Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse"

Transkript

1 Bilag 1 DDBU Talent- og Elitecentre Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse

2 Formål DDBU Talent- og Elitecentre etableres i en sammenhæng mellem DIF Strategiplanen (Spor 2) og DDBU Talent- og Elitestrategiplan. Det enkelte Talent- og Elitecenter er et samarbejde mellem DDBU og en klub, hvor formålet er at skabe sportslig udvikling og struktureret talent- og elitearbejde. Samarbejdet sker efter unionens talent- og eliteplansstrategi, samt efter mulighederne for at skabe talenter i dansk billard, som kan overgå fra talentsatsning til vores elitesatsning. Ambitionen med Talent- og Elitecentre i DDBU er, at sikre en optimering af udviklingsmiljø for vores talent- og elitespillere i en national kontekst. Samt sikre, at vi laver en anderledes, kvalitativ og effektiv rekruttering på talentmasse, og sikre en koordinerende og styret indsats på talent- og elitearbejde.

3 Målgruppe Talent- og Elitecenter Grøndal er for 3-bande carambole. Dette etableres som det første i Det skal bruges til talentspillere og elitespillere, og skal støtte op om unionens fokus og arbejde med talenter og elitespillere. Talent- og Elitecenter Grøndal skal støtte op om træning, instruktion, udviklingsforløb og samlinger. Talent- og Elitecenter Odense er placeret i Bristol Odense. Det henvender sig til den internationale disciplin Pool, og indgår også som centre for Keglebillard. Dette etableres i (Keglebillard muligvis i 2. halvår 2018). Det skal bruges til talentspillere og elitespillere inden for de to omtalte billard discipliner. Talent- og Elitecenter Odense får til rolle at være nationalt talent- og elitecenter, og vil også være et regionalt træningsmiljø på Fyn. Det skal støtte op om træning, instruktion, udviklingsforløb og samlinger.

4 Målgruppe Talent- og Elitecenter Ikast. Dette etableres i Det henvender sig til den internationale disciplin 5-Kegler, og skal bruges til talentspillere og elitespillere. Det skal støtte op om unionens fokus og arbejde med talenter og elitespillere. Talent- og Elitecenter Ikast skal støtte op om træning, instruktion, udviklingsforløb og samlinger. Talent- og Elitecenter Snooker. Dette etableres i Placeres i Copenhagen Pool and Snooker House på Frederiksberg. Samarbejdsrelation til CPSH og Frederiksberg Billard Klub. Henvender sig som udgangspunkt til talenter og elitespillere inden for Snooker, og skal støtte op om træning, instruktion, udviklingsforløb og samlinger. Kan muligvis også få en regional rolle i.f.t Pool. De udvalgte klubber til målgruppe for Talent- og Elitecentre er tætte samarbejdspartnere til kommende års arbejde med talent- og elitearbejde. Der er dog også tænkt fleksibilitet ind i arbejdet med talent- og elitearbejdet, således at f.eks. konkrete træningssamlinger i disciplin, kan afvikles regionalt og i anden klub end Talent- og Elitecenter, hvis det er aftalt i styregruppen for det enkelte Talent- og Elitecenter, og hvis det giver mening i en konkret kontekst.

5 Styregruppe Der oprettes en DDBU styregruppe på hvert Talent- og Elitecenter. Til første opstartsmøde i en styregruppe på Talent- og Elitecenter, der deltager DDBU formand og DDBU administration. Der underskrives her ligeledes en formel samarbejdsaftale mellem DDBU og klub/talent- og Elitecenter (Se bilag). Ledelsen i en styregruppe for et Talent- og Elitecenter består af 5-6 personer, udpeget af DDBU og klub/talent- og Elitecenter. DDBU personer i en styregruppe vil typisk være: Udvalgsformand i disciplin, Eliteudvalgsformand og sportskoordinator. (Kan derudover også være, at DDBU tilstræber at have administrativ medarbejder med i styregruppe for disciplin center og Ungdomsleder med til styregruppe møder). DDBU udarbejder en styregruppe sammensætning for hvert Talent- og Elitecenter. Klubben deltager med klubformand og 1-2 øvrige styregruppe medlemmer. En udpeget DDBU person er tovholder i en styregruppe.

6 Styregruppe Styregruppen afholder minimum 2 årlige møder omkring Talent- og Elitecentrets virke og organisering. Der kan kobles trænere, instruktører og andre mulige interessenter med til møder. Styregruppen har ansvaret for at koordinere, planlægge, udnytte og organisere plan for samlinger, træning og instruktion. Styregruppen varetager kontakten til bestyrelsen for DDBU og deltager i mulige relevante møder herunder. Styregruppen varetager kontakten til de lokale kommuner omkring centret. Styregruppen disponerer inden for de rammer og aftaler, der er lavet og fastlagt i samarbejdsaftale. Styregruppen kan organisere en en forældregruppe til talentspillere og kan holde møde med forældregruppe til talentspillere, hvis det giver mening.

7 Forældregruppe Rent praktisk til gennemførelse af tiltag og planer på de enkelte Talent- og Elitecentre, der kan det måske være en god ting, at organisere forældregruppe for talentgruppe (Juniorer) på de enkelte centre. Ved at organisere en forældregruppe på centrene, der kan man få forældre til talentspillere involveret i en samarbejdsrelation. Forældrene kan varetage praktiske gøremål, som kørsel til samlinger, træning og til turneringsspil/stævner. Forældregruppen kan varetage mulig forplejning til samlinger og instruktionsforløb ved behov for dette. Styregruppen kan få forældregruppen involveret i planlagt mødeforhold.

8 Rollefordeling Bestyrelsen i DDBU har det overordnede ansvar for arbejdet med implementeringen af en talent- og eliteplansstrategi i DDBU. Samt ansvaret for at sikre løbende i de kommende år, at unionens tiltænkte talent- og elitearbejde forankres solidt i klubber og i samarbejdende Talent- og Elitecentre. Politisk er arbejdet med Talent- og Elitecentre forankret hos Eliteudvalget og hos sportskoordinator i DDBU Bestyrelsen. Overblik og fokus på talent- og eliteudvikling i de enkelte discipliner, det er hos disciplinudvalgsformænd, Ungdomsleder, Eliteudvalgsformand og sportskoordinator. I denne samarbejdsrelation kender man de største talenter på vej frem i discipliner, og man kender til den nationale elite i hver enkelt disciplin. På kvindeside og på herreside. Eliteudvalgsformand og sportskoordinator udgør den sportslige ledelse af Talent- og Elitecentre. De samarbejder med Ungdomsleder, Turneringsleder og med disciplinudvalgsformænd, vedrørende sportsligt fokus, tiltag og beslutninger på talent- og elitearbejde i unionen. Den sportslige ledelse i DDBU, samt Eliteudvalget, de har overblikket over og ansvaret for, hvordan træningsforhold, klubforhold, konkurrenceforhold og udviklingsforhold er, for de spillere i DDBU, unionen kunne have interesse i at udvikle og dygtiggøre som billardspillere..

9 Rollefordeling Eliteudvalgsformand og sportskoordinator skal medvirke til, at der etableres talentcenter trænere, som laver træning af talenter og elitespillere på Talent- og Elitecentre Eliteudvalgsformand og sportskoordinator skal medvirke til, at der etableres talentcenter trænere, som laver træning af talenter og elitespillere på Talent- og Elitecentre Udpegede talentcenter trænere kunne stå for træningssamlinger, og kunne arbejde med den enkeltes evne med at arbejde med kortsigtede og langsigtede målsætninger. Ligesom arbejde med at fastholde den enkelte i træningsplaner og i mulig justering i teknik, spilleforhold og i highperformance forløb. Samt give relevant sparring og support til den enkelte spiller. Derudover samarbejde med Ungdomsleder og Eliteudvalgsformand om, hvordan vi udvikler de mest lovende ungdomsspillere til at tage springet til seniorspillere. Udtagelse af spillere til forløb i Talent- og Elitecentre foretages af DDBU s sportslige ledelse, i samråd med Ungdomsleder m.m. Evaluering af spilleres forløb i Talent- og Elitecentre foretages og uddelegeres af DDBU`s sportslige ledelse. Udtagelse til internationale turneringer foretages efter vedtaget model i DDBU

10 Sportslig ledelse Eliteudvalgsformanden og sportskoordinator har primært fokus på de opstarts- og udviklingsforløb vi kommer til at etablere på de enkelte centre. Herunder handleplaner, samarbejdsforhold til centre, samarbejdsforhold til DDBU personer og evalueringsforløb på tiltag. Økonomiforhold aftales med FU/DDBU bestyrelse. Eliteudvalgsformanden har ansvaret for en mulig rød tråd i arbejdet med talenter og elitespillere, og refererer til DDBU bestyrelsen. DDBU formanden og Eliteudvalgsformand har det overordnede overblik over arbejdet med at implementere en Talent- og Eliteplansstrategi, i samråd og i dialog med DDBU bestyrelse. Eliteudvalgsformanden er i unionens Talent- og Eliteplansstrategi, den person fra DDBU organisationen, der sportsligt får defineret og indplaceret DDBU spillere i afgrænset eliteområde og kategorisering. Dette kunne være i en sammenhæng med Team Danmark benævnelse: Talentatleter, Team Danmark atleter, Eliteatleter og Verdensklasseatleter. Sportskoordinator samarbejder med Eliteudvalgsformand omkring opgaver til DDBU Talent- og Eliteplansstrategi, og koordinerer og medvirket til at få sat struktur på konkrete opgaver og forløb i Talent- og Elitecentre. Ungdomslederen er med i Eliteudvalget, og har primært ansvar for overblikket over juniorspillere med talentpotentiale og elitepotentiale. Videregiver relevant information om spillere og kan have forældrekontakt. Pool formand og Snooker formand har overblikket over eliten i disciplin. Samt overblikket over, hvordan det ser ud med talentmassen. Det formidles videre i rette sammenhæng og i samarbejdsrelationer.

Bilag 2. Samarbejdsaftale imellem DDBU og Talent- og Elitecenter Grøndal om etablering og støtte

Bilag 2. Samarbejdsaftale imellem DDBU og Talent- og Elitecenter Grøndal om etablering og støtte Bilag 2 Samarbejdsaftale imellem DDBU og Talent- og Elitecenter Grøndal om etablering og støtte Talent- og Elitecenter i 3-bande carambole Billardklubben Grøndal og Den Danske Billard Union Billardklubben

Læs mere

DDBU Talent- og Elitestrategiplan: Mission: Vision: Den Danske Billard Union ønsker på talent- og eliteområdet:

DDBU Talent- og Elitestrategiplan: Mission: Vision: Den Danske Billard Union ønsker på talent- og eliteområdet: Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 20 82 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union

Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union December 2017 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

Resultater/effekt af sporet november 2017

Resultater/effekt af sporet november 2017 STRATEGIAFTALE FOR DEN DANSKE BILLARD UNION 27. NOVEMBER 2017 Den strategiske aftale er baseret på forbundsanalyse, SUMO analyse og de godkendte strategiske spor. Strategiaftale 1-2017 Hvilket strategisk

Læs mere

Den Danske Billard Union Juni 2015

Den Danske Billard Union Juni 2015 Den Danske Billard Union Juni 2015 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan

Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten. DDBU s Strategiplan Sammen skaber vi fremtiden for billardsporten DDBU s Strategiplan 2019-2023 Indledning Den Danske Billard Union har fastlagt en visions- og strategiplan for 2019 til 2023, som sammen med DIF Strategiplan

Læs mere

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Indledning I Dansk Skytte Union arbejder vi for at skabe et professionelt træningsmiljø for skytter, der ønsker at dygtiggøre sig og har ambitioner om at konkurrere

Læs mere

DDBU ÅRSMØDE Dansk billards fremtid og udvikling. Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014

DDBU ÅRSMØDE Dansk billards fremtid og udvikling. Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014 DDBU ÅRSMØDE 2016 Dansk billards fremtid og udvikling Oplæg på Temamøde af DDBU formand Flemming B. Knudsen Opfølgning DDBU`s Strategiplan 2014 FORMANDSPERSPEKTIVET Politisk program 2015-2020 DIF DDBU

Læs mere

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN Følgende er de overordnet målsætninger for en samlet K- afdeling. Perioden er sat til 4 år og følger en olympisk periode. Målsætninger for de enkelte hold findes under beskrivelsen

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

Projekt Indledning: Projektbeskrivelse af Projekt 2019

Projekt Indledning: Projektbeskrivelse af Projekt 2019 Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Gældende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 8. september 2017

Referat af bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 8. september 2017 Referat af bestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand den 8. september 2017 Deltagere: Flemming B. Knudsen, Michael B. Nielsen, Erik Søndergaard, Jan Mortensen, Kent Rifbjerg Erichsen, Marianne Mortensen,

Læs mere

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi

Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi Dansk Taekwondo Forbunds Talent- og Elitestrategi 2019-2024 Opdateret d. 1.1.2019 Glædende d. 1.1.2019 Formål Dansk Taekwondo Forbunds sportslige strategi har til formål at beskrive de definitioner, målsætninger

Læs mere

Synlighed DBBU s strategiplan

Synlighed DBBU s strategiplan Synlighed DBBU s strategiplan Den Danske Billard Union 1 Hvor befinder billardsporten sig om 5 10 år? For at DDBU skal fremstå stærkere og mere moderne, er det nødvendigt, at der arbejdes målrettet med

Læs mere

Struktur oplæg kamp Struktur oplæg 2009

Struktur oplæg kamp Struktur oplæg 2009 Struktur oplæg kamp ca.6.000 medlemmer ca. 500 kamp udøvere ca. 75 Talenter ca. 15 på landshold ca. 5 i International klasse Struktur Klub Klub Klub Klub Klub Klub Klub Klub Klub Talent center Talent center

Læs mere

Parasport Danmarks elitekoncept

Parasport Danmarks elitekoncept Parasport Danmarks elitekoncept 2017-2020 Udarbejdet af Parasport Danmarks Eliteidrætsudvalg Parasportens elitekoncept 2017-2020 Nærværende elitekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde November 2017 via Skype kl

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde November 2017 via Skype kl DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 05-2017 27. November 2017 via Skype kl. 18.00 20.15 Deltagere: Flemming Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen

Læs mere

Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016. Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber

Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016. Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber Den Danske Billard Union Nummer 10 December 2015 POOLCUP 2016 Danmarks største 8-ball pool-stævne for skoler, fritids- og ungdomsklubber DELTAG I REGIONALE STÆVNER OG LANDSSTÆVNE STÆVNERNE ARRANGERES AF

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

Projekt DBU Børne- og Ungdomskonsulent

Projekt DBU Børne- og Ungdomskonsulent Projekt DBU Børne- og Ungdomskonsulent 16.01.08 Fra leg til landshold 1 Det er projektets formål at styrke klubudviklingen, så klubberne fremover er endnu bedre til at imødekomme spillernes ønsker og behov

Læs mere

Niels Nüchel Udviklingskonsulent (NN) Kent Erichsen Suppleant (KE) Tonny Carlsen Suppleant (TC)

Niels Nüchel Udviklingskonsulent (NN) Kent Erichsen Suppleant (KE) Tonny Carlsen Suppleant (TC) Referat fra BM 02-15 Dato: 22. juni Sted: Villa Gulle - Nyborg Tid: 18.30-24.00 Flemming B. Knudsen Formand (FBK) Michael B. Nielsen Næstformand (MBN) Niels Chr. Kjær Kasserer (NCK) Tage Lauridsen Formand

Læs mere

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Nummer 2 Februar DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS

Nyhedsbrev. Læs om: Den Danske Billard Union. Nummer 2 Februar DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS Den Danske Billard Union Nummer 2 Februar 2019 Læs om: - DIALOGMØDER - NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN - VM 3-BANDE RANDERS - DIF OG DGI'S FORENINGSPULJE - NYT FRA DDBU - POOLCUP 2019 Dialogmøder Den Danske

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for EGIF Badminton Klubudvikling Centrale spørgsmål: Hvad gør Fe. Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram)

Læs mere

XXXXXXX HOVEDLINJER

XXXXXXX HOVEDLINJER XXXXXXX HOVEDLINJER 2021-2024 VI STÅR BAG DE DANSKE ATLETER Team Danmark Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 Telefax: +45 43 26 25 55 E-post: post@teamdanmark.dk Internet:

Læs mere

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund 1 Rammerne for landsholdsarbejdet Hovedbestyrelsen har vedtaget Eliteplan 2013-16 Eliteplan 2013-16 Målsætninger for landsholdsarbejdet Struktur for elitearbejdet

Læs mere

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON 1. Erfaringer med talent- og elitearbejde i klubben Hvad har klubben gjort indenfor talent- og eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusér på fakta) List tingene i punktform. Hvad har

Læs mere

AGF Talentsamarbejde

AGF Talentsamarbejde AGF Talentsamarbejde AGF Talentcenter - lokalt AGF TALENTCENTER AGF TALENTCENTER Indhold Vision, definition, mål og handlingsplaner Etiske regler AGF Talentcenter-model Forpligtelser og krav til et AGF

Læs mere

Fra defensiv til offensiv. - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år

Fra defensiv til offensiv. - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år Fra defensiv til offensiv - Om talentudvikling i dansk idræt de seneste 10 år Fra defensiv til offensiv talentudvikling Fra at værne talenter mod eliteidræt, til at guide talenterne ind i eliteidrætten

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Skolebillardturnering.

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Skolebillardturnering. N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 1 Februar 2014 Nyt fra DDBU Regionalmøder i 2014 Fyraften-/regionalmøder: 12. februar 2014 Idrættens Hus 13. februar 2014 Sakskøbing BK (se mere på side

Læs mere

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet Processen Efterår 2014 Dialogmøder om talentarbejdet med LU Efterår 2014 Åbent dialogmøde om talentarbejdet Januar/februar 2015 2 workshops (kl. 10-16) udarbejdelse af talentpolitik og strategi Høringsproces

Læs mere

Danmarks Brydeforbunds implementeringsplan for ATK 2014-2016

Danmarks Brydeforbunds implementeringsplan for ATK 2014-2016 Baggrund Dansk brydning er kendetegnet ved at være for resultatorienteret i præpubertet og pubertet i stedet for udviklingsorienteret. Der sker en for tidlig specialisering. Og dette ud fra meterlæreprincippet.

Læs mere

Strategi for DPF s Eliteudvalg

Strategi for DPF s Eliteudvalg Strategi for DPF s Eliteudvalg 2019-2020 Strategisk spor: Talentudvikling Vi vil skabe træningsmiljøer, hvor vores talenter får de bedst mulige betingelser for at nå deres fulde potentiale og i sidste

Læs mere

Danmarks Sportsdanserforbund Elite- &Talent Politik Standard/Latin ( )

Danmarks Sportsdanserforbund Elite- &Talent Politik Standard/Latin ( ) Formål At skabe et elite- og talentmiljø i Danmarks Sportsdanserforbund. At skabe sportslige resultater på højt internationalt niveau. At skabe fremadrettede planer og mål for den enkelte danser, såvel

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

FORSLAG TIL NY STRUKTUR. af Unionsstyrelsen (14. februar 2017)

FORSLAG TIL NY STRUKTUR. af Unionsstyrelsen (14. februar 2017) FORSLAG TIL NY STRUKTUR af Unionsstyrelsen (14. februar 2017) ORGANISATION 2017 Repræsentantskabs møde Unionsstyrelsen Aktiviteter Uddannelse og Udvikling Foreninger og Forbund Sekretariat Talent og elite

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 8. december februar Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 8. december 2016 27. februar 2017 Ledelsesresumé NEC Arbejdsgruppen, der er nedsat af Team Danmark og DIF, har 17. februar 2017 færdiggjort sin rapport, som beskriver det

Læs mere

Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2

Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2 Bestyrelsen... 2 Eliteudvalget... 3 Medlemmer... 3 Opgaver... 5 Formand for eliteudvalg... 5 Elitesektioner... 5 Opgaver...

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Roskilde Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Roskilde Kommune. Parterne som

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og [X-]Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i [X-]Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Klubtrænerens rolle. Klubtrænerseminar Marts Dansk Svæveflyver Union

Klubtrænerens rolle. Klubtrænerseminar Marts Dansk Svæveflyver Union Klubtrænerens rolle Klubtrænerseminar Marts 2019 Dansk Svæveflyver Union Kvalitet i sporten Samfundet (vore medlemmer) forventer mere kvalitet i sporten Hvad er kvalitet i svæveflyvning? Antal flyvetimer

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden

Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden Samlet frafald i aldersgruppen må ikke overstige 150 medlemmer. [Indskriv 2. resultatmål

Læs mere

Organisering af elitearbejdet

Organisering af elitearbejdet Talentudvikling 1 Organisering af elitearbejdet Elitecenter Orientering Senior Verdensklassegruppen U23 gruppen Elitegruppen Talentcenter Junior Klubber U20 gruppen U18 gruppen 2 DOFsTalentudvikling Den

Læs mere

Bilag 1: Team Danmarks operationelle mål for perioden

Bilag 1: Team Danmarks operationelle mål for perioden Bilag 1: Team Danmarks operationelle mål for perioden 2017-2020 Kerneopgaver Resultatmål Operationelle mål 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Rammer og vilkår for atleter og den sportslige ledelse. Team Danmark

Læs mere

ELITE- TALENTARBEJDE Vers. 3 INDSATSOMRÅDER

ELITE- TALENTARBEJDE Vers. 3 INDSATSOMRÅDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND TEAM DANMARK ELITE- TALENTARBEJDE 2016-2020 Vers. 3 INDSATSOMRÅDER INDLEDNING ET FÆLLES GRUNDLAG FOR EN STRUKTURERET INDSATS DIF og Team Danmark har fokus på samarbejde med henblik

Læs mere

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige Team Danmark og Svendborg Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Svendborg Kommune. Parterne som

Læs mere

Punkt 2 Elitekommune - status på implementering af handlingsplanen for aftalen med Team Danmark

Punkt 2 Elitekommune - status på implementering af handlingsplanen for aftalen med Team Danmark Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 26-09-2017 Eliteidrætsrådet - 26-09-2017 26.09.2017 kl. 17:00 Mødecenter C - lokale 32 på Ballerup Rådhus Deltagere Jesper Würtzen

Læs mere

Resultater/effekt af sporet

Resultater/effekt af sporet INDSTILLING AF STRATEGIAFTALE FOR DANSK STYRKELØFT FORBUND Den strategiske aftale er baseret på forbundsanalyse, SUMO analyse og de godkendte strategiske spor. For hvert strategisk spor skal felterne udfyldes.

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

DDBU dialogmøder 2018

DDBU dialogmøder 2018 DDBU dialogmøder 2018 Oplæg DDBU formand Flemming Busk Knudsen Udvikling af DDBU igennem strategiarbejde og samarbejdsrelaaon Al klubberne Hvor er DDBU på vej hen med sit strategiske arbejde, og hvilke

Læs mere

IDRÆTSPOLITIK - I.H. AALBORG Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg

IDRÆTSPOLITIK - I.H. AALBORG Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg IDRÆTSPOLITIK - I.H. AALBORG Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg 1 SIDE 1 SIDE 2 SIDE 3 MÅLSÆTNING KATEGORISERING I.H. AALBORG TILBYDER UDØVERENS FORPLIGTIGELSER MÅLSÆTNING Målet med I.H. Aalborgs

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 29. AUGUST 2013 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 29. AUGUST 2013 I BRISTOL REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 29. AUGUST 2013 I BRISTOL Deltagere: Jan Mortensen TU-leder og repr. for eliteudvalget (JM) Jan Winther (JW) Sv. Aage Hansen (SVH) Jan Bemmann (JB) Karsten Jørgensen (KJ)

Læs mere

---------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------- DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Referat fra Bestyrelsesmøde 01-2014 19. Februar 2014 Kl. 17.30 i Idrættens Hus Deltagere fra bestyrelsen: Mikael Toft (MT) Formand

Læs mere

BAT i Ballerup BTK. Klubbens vision for ungdommen

BAT i Ballerup BTK. Klubbens vision for ungdommen BAT i Ballerup BTK Med henblik på at kunne tilbyde klubbens unge og lovende talenter bedst mulige træningsbetingelser samt sikre en kontinuerlig fødekæde, har vi i Ballerup BTK igangsat et certificeringsprojekt

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2015-2016 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

DANMARK SOM RUGBYNATION

DANMARK SOM RUGBYNATION DANMARK SOM RUGBYNATION DAGSORDEN Kort omkring strategiprocessen med DIF Den strategiske plan i detaljer Hvordan sikrer vi bedst muligt samarbejdet og ejerskab med klubberne Dialog PASSION SAMMENHOLD RESPEKT

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

Den Danske Billard Union

Den Danske Billard Union Kursuskatalog 2012/2013 Side 2 Forord vil med dette kursuskatalog gerne være med til at højne standarden inden for dansk billard. Det være sig inden for: foreningsledelse billardinstruktion, klubinstruktion,

Læs mere

Den politiske rammesætning for DS Sports- og Talentnetværk

Den politiske rammesætning for DS Sports- og Talentnetværk Den politiske rammesætning for DS Sports- og Talentnetværk Indledning Med en relativ beskeden talentmasse og stort behov for at udvikle en større gruppe af talenter med elitepotentiale, er det nødvendigt

Læs mere

Der sker udvikling og formidling af sportsvidenskab om talentrekruttering, talentidentifikation

Der sker udvikling og formidling af sportsvidenskab om talentrekruttering, talentidentifikation 1. juli 2013 Notat om rolle- og ansvarsfordeling mellem Danmarks Idrætsforbund, specialforbund og Team Danmark vedr. talentrekruttering, -identifikation og - udvikling. 1. Indledning og baggrund International

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Kursusplan for efteråret 2013 Her kan du se hvilke kurser DDBU tilbyder i samarbejde med Kraftcentrene.

Kursusplan for efteråret 2013 Her kan du se hvilke kurser DDBU tilbyder i samarbejde med Kraftcentrene. Kursusplan for efteråret 2013 Her kan du se hvilke kurser DDBU tilbyder i samarbejde med Kraftcentrene. Hj.B.K Kurser i Asaa Billard Klub Begynderinstruktion Er du ny billardspiller. Har du et snit mellem

Læs mere

Målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF

Målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF 2007-10-28 1 af 7 ver.3 Nedenfor er beskrevet målsætninger og retningslinier for elite- og talentudviklingen i DSqF. Aktuelle mål DSqF har et internationalt eliteperspektiv og vil være blandt de bedste

Læs mere

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk (

Eliteidrætsrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Meddelelser. Beslutning. Published on Ballerup.dk ( Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 Eliteidrætsrådet - 18-04-2017 18.04.2017 kl. 17:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Tom Schiermer

Læs mere

HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub

HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub HANDLINGSPLAN ATK Udviklingsklub Klubbens navn: Klubbens værdigrundlag for børn og unge Vi vil gerne være en klub: Hvor unge føler sig velkomne og nødvendige for klubbens virke, og hvor unge forsætter

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 150.000 kr. Projekt: Udvidet elitesatsning

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde August Hotel Nyborg Strand kl. 18.

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde August Hotel Nyborg Strand kl. 18. DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 04-2018 27. August Hotel Nyborg Strand kl. 18.00 Deltagere: Flemming B. Knudsen FBK Formand Michael B. Nielsen

Læs mere

TeamGym-landshold 2015-2016

TeamGym-landshold 2015-2016 TeamGym-landshold 2015-2016 Indholdsfortegnelse Forpligtelse 3 Vision 3 Målsætning 3 Begrebsafklaring 3 Organisering 4 Landshold og Juniorlandshold 4 Elitesektionen (TG-ES) 4 Prioritering af hold 4 Økonomi

Læs mere

- - - - - - Roskilde Roklub 2013-16 Hvad har det betydet I har arbejdet med intern trænerudvikling Arbejder I efter principperne i ATK, hvis ja hvordan I hvor mange af årene har I taget medaljer ved DM

Læs mere

Vision for Næstved Sportscollege

Vision for Næstved Sportscollege Vision for Næstved Sportscollege Næstved Sportscollege (NSC) drives i fællesskab mellem en række idrætsklubber og uddannelsesinstitutioner hjemmehørende i Næstved Kommune. Formålet med etablering af sportscollege

Læs mere

Indholdsfortegnelse Forpligtelse Vision Målsætning Begrebsafklaring Organisering Prioritering af hold Økonomi Vidensdeling Kommunikation

Indholdsfortegnelse Forpligtelse Vision Målsætning Begrebsafklaring Organisering Prioritering af hold Økonomi Vidensdeling Kommunikation TeamGym-landshold 2015-2016 Indholdsfortegnelse Forpligtelse 3 Vision 3 Målsætning 3 Begrebsafklaring 4 Organisering 4 Landshold og Juniorlandshold 4 Elitesektionen (TG-ES) 5 Prioritering af hold 5 Økonomi

Læs mere

Velkommen til dialogmøde

Velkommen til dialogmøde Velkommen til dialogmøde Primære indsatser for udviklingskonsulenten Udarbejdelse af rekrutterings- og fastholdelsesstrategi, som forankres politisk og organisatorisk i 2018-2021. Udarbejdelse af et koncept

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Indlæg vedr. skolereformen

Nyhedsbrev fra DDBU. Indlæg vedr. skolereformen N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 7 Oktober 2014 Indlæg vedr. skolereformen Analyse af mulighederne og udfordringerne for samarbejde imellem folkeskoler, fritidsordninger og billardklubber,

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december 2018 Ledelsesresumé Dual Career Team Danmark har udpeget 41 Team Danmark-uddannelsespartnere blandt 57 modtagne ansøgninger fra ungdomsuddannelsesinstitutioner

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI BUESKYDNING DANMARK STRATEGI 2018-2021 1 Indhold Forord... 03 Hvorfor strategi... 05 De 4 strategispor... 06 Økonomi... 10 DIF indstilling... 12 Foto: Dam-Hansen, Lars Møller, Bueskydning Danmark. 2 Forord

Læs mere

Ny formand og nye visioner for dansk billard

Ny formand og nye visioner for dansk billard Ny formand og nye visioner for dansk billard Jeg vil indlede denne artikel med at takke for valget og takke for tilliden, da jeg på Årsmødet d. 6. juni 2015 blev valgt af forsamlingen til ny formand for

Læs mere

FLOORBALL. Talentprojekt. Dansk Floorball Unions. Hæftet er udviklet i samarbejde mellem:

FLOORBALL. Talentprojekt. Dansk Floorball Unions. Hæftet er udviklet i samarbejde mellem: FLOORBALL Talentprojekt Dansk Floorball Unions Hæftet er udviklet i samarbejde mellem: Baggrund for talentprojektet Floorballsporten har gennem de seneste 5 år oplevet en markant medlemstilgang af spillere

Læs mere

Partnerskabsaftale. Et udviklingsmiljø med fokus på svømmere i alderen år.

Partnerskabsaftale. Et udviklingsmiljø med fokus på svømmere i alderen år. Partnerskabsaftale Dansk Svømmeunions Sportsafdeling og [partnernes navne], herefter partnerne, er blevet enige om denne partnerskabsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for international high

Læs mere

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan

Danmarks Brydeforbund- Eliteplan Danmarks Brydeforbund- Eliteplan 2016-2020 1. Indledning Danmarks Brydeforbund har en målsætning om hvert år at have brydere i medaljekampe ved EM, VM og OL (top 6). I den nuværende situation har vi 1

Læs mere

!!!!!!!!!!! Allan!B.!Grønkjær! Sportschef!!!!!!!!! www.bueskydningdanmark.dk! sportschef@bueskydningdanmark.dk!

!!!!!!!!!!! Allan!B.!Grønkjær! Sportschef!!!!!!!!! www.bueskydningdanmark.dk! sportschef@bueskydningdanmark.dk! AllanB.Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk BueskydningDanmark Elite4ogtalentudvikling201542020 BeskrivelseafindsatsogstrategiforBueskydningDanmarkfrastorsamlingtillandshold

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej mod 1 klub Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2015 2017 På vej mod 1 klub Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Kolding Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Kolding Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Strategi Dansk Volleyball Forbund

Strategi Dansk Volleyball Forbund Strategi Dansk Volleyball Forbund DVBF s strategier vedtages på repræsentantskabsmødet i overensstemmelse med DVBF s loves 12. I DVBF s loves 1 er Dansk Volleyball Forbund defineret som en sammenslutning

Læs mere

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union Nummer 9 November DM 10-ball for juniorer Guld til Andreas Madsen, sølv til Christoffer Lentz, Bronze til Andreas Bønnelykke og Jeppe Thyde Nyt fra DDBU "Billardens dag i Danmark"

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT

DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT DEN DANSKE BILLARD UNION Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus, 2605 Brøndby REFERAT Bestyrelsesmøde 05-2013 8 og 9. November 2013 Scandic Hotel -Hvidovre Deltagere fra bestyrelsen: Mikael Toft (MT) Formand

Læs mere

ELITE SPORT GREENLAND STRATEGI 2020

ELITE SPORT GREENLAND STRATEGI 2020 STRATEGI 2020 2 ELITE SPORT GREENLAND STRATEGI 2020 3 INDLEDNING Elite Sport Greenland (ESG) er en selvejende institution til fremme af grønlandsk eliteidræt og har til formål at fremme internationaliseringen

Læs mere

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg

Handlingsplan for DPF s eliteudvalg Handlingsplan for DPF s eliteudvalg 2013-2014 Vision At højne niveauet i den danske petanquesport At skabe stadig bedre resultater for Danmark og stabilisere sig i Europas top 10 Eliten skal være DPF s

Læs mere

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg

DHIF s støttekoncept udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 udarbejdet af DHIF s Eliteidrætsudvalg DHIF s støttekoncept 2013-2016 Nærværende støttekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem til De Paralympiske Lege,

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Horsens Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Horsens Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Horsens Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM KOLDING IF FODBOLD UNGDOM ELITE 1 Indledning Organisering af Kolding IF Fodbold Dette hæfte har til formål at skabe transparens ift. klubbens samlede organisation,

Læs mere