Mé decins Sans Frontières/ Læger uden Grænsers Fond

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mé decins Sans Frontières/ Læger uden Grænsers Fond"

Transkript

1 Mé decins Sans Frontières/ Læger uden Grænsers Fond Gentofte Årsregnskab 1999 (7. regnskabså r)

2 1 Årsberetning for 1999 Mé decins sans Frontières - Danmark (Læ ger uden Græ nser) Indledning I modsæ tning til 1998, hvor behovene for humanitæ r nødhjæ lp primæ rt var forå rsaget af naturkatastrofer, var behovene i 1999 overvejende resultatet af væ bnede konflikter. De militæ rpolitiske interventioner i Kosovo, Øst Timor og Tjetjenien dominerede mediernes dæ kning af humanitæ re spørgsmå l, men andre konflikter i Sierre Leone (isæ r angrebet på Freetown i januar 1999), Afghanistan, Burundi, Angola og Sri Lanka blev også bemæ rkelsesvæ rdige for den lidelse, de påførte civilbefolkningerne. Afrika fik forholdsvis lille medieopmæ rksomhed i et å r, hvor nyhedsoverskrifterne fokuserede på de militæ re interventioners politiske virkninger, fremfor at fokusere på lidelsen og behovet hos befolkningerne i nød. Médecins sans Frontiè res (MSF) var i løbet af 1999 operativ i 85 lande for at imødekomme disse humanitæ - re behov, og fortsatte samtidig med at spille en aktiv rolle i den internationale humanit æ re debat. MSF var fortaler for større ansvarlighed hos De Forenede Nationers Operation Lifeline Sudan (OLS) i februar 1999, og var ene med sit standpunkt imod at acceptere finansiering fra NATO regeringer til hjæ lpeoperationer på Balkan, så vel som i kritiseringen af de militæ re styrkers bemæ gtigelse af det humanitæ re områ de. Adgang til befolkninger i nød (isæ r i Tjetjenien), og den trussel, som militæ re og kommercielle aktører udgjorde mod den humanitæ re hjæ lps neutralitet, var væsentlige emner, der var genstand for bekymring i løbet af MSF bevæ gelsen blev også tvunget til at ekskludere sin græ ske sektion på grund af deres overtræ delse af MSF s neutralitetså nd, idet sektionen gik ind i Kosovo under den græ ske regerings dæ kke. MSF var yderligere fortaler på vegne af befolkninger i nød gennem kampagnen for Adgang for Livsvigtige Mediciner (Access for Essential Medicines). MSF søger en større ansvarlighed fra medicinalindustrien overfor den tredje verdens indbyggere, hvad angå r bå de finansiering af forskning og udvikling af nye mediciner til behandling af livstruende tropiske sygdomme, og omgå else af patent og handelskontroller, som forhindrer, at mediciner kan sæ lges til lavere priser i lavindkomstlande. I December 1999 blev MSF tildelt Nobel s fredspris for sine aktiviteter, og i særdeleshed for sin promotion af retten til at gribe ind, det vil sige overskride græ nser for at imødekomme et offers ret til humanitæ r hjæ lp. I løbet af 1999 kunne MSF-Danmark fortsat registrere en jævnt stigende vækst i alle sine aktiviteter (se efterfølgende afsnit), specielt indenfor indsamling af penge og mediedæ kning. Den nye bestyrelsesstruktur (implementeret på den første å rlige generalforsamling i september 1998) spillede en stæ rk styringsrolle i udviklingen af en aktiv bevæ gelse.

3 2 Stigende kendskab I løbet af 1999 blev MSF omtalt i 770 mediebegivenheder (artikler/programmer), en stigning på 162% sammenlignet med 294 begivenheder i 1998 (undervurderet, idet bureauregistrering af mediedæ kning ikke blev på begyndt før medio 1998). Væ ksten i mediedæ kningen skete primæ rt i lokale medier, og den blev yderligere på virket af bekendtgørelsen om Nobel s Fredspris, som i sig selv stå r for 166 mediebegivenheder (22% af å ret totalt). Kosovo krisen tegner sig for yderligere 146 mediebegivenheder (19% af å ret totalt) og Øst Timor for 31 begivenheder (4%). I marts 1999 genindførte MSF-Danmark sit Nyhedsbrev, i et udvidet 8 siders format, for at øge muligheden for at informere bidragsydere om emner med relation til befolkninger i nød. Nyhedsbreve blev udsendt regelmæ ssigt, og bidragsydere modtog i alt 6 numre. En markedskendskabs-undersøgelse blev foretaget af AC-Nielsen AIM i juli % af de 901 personer, der blev kontaktet pr. telefon, havde hørt om MSF-Denmark (Læ ger uden græ nser), skønt kun 21% kendte organisationen godt. 63% af de svarpersoner, som havde hørt om organisationen, havde et positivt syn på den. Adresseløse forsendelser udsendt til alle danske husstande i 1999 vil også have fremmet kendskabet til MSF. Rekruttering I løbet af 1999 var der en stigning på 16% i antallet af frivillige, der blev rekrutteret til arbejde i felten (fra 25 til 29 afrejser). Manglen på tilpas kvalificerede og erfarne nye kandidater gjorde det igen vanskeligt at placere førstegangs kandidater, på grund af det voksende behov for mere erfarent personale til at kunne magte den stigende usikkerhed i felten. I juni 1999 var MSF-Danmark vært ved kurset International Short Preparation for Premier Departure (ISPPD) (Kort Forberedelse til Første Afrejse). I kurset deltog fremtidige frivillige feltarbejdere fra 12 la n- de. Der vil fortsat blive lagt væ gt på oplæ ring, så som sprogundervisning, specialkurser (f.eks. fødselshjæ lp, mediestyring, landmine-kendskab), og på fortsat at holde en tæt kontakt med professionelle kurser som tropemedicin-kurset ved Københavns Universitet. Private bidrag Bidrag fra private steg i 1999 med 117% sammenlignet med Tre større adresseløse forsendelser blev udsendt til i alt 766,000 husstande (omfattende en tredjedel af Danmarks 2,3 millioner husstande). De adre s- seløse forsendelser kombineret med spontane donationer har næsten fordoblet det aktive bidragsydergrundlag fra til bidragsydere. Yderligere en adresseløs sæ rforsendelse blev udsendt til læ - ger. Ansøgningsproceduren til fonde blev strømliniet, og det resulterede i en stigning på 83% i indtæ gt fra denne kilde, fra kr i 1998, til kr i 1999.

4 3 Ikke desto mindre er det på skønnet, at en exceptionel donation på kr fra en anonym bidragsyder, og kr fra dagbladet Jyllands-Posten til sammen udgjorde 21% af den totale indtæ gt fra private. I å r 2000 vil der derfor blive investeret mere i at øge bidragsyder-grundlaget, gennem yderligere adresseløse forsendelser, så vel som forøgelse af eksisterende bidragsyderes loyalitet, gennem deres tilmelding til en direkte betalingsordning (PBS), som blev startet i maj Offentlige bidrag Offentlige bidrag fra DANIDA steg med 64%, til kr Der blev givet tilskud til 5 projekter (2 i Rusland). Størsteparten (kr ) blev tildelt for 2 projekter i de sidste uger af Lobby- og stø ttearbejde Det danske Folketing blev på virket gennem lobby-arbejde for første gang i 1999, som del af en kampagne til minde om 5-å rs dagen for folkedrabet i Rwanda. Der blev sendt breve til alle 180 medlemmer af Folketinget, og der kom svar fra 25. Et opfølgningsbrev blev sendt, sammen med en bog skrevet af en af de overlevende fra folkedrabet. Kontoret Den midlertidige fundraiser blev afløst af en permanent fundraiser i slutningen af februar Rekruteringsmedarbejderen flyttede til Bruxelles driftscenter og blev først erstattet af en midlertidig rekruteringsmedarbejder i august 1999, og derefter af en permanent rekruteringsmedarbejder i starten af september Gennem en donation blev kontorets kapacitet udvidet til 9 computer arbejdsstationer. Frivillige fortsatte med at assistere kontoret i dets arbejde. Bestyrelse og forening Bestyrelsesmøder blev afholdt hver må ned. Bestyrelsesmedlemmer deltog aktivt i alle områ der af organisationens arbejde. Gruppen af FLUGS frivillige spillede en aktiv rolle ved mange begivenheder, heriblandt Gjorslev Slots middelalder weekend, Midt-Fyns rock-festival, en julebasar og uddeling af vand ved løbsarrangementer afholdt i København. De ydede også støtte til aktiviteter på kontoret, f.eks. den å rlige generalforsamling. I å r 2000 vil provinsgruppen af frivillige i Å rhus også deltage i lokale begivenheder, for yderligere at øge synligheden af MSF i Danmark.

5 4 Tak MSF-Danmark ø nsker at takke følgende enkeltpersoner, selskaber og institutioner, som har stø t- tet os med deres energi, ø konomisk bistand, evner og forståelse i 1999: Afd. For International Sundhed Bio Press & Torben Skøtt for tryk af nyhedsbrev og å rsberetning Blomster Pavillonen Borealis A/S Carli Gry Dagens Medicin Danida Dansk Folkeferie A/S Den Kreative Afd. v. Hans Djurhuus Etta Cameron & The voices of joy Ferring A/S Flemming Pless, for kirkekoncert Fomsgaard Telemarketing Forlaget Centrum Gjorslev Gods Green Club/Politikens Lokalaviser Grothen & Perregaard Hewlet Packard A/S IBM ICS Keld & Hilda Heick Kongeriget Danmarks Hypotekbank Lexmark Lotus Margaret Sobolewski, for fondsansøgninger Melitek Microsoft Midtfynsfestivalen Moltke & Leth Nina Grut for layout Novo Nordisk A/S OH Musik Postrytterne Preview RCT - Rehabiliterings Centeret for Torturofre Rigshospitalets Krise- og Katastrofecenter v. Anders Korsgaard Rita Steen-Knudsen for takkebreve Roskildefestivalen Sygeplejersken Søstrene og administrationen på Sankt Lukas Stiftelsen Top Danmark A/S Trope- og rejsemedicinsk Klinik TV3 TV2 TVDanmark Ugeskrift for læ ger Verner Kristensen for computerbistand Vikteam Weiss Bogtrykkeri Tak til de virksomheder, som allerede har tilsluttet sig Læ ger uden Græ nsers virksomhedsstø tte med fast stø ttebidrag på kr om året: 2 Mieritz Electronic A/S 4B Byggemontering A/S A/S Bolind-Handel A/S Lundbeck Overseas Abbott Laboratories A/S Advanced Construction Plastics Ltd. A/S AJK Journal Clip af 1983 ApS Alfix A/S Alterna Group ApS Avlscentret Kollund A/S Azlan Scandinavia A/S Baxenden Scandinavia A/S Becko VVS A/S Bendix Transport Danmark A/S Benny Johansen & Sønner A/S Bilia Entreprenørmaskiner A/S Billetkontoret A/S

6 5 BMG Denmark A/S Borgens Forlag A/S Brothers International A/S Bruun Rasmussen Kunstauktioner I/S C.O. Olver A/S Caldan Conveyor A/S Camp David A/S Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S Carl Larsens Papirhandel A/S C-BC. Cross-Border Communications A/S Cirkusrevyen A/S Clipper Denmark A/S Corona Materiel Corona Packing A/S D.A.S.-Karosseri A/S Dan Jensen El-Installation A/S Dandy A/S Danica Dansk Farmaceutisk Industri A/S Dansk Software A/S David Bretton-Meyer Defu Data A.m.b.A. Deichmann Planter ApS Den Gamle Kro Dyrberg & Kern A/S Ejendomsmæ glerselskabet Tage N. Hjort ApS Ernst Pedersens Maskinfabrik, Holstebro ApS Euromic A/S Exide Danmark A/S Finn Lange A/S Forbrugsforeningen af 1886 Forlaget Audio Media A/S Frode Rasmussen Eftf. ApS Glumsø Bogtrykkeri A/S Goodyear Danmark A/S Gundsø Malerforretning af 1987 A/S H. Brusch Maskinfabrik A/S H. C. Container Service A/S Harbirks Bustrafik A/S Helens Rør A/S Herlev Stilladser Aps HKI Catering ApS Hotel Ebeltoft Strand A/S Humlebæ k Apotek Hørlyck og Kongsted Maskinfabrik A/S I Kjeldersgaard A/S ICCC af 1/ A/S Internet Trykkeri A/S J. Risbjerg Plast A/S Jeudan Bygningsservice A/S Jon Djurhuus Jørgen Schmidt Trading Birkerød A/S Kæ deby Maskinforretning A/S Københavns Engros Grønttorv, KGT Køge Flytteforretning Lissy Christensen, Kolding Aps Lokal-Aviserne, Bispebjerg Torv A/S Lynhjems Eftf. Ole Jensen Aps M.M.M.-Trading A/S Mads Hansgaard A/S Marsh A/S McCann Fokus MDS Protana A/S Mediacenter Danmark A/S Megaform Midas Fondsmæ glerselskab A/S Middelboe Agencies A/S Midtjydsk Trikotagefabrik S. M. Jensen A/S Morten Hansen Automobiler A/S Mousehouse A/S Musholm Lax A/S Nielsen & Risager A/S Nilan Elevator ApS Nordisk Finmekanik Industri af 1999 ApS Normann Prepress A/S North Sails A/S Olympus Danmark A/S Osted Kro P.H. Nissen & Sønner A/S Pallas Informatik A/S Palle Knudsen Kunststoffabrik ApS Pernille Bülow Glas Peter Maler Aps Peugeot Grenå Philip & Partnere I/S PJ Diesel Engineering A/S Pobra A/S Polyfa Trading A/S

7 6 Poulsen & Hansens Eftf Hillerød A/S Protein- og Oliefabrikken Scanola A/S Rapp & Collins/DDBN Denmark A/S Repro & Tryk Skive A/S Rest. Paraplyen Revisionsfirmaet Preben Larsen I/S Rolf Schmidt Industriplast A/S Rose Holm A/S Rødkæ rsbro Produkthandel A/S Scandinavia Online A/S Scarlett A/S Servicefirmaet Renell Shangri-La Kosmetik A/S Siso A/S Sonne A/S, Postproduction Film og TV Svansø Food A/S Søndergaard & Mortensen Nedrivning Aps Saatchi & Saatchi A/S Thuesen Jensen A/S TN-Entreprise Søllerød A/S Tobemo Kursus- og Konferencecenter A/S Tybjerg Kontrolhønseri I/S United Industri A/S Vagn Kirkegaard A/S Vesterby Parket A/S Vestjylland Forsikring Gs. Vipperød Byg A/S Whirlpool Nordic A/S Wibroe, Duckert & Partners A/S Winther & Vedel Ørskov Gruppen A/S Tak til de mange fonde som i 1999 meget generø st har stø ttet Læ ger uden Græ nsers arbejde: 23/ Fonden ANT Fonden Asta og Jul P. Justensens Fond Augustinus Fonden Bodil Pedersen Fonden Brandt Brandtved Fonden Civiling. Walter Christensen og Hustru O. Kristiane Christensens Fond Civilinginiør H.C. Bechgaard og hustru Ella Mary Bechgaards Fond Danisco's Fond Den Berlingske Fond Det Arnstedtske Familiefond Det Hansen-Bille Brahe'ske Familiefond Det Obelske Fond Det Saxildske Familiefond Direktør J.P.A. Espersens og Hustru, Fru Dagny Espersens Fond Ellen Hørup's Fond Elly Valborg og Niels Mikkelsens Fond Erik Briger Christensens Fond Erik Juncker Møllers Fond Ernst B.Sund og Hustru Gerda Sund's Fond F.C.Mathiesens Fond Fabrikant Mads Clausens Fond Finansstyrelsen FLS Industries A/S's Gavefond Fonden af 20 december Fonden af 20/ Friedrich Wilhelm Frank og Hustru Angelna Fraanks Mindefond Frk. Ester Bruhns Fond Gangstedfonden Grethe og Mogens Kierulffs Fond Grosserer Jørgen Rindom & hustrus Fond Grossist Andreas Collstrop og søns Mindelegat Harbroefonden Fond Jacob og Olga Madsens Fond Jibileumfonden af 1963 (Rambøll) Jubileumsfonden for Grundfos A/S Jyllands Postens Fond Karen Elise Jensens Fond Knud og Rigmor Wiedemanns Fond Konsul, Grosserer Oswald Christensens Mindefond Krista og Viggo Petersen's Fond Lilly Benthine Lunds Fond Linex Fonden Louis D. & Janne Myhrwolds Fond

8 7 Marianne og Lars Andersens Familiefond Metro-Schroeder Fonden Novo Nordisk Fonden Novo Nordisk Medarbejderes Honorarfond Ole Kirk's Fond Otto F. og Sigrid Andersens Fond Paula Fanny Johanne og Bertrand Olsens Legat Pfingstl Foundation Prins Joachim og Princesse Alexandras Fond Rigmor Nielsens Fond Rockwool Fonden Scherffenberg Møllers Fond Simon Spies Fond Skandinavisk Tobakskompagni's Gavefond Søren og Helene Hempels Legat The John and Birthe Meyer Foundation Tips og Lottopuljen Torben og Alice Frimodts Fond Tømrehandler Johannes Fogs Fond Unidanmarkfonden Vinhandler J.Dreyer og Hustrus Legat Tak til Læ ger i Praksis, hvor nedenstående læ - ger har meldt sig til fast stø tte på kr om året: Læ ge Merete Svæ rke Speciallæ ge Søren Hertz Læ ge Jens Dahl Læ ge Asger P. Hansen Overlæ ge Nan Sonne Adm. overlæ ge Erik Vittinghus Læ ge Bjørn Johansen Læ ge Peter Fischer-Nielsen Overlæ ge Edith Raffn Speciallæ ge John R. Arnved Læ ge Peder Jelding-Dannemand Speciallæ ge Mette Persson Speciallæ ge Mogens Fiellau-Nikolajsen Læ ge Preben Henning Henningsen Speciallæ ge Michael Fuglholt Læ ge Mette Bitsch-Christensen Professor, overlæ ge, dr.med. Gudrun Boysen Afdelingslæ ge Anders Bonde Jensen Læ ge Anne Charlotte Hvas Speciallæ ge Ulrik Helt Haahr Læ ge Marianne Pedersen Læ ge Peter Hebsgaard Andersen Læ ge Mette Margrethe Smed Læ ge Ivar Frode Clemmesen Læ ge Susanne Schade Hansen Læ ge Kirsten Vinsand Læ ge Karen Ejlsmark Knudsen Læ ge Peter Michael Lindegaard Læ ge Lars Foged Læ ge Finn Haisler Læ ge Torsten Dilling Læ ge Anne Brehm Henriksen Speciallæ ge, dr.med. Anne Marie Worm Læ ge Leif Larsen Læ ge Henrik Thomsen Læ ge Rudie Lindgreen Læ ge Bettina Poulsen Speciallæ ge Vibeke Ottevanger Overlæ ge Inger Stornes Læ ge Anna Margrethe Jensen Læ ge Charlotte Schulsinger Speciallæ ge Lene Høj Læ ge Mette Bitsch-Christensen Læ ge Jette Mikkelsen Læ ge Jens Malte Nielsen Speciallæ ge Flemming Bjørndal Læ ge Mette Brondbjerg Speciallæ ge Annemette Oxholm Læ ge Bent Ejkard Læ gerne Anna Marie Oelsner og Inger Raben- Pedersen

9 8 Resultatopgø relse Indtægter Bidrag/donationer Bidrag fra MSF Belgien Renteindtæ gter - netto Udgifter Personaleomkostninger Administrationsomkostninger Øvrige omkostninger Afskrivning på inventar Resultat før skat Skat af å rets resultat Resultat før uddelinger Der anvendes således: Uddelinger Hensat til senere uddeling Anvendt af tidligere å rs hensæ ttelse Overført til disponibel kapital

10 9 Balance pr. 31. december Aktiver Aktiver tilhø rende fondskapitalen: Obligationsbeholdning Bankindestå ende Disponible aktiver: Inventar Deposita Tilgodehavender Bankindestå ender Likvide beholdninger (fremmed valuta) Aktiver i alt Passiver Kortfristet gæ ld: DANIDA Mellemvæ rende med MSF Anden gæ ld Forudbetalinger Hensæ ttelser: Hensat til senere uddeling Kapital: Fondskapital Disponibel kapital Passiver i alt

11 10 Anvendt regnskabspraksis Som supplement til regnskabsbestemmelserne i Lov om fonde og visse foreninger kan anføres følgende: * Renteindtæ gter bestå r af forfaldne og beregnede renter indtil balancedagen. * Væ rdipapirer optages til kursvæ rdi på balancedagen. Realiserede og urealiserede kursgevinster vedrørende fondskapitalen føres direkte på egenkapitalen. * Kontorinventar afskrives lineæ rt over 4 å r.

12 11 Noter Inventar Anskaffelsessum 1. januar Å rets anskaffelser Anskaffelsessum 31. december Afskrivninger 1. januar Å rets afskrivninger Afskrivning 31. december Regnskabsmæssig værdi Fondskapital Saldo 1. januar Kursregulering af væ rdipapirer Disponibel kapital Saldo 1. januar Overført fra resultatopgørelsen

13 12 Gentofte, den 29. juni 2000 Direktø r: Philip Clarke Bestyrelse: Jens Hillingsø Søren Brix Christensen Marie Nørredam formand William Bourgeois Christian Høyer Kurt Wolthers Camilla Bredholt Revisionspåtegning Vi har revideret det af ledelsen aflagte å rsregnskab for 1999 for Læ ger uden Græ nsers Fond. Den udfø rte revision Vi har i overensstemmelse med almindeligt anerkendte revisionsprincipper tilrettelagt og udført revisionen med henblik på at opnå en begrundet overbevisning om, at å rsregnskabet er uden væsentlige fejl eller mangler. Under revisionen har vi ud fra en vurdering af væsentlighed og risiko efterprøvet grundlaget og dokumentationen for de i å rsregnskabet anførte beløb og øvrige oplysninger. Vi har herunder taget stilling til den af ledelsen valgte regnskabspraksis og de udøvede regnskabsmæ ssige skøn samt vurderet, om å rsregnskabets informationer som helhed er fyldestgørende. Revisionen har ikke givet anledning til forbehold. Konklusion Det er vor opfattelse, at å rsregnskabet er aflagt i overensstemmelse med lovgivningens og fundatsens krav til regnskabsaflæ ggelsen, og at det giver et retvisende billede af selskabets aktiver og passiver, økonomiske stilling samt resultat. København, den 29. juni 2000 Grothen & Perregaard Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Aage Beyer statsautoriseret revisor

14 13 Specifikationer Bidrag/donationer DANIDA: Syd Sudan Kosovo Udsendelse af danske frivillige Angola Somalia Russia Øvrige institutinelle Private bidrage Bidrag Syd Sudan Øvrige Renteindtægter - netto Bank- og girokonti Obligationer Administrationsomkostninger Leje af lokaler Kontorhold inkl. små anskaffelser og bladhold Telefon, fax Porto Revision, regnskabsmæ ssig assistance samt bogføring Advokat Salg af bøger, CD er m.v Køb af bøger, CD er m.v Repræ sentation Øvrige udgifter Forsikring Tab på tilgodehavender Uddannelse og kurser Ø vrige omkostninger PR-aktiviteter (newsletter) Konsulenthonorar Rejseomkostninger Kampagneudgifter (ekskl. porto m.v.)

15 14 Specifikationer Uddelinger Polen Laos Kosovo (DANIDA-projekt) Congo Nord Korea Hjemløse i Moskva Syd Sudan Rusland Yogo-Kosovo Udsendelse af danske frivillige (DANIDA-projekt og private midler) Syd Sudan I (DANIDA - inkl. tilbagebetaling DKK ) Syd Sudan II (DANIDA - inkl. tilbagebetaling af DKK ) Kina Colombia Laos Somalia Kosovo, Albanien Tyrkiet, jordskæ lv Angola Kina Congo Indonesien Rusland Indirekte projektomkostninger Syd Sudan, Menigitis Kampagne Hensat til senere uddeling/tilbagebetaling til DANIDA Udsendelse af danske frivillige (DANIDA) Syd Sudan II (DANIDA) Hjemløse i Moskva Laos Columbia Kina Kina Tibet Somalia Syd Sudan (DANIDA) Angola (DANIDA) Somalia (DANIDA) Rusland (DANIDA) Syd Sudan Menigitis Kampagne Sierra Leone Anvendt af tidligere års hensæ ttelse: Syd Sudan, Hjemløse i Moskva, Laos, Kina, Congo, Colomb ia, Somalia Æ ndring af hensæ ttelse i

16 15 Specifikationer Uddelinger - fortsat Hensæ ttelsen pr. 31. december specificeres således: Kina Hjemløse i Moskva Congo Columbia Laos Somalia Syd Sudan (DANIDA - projekt og private midler) Syd Sudan II Udsendelse af danske frivillige (DANIDA) Syd Sudan (DANIDA) Angola (DANIDA) Somalia (DANIDA) Rusland (DANIDA) Sierra Leone Syd Sudan, Menigitis-Kampagne

17 16 Skattemæssige specifikationer Opgø relse af skattepligtig indkomst for 1999 Å rets resultat før skat Regnskabsmæ ssige afskrivninger Skattemæ ssige afskrivninger Repræ sentation, 75% Bundfradrag Uddelt til almennyttige formå l Konsolideringsfradrag Bundfradrag Anvendt af tidligere å rs hensæ ttelser til konkrete almennyttige/almenvelgørende formå l Skattepligtig indkomst... 0 Inventar Saldo 1. januar Å rets tilgang Afskrivning

18 17 Skattemæssige specifikationer Personaleomkostninger A-indkomst med tillæ g af pension, ATP og AMBI (inkl. kørselsgodtgørelse : 2.973) Regulering af feriepengehensæ ttelse Lønrefusion ved sygdom og barsel Fribolig (leje) Personaleomkostninger Lø nafstemning A-indkomst tillagt pension, ATP, AMBI og kørselsgodtgørel se m.v Kørselsgodtgørelse Skattefri rejsegodtgørelse Sociale ydelser Pension, firma samt medarbejderandel Væ rdi fri telefon Medarbejderandel af ATP Øvrige reguleringer (feriepenge 1998 samt lønrefusion m.v.) Skyldig løn m.v. fra A-indkomst Tilgodehavender Bidrag (indsat i bank i januar 1998) MSF - Belgien MSF - Holland MSF - Frankrig MSF - Spanien MSF - Tyskland MSF - Schweiz DANIDA - bevilling, Rusland Mellemregning med Ben Chapman Mellemregning med Philip Clarke Periodiserede renter Øvrige Anden gæld Feriepengeforpligtelse Revisor Øvrige skyldige omkostninger A-skat m.v

Mé decins Sans Frontières/ Læger uden Grænsers Fond

Mé decins Sans Frontières/ Læger uden Grænsers Fond Mé decins Sans Frontières/ Læger uden Grænsers Fond Gentofte Å rsregnskab 1998 (6. regnskabsår) 1. Årsberetning for 1998 Mé decins sans Frontières - Danmark (Læ ger uden Græ nser) Indledning Å ret 1998

Læs mere

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2016

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2016 OG BERETNING OG REGNSKAB 2016 2 11 Sømandsforeningen Af 1856 PRINSESSE MARIES HJEM BERETNING 2016 Sømandsforeningen har i det forløbne år oplevet en fortsat interesse fra nye medlemmer for at melde sig

Læs mere

Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet. Årsrapport 1. januar 31. december 2013

Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet. Årsrapport 1. januar 31. december 2013 Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet CVR nr. 20 88 41 77 Årsrapport 1. januar 31. december 2013 (16. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Beretning... 2 Revisionspåtegning... 3 Anvendt

Læs mere

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2013

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2013 OG BERETNING OG REGNSKAB 2013 2 11 Sømandsforeningen Af 1856 PRINSESSE MARIES HJEM BERETNING 2013 Sømandsforeningen har i det forløbne år oplevet en fortsat interesse fra nye medlemmer for at melde sig

Læs mere

Foreningen Danske BOLIGadvokater

Foreningen Danske BOLIGadvokater Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Tilsluttet Grant Thornton International Foreningen Danske BOLIGadvokater --- Årsregnskab for 2000 Stockholmsgade 45 Postboks 869 DK-2100 København Ø Telefon 35 27

Læs mere

Selvstændige legater under bestyrelse af Advokatsamfundets Understøttelsesfond Årsregnskab 2013

Selvstændige legater under bestyrelse af Advokatsamfundets Understøttelsesfond Årsregnskab 2013 Selvstændige legater under bestyrelse af Advokatsamfundets Understøttelsesfond Årsregnskab 2013 Indholdsfortegnelse Årsregnskab 2013 1-34 Bilagtilselvangivelsen 2013 1-10 Side Selvstændige legater under

Læs mere

LÆGER UDEN GRÆNSERS FOND INDSAMLINGSREGNSKAB

LÆGER UDEN GRÆNSERS FOND INDSAMLINGSREGNSKAB LÆGER UDEN GRÆNSERS FOND Kristianiagade 8 2100 København Ø Danmark CVR-nr. 17 01 00 77 INDSAMLINGSREGNSKAB 2008 1 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsens regnskabspåtegning 2 Den uafhængige revisors

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2014

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2014 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2014 SØMANDSFORENINGEN AF 1856 Sømandsforeningen Af 1856 FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER PRINSESSE MARIES HJEM BERETNING 2014 Sømandsforeningen har igen i 2014

Læs mere

Foreningen til integration af Nydanskere på arbejdsmarkedet. Årsrapport 1. januar 31. december 2014

Foreningen til integration af Nydanskere på arbejdsmarkedet. Årsrapport 1. januar 31. december 2014 Foreningen til integration af Nydanskere på arbejdsmarkedet CVR nr. 20 88 41 77 Årsrapport 1. januar 31. december 2014 (17. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Beretning... 2 Revisionspåtegning... 3 Anvendt

Læs mere

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2017

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2017 SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG BERETNING OG REGNSKAB 2017 2 11 SØMANDSFORENINGEN AF 1856 SØMANDSFORENINGEN AF 1856 AFHOLDER GENERALFORSAMLING Sømandsforeningen Af 1856 PRINSESSE MARIES HJEM BERETNING 2017

Læs mere

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2015

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2015 OG BERETNING OG REGNSKAB 2015 2 11 Sømandsforeningen Af 1856 PRINSESSE MARIES HJEM BERETNING 2015 Sømandsforeningen har i årets løb fået flere nye medlemmer, som er anbefalet af nuværende medlemmer af

Læs mere

Dansk Told & Skatteforbund s Fælleslegat CVR-nr Årsregnskab 2006

Dansk Told & Skatteforbund s Fælleslegat CVR-nr Årsregnskab 2006 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Dansk Told & Skatteforbund s

Læs mere

LÆGER UDEN GRÆNSERS FOND INDSAMLINGSREGNSKAB

LÆGER UDEN GRÆNSERS FOND INDSAMLINGSREGNSKAB LÆGER UDEN GRÆNSERS FOND Kristianiagade 8 2100 København Ø Danmark CVR-nr. 17 01 00 77 INDSAMLINGSREGNSKAB 2009 1 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsens regnskabspåtegning 2 Den uafhængige revisors

Læs mere

CVR-nr den - selvejende institution Årsregnskab 2013

CVR-nr den - selvejende institution Årsregnskab 2013 CVR-nr. 53 35 46 10 den - selvejende institution Årsregnskab 2013 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 2 Ledelsesberetning Institutionsoplysninger

Læs mere

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2010

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2010 SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2010 SØMANDSFORENINGEN AF 1856 FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER RESULTATOPGØRELSE FOR 1. JANUAR 31. DECEMBER 2010 kr. t. kr. Sømandsforeningen

Læs mere

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2012

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2012 SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2012 SØMANDSFORENINGEN AF 1856 FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER RESULTATOPGØRELSE FOR 1. JANUAR 31. DECEMBER 2012 t. Sømandsforeningen

Læs mere

FORENINGEN WSPA DANMARK. CVR.nr. 26 39 74 48 ÅRSRAPPORT 2011

FORENINGEN WSPA DANMARK. CVR.nr. 26 39 74 48 ÅRSRAPPORT 2011 FORENINGEN WSPA DANMARK CVR.nr. 26 39 74 48 ÅRSRAPPORT 2011 INDHOLD Side Ledelsesberetning Foreningsoplysninger 2 Ledelsesberetning 3 Påtegninger Ledelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors erklæringer

Læs mere

Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V

Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V Ny Kongensgade 18, 5.tv. 1557 København V Årsregnskab 2000 Indholdsfortegnelse Side Foreningsoplysninger 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsens årsberetning 4 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse 1.

Læs mere

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29

Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 Tage Jensen SSK. Krolf 29 31 30 90 1 Erling Christensen Østerild 28 28 35 91 2 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf 29 31 33 93 3 Harry Jørgensen Østerild 29 30 36 95 Jens Peter Christensen Østerild 34 30 31 95

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2004. Dansk Backgammon Forbund Klareboderne 10, 1. 1115 København K

ÅRSREGNSKAB 2004. Dansk Backgammon Forbund Klareboderne 10, 1. 1115 København K ÅRSREGNSKAB 2004 Dansk Backgammon Forbund Klareboderne 10, 1. 1115 København K Indholdsfortegnelse Ledelseserklæring side 3 Revisionspåtegning side 4 Resultatopgørelse for tiden 1. januar - 31. december

Læs mere

Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Weidekampsgade 6 Postboks København C Telefon Telefax

Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Weidekampsgade 6 Postboks København C Telefon Telefax Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon Telefax www.deloitte.dk 36 10 20 30 36 10 20 40 Holger og Carla Tornøe s Fond

Læs mere

Selvstændige legater under bestyrelse af Advokatsamfundets Understøttelsesfond Årsregnskab m.v. 2012

Selvstændige legater under bestyrelse af Advokatsamfundets Understøttelsesfond Årsregnskab m.v. 2012 Selvstændige legater under bestyrelse af Advokatsamfundets Understøttelsesfond Årsregnskab m.v. 2012 Indholdsfortegnelse Årsregnskab 2012 1-34 Bilag til selvangivelsen 2012 1-10 Side Selvstændige legater

Læs mere

BRYGGERIFORENINGENS LEGAT Årsregnskab 2014

BRYGGERIFORENINGENS LEGAT Årsregnskab 2014 BRYGGERIFORENINGENS LEGAT Årsregnskab 2014 30. marts 2014 Dette regnskab indeholder 10 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Selskabsoplysninger

Læs mere

FYNSK ERHVERVS UDDANNELSESFOND ALBANI TORV 4, 5100 ODENSE C ÅRSREGNSKAB

FYNSK ERHVERVS UDDANNELSESFOND ALBANI TORV 4, 5100 ODENSE C ÅRSREGNSKAB BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab CVR-nr. 20 22 26 70 www.bdo.dk Fælledvej 1, Box 19 DK-5100 Odense C Tlf: 63 12 71 00, Fax: 63 12 71 01 E-mail: Odense@bdo.dk FYNSK ERHVERVS UDDANNELSESFOND ALBANI

Læs mere

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Kystvejen 29. CVR-nr OLUF NIELSEN FONDEN ÅRSREGNSKAB CVR-NR.

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Kystvejen 29. CVR-nr OLUF NIELSEN FONDEN ÅRSREGNSKAB CVR-NR. Tlf: 89 30 78 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab aarhus@bdo.dk Kystvejen 29 www.bdo.dk DK-8000 Aarhus C CVR-nr. 20 22 26 70 OLUF NIELSEN FONDEN ÅRSREGNSKAB 2013 CVR-NR. 11 59 12 99 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Jerslev Kraftvarmeværk Amba CVR-nr. 16 00 19 10

Jerslev Kraftvarmeværk Amba CVR-nr. 16 00 19 10 CVR-nr. 16 00 19 10 Årsrapport for regnskabsåret 01.04.14-31.03.15 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB

Læs mere

Mé decins Sans Frontières/ Læger uden Grænsers Fond

Mé decins Sans Frontières/ Læger uden Grænsers Fond Mé decins Sans Frontières/ Læger uden Grænsers Fond Gentofte Årsregnskab 2000 (8. regnskabså r) 1. Årsberetning for 2000 Mé decins sans Frontières - Danmark (Læ ger uden Græ nser) Indledning Å ret 2000

Læs mere

ALLE SPONSORER Oversigt over alle, der har sponseret vores forskning

ALLE SPONSORER Oversigt over alle, der har sponseret vores forskning 1 ALLE SPONSORER Oversigt over alle, der har sponseret vores forskning (i løbet af ca. 12 år frem til nuværende resultater) A: Grosserer Sigurd Abrahamson og hustru Addie Abrahamsons Mindelegat Andersen-Isted

Læs mere

Svebølle Vandværk a.m.b.a.

Svebølle Vandværk a.m.b.a. Svebølle Vandværk a.m.b.a. Regnskab for året 2014 HvidebækRevisoren 2. REGNSKABSPRINCIPPER. Årsregnskabet er aflagt i overstemmelse med vandværkets vedtægter. Den anvendte regnskabspraksis er i hovedtræk

Læs mere

FYNSK ERHVERV ÅRSREGNSKAB

FYNSK ERHVERV ÅRSREGNSKAB Tlf: 63 12 71 00 odense@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Fælledvej 1 DK-5000 Odense C CVR-nr. 20 22 26 70 FYNSK ERHVERV ÅRSREGNSKAB 2013 CVR NR. 35 14 81 16 2 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Landsforeningen af Børnenes Kontorer CVR-nr. 30 25 64 33. Årsrapport 2008

Landsforeningen af Børnenes Kontorer CVR-nr. 30 25 64 33. Årsrapport 2008 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Landsforeningen af Børnenes Kontorer

Læs mere

Bredballe Strands Antenneforening c/o Strandgaardsvej 30 A 7120 Vejle CVR. NR 17 88 86 33

Bredballe Strands Antenneforening c/o Strandgaardsvej 30 A 7120 Vejle CVR. NR 17 88 86 33 Bredballe Strands Antenneforening c/o Strandgaardsvej 30 A 7120 Vejle CVR. NR 17 88 86 33 Årsregnskab 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Påtegning og erklæring: Lokalrevisorernes påtegning... 2 Erklæring afgivet

Læs mere

Årsregnskab. 1. januar 31. december 2017

Årsregnskab. 1. januar 31. december 2017 Årsregnskab 1. januar 31. december 2017 Hvidovre Idrætsforening, Fodboldadelingen Sollentuna Allé 1-3 2650 Hvidovre CVR nr.: 23235110 Klubnr.: 200036 tlf.: 3678 1772 e-mail: hif@hif.dk 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Årsregnskab 1. januar december 2016

Årsregnskab 1. januar december 2016 Årsregnskab 1. januar - 31. december 2016 Hvidovre Idrætsforening, Fodboldafdelingen Sollentuna Alle 1-3 2650 Hvidovre CVR nr.: 23235110 Klubnr: 200036 Tlf.nr.: 3678 1772 e-mail: hif@hif.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Danmarks Lungeforening Nationalforeningen til bekæmpelse af Lungesygdomme stiftet 1901

Danmarks Lungeforening Nationalforeningen til bekæmpelse af Lungesygdomme stiftet 1901 Danmarks Lungeforening Nationalforeningen til bekæmpelse af Lungesygdomme stiftet 1901 Årsrapport 2006 Godkendt på årsmødet den 11. juni 2007 ------------------------------------------------- dirigent

Læs mere

Haderslev Fodbold Klub. Årsregnskab for 2010/11

Haderslev Fodbold Klub. Årsregnskab for 2010/11 Haderslev Fodbold Klub Årsregnskab for 2010/11 Aktivitet Foreningen er en fodboldklub Årsberetning Økonomiske udvikling Årets resultat udgør et overskud på kr. 26.441. Hændelser efter regnskabsårets udløb

Læs mere

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2009

SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2009 SØMANDSFORENINGEN AF 1856 OG FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER BERETNING OG REGNSKAB 2009 SØMAN DSFORENINGEN AF 1856 FONDEN FOR SØMANDSBOLIGER RESULTATOPGØRELSE FOR 1. JANUAR 31. DECEMBER 2009 kr. t. kr. Sømandsforeningen

Læs mere

Holger og Carla Tornøe s Fond CVR-nr Årsregnskab 2009

Holger og Carla Tornøe s Fond CVR-nr Årsregnskab 2009 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Holger og Carla Tornøe s Fond

Læs mere

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2006 til 31. december 2006

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2006 til 31. december 2006 Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg Årsrapport 1. januar 2006 til 31. december 2006 Dansk Revision Telefon: +45 8936 1212 Frederiksberg Frederiksværk Hadsten Hillerød

Læs mere

R E G N S K A B for perioden til Glostrup Sangforening af 1883 V/ Hans Lindberg Aalbroslyngen Herlev CVR

R E G N S K A B for perioden til Glostrup Sangforening af 1883 V/ Hans Lindberg Aalbroslyngen Herlev CVR R E G N S K A B for perioden 1.1.2015 til 31.12.2015 Glostrup Sangforening af 1883 V/ Hans Lindberg Aalbroslyngen 7 2730 Herlev CVR 31 54 04 02 1 Indholdsfortegnelse Side 2 Foreningens årsberetning 3 Revisionspåtegning

Læs mere

Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet. Årsrapport 1. januar 31. december 2012

Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet. Årsrapport 1. januar 31. december 2012 Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet CVR nr. 20 88 41 77 Årsrapport 1. januar 31. december 2012 (15. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Beretning... 2 Revisionspåtegning... 3 Anvendt

Læs mere

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Sundsmarkvej Sønderborg. Guderup Vandværk I/S. Årsrapport 2012

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Sundsmarkvej Sønderborg. Guderup Vandværk I/S. Årsrapport 2012 KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Sundsmarkvej 12 6400 Sønderborg Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Medlem af KPMG International

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapporten er fremlagt og godkendt af bestyrelsen den 29. marts 2010 (dirigent) CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2009 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40

Læs mere

Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening I/S

Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening I/S Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening I/S Årsrapport 2012 Resultatopgørelse for 01.01.2012-31.12.2012 Balance pr. 31.12.2012 Ledelsespåtegning Vi har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 01.01.12-31.12.12

Læs mere

Dansk Selskab for Virksomhedsledelse

Dansk Selskab for Virksomhedsledelse Dansk Selskab for Virksomhedsledelse CVR-nr. 54 76 36 11 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 29. september 2014 Dirigent:... Anders Torbøl Indhold Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige

Læs mere

FANGEL BIOENERGI APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2012 (12. regnskabsår)

FANGEL BIOENERGI APS CVR-NR ÅRSRAPPORT FOR 2012 (12. regnskabsår) FANGEL BIOENERGI APS CVR-NR 26 26 21 19 ÅRSRAPPORT FOR 2012 (12. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19 / 6 2013. Karsten Buchhave Dirigent 1

Læs mere

Horsens Fællesantenne - Forening

Horsens Fællesantenne - Forening Horsens Fællesantenne - Forening CVR-nr. 54 59 49 17 Regnskabssammendrag af årsrapport 2013 Nærværende regnskabssammendrag er bortset fra ledelsespåtegning, den uafhængige revisors erklæring, oplysninger

Læs mere

Haderslev Fodbold Klub. Årsregnskab for 2013/14

Haderslev Fodbold Klub. Årsregnskab for 2013/14 Haderslev Fodbold Klub Årsregnskab for 2013/14 Aktivitet Foreningen er en fodboldklub Årsberetning Økonomiske udvikling Årets resultat udgør et underskud på kr. - 244.838. Hændelser efter regnskabsårets

Læs mere

Danske Kreds. Årsregnskab 2012

Danske Kreds. Årsregnskab 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Danske Kreds CVR-nr. 10 51

Læs mere

Jerslev Kraftvarmeværk Amba Palægade 6, 9740 Jerslev J CVR-nr. 16 00 19 10

Jerslev Kraftvarmeværk Amba Palægade 6, 9740 Jerslev J CVR-nr. 16 00 19 10 Palægade 6, 9740 Jerslev J CVR-nr. 16 00 19 10 Årsrapport for regnskabsåret 01.04.15-31.03.16 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Læs mere

Selvstændige legater under bestyrelse af Advokatsamfundets Understøttelsesfond Årsregnskab 2015

Selvstændige legater under bestyrelse af Advokatsamfundets Understøttelsesfond Årsregnskab 2015 1 Selvstændige legater under bestyrelse af Advokatsamfundets Understøttelsesfond Årsregnskab 2015 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning i Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskaberne

Læs mere

Årsregnskab. 1. januar 2011-31. december 2011. Børneulykkesfonden. Forvaltningsdepot nr. 3019048861. CVR-nr. 31 71 51 05

Årsregnskab. 1. januar 2011-31. december 2011. Børneulykkesfonden. Forvaltningsdepot nr. 3019048861. CVR-nr. 31 71 51 05 Årsregnskab 1. januar 2011-31. december 2011 Børneulykkesfonden Forvaltningsdepot nr. 3019048861 CVR-nr. 31 71 51 05 Indholdsfortegnelse Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5 Aktiver 6 Passiver

Læs mere

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen Ejendomsliste. Bilag 2 2 Niels Ebbe Sørensen 1e 1d 1f 1g 1c 1i 1b 1a Niels Ebbe Sørensen Benny Arne Sørensen Niels-Christian Tramm Boet efter Inge Marie Sørensen Kjeld Olesen Tjæreby Vejle, Tårnborg 2e

Læs mere

Tjebberup Vandværk a.m.b.a.

Tjebberup Vandværk a.m.b.a. Tjebberup Vandværk a.m.b.a. Årsregnskab 2013 Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors erklæring 4 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 7 Balance

Læs mere

Tjebberup Vandværk a.m.b.a.

Tjebberup Vandværk a.m.b.a. Tjebberup Vandværk a.m.b.a. Årsregnskab 2014 Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors erklæring 4 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 7 Balance

Læs mere

Tandlægernes Tryghedsordninger CVR-nr. 85 60 97 18. Årsrapport 2009

Tandlægernes Tryghedsordninger CVR-nr. 85 60 97 18. Årsrapport 2009 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Tandlægernes Tryghedsordninger

Læs mere

BRYGGERIFORENINGENS LEGAT Årsregnskab 2012

BRYGGERIFORENINGENS LEGAT Årsregnskab 2012 BRYGGERIFORENINGENS LEGAT Årsregnskab 2012 21.marts 2013 Dette regnskab indeholder 10 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Selskabsoplysninger

Læs mere

InfoCenter Aalborg CVR-nr. 88 07 31 50

InfoCenter Aalborg CVR-nr. 88 07 31 50 CVR-nr. 88 07 31 50 Årsrapport for 2013 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere

Læs mere

A/S HOUBORG PLANTAGE ÅRSREGNSKAB

A/S HOUBORG PLANTAGE ÅRSREGNSKAB A/S HOUBORG PLANTAGE ÅRSREGNSKAB 1999 A/S Houborg Plantage INDHOLDSFORTEGNELSE Side Selskabsoplysninger 1 Årsberetning 2 Regnskabspåtegning 3 Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse

Læs mere

TREKRONER REVISION A/S

TREKRONER REVISION A/S Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej 9 2620 Albertslund CVR-nr. 27 80 51 08 Årsrapport 2010 5. regnskabsår Indholdsfortegnelse side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors

Læs mere

Bestyrelsen har dags dato aflagt årsregnskab for 2016 for Forsamlingshuset Nødebo Kro.

Bestyrelsen har dags dato aflagt årsregnskab for 2016 for Forsamlingshuset Nødebo Kro. Nødebo den 2017 2. LEDELSESPÅTEGNING Bestyrelsen har dags dato aflagt årsregnskab for 2016 for Forsamlingshuset Nødebo Kro. Årsregnskabet er aflagt i overensstemmelse med bogføringsloven og kommunens procedurer

Læs mere

A/S HOUBORG PLANTAGE ÅRSREGNSKAB 2000

A/S HOUBORG PLANTAGE ÅRSREGNSKAB 2000 A/S HOUBORG PLANTAGE ÅRSREGNSKAB 2000 A/S Houborg Plantage INDHOLDSFORTEGNELSE Selskabsoplysninger 1 Side Årsberetning 2 Regnskabspåtegning 3 Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse

Læs mere

Gerlev Open. Bane. Total indv. Placering indv. # Navn: Klub: 1 2 3

Gerlev Open. Bane. Total indv. Placering indv. # Navn: Klub: 1 2 3 21 Kjeld Hansen Gerlev 29 29 25 83 1 Nr- 1. 102 Annelise Andersen Gerlev 28 27 29 84 2 Nr- 1. 53 Tage Bang Gerlev 28 27 31 86 3 Nr. 2. 41 Jytte Rasmussen Gerlev 27 30 30 87 4 Nr. 2 15 Henning Rasmussen

Læs mere

ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT Årsregnskab 2011

ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT Årsregnskab 2011 ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT Årsregnskab 2011 29. marts 2012 Dette regnskab indeholder 11 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Selskabsoplysninger

Læs mere

TREKRONER REVISION A/S

TREKRONER REVISION A/S Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej 9 2620 Albertslund CVR-nr. 27 80 51 08 Årsrapport 2009 4. regnskabsår Indholdsfortegnelse side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors

Læs mere

I/S Vester Sottrup Vandværk

I/S Vester Sottrup Vandværk I/S Vester Sottrup Vandværk Årsrapport 1. januar - 31. december 2008 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsespåtegning... 1 Revisors erklæring... 2 Anvendt regnskabspraksis... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance,

Læs mere

Børneulykkesfonden CVR-nr Årsregnskab 2015

Børneulykkesfonden CVR-nr Årsregnskab 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Børneulykkesfonden CVR-nr.

Læs mere

Andelsselskabet Bjert-Stenderup Vandværk. Årsrapport. CVR. nr. 30 01 05 15

Andelsselskabet Bjert-Stenderup Vandværk. Årsrapport. CVR. nr. 30 01 05 15 Jupitervej 4 DK-6000 Kolding Tlf. 76 30 18 00 Fax 75 52 29 12 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 Andelsselskabet Bjert-Stenderup Vandværk Årsrapport 2013 CVR. nr. 30 01 05 15 Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Andelsselskabet Bønsvig - Stavreby Vandværk 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, afholdt den 19. september 2010

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2006. Dansk Backgammon Forbund Ndr. fasanvej 224,1 2200 København

ÅRSREGNSKAB 2006. Dansk Backgammon Forbund Ndr. fasanvej 224,1 2200 København ÅRSREGNSKAB 2006 Dansk Backgammon Forbund Ndr. fasanvej 224,1 2200 København Indholdsfortegnelse Ledelseserklæring side 3 Revisionspåtegning side 4 Resultatopgørelse for tiden 1. januar - 31. december

Læs mere

Danske Kreds CVR-nr Årsregnskab 2011

Danske Kreds CVR-nr Årsregnskab 2011 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Danske Kreds CVR-nr. 10 51

Læs mere

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36

Keldbymagle Vindmøllelaug I/S. SE nr. 21 69 82 36 SE nr. 21 69 82 36 Årsregnskab 2007 Indholdsfortegnelse: Side: Revisionspåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 5 Balance - aktiver 6 Balance - passiver 6 Noter 7 og 8 Opgørelse over skattemæssige

Læs mere

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2014

Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2014 Holger og Carla Tornøe s Fond Årsrapport 2014 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om fonden 3 Bestyrelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning 5 Bestyrelsesberetning 6 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh)

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh) Træningsstald med højest indtjening (ej B-løb) - ***** Kørselsdato Amatörtränare Navn St > D Præmiesum Lund Betina B (Bh). Hansen Niels Kristian B (Bh). Lind-Holm Stefan B (Bh). Henriksen Lise B (Bh).

Læs mere

Kreds Øst CVR-nr Årsregnskab 2010

Kreds Øst CVR-nr Årsregnskab 2010 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Kreds Øst CVR-nr. 29 56 77 78

Læs mere

Foreningen Støt Soldater & Pårørende CVR-nr. 33 60 33 98. Årsrapport 2011

Foreningen Støt Soldater & Pårørende CVR-nr. 33 60 33 98. Årsrapport 2011 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Foreningen Støt Soldater & Pårørende

Læs mere

Nationaløkonomisk Forenings Fond. Årsrapport 2013

Nationaløkonomisk Forenings Fond. Årsrapport 2013 Nationaløkonomisk Forenings Fond Årsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 2 Side Påtegninger 3-5 Anvendt regnskabspraksis 6-7 Resultatopgørelse Balance pr. 31. december Noter 8 9 10-11 3 Hermed aflægges årsrapport

Læs mere

Hyllested Vandværk I/S

Hyllested Vandværk I/S Hyllested Vandværk I/S Årsrapport for året 2016 STAMOPLYSNINGER Navn Bestyrelse Administrator Revision Hyllested Vandværk I/S Jørgen Hansen, formand Esben Poulsen, kasserer Børge Nissen Peter Bruun Eva

Læs mere

Den Selvejende Institution Fredericia Krisecenter Sjællandsgade 46, 7000 Fredericia CVR 11 10 60 05

Den Selvejende Institution Fredericia Krisecenter Sjællandsgade 46, 7000 Fredericia CVR 11 10 60 05 Den Selvejende Institution Fredericia Krisecenter Sjællandsgade 46, 7000 Fredericia CVR 11 10 60 05 Årsregnskab 2013 Mogens Petersen Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Indholdsfortegnelse side Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Hyllested Vandværk I/S

Hyllested Vandværk I/S Hyllested Vandværk I/S Årsrapport for året 2015 STAMOPLYSNINGER Navn Bestyrelse Administrator Revision Hyllested Vandværk I/S Jørgen Hansen, formand Esben Poulsen, kasserer Børge Nissen Michael Hammershøj

Læs mere

DANSK BJERG- & KLATREKLUB NORDKYST REVISION I/S. c/o Henrik Jessen Hansen Sortedam Dossering 53 B, st København Ø. CVR-nr.

DANSK BJERG- & KLATREKLUB NORDKYST REVISION I/S. c/o Henrik Jessen Hansen Sortedam Dossering 53 B, st København Ø. CVR-nr. DANSK BJERG- & KLATREKLUB c/o Henrik Jessen Hansen Sortedam Dossering 53 B, st. 2100 København Ø. CVR-nr. 30 12 93 85 NORDKYST REVISION I/S Årsregnskab for 2012 Indhold Resultatopgørelse... Side 4 Balance,

Læs mere

Hans Henning Scherfig-Jensens Mindelegat

Hans Henning Scherfig-Jensens Mindelegat Hans Henning Scherfig-Jensens Mindelegat CVR nr: 33 56 36 04 Årsrapport 2014 Forvaltningsdepot nr.: 1008 972 873 Udfærdiget af Nordea Forvaltning Bestyrelsens regnskabspåtegning Vi har i dag behandlet

Læs mere

Det Falsterske Digelag. Årsrapport

Det Falsterske Digelag. Årsrapport Det Falsterske Digelag Årsrapport 1. januar 2005-31. december 2005 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Revisionspåtegning 2 Ledelsesberetning Oplysninger om Digelaget 3 Ledelsesberetning

Læs mere

Danmarks Lungeforenings Fond til bekæmpelse af Lungesygdomme. CVR-nr. 11 66 31 41

Danmarks Lungeforenings Fond til bekæmpelse af Lungesygdomme. CVR-nr. 11 66 31 41 Danmarks Lungeforenings Fond til bekæmpelse af Lungesygdomme CVR-nr. 11 66 31 41 Årsregnskab for Årsregnskabets godkendelse Ledelsespåtegning Bestyrelse og direktør har dags dato aflagt årsregnskabet for

Læs mere

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej 9 2620 Albertslund CVR-nr. 27 80 51 08 Årsrapport 2008 3. regnskabsår Indholdsfortegnelse side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors

Læs mere

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /. Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1

Læs mere

Dansk Træforening (CVR nr. 16 04 68 84)

Dansk Træforening (CVR nr. 16 04 68 84) Dansk Træforening (CVR nr. 16 04 68 84) INTERN ÅRSRAPPORT 2008 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens bestyrelsesmøde den 5/5 2009. Kvæsthusgade 3 DK-1251 København K Tlf. (+45) 39 16 36 36

Læs mere

CVR-nr. 82 82 07 28. Vipperød Vandværker a.m.b.a. Årsrapport for 2012

CVR-nr. 82 82 07 28. Vipperød Vandværker a.m.b.a. Årsrapport for 2012 CVR-nr. 82 82 07 28 Vipperød Vandværker a.m.b.a. Årsrapport for 2012 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Erklæring afgivet af uafhængig revisor 2 Ledelsesberetning Selskabsoplysninger

Læs mere

ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT Årsregnskab 2014

ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT Årsregnskab 2014 ULRICH BRINCH OG HUSTRUS MINDELEGAT Årsregnskab 2014 30. marts 2015 Dette regnskab indeholder 10 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Selskabsoplysninger

Læs mere

Danske Kirkers Råd. Årsregnskab CVR-nr

Danske Kirkers Råd. Årsregnskab CVR-nr Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Årsregnskab 2016 CVR-nr. 18724413 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

FORSTKANDIDATFORENINGENS REJSEFOND SKOVRIDER MOGENS ANDERSEN OG HUSTRUS FOND ÅRSREGNSKAB

FORSTKANDIDATFORENINGENS REJSEFOND SKOVRIDER MOGENS ANDERSEN OG HUSTRUS FOND ÅRSREGNSKAB FORSTKANDIDATFORENINGENS REJSEFOND SKOVRIDER MOGENS ANDERSEN OG HUSTRUS FOND ÅRSREGNSKAB 2011 CVR-NR. 11 70 42 98 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Fondsoplysninger... Ledelsespåtegning... Den uafhængige

Læs mere

STAUN MILJØRÅDGIVNING ApS

STAUN MILJØRÅDGIVNING ApS STAUN MILJØRÅDGIVNING ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/05/2015 Hans Chr. Schmidt Dirigent (Urevideret)

Læs mere

ELIAS B. MUUS' LEGAT ALBANI TORV 4, 5100 ODENSE C ÅRSREGNSKAB

ELIAS B. MUUS' LEGAT ALBANI TORV 4, 5100 ODENSE C ÅRSREGNSKAB Tlf: 63 12 71 00 odense@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Fælledvej 1 DK-5000 Odense C CVR-nr. 20 22 26 70 ELIAS B. MUUS' LEGAT ALBANI TORV 4, 5100 ODENSE C ÅRSREGNSKAB 2013

Læs mere

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2007 til 31. december 2007

Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen. Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg. Årsrapport 1. januar 2007 til 31. december 2007 Gjesing Fritidsskole Skanderborgkredsen Herschendsgavevej 18 8660 Skanderborg Årsrapport 1. januar 2007 til 31. december 2007 Dansk Revision Telefon: +45 8936 1212 Aalborg Billund Esbjerg Frederikssund

Læs mere

RESULTATLISTE. Møn Åben 2012 Luft

RESULTATLISTE. Møn Åben 2012 Luft 04-02-2012 23:09:11 - DDS SP v.3.11.12.1 RESULTATLISTE Møn Åben 2012 Luft Luftgevær, 15m. - Mesterskab BK1 1G 92515 Rikke Lindegaard 14-044 Faxe Skytteforening 200/12 200/12 400/24 2S 99756 Rebecca Ellehave

Læs mere

Business Faxe Copenhagen CVR-nr

Business Faxe Copenhagen CVR-nr CVR-nr. 18 47 36 82 Årsrapport for 2015 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere

Læs mere

Kreds Øst CVR-nr Årsregnskab 2011

Kreds Øst CVR-nr Årsregnskab 2011 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Kreds Øst CVR-nr. 29 56 77

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 05/03/2013 Knud Pontoppidan Dirigent Side 2 af 14

Læs mere