Ledig? Brug tiden til at blive dygtigere. Husk din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse. 1. halvår 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ledig? Brug tiden til at blive dygtigere. Husk din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse. 1. halvår 2012"

Transkript

1 Ledig? Brug tiden til at blive dygtigere 1. halvår 2012 Husk din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse Har du svært ved at læse/stave? Kontakt os i god tid. Lerpyttervej 52 DK-7700 Thisted Limfjordsvej 95 DK-7900 Nykøbing M Tel Fax kursus@eucnordvest.dk

2 Personbefordring med taxi Start: Kontakt os 25 dags forløb Deltageren kan på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde føre og betjene køretøjet, og er i stand til at vurdere egen og andre trafikanters adfærd og på denne baggrund udføre en sikker og forsvarlig kørsel samt udføre almindeligt forekommende opgaver inden for taxi-, limousine- og sygetransportkørsel med en defensiv kørestil, energirigtigt og i overensstemmelse med færdselslovens bestemmelser. Efter uddannelsen har deltageren erhvervet kørekort kategori B-EP jf. gældende myndighedskrav beskrevet i Færdselsstyrelsens undervisningsplan for køreuddannelse til denne kategori. Deltageren opnår endvidere kvalifikationsbevis til taxikørsel jf. Færdselsstyrelsens Bek. nr. 220 af om Bekendtgørelse om taxikørsel m.v. Adgangsbetingelser: Deltageren skal være fyldt 21 år og have kørekort til kategori B. Efter uddannelsen har deltageren erhvervet kørekort kategori B-EP (erhvervsmæssig personbefordring) samt kvalifikationsbevis til taxakørsel i.h.t. færdselsstyrelsens bekendtgørelse nr. 220 af Bekendtgørelse om taxakørsel. -kursus: Personbefordring med taxi (44780) Gaffeltruck certifikat Start: Vi starter jævnligt hold op 7 dags kursus, der henvender sig deltager over 18 år og som kan fremvise et gyldigt kørekort eller tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort). Indhold: Deltageren lærer at føre og betjene gaffeltrucks og selvkørende gaffelstablere Deltageren lærer at optage og afsætte gods i forskellige højder Samt foretage daglig vedligeholdelse Godstransport med lastbil Start: dags forløb. Deltageren kan føre køretøjet rationelt med hovedvægt på sikkerhed, anvende reglerne og har kendskab til sundhed, færdsels- og miljøsikkerhed, service og logistik mv. jf. Færdselsstyrelsens BEK nr. 337 af 28/04/2008 om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport. Efter uddannelsen har deltageren erhvervet kørekort kategori C jf. gældende myndighedskrav beskrevet i Justitsministeriets BEK nr. 304 af 02/04/2009 om kørekort. -kursus: Godstransport med lastbil (40900)

3 Personbefordring med bus Start: dags forløb. Deltageren kan på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde føre og betjene køretøjet og er i stand til at vurdere egen og andre trafikanters adfærd og på denne baggrund udføre en sikker og forsvarlig kørsel. Efter uddannelsen har deltageren erhvervet kørekort, kategori D-EP jf. gældende myndighedskrav beskrevet i Færdselsstyrelsens undervisningsplan for køreuddannelse til denne kategori, bek. nr. 734 af 06/08/1996. Deltageren kan føre køretøjet rationelt med hovedvægt på sikkerhed, anvende reglerne og har kendskab til sundhed, færdselssikkerhed og miljøsikkerhed, service og logistik jf bek. nr. 337 af 28. april 2008 om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport. Teleskoplæsser med gafler Start: dags kursus Deltagerne kan betjene teleskoplæssere monteret med gafler til løft og transport af forskellige godstyper i.h.t. Arbejdstilsynets regler og kan betjene forskellige varianter af både maskiner og udstyr Deltagerne kan ud fra viden om de forskellige godstyper optage og afsætter disse samt foretage stabling og kan anvende teleskoplæsseren sikkerhedsmæssigt korrekt og under hensyntagen til omgivelserne, til personfærdsel i nærheden af maskinen samt til anvendelse på ikke plant underlag og i snævre passager Deltagerne kan udføre dagligt eftersyn og vedligeholdelse af maskinen samt sikre at lovpligtige eftersyn overholdes både for maskinen og for løftemateriellet -kursus: Personbefordring med bus (40531)

4 Teleskoplæsser med kranfunktion Start: dags kursus Kurset er for dem som har gennemført kurset Teleskoplæsser med gafler Deltagerne kan foretage kranløft med teleskoplæssere, herunder vurdere, planlægge og udføre anhugningsopgaver under hensyntagen til tyngdepunktsplacering og korrekt afsætning og sikring af byrden ud fra et stabilitetssynspunkt. Deltagerne opnår en sådan viden om almindeligt anhugningsgrej, dets mærkning og gældende regler for stropbelastning, sikkerhedsfaktorer, kassationsgrænser og opbevaring, at de kan betjene teleskoplæsseren sikkerhedsmæssigt forsvarligt ved udførelse af kranarbejde. Deltagerne kan endvidere betjene teleskoplæsser med kranfunktion ud fra viden om, hvordan maskinens stabilitet ændres ved løft, udskydning af bom og montering af flyejib, samt ved krøjning. Deltagerne kan desuden fungere som signalmand og dirigere anhugningsog transportprocessen ved hjælp af gældende standardtegn samt kommunikere ved hjælp af radio. Kørsel med vogntog kategori C/E Start: dags forløb. Deltageren kan efter gennemført uddannelse føre vogntog, kategori C/E samt forestå forebyggende vedligehold af vogntog, herunder udbedre mindre driftsfejl. Endvidere udføre fagligt relaterede opgaver under hensyntagen til gældende sikkerheds-, arbejdsmiljø- og forsikringsbestemmelser mv. Arbejdet omfatter korrekt lastning (lastfordeling/-sikring), anvendelse af div. specialudstyr som fx tippe-, vekselog hejselad. Endelig kan deltageren foretage ruteplanlægning iht. gældende køre-/hviletidsbestemmelser, udvælge nødvendige transportpapirer samt anvende diverse mobile kommunikationssystemer. -kursus: Kørsel med vogntog, kategori C/E (45114) Kran, certifikat D Start: dags kursus Kurset henvender sig til dem, der gerne vil være kranfører på lastbilmonterede kraner. Deltageren kan, gennem teori om stabilitetsforhold, krandiagram, opgavetyper, byrder og anhugningsmetoder, udføre alle normalt forekommende arbejdsopgaver med lastbilmonteret kran certifikattype D Deltageren kan indgå i tilrettelæggelse og udførelse af samløft samt foretage af- og påmontering af ekstraudstyr (eksempelvis læssegrab) og dirigere en kranopgave ved hjælp af håndsignaler / selv betjene kranen efter håndsignaler fra tredjemand samt kommunikere via radio Deltageren kan endvidere foretage forebyggende vedligehold af kran og anhugningsudstyr og kender reglerne for eftersyn, anmeldelse og kranjournal mv.

5 IT grundlæggende IT fortsættere Åbent IT-værksted Start: dags forløb, Der tages i høj grad hensyn til dit niveau og dine specielle behov på ITområdet. Du vil få lavet en personlig plan for kurset. Når du har gennemført forløbet, vil du være rustet til selv at bruge mange af de muligheder, som informationsteknologien byder på. Styresystem Tekstbehandling Internet Der vil være mulighed for at arbejde med andre programmer inden for ITområdet. -kurser: brug af PC på arbejdspladsen (45565) jobrelateret brug af styresystemer til PC (44371) indskrivning og formatering af mindre tekster (44349) online kommunikation til jobbrug (45564) effektiv internetsøgning på jobbet (44389) anvendelse af regneark til talbehandling (44343) Start: dags forløb Kurset retter sig mod IT-brugere, der kan begå sig på et grundlæggende niveau. Det kan være kursister, som har taget første del af forløbet, eller kursister som allerede besidder grundlæggende IT-kompetencer. -kurser: anvendelse af præsentationsprogrammer ( 44373) DeskTop Publishing i virksomheden ( 44361) billedredigering i medarbejderens jobfunktion ( 45859) standardisering af virksomhedens dokumenter ( 44350) udarbejdelse og bearbejdning af store tekster ( 40029) grafiske virkemidler til layout i tekst ( 44353) Dynamiske beregninger og diagrammer i etb ( 40775) præsentation af tal i regneark ( 40750) håndtering af data i virksomhedens IT-systemer ( 45563) Sammensæt dit eget forløb. Der er løbende optag i IT-værkstederne i både Thisted og Nykøbing. I IT-værkstederne tilbyder vi uddannelse på både grundlæggende og avanceret niveau inden for IT og økonomi, C5. Der arbejdes flexibelt og individuelt. Den første dag har du en samtale med underviseren om dit behov. Herefter fastlægges, hvad du konkret skal arbejde med. I IT-værkstedet arbejder du som udgangspunkt selvstændigt. Der vil altid være en underviser til stede, som kan vejlede og hjælpe dig, når du har brug for det. Der findes over 30 forskellige kurser i IT-værkstedet.

6 Køkkenliv Grundlæggende hjemmesidekonstruktion Start dags forløb Deltagerne vil lære at fremstille en hjemmeside. Deltagerne vil efter kurset være i stand til at planlægge, fremstille, publicere og vedligeholde hjemmesider i relation til deres respektive formål. Derudover vil vi bl.a. arbejde med digitalfotografering, billedbehandling samt grundlæggende design af tekst og billeder. Kurset vil være praktisk orienteret. Deltagerne skal oprette og arbejde med deres egen hjemmeside gennem hele forløbet. Kurset henvender sig til alle, der gerne vil arbejde med grundlæggende hjemmesidekonstruktion. et grundlæggende kendskab til pc er en forudsætning for deltagelse på kurset. -kurser: Det administrative arbejde ved planlægning og redigering af hjemmesider (44184) praktisk web-opbygning og vedligeholdelse af hjemmeside (44185) Anvendelse af hyperlinkteknik (43872) anvendelse af principper og værktøjer til web redigering (44183) virksomhedens websider tekst og grafik (44186) billedfremstilling i medarbejderens jobfunktion (45910) billedredigering i medarbejderens jobfunktion (45859) Start: dags forløb Kvalificerer til et job i køkken, restaurant, fødevarebutik og lignende. På kurset arbejder vi med viden om mad, hygiejne og hensigtsmæssigt samarbejde. Emner som er meget væsentlige for at kunne få job i køkken eller butik. obligatorisk certifikat almen hygiejne et lovkrav sund mad et område der er meget fokus på it brug computeren til at udarbejde spændende menukort, prisskilte, opslag m.m. velsmagende mad selv om maden skal være sund, må den gerne smage godt Kursusforløbet består af følgende -kurser: almen fødevarehygiejne (45780) Kunde-/leverandørforhold (45363) menusammensætning (44603) indskrivning og formatering af mindre tekster (44349) Innovativ gastronomi (40521) Det kreative kolde køkken (42438) brød og madbrød med fibre og fuldkorn (40781)

7 Svejsecenter Åbent værksted fra 1. april 2012 I Svejsecentret har du mulighed for at tage de fleste grund- og efteruddannelser indenfor svejseområdet. Åbent værkstedsmodellen giver en mere fleksibel efteruddannelsesform. Det giver deltageren mulighed for at sammensætte et kursusforløb i forhold til de kvalifikationer som du i forvejen har. Her er nogle af de muligheder, der er i svejsecentret: Lysbuesvejsning TIG svejsning MAG svejsning Svejsning i aluminium Svejsecertificering

8 Du kan sammensætte dit helt eget kursusforløb Du kan plukke i -kurserne og sammensætte dit eget forløb. Se hele vores kursusudbud på eucnordvest.dk/kursus Økonomi Som ledig har du ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse. Det betyder i praksis, at du kan deltage gratis i Arbejdsmarkedsuddannelser og Akademiuddannelser i op til 6 uger. Der er ikke længere prisloft på -kurser. Generelt Hvis du har spørgsmål til forløbene, er du velkommen til at kontakte KursusCentret på telefon eller pr. mail på kursus@eucnordvest.dk. Har du læse/staveproblemer? Tilmeld dig i god tid og fortæl om dit problem. Vi kan bestille en IT-rygsæk til dig. Tilmelding Du kan tilmelde dig på eller kontakte kursuscentret på telefon Lerpyttervej 52 DK-7700 Thisted Limfjordsvej 95 DK-7900 Nykøbing M Tel Fax kursus@eucnordvest.dk EUC InHouse KC_005_03.12

Kvikguide Forår 2015. Transport- & lagerkurser. Erhvervsuddannelsescenter Syd. EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242

Kvikguide Forår 2015. Transport- & lagerkurser. Erhvervsuddannelsescenter Syd. EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Kvikguide Forår 2015 Transport- & lagerkurser 15.01.2015 EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Eller se mere på www.eucsyd.dk Erhvervsuddannelsescenter Syd Tilmelding Tilmeld

Læs mere

Kvikguide 2014. Transport- & lagerkurser. Forside. Erhvervsuddannelsescenter Syd. EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242

Kvikguide 2014. Transport- & lagerkurser. Forside. Erhvervsuddannelsescenter Syd. EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Forside Kvikguide 014 Transport- & lagerkurser 14.01.014 EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 600 Aabenraa Telefon 741 44 Eller se mere på www.eucsyd.dk Erhvervsuddannelsescenter Syd Tilmelding Tilmeld dig

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2015 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted

Fleksibelt IT-værksted Fleksibelt IT-værksted [År] Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2014 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne.

Læs mere

Kursuskatalog. Godstransport.

Kursuskatalog. Godstransport. Kursuskatalog Godstransport www.amu-fyn.dk Godstransport med lastbil - 30 dage (Kursusnr. 47854) For personer, der ønsker beskæftigelse som chauffører inden for godstransport med lastbil. Deltageren kan

Læs mere

6praksis DU VÆLGER SELV. - Brug din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse... 1. halvår 2012

6praksis DU VÆLGER SELV. - Brug din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse... 1. halvår 2012 DU VÆLGER SELV 1. halvår 2012 6praksis teori - Brug din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse... 1. halvår 2012 byder på seks forskellige kursuslinier for ledige med ret til seks ugers selvvalgt uddannelse.

Læs mere

Fremtiden tilhører de kompetente

Fremtiden tilhører de kompetente Fremtiden tilhører de kompetente 2013 www.amu-fyn.dk FIND KURSET PÅ VORES HJEMMESIDE - NEMT OG ENKELT Find kurset under fanebladet Kurser eller brug søgefunktionen under Søg/ hjælp. Find inspiration og

Læs mere

Godschauffør. Lokal undervisningsplan og bedømmelsesplan. Del 4 og 5C: Lokal undervisningsplan. Beskrivelse af konkrete fag/forløb/læringsaktiviteter

Godschauffør. Lokal undervisningsplan og bedømmelsesplan. Del 4 og 5C: Lokal undervisningsplan. Beskrivelse af konkrete fag/forløb/læringsaktiviteter 49-55, 20, 22, 24, 14, stk. 1 1 og 5, stk 3, pkt. 3 66, 68 Odense Tekniske Skole Uddannelsesindgang Mekanik, Transport og logistik Afdeling Transport og Logistik Uddannelsesfamilie Transport og Logistik

Læs mere

Ledig? Længerevarende forløb. Brug tiden til at blive dygtigere. Ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kurser 1. halvår 2011.

Ledig? Længerevarende forløb. Brug tiden til at blive dygtigere. Ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kurser 1. halvår 2011. Ledig? Ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse Kurser 1. halvår 2011 Længerevarende forløb Brug tiden til at blive dygtigere Lerpyttervej 52 DK-7700 Thisted Limfjordsvej 95 DK-7900 Nykøbing M Tel +45 99 19

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Fora r 2018 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Fora r 2019 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2017 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2018 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Fora r 2016 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

T e a m b u i l. A n r e t n i n. K v a l i t e t. T r. A r m e r. L y s b u e L E A N. I n. K o m m. A k I T. L e d. d i n g. u c.

T e a m b u i l. A n r e t n i n. K v a l i t e t. T r. A r m e r. L y s b u e L E A N. I n. K o m m. A k I T. L e d. d i n g. u c. Markedsforingmors.dk T r A k u c a d e k I T hvem du er! Ligemeget T m i f I n L e d e g n a g i n g s n o v a t e l s e A r m e r K o m m f o r s t i n g i o n I L E A N u n i k a t i å e l s e eucnordvest.dk

Læs mere

Lokal undervisningsplan og bedømmelsesplan. Del 4 og 5C: Lokal undervisningsplan. Beskrivelse af konkrete fag/forløb/læringsaktiviteter. 12, stk.

Lokal undervisningsplan og bedømmelsesplan. Del 4 og 5C: Lokal undervisningsplan. Beskrivelse af konkrete fag/forløb/læringsaktiviteter. 12, stk. Odense Tekniske Skole Uddannelsesindgang Mekanik, Transport og logistik Afdeling Transport og Logistik Uddannelsesfamilie Transport og Logistik Uddannelse chauffør Speciale Renovationschauffør 49-55, 20,

Læs mere

Svejsecenter/metal Efteruddannelse

Svejsecenter/metal Efteruddannelse Svejsecenter/metal Efteruddannelse 2018 Læse/stave problemer? Kontakt os i god tid Kursuscentret euc nordvest Underviser Per Knudsen (tv) instruerer her kursist Erling Jensen fra KK-Metal (th). Svejsekurser

Læs mere

FÅ DEN NYESTE VIDEN AMU-KURSER FOKUS PÅ SERVICE SIKKERHED MILJØ KURSER MÅLRETTET GODS- CHAUFFØRER LEARNMARK.DK/KURSER

FÅ DEN NYESTE VIDEN AMU-KURSER FOKUS PÅ SERVICE SIKKERHED MILJØ KURSER MÅLRETTET GODS- CHAUFFØRER LEARNMARK.DK/KURSER AMU-KURSER FÅ DEN NYESTE VIDEN KURSER MÅLRETTET GODS- CHAUFFØRER FOKUS PÅ SERVICE SIKKERHED MILJØ LEARNMARK.DK/KURSER KURSER MÅLRETTET GODSCHAUFFØRER GAFFELTRUCK CERTIFIKATKURSUS B Efter kurset er du i

Læs mere

AMU-kurser. Brug din 6-ugers ret! www.cv2.dk

AMU-kurser. Brug din 6-ugers ret! www.cv2.dk Brug din 6-ugers ret! AMU-kurser Hvis du er ledig med ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse, har du i denne brochure gode muligheder for at finde spændende kurser inden for Personlig udvikling, IT, Salg,

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser BEK nr 1148 af 25/10/2017 Udskriftsdato: 9. august 2019 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin., Arbejdstilsynet, j.nr. 20155000092 Senere ændringer til forskriften BEK

Læs mere

Udkast til ændring. bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser. Kapitel 2

Udkast til ændring. bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser. Kapitel 2 Udkast til ændring 10. februar 2017 af bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser Kapitel 2 Krav om uddannelse og prøveaflæggelse samt beskrivelse af kvalifikationskrav for arbejde med kraner, gaffeltrucks,

Læs mere

IT værksted 2018 EFTERUDDANNELSE - TÆT PÅ DIG! KURSUSCENTER TOHA - TØNDER HANDELSSKOLE. Klik for tilmelding. Tilmelding: Medarbejdere

IT værksted 2018 EFTERUDDANNELSE - TÆT PÅ DIG! KURSUSCENTER TOHA - TØNDER HANDELSSKOLE. Klik for tilmelding. Tilmelding: Medarbejdere IT værksted 2018 Klik for tilmelding Tilmelding: Medarbejdere EFTERUDDANNELSE - TÆT PÅ DIG! KURSUSCENTER TOHA - TØNDER HANDELSSKOLE UDGAVE 01/2018 Velkommen - til dit lokale center for efteruddannelse!

Læs mere

IT værksted 2018 EFTERUDDANNELSE - TÆT PÅ DIG! KURSUSCENTER TOHA - TØNDER HANDELSSKOLE. Klik for tilmelding. Tilmelding: Medarbejdere

IT værksted 2018 EFTERUDDANNELSE - TÆT PÅ DIG! KURSUSCENTER TOHA - TØNDER HANDELSSKOLE. Klik for tilmelding. Tilmelding: Medarbejdere IT værksted 2018 Klik for tilmelding Tilmelding: Medarbejdere EFTERUDDANNELSE - TÆT PÅ DIG! KURSUSCENTER TOHA - TØNDER HANDELSSKOLE UDGAVE 01/2018 Velkommen - til dit lokale center for efteruddannelse!

Læs mere

Kursuskatalog. Personbefordring.

Kursuskatalog. Personbefordring. Kursuskatalog Personbefordring www.amu-fyn.dk Personbefordring med bus - 30 dage (Kursusnr. 40531) For personer, der ønsker at kunne fungere som buschauffør i rute eller turisttrafik. Deltageren kan på

Læs mere

1565 Lager- og terminaluddannelsen (version 6)

1565 Lager- og terminaluddannelsen (version 6) Side 1 af 6 Fag fælles for hovedforløb 4665 Edb-lagerstyring - introduktion Begynder Område-/specialefag B 1,0 01-02-2010 og fremefter 4672 Oplagring og forsendelse af farligt gods Rutineret Område-/specialefag

Læs mere

AMU for ledige - 6 ugers selvvalgt uddannelse. 08-07-2011 Side 1

AMU for ledige - 6 ugers selvvalgt uddannelse. 08-07-2011 Side 1 AMU for ledige - 6 ugers selvvalgt uddannelse Side 1 Disposition Ledige 2007-2010 1. kvartal 2011 for hhv. beskæftigede og ledige Profil 6-ugers selvvalg i 2010 Profil 6-ugers selvvalg i 2011 Side 2 Overblik

Læs mere

Kvikguide 2016 Transport-& lagerkurser. EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Eller se mere på www.eucsyd.

Kvikguide 2016 Transport-& lagerkurser. EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Eller se mere på www.eucsyd. Kvikguide 2016 Transport-& lagerkurser 15.01.2016 EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Eller se mere på www.eucsyd.dk Erhvervsuddannelsescenter Syd Tilmelding Tilmeld dig elektronisk

Læs mere

Gennemførelses procent 2100 IV, salg af kurser og konferencer 6 - Service Service 100 24 100

Gennemførelses procent 2100 IV, salg af kurser og konferencer 6 - Service Service 100 24 100 CØSA formål Betegnelse UVM-fag Niveau UVM_fag_kort_betegnelse UVM_fag_betegnelse Beståelses procent Antal elever Gennemførelses procent 2100 IV, salg af kurser og konferencer 6 - Service Service 100 24

Læs mere

Regler om førercertifikater

Regler om førercertifikater Regler om førercertifikater FORENKLING AF REGLERNE OM FØRERCERTIFIKATER Nye regler om kranførercertifikater træder i kraft pr. 1. januar 2018. De nuværende regler om førercertifikater faldt bort med udgangen

Læs mere

Kvikguide efterår 2014. Transport- & lagerkurser. Erhvervsuddannelsescenter Syd. EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242

Kvikguide efterår 2014. Transport- & lagerkurser. Erhvervsuddannelsescenter Syd. EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Kvikguide efterår 2014 Transport- & lagerkurser 22.05.2014 EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Erhvervsuddannelsescenter Syd Eller se mere på www.eucsyd.dk 140522_Kvikguide_efterår2014_transport_lager_Færdig.indd

Læs mere

Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2015 AMU-Mål Udlagt til skole Periode 47845 Innovation og kreativ idégenerering Learnmark Horsens

Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2015 AMU-Mål Udlagt til skole Periode 47845 Innovation og kreativ idégenerering Learnmark Horsens Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2015 AMU-Mål Udlagt til skole Periode 47845 Innovation og kreativ idégenerering Learnmark Horsens (615402) 01-01-2015 til 30-04-2015 41744 Tapetopsætning

Læs mere

Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2015 AMU-Mål Udlagt til skole Periode 47845 Innovation og kreativ idégenerering Learnmark Horsens

Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2015 AMU-Mål Udlagt til skole Periode 47845 Innovation og kreativ idégenerering Learnmark Horsens Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2015 AMU-Mål Udlagt til skole Periode 47845 Innovation og kreativ idégenerering Learnmark Horsens (615402) 01-01-2015 til 30-04-2015 41744 Tapetopsætning

Læs mere

Beståelsesprocent 2. kvartal 2011 for Kursuscenter Vest

Beståelsesprocent 2. kvartal 2011 for Kursuscenter Vest CØSA formål Betegnelse UVM fag UVM_fag_betegnelse Beståelsesprocent 2. kvartal 2011 for Kursuscenter Vest Antal elever Gennemførelsesprocent Beståelsesprocent Udstedt kursusbevis 2100 IV, salg af kurser

Læs mere

40007 Regnskabsafstemninger ifm. årsafslutningen til Uddannelsescenter Holstebro

40007 Regnskabsafstemninger ifm. årsafslutningen til Uddannelsescenter Holstebro Arbejdsmarkedsuddannelse / enkeltfag: Periode: Udstedt af: 40007 Regnskabsafstemninger ifm. årsafslutningen 40008 Årsafslutning af bogholderiet 40012 Personalejura i lønberegning 40013 Lønberegning og

Læs mere

Sikkerheds- og certifikatkurser

Sikkerheds- og certifikatkurser 2015 Sikkerheds- og certifikatkurser Vi har i dette katalog samlet en vifte af kurser inden for lovpligtig sikkerhed og certifikater. Nogle kurser er tværfaglige, mens andre henvender sig til særlige brancher.

Læs mere

TØNDER HANDELSKOLES KURSUSCENTER

TØNDER HANDELSKOLES KURSUSCENTER TØNDER HANDELSKOLES KURSUSCENTER IT værksted Udgave 0 Kursusoversigt IT værksted IT VÆRKSTED: MÅLRETTET UNDERVISNING MED DIG I FOKUS! Velkommen til vort IT værksted, hvor du kan styrke dine IT-kompetencer

Læs mere

IT-CENTRET. Stedet, hvor du kan lære IT i dit eget tempo AMU

IT-CENTRET. Stedet, hvor du kan lære IT i dit eget tempo AMU AMU IT-CENTRET Stedet, hvor du kan lære IT i dit eget tempo Vi udbyder korte kurser i følgende programmer: Tekstbehandling - Regneark Præsentation og DTP - Internet og E-mail Database - Start din PC IT

Læs mere

UVM_fag_kort_ betegnelse UVM_fag_betegnelse

UVM_fag_kort_ betegnelse UVM_fag_betegnelse CØSA formål Betegnelse UVM-fag Niveau UVM_fag_kort_ betegnelse UVM_fag_betegnelse Beståelsesp rocent 2100 IV, salg af kurser og konferencer 6 - Service Service 93,8 2100 IV, salg af kurser og konferencer

Læs mere

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2019 TRANSPORT- OG LAGERKURSER. EUC Syd Lundsbjerg Industrivej Aabenraa Telefon Mere info på

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2019 TRANSPORT- OG LAGERKURSER. EUC Syd Lundsbjerg Industrivej Aabenraa Telefon Mere info på KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2019 TRANSPORT- OG LAGERKURSER EUC Syd Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Mere info på www.eucsyd.dk Efteruddannelse er billetten til fremtidens job. Når du efteruddanner

Læs mere

AMU-kurser. Brug din 6-ugers ret! www.cv2.dk

AMU-kurser. Brug din 6-ugers ret! www.cv2.dk Brug din 6-ugers ret! AMU-kurser Hvis du er ledig med ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse, har du i denne brochure gode muligheder for at finde spændende kurser inden for Personlig udvikling, IT, Salg,

Læs mere

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2018 TRANSPORT- OG LAGERKURSER. EUC Syd Lundsbjerg Industrivej Aabenraa Telefon Mere info på

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2018 TRANSPORT- OG LAGERKURSER. EUC Syd Lundsbjerg Industrivej Aabenraa Telefon Mere info på KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2018 TRANSPORT- OG LAGERKURSER EUC Syd Lundsbjerg Industrivej 0 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Mere info på www.eucsyd.dk EUC Syd står klar til at hjælpe jer Synes du kurser og efteruddannelse

Læs mere

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2018 TRANSPORT- OG LAGERKURSER. EUC Syd Lundsbjerg Industrivej Aabenraa Telefon Mere info på

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2018 TRANSPORT- OG LAGERKURSER. EUC Syd Lundsbjerg Industrivej Aabenraa Telefon Mere info på KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2018 TRANSPORT- OG LAGERKURSER EUC Syd Lundsbjerg Industrivej 0 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Mere info på www.eucsyd.dk EUC Syd står klar til at hjælpe jer Synes du kurser og efteruddannelse

Læs mere

Uddannelsesordning for lager- og terminaluddannelsen

Uddannelsesordning for lager- og terminaluddannelsen 1 Uddannelsesordning for lager- og terminaluddannelsen Udstedelsesdato: 1. juli 2011. Udstedt af Transporterhvervets Uddannelser og det faglige udvalg for Lager- og terminaluddannelserne i henhold til

Læs mere

KVIKGUIDE 1. HALVÅR 2019

KVIKGUIDE 1. HALVÅR 2019 KVIKGUIDE 1. HALVÅR 2019 TRANSPORT- OG LAGERKURSER EUC Syd Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Mere info på www.eucsyd.dk Efteruddannelse er billetten til fremtidens job. Når du efteruddanner

Læs mere

IT-CENTRET. Stedet, hvor du kan lære IT på dit eget niveau, i dit eget tempo og din læringsstil AMU PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE

IT-CENTRET. Stedet, hvor du kan lære IT på dit eget niveau, i dit eget tempo og din læringsstil AMU PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE AMU IT-CENTRET PÅ KURSUSCENTRET - KØGE HANDELSSKOLE Stedet, hvor du kan lære IT på dit eget niveau, i dit eget tempo og din læringsstil Vi udbyder korte kurser indenfor følgende: Start din PC - Tekstbehandling

Læs mere

Beståelse- og gennemførselsprocent på AMU-uddannelse/-kurser

Beståelse- og gennemførselsprocent på AMU-uddannelse/-kurser Beståelse- og gennemførselsprocent på AMU-uddannelse/-kurser 2. halvår 2016 UVM-fag UVM_fag_betegnelse Beståelsesprocent Antal elever Gennemførelsesprocent 40007 Regnskabsafstemninger ifm. årsafslutningen

Læs mere

Uddannelsesordning for lufthavnsuddannelsen

Uddannelsesordning for lufthavnsuddannelsen Uddannelsesordning for lufthavnsuddannelsen Udstedelsesdato: Den 1. juli 2010. Udstedt af det faglige udvalg for lufthavnsoperatør-uddannelsen i henhold til bekendtgørelse nr. 1199 af 09/12/2009 om uddannelserne

Læs mere

seks ugers jobrettet uddannelse 2. halvår 2015

seks ugers jobrettet uddannelse 2. halvår 2015 seks ugers jobrettet uddannelse 2. halvår 2015 Oversigt Grundlæggende IT Bliv fortrolig med at arbejde med at arbejde med en computer og anvendelse af de mest anvendte programmer. Grundlæggende regnskab

Læs mere

Beståelsesprocent 2. kvartal 2010 for Kursuscenter Vest

Beståelsesprocent 2. kvartal 2010 for Kursuscenter Vest CØSA formål 2100 2100 2100 Betegnelse IV, salg af kurser og konferencer IV, salg af kurser og konferencer IV, salg af kurser og konferencer UVM fag UVM fag betegnelse 42595 44349 44993 40003 40015 40020

Læs mere

Beståelsesprocenter 3. kvartal 2014 for Rybners Kursuscenter

Beståelsesprocenter 3. kvartal 2014 for Rybners Kursuscenter Beståelsesprocenter 3. kvartal 2014 for Rybners Kursuscenter Betegnelse Mål Fagbetegnelse Beståelse s-procent Antal elever CØSAformål Gennemførelsesprocent 2411 Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen

Læs mere

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2017

KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2017 KVIKGUIDE 2. HALVÅR 2017 TRANSPORT- OG LAGERKURSER EUC Syd Lundsbjerg Industrivej 0 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Mere info på www.eucsyd.dk SYD Buschauffør/Rutebil- og turistbuschauffør Kørekort Bus

Læs mere

Beskrivelse af jobområdet

Beskrivelse af jobområdet Side 1 af 5 Nummer: 2749 Titel: Betjening af travers-, portalkran og riggerudstyr Kort titel: Kran Status: GOD Godkendelsesperiode: 01-01-2006 og fremefter Beskrivelse af jobområdet Definition af jobområdet

Læs mere

Branchepakker: Transport

Branchepakker: Transport Branchepakker: Transport Titel på branchepakken gruppe Kør bus og lær dansk Primært for ledige tosprogede, der ønsker job som buschauffør. Dansksproglige krav: Bestået prøve i danskuddannelse 1 eller tilsvarende

Læs mere

Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2014 AMU-Mål Udlagt til skole Periode 47845 Innovation og kreativ idégenerering Learnmark Horsens

Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2014 AMU-Mål Udlagt til skole Periode 47845 Innovation og kreativ idégenerering Learnmark Horsens Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2014 AMU-Mål Udlagt til skole Periode 47845 Innovation og kreativ idégenerering Learnmark Horsens (615402) 01-01-2015 til 30-04-2015 41744 Tapetopsætning

Læs mere

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet Arbejdsmarkedsuddannelser

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet Arbejdsmarkedsuddannelser Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet 40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere 40006 Valg af afsætningsalternativer 40007 Regnskabsafstemninger

Læs mere

KRAN D og E. Siden sidst

KRAN D og E. Siden sidst KRAN D og E Siden sidst KRAN D og E Siden sidst KRAN B Siden sidst KRAN B Siden sidst Nye uddannelsesbøger (tidligere kaldet uddannelsesjournaler) nu også udarbejdet og klar til at blive lagt på www.tur.dk

Læs mere

KVIKGUIDE 1. HALVÅR 2018

KVIKGUIDE 1. HALVÅR 2018 KVIKGUIDE 1. HALVÅR 2018 TRANSPORT- OG LAGERKURSER EUC Syd Lundsbjerg Industrivej 0 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Mere info på www.eucsyd.dk S YD Lastbils- og godschauffør (Krav ved kørekorts-kurser;

Læs mere

Beståelsesprocent 3. kvartal 2010 for Kursuscenter Vest

Beståelsesprocent 3. kvartal 2010 for Kursuscenter Vest Beståelsesprocent 3. kvartal 2010 for Kursuscenter Vest CØSA formål Betegnelse UVM fag UVM fag betegnelse Antal elever Gennemførelsesprocent Beståelsesprocent Udstedt kursusbevis 40392 Ergonomi inden for

Læs mere

AGENDA. om turteori.dk & turforlag kurserne på turteori.dk kursernes opbygning og indhold markedsføring support

AGENDA. om turteori.dk & turforlag kurserne på turteori.dk kursernes opbygning og indhold markedsføring support AGENDA om turteori.dk & turforlag kurserne på turteori.dk kursernes opbygning og indhold markedsføring support TUR FORLAG udgiver primært bøger og e-læringskurser etableret 1980, har udgivet e-lærings

Læs mere

Beståelsesprocenter 4. kvartal 2014 for Rybners Kursuscenter

Beståelsesprocenter 4. kvartal 2014 for Rybners Kursuscenter Beståelsesprocenter 4. kvartal 2014 for Rybners Kursuscenter Betegnelse Mål Fagbetegnelse Beståelse s-procent Antal elever CØSAformål Gennemførelsesprocent 2411 Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen

Læs mere

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Beståelsesprocent Antal elever Gennemførelsesprocent Arbejdsmarkedsuddannelser Markedsføringsplanen i

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Beståelsesprocent Antal elever Gennemførelsesprocent Arbejdsmarkedsuddannelser Markedsføringsplanen i Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Beståelsesprocent Antal elever Gennemførelsesprocent Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet 93,2 74 93,2 Arbejdsmarkedsuddannelser

Læs mere

2. Kvartal 2015. Beståelse sprocent. Antal elever

2. Kvartal 2015. Beståelse sprocent. Antal elever CØSA formål UVM-fag UVM_fag_betegnelse Beståelse sprocent Antal elever Gennemf ørelsespr ocent 2411 40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere 100 14 100 2411 40007 Regnskabsafstemninger ifm.

Læs mere

Kursus Type Start Varighed Pris Afvikling Kurser 1. halvår 2011 Kursus Type Start Varighed Pris Afvikling Kursus Type Start Varighed Pris Afvikling

Kursus Type Start Varighed Pris Afvikling Kurser 1. halvår 2011 Kursus Type Start Varighed Pris Afvikling Kursus Type Start Varighed Pris Afvikling er du klædt rigtigt på? 1. halvår 2011 Kurser 1. halvår 2011 Lederudvikling Grundlæggende Lederuddannelse AMU 43563, 43562, 31.01, 07.03 13 dage 2288,- 08.00-15.20 43561, 43560, 43559 Anvendelse af situationsbestemt

Læs mere

Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri

Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri Censorvejledning til Certifikatuddannelse for teleskoplæsser med gafler Undervisningsministeriet. Juni 2013. Materialet er udviklet af efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri (BAI) i samarbejde

Læs mere

614201_Meritvejen A 18/02/05 8:00 Side 1. FAGLÆRT CHAUFFØR en vejledning. Meritvejen. de erfarnes vej til svendebrev

614201_Meritvejen A 18/02/05 8:00 Side 1. FAGLÆRT CHAUFFØR en vejledning. Meritvejen. de erfarnes vej til svendebrev 614201_Meritvejen A 18/02/05 8:00 Side 1 FAGLÆRT CHAUFFØR en vejledning Meritvejen de erfarnes vej til svendebrev 614201_Meritvejen A 18/02/05 8:00 Side 2 INDHOLD Forudsætninger for at gå meritvejen 4

Læs mere

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet Arbejdsmarkedsuddannelser

Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet Arbejdsmarkedsuddannelser Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse 40002 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet 40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere 40006 Valg af afsætningsalternativer 40007 Regnskabsafstemninger

Læs mere

Beståelsesprocenter 2. kvartal 2012 for Kursuscenter Vest

Beståelsesprocenter 2. kvartal 2012 for Kursuscenter Vest Beståelsesprocenter 2. kvartal 2012 for Kursuscenter Vest CØSAformål Betegnelse Mål Fagbetegnelse Antal Gennemførel- Beståelses- elever sesprocent procent 2411 Arbejdsmarkedsuddannelser 40003 Salgsteknik

Læs mere

TUR Truckkonference 2018

TUR Truckkonference 2018 TUR Truckkonference 2018 Beatrice Fogh Larsen, jurist og Dorte Harning, specialkonsulent Kontor for Social dumping, Byggeri og Teknik Arbejdstilsynet Indhold Nye kranførercertifikatregler Gamle certifikaters

Læs mere

UVM_fag_betegnelse Beståelsesprocent Antal elever Markedsanalyse i detail- og handelserhvervet 87,5 8 Markedsføringsplanen i detail- og

UVM_fag_betegnelse Beståelsesprocent Antal elever Markedsanalyse i detail- og handelserhvervet 87,5 8 Markedsføringsplanen i detail- og UVM_fag_betegnelse Beståelsesprocent Antal elever Markedsanalyse i detail- og handelserhvervet 87,5 8 Markedsføringsplanen i detail- og handelserhvervet 86,8 53 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere

Læs mere

Beståelsesprocent 1. kvartal 2011 for Kursuscenter Vest

Beståelsesprocent 1. kvartal 2011 for Kursuscenter Vest Beståelsesprocent 1. kvartal 2011 for Kursuscenter Vest CØSA formål Betegnelse UVM fag UVM_fag_betegnelse 40112 40164 44465 40003 40015 40016 40029 40080 40086 40091 40092 40093 40094 40095 40096 40097

Læs mere

Beskrivelse af jobområdet

Beskrivelse af jobområdet Side 1 af 8 Nummer: 2733 Titel: Mobilkraner med ballast Kort titel: M.kran ballast Status: GOD Godkendelsesperiode: 01-01-2004 og fremefter Beskrivelse af jobområdet Definition af jobområdet Langt de fleste

Læs mere

1. Kvartal 2015. Antal elever. Beståelsespr ocent

1. Kvartal 2015. Antal elever. Beståelsespr ocent CØSA formål Betegnelse UVM-fag UVM_fag_betegnelse Beståelsespr ocent Antal elever Gennemførelsesp rocent 2411 Arbejdsmarkedsuddannelser 40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere 100 14 100 2411

Læs mere

Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2018 AMU-Mål Udlagt til skole Periode Pædagogisk formidling i operative funktioner AMU

Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2018 AMU-Mål Udlagt til skole Periode Pædagogisk formidling i operative funktioner AMU Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2018 AMU-Mål Udlagt til skole Periode 40603 Pædagogisk formidling i operative funktioner AMU Nordjylland 08-11-2018 til 03-12-2018 40007 Regnskabsafstemning

Læs mere

SUS Uddannelsesudvalget for Rengøring og Service. For FKB 2679 Rengøringsservice opgjort på kursister på følgende skoler:

SUS Uddannelsesudvalget for Rengøring og Service. For FKB 2679 Rengøringsservice opgjort på kursister på følgende skoler: SUS Uddannelsesudvalget for Rengøring og Service April 2013 AMU Statistik For FKB 2679 Rengøringsservice opgjort på kursister på følgende skoler: AMU Syd AMU Vest AMU Fyn AMU Nordjylland Campus Bornholm

Læs mere

Beståelsesprocenter 1. kvartal 2012 for Kursuscenter Vest

Beståelsesprocenter 1. kvartal 2012 for Kursuscenter Vest Beståelsesprocenter 1. kvartal 2012 for Kursuscenter Vest CØSAformål Betegnelse Mål Fagbetegnelse Antal elever Gennemførelsesprocent Beståelsesprocent 2411 Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen

Læs mere

SUS Uddannelsesudvalget for Rengøring og Service. For FKB 2679 Rengøringsservice opgjort på kursister på følgende skoler:

SUS Uddannelsesudvalget for Rengøring og Service. For FKB 2679 Rengøringsservice opgjort på kursister på følgende skoler: SUS Uddannelsesudvalget for Rengøring og Service December 2014 AMU Statistik For FKB 2679 Rengøringsservice opgjort på kursister på følgende skoler: AMU Syd AMU Vest AMU Fyn AMU Nordjylland Campus Bornholm

Læs mere

IT IT-værkstedet - Mere fleksibel kan det ikke blive

IT IT-værkstedet - Mere fleksibel kan det ikke blive Tidspunkt Løbende optag. Undervisning Man. ons. Kl. 08.00 15.25 Materialer Kan lånes eller købes. Kursusgebyr* Individuel pris. Kontakt os. VEU-godtgørelse Der kan søges VEU- godtgørelse efter gældende

Læs mere

Kursusguide 2011 2012 Kompetenceløft - fra ord til handling

Kursusguide 2011 2012 Kompetenceløft - fra ord til handling Kursusguide 2011 2012 Kompetenceløft - fra ord til handling forord TRIVSEL VÆKST OG UDVIKLING Kompetente veluddannede medarbejdere er afgørende for trivsel, vækst og udvikling i enhver virksomhed og organisation.

Læs mere

Kalenderåret 2017 Side 1 af 5 Tietgen KompetenceCenter

Kalenderåret 2017 Side 1 af 5 Tietgen KompetenceCenter 40003 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere 100,0 29 100,0 40007 Regnskabsafstemninger ifm. årsafslutningen 91,6 107 91,6 40008 Årsafslutning af bogholderiet 90,5 105 90,5 40067 Anvendelse af ESDH

Læs mere

Periode: Godkendelsestype: Udstedt af: Type: til Godkendt til udlagt undervisning Uddannelsescenter Holstebro AMU-mål

Periode: Godkendelsestype: Udstedt af: Type: til Godkendt til udlagt undervisning Uddannelsescenter Holstebro AMU-mål Arbejdsmarkedsuddannelse / enkeltfag: 40007 Regnskabsafstemninger ifm. årsafslutningen Periode: Godkendelsestype: Udstedt af: Type: 06-08-2018 til 21-12-2018 40008 Årsafslutning af bogholderiet 40012 Personalejura

Læs mere

Transporterhvervets Uddannelser Sundhed for chauffører Rutineret Uddannelsesspecifikke fag B 0, og fremefter 0% 0,4

Transporterhvervets Uddannelser Sundhed for chauffører Rutineret Uddannelsesspecifikke fag B 0, og fremefter 0% 0,4 Side 1 af 10 Elevtypesamling: Fag fælles for hovedforløb Ungdom og EUV3 5256 Sundhed for chauffører Rutineret Uddannelsesspecifikke fag B 0,4 15-07-2016 og fremefter 0% 0,4 5476 Køreuddannelse, kategori

Læs mere

Vil du. efteruddanne Dig? Tag kursus på Hansenberg

Vil du. efteruddanne Dig? Tag kursus på Hansenberg Vil du efteruddanne Dig? Tag kursus på Hansenberg Open learning tilbud Kære kursist Open learning tilbydes til dig, der ønsker at styrke dine IT kompetencer indenfor flere forskellige områder. Udover

Læs mere

Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2014 AMU-Mål Udlagt til skole Periode 46933 Moderne flødekager EUC Nord (821413) 01-01-2014 til

Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2014 AMU-Mål Udlagt til skole Periode 46933 Moderne flødekager EUC Nord (821413) 01-01-2014 til Udlagte godkendelser - Uddannelsescenter Holstebro 2014 AMU-Mål Udlagt til skole Periode 46933 Moderne flødekager EUC Nord (821413) 01-01-2014 til 31-03-2014 40547 Behandlingsopbygning og lakering af træværk

Læs mere

Beståelse- og gennemførselsprocent på AMU-uddannelse/-kurser 1. halvår 2016

Beståelse- og gennemførselsprocent på AMU-uddannelse/-kurser 1. halvår 2016 Beståelse- og gennemførselsprocent på AMU-uddannelse/-kurser 1. halvår 2016 UVM-fag UVM_fag_betegnelse Beståelsesprocent Antal elever Gennemførelsesprocent 44530 Arbejdsmiljø og sikkerhed, svejsning/termisk

Læs mere

Uddannelsesordning for havne og terminalarbejderuddannelsen

Uddannelsesordning for havne og terminalarbejderuddannelsen Uddannelsesordning for havne og terminalarbejderuddannelsen Udstedelsesdato: 01-05-2011 Udstedt af det faglige udvalg for Lager og terminal-uddannelserne i henhold til bekendtgørelse nr. 202 af 09/03/2011

Læs mere

Uddannelsesordning for personbefordringsuddannelsen

Uddannelsesordning for personbefordringsuddannelsen Uddannelsesordning for personbefordringsuddannelsen Udstedelsesdato: 01/07/2011 Udstedt af Transporterhvervets Uddannelser, det faglige udvalg for Personbefordringsuddannelsen, i henhold til bekendtgørelse

Læs mere

Udkast til Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport

Udkast til Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport Udkast til Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport I bekendtgørelse nr. 1327 af 29. november 2017 om kvalifikationskrav til visse

Læs mere

Fyraftensmøde om de nye kranuddannelser. Side 1

Fyraftensmøde om de nye kranuddannelser. Side 1 Fyraftensmøde om de nye kranuddannelser Side 1 Gamle Certifikat til kraner m.v. A: Tårndrejekraner (byggekraner), havnekraner (skinnekørende), svingkraner, højbanekraner, skibsværftskraner o.l. B: Mobilkraner

Læs mere

Beståelsesprocenter 4. kvartal 2011 for Kursuscenter Vest

Beståelsesprocenter 4. kvartal 2011 for Kursuscenter Vest Beståelsesprocenter 4. kvartal 2011 for Kursuscenter Vest CØSAformål Betegnelse Mål Fagbetegnelse Antal elever Gennemførelsesprocent Beståelsesprocent 2411 Arbejdsmarkedsuddannelser 40002 Markedsføringsplanen

Læs mere

Teknologicenter. Forår 2015. Læse/stave problemer? Kontakt os i god tid. Produktion og udvikling euc nordvest

Teknologicenter. Forår 2015. Læse/stave problemer? Kontakt os i god tid. Produktion og udvikling euc nordvest Teknologicenter Forår 2015 Læse/stave problemer? Kontakt os i god tid Produktion og udvikling euc nordvest Grundlæggende robotkendskab Robotter i industrien for operatører Varighed: 2 dage AMU 42838 Efter

Læs mere

Uddannelsesordning for lufthavnsuddannelsen

Uddannelsesordning for lufthavnsuddannelsen Uddannelsesordning for lufthavnsuddannelsen Udstedelsesdato: Den 1. juli 2011. Udstedt af Transporterhvervets Uddannelser og det faglige udvalg for lufthavnsoperatøruddannelsen i henhold til bekendtgørelse

Læs mere

FKB AMU-mål Titel på AMU-mål Fra skole Startdato Fradato 2257 45874 Smagen i centrum Uddannelsescenter Holstebro 04.01.13 05.07.

FKB AMU-mål Titel på AMU-mål Fra skole Startdato Fradato 2257 45874 Smagen i centrum Uddannelsescenter Holstebro 04.01.13 05.07. FKB AMU-mål Titel på AMU-mål Fra skole Startdato Fradato 2257 45874 Smagen i centrum Uddannelsescenter Holstebro 04.01.13 05.07.13 2257 42485 Ernæring og sundhed Uddannelsescenter Holstebro 04.01.13 05.07.13

Læs mere

SUS Uddannelsesudvalget for Rengøring og Service. AMU Statistik

SUS Uddannelsesudvalget for Rengøring og Service. AMU Statistik SUS Uddannelsesudvalget for Rengøring og Service Januar 2013 AMU Statistik For FKB 2679 Rengøringsservice opgjort på kursister på følgende skoler: AMU Syd AMU Vest AMU Fyn AMU Nordjylland EUC Midt Bornholms

Læs mere

Lovtidende A. 2011 Udgivet den 1. december 2011. Bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser. 28. november 2011. Nr. 1088.

Lovtidende A. 2011 Udgivet den 1. december 2011. Bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser. 28. november 2011. Nr. 1088. Lovtidende A 2011 Udgivet den 1. december 2011 28. november 2011. Nr. 1088. Bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser I medfør af 41, 41 b, 74, 76 og 84 i lov om arbejdsmiljø, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser

Bekendtgørelse om arbejdsmiljøfaglige uddannelser Page 1 of 17 BEK nr 1088 af 28/11/2011 Gældende Offentliggørelsesdato: 01-12-2011 Beskæftigelsesministeriet Oversigt (indholdsfortegnelse) Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5 Kapitel 6 Kapitel

Læs mere

Beståelsesprocent 4. kvartal 2010 for Kursuscenter Vest

Beståelsesprocent 4. kvartal 2010 for Kursuscenter Vest Beståelsesprocent 4. kvartal 2010 for Kursuscenter Vest CØSA formål 2100 Betegnelse IV, salg af kurser og konferencer UVM fag 42595 UVM_fag betegnelse Personlig sikkerhed ved redningsarbejde i højde Antal

Læs mere

SUS Uddannelsesudvalget for Rengøring og Service. AMU Statistik

SUS Uddannelsesudvalget for Rengøring og Service. AMU Statistik SUS Uddannelsesudvalget for Rengøring og Service Februar 2012 AMU Statistik For FKB 2679 Rengøringsservice opgjort på kursister på følgende skoler: AMU Syd AMU Vest AMU Fyn AMU Nordjylland EUC Midt Bornholms

Læs mere

Lokal undervisningsplan og bedømmelsesplan. Del 4 og 5C: Lokal undervisningsplan. Beskrivelse af konkrete fag/forløb/læringsaktiviteter

Lokal undervisningsplan og bedømmelsesplan. Del 4 og 5C: Lokal undervisningsplan. Beskrivelse af konkrete fag/forløb/læringsaktiviteter 49-55, 20, 22, 24, 14, stk. 1 1 og 5, stk 3, pkt. 3 Odense Tekniske Skole Uddannelsesindgang Mekanik, Transport og logistik Afdeling Transport og Logistik Uddannelsesfamilie Transport og logistik Uddannelse

Læs mere

Oversigt over alle aktuelle certifikater

Oversigt over alle aktuelle certifikater Side 1 af 9 EUU Arbejdsmarkedsuddannelse Certifikat Godkendelsesperiode AA 40558 Certifikatuddannelse C for kranførere Certifikatuddannelse C for kranførere 21-08-2008 og fremefter AA 43996 Pers. sikkerhed

Læs mere

Transporterhvervets UddannelsesRåd. (uger) 5256 Sundhed for chauffører Rutineret Uddannelsesspecifikke B 0,4 01-08-2015 og fremefter 0% 0,4

Transporterhvervets UddannelsesRåd. (uger) 5256 Sundhed for chauffører Rutineret Uddannelsesspecifikke B 0,4 01-08-2015 og fremefter 0% 0,4 Side 1 af 8 Elevtypesamling: Ungdom og EUV3 Fag fælles for hovedforløb Der skal vælges enten Engelsk fag nr. 10806 eller Tysk fag nr. 10827 5256 Sundhed for chauffører Rutineret Uddannelsesspecifikke B

Læs mere