Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr. nr. 1 a Kalbygård Hovedgård, Låsby, beliggende Hovedvejen 24 A, 8670 Låsby etape 3.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr. nr. 1 a Kalbygård Hovedgård, Låsby, beliggende Hovedvejen 24 A, 8670 Låsby etape 3."

Transkript

1 Regionshuset Viborg Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel JJ Grus A/S Hovedvejen 24A 8670 Låsby Att: Kjeld Knudsen Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr. nr. 1 a Kalbygård Hovedgård, Låsby, beliggende Hovedvejen 24 A, 8670 Låsby etape 3. Dato Sagsbehandler Leif Richard Pedersen Miljoe@ru.rm.dk Tel Sagsnr Side 1 Oversigt over graveområdet.

2 Afgørelse fra Region Midtjylland. Råstofloven På baggrund af det foreliggende materiale, og med hjemmel i råstofloven 1, giver Region Midtjylland hermed tilladelse til årlig indvinding af m 3 sand, grus og sten på de ca. 6,7 ha der er angivet på vedlagte kortrids. Tilladelsen gives på vilkår i medfør af råstoflovens 10. Planloven VVM-bestemmelserne Der er gennemført en VVM-screening af det ansøgte. Region Midtjylland har vurderet, at projektet ikke vil påvirke miljøet væsentligt, og afgør derfor, at der ikke skal udarbejdes en VVMredegørelse 2. Side 2 VVM-screeningen fremgår af bilag 1. Natura 2000 områder Nærmeste dele af Nature 2000 områderne, Habitatområdet H48, Salten Å, Salten Langsø, Mossø og søer syd for Salten Langsø og dele af Gudenå samt fuglebeskyttelsesområdet F35 ligger ca. 10 kilometer væk. Region Midtjylland har vurderet, at projektet ikke kan påvirke nogle af Natura 2000-områderne negativt, og det er derfor besluttet, at der ikke skal foretages konsekvensvurdering for det ansøgte anlægs påvirkning af ovennævnte Natura 2000 områder 3. 1 Jf. lovbekendtgørelse nr. 657 af 27. maj 2013 af lov om råstoffer (med senere ændringer), 7, stk. 1 og 8. 2 Jf. Bekendtgørelse nr af 6. november 2014 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning 3 Bekendtgørelse nr. 408 af 1. maj 2007 om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter, 7 og 8.

3 Vilkår for indvindingen. For tilladelsen gælder følgende vilkår efter Råstofloven. Drift 1. Tilladelsen gælder fra den 1. december 2015 til den 1. december Virksomheden må kun være i drift (gravemaskiner, transportanlæg, oparbejdningsanlæg, udlevering og læsning) på hverdage, mandag til fredag kl Vedligeholdelse og flytning af transport- og oparbejdningsanlæg kan dog foretages på lørdage mellem kl Søn - og helligdage skal virksomheden holdes lukket. 3. Der kan ekstraordinært ansøges om åbent for udlevering og læsning mellem på maksimalt 10 lørdage årligt. Side 3 4. Udlevering af grus til glatførebekæmpelse for offentlige myndigheder, herunder snerydning på interne veje i forbindelse hermed, kan undtagelsesvis foregå uden for den fastsatte driftstid efter forudgående aftale med tilsynsmyndigheden. Støj 5. Støjbidraget fra virksomheden, angivet som det ækvivalente, korrigerede lydniveau i db(a), må ved nærmeste udendørs opholdsarealer ved boliger i det åbne land ikke overstige følgende værdier, jf. Miljøstyrelsens vejledning nr. 5 fra 1984 om ekstern støj fra virksomheder: mandag fredag kl lørdag kl øvrige tidspunkter 55 db(a) 45 db(a) 40 db(a) Maksimalværdien af støjniveauet må om natten ikke overstige 35 db(a) Ved bolig for ejer eller bruger af råstofgraven må støjen dog overstige de anførte grænseværdier. I opstartsfasen (bortgravning af overjord) samt i den periode, hvor der etableres muld- og overjordsdepoter, hæves det korrigerede støjniveau til 60 db(a), men kun når der foregår anlægsarbejde. Såfremt det skønnes nødvendigt, kan Region Midtjylland kræve målinger eller beregninger af støjniveauet udført, dog maksimalt 1 gang årligt såfremt støjvilkåret er overholdt.

4 Målingerne/beregningerne skal udføres af en autoriseret måleinstitution, og i overensstemmelse med Miljøstyrelsens Vejledninger nr. 5/1984, 6/1984 og 5/1993 om ekstern støj fra virksomheder. Målingernes/beregningernes samlede ubestemthed må for stationære kilder højst være på 3 db(a) og for mobile kilder højst 5 db(a). Viser målinger eller beregninger, at virksomheden overskrider grænseværdierne, skal virksomheden lade foretage afhjælpende foranstaltninger så som støjdæmpning af anlæg og maskiner (opsætning af gummibeklædning, indkapsling af maskindele, opsætning af støjskærme) eller efterregulering af støjvolde ind mod nærliggende beboelser. Støj fra til - og frakørende lastvogne mv. skal begrænses mest muligt. Køretøjer må på virksomhedens areal ikke holde med motorerne i gang, med mindre læsning gør det påkrævet. Side 4 Virksomheden må ikke give anledning til lavfrekvent støj, infralyd eller vibrationer, der kan genere. Eventuelle gener vil blive vurderet efter Miljøstyrelsens orientering nr. 9 Lavfrekvent støj, infralyd og vibrationer i eksternt miljø, Oplag og personalefaciliteter 6. Opbevaring af brændstof og olie skal finde sted i overensstemmelse med bestemmelserne i bekendtgørelse nr af 21. december 2011 om indretning, etablering og drift af olietanke m.m. (Olietankbekendtgørelsen). Oplag af brændstof og olie m.v. skal placeres i aflåselig, lukket container med indbygget opsamlingskapacitet, der skal kunne rumme det totale volumen af de opbevarede produkter. Anden placering end den nuværende skal godkendes af Region Midtjylland. Optankning af køretøjer og maskiner skal foregå under konstant opsyn. Køretøjer skal uden for virksomhedens driftstider (se vilkår 2) henstå uden for råstofgraven på en dertil indrettet plads. Kontor og personalefaciliteter, herunder opsamling af spildevand, må ikke etableres uden separat ansøgning efter landzoneloven hhv. miljøbeskyttelsesloven. Affald 7. Virksomhedens affald (herunder olieaffald) skal opbevares og bortskaffes i overensstemmelse med gældende bestemmelserne samt gældende affaldsregulativ for Skanderborg kommune. Der må ikke benyttes eller oplagres kemikalier og lignende stoffer,

5 som kan indebære risiko for forurening af grundvandet. Der må ikke deponeres bygningsaffald eller andet affald på arealet. Støv 8. Virksomhedens drift må ikke give anledning til støvgener, som tilsynsmyndigheden finder væsentlige, uden for det godkendte graveområde. Der skal således træffes effektive foranstaltninger (så som vanding og sprinkling) til hindring af støvdannelse fra interne transportveje, fritliggende bunker af støvende materiale, støvende gravefronter, produktionsanlæg mv. Kemiske støvdæmpende midler, pesticider og vejsalt må ikke opbevares eller anvendes. Råstofgravning 9. Indvinder skal give meddelelse om gravningens påbegyndelse til Region midtjylland samt lade sig registrere hos Skat. Side Gravning må ikke påbegyndes forinden der foreligger en godkendt Grave- og efterbehandlingsplan med tilhørende sikkerhedsstillelse for efterbehandlingsarbejdets udførelse, en tinglyst deklaration om efterbehandlingsvilkårene vedlagt deklarationsrids samt en igangsætningstilladelse fra tilsynsmyndigheden. 11. Gravning i nærheden af og eventuel omlægning af nedgravede jordkabler skal foregå efter aftale med ledningsejer. 12. Den forventede gravedybde vil være ca. 25 meter under eksisterende terræn som varierer mellem kote 90 og 96. I gennemsnit vil gravedybden derfor svare til kote Der må dog højst afgraves til 10 meter over det primære grundvandsspejl, som vurderes til at ligge i kote m. Til kontrol heraf kan tilsynsmyndigheden kræve at der udføres det nødvendige antal kontrolboringer. 13. Gravning i områder med anlæg for drikkevandsindvinding (boringer og brønde) skal holde en respektafstand på 75 meter til ikke-almene anlæg og 150 meter til almene anlæg. 14. De udgravede materialer transporteres til et oparbejdningsanlæg, som skal være placeret i bunden af enten det nuværende eller nye graveområde. Om nødvendigt skal anlægget støjafskærmes af færdigvarelagre og/eller muld- og overjordsdepoter. Brug af andet behandlingsanlæg ud over, hvad der er nævnt i ansøgningen, skal aftales med tilsynsmyndigheden. 15. Muld og overjord skal henlægges i adskilte depoter i nærheden af indvindingsarealet og tilbageføres på de efterbehandlede arealer i et jævnt lag. Muld og overjord må således ikke fjernes fra ejendommen uden særskilt tilladelse fra tilsynsmyndigheden.

6 Det afrømmede bælte foran gravefronten må af hensyn til eventuelle støvgener maksimalt være på 40 meter. 16. På ejendommen må der i forbindelse med indvindingen af råstoffer, udførelse af efterbehandling og efterfølgende arealanvendelse kun modtages jord til opfyldning udefra, såfremt der er givet særlig dispensation hertil, jf. 52 i Jordforureningsloven. Dispensationsansøgning indsendes til Region Midtjylland. 17. Interne veje i graveområdet må kun udføres af rene naturmaterialer som sand, sten og grus. Placering af disse skal overholde en respektafstand på mindst 50 meter til nabobeboelse for at mindske støj- og vibrationsgener. 18. Ved gravning inden for 150 meter af nabobeboelser, skal der oplægges en mindst 3 meter høj jordvold ved skel med anlæg 1:2 og afrettet krone, som kan yde en effektiv beskyttelse mod støj. Side Skanderborg Museum skal varsles mindst 14 dage før hver muldafrømning, såfremt de arkæologiske interesser ikke afklares gennem en arkæologisk forundersøgelse. Hvis der i indvindingsforløbet fremkommer arkæologiske fund eller anlæg, skal indvindingen omgående standses, og fundet anmeldes til Skanderborg Museum. 20. I tilfælde af gravning på tilgrænsende ejendomme kan Region Midtjylland på et hvilket som helst tidspunkt under som efter gravningens afslutning forlange gennemgravning og efterbehandling af skelområdet, således at der ikke står en vold tilbage mellem ejendommene. Eventuelle skelhegn skal genplantes i nyt terrænniveau. 21. Gravningen må ikke foretages nærmere end 5 meter mod naboejendommes skel og udlagte veje, med mindre dette sker som led i sammengravning af skelområde. Private fællesveje, der ikke er selvstændigt udmatrikuleret fra matrikel 1a, kan ved gennemgravning forlægges og retableres efterfølgende. Selvstændig tilladelse til dette skal indhentes ved kommunens vejmyndighed. 22. Skanderborg kommune kan som vejmyndighed nærmere vurdere muligheden for at meddele gravetilladelse som går ud over Vejlovens bestemmelser, såfremt det ved en geoteknisk undersøgelse og rapport kan påvises, at en stejlere udgravning ikke udgør nogen risiko for vejens stabilitet. Det forudsættes under alle omstændigheder, at vejlovens bestemmelser er overholdt, når råstofudgravningen er tilendebragt og endelige skråningsanlæg er færdiggjorte.

7 Efterbehandling 23. Det påhviler indvinder at tilrettelægge og udføre udnyttelsen, herunder såvel gravearbejdet som materialeoplægning m.v. samt efterbehandlings- og planeringsarbejder, efter en af Region Midtjylland godkendt Grave- og efterbehandlingsplan. Planen skal indeholde et kort med angivelse af placering af afskærmende volde, jorddepoter, startsted for indvindingen og eventuel opdeling i etaper. Planen skal indsendes til godkendelse senest 4 uger inden gravningen ønskes påbegyndt. 24. Arealet skal umiddelbart efter gravearbejdets afslutning renses for affald og andet skæmmende oplag. 25. Arealet skal ved passende kultiverings-, opfyldnings- og planeringsarbejder efterbehandles til almindelig jordbrugsmæssig drift. Side Blivende periferi-skråninger skal, hvor ikke andet er præciseret, udføres med en hældning ikke stejlere end 1:10 med afrundet skrænttop- og fod, og finreguleres med muld i en passende tykkelse. 27. Efterbehandlings- og planeringsarbejder skal påbegyndes og gennemføres så tidligt, som det under hensyn til virksomhedens drift er praktisk muligt, og skal være afsluttet senest 6 måneder efter tilladelsens udløb. Skulle indvindingen være afsluttet inden tilladelsens udløb, skal efterbehandlingen ligeledes være udført senest 6 måneder efter indvindingens ophør. Behandlingsanlæg og dertil knyttede installationer, redskaber, bygninger mv. samt interne veje skal ligeledes være fjernet senest 6 måneder efter indvindingens ophør. Vejadgang 28. Vejadgang til og fra råstofgraven må kun ske fra eksisterende overkørsel til hovedlandevej nr. 403 (Århus-Silkeborg) i km Overkørslen skal vedligeholdes på ansøgers foranstaltning og bekostning, og være udformet i henhold til særskilt godkendelse fra Vejdirektoratet. Materialetransport på hovedlandevejen må ikke give anledning til spild. Sikkerhedsstillelse 29. Som sikkerhed for udførelse af efterbehandlingsarbejder m.v. skal der over for Region Midtjylland stilles en økonomisk sikkerhed. Beløbets størrelse udregnes af tilsynsmyndigheden på baggrund af Grave- og efterbehandlingsplanen. Region Midtjylland kan ændre på sikkerhedsstillelsen, såfremt forudsætningerne for gravningen ændres.

8 Sikkerhedsstillelsen vil ikke blive frigivet af Region Midtjylland før end ovennævnte efterbehandlingsarbejder er tilendebragt og godkendt. Udtalelser fra andre myndigheder Ansøgningen har været forelagt Skanderborg kommune som bl.a. udtaler følgende: Det skal bemærkes, at oplysningerne i fremsendte anmeldeskema til VVM-screening, pkt. 31, ikke er helt korrekt for så vidt angår beskyttet natur: det omtalte vådområde ikke er registreret som beskyttet vandhul, da der ikke kan erkendes åben vandflade, og da vådområdet er mindre end 2500 m², er det heller ikke registreret som mose. Det betyder dog ikke, at området ikke har en vigtig natur funktion i området, så det vil være hensigtsmæssig ud fra en naturmæssig vinkel, hvis området bevares med en bufferzone som oplyst i ansøgningen. Det oplyses endvidere, at der ikke er konstateret bilag IV-arter på det ansøgte areal. Side 8 Museum Skanderborg har bl.a. udtalt følgende: Ud fra placeringen af de tidligere undersøgte arkæologiske levn, vil der utvivlsomt være vigtige arkæologiske levn på det areal, som der i denne omgang søges råstofindvindingstilladelse til. Derfor vil Museum Skanderborg henstille til at Museumsloven overholdes i henhold til Generelle bestemmelser Tilladelsens indehaver har pligt til at rette sig efter anvisninger, der meddeles med hensyn til udførelsen af de ovennævnte arbejder af den kommunale tilsynsførende, der har ret til når som helst og uden retskendelse at besigtige arealet jf. Råstoflovens 32. Tilsynsmyndigheden kan meddele påbud om, at et ulovligt forhold skal berigtiges inden for en nærmere fastsat frist. Efterkommes påbuddet ikke kan kommunen foretage det nødvendige på ejerens eller brugerens bekostning jf. Råstoflovens 33. Efterbehandlingsarbejderne kan for brugerens og ejerens regning udføres af det offentlige, hvis de ikke udføres rettidigt eller på forsvarlig vis, eller såfremt indvindingen afbrydes og ikke genoptages inden for 6 måneder, med mindre særlig aftale om en længere frist er aftalt med Region midtjylland. Såfremt tilladelsen inddrages i medfør af Råstoflovens 11, indtræder efterbehandlingsforpligtelserne omgående. Tilladelsen bortfalder hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt, jf. råstoflovens 10, stk. 6. Tilladelsen bortfalder tillige, når tilladelsen - efter at indvindingen er indledt - ikke har været udnyttet i 3 på hinanden følgende år.

9 Råstofindvinding andre steder på ejendommen kræver ny tilladelse efter Råstofloven. Udnyttelse af overjordsforekomster, f.eks. salg af jord, kræver ligeledes særskilt tilladelse efter Råstofloven. Der skal årligt ske en indberetning af de udvundne mængder til Danmarks Statistik. Resultater af boringer m.v. efter råstoffer i jorden skal inden 3 måneder efter udførelsen indberettes til GEUS (De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland). Der skal betales råstofafgift i henhold til Skatteministeriets Affalds- og råstofafgiftslov (lovbekendtgørelse nr. 311 af 1. april 2011). I tilfælde af virksomhedens konkurs, betalingsstandsning mv. er såvel ejendommens ejer som indvinder forpligtiget til straks at underrette tilsynsmyndigheden. Side 9 Såfremt forudsætningerne i grundlaget for denne tilladelse ændres, kan tilsynsmyndigheden fastsætte yderligere vilkår eller ændre allerede stillede vilkår af hensyn til opfyldelsen af råstoflovens formålsbestemmelser. En tilladelse efter Råstofloven fortrænger ikke private rettigheder, som f.eks. udlagte private veje, ledningsservitutter og mastedeklarationer. Deklaration Når der foreligger en endelig afgørelse, foranlediger Region midtjylland at der på ejendommen tinglyses en deklaration af efterbehandlingsvilkårene. Til brug herfor skal der fremsendes et deklarationsrids udarbejdet af en Landinspektør. Deklarationsridset skal udformes i overensstemmelse med denne tilladelse og de i vilkårene nævnte begrænsninger. Deklarationen skal i henhold til Råstoflovens 10 stk. 5 tinglyses med tilsynsmyndigheden som påtaleberettiget, og for ejers regning. Til dækning af tinglysningsafgiften vil der efterfølgende blive fremsendt en separat regning til ansøger. Senest 4 uger efter udløbet af tilladelsens klagefrist, skal beløbet være indbetalt. Dog udskydes fristen til 4 uger efter at klagesagen er afgjort, hvis der klages over afgørelsen. Når indvindingen er afsluttet og efterbehandlingen er godkendt, vil deklarationen bortset fra evt. bestemmelser om skelgennemgravning blive aflyst igen. VVM-screening og afgørelse om VVM-pligt. Det ansøgte er omfattet af planlovens bestemmelser om VVM. Heraf fremgår at råstofindvinding (bilag 2 punkt 2a), skal VVM-screenes for at

10 vurdere om projektet på grund af dets art, dimensioner eller placering må antages at kunne få væsentlig indvirkning på miljøet. Vurderingen skal ske efter de kriterier, der er oplistet i bekendtgørelsens bilag 3, og som vedrører projektets karakteristika, projektets placering og kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning. En tilladelse efter Råstofloven indeholder en række begrænsende vilkår, og ved screeningen er der forudsat en indvinding på disse vilkår. Med henblik på at vurdere om det ansøgte er VVM-pligtig, har Region midtjylland gennemført en screening efter retningslinjerne i VVMbekendtgørelsen. Følgende generelle betragtninger kan dog uddrages: a. Projektets karakteristika og placering. Der søges om tilladelse til indvinding på et ca. 6,7 ha. stort areal, som ligger i umiddelbar forlængelse af den nuværende råstofgrav inden for det regionalt udlagte graveområde vest for Flensted by jf. Råstofplan 2012 fra Region Midtjylland. Tilladelse til råstofindvinding gives normalt i udlagte graveområder. Side 10 Der ansøges om indvundne mængder op til maksimalt m 3 sand, sten og grus pr. år. De opgravede materialer sorteres og transporteres ud af området, og det aktive graveområde forventes at omfatte hele arealet på ca. 6,7 ha. Arealet anvendes som landbrugsjord, og vil blive tilbageført til almindelig landbrugsmæssig drift. Den muld og overjord, der i dag findes på arealet, skal deponeres til brug for efterbehandlingen. Når indvindingen er afsluttet planeres arealet, og overjord samt muld genudlægges. b. Kendetegn ved den potentielle miljøpåvirkning De mulige miljøpåvirkninger fra det ansøgte projekt er støj, støv og luftforurening samt påvirkning af grundvandet. Driftsfasen omfatter udgravning af sand og grus med læssemaskiner nede i graven med efterfølgende sortering på behandlingsanlægget. Udsorterede råstoffer læsses herefter på lastbiler og transporteres væk. Antallet af daglige kørsler vil være afhængig af efterspørgslen på råstoffer samt de vilkår, der indsættes i denne tilladelse. Støj: Påvirkningen vil specielt hidrøre fra den støj, der bliver i forbindelse med gravningen samt transport til og fra stedet. Da der ikke forefindes beboelsesejendomme i nærområdet, skønnes generne ikke væsentlige. Kravet om overholdelse af Miljøstyrelsens vejledende støjgrænser ved nærmeste beboelse forventes derfor at kunne opfyldes. Med den tilladte indvindingsmængde på m 3 årligt forventes der i gennemsnit ca. 90 lastbiltransporter dagligt svarende til ca.7 transporter i timen. Århus- Silkeborg landevejen er klassificeret som en trafikvej/gennemfartsvej med en gennemsnitlig hverdagsdøgntrafik på over køretøjer, hvoraf ca er lastbiler. Forøgelsen af trafikken i forhold til områdets placering og trafikken på landevejen i øvrigt skønnes derfor ikke at være af væsentlig betydning.

11 Støvforurening: Erfaringsmæssigt vil der ved kraftig vind forekomme støv fra en grusgrav. Da fritliggende bunker af materialer og interne veje om nødvendigt skal oversprøjtes med vand i disse situationer, vurderes dette ikke at medføre væsentlige gener. Til at imødekomme dette krav, vil der blive anvendt vandvogn til veje og eventuelt vandsprøjte eller sprinkleranlæg til færdigvarelagre mv. Adgangsvejen fejes flere gange dagligt. Påvirkning af grundvand: Arealet ligger i et større regionalt område med særlig drikkevandsinteresse (OSD), men uden for egentlige indvindingsområder til almen vandforsyning. Grundvandsspejlet forventes at ligge i kote ca , og er således under den forventede bund af råstofgraven i kote 70. Side 11 Da der i tilladelsen er vilkår om, at brændstof og olie opbevares i en aflukket container, og at gravemaskiner skal placeres uden for råstofgraven når denne ikke er i drift, vurderes risikoen for olieforurening af grundvandet som minimal. Ud fra de gennemgåede forhold i screeningsdokumentet (bilag 1) konkluderes det, at indvindingen ikke skønnes at medføre en væsentlig og varig påvirkning i det udlagte graveområde, idet der er tale om en begrænset indvindingsperiode med indvindingsmæssige vilkår, der tager hensyn til de konkrete miljøpåvirkninger, som råstofindvindingen medfører. Det vurderes derfor samlet, at en tilladelse ikke kræver udarbejdelse af et regionplantillæg ledsaget af en særlig VVMredegørelse (Vurdering af Virkninger på Miljøet). Klagevejledning Regionens afgørelse kan efter Råstoflovens 13, stk.1, påklages til Natur og Miljøklagenævnet. Klageberettiget er adressaten for afgørelsen, offentlige myndigheder, landsdækkende samt lokale foreninger og organisationer med væsentlig interesse i afgørelsen, og enhver der i øvrigt har en væsentlig individuel interesse i afgørelsen. Regionens afgørelse efter Planloven om VVM-pligt kan for så vidt angår retlige spørgsmål (afgørelsens lovlighed) ligeledes påklages til Natur og Miljøklagenævnet. Klagefristen for ovennævnte love er 4 uger og regnes fra annonceringsdatoen på Regionen Midtjyllands hjemmeside, som er den 16. november En eventuel klage skal indbringes til Natur- og Miljøklagenævnet. Klage kan kun indgives via Klageportalen, som er en digital selvbetjeningsløsning. Adgang til klageportalen findes som et link på forsiden af Borgere, virksomheder og organisationer tilgår Klageportalen via www. borger.dk eller

12 Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på 500 kr. Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Klagen bliver først sendt videre, når gebyret er betalt, og du har endelig godkendt din klage. Vejledning om gebyrordningen findes på klagenævnets hjemmeside Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til den myndighed, der har truffet afgørelse i sagen. Myndigheden videresender herefter anmodningen til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. Side 12 Klagen skal være modtaget senest den 14. december 2015 inden for ekspeditionstiden. Ansøger vil straks få besked, hvis der indkommer klager. Gebyret tilbagebetales, hvis klager får helt eller delvis medhold i klagen. Klage i henhold til Råstofloven og Planloven har opsættende virkning med mindre klagemyndigheden bestemmer andet, og tilladelsen må ikke udnyttes, før klagefristen er udløbet. Hvis afgørelsen ønskes indbragt for domstolene, skal dette ske inden 6 måneder efter, at afgørelsen er meddelt, jf. Råstoflovens 43, stk. 1. Venlig hilsen Leif Pedersen Kopi af tilladelsen er sendt til: - Skanderborg Kommune, natur@skanderborg.dk - Skanderborg Museum, info@skanderborgmuseum.dk - Naturstyrelsen, nst@nst.dk - Danmarks Naturfredningsforening, dnskanderborg-sager@dn.dk - Vejdirektoratet, ebl@vd.dk - Skattecenter Horsens, myndighed@skat.dk - Grundejer Finn R. Sørensen, Hovedvejen 24, 8670 Låsby - Flensted By Vandværk, Jørgen Jensen, Flensted Kirkevej 6, 8670 Låsby - JJ Grus, info@jj-grus.dk

13 Bilag VVM-screening Side 13

Samsø Sten & Grus ApS Sælvig 54 8305 Samsø. Att. John Jørgensen, e-mail: jwj@c.dk. Regionshuset Viborg

Samsø Sten & Grus ApS Sælvig 54 8305 Samsø. Att. John Jørgensen, e-mail: jwj@c.dk. Regionshuset Viborg Regionshuset Viborg Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Samsø Sten & Grus ApS Sælvig 54 8305 Samsø Att. John Jørgensen, e-mail: jwj@c.dk Tilladelse til indvinding af

Læs mere

Regionshuset Viborg. Gert Svith A/S. Rugvænget 38 8500 Grenå

Regionshuset Viborg. Gert Svith A/S. Rugvænget 38 8500 Grenå Regionshuset Viborg Gert Svith A/S Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Rugvænget 38 8500 Grenå Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr. nre.4a og 4h

Læs mere

Regionshuset Viborg. Grønning Mørtelværk ApS. Nørre Allè Vils

Regionshuset Viborg. Grønning Mørtelværk ApS. Nørre Allè Vils Regionshuset Viborg Grønning Mørtelværk ApS Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Nørre Allè 21 7980 Vils Tilladelse til indvinding af sand, sten og grus på ejendommen

Læs mere

Regionshuset Viborg. Dankalk K/S. Aggersundvej Løgstør

Regionshuset Viborg. Dankalk K/S. Aggersundvej Løgstør Regionshuset Viborg Dankalk K/S Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Aggersundvej 50 9670 Løgstør Tilladelse til indvinding af kalk på ejendommen matr. nre. 4i, 4k Risum

Læs mere

Regionshuset Viborg. Erik Poulsen. Ågårdsvej Hadsten

Regionshuset Viborg. Erik Poulsen. Ågårdsvej Hadsten Regionshuset Viborg Erik Poulsen Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Ågårdsvej 11 8370 Hadsten Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr. nr. 6e Ødum

Læs mere

Regionshuset Viborg. Strøjer Ler A/S. Bogyden Assens

Regionshuset Viborg. Strøjer Ler A/S. Bogyden Assens Regionshuset Viborg Strøjer Ler A/S Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Bogyden 12 5610 Assens Tilladelse til indvinding af ler på ejendommen matr. nr. 12 Ørslevkloster

Læs mere

Regionshuset Viborg. Pindstrup Mosebrug A/S. Fabriksvej 2 Pindstrup 8550 Ryomgård

Regionshuset Viborg. Pindstrup Mosebrug A/S. Fabriksvej 2 Pindstrup 8550 Ryomgård Regionshuset Viborg Pindstrup Mosebrug A/S Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Fabriksvej 2 Pindstrup 8550 Ryomgård Tilladelse til indvinding af sphagnum på ejendommen

Læs mere

NCC ROADS A/S Ejby Industrivej Glostrup. Forlængelse af tilladelser til råstofindvinding m.m.

NCC ROADS A/S Ejby Industrivej Glostrup. Forlængelse af tilladelser til råstofindvinding m.m. Regionshuset Horsens Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 NCC ROADS A/S Ejby Industrivej 8 2600 Glostrup Forlængelse af tilladelser til råstofindvinding m.m. NCC Roads A/S har

Læs mere

Att. Per-Ulrik Jensen, mail: Gunnerupmosevej. Regionshuset Viborg. Nymølle Stenindustrier A/S. Hovedgaden Hedehusene

Att. Per-Ulrik Jensen, mail: Gunnerupmosevej. Regionshuset Viborg. Nymølle Stenindustrier A/S. Hovedgaden Hedehusene Regionshuset Viborg Nymølle Stenindustrier A/S Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Att. Per-Ulrik Jensen, mail: puj@dsvm.dk Tilladelse

Læs mere

Ansøger Indvinder Tinglyst ejer Kroghs A/S Klim Strandvej 284 9690 Fjerritslev CVR-nr. 45571513

Ansøger Indvinder Tinglyst ejer Kroghs A/S Klim Strandvej 284 9690 Fjerritslev CVR-nr. 45571513 Regionshuset Viborg Kroghs A/S Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Klim Strandvej 284 9690 Fjerritslev Tilladelse til indvinding af sand, sten og grus på ejendommen matr.

Læs mere

SØNDERGAARD STEN & GRUS A/S Bindeleddet 4 8940 Randers SV. Att: Michal Søndergaard, e-mail michal@dvd-danmark.dk

SØNDERGAARD STEN & GRUS A/S Bindeleddet 4 8940 Randers SV. Att: Michal Søndergaard, e-mail michal@dvd-danmark.dk Regionshuset Viborg SØNDERGAARD STEN & GRUS A/S Bindeleddet 4 8940 Randers SV Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Att: Michal Søndergaard, e-mail michal@dvd-danmark.dk

Læs mere

Tilladelse til indvinding af råstoffer. Godkendelse af grave- og efterbehandlingsplan

Tilladelse til indvinding af råstoffer. Godkendelse af grave- og efterbehandlingsplan Tilladelse til indvinding af råstoffer og Godkendelse af grave- og efterbehandlingsplan Lokalitet: Matr. nr. 3r, Annisse By, Annisse Ansøger, indvinder og grundejer: Wewers A/S, Centervænget 19, 3400 Hillerød

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 5 2640 Hedehusene. e-mail: perulrik.jensen@nymoelle.dk

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 5 2640 Hedehusene. e-mail: perulrik.jensen@nymoelle.dk Regionshuset Viborg Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 5 2640 Hedehusene Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk e-mail: perulrik.jensen@nymoelle.dk Tilladelse til

Læs mere

NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden Hedehusene. Att: Per-Ulrik Jensen, mail:

NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden Hedehusene. Att: Per-Ulrik Jensen, mail: Regionshuset Viborg NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk Att: Per-Ulrik Jensen, mail: perulrik.jensen@nymoelle.dk

Læs mere

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Regionshuset Horsens KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til fortsat modtagelse af jord

Læs mere

Tilladelse til indvinding af sand, sten og grus på del af ejendommen matr. nr. 15 e Romalt By, Kristrup

Tilladelse til indvinding af sand, sten og grus på del af ejendommen matr. nr. 15 e Romalt By, Kristrup Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej 2 8000 Århus C Dato Journalnr. Sagsbehandler Tlf. nr. 12. september 2006 8-70-3-731-1-06 Torsten Mikael Holmboe 8742 2055 Bedes oplyst ved henvendelse CVR. nr.:

Læs mere

Peter Anker Knudsen Skovhusevej 20 Skovhuse 6070 Christiansfeld

Peter Anker Knudsen Skovhusevej 20 Skovhuse 6070 Christiansfeld Peter Anker Knudsen Skovhusevej 20 Skovhuse 6070 Christiansfeld Teknisk Forvaltning Industri Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 75 50 15 00 Telefax 79 79 16 89 EAN 5798005310464 E-mail teknisk@kolding.dk www.kolding.dk

Læs mere

Asklev Sten og Grus A/S Hedevej Hampen. Vilkårsændring til efterbehandling af grusgrav på matr. nr. 1u Hjortsballe By, Them

Asklev Sten og Grus A/S Hedevej Hampen. Vilkårsændring til efterbehandling af grusgrav på matr. nr. 1u Hjortsballe By, Them Regionshuset Viborg Asklev Sten og Grus A/S Hedevej 8 7362 Hampen Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk Vilkårsændring til efterbehandling af grusgrav på matr. nr.

Læs mere

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer Regional Udvikling Jordforurening og råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Randers Tegl A/S Mineralvej 4 9220 Aalborg Øst Att.: Finn Besser

Læs mere

Henning Have A/S Engvej 13a 6600 Vejen Kommune (hh@hhave.dk, chm@hhhave.dk) NATUR, MILJØ & BYG Dato: 23.02.09 Sags nr.: 08/20132 Kontaktperson: Gitte Kisbye Dir. tlf.: 79 96 62 56 E-mail: Natur-miljo-byg@vejenkom.dk

Læs mere

THYHOLM VOGNMANDSFORRETNING A/S Vestergade Thyholm

THYHOLM VOGNMANDSFORRETNING A/S Vestergade Thyholm Regionshuset Holstebro THYHOLM VOGNMANDSFORRETNING A/S Vestergade 53 7790 Thyholm Miljø Lægårdvej 10 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk Afgørelse om tilføjelse til vilkår, vedr.

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland. Basis oplysninger

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland. Basis oplysninger Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. ansøgningen og anmeldelse: Navn og adresse på ansøger/indvinder Indvinders

Læs mere

Bilag 1 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland

Bilag 1 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland Bilag 1 Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

Jordbromølle Grus - og Sandgrav v/vognmand Lars Laursen Bakkevej Højslev. Mail:

Jordbromølle Grus - og Sandgrav v/vognmand Lars Laursen Bakkevej Højslev. Mail: Regionshuset Viborg Jordbromølle Grus - og Sandgrav v/vognmand Lars Laursen Bakkevej 26 7840 Højslev Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk Mail: larsjord@gmail.com

Læs mere

Sagsbehandler BENTH. Sagsnr. 005948-2008. Roskilde Museum er hørt i forbindelse ansøgningen og museet udtaler:

Sagsbehandler BENTH. Sagsnr. 005948-2008. Roskilde Museum er hørt i forbindelse ansøgningen og museet udtaler: JM Grus Morten Sørensen og June Carlsen Åbrinken 12A 3600 Frederikssund Dato 30. juni 2014 Sagsbehandler BENTH Sagsnr. 005948-2008 PLAN OG MILJØ Tilladelse til fortsat råstofindvinding på matr. Nr. 5ac

Læs mere

Ikke VVM-pligt for opbevaring af soyamelasse i gyllebeholder, Hellevej 4, Grindsted. Dato: 2. juli 2018

Ikke VVM-pligt for opbevaring af soyamelasse i gyllebeholder, Hellevej 4, Grindsted. Dato: 2. juli 2018 HedeDanmark a/s Sletvej 30 N 8310 Tranbjerg J Att. Christian Rydahl Ikke VVM-pligt for opbevaring af soyamelasse i gyllebeholder, Hellevej 4, Grindsted. Dato: 2. juli 2018 HedeDanmark har d. 3. januar

Læs mere

Afgørelse om godkendelse af efterbehandling i tidligere råstofgrav på matr. nr. 115 Mollerup, Visby, beliggende Mollerup 5 i Tønder Kommune

Afgørelse om godkendelse af efterbehandling i tidligere råstofgrav på matr. nr. 115 Mollerup, Visby, beliggende Mollerup 5 i Tønder Kommune Entreprenør Henning Rahr Sendt på mail til: visby@henningrahr.dk Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Camilla B. Scheffel E-mail: cbs@rsyd.dk Direkte tlf.: 29 20 19 27 Den 14. juli 2017 Journal nr.: 17/11373

Læs mere

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej 48 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning

Læs mere

Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr.nr. 11e, Ans By,Grønbæk. Afgørelse om, at det ansøgte ikke er VVM-pligtigt.

Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr.nr. 11e, Ans By,Grønbæk. Afgørelse om, at det ansøgte ikke er VVM-pligtigt. Handal Grus A/S Odinsvej 29 7200 Grindsted 20. marts 2014 Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr.nr. 11e, Ans By,Grønbæk. Afgørelse om, at det ansøgte ikke er VVM-pligtigt. Afgørelse.

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

Ingen aktivitet

Ingen aktivitet Regionshuset Holstebro Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Miljø Lægårdvej 10 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk Tilladelse til ændret driftstid på del af matr.

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Tilladelse til råstofindvinding

Læs mere

Halsnæs Kommune. Halsnæs Vandforsyning a.m.b.a, Ullerup Skovvej 20, 3390 Hundested

Halsnæs Kommune. Halsnæs Vandforsyning a.m.b.a, Ullerup Skovvej 20, 3390 Hundested VVM-Myndighed Basisoplysninger Projektbeskrivelse Halsnæs Kommune Forlængelse af tilladelse til indvinding af grundvand på 640.000 m 3 /år til almen vandforsyning. Der indvindes fra 16 eksisterende boringer.

Læs mere

Vilkår for råstofindvinding på Højvangsvej 4, Sengeløse

Vilkår for råstofindvinding på Højvangsvej 4, Sengeløse NOTAT Teknik- og Miljøcentret Natur og Miljø 20-05-2014 Vilkår for råstofindvinding på Højvangsvej 4, Sengeløse Påbegyndelse og afslutning af råstofindvinding og efterbehandling... 1 Vilkår for tilladelsens

Læs mere

Ansøgning om tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr.nr. 1u, Hjortsballe By, Them.

Ansøgning om tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr.nr. 1u, Hjortsballe By, Them. Asklev Stenleje A/S Sepstrupvej 39 a 8653 Them Ansøgning om tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr.nr. 1u, Hjortsballe By, Them. Afgørelse. Silkeborg Kommune meddeler herved Asklev Stenleje

Læs mere

Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr. nr. 36, Rævind Hede,

Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr. nr. 36, Rævind Hede, Jordbromølle Sand og Grus v/ Lars Laursen Bakkevej 26 7840 Højslev Miljøforvaltningen Nur Søvej 2 DK-8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Fax.: 87 87 55 99 nur@viborg.dk www.viborg.dk Tilladelse til indvinding

Læs mere

Indvindingsarealet er vist med skråskravering på vedhæftede plan i målestok 1:5000. Arealet ejes af Gert Nygaard Madsen, Lundevej 20, Esbjerg.

Indvindingsarealet er vist med skråskravering på vedhæftede plan i målestok 1:5000. Arealet ejes af Gert Nygaard Madsen, Lundevej 20, Esbjerg. Bygningsmyndighed Teknik & Miljø Vilhelm Lunds Vognmandsforretning A/S Grimstrupvej 137 6705 Esbjerg Ø Torvegade 74. 6700 Esbjerg Do 18. september 2008 Journal nr. 2007-1864 Sagsbehandler Leif Pedersen

Læs mere

Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding af gældende til den

Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding af gældende til den Bedsted Lø Grusværker Aps Stenagervej 9 6230 Rødekro Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Jens T. Vejrup E-mail: jens.t.vejrup@rsyd.dk Direkte tlf.: 2336 3614 Den 2. maj 2017 Journal nr.: 17/2331 Tillæg til

Læs mere

l Byg og Miljø Dato: Reference: Sidsel Prahm Direkte telefon: Sagsnr.: 08/21766

l Byg og Miljø Dato: Reference: Sidsel Prahm Direkte telefon: Sagsnr.: 08/21766 Gert Svith A/S Rugvænget A/S 8500 Grenaa l Byg og Miljø Dato: 17.06.2014 Reference: Sidsel Prahm Direkte telefon: 89 59 40 45 E-mail: skp@norddjurs.dk Sagsnr.: 08/21766 Forlængelse af RÅSTOFTILLADELSE

Læs mere

Region Nordjylland har på baggrund af nedenstående og med hjemmel i råstoflovens 7 og 10 truffet følgende afgørelse i sagen.

Region Nordjylland har på baggrund af nedenstående og med hjemmel i råstoflovens 7 og 10 truffet følgende afgørelse i sagen. Regional Udvikling Jordforurening og råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Svend Aage Christiansen A/S Høngårdsvej 36 9750 Østervrå Att.:

Læs mere

Projektets karakteristika

Projektets karakteristika Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 425 af 18. maj 2016 Projektets karakteristika Projektbeskrivelse jf. ansøgningen Råstofgrav - Indvinding af ca. 100.000m3

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr. Projektets placering

Læs mere

Afgørelse om at anlægget ikke er VVM-pligtigt

Afgørelse om at anlægget ikke er VVM-pligtigt Glesborg Vandværk v. Lars Nielsen CVR.: 33929803 Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 10. april 2018 Reference: Peter Thastum Tlf.: 89594006 E-mail: pet@norddjurs.dk Journalnr.: 18/77 Afgørelse om at anlægget

Læs mere

Lovgrundlaget Ændringerne af tilladelsen til erhvervsmæssig råstofindvinding er meddelt i henhold til råstoflovens 7 stk. 1.

Lovgrundlaget Ændringerne af tilladelsen til erhvervsmæssig råstofindvinding er meddelt i henhold til råstoflovens 7 stk. 1. Brdr. Freiberg Grusgrave A/S Nordre Landevej 24B 6270 Tønder Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Jens T. Vejrup E mail: jens.t.vejrup@rsyd.dk Direkte tlf.: 2336 3614 Dato: 26 05 2015 Journal nr.: 15/7033

Læs mere

Råstofgravning Bjerrede

Råstofgravning Bjerrede Råstofgravning Bjerrede Grundejermøde 15. januar 2014 Program 1. Velkomst og indledning 2. Råstofplan 2012-2023 3. Råstoftilladelser Sagsforløb og vilkår 4. Spørgsmål og bemærkninger 5. Afslutning Høring

Læs mere

Dankalk, Mjels: Ændring af vilkår om driftstid i to råstoftilladelser

Dankalk, Mjels: Ændring af vilkår om driftstid i to råstoftilladelser Regional Udvikling Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Dankalk Att. Lars Christensen e-mail lhc@dankalk.dk Geolog Pia Heuer Andersen Direkte +4597654638

Læs mere

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej 48 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning

Læs mere

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt Jeppe Pedersen Bregnetvedvej 24 4320 Lejre CBM Center for Byg og Miljø 4330 Hvalsø H www.lejre.dk Majbritt Haslund Thomson Natur og Miljø D 46464945 E Maht@lejre.dk Dato: 25. januar 2017 J.nr.: 16/10815

Læs mere

Viborg Kommune har samtidigt afgjort, at det ansøgte ikke forudsætter udarbejdelse af kommuneplanretningslinier ledsaget af en VVM-redegørelse.

Viborg Kommune har samtidigt afgjort, at det ansøgte ikke forudsætter udarbejdelse af kommuneplanretningslinier ledsaget af en VVM-redegørelse. Søren Kromann Rindsholmvej 102, Viborg E-mail: Kromann@mail.tele.dk Teknik & Miljø Byggeri Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87.87.87.87 byggeri@viborg.dk Tilladelse til indvinding af råstoffer Viborg

Læs mere

Afgørelse om ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Kornmarken 33-35, 7190 Billund

Afgørelse om ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Kornmarken 33-35, 7190 Billund LEGO System A/S Kornmarken 33 7190 Billund Dato: 22.02.2018 Afgørelse om ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Kornmarken 33-35, 7190 Billund Rambøll har på vegne af LEGO System A/S

Læs mere

Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 448 af 10. maj 2017

Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 448 af 10. maj 2017 Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 448 af 10. maj 2017 Projektets karakteristika Projektbeskrivelse jf. ansøgningen Projektets placering og arealbehov

Læs mere

Tilladelser efter 19 kan til enhver tid ændres eller tilbagekaldes uden erstatning.

Tilladelser efter 19 kan til enhver tid ændres eller tilbagekaldes uden erstatning. Podek ApS Torvegade 89 7160 Tørring Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Rudi Pia Frederiksen Direkte nr.: 7975 5677 rudi.pia.frederiksen@hedensted.dk Lok.id.: 766-000376

Læs mere

Betingelserne vil blive tinglyst på ejendommen for din regning, jf. Planlovens 55.

Betingelserne vil blive tinglyst på ejendommen for din regning, jf. Planlovens 55. Plan og Udvikling Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Landzonetilladelse til oplag og harpning af jord samt omgivende volde

Læs mere

Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning. Kronborgvej 20, Aulum

Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning. Kronborgvej 20, Aulum TEKNIK OG MILJØ Aulum Grusgrav ApS Kronborgvej 20 7490 Aulum Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgtg@herning.dk Tlf. 9628 8065 Sagsbehandler: Thomas

Læs mere

Afgørelsen er truffet med hjemmel i 3 i Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 15. december 2010 om VVM.

Afgørelsen er truffet med hjemmel i 3 i Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 15. december 2010 om VVM. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Bodilsen Skovselskab Aps Durupvej 27, Glyngøre E-mail: HB@BodilsenInvest.dk dek@viborg.dk Tilladelse til grundvandssænkning i

Læs mere

Afgørelse. Kort beskrivelse af projektet

Afgørelse. Kort beskrivelse af projektet Afgørelse Afgørelse om, at projekt om regulering af vandløb (dræn) nord for Alfa 6 i Hinnerup ikke er VVM pligtigt (Vurdering af Virkninger på Miljøet) Kort beskrivelse af projektet Vandløbsmyndigheden

Læs mere

Screeningsafgørelse - der er ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding

Screeningsafgørelse - der er ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding Otto Chrestensen Stensbækvej 16, Arnum 6510 Gram CVR-NR: 47124719 Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Niels Koch E-mail: niels.koch@rsyd.dk Direkte tlf.: 76 63 19 45 Dato: 12. september 2017 Journalnr.:

Læs mere

Ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Heimdalsvej 19, 7200 Grindsted

Ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Heimdalsvej 19, 7200 Grindsted A/S Østbirk Bygningsindustri Ryvej 21 8752 Østbirk Dato: 12.03. 2018 Ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Heimdalsvej 19, 7200 Grindsted A/S Østbirk Bygningsindustri har den 20. september

Læs mere

Screeningsafgørelse om at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding

Screeningsafgørelse om at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding Kudsk & Dahl A/S CVR-NR: 49857217 Sendt på mail: tl@kudsk-dahl.dk Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Camilla Bjerre Scheffel E-mail: cbs@rsyd.dk Direkte tlf.: 29 20 19 27 Den 14. december 2017 Journal nr.:

Læs mere

Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted

Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282564 apr55@helsingor.dk www.helsingor.dk

Læs mere

Ikke VVM-pligt for udvidelse af Legoland ApS på Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Ikke VVM-pligt for udvidelse af Legoland ApS på Nordmarksvej 9, 7190 Billund Legoland ApS Højmarkvej 20 7190 Billund Att.: Jesper Gadebjerg Dato: 17.09. 2018 Ikke VVM-pligt for udvidelse af Legoland ApS på Nordmarksvej 9, 7190 Billund Legoland ApS har den 9. juli 2018 fremsendt

Læs mere

Dora Friis Godtfred-Rasmussen Æbleparken 10 Søften 8382 Hinnerup

Dora Friis Godtfred-Rasmussen Æbleparken 10 Søften 8382 Hinnerup Afgørelse Dora Friis Godtfred-Rasmussen Æbleparken 10 Søften 8382 Hinnerup Postadresse: Teknik og Miljø Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Afgørelse om ikke-vvm

Læs mere

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland

Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Skema til brug for screening (VVM-pligt) Region Midtjylland Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Indvinding af sand, grus og sten på

Læs mere

Anpartsselskabet af G.A. Centervej Billund

Anpartsselskabet af G.A. Centervej Billund Anpartsselskabet af 19. 9. 2006 G.A. Centervej 4 7190 Billund Dato: 16. november 2018 Ikke VVM-pligt for etablering og drift af terminalbygning og hangar med tilhørende faciliteter på Billund Lufthavn

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland. Basis oplysninger

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland. Basis oplysninger Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. ansøgningen og anmeldelse: Navn og adresse på ansøger/indvinder Indvinders

Læs mere

Gesager Jorddepot Bjerrevej Hornsyld. Att: Flemming Jeppesen

Gesager Jorddepot Bjerrevej Hornsyld. Att: Flemming Jeppesen Regionshuset Horsens Gesager Jorddepot Bjerrevej 282 8783 Hornsyld Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Att: Flemming Jeppesen e-mail: hs.entrep@mail.dk Dispensation

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Råstofindvinding i udlagt graveområde,

Læs mere

Tillæg til råstoftilladelse på Søndermøllevej 29, Hjørring

Tillæg til råstoftilladelse på Søndermøllevej 29, Hjørring Regional Udvikling Råstofgruppen Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Toftegårds Maskinstation Att. Flemming Christensen Mail: toftegaardsmaskinstation@c.dk Råstofmedarbejder Niels Schøler Direkte +4597648290

Læs mere

Afgørelsen er truffet med hjemmel i 3 i Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 6. december 2006 om VVM.

Afgørelsen er truffet med hjemmel i 3 i Miljøministeriets bekendtgørelse nr af 6. december 2006 om VVM. Do: B G Stone A/S Gudenåvej 17 8643 Ans By Miljøforvaltningen Nur Søvej 2 DK-8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Fax.: nur@viborg.dk www.viborg.dk Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen mr. nre.

Læs mere

NR. SNEDE VOGNMANDSFORRETNING A/S Ørnevej Nørre Snede

NR. SNEDE VOGNMANDSFORRETNING A/S Ørnevej Nørre Snede Regionshuset Horsens NR. SNEDE VOGNMANDSFORRETNING A/S Ørnevej 16 8766 Nørre Snede Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk Tilladelse til råstofindvinding på

Læs mere

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Regionshuset Horsens KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til at tilføre ren jord i råstofgrav

Læs mere

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer i tilladelse af den 10. april 2017 vedrørende matr. nr. 4g True By, Vebbestrup, Mariagerfjord Kommune

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer i tilladelse af den 10. april 2017 vedrørende matr. nr. 4g True By, Vebbestrup, Mariagerfjord Kommune Regional Udvikling Jordforurening og Råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst ATS Grus I/S v/ Henning Lauritzen Ringvejen 30 9510 Arden hl@ats-arden.dk

Læs mere

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland

Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed. Region Midtjylland Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Region Midtjylland Tekst Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Bygherres kontaktperson og telefonnr.

Læs mere

Tilladelse til at udføre fire moniteringsboringer til Vandforsyningen Brovst og Omegn amba.

Tilladelse til at udføre fire moniteringsboringer til Vandforsyningen Brovst og Omegn amba. Vand Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Vandforsyningen Brovst og Omegn amba V/ Flemming Frost

Læs mere

I/S Lertranskøb v/driftsleder Kaj Christensen Amtsvejen 23 Nybøl 6400 Sønderborg

I/S Lertranskøb v/driftsleder Kaj Christensen Amtsvejen 23 Nybøl 6400 Sønderborg Ver.2,30.05.2012,tt. 10. Marts 2014 Sag nr. 13/34260 I/S Lertranskøb v/driftsleder Kaj Christensen Amtsvejen 23 Nybøl 6400 Sønderborg Forlængelse af tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af gulbrændende

Læs mere

Fortsat råstofindvinding i et udlagt graveområde i Glatved. Nymølle Stenindustrier A/S, Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene

Fortsat råstofindvinding i et udlagt graveområde i Glatved. Nymølle Stenindustrier A/S, Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Bilag A Skema til brug for screening (VVM-pligt) VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Region Midtjylland Tekst Fortsat råstofindvinding i et

Læs mere

Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 448 af 10. maj 2017

Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 448 af 10. maj 2017 Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 448 af 10. maj 2017 Projektets karakteristika Projektbeskrivelse jf. ansøgningen Projektets placering og arealbehov

Læs mere

Dispensation til midlertidig at opretholde tilstanden med et fjernet jorddige mellem matr.nr. 1ø og 2b Tandskov, Serup

Dispensation til midlertidig at opretholde tilstanden med et fjernet jorddige mellem matr.nr. 1ø og 2b Tandskov, Serup Morten Bak Resdal Bakke 53B 8600 Kjellerup bak@morten-bak.dk 4. maj 2016 EJD-2016-01544 Dispensation til midlertidig at opretholde tilstanden med et fjernet jorddige mellem matr.nr. 1ø og 2b Tandskov,

Læs mere

Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr.nr. 3a, Iller By, Grønbæk. Afgørelse om at det ansøgte ikke er VVM-pligtigt.

Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr.nr. 3a, Iller By, Grønbæk. Afgørelse om at det ansøgte ikke er VVM-pligtigt. Søndermarkens Grusgrav ApS Søndermarksgade 43 8643 Ans 18.november 2013 Tilladelse til indvinding af råstoffer på ejendommen matr.nr. 3a, Iller By, Grønbæk. Afgørelse om at det ansøgte ikke er VVM-pligtigt.

Læs mere

RY GRUSGRAV Bakkelyvej Låsby. att.: Jørgen Nielsen,

RY GRUSGRAV Bakkelyvej Låsby. att.: Jørgen Nielsen, Regionshuset Horsens RY GRUSGRAV Bakkelyvej 2 8680 Låsby Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk att.: Jørgen Nielsen, JN@topas.dk Dispensation til tilførsel af overjord

Læs mere

Forlængelse af frist for efterbehandling efter råstofindvinding på en del af matr. nr. 1as Kjellerup Hgd., Svenstrup, Mariagerfjord Kommune

Forlængelse af frist for efterbehandling efter råstofindvinding på en del af matr. nr. 1as Kjellerup Hgd., Svenstrup, Mariagerfjord Kommune Regional Udvikling Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Gunderup Grus- og Stenleje ApS Kjellerupvej 6 9550 Mariager brian@gunderup-grus.dk Råstofsagsbehandler

Læs mere

Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2

Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 448 af 10. maj 2017 Projektets karakteristika Projektbeskrivelse jf. ansøgningen Råstofgrav - Indvinding af ca. 300.000m

Læs mere

Administrationsgrundlag og kompetenceregler for ansøgninger om råstofgravetilladelser i Region Sjælland

Administrationsgrundlag og kompetenceregler for ansøgninger om råstofgravetilladelser i Region Sjælland Dato: 6. maj 2014 Brevid: 2294917 Udkast Administrationsgrundlag og kompetenceregler for ansøgninger om råstofgravetilladelser i Region Sjælland Råstofplanens og lovens rammer for behandling af ansøgninger

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Poul Erik Christensen Jenslev Gade 4 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646

Læs mere

Palle Bjørn Jørgensen Låsbyvej 60 A 8660 Skanderborg. Landzonetilladelse til arealoverførsel

Palle Bjørn Jørgensen Låsbyvej 60 A 8660 Skanderborg. Landzonetilladelse til arealoverførsel Palle Bjørn Jørgensen Låsbyvej 60 A 8660 Skanderborg Landzonetilladelse til arealoverførsel Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til arealoverførsel mellem matr. nr.

Læs mere

Jesper Fog Bøllemosevej Gudbjerg. Afgørelse om ikke VVM-pligt af vandindvinding fra ny boring ved Bøllemosevej 6, 5892 Gudbjerg. 20.

Jesper Fog Bøllemosevej Gudbjerg. Afgørelse om ikke VVM-pligt af vandindvinding fra ny boring ved Bøllemosevej 6, 5892 Gudbjerg. 20. Jesper Fog Bøllemosevej 6 5892 Gudbjerg Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 Fa. 62 22 88 10 keu@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse om

Læs mere

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20, Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 30b Nim by, Nim

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20, Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 30b Nim by, Nim Regionshuset Horsens Vagn Åge Bach Sletkærvej 20, Nim 8740 Brædstrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr.

Læs mere

Afgørelse om, at der ikke er VVM-pligt

Afgørelse om, at der ikke er VVM-pligt Gjesing Vandværk Att: Klaus Sanko Auningvej 73 8963 Auning Afdeling: Byg og miljø Dato: 13. juni 2019 Reference: Per V. Misser Tlf.: 8959 4020 E-mail: pvm@norddjurs.dk Journalnr.: 18/11394 Afgørelse om,

Læs mere

Projektets karakteristika

Projektets karakteristika Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Kriterier iht. bilag 6 i lbk nr. 448 af 10. maj 2017 Projektets karakteristika Projektbeskrivelse jf. ansøgningen Fortsættelse og udvidelse af eksisterende

Læs mere

Afgørelse om, at der ikke er VVM-pligt

Afgørelse om, at der ikke er VVM-pligt Trustrup-Lyngby Vandværk Att. Michael Meldgaard Christensen CVR nr. 18811510 Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 03-10-2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/6946

Læs mere

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt CBM Center for Byg og Miljø Poul og Annette Møller Kumlegård Hovedvejen 61 Øm 4000 Roskilde 4330 Hvalsø H www.lejre.dk Majbritt Haslund Thomson Natur og Miljø D 46464945 E Maht@lejre.dk Dato: 17. november

Læs mere

Banedanmark Amerika Plads København Ø. Att.: Mette Mejsen Westergaard, Atkins Arne Jacobsens Allé 17, 2300 København S

Banedanmark Amerika Plads København Ø. Att.: Mette Mejsen Westergaard, Atkins Arne Jacobsens Allé 17, 2300 København S Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Att.: Mette Mejsen Westergaard, Atkins Arne Jacobsens Allé 17, 2300 København S Teknisk forvaltning Natur- og Miljøafdelingen Screening for VVM pligt jævnfør

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Jesper Servé Lejrevej 74 4320 Lejre Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320 Lejre Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Afgørelsen er meddelt efter 21 i lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 1.

Afgørelsen er meddelt efter 21 i lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) 1. Lertranskøb I/S Amtsvejen 23 6400 Sønderborg Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Jens T. Vejrup E-mail: jtv@rsyd.dk Direkte tlf.: 23363614 Den 14. maj 2019 Journalnr.: 19/4879 Afgørelse om at ansøgning om

Læs mere

Tilladelse til råstofindvinding, sand, grus og sten forventet årlig indvinding; m 3, kun over grundvandsspejl.

Tilladelse til råstofindvinding, sand, grus og sten forventet årlig indvinding; m 3, kun over grundvandsspejl. Bilag A VVM Myndighed Basis oplysninger Projekt beskrivelse jf. anmeldelsen: Navn og adresse på bygherre Skema til brug for screening (VVM-pligt) Region Midtjylland Tilladelse til råstofindvinding, sand,

Læs mere

Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2

Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Skema til brug ved screening af projekter på bilag 2 Kriterier iht. bilag 6 i lov nr. 448 af 10. maj 2017 Projektets karakteristika Projektbeskrivelse jf. ansøgningen Råstofgrav - Indvinding af ca. 100.000m

Læs mere

Matrikel nr. 2z, 2ae og 2ø Lergrav Hgd., Aulum Kronborgvej 20, Aulum.

Matrikel nr. 2z, 2ae og 2ø Lergrav Hgd., Aulum Kronborgvej 20, Aulum. TEKNIK OG MILJØ Aulum Grusgrav ApS Kronborgvej 20 7490 Aulum Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgtg@herning.dk Tlf. 9628 8065 Sagsbehandler: Thomas

Læs mere

Afgørelse om ikke- VVM-pligt i forbindelse med tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Høbjergvej 7, 8500 Grenaa

Afgørelse om ikke- VVM-pligt i forbindelse med tilladelse til vanding med grundvand fra anlæg beliggende Høbjergvej 7, 8500 Grenaa Peter Drejer Nielsen Matr. nr. 11c Høbjerg By, Ålsø Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 26-11-2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/14290 Afgørelse om ikke-

Læs mere

Afgørelse om ikke - VVM pligt i forbindelse med projekt om regulering af privat vandløb på matr. nr. 14 Hovslund, Ø. Løgum

Afgørelse om ikke - VVM pligt i forbindelse med projekt om regulering af privat vandløb på matr. nr. 14 Hovslund, Ø. Løgum Hans Henrik Sørensen Hovslundvej 25 6230 Rødekro Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 3. maj 2018 Kontakt: Mette A. Juhl Direkte tlf.: 7376 6350 E-mail: majuh@aabenraa.dk Afgørelse om

Læs mere

Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549

Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549 Miljø og Natur Assens Forsyning A/S Skovvej 2b 5610 Assens Kommune Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549 Afgørelse om ikke VVM-pligt. Etablering af ledninger og regnvandsbassiner

Læs mere