forslag om at ændre revisor til bilagskontrollant, men det bliver givet videre til distriktet, så vi gør det ens. Derefter blev budgettet godkendt og man bibeholdt nuværende Kontingent størrelse. Så var der valg til bestyrelsen. På valg var Ole Nielsen, Henning Nielsen og Jørgen Olesen, og alle blev genvalgt. Revisorerne Ole J. Nielsen og Gert O. Pedersen samt revisor suppleant Benno Thomsen blev alle genvalgt. Som ny sendemand blev Ivan Tengsted valgt, da Kurt E. Andersen ikke stillede op igen. Jørgen Olesen blev genvalgt som flagbærer, og som reserve flagbærer blev Tina, Jørgen W. og Jes valgt. NYE MEDLEMMER Vordingborg Marineforening siger velkommen til: Finn Bernhardt 9/ Mogens Bøgeskov Andersen 9/ Marineforeningen Foreningens formål er, at styrke nationens interesse for søværnet og søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde forbindelsen og kammeratskabsfølelsen mellem personel, der er eller har været tjenestegørende i Søværnet Æresformand Hans Kongelig Højhed Kronprinsen Der var intet til eventuelt så generalforsamlingen sluttede her. Derefter var det de gule ærters tur. Som sædvanligt var det en fortræffelig spise, tilberedt af Anette og Kazimierz og med hjælp til serveringen af Inge. Det blev igen en hyggelig aften.

8 Støtteforening for Vordingborg Marineforening. Fødselsdag Vordingborg Marineforening skal hermed ønske vore Fødselarer hjertelig tillykke Knud E. Skovsgaard 75 år 2/ John Olsen Pommergaard 65 år 15/ Jon Christiansen 50 år 15/ Formand Inger Andersen Tlf Næstformand Inge Mieritz Tlf Kasserer Annegrethe Nielsen Tlf Bestyrelsesmedlem Anette Jørgensen Tlf Bestyrelsesmedlem Helle Hansen Tlf Best. Suppleant Chr. Bendsen Tlf Revisor Henning Nielsen Tlf Revisor Ole J. Nielsen Tlf Revisor Suppleant Jørgen W. Nielsen Tlf Hvis du vil være medlem af støtteforeningen, eller vil støtte med en pengegave, kan du henvende dig til en i bestyrelsen. Kontingent for 2011kan der betales til bestyrelsen, eller man kan betale ved arrangementer som afholdes i Marinehuset eller i Marinehusets åbningstid.

9 Generalforsamling i Støtteforeningen. Den afholdte Støtteforeningen Generalforsamling for foreningens medlemmer. Kl. 19:00 bød formanden Inger Andersen velkommen. Ole Nielsen blev valgt som dirigent og som det første kunne han konstatere, At Generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt, hvorefter formanden Inger Andersen aflagde bestyrelsens beretning, som blev godkendt. Kasserer Annegrethe Nielsen fremlagde regnskab som blev godkendt. Formanden for Marineforeningen, Jes Hansen, takkede for Støtteforeningens hjælp i det forgangne år. Indkomne forslag: Christian Bendsen, foreslog at man skulle søge flere medlemmer til at vedligeholde området omkring Marinehuset ( Græsslåning, bekæmpelse af ukrudt m.m.). Valg til bestyrelse: Samtlige bestyrelsesmedlemmer blev genvalgt. Diverse: Vedr. fremtidige udflugter som arrangeres af Støtteforeningen, blev der fremsat ønske om at alle medlemmer kommer med forslag til, hvor vi kan tage hen. Aftenen sluttede med kaffe/the og dejlig hjemmebag. Bestyrelsen. Butterfly 650 har plads til 8 personer og stuvepladsen er godt udnyttet. Den har god stabilitet og med sit høje fribord udgør båden en sikker platform når der er frisk vind på fjorden. Båden opfylder alle krav og er naturligvis CE-mærket. Kontakt os på Eller på hjemmesiden John s Fisk & røgvarer Nordhavnen Vordingborg Tlf Udendørs salg af forskellige fiskeretter, samt fadøl og vand. Der er borde og bænke hvis vejret tillader det.

10 Vordingborg marineforening Lørdag d. 19. marts var der arrangeret frokost i Marinehuset. Denne gang var frokosten blevet til gammeldags oksekødssuppe med sur/sød flødepeberrodssovs og efterfølgende kaffe med hjemmebagt æblekage. 20 medlemmer fra begge foreninger mødte op. Der var en masse snak og hyggeligt samvær. En rigtig god dag. STATOIL Servicenter Næstvedvej i Vordingborg Tlf Åben alle dage til kl. 22 Othello Konditoriet v/jan Thomsen Algade 77 Voldgade 13 Vordingborg Så er der gang i skafningen og tid til en tur i baren. Algade 78 A Vordingborg Tlf

11 Grillaften Støtteforeningen arrangerer den årlige grillaften Fredag d. 17. juni kl. 18:00. Prisen er kr. 125,00 pr. person for hele arrangementet eks. drikkevarer. Menuen er: rødt kød, grillpølser, salat, forskellige kartoffelsalater og flutes. Øl, vand og vin til de sædvanlige barpriser. Derefter er der kaffe/the og småkager. Tilmelding senest søndag 12. juni, på lister ophængt i baren eller til Anette tlf Alle medlemmer af begge foreninger er velkommen. HUSK!!!!! at skrive jeres telefonnummer på tilmeldingslisten.

12 Foredrag i Marineforeningen torsdag d. 10. februar hvor Preben Jørgensen, brandinspektør i Vordingborg, holdt et meget interessant og humoristik foredrag om sin tid i den danske marine på korvetten Bellona samt viste en masse dejlige og morsomme lysbilleder. Der var 13 fremmødte. Derefter var der kaffe og hjemmebag. En rigtig dejlig og hyggelig aften. BELLONA ( ) Korvetten BELLONA Preben Jørgensen og nogle af de interesserede fremmødte FOG TRÆLAST & BYGGECENTER, VORDINGBORG Broværket Vordingborg Tlf Fax CVR-NR

Vordingborg Marineforening

Vordingborg Marineforening Vordingborg Marineforening Bestyrelsen: Telefonliste Formand Jes Hansen 55 37 56 53 Kasserer Ole Nielsen 25 46 10 08 Best. Medlem Henning G. Nielsen 55 98 41 38 Best. Medlem Jørgen Olesen 28 89 25 12 Best.

Læs mere

TRELLEGRUNDEN JANUAR KVARTAL 2013

TRELLEGRUNDEN JANUAR KVARTAL 2013 TRELLEGRUNDEN JANUAR KVARTAL 2013 1938-2013 Vordingborg Marineforening 75 år Vordingborg Marineforening Marinehuset, Sydhavnsvej 80, Vordingborg Vordingborg Marineforening Telefonliste Bestyrelsen: Formand

Læs mere

TRELLEGRUNDEN JANUAR KVARTAL 2015

TRELLEGRUNDEN JANUAR KVARTAL 2015 TRELLEGRUNDEN JANUAR KVARTAL 2015 Solopgang ved Vordingborg Marinehus den 29. december 2014 Vordingborg Marineforening Marinehuset, Sydhavnsvej 80, Vordingborg Vordingborg Marineforening Bestyrelsen: Telefonliste

Læs mere

www.hundested-marineforening.dk

www.hundested-marineforening.dk Nr.2 April 2014 33. årg. www.hundested-marineforening.dk MEDLEMSBLAD FOR HUNDESTED MARINEFORENING Havnegade 8-3390 Hundested Tlf. 47 93 88 36 www.hundested-marineforening.dk/ Redaktør Hans Jørgen Hansen

Læs mere

Mastekranen. Slagelse Marineforening Stiftet den 8. december 1925. Blad nr. 2 April 2015 44. årgang. Foto: Steen W. Buchart - 03.07.

Mastekranen. Slagelse Marineforening Stiftet den 8. december 1925. Blad nr. 2 April 2015 44. årgang. Foto: Steen W. Buchart - 03.07. Mastekranen Slagelse Marineforening Stiftet den 8. december 1925 Foto: Steen W. Buchart - 03.07.2008 Blad nr. 2 April 2015 44. årgang Marineforeningens Slagelseafdeling Bredegade 16 4200 Slagelse Tlf.:

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2008 35. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Nummer 3 17 Årgang Februar 2012

Nummer 3 17 Årgang Februar 2012 17 Årgang Nummer 3 Februar 2012 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Grenaa Marineforening

Grenaa Marineforening Referat af generalforsamling i Grenaa Marineforening d. 18/2-2011 klokken 18:00 i marinestuen Klitvej 2 8500 Grenaa. Klokken 18:10 bød formanden Per Schultz Petersen velkommen og to gaster hejste flaget.

Læs mere

K L E M Å. April 2010

K L E M Å. April 2010 K L E M Å 2 April 2010 Redaktionen Opsætning og div.: Mogens Jensen Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev Tlf. 74 53 03 68 Medredaktør: Kurt Koch Distribution: Mogens Jensen Næste Deadline: 20. juni

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

www.hundested-marineforening.dk

www.hundested-marineforening.dk Nr.1 Januar 2015 34. årg. www.hundested-marineforening.dk MEDLEMSBLAD FOR HUNDESTED MARINEFORENING Havnegade 8-3390 Hundested Tlf. 47 93 88 36 www.hundested-marineforening.dk/ Redaktør Hans Jørgen Hansen

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013.

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013. NØDEBO NIMBUS NYT 2. kvartal 2013. I dette nummer: Bestyrelsen Referat af generalforsamlingen Bestyrelsens årsberetning Invitation og tilmelding til Sommerturen sammen med svenskerne Kalenderen Bestyrelsen:

Læs mere

Mastekranen. Slagelse Marineforening Stiftet den 8. december 1925. Blad nr. 4 Oktober 2015 44. årgang. Foto: Steen W. Buchart - 03.07.

Mastekranen. Slagelse Marineforening Stiftet den 8. december 1925. Blad nr. 4 Oktober 2015 44. årgang. Foto: Steen W. Buchart - 03.07. Mastekranen Slagelse Marineforening Stiftet den 8. december 1925 Foto: Steen W. Buchart - 03.07.2008 Blad nr. 4 Oktober 2015 44. årgang Marineforeningens Slagelseafdeling Bredegade 16 4200 Slagelse Tlf.:

Læs mere

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com

Kasserer: Niels Sørensen, Grænge Skovvej 42, Toreby L. Tlf. 2469 8877 - email: niels.odum.sorensen@gmail.com Formand: Kjeld Larsen Lolle Alle 25, 4891 Toreby L. Tlf. 5168 5830 - email: jkl.lolla@post.tele.dk Næstformand og sekretær: Karin Rasmussen, Grænge Skovvej 108, 4891 Toreby L. Tlf. 6139 1959 - email: karst1010@gmail.com

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

www.hundested-marineforening.dk

www.hundested-marineforening.dk Nr.4 oktober 2014 33. årg. www.hundested-marineforening.dk MEDLEMSBLAD FOR HUNDESTED MARINEFORENING Havnegade 8-3390 Hundested Tlf. 47 93 88 36 www.hundested-marineforening.dk/ Redaktør Hans Jørgen Hansen

Læs mere

Vi kipper med flaget og siger TILLYKKE samt god vind fremover!

Vi kipper med flaget og siger TILLYKKE samt god vind fremover! Marineforeningens Slagelseafdeling Bredegade 16 4200 Slagelse Tlf.: 58 52 33 30 www.marineforeningen-slagelse.dk Bestyrelse: Formand: Hans Kargaard Thomsen 58 52 52 68 Harevænget 29, 4200 Slagelse 40 44

Læs mere

15. årg. Nummer 8. April STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ www.herningfolkedans.dk

15. årg. Nummer 8. April STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ www.herningfolkedans.dk 15. årg. Nummer 8 Taksvej 8-7400 Herning - Tlf: 9712 89 11 Medlem af DGI og Landsforening Danske Folkedansere tlf. 4456 2600 / www.handelsbanken.dk/ STØT VORE SPONSORER - DE STØTTER OS! www.herningfolkedans.dk

Læs mere

Indkaldelse til sen Sydkystens Sejlklub Særnumme r 36. årgang 2013

Indkaldelse til sen Sydkystens Sejlklub Særnumme r 36. årgang 2013 Indkaldelse til generalforsamling i Sydkystens Sejlklub onsdag den 5. marts klokken 19.00 i klublokalet ov er Kabyssen Sydkystens Sejlklub Særnummer 36. årgang 2013 MB Cobb Holder Få mere plads i cockpittet,

Læs mere

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2015 35. årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Åben alle dage Kl. 7-19. Tlf: 58 14 00 01

Åben alle dage Kl. 7-19. Tlf: 58 14 00 01 Nr. 104 April 2014 2 Hulby Gymnastikforening Uddrag af beretning ved Hulby Gymnastikforenings generalforsamling 26/2-14 Vi er nu godt inde i 2014 og har lagt 2013 bag os. Et år der sagtens kan ligne alle

Læs mere

Medlemsblad for Vordingborg Ro- og Kajakklub. 49. ÅRGANG - NR. 5 november 2014

Medlemsblad for Vordingborg Ro- og Kajakklub. 49. ÅRGANG - NR. 5 november 2014 Medlemsblad for Vordingborg Ro- og Kajakklub 49. ÅRGANG - NR. 5 november 2014 VORDINGBORG RO- og KAJAKKLUB NORDHAVNSVEJ 56, 4760 VORDINGBORG Tlf. 5537 3209 Web-adresse: www.vo-roklub.dk E-Mail: vo-roklub@vo-roklub.dk

Læs mere

MARINEFORENINGEN FANØ AFDELING ~ 1 ~

MARINEFORENINGEN FANØ AFDELING ~ 1 ~ ~ 1 ~ ~ 2 ~ ~ 3 ~ ~ 4 ~ ~ 5 ~ ~ 6 ~ ~ 7 ~ ~ 8 ~ ~ 9 ~ ~ 10 ~ ~ 11 ~ ~ 12 ~ ~ 13 ~ ~ 14 ~ ~ 15 ~ ~ 16 ~ ~ 17 ~ ~ 18 ~ ~ 19 ~ ~ 20 ~ ~ 21 ~ ~ 22 ~ ~ 23 ~ ~ 24 ~ ~ 25 ~ ~ 26 ~ ~ 27 ~ ~ 28 ~ ~ 29 ~ ~ 30 ~

Læs mere

Liljen. 66. årg April 2014 Nr. 4. Sidste års aprilsnar fra Carlsberg. Tuborg is skulle være det nye sort.

Liljen. 66. årg April 2014 Nr. 4. Sidste års aprilsnar fra Carlsberg. Tuborg is skulle være det nye sort. Liljen 66. årg April 2014 Nr. 4 Sidste års aprilsnar fra Carlsberg. Tuborg is skulle være det nye sort. Månedens Citat: En person der aldrig har lavet fejl, har aldrig prøvet noget nyt. Albert Einstein

Læs mere

Hulby Gymnastikforening

Hulby Gymnastikforening Nr. 108 April 2015 2 Hulby Gymnastikforening Uddrag af beretning fra generalforsamlingen 24/2: Så er 2014 pakket sammen og lagt på lager. 2015 er startet. Og hvad er der så sket. Den store begivenhed var

Læs mere

December 32. Årgang. Nr. 1

December 32. Årgang. Nr. 1 December 32. Årgang. Nr. 1 14 Stiftet 1877 Klubadresse Toldbodgade 14, 8930 Randers NØ www.randerssejlklub.dk E-mail: post@randerssejlklub.dk Bestyrelse Formand: Ole Uglsøe Christensen 2661 3917 E-mail:

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN TIRSDAG DEN 04. FEBRUAR 2014

GENERALFORSAMLINGEN TIRSDAG DEN 04. FEBRUAR 2014 GENERALFORSAMLINGEN TIRSDAG DEN 04. FEBRUAR 2014 Fanen blev føret ind, derefter sang vi traditionen tro I natten klam og kold Formand Johannes Lund Nielsen bød velkommen til alle brødre med en særlig velkomst

Læs mere