Så var der vor bestyrelsessuppleant Gert Steenfeldt fra Randers. Dernæst var der Bent Pedersen fra Trustrup,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Så var der vor bestyrelsessuppleant Gert Steenfeldt fra Randers. Dernæst var der Bent Pedersen fra Trustrup,"

Transkript

1 Vi bygger vort liv på traditioner. Sådan er det bare..... Vi startede med tradition nummer 1, idet vi førte Fanen ind, før vi startede. Tradition nummer 2 var, at vi spiste Gule Ærter..... Tradition nummer 3 er, at vi rejser os og mindes de kammerater, som ikke mere er blandt os. Først var der Børge Holmgaard Krogh fra Endelave. Børge Holmgaard Krogh døde den 21. juli 2015 Han var udsendt til Gaza på hold 14 og 15. Han blev 73 år. Børge var medstifter af Lokalforening Midtjylland i 1969, men flyttede til Kronjylland, da Lokalforeningen her blev stiftet i Det var derfor naturligt for Børge, at han i september 2009 kom helt fra Endelave til Kronjylland for at modtage 40 års medaljen. Så var der vor bestyrelsessuppleant Gert Steenfeldt fra Randers. Søndag den 6. september døde Gert Steenfeldt, medlem af Kronjylland. Han var ugen før blevet opereret i ryggen, men den lange bedøvelse havde taget for hårdt på ham, så han sov stille ind søndag morgen. Gert var udsendt til Gaza på hold 8. Han blev 75 år. Ved hans bisættelse var vi repræsenteret med foreningens fane Dernæst var der Bent Pedersen fra Trustrup, Den 28. september 2015 døde Bent Pedersen af den frygtede sygdom Als. Bent gjorde FN-tjeneste i Gaza på hold 9, 10, 11 og 12. Han blev 75 år. Bent blev begravet fra Trustrup kirke, ledsaget af Blå Baretter samt fanerne fra lokalforeningerne i både Kronjylland og Midtjylland. Jeg skal viderebringe en tak fra familien. Så viste det sig, at der var yderligere en, som vi ikke kendte til før, jeg ringede for at invitere ham til generalforsamling for at få et 20 års tegn. Det er Peter Straarup fra Kristrup, som døde den 29. januar sidste år. Han døde af Als, ligesom Bent Pedersen. Det er svært at skrive mindeord om en kammerat, som man ikke kender personligt. 1 minuts stilhed. Æret være deres minde! Tradition nummer 4 er, at vi beder Landsformanden overrække en stribe årstegn og medaljer.

2 Beretning Også her er der traditioner. Først laver vi en opremsning, eller lad os kalde det en status på vore aktiviteter i det forgangne år. Generalforsamlingen den 4. februar gik stille og fredeligt. Efter de gule ærter overrakte Landsformanden årstegn til 7 medlemmer. Kurt Timmermann blev derpå valgt som dirigent og konstaterede generalforsamlingens lovlighed. Valgene var genvalg. Stikordet var mailadresser, og dette blev straks fulgt op af Peter Nygaard Nielsen, som under kaffen gik bordene rundt og noterede mailadresser, så nu afventer vi en redigeret udgave af adresselisten. Vi har ikke set ham til møder siden. Den 4. marts havde vi besøg af OL Thomas Bjørnbak, stabschef for Toralforsvarsregion Nord- og Midtjylland. Han fortalte underholdende og med megen humor om sine udsendelser, og hvordan standardbeskeden var, når han kom hjem: Pak ikke ud. Du skal af sted igen. Synd at vi kun var mødt 22 frem for at hørethomas. En ny tradition har fundet vej til vore rækker. På NATO-dagen den 4. april stillede vi med vor fane og fem mand, da der blev lagt blomster ved Stenen i Mindelunden ved Rindsholm Kro. Sidste mødeaften i forårssæsonen var onsdag den 15. april, hvor vi sammen med Niels Ebbesens Venner først hørte OL Poul Erik Rohde fortælle om, hvordan det var at lede et lille hold rådgivere i Afghanistan. Det var MFAT 2 i Cargha nær Kabul. En mission som sluttede i efteråret Dernæst fortalte Jens Søndergaard både om, hvordan han blev såret under tjenesten ved Unprofor 3, og derefter om sin deltagelse i de efterhånden mange veterancykelløb i U.S.A. Samme aften modtog Børge Larsen en vin- og chokoladegave som tak for mange års trofast indsats som fanebærer. Så nåede vi også at deltage med fanen ved Peacekeepers Day i Holstebro den 29. maj og Valdemarsdagen den 15. juni i Randers, og desuden ved arrangementet ved Rindsholm Kro den 4. juli. Stor tak til Arne og Leo, som altid tjenstvilligt møder op og viser Flaget. Næste arrangement var afviklingen af sommerstævnet i perioden juni i Hobro. Vi havde flot vejr, og alle sejl var sat til, men desværre er nogle af de ellers trofaste deltagere kommet så langt op i årene, at de ikke turde melde sig til. Til festmiddagen var vi kun 75 til bords inklusive vor gæst, viceborgmester Mogens Nyholm fra Randers og vor landsnæstformand Allan Vennike.

3 Tak til Allan fordi han orkede at komme den lange vej fra Næstved for at være hos os en enkelt dag. Det var flot.? vil du overbringe en tak til Allan? Ellers var programmet efter den gode gamle opskrift med parade og flaghejsning, men vi savnede nogle af flagene i stævnekassen. Vi manglede både OSCE og Nato flag. Marchturen i Hobro by var kortet lidt af, for ellers kunne vi ikke have fået en velkomst af borgmester Mogens Jespersen. Det nåede vi, så han kunne få lov at give en omgang fadøl på Bie Centret, Næstformanden kom og tog imod paraden, deltog i marchturen og hyggede sig med deltagerne indtil festmiddagen. Desuden medbragte han feltaltret, så søndagen også var reddet. Præsten, Søren Dam Kjeldsen, som desværre ikke kunne være med til festen lørdag, blev hurtigt populær for sit lune væsen og sin ligefremme facon. Det er næsten en skam, at vi ikke skal arrangere flere stævner med ham. Nogle af os mødte ham igen til Nytårsgudstjenesten, hvor vi også deltog med fanen. Lørdag den 22. august var vi 34 medlemmer og familie i Skandinavisk Dyrepark på Djursland. Det var højt solskin, og vi, der var med, havde en god dag. Selv var jeg der i 7 timer. Vi hørte om træning af de fritflyvende havørne og ikke mindst om isbjørnen Siku og hans artsfæller, de brune bjørne, som åbenbart var meget lærenemme, for ungerne havde rigtig lært at performe, da det var fodringstid, hvor de både optrådte med hylekor og ved at sidde ved en sten og holde hinanden i pote. Parken er stor og absolut et besøg værd. Den 5. september har været vi været meget aktive. På et af vore egne billeder, kan man tælle ca 20 blå baretter i samlede i kødrand på rådhustorvet. Udover de mange blå baretter var der også mange veteraner med andre baretfarver, og nogle uden hovedbeklædning. Der var taler af viceborgmester Mogens Nyholm, som vi husker fra sommerstævnet, og af tidligere borgmester i Randers, nu folketingsmedlem (V) Michael Aastrup Jensen fra Randers. Desuden var vi 4 mand fra Kronjylland på Nordre kirkegård for at lægge blomster ved Dan Gydes gravsted. Dan blev dræbt af en vejsidebombe i Afghanistan kort før jul i Så kommer pegefingeren: Det er for dårligt kære Venner! I kan ikke være bekendt, at vi kun mødte 14 op til efterårssæsonens første mødeaften den 9. september, hvor vi havde besøg af KN Claus Andreasen fra Hærens Kamp- og Ildstøtte Center i Karup. HKIC hedder det vist? Vi, der var mødt frem, lærte en god del om hvad Liberia er for et land. Såvel geografien, som befolkningens levevis. Det var før Ebola en kom til regionen.

4 Til vort møde den 14. oktober havde vi egentlig regnet med, at vi ville gense Thomas Bjørnbak, men han måtte desværre have udsættelse. Til gengæld fik vi besøg af Carl Åkerlund, som gav os en grundig orientering om, og gennemgang af, hvad KSO er, og hvad KSO gør, og kan gøre for hjemvendte veteraner. Ikke mindst for de veteraner, som har ondt i psyken og i sjælen. Der blev ikke efterladt nogen tvivl om, at det er en sag, som Carl virkelig brænder for. Forsamlingen, som godt kunne have været større, blev ikke skuffet over erstatningen. Det blev en aften over al forventning. Lørdag den 24. oktober var vi i alt 9 medlemmer og 3 ægtefæller fra Kronjylland mødt op i Rindsholm for at markere FN- Dagen, hvor vi også lagde en buket ved stenen i Mindelunden. Her overværede vi også at MF Kristian Pihl Lorentzen afslørede en mindeplade for de soldater, som selv havde valgt livet fra. Derpå oplevede vi de gamle soldater i uniformer og med våben fra Her var luften tyk af krudtrøg. Efterfølgende blev der uddelt Fredsprismedaljer. Heraf 4 til medlemmer af Kronjylland. Til slut gjorde vi kål på Kroens store Frokost- buffet med Hannes specialiteter. Stor tak til Viborg for at have indført en fremragende tradition. Den 11. november stod for nogle af os i nostalgiens tegn, idet jeg havde hjembragt nogle DVD film fra de tidligste missioner på Cypern. Nærmere betegnet holdene 1 og 3. Jeg tror, vi skal sige TAK til Elmer Lunding fra Nyborg, som har redigeret sekvenserne til FN- Museet. Der var lidt tekniske problemer, idet der ikke var VGA stik på den nye PC, og der var ikke HDMI stik tilgængeligt på projektoren, så vi flyttede os sammen omkring den bærbare PC. Så må vi tage revanche på et senere tidspunkt. Vi var kun stykker, så vi kunne godt se skærmen- Julebanko onsdag den 25. november var som sædvanligt et tilløbsstykke. Først spillede vi banko om de mange fine præmier, dygtigt ledet af Daniel med Erik Bang og Kaj som håndlangere. Derefter fik vi de traditionelle æbleskiver og gløgg, godt krydret med salg af lodder til amerikansk lotteri. Vi sluttede af med flere omgange banko. Vi var stykker denne aften, hvor vi nød godt af Anna-Lises vaniljekranse Jeg har sikret mig opskriften. Ligeledes en stor tak til Ina, som endnu en gang havde forsynet bordene med flotte juledekorationer. Tak til Daniel for veludført arbejde, og ikke mindst tak til Ejvind, som også denne gang havde doneret adskillige ark julemærker. Tirsdag den 22. december var Kronjylland igen repræsenteret i Mindeparken ved Rindsholm Kro, hvor der blev nedlagt flere kranse ved Mindestenene. Endnu et godt arrangement, som ligger sikkert i hænderne på Ingerlise og hendes folk fra Viborg og omegn. Kronjylland mødte med Fanen og Arne, Leo og Knud, suppleret af Ina og Randi.

5 Selvom Mands Minde kun er 3 uger (i heldigste tilfælde), er vi ikke kommet længere, end at de af os, som var til stede, kan huske vort møde den 13. januar. Da havde vi besøg af OB Kurt Mosgaard, som gav os grundig orientering om missionerne i Afrika og i særdeleshed Vest Sahara. Synd for de, som ikke kom. Så er vi fremme ved i aften, og tak for det store fremmøde, som måske i særlig grad skyldes, at jeg har måttet minde vore modtagere af diverse årstegn om, at det var nu. Fremtiden: Den 10. marts får vi besøg af OB Jens Christian Lund under forudsætning af, at helbredet ikke sætter en stopper for aftalen. Glæd jeg til en god aften. Det kan godt være, at Parkinson har påvirket hans bevægeapparat, men stemmen og humøret fejlede i hvert fald ikke noget, da jeg ringede og lavede aftalen. Han virkede nærmest fornærmet, da jeg nævnte hvordan, vi plejer at indrette os med en time til fem kvarters foredrag. Ikke mer spurgte han.... Jeg lovede ham ekstra tid efter kaffen. Jeg har sikret mig backup, hvis sygdommen tager overhånd og forhindrer ham i at komme. Den 13. april kommer MJ Claus Verner Mikkelsen fra Ingeniørregimentet og belærer os om, hvordan man har håndteret bortskaffelsen af Syriens kemiske våben. Forinden har vi endnu et arrangement, idet vi har indført en markering af Nato s fødselsdag den 4. april, hvor vi traditionen tro mødes ved Rindsholm Kro. Måske skulle vi invitere Kronjylland til en lørdag eftermiddag på Rindsholm Kro, og høre Frode fortælle om kroens interessante historie? Den og Frode er ikke kedelig. Hvis I ellers har læst Baretten, har I ikke kunnet undgå at se debatten om, at Landsforeningen skal have et nyt navn. Vi har i dette forum tidligere tilkendegivet, at det ikke er noget, vi er meget for, men emnet var udsat for en grundig behandling på sidste formandsmøde, hvor det med stort flertal blev bestemt, at det nye navn skal være Danmarks Veteraner. Det vil uanset hvad vi her måtte mene blive gennemført på næste repræsentantskabsmøde i Landsforeningen. Derfor er emnet ikke sat til afstemning i aften. Der er dog stadig en del usikkerhed omkring logoer. Det første logo en Forglem mig ej - blev fejet af bordet fordi, det også var logo for Evnesvages Vel. Jeg håber ikke, det er et udtryk for symbolik fra forslagsstillerne.. Vi vil dog stadig kunne beholde vort eget navn i Lokalforeningen.

6 Spændende om den forventede medlemstilgang bliver positiv eller negativ. Så er det også i år, at vi alle skal have tildelt den nye Forsvarets Medalje for international tjeneste. Nogle har fået den. Nogle er tilmeldt parader et eller andet sted, og i øvrigt kan eller vil den blive tilsendt med posten. Den findes også i en miniudgave med sild, som kan erhverves via FN Museet. Og jeg har i kommission et begrænset antal med i aften, så den kan købes formedelst Kr. 200,- Jeg har slet ikke nævnt navne på de mange gode foredragsholdere, som er på venteliste til næste sæson og videre frem. Dem vil I få, når de bliver endelig programsat. Det kan godt være, at tidligere arrangementer ikke er blevet ajourført på vor hjemmeside, men kalenderen er altid opdateret med kommende datoer og emner i det omfang, vi kender dem. Knud Spangsø Formand

FORMANDSBERETNING DE BLÅ BARETTER, VIBORG & OMEGN GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2011

FORMANDSBERETNING DE BLÅ BARETTER, VIBORG & OMEGN GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2011 FORMANDSBERETNING DE BLÅ BARETTER, VIBORG & OMEGN GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2011 Dette er min 3. formandsberetning i foreningen. Foreningen har nu 173 medlemmer. Igen i det forløbne år har der været

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Tårnby 10. marts 2014. Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen onsdag den 24.februar 2010 kl. 19:00, i Bræddehytten, A.D.Vedels Plads, Holmen.

Referat fra Generalforsamlingen onsdag den 24.februar 2010 kl. 19:00, i Bræddehytten, A.D.Vedels Plads, Holmen. Tårnby 27.febraur 2010. Referat fra Generalforsamlingen onsdag den 24.februar 2010 kl. 19:00, i Bræddehytten, A.D.Vedels Plads, Holmen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Er du Veteran? DANMARKS VETERANER. Respekt - Anerkendelse - Sammenhold. VETERANER støtter VETERANER

Er du Veteran? DANMARKS VETERANER. Respekt - Anerkendelse - Sammenhold. VETERANER støtter VETERANER Er du Veteran? Respekt - Anerkendelse - Sammenhold støtter DANMARKS Velkommen Niels Hartvig Andersen Landsformand Danmarks Veteraner din veteranorganisation Er du til aktiviteter og kammeratligt fællesskab,

Læs mere

Årets beretning er ikke lang særlig lang denne gang.

Årets beretning er ikke lang særlig lang denne gang. De Blå Baretter, København Generalforsamling 28.feb. 2013, referat Antal fremmødte stemmeberettigede medlemmer: 18. 1: Formanden Carsten Cederbye bød velkommen. Til dirigent valgtes Tommy Harder og til

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2016

Referat ordinær generalforsamling 2016 Referat ordinær generalforsamling 2016 Afholdt i Soldaterstuen på Pedersholm, torsdag 17.marts 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent: Til dirigent valgtes Rune Rosenkrantz. 2. Valg af stemmetæller: Til

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018

FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018 FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018 Jyllinge, Januar 2018 Indledning 2017 blev endnu et herligt år, med mange gode arrangementer hvor vi kunne mødes med garderkammerater. Det er dejligt som formand at

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

På vores tur til Bad Bramsted var Hans Carl og Ronald med ledsager inviteret med, men det var kun Hans Carl og Kirsten der kunne.

På vores tur til Bad Bramsted var Hans Carl og Ronald med ledsager inviteret med, men det var kun Hans Carl og Kirsten der kunne. Vi har haft følgende aktiviteter: 3 Søndag den 13. nov. 2011, Tyrolermusik i Agerbæk. Fredag den 25. nov. 2011, jul i city, herefter julefrokost på Britannia. Søndag den 11. dec 2011, jul i city Søndag

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

ved Generalforsamlingen, tirsdag den 3.februar 2015.

ved Generalforsamlingen, tirsdag den 3.februar 2015. LOKALFORENINGEN LIMFJORDEN Er en del af Danmarks Internationale Veteranorganisation. Alle der har været udsendt i en international fredsstøttende eller humanitær mission under FN, NATO, EU, OSCE eller

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011.

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Laurbjerg februar 2011 Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Tak for ordet. Allerførst vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og mindes vores 2 afdøde kollegaer som alt for

Læs mere

Formandsberetning. 2012.

Formandsberetning. 2012. Formandsberetning. 2012. Det er nu 9. gang jeg aflægger beretning for bestyrelsesarbejdet i De Blå Baretter LIMFJORDEN. Beretningen udsendes ikke i år på mail inden generalforsamlingen, p.g.a. virus angreb

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

Velkommen til årets generalforsamling her på Fangel Kro, hvor det efterhånden er blevet en tradition at vi afholder vores generalforsamling/årsmøde.

Velkommen til årets generalforsamling her på Fangel Kro, hvor det efterhånden er blevet en tradition at vi afholder vores generalforsamling/årsmøde. Referat af Generalforsamling i Politiets Blå Baretter. På Fangel kro, torsdag den 27. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt i Foredragssalen på Fangel kro, Fangelvej 55, 5260 Odense S. Formanden

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse Nyhedsbrev fra Røde Kors Slagelse. Nyhedsbrevet udkommer omkring den 20. hver måned undtaget juli. Det vil indeholde informationer om, hvad der sker i Røde Kors Slagelse s mange aktiviteter. Der vil være

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom

Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom Luftfoto fra Laurine og Hans Laurits ejendom 2016-2 1 Siden sidst. Tirsdag den 19. januar: Foredrag på friskolen i samarbejde med Nutidens Husmødre, Foreningen Norden, Friskolen og Lokalhistorisk Forening.

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 Indhold: 1. maj i Fælledparken Tur til Heideruh maj 2013 22. juni i Horserød og Røde Blades Gadefest Nørrebro K-festival i Nørrebroparken 29. august 1943, 70-året Mini-festival

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Jubilarstævne 2014. Invitation. Mød dine venner på Jubilarstævnet i Holstebro den 27. september 2014

Jubilarstævne 2014. Invitation. Mød dine venner på Jubilarstævnet i Holstebro den 27. september 2014 Invitation Er du 5 eller 10 års jubilar - får du en særlig rabat og fordele. Men ALLE kan deltage! Jubilarstævne 2014 Mød dine venner på Jubilarstævnet i Holstebro den 27. september 2014 Dagens Program:

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

PLS, Viborg afdeling, generalforsamling onsdag den 12. marts 2015. Formandens beretning for år 2014

PLS, Viborg afdeling, generalforsamling onsdag den 12. marts 2015. Formandens beretning for år 2014 PLS, Viborg afdeling, generalforsamling onsdag den 12. marts 2015 Formandens beretning for år 2014 Vi har i løbet af 2014 mistet gode kammerater og medlemmer, der er afgået ved døden: Laurits Hansen, Hesselager,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

1 Stk. 1. De Blå Baretter Næstved & Omegn. Stk.2. Næstved kommune

1 Stk. 1. De Blå Baretter Næstved & Omegn. Stk.2. Næstved kommune Foreningens navn er Foreningens hjemsted er Foreningens formål er 1 Stk. 1 De Blå Baretter Næstved & Omegn Stk.2 Næstved kommune 2 - at samle hjemsendte og tjenstgørende personel, der har deltaget i fredsstøttende

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Ugen der gik i projekt Social Balance Værebro Park - uge 6

Ugen der gik i projekt Social Balance Værebro Park - uge 6 Ugen der gik i projekt Social Balance Værebro Park - uge 6 Til interesserede i projekt Social Balance Nedenfor kan du i kort form læse om, hvad der gennem den sidste uge har rørt sig i og rundt om Sekretariatet

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019.

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Seniorklubben Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Dagsorden: 1. Præmieoverrækkelse, Greensometurnering og årsafslutning, herunder kåring af Seniorklubmestre 2019 (9H dame & herre, 18H dame & herre og hulspil).

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116.

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. PROGRAM ETERÅR 2014 FROKOSTMØDE MED PROFESSOR JØRN LUND Vort modersmål Jørn Lund, der som sproglig rådgiver, debattør og essayist betoner samspillet mellem

Læs mere

Et nyt år er blevet til

Et nyt år er blevet til Overskrift 9,4 fortsætter 18,1 Tekst indrykket venstre/højre 1 cm. lederen 12 pkt. Bundrude 19,5 cm 52. årgang Januar Nr. 1 2014 Et nyt år er blevet til Så er der gået endnu et år, og vi skal nu skrive

Læs mere

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/3-2016 Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede 1. Valg af dirigent Søren H 2. Valg af referent Niels Verner 3. Formandens

Læs mere

Spørgsmål til Karen Blixen

Spørgsmål til Karen Blixen Spørgsmål til Karen Blixen Af Dorte Nielsen Karen Blixen afsnit 1 1. Hvor ligger Rungstedlund? 2. Hvornår blev Karen Blixen født? 3. Hvor mange år var hun i Afrika? 4. Hvornår udkom hendes første bog?

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling.

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling. REFERAT AF GENERALFORSAMLING 16.MARTS 2014 I DEN DANSKE KLUB Formanden Mónica Riemann bød velkommen. 1. Valg af dirigent! Carl Flemming Jacobsen blev valgt han gennemgik dagsordenen, punkt 6 blev ændret,

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 24. februar 2011l. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet..

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 24. februar 2011l. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.. Tårnby 15.marts 2011. Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 24. februar 2011l. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Garderforeningen for Aarhus og Omegn. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl

Garderforeningen for Aarhus og Omegn. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl Garderforeningen for Aarhus og Omegn Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl. 18.30 Mødested: Frimurerlogen, Christiansgade 6, Aarhus. Tilstedeværende: 57 medlemmer af foreningen

Læs mere

Efterårsudsendelse 2015

Efterårsudsendelse 2015 Efterårsudsendelse 2015 Indhold 1. Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes lørdag d. 30. januar 2016 i Den Grimme Ælling, Hans Jensens Stræde 1, Odense BEMÆRK at mødet er i januar

Læs mere

Politiets Blå Baretter

Politiets Blå Baretter Referat af Generalforsamlingen 2015 i Politiets Blå Baretter Generalforsamlingen blev afholdt på Fangel Kro, Fangelvej 55, 5260 Odense S, hvor den i øvrigt også blev afholdt sidste år. Før generalforsamlingens

Læs mere

Kastanjehaven. Lokalblad

Kastanjehaven. Lokalblad Kastanjehaven Lokalblad Januar 2018 1 Alle beboere og pårørende ønskes en rigtig glædelig Jul samt et godt Nytår. 2017 har været et spændende år, hvor vi har haft meget at glæde os over, f.eks. har vi

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED Forfatter: Kalle Nilausen FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED Efterfølgende tager sit udgangspunkt medio 2014, hvor lokalforening Nordvestsjælland for første gang efter sin etablering den 24. oktober 2013 skulle lægge

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Forældrebrev 15. marts 2013

Forældrebrev 15. marts 2013 Forældrebrev 15. marts 2013 1. Forårskoncert Tak for et godt fremmøde til vores forårskoncert i tirsdags Mit indtryk var at både børn og forældre hyggede sig og var glade for børnenes optræden både gennem

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS

April årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS April 2019 10. årg. Nr. 2 P-POSTEN NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS April 2019 10. ÅRGANG NR. 2 Formanden har ordet. Forårshilsen til medlemmerne i Østsalling Pensionistforening. Nu er de første

Læs mere

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER TELE Veteran Veteranklubben i Tele-post Greenland Referat af Generalforsamlingen d. 1. september 2012 på KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER Generalforsamlingen blev påbegyndt lidt over 1500 efter indtagelse

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmødet den april 2017 på Flyvestation Karup.

Referat fra Repræsentantskabsmødet den april 2017 på Flyvestation Karup. Danmarks Veteraner Landsforeningen Protektor H.K.H. Prins Joachim Referat fra Repræsentantskabsmødet den 21. - 22. april 2017 på Flyvestation Karup. Generelt Inden Landsformanden bød velkommen beordrede

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere