AGENDA. om turteori.dk & turforlag kurserne på turteori.dk kursernes opbygning og indhold markedsføring support

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AGENDA. om turteori.dk & turforlag kurserne på turteori.dk kursernes opbygning og indhold markedsføring support"

Transkript

1 AGENDA om turteori.dk & turforlag kurserne på turteori.dk kursernes opbygning og indhold markedsføring support

2 TUR FORLAG udgiver primært bøger og e-læringskurser etableret 1980, har udgivet e-lærings kurser siden 1995 udvikler og udgiver materialer til uddannelser inden for transportbranchen en del af Transporterhvervets Uddannelser ejet af DI og 3F

3 TURTEORI.DK kursusplatform for de kurser der udbydes af tur-forlag 23 kurser ca unikke besøgende/år nuværende kunder AMU / EUD uddannelser køreskoler privat brugere

4 KURSUSPAKKE 1 kørekort til motorcykel kørekort til personbil teoriprøver til personbil kørekort til bus kørekort til vogntog certifikat til truck kørekort til lastbil

5 Kørekort til motorcykel Kørekort til motorcykel er et e- læringskursus, der hjælper dig til at bestå den teoretiske og praktiske prøve til kategori A - motorcykel. Kørekort til motorcykel indeholder alle delmål til teoriprøven og er opbygget i lektioner efter Rigspolitiets færdselsafdelings undervisningsplan.

6 Kørekort til personbil E-læringskurset "Kørekort til personbil" er en hjælp til at kunne bestå den teoretiske og den praktiske prøve til kategori B - personbil. Programmet gennemgår de regler og pligter, man er underlagt som fører af en personbil. Køretøjets indretning og opbygning bliver gennemgået, så man selv kan kontrollere bilen for alvorlige fejl og mangler.

7 Teoriprøver til personbil E-læringskurset "Teoriprøver til personbil" indeholder billedprøver til teorien til kategori B - personbil. Programmet er meget brugervenligt. Teoriprøverne afvikles som en billedprøve nøjagtig som den rigtige teoriprøve. Prøverne kan afvikles på to måder med tekst eller uden tekst.

8 Kørekort til lastbil E-læringskurset "Kørekort til lastbil" er et supplement og en hjælp til at kunne bestå den teoretiske prøve og den praktiske køreprøve til lastbil.

9 Kørekort til bus E-læringskurset "Kørekort til bus" er et supplement og en hjælp for dig til at kunne bestå den teoretiske prøve og den praktiske køreprøve til bus.

10 Kørekort til vogntog E-læringskurset "Kørekort til vogntog" er et supplement og en hjælp til at kunne bestå den teoretiske prøve og den praktiske køreprøve til kørsel med vogntog.

11 Certifikat til truck Kurset "Certifikat til truck" er et supplement til den teoretiske og den praktiske undervisning i kørsel med truck. Kurset giver en grundlæggende viden om truckens opbygning, stabilitet og belastning, samt hvordan den vedligeholdes i det daglige.

12 KURSUSPAKKE 2 kørselsdynamik risikolære certifikat til lastbilmonterede kraner lastfordeling elementær brandbekæmpelse køre-hviletid kørsel med taxi grundlæggende godslogistik for chauffører lastsikring, surring og stuvning chaufførens arbejdsmiljø - godstransport personbefordringslogistik for chauffører prøver til grundlæggende kvalifikation vejtransport af farligt gods

13 Kørselsdynamik E-læringskurset "Kørselsdynamik" gennemgår korrekt køre-, styreog bremseteknik under forskellige vej- og vejrforhold og er aktuel uanset, hvilket køretøj man anvender.

14 Risikolære E-læringskurset "Risikolære" omfatter de forhold, der kan være afgørende for, at man som storvognschauffør i god tid træffer de rigtige valg i trafikken og derved undgår at bringe sig selv og andre i farlige situationer.

15 Certifikat til lastbilmonterede kraner E-læringskurset "Certifikat til lastbilmonterede kraner" er et supplement til den teoretiske og den praktiske undervisning i betjening af mobilkraner.

16 Lastfordeling E-læringskurset "Lastfordeling og sammenkobling" gennemgår de forskellige regler, som chaufføren skal være opmærksom på i forbindelse med belæsning og sammenkobling af lastbiler og vogntog.

17 Elementær brandbekæmpelse E-læringskurset "Elementær brandbekæmpelse" giver en grundlæggende viden om brandslukningsmetoder og de forebyggende foranstaltninger, man kan foretage, for at undgå brand på arbejdspladsen og i hjemmet.

18 Køre-hviletid E-læringskurset "Køre-/ hviletider" giver større kendskab til køre-/hviletidsreglerne og de muligheder, der er for at tilrettelægge arbejdsdagen uden at overtræde reglerne.

19 Kørsel med taxi E-læringskurset "Kørsel med taxi" er et supplement og en hjælp til at kunne bestå den teoretiske og den praktiske prøve til hyrevognskørsel. Kørsel med taxi gennemgår de regler og pligter, man er underlagt som fører af en personbil. Køretøjets indretning og opbygning bliver gennemgået, så man selv kan kontrollere bilen for alvorlige fejl og mangler.

20 Godslogistik for chauffører - grundlæggende E-læringskurset "Godslogistik for chauffører - grundlæggende" gennemgår de led, der indgår i et produkts vej fra råvare over transport til forædling og levering til butikker og supermarkeder.

21 Lastsikring, surring og stuvning E-læringskurset "Lastsikring, surring og stuvning" viser gennem en kombination af videoklip og fotos, hvilke metoder og muligheder, der findes for at sikre, stuve og surre gods forsvarligt, så det ikke forskubber sig eller falder af under transport.

22 Vejtransport af farligt gods E-læringskurset "Vejtransport af farligt gods" indeholder opgaver der omhandler reglerne for stykgodstransport og tanktransport af farligt gods med lastbil.

23 Chaufførens arbejdsmiljø - godstransport E-læringskurset "Chaufførens arbejdsmiljø - godstransport" gennemgår nogle generelle risikoforhold ved arbejdet som chauffør.

24 Personbefordrings logistik for chauffører Kurset "Personbefordringslogistik for chauffører" henvender sig primært til personer, der er i gang med en grundlæggende uddannelse til buschauffør.

25 Prøver til den grundlæggende kvalifikation Kurset Prøver til den grundlæggende kvalifikation indeholder 4 prøver til den grundlæggende kvalifikationsuddannelse for godschauffører og 4 prøver til den grundlæggende kvalifikationsuddannelse for buschauffører.

26 MARKEDSFØRING tur forlag stiller en række værktøjer til rådighed html-kode til at indsætte på bibliotekets hjemmeside banner til at indsætte på bibliotekets hjemmeside plakater til brug på biblioteket

27

28 SUPPORT tur forlag yder support til slutbruger vedr. kurser og afvikling af disse på turteori.dk Sig din mening, bruges til at indrapportere fejl og mangler tur forlag besvarer alle henvendelser fra sig din mening og 1. support niveau inkludere ikke telefonsupport

29 SPØRGSMÅL? / /

TUR CHAUFFØRKONFERENCE

TUR CHAUFFØRKONFERENCE TUR CHAUFFØRKONFERENCE Middelfart Resort og konferencecenter 30.-31. maj 2011 Konferencen åbnes Hans Christiansen TUR Konferencen åbnes Velkommen til årets chaufførkonference Siden sidst! Konferencen åbnes

Læs mere

614201_Meritvejen A 18/02/05 8:00 Side 1. FAGLÆRT CHAUFFØR en vejledning. Meritvejen. de erfarnes vej til svendebrev

614201_Meritvejen A 18/02/05 8:00 Side 1. FAGLÆRT CHAUFFØR en vejledning. Meritvejen. de erfarnes vej til svendebrev 614201_Meritvejen A 18/02/05 8:00 Side 1 FAGLÆRT CHAUFFØR en vejledning Meritvejen de erfarnes vej til svendebrev 614201_Meritvejen A 18/02/05 8:00 Side 2 INDHOLD Forudsætninger for at gå meritvejen 4

Læs mere

Logbog. Lageroperatør. Individuel Kompetence Vurdering (IKV) med specialerne lager- og transport samt lager- og logistik.

Logbog. Lageroperatør. Individuel Kompetence Vurdering (IKV) med specialerne lager- og transport samt lager- og logistik. Logbog Lageroperatør Individuel Kompetence Vurdering (IKV) med specialerne lager- og transport samt lager- og logistik. Indholdsfortegnelse Side Indholdsfortegnelse... 1 Formål med logbogen... 2 Lageruddannelsen

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse nr. 337 af 28. april 2008 om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport

Vejledning til bekendtgørelse nr. 337 af 28. april 2008 om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport Januar 2011 Vejledning til bekendtgørelse nr. 337 af 28. april 2008 om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport Indhold: 0. Indledende bemærkninger 0.1 EU-regler 0.2 Danske regler

Læs mere

Handlingsplan: Bedre undervisning i trafikadfærd for professionelle erhvervschauffører

Handlingsplan: Bedre undervisning i trafikadfærd for professionelle erhvervschauffører Handlingsplan: Bedre undervisning i trafikadfærd for professionelle erhvervschauffører Denne handlingsplan er udarbejdet i et samarbejde mellem erhvervsskoler, AMU-centre og TUR. Vi har sammen ansvaret

Læs mere

Sikkerheds- og certifikatkurser

Sikkerheds- og certifikatkurser 2015 Sikkerheds- og certifikatkurser Vi har i dette katalog samlet en vifte af kurser inden for lovpligtig sikkerhed og certifikater. Nogle kurser er tværfaglige, mens andre henvender sig til særlige brancher.

Læs mere

Logbog. Personbefordring med bus. Individuel Kompetence Vurdering (IKV) Specialet Bybus- og Rutebilkørsel

Logbog. Personbefordring med bus. Individuel Kompetence Vurdering (IKV) Specialet Bybus- og Rutebilkørsel Logbog Personbefordring med bus Individuel Kompetence Vurdering (IKV) Specialet Bybus- og Rutebilkørsel Februar 2012 Logbogens indhold Indholdsfortegnelse... 1 Formål med logbogen... 2 Bilag 1 Meritansøgerens

Læs mere

Opstart hver 14 dag på kørekort til lastbil og bus. Transportbranchens kurser og efteruddannelser

Opstart hver 14 dag på kørekort til lastbil og bus. Transportbranchens kurser og efteruddannelser Opstart hver 14 dag på kørekort til lastbil og bus Transportbranchens kurser og efteruddannelser Kursuscentret på Erhvervsskolen Nordsjælland udbyder en bred vifte af kurser inden for transportområdet.

Læs mere

Fa g l æ rt l u f t h av n s o p e r at ø r - en vejledning. Meritvejen. - de erfarnes vej til svendebrev

Fa g l æ rt l u f t h av n s o p e r at ø r - en vejledning. Meritvejen. - de erfarnes vej til svendebrev Fa g l æ rt l u f t h av n s o p e r at ø r - en vejledning Meritvejen - de erfarnes vej til svendebrev Meritvejen Meritvejen er lavet for de meget erfarne. Vælger du meritvejen kan du blive faglært uden

Læs mere

Læs mere om korte kurser til medarbejdere inden for virksomhedens handels- og logistikfunktioner SÅDAN. Handel og logistik

Læs mere om korte kurser til medarbejdere inden for virksomhedens handels- og logistikfunktioner SÅDAN. Handel og logistik > SÅDAN Korte kurser Læs mere om korte kurser til medarbejdere inden for virksomhedens handels- og logistikfunktioner Handel og logistik Uddannelsestilbud til medarbejdere, der beskæftiger sig med administrative

Læs mere

Kursusprogram 2015 1. halvår

Kursusprogram 2015 1. halvår Kursusprogram 2015 1. halvår 1 Indhold Velkommen...3 Fra ufaglært til faglært... 4 Pakkeløsninger... 5-11 Rørlægger...6 Kabelarbejder...7 På vej ind i byggebranchen...8 Kommunikation og konfliktløsning...9

Læs mere

LOKAL UNDERVISNINGSPLAN. Erhvervsuddannelse for Voksne (EUV): Buschauffør i kollektiv trafik Trin 1: Buschauffør UCplus A/S August 2015

LOKAL UNDERVISNINGSPLAN. Erhvervsuddannelse for Voksne (EUV): Buschauffør i kollektiv trafik Trin 1: Buschauffør UCplus A/S August 2015 LOKAL UNDERVISNINGSPLAN Erhvervsuddannelse for Voksne (EUV): Buschauffør i kollektiv trafik Trin 1: Buschauffør UCplus A/S August 2015 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENERELT FOR UDDANNELSESCENTRET... 4 1.1

Læs mere

Lokal Undervisningsplan Hovedforløbet. Vejgodstransport Marts 2012

Lokal Undervisningsplan Hovedforløbet. Vejgodstransport Marts 2012 Lokal Undervisningsplan Hovedforløbet Marts 2012 1 1. GENERELT FOR AMU NORDJYLLAND 1.1. Praktiske oplysninger Skolens navn:, Sofievej 61, 9000 Aalborg. Tlf.: 96 33 22 11 er en moderne uddannelsesinstitution

Læs mere

Opstart hver 14 dag på kørekort til lastbil og bus. Transportbranchens kurser og efteruddannelser

Opstart hver 14 dag på kørekort til lastbil og bus. Transportbranchens kurser og efteruddannelser 2015 Opstart hver 14 dag på kørekort til lastbil og bus Transportbranchens kurser og efteruddannelser Kursuscentret på Erhvervsskolen Nordsjælland udbyder en bred vifte af kurser inden for transportområdet.

Læs mere

AMU-KURSER - HANDEL OG LOGISTIK

AMU-KURSER - HANDEL OG LOGISTIK AMU-KURSER - HANDEL OG LOGISTIK November 2009 - Uddannelsestilbud til medarbejdere, der beskæftiger sig med administrative og operative opgaver i handel og logistik eller håndtering af varer på lageret.

Læs mere

Lovtidende A. 2013 Udgivet den 16. januar 2013. Bekendtgørelse om kørekort 1) 10. januar 2013. Nr. 12.

Lovtidende A. 2013 Udgivet den 16. januar 2013. Bekendtgørelse om kørekort 1) 10. januar 2013. Nr. 12. Lovtidende A 2013 Udgivet den 16. januar 2013 10. januar 2013. Nr. 12. Bekendtgørelse om kørekort 1) I medfør af 56-63 a, 64, stk. 5, 66, stk. 5, 88 a, stk. 1, 118, stk. 7, 124 a-d, 124 g, 124 h, 124 q,

Læs mere

LOKAL UNDERVISNINGSPLAN

LOKAL UNDERVISNINGSPLAN LOKAL UNDERVISNINGSPLAN Erhvervsuddannelse (EUD): Personbefordringsuddannelsen Rute-og bybus. Trin 1: Rutebilchauffør UCplus A/S 2013 Indholdsfortegnelse 1. GENERELT FOR UCPLUS - UDDANNELSESCENTER FOR

Læs mere

Lovtidende A. 2015 Udgivet den 31. marts 2015. Bekendtgørelse om kørekort 1) 25. marts 2015. Nr. 312.

Lovtidende A. 2015 Udgivet den 31. marts 2015. Bekendtgørelse om kørekort 1) 25. marts 2015. Nr. 312. Lovtidende A 2015 Udgivet den 31. marts 2015 25. marts 2015. Nr. 312. Bekendtgørelse om kørekort 1) I medfør af 56-57, 59-61, 63, stk. 5, 64, stk. 5, 66, stk. 6, 88 a, stk. 1, 118, stk. 8, 124 q, 130,

Læs mere

Oversigt (indholdsfortegnelse)

Oversigt (indholdsfortegnelse) BEK nr 12 af 10/01/2013 Gældende (Kørekortbekendtgørelsen) Offentliggørelsesdato: 16-01-2013 Justitsministeriet Ændrer i følgende forskrifter BEK nr 439 af 14/05/2012 BEK nr 886 af 15/08/2012 Oversigt

Læs mere

Når du skal til at tage kørekort, dukker der sikkert en masse spørgsmål op. På denne side finder du svar på de mest typiske.

Når du skal til at tage kørekort, dukker der sikkert en masse spørgsmål op. På denne side finder du svar på de mest typiske. Når du skal til at tage kørekort, dukker der sikkert en masse spørgsmål op. På denne side finder du svar på de mest typiske. Kom godt i gang med dit kørekort Hvad skal du have med? 1. Lægeerklæring med

Læs mere

Lovpligtige uddannelser

Lovpligtige uddannelser Lovpligtige uddannelser Arbejdsmiljø i Metal- og maskinindustrien Industriens Branchearbejdsmiljøråd Postboks 7777 1790 København V Web: www.i-bar.dk Medarbejdersekretariatet: Vester Søgade 12 1790 København

Læs mere

inden for arbejdsmarkedsuddannelserne. 1 Faseinddelingen er som angivet i Håndbog om individuel kompetencevurdering i AMU realkompetencevurdering

inden for arbejdsmarkedsuddannelserne. 1 Faseinddelingen er som angivet i Håndbog om individuel kompetencevurdering i AMU realkompetencevurdering Indledning Dette er en brancherettet vejledning i forhold til individuel kompetencevurdering (IKV) inden for arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU). Vejledningen vedrører arbejdsmarkedsuddannelser som efteruddannelsesudvalget

Læs mere

Vilkår og rammer for uddannelse af medarbejdere inden for Fællesoverenskomstens område 2015

Vilkår og rammer for uddannelse af medarbejdere inden for Fællesoverenskomstens område 2015 Vilkår og rammer for uddannelse af medarbejdere inden for Fællesoverenskomstens område 2015 Nedenfor kan du læse om de rammer og vilkår, der findes for uddannelse af især lager- og terminalmedarbejdere

Læs mere

og forbedrer deltagerens kompetencer i forhold til at HOLD

og forbedrer deltagerens kompetencer i forhold til at HOLD Landsdækkende positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse Dato: 19.12.14 Nummer Navn på kursusforløb Samlet varighed AMU Kursusindhold FKB-kode AMUkode Kursusforløbet gennemgår de vigtigste elementer

Læs mere

En uddannelse inden for transport - noget for dig? en oversigt over uddannelsesmuligheder i transporterhvervet

En uddannelse inden for transport - noget for dig? en oversigt over uddannelsesmuligheder i transporterhvervet En uddannelse inden for transport - noget for dig? en oversigt over uddannelsesmuligheder i transporterhvervet Indhold 4 Godschauffør 5 Kranfører 6 tankbilchauffør 7 flyttechauffør 8 renovationschauffør

Læs mere

Falck Kursus Giv dine medarbejdere mulighed for individuel udvikling

Falck Kursus Giv dine medarbejdere mulighed for individuel udvikling Vil du vide mere? Ring til Falck på telefon 7010 2031-2 Falck Erhverv, Trindsøvej 4-10, 8000 Århus C, E-mail: erhverv@falck.dk www.falck.dk/erhverv www.prinfodjurs.dk Tel. +45 86 48 36 33 Falck Kursus

Læs mere

Innovativ undervisning inden for vejgodstransport AMU-dialogmøde den 10. juni 2015 Lizzie Mærsk Nielsen

Innovativ undervisning inden for vejgodstransport AMU-dialogmøde den 10. juni 2015 Lizzie Mærsk Nielsen Innovativ undervisning inden for vejgodstransport AMU-dialogmøde den 10. juni 2015 Lizzie Mærsk Nielsen Innovation og innovativ undervisning hvad forstår vi ved det? Hvad er din forståelse af begrebet

Læs mere

Private udbydere af AMU. Redigeret af Søren Carøe og Sidsel Høgh

Private udbydere af AMU. Redigeret af Søren Carøe og Sidsel Høgh Private udbydere af AMU Redigeret af Søren Carøe og Sidsel Høgh Private udbydere af AMU på transportområdet Rapporten er udarbejdet af Strategisk Netværk for Undervisningsministeriet 2008 Forord Side 3

Læs mere

Kursusprogram 2011 2. halvår

Kursusprogram 2011 2. halvår Kursusprogram 2011 2. halvår 3 Indholdsfortegnelse Velkommen 3-5 Praktiske oplysninger 6 Faglige kurser: Auto 7-9 Bygge og anlæg 10-12 Cykel, knallert og motorcykel 13-15 El 16-17 Fødevarer 17-18 It 19

Læs mere

Afvikling af køreprøver i perioden op til ikrafttræden af de nye regler om kørekort den 19. januar 2013

Afvikling af køreprøver i perioden op til ikrafttræden af de nye regler om kørekort den 19. januar 2013 Rundskrivelse Til samtlige politikredse 4. december 2012 J.nr. 2012-9040-173 KSM/BAE + bilag NATIONAL BEREDSKABS- CENTER Juridisk Sekretariat Ejby Industrivej 125-135 2600 Glostrup (Kun Polnet) Afvikling

Læs mere