Pantera. Pantera Mere intelligent SPEED. spraying. fuldt automotiv kørsel, også ved sprøjtning. (profi 11/2011)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Pantera. Pantera Mere intelligent SPEED. spraying. fuldt automotiv kørsel, også ved sprøjtning. (profi 11/2011)"

Transkript

1

2 Pantera Pantera 4502 Mere intelligent SPEED spraying fuldt automotiv kørsel, også ved sprøjtning (profi 11/2011)

3 2 3 Med Pantera er du godt rustet til alle udfordringer inden for plantebeskyttelse. I denne selvkørende sprøjtemaskine til plantebeskyttelse er der anvendt den nyeste teknologi og de nyeste styresystemer. Dette udgør konceptet Pantera til store bedrifter og maskinstationer og er en vigtig del af intelligent plantedyrkning. Pantera 4502 Mere intelligent Side Topargumenter 4 Intelligent kabine-styring 6 Intelligent betjenings-styring 8 Intelligent chassisstyring og styretøjskontrol 14 Intelligent styring af drev 20 Intelligent plantebeskyttelses-styring 24 Standardudstyr 40 Bedømmelse i praksis 41 Service 42 Tekniske data 44 Se film:

4 Pantera Pantera konceptet: Intelligent kabine-styring I den rummelige kabine med det luftaffjedrede komfortsæde og med et rigtigt godt udsyn hele vejen rundt kan du køre sikkert og afslappet, selv på en lang arbejdsdag. Optimal service AMAZONE-maskiner giver en meget høj ydelse og kvalitet i arbejdet. Vores forhandlere og AMAZONE- Service er altid klar med kompetence og effektive løsninger. Intelligent betjenings-styring Pantera er bekvem og nem at betjene via multifunktionsgrebet og køreterminalen AMADRIVE. Samtidig giver betjeningsterminalen AMATRON 3 eller AMAPAD med integrerede GPS-Switch- og GPS-Track-systemer en enorm lettelse i arbejdet. Kommunikationen mellem terminal og maskine sker som standard via ISOBUS. Intelligent chassisstyring og styretøjskontrol Det enestående tandemchassis giver en rolig, vandret placering af sprøjtebommen. Det giver både sideværts stabilitet og gør det meget enkelt at ændre sporvidden. Der kan nemt skiftes fra 2-hjuls- til 4-hjuls- eller krabbestyring. Intelligent styring af drev Med den højtydende 218 hk motor og motorstyring med ECO- og POWER-tilstand får du en særdeles god brændstofudnyttelse. Motoren opfylder Tier 3B-emissionsstandarden. Derved kan du køre meget komfortabelt og trinløst hydraulisk fra 0 til 50 km/t, også uden at skulle skifte køretrin. Den tilladte maksimale hastighed kan variere på grund af de nationale færdselsregler. Intelligent plantebeskyttelses-styring Betjeningscentralen og den intelligente væskestyring letter arbejdet. Takket være Super-L2-sprøjtebommen med en arbejdsbredde på op til 40 m og den automatiske styring af sprøjtebommen, DistanceControl, kan du koncentrere dig fuldt og helt om den korrekte plantebeskyttelse.

5 Topargumenter 4 5 SpeedSpraying højere ydelse ved plantebeskyttelse Hos AMAZONE findes der forskelligt udstyr, så også påfyldning, transport og rengøring sker hurtigere, mere effektivt og dermed mere prisgunstigt. AMAZONE sammenfatter disse tekniske udstyrsdele til optimering af ydelsen ved plantebeskyttelse under overbegrebet SpeedSpraying. SPEED spraying

6 Pantera Stig ind og kør! Afslappet kørsel Hver arbejdsdag bliver en fornøjelse... når du sidder i denne kabine: Fremragende støjdæmpning Bekvem, bred indstigning med stige, der kan klappes op og ned hydraulisk Elektrisk indstillelige og opvarmede sidespejle Ekstra spejl, som giver et godt udsyn over forhjulet Kabineluftfilter Klimaautomatik Luftaffjedret komfortsæde med mange indstillingsmuligheder Rummeligt medhjælpersæde, der kan klappes op Armlæn med integrerede betjeningselementer, der kan justeres i højden og i længden Ratstamme med højde- og hældningsjustering Stor køleboks under sædet Dokumentholder CD-radio med Bluetooth-handsfree udstyr Solrullegardiner, for- og bagrude Ekstraudstyr: Aktivkulfilter eller kabineluftfiltrering kategori 4 Højeste betjeningskomfort I den rummelige førerkabine på AMAZONE Pantera finder du udstyr af høj kvalitet, du har et rigtig godt udsyn hele vejen rundt og en meget høj betjeningskomfort. På denne måde har du rigtig god kontrol over den selvkørende maskine.

7 Intelligent kabine-styring Ideel oplysning for optimalt overblik, også om natten Føl dig hjemme dag og nat Med belysningskonceptet på Pantera har du som fører det bedste udsyn på vejen, i marken og på maskinen, også i skumringen og om natten. Standardudstyr: 6 arbejdslamper i kabinetaget (4 + 2) Ekstraudstyr: Xenon-forlygter Side-View-lygter til oplysning af sideområder Arbejdsbelysning til betjeningsfelt Belysning, der giver lange og sikre arbejdsdage 1) Arbejdsbelysning (ekstraudstyr) 2) LED-enkeltdysebelysning (ekstraudstyr) 3) Bomlygter 4) Side-View lygter 5) Sidemonterede lygter 6) Forlygter Ved sprøjtebommen på Pantera kan du vælge mellem en udgave med 4 lygter eller en perfekt LEDenkeltdysebelysning. Kabineluftfiltrering kategori 4 For bedst mulig luftkvalitet under alle forhold tilbyder AMAZONE nu som ekstraudstyr en kabineluftfiltrering i kategori 4 i henhold til EN I kabinen er der overtryk, og alle nødvendige filterindsatser er tilgængelige, så indtrængen af støv og dampe forhindres. Filtreringen giver føreren ekstra sikkerhed takket være den rene luft i kabinen. giver perfekt udsyn hele vejen rundt (profi 11/2011)

8 Pantera Multifunktionsgreb til køretøj og sprøjte Mange funktioner i en hånd Hvad enten det gælder køregrebet eller betjeningselementet til sprøjtefunktioner med multifunktionsgrebet på Pantera kan du styre mange funktioner sikkert og bekvemt med en hånd. Stig ind og kør er vores motto! Med multifunktionsgrebet kan du køre maskinen trinløst og intuitivt. Ved aktiveret fartpilot og med multifunktionsgrebet i maksimal-position kører Pantera op til 50 km/t (tilladt maksimal hastighed kan variere på grund af nationale færdselsregler) på veje og med den aktuelt forvalgte sprøjtehastighed i marken. Du kan selvfølgelig også aktivere næsten alle funktioner til betjening af sprøjten på multifunktionsgrebet: Styring af delbredde og sprøjtebom, ekstrafunktioner såsom kantdyse-aktivering og +/- % knap til styring af udbringningsmængde. Når du trækker køregrebet bagud, aktiveres den nyudviklede hydrostatiske tokredsbremse automatisk. Denne hydrauliske ekstrabremse, der aktiveres automatisk, hjælper føreren i alle situationer. Den giver meget høj præcision ved start og rangering. Normalt er denne bremse tilstrækkelig til en præcis trinvis sænkning af hastigheden på vej eller i marken. Det er kun undtagelsesvis nødvendigt at træde på fodbremsen. Du kan ligeledes kontrollere hele styringen via multifunktionsgrebet AmaPilot: Du kan til- og frakoble styring på alle hjul samt den manuelle krabbestyring eller foretage korrektioner på skråninger. Multifunktionsgreb AmaPilot - Perfekt ergonomi - Næsten alle funktioner direkte via 3 niveauer i grebet - Indstillelig håndstøtte

9 Intelligent betjenings-styring 8 9 Ganske enkelt klasse AMADRIVE-touchscreen til køretøjsbetjening og -overvågning på Pantera. Alt under kontrol, overblik over det hele med AMADRIVE til alle funktioner Du kan styre følgende funktioner med et tryk på touchscreen på AMADRIVE: Fartpilot Motor-styring med eco- eller power-tilstand Forager-styring Sporbreddeindstilling Indstilling af sprøjtepumpens omdrejningstal Til-/frakobling af arbejdsbelysning på køretøj og sprøjtebom Endvidere kan der hentes flere forskellige data via displayet på AMADRIVE: Kørehastighed og motoromdrejningstal Brændstofbeholdning og motortemperatur Diagnosedata fra motor og hydrauliksystem Bakkamera, der kan leveres som ekstraudstyr Billederne fra bakkameraet (leveres som ekstraudstyr) og fra kameraet ved det højre forhjul vises også på farvedisplayet i høj kvalitet. Kamerateknik i høj kvalitet - Stor synsvinkel på Kamera med opvarmning og lotus-coating - Klart billede, også i mørke, med anvendelse af infrarød-natsynsteknik - Automatisk modlysfunktion

10 Pantera Moderne betjeningsterminal EN EN til til! ALT AMATRON 3 AMATRON 3 er fuldt nedad kompatibel med AMATRON + og opad kompatibel med ISOBUS-standarden og danner dermed en bro mellem NON-ISOBUS- og ISOBUS-verdenen. Med AMATRON 3 kan brugere sikkert og komfortabelt betjene både alle AMAZONE-redskaber med AMATRON + -udstyr (AMABUS) og redskaber, der understøtter ISOBUS-standarden. Naturligvis også, selv om disse ikke er fra AMAZONE.

11 Intelligent betjenings-styring AMATRON 3 Terminalen til alle plantebeskyttelsesfunktioner Nøjagtig dosering og enkelt betjening Betjeningsterminalen AMATRON 3 kan foretage fuldautomatisk regulering af den forprogrammerede sprøjtemængde (l/ha). Mængdeændringer i %-trin, der kan forvælges. Denne moderne terminal er særdeles brugervenlig takket være den overskuelige, enkle og logiske håndtering og de belyste taster. Til overvågningen af systemet er der indbygget et kontrastrigt og refleksfrit display. Med sin meget kompakte form optager computeren kun lidt plads i førerhuset. Takket være de to trykvisere bliver sprøjtemængden ekstra præcis, selv ved lav dosering. Seriefunktioner: Hoved- og delbreddeinddeling Op til 13 delbredder Digital trykvisning Digital påfyldningsniveauviser Comfort-pakke 1 fjernbetjent væskekredsløb Profi-bombetjening 1 til sprøjtebomsklapning i den ene side Visning af bommens position og aflåsning Jobstyring via task-controller med ISO-XML via USB-stick Seriel port til dokumentation og brug af GPS ISOBUS Særlige funktioner: Skummarkering Ende- eller kantdyseinddeling Profi-bombetjening 2 til vinkling af sprøjtebom DistanceControl automatisk føring af sprøjtebommen GPS-Switch, GPS-Track og GPS-Maps Multifunktionsgreb AmaPilot Betjeningen af sprøjteboms- og armaturfunktionerne ved hjælp af et multifunktionsgreb er ekstra behagelig. Det er muligt at betjene op til 26 funktioner på 3 niveauer. AMACLICK I specialkulturer og ved punktbehandling skal enkelte delbredder midt på bommen ofte til- og frakobles. AMACLICK er en anden ergonomisk betjeningsenhed, som kan anvendes i forbindelse med multifunktionshåndtaget, men også alene med AMATRON 3.

12 Pantera Endnu mere præcision med GPS-Switch, GPS-Track og GPS-Maps! En ny dimension af styring og overvågning Med den nye, innovative betjeningsterminal AMAPAD tilbyder AMAZONE en fuldstændig kvalitetsløsning til GPS-applikationer som automatisk GPS-baseret delbreddeomkobling, styresystemer og Precision-Farmingapplikationer. AMAPAD har en særligt ergonomisk 12,1 tommers berøringsskærm. Med det brugervenlige Mini-Viewkoncept kan applikationer, som man p.t. ikke vil betjene aktivt, men overvåge, vises overskueligt i siden. Ved behov kan disse forstørres ved at trække i dem med fingrene. Genvejstaster samt mulighed for at konfigurere instrumentbrættet individuelt med visninger afrunder betjeningsergonomien. Ved hjælp af en task-controller kan du udveksle data med softwaren på gårdens pc enkelt og sikkert via USB. Dette kræver kun, at softwaren på gårdens pc understøtter ISOBUS-dataudveksling (ISO-XML). Jobbet skal blot gemmes på en USB-stick og indlæses på terminalen. Efter udført arbejde kan dataene så igen overføres til gårdens pc. Ud over delbreddeomkoblingen GPS-Switch og den delarealspecifikke applikation via GPS-Maps er der med GPS-Track som standard også installeret en professionel, manuel sporføring af høj kvalitet. GPS-Track kan opgraderes helt frem til automatisk styring. Med AGI-3-modtageren er det desuden muligt at benytte et RTK-modul. En særlig facilitet ved AMAPAD er muligheden for at kunne integrere eksterne softwaremoduler, såkaldte AgApps (Agricultural Applications). Et eksempel på disse nye, innovative AgApp-applikationer er programgruppen AcuraSpray med AgApps ene WorkToZero og SmartRefill. Modtageren SGR-1 til delbreddeomkobling og sporføring (passiv) Modtageren AGI-3 til delbreddeomkobling og automatisk styring (ekstraudstyr) Sølvmedalje for restmængdestyringen AcuraSpray (AgApps SmartRefill og WorkToZero) på AGRITECHNICA 2011.

13 Intelligent betjenings-styring Overlapningsgrad 0 % Overlapningsgrad 50 % Overlapningsgrad 100 % GPS-Switch read GPS-Track read GPS-Switch til AMATRON 3 og AMAPAD Dette GPS-understøttede computersystem automatiserer til- og frakobling af maskinen på nøjagtige positioner på forageren, i udløbere og kiler. Der tages hensyn til arbejdsbredden og delbreddernes placering. Den automatiske delbreddeomkobling GPS-Switch giver præcision, komfort og sikkerhed: Man vælger ganske enkelt den ønskede overlapningsgrad, hvorefter automatikken kobler til og fra. Således kan også vanskelige udfordringer som f.eks. store arbejdsbredder, begrænset sigtbarhed ved tusmørke/mørke eller høje afgrøder mestres optimalt. Hertil kommer: Du sparer plantebeskyttelsesmiddel og skåner derudover miljøet. Og føreren kan koncentrere sig helt om overvågningen. GPS-Maps read GPS-Maps til AMATRON 3 og AMAPAD GPS-Track til AMATRON 3 og AMAPAD Parallelkørselshjælpen GPS-Track har vist sig at være en enorm lettelse ved orientering i marken. Den råder over diverse sporindstillinger, såsom A-B linje og konturkørsel samt en forhindringsfunktion. Køresporene er klart nummererede. Afvigelser fra ideallinjen vises grafisk på skærmen, og klare styreanbefalinger holder dig på sporet. Desuden vises afstanden til det næste kørespor præcist for at sikre en ideel orientering, f.eks. ved at finde den rigtige majsrække. GPS-Track Auto til AMAPAD (automatisk styring) En nyhed til Pantera er den valgfri automatiske styring. Systemet er sammensat af et specialudviklet hydrauliksæt til Pantera som formonteret udstyr (Steer ready-pakke) og modtageren AGI-3 med EGNOS- eller valgfrit RTKkorrektionssignal. Den automatiske styring kan ikke eftermonteres. Med begge terminaler kan applikationskort behandles GPSbaseret i shape-format. Man kan enten angive udbringningsmængden direkte eller angive det ønskede virkningsstof. Mængderne kan tilpasses yderligere i terminalen. Med den som standard installerede task-controller er det også muligt at afvikle applikationskort i ISO-XML-format.

14 Pantera Chassis-styring: Enestående! 1 2 1) Hovedramme 2) Affjedring 3) Hjulmotor med skivebremse 4) Tandemchassis 5) Svinggaffel Eksklusiv: Automatisk styring af affjedring Blød indstilling ved konstant hastighed Hård indstilling ved acceleration, bremsning og rangering Den enestående længdetandem AMAZONE Pantera Traditionelt chassis Drejepunkt Drejepunkt Kraftflow Kraftflow Kørselsretning Ujævnhed Kørselsretning Ujævnhed Ujævnheder ved højre forhjul udlignes med den lange tandem Drejepunktet hæves kun en anelse Kraftoverføringen i rammen er lav

15 Intelligent chassisstyring og styretøjskontrol Pantera letkørende intelligens Det specielle tandemchassis på Pantera giver dig ikke kun en god tilpasning til ujævnheder i terrænet, men også en høj stabilitet selvfølgelig også på skråninger. Takket være den niveauregulerede, hydropneumatiske affjedring nyder føreren også godt af en optimal komfort. Kombinationen af dette enestående chassis og det gennemprøvede AMAZONE-bomophæng sikrer en optimal og rolig bomplacering, også under vanskelige betingelser. Pantera 4502, 36 m, 520/85R38 Egenvægt kg Fordelene ved Pantera-chassis-konceptet Meget stabil ramme med gennemprøvede chassiskomponenter Pendulrammen giver optimal jordkontakt og en ringe grad af slip Komfortable og sikre køreegenskaber med tandem Hydropneumatisk affjedring med niveauregulering Driftssikker hydraulik ingen luftregulering Rolig bomplacering, forstærket med yderligere bomparallelogram-dæmpning Trinløs justering af sporvidde mellem 1,80 m og 2,40 m Stor frihøjde, op til 1,20 m Foragerstyring på styretøj og sprøjtebom Aflastning af føreren og mindre belastning på bommen Smal transportbredde (2,55 m), kompakt ved kørsel på vej Optimal vægtfordeling! 100 % kg 50 % 50 % Vægtfordeling fyldt og klappet ud En ensartet vægtfordeling på for- og baghjul er en grundlæggende forudsætning for en effektiv kraftoverføring på jorden. Derfor har Pantera 4502 med fuld beholder en optimal vægtfordeling på ca. 50 % på for- og bagaksel. Alt efter fyldstand og bomtype varierer vægtfordelingen maks. 5 %. Traktionskontrol er standardudstyr Drivmomentet på de fire hjulmotorer overvåges og reguleres konstant elektronisk, således at køretøjet også kører optimalt, selv under svære betingelser. Effektreducerende differentialespærrer er ikke nødvendige. I marken kommer du altid godt frem, også når der er meget fugtigt. På vejen giver ASR altid en sikker kørsel.

16 Pantera Styretøjskontrol: Det gælder om at være manøvredygtig, kompakt og fleksibel! 2-hjulsstyring 4-hjulsstyring Krabbestyring

17 Intelligent chassisstyring og styretøjskontrol ,50 m 6,30 m Du kan arbejde roligt og afslappet også på forageren På trods af køretøjets størrelse har Pantera en minimal venderadius på kun 4,50 m, når du kører med styring på alle hjul. Dette er muligt på grund af en kortere akselafstand og en høj styrevinkel. Med denne høje manøvredygtighed kan du optimere fladeydelsen enormt, særlig på små marker. Man kan skifte mellem 4-hjuls- og 2-hjulsstyring på multifunktionsgrebet. Med funktionen Krabbestyring arbejder du perfekt i sporet, også på skråninger. Man kan ligeledes korrigere styringen med et tryk på en knap på multifunktionsgrebet. Og når det er fugtigt og vådt, og når man kører på et blødt underlag, er sporforskudt kørsel med krabbestyring en afgørende fordel. Den hastighedsafhængige regulering af 4-hjulsstyringen sikrer, at bommens vandrette placering er optimal. Ved en hastighed over 8 km/t reduceres styrevinklen automatisk, og dette hindrer en ekstrem acceleration af bommen i køreretningen. Som ekstraudstyr tilbyder AMAZONE også løsninger med en GPS-understøttet automatisk styring. Dermed opnår du en spor-til-spor præcision på få centimeter. Pantera fungerer også intelligent på forageren: Hvis forager-styringen er aktiveret på AMADRIVE-terminalen, så skiftes der ved frakobling af sprøjten automatisk til styring med alle hjul, og sprøjtebommen hæves. Ved tilkobling efter vending sørger 2-hjulsstyringen igen for en perfekt placering af bommen. Centralt smøreanlæg Den fuldautomatiske centralsmøring giver lave driftsomkostninger og sikrer, at maskinen altid er driftsklar. På Pantera nås alle smøresteder, inklusive parallelogrammets.

18 Pantera Løftemodul 700: For ekstra løftehøjde på 70 cm. Hurtig justering af sporvidde Med den fuldautomatiske justering af sporvidden, som er standard, kan du eksempelvis som maskinstationsejer reagere hurtigt på de forskellige krav fra forskellige kunder, og i forhold til forskellige afgrøder. Når man har forvalgt den ønskede sporvidde, følger den cm-præcise indstilling automatisk. Smal på marken og bred på vejen enkelt og sikkert. Sporviddeindstilling fra 1,80 m til 2,25 m Med brede dæk også op til 2,40 m 1,80 m 2,25 (2,40) m

19 Intelligent chassisstyring og styretøjskontrol Stor frihøjde Afdækning af hjuldrev som standard Næsten grænseløs frihøjden I praksis er Panteras store frihøjde på 1,10 m en vigtig fordel. En fordel, som du får nytte af, særlig ved sprøjtning af rapsblomster, men også i høj majs. En meget planteskånende drift. Selv hjuldrevene er dækket med ekstra plader af rustfrit stål. Stor dagsydelse takket være intelligent logistik Med anhængertrækket, der tilbydes som ekstraudstyr, kan du trække en toakslet vandvogn med op til 16 t totalvægt bag din Pantera. Dette giver en meget høj ydelse pr. dag, også ved 1-mands-drift.

20 Pantera Styring af drev med optimeret brændstofudnyttelse Pantera kraftfuld intelligens Kraftpakken som en enhed af motor og hydrostat Dine fordele Deutz 6-cylindret dieselmotor med maks. 160 kw (218 hk) Turbolader med ladeluftkøler Common-rail-indsprøjtningsteknologi 6,06 liter slagvolumen Tier 3B-emissionsstandard takket være ekstern recirkulation af udstødningsgas og dieselpartikelfilter Trinløst hydrostatisk køredrev fra 0 til 50 km/t (tilladt maksimal hastighed kan variere på grund af nationale færdselsregler) Moderne brændstof-styring på vej og i mark med ECOog POWER-tilstand Behovsstyret kølerventilator reguleret af omdrejningstal Gennemprøvet Deutz-teknik med eget service-netværk Amazone Pantera overbeviste med det laveste dieselforbrug, den lille støjbelastning og den gode vægtfordeling og tilstrækkeligt store nyttelast. (profi 12/2011)

21 Intelligent styring af drev Renere luft giver en god køling Gennemtænkte kølesystemer: Behovstilpasset regulering af omdrejningstal Ved lille ydelse og lave temperaturer slår ventilatorerne oven i købet fra Placeret uden for det område, der tilsmudses: Ladeluft, hydraulik højre: Motor, klimaanlæg Arbejde med optimal brændstofudnyttelse: ECO eller POWER Takket være den nye og optimerede regulering af omdrejningstallet kører Pantera altid med optimal brændstofudnyttelse. Hvis man har valgt ECO-tilstand på AMADRIVEterminalen, finder motoren det optimale driftsområde for drejningsmoment og omdrejningstal alt efter køresituation. Når man sprøjter på en plan flade, kan man reducere motoromdrejningstallet til 950 o/min. Den automatiske tilpasning af omdrejningstallet sker fortløbende og fint afstemt mellem 950 og o/min. Hvis du dog arbejder på stejle skråninger eller med fuld beholder i meget bakket terræn, kan du i POWER-tilstanden aktivere den maksimale ydelse på op til o/min. Eksempel på ECO-tilstand Trinløs kraft Den kraftige 6-cylindrede Deutz dieselmotor med commonrail-indsprøjtningsteknologi har 218 hk og overbeviser med høj effekt og lavt brændstofforbrug. Takket være et moderne hydrostatisk køredrev kan du køre Pantera helt trinløst. Dette system giver et højt startmoment, selv ved et lavt motoromdrejningstal, og en meget dynamisk acceleration. Forhold mellem ydelse og vægt Selvfølgelig er den lave egenvægt på Pantera 4502 (9.900 kg ved 24 meter arbejdsbredde) en fordel med henblik på at opnå et lavt brændstofforbrug. Ved 230 liter tankindhold får du en høj hektarydelse på en lang arbejdsdag. 1. På plane flader kræves der 80 kw Motoren kører med o/min 2. Maskinen kører op ad bakke: Drejningsmomentet øges under belastning hastigheden forbliver konstant 3. Stigningen er længere: Den påkrævede effekt stiger til 120 kw Motorstyringen øger automatisk omdrejningstallet til o/min Hastigheden forbliver konstant med et let forøget brændstofforbrug

22 Pantera Bremse-styring: Din sikkerhed har højeste prioritet! Pantera sikker intelligens Når man sænker hastigheden, aktiveres den hydrostatiske tokredsbremse på Pantera og bremser roligt køretøjet ned til fuldstændig standsning. Her skal det nævnes, at anhængerbremsesystemet også aktiveres tidligt ved hydrostatisk nedbremsning af køretøjet. Med denne bremseteknologi er du altid på den sikre side, også ved kørsel på vej. Det pneumohydrauliske bremsesystem er en vigtig sikkerhedsanordning for at kunne bremse sikkert ved f.eks. hurtigt stop fra 50 km/t (tilladt maksimal hastighed kan variere på grund af nationale færdselsregler)) eller med fyldt anhænger. Amazone Pantera har meget gode køreegenskaber og kører 42 km/t ved kun 1400 omdrejninger. (profi 12/2011)

23 Intelligent styring af drev Konstant tryk reguleringspumpe Load-sensingreguleringspumpe Motor Hydromotor Aksialstempelpumpe Skivebremse Planetgear Reduktion 1:20 Pantera fleksibel intelligens I hydrauliksystemet leveres effekten af de tre effektive hydraulikpumper fra Linde. På grund af den store hjuldiameter kræves der et meget højt drejningsmoment, særlig ved start. Det intelligente drivsystem på Pantera opbygger ikke disse store kræfter hydraulisk, men mekanisk via planetgearenes udvekslingsforhold. Dette giver et meget sikkert drev under svære jordforhold og ved start. Hjulmotorerne, der kan justeres elektrisk, er altid optimalt indstillet i forhold til køresituationen, uanset om der kræves maksimalt drejningsmoment eller maksimalt omdrejningstal. Hurtigtkørende hydrostat med reduktionsgear ved hjulet Et højt drejningsmoment til enhver tid Ingen ændring af køretrin Mulighed for stor hjuldiameter Den justerbare aksialstempelpumpe leverer olie til hydromotoren Hver enkelt hydromotor er individuelt reguleret af omdrejningstallet (traktionskontrol) Et fast reduktion i planetgearet driver hjulet

24 Pantera Beholderne: Integreret i det samlede koncept

25 Intelligent plantebeskyttelses-styring Optimeret til professionel anvendelse! Sprøjtevæskebeholderen, der er placeret dybt i rammen, med et indhold på liter (Faktisk volumen liter) giver et godt tyngdepunkt og en ensartet vægtfordeling på Panteras fire hjul. Sprøjtevæskebeholderen og rentvandstanken består af glasfiberforstærket kunststof i høj kvalitet med glatte indvendige og udvendige vægge. Den dybtliggende udsivning giver en lav restmængde, også når der arbejdes på skråninger. En elektronisk fyldstandsindikator og fire roterende højtryksdyser til indvendig rengøring er standard. Alt er placeret sikkert! I et særligt rum under kabinen er der tilstrækkeligt med plads, eksempelvis til bekvem opbevaring af sugeslangen. Ved kabinens indstigning findes en støvtæt værktøjskasse. Her findes også en beholder til håndvask og en sæbedispenser. Den 500 liter store skyllevandsbeholder med fyldstandsindikator findes bag på Pantera.

26 Pantera Betjeningsenheden: Godt organiseret og automatiseret Betjeningselementer på Pantera 1) Ecofill-tilslutning (ekstraudstyr) 2) Trykfilter med automatisk rengøring 3) Tænd/sluk-knap arbejdslys sprøjtepumpe 4) Påfyldning rent vand 5) Sekundært røreværk 6) Hurtig tømning 7) 3" sugetilslutning 8) Slavedisplay komfortpakke 2 (ekstraudstyr) 9) Central, elektrisk betjening 10) Sugefilter 11) Pumpe (520 l/min) 12) Tilslutning trykpåfyldning (ekstraudstyr)

27 Intelligent plantebeskyttelses-styring Indskylningsbeholder og Powerinjektor Pulvermidler og større mængder ammoniak/kvælstof opløses hurtigt og sikkert ved kemikaliepåfyldningsbeholderen med den omfattende ringledning inklusiv ekstradyse og bliver samtidig skyllet ind med Power-injektoren. Med den specielle Ecofill-tilslutning kan opsugning og rensning fra store beholdere lettes betydeligt. Dunkafvaskning med kemikaliepåfyldningsbeholderen For at få en problemfri rengøring af kemikaliedunken og samtidig udnytte dunkens indhold fuldt ud skal du bruge rotationsdysen i dunkskylleanlægget. Den lukkede kemikaliepåfyldningsbeholder kan naturligvis skylles igennem til selvrengøring. Indskylningsbeholder lukker støvtæt, så der ikke kommer smuds i systemet, og der ikke trænger væske ud. Effektive pumper To effektive, let tilgængelige stempelmembranpumper (520 l/min.) sørger for, at der kan sprøjtes selv ved store vandmængder og høj hastighed, og at der altid omrøres tilstrækkeligt. Pumpe-omdrejningstallet kan indstilles frit i området mellem 400 og 540 o/min. På denne måde kan du f.eks. køre med et skånsomt omdrejningstal ved lav udbringningsmængde. Man opnår en effektiv fyldning med 3" sugeslange allerede i tomgang med 800 o/min. Man kan slå sprøjtepumpen til og fra på betjeningsfeltet.

28 Pantera Væske-styring gennemtænkt ned i mindste detalje Komfortpakkerne Med komfortpakke 1 (standard) har Pantera professionelt udstyr til automatisering af væskekredsløbet. Styringen af sprøjtevæskekredsløbets vigtigste funktioner (påfyldning, røreværksintensitet og rengøring) sker med fjernbetjeningen via terminalen. Således kan den ønskede påfyldningsmængde forvælges, og påfyldningsprocessen afsluttes automatisk. Røreautomatikken sørger for en kontinuerlig, niveauafhængig tilpasning af røreintensiteten. Ved indsugning af skyllevand lukker omrørerne automatisk. Til restfladebehandlingen kan der målrettet tilføres rent vand. Ved skyllefunktionen kan sprøjtebommen rengøres, uden at den originale koncentration ændres. Den automatiske rengøring giver en pålidelig fortynding af restmængden, og beholderen rengøres indvendig. I tilslutning til de automatiske funktioner kan du også styre alle funktioner manuelt via betjeningsfeltet på betjeningsenheden. Alternativt fås en trykpåfyldningstilslutning som ekstraudstyr. Comfort-pakke 2 Den nye pakke med ekstra rentvandspumpe for mere komfort ved påfyldning og rengøring er endnu hurtigere, renere og enklere. Alle funktioner i komfortpakke 2 betjenes via AMADRIVE. Et sekundært display på armaturet benyttes ved indtastning af de ønskede fyldstande, også udefra. De store fordele ved komfortpakke 2 - Fuldstændig automatiseret rengøringsproces med kontinuerlig indvendig rengøring. - Sugeslangen skal blot kobles på en enkelt gang, så fyldes både sprøjtevæske- og rentvandsbeholder automatisk. - Både ved dunkskylning og udvendig rengøring er der straks rent vand, så disse altid er klar til start.

29 Intelligent plantebeskyttelses-styring Dine fordele: Direkte, elektrisk til-/frakobling af dysehoved Alle dysehoveder integreret i DUS-cirkulationen! ca. 40 meter Start Trykomløbssystem (DUS) Uden DUS Med DUS fuld arbejdsbredde med det samme AMAZONE trykstyringen DUS garanterer en sikker cirkulation i hele systemet. Når arbejdet starter, bliver slangesystemet og sprøjteslangen fyldt med sprøjtevæske under tryk i modsat retning. Slangerne er derfor altid fyldt og er klar til brug i hele arbejdsbredden. Der er således ingen ventetid ved forageren. På grund af trykstyringen cirkulerer sprøjtevæsken kontinuerligt, når du kobler enkelte delbredder fra, hver gang du vender og under transport. Dermed forhindres aflejring, tilstopning eller udskilning i slangerne. Sprøjtevæskens koncentration er dermed altid konstant i slangerne helt ud til dyserne, så du altid kan starte arbejdet med det samme uden problemer, f.eks. efter skift til et andet middel. Ved en rengøring skylles derimod rent vand gennem slangerne helt ud til dyserne, uden at der skal sprøjtes. Under rengøringen føres den koncentrerede sprøjtevæske tilbage til sprøjtevæskebeholderen ved hjælp af trykomløbssystemet. Fra pumpen Reduktionsventil Deaktiveret delbreddeventil Strømmen af sprøjtemiddel føres af trykregulator til reduktionsventilen og strømmer med lavt tryk videre til drosselventilen. Sprøjtemidlet strømmer derefter i modsat retning gennem slangerne tilbage i beholderen. Kontraventil Til beholderen Sprøjtekapacitet

30 Pantera Super-L2-sprøjtebommen Superstabil, superlet og superkompakt på grund af den specielle AMAZONE flykonstruktion Pantera smidig intelligens AMAZONE sprøjtebomme i profilkonstruktion Samtidig: Lette stabile kompakte lang levetid Super-L2-sprøjtebommen leverer på den selvkørende Pantera bevis for sine ekstraordinære kvaliteter. Takket være den specielle AMAZONE profilkonstruktion er den ikke kun let og ekstremt stabil, men også meget kompakt i sin udførelse. Selv ved den maksimale bombredde på 40 m er transportbredden kun 2,55 m. I transportposition befinder sprøjtebommen sig bag ved kabinen. Det betyder: Ingen begrænsning i udsynet for føreren, ingen dryppende væsker i området ved kabinen. Den meget høje bomkvalitet sikrer en lang levetid, også ved meget høje arealydelser. Dine fordele: Super-L2-sprøjtebommens gennemprøvede modulsystem fra 24 m til 40 m, yderst stabilt og holdbart Stort højdeindstillingsområde fra 0,50 m til 2,50 m Centralt pendulophæng og hydraulisk hældningsindstilling for bommen sikrer en rolig bom også ved højt tempo Som standard Profi-bombetjening 1 : Denne ud-/ indklapning i en side er fleksibel i alle arbejdsbredder Som ekstraudstyr vinkling (Profi-bombetjening 2) Option DistanceControl til automatisk bomstyring Kompakte transportmål: - 2,55 m bred - 3,80 m høj Sprøjtebommen kan klappes sammen fire gange og sidder meget kompakt mod beholderen (profi 11/2011)

31 Intelligent plantebeskyttelses-styring Et led, der holder! VA-hydraulikforskruninger Hydraulikforskruningerne i specialstål sikrer en lang levetid og en høj gensalgsværdi. Arbejdsbredder på Super-L2-sprøjtebommen: fra 24 til 40 meter /32/23/ /32/23/ /28/19/ /26/19/ /26/19/ /24/15/ /22/15/ /19/ /22/15/ /19/ /19/ Antal dyser / delbredde Mulighed for andre opdelinger

32 Pantera Fleksibel, hurtig og præcis Endnu bedre med Profi-bombetjening! Profi-bombetjening fleksibel og komfortabel. Alle hydraulikfunktioner kan via AMATRON 3 udføres pålideligt og enkelt fra kabinen. Med et multifunktionsgreb bliver betjeningen ekstra komfortabel. Profi-bombetjening 1: Højdeindstilling, ud-/indklapning, foldning i én side med reduceret hastighed (maks. 6 km/t), bomreduktion, hældningsindstilling. Profi-bombetjening 2: Yderligere med uafhængig vinkling i én side. Sprøjtebom klappet ud Sprøjtebom på skråning Let reduceret arbejdsbredde Mere reduceret arbejdsbredde Sprøjtebom klappet ind i en side OBS! Kun op til 6 km/t Sprøjtebom med den ene side vinklet Profi-bombetjening 2

33 Intelligent plantebeskyttelses-styring Super-L2-sprøjtebom, 4-gange dæmpet Vibrationsdæmpning vandret (set i grundrids) Kørselsretning Bremse Fjederdæmpningselement Glideelement Kugleled Vibrationsdæmpning lodret Drejeled Støddæmper Fjedre Hældningsindstilling Blokering Din fordel: Meget få vibrationer, også ved høj arbejdshastighed

34 Pantera Styring af sprøjtebom AutoLift eller DistanceControl? Du vælger selv! Med den automatiske bomløfter AutoLift (standardudstyr) løftes bommen til den ønskede højde, hver gang maskinen frakobles. Ved start af sprøjtning sænkes den igen til arbejdshøjden. Alternativt fås den med automatisk bomstyring DistanceControl, et nyttigt stykke ekstraudstyr. Med DistanceControl følger bommen afgrødens overflade, løftes automatisk på forageren og reguleres videre i højde og hældning. DistanceControl muliggør en automatisk højde- og hældningsregulering eller en vinkel- og hældningsindstilling i forbindelse med Profi-bombetjening 2. Føreren kan koncentrere sig om korrekt plantebeskyttelse, mens computeren sørger for optimal bomstyring! DistanceControl Ultralydsføler Vinkelfølere Ultralydsføler

35 Intelligent plantebeskyttelses-styring Kantdyse-aktivering tre varianter til ethvert behov Grænsedyse-aktivering Til sprøjtning tæt på kanten mellem to følsomme kulturer kan sprøjtebilledet begrænses mere nøjagtigt med grænsedyser. Endedyse-aktivering Hvis der som følge af de gældende afstande skal sprøjtes med en meters afstand til markkanten, kan der anvendes endedysekobling. Ekstradyse-aktivering Til udvidelse af den regulære arbejdsbredde fås en asymmetrisk dyse. Dette er især vigtigt, hvis sprøjtesporsafstandene ikke er tilstrækkeligt nøjagtige. Udvendige delbredde frakoblet DUS aktiv Direkte, elektrisk aktivering af kantdyserne. Alle dysehoveder integreret i DUS-cirkulationen!

36 Pantera Styring af rengøring Gennemtænkt og komfortabel Pantera i praktisk brug Udvendigt og indvendigt vaskesystem Det indvendige vaskesystem med syv rengøringsdyser sikrer, at tanken rengøres optimalt. Med dyserøret på en 20 meter lang slange kan marksprøjten rengøres grundigt udvendigt i marken straks efter brug. Højtryks-dyserøret skal blot tilføres 17 l/min og arbejder med et tryk på 10 bar. Dertil kommer en 20 liter vandbeholder til håndvask med tilhørende sæbedispenser. Dine fordele: 20 m Slangelængde 10 bar arbejdstryk Kun 17 l/min kapacitet

37 Intelligent plantebeskyttelses-styring Flydende gødning gennemprøvede løsninger, der giver en høj ydelse Pantera er særlig egnet til flydende gødning: Anvendelsen af kunststof i høj kvalitet, en god lakering og anvendelse af rustfrit stål de fleste steder sikrer en lang levetid, også ved arbejde med flydende gødning. AMAZONE tilbyder til fordeling af flydende gødning i grove dråber flerehulsdyser (3 eller 7 huller) eller også FD-tungedyser. Super-L2-sprøjtebommen kan efter ønske udstyres med en ekstra sprøjteledning. De forskudte dysehoveder muliggør placering af slæbeslanger med en afstand på 25 cm. VA-vægte forbedrer slæbeslangernes placering i afgrøden. Ekstraudstyr HighFlow Til fordobling af de maksimale udbringningsmængder kan de to pumper tilkobles parallelt. Dette HighFlow-udstyr tilfører nye dimensioner for ydelse! Høje mængder flydende gødning kan således påføres ved højere hastighed. Ved grøntsagsdyrkning er der mulighed for sprøjtemængder på 2000 l/ha med 5 til 6 km/t. De store mængder er kun mulige med en ekstra sprøjteledning og dobbelt dysebestykning på en afstand af 25 cm.

38 Pantera Det rigtige dysevalg grundlaget for en vellykket plantebeskyttelse Mindre afdrift selv ved stor vindhastighed Med luftinjektordysen kan plantebeskyttelsesmidlet spredes med en meget lille afdrift. De kan anvendes universelt i alle kulturer og alle indikationer. Da dyserne fordeler sprøjtevæsken i store dråber, kan de anvendes ved højere vindhastigheder. AMAZONE tilbyder et bredt udvalg af dyser fra producenterne Agrotop, Lechler og Teejet. Enkelt- og dobbeltdysehoved Dyserhovederne med integreret membran-nondropventil, der sikkert forhindrer, at dyserne drypper, er placeret i bomprofilerne. Selvjusterende bajonetomløbere giver hurtig udskiftning af dyserne uden brug af værktøj. De tredelte eller firedelte dysehoveder er meget velegnede til arbejde, der kræver hyppige dyseskift som følge af forskellige kulturer. De udvendige dysebeskyttelsesrør, der også fås til hele sprøjtebommens bredde, beskytter de lange injektordyser og multidysehovederne.

39 Intelligent plantebeskyttelses-styring Eksempler 1) Lechler IDN ) Teejet XRC ) Agrotop Airmix Injektordyserne (ID, TTI) har et relativt groft dråbespektrum og meget variable med hensyn til deres anvendelsesområde. Det mulige trykområde er fra 2 til 8 bar. Hvis forstøvningskvaliteten er det primære ved anvendelsen, anbefales brugen af findråbede standard- eller lowdriftdyser som XR eller AD. På grund af tendensen til afdrift skal der udvises særlig forsigtighed over 3 bar. De moderne kompakt-injektordyser ID-K eller Airmix er et godt kompromis: De har en relativt lille afdrift, et ikke alt for groft dråbespektrum, og de kan køres med 2 til 4 bar. Hvis det afgørende er særlige forstøvningskvaliteter, er den dobbelte fladstråledyse et interessant alternativ: AVI Twin fra Agrotop er som dobbelt fladstråle-injektordyse heller ikke for fint forstøvende. Den todelte sprøjtestråle afgiver mere ensartet på plantens for- og bagside og er et interessant alternativ i flere tilfælde. Ved hastigheder > 10 km/t er TD-HiSpeed-dysen med asymmetrisk sprøjtevinkel en interessant praktisk trend. Dråbestørrelsens fordeling Injektordyser Injektordyser kompakt Antidriftdyser Fladstråle MVD* 125 µm 250 µm 350 µm 450 µm 575 µm Meget fine dråber Fine dråber Middel dråber Grove dråber Meget grove dråber Ekstremt grove dråber * Middel volumetrisk diameter

40 Pantera Standardudstyr Pantera 4502 Hydropneumatisk affjedret tandemchassis med automatisk niveauregulering, affjedring reguleret i forhold til fyldstand og kørehastighed Automatisk, trinløs central sporviddeindstilling fra 1,80 m til 2,25 m (alt efter dæk op til 2,40 m) Hydraulisk forhjulsstyring, styring på alle hjul og krabbestyring, arbejdshastighedstilpasset styrevinkel Foragerstyring med automatisk skift fra forhjulsstyring til styring på alle hjul, løft af sprøjtebommen med AutoLift Kørehastighed op til 50 km/t, trinløs hydrostatisk enkelthjulsdrift med traktionskontrol Hydropneumatisk bremsesystem med skivebremse og hydraulisk parkeringsbremse Deutz 6-cylindret dieselmotor med common-rail indsprøjtningsteknologi, Tier 3B-emissionsstandard, Maks. effekt 160 kw (218 hk) ifølge ISO 14396, Recirkulation af udstødningsgas og dieselpartikelfilter ECO-tilstand: Brændstofbesparende, effektafhængig regulering af omdrejningstal på vej og mark CLAAS Vista-Cab-kabine, klimaautomatik, varmeanlæg, luftaffjedret komfortsæde, justerbar ratstamme, CD-radio med Bluetooth handsfree udstyr, solrullegardin i for- og bagrude AMADRIVE-touchscreen-farveterminal (10,4 tommer) til betjening af køretøjet Positions-, nær- og fjernlys, 4x forlygter, 2x sidemonterede lygter og 2x side-view-lygter i kabinetaget, belysning af sprøjtebommen forfra samt tre lygter ved betjeningsfelt, beholdertårn og brændstoftank

41 Standardudstyr / bedømmelse i praksis Bedømmelse fra folk, der anvende r maskinerne i praksis: Holger Thomsen Uphusum, Tyskland Sprøjtepumpe (260 l/min kapacitet), Rørepumpe (260 l/min kapacitet), 520 l/min kapacitet i alt Pumpeomdrejningstal, der kan indstilles på terminalen, og fjernbetjent til- og frakobling af pumpen på betjeningsfeltet. Sugearmatur med 3" sugefilter (32 masker) og påfyldningstilslutning til rentvandsbeholder Trykarmatur, selvrensende 1 1/4" trykfilter (50 masker) og delbreddeinddeling, hurtigtømning Komfort-pakke 1 med automatisk fyldning, fyldstandsafhængig regulering af røreværk og fjernbetjent rengøring fra kabinen Super-L2-sprøjtebom med sprøjteledning, penduludligning og Profi-bombetjening 1 Sprøjtevæskebeholder l (faktisk volumen l) med røreværk, fyldstandsvisning, rentvandsbeholder 500 l Kemikaliepåfyldningsbeholder, beholderrengøringsdyser Elektrisk fjernbetjening Multifunktionsgreb til kørestyring og sprøjtebetjening Afdækning til betjeningsarmatur, håndvaskebeholder, udvendig vaskeanordning, digital ekstern fyldstandsvisning Maskinstationsejer Holger Thomsen bruger den selvkørende AMAZONE på mere end 5000 ha om året: Som maskinstationsejer skal man anvende teknik, som kunderne ikke selv har. Derfor er der ved plantebeskyttelse for os ikke noget alternativ til en selvkørende maskine. Holger Thomsens erfaringer med den selvkørende maskines styring på alle hjul: Ved drejning på forageren efterlader vi med den selvkørende maskine kun to spor, og derfor kører vi ikke så meget i stykker i voksende afgrøder. det hydropneumatisk affjedrede tandemchassis på den selvkørende maskine: Det kan bedre udligne ujævnheder, hvilket gør at sprøjtebommen er meget stabil. frihøjden på 1,10 m: Fungerer f.eks. rigtig godt ved blomsterbehandling i raps, for planterne beskadiges næsten ikke. den selvkørende maskines drev: Med det trinløse hydrostatiske drev og motoren på 200 HK kan den selvkørende maskine uden problemer holde hastigheden, både på vej og i mark. Motor og drev passer til størrelsen på denne maskine. den hydraulisk justerbare sporvidde på den selvkørende maskine: Det er blandt andet en fordel om foråret, når majsen skal behandles med herbicider. Hvis nogle kunder i fremtiden vil omlægge deres majsbestand til tæt såning, så er en sporviddejustering, der er så nem at betjene som denne, faktisk tvingende nødvendig.

42 Pantera AMAZONE altid i nærheden af dig Din tilfredshed er vores drivkraft

43 Service Vores kunders tilfredshed er det vigtigste mål Derfor stoler vi på vores kompetente forhandlere. De hjælper også med servicespørgsmål fra landbrug og maskinstationer. Gennem løbende kurser sikres det, at vores salgspartnere og serviceteknikere altid har indgående kendskab til den nyeste teknik. Vi tilbyder førsteklasses reservedelsservice Grundlaget for vores globale reservedelslogistik er det centrale reservedelslager på fabrikken i Hasbergen-Gaste. Her garanteres det, at reservedele altid er tilgængelige, herunder også til ældre maskiner. På det centrale reservedelslager i Hasbergen-Gaste garanteres det, at de dele, der er på lager, og som bestilles inden kl. 17, forlader lageret samme dag forskellige reserve- og sliddele kommissioneres og håndteres af vores højmoderne lagersystem. Dagligt sendes der op til 800 ordrer til vores kunder. Vælg hellere originalen med det samme Dine maskiner udsættes for ekstreme betingelser! Kvaliteten af AMAZONEs reserve- og sliddele giver dig den pålidelighed og drift ssikkerhed, som du skal bruge for at opnå en effektiv jordbearbejdning, en præcis udsåning, en professionel gødskning og en god plantebeskyttelse. Kun originale reserve- og sliddele er afstemt præcist til AMAZONE-maskinerne, når det gælder funktion og holdbarhed. Det garanterer et optimalt arbejdsresultat. Originaldele til rimelige priser betaler sig i det lange løb. Vælg derfor AMAZONEs originalteknologi! Fordelene ved de originale reserve- og sliddele Kvalitet og driftssikkerhed Innovative og produktive Øjeblikkelig tilgængelighed Høj gensalgsværdi på brugte maskiner VDMA-kampagne: Pro-Original

44 Tekniske data Pantera 4502 Nominelt volumen (l) Faktisk volumen (l) Skyllevandsbeholder (l) 500 Arbejdsbredde (m) Brændstoftanken (l) 230 maks. arbejdshastighed (km/t) 20 Transporthastighed (km/t) til 50 Transporthøjde (mm) Længde (mm) (Transportstilling, inkl. udvendig vaskeanordning) Transportbredde (mm) Sprøjtehøjde, min./maks (cm) Delbredder min./maks (Antal) 7 13 Vægt, tom (kg) Maks. til. totalvægt (kg) (afhænger af dæktypen) Kapacitet pumpe (l/min) 520 (260/260) Venderadius, styring på alle hjul (mm) Sporvidde (mm) (med brede dæk 2.400) Frihøjde (cm) Motoreffekt (kw/hk) maks. 160 kw (218 hk) (Oplysninger ifølge ISO TR 14396) Dæk Dimension Lastindeks Nødvendig bæreevne ved 40 km/t / ved lufttryk Sporvidde i mm Tværsnitsbredde i mm Udvendig diameter i mm 320/90 R54 151A8 / 151B kg/3,6 bar /90 R46 173d kg/2,2 bar /90 R50 158A8 / 158B kg/k.a /85 R46 158A8 / 155B kg/2,0 bar /80 R42 156A8 / 156B kg/2,4 bar /80 R46 155B kg/2,0 bar /85 R38 155A8 / 155B kg/1,6 bar /85 R42 162A8 / 159B kg/1,6 bar /85 R42 157A8 / 157B kg/1,6 bar /70 R38 170A kg/1,6 bar /65 R38 157D kg/1,4 bar /30 R38 160D kg/0,8 bar Illustrationer, indhold og angivelse af tekniske data er uforbindende! Maskinafbildninger kan afvige fra enkelte landes færdselsregler. AMAZONEN-WERKE H. DREYER GmbH & Co. KG Postfach 51 D Hasbergen-Gaste Telefon: +49 (0) Telefax: +49 (0) BRØNS MASKINFORRETNING Aps Tingvej Skærbæk Tel: / Fax: bmf@bmf-amazone.dk MI4430 (da_dk) Printed in Germany amazone@amazone.de

En ny dimension inden for plantebeskyttelsesteknikken Hurtig Flot Intelligent

En ny dimension inden for plantebeskyttelsesteknikken Hurtig Flot Intelligent UX 11200 UX 11200 1 En ny dimension inden for plantebeskyttelsesteknikken Hurtig Flot Intelligent AMAZONE-fabrikken udvider sit brede sortiment af udstyr til plantebeskyttelse med en ny model i UX-serien.

Læs mere

Flot, hurtig og intelligent!

Flot, hurtig og intelligent! Flot, hurtig og intelligent! Flot Hurtig Intelligent az Den målbevidste løsning Flot Flot takket være design og kvalitet! kombinerer skønhed, dynamik og kraft til et overlegent totalkoncept. De skarpe

Læs mere

UX Special/Super U Special Special U Super Super

UX Special/Super U Special Special U Super Super UX Special UX Super 1 Det første indtryk fortæller alt! Toppen af sprøjteteknik Den slagkraftige, kompakte bugserede sprøjte med lav vægt og lavt placeret tyngdepunkt, som du kører hurtigt og sikkert med

Læs mere

UG Special / Super. UG Special UG Super

UG Special / Super. UG Special UG Super UG Special UG Super Anbring sporene i den rigtige stilling! Indholdsfortegnelse UG præsenteres s. 2/3 Chassis s. 4 Trækstang s. 5 Opbygning, pumper s. 6/7 Anvendelsesteknik s. 8 Fremad med AMAZONE-ideer

Læs mere

Den nye dimension. Forspring gennem design, innovation og pålidelighed! INDHOLDSFORTEGNELSE. Marksprøjter UF 901 / UF 1201 / UF 1501 / UF1801

Den nye dimension. Forspring gennem design, innovation og pålidelighed! INDHOLDSFORTEGNELSE. Marksprøjter UF 901 / UF 1201 / UF 1501 / UF1801 UF 1 Den nye dimension Forspring gennem design, innovation og pålidelighed! Marksprøjter UF 901 / UF 1201 / UF 1501 / UF1801 Stor beholdervolumen: 900, 1200, 1500 eller 1800 liter Lille og stor arbejdsbredde:

Læs mere

Det første indtryk fortæller alt!

Det første indtryk fortæller alt! UX 1 Indledning Det første indtryk fortæller alt! Præcis, økonomisk og miljøvenlig! Toppen af sprøjteteknik Den slagkraftige, kompakte bugserede sprøjte med lav vægt og lavt placeret tyngdepunkt, som du

Læs mere

Kyndestoft trailersprøjter

Kyndestoft trailersprøjter Kyndestoft trailersprøjter Den fremtidssikrede sprøjte 7000 liter, 24m bom, affjedring, injektion og Air-spray Meget kraftig udførelse for lang holdbarhed Nem og logisk betjening af funktioner Betydelig

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Pantera Panter Pantera

Pantera Panter Pantera Inhalt Pantera 1 Mere intelligent Med Pantera er du godt rustet til alle udfordringer inden for plantebeskyttelse. I denne selvkørende sprøjtemaskine til plantebeskyttelse er der anvendt den nyeste teknologi

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

Bugseret marksprøjte UG effektiv og driftssikker!

Bugseret marksprøjte UG effektiv og driftssikker! UG Special UG Super UG Special/Super Bugseret marksprøjte UG effektiv og driftssikker! SPEED spraying 2 3 Fremad med AMAZONE-teknik En succeshistorie går sin gang! UG-trailersprøjte giver en brugervenlig

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

SCORPION

SCORPION SCORPION 9055 1 7055 1 7050 1 7044 1 7035 1 7030 1 6035 1 6030 1 Mål A Længde inkl. redskabsramme mm 5600 4985 4985 4985 4880 4880 4580 4580 C Maks. bredde mm 2500 2500 2500 2500 2280 2280 2280 2280 D

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring

Hakomatic 1800 V/LPG. Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG Så stærk som den ser ud. Erhvervsrengøring Hakomatic 1800 V/LPG To-i-en: Rationel fejesugning. Den kombinerede feje/- sugemaskine til rationel tung og konstant indsats, inde og ude.

Læs mere

Bugseret marksprøjte UG Effektiv og driftssikker!

Bugseret marksprøjte UG Effektiv og driftssikker! UG UG Bugseret marksprøjte UG Effektiv og driftssikker! 2 3 Trailersprøjten UG med et beholdervolumen på 2.200 og 3.000 l udmærker sig ved sin robuste og brugervenlige konstruktion. Med Super-S2-bommen

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260 Ergonomi og kraft Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I næsten 50 år har vi udviklet læssere til individuelle behov. Vore kunders

Læs mere

Maestro. Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik

Maestro. Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik Maestro Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik PHILIPP HORSCH: Adskillige års hårdt udviklingsarbejde ligger til grund for Maestro og dens innovative doserings- og separeringssystem. Tusindvis

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L 20.000-24.000 L 1 Kimadans nye rustfri gyllevogn har et rumindhold på 20-24 m 3 og to eller tre aksler. Vognen er udstyret med en rustfri ståltank, som giver vognen større styrke, mindre vægt og dermed

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

» SAMSON SHB4-36m. Slæbeslangebom. Forserie. - growing together

» SAMSON SHB4-36m. Slæbeslangebom. Forserie. - growing together » SAMSON SHB4-36m Slæbeslangebom Forserie - growing together Nytænkning og banebrydende teknologi - Helt ny, kompakt og integreret konstruktion SAMSON AGROs nyeste bom, SHB4-36m, er som det ligger i navnet

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt : 20 HK Maskinvægt : 1175 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

Liftophængt sprøjte UF

Liftophængt sprøjte UF Liftophængt sprøjte Forspring gennem design, innovation og pålidelighed! SPEED spraying Amazone 1201 overbeviste i testen ikke kun i kraft af den gode betjening. Den havde også den bedste føring af sprøjtebommen

Læs mere

Marksprøjte UF SPEED. Forspring gennem design, innovation og pålidelighed! spraying

Marksprøjte UF SPEED. Forspring gennem design, innovation og pålidelighed! spraying UF UF Marksprøjte UF Forspring gennem design, innovation og pålidelighed! SPEED spraying Amazone UF 1201 overbeviste i testen ikke kun i kraft af den gode betjening. Den havde også den bedste føring af

Læs mere

Rengøringsteknik. Scrubmaster B115 R Kompakt Ride-on gulvvaskemaskine. Til rationel rengøring af hal- og industrigulve

Rengøringsteknik. Scrubmaster B115 R Kompakt Ride-on gulvvaskemaskine. Til rationel rengøring af hal- og industrigulve Rengøringsteknik Scrubmaster B115 R Kompakt Ride-on gulvvaskemaskine Til rationel rengøring af hal- og industrigulve Kompakt Ride-on gulvvaskemaskiner Scrubmaster B115 R Effektivt og bekvemt arbejde i

Læs mere

En fleksibel kraftpakke.

En fleksibel kraftpakke. 1880 En fleksibel kraftpakke. Valgfrit med beskyttelsestag til føreren eller med kabine. Vores stærkeste Hoftrac. Den nye 1880-maskine er bindeleddet mellem de små multifunktionelle Hoftrac -maskiner

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

Kyndestoft Demeter 836

Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Demeter 836 Kyndestoft Fremtidens landbrugsmaskiner Dette er standard på sprøjterne fra Kyndestoft: Stort suge filter, Trykfilter, sikkerhedsfilter og liniefiltre Led lys baglygter og sidemarkering

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort.

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Bør være på ethvert værksted Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Yderligere oplysninger finder du på www.bosch-do-it.dk.

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 2000 Koncept Dette er virkeligt et nyt design med fornyende og kraftfuld konstruktion, skabt for en række af moderne fejemuligheder. Dulevo 2000 er den perfekte kompaktfejemaskine for alle årstider. Indbygget

Læs mere

EMC: Formlen til større doseringspræcision

EMC: Formlen til større doseringspræcision Arbejdsbredde 18 til 50 m EMC: Formlen til større doseringspræcision Innovation for maksimal præcision H-Drive: hydraulisk træk af spredeskiver ISOBUS-styring med CCI-, John Deere- og Müller-terminaler

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

UX Special UX Super UX 11200

UX Special UX Super UX 11200 UX Special UX Super UX 11200 UX Special/Super/11200 Det første indtryk fortæller alt! SPEED spraying 2 3 Toppen af sprøjteteknik Den effektive, kompakte trailersprøjte med lav vægt og lavt placeret tyngdepunkt,

Læs mere

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere.

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR har siden 1991 været løsningen på intelligent kørselsafhængighed vha. computerstyring. Herved opnås en betydelig kapacitetsforøgelse,

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

Båndlægger fra GB-serien

Båndlægger fra GB-serien KARTOFFELTEKNIK ROETEKNIK GRØNTSAGSTEKNIK Båndlægger fra GB-serien Professionel læggeteknik af høj kvalitet Båndlæggeteknik fra Grimme: 2-, 3- og 4-rækket GB-serien (Grimme Beltplanter) står for er den

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

AMATRON 3. AMATRON 3 En til alle Let at betjene Moderne og fremtidsorienteret

AMATRON 3. AMATRON 3 En til alle Let at betjene Moderne og fremtidsorienteret AMATRON 3 AMATRON 3 AMATRON 3 En til alle Let at betjene Moderne og fremtidsorienteret 2 3 AMATRON 3 Betjeningsterminalen til gødningsspredere, marksprøjter og såmaskiner muliggør en optimal maskinbetjening

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt

Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt 60/65/75/85/100 B / M - 70 S Gulvvaskemaskiner Den innovative gulvvaskemaskine, som gør det muligt at reducere udgifterne til rengøring væsentligt Fås i en version med en pladebørste med 60 cm arbejdsbredde,

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

AL 440 AL 750 KNÆKSTYREDE LÆSSERE

AL 440 AL 750 KNÆKSTYREDE LÆSSERE AL 140 AL 340 AL 440 AL 540 AL 650 AL 750 AL 340 Kabine AL 540 Kabine AL 650 Kabine AL 750 Kabine KNÆKSTYREDE LÆSSERE AL140 - Hydrostatisk fremdrift - ROPS eller FOPS godkendt sikkerhedsbøjle - Differentialspærre,

Læs mere

Hamrende stærk og med kompakt form

Hamrende stærk og med kompakt form Hamrende stærk og med kompakt form Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Den nye Compact-generation af slagboremaskiner fra Bosch. Uanset om du vælger Easy, Universal eller

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

UX 01. Trailersprøjte UX 01

UX 01. Trailersprøjte UX 01 UX 01 UX 01 Trailersprøjte UX 01 SPEED spraying 2 3 Den seneste generation af trailersprøjte UX 01 med en beholdervolumen på 4200 til 6200 liter tilbyder endnu mere præcision og ydeevne, samt endnu mere

Læs mere

Cirrus Activ Cirrus Cirrus Ac A tiv cti

Cirrus Activ Cirrus Cirrus Ac A tiv cti Cirrus Activ 1 Den rigtige såteknik til enhver situation Grunlaget for et stabilt og højt udbytte allerede med udsåningen. Maskiner, der er tilpasset optimalt til hvert anvendelsesområde, er den vigtigste

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes!

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes! Det innovative læggemaskineprogram fra GL 30-serien Læg med succes Høst med succes! Med GL 30-serien fra Grimme lægger du perfekt! Gå i gang med at lægge: med det innovative læggeelement fra Grimme, som

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

Rainstar indtræksmaskiner

Rainstar indtræksmaskiner Rainstar indtræksmaskiner Vejledende prisliste excl. moms 1. maj 2014. Med forbehold for trykfejl og ændringer uden varsel. - gode grunde til at vælge Rainstar: En Bauer Rainstar fra Agrometer er det rette

Læs mere

Gylleudlægger SDS Den velkendte maskine til store mængder gylle. Større slange = større kapacitet

Gylleudlægger SDS Den velkendte maskine til store mængder gylle. Større slange = større kapacitet Gylleudlægger SDS 7000 Den velkendte maskine til store mængder gylle Med SDS 7000 får du en gennemprøvet maskine, som løbende er blevet udviklet og optimeret gennem mere end 20 år. Gylleudlæggeren arbejder

Læs mere

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde Rotorvendere Z Hydro Z Pro Z 1000 Powered by Kongskilde Rotorvendere Alle rotorvendere fra JF har følgende udstyr: Artikuleret 3-punktsophæng. Rotorvenderne følger terrænet uafhængigt af 3-punktsophænget

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

BJ-Agro Planteavlsdag Januar 2019 Hovborg Kro

BJ-Agro Planteavlsdag Januar 2019 Hovborg Kro BJ-Agro Planteavlsdag 2019 14. Januar 2019 Hovborg Kro Brdr. Toft Sprøjtespecialisten Grundlagt 1968 Import af Bargam siden 1996 Omkring1.000 Bargam sprøjter solgt Import af Knight sprøjter siden 2014

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

Betjeningsvejledning

Betjeningsvejledning Betjeningsvejledning MULTI-Control Version: V1.20190731 3030248965a-02-DA Læs og følg denne vejledning. Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Bemærk at der eventuel findes en mere aktuel version

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

KARTOFFELTEKNIK ROETEKNIK GRØNTSAGSTEKNIK TECTRON 410/415. kartoffeloptagningens giganter: 4-rækket kartoffeloptager med 10 eller 15 ton tank

KARTOFFELTEKNIK ROETEKNIK GRØNTSAGSTEKNIK TECTRON 410/415. kartoffeloptagningens giganter: 4-rækket kartoffeloptager med 10 eller 15 ton tank KARTOFFELTEKNIK ROETEKNIK GRØNTSAGSTEKNIK TECTRON 410/415 kartoffeloptagningens giganter: 4-rækket kartoffeloptager med 10 eller 15 ton tank TECTRON 410/415: Markens giganter Med introduktionen af tectron

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Verdens mest effektive minidumper

Verdens mest effektive minidumper Verdens mest effektive minidumper UNIKT STYRETØJ SUVERÆNE KØREEGENSKABER Styr ét ton med en hånd Twinca A/S udvikler, producerer og forhandler hydrauliske minidumpere til kunder over hele verden. Under

Læs mere

Moderne planteavl kræver effektive løsninger

Moderne planteavl kræver effektive løsninger Arbejdsbredde 10 til 18 m Moderne planteavl kræver effektive løsninger MDS viser sine styrker i det daglige arbejde Uanset om det er almindelig planteavl med plejesporsystemer op til 18 m eller specialdyrkninger,

Læs mere

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE DA.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE DA.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.DA.0915 TOP 1252 C S-LINE 4-rotorrive med midterplacering Korte høstperioder kræver slagkraftig landbrugsteknik. 4-rotorriven giver p.g.a sin store arbejdsbredde op

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre.

LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. LT automatiske og semiautomatiske limpåføringsmaskiner til bl.a. vinduer og døre. Juni 2013 Automatiske og halvautomatisk limmaskiner til tap limning f.eks. til dørindfatninger og vinduer - med et eller

Læs mere

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T

I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T I N D U S T R I A L A N D C L E A N I N G E Q U I P M E N T 850 850 Koncept Dulevo 850 er, takket være dens excellente kompakte design, fantastiske fejekapacitet og den store smudskasse, den mindste vejfejemaskine i sin klasse. Moderne design, innovative konstruktioner

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere