NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2010"

Transkript

1 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2010 KÆMPE OVERSKUD Regnskabet for K s Julebasar er netop blevet færdigt og det blev endnu bedre end forventet. Det endelige overskud blev (Dkk ) og K s bedste basar overskud nogensinde! Tusind tak til alle som har medvirket til det flotte resultat. Detaljeret regnskab kan ses på BESØG FRA BRUXELLES I januar måned havde vi besøg af en gruppe au pairs fra Den Danske Kirke i Bruxelles. De var på week-end tur i London sammen med ungdomsrådgiver Helene Andersen og benyttede lejligheden til at besøge K. GÆSTEVÆRELSER & FAMILIERUM Hvis du skal til London og har brug for et godt og billigt sted at bo, så husk at vi på K har gæsteværelser, som vi lejer ud til danske London turister. I sommerferien bliver en stor del af vore flersengsværelser lejet ud som familierum. Kontakt K s kontor for yderligere information. SNE I LONDON Vinteren bød også på kulde, sne og slud i London. Ugen før jul blev vi ramt af snestorm og alt var kaos, og mange havde problemer med at komme hjem på juleferie. Og i januar fik vi så meget sne, at en snekone på 2,5 meter opstod i K s have! DR. INGRIDS KOLLEGIEBOLIGER Det er nu muligt at søge om optagelse i Dr. Ingrids Kollegieboliger i London for studieåret 2010/2011. Ansøgningsfristen er den 10. juni Kollegieboligerne er et godt og meget billigt alternativ for danske unge, som skal studere på en videregående uddannelse i London. Find mere information på K s website.

2 I K K E É N M E N M A N G E E R F A R I N G E R R I G E R E Jeg hedder Julie og til daglig læser jeg til pædagog i København. Jeg havde besluttet, at jeg i min sidste praktik ville prøve at arbejde indenfor det pædagogiske specialområde. Seminariet tilbød, at jeg kunne tage min praktik i udlandet, og da jeg altid har nydt at se andre dele af verden, så tog jeg naturligvis chancen for at tage til udlandet. Jeg valgte London for at få et indblik i, hvordan det engelske system fungerer, og hvordan deres arbejde med børn og unge fungerer i praksis. Især da jeg havde en forventning om, at der ikke ville være den store forskel. Jeg blev dog klogere og blev hurtig opmærksom på de mange forskelligheder. Efter beslutningen om at tage til London startede planlægningen omkring mit 6 måneders ophold. Først og fremmest skulle jeg finde et sted af bo, gennem kollegaer blev jeg introduceret for KFUK. Jeg valgte at bo der, da dette gav mig mulighed for at møde andre mennesker og på denne måde opbygge et socialt netværk. Opholdet på KFUK var en rigtig positiv oplevelse. Jeg fik en praktikplads på en akutinstitution for anbragte børn og unge i den vestlige del af London. Dette område er præget af kriminalitet, vold og bander. Mit daglige arbejde bestod i at støtte, vejlede og være sammen med de børn og unge, der boede på institutionen, derudover havde jeg som praktikant mulighed for at få et indblik i deres dagligdag, som var præget af usikkerhed, konflikter og frustrationer. Institutionen har i alt plads til 10 børn og unge. I den periode, hvor jeg var praktikant, var der gennemsnitlig 8 børn og unge på institutionen, halvdelen var britiske unge, og de resterende var børn og unge asylansøger, som var kommet til landet uledsaget. Beboerne havde hver deres problemstillinger, som gjorde, at de endte på en akutinstitution, deres liv var, og er præget af stoffer, alkohol, selvskadende adfærd, incest og tortur. På institutionen arbejder man hen i mod, at børnene og de unge får mulighed for at blive integreret i samfundet, blandt andet ved at styrke deres selvtillid, samt styrke deres muligheder for at deltage i uddannelsesforløb og fritidsaktiviteter. Endvidere arbejdes der hen mod, at børnene og de unge får opbygget en bedre og mere stabil kontakt til deres familie.

3 I K K E É N M E N M A N G E E R F A R I N G E R R I G E R E Der var mange frustrationer ved at skulle flytte til en anden by i et andet land og tilmed starte i praktik et nyt sted og indenfor et område, jeg ikke havde den store erfaring med. Jeg havde gjort mig mange overvejelser om, hvorvidt jeg var rustet til at tage udfordringen op med Londons unge, som har oplevet langt mere, end hvad sundt er. På trods af store forskelle i den engelske og danske måde at tænke pædagogik på blev mine frustrationer hurtigt vendt til positive oplevelser, da jeg oplevede det store engagerede arbejde de ansatte udførte. Nu er jeg vel hjemme igen i de kendte studierammer, ikke én men mange erfaringer rigere... Julie Fischer Rasmussen Beboer på K Vi har netop fået nye forsyninger fra Danmark og kan igen byde på et kæmpe udvalg af dansk slik. På hylderne har vi p.t.: Super Piratos, Matador Mix, Pesetos, Marcipanbrød, Skildpadder, Salte Fisk, Panda Lakrids, Tyrkisk Peber, Skilte Lakrids, Ferskner, Salt Kringler, Skipper Mix, Salt Bomber, Stjerne Mix, Skum Bananer, P-tærter, Familie Mix, Cocio, Faxe Kondi, Regnbuestænger,, Domino, Blue Jeans, Heksehyl, Toms Guldkarameller og Japan Stænger. Kig ind butikken er åben i kontorets åbningstider! K S S L I K B U T I K N Y L E J L I G H E D T I L K Den 28. januar overtog K og Dronning Ingrids Kollegieboliger endnu en lejlighed. Denne gang en studielejlighed beliggende i Belsize Grove. Efter en gennemgribende modernisering vil lejligheden være klar til udlejning i løbet af sommeren. Lejligheden er hovedsageligt finansieret ved en fantastisk donation på 1.4 million Dkk fra Knud Højgaards Fond.

4 A R R A N G E M E N T E R LANGFREDAG: TRAVETUR PÅ HEDEN OG AU PAIR TRÆF FREDAG D. 2. APRIL KL Vi tager travesko på og går tur på Hampstead Heath, hvor træer og blomster er ved at springe ud. Turen går blandt andet forbi det smukke palæ Kenwood house og over Parliament Hill, hvor der er en smuk udsigt ind over byen. Derudover er der et omrejsende tivoli med karuseller og tombola er. Vi er tilbage på K til high tea. FILM: PIGEN DER LEGEDE MED ILDEN SØNDAG D. 4. APRIL KL På storskærmen i K s tv-stue viser vi filmen Pigen der legede med ilden. Filmen er anden delen i Millenniumtrilogien af den svenske forfatter Stieg Larsson. I filmen følger vi Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, hvor deres veje endnu en gang krydses i et virvar af mord, sexhandel og fortid. Så mød op i K s tv-stue, det er gratis og det er ikke nødvendigt med tilmelding. NATURAL HISTORY MUSEUM SØNDAG D. 11. APRIL KL Vi tager ind til Natural History Museum hvor vi skal besøge det helt nye Darwin Center. Vi ser den spændende udstilling om evolutionen som har til huse i et helt nyt byggeri tegnet af det danske arkitekt LANGFREDAG: HIGH TEA FREDAG D. 2. APRIL KL Stuerne er påskepyntet og køkkenstaffen fremtryller traditionel engelsk High Tea bestående af dejlige sandwiches, frikadeller, pølsehorn, tærter, kager og mange andre gode sager. Prisen er 5 og det er ikke nøvendigt med tilmelding. firma C.F. Møller. Efter at have besøgt Darwin Centeret er der mulighed for på egen hånd at udforske Natural History Museum. Fælles afgang fra K kl og det er nødvendigt med tilmelding på K s kontor. Det er gratis at besøge museet.

5 A R R A N G E M E N T E R MUSICAL: LION KING TORSDAG D. 22. APRIL KL Vi har skaffet billetter til Lion King, en musical der er baseret på tegnefilmen af samme navn. Det er historien om den lille løveunge Simba, der ender som dyrenes konge på Afrikas savanne. på Salisbury Plain, her midt på den vindblæste slette findes Stonehenge, et storslået minde om, at England må have forekommet ældgammel allerede for vikingerne. Derefter fortsætter turen til Bath, som især er kendt for sine varme kilder, der har en konstant temperatur på 45,5 grader Celsius. Byen rangerer som Englands mest elegante og er smukt beliggende ved floden Avon. The Roman Baths er byens største seværdighed og med god grund. Der vil også blive tid til at se The Royal Crescent og Bath Abbey. Prisen for transport er 15. Derudover må der forventes entré til Musicalen er bygget op omkring Elton John s velkendte sange Circle of Life og Hakuna Matata. Lion King har høstet utallige anmelderroser for sin flotte scenografi. Billetterne koster 25 og der er tilmelding på K s kontor. Der er fælles afgang fra K kl HELDAGSTUR: BATH OG STONEHENGE SØNDAG D. 25. APRIL KL Vi lejer en bus som kører os til Bath og Stonehenge. Vi starter med at sætte kurs mod Stonehenge. Myterne har frit spil The Roman Baths ca. 11 og til Stonehenge ca. 7, man kan dog se Stonehenge gratis på meters afstand. Tilmelding på K s kontor. PØLSEVOGNSAFTEN TIRSDAG D. 4. MAJ FRA KL TIL KL Den danske pølsevogn i K s have holder åben og alle er velkomne til at kigge forbi og nyde en rigtig dansk hotdog med ristede løg, remoulade og alt hvad dertil hører. Og husk vi sælger også kolde Cocio!

6 A R R A N G E M E N T E R KEW GARDENS SØNDAG D. 9. MAJ KL I samlet trop tager vi afsted til den Kongelige Botaniske Have i Kew. Vi besøger 132 hektarer ren idyl! Kew er national botanisk have og er anlagt på jord tilhørende de to godser Kew og Richmond, der har været ejet og beboet af medlemmer af den kongelige familie. Haverne blev grundlagt i 1759 af prinsesse Augusta, enke efter Frederick - Prins af Wales og er siden blevet udvidede og forædlede til den imponerede størrelse og skønhed, de har i dag. Entré til Kew Gardens 13 og derudover skal du betale transport. KONCERT PÅ K TORSDAG D. 13. MAJ KL Vi byder velkommen til koncert i K s dagligstue. Det er tidligere sekretær på K, Torben Steffensen som gæster byen med kvartetten Aftershave. Kvartetten leverer 4-stemmig sang, acapella eller med guitar. Gruppen har et bredt repertoire fra Elvis, Barbershop traditionals, Leonard Cohen til Beatles. Koncertens tema vil være om kærlighed - når det går godt - knap så godt - og slet ikke. Det er gratis og det er ikke nødvendigt med tilmelding. AU PAIR TRÆF OG RUNDBOLD FOR ALLE SØNDAG D. 16. MAJ KL Vi arrangerer rundbold turnering og går i samlet flok fra K op til heden med bolde og bat. Kan aupairne slå beboerne eller drengene mod pigerne? Alle er hjertelige velkomme jo flere vi bliver desto sjovere. GREENWICH SØNDAG D. 23 MAJ KL Vi tager på en lille sommerudflugt til det historiske og hyggelige Greenwich, hvorfra man siden 1884 har beregnet tid og sted, så det er på en måde verdens centrum. Vi besøger først The Royal Observatory, hvor vi finder skellet mellem øst og vest og derefter ser vi National Maritime Museum og Queens House. Hvis der bliver tid til det, besøger vi Royal Naval College hvor vi ser den fantastiske spisesal og kapellet. Undervejs stopper vi ved en sandwich shop og indtager vores frokost i parken. Der er gratis entré til de nævnte seværdigheder, så turen kommer kun til at koste undergrundsbilletten. Vi drager fra K i samlet flok kl Det er nødvendigt med tilmelding til K s kontor

7 A R R A N G E M E N T E R PUB CRAWL I HAMPSTEAD OG OMEGN TORSDAG D. 27. MAJ KL Vi byder på rundtur i Hampstead Village hvor vi skal besøge 3-4 af de hyggelige pubber. Alle tiders mulighed for at stifte nye bekendtskaber og selvfølgelig drikke et par pints! Fælles afgang fra K kl Ingen tilmelding. INTERNATIONALT MELODI GRAND PRIX LØRDAG DEN 29. MAJ KL Vi mødes i K s tv-stue for at se Eurovision direkte fra Oslo. Vi forventer at Danmark klarer sig igennem til finalen, så mød op og hep på den danske sang, det er gratis og det er ikke nødvendigt med tilmelding. MUSICAL: DIRTY DANCING TORSDAG D. 3. JUNI KL Det er lykkekes os at skaffe billetter til Dirty Dancing som pt er Londons mest populære show. Vi kender alle filmklassikeren med Patrick Swayze, nu er det så muligt at se musicalen på Aldwych Theatre sammen med K. I musicalen følger vi Baby i hendes sommerferie hvor hun oplever den første kærlighed og finder nye venskaber, og alle de kendte sange er selvfølgelig med. Billetterne koster 25 og der er tilmelding på K s kontor. Der er fælles afgang fra K kl AU PAIR TRÆF: REGENTS CANAL OG LITTLE VENICE SØNDAG D. 6. JUNI KL På en forhåbentligt dejlig junidag tager vi på sejltur på Regents Canal. Sejlturen starter fra Camden Lock i en af de aflange flodbåde og vi sejler i et roligt tempo ad Regents Canal forbi små hyggelige husbåde, som er malet i fine farver og overdækket med planter. Vi ender vores tur i Little Venice, hvor der vil være mulighed for at gå videre langs kanalen eller tage en pause og nyde traditionel English cream tea (scones og te).bådturen koster 8.50 og der er fælles afgang fra K kl Tilmelding til K s kontor senest den 26. juni. LUFTKASTELLET DER BLEV SPRÆNGT SØNDAG D. 6. JUNI KL På storskærmen i K s tv-stue viser vi Luftkastellet der blev sprængt. Filmen er tredie og afsluttende del i Millenniumtrilogien af den svenske forfatter Stieg Larsson. To hårdt sårede personer bliver bragt til Sahlgrenska Sygehus i Göteborg. Den ene er Lisbeth Salander, som er efterlyst, mistænkt for tredobbelt mord. Hun har en livstruende kugle i hjernen og må straks opereres. Den anden er hendes far, Alexander Zalachenko, en tidligere sovjetisk spion, som Lisbeth har hamret en økse i kraniet på. Men mens hun ligger isoleret på sygehuset, graver Mikael Blomkvist i hendes skjulte fortid og kommer efterhånden på sporet af sandheden. Han går i gang med en afslørende reportage, som vil rense Lisbeth. Gratis adgang og ingen tilmelding!

8 FIVE-A-SIDE FODBOLDTURNERING LØRDAG D. 12. JUNI KL Det er igen tid til årets danske firmafodboldturnering arrangeret af Den Danske Kirke i London. Har K s herrehold mon en chance?! De spændende kampe bliver spillet på Boston Manor Playing Fields i Brentford (Boston Manor Tube). Vi har hårdt brug for spillere, så kig forbi K s kontor og meld dig til senest den 11. juni, hvis du er frisk og har kampgejsten i orden. Efter kampene er der fælles barbeque og alle interesserede er velkomne til at overvære kampene og heppe med. Det er gratis at spille, men man skal selv betale for mad og drikkevarer. Der vil være afgang fra K kl ROYAL AIR FORCE MUSEUM SØNDAG D. 20. JUNI KL Vi tager til Hendon og besøger Royal Air Force museum hvor vi får et godt indblik i engelsk histore og især Storbritanniens stolte fly traditioner. Museet har over 100 fly fra de første fly, der næsten ikke kunne flyve til moderne jets. Der er fælles afgang fra K kl og der er gratis adgang til museet. HELDAGSTUR til BRIGHTON SØNDAG D. 8. AUGUST KL Vi tager med toget til den fashionable badeby Brighton, hvor vi bl.a. skal se Palace Pier. Den er i bedste engelske badebystil udstyret med tivoli og fish and chips boder. Oppe i selve byen finder man den tidligere kongelige sommerresidens, The Royal Pavilion, der A R R A N G E M E N T E R T I L K A L E N D E R E N SANKT HANS AFTEN ONSDAG D. 23. JUNI KL Traditionen tro fejrer vi dansk midsommeraften i K s have. Der vil være mulighed for at købe frikadeller med kartoffelsalat og selvfølgelig hotdogs fra Londons eneste danske pølsevogn. Der vil også være en bar som sælger øl, vin og vand. Når solen er gået ned og mørket sænker sig over Hampstead, tænder vi bålet, lytter til Skt Hans talen, synger Midsommervisen og sender heksen afsted til Bloksbjerg. Arrangementet i K s have slutter kl. 23, hvorefter vi i fællesskab går i byen på WalkAbout på Finchley Road. Der er gratis adgang til arrangementet, MEN du skal senest den 22. juni være skrevet på gæstelisten: ring eller send en mail til k@kfuk.co.uk er et overdådigt, orientalsk inspireret palads. Lige i nærheden ligger den gamle bykerne med små hyggelige gader, hvor der er et væld af pubber, restauranter og butikker. Forvent at togbilletten koster ca. 20. Tilmelding til K s kontor senest den 6. august. Vi forventer at være retur på K ca. kl

9 DEN DANSKE KIRKE I LONDON Husk, at der hver søndag kl bliver afholdt gudstjeneste i Den Danske Kirke i London. Efter gudstjenesten er der mulighed for at købe kaffe og frokost. Der er til alle gudstjenester fælles afgang fra K kl Adresse: Den Danske Kirke, 4 St. Katharines Precinct, London NW1. WEMBLEY STADION På en kold søndag i januar måned var en lille gruppe au pairs og K beboere på rundvisning på det nye Wembley Stadion. Vi var på besøg i Kongelogen, spillernes omklædningsrum, gik igennem spillertunnellen, løftede FA-Cup pokalen og stod midt på stadion blandt de tilskuerpladser.

10 HELDAGSTUR TIL OXFORD Søndag den 7. marts var en gruppe på 49 au pairs og K beboere på tur til Bicester Shopping Village og Oxford. Bicester var dagens første stop og de mange out-let butikker med designertøj blev flittigt besøgt og mange indkøbsposer blev slæbt ind i bussen! I Oxford inviterede Annelise Andersen på en interessant rundvisning på St. Catharine s College, hvor hun levende fortalte om student life i Oxford. Det var også en enestående chance at komme indenfor på St. Catharine s College som i 1958 blev tegnet af Arne Jacobsen, og vi så bl.a. spisesalen hvortil han designede den ikoniske Oxford stol. Derefter var der tid til på egen hånd at udforske Oxford og især nød mange årets første solstråler!

11 H E L D A G S T U R T I L O X F O R D K S Å R S M Ø D E Årsmødet hvor K s regnskab for 2009/2010 bliver fremlagt og hvor bestyrelsen bliver valgt, vil i år blive afviklet torsdag den 13. maj kl Hvis du er medlem af K og ønsker at deltage, så tilmeld dig på telefon eller palle@kfuk.co.uk. Bestyrelsen er p.t. sammensat som følger: Karen Maibom, Anne Raill, Karen Thimmer, Ole Christensen, Steen Rosenfalck, Karin Riis-Jørgensen, Marie Møller, Lars Christiansen, Else Hviid og Dorit Strohbehn. Organisationens værger er: Egon Christiansen, Rolf Dohm, Birte Trautmann og Margit Christensen. På K s kontor sælger vi dansk slik og vi har et kæmpe udvalg af lækkerier: Piratos, Marcipanbrød, Skildpadder, Pesetos, Lossepladsen, Amar Stænger, Tyrkisk Peber, Matador Mix og meget mere. Butikken er åben i kontorets åbningstider se S L I K B U T I K K E N P Å K

12 S O M M E R B A S A R I K I R K E N Danske Kvinder i England afholder stor sommerbasar i Den Danske Kirke fredag den 14. maj fra kl. 16 til kl. 20 og lørdag den 15. maj fra kl. 11 til kl. 16. På basaren vil du kunne købe danske madvarer, gaveartikler, smørrebrød, hotdogs, bøger, planter, håndarbejde og meget mere. Se: I K s køkken er der hver søndag mulighed for at spise søndagsmiddag bestående af 3 retter mad. Søndagsmiddagene serveres kl. 18 og koster 5. Der er på hverdage (dog ikke lørdage) mulighed for at spise frokost og middag på K. Frokost serveres kl. 13 (nødvendigt K S K Ø K K E N L E I F D A V I D S E N med tilmelding senest kl ) og middag serveres kl. 19. Menuer kan ses på Husk, at alle, både beboere og gæster udefra, er velkomne til at spise med. På gensyn i K s køkken! Den danske forfatter Leif Davidsen holder tirsdag den 20. april kl. 12 foredrag i Den Danske Kirke arrangementet er organiseret af Danske Kvinder i England. Det koster 12 at deltage hvilket inkluderer frokost. Det er nødvendig med tilmelding på telefon

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011 SKT. HANS TALER 2011 Årets Skt. Hans taler på K er Karin Riis-Jørgensen, tidligere medlem af EU-parlamentet og nu campaigner med mærkesager såsom organdonation

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere ville det

Læs mere

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2014 Citat fra MF Kristian Jensen, Skt. Hans taler 2014 på K i London: Jeg er imponeret over KFUK s arbejde for at hjælpe danskere i London og dermed

Læs mere

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013

NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2013 DANIA SCHOOL I starten af september måned åbner der en dansk skole i London med navnet Dania School: Den Danske Skole i London. Skolen får til

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012 SKT. HANS TALER 2012 Årets Skt. Hans taler på K er Anders Lund Madsen, kendt fra bl.a. Zirkus Nemo og De Sorte Spejdere. Læs mere om arrangementet på side 8.

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE London er klar til Olympiade 2012 og K i London er også klar! O L 2 0 1 2 I L O N D O N K i London vil være

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013

NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013 LANDSHOLDSTRØJE På K s julebasar i 2012 havde vi en fodbold landsholdstrøje med autografer til salg. Trøjen var sponsoreret af Danske Bank i London og

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011

NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2011 TUSIND TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere

Læs mere

Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder.

Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder. Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder. Seværdigheder. Tower Bridge & Tower of London Tate museum of Modern Art British Museum Big Ben

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 JULEMÆRKE K s julemærke som er udgivet af Danske Sømands og Udlandskirker er iår designet af Esben Hanefelt Kristensen. Julemærket kan fra starten af november

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2010 TRÆD VOR GÆST I STUEN IND... Det har i mange årtier været tradition at man i K s vindfang bliver mødt af en gammel slidt broderet klokkestreng med teksten

Læs mere

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010

NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER 2010 OLE CHRISTENSEN Det er med stor sorg, at vi må meddele, at Ole Christensen døde den 13. september 2010. Ole Christensen var medlem af K s bestyrelse

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR Julemærket 2014 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Gurli Feilberg I 2013 gav K s julebasar og julelodseddel ca. 35000 i overskud,

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014. Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen

NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014. Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen NEWS NYHEDSBREV FOR NOV., DEC., JAN. OG FEB. 2014 Julemærket 2013 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Estrid Maria Eriksen FARVEL AFSKEDSRECEPTION Fredag den 6. september var Den Danske

Læs mere

Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam

Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam Kirkeudvalget (2. samling) KIU alm. del - Bilag 65 Offentligt Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam 15. - 17. september 2008. Folketingets Kirkeudvalgets

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2011

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2011 NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST & SEPTEMBER 2011 TV-2 LIVE I LONDON Dansk KFUK og Kirken i London arrangerer koncert med TV-2 den 11.11.11 på Shepherds Bush Empire. TV-2 fejrer deres 30 års jubilæum i

Læs mere

Program for Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam

Program for Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam Kirkeudvalget 2008-09 KIU alm. del Bilag 75 Offentligt Program for Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam 7. 9. september 2009. Folketingets Kirkeudvalgs

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder.

Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder. Inspiration - London. Herunder inspiration til nogle af Londons mest spændende og lærerige seværdigheder. Seværdigheder. Tower Bridge & Tower of London Tate museum of Modern Art British Museum Big Ben

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER MARTS 2018 CLASS OF 1977... Vi har mange tidligere beboere og ansatte som kigger forbi K og det er vi utroligt glade for. I september måned havde vi en glad og frisk gruppe

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en Grønland Solopgang Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en praktik i udlandet. Jeg kunne ikke helt finde ud af om det skulle være USA eller Grønland,

Læs mere

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 hundrede ÅRs ostetradition Knuthenlund Gods, Knuthenlundvej 7B, 4952 Stokkemarke, Tlf 54 71 13 80 www.knuthenlund.dk / info@knuthenlund.dk Besøg vores gårdmejeri,

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018 Julehilsen fra Solh Julehilsen fra Solhverv Privatskole December 2018 Kære elever, forældre på Solhverv Privatskole. Et halvt skoleår er gået, og vi er ved at være klar til en god og velfortjent juleferie.

Læs mere

NYHEDSBREV 10. marts 2014

NYHEDSBREV 10. marts 2014 NYHEDSBREV 10. marts 2014 Kære alle sammen Så er foråret på vej med hastige skridt og derfor skal vi jo have gang i nogle skønne forårsoplevelser. Derudover er der et tilbud, som ikke kommer fra os men

Læs mere

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND Mine forventninger til opholdet var at prøve at blive kastet ud i en anden kultur, hvor kommunikationen foregår på engelsk. Da jeg altid har haft meget svært

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 12-02-2018 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

2. Rejsebrev. London

2. Rejsebrev. London 2. Rejsebrev Praktiksted Melrose House Nursery Schools 55 Finlay St. Fulham SW6 6HF E-mail: fulham@melrose-house.com http://melrose.schooljotter.com Studerende Trine Amstrup Jensen PV11118 1008965@ucn.dk

Læs mere

KIM LARSEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14

KIM LARSEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2012 KIM LARSEN & KJUKKEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14 BILLETTER:

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Aktiviteter i vinterferien

Aktiviteter i vinterferien Aktiviteter i vinterferien 2015 1 2 Jubii, så er det snart vinterferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i din vinterferie. Du kan

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL - SEPTEMBER 2018

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL - SEPTEMBER 2018 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL - SEPTEMBER 2018 KONGELIGT BRYLLUP Vi hejser flaget og fejrer ikke kun kongefamiliens nye familiemedlem, men også brylluppet mellem Prins Harry og Meghan Markle. Vi følger brylluppet

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R KONTAKT 12/13 nr. 2 O K T O B E R Indhold: Aktuelt i Ny pædagogisk leder Fritter-nyt 4.B fremstiller ramper A-dage i første årgang 9. årgang på studietur A-dage i 0. årgang Stemningsbilleder Broer bygget

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2013 Der indkaldes herved til DISTRIKTSGILDETING Mandag den 27. maj 2013 kl. 19.30 i Gildehuset, Frederik Bajers Gade

Læs mere

LØRDAG 2. APRIL. Os og vores værter, Rachel og Mattias. Down-town Canberra, en mennesketom by!

LØRDAG 2. APRIL. Os og vores værter, Rachel og Mattias. Down-town Canberra, en mennesketom by! LØRDAG 2. APRIL I den her weekend skal vi til Canberra og besøge Rachel og Mattias, som jeg boede sammen med i Århus (se desuden 26. februar). De arbejder begge på Canberra Universitet Rachel som phd-studerende

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Engelsk 2015. Datoer:

Engelsk 2015. Datoer: Cambridge 16-19 år Engelsk 2015 Den kendte universitetsby Cambridge ligger ca. 90 minutters kørsel nord for London. Cambridge universitet består af flere colleges, der alle samlet kaldes Cambridge University.

Læs mere

Freestyle 2015. Engelsk 2015. Cambridge 16-19 år. Bournemouth 16-17 år 19.175 25.725 32.275 14.640 19.665 24.685

Freestyle 2015. Engelsk 2015. Cambridge 16-19 år. Bournemouth 16-17 år 19.175 25.725 32.275 14.640 19.665 24.685 er en sprogrejse for dig fra 16 år, som gerne vil have nogle ugentlige aktiviteter og udflugter Cambridge 16-19 år Engelsk 2015 Den kendte universitetsby Cambridge ligger ca. 90 minutters kørsel nord for

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Nr. 3 (marts - årgang 25) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Nr. 3 (marts - årgang 25) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 3 - marts 2014 Helenenyt Nr. 3 (marts - årgang 25) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: MGr@ok-fonden.dk

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Rejsebrev. 3. praktikperiode forår 2010 Changzhou, Kina. Bianca Jakobsen og Alice Jensen S07B Rejsebrev

Rejsebrev. 3. praktikperiode forår 2010 Changzhou, Kina. Bianca Jakobsen og Alice Jensen S07B Rejsebrev Rejsebrev 3. praktikperiode forår 2010 Changzhou, Kina Bianca Jakobsen og Alice Jensen S07B Rejsebrev Changzhou Vi er to piger, som har valgt at tage vores 3 praktikperiode i Kina i byen Changzhou, som

Læs mere