Ny vej Fremtidens Badminton

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ny vej Fremtidens Badminton"

Transkript

1 Ny vej Fremtidens Badminton Korte kommentarer til status på arbejdet i aktivitetsgruppen og stormødet, samt den videre proces for udvalgte områder. Vi ser meget gerne, at vi igen kan mødes til en aktivitetsdag, hvor vi kommer videre med de fælles faste aktivitetstilbud i Fremtidens Badminton Danmark. Er det stadig der vi kom til sidst vi alle mener, er udgangspunktet for de enkelte områders arbejde eller er der noget vi skal have ændret? Lad os i fællesskab blive klar i de enkelte grupper, så vi kan få en super start på de kommende sæsoners aktiviteter i Fremtidens Badminton. I denne runde er det ligeledes vigtigt at have lidt fokus på økonomi, organisering, praktik og udførelse, som ikke er blevet drøftet så meget endnu. Mødet skal samtidig være med det fokus, at klubberne kan komme i centrum i fremtidens badminton. Hvordan laver vi aktiviteterne færdige, så alle kan/skal lave/udbyde uanset om man er kreds eller forbund. Hvilke aktiviteter giver det god mening, (og hvordan skruer vi dem så endeligt sammen) at tilbyde i hele landet, og hvem er det så der skal stå for de enkelte aktiviteter fra planlægning til invitation til afvikling. Hvilke aktiviteter er så særlige, at de kun skal udbydes i enkelte dele af landet. Hvad skal / bør vi gøre? Hvordan gør vi? Hvem skal gøre hvad? Vi har vedlagt en mødeindkaldelse og vi vil rigtigt gerne se så mange som muligt til en dag i aktiviteternes tegn. Beskrivelser af emnerne til dette stormøde under området fælles aktiviteter i fremtidens badminton.

2 Status for arbejdet fra sidste stormøde kan ses her når du har tilmeldt dig stormødet. Fælles Holdturneringsaktivitet (Senior) klar fra sæsonstart Fælles Holdturneringsaktivitet (Ungdom) klar fra sæsonstart Kort generelt om holdturnering: Enkelt og forståelig holdturnering, Såvel for Ungdom som for Senior, Aldersgrupper, Form & struktur, Fælles tilmelding?, Drift & administration, Omfang & organisering, Ansat / Frivillig, Udvande/overlappe kredsgrænser?, Holdsammensætning ens eller forskellig, Fordeling af kampe set over sæsonen (fleksibilitet), Sæsonafslutning DM. Fælles mesterskaber klar fra sæsonstart 2012 i princippet. Fælles opbakning til fælles mesterskaber klar fra sæsonstart 2012 i princippet. Kort generelt om mesterskaber: "Kreds" Mesterskaber, "Regions" Mesterskaber, Samme weekend hver år, Samme weekend alle steder, Fælles tilmelding, Gerne diversitet, Senior / Ungdom / Veteran?, Pointgivende til DM? Fælles Elite DM Ungdom ét sted? DMU, Denmark Junior etc. Breddeaktivitet (Børn) - Breddeaktivitetsskema følger på selve mødet klar fra sæsonstart 2012 i princippet. Breddeaktivitet (Voksne) - Breddeaktivitetsskema følger på selve mødet klar fra sæsonstart 2012 i princippet. Kort generelt om breddeaktiviteter: Sporten for livet, MINITON (klubniveau), Klubimplementering, Hyppighed, Alternative aktivitetsdage, Anderledes træningsforløb, Tekniske fif til motionister, Badmintonskoler, Skolebadminton, Ældrebadminton, Udviklingskonsulenters rolle?, Veteranbadminton, Motionsbadminton, Motion for sjov. Ferieaktivitet (Børn) klar fra sæsonstart 2012 i princippet. "Lejre", Uge, Weekend, 3-dages, Brug af "stjerner", Landsdækkende, På tværs af kredsgrænser?, Niveauinddeling, Hyppighed, Indhold, Perioder af år Beskrivelserne lavet på baggrund af sidste stormøde er alle et godt udgangspunkt. Arbejdet er ikke færdigt, men nu er vi der hvor vi skal videre med arbejdet omkring aktiviteterne. Konceptbeskrivelserne eller status på koncepterne kan som tidligere skrevet ses her når du har tilmeldt dig stormødet. Det er ikke alle aktiviteter, som falder ind under forudsætningerne i Fremtidens Badminton, men de er blevet overvejet løbende. Vi har nedenstående kommentarer til de tidligere undtagelser, og hvordan vi ser den videre proces med arbejdet i forhold til disse emner, se nedenfor. Herunder er nævnt en række aktivitetsområder, som vi vil anbefale at der startes op med at arbejde med i den kommende sæson 2012/2013, så der

3 med udgangen af 2012 ligger en klar beskrivelse af disse i den fremtidige organisation Badminton Danmark til implementering fra sæsonstart Herunder er rejst en række spørgsmål inden for disse aktivitetsområder, nogle med en kommentar med på vejen. Disse aktivitetsområder ses ikke som en del af det kommende stormøde, men som mere særlige grupper, hvor det handler om såvel aktiviteter, men også om struktur. Vi vil melde ud til alle relevante aktører inden for de nævnte områder primo sæson 12/13, med en plan og et kommissorium for arbejdet inden for disse områder, se herunder. Veteran defineres som en gruppe af tidligere turneringsaktive spillere. Veteran er organiseret i dag som frivilligt arbejde, drevet af frivillige, med mulighed for administrativ ansat bistand til udførelse. Er der tilbud nok til denne gruppe af medlemmer? Hvordan kan vi arbejde sammen på tværs af landet om denne gruppe medlemmer? Hvordan skal veteranaktiviteterne struktureres og forankres i en fremtidig organisation. Kunne man tænke sig en anden organisering af veteranaktiviteter end en formel udvalgsstruktur? Hvordan tænkes begrebet tidligere turneringsaktiv i forhold til ældre breddespillere? Er der en sammenhæng eller et overlap? Har vi den rigtige aldersfordeling inden for aldersgrupperne? Er det en god idé at man allerede er veteran som 35 årig i øvrigt? Er det for tidligt? Er man for turneringsaktiv på dette alderstrin? Kan man tænke sig ens holdstørrelse fra puljerne rundt i landet til DM, så der er tale om samme sammensætning gennem grundspil til slutspil? Og hvordan forankres dette lokalt / regionalt? Hvordan tænkes veteran elitebegrebet i praksis i forhold til internationale veteran begivenheder? Hvordan prioriteres / organiseres disse begivenheder lokalt / regionalt / landsdækkende? Forum der skal indkaldes: Badminton Danmarks veteranudvalg, kredses veteranudvalg, personer i kredse med interesse for veteranaktiviteter. Proces: Fremtidens Formandsskab står sammen med Fremtidens Aktivitetsgruppe for igangsættelse af processen primo sæson 12/13. Ungdomselite / herunder subeliten på klub/kreds niveau.

4 Ungdomselite er organiseret i dag som en kombination af frivilligt og ansat personale, med en frivillig udvalgsstruktur og en ansat eliteafdeling. Er fordelingen af opgaverne som den skal være mellem aktørerne? Arbejder alle under de mest optimale vilkår for at fremme talentudviklingen set lokalt / regionalt / landsdækkende? Badminton Danmarks eliteafdeling varetager en række talentudviklingsopgaver i overensstemmelse med aftalen med Team Danmark. Hvordan bliver kredsene en aktiv del af denne del af talentudviklingen? Kvalificeret talentudvikling i klubberne er den helt afgørende forudsætning for vores elitesystem. Hvordan får kredsene støttet og suppleret talentudviklingen i klubberne? Hvordan skal disse talentudviklingsaktiviteter i givet fald organiseres og struktureres regionale samarbejder, samlet kredsniveau, eller? Og hvilke ledere / udvalg / grupper skal styre disse aktiviteter? Og hvordan er gruppernes sammensætning lokalt / regionalt / landsdækkende? Er en landsdækkende holdturnering hensigtsmæssig og i det hele taget en mulighed rent praktisk? Og i givet fald hvordan aldersgrupper, holdstørrelser, struktur, mv.? Og hvordan overlapper dette område arbejdsgruppen omkring en reorganisering af den eksisterende ungdomsholdturnering lokalt / regionalt / landsdækkende? Og mere på det konkrete eksisterende kredsaktivitetsniveau. Ungdomsfællesrejser en aktivitet for elitespillere. Det er en god aktivitet. Den skal bevares. Dog skal den udbydes på BadmintonPeople til en fast takst som beregnes før en given aktivitet. Træningssamlinger (herunder på tværs af kredse, hvilket er et vigtigt perspektiv). Det er en god aktivitet. Den skal bevares. Det vil yderligere være en god idé at det udvides så alle kredse er aktive på området. Herunder vil det ligeledes være meget nyttigt (nødvendigt), at der sker en koordinering med Badminton Danmarks centrale talentudviklingschef, som vil kunne bidrage, herunder ligeledes bidrage med faglighed på området, når samlingerne sker med et talentudviklingsperspektiv. Man vil ligeledes kunne udvikle BadmintonPeople til tilmelding til træningslejre etc. Kredsmatcher generelt er ligeledes en aktivitet for de bedste inden for den givne gruppe. Det er en god aktivitet. Den skal bevares.

5 Forum der indkaldes: Badminton Danmarks ungdomseliteudvalg, kredses ungdomseliteudvalg, personer i kredse med interesse for ungdomseliteaktiviteter. Proces: Fremtidens Formandsskab står sammen med Fremtidens Aktivitetsgruppe for igangsættelse af processen primo sæson 12/13. Dommeraktivitet handler mest om koordinering og struktur og så naturligvis rekruttering og uddannelse. Dommeraktiviteterne er organiseret i dag som frivilligt arbejde, drevet af frivillige, med mulighed for administrativ ansat bistand til udførelse. Hvordan ser vi dommerområdet i en fremtidig struktur. Dommerorganisationen er i dag velfungerende og det skal man bevare. Men kan man dog tænke sig en anden organisering lokalt, hvor dommere ikke nødvendigvis vælges til en kredsbestyrelse? Kan dommerne fungere i aktivitetsgrupper, som andre tidligere kredsudvalg? Men ikke nødvendigvis være en del af kredsstrukturen? Hvordan forankres dommerleder og udkaldsleder i en fremtidig struktur lokalt / regionalt? Kan man forestille sig en helt samlet central dommerorganisation med lokal / regional forankring? Dommerudkald vil stadig være en nødvendighed, hvordan ses dommerkoordineringen helt ud til klubben i en fremtidig struktur? Hvordan organises dommerne fra klubben til kredsen til et eventuelt regionalt niveau til forbund Hvordan ser dommerne sig selv i det nye Badminton Danmark (den fælles organisation)? Uddannelsesområdet fungerer allerede og skal bevares i den nuværende form. Hvordan får man gang i en rekrutteringskampagne, og hvordan organiseres uddannelsesområdet i en ny struktur lokalt / regionalt / landsdækkende? Kan man finde en model til hurtigere at blive rigtig dommer og nå guleroden turen til Malaysia etc.? Lokal rekruttering, hvordan får vi gang i det, skal der være en sammenhæng mellem andre uddannelsesområder, kunne det tænkes som en samlet løsning på trænere, dommere, ledere? Kan en sammenlægning af ressourcepersoner være en option ex SJ med Kbh etc.? Forum der indkaldes: Badminton Danmarks dommerudvalg, kredses dommerudvalg, personer i kredse med interesse for dommeraktiviteter, bedømmere, dommere, udkaldsleder o. lign.

6 Proces: Fremtidens Formandsskab står sammen med Fremtidens Aktivitetsgruppe for igangsættelse af processen primo sæson 12/13. Kursusaktivitet generelt er stadig ikke en del af materialet som sådan af følgende årsag. Kurser bør være en del af en øget markedsføring. BadmintonPeople vil være oplagt til kursustilmeldinger. Vi har således som tidligere nævnt og som det fremgik af stormødet i første omgang begrænset os i materialet til de øverst noterede emner. Inden for disse emner forslår vi at der er elementer som ophøjes til faste tilbud, som alle kredse skal være en fælles del af, jf. i øvrigt de foreløbige konceptbeskrivelser på de forskellige områder. Det er her vi nu skal blive mere konkrete. De emner, inden for aktivitetsområdet, som vi på tværs skal arbejde videre med i næste sæson, frem mod sæsonen 2013/2014 er: Fælles sponsorstrategi hvor man kunne forestille sig én hovedsponsor for hele Badminton Danmark, én rekvisitsponsor osv. Fælles profileringsaktiviteter, som f.eks. hele Danmarks badmintonflagskib Yonex Denmark Open. Optimering af kommune- og regionssamarbejder decentralt vil være noget, vi alle ville kunne nyde gavn af på et utal af fronter. Med venlig hilsen Aktivitetsgruppen / Fremtidens Badminton

Fælles aktiviteter for Badminton Danmark. Badminton Danmark - Aktivitetsgruppen. Ny vej for Fremtidens Badminton - Klubberne i centrum

Fælles aktiviteter for Badminton Danmark. Badminton Danmark - Aktivitetsgruppen. Ny vej for Fremtidens Badminton - Klubberne i centrum Fælles aktiviteter for Badminton Danmark Side 1 Kort om Aktivitetsoplæg Tak for alle input, tilbagemeldinger, kommentarer og frustrationer! Der er tale om udkast til Fælles aktiviteter, ikke færdige koncepter

Læs mere

Badminton Fyns (BF) beretning for 2012/13: v/ formand Martin Andersen

Badminton Fyns (BF) beretning for 2012/13: v/ formand Martin Andersen Badminton Fyns (BF) beretning for 2012/13: v/ formand Martin Andersen Beretningen omhandler perioden 1. september 2012 til 31. august 2013. Det vil imidlertid være nærliggende at omtale begivenheder, der

Læs mere

Korte indledningsvise kommentarer til status på arbejdet i aktivitetsgruppen.

Korte indledningsvise kommentarer til status på arbejdet i aktivitetsgruppen. Korte indledningsvise kommentarer til status på arbejdet i aktivitetsgruppen. Aktivitetsgruppen er nået frem til følgende beskrivelser af fælles aktiviteter i fremtidens badminton, se nærmere i det følgende.

Læs mere

Referat HB Ekstra. 27. december Hotel Radisson Falkoner Alle København

Referat HB Ekstra. 27. december Hotel Radisson Falkoner Alle København Referat HB Ekstra 27. december 2012 Hotel Radisson Falkoner Alle 9 2000 København Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Lars Kofoed-Jensen, Badminton Nordjylland Morten Bilberg

Læs mere

Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople

Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople Inden du går i gang Læs kredsens invitation til holdturnering grundigt. Se i øvrigt reglement for pointgivende holdturnering, klik

Læs mere

INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015

INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015 1 INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015 Velkommen til Badminton Fyn holdturnering for ungdom 2014-2015 Tilmeldingsfrist: 28. september 2014 Hermed inviteres klubberne i Badminton Fyn

Læs mere

Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople

Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople Vejledning i holdtilmelding til ungdomsholdturnering på BadmintonPeople Inden du går i gang Læs kredsens invitation til holdturnering grundigt. Se i øvrigt reglement for pointgivende holdturnering, klik

Læs mere

Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018

Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018 Oversigt over gebyrer mv. 2017/2018 Gyldig pr. 01/01-2018 Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark

Læs mere

NYT MEDLEMSKONTINGENT

NYT MEDLEMSKONTINGENT NYT MEDLEMSKONTINGENT Nyt aktivitetsbaseret medlemskontingent Badminton Danmark er forpligtet til at skabe de bedste rammevilkår for sine medlemmer, og det bliver fra sæsonen 2013-2014 nemmere og mere

Læs mere

Badminton Fyns (BF) beretning for 2011/12: v/ formand Martin Andersen

Badminton Fyns (BF) beretning for 2011/12: v/ formand Martin Andersen Badminton Fyns (BF) beretning for 2011/12: v/ formand Martin Andersen Beretningen omhandler perioden 1. september 2011 til 31. august 2012. Det vil imidlertid være nærliggende at omtale begivenheder, der

Læs mere

SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer, individuelle turneringer og regionsmesterskaber for juniorer, seniorer og veteranspillere.

SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer, individuelle turneringer og regionsmesterskaber for juniorer, seniorer og veteranspillere. Sjællands Tennis Union (SLTU) har (31.12.2013) 115 klubber med i alt 27.915 medlemmer, svarende til 47 % af DTF samlede medlemsskare på 59.389 medlemmer. SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer,

Læs mere

Takster 2016/2017. Gyldig pr. 30/ Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v.

Takster 2016/2017. Gyldig pr. 30/ Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Takster 2016/2017 Gyldig pr. 30/05-2016 Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark og Kreds Obligatorisk

Læs mere

AKTIVITETS- PERSONER. Årsmøde BADMINTON MIDTJYLLAND Ry Hallerne Thorsvej Ry. ÅRSMØDE BADMINTON MIDTJYLLAND 21. MARTS 2012 kl. 18.

AKTIVITETS- PERSONER. Årsmøde BADMINTON MIDTJYLLAND Ry Hallerne Thorsvej Ry. ÅRSMØDE BADMINTON MIDTJYLLAND 21. MARTS 2012 kl. 18. Ry Hallerne Thorsvej 32 8680 Ry ÅRSMØDE BADMINTON MIDTJYLLAND 21. MARTS 2012 kl. 18.00 Ny vej for Fremtidens Badminton AKTIVITETS- PERSONER Holdturnering Senioraktiviteter Veteranaktiviteter Ungdomsaktiviteter

Læs mere

Oversigt over gebyrer mv. 2018

Oversigt over gebyrer mv. 2018 Oversigt over gebyrer mv. 2018 Gyldig pr. 01/01-2018 (opdateret 31/05-2018) Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Oversigt over gebyrer mv.

Oversigt over gebyrer mv. Oversigt over gebyrer mv. Gyldig pr. 1/1-2017 Medlemskontingent, forsikring, licens, indskud, gebyrer og bøder m.v. Kontingent Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark og Kreds Obligatorisk

Læs mere

Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg

Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg 1 Badminton Danmarks dommerudvalg (DU) ledes af en formand, valgt på BD s repræsentantskabsmøde (jf. 16.stk.2, nr. 07.03) DU består af formand samt formændene

Læs mere

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016

POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 POINTGIVENDE UNGDOMSHOLDTURNERING 2015/2016 Badminton Danmarks kredse og DGI Badmintons landsdele indbyder hermed til den første fælles ungdomsholdturnering. Den ny fælles holdturnering mellem Badminton

Læs mere

Målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF

Målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF 2007-10-28 1 af 7 ver.3 Nedenfor er beskrevet målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF. Aktuelle mål DSqF har et internationalt eliteperspektiv og vil være blandt de bedste

Læs mere

Fremmødte trænere går med Claus Poulsen og Thomas Nielsen, hvor det kan stilles spørgsmål til træneruddannelse, samt gives gode ideer til træning.

Fremmødte trænere går med Claus Poulsen og Thomas Nielsen, hvor det kan stilles spørgsmål til træneruddannelse, samt gives gode ideer til træning. Dagens program: Kl. 18.00: Kl. 18.30: Spisning Velkomst Aalborg Sportshøjskoles Trænerakademi udbyder ny Badminton Træneruddannelse med tidligere Assisterende Landstræner for Badminton Danmark som tovholder

Læs mere

Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg

Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg Reglement for Badminton Danmarks Dommerudvalg 1 Badminton Danmarks dommerudvalg (DU) DU består af en formand samt udvalgsformændene for hver af de under DU stående udvalg. Formanden vælges på BD s repræsentantskabsmøde

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

TalentUdvikling v/ Jens Maibom ny sportschef i Badminton Danmark

TalentUdvikling v/ Jens Maibom ny sportschef i Badminton Danmark Sydbank Arena Ambolten 2-6 6000 Kolding ÅRSMØDE BADMINTON MIDTJYLLAND 29. april 2017 kl. 10.00 TalentUdvikling v/ Jens Maibom ny sportschef i Badminton Danmark Hvordan har Kolding Badminton Klub arbejdet

Læs mere

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR

HOLDTURNERING UNGDOM: 2013/2014 U9 U11 U13 U15 U17/U19. Pointgivende holdturnering FOR HOLDTURNERING 2013/2014 FOR UNGDOM: U9 U11 U13 U15 U17/U19 Pointgivende holdturnering DGI FYN INDBYDER TIL Holdturnering i Badminton 2013/14 Hvorfor deltage i holdturneringen? Holdturneringen er det som

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

Fælles holdturnering DH Serie 1 Fælles mesterskaber Motion i Centrum Badminton på Toppen Sommerlejr. Fælles aktiviteter

Fælles holdturnering DH Serie 1 Fælles mesterskaber Motion i Centrum Badminton på Toppen Sommerlejr. Fælles aktiviteter Ry Hallerne Thorsvej 32 8680 Ry ÅRSMØDE BADMINTON MIDTJYLLAND 18. MARTS 2013 kl. 18.00 Nyt kontingentsystem Fælles aktiviteter Fælles holdturnering DH Serie 1 Fælles mesterskaber Motion i Centrum Badminton

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019

Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019 Indbydelse Pointgivende ungdomsholdturnering 2018/2019 Holdturneringen er for mange en grundsten i badminton, som booster sammenholdet, kammeratskabet og fastholdelsen i klubben. Både spillere og forældre

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

UDVIKLINGSSTRATEGI. Elite. Senior. Talent. Golfspiller for livet. Ung. Junior. Barn

UDVIKLINGSSTRATEGI. Elite. Senior. Talent. Golfspiller for livet. Ung. Junior. Barn UDVIKLINGSSTRATEGI Senior Elite Talent Golfspiller for livet Ung Barn Junior UDVIKLINGSSTRATEGI Veteran Golfspiller for livet Barn Ungdom Ungsenior Senior Fundament for et attraktivt miljø UDVIKLINGSSTRATEGI

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG Forbundets turneringsudvalg består af en på repræsentantskabsmødet valgt formand samt kredsenes turneringsudvalgsformænd. Til formandsposten kan vælges en person uden

Læs mere

Miniton v/ Randers BK, Johnny Freiheit

Miniton v/ Randers BK, Johnny Freiheit Ry Hallerne Thorsvej Ry ÅRSMØDE BADMINTON MIDTJYLLAND 5. april 2018 kl. 18.00 Miniton v/ Randers BK, Johnny Freiheit Den nye rangliste v/arne Tophøj 1 PROGRAM 18.00 Spisning præsentation af de fremmødte

Læs mere

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013

Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Dansk Atletik Forbund Forslag til politikkatalog 2012/2013 Vision Atletik i Danmark konkurrencesport og sund motion i ét samlet forbund Det betyder: Dansk Atletik Forbund er bredt anerkendt for at være

Læs mere

Styrk foreningen i Gribskov. Styrk foreningen, Gribskov Kommune 2014

Styrk foreningen i Gribskov. Styrk foreningen, Gribskov Kommune 2014 Styrk foreningen, Gribskov Kommune 2014 Styrk foreningen i Gribskov Til idræts- og kulturelle foreninger udbyder Gribskov Kommune en kursusrække der gør jeres forening mere attraktiv. Online tilmelding

Læs mere

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING Hvordan tager man temperaturen på UV-rugby sporten i Danmark? Er UV-rugby sporten i fremgang, stilstand eller tilbagegang? Hvordan måler man effekt af nye tiltag indenfor UV-rugby

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende.

Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Stævnekalender for Skaterhockey 2017 Øst samt Mesterskaber/Herre DM slutspil - opdateres løbende. Skaterhockeysportskomiteen har drøftet planerne for stævneafvikling i sæsonen 2017. Hermed udmeldes de

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Samlet årsresultat 2.410 27.423

Samlet årsresultat 2.410 27.423 Klubber Breddekonsulent løn 260.000 238.200 Note 1 Breddekonsulent drift 65.000 65.000 Note 2 Lederuddannelse Praksis 0 20.000 Note 3 Træneruddannelse Praksis 10.000 9.500 Note 4 Realisering, klubudvikling

Læs mere

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen November 2015 Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen Denne forretningsorden er gældende for kredsudvalget og klubledermøderne i Sydkredsen. Sydkredsen er orienteringsklubber, som er

Læs mere

Holdtyper: Danmarks bedste ungdomshold afvikles i de holdtyper, hvor der har været hold tilmeldt i de lokale fælles holdturneringer i hele Danmark.

Holdtyper: Danmarks bedste ungdomshold afvikles i de holdtyper, hvor der har været hold tilmeldt i de lokale fælles holdturneringer i hele Danmark. DGI Badminton og Badminton Danmark indbyder til det fælles afsluttende holdturnerings mesterskab, hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer mødes nu om at blive Danske mestre for ungdomshold. Se

Læs mere

Velkommen! Odder Bordtennis

Velkommen! Odder Bordtennis Velkommen! Odder Bordtennis Forældremøde 25/09-2013 Klubben Bestyrelsen Træning Klubdragt og sponsorer Stævne fra A til Z Klub kalender Bordtennis i korte træk Opsummering Klubben Grundlag Egen økonomi

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Tlf Tlf

Tlf Tlf DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD U9/U11 2016/2017 og Badminton Danmark indbyder til det fælles afsluttende holdturnerings mesterskab, hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer mødes nu om at

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB01 2018/2019 Onsdag den 04. juli 2018 Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Mødested: Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:00-22:00 (22:30) Deltagere:

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Strategi Dansk Volleyball Forbund

Strategi Dansk Volleyball Forbund Strategi Dansk Volleyball Forbund DVBF s strategier vedtages på repræsentantskabsmødet i overensstemmelse med DVBF s loves 12. I DVBF s loves 1 er Dansk Volleyball Forbund defineret som en sammenslutning

Læs mere

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Indhold: 1 Formål side 2 2 Aldersinddeling side 2 3 Holdtyper og rækker side 2 4 Udtagelse af hold fra landsdele/kredse side 3 5 Holdopstilling side

Læs mere

Eksternt organisationscirkulære nr. 6

Eksternt organisationscirkulære nr. 6 Eksternt organisationscirkulære nr. 6 1/6 Familieplejernes organisering Baggrund og formål Organiseringen Familieplejerne i Socialpædagogerne har som primært formål at samle alle familieplejere i Socialpædagogerne

Læs mere

Høringssvar fra Integrationsrådet

Høringssvar fra Integrationsrådet Høringssvar fra Integrationsrådet Det er orden at prioritere tilskud til børn over tilskud til voksne på aktivitetsområdet. Integrationsrådet erfarer at mange voksne nydanskere ikke er medlem af en forening

Læs mere

Tlf Tlf

Tlf Tlf DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD U9/U11 2016/2017 og Badminton Danmark indbyder til det fælles afsluttende holdturnerings mesterskab, hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer mødes nu om at

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

Københavns Badminton Kreds

Københavns Badminton Kreds Københavns Badminton Kreds Karina Sørensen Lønborgvej 11 2650 Hvidovre post@kbkr.dk Stiftet 16. juli 1934 DAGSORDEN Møde Bestyrelsesmøde Tid Onsdag, d. 22. januar 2014 kl. 18.00 Sted Referent Deltagere

Læs mere

EBK Forældremøde. 6. December 2010

EBK Forældremøde. 6. December 2010 EBK Forældremøde 6. December 2010 Agenda 1. Præsentation af bestyrelsen (Alle) 2. Godt at vide når ens barn spiller badminton (Susanne) 3. Hvem er EBK? (Lene) 4. Hvad sker der i EBK? (Jan) 5. TEKNIKA (Jan)

Læs mere

Årsmøde BADMINTON MIDTJYLLAND ÅRSMØDE BADMINTON MIDTJYLLAND 25. marts 2019 kl Galten Hallen Røddikvej Galten

Årsmøde BADMINTON MIDTJYLLAND ÅRSMØDE BADMINTON MIDTJYLLAND 25. marts 2019 kl Galten Hallen Røddikvej Galten Galten Hallen Røddikvej 18 8464 Galten ÅRSMØDE BADMINTON MIDTJYLLAND 25. marts 2019 kl. 17.30 Udvikling af ungdomsbadminton: Jens Grill- ny talentudvikler hvilke tanker gør han sig? Horsens Badminton:

Læs mere

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB Klubmesterskaberne i er til, for at skabe mere spil samt at være en del af de sociale tilbud i klubben. Klubmesterskaberne skal til enhver tid sikre, at alle uanset niveau herunder begynder, motionist

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Vejledning i holdturnering til turneringsplanlæggere på Badmintonpeople.

Vejledning i holdturnering til turneringsplanlæggere på Badmintonpeople. Vingsted 2. oktober 2013 Vejledning i holdturnering til turneringsplanlæggere på Badmintonpeople. Turneringsplanlæggernes brug af Badmintonpople: De menupunnkter som turnerringsplanlæggerne skal bruge

Læs mere

Udvikling Badminton v/ Ib Møller Pedersen. Projekt Billund. Badmintonsportens Dag. Nye værdier i Badminton Danmark

Udvikling Badminton v/ Ib Møller Pedersen. Projekt Billund. Badmintonsportens Dag. Nye værdier i Badminton Danmark Ry Hallerne Thorsvej 32 8680 Ry ÅRSMØDE BADMINTON MIDTJYLLAND 24. MARTS 2015 kl. 18.00 Udvikling Badminton v/ Ib Møller Pedersen Projekt Billund Badmintonsportens Dag Nye værdier i Badminton Danmark 1

Læs mere

Elitekoncept, version: 2.2, nov. 2015. Elitekoncept 2016 AGF Atletik

Elitekoncept, version: 2.2, nov. 2015. Elitekoncept 2016 AGF Atletik koncept, version: 2.2, nov. 2015 koncept 2016 AGF Atletik 1 koncept, version: 2.2, nov. 2015 1. INDLEDNING 3 2. FORMÅL 3 2.1. ORGANISATORISK OPBYGNING 3 2.2. FORDELING AF ELITEMIDLER I AGF 3 3. GENERELLE

Læs mere

Tlf Tlf

Tlf Tlf DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOMSHOLD U9/U11 2016/2017 og Badminton Danmark indbyder til det fælles afsluttende holdturnerings mesterskab, hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer mødes nu om at

Læs mere

Eliteudvalg. Følgende notat beskriver udvalgets kommissorium. Kommissoriet er godkendt på bestyrelsesmøde den 22. august 2012.

Eliteudvalg. Følgende notat beskriver udvalgets kommissorium. Kommissoriet er godkendt på bestyrelsesmøde den 22. august 2012. Følgende notat beskriver udvalgets kommissorium. Kommissoriet er godkendt på bestyrelsesmøde den 22. august 2012. Gyldighed: Dette kommissorium er gyldigt til og med generelforsamlingen 2013 Formål: At

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Kolding Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Kolding Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub

HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub Klubbens navn: Klubbens værdigrundlag for børn og unge Vi vil gerne være en klub: Hvor unge føler sig velkomne og nødvendige for klubbens virke, og hvor unge forsætter

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og [X-]Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i [X-]Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

På bestyrelsens vegne Toke Hougaard. V Toke Hougaard

På bestyrelsens vegne Toke Hougaard. V Toke Hougaard FREMTIDENS LBK en klub med sjæl VISION, MISSION, VÆRDIER, MÅL OG STRATEGI 2017-2021 I sæsonerne 2016/2017 og 2017/2018 har et udvalg under bestyrelsen med deltagelse af ungdoms-, senior- og veteranudvalg

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

Sponsor koncept 2014/2015

Sponsor koncept 2014/2015 Sponsor koncept 2014/2015 E n k l u b f o r a l l e V a r d e B a d m i n t o n K l u b Side 1 Varde Badminton Klub (VBK) Varde Badminton Klub havde i 2011 50 års jubilæum, og har igennem de mange år dannet

Læs mere

Holdtyper: Danmarks bedste ungdomshold afvikles i de holdtyper, hvor der har været hold tilmeldt i de lokale fælles holdturneringer i hele Danmark.

Holdtyper: Danmarks bedste ungdomshold afvikles i de holdtyper, hvor der har været hold tilmeldt i de lokale fælles holdturneringer i hele Danmark. DGI Badminton og Badminton Danmark indbyder til det fælles afsluttende holdturnerings mesterskab, hvor vinderne af de lokale fælles holdturneringer mødes nu om at blive Danske mestre for ungdomshold. Se

Læs mere

Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene.

Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene. Kære Minisport deltager Gladsaxe Minisport siger tak for sæsonen 2018-2019 Vi håber, at du har haft nogle gode onsdage, og at du syntes, det har været sjovt at prøve de forskellige idrætsgrene. Har du

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED

GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 4. oktober 2010 Kl. 18.00 hos Peter Skov Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen formand Karsten

Læs mere

Foreningsudvikling. Styrk foreningen. En kursusrække der gør din forening mere attraktiv

Foreningsudvikling. Styrk foreningen. En kursusrække der gør din forening mere attraktiv Foreningsudvikling Styrk foreningen En kursusrække der gør din forening mere attraktiv En styrket bestyrelse giver en styrket forening Styrk foreningen består af 6 kurser, der kan vælges enkeltvis eller

Læs mere

KOMMISSORIUM FOR IT-KLUBBEN 2014-1017

KOMMISSORIUM FOR IT-KLUBBEN 2014-1017 KOMMISSORIUM FOR IT-KLUBBEN 2014-1017 18. DECEMBER 2014 FORMÅL MED IT-KLUBBEN IT-klubben er et netværk for it-tillidsvalgte & it-professionelle medlemmer i Finansforbundet IT-klubben skal sikre en kontinuerlig

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

INDSTILLING AF STRATEGIAFTALE FOR DANSK SQUASH FORBUND

INDSTILLING AF STRATEGIAFTALE FOR DANSK SQUASH FORBUND INDSTILLING AF STRATEGIAFTALE FOR DANSK SQUASH FORBUND Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 1 Flere skal spille mere og bedre squash Hvor er sporet forankret politisk og administrativt?

Læs mere

Bilag 4 DAI's kongres 11. november 2017 Budget Skitsebudget Skitsebudget I alt 2018 2019 2020 2018-2020 Danmarks Idrætsforbund 5.500.000 5.500.000 5.500.000 16.500.000 Fagforbund 18.000 18.000 18.000 54.000

Læs mere

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl sreferat HB 02 2016/17 Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig

Læs mere

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 Reglement for den pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration

Læs mere

ANSØGNING OM ÅBNE POINTGIVENDE TURNERINGER FOR SÆSONEN 2018/2019

ANSØGNING OM ÅBNE POINTGIVENDE TURNERINGER FOR SÆSONEN 2018/2019 Til alle klubber, kredse og landsdelsforeninger. (Side 1-6) ANSØGNING OM ÅBNE POINTGIVENDE TURNERINGER FOR SÆSONEN 2018/2019 Kære alle klubber, kredse og landsdelsforeninger. Det er nu tid til at ansøge

Læs mere

Talent- og Eliteidrætspolitik

Talent- og Eliteidrætspolitik Talent- og Eliteidrætspolitik Baggrund og formål Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget besluttede mødet den 2. december 2014 at igangsætte arbejdet med at formulere en politik indenfor talent- og eliteidræt,

Læs mere

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Bilag 1 DDBU Talent- og Elitecentre Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Formål DDBU Talent- og Elitecentre etableres i en sammenhæng mellem DIF Strategiplanen 2018-2021 (Spor 2) og

Læs mere

Analyse via ekstern konsulent med indsigt i dansk idræt. Involvering af mange interessenter i organisationen

Analyse via ekstern konsulent med indsigt i dansk idræt. Involvering af mange interessenter i organisationen Bestyrelsesbeslutning i starten af 2014 Servicetjek af organisationen Analyse via ekstern konsulent med indsigt i dansk idræt TSE Consulting Grundig analyse proces Interviews Fokusgrupper Spørgeskema til

Læs mere

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2016/2017

Bilag til indbydelsen til ungdomsholdturnering 2016/2017 1) Holdtyper: 4 spillere o 4 spillere (4 drenge/piger; fri sammensætning) o 4 piger (4 piger) 4 + 2; 4 drenge + 2 piger 4 + 3; 4 drenge + 3 piger Skematisk oversigt over holdtyper og rækker: Holdtyperne

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 5 TIRSDAG DN 7. JANUAR 2003.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 5 TIRSDAG DN 7. JANUAR 2003. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 5 TIRSDAG DN 7. JANUAR 2003. Til stede: Referent: Klavs Andreassen, Edith Finderup, Bjarne Thor Jensen, Lone Klamer, Anker Blauenfeldt, Jørn Weirsøe, Birgit Eriksen, Mette

Læs mere

DBFs STRUKTUR UNGDOM TRÆNERUDDANNELSE. Årsmøde Sydbyhallerne Jernbanevej Silkeborg. ÅRSMØDE DBF-Midtjylland 16. MARTS 2011 kl. 18.

DBFs STRUKTUR UNGDOM TRÆNERUDDANNELSE. Årsmøde Sydbyhallerne Jernbanevej Silkeborg. ÅRSMØDE DBF-Midtjylland 16. MARTS 2011 kl. 18. Sydbyhallerne Jernbanevej 64-66 8600 Silkeborg ÅRSMØDE DBF-Midtjylland 16. MARTS 2011 kl. 18.00 DBFs STRUKTUR Ny vej for Fremtidens Badminton Fremtidens Træneruddannelse TRÆNERUDDANNELSE Talenttræner Ungdomstræner

Læs mere

Baggrund for strategi 2014-2020

Baggrund for strategi 2014-2020 Debatoplæg Temadag og Årsmøde 22.- 23. marts 2014 1 Baggrund for strategi 2014-2020 I vores omgivelser kan vi se, at idrætsorganisationerne hele tiden må omstille sig og forberede sig på nye måder at tilbyde

Læs mere

- o o o o o o - Fyns Badminton Kreds beretning for 2010/11: v/ Martin Andersen

- o o o o o o - Fyns Badminton Kreds beretning for 2010/11: v/ Martin Andersen Beretninger Indhold: Formandens beretning Martin Andersen UEUs beretning Jørgen Færch HUs beretning Ejvind Rindahl Dommerleders beretning Jørgen Færch Udviklingskonsulentens beretning Carsten Jensen -

Læs mere

Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet

Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet Kultur, Miljø & Erhverv Elite Aabenraa Dato: 08.05.2014 Sagsbehandler: Ane Tarp Hansen Direkte tlf.: 7376 7676 E-mail: atha@aabenraa.dk Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet Forslaget til udvikling

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige Team Danmark og Svendborg Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Svendborg Kommune. Parterne som

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Dagsorden Nyborg Hallerne, Nyborg Kenn Brandenburg, Nyborg Tennisklub, Curt Grann, Nyborg

Læs mere

Beach Handball 2016 Senior og ungdom

Beach Handball 2016 Senior og ungdom Invitation Beach Handball 2016 Senior og ungdom Arrangeret af JHF Kreds 5 Lørdag d. 28.maj U-10 Søndag d.29.maj U-12 pige A&B + U-12 drenge B Lørdag d. 4.juni Søndag d. 5.juni Lørdag d. 11.juni U-16, U-18

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere