Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT"

Transkript

1 medlems- nyt Nr. 6 SEP. A - NN OKT årgang Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT Midt i september var der en større flok af foreningens medlemmer, som - sammen med nogle stykker fra naboforeningerne - tog af sted mod Öland for blandt andet deltage i den lokale vandring kaldet Böda-Luffen. Selv om vejrudsigterne ikke havde været helt optimistiske op mod afgangen, blev det dog et særdeles nydeligt vandrevejr, og alle dagene var det tørt, så man kunne få det fulde udbytte af turen. Der vil komme mere om turen her i bladet, men dog først i næste nummer. HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

2 HOLBÆK GANGSPORT Timianvej Holbæk Bestyrelse: Kirsten Frederiksen - formand E Rita Ellingsen - kasserer E Jan Vilhelmsen - næstformand E Agnete M. Pedersen - sekretær Aase Berg - bestyrelsesmedlem E Foreningens hjemmeside: Ansvarlig redaktør: Finn Henriksen Strandmøllevej Holbæk E FÆLLES-TRANSPORT Der søges arrangeret fælles-transport til følgende ture i de næste par måneder: Troldeskovvandringen, søndag, den 5. oktober med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på mellem 5 og 25 km. Teglværksvandring, søndag, den 19. oktober med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 6, 12, 22, 26 og 30 km. Tårnbyvandringen på Amager, søndag, den 9. november med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 6, 9 og 15 km. Slotsvandringen fra Hillerød, lørdag, den 15. november med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på mellem 5 og 25 km. Adventstrim fra Værløse, søndag, den 29. november med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og evt. 15 km. Tilmelding til turene sker senest to dage før turen til Finn Henriksen på Det er lettest træffe ham efter kl. 20. Der kan også være mulighed for fælleskørsel til de lokale traveture lørdag eftermiddag, hvor der ikke er start fra Klubhuset. Der vil være afgang 30 eller 45 minutter før starten på turen - afhængigt af afstanden til startstedet. MÅNEDENS TILBUD Som sædvanligt er der et antal gode tilbud her i bladet, men det må stærkt anbefales, man ikke udskyder tilmeldingen til alt for sent, for så er risikoen for er allerede er udsolgt ganske stor. Der er tale om turen til Julemarkeder i det nordlige Tyskland samt til den årlige Julemærkemarch fra Holbæk Posthus FORSINKELSE Som det måske bemærkes, er dette blad lidt forsinket og lidt mindre i omfang end forventet. Det skyldes problemer med redaktørens computer og mail-forbindelse.

3 Holbæk Gangsports holderindring i HJÆLPERMØDE VEDR. EVG-VANDREDAGENE I 2015 Holbæk Gangsport indkalder til hjælpermøde vedr. pinsen Har du meldt dig som hjælper allerede? ellers kan du gøre det denne aften. Vi byder på kaffe og kage og mødes i Klubhuset. Tirsdag, 21. oktober kl i Klubhuset på Højen 36 i Holbæk. Finn Henriksen og Kirsten Frederiksen vil orientere om EVG-vandringen, der foregår i Holbæk næste år i pinsen. Hvad vil det sige være hjælper, og hvad forventes der af dig som hjælper? Hvor er vi lige nu i processen; det vil I også blive orienteret om. Vi skal bruge nogle, der kan koordinere forskellige opgaver vedr. denne vandring. Så har du lyst og tid gå med i en gruppe og være med til sammensætte dette arrangement. Har du gode forslag til, hvad der kan foregå udover vandre, så kom med dem. Ikke alle går lige langt, så nogle sidder og venter, og de skal gerne have lidt underholdning, mens de venter. Tilmelding senest den 10. oktober af hensyn til forplejning. Du kan skrive dig på listen i Klubhuset, eller ring til Finn Henriksen efter kl. 20:00, eller til Kirsten Frederiksen sms til

4 Gå med på Julemærkemarchen søndag, den 7. december Vi har holdtur til Julemærkemarchen med start fra Holbæk Postkontor, Pakkesorteringen, Jernbaneplads 1. Vi begynder tilmeldingen på Frivillig Fredag. Pris for startkort til diplom: 20 kr. inden 15. november, til medalje 40 kr. inden 15. november. Sidste tilmelding og betaling 6. november. Til Kirsten Frederiksen, tlf Vi glæder os til se jer til Julemærkemarchen - en god sag gå for.

5 Sidste år prøvede vi med en weekendtur til Sort Sol. Det var en stor succes. I år vil vi prøve et par julemarkeder. Pris for turen er kr Tillæg for enkeltværelse kr Der er desværre ikke mange enkelt-værelser på denne tur. Så der er forlods til dels 2 til hver forening. Hvis behovet bliver større, må vi se om vi kan få flere værelser. Prisen dækker bus, færge, 2 overnninger inkl. morgenmad og aftensmad. Tilmelding senest: Restbetaling senest: Vi ved godt det er kort tilmeldingsfrist, men vi håber det kan lade sig gøre turen kan blive til noget. OBS! Tilmelding kan først starte fra den 15. september

6 Foreløbigt Program: Julemarkedet i Stralsund Er et eldorado for dig, der er vild med juleromantik. Stralsund, der er optaget på UNESCO s verdensarvs-liste som en af de mest velbevarede hansestæder, byder på masser af juleaktiviteter for store og små. Her er festlig live-musik på julescenen, fremragende shoppemuligheder, mundgodt i alle afskygninger og juletræspyntning for børnene. Julemarkedet strækker sig fra det festligt julepyntede Alter Markt med det smukke gotiske rådhus, gennem gaderne med de pittoreske gamle købmandshuse og helt til Neuer Markt. Læg vejen forbi rådhuset, der i sig selv er en arkitektonisk perle, som huser Østersøens største kælderhvælvinger. Her kan du gå på opdagelse mellem et væld af boder, hvor kunstnere og handlende sælger unikke kunsthåndværk og alt, hvad julehjertet begærer. Julemarked i Rostock Julemarkedet stråler i festligt skær fra lysene på Neuer Markt i hjertet af Rostocks historiske indre by. De typiske og sande lækkerier er her røget pølse, røget fisk og de såkaldte Schmalzkuchen. Man vil møde gamle traditioner på den historiske markedsplads med et specielt program, og den romantiske eventyrskov fører dig i tankerne tilbage til barndommen. 1. dag: Udrejse til Stralsund Afrejse fra Tåstrup kl Derefter sydpå til Gedser og med færgen til Rostock, og videre til Stralsund. Indkvartering og aftensmad på hotellet. 2. dag: Vandretur og julemarked i Stralsund Morgenmad på hotellet. Derefter mulighed for en vandretur i Stralsund og omegn. Efter denne vandretur besøger vi det store julemarked, der foregår på Alter Markt. Her lokkes man af spændende boder med juledekorioner, pynt, kunsthåndværk, gaveideer og godter. Der bliver god tid i byen, til udforske de mange juleboder og mange butikker. Aftensmad på hotellet. 3. dag: Julemarked i Rostock, hjemrejse med færgen til Gedser Efter et dejligt morgenmåltid går turen går til den tidligere Hansestad Rostock, hvor der venter endnu et flot julemarked i den historiske bymidte. Der bliver god tid i byen, til udforske de mange juleboder samt finde et hyggeligt spisested til frokost. Midt på eftermiddagen forlader vi Rostock, med ophold ved et grænse-supermarked, inden vi tager med færgen til Gedser. Videre til Tåstrup med forventet hjemkomst midt på aftenen. Vi har på denne tur igen allieret os med EGONS busser. Vi skal bo på hotel Wyndham Stralsund HanseDom. Godt 4-stjernet hotel, beliggende i udkanten af Stralsund. Pæne værelser, alle med bad/toilet, tv samt telefon. Bar, restaurant samt elevor på hotellet. Mod entré kan Saunaparadis og badeland besøges. Sygesikring og afbestillingsforsikring: I udlandet skal man have det blå sygesikrings kort. Da der ofte er andre udgifter forbundet med sygdom, anbefaler vi, du tegner en rejseforsikring i dit eget forsikrings-selskab. Se evt. Der vil være mulighed for afbestillingsforsikring via Egon s busser.

7 OBS! Tilmelding på følgende måder: Mail: Eller til: Birgit Hartung Thomsen Rødkælkevej Tølløse Telefon: (Efter kl. 18) Det er ikke muligt tilmelde sig på andre måder. Det er vigtigt du/i tilmelder jer pr. mail, telefon eller brev før I indbetaler, så vi ved om der er pladser. Oplysninger: Navn (Som i pas) Hvad der betales for (depositum, enkeltværelse, forsikring) Forening (din vandreforening) Hvem du evt. ønsker dele værelse med Depositum: 500 kr. / 750 kr. for enkeltværelse Afbestillingsforsikring for dobbeltværelse: 145,25 kr. Afbestillingsforsikring for enkeltværelse: 162,75 kr. Tilmeldingen er bindende når evt. depositum + evt. afbestillingsforsikring er indbetalt på konto nr.: Depositum/rejsens pris refunderes ikke ved sygdom eller anden form for afbestilling. Vi bruger først til mølle princippet. Detaljeret program ca. 14 dage før afrejse Deltagerantal til Stralsund: 48 personer. (Ca. 15 pr. forening + turledere)

8 Frivillig Fredag Fredag, den 26. september 2014 Kom og mød os på Eksercerpladsen fra kl v/ Kulturkasernen i Holbæk. Billederne er fra sidste års frivillig fredag. Vi vil igen i år være på pladsen v/ Kulturkasernen. Kig forbi vores stand og afprøv måske nedenstående tilbud: Kom og prøv gå stavgang, mini-kursus tilbydes af instruktør fra Holbæk Gangsport. Du kan også blive skrevet op til vort hold til Julemærkemarchen. Frivillig Fredag er et event, hvor frivillige foreninger, organisioner og grupper får mulighed for vise deres aktiviteter frem for hinanden og borgerne.

9 MÅNEDENS TILBUD Vi har modtaget nogle tilbud, som giver dig mulighed for skaffe dig en bæltetaske eller et par vandrestøvler ret så billigt: OSPREY bæltetaske m/2 drikkedunke (Aldrig brugt - og har IKKE drukket af dunkene). Købspris kr. 449,-. Sælges for kr. 200,-. Farve: Beige For køb eller afprøvning kontakt BETTINA THOMSEN bedst efter kl på tlf eller mail For bæltetasken er der ingen særlige krav vedrørende livvidden (nurligvis indenfor visse grænser), mens der for de følgende er et størrelses-kriterium: Farve: Grå SCARPA vandrestøvler str. 39 (Købt for små) Købspris hhv. kr. 1199,- og kr. 999,-. Sælges for kr. 400,- pr. par. For køb eller prøve om størrelsen passer kontakt BETTINA THOMSEN, Slagelse, helst efter kl på tlf eller mail: Farve: Beige-Oliven Vi kan evt. aftale møde i klubhuset i forbindelse med en vandretur.

10 Gerda Holm Larsen, Solrød, søndag, den 26. oktober kan fejre sin 65 års fødselsdag, Carsten Jensen, Holbæk, mandag, den 27. oktober kan fejre sin 70 års fødselsdag, Else Kolborg, Holbæk, fredag, den 31. oktober kan fejre sin 75 års fødselsdag, MILEPÆLEN Følgende har passeret en milepæl: Folke Hansen, km, TRIM Vagn Vind, km, TRIM Vi ønsker tillykke med præstionerne og håber på forts god fart. RUNDE DAGE Efter gennemgangen af kartoteket er det konsteret, Betty Kristensen, Køge, lørdag, den 27. september kan fejre sin 80 års fødselsdag, Anni Højsted, Holbæk, tirsdag, den 30. september kan fejre sin 70 års fødselsdag, Lisbeth L. Jørgensen, Holbæk, fredag, den 2. oktober kan fejre sin 65 års fødselsdag, Ejgil Kløve, Holbæk, torsdag, den 9. oktober kan fejre sin 70 års fødselsdag, Arne Knudsen, Asnæs, mandag, den 20. oktober kan fejre sin 80 års fødselsdag, Eva Petersen, V. Såby, tirsdag, den 21. oktober kan fejre sin 65 års fødselsdag, Vi ønsker jer alle hjerteligt tillykke med de runde fødselsdage; og vi håber hyppigt se jer på turene rundt om i landet. FRA POSTBUNKEN kan denne gang nævnes: Til Holbæk Gangsport Hjertelig tak for al opmærksomhed under min sygdom. Med hilsen fra Jonna Jeppesen, Holbæk NYE MEDLEMMER Vi kan denne gang byde velkommen til følgende nye medlemmer: LISBETH JACOBSEN, KARIN VIBE, HENRIK SANDBERG, Asnæs Ugerløse Ugerløse Vi håber, I vil føle jer rigtigt velkomne i foreningen.

11 HUSKELISTEN DEL 1 Hver mandag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver mandag kl stavgang fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver tirsdag Hver onsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. kl er der en travetur på km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Hver torsdag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver torsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Asnæs-Grevinge Hallen, Teglværkskrogen 4 6, Asnæs Ud over turene, der er listet op overfor, er der følgende tilbud: lørdag 20. sep. kl fra P-plads, Stenhusvej 18, 4300 Holbæk, travetur på km lørdag 27. sep. kl fra P-plads, Roskildevænge 13, 4000 Roskilde, tur på km lørdag lørdag lørdag lørdag lørdag lørdag 4. okt. kl fra Hvalsø Skole, Skolevej 5, 4330 Hvalsø, travetur på km 11. okt. kl fra Høve Skov, Høve Stræde 17, 4550 Asnæs, tur på km 18. okt. kl fra Hørby Kirke, Faurbjergvej 3A, 4300 Holbæk, tur km 25. okt. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km 1. nov. kl fra Brorfelde Obs., Observor Gyldenkernesvej 3, 4340 Tølløse, travetur på ca. 10 km med særlig afslutning 8. nov. kl fra Bjergsted Forsamlingshus, Gl. Skovvej 1, 4450 Jyderup, travetur på km lørdag 15. nov. kl fra Vibevej 21, 4571 Grevinge, travetur på km lørdag 22. nov. kl fra Udby Brugs, Udbyvej 57, 4300 Holbæk, travetur på km lørdag 29. nov. kl fra Munkholmkiosken, Munkholvvej 315, 4300 Holbæk, travetur på km På hjemmesiden vil startstederne blive søgt angivet med den fulde adresse samt om muligt med GPS-koordiner. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

12 MEDLEMSNYT FOR HOLBÆK GANGSPORT Redaktion: Finn Henriksen Strandmøllevej 156 B-post 4300 Holbæk Returneres ved varig adresseændring HUSKELISTEN DEL 2 lørdag 20. sep. TAASTRUPVANDRING, kl , EVG Grønhøjskolen, Mølleholmen 20, 2630 Taastrup, 7, 12, 20 og 30 km søndag 21. sep. SKOLESKIBSMARCHEN, kl , EVG Frydenhøjhallen, Egevolden 106, 2630 Hvidovre, fra 6 til 28 km søndag 28. sep. ØRESUNDSMARCHEN, kl , 5, 10 og 21 km, Buddinge Skole, Kildebakkegårds Allé 155, 2860 Søborg EVG søndag 5. okt. TROLDESKOVVANDRINGEN, kl , EVG Melbylejren, Tangvej 4, 3360 Liseleje, fra 5 til 25 km søndag 5. okt. UNIFORMSKAVALKADE, kl , IVV Klostergade 24, 1. sal, 4900 Nakskov, 5 og 10 km onsdag 8. okt. FØDSELSDAGSVANDRING, kl , 6 og 10 km EVG Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup søndag 19. okt. EFTERÅRSVANDRING, kl , EVG Skolen ved Milestedet, Nørrekær 8, 2610 Rødovre, 6, 10, 16 og 20 km søndag 19. okt. DE BLÅ BARETTERS MARCH, kl , IVV Hjemmeværnsgården, Skyttemarksvej 200, 4700 Næstved, 5, 10 og 20 km lørdag 25. okt. FØDSELSDAGSVANDRING, kl , EVG Gildesalen, Uglevang 72, 3450 Allerød, fra 5 til 24 km søndag 2. nov. OLE RØMER MARCH, kl , IVV Gadehaveskolen, Gadehavegårdsvej 1, 2630 Taastrup, 5, 10, 20 og 30 km søndag 9. nov. TÅRNBYVANDRINGEN, kl , EVG Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup, 6, 9 og 15 km. Næste blad forventes udkomme omkring 1. november 2014.

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR medlems- nyt Nr.7 NOV. A NN - DEC. 2014 34. årgang Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR Som det nok fortsat erindres, må sommeren 2014 absolut

Læs mere

TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 MAR FEB. - NN MAR. 2014 34. årgang TIRSDAG 11. MARTS 2014 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.15.

Læs mere

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE medlems- nyt Nr. 8 DECEMBER 2014 (JANUAR 2015) 34. årgang Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE Vi fejrer det snarlige nytår med en blomst, som er de

Læs mere

FORENINGENS HIDTIL STØRSTE ARRANGEMENT ER KLARET

FORENINGENS HIDTIL STØRSTE ARRANGEMENT ER KLARET medlems- nyt Nr. 4 JUNI - JULI 2015 35. årgang Afslutningen af Europa-Vandredagene i Holbæk FORENINGENS HIDTIL STØRSTE ARRANGEMENT ER KLARET Efter to års forberedelser blev det omsider pinse 2015, og dermed

Læs mere

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2015 35. årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

5. SEPTEMBER - OKTOBER 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

5. SEPTEMBER - OKTOBER 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 5. SEPTEMBER - OKTOBER 34. årgang 2014 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven)

Læs mere

4. JULI - AUGUST 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

4. JULI - AUGUST 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 4. JULI - AUGUST 34. årgang 2014 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven) Tlf.

Læs mere

medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 4. JULI AUGUST 35. årgang 2015 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven) Tlf.

Læs mere

2. MARTS APRIL 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

2. MARTS APRIL 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 2. MARTS APRIL 34. årgang 2014 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven) Tlf.

Læs mere

medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 3. MAJ JUNI 35. årgang 2015 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven) Tlf. 32

Læs mere

3. MAJ JUNI 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

3. MAJ JUNI 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 3. MAJ JUNI 34. årgang 2014 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven) Tlf. 32

Læs mere

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Holdet fra busturen til Stockholm/Tallinn juni 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Læs mere

Læs mere

Dejlig tur til bakken

Dejlig tur til bakken Dejlig tur til bakken Vi laver bustur til Frederiksværk Tilmeld dig allerede i dag DAHLA/S AUT. EL- & VVS-INSTALLATØR Indhold Leder... 3 med Strejferne til bakken... 4 Øresundsmarch... 5 Egeskovsmarked...

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

September 2013. 7. Årgang nr. 2

September 2013. 7. Årgang nr. 2 September 2013 7. Årgang nr. 2 Tisvilde Højskoles Venner Tisvilde Højskole Julsgårdsvej 1-5 3220 Tisvildeleje Højskolens telefon: 48 70 76 36 Højskolens mail: tisvildehoejskole@gmail.com Venneforeningens

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51

Læs mere

L A N D S F O R E N I N G E N dansk senior dans. Årets Gang. Nr. 4 - Oktober 2009 - Årgang 24

L A N D S F O R E N I N G E N dansk senior dans. Årets Gang. Nr. 4 - Oktober 2009 - Årgang 24 L A N D S F O R E N I N G E N dansk senior dans Årets Gang 2 0 0 9 Nr. 4 - Oktober 2009 - Årgang 24 1 Formand Solveig Baunsgaard Østerbjerg 5, 7620 Lemvig Tlf. 97 88 44 02 E-mail: solveig@baunsgaard.dk

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 5 September 2013 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

Hulby Gymnastikforening

Hulby Gymnastikforening Nr. 99 Januar 2013 Hulby Gymnastikforening GODT NYTÅR og velkommen til 2013. Så er julehøjtiden overstået sammen med nytårsfesten og et nyt år er startet. Ugebladenes festlige og smagsfulde madopskrifter

Læs mere

17. årgang Nr. 1 Februar 2013 NET- DATING. side 7

17. årgang Nr. 1 Februar 2013 NET- DATING. side 7 ulf nyt 17. årgang Nr. 1 Februar 2013 A NET- DATING side 7 M E D L E M S B L A D F O R U D V I K L I N G S H Æ M M E D E S L A N D S F O R B U N D Havnegade 3, 1. sal, 7100 Vejle Tlf. 75 72 46 88. E-mail:

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Velkommen til. Silverstar Linedancers. nye klubblad. På gensyn i næste nummer, som udkommer i slutningen af november.

Velkommen til. Silverstar Linedancers. nye klubblad. På gensyn i næste nummer, som udkommer i slutningen af november. Side 16 På gensyn i næste nummer, som udkommer i slutningen af november. 1. årgang - Blad nr. 1 September 2007 Materiale til bladet kan indleveres som følger: Pr. mail: ams@regnskabsassistance.dk Eller

Læs mere

BLADET nr. 3 2015 Vandrebladet på nettet

BLADET nr. 3 2015 Vandrebladet på nettet BLADET nr. 3 2015 Vandrebladet på nettet 1 Hovedbestyrelsen Formand Leif Sloth Teglgade 38C 8643 Ans By Tlf. 86 65 80 80 e-mail: leifsloth@c.dk Næstformand Inger-Marie Nielsen Kr. Poulsensvej 23 7430 Ikast

Læs mere

ParkinsonPosten. Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds. Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns. Køge Kirke er med i Matador.

ParkinsonPosten. Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds. Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns. Køge Kirke er med i Matador. ParkinsonPosten Parkinsonforeningen Sjællands Østkreds Roskilde Greve Køge Solrød Lejre Stevns Køge Kirke er med i Matador. Vinter 2014 Redaktion Frank Ward tlf. 4638 3178 / 2682 3178 mail: frankward@webspeed.dk

Læs mere

Medlemsblad for ROSKILDE SKIKLUB HEDELAND 32. årgang November 2008 Nr. 4

Medlemsblad for ROSKILDE SKIKLUB HEDELAND 32. årgang November 2008 Nr. 4 Medlemsblad for ROSKILDE SKIKLUB HEDELAND 32. årgang November 2008 Nr. 4 Foto: AB Tre glade fysser til skigymnastik. www.roskildeskiklub.dk HEDELAND SKICENTER SKICENTRET: 2 parallelle skilifter 2 begynderlifter

Læs mere

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014 BUSTURE 2015 Fodslaw på Grenen august 2014 Generelle betingelser Blomstertur til Holland Årø i Lillebælt 2 dage på Hærvejen Beringsvandring i Horsens Vintur til Rüdesheim/Alsace Slotsvandring i Hillerød

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2015 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Så starter vi snart en ny tennissæson! 6 Husorden 9 Bryllup fødselsdage - fester

Læs mere

Se lige her Nyhedsbrev til Københavns Post - Seniorer.

Se lige her Nyhedsbrev til Københavns Post - Seniorer. Se lige her Nyhedsbrev til Københavns Post - Seniorer. Kære medlemmer. Dette nyhedsbrev er 10. årgang der udsendes til medlemmerne i Københavns Post-Seniorer. Bestyrelsen glæder sig meget til den kommende

Læs mere

...Har vi mon glemt noget ( hmm. bekymrede miner )..

...Har vi mon glemt noget ( hmm. bekymrede miner ).. 20. 24. ÅRGANG August JUNI 2002 2006 NR.: 12 20...Har vi mon glemt noget ( hmm. bekymrede miner ).. FORMAND Morten Dyrner Ledøje Bygade 23D 2765 Smørum Tlf. 44646043/ morten@dyrner.dk BESTYRELSESMEDLEM

Læs mere