NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014"

Transkript

1 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 Citat fra MF Kristian Jensen, Skt. Hans taler 2014 på K i London: Jeg er imponeret over KFUK s arbejde for at hjælpe danskere i London og dermed give mange flere en oplevelse for livet. Venstre har støttet unges mulighed for at rejse ud og studere, og vi vil fortsat prioritere at flest mulige unge får erfaring fra udlandet med i deres livsbagage. GÆSTEVÆRELSER & FAMILIERUM Hvis du skal til London og har brug for et godt og billigt sted at bo; så husk at vi på K har gæsteværelser, som vi lejer ud til danske London turister. Kontakt K s kontor for yderligere information. NYE INVESTERINGER I løbet af sommeren har vi brugt flere hundrede tusinde kroner på at up-grade K. Der er blevet købt nye dyner/puder til alle værelser, flere toiletter er blevet renoveret og der er blevet lagt nye tæpper på en del værelser og i dagligstue/ hall. DANSK BRUNCH I LONDON På utallige opfordringer byder vi igen på Brunch på K med bl.a. wienerbrød, pølser, scrambled æg, juice, frugt, pandekager og kaffe. Det koster kun 6 og du kan se datoerne inde i dette nyhedsbrev.

2 SANKT HANS AFTEN 2014 Mandag den 23. juni fejrede vi dansk midsommer i K s have. Ca. 250 gæster var mødt op og spiste danske hotdogs og drak Cocio og grønne Tuborg. Årets båltaler var MF Kristian Jensen og han holdt en meget personlig og humoristisk tale, og i løbet af aftenen fik mange af gæsterne en snak med ham. Efter talen blev bålet tændt og heksen blev sendt afsted til tonerne af Midsommervisen. En dejlig aften i K s have!

3 SANKT HANS AFTEN 2014

4 A R R A N G E M E N T E R PØLSEVOGNSAFTEN TIRSDAG D. 5. AUGUST KL Vores berømte pølsevogn er igen åben for en enkelt aften og tilbyder danske hotdogs og iskolde Cocio. Oplev den hyggelige stemning i K s have der er rammen om denne event. Alle er velkomne, så kig forbi og mød andre danskere - ingen tilmelding. BARBECUE OG GÅ-I-BYEN AFTEN TORSDAG D. 28. AUGUST KL Vi mødes i K s have, hvor vi tænder op i grillen og byder på lækker barbecue, bestående af bl.a. danske pølser, bagte kartofler, salat og hjemmebagte flutes. Der vil være plads rundt om i haven til at sidde og spise, og der kan købes øl, sodavand og vin. Ca. kl går vi i fælles flok ned på den lokale North Star Pub. Prisen for maden er 6. Tilmelding til denne aften skal ske på K s kontor senest den 25. august. HELDAGSTUR TIL BRIGHTON SØNDAG D. 7. SEPTEMBER KL Vi tager med toget til den fashionable badeby Brighton som er beliggende syd for London. Vi skal bl.a. se Palace Pier som i bedste engelske badebystil er udstyret med tivoli og lækre fish and chips boder. Oppe i selve byen finder man den tidligere kongelige sommerresidens, The Royal Pavilion, der er et overdådigt, orientalsk inspireret palads. Lige i nærheden ligger det gamle by centrum med små hyggelige gader, hvor du kan finde et væld af pubber, butikker og restauranter. Forvent at togbilletten koster ca. 25. Tilmelding til K s kontor senest den 30. august. Vi forventer at være retur på K ca. kl MUSICAL: MISS SAIGON TORSDAG D. 11. SEPTEMBER KL Vi skal i teatret og se musicalen Miss Saigon, kortfattet handler det om en kærlighedshistorie af de umulige med en umulig krig som rammen, og i det plot er der alle muligheder for spektakulær scenografi, flot musik og iørefaldende sange. Musicalen er lavet af det samme team som lavede Les Miserables. Billetterne koster 30 og der er tilmelding på K s kontor. Der er fælles afgang fra K kl

5 A R R A N G E M E N T E R FIVE-A-SIDE TURNERING LØRDAG D. 13. SEPTEMBER KL Igen i år arrangerer Den Danske Kirke og Team Denmark FC en nordisk fodboldturnering. Der bliver spillet 3-4 kampe inden det afgøres hvem der kommer videre. Kampene spilles på Boston Manor Playing Field i Brentford (Boston Manor Tube) og efterfølgende vil der være mulighed for at købe barbeque. Er du mere til at heppe, skal du også være velkommen. K betaler gebyret for at stille hold. Meld dig til på K s kontor senest den 1. september. Afgang fra K kl VELKOMMEN TIL LONDON SØNDAG D. 14. SEPTEMBER KL Da der er kommet mange nye aupairs til London og andre steder i England, er her muligheden for at hilse på hinanden, udveksle telefonnumre, forventninger og erfaringer samt stille spørgsmål. Ungdomsrådgiver Lea Becker byder velkommen og svarer på spørgsmål, det hele foregår i K s dagligstue og der serveres the og kage. Bagefter Kl , er der mulighed for at spise det store kolde bord hvilket koster 6. Det er ikke nødvendigt med tilmelding. DET STORE DANSKE KOLDE BORD SØNDAG D. 14. SEPTEMBER KL Når man er langt hjemmefra kan det være rigtig lækkert med god dansk mad. K s køkken byder denne søndag på det store kolde bord med masser af danske specialiteter såsom frikadeller, rugbrød, marinerede sild, fiskefiletter med remoulade og andre lækkerier. Pris 6 og det er ikke nødvendig med tilmelding. THEMSEN & LONDON CITY HALL LØRDAG D. 20. SEPTEMBER KL Vi går en tur i kvarteret syd for Themsen, som er et område, hvor der er mange spændende bygninger at se på. Vi går langs Themsen fra The Royal Festival Hall, forbi National Theatre, kigger på Tate Modern og nyder udsigten mod St. Pauls Cathedal før vi går over Tower Bridge og kigger lidt nærmere på det historiske Tower of London. Undervejs besøger vi London City Hall hvor vi fra øverste etage nyder den fantastiske udsigt over byen. Fælles afgang fra K kl , det er gratis - tilmelding til K s kontor senest den 18. september.

6 A R R A N G E M E N T E R SØNDAGSBRUNCH SØNDAG D. 21. SEPTEMBER KL K s køkken byder på søndagsbrunch i spisestuen og trakterer med lækkerier såsom pølser, bacon, scrambled eggs, rugbrød, brød, smør, marmelade, ost, cream cheese, leverpostej, salami, frisk frugt, små pandekager, honning, wienerbrød, the, kaffe og juice. Det koster kun 6 og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Start din søndag på K! PUB CRAWL I HAMPSTEAD TORSDAG D. 25. SEPTEMBER KL Som så mange gange før gør vi igen Hampstead og omegn usikker. Vi vil lægge vejen forbi 3-4 små hyggelige pubber i området, så du vil få et indblik i den engelske pubkultur og få afprøvet nogle af de mange lokale pubber der er i Hampstead. På hver pub vil det være muligt at købe noget at drikke. Der vil være fælles afgang fra K og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Drikkevarer købes for egen regning. Vi mødes på K kl Ta med og mød masser af nye venner! NORDIC RHYTHM VOICES ONSDAG D. 24. SEPTEMBER KL Kan du lide at synge? Savner du fællesskabet ved at synge i kor? Så har vi brug for dig! Vi synger 8 onsdage her i efteråret og afslutter sæsonen med en koncert i forbindelse med K's julemarked den 29 og 30 november. Du behøver ikke være verdensmester i at synge, bare du har lysten, glæden og tiden til at komme og øve. Det bliver selvfølgelig med fokus på danske og engelske julesange, men vi får også sneget et par korsange ind. Koret bliver ledet af Elisabeth Holbæk Kristiansen, der har haft kor på K før, og som også organiserede kor-optræden for TV2 under OL Du er velkommen til at kontakte Elisabeth på eller Det koster 40 (halv pris for au pairs og studerende) at deltage i hele sæsonen.

7 A R R A N G E M E N T E R HELDAGSTUR: CAMBRIDGE SØNDAG D. 28. SEPTEMBER KL Vi lejer en bus og sætter kursen mod Cambridge. På vej dertil stopper vi i Freeport Outlet Village i Braintree, hvor ca. 100 butikker sælger designertøj til små priser! Efter et par timers shopping kører vi videre til Cambridge, der er verdenskendt for sine universiteter. De er både meget prestigefyldte og meget smukke, og den akademiske arv rækker mere end 700 år tilbage. Bussen sætter os af midt i Cambridge og der vil være god mulighed for, på egen hånd, at indsnuse stemningen i den charmerende universitetsby, sejle på floden Cam eller hvile ud på en af byens mange pubber. Vi er tilbage på K ca. kl. 20. Pris for transport 20. Derudover må man påregne at skulle betale entré til de museer og universiteter, man ønsker at se. Tilmelding på K s kontor asap. DANISH STUDENT NETWORKING ONSDAG D. 8. OKTOBER FRA KL TIL KL SPONSOR: DANSKE BANK K inviterer til Netværksaften for danske universitetsstuderende i London og arrangementet finder sted i K s opholdsstue. Aftenen starter med velkomst til London ved den danske ambassadør Claus Grube. Derefter serverer vi snacks og et par glas gratis vin eller øl. Så mød op og lær andre danskere, der læser ved et engelsk universitet, at kende. Tilmelding senest den 6. oktober til Aftenens sponsor, DANSKE BANK, vil også være repræsenteret og kan hjælpe med at åbne bank konto i UK. BINGO BANKO SØNDAG D. 12. OKTOBER KL I dagligstuen vil vi denne aften spille om gode og sjove gevinster. Tag dine venner under armen og vær med til at hygge med gamle Ole og smør 40, som helt sikkert vil være vendinger du vil høre denne aften. Det koster kun 1 at købe din spilleplade. Ingen tilmelding, du betaler når du kommer.

8 A R R A N G E M E N T E R MUSICAL: LION KING TORSDAG D. 16. OKTOBER KL Vi har skaffet billetter til Lion King, en musical der er baseret på tegnefilmen af samme navn. Det er historien om den lille løveunge Simba, der ender som dyrenes konge på Afrikas savanne. Musicalen er bygget op omkring Elton Johns velkendte sange Circle of Life og Hakuna Matata. Lion King har høstet utallige anmelderroser for sin flotte scenografi. Billetterne koster 30 og der er tilmelding på K s kontor. Fælles afgang fra K kl HOUSES OF PARLIAMENT LØRDAG D. 18. OKTOBER KL Vi har skaffet billetter til rundvisning i den britiske parlamentsbygning. Guiden leder os igennem den berømte bygning og vil sørge for masser af information om bygningens historie samt om hvordan det engelske system fungerer. Der er kun adgang til parlamentsbygningen for offentligheden om sommeren, så benyt denne enestående chance for at se en af Londons mest berømte og fantastiske bygninger indefra. Prisen er og det er nødvendigt med tilmelding på K s kontor. Der er begrænset antal billetter. Fælles afgang fra K kl SØNDAGSBRUNCH SØNDAG D. 26. OKTOBER KL Søndagsbrunch i K s spisestue. K s køkken byder brunch med lækkerier såsom pølser, bacon, scrambled eggs, rugbrød, toast-brød, smør, marmelade, ost, cream cheese, leverpostej, salami, frisk frugt, små pandekager, honning, wienerbrød, the, kaffe og juice. Det koster kun 6, og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Start din søndag på K! AU-PAIR TRÆF SØNDAG D. 26. OKTOBER KL Vi mødes alle på K, får os en snak om, hvordan det går med jer ude hos familierne. Derefter går vi sammen ned til Camden Town og ser på boder, der sælger alt fra alternative smykker til dyre antikviteter. Området er meget farverigt, både husene samt den gruppe mennesker denne del af London byder på.

9 A U P A I R I L O N D O N Er du nyankommet aupair, så rigtig hjertelig velkommen til London og til K! K har sit eget aupairbureau, der formidler kontakten mellem familier i England og danske piger/drenge. Cirka en gang om måneden afholdes et arrangement særligt for aupairs - også for dem, der ikke er formidlet gennem K's bureau. Så trænger du til at møde andre, der er i samme situation som dig, er det er en god idé at møde op til et aupairtræf. rådgive og hjælpe dig videre. Skulle det uheldige ske, at du bliver smidt ud af din værtsfamilie, er der altid plads til et par overnatninger på K, og vi lægger gerne ører til din historie. Så er der kun tilbage at ønske dig et rigtig godt ophold i London og på forhåbentligt gensyn på K. Vi har også en opdateret adresseliste over danske aupairs i Londonområdet, som du kan rekvirere via telefon eller via Med venlig hilsen Lea Becker Ungdomsrådgiver Foruden aupairtræf har K cirka to ugentlige arrangementer, som du også er meget velkommen til at deltage i. Samtlige arrangementer annonceres på vores hjemmeside samt i vores nyhedsbrev. Rager du uklar med din værtsfamilie eller trænger du blot til en sludder, kan du altid ringe til os eller kigge forbi K's kontor, og vi vil gøre, hvad vi kan for at

10 Søndag den 1. juni blev der afholdt den store værelsesdyst i K s have. Der blev dystet i flere forskellige kategorier og alle holdene havde klædt sig festligt ud. Efter konkurrencerne var afsluttet blev der hygget med BBQ. En virkelig sjov aften! S J O V I K S H A V E

11 JULEBASAR 2014 LØRDAG D. 29. NOVEMBER SØNDAG D. 30. NOVEMBER STED: DANSK KFUK 43 MARESFIELD GARDENS HAMPSTEAD LONDON NW3 5TF TUBE: HAMPSTEAD ELLER FINCHLEY RD. ENTRÉ: 2.00 ALLE ER VELKOMNE! J U L E B A S A R D E N D A N S K E K I R K E I L O N D O N På K s kontor sælger vi dansk slik og vi har et kæmpe udvalg af lækkerier: Piratos, Marcipanbrød, Skildpadder, Pesetos, Lossepladsen, Amar Stænger, Tyrkisk Peber, Matador Mix og meget mere. Butikken er åben i kontorets åbningstider se S L I K B U T I K K E N P Å K Husk, at der hver søndag kl bliver afholdt gudstjeneste i Den Danske Kirke i London. Efter gudstjenesten er der mulighed for at købe kaffe og frokost. Der er til alle gudstjenester fælles afgang fra K kl Adresse: Den Danske Kirke, 4 St. Katharines Precinct, London NW1.

12 V E L K O M M E N T I L K Du er altid meget velkommen her på K, enten til frokost eller aftensmad, eller hvis du har lyst til en kop gratis the en eftermiddag eller aften. I vores dagligstue er der mulighed for at læse aviser og blade, såsom Time Out og The Times. Har du musiske evner, er du meget velkommen til at gi' et nummer på flyglet i dagligstuen. Du kan også nøjes med at sætte en cd i stereoanlægget! Vi har masser af spil, og der er næsten altid nogen, som har lyst til et spil Matador eller Trivial Pursuit. finde åbningstiderne på vores website: Udenfor kontortiden kan vi, i absolut nødstilfælde, træffes på telefon Opstår der et akut problem, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at møde op på K, og vi vil gøre vort bedste for at hjælpe dig! Vi glæder os til at møde dig på K! Er der problemer af nogen art, eller har du brug for et par gode tips - så kig ind på kontoret og tal med Lea eller Palle. Kontoret har åbent alle dage og du kan I løbet af sommeren har vi vinket farvel til et hold exceptionelle K medarbejdere. Denne gang er det Karina Schmidt, Pernille Pakaci, Sabrina Bennyson, Nikoline Bach Andreasen og Pernille F A R V E L & G O D D A G Fogsgaard som drager videre til nye udfordringer. Vi siger tusind tak til alle for gode indsatser og ønsker held og lykke fremover. I køkkenet byder vi velkommen til 3 nye assistenter: Inaluk H.R. Berthelsen, Sidsel Dahl Knudsen og Amalie Nielsen.Vi byder hjerteligt velkommen og glæder os til samarbejdet!

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere ville det

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 TRÆD VOR GÆST I STUEN IND... Det har i mange årtier været tradition at man i K s vindfang bliver mødt af en gammel slidt broderet klokkestreng med teksten

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR Julemærket 2014 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Gurli Feilberg I 2013 gav K s julebasar og julelodseddel ca. 35000 i overskud,

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013 JULEMARKED 2012 Husk, at der er dansk julemarked på K lørdag den 24. november og søndag den 25. november. Alle tiders mulighed for at få klaret dine juleindkøb!

Læs mere

NEWS. IN THE SHADOW OF 9/11 Karina Andersen som i efteråret 2009 har været beboer i Dronning Ingrids Kollegieboliger og

NEWS. IN THE SHADOW OF 9/11 Karina Andersen som i efteråret 2009 har været beboer i Dronning Ingrids Kollegieboliger og NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2010 SKOLEBØRN I K S HAVE K har igennem mange år haft et tæt samarbejde med lokalsamfundet. Det har bl.a. udmøntet sig i, at den lokale Holy Trinity Church of

Læs mere

St Katharine s. Syng med på Danmarks bedste sange. Lær dansk i Lørdagsskolen. Den Danske Kirke i London

St Katharine s. Syng med på Danmarks bedste sange. Lær dansk i Lørdagsskolen. Den Danske Kirke i London St Katharine s Den Danske Kirke i London Nr. 3 august - oktober 2015 www.danskekirke.org The Danish Church 4 St Katharine s Precinct Regent s Park. London NW1 4HH Tel. 020 7935 7584 Syng med på Danmarks

Læs mere

Lær dansk i kirken. For børn og voksne. Jagten 9. Kirkerådet 25 12-18. Nye ansatte 26. Løgstrup 28. Mød operachef Kasper Holten

Lær dansk i kirken. For børn og voksne. Jagten 9. Kirkerådet 25 12-18. Nye ansatte 26. Løgstrup 28. Mød operachef Kasper Holten Nr. 3 august - oktober 2013 www.danskekirke.org For børn og voksne Lær dansk i kirken Se filmen i kirken Jagten 9 Mød operachef Kasper Holten 12-18 Tre nye medlemmer i Kirkerådet 25 Velkommen til Nye ansatte

Læs mere

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 P.M. Møllersvej 26 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 72 83 Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 September - oktober 2015 1 Pædagog Thomas

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Nyt fra Projekt Mere Naboskab

Nyt fra Projekt Mere Naboskab Nyt fra Projekt Mere Naboskab Nyhedsbrev 1. udgave, 2. årgang Marts 2014 I dette nummer kan du læse om alle de spændende tiltag, der for tiden blomstrer op i Holluf Pile: Aftengågruppe fredagscykelture

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Kirkens sommerbasar 11-13. Sankt Hans 6. Bæredygtigt OL 24-26. Sport & samvær 28-31. Café hver dag 29. Nr. 2 maj - juli 2012 www.danskekirke.

Kirkens sommerbasar 11-13. Sankt Hans 6. Bæredygtigt OL 24-26. Sport & samvær 28-31. Café hver dag 29. Nr. 2 maj - juli 2012 www.danskekirke. Nr. 2 maj - juli 2012 www.danskekirke.org Kirkens sommerbasar 11-13 Vi vil fred her til lands Sankt Hans 6 Dansk ingeniør bag Bæredygtigt OL 24-26 Team Denmark FC Sport & samvær 28-31 Følg OL i kirken

Læs mere

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne:

Det Britiske Turistkontor i Danmark: Byerne, hvor vi bor: Sightseeing: Om hotellerne: Der er mange muligheder for at finde yderligere oplysninger om de steder, vi skal besøge. En af de oplagte er, at bruge Internettet, og herunder finder du et antal relevante links, men der kan findes mange

Læs mere

35. ÅRGANG NR.1 AUGUST 2013 1

35. ÅRGANG NR.1 AUGUST 2013 1 MEDLEMSBLAD FOR KIK 35. ÅRGANG NR.1 AUGUST 2013 1 Indholdsfortegnelse Leder Atletik Bordtennis Dart Banko Gymnastik Badminton Håndbold Softball Opsætning/Tryk : Dystan - Grafisk service Islevdalvej 144

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Års møde 11. marts 2014.

Års møde 11. marts 2014. Års møde 11. marts 2014. Så sidder vi her igen. Velkommen til jer alle. At der allerede er gået et år, har jeg svært ved at tro på, men kalenderen fortæller mig jo noget andet og siger jo sandheden, at

Læs mere

Velkommen. Kalender 2012. Er I en større gruppe eller forening skræddersyr vi gerne et speciel tilbud til Jer, helt efter Jeres ønsker

Velkommen. Kalender 2012. Er I en større gruppe eller forening skræddersyr vi gerne et speciel tilbud til Jer, helt efter Jeres ønsker Endagsture 2012 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen... 3 Kalender 2012... 3 Flensborg... 4 Sankt Hans... 4 Sprogø... 5 Oplev Odense til vands!... 5 Cirkusrevyen... 6 Kongelig Galla på

Læs mere

MARGRETHEKIRKEN. Kirkeblad for Margrethe sogn. Aalborg. Juni, juli, august 2015. 37. årg.. Nr. 3

MARGRETHEKIRKEN. Kirkeblad for Margrethe sogn. Aalborg. Juni, juli, august 2015. 37. årg.. Nr. 3 Pilgrimssten ved Masthuggskirken i Gøteborg I dette sommer-nummer kan du læse mere om: - Kirkens fødselsdag - 3 gode sommertilbud: Skt. Hans, Sommerkirke og Sommerhygge - Kirken på Facebook MARGRETHEKIRKEN

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Juli 2014 Alt i mens sommeren står for døren og mange nyder deres ferie, arbejder Seniorholdet.dk på højtryk for, at foreningens medlemmer skal forkæles med både Skagenturen,

Læs mere

Side 1. Koltnyt nr. 4/ 2014

Side 1. Koltnyt nr. 4/ 2014 Side 1 Redaktionen: Kirsten Hedegaard (ansvarshavende) e-mail: kirstenhedegaard@post.tele.dk Kirsten Vork Nielsen e-mail: kvorkn@gmail.com Inge Pedersen e-mail: ingeblak@mail.dk Deadline for indlæg til

Læs mere

Borgmester besøg på Byggeren.

Borgmester besøg på Byggeren. Byggelegepladsen Nymarksvej 141 7000 Fredericia Tlf: 72106205 Åbninstider Man Fre12:00-17:30 Borgmester besøg på Byggeren. Mandag D. 14 Marts kom Borgmester Thomas Banke på besøg på Byggeren. Han var rundt

Læs mere

NR. 67 MAJ SEPTEMBER 2012 AKTIVITETSBLAD. FOR HINGE SOGN www.hinge-noerskovlund.dk

NR. 67 MAJ SEPTEMBER 2012 AKTIVITETSBLAD. FOR HINGE SOGN www.hinge-noerskovlund.dk NR. 67 MAJ SEPTEMBER 2012 AKTIVITETSBLAD FOR HINGE SOGN www.hinge-noerskovlund.dk Kanoerne er kommet på plads ved søbredden syd for Hinge Kirke - læs mere side 15. Den gamle Kjellerup-bane byder på nye

Læs mere

2009-2010. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG SPAR OP TIL 35% PR.

2009-2010. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG SPAR OP TIL 35% PR. Danske SKI TOTAL guider på børneskiskole. Gratis snegaranti & Kæmpe børnerabatter SPAR OP TIL 35% PR. PERSON REJS MED FLY TIRSDAG-TIRSDAG 2009-2010 Velkommen vores skigæster i Valmorel. 24 timer i døgnet

Læs mere

Ta med på turen 17.-29. juli 2014, til det gamle danske område i England- 13 dejlige dage.

Ta med på turen 17.-29. juli 2014, til det gamle danske område i England- 13 dejlige dage. Ta med på turen 17.-29. juli 2014, til det gamle danske område i England- 13 dejlige dage. Velkommen til programmet for ferieturen 2014, - 13 dejlige dage til Good Old England. Som jeg har beskrevet på

Læs mere

Bevar kirken som et rummeligt mødested 12-14

Bevar kirken som et rummeligt mødested 12-14 Nr. 3 august - oktober 2012 www.danskekirke.org Kirkerådets nye formand Bevar kirken som et rummeligt mødested 12-14 Spil Dansk Dagen 2012 Northern Lights 15 Lørdagsskolen Lær dansk i kirken 10 Folkekær

Læs mere

Min rejse. til. London

Min rejse. til. London Min rejse til London 4. april 2003 14. april 2003 Punkt...Side Fredag den 4. april... 3 Lørdag den 5. april... 4 Søndag den 6. april... 5 Mandag den 7. april... 6 Tirsdag den 8. april... 8 Onsdag den 9.

Læs mere

Nr. 45 23. Årgang Januar 2012. Nr. 52 50 26. 25. årgang Juli 2015 2014

Nr. 45 23. Årgang Januar 2012. Nr. 52 50 26. 25. årgang Juli 2015 2014 Nr. 45 23. Årgang Januar 2012 Nr. 52 50 26. 25. årgang Juli 2015 2014 Program for For 2. halvår 1. Halvår 2015 2014 2012 Små Vinter Årets huse i Ishøj badebillede, fra Madeira, fotograf Inga fotograf Juel

Læs mere

Nr 110 Juni, juli, august 2010 SANKT HANS. side 1

Nr 110 Juni, juli, august 2010 SANKT HANS. side 1 Nr 110 Juni, juli, august 2010 SANKT HANS side 1 REDAKTIONELT/INDHOLDSFORTEGNELSE Dette nummer af Gjern Stafetten er samlet af: Margaret Skovsen, Herredsvejen 2, 8883 Gjern, 86 87 56 75, margaret.skovsen@mail.tele.dk

Læs mere

Side 1. Koltnyt nr. 3/ 2014

Side 1. Koltnyt nr. 3/ 2014 Side 1 Redaktionen: Kirsten Hedegaard (ansvarshavende) e-mail: kirstenhedegaard@post.tele.dk Kirsten Vork Nielsen e-mail: kvorkn@gmail.com Inge Pedersen e-mail: ingeblak@mail.dk Deadline for indlæg til

Læs mere