En verden af oplevelser ANDELS.NET. Bredbånd til boligforeninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En verden af oplevelser ANDELS.NET. Bredbånd til boligforeninger"

Transkript

1 En verden af oplevelser

2 Fem gode grunde til at vi er billigere 1: Andels.net ejer selv vores fiberring og lejer os ikke ind på andres. Andels.net står selv for installationerne af netværk og for trækning af fiber til foreningerne :2 3: Andels.net fokuserer på at levere stabilt fiberbredbånd og intet andet. Vi leverer ikke gratis routere til alle vore kunder men råder gerne omkring anskaffelse samt opsætning af trådløse netværk :4 5: Andels.net er en virksomhed med en sund økonomi, lave administrationsomkostninger og kompetent ledelse

3 01 : Fiberbredbånd - med lysets hastighed Fiberbredbånd - Med lysets hastighed 90 Mbit/s Der er ikke nogen begrænsninger i brugen af Andels.nets fibernetforbindelser. Ubegrænset forbrug Ideel til streaming og gaming Dedikeret forbindelse Mulighed for medarbejderbetalt bredbånd. 90/90Mbit er vores 'arbejdshest' og forbindelsen der vil dække de flestes behov for lynhurtigt fiberbredbånd. Uanset om behovet er download, stream eller gaming vil denne forbindelse leve fuldt op til forventningerne. 90/90Mbit/s 99 Kr. God pris - Kvalitets ydelse - Spar op til 72% Md.

4 En verden af muligheder - Lige ved fingerspidserne 02 En verden af muligheder - Lige ved fingerspidserne Internetforbindelsen er garant for oplevelsen med at streame tv og bruge internettet. Andels.net leverer ultrastabile dedikerede internetforbindelser. Vi har ikke begrænsninger på mængden af up- og download, så du må bruge så meget data du vil. Med fiberbredbånd får du en billig, stabil og fremtidsorienteret internetforbindelse. Du bestemmer selv, hvor hurtig din forbindelse skal være, og du får med sikkerhed det, du betaler for. Indlæggelse af fibernetværk i din ejendom vil gøre den mere attraktiv for fremtidige købere. Vore forbindelser kan alle håndtere riglige mængder af streaming i høj kvalitet, gaming på højt plan samt understøtte dig i dine arbejdsprosesser. Selv om alle i familien er på nettet samtidigt påvirker dette ikke hastighederne.

5 03 Stabilitet, fleksibilitet og vedvarenhed Stabilitet, fleksibilitet og vedvarenhed. Vores verden er idag mere og mere afhængig af adgangen til internettet. En hutrig stabil dataforbindelse er rygraden i vores onlinetilværelse, den fremmer samarbejde og produktivitet og er efterhånden noget vi betragter som en naturlig ting.. Andels.net ejer, modsat mange af vore konkurrenter, selv vores fibernet. Dette sætter os i en situation hvor vi er i stand til at holde priserne nede samt hastighederne oppe. Der er ikke nogle skjulte gebyrer eller tillæg på vores pris. Hvis en forening beslutter sig for fiberbredbånd fra os kommer de selv til at eje deres installationer og andels.net opkræver ikke ekstra priser i månedlig fibernetleje. Vi tilbyder både individuelle abonnementer samt kollektive aftaler, og giver vore kunder mulighed for at vælge den løsning der passer til netop dem.

6 Fiberbredbånd - med lysets hastigned : 04 Fiberbredbånd - Med lysets hastighed 150 Mbit/s Ubegrænset forbrug Ideel til streaming og gaming Medfølgende fast IP-adresse Mulighed for medarbejderbetalt bredbånd. 150/150Mbit er for den store familie eller hjemmeforretningsmanden. 150/150Mbit/s 139 Kr. Denne forbindelse er for de mere kræsne der streamer meget eller bruger sin forbindelse til NAS eller VPN God pris - Kvalitets ydelse - Spar op til 72% Md. Uanset om behovet er download, stream eller gaming vil denne forbindelse leve fuldt op til forventningerne.

7 05 : 200/200Mbit en drøm af en internetforbindelse 4K UHD streaming? - Ingen problemer 200 Mbit/s Der er ikke nogen begrænsninger i brugen af Andels.nets fibernetforbindelser. Ubegrænset forbrug Ideel til 4K streaming og proff gaming Medfølgende fast IP-adresse Mulighed for medarbejderbetalt bredbånd. 200/200Mbit er for den professionelle kræsne forbruger. 200/200Mbit/s 199 Kr. Denne forbindelse er for de mere kræsne der streamer meget eller bruger sin forbindelse til NAS, VPN eller til at have en server stående. God pris - Kvalitets ydelse - Spar op til 72% Md. Uanset om behovet er download, stream eller gaming vil denne forbindelse leve fuldt op til forventningerne.

8 Knivskarpt Kabel-TV - på alle dine enheder 06 Knivskarpt kabel-tv - På alle dine enheder Andels.net er administrator for Østerbro Antenneforening og kan i den forbindelse tilbyde knivskarpt digitalt kabel-tv med et bredt programudvalg samt frit-valgs -kanaler (A la carte) og pakker. ØA vil indføre ØA-WebTV til vore kunder i løbet af Dette betyder at man vil blive i stand til at streame tv fra nettet uanset hvor de befinder sig (dog inden for Danmarks grænser). Til at starte med vil det kun være grundpakken der bliver tilbudt, grundet rettighedsforhandlinger, i fremtiden satser vi på at kunne levere indhold der svarer til den pakke man har hos Østerbro Antenneforening. Med ØA WebTV kan man se tv på op til fire enheder samtidig fx på mobil, tablet, computer og bærbar. Det betyder, at man altid har tv lige ved hånden. Du bestemmer selv, hvornår du vil se dine tv-programmer. Det er nemt at starte forfra, spole tilbage i op til 48 timer, eller du kan søge i det store arkiv fra DR og fra udvalgte nabolandskanaler. Dermed behøver du ikke længere tilrettelægge din dag efter, hvornår tv-programmerne sendes. Eller være afhængig af, om du optager. Nu kan man fx se de store DR-serier præcis, når man har lyst - uden at foretage sig noget

9 07 : Projekteringsfase Projekteringsfase: Generelt starter processen med at vi indgår en aftale med bredbåndsudvalget i foreningen, i forbindelse med etablering af netværk eller udskiftning af internetleverandør. Nogle har allerede et netværk etableret og ønsker at udskifte nuværende leverandør med en billigere eller mere fleksibel. I disse tilfælde besigtiger vi det eksisterende netværk for at sikre beskaffenheden og driftssikkerheden. Vi gennemgår den eksisterende installation med repræsentanter fra foreningen og drøfter udbedring af eventuelle skader samt udskiftning af hardware. Vi indgår i planlægningen af skiftet til Andels.net så ingen beboere kommer til at opleve nedetid

10 Etablering af netværk 08 Etablering af netværk Såfremt foreningen ikke har et etableret netværk samt ønsker et tilbud herpå gennemgår vi opførelsen af nyt netværk med repræsentanter fra bredbåndsudvalget. Vi fastlægger de ønskede føringsveje til datakablerne samt fastlægger placeringen af krydsfelter og opsætningen af stik i den enkelte lejlighed. Vi benytter os af CAT 5e eller CAT 6a kabler og af Cisco hardware og yder 2 års garanti på installationen. Vi opsætter gigabit switch og er i stand til at levere 1Gbit/s til hvert vægudtag. Vi deltager gerne i møder og generalforsamlinger for at sikre at alle vinkler bliver belyst før kontrakten indgåes. Såfremt foreningen allerede har et netværk etableret og ønsker at udskifte nuværende leverandør med en billigere eller mere fleksibel én af slagsen, deltager vi gerne. I disse tilfælde besigtiger vi det eksisterende netværk for at sikre beskaffenheden og driftssikkerheden.

11 09: Under etableringen 10 : Under etableringen Projektfase: Efter kontraktindgåelse påbegyndes processen som aftalt under de indledende møder. Andels.net fremfører fiber til ejendommen for at tilslutte foreningen til vores fiberring. Såfremt foreningen allerede har et netværk etableret og vi skal overtage eksisterende infrastruktur, er dette en forholdsvis simpel operation. Professionel netværksmanagement er nøglen til høje oppetider, så vi sikrer at den nye hardware spiller sammen med vore overvågningssystemer og er konfigureret optimalt. Vi dokumenterer samt afmærker netværket så det i fremtiden vil være meget nemt at servicere. Vi benytter afprøvet teknologi fra kendte producenter.

12 Efter etableringen yder Andels.net første klasses support 10 Fiberbredbånd // Kabel-TV // WebTV 05 Efter etableringen Andels.net yder løbende service, rådgivning samt support for vore kunder. Vi har et lokalt servicecenter hvor vore kunder altid er velkommne for at få gode råd samt vejledning. Vi har nogle meget kompetente supportere der sidder klar hver dag ved telefonerne samt besvarer alle henvendelser via mail eller chat. Andels.net har netværksoperatører der overvåger vores netværk, så det vil oftest være os der kontakter foreningen og fortæller at vi har afhjulpet et problem. Vi posterer driftsmeddelelser på Facebook, på vores hjemmeside, så der er rig mulighed for at komme med i vores driftsflow på den platform der nu passer bedst til ens behov. Vi rådgiver gerne i opsætningen af trådløse netværk og assisterer vore kunder i at få det optimale ud af deres trådløse net.

13 11 Andels.net er Børsen Gazelle 2014 GAZELLE 2014 Andels.net er Børsen Gazelle 2014 Selv om Andels.net har nydt mere end 10 år i branchen, er det ikke forbi med at overraske positivt. Da Børsen for nyligt udråbte dette års Gazellevirksomheder, var vi meget tilfredse med og stolte af, at være blandt de hurtigst voksende og mest veldrevne virksomheder i Danmark. For at blive Gazelle skal virksomheden opfylde en række krav til drift og økonomi : - A/S eller ApS - Min. 1 mio. kr. i omsætning - 0,5 mio. kroner i bruttoresultat - Fire regnskaber skal være offentliggjort. - Summen af det primære resultat skal være positivt. - Omsætningen/bruttoresultatet skal mindst være fordoblet i løbet af de seneste fire år. Vi ser udnævnelsen som et skulderklap til vores forretningsmodel. At holde priserne lave samt hastighederne i top så vore kunder forbliver loyale og tilfredse med vore services hvilket biddrager til den vedvarende vækst. Vi har endnu ikke modtaget en opsigelse fra nogle af de foreninger vi leverer til, hvilket taler vi er stolte af.

14 Andels.net - Hvem er vi? 12 Andels.net - Hvem er vi? Andels.net blev startet i 2003 med det formål at levere hurtigt og billigt Internet til boligforeninger. Dengang var det tydeligt at de store leverandører var enormt dyre og med meget lange bindingsperioder. Andels.net stod selv for installationerne af netværk og for trækning af fiber til foreningerne. Det gør vi også i dag og med stor succes. Andels.net har i dag ca kunder primært på Østerbro. Udgangspunktet for os var derfor var at skabe en holdbar fremtidssikret løsning, der gav den enkelte forening ejendomsretten til eget udstyr og dermed også større frihed til at vælge leverandører af Internet og Internet baserede tjenester fremover. Samtidig skulle etableringspriserne og de løbende omkostninger holdes i et leje hvor alle kunne være med. Andels.net er i dag solidt forankret på Østerbro, Nørrebro samt i Nordvest og tilføjer dagligt nye foreninger til vores fiberring.

Nemt, enkelt og ligetil. Danmarks største leverandør af fibernet

Nemt, enkelt og ligetil. Danmarks største leverandør af fibernet 1 Nemt, enkelt og ligetil Danmarks største leverandør af fibernet Nemt, enkelt og ligetil 2 Mission Vi vil være en ledende aktør i udbygningen af Danmarks digitale infrastruktur og derigennem sikre lokal,

Læs mere

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? for fjerde år i træk *

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? for fjerde år i træk * VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? for fjerde år i træk * 02 FIBERNET FORBINDER DIG MED FREMTIDEN FIBERBREDBÅND MED GARANTERET HASTIGHED! Waoo! Fiberbredbånd 50/50 Mbit /s Fiberbredbånd

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Kom godt i gang Læs om dine muligheder Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Mobilopsætning Spærring af opkald Data på din mobil Mobilt bredbånd Og meget meget mere Callme.dk Velkommen

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

Kom godt i gang DRG 500 serie Fiberboks

Kom godt i gang DRG 500 serie Fiberboks Kom godt i gang DRG 500 serie Fiberboks Februar 2014 02 Indhold Fbernet fra SEAS-NVE 03 Introduktion til din fiberboks 04 Tilslutning af tv, internet og telefoni 05 En verden af muligheder 06 Ofte stillede

Læs mere

Fremtidens realkredit

Fremtidens realkredit Fremtidens realkredit - så sætter du lidt til side Tolagsbelåning ganske enkelt Dansk realkredit er noget helt specielt I mere end 200 år har danskerne kunnet låne penge på en ganske særlig måde. Muligheden

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

DEBATOPLÆG OM DEN KOMMENDE FÆLLES- OFFENTLIGE STRATEGI FOR DIGITAL VELFÆRD DIGITAL VELFÆRD NYE MULIGHEDER FOR VELFÆRDSSAMFUNDET

DEBATOPLÆG OM DEN KOMMENDE FÆLLES- OFFENTLIGE STRATEGI FOR DIGITAL VELFÆRD DIGITAL VELFÆRD NYE MULIGHEDER FOR VELFÆRDSSAMFUNDET DEBATOPLÆG OM DEN KOMMENDE FÆLLES- OFFENTLIGE STRATEGI FOR DIGITAL VELFÆRD DIGITAL VELFÆRD NYE MULIGHEDER FOR VELFÆRDSSAMFUNDET REGERINGEN / KL / DANSKE REGIONER MARTS 2013 FORORD 3 DANSKERNE ER DIGITALE

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere

Vi giver dig IT der virker

Vi giver dig IT der virker Vi giver dig IT der virker NEW RETAIL HARDWARE SOLUTIO NS Vi giver dig pålideligt it-udstyr Vi giver dig Servere, Storage & Back-up Nordic Computer A/S er en af DanmARKS ældste og mest velrenommerede IT-virksomheder.

Læs mere

Alt om netværk. 20 siders tema

Alt om netværk. 20 siders tema 0 siders tema Alt om netværk Netværk i hjemmet sådan gør du Vælg mellem tre netværkstyper Installation og opsætning Del mapper og printer Guide til trådløse routere Guide til homeplugs Spørgsmål og svar

Læs mere

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser.

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. Energien er jeres Vi har udviklet os gennem de sidste 100 år fra at være et kulselskab, til et benzin- og olieselskab

Læs mere

Sikkerhed i trådløse netværk

Sikkerhed i trådløse netværk Beskyt dit trådløse netværk IT- og Telestyrelsen Holsteinsgade 63 2100 Kbh. Ø Telefon 3545 0000 Telefax 3545 0010 E-post: itst@itst.dk www.itst.dk Rådet for it-sikkerhed www.raadetforitsikkerhed.dk Der

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

DEN KOMPETENTE BESTYRELSE GØR EN FORSKEL I DIN VIRKSOMHED FLERE VÆKST- IVÆRKSÆTTERE

DEN KOMPETENTE BESTYRELSE GØR EN FORSKEL I DIN VIRKSOMHED FLERE VÆKST- IVÆRKSÆTTERE DEN KOMPETENTE BESTYRELSE GØR EN FORSKEL I DIN VIRKSOMHED FLERE VÆKST- IVÆRKSÆTTERE FORORD Bestyrelser kan gøre en forskel Hvert år ser tusindvis af nye danske virksomheder dagens lys. Det styrker konkurrencen

Læs mere

Vi konverterer IT-problemer til løsninger

Vi konverterer IT-problemer til løsninger Vi konverterer IT-problemer til løsninger Vi konverterer IT-problemer til løsninger Vores vigtigste opgave er at sikre din virksomhed holdbare og gennemtænkte IT-løsninger, fordi IT er livsnerven i de

Læs mere

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 Organisering og ansvar Værktøjer og brugere Anvendelse internt og eksternt Prioritering og fremtid FORORD Denne rapport indeholder resultaterne af en undersøgelse af

Læs mere

Sig e til din handel. Sig e til din handel. - En analyse fra Bleau A/S af danske B2B-virksomheders manglende fokus på e-handel

Sig e til din handel. Sig e til din handel. - En analyse fra Bleau A/S af danske B2B-virksomheders manglende fokus på e-handel Sig e til din handel - En analyse fra Bleau A/S af danske B2B-virksomheders manglende fokus på e-handel White Paper af Bleau A/S Når man betragter den rivende udvikling af e-handel på verdensplan, vil

Læs mere

Tag et Danica Pensionstjek og få et klart svar

Tag et Danica Pensionstjek og få et klart svar FORUDSÆTNINGER BAG DANICA PENSIONSTJEK INDHOLD Indledning.... 1 Konceptet... 1 Tjek din pension én gang om året.... 2 Få den bedste anbefaling.... 2 Forventede udbetalinger og vores anbefalinger..........................................................

Læs mere

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 Velkommen til DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 3. & 4. februar Arrangeret af: Dansk Byggeri & BASIT Bliver afholdt hos: Teknologisk Institut Program Præsentation af udstillere Indhold Vært og arrangører 7

Læs mere

Dialog er vejen frem. Indenfor. Nyhedsbrevet til E.ONs fjernvarmekunder 2.2010

Dialog er vejen frem. Indenfor. Nyhedsbrevet til E.ONs fjernvarmekunder 2.2010 2.2010 Indenfor Nyhedsbrevet til E.ONs fjernvarmekunder En god dialog udrydder eventuelle misforståelser og baner vejen for konstruktive resultater. Her ses formand for Faxe kommunes tværpolitiske udvalg

Læs mere

Sassarta 14-18 STRATEGIPLAN FOR TELE-POST FOR ÅRENE 2014-18

Sassarta 14-18 STRATEGIPLAN FOR TELE-POST FOR ÅRENE 2014-18 Sassarta 14-18 STRATEGIPLAN FOR TELE-POST FOR ÅRENE 2014-18 Nuuk, februar 2014. Navnet på strategien Sassarta (lad os træde frem) symboliserer en naturlig fortsættelse af Sassarit (træd frem), den kompetenceudvikling

Læs mere

OVERHOLDER DIN VIRKSOMHED KONKURRENCE- REGLERNE

OVERHOLDER DIN VIRKSOMHED KONKURRENCE- REGLERNE ? OVERHOLDER DIN VIRKSOMHED KONKURRENCE- REGLERNE Hvorfor skal jeg overholde konkurrencereglerne? Det kan have alvorlige konsekvenser at overtræde konkurrencereglerne. Hvis du ikke ved, hvad reglerne går

Læs mere

Hvad gør vi når UNI-Sikkerhed og Sektornet forsvinder med udgangen. Vejledning til skoler

Hvad gør vi når UNI-Sikkerhed og Sektornet forsvinder med udgangen. Vejledning til skoler Hvad gør vi når UNI-Sikkerhed og Sektornet forsvinder med udgangen af 2014? Vejledning til skoler Indhold 1 Indledning... 3 2 Hvad sker der, hvis vi ikke foretager os noget?... 4 3 Hvilke IP-adresser benyttes?...

Læs mere

GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR

GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR GUIDE TIL VALG AF PROJEKTOR Udbuddet af projektorer er i dag så stort, at det kan være svært, at vælge den model, der passer til det aktuelle formål. Der er stor forskel på hvilken model, der skal vælges

Læs mere

Rengøring. Der er gode muligheder for at starte egen virksomhed i branchen, fordi der er en stor og stigende efterspørgsel.

Rengøring. Der er gode muligheder for at starte egen virksomhed i branchen, fordi der er en stor og stigende efterspørgsel. Rengøring Rene omgivelser er en livsbetingelse for de fleste. Men mange vil gerne have hjælp til arbejdet. Enten fordi de ikke kan selv, eller fordi de vil bruge deres tid på noget andet. God rengøring

Læs mere

Vær velforberedt, når du møder din bank eller investor

Vær velforberedt, når du møder din bank eller investor Vær velforberedt, når du møder din bank eller investor Få gode råd til: - Hvordan du dokumenterer og forklarer din forretning i dag - Hvordan du dokumenterer og præsenterer dine planer for i morgen 2 Klar

Læs mere

Håndbog i FORENINGSARBEJDE

Håndbog i FORENINGSARBEJDE 1 Håndbog i FORENINGSARBEJDE Kulturelle Samråd i Danmark 2 Håndbog i foreningsarbejde er udgivet af Kulturelle Samråd i Danmark Farvergade 27D, 3., 1463 København K Tlf.: +45 33 93 13 26 www.kulturellesamraad.dk

Læs mere

STANDARD SHAREPOINT INTRANET I RESPONSIVT DESIGN TIL VALLENSBÆK KOMMUNE

STANDARD SHAREPOINT INTRANET I RESPONSIVT DESIGN TIL VALLENSBÆK KOMMUNE STANDARD SHAREPOINT INTRANET I RESPONSIVT DESIGN TIL VALLENSBÆK KOMMUNE Annoncering Intranet i responsivt design baseret på standardløsning i Sharepoint 2013 eller nyere Vallensbæk den 26. maj 2014 1 Udbudsmateriale

Læs mere