NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB. 2013"

Transkript

1 NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. & FEB JULEMARKED 2012 Husk, at der er dansk julemarked på K lørdag den 24. november og søndag den 25. november. Alle tiders mulighed for at få klaret dine juleindkøb! I år med udvidet åbningstid og masser af nye tiltag! Læs mere på side 3. OL MEDALJE TIL K... Hvor bor OL medalje-vinderne, når de checker ud af den olympiske by... Sølv medalje vinder Fie Udby Erichsen valgte at bo på K og slappe af nogle dage, inden hun skulle hjem og møde den danske presse. Nedenfor ses hun sammen med K s personale og selvfølgelig med sin medalje om halsen. Tillykke!

2 KONGESKIBET DANNEBROG I forbindelsen med olympiaden 2012 var Kongeskibet Dannebrog i London. Den 1. august var en gruppe fra K inviteret til rundvisning på Dannebrog, og det blev en fantastisk eftermiddag med bl.a. rundvisning i de kongelige saloner.

3 JULEBASAR 2012 LØRDAG D. 24. NOVEMBER SØNDAG D. 25. NOVEMBER STED: DANSK KFUK 43 MARESFIELD GARDENS HAMPSTEAD, NW3 5TF TUBE: HAMPSTEAD ELLER FINCHLEY RD. ENTRÉ: 1.00 J U L E B A S A R RESTAURANT DANSK PØLSEVOGN ÆBLESKIVER & GLØGG SMØRREBRØD TUBORG JULEBRYG FRIKADELLER STEARINLYS GAVEARTIKLER DANSK DESIGN PAPIRKLIP DANSK JULEPYNT JULEDEKORATIONER KALENDERLYS OG MEGET MERE...! ALLE ER MEGET VELKOMNE! DANSK SLIK ADVENTSKRANSE & GRAN DANSKE MADVARER JULELOTTERI

4 A R R A N G E M E N T E R CAMP AMERICA INFO AFTEN SØNDAG DEN 4. NOVEMBER KL Camp America er en mulighed for at gøre noget anderledes med din sommer. Brug din ferie som medhjælper i en sommerlejr i USA. Kom til informations aften, det vil ca tage en time, og du vil høre historier fra en tidliger deltager og se video fra sommerlejren Det foregår i K s dagligstue, og det er ikke nødvendigt med tilmelding. K S JULEKOR TORSDAG DEN 18. OKTOBER KL Kan du lide synge? Savner du fællesskabet ved at synge i kor? Så har vi brug for dig! Kom i julestemning med K's julekor. Vi synger 6 torsdage her i efteråret og afslutter sæsonen med en koncert i forbindelse med K's julemarked den 24/25 november. Du behøver ikke være verdensmester i at synge, bare du har lysten, glæden og tiden til at komme og øve. Det bliver selvfølgelig med fokus på danske og engelske julesange, men vi får også sneget et par korsange ind. Første øvedag bliver torsdag den 18. oktober kl (til ca. kl ). Det er gratis at deltage! Koret bliver ledet af Elisabeth Holbæk Kristiansen, der her haft kor på K før, og som også organiserede kor-optræden for TV2 under OL2012. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Elisabeth på elisabeth eller Koret øver den 25/10, 1/11, 8/11, 15/11 og 22/11. SØNDAGSBRUNCH SØNDAG DEN 11. NOVEMBER FRA KL Som et nyt tiltag serverer vi søndagsbrunch i K s spisestue. K s køkken byder på lækkerier såsom pølser, bacon, scrambled eggs, rugbrød, toastbrød, smør, marmelade, ost, cream cheese, leverpostej, salami, grøntsagsstænger, frisk frugt, græsk yoghurt med mango, hjemmebagte bagels, små pandekager, Honning, wienerbrød, grøn salat, the, kaffe og juice. Det koster kun 5, og det er ikke nødvendigt med tilmelding. Start din søndag på K!

5 A R R A N G E M E N T E R JULEBASAR 2012 LØRDAG DEN 24. NOVEMBER KL SØNDAG DEN 25. NOVEMBER KL Julebasaren bliver hvert år afholdt på K. Fortjenesten ved julemarkedet går primært til vedligeholdelsen af K. I løbet af de to dage vil der være alt hvad dit julehjerte begærer. Vi sælger alt hvad der skal til, for at kunne holde en god og hyggelig dansk jul i England. Der kan købes julenisser, den traditionelle julebryg eller en snaps, kalenderlys i mange farver og udforminger, julekort, gran til selv at lave en juledekoration eller du kan købe en færdiglavet. Du kan købe rødkål, pebernødder til børnene, lune æbleskiver, mange slags højtbelagt smørrebrød, forskellig slags dansk slik og meget andet der kan forsøde julen. Desuden vil vi åbne for vores pølsevogn, hvor du kan nyde en god dansk hotdog serveret med en kold cocio eller forsøge at vinde en af de gode præmier i tombolaen. Tag familie og venner med til denne hyggelige weekend i Hampstead. Entré koster 1 pr. person. JULEKLIP OG JULEHYGGE SØNDAG DEN 2. DECEMBER KL I denne kolde juletid er det vigtigt, vi ikke glemmer den gode gamle danske tradition med at klippe og klistre. For du har denne søndag mulighed for at komme i julestemning og julehygge, som vi kender det fra vore familien hjemme i Danmark. Du kan klippe og klistre alt fra julenisser til kræmmerhuse, mens vi lytter til god dansk julemusik. Som afslutning vil der blive serveret gløgg og brune kager. Ingen tilmelding og alle er velkomne! TRAFALGAR SQUARE CHRISTIMAS TREE TORSDAG DEN 6. DECEMBER Kl I over 60 år er det store juletræ på Trafalgar Square givet som gave fra Norge som tak til England for støtte og venskab under 2. Verdenskrig. Det enorme træ er et symbol på at julen er kommet og for mange en tradition som de skal overvære. Træet bliver sat op den 29. november, men de hvide lys tændes først denne aften, og er et tilløbsstykke for mange turister men også for faste beboere i London. Vi tager fra K kl ingen tilmelding.

6 A R R A N G E M E N T E R SKØJTELØB SØNDAG DEN 16. DECEMBER KL Den gode julestemning finder man også på skøjtebanen ved siden af National History Museum. Tag det varme tøj på og nyd den gode stemning, når du skøjter rundt på banen. Vi afslutter med lidt varmt at drikke. Pris ca. 13. Tilmelding er ikke nødvendig. Vi mødes på K og tager samlet afsted kl DANSK JULEAFTEN I LONDON MANDAG DEN 24. DECEMBER KL Der er ikke noget juleaftens arrangement på K, men vi henviser til Den Danske Kirke, som afholder en hyggelig traditionel dansk juleaften. Der vil være julegudstjeneste, julemiddag, juletræ og meget mere. Maden er god og der er superdejlig hyggelig dansk julestemning. For pris og tilmelding se kirkens website eller ring på telefon LUCIAOPTOG SØNDAG D. 16. DECEMBER KL Én af de smukkeste juletraditioner blandt danskere i London er den årlige carolsinging, som finder sted i Den Danske Kirke i Regents Park. Kirken er smukt pyntet op, og efter sang og luciaoptog kan der købes æbleskiver og glögg. Det er gratis og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Adresse: 4 St. Katharines Precinct, Regents Park, London NW1. JULEFROKOST : 1. JULEDAG, TIRSDAG DEN 25. DECEMBER KL Det er den traditionelle julefrokost K afholder denne juledag. Der serveres masser af danske specialiteter og der er mulighed for at købe julebryg og snaps til maden. Men vi har behov for frivillige, som vil være med til at lave og anrette maden, da personalet i køkkenet holder fri henover julen. Efter frokosten vil der være kaffe, småkager og konfekt i dagligstuen. Tilmelding til K s kontor senest den 21. december. Prisen vil være Arrangementet er primært for beboerne på K, au-pairs samt andre unge der er i London i julen.

7 A R R A N G E M E N T E R NYTÅRSMIDDAG TIRSDAG DEN 1. JANUAR KL K s køkken serverer hjemmelavet nytårsmiddag: hamburgerryg, stuvet spinat og brune kartofler, og til dessert hjemmelavet isbombe. Prisen er 6 og tilmelding er unødvendig. SPILAFTEN TORSDAG DEN 17. JANUAR KL Der er ingen sjovere måde at lære hinanden at kende på, end at spille forskellige spil sammen. K s dagligstue bliver denne aften forvandlet til det store spilleunivers. Vi tager spillene frem og hygger med diverse brætspil, kortspil, gæt og grimasser, tegn og gæt, og hvis stemningen er til det, laver vi hold, som konkurrerer mod hinanden i fx at gætte flest filmtitler eller sange. Kom og vær med til denne spilaften i hyggens tegn. Det er gratis at deltage. FILM: HVIDSTEN GRUPPEN SØNDAG DEN 13. JANUAR KL Vi viser filmen Hvidsten Gruppen i K s tvstue. Filmen er baseret på en virkelig historie om en gruppe danske modstandsfolk under 2. verdenskrig. Det var almindelige folk, der tog en beslutning om at kæmpe for friheden. En familie og et lille lokalsamfund der var parat til at betale den højeste pris for deres frihed. Det er ikke nødvendigt med tilmelding. PUB CRAWL TORSDAG D. 24 JANUAR KL Mulighed for et gensyn med de lokale pubber i Hampstead og for dem som er nye og ikke kender turen, går den forbi tre til fire små hyggelige pubber i området. Der vil være mulighed for at stifte nye bekendtskaber og få en historie eller to om området. Der vil være fælles afgang fra K kl og tilmelding er ikke nødvendig. Drikkevarer køber man for egen regning.

8 A R R A N G E M E N T E R AU PAIR TRÆF SØNDAG DEN 27. JANUAR KL Der er au pair træf på K, og vi vil gå en tur på Hampstead Heath for at komme julesulet til livs og sætte gang i januarkuren. Hjemvendt efter traveturen vil der være mulighed for at slappe af over en kop the og et stykke kage, og der vil være tid til at stille spørgsmål til Lea (au pair-sekretæren). Det er iøvrigt også en god anledning for nyankomne aupairs til at møde andre unge, samt til at få gode råd og tips fra gamle og erfarne aupairs. Alle aupairs er velkomne! MUSICAL : MAMMA MIA TORSDAG DEN 31. JANUAR KL Det er lykkedes os at skaffe billetter til den populære musical Mamma Mia, som det sidste årti har været en kæmpe succes på The Prince of Wales Theatre her i London. Musicalen Mamma Mia handler om en ung pige, som op til sit bryllup, gerne vil have at vide hvem hendes far er. Det bringer tre mænd til den lille græske ø, hvor brylluppet skal holdes og medfører selvsagt en del drama og spænding. Historien er bygget over ABBA s mange hitsange såsom Money money money, Dancing Queen og Mamma Mia. Prisen er 30 (normalpris 50) Tilmelding til K s kontor. Fælles afgang fra K kl FILM: FROM HELL SØNDAG DEN 3. FEBRUAR KL Vi ser filmen From Hell som optakt til vores Jack The Ripper tur torsdag den 7. februar. Filmen er med Johnny Depp, Heather Graham og Robbie Coltrane i hovedrollerne og de kommer med et bud på hvem Jack the Ripper var. Filmen vises i K s tv-stue og det er ikke nødvendigt med tilmelding. JACK THE RIPPER TUR TORSDAG DEN 7. FEBRUAR KL I de mørke efterårsaftener i 1811 skabte en grusom og hensynsløs morder frygt og rædsel i Londons gader. Han dræbte flere prostituerede på systematisk vis og efterlod blodspor, som hver gang endte blindt. Morderen er aldrig blevet fundet, og det har lagt grobund til mange teorier og historier. Med en guide vandrer vi i fodsporene på den sagnomspundne Jack the Ripper gennem de gader og pubber hvor han færdedes og ser nærmere på beviserne og de hovedmistænkte. Prisen er 9 og det er nødvendigt med tilmelding på K s kontor senest den 4. februar.

9 A R R A N G E M E N T E R K S BEDSTE LAGKAGE 2013 SØNDAG DEN 10. FEBRUAR KL Er du kreativ, kan du lide at arbejde i team, har du mod på lidt konkurrence og/eller kan du bare godt lide lagkage, så er denne søndag bestemt egnet for dig. Der skal konkurreres om at lave den bedst smagende, mest kreative og den flotteste lagkage. Vi slutter af med the/ kaffe og spiser selvfølgelig lagkagerne. Ingen tilmelding. CEREMONY OF THE KEYS TORSDAG DEN 14. FEBRUAR KL Vi tager ind til Tower of London, hvor vi skal overvære en af de ældste ceremonier i England, The Ceremony of the Keys. En ceremoni, hvor vagterne formelt låser Tower af for natten. Den er blevet holdt hver evig eneste aften, siden Det er gratis, men det er nødvendigt med tilmelding på K s kontor, da vi kun har begrænset antal billetter. AU-PAIR TRÆF SØNDAG DEN 17. FEBRUAR KL Vi mødes alle på K, får os en snak om, hvordan det går med jer ude hos familierne. Derefter går vi sammen ned til Camden Town og ser på boder, der sælger alt fra alternative smykker til dyre antikviteter. Området er meget farverigt, både husene samt den gruppe mennesker denne del af London byder på. For de som har lyst er der kl mulighed for at spise søndagsmiddag på K, hvilket koster 6. Alle au-pairs er velkomne. BINGO BANKO SØNDAG DEN 24. FEBRUAR KL Bingo banko, gamle Ole og husk at smørre hele pladen fuld er helt sikkert vendinger du vil høre fra K s dagligstue denne aften - for vi inviterer alle til Banko. For den ringe pris af 1 per plade, vil du kunne spille med og se om det er dig der snupper en af gevinsterne vi har til denne aften. Ingen tilmelding. MUSICAL: PHANTOM OF THE OPERA TORSDAG D. 28. FEBRUAR KL Vi har skaffet billetter til Phantom of the Opera. Musicalen er baseret på en klassisk fransk gyser, og handler om det skrækindjagende operaspøgelse, der bor under det parisiske operahus og forelsker sig i den unge sangerinde Christine. Musicalen har spillet over 5000 forestillinger i London og er en klassiker, man skal se hvis man er til musicals. Billetterne koster 30 (normalpris 50) og der er tilmelding på K s kontor. Fælles afgang fra K kl

10 DEN DANSKE KIRKE I LONDON Husk, at du hver søndag har mulighed for at gå til gudstjeneste i Den Danske Kirke i London. Gudstjenesten foregår altid kl , og der er efter gudstjenesten mulighed for at købe kaffe og frokost. Der er til alle gudstjenester fælles afgang fra K kl Så kan du ikke selv finde vej, er du meget velkommen til at følges med os på K. Adresse: Den Danske Kirke, 4 St. Katharines Precinct, London NW1. K S T A F F - E F T E R Å R E T Set fra venstre: Nikoline Bach Andreasen (køkkenleder), Anne Cecilie Johansen (allroundassistent), Lea Becker (viceforstander), Louise Oue Laursen (allroundassistent), Palle Baggesgaard Pedersen (forstander), Janni Krogh (allroundassistent) & Karin Gregersen (juniorassistent).

11 D A N I S H S T U D E N T N E T W O R K Som et nyt initiativ bød K i starten af oktober velkommen til netværksaften for ca. 80 danske universitetsstuderende i UK. Den danske Ambassadør, Anne Steffensen, bød velkommen, og der var bl.a. mulighed for at møde alle de danske organisationer i London. K bød på snacks, øl og vin, og det blev en aften hvor der blev knyttet mange venskaber! GUY FAWKES NIGHT D. 5. november fejrer man at det i 1605 ikke lykkedes attentatmanden Guy Fawkes at sprænge parlamentet i luften. Det fejres med bål og fyrværkeri over hele byen, for mere info læs D E T S K E R I L O N D O N På K s kontor sælger vi dansk slik og vi har et kæmpe udvalg af lækkerier: Piratos, Marcipanbrød, Skildpadder, Pesetos, Lossepladsen, Amar Stænger, Tyrkisk Peber, Matador Mix og meget mere. Butikken er åben i kontorets åbningstider se LORD MAYOR S SHOW D. 10. november kl kører den nye borgmester for City of London i guldkaret fra Guildhall til Mansion House med optog på flere hundrede vogne og udklædte mennesker bag sig. Det er en fantastisk oplevelse. For information se

12

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 TRÆD VOR GÆST I STUEN IND... Det har i mange årtier været tradition at man i K s vindfang bliver mødt af en gammel slidt broderet klokkestreng med teksten

Læs mere

Sognebladet for Nørholm

Sognebladet for Nørholm Sognebladet for Nørholm Tegning: 2. klasse fra Nørholm skole INDHOLD: - Velkommen til vores nye organist - Lokale kunstnere udstiller i bladet og på hjemmesiden - Julegave fra kirken: GRATIS klippekort

Læs mere

BLIV VEN. fra Sømandskirken Rotterdam. februar 2015

BLIV VEN. fra Sømandskirken Rotterdam. februar 2015 KH BLIV VEN fra Sømandskirken Rotterdam februar 2015 Kom til spille-sludreaften og lær dansk eller hollandsk Se billeder fra julemarkederne Mød det nye menighedsråd Nyt om Sømandskirkens vision og strategi

Læs mere

ÅRETS JULE- KORT NR. 37 ER PÅ GADEN

ÅRETS JULE- KORT NR. 37 ER PÅ GADEN LIVE KONCERT X 2 5. Juledagsgruppen arrangerer koncert med to spændende navne i FREM. Sæt kryds s. 21. nov. BORGERMØDE Inden valget var der anderledes borgermøde, hvor politikerne skulle svare på spørgsmål,

Læs mere

Sognep sten. December Januar Februar Nr. 4 / 2014-15. NYT FRA OPPE SUNDBY & SNOSTRUP SOGNE 21. årgang

Sognep sten. December Januar Februar Nr. 4 / 2014-15. NYT FRA OPPE SUNDBY & SNOSTRUP SOGNE 21. årgang Sognep sten December Januar Februar Nr. 4 / 2014-15 NYT FRA & SNOSTRUP SOGNE 21. årgang Vinterlandskab omkring Oppe Sundby Kirke Foto: Niels Hejnfelt VELKOMMEN TIL SOGNEPOSTEN NR. 4/2014-15 ADVENT INDHOLD

Læs mere

HUSK AT CHECKE WWW.BALLERUP.DK FOR KULTURELLE ARRANGEMENTER DECEMBER 2007 OMDELES TIL SAMTLIGE HUSTANDE

HUSK AT CHECKE WWW.BALLERUP.DK FOR KULTURELLE ARRANGEMENTER DECEMBER 2007 OMDELES TIL SAMTLIGE HUSTANDE HUSK AT CHECKE WWW.BALLERUP.DK FOR KULTURELLE ARRANGEMENTER DECEMBER 2007 OMDELES TIL SAMTLIGE HUSTANDE Ballerup Krøniken III side 2 Jul - jul - jul side 4-5 Mogens Johansen jazz quintet side 10 Flotte

Læs mere

AktivitetsBladet KOM MED! NR.3 DANSKE SENIORER VI HJÆLPER HINANDEN

AktivitetsBladet KOM MED! NR.3 DANSKE SENIORER VI HJÆLPER HINANDEN AktivitetsBladet KOM MED! DANSKE SENIORER VI HJÆLPER HINANDEN NR.3 EFTERÅRET 2014 De Ældres Dag 2014 I år fejrer vi De Ældres Dag på Københavns Rådhus med at synge fællessang sammen med kunstnerne. Der

Læs mere

Bork Avis. Det er DIN avis!

Bork Avis. Det er DIN avis! Det er DIN avis! Bork Avis 2. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Bork inspirerer helt til verdens ende... Vi har modtaget en helt forrygende historie, om hvordan Bork har

Læs mere

Kirkens sommerbasar 11-13. Sankt Hans 6. Bæredygtigt OL 24-26. Sport & samvær 28-31. Café hver dag 29. Nr. 2 maj - juli 2012 www.danskekirke.

Kirkens sommerbasar 11-13. Sankt Hans 6. Bæredygtigt OL 24-26. Sport & samvær 28-31. Café hver dag 29. Nr. 2 maj - juli 2012 www.danskekirke. Nr. 2 maj - juli 2012 www.danskekirke.org Kirkens sommerbasar 11-13 Vi vil fred her til lands Sankt Hans 6 Dansk ingeniør bag Bæredygtigt OL 24-26 Team Denmark FC Sport & samvær 28-31 Følg OL i kirken

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Juli 2014 Alt i mens sommeren står for døren og mange nyder deres ferie, arbejder Seniorholdet.dk på højtryk for, at foreningens medlemmer skal forkæles med både Skagenturen,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Egebjerg nov. dec. 2013. JULEHYGGE I FÆLLESHUSET TORSDAG DEN 5. DEC. Læs om arrangementet side 4 HUSK JULEHYGGE I FÆLLESHUSET TORSDAG DEN 5.

Egebjerg nov. dec. 2013. JULEHYGGE I FÆLLESHUSET TORSDAG DEN 5. DEC. Læs om arrangementet side 4 HUSK JULEHYGGE I FÆLLESHUSET TORSDAG DEN 5. Egebjerg nov. dec. 2013 JULEHYGGE I FÆLLESHUSET TORSDAG DEN 5. DEC. Læs om arrangementet side 4 HUSK JULEHYGGE I FÆLLESHUSET TORSDAG DEN 5. DECEMBER Egebjerg nov. dec. 2013 BEBOERANNONCE Nov. 23./24. Blomstervennernes

Læs mere

Hellevad-Egvad. Sognenyt. Kirke skole foreninger. Indhold: side 2 Aktivitetskalender: Hellevad side 18 Egvad side 19. Redaktionelt: bagsiden

Hellevad-Egvad. Sognenyt. Kirke skole foreninger. Indhold: side 2 Aktivitetskalender: Hellevad side 18 Egvad side 19. Redaktionelt: bagsiden Hellevad-Egvad Kirke skole foreninger Sognenyt Indhold: side 2 Aktivitetskalender: Hellevad side 18 Egvad side 19 Redaktionelt: bagsiden www.hellevad.dk - www.nrhostrup.dk marts - maj 2014 Indhold Fra

Læs mere

KIRKE OG SOGN. Læs om Velkommen til Majbrit Fælles menighedsråd Det for børn! LYNGÅ SKJØD LERBJERG. September Oktober November 2014. Nr. 3 34. årg.

KIRKE OG SOGN. Læs om Velkommen til Majbrit Fælles menighedsråd Det for børn! LYNGÅ SKJØD LERBJERG. September Oktober November 2014. Nr. 3 34. årg. KIRKE OG SOGN LYNGÅ SKJØD Læs om Velkommen til Majbrit Fælles menighedsråd Det for børn! LERBJERG September Oktober November 2014 Nr. 3 34. årg. 2 INDHOLD KIRKELIG VEJVISER Kirkelig vejviser...side 2 Set

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Årsberetning 2013. KONTAKTCENTER KLIPPEN Lille Colbjørnsensgade 9 1703 København V.

Årsberetning 2013. KONTAKTCENTER KLIPPEN Lille Colbjørnsensgade 9 1703 København V. KONTAKTCENTER KLIPPEN Lille Colbjørnsensgade 9 1703 København V. Årsberetning 2013 Kontaktcenter Klippen er et værested for hjemløse, misbrugere og prostituerede på Vesterbro i København Klippens kørselsteam

Læs mere

Vikingerne kommer. Fastelavn. Per Stig Møller. St Katharine s Den Danske Kirke i London. i kirken. Stort tema. Foredrag med

Vikingerne kommer. Fastelavn. Per Stig Møller. St Katharine s Den Danske Kirke i London. i kirken. Stort tema. Foredrag med St Katharine s Den Danske Kirke i London Nr. 1 februar - april 2014 www.danskekirke.org The Danish Church 4 St Katharine s Precinct Regent s Park. London NW1 4HH Tel. 020 7935 7584 Fastelavn i kirken Foredrag

Læs mere

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning juni 2015 Bladet kan også læses på aktivitetscentrets hjemmeside: www.aktivitetscenter.info Ledelse Funktion Navn Telefon Mail Centerleder og Ansvarshavende redaktør. Susanne Christensen Telefonnr. oplyses

Læs mere

Vigersted & Kværkeby lokalnyt

Vigersted & Kværkeby lokalnyt Vigersted & Kværkeby lokalnyt 1 2014 Nyt fra VIF 2 Dilettant 4 De grønne pigespejdere 5 Vigersted Lokalråd 6 Vigersted 4H 7 Jystrup Vuggestue 7 Vigersted Børnehus 8 Vigersted Skole 9 Vigersted Forsamlingshus

Læs mere

Nors - Tved Tidende. Jul. - aug. 2014 4. udg. - årg. 10. Lokalt vinderbillede -fra fotokonkurrencen i Nationalpark Thy

Nors - Tved Tidende. Jul. - aug. 2014 4. udg. - årg. 10. Lokalt vinderbillede -fra fotokonkurrencen i Nationalpark Thy Nors - Tved Tidende Jul. - aug. 2014 4. udg. - årg. 10 Lokalt vinderbillede -fra fotokonkurrencen i Nationalpark Thy Sankt Hans Fest i Parken Det er nu blevet en tradition, at vi afholder bålfest i Parken

Læs mere

Svaneke julekort 2008

Svaneke julekort 2008 GAVEBY Svanekes butikker er fyldt af fine sager, der kan glæde og varme under træet. NATURVIDENSKABS- SKOLEN Svaneke Skole har leget og lært i uge 39. Læs elevernes egne tekster. Læs s. 4 + 5 + 7 Læs s.

Læs mere

Bork Avis. 3. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn NYHED

Bork Avis. 3. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn NYHED Det er DIN avis! Bork Avis 3. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Bork erhvervsmøde Den 12. november afholdte vi møde med Bork erhverv på Bork Kro, for at blive enige om

Læs mere

for Øster Brønderslev og Hallund området Sommerfest - Byfest - Bålhøjfestival Lokal kunst - Sport - Legestue - Kirke-Nyt Nummer 62

for Øster Brønderslev og Hallund området Sommerfest - Byfest - Bålhøjfestival Lokal kunst - Sport - Legestue - Kirke-Nyt Nummer 62 LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området Sommerfest - Byfest - Bålhøjfestival Lokal kunst - Sport - Legestue - Kirke-Nyt Nummer 62 august- december 2011 Samlingshuset Trods forsinkelser af

Læs mere

Nøvlingen. oktober 2011

Nøvlingen. oktober 2011 Nøvlingen oktober 2011 Nøvlingen - Indhold Pigeraketten... 3 Nøvling festuge... 4 Kære Giro 413... 6 Small ship race... 8 Lille Nøvling klassikeren... 9 Bio/spise kombi... 10 Nøvling -hvor fanden er Nøvling?...

Læs mere

ØRTING-FALLING EFTERÅR 2011. I dette nummer:

ØRTING-FALLING EFTERÅR 2011. I dette nummer: Sogneblad ØRTING-FALLING EFTERÅR 2011 I dette nummer: Tænd et lys Filmklub og kirkehøjskole Sommerens dåbsbørn Blæksprutten på nettet Skolestart Pensionistudflugten Nyt fra menighedsrådet En godt bevaret

Læs mere

Videre mod dansk repetitionskort

Videre mod dansk repetitionskort Videre mod dansk repetitionskort Generel vejledning Kortene på de følgende sider kan bruges i forbindelse med repetition af grammatik og dialoger tll de forskellige kapitler i bogen. Kortene til det enkelte

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

Egå Kirkeblad. Julen i Egå Kirke. Det moderne menneskes fristelse. Billeder fra rollespillet Luthers Nøgle. Nr. 54-2014 December Januar Februar

Egå Kirkeblad. Julen i Egå Kirke. Det moderne menneskes fristelse. Billeder fra rollespillet Luthers Nøgle. Nr. 54-2014 December Januar Februar Nr. 54-2014 December Januar Februar Julen i Egå Kirke Det moderne menneskes fristelse Billeder fra rollespillet Luthers Nøgle Kirkekontoret Kordegn Anette Ingvartsen Tlf.: 86 22 79 66 ain@km.dk Kirketjener

Læs mere

DANSK KOLONIOG SØMANDSKIRKE

DANSK KOLONIOG SØMANDSKIRKE DANSK KOLONIOG SØMANDSKIRKE GØTEBORG ANKERKÆDE at tro er at kaste anker NR. 314: Sommer 2015 Pinse Der er forskel på at sove og at være vågen. I søvnen drømmer vi og oplever situationer og handlinger,

Læs mere

SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2012

SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2012 SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2012 Gruppelederens ord Hjælp Vi har behov for hjælp fra forældre til opstilling og nedtagning af telte og anden praktisk hjælp i forbindelse med grilaften, da spejderlederne

Læs mere