En verden af oplevelser ANDELS.NET. Bredbånd til boligforeninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En verden af oplevelser ANDELS.NET. Bredbånd til boligforeninger"

Transkript

1 En verden af oplevelser

2 Fem gode grunde til at vi er billigere 1: Andels.net ejer selv vores fiberring og lejer os ikke ind på andres. Andels.net står selv for installationerne af netværk og for trækning af fiber til foreningerne :2 3: Andels.net fokuserer på at levere stabilt fiberbredbånd og intet andet. Vi leverer ikke gratis routere til alle vore kunder men råder gerne omkring anskaffelse samt opsætning af trådløse netværk :4 5: Andels.net er en virksomhed med en sund økonomi, lave administrationsomkostninger og kompetent ledelse

3 01 : Fiberbredbånd - med lysets hastighed Fiberbredbånd - Med lysets hastighed 90 Mbit/s Der er ikke nogen begrænsninger i brugen af Andels.nets fibernetforbindelser. Ubegrænset forbrug Ideel til streaming og gaming Dedikeret forbindelse Mulighed for medarbejderbetalt bredbånd. 90/90Mbit er vores 'arbejdshest' og forbindelsen der vil dække de flestes behov for lynhurtigt fiberbredbånd. Uanset om behovet er download, stream eller gaming vil denne forbindelse leve fuldt op til forventningerne. 90/90Mbit/s 99 Kr. God pris - Kvalitets ydelse - Spar op til 72% Md.

4 En verden af muligheder - Lige ved fingerspidserne 02 En verden af muligheder - Lige ved fingerspidserne Internetforbindelsen er garant for oplevelsen med at streame tv og bruge internettet. Andels.net leverer ultrastabile dedikerede internetforbindelser. Vi har ikke begrænsninger på mængden af up- og download, så du må bruge så meget data du vil. Med fiberbredbånd får du en billig, stabil og fremtidsorienteret internetforbindelse. Du bestemmer selv, hvor hurtig din forbindelse skal være, og du får med sikkerhed det, du betaler for. Indlæggelse af fibernetværk i din ejendom vil gøre den mere attraktiv for fremtidige købere. Vore forbindelser kan alle håndtere riglige mængder af streaming i høj kvalitet, gaming på højt plan samt understøtte dig i dine arbejdsprosesser. Selv om alle i familien er på nettet samtidigt påvirker dette ikke hastighederne.

5 03 Stabilitet, fleksibilitet og vedvarenhed Stabilitet, fleksibilitet og vedvarenhed. Vores verden er idag mere og mere afhængig af adgangen til internettet. En hutrig stabil dataforbindelse er rygraden i vores onlinetilværelse, den fremmer samarbejde og produktivitet og er efterhånden noget vi betragter som en naturlig ting.. Andels.net ejer, modsat mange af vore konkurrenter, selv vores fibernet. Dette sætter os i en situation hvor vi er i stand til at holde priserne nede samt hastighederne oppe. Der er ikke nogle skjulte gebyrer eller tillæg på vores pris. Hvis en forening beslutter sig for fiberbredbånd fra os kommer de selv til at eje deres installationer og andels.net opkræver ikke ekstra priser i månedlig fibernetleje. Vi tilbyder både individuelle abonnementer samt kollektive aftaler, og giver vore kunder mulighed for at vælge den løsning der passer til netop dem.

6 Fiberbredbånd - med lysets hastigned : 04 Fiberbredbånd - Med lysets hastighed 150 Mbit/s Ubegrænset forbrug Ideel til streaming og gaming Medfølgende fast IP-adresse Mulighed for medarbejderbetalt bredbånd. 150/150Mbit er for den store familie eller hjemmeforretningsmanden. 150/150Mbit/s 139 Kr. Denne forbindelse er for de mere kræsne der streamer meget eller bruger sin forbindelse til NAS eller VPN God pris - Kvalitets ydelse - Spar op til 72% Md. Uanset om behovet er download, stream eller gaming vil denne forbindelse leve fuldt op til forventningerne.

7 05 : 200/200Mbit en drøm af en internetforbindelse 4K UHD streaming? - Ingen problemer 200 Mbit/s Der er ikke nogen begrænsninger i brugen af Andels.nets fibernetforbindelser. Ubegrænset forbrug Ideel til 4K streaming og proff gaming Medfølgende fast IP-adresse Mulighed for medarbejderbetalt bredbånd. 200/200Mbit er for den professionelle kræsne forbruger. 200/200Mbit/s 199 Kr. Denne forbindelse er for de mere kræsne der streamer meget eller bruger sin forbindelse til NAS, VPN eller til at have en server stående. God pris - Kvalitets ydelse - Spar op til 72% Md. Uanset om behovet er download, stream eller gaming vil denne forbindelse leve fuldt op til forventningerne.

8 Knivskarpt Kabel-TV - på alle dine enheder 06 Knivskarpt kabel-tv - På alle dine enheder Andels.net er administrator for Østerbro Antenneforening og kan i den forbindelse tilbyde knivskarpt digitalt kabel-tv med et bredt programudvalg samt frit-valgs -kanaler (A la carte) og pakker. ØA vil indføre ØA-WebTV til vore kunder i løbet af Dette betyder at man vil blive i stand til at streame tv fra nettet uanset hvor de befinder sig (dog inden for Danmarks grænser). Til at starte med vil det kun være grundpakken der bliver tilbudt, grundet rettighedsforhandlinger, i fremtiden satser vi på at kunne levere indhold der svarer til den pakke man har hos Østerbro Antenneforening. Med ØA WebTV kan man se tv på op til fire enheder samtidig fx på mobil, tablet, computer og bærbar. Det betyder, at man altid har tv lige ved hånden. Du bestemmer selv, hvornår du vil se dine tv-programmer. Det er nemt at starte forfra, spole tilbage i op til 48 timer, eller du kan søge i det store arkiv fra DR og fra udvalgte nabolandskanaler. Dermed behøver du ikke længere tilrettelægge din dag efter, hvornår tv-programmerne sendes. Eller være afhængig af, om du optager. Nu kan man fx se de store DR-serier præcis, når man har lyst - uden at foretage sig noget

9 07 : Projekteringsfase Projekteringsfase: Generelt starter processen med at vi indgår en aftale med bredbåndsudvalget i foreningen, i forbindelse med etablering af netværk eller udskiftning af internetleverandør. Nogle har allerede et netværk etableret og ønsker at udskifte nuværende leverandør med en billigere eller mere fleksibel. I disse tilfælde besigtiger vi det eksisterende netværk for at sikre beskaffenheden og driftssikkerheden. Vi gennemgår den eksisterende installation med repræsentanter fra foreningen og drøfter udbedring af eventuelle skader samt udskiftning af hardware. Vi indgår i planlægningen af skiftet til Andels.net så ingen beboere kommer til at opleve nedetid

10 Etablering af netværk 08 Etablering af netværk Såfremt foreningen ikke har et etableret netværk samt ønsker et tilbud herpå gennemgår vi opførelsen af nyt netværk med repræsentanter fra bredbåndsudvalget. Vi fastlægger de ønskede føringsveje til datakablerne samt fastlægger placeringen af krydsfelter og opsætningen af stik i den enkelte lejlighed. Vi benytter os af CAT 5e eller CAT 6a kabler og af Cisco hardware og yder 2 års garanti på installationen. Vi opsætter gigabit switch og er i stand til at levere 1Gbit/s til hvert vægudtag. Vi deltager gerne i møder og generalforsamlinger for at sikre at alle vinkler bliver belyst før kontrakten indgåes. Såfremt foreningen allerede har et netværk etableret og ønsker at udskifte nuværende leverandør med en billigere eller mere fleksibel én af slagsen, deltager vi gerne. I disse tilfælde besigtiger vi det eksisterende netværk for at sikre beskaffenheden og driftssikkerheden.

11 09: Under etableringen 10 : Under etableringen Projektfase: Efter kontraktindgåelse påbegyndes processen som aftalt under de indledende møder. Andels.net fremfører fiber til ejendommen for at tilslutte foreningen til vores fiberring. Såfremt foreningen allerede har et netværk etableret og vi skal overtage eksisterende infrastruktur, er dette en forholdsvis simpel operation. Professionel netværksmanagement er nøglen til høje oppetider, så vi sikrer at den nye hardware spiller sammen med vore overvågningssystemer og er konfigureret optimalt. Vi dokumenterer samt afmærker netværket så det i fremtiden vil være meget nemt at servicere. Vi benytter afprøvet teknologi fra kendte producenter.

12 Efter etableringen yder Andels.net første klasses support 10 Fiberbredbånd // Kabel-TV // WebTV 05 Efter etableringen Andels.net yder løbende service, rådgivning samt support for vore kunder. Vi har et lokalt servicecenter hvor vore kunder altid er velkommne for at få gode råd samt vejledning. Vi har nogle meget kompetente supportere der sidder klar hver dag ved telefonerne samt besvarer alle henvendelser via mail eller chat. Andels.net har netværksoperatører der overvåger vores netværk, så det vil oftest være os der kontakter foreningen og fortæller at vi har afhjulpet et problem. Vi posterer driftsmeddelelser på Facebook, på vores hjemmeside, så der er rig mulighed for at komme med i vores driftsflow på den platform der nu passer bedst til ens behov. Vi rådgiver gerne i opsætningen af trådløse netværk og assisterer vore kunder i at få det optimale ud af deres trådløse net.

13 11 Andels.net er Børsen Gazelle 2014 GAZELLE 2014 Andels.net er Børsen Gazelle 2014 Selv om Andels.net har nydt mere end 10 år i branchen, er det ikke forbi med at overraske positivt. Da Børsen for nyligt udråbte dette års Gazellevirksomheder, var vi meget tilfredse med og stolte af, at være blandt de hurtigst voksende og mest veldrevne virksomheder i Danmark. For at blive Gazelle skal virksomheden opfylde en række krav til drift og økonomi : - A/S eller ApS - Min. 1 mio. kr. i omsætning - 0,5 mio. kroner i bruttoresultat - Fire regnskaber skal være offentliggjort. - Summen af det primære resultat skal være positivt. - Omsætningen/bruttoresultatet skal mindst være fordoblet i løbet af de seneste fire år. Vi ser udnævnelsen som et skulderklap til vores forretningsmodel. At holde priserne lave samt hastighederne i top så vore kunder forbliver loyale og tilfredse med vore services hvilket biddrager til den vedvarende vækst. Vi har endnu ikke modtaget en opsigelse fra nogle af de foreninger vi leverer til, hvilket taler vi er stolte af.

14 Andels.net - Hvem er vi? 12 Andels.net - Hvem er vi? Andels.net blev startet i 2003 med det formål at levere hurtigt og billigt Internet til boligforeninger. Dengang var det tydeligt at de store leverandører var enormt dyre og med meget lange bindingsperioder. Andels.net stod selv for installationerne af netværk og for trækning af fiber til foreningerne. Det gør vi også i dag og med stor succes. Andels.net har i dag ca kunder primært på Østerbro. Udgangspunktet for os var derfor var at skabe en holdbar fremtidssikret løsning, der gav den enkelte forening ejendomsretten til eget udstyr og dermed også større frihed til at vælge leverandører af Internet og Internet baserede tjenester fremover. Samtidig skulle etableringspriserne og de løbende omkostninger holdes i et leje hvor alle kunne være med. Andels.net er i dag solidt forankret på Østerbro, Nørrebro samt i Nordvest og tilføjer dagligt nye foreninger til vores fiberring.

2. udgave, 2016 FIBERBY. Find os

2. udgave, 2016 FIBERBY. Find os 2. udgave, 2016 FIBERBY LEVERANDØR Leverandør til TIL byens BYENS folk siden 2004 FOLK Find os 2 VEJEN TIL EN LANG RELATION I Fiberby ved vi at internettet skal fungere hele tiden. Det er mindst lige så

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED 2017 EWII FORENING GIVER BEBOERE I DOMEA INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Du får både lynhurtigt fiberbredbånd fra EWII og mulighed for landets mest udbredte TV fra YouSee. 5 GODE GRUNDE TIL AT DU SKAL VÆLGE

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED 2018 EWII GIVER DIG I LEJERBO UNGBO INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Du får både lynhurtigt fiberbredbånd fra EWII og alt underholdning samlet ét sted med tv fra YouSee. 5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE FIBERBREDBÅND

Læs mere

500 / 500 Mbit/s internet

500 / 500 Mbit/s internet 500 / 500 Mbit/s internet I 2019 øger vi til 1000 / 1000 Mbit/s 120 kr. pr. måned INTERNET TIL BOLIGFORENINGER Internet til boligforeninger i Storkøbenhavn "Vi leverer internet, som vi selv ville vælge"

Læs mere

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG Internet som det burde være Fibernet er fremtidens internet Fibernet giver liv, fart og flere muligheder så langt øjet rækker. Men ét er selve forbindelsen; noget andet er funktionalitet,

Læs mere

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Du får det hele i ét stik Hos Stofa vil vi gerne have tilfredse kunder. Derfor gør vi os umage med alt, hvad vi laver. For dig

Læs mere

Invester i fremtiden Få lynhurtigt internet

Invester i fremtiden Få lynhurtigt internet Invester i fremtiden Få lynhurtigt internet Fiberby har leveret fibernet til boligforeninger i Storkøbenhavn siden 2004. Ambitionen er altid, at levere en hurtig og stabil internetforbindelse med højt

Læs mere

SUPERTILBUD TIL AUNING

SUPERTILBUD TIL AUNING SUPERTILBUD TIL AUNING Bliv klar til hygge i den mørke tid med Waoo fiber. Så kan du surfe, game og streame ubegrænset, uden at forbindelsen hakker. Åbn og se de ekstra skarpe priser til Auning. Waoo leveres

Læs mere

Dette udvalg vil have til opgave at undersøge muligheden for at oprette en fællesantenne med baggrund i fiber.

Dette udvalg vil have til opgave at undersøge muligheden for at oprette en fællesantenne med baggrund i fiber. Foreslag B-3 Bestyrelsen foreslår der nedsættes et fællesantenneudvalg. Dette udvalg vil have til opgave at undersøge muligheden for at oprette en fællesantenne med baggrund i fiber. Der er modtaget tilbud

Læs mere

Nemt, enkelt og ligetil. Danmarks største leverandør af fibernet

Nemt, enkelt og ligetil. Danmarks største leverandør af fibernet 1 Nemt, enkelt og ligetil Danmarks største leverandør af fibernet Nemt, enkelt og ligetil 2 Mission Vi vil være en ledende aktør i udbygningen af Danmarks digitale infrastruktur og derigennem sikre lokal,

Læs mere

Du kan vælge mellem 8 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Sikkerhedspakke med 5 GB backup, pr måned 25,-

Du kan vælge mellem 8 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Sikkerhedspakke med 5 GB backup, pr måned 25,- INTERNET HASTIGHED SIDE 1/2 SIKKERHEDSPAKKE GARANTERET HASTIGHED Du kan vælge mellem 8 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Hastighed Mindstepris i 6 mdr.: Pris

Læs mere

Hurtigt, enkelt og stabilt

Hurtigt, enkelt og stabilt Hurtigt, enkelt og stabilt [F O R E N I N G - I N D I V I D U E L 4 5] Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland.

Læs mere

YouSee Tv. - hvad vil du se?

YouSee Tv. - hvad vil du se? YouSee Tv - hvad vil du se? Faste tv-pakker som vi har blandet Grundpakke 25 Mellempakke 3 5 Fuldpakke 64 * * * Regionskanaler fra TV 2, hvor der indgår to af kanalerne i tv-pakken DR1, DR2 og DR3 Synstolkning

Læs mere

Luk op for hele pakken

Luk op for hele pakken Til dig fra Skat Medarbejderbredbånd Luk op for hele pakken Til dig fra Skat Internet og telefoni til halv pris din arbejdsgiver klarer betalingen. Kan det blive nemmere? Får du mobiltelefon eller bærbar

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play Tv

Læs mere

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Tilbud til foreninger (indi 46) SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Bestil Waoo Basic, Extra eller Full og få 2 mdr. internet 0,- * SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo Fiber fra Eniig, får du ikke

Læs mere

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel)

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel) Tilbud til foreninger (generel) SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk * Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo

Læs mere

Stabilt hurtigt internet

Stabilt hurtigt internet Stabilt hurtigt internet Forord Der var engang... Det hele startede i boligforeningen Top-House på Nørrebro i 2001, hvor jeg sammen med et par venner, ville skabe en fælles internetløsning, der skulle

Læs mere

Waoo Forening fra Fibia Fiberbredbånd og kabel-tv til foreninger.

Waoo Forening fra Fibia Fiberbredbånd og kabel-tv til foreninger. Waoo Forening fra Fibia Fiberbredbånd og kabel-tv til foreninger. Tilbud til ejere i grundejerforeningen Bangsboparken pr. 11/05-2017 (potentielt 94 boliger) - Bangsbo Holm - Høje Bangsbo - Bangsbo Bakker

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening... dit lokale fibernet som kombinerer fremtidens muligheder med nutidens teknologi - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Nørhalne

Læs mere

E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken

E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken YouSee E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken 2) Bland Selv 3) Forenings Bredbånd 4) Mobilfordele Aftale om TV-pakke Grundpakken

Læs mere

TUK-NET (Åle) / YouSee eller EnergiMidt/Waoo. Hvad skal man vælge?

TUK-NET (Åle) / YouSee eller EnergiMidt/Waoo. Hvad skal man vælge? TUK-NET (Åle) / YouSee eller EnergiMidt/Waoo Hvad skal man vælge? Hvorfor du skal vælge antenneforeningen? Hos antenneforeningen får du Danmarks bedste tv-pakker. Vores tv-pakker indeholder alle de populære

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

INTERNET OG TV som det burde være

INTERNET OG TV som det burde være Tilbud til foreninger (Lodskovvad Bunken) Vi tilslutter din bolig til fibernettet - uanset antal meter for kun BESTIL INDEN 3/9 2018 OG BETAL 0 KR. I TILSLUTNING 3.500 kr. INTERNET OG TV som det burde

Læs mere

SIG FARVEL TIL DÅRLIGT WIFI.

SIG FARVEL TIL DÅRLIGT WIFI. SIG FARVEL TIL DÅRLIGT WIFI. DÅRLIGT/MANGELFULDT WIFI ER ET PROBLEM FOR MANGE Du kender sikkert problematikken. Du oplever kun en brøkdel af den hastighed på din WiFi forbindelse, i forhold til hvad du

Læs mere

Kom godt i gang DRG 717 Fiberboks Foreningskunde Oktober 2014

Kom godt i gang DRG 717 Fiberboks Foreningskunde Oktober 2014 Kom godt i gang DRG 717 Fiberboks Foreningskunde Oktober 2014 Fiber Tv Telefoni 02 Fiber Tv Telefoni 03 Indhold Indhold Fibernet fra Fibia 03 Tilslutning af kabel-tv og FM-radio 04 Introduktion til din

Læs mere

Kom godt i gang DRG 716 og 717 Fiberboks

Kom godt i gang DRG 716 og 717 Fiberboks Kom godt i gang DRG 716 og 717 Fiberboks Februar 2014 02 Indhold Fibernet fra SEAS-NVE 03 Introduktion til din fiberboks 04 Sådan får du den bedste forbindelse 05 Din verden af muligheder 06 Ofte stillede

Læs mere

Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo

Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo Hvad skal man vælge? 2 YouSee Præsentation Hvorfor du skal vælge Brædstrup Antenneforening? Hvis du ønsker at blive tilsluttet EnergiMidts fibernet kræver

Læs mere

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? for fjerde år i træk *

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? for fjerde år i træk * VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? for fjerde år i træk * 02 FIBERNET FORBINDER DIG MED FREMTIDEN FIBERBREDBÅND MED GARANTERET HASTIGHED! Waoo! Fiberbredbånd 50/50 Mbit /s Fiberbredbånd

Læs mere

Du kan vælge mellem 7 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig.

Du kan vælge mellem 7 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. INTERNET HASTIGHED SIDE 1/2 SIKKERHEDSPAKKE GARANTERET HASTIGHED Du kan vælge mellem 7 hastigheder. Det eneste du skal gøre, er at finde den hastighed, der passer dig. Hastighed Mindstepris i 6 mdr.: Pris

Læs mere

VI GI R DIG. Vil du også have Danmarks bedste bredbånd? Læs mere om vores aktuelle kampagnetilbud og hvorfor vi har Danmarks bedste bredbånd.

VI GI R DIG. Vil du også have Danmarks bedste bredbånd? Læs mere om vores aktuelle kampagnetilbud og hvorfor vi har Danmarks bedste bredbånd. VI GI R DIG Vil du også have Danmarks bedste bredbånd? Læs mere om vores aktuelle kampagnetilbud og hvorfor vi har Danmarks bedste bredbånd. 2 Fibernet forbinder dig med fremtiden Fiberbredbånd med garanteret

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 20 mio. musiknumre med YouMusic uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni med

Læs mere

3940 Modem med WIFI. Med dette blad beskrive lidt om Technicolor 3940 modem, specielt med hensyn til brug af WIFI.

3940 Modem med WIFI. Med dette blad beskrive lidt om Technicolor 3940 modem, specielt med hensyn til brug af WIFI. 3940 Modem med WIFI Med dette blad beskrive lidt om Technicolor 3940 modem, specielt med hensyn til brug af WIFI. Placer modem rigtigt? Vi har i store træk følgende anbefalinger med hensyn til placering

Læs mere

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser KAMPAGNETILBUD En verden af oplevelser Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland. Vi er i fuld gang med at udbrede

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder hos. E/F Rønneholtparken

Foreningsfordele og muligheder hos. E/F Rønneholtparken Foreningsfordele og muligheder hos E/F Rønneholtparken Agenda Opgradering af YouSee landsdækkende net Jeres anlæg TV Pakker og Bland Selv Foreningsfordele Bredbånd Boks Bredbånd uden TV-pakke Mobil Fordelsprogram

Læs mere

IT Connect. IT-Connect s bredbåndsbeboerløsning

IT Connect. IT-Connect s bredbåndsbeboerløsning IT Connect IT-Connect s bredbåndsbeboerløsning Fremtiden Der er fornuft i at eje sit eget netværk, hvis man ønsker at være uafhængig af ydre omstændigheder Vi er på forkant med nettet Internettet med de

Læs mere

Kom godt i gang DRG 500 serie Fiberboks

Kom godt i gang DRG 500 serie Fiberboks Kom godt i gang DRG 500 serie Fiberboks Februar 2014 02 Indhold Fbernet fra SEAS-NVE 03 Introduktion til din fiberboks 04 Tilslutning af tv, internet og telefoni 05 En verden af muligheder 06 Ofte stillede

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Tv-pakker med stor fleksibilitet Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det er helt op til dig, hvor mange af dem, du vil se. Og hvordan

Læs mere

EF Bananen. 19. maj

EF Bananen. 19. maj EF Bananen 19. maj 2014 1 2 Hvem er SEAS-NVE? Danmarks største andelsejede energi- og fiberselskab Mere end 700 ansatte Hovedsæde i Svinninge og teknisk afdeling i Haslev 100 års jubilæum i år 10 års erfaring

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Grundejerlauget Holteavlsgård V/ Christian Limkilde Agenda Digital/Analog TV pakker NYHED: Bland selv TV fra YouSee Se TV når det passer dig (YouSee Plus) Bredbånd YouSee

Læs mere

Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening. - information om tv, bredbånd og telefoni

Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening. - information om tv, bredbånd og telefoni Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Brædstrup Antenneforening I denne folder kan du læse om de fordele du har som medlem af

Læs mere

yousee Vi sikrer jer den bedste forbindelse - også i fremtiden Hvorfor skal I opgradere? Jeres særlige opgraderingstilbud

yousee Vi sikrer jer den bedste forbindelse - også i fremtiden Hvorfor skal I opgradere? Jeres særlige opgraderingstilbud Returadresse: YouSee, Teglholmsgade 1, Dl- PMM, 0900 København C Vedr. G/F Klosterparken Lennart Rosenstock Klosterparken 11 2680 Solrød Strand YouSee A/S yousee.dk 70 70 40 00 Teglholmsgade 1 0900 København

Læs mere

Kom godt i gang med DRG 737v2

Kom godt i gang med DRG 737v2 VI GI R DIG Kom godt i gang med DRG 737v2 Waoo! Privat Læs, hvordan du tilslutter din fiberboks. 02 Indhold Fibernet fra Fibia 03 Introduktion til din fiberboks 04 Sådan får du den bedste forbindelse 05

Læs mere

Velkommen til Stofa. og alle dine muligheder med Family Mix Plus. Vi er jo lige her

Velkommen til Stofa. og alle dine muligheder med Family Mix Plus. Vi er jo lige her Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Plus Vi er jo lige her Du får det hele i ét stik Hos Stofa vil vi gerne have tilfredse kunder. Derfor gør vi os umage med alt, hvad vi laver.

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

Få Waoo til jeres forening. Fiberbredbånd, Kabel-tv og Telefoni

Få Waoo til jeres forening. Fiberbredbånd, Kabel-tv og Telefoni Få Waoo til jeres forening Fiberbredbånd, Kabel-tv og Telefoni 2 Fibia giver dig valgfrihed Hvorfor vælge Fibia og fibernet? Her har du 9 gode grunde Fibia er 01 02 eksperter Fremtidssikring af din bolig

Læs mere

GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT MED HURTIGT OG STABILT INTERNET

GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT MED HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT MED HURTIGT OG STABILT INTERNET STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE Waoo leveres af dit lokale fiberselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE Nutidens

Læs mere

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG Tilslutningsguide KOM GODT I GANG UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT VI ER NÆSTEN I MÅL - DER ER KUN TILSLUTNINGEN TILBAGE KÆRE KUNDE Vi har her samlet en vejledning for tilslutning af

Læs mere

Fiberbredbånd 2014. Hastigheder og priser:

Fiberbredbånd 2014. Hastigheder og priser: Fiberbredbånd 2014 5 Hastigheder og priser: 2/2 Mbit/s 99,-/mdr. 20/20 Mbit/s. 169,-/mdr. 50/50 Mbit/s. 219,-/mdr. 60/60 Mbit/s. 249,-/mdr. 90/90 Mbit/s. 349,-/mdr. 250/250 M/bit 449,-/mdr. 500/500 M/bits.

Læs mere

Velkommen til en ny verden af muligheder

Velkommen til en ny verden af muligheder Velkommen til en ny verden af muligheder Lynhurtigt og stabilt internet De bedste TV-kanaler i skarp kvalitet Billig telefoni med Danmarks bedste dækning Velkomsttilbud specielt til dig i Mejdal - spar

Læs mere

eyjo IT Consulting AKB Afdeling 207, Ejendomskontoret Att.: Dion Madsen Urbansgade 2 2100 København Ø Østerbro d. 5. december 2005

eyjo IT Consulting AKB Afdeling 207, Ejendomskontoret Att.: Dion Madsen Urbansgade 2 2100 København Ø Østerbro d. 5. december 2005 AKB Afdeling 207, Ejendomskontoret Att.: Dion Madsen Urbansgade 2 2100 København Ø Østerbro d. 5. december 2005 Rådgivning i forbindelse med installation af bolignet. Ejendommen beliggende Urbansgade 2,

Læs mere

Levering af TV- og dataløsning til G/F Kildedalen

Levering af TV- og dataløsning til G/F Kildedalen Novomatrix Rådhustorvet 1 DK-3520 Farum tlf.: 70 22 22 00 E-mail: info@novomatrix.dk CVR: 32071724 Levering af TV- og dataløsning til G/F Kildedalen G/F Kildedalen Att.: Rob Wijkmans Kildedalen 3400 Hillerød

Læs mere

Kom godt i gang DRG 716 / DRG 717 Fiberboks Privatkunde Oktober 2014

Kom godt i gang DRG 716 / DRG 717 Fiberboks Privatkunde Oktober 2014 Kom godt i gang DRG 716 / DRG 717 Fiberboks Privatkunde Oktober 2014 02 03 Indhold Fibernet fra Fibia 03 Introduktion til din fiberboks 04 Sådan får du den bedste forbindelse 05 Din verden af muligheder

Læs mere

Kom godt i gang DRG 703 med mediekonverter Fordelerboks

Kom godt i gang DRG 703 med mediekonverter Fordelerboks Kom godt i gang DRG 703 med mediekonverter Fordelerboks Juni 2014 02 Indhold Fibernet fra SEAS-NVE 3 Tilslutning af fordelerboks 4 Introduktion til fordelerboksen 5 Sådan får du den bedste oplevelse 6

Læs mere

Kom godt i gang DRG 737v2 Fiberboks Foreningskunde December 2014

Kom godt i gang DRG 737v2 Fiberboks Foreningskunde December 2014 Kom godt i gang DRG 737v2 Fiberboks Foreningskunde December 2014 Fiber Tv Telefoni 02 Indhold Fibernet fra Fibia 03 Tilslutning af kabel-tv og FM-radio 04 Introduktion til din fiberboks 05 Sådan får du

Læs mere

Til dig der vil have. fiberbredbånd, telefoni og Personligt TV. SE Ravnevej 12 6705 Esbjerg Ø Tlf. 7011 5000 se.dk

Til dig der vil have. fiberbredbånd, telefoni og Personligt TV. SE Ravnevej 12 6705 Esbjerg Ø Tlf. 7011 5000 se.dk Til dig der vil have fiberbredbånd, telefoni og Personligt TV Waoo! internet og telefoni Vi tilbyder følgende internethastigheder: 30/30 Mbit/s internet.......................................................

Læs mere

Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet (ADSL) samt instruktion mv.

Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet (ADSL) samt instruktion mv. Michael Halfter Ingerslevsgade 108, st tv 1705 V København d. 19. December 2003 Tilbud, Kabelfri lokalnetværk Som aftalt tilbud for installation af trådløst lokalnetværk med fælles tilslutning til Internet

Læs mere

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG

Tilslutningsguide KOM GODT I GANG Tilslutningsguide KOM GODT I GANG UNDERSØGELSE BESLUTNING PLANLÆGNING ETABLERING DRIFT VI ER NÆSTEN I MÅL - DER ER KUN TILSLUTNINGEN TILBAGE KÆRE KUNDE Vi har her samlet en vejledning for tilslutning af

Læs mere

Waoo! og Energi Fyn tilbyder dig masser af oplevelser

Waoo! og Energi Fyn tilbyder dig masser af oplevelser Waoo! og Energi Fyn tilbyder dig masser af oplevelser Waoo! fra Energi Fyn til private Etablering af fibernet - så nemt er det! Når din bolig skal tilsluttes fibernettet, nedgraves et tomt fiberrør fra

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Støvring @ntenneforening Dine muligheder hos Støvring Antenneforening - information om tv, bredbånd og mobil Det bedste tv-udbud Hos Støvring Antenneforening får du Danmarks bedste og bredeste udbud af

Læs mere

TV-anlæg, TV-pakker og hurtigt internet. Velkommen til

TV-anlæg, TV-pakker og hurtigt internet. Velkommen til TV-anlæg, TV-pakker og hurtigt internet Velkommen til 17:00-17:10 Velkomst 17.10-18.00 Oplæg og spørgsmål 18.00 18.30 Pause og spisning 18.30-19.00 Steamning af TV 19.00-20.00 Spørgsmål samt ordet er frit

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV forening i likvidation

Jyllinge Kabel-TV forening i likvidation Jyllinge Kabel-TV forening i likvidation GF 29. maj 2017 Carsten Haun Larsen & Torben Wydojnik 1 2 TV & Underholdning DANMARKS BEDSTE TV PAKKE 1 Pakke 1 hos Stofa er markedets bredeste og dækker i dag

Læs mere

Støvring Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Støvring Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Støvring Antenneforening giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale)

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik YouSee Tv via telefonstik eller

Læs mere

Danmarks største underholdningsunivers. De bedste tv-kanaler, film, serier og musik

Danmarks største underholdningsunivers. De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Agenda / A/F Albertslund Vest afd. 1 - Gennemgang af YouSee aftale mulighed for ny aftale? - Traditionel TV - Bland Selv

Læs mere

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND?

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? 02 FIBERNET FORBINDER DIG MED FREMTIDEN FIBERBREDBÅND SKABT TIL STREAMING! Waoo! fiberbredbånd 100/100 Mbit /s fiberbredbånd Stream stabilt Hastighedsgaranti

Læs mere

Aftale om levering til Skelager Kollegiet. Internet Telefoni Service. 4. april 2019 Kontrakt Af Alexander Lind Smedegaard

Aftale om levering til Skelager Kollegiet. Internet Telefoni Service. 4. april 2019 Kontrakt Af Alexander Lind Smedegaard Aftale om levering til Skelager Kollegiet Internet Telefoni Service 4. april 2019 Kontrakt Af Alexander Lind Smedegaard Indledning Kort om os bolig:net a/s har siden 2001 leveret løsninger til boligforeninger

Læs mere

Introduktion til computernetværk

Introduktion til computernetværk Introduktion til computernetværk 24. oktober 2011 Mads Pedersen, OZ6HR mads@oz6hr.dk Slide 1 Plan i dag Netværk generelt Lokalnet Internet Router Kabel/trådløs Firewall Lokal server (forward) Warriors

Læs mere

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning Bredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning Indhold Det indeholder pakken Det indeholder pakken SIDE MODEM STRØMFORSYNING Trin for trin vejledning SIDE 4 Sådan tilslutter du det trådløse netværk SIDE

Læs mere

Brugernes eget netværk. internet, telefoni og kabel TV

Brugernes eget netværk. internet, telefoni og kabel TV Brugernes eget netværk internet, telefoni og kabel TV Internet Lynhurtig Internet med frit forbrug og fast lav pris Internet, 50/50 Mbit/s Internet: 65 kr / md Ved kollektiv aftale: 50 kr / md Gratis e-mail

Læs mere

Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik

Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Niverød III Danmarks største underholdningsunivers De bedste tv-kanaler, film, serier og musik Jeres anlæg er ombygget. Det betyder; Pakkevalg 2 Pakkevalgsbreve er udsendt. - I skal tage stilling til et

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

Kom godt i gang DRG 717 Fiberboks. Waoo! Forening April 2014. Få andel i fremtiden SEAS-NVE.DK

Kom godt i gang DRG 717 Fiberboks. Waoo! Forening April 2014. Få andel i fremtiden SEAS-NVE.DK Kom godt i gang DRG 717 Fiberboks Waoo! Forening April 2014 Få andel i fremtiden SEAS-NVE.DK 02 Indhold Fibernet fra SEAS-NVE 3 Tilslutning af kabel-tv og FM-radio 4 Introduktion til din fiberboks 5 Sådan

Læs mere

Installation af fibernet

Installation af fibernet Installation af fibernet Installation af fibernet de næste skridt Placering af udvendig og indvendig fiberboks Trækning af kabler Opsigelse af nuværende abonnementer Det gør Verdo Fiberbredbånd TV Telefoni

Læs mere

Prøv vores forening vi tilbyder bolignet til boligforeninger, kollegier og mange flere

Prøv vores forening vi tilbyder bolignet til boligforeninger, kollegier og mange flere Prøv vores forening vi tilbyder bolignet til boligforeninger, kollegier og mange flere bolignet-aarhus.dk Vi valgte Bolignet-Aarhus, bl.a. fordi prisen er så konkurrencedygtig sammenlignet med de andre

Læs mere

Status på jeres nuværende aftale. - Den eksisterende aftale er indgået i maj 2003. - Bindingsperiode på 60 mdr er udløbet

Status på jeres nuværende aftale. - Den eksisterende aftale er indgået i maj 2003. - Bindingsperiode på 60 mdr er udløbet Status på jeres nuværende aftale. - Den eksisterende aftale er indgået i maj 2003 - Bindingsperiode på 60 mdr er udløbet - Aftalen er med returvej og service - Anlægget er et stikledningsanlæg uden at

Læs mere

Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften

Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften Forslag om nyt netværk til Internet og TV i Åtoften ITV Gruppen 7/5-2018 1. Indledning Da opsigelsen af aftalen om TV leverance fra Yousee i slutningen af 2017 blev udsat til udgangen af 2018, blev der

Læs mere

Velkommen til antenneforeningen 4040.dk

Velkommen til antenneforeningen 4040.dk Velkommen til antenneforeningen 4040.dk Kære beboer 4040.dk er en antenneforening som bl.a. leverer Tv og Internetforbindelser til en lang række boligforeninger i hele Roskilde kommune. Vi sikrer dig både

Læs mere

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Tillykke med dit nye hjem Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Du har fri adgang til masser af tv-kanaler Det er noget særligt at flytte ind i en helt ny bolig. Derfor har vi sørget for, at du

Læs mere

VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE om fibernet fra Energi Fyn

VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE om fibernet fra Energi Fyn VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE om fibernet fra Energi Fyn AGENDA Præsentation af Energi Fyn Hvad er fibernet? Hvorfor vælge fibernet? Waoo! Etablering og tilslutning Tidsplan Spørgsmål og bestilling 2

Læs mere

EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK. Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019.

EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK. Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019. EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019 Waoo leveres af LYNHURTIGT INTERNET MED WAOO FIBER Når du vælger Waoo Fiber

Læs mere

Generalforsamlingen den 18. marts 2018

Generalforsamlingen den 18. marts 2018 Generalforsamlingen den 18. marts 2018 Forslag 1: Etablering af fibernet i Grundejerforeningen Ørbækhave Forslaget er indstillet af Grundejerforeningen Ørbækhaves bestyrelse På Grundejerforeningen Ørbækhaves

Læs mere

Kom godt i gang med Platinum 6810

Kom godt i gang med Platinum 6810 VI GI R DIG Kom godt i gang med Platinum 6810 Leveres via TDC Fibernet Læs, hvordan du tilslutter din fiberboks. 02 Indhold Velkommen 03 Tilslutning af fiberboks 04 Introduktion til din fiberboks 05 Sådan

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde afholdt den 26. september 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 40 lejemål til stede Ingen

Læs mere

Kom godt i gang med Icotera i6800

Kom godt i gang med Icotera i6800 VI GI R DIG Kom godt i gang med Icotera i6800 Læs, hvordan du tilslutter din fiberboks. 02 Indhold Fibernet fra Fibia 03 Introduktion til din fiberboks 04 Sådan får du den bedste forbindelse 05 Din verden

Læs mere

FAQ. på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni

FAQ. på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni FAQ Waoo på computeren Fiberbredbånd TV Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Indhold Waoo! Web TV på computeren... 4 Waoo! Bio på waoo.tv på computeren... 7 TV 2 FILM TV & on demand på waoo.tv på computeren...10

Læs mere

DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK FORÅR/SOMMER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI. SKARP PRIS! Internet + Stor TV-pakke i 2 mdr.

DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK FORÅR/SOMMER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI. SKARP PRIS! Internet + Stor TV-pakke i 2 mdr. FORÅR/SOMMER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI SKARP PRIS! Internet + Stor TV-pakke i 2 mdr. til 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK Kilde: Loyalty Group BrancheIndex

Læs mere

Installation af fibernet

Installation af fibernet Installation af fibernet Placering af udvendig og indvendig boks Trækning af kabler Opsigelse af nuværende abonnementer Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Indhold 4 Installation af fibernet de

Læs mere

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE Waoo leveres af dit lokale fibernetselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE SLÅ TIL

Læs mere

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT Waoo leveres af dit lokale fiberselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE SLÅ TIL

Læs mere

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Waoo! Forening Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Få lynhurtigt internet og masser af TV til en lav pris! Hvad venter DU på? Fremtiden fås nu! Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Få Waoo! Forening

Læs mere

Til sommer-/fritidshuse VI GI R DIG. Danmarks bedste bredbånd bestil Waoo! Fritid til dit sommerhus

Til sommer-/fritidshuse VI GI R DIG. Danmarks bedste bredbånd bestil Waoo! Fritid til dit sommerhus Til sommer-/fritidshuse VI GI R DIG Danmarks bedste bredbånd bestil Waoo! Fritid til dit sommerhus Danmarks bedste bredbånd* også til dit sommerhus I en undersøgelse foretaget af Loyalty Group siger Waoo!

Læs mere

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMER- HUSEJERE HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT Waoo leveres af dit lokale fibernetselskab SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE SLÅ TIL

Læs mere

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMERHUSEJERE

HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS EKSTRA ATTRAKTIVT STÆRKT TILBUD TIL ALLE SOMMERHUSEJERE HURTIGT OG STABILT INTERNET GØR DIT SOMMERHUS STÆRKT TILBUD EKSTRA ATTRAKTIVT TIL ALLE SOMMERHUSEJERE SOMMERHUSE MED HURTIGT INTERNET ER EFTERTRAGTEDE SLÅ TIL NU! Tilslut dig fibernettet fra RAH Fiberbredbånd

Læs mere

Den bedste underholdning samlet ét sted!

Den bedste underholdning samlet ét sted! Den bedste underholdning samlet ét sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din tv-pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play

Læs mere

Danmarks bedste bredbånd. Vil du have Danmarks bedste bredbånd i dit sommerhus? så bestil Waoo! Fritid med mulighed for tv og telefoni

Danmarks bedste bredbånd. Vil du have Danmarks bedste bredbånd i dit sommerhus? så bestil Waoo! Fritid med mulighed for tv og telefoni Til sommer-/fritidshuse Danmarks bedste Vil du have Danmarks bedste i dit sommerhus? så bestil Waoo! Fritid med mulighed for tv og telefoni Fiber Tv Telefoni Danmarks bedste * også til dit sommerhus I

Læs mere

Tillykke med din GVDNet internet forbindelse.

Tillykke med din GVDNet internet forbindelse. Tillykke med din GVDNet internet forbindelse. GVDNet GVDNet er en bredbåndsforbindelse til internettet, som fremføres via antennekablet. Det er således ikke nødvendigt at grave et nyt kabel ind, eller

Læs mere

sikre dataforbindelser når det skal fungere

sikre dataforbindelser når det skal fungere sikre dataforbindelser når det skal fungere Robust, sikkert og redundant Nu og i fremtiden Hos Net1 ønsker vi, at alle virksomheder, uanset branche eller geografisk placering, skal have adgang til sikker

Læs mere