Bestyrelsens beretning for 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for 2016"

Transkript

1 Generalforsamling i HEI-Tennis torsdag, den 23. februar 2017 kl. 19 i HEIs lokale i Skæringhallen. Bestyrelsens beretning for 2016 På selve standerhejsningsdagen, den 24. april viste det danske aprilvejr hele repertoiret med slud, hagl og solskin, så heldigt at vores nye flotte udestue var blevet færdig og stor nok til at rumme de fremmødte! Vores hovedsponsor, Danske Bank, Center Øst med udvalgt personale stillede som sædvanligt op og sørgede for top-forplejning. Dog måtte vi undvære chefen, Bo Dall-Hansen, som fyldte år samme dag! Der blev ikke spillet tennis, men hygget indendørs, og vejret forblev så koldt, at vi måtte holde banerne lukkede april måned ud, og dermed også på Tennissportens dag, lørdag, den 30. april. Det var ellers ærgerligt, da TV 2 ringede til undertegnede og gerne ville være kommet forbi vores anlæg og lave et indlæg samt høre mere om bl.a. vores Herremad-klub, som var blevet optaget i Dansk Tennis Forbunds Vidensbank som en god idé til tennisklubber. Man kan læse om dette på linket: TV 2 ville gerne komme forbi HEI-Tennis ved en anden lejlighed, så måske kan vi lokke dem til at komme på Tennissportens dag i 2017, som er lørdag, den 29. april! Vort medlemstal steg heldigvis i 2016 til 401 mod 356 i 2015, men det er stadig under de 450 medlemmer, som vi har haft i årene fra 2003 til og med 2013, men vi håber, at vi ved fælles hjælp kan nå op på de 450 igen! Særlige tiltag for at få flere medlemmer: Skoletennis. Igennem mange år har elever fra såvel Skæring Skole som Sølystskolen valgt tennis som deres valgfrie sportsgren, og i 2016 havde vi 9. klasser fra Skæring Skole, som kom og spillede fire tirsdage fra kl , og det kunne lade sig gøre, fordi deltagerne på tirsdagsformiddagsholdet var så imødekommende at flytte deres faste banetid fra kl til Rigtigt dejligt, at vores medlemmer er positive overfor vores tiltag med at få unge til at spille tennis! Vi skylder også stor tak til idrætslærerne Lone Frost og Espen Hokland fra Skæring Skole for godt samarbejde. Endvidere Kirsten Petersen og Sofie, ligeledes fra Skæring Skole, som også kom med de sidste to 9. klasse elever, og her måtte vi have hjælp fra Jane Hansen og Carl Langgaard til at få plads til dem fra kl fire torsdage, og det lykkedes også, så tak til torsdagsholdet og ikke mindst holdkaptajnerne! Sølystskolens 7. klasser var også på banen, og her var det idrætslærer Kåre Kiel Simonsen, som igen bragte de unge ud til HEI-Tennis.

2 En medvirkende årsag til, at de unge fra skolerne vælger tennis som deres valgfrie sport er nok, at mange børn i hele området har været med på tennisskoler, spiller eller har spillet tennis i HEI, og de har haft en god oplevelse og vil gerne vise klubben frem og være med til at lære deres klassekammerater at spille tennis. Tennisintroduktion for alle fra 6 år og til +80. Vi havde udvidet Dansk Tennis Forbunds introduktionstilbud om at lære at spille tennis for 200 kr. til at omfatte alle fra 6 år og til +80, og hos de voksne var det Kaja og Torben Hansen, som var tovholdere, og de sørgede på bedste vis for, at alle deltagerne blev glade for at spille tennis i vores klub, og samtlige meldte sig efterfølgende ind i klubben. For juniorerne var det en prøveordning, hvor de børn, som tilmeldte sig introduktionstilbuddet fik undervisning sammen med vores øvrige juniorer, så de med det samme blev integreret i junior-gruppen, og så må vi blot håbe på, at de har fået lyst til at melde sig ind og spille igen i år, og det vil vi selvfølgelig følge op på! Faste arrangementer: Juniorer: Juniortræningen foregik tirsdag og torsdag fra kl , og trænerne var alle vores unge trænere, som enten er færdige som trænere eller under uddannelse: Frederik Dalsager, Justas Stapolionis, Sidsel Dahl Pehrson, Thea Dahl Pehrson, Michaela Lukakova, Sigrid Ørum, Peter Nüssler og Jens Neumann. Det har været en succes at samle alle børnene på det samme tidspunkt, og konceptet vil efter ønske fra mange af juniorerne sikkert blive udvidet med tilbud om ekstra træning 1 2 timer om ugen. Dejligt, hvis vi igen kan få opbygget en stor juniorafdeling, som vi havde engang, og med den dygtige unge trænerstab, som vi har nu, ser det positivt ud! Tennisskole I 2016 blev der kun afholdt én tennisskole, i uge 27, da den sidste uge af sommerferien var optaget af DM for Danske Tennis Veteraner. Tennisskolen i uge 27 blev som sædvanligt en stor succes og med mere end 45 deltagere! Seniorer: Lørdagsmændene og Søndagsdamer Disse to faste arrangementer kører fint, takket være gode tovholdere, Tom Kjeldsen og Kaja Hansen, som også sørger for det sociale aspekt. Formiddags-tennis Alle vores formiddagshold kører godt takket være de trofaste tovholdere, Børge Jensen, mandag, Henning Christensen, tirsdag, Kaja Hansen onsdag og Jane Hansen og Carl Langgaard om torsdagen samt fredagsholdet med Karin Kjær.

3 Der kan være 30 på et hold, og er der flere, bliver de skrevet op på ventelisten og kommer med, når der er afbud fra nogen på holdet. Det er af rent praktiske årsager, at vi er nødt til at gøre det på denne måde. Mandags-mix Takket være Christel Ebsen som tovholder for mandags-mix samt gode hjælpere, kan vi glæde os over, at Mandags-mix igen er blevet et eftertragtet arrangement, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med som et fast tilbud, ligeledes at der den sidste mandag i hver måned afsluttes med fælles grill-middag. JTU ambassadørbesøg Den 13. maj havde vi vort årlige besøg af JTU-ambassadørerne Lars Elkjær og Niels Rokkjær, og som altid var der god tilslutning. Gitte Skov sørgede for god forplejning, og der er allerede sat dato på arrangementet i 2017, som bliver fredag, den 19. maj! Tøse- og herretræf blev afviklet henholdsvis 17. og 10. juni. Tøsetræffet gik godt, men måske savner mændene stadig den gamle model med, at damerne opvarter herrerne til Herretræf og omvendt! Særlige arrangementer i klubben: Jyske Mesterskaber for juniorer HEI-Tennis var igen værter for Jyske Mesterskaber, og i 2016 blev det med de indledende kampe for U 10 piger og -drenge, og det fandt sted søndag, den 29. maj fra kl , og vi var heldige med godt vejr og supergod stemning på anlægget med besøg af mange børn, forældre og trænere fra hele Jylland samt heldigvis også mange af vores egne medlemmer kom og kikkede på! Alle vores unge trænere var med som hjælpere til at assistere med at tælle, dømme, hvis der var brug for det samt til at skrive resultater ned. Dejligt, at vores trænere altid siger ja til at yde en frivillig indsats i klubben, når de bliver spurgt! DM for Danske Tennis Veteraner Det helt store arrangement i HEI-Tennis i 2016 var værtskabet for DM for Danske Tennis Veteraner, som fandt sted i uge 31 fra søndag, den 31. juli til og med lørdag, den 6. august. Der var 170 deltagere fra hele landet, dog flest fra Sjælland. Gitte Skov sørgede for udsøgt god forplejning alle dagene sammen med udvalgte hjælpere, og der tales stadig om Gittes lækre mad hos Danske Tennis Veteraner samt ikke mindst den venlighed, som de blev mødt med i HEI og vores hyggelige anlæg. Desværre var vejret ikke helt med os, men det lykkedes at få alle kampe afviklet takket være især Torben Hansen, som sammen med dygtige banemænd blandt deltagerne fra Danske Tennis Veteraner fik tørret banerne, så der kunne spilles på dem, og vi er også taknemmelige for, at Risskov Tennisklub var så venlige at stille alle deres baner til rådighed to dage!

4 Tak til alle, som hjalp til med arrangementet, bagte kager og hyggede om gæsterne og endda havde nogle boende! Resultatet blev et overskud på ca kr., og det er rigtigt flot i betragtning af, at alle priser på såvel mad som drikkevarer var særdeles rimelige! Det var et stort arrangement, men glæden over, at det blev særdeles vellykket, opvejer alle anstrengelserne, og vi er stolte af at have kunnet løfte opgaven! Klubfest lørdag, den 28. august Karen Sindberg sørgede endnu en gang for at arrangere en dejlig klubfest, og der var 40 deltagere, som hyggede sig med god mad, levende musik, dans og konkurrencer. Klubmesterskabs- finaledag, lørdag, den 10. september. Klubmesterskaberne blev afviklet som pulje-kampe, og det er en god måde at få spillere til at møde nogle spillere, som de normalt ikke spiller med. Det blev en god finaledag med mange gode kampe, men der kunne være mange flere spillere med, så det må vi gøre noget mere ved i 2017! DTF finaledag lørdag, den 17. september Solen skinnede fra morgenstunden og fra kl. 9 til om aftenen kl. 19 blev der spillet finalekampe. Helle og Rasmus Nikolaisen fra HEI var med i mix-rækken. Der var der deltagere fra hele landet, og aftenen sluttede med en god middag, som turneringsleder Torben Hocksdahl stod for. Et rigtigt vellykket arrangement og vi håber, at der er flere HEI-hold med til finalestævnet i 2017, hvor det igen holdes i HEI lørdag, den 16. september. DGI slutspilskampe samt finaledag den 18. september Der blev kun spillet finalekampe i Herre X, hvor HEI, Hornslet og Aabyhøj deltog, men da der spilles mange kampe på X holdene, tog det alligevel lang tid, og vinderne blev Aabyhøj og med HEI på andenpladsen. DGI har efterkommet forespørgslen fra mange klubber, om at gøre DGI slutspil- og finaledagen til en større begivenhed, og de håber, at HEI igen vil være værtsklub i 2017, den 9. eller 10. september! Standernedtagning Vi holdt standernedtagning lørdag, den 22. oktober, og selv om det småregnede, lykkedes det takket være de mange fremmødte at få hele anlægget lukket ned, og vi kunne afslutte med en god frokost i klubhuset, som Gitte igen var mester for! STOR TAK! Igen til alle, som har bidraget til bygningen af såvel udestuen som terrassen, og især til Flemming Hansen, Ole Eckstrøm, Leif Andersen, Torben Hansen, Keld Christensen, Niels Vig, Lars Jensen, Aage Andersen, Knud Erik Pedersen, Frede Østergaard, Kaj Ole og Elo Jepsen samt damerne, som kom med forplejning, beplantede blomsterkrybben m.m. - og ikke

5 at forglemme Henning Christensen, arkitekten bag, samt ikke mindst Ole Berg, som har doneret det elegante glasværn. Tak til alle vores banemænd, Torben Hansen, Ole Carstensen, Ole Eckstrøm, Poul Erik Pedersen, Henrik Rasmussen og Henning Christensen samt trofaste hjælpere for jeres store engagement i klubbens ve og vel og altid at give en hånd med, når der er brug for hjælp! Vi søger nye banemænd eller folk til et baneudvalg: Poul Erik Pedersen og Henrik Rasmussen har meddelt, at de gerne vil stoppe som banemænd efter mere end 25 års frivilligt arbejde i tennisklubben, så vi vil gerne spørge, om nogle af vores medlemmer har lyst til at indgå i truppen af banemænd, hvor man selvfølgelig kommer på et banekursus og lærer om banepleje foruden at indgå i et hyggeligt team! Dette var beretningen På bestyrelsens vegne Ann Hansen

Generalforsamling i HEI-Tennis torsdag den 28. februar 2013 kl. 19 i Skæringhallens Cafeteria

Generalforsamling i HEI-Tennis torsdag den 28. februar 2013 kl. 19 i Skæringhallens Cafeteria Generalforsamling i HEI-Tennis torsdag den 28. februar 2013 kl. 19 i Skæringhallens Cafeteria Bestyrelsens beretning for 2012. 2012 blev et godt tennisår både for Danmark og for HEI. Vi fik endnu en dansk

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2015

Bestyrelsens beretning for 2015 Generalforsamling i HEI-Tennis mandag, den 29. februar 2016 kl. 19 i HEIs lokale i Skæringhallen. Bestyrelsens beretning for 2015 Endnu et år er gået, og den udendørs tennissæson i 2015 var rent vejrmæssigt

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Generalforsamling i HEI-Tennis torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19 i Skæringhallens Cafeteria

Generalforsamling i HEI-Tennis torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19 i Skæringhallens Cafeteria Generalforsamling i HEI-Tennis torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19 i Skæringhallens Cafeteria Bestyrelsens beretning for 2014. 2014 vil vi især huske takket være det helt usædvanlige flotte vejr, så der

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i HEI-Tennis den 26. februar 2015.

Referat af ordinær generalforsamling i HEI-Tennis den 26. februar 2015. Referat af ordinær generalforsamling i HEI-Tennis den 26. februar 2015. Den årlige generalforsamling blev afholdt kl. 19 i HEIs lokaler i Skæringhallen med 60 deltagere og følgende dagsorden: 1)Valg af

Læs mere

Generalforsamling i HEI-Tennis mandag den 27. feb kl. 19 i Skæringhallens Cafeteria

Generalforsamling i HEI-Tennis mandag den 27. feb kl. 19 i Skæringhallens Cafeteria Generalforsamling i HEI-Tennis mandag den 27. feb. 2012 kl. 19 i Skæringhallens Cafeteria Bestyrelsens beretning for 2011. Sæsonen 2011 begyndte som sædvanligt med, at vore banemænd og frivillige hjælpere

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i HEI-Tennis den 27. februar 2012.

Referat af ordinær generalforsamling i HEI-Tennis den 27. februar 2012. Referat af ordinær generalforsamling i HEI-Tennis den 27. februar 2012. Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæringhallens cafeteria med 51 deltagere og følgende dagsorden: 1)Valg af dirigent 2)Fremlæggelse

Læs mere

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub:

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Formandsberetning Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Klubben har til tider summet af aktivitet med distinkte højdepunkter omkring

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

NTK Generalforsamling torsdag d. 26/3 2015

NTK Generalforsamling torsdag d. 26/3 2015 1. Valg af dirigent Niels Arne kan vi regne med ham? Ref. Niels Arne vælges 2. Formandens beretning Baneklargøring onsdag d.9. april og lørdag d. 12. april REF : Baneklargøring en større omgang. Standerhejsning

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14

Dagsorden: Nykøbing Sj. Tennisklub tæller i dag 20 juniorer mod 16 sidste år, en fremgang på 4, og 84 seniorer mod 98 sidste år mistet 14 Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 19. Oktober 2013 Kl. 11.00 på 1. Salen i klubhuset Der var 10 fremmødte, afbud fra Kristian Sørensen Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Marianne

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Præmiesponsor: Boldsponsor: Spillested: Aars Tennisklub, Sports Alle 6, 9600 Aars tlf. 98 62 47 47

Præmiesponsor: Boldsponsor: Spillested: Aars Tennisklub, Sports Alle 6, 9600 Aars tlf. 98 62 47 47 2013 Præmiesponsor: Boldsponsor: Spillested: Tennisklub, Sports Alle 6, 9600 tlf. 98 62 47 47 Turneringsleder: Kenneth Møller Nielsen, Kong Knuds Vej 3 9600 Tlf. 25 32 01 02 INFORMATIONER Tak til alle,

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Bilag: FORMANDSBERETNING FOR ÅRET 2016/17

Bilag: FORMANDSBERETNING FOR ÅRET 2016/17 Bilag: FORMANDSBERETNING FOR ÅRET 2016/17 Stenløse Tennisklub BERETNING FOR ÅRET 2016/17 De seneste år har vi på Generalforsamlingen kunnet melde om en tilbagegang i medlemstallet. Sidste år var vi 149

Læs mere

NTK Generalforsamling 2016

NTK Generalforsamling 2016 NTK Generalforsamling 2016 Mødereferat fra møde d. 31/3-2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Niels Arne blev foreslået Niels Arne blev valgt. 2. Formandens beretning. Formandens Beretning er i år lagt

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

Medlemsstruktur for HTK I det følgende præsenteres HTK medlemsstruktur.

Medlemsstruktur for HTK I det følgende præsenteres HTK medlemsstruktur. Bestyrelsens beretning til Hadsten Tennisklubs General forsamling 2016 I det følgende gennemgås bestyrelsens beretning for sæsonen 2016 i Hadsten Tennisklub (HTK). Bestyrelsens beretning for sæson 2016

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset

Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/ i klubhuset Referat af Generalforsamling i FTK, den 2/3-2016 i klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent. Jørn Rosborg blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen til generalforsamlingen

Læs mere

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017 JTU s Bestyrelsesberetning Generalforsamling 8. marts 2017 DISPOSITION JTU s aktiviteter i 2016 Medlemsudvikling JTU s bestyrelse og organisering Klubmøder JTU ind i tennislandskabet JTU & DTF Bevæg dig

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Hej alle sammen. Hermed programmet for årets klubmesterskaber. Programmet vil ligge på klubbens hjemmeside

Hej alle sammen. Hermed programmet for årets klubmesterskaber. Programmet vil ligge på klubbens hjemmeside Hej alle sammen. Hermed programmet for årets klubmesterskaber Programmet vil ligge på klubbens hjemmeside www.hareskovbadminton.dk Der kan forekomme ændringer i programmet og disse bliver lagt på hjemmesiden,

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Jutlander Bank Cup 2018

Jutlander Bank Cup 2018 3-mands U6 Mix, U7 Mix & U8 Piger Jutlander Bank Cup 2018 SØNDAG 4. NOVEMBER 2018 61640 os på Jutlander Bank Cup Rosendal Hobro IK Rosendal Fodbold har i samarbejde med Jutlander Bank og Sport 24 fornøjelsen

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

Aars Tennis Klub af 1913

Aars Tennis Klub af 1913 Aars Tennis Klub af 1913 Referat Mødeart: Bestyrelsesseminar Dato: Lørdag den 2. november kl. 9.30 til kl. 17.00 Sted: Deltagere: Afbud: Løkken Poul Erik Pedersen (PEP), Jørgen Jensen (JJE), Lene Bechmann

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

Medlemsnyt September 2017

Medlemsnyt September 2017 Medlemsnyt September 2017 Åbningstider i sekretariatet: Mandag OBS NY TID kl. 13.00 17.00 Tirsdag til torsdag kl. 8.00 16.00 Fredag kl. 8.00 15.00 Lørdag og søndag kl. 8.00 13.00 Åbningstider i proshoppen:

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Referat generalforsamling Team Odder 2013

Referat generalforsamling Team Odder 2013 Referat generalforsamling Team Odder 2013 Søndag d.17.11.2013 Pkt 1 Som dirigent blev Svend Aage Dam valgt Han kunne konstatere, at Generelforsamling var lovligt indkaldt. Pkt. 2 Beretning fra styregruppen

Læs mere

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson!

Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Velkommen til sæsonen 2010 som igen i år bliver en aldeles fremragende sæson! Baneklargøring: Onsdag d. 14. april kl. 18.30: Baneklargøring og rengøring af huset. Alle våbenføre m/k er mødes, gerne med

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Referat. Generalforsamlingen i STK

Referat. Generalforsamlingen i STK Referat Generalforsamlingen i STK onsdag den 24. marts 2010 Referat af generalforsamling i Svendborg Tennisklub 24. marts 2010 1. Valg af dirigent - Gert Henningsen blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

HTK klubnyt. Så starter vintersæsonen 2013-2014. Dette klubnyt indeholder: Oktober 2013

HTK klubnyt. Så starter vintersæsonen 2013-2014. Dette klubnyt indeholder: Oktober 2013 HTK klubnyt Oktober 2013 Så starter vintersæsonen 2013-2014 Dette klubnyt indeholder: Nyt holdmesterskab til HTK side 3 Den daglige træning side 4 De seje piger side 5 Ny sponsor side 6 Mandagsmixafslutning

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

1 Kasper Ravn Bendtsen Kasper Damborg Keld Christensen Kai Ambrosius Kristian Filstrup

1 Kasper Ravn Bendtsen Kasper Damborg Keld Christensen Kai Ambrosius Kristian Filstrup Udfordringsliste HEI tennis 2008 24-04-08 06:17 HEI tennis Udfordringsliste/Rangliste 2008 Kampe p.t.: 0 Placering Herresingle K V T Vuk Tuk Nr Tlf 1 Kasper Ravn Bendtsen 100 22346958 2 Kasper Damborg

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Generalforsamling Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for 2016 3) Regnskab for det forløbne år til godkendelse 4) Forslag til budget,

Læs mere

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB Klubmesterskaberne i er til, for at skabe mere spil samt at være en del af de sociale tilbud i klubben. Klubmesterskaberne skal til enhver tid sikre, at alle uanset niveau herunder begynder, motionist

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Sports Acrobatik Udvalget Søndag den 30. oktober 2016 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

JTU Nyhedsbrev November 2018

JTU Nyhedsbrev November 2018 JTU Nyhedsbrev November 2018 Jysk Mesterskab inde 2019 Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber indendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer,

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 12. september 2014. Dagsorden til BS møde den, 12. september 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 11. april 2014. 2 Evaluering på afholdte turneringer:

Læs mere

DGI Nordjylland Skydning Øst. Landsdelsturneringsprogram 15 meter Riffel 2014-15

DGI Nordjylland Skydning Øst. Landsdelsturneringsprogram 15 meter Riffel 2014-15 DGI Nordjylland Skydning Øst 23. oktober 2014 Teglgårdsplads 1, Niv. 9 9000 Aalborg DGI Nordjylland Skydning Øst Landsdelsturneringsprogram 15 meter Riffel 2014-15 Turneringsprogram samt kontakt- og adresseliste

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Volkswagen Aalestrup. Præmiesponsor: Spillested: Aars Tennisklub, Sports Alle 6, 9600 Aars tlf

Volkswagen Aalestrup. Præmiesponsor: Spillested: Aars Tennisklub, Sports Alle 6, 9600 Aars tlf 2017 Præmiesponsor: Volkswagen Aalestrup Spillested: Aars Tennisklub, Sports Alle 6, 9600 Aars tlf. 98 62 47 47 Turneringsleder: Kenneth Møller Nielsen, Kong Knuds Vej 3 9600 Aars Tlf. 22 23 24 31 INFORMATIONER

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Der var mødt i alt 20 personer. Bo bød velkommen og lavede en hurtig præsentation af bestyrelsen, revisor og suppleanter. 1. Valg

Læs mere

Veteran Turneringsplan - Udendørs 2011. Jyllandsserien Miniveteran. 1.runde: 25/5 kl. 17.00 Horsens - Randers Skive - Ry

Veteran Turneringsplan - Udendørs 2011. Jyllandsserien Miniveteran. 1.runde: 25/5 kl. 17.00 Horsens - Randers Skive - Ry Veteran Turneringsplan - Udendørs 2011 Pulje 17: Jyllandsserien Miniveteran 1.runde: 25/5 kl. 17.00 Horsens - Randers Skive - Ry 2. runde: 8/6 kl. 17.00 TST - Skive Randers - Ry 3. runde: 15/6 kl. 17.00

Læs mere