NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013"

Transkript

1 NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB JULEMARKED 2012 Husk, at der er dansk julemarked på K lørdag den 24. november og søndag den 25. november. Alle tiders mulighed for at få klaret dine juleindkøb! I år med udvidet åbningstid og masser af nye tiltag! Læs mere på side 3. OL MEDALJE TIL K... Hvor bor OL medalje-vinderne, når de checker ud af den olympiske by... Sølv medalje vinder Fie Udby Erichsen valgte at bo på K og slappe af nogle dage, inden hun skulle hjem og møde den danske presse. Nedenfor ses hun sammen med K s personale og selvfølgelig med sin medalje om halsen. Tillykke!

2 KONGESKIBET DANNEBROG I forbindelsen med olympiaden 2012 var Kongeskibet Dannebrog i London. Den 1. august var en gruppe fra K inviteret til rundvisning på Dannebrog, og det blev en fantastisk eftermiddag med bl.a. rundvisning i de kongelige saloner.

3 JULEBASAR 2012 LØRDAG D. 24. NOVEMBER SØNDAG D. 25. NOVEMBER STED: DANSK KFUK 43 MARESFIELD GARDENS HAMPSTEAD, NW3 5TF TUBE: HAMPSTEAD ELLER FINCHLEY RD. ENTRÉ: 1.00 J U L E B A S A R RESTAURANT DANSK PØLSEVOGN ÆBLESKIVER & GLØGG SMØRREBRØD TUBORG JULEBRYG FRIKADELLER STEARINLYS GAVEARTIKLER DANSK DESIGN PAPIRKLIP DANSK JULEPYNT JULEDEKORATIONER KALENDERLYS OG MEGET MERE...! ALLE ER MEGET VELKOMNE! DANSK SLIK ADVENTSKRANSE & GRAN DANSKE MADVARER JULELOTTERI

4 A R R A N G E M E N T E R CAMP AMERICA INFO AFTEN SØNDAG DEN 4. NOVEMBER KL Camp America er en mulighed for at gøre noget anderledes med din sommer. Brug din ferie som medhjælper i en sommerlejr i USA. Kom til informations aften, det vil ca tage en time, og du vil høre historier fra en tidliger deltager og se video fra sommerlejren Det foregår i K s dagligstue, og det er ikke nødvendigt med tilmelding. K S JULEKOR TORSDAG DEN 18. OKTOBER KL Kan du lide synge? Savner du fællesskabet ved at synge i kor? Så har vi brug for dig! Kom i julestemning med K's julekor. Vi synger 6 torsdage her i efteråret og afslutter sæsonen med en koncert i forbindelse med K's julemarked den 24/25 november. Du behøver ikke være verdensmester i at synge, bare du har lysten, glæden og tiden til at komme og øve. Det bliver selvfølgelig med fokus på danske og engelske julesange, men vi får også sneget et par korsange ind. Første øvedag bliver torsdag den 18. oktober kl (til ca. kl ). Det er gratis at deltage! Koret bliver ledet af Elisabeth Holbæk Kristiansen, der her haft kor på K før, og som også organiserede kor-optræden for TV2 under OL2012. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Elisabeth på elisabeth 252@hotmail.com eller Koret øver den 25/10, 1/11, 8/11, 15/11 og 22/11. SØNDAGSBRUNCH SØNDAG DEN 11. NOVEMBER FRA KL Som et nyt tiltag serverer vi søndagsbrunch i K s spisestue. K s køkken byder på lækkerier såsom pølser, bacon, scrambled eggs, rugbrød, toastbrød, smør, marmelade, ost, cream cheese, leverpostej, salami, grøntsagsstænger, frisk frugt, græsk yoghurt med mango, hjemmebagte bagels, små pandekager, Honning, wienerbrød, grøn salat, the, kaffe og juice. Det koster kun 5, og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Start din søndag på K!

5 A R R A N G E M E N T E R JULEBASAR 2012 LØRDAG DEN 24. NOVEMBER KL SØNDAG DEN 25. NOVEMBER KL Julebasaren bliver hvert år afholdt på K. Fortjenesten ved julemarkedet går primært til vedligeholdelsen af K. I løbet af de to dage vil der være alt hvad dit julehjerte begærer. Vi sælger alt hvad der skal til, for at kunne holde en god og hyggelig dansk jul i England. Der kan købes julenisser, den traditionelle julebryg eller en snaps, kalenderlys i mange farver og udforminger, julekort, gran til selv at lave en juledekoration eller du kan købe en færdiglavet. Du kan købe rødkål, pebernødder til børnene, lune æbleskiver, mange slags højtbelagt smørrebrød, forskellig slags dansk slik og meget andet der kan forsøde julen. Desuden vil vi åbne for vores pølsevogn, hvor du kan nyde en god dansk hotdog serveret med en kold cocio eller forsøge at vinde en af de gode præmier i tombolaen. Tag familie og venner med til denne hyggelige weekend i Hampstead. Entré koster 1 pr. person. JULEKLIP OG JULEHYGGE SØNDAG DEN 2. DECEMBER KL I denne kolde juletid er det vigtigt, vi ikke glemmer den gode gamle danske tradition med at klippe og klistre. For du har denne søndag mulighed for at komme i julestemning og julehygge, som vi kender det fra vore familien hjemme i Danmark. Du kan klippe og klistre alt fra julenisser til kræmmerhuse, mens vi lytter til god dansk julemusik. Som afslutning vil der blive serveret gløgg og brune kager. Ingen tilmelding og alle er velkomne! TRAFALGAR SQUARE CHRISTIMAS TREE TORSDAG DEN 6. DECEMBER Kl I over 60 år er det store juletræ på Trafalgar Square givet som gave fra Norge som tak til England for støtte og venskab under 2. Verdenskrig. Det enorme træ er et symbol på at julen er kommet og for mange en tradition som de skal overvære. Træet bliver sat op den 29. november, men de hvide lys tændes først denne aften, og er et tilløbsstykke for mange turister men også for faste beboere i London. Vi tager fra K kl ingen tilmelding.

6 A R R A N G E M E N T E R SKØJTELØB SØNDAG DEN 16. DECEMBER KL Den gode julestemning finder man også på skøjtebanen ved siden af National History Museum. Tag det varme tøj på og nyd den gode stemning, når du skøjter rundt på banen. Vi afslutter med lidt varmt at drikke. Pris ca. 13. Tilmelding er ikke nødvendig. Vi mødes på K og tager samlet afsted kl DANSK JULEAFTEN I LONDON MANDAG DEN 24. DECEMBER KL Der er ikke noget juleaftens arrangement på K, men vi henviser til Den Danske Kirke, som afholder en hyggelig traditionel dansk juleaften. Der vil være julegudstjeneste, julemiddag, juletræ og meget mere. Maden er god og der er superdejlig hyggelig dansk julestemning. For pris og tilmelding se kirkens website eller ring på telefon LUCIAOPTOG SØNDAG D. 16. DECEMBER KL Én af de smukkeste juletraditioner blandt danskere i London er den årlige carolsinging, som finder sted i Den Danske Kirke i Regents Park. Kirken er smukt pyntet op, og efter sang og luciaoptog kan der købes æbleskiver og glögg. Det er gratis og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Adresse: 4 St. Katharines Precinct, Regents Park, London NW1. JULEFROKOST : 1. JULEDAG, TIRSDAG DEN 25. DECEMBER KL Det er den traditionelle julefrokost K afholder denne juledag. Der serveres masser af danske specialiteter og der er mulighed for at købe julebryg og snaps til maden. Men vi har behov for frivillige, som vil være med til at lave og anrette maden, da personalet i køkkenet holder fri henover julen. Efter frokosten vil der være kaffe, småkager og konfekt i dagligstuen. Tilmelding til K s kontor senest den 21. december. Prisen vil være Arrangementet er primært for beboerne på K, au-pairs samt andre unge der er i London i julen.

7 A R R A N G E M E N T E R NYTÅRSMIDDAG TIRSDAG DEN 1. JANUAR KL K s køkken serverer hjemmelavet nytårsmiddag: hamburgerryg, stuvet spinat og brune kartofler, og til dessert hjemmelavet isbombe. Prisen er 6 og tilmelding er unødvendig. SPILAFTEN TORSDAG DEN 17. JANUAR KL Der er ingen sjovere måde at lære hinanden at kende på, end at spille forskellige spil sammen. K s dagligstue bliver denne aften forvandlet til det store spilleunivers. Vi tager spillene frem og hygger med diverse brætspil, kortspil, gæt og grimasser, tegn og gæt, og hvis stemningen er til det, laver vi hold, som konkurrerer mod hinanden i fx at gætte flest filmtitler eller sange. Kom og vær med til denne spilaften i hyggens tegn. Det er gratis at deltage. FILM: HVIDSTEN GRUPPEN SØNDAG DEN 13. JANUAR KL Vi viser filmen Hvidsten Gruppen i K s tvstue. Filmen er baseret på en virkelig historie om en gruppe danske modstandsfolk under 2. verdenskrig. Det var almindelige folk, der tog en beslutning om at kæmpe for friheden. En familie og et lille lokalsamfund der var parat til at betale den højeste pris for deres frihed. Det er ikke nødvendigt med tilmelding. PUB CRAWL TORSDAG D. 24 JANUAR KL Mulighed for et gensyn med de lokale pubber i Hampstead og for dem som er nye og ikke kender turen, går den forbi tre til fire små hyggelige pubber i området. Der vil være mulighed for at stifte nye bekendtskaber og få en historie eller to om området. Der vil være fælles afgang fra K kl og tilmelding er ikke nødvendig. Drikkevarer køber man for egen regning.

8 A R R A N G E M E N T E R AU PAIR TRÆF SØNDAG DEN 27. JANUAR KL Der er au pair træf på K, og vi vil gå en tur på Hampstead Heath for at komme julesulet til livs og sætte gang i januarkuren. Hjemvendt efter traveturen vil der være mulighed for at slappe af over en kop the og et stykke kage, og der vil være tid til at stille spørgsmål til Lea (au pair-sekretæren). Det er iøvrigt også en god anledning for nyankomne aupairs til at møde andre unge, samt til at få gode råd og tips fra gamle og erfarne aupairs. Alle aupairs er velkomne! MUSICAL : MAMMA MIA TORSDAG DEN 31. JANUAR KL Det er lykkedes os at skaffe billetter til den populære musical Mamma Mia, som det sidste årti har været en kæmpe succes på The Prince of Wales Theatre her i London. Musicalen Mamma Mia handler om en ung pige, som op til sit bryllup, gerne vil have at vide hvem hendes far er. Det bringer tre mænd til den lille græske ø, hvor brylluppet skal holdes og medfører selvsagt en del drama og spænding. Historien er bygget over ABBA s mange hitsange såsom Money money money, Dancing Queen og Mamma Mia. Prisen er 30 (normalpris 50) Tilmelding til K s kontor. Fælles afgang fra K kl FILM: FROM HELL SØNDAG DEN 3. FEBRUAR KL Vi ser filmen From Hell som optakt til vores Jack The Ripper tur torsdag den 7. februar. Filmen er med Johnny Depp, Heather Graham og Robbie Coltrane i hovedrollerne og de kommer med et bud på hvem Jack the Ripper var. Filmen vises i K s tv-stue og det er ikke nødvendigt med tilmelding. JACK THE RIPPER TUR TORSDAG DEN 7. FEBRUAR KL I de mørke efterårsaftener i 1811 skabte en grusom og hensynsløs morder frygt og rædsel i Londons gader. Han dræbte flere prostituerede på systematisk vis og efterlod blodspor, som hver gang endte blindt. Morderen er aldrig blevet fundet, og det har lagt grobund til mange teorier og historier. Med en guide vandrer vi i fodsporene på den sagnomspundne Jack the Ripper gennem de gader og pubber hvor han færdedes og ser nærmere på beviserne og de hovedmistænkte. Prisen er 9 og det er nødvendigt med tilmelding på K s kontor senest den 4. februar.

9 A R R A N G E M E N T E R K S BEDSTE LAGKAGE 2013 SØNDAG DEN 10. FEBRUAR KL Er du kreativ, kan du lide at arbejde i team, har du mod på lidt konkurrence og/eller kan du bare godt lide lagkage, så er denne søndag bestemt egnet for dig. Der skal konkurreres om at lave den bedst smagende, mest kreative og den flotteste lagkage. Vi slutter af med the/ kaffe og spiser selvfølgelig lagkagerne. Ingen tilmelding. CEREMONY OF THE KEYS TORSDAG DEN 14. FEBRUAR KL Vi tager ind til Tower of London, hvor vi skal overvære en af de ældste ceremonier i England, The Ceremony of the Keys. En ceremoni, hvor vagterne formelt låser Tower af for natten. Den er blevet holdt hver evig eneste aften, siden Det er gratis, men det er nødvendigt med tilmelding på K s kontor, da vi kun har begrænset antal billetter. AU-PAIR TRÆF SØNDAG DEN 17. FEBRUAR KL Vi mødes alle på K, får os en snak om, hvordan det går med jer ude hos familierne. Derefter går vi sammen ned til Camden Town og ser på boder, der sælger alt fra alternative smykker til dyre antikviteter. Området er meget farverigt, både husene samt den gruppe mennesker denne del af London byder på. For de som har lyst er der kl mulighed for at spise søndagsmiddag på K, hvilket koster 6. Alle au-pairs er velkomne. BINGO BANKO SØNDAG DEN 24. FEBRUAR KL Bingo banko, gamle Ole og husk at smørre hele pladen fuld er helt sikkert vendinger du vil høre fra K s dagligstue denne aften - for vi inviterer alle til Banko. For den ringe pris af 1 per plade, vil du kunne spille med og se om det er dig der snupper en af gevinsterne vi har til denne aften. Ingen tilmelding. MUSICAL: PHANTOM OF THE OPERA TORSDAG D. 28. FEBRUAR KL Vi har skaffet billetter til Phantom of the Opera. Musicalen er baseret på en klassisk fransk gyser, og handler om det skrækindjagende operaspøgelse, der bor under det parisiske operahus og forelsker sig i den unge sangerinde Christine. Musicalen har spillet over 5000 forestillinger i London og er en klassiker, man skal se hvis man er til musicals. Billetterne koster 30 (normalpris 50) og der er tilmelding på K s kontor. Fælles afgang fra K kl

10 DEN DANSKE KIRKE I LONDON Husk, at du hver søndag har mulighed for at gå til gudstjeneste i Den Danske Kirke i London. Gudstjenesten foregår altid kl , og der er efter gudstjenesten mulighed for at købe kaffe og frokost. Der er til alle gudstjenester fælles afgang fra K kl Så kan du ikke selv finde vej, er du meget velkommen til at følges med os på K. Adresse: Den Danske Kirke, 4 St. Katharines Precinct, London NW1. K S T A F F - E F T E R Å R E T Set fra venstre: Nikoline Bach Andreasen (køkkenleder), Anne Cecilie Johansen (allroundassistent), Lea Becker (viceforstander), Louise Oue Laursen (allroundassistent), Palle Baggesgaard Pedersen (forstander), Janni Krogh (allroundassistent) & Karin Gregersen (juniorassistent).

11 D A N I S H S T U D E N T N E T W O R K Som et nyt initiativ bød K i starten af oktober velkommen til netværksaften for ca. 80 danske universitetsstuderende i UK. Den danske Ambassadør, Anne Steffensen, bød velkommen, og der var bl.a. mulighed for at møde alle de danske organisationer i London. K bød på snacks, øl og vin, og det blev en aften hvor der blev knyttet mange venskaber! GUY FAWKES NIGHT D. 5. november fejrer man at det i 1605 ikke lykkedes attentatmanden Guy Fawkes at sprænge parlamentet i luften. Det fejres med bål og fyrværkeri over hele byen, for mere info læs D E T S K E R I L O N D O N På K s kontor sælger vi dansk slik og vi har et kæmpe udvalg af lækkerier: Piratos, Marcipanbrød, Skildpadder, Pesetos, Lossepladsen, Amar Stænger, Tyrkisk Peber, Matador Mix og meget mere. Butikken er åben i kontorets åbningstider se LORD MAYOR S SHOW D. 10. november kl kører den nye borgmester for City of London i guldkaret fra Guildhall til Mansion House med optog på flere hundrede vogne og udklædte mennesker bag sig. Det er en fantastisk oplevelse. For information se

12

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014. Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014. Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014 Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen FARVEL AFSKEDSRECEPTION Fredag den 6. september var Den Danske

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR Julemærket 2014 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Gurli Feilberg I 2013 gav K s julebasar og julelodseddel ca. 35000 i overskud,

Læs mere

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2011 TV-2 FEJRER 30 ÅRS JUBILÆUM I LONDON OG KONCERTEN ER ARRANGERET AF DANSK KFUK OG DEN DANSKE KIRKE.

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2011 TV-2 FEJRER 30 ÅRS JUBILÆUM I LONDON OG KONCERTEN ER ARRANGERET AF DANSK KFUK OG DEN DANSKE KIRKE. NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2011 TV-2 FEJRER 30 ÅRS JUBILÆUM I LONDON OG KONCERTEN ER ARRANGERET AF DANSK KFUK OG DEN DANSKE KIRKE. SPECIAL GUEST STARS: TINA DICKOW, KIRA SKOV, CAMILLE

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 JULEMÆRKE K s julemærke som er udgivet af Danske Sømands og Udlandskirker er iår designet af Esben Hanefelt Kristensen. Julemærket kan fra starten af november

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2019

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2019 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2018 - MARTS 2019 DANSK JULEMARKED K s traditionsrige og hyggelige julemarked foregår i år lørdag den 24. november og søndag den 25. november. Overskuddet fra julemarkedet gør,

Læs mere

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010 OLE CHRISTENSEN Det er med stor sorg, at vi må meddele, at Ole Christensen døde den 13. september 2010. Ole Christensen var medlem af K s bestyrelse

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2017

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2017 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2016 - MARTS 2017 KÆMPE BYGGEPROJEKT I K S HAVE Den mere end 100 år gamle havemur på nordsiden af K s have har i mange år været i meget dårlig forfatning. I denne sommer er

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018 CLASS OF 1977... Vi har mange tidligere beboere og ansatte som kigger forbi K og det er vi utroligt glade for. I september måned havde vi en glad og frisk gruppe

Læs mere

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 Citat fra MF Kristian Jensen, Skt. Hans taler 2014 på K i London: Jeg er imponeret over KFUK s arbejde for at hjælpe danskere i London og dermed

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2009

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2009 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2009 HJÆLP TIL JULEBASAR Den 28. og 29. november holder vi traditionen tro Julebasar på K. Vi har i den forbindelse brug for frivillige hjælpere til at

Læs mere

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013 DANIA SCHOOL I starten af september måned åbner der en dansk skole i London med navnet Dania School: Den Danske Skole i London. Skolen får til

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE London er klar til Olympiade 2012 og K i London er også klar! O L 2 0 1 2 I L O N D O N K i London vil være

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011

NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011 TUSIND TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013

NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013 LANDSHOLDSTRØJE På K s julebasar i 2012 havde vi en fodbold landsholdstrøje med autografer til salg. Trøjen var sponsoreret af Danske Bank i London og

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 46/2017. Nyt fra Børnehuset: Julehygge i december 2017 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 46/2017 Nyt fra

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 TRÆD VOR GÆST I STUEN IND... Det har i mange årtier været tradition at man i K s vindfang bliver mødt af en gammel slidt broderet klokkestreng med teksten

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015 August Tirsdag d. 25. august kl. 14.00 16.00 September Tirsdag d. 1. september kl. 14.00 16.00 Festugearrangement med Dansk Top stjernen Lotte Riisholt Pris: 60,- kr. inkl. kaffe og lagkage. Den lave pris

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning, borgere med ASF, samt unge borgere

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere ville det

Læs mere

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 Arrangementer Onsdag d. 12. december: Syng Sammen Aften Tilmelding ikke nødvendig Sidste tilmelding 13. december Tilmelding sker i Klubben torsdage 13.15-14. Se mere

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Traditioner. Traditioner omkring højtider og helligdage. Jul:

Traditioner. Traditioner omkring højtider og helligdage. Jul: Traditioner Traditioner omkring højtider og helligdage Jul: Juletræstur og juleklip: Tættest muligt på 1.december laver alle julepynt - 6. klasse tager ud og finder et smukt juletræ til skolen. Herefter

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

MÅNEDSNYT. 17. årgang nr. 11 December 2015. Juleaften på Impuls 2015

MÅNEDSNYT. 17. årgang nr. 11 December 2015. Juleaften på Impuls 2015 MÅNEDSNYT 17. årgang nr. 11 December 2015 Juleaften på Impuls 2015 Kom og vær med til en hyggelig juleaften i det smukke gamle hus, med masser af julesteming. Vi åbner kl 15:00, drikker en kop kaffe og

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012 SKT. HANS TALER 2012 Årets Skt. Hans taler på K er Anders Lund Madsen, kendt fra bl.a. Zirkus Nemo og De Sorte Spejdere. Læs mere om arrangementet på side 8.

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Orientering til beboere og pårørende Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Efteråret står i fuldt flor med de smukke, farverige blade fra træerne, der drysser ned og lægger sig

Læs mere

I ønskes alle en god jul og godt nytår Vi glæder os til at se jer alle igen i 2018.

I ønskes alle en god jul og godt nytår Vi glæder os til at se jer alle igen i 2018. Info til alle: I ønskes alle en rigtig dejlig juleferie, og et godt nytår. Klubbens åbningstider i ugen op til jul, er som følger: Fredag d. 22/12 åbner vi kl. 8:00 med morgenmad til de friske, og lukker

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider. Anlægsvej Ringsted Dag Dato Aktivitet Personale Tor 2. Nov Afskedsreception for Tommy Ki Ti Ca As Tir 7. Nov Klubrådsmøde + samle motionscykel Ki Jo Ca Tor 9. Nov Feel-good-way Ki Ti Ca As Tir 14. Nov Juleølsmagning Ki Ti

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Månedsblad december 2009 Fra skolelederen: I uge 48 havde vi atter en aktivitetsuge, denne gang stod ugen i julens tegn. Klasserne er blevet pyntet, juletræet er kommet op og er blevet pyntet med hjemmelavet

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015

INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015 INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015 Lejr for børn med diagnoser og deres familier NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge OPLEV Dejlige fællesrum Familieværelser

Læs mere

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED HusAvisen Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED Bydelshusets julemarked er allerede blevet en fast tradition. I år bliver julemarkedet den 27. november kl. 11.00-16.00. På julemarkedet er der boder, hvor beboere

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2017

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2017 August Fredag d. 4. august kl. 14.00 16.00 Tirsdag d. 15. august kl. 14.00 16.00. Tirsdag d. 29. august kl. 14.00 16.00 Festugearrangement Koncert med Klezmerduoen Ann-Mari-Britt Fjord og Henrik Bredholt

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender Efterår Årshjul Nyt personale Forældrecafé Fakkeltur Nyt fra afdelingerne Kalender Efterår Så er det efteråret, i hvert fald ifølge kalenderen. Derfor er det vigtigt at jeres barn har det rigtige tøj i

Læs mere

JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS

JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS JULEARRANGEMENTER I DECEMBER 2014 Med dette hæfte ønsker vi, at give dig overblik over nogle af de stemningsfulde

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

KOSTHÅNDBOG. Til beboere på Lions Park. I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter.

KOSTHÅNDBOG. Til beboere på Lions Park. I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter. KOSTHÅNDBOG Til beboere på Lions Park I kosthåndbogen kan du læse om kosten som tilbydes i Lions Park plejecenter. I Lions Park har vi eget køkken som selv fremstiller alt maden. Vi sætter en ære i at

Læs mere

Peters Jul. Jul som i gamle dage... i Ribe. Se hele programmet for julen 2013 på www.petersjuliribe.dk

Peters Jul. Jul som i gamle dage... i Ribe. Se hele programmet for julen 2013 på www.petersjuliribe.dk Peters Jul i Ribe Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2013 på www.petersjuliribe.dk Det er indledningen til bogen Peters Jul, som handler om familien Krohns jul og traditioner i 1850 erne.

Læs mere

Årgang 19 / Nummer 12 December Kærmyssen. Pris kr. 5,00

Årgang 19 / Nummer 12 December Kærmyssen. Pris kr. 5,00 Årgang 19 / Nummer 12 December 2015 Kærmyssen Pris kr. 5,00 1 Område Kærdalen Kærdalen 1 6600 Vejen Tlf. 79 96 58 00 Brugerrådet: Erik Schmidt (formand) 75368114 Ingelise Nielsen (Kasserer) 22889699 Birthe

Læs mere

Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: Kørsel til dagcenter: Kan kontaktes fra kl man-fredag. Centerleder:

Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: Kørsel til dagcenter: Kan kontaktes fra kl man-fredag. Centerleder: Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: 4044 5034 Kørsel til dagcenter: 7681 2100 Kan kontaktes fra kl. 8.30 man-fredag Centerleder: 7681 7801 Hus 100: 7681 7812 Hus 102: 7681 7813 Café Oasen: 3038

Læs mere

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.995,- Højdepunkter Dejlig dansk jul Juleaften med vin, øl, vand ad libitum Julebyen Tønder Rømø og Ribe

Læs mere

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak Månedsprogram Februar 2017 Seniorhuset V.O.C. Fællesskab og tid til snak Godt nytår Alle i Seniorhuset ønskes et godt og velsignet nytår. Et år hvor vi sammen fortsætter den udvikling der er i gang En

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Velkommen til. Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk

Velkommen til. Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk Velkommen til Peters Jul i Ribe Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk Jeg glæder mig i denne tid... Det er indledningen til bogen Peters Jul, som handler om

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2011 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam

Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam Kirkeudvalget (2. samling) KIU alm. del - Bilag 65 Offentligt Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam 15. - 17. september 2008. Folketingets Kirkeudvalgets

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere