NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2019"

Transkript

1 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2019 DANSK JULEMARKED K s traditionsrige og hyggelige julemarked foregår i år lørdag den 24. november og søndag den 25. november. Overskuddet fra julemarkedet gør, at vi fortsat kan holde K åbent for dansk ungdom! Vi udgiver også en julelodseddel i Danmark og England, og vi håber at mange vil støtte os ved at købe julelodsedlen. Vi har fået ny kunst på K. Den danske kunstner Janne Malmros, som tidligere har studeret i London, har lavet nogle smukke værker som nu hænger i tv-stuen. Værkerne har tidligere været udstillet i Anchers Hus i Skagen. På K s kontor sælger vi dansk slik og vi har et kæmpe udvalg: Piratos, Marcipanbrød, Skildpadder, Pesetos, Lossepladsen, Tyrkisk Peber, Matador Mix osv. Butikken er åben i kontorets åbningstider Der skal hele tiden bruges penge... K har til huse i en gammel bygning fra 1888 og der skal hele tiden bruges penge til at holde huset vedlige. I sommer blev der investeret ca i nye 3-lags vinduer i en del af huset, så vi går en varm vinter i møde!

2 J U L E K O R - W O R K S H O P

3 DANSK MIDSOMMER 2018 Lørdag den 23. juni fejrede vi sædvanen tro Dansk Sankt Hans aften på K. Knap 200 unge danskere have købt billet og havde en rigtig dejlig sommer aften i haven. Der var dansk pølsevogn, øl/vin, bål, sang og selvfølgelig snobrød. Da mørket sænkede sig holdt Søs Egelind båltale for os. En dejlig aften! MEDARBEJDERE PÅ K - EFTERÅRET 2018

4 A R R A N G E M E N T E R HARRY POTTER TOUR LØRDAG D. 6. OKTOBER KL Gratis Harry Potter tour med Strawberry Tours. Kom ud og se nogle af de steder som har været med til at inspirere J.K. Rowling til at skabe Harry Potters magiske verden. Såsom Diagon Alley, the Leaky Caldron and the Headquarters of the Order of the Phoenix. Tilmelding er nødvendig på K s kontor inden den 4. oktober. BRUNCH SØNDAG DEN 14. OKTOBER KL Søndagsbrunch i K s spisestue. K s køkken byder på lækkerier såsom pølser, bacon, scrambled eggs, rugbrød, toastbrød, smør, frisk frugt, små pandekager, the, kaffe og juice. Det koster kun 6 og det er ikke nødvendigt med tilmelding. AU-PAIR TRÆF SØNDAG DEN 21. OKTOBER KL Vi samles i K s hyggelige stue og får os en kop the og lidt kage. Der er altid plads til nye au-pairs som er kommet til byen, men bestemt også til dem, som har været i byen længe. Tilmelding er unødvendig. DANISH STUDENT NETWORKING TIRSDAG DEN 23. OKTOBER FRA KL TIL KL Den Danske Ambassade, Dansk KFUK og Dr. Ingrids Kollegieboliger inviterer til Student Networking Reception i residensen hos ambassadør Lars Thuesen. Der vil blive serveret drinks, og du vil kunne møde ambassadøren og nogle af ambassadens Head of Sections. Ambassadøren vil give en introduktion til ambassadens opgaver i UK, og der vil være indlæg fra Presse Attaché Jakob Holm og Forsvars Attaché Lars Hedemark. Gratis adgang. Arrangementet er for danske unge, som er i gang med højere uddannelse i UK, og der er begrænset deltagerantal. Tilmelding ASAP (dog senest den 16/10) til: k@kfuk.co.uk ( fulde navn og info om uddannelse/ universitet). FILM: HALLOWEEN GYSER TORSDAG DEN 25. OKTOBER KL Vi varrmer op til halloween ved at se gyserfilm i K s tv-stue. Kom og være med til noget uhygggelig hygge. Det er ikke nødvendigt med tilmelding. K`S FLOTTESKTE GRÆSKAR SØNDAG DEN 28. OKTOBER KL Vi fejrer halloween denne søndag... hvem kan lave K s flotteste græskar? En udfordring der kræver samarbejde, kreativitet og godt humør. Inddelt i hold, og med forskellige slags værktøjer går konkurrencen igang om at vinde titlen. Arrangementet er gratis, så kom frisk. Der er desuden mulighed for at spise med til Uhyggelig søndagsmiddag kl for kun 6 PUB CRAWL TORSDAG DEN 1. NOVEMBER KL Mulighed for et gensyn med de lokale pubber i Hampstead, turen går forbi tre til fire små hyggelige pubber i området. Der vil være fælles afgang fra K kl og tilmelding er ikke nødvendig. Drikkevarer købes for egen regning.

5 A R R A N G E M E N T E R MORTENS AFTEN SØNDAG DEN 11. NOVEMBER KL K køkken tryller igen og tilbereder Mortens aftens and. Det koster kun 6 og det er ikke nødvendigt med tilmelding. FILM: FROM HELL SØNDAG DEN 11. NOVEMBER KL Vi ser filmen From Hell som optakt til vores Jack The Ripper tur torsdag den 15. november. Filmen er med Johnny Depp, Heather Graham og Robbie Coltrane i hovedrollerne og de kommer med et bud på hvem Jack the Ripper var. Filmen vises i K s tv-stue og det er ikke nødvendigt med tilmelding. JACK THE RIPPER TUR TORSDAG DEN 15. NOVEMBER KL I de mørke efterårsaftener i 1811 skabte en grusom og hensynsløs morder frygt og rædsel i Londons gader. Han dræbte flere prostituerede på systematisk vis og efterlod blodspor, som hver gang endte blindt. Morderen er aldrig blevet fundet. Med en guide vandrer vi i fodsporene på den sagnomspundne Jack the Ripper Prisen er 9 og tilmelding på K s kontor senest den 13. november. JULEKOR WORKSHOP LØRDAG DEN 17. NOVEMBER FRA KL. 10 TIL KL. 16 Kom i julestemning med Jingle bells, Nissebanden, Silent Night og alle de gode gamle julesange. Vi holder julekor workshop på KFUK, hvor vi synger skønne julesange, spiser kage og hygger. Sangene vi øver på til denne workshop, optræder vi med den følgende weekend til KFUK's årlige Julebazaar, 24 & 25. november. Prisen for hele dagen er 10 og tilmelding skal ske senest 12. november. For tilmelding og mere info skriv til Elisabeth på nordicrhythmvoices@gmail.com eller BRUNCH SØNDAG DEN 18. NOVEMBER KL Søndagsbrunch i K s spisestue. K s køkken byder på lækkerier Det koster kun 6 og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Start din søndag på K! JULEBASAR 2018 LØRDAG DEN 24. NOVEMBER KL SØNDAG DEN 25. NOVEMBER KL Ingen i bliver der afholdt julebasar på K. Fortjenesten ved julemarkedet går primært til vedligeholdelseaf K. Vi sælger alt hvad der skal til, for at kunne holde en god og hyggelig dansk jul i England. Der kan købes julenisser, den traditionelle julebryg eller en snaps, kalenderlys i mange farver og udforminger, julekort, gran til selv at lave en juledekoration eller du kan købe en færdiglavet. Du kan købe rødkål, pebernødder til børnene, lune æbleskiver, mange slags højtbelagt smørrebrød, forskellig slags dansk slik og meget andet der kan forsøde julen. Desuden vil vi åbne for vores pølsevogn, hvor du kan nyde en god dansk hotdog serveret med en kold cocio eller forsøge at vinde en af de mange præmier i tombolaen. Tag familie og venner med til denne hyggelige weekend i Hampstead. Entré koster 2 pr. person.

6 A R R A N G E M E N T E R TRAFALGAR SQUARE CHRISTIMAS TREE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL I over 60 år er det store juletræ på Trafalgar Square givet som gave fra Norge som tak til England for støtte og venskab under 2. Verdenskrig. Det enorme træ er et symbol på at julen er kommet og for mange en tradition som de skal overvære. Træet bliver sat op den 29. november, men de hvide lys tændes først denne aften, og er et tilløbsstykke for mange. Vi tager fra K kl ingen tilmelding AU PAIR TRÆF SØNDAG DEN 9. DECEMBER KL Det er tid til at afholde årets sidste au pair træf og ingen december uden gaveleg. Vi mødes i dagligstuen medbringende en eller to små pakker og dyster herefter om at slå en masse seksére og få fingre i de bedste pakker. Der vil som altid være te og kage. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. JULEMIDDAG SØNDAG DEN 9. DECEMBER KL K s køkken byder på dejlig julemiddag. Bliver det måske dig som vinder mandelgaven, i år? Det koster kun 6 og det er ikke nødvendigt med tilmelding. JULEKLIP OG JULEHYGGE TORSDAG DEN 6. DECEMBER KL I denne kolde juletid er det vigtigt, vi ikke glemmer den gode gamle danske tradition med at klippe og klistre. For du har denne torsdag aften mulighed for at komme i julestemning og julehygge, som vi kender det fra vore familier hjemme i Danmark. Du kan klippe og klistre alt fra julenisser til kræmmerhuse, mens vi lytter til god dansk julemusik. Som afslutning vil der blive serveret gløgg og brune kager. Ingen tilmelding og alle er velkomne! PUB CRAWL TORSDAG DEN 13. DECEMBER KL Vi tager på pub i Hampstead. Hvor der er mulighed for at ønske hinanden god jul og få en snak inden mange tager hjem på juleferie. Vi besøger tre til fire små hyggelige pubber i området. Der vil være fælles afgang fra K kl og tilmelding er ikke nødvendig. Drikkevarer køber man for egen regning.

7 A R R A N G E M E N T E R WINTER WONDERLAND SØNDAG DEN 16. DECEMBER KL Vi tager ind og ser Winter Wonderland i Hyde Park. Der er mulighed for at købe varme drikke, mad, handle julegaver i de mange forskellige boder og tage en tur i pariserhjulet eller en af de mange andre forlyster. Det er nødvendigt med tilmelding på K s kontor inden fredag den 14. december. være kaffe, småkager og konfekt i dagligstuen. Tilmelding til K s kontor senest den 21. december. Prisen vil være Arrangementet er primært for beboerne på K, au -pairs samt andre unge der er i London over julen. KOLDT JULEBORD SØNDAG DEN 16. DECEMBER KL K s køkken byder på dejlige julelækkerier. Det koster kun 6 og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Så kom glad, hvis du savner sild og rugbrød. DANSK JULEAFTEN I LONDON MANDAG DEN 24. DECEMBER KL Der er ikke noget juleaftens arrangement på K, men vi henviser til Den Danske Kirke, som afholder en traditionel dansk juleaften. Der vil være julegudstjeneste, julemiddag, juletræ og meget mere. Maden er god og der er hyggelig dansk julestemning. For pris og tilmelding se kirkens website eller ring på telefon JULEFROKOST: 1. JULEDAG TIRSDAG DEN 25. DECEMBER KL Det er den traditionelle julefrokost K afholder denne juledag. Der serveres masser af danske specialiteter og der er mulighed for at købe julebryg og snaps til maden. Men vi har behov for frivillige, som vil være med til at lave og anrette maden, da personalet i køkkenet holder fri henover julen. Efter frokosten vil der NYTÅRSMIDDAG TIRSDAG DEN 1. JANUAR KL K s køkken serverer nytårsmiddag. Prisen er 6 og tilmelding er unødvendig. DEN BEDSTE K LAGKAGE 2018 SØNDAG DEN 13 JANUAR KL Den årlige lagkage dyst! Er du kreativ, kan du lide at arbejde i team, mod på lidt konkurrence og/eller kan du bare godt lide lagkager, så er denne søndag noget for dig. Der skal konkurreres om at lave den bedst smagende, mest kreative og den flotteste lagkage. Vi slutter af med the/kaffe og spiser selvfølgelig lagkagerne. Igen tilmelding.

8 A R R A N G E M E N T E R AU PAIR TRÆF SØNDAG DEN 20. JANUAR KL Der er au pair træf på K, og vi vil gå en tur på Hampstead Heath for at komme julesulet til livs og sætte gang i januarkuren. Hjemvendt efter traveturen vil der være mulighed for at slappe af over en kop the og et stykke kage, og der vil være tid til at stille spørgsmål til Lea (au pairsekretæren). Det er iøvrigt også en god anledning for nyankomne aupairs til at møde andre unge, samt til at få gode råd og tips fra gamle og erfarne aupairs. Alle aupairs er velkomne! MUSICAL: MAMMA MIA TORSDAG DEN 24 JANUAR KL Vi har skaffet billige billetter til den fantastiske musical Mamma Mia, som finder sted i Grækenland, og er historien om en ung pige, der prøver at finde sin rigtige far. Musikken er af ABBA og du kan glæde dig til bl.a. Dancing Queen og Super Trouper. Billetterne koster 35, og der er begrænset antal billetter. SPEED FRIENDING MANDAG DEN 31. JANUAR KL Der er kommet mange nye beboere på K, så der er mulighed for, at lære hinanden bedre at kende. Speed-Friending foregår i dagligstuen. Ingen tilmelding PUB CRAWL TORSDAG DEN 7. FEBRUAR KL Vi besøger tre til fire lokale pubber i Hampstead. Der vil være fælles afgang fra K kl og tilmelding er ikke nødvendig. Drikkevarer køber man for egen regning. AU-PAIR TRÆF SØNDAG DEN 10. FEBRUAR KL Vi mødes alle på K, får os en snak om, hvordan det går med jer ude hos familierne. Derefter går vi sammen ned til Camden Town og ser på boder, der sælger alt fra alternative smykker til dyre antikviteter. Området er meget farverigt, både husene samt den gruppe mennesker denne del af London byder på. For de som har lyst er der kl mulighed for at spise søndagsmiddag på K, hvilket koster 6. BINGO BANKO TORSDAG DEN 21. FEBRUAR KL I dagligstuen spiller vi om gevinster. Tag dine venner under armen og vær med til at hygge denne aften. Det koster kun 1.00 at købe din spilleplade. Ingen tilmelding, du betaler når du kommer. BRUNCH SØNDAG DEN 24. FEBRUAR KL Vi gentager succen og tilbyder denne søndag brunch i K s spisesal. Så nåede du det ikke sidst, er der en ny chance! Det koster kun 6 og det er ikke nødvendigt med tilmelding. AU-PAIR TRÆF PÅ K SØNDAG DEN 3. MARTS KL Denne måneds au-pairtræf vil være på K, der er tid til at hygge og fortælle hinanden, hvordan det går i familierne og udveksle erfaringer. Det vil være muligt at spise med, når køkkenet serverer søndagsmiddag kl Tilmelding unødvendig.

9 A R R A N G E M E N T E R FASTELAVN SØNDAG D: 3. MARTS KL Vi holder fastelavn for beboere og au pair piger så kom og slå katten af tønden. Præmie for bedste udklædning. SPILLE-SPIL-AFTEN MANDAG DEN 11. MARTS KL Vi mødes i dagligstuen på K og hygger, vi hiver spillene ned fra hylderne og udfordrer hinanden til en venskabelig dyst på paratviden eller finder ud af hvem der er mest heldig med terningerne. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. HELDAGSTUR: OXFORD OG BICESTER SØNDAG DEN 24. MARTS KL Vi lejer en bus og begiver os mod nord. Denne tur er en to-i-en. Vi tager til den skønne universitetsby Oxford og stopper ved det berømte outlet center, Bicester. Bicester er kendt for sit fabriksudsalg af blandt andet mærkerne Burberry, Calvin Klein, DKNY, Nike, Diesel, Tommy Hilfiger og mange mange flere populærer brands som kan købes til halv pris. Når der er handlet af, fortsætter vi turen mod det smukke Oxford. Hvor der vil være tid til at udforske byen på egen hånd. Vi forventer at være hjemme på K omkring kl Prisen er 20 pr. person, der skal betales ved tilmelding som senest er mandag den 11. marts. MUSICAL: PHANTOM OF THE OPERA TORSDAG DEN 28. MARTS KL Vi har skaffet billetter til Andrew Lloyd Webber s succes musical Phantom of the Opera. Musicalen er baseret på en klassisk fransk gyser, og handler om det skrækindjagende operaspøgelse, der bor under det parisiske operahus og forelsker sig i den unge sangerinde Christine. Musicalen har spillet over 5000 gange i London og er en klassiker, man skal se hvis man er til musicals. Billetterne koster 30 og der er tilmelding på K s kontor. Fælles afgang fra K kl BRUNCH SØNDAG DEN 17. MARTS KL Søndagsbrunch i K s spisestue. K s køkken byder på lækkerier Det koster kun 6 og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Start din søndag på K.

10 STØT K JULEBASAR 2018 LØRDAG D. 24. NOVEMBER SØNDAG D. 25. NOVEMBER DANSK KFUK 43 MARESFIELD GARDENS HAMPSTEAD, NW3 5TF TUBE: HAMPSTEAD ELLER FINCHLEY RD. ENTRÉ: 2.00 ALLE ER MEGET VELKOMNE! DANSK SLIK : JULELOTTERI : RESTAURANT ADVENTSKRANSE & GRAN : DANSKE MADVARER DANSK PØLSEVOGN ÆBLESKIVER & GLØGG SMØRREBRØD : TUBORG JULEBRYG FRIKADELLER : DANSK DESIGN STEARINLYS : GAVEARTIKLER PAPIRKLIP : DANSK JULEPYNT JULEDEKORATIONER KALENDERLYS OG MEGET MERE...!

11 D E N D A N S K E K I R K E I L O N D O N Husk, at der hver søndag kl bliver afholdt gudstjeneste i Den Danske Kirke i London. Efter gudstjenesten er der mulighed for at købe kaffe og frokost. Der er til alle gudstjenester fælles afgang fra K kl Adresse: Den Danske Kirke, 4 St. Katharines Precinct, London NW1. A U P A I R I L O N D O N Er du nyankommet aupair, så rigtig hjertelig velkommen til London og til K! K har sit eget aupairbureau, der formidler kontakten mellem familier i England og danske piger/drenge. Cirka en gang om måneden afholdes et arrangement særligt for aupairs - også for dem, der ikke er formidlet gennem K's bureau. Så trænger du til at møde andre, der er i samme situation som dig, er det er en god idé at møde op til et aupairtræf. Vi har også en opdateret adresseliste over danske aupairs i Londonområdet, som du kan rekvirere på eller via lea@kfuk.co.uk. Foruden aupairtræf har K også andre arrangementer, som du er meget velkommen til at deltage i - læs mere på eller følg os på Facebook og Instagram. Rager du uklar med din værtsfamilie eller trænger du blot til en sludder, kan du altid ringe til os eller kigge forbi K's kontor, og vi vil gøre, hvad vi kan for at rådgive og hjælpe dig videre. Skulle det uheldige ske, at du bliver smidt ud af din værtsfamilie, er der altid plads til et par overnatninger på K, og vi lægger gerne ører til din historie. Så er der kun tilbage at ønske dig et rigtig godt ophold i London og på forhåbentligt gensyn på K. Med venlig hilsen Lea Becker Ungdomsrådgiver

12 GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR Julemærket 2014 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Gurli Feilberg I 2013 gav K s julebasar og julelodseddel ca. 35000 i overskud,

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014. Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014. Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014 Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen FARVEL AFSKEDSRECEPTION Fredag den 6. september var Den Danske

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013 JULEMARKED 2012 Husk, at der er dansk julemarked på K lørdag den 24. november og søndag den 25. november. Alle tiders mulighed for at få klaret dine juleindkøb!

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2017

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2017 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2016 - MARTS 2017 KÆMPE BYGGEPROJEKT I K S HAVE Den mere end 100 år gamle havemur på nordsiden af K s have har i mange år været i meget dårlig forfatning. I denne sommer er

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 JULEMÆRKE K s julemærke som er udgivet af Danske Sømands og Udlandskirker er iår designet af Esben Hanefelt Kristensen. Julemærket kan fra starten af november

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018 CLASS OF 1977... Vi har mange tidligere beboere og ansatte som kigger forbi K og det er vi utroligt glade for. I september måned havde vi en glad og frisk gruppe

Læs mere

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2011 TV-2 FEJRER 30 ÅRS JUBILÆUM I LONDON OG KONCERTEN ER ARRANGERET AF DANSK KFUK OG DEN DANSKE KIRKE.

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2011 TV-2 FEJRER 30 ÅRS JUBILÆUM I LONDON OG KONCERTEN ER ARRANGERET AF DANSK KFUK OG DEN DANSKE KIRKE. NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2011 TV-2 FEJRER 30 ÅRS JUBILÆUM I LONDON OG KONCERTEN ER ARRANGERET AF DANSK KFUK OG DEN DANSKE KIRKE. SPECIAL GUEST STARS: TINA DICKOW, KIRA SKOV, CAMILLE

Læs mere

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010 OLE CHRISTENSEN Det er med stor sorg, at vi må meddele, at Ole Christensen døde den 13. september 2010. Ole Christensen var medlem af K s bestyrelse

Læs mere

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 Citat fra MF Kristian Jensen, Skt. Hans taler 2014 på K i London: Jeg er imponeret over KFUK s arbejde for at hjælpe danskere i London og dermed

Læs mere

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013 DANIA SCHOOL I starten af september måned åbner der en dansk skole i London med navnet Dania School: Den Danske Skole i London. Skolen får til

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011

NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011 TUSIND TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013

NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013 LANDSHOLDSTRØJE På K s julebasar i 2012 havde vi en fodbold landsholdstrøje med autografer til salg. Trøjen var sponsoreret af Danske Bank i London og

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE London er klar til Olympiade 2012 og K i London er også klar! O L 2 0 1 2 I L O N D O N K i London vil være

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2009

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2009 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2009 HJÆLP TIL JULEBASAR Den 28. og 29. november holder vi traditionen tro Julebasar på K. Vi har i den forbindelse brug for frivillige hjælpere til at

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere ville det

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL - SEPTEMBER 2018

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL - SEPTEMBER 2018 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL - SEPTEMBER 2018 KONGELIGT BRYLLUP Vi hejser flaget og fejrer ikke kun kongefamiliens nye familiemedlem, men også brylluppet mellem Prins Harry og Meghan Markle. Vi følger brylluppet

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

I ønskes alle en god jul og godt nytår Vi glæder os til at se jer alle igen i 2018.

I ønskes alle en god jul og godt nytår Vi glæder os til at se jer alle igen i 2018. Info til alle: I ønskes alle en rigtig dejlig juleferie, og et godt nytår. Klubbens åbningstider i ugen op til jul, er som følger: Fredag d. 22/12 åbner vi kl. 8:00 med morgenmad til de friske, og lukker

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 TRÆD VOR GÆST I STUEN IND... Det har i mange årtier været tradition at man i K s vindfang bliver mødt af en gammel slidt broderet klokkestreng med teksten

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 Arrangementer Onsdag d. 12. december: Syng Sammen Aften Tilmelding ikke nødvendig Sidste tilmelding 13. december Tilmelding sker i Klubben torsdage 13.15-14. Se mere

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender Efterår Årshjul Nyt personale Forældrecafé Fakkeltur Nyt fra afdelingerne Kalender Efterår Så er det efteråret, i hvert fald ifølge kalenderen. Derfor er det vigtigt at jeres barn har det rigtige tøj i

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Orientering til beboere og pårørende Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Efteråret står i fuldt flor med de smukke, farverige blade fra træerne, der drysser ned og lægger sig

Læs mere

FRITIDSKLUBBEN HUC NOVEMBER - DECEMBER God jul og godt nytår. Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest!

FRITIDSKLUBBEN HUC NOVEMBER - DECEMBER God jul og godt nytår. Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! FRITIDSKLUBBEN God jul og godt nytår Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! Kære fritidsklubmedlem Nu er der gået et par måneder siden du startede i fritidsklubben i, hvor du måske har brugt tiden

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 46/2017 Nyt fra

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning, borgere med ASF, samt unge borgere

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak Månedsprogram Februar 2017 Seniorhuset V.O.C. Fællesskab og tid til snak Godt nytår Alle i Seniorhuset ønskes et godt og velsignet nytår. Et år hvor vi sammen fortsætter den udvikling der er i gang En

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED HusAvisen Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED Bydelshusets julemarked er allerede blevet en fast tradition. I år bliver julemarkedet den 27. november kl. 11.00-16.00. På julemarkedet er der boder, hvor beboere

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik November 2015 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Bladet uddeles gratis til alle beboere. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen

Læs mere

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski!

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski! Januar Nytårsfest. I fritidsklubben markeres det nye års begyndelse med nytårs sjov og diskotek den første fredag i det nye år. Klubben byder på kransekage og saft, og der er festlige konkurrencer med

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL SEPTEMBER 2017

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL SEPTEMBER 2017 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL SEPTEMBER 2017 DR. INGRIDS KOLLEGIEBOLIGER Det er nu muligt at søge om optagelse i Dr. Ingrids Kollegieboliger i London for studieåret 2017/2018. Ansøgningsfristen er den 10.

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015 August Tirsdag d. 25. august kl. 14.00 16.00 September Tirsdag d. 1. september kl. 14.00 16.00 Festugearrangement med Dansk Top stjernen Lotte Riisholt Pris: 60,- kr. inkl. kaffe og lagkage. Den lave pris

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

MÅNEDSNYT. 17. årgang nr. 11 December 2015. Juleaften på Impuls 2015

MÅNEDSNYT. 17. årgang nr. 11 December 2015. Juleaften på Impuls 2015 MÅNEDSNYT 17. årgang nr. 11 December 2015 Juleaften på Impuls 2015 Kom og vær med til en hyggelig juleaften i det smukke gamle hus, med masser af julesteming. Vi åbner kl 15:00, drikker en kop kaffe og

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

ARENDSE NYT DECEMBER 2014

ARENDSE NYT DECEMBER 2014 ARENDSE NYT DECEMBER 2014 Indholdsfortegnelse December 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Julefest med Beboerrepræsentationen Konkurrence Referat af beboermøde Medarbejder

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

December December, julehygge, nisser og juleferie

December December, julehygge, nisser og juleferie December 2016 Kommende begivenheder 06.12.2016: Koncert m. 3.-4. årgang: Da julemanden gik amok, på Harmonien, Haderslev 07.12.2016: 6. årg dyster i Smart-Parat-Svar i Haderslev Stadionvej 9e, 6510 Gram

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Aktivitetsplan. Røde Kors Børnehus i Vuggestuen

Aktivitetsplan. Røde Kors Børnehus i Vuggestuen Aktivitetsplan Røde Kors Børnehus i Vuggestuen August 2013 til Juli 2014 Aktiviteter Hele året. Motorik i salen, på legepladsen og i naturen. Vuggestuen går i salen om mandagen, hvor der arbejdes med sansemotorik

Læs mere

Traditioner. Traditioner omkring højtider og helligdage. Jul:

Traditioner. Traditioner omkring højtider og helligdage. Jul: Traditioner Traditioner omkring højtider og helligdage Jul: Juletræstur og juleklip: Tættest muligt på 1.december laver alle julepynt - 6. klasse tager ud og finder et smukt juletræ til skolen. Herefter

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer - 1 - Julegaver: Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer Hal: Her i vinterhalvåret er vi i hallen sammen med Regnbuen hver onsdag. Der kan dog være nogle onsdage

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december.

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Mælkebøtten Nu er vi kommet godt i gang med december måned og

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

KIM LARSEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14

KIM LARSEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2012 KIM LARSEN & KJUKKEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14 BILLETTER:

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.)

Læs mere

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere