Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 Medlemsblad for Grenå Fodslaw April-Maj-juni Nr. 2:

2 Formand Geert Sørensen Tjørnegårdsparken Trustrup telefon Kasserer Arne Hansen Hyacintvej Glesborg telefon arne@siig.nu Næstformand / web-master Wolfgang Jensen Huldremosevej 18, Ramten 8586 Ørum Djurs telefon w-jensen@mail.dk WWW Revisor Rosa Hansen Hemmedvej Glesborg telefon rosa@primanet.dk Revisor Vibeke Christensen Hjortevej 23, Kristrup 8960 Randers SØ telefon vifrch@gmail.com Revisorsuppleant Hanne Andersen Lysningen Ebeltoft telefon oldemoster@gmail.com Sekretær Sonja Jensen Huldremosevej 18, Ramten 8586 Ørum Djurs telefon w-jensen@mail.dk Bestyrelsesmedlem Aase Jørgensen Gl. Fjellerupvej 3A, Vivild 8961 Allingåbro telefon aasejgl1@gmail.com Suppleant Betty Rasmussen Elmevej Trustrup telefon betty.rasmussen@outlook.dk Suppleant Anne Marie Melin Fuglsøvej 3, Stenvad 8586 Ørum Djurs telefon daggaardsminde@djurs.net Aktivitetsudvalget: Denne plads er ledig. Wolfgang Jensen: Steen Knap: Finn Sørensen Geert Sørensen: Rastepladser m.m. Sonja Jensen: Redaktionen Geert Sørensen: j.sorensen@os.dk Arne Andersen: kaa@grenaas.net Redaktionsadresse: Sandbakkevej Grenaa Ny søges Grenå Fodslaw s hjemmeside:

3 Siden sidst: Lørdag den 3. december: vi var 27 der mødtes i Klithuset til en vandretur på godt 1 time, inden der var dømt hygge indendørs med gløgg, kaffe, te, æbleskiver, hjemmebagte småkager og slik, efterfulgt af en gang amerikansk lotteri om de pakker vi havde medbragt plus nogle gavekort, som foreningen gav. Søndag den 4. december: var 151 personer ude og gå Julemærkemarch i Plantagen og omegn, hvilket betyder at der er et overskud på kr. fra Grenaa til driften af julemærkehjemmene. Marchen i Grenaa arrangeres af Grenå Fodslaw i samarbejde med Kyst- og Fjordcentret. Lørdag den 7. januar: den første træningstur i 2017 havde samlet 31 personer i Gjerrild, der blev ikke uddelt pokal og diplomer da flere af modtagerne ikke var til stede. Turen gik gennem Hestehaven, forbi Sostrup Slot ad Marie Hjerte Engen og Grenaavej til kaffevognen, et uheld undervejs gjorde at der måtte tilkaldes en ambulance, heldigvis blev det senere konstateret at der kun var tale om en kraftig fibersprængning. Efter kaffen fortsatte turen på den gamle Gjerrildbane og Rødeled Vej tilbage til bilerne. Lørdag den 14. januar: der mødte 36 personer ved Kulturhuset i Trustrup, Steen Knap fik overrakt vandrepokalen og diplom, der var også diplomer til Rosa Hansen, Anna Marie Melin og Evy Ulrichsen. Turen gik gennem Baneskoven, rundt om solfangeranlægget, herefter ind og se og høre om fjernvarmeværket, Hans Peter fortalte og svarede på spørgsmål. Turen fortsatte ad Grønlandsvej, hvor der var kaffe hos Ulla og Hans Peter. Efter kaffen videre ad Grønlandsvej til Skovgården, gennem skoven til Lyngbyvej, rundt på Nordbakken og tilbage til bilerne. Lørdag den 21 januar: vi var 32 personer der mødtes ved Auning hallerne, Jens Peter bød velkommen hvorefter turen startede ad Lyngroden op i Porsbakkerne til Gjesingvej, hvor kaffevognen ventede. Videre til Tårupvej og Tårup Kærvej til vi nåede Banestien, som vi fulgte til vi kom til Auning Stadion og bilerne.

4 Lørdag den 28. januar: Wolfgang havde tur fra Hummelmosen, 32 personer mødte, vi startede nordpå ad Kvasbrovej til Horsemosevej og Hovlinen, gennem Paradiset til Ramten Søvej, hvor kaffevognen var placeret. Herefter ad Ramten Hedevej og Ramten Skovvej tilbage til Kvasbrovej og bilerne. Lørdag den 4. februar: det småregnede da vi kl. 9 oo mødtes 8 personer på p-pladsen ved Kalø Slotsruin, turen startede op ad Fægyden, da vi nåede Kalø Hovedgård var regnen holdt op. Vi fortsatte ned gennem Rønde til skolen, hvor vi holdt kaffepause. Efter kaffen gik vi forbi Hospice Djursland på vejen mod Følle Mølle, herfra havde vi kurs mod Hestehavegård, vi drejede ned i Hestehaven og kom tilbage til p-pladsen, hvor vi spiste vores frokost. Her mødte yderligere 4 personer, så vi var 12 da vi startede på 2. etape, efter en tur rundt i Hestehaven kom vi til Bregnet Kirke og fortsatte ind i Ringelmose Skov, forbi Landbrugsskolen inden vi vendte tilbage til bilerne. Tirsdag den 7. februar: Vi var 31 der mødte til generalforsamling i Klithuset, Rosa Hansen blev valgt til dirigent, Geert aflagde beretning, der blev godkendt ( se side 5 i bladet ), Arne Hansen gennemgik det reviderede regnskab der også blev godkendt ( se side 11 i bladet ), da der ikke var indkommet nogle forslag gik vi til valgene, og sørme om ikke alle blev genvalgt. Under eventuelt var der forslag om en tur til Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro. Et forslag om en byvandring i Grenaa, hvor Solvejg skulle fortælle og som skulle annonceres i det store Fodslawblad!!!! Disse 2 forslag undersøges nærmere. Så var der et forslag om ture onsdag formiddag på omkring 5 km., det var der umiddelbart tilslutning til så: Onsdag den 1. marts kl. 10 oo starter vi fra Grenaa Idrætscenter. Herefter var selve generalforsamlingen slut. Så blev årets bustur præsenteret, det er en 4 dages tur til Hamborg ( se midt sted i bladet, kan rykkes ud ) brochurer kan fås ved kaffevognen. Og som lovet var der kaffe og lagkage. Herefter viste Wolfgang lysbilleder fra Norge. Lørdag den 11. februar: Start ved Radio ABC til Venuzuela og kaffe i Hadsund. Det er den korte udgave som Geert ville have skrevet, han kørte kaffevognen ud og mente han næsten var i Hadsund. Langs havnekajen ud til kolonihaven "Venuzuela" og Skandiahaverne til Dronnningborg gennem Løvenholm husene og til nordbyen til kaffepause (Hadsundvej) Retur langs Bækkestien gennem Tøjhusparken forbi Randers Lilleskoles Grønnehus, over Jens Otto Kragh s Plads, Østervold og gennem Storegade ned til Gudenåen langs med Justesens plæne og over den Blå bro. Tilbage til start. Ca. 10,50 km. Vibeke Lørdag den 18. februar: 30 mødte til tiden på Gjerrild Nordstrand, Solvejg førte os omkring 2½ km. mod vest af Nordsøstien, for så at dreje mod syd ind i Emmedsbo Plantage til kaffevognen der holdt ved Emmedsbovej. Efter kaffen atter ind i Plantagen, nu mod nord til Stavnsborgvej og udgangspunktet, hvor 2 der var kommet for sent ventede.

5 Beretning til generalforsamlingen 2017 På generalforsamlingen sidste år var der genvalg til alle, så der var ingen ændringer på de forskellige poster. Vi har holdt 4 bestyrelsesmøder i løbet af året. Jette og jeg har været på præsentationstur med Vandring For Alle/ De graa Busser i omegnen af Vejle og Jelling. Vores arbejdende udvalg: Aktivitetsudvalget der planlægger årets aktiviteter i foreningen (enkelte gange i samarbejde med bestyrelsen), det er også os der opstiller ruterne når der er marcher, her vil vi meget gerne have hjælp udefra. Vi holder møde hvert kvartal for at lave aktivitetskalenderen til lokalbladet. Mange gange er flere af turene heldigvis besat af frivillige. På nuværende tidspunkt er vi 4 medlemmer i udvalget, vi kunne godt bruge et medlem mere. Rastepladsudvalget består af Sonja og Anne Marie Melin. Sørger for at der er bemanding på rastepladserne. Klarer indkøb, fordeling til rastepladserne, henter og returnerer materialer hos Rosa, og efter marchen returnering af tom emballage og ikke brugte drikkevarer. Det er faktisk et stort arbejde. Bladudvalget Vi har fået ny redaktør, Arne Andersen, det har betydet nogle redaktionelle ændringer, vi har fortsat et flot og overskueligt blad, som høster stor ros rundt omkring. Redaktøren efterlyser indlæg fra andre end mig og meget gerne billeder fra jer medlemmer. Finn sørger for trykningen, jeg får så bladene leveret og har fornøjelsen af at distribuere de fleste af dem. Wolfgang skriver til det store Fodslawblad som fremover kun kommer 4 gange om året, og administrerer vores hjemmeside: I 2016 har vi arrangeret: Vinterrygsæktur med i alt 17 deltagere på turen fra Kalø med lidt udskiftning i frokostpausen Sildetur 19 deltog i vandreturen i Mols Bjerge, ved frokosttid mødte yderligere 5 så vi var 24 til frokost på Skovmøllen. Afslutningen på lørdagsturene blev igen i år holdt på Gjerrild Kro, 30 mødte til dette populære arrangement, og det var en stor succes, der var både kaffe og lagkage nok. Prøvetur til Fornæsmarchen vi havde ændret længden, så det var 12 km. ruten der blev afprøvet af 33 personer. Fornæsmarchen havde 70 deltagere på selve dagen, ikke mange, men vi fik dog et pænt overskud. Der var ros for de ændrede ruter. Aase havde samlet et hold til Ladywalk.

6 Rygsæktur fra Skæppen og Fjerdingkarret med 12 deltagere, her var nogle stier forsvundet så der var nogle udfordringer. Rygsæktur/ Grillaften hvor der vandres på den gamle gjerrildbane fra Gjerrild til Ramten, og efterfølgende grillparty i haven hos Sonja og Wolfgang. Busturen til Schleswig havde 39 deltagere blev en vellykket og fin tur i flot vejr. Prøvetur til Dyssemarchen fra Nimtofte havde 15 deltagere, som sædvanlig var der frokost i haven hos Sonja og Wolfgang. Dyssemarchen havde 69 deltagere på selve dagen, de fleste slap igennem uden regn, den kom over middag i rigelig mængde, flere af deltagerne roste ruterne og rastepladserne. Bjergvandring fra Sletterhage Fyr til Femmøller havde 17 deltagere, der var selvfølgelig rundstykker, sildemadder og lagkage undervejs som der plejer. Vi var heldige med, at vi kunne låne husly til frokost på Karpenhøj. Det regnede meget kraftigt, af samme grund var kaffe og lagkage flyttet til Strandkær. Afslutningen på Naturskolen havde 27 deltagere, det var en hyggelig eftermiddag. Julemærkemarchen den første søndag i december havde 151 deltagere, vejret var heldigvis bedre end året før, resultatet blev at vi kunne sende små kr. til Julemærkefonden, stort set det samme som året før. Samkørsel vi har arrangeret tur til Fodslaw Brandes novembertur ved Ejstrupholm, vi var 20 personer i 4 fyldte biler. Ud over dette har vi arrangeret 36 almindelige træningsture, flere af dem med helt nye startsteder. Det betyder at vi har haft omkring 50 arrangementer i løbet af året. På Vandringen fra Slesvig til Viborg 300 km. på en uge, deltog 4 af vore medlemmer og alle gennemførte, FLOT. Nogle har deltaget i andre foreningers DKT-ture. Vandrepokalen for deltagelse i flest træningsture i 2016 gik til Steen Knap Ved årets udgang havde vi 81 medlemmer på 59 adresser. Vi har stadig nogle der ikke har oplyst fødselsdata til hovedkontoret og nogle der ikke er tilmeldt til PBS, det vil jeg gerne opfordre til at det bliver bragt i orden. Disse data bliver kun brugt når der indberettes medlemsstatistik, og kommer ikke videre. Jeg er glad for, at vi ikke har problemer med at få hjælpere til de forskellige arrangementer, flere foreninger må desværre lukke deres DKT ture på grund af mangel på hjælpere. Jeg vil slutte med at takke for samarbejdet i bestyrelsen og i aktivitetsudvalget og sidst men ikke mindst takke alle der har gjort en indsats for Grenå Fodslaw. Geert

7

8

9

10

11

12

13 39. FORNÆSMARCH Mor s dag Søndag den 14. maj 2017 Startsted: Hemmed Forsamlingshus VANDREFORENINGEN Tilsluttet: Det internationale Folkesportsforbund

14 39. Fornæsmarch 2017 Startsted: Hemmed Forsamlingshus Hemmed Kirkevej Glesborg Starttider: 5 km. kl til kl km. kl til kl km. kl til kl km. kl til kl km. kl til kl Startgebyr: Startkort incl. Stempel 20,00 kr. Bjælke 25,00 kr. Marchbestemmelser: Deltagelse er på eget ansvar. Tobaksrygning på ruterne er ikke tilladt. Efter klager fra skovejerne skal det på det kraftigste indskærpes: Hunde må gerne deltage men de skal føres i snor Af hensyn til vildtet skal de markerede ruter i skovene følges. Tilmelding: Ved startstedet der er ingen forudtilmelding. Information: Geert Sørensen telefon På marchdagen: Vel mødt til en oplevelsesrig vandretur i det naturskønne område på Nord-Djursland. Stavgængere er selvfølgelig også velkommen.

15 Se andet sted i bladet: Lørdag den 8. april: Vi mødes ved Gjerrild Kro, efter en vandretur på 1½ time skal vi ind på kroen og have kaffe og lagkage. Vi betaler selv 30 kr. resten betaler kaffekassen. Lørdag den 29. april: Der er prøvetur på 17 km. ruten til Fornæsmarchen, der er ingen kaffevogn, så vi medbringer selv mad og drikke til turen. Søndag den 14. maj: Afholder vi Fornæsmarch med start og mål i Hemmed Forsamlingshus, der kan startes mellem kl. 8oo og 11oo. Der er afmærkede ruter på og 35 km., så man bestemmer selv tempo og afstand. Der er rastepladser med passende afstande. Mandag den 29. maj: Er der Ladywalk fra Tangkrogen i Aarhus. Der er distancer på 7 og 12 km. Grenå Fodslaw forsøger igen i år at stille et hold. Det koster 125 kr. at deltage. Tilmelding til Aase Jørgensen telefon Der betales ved tilmelding senest lørdag den 8. april. Lørdag den 10. juni: Skal vi på rygsæktur på godt 20 km. der er ingen rastevogn, så vi medbringer selv mad og drikke til turen. Der er dog mulighed for indkøb på Krakær Camping når vi holder kafferast. Det er muligt at deltage på halvdelen af turen, man kan stå af og på omkring kl. 123o. Ring til Wolfgang eller Geert hvis dette ønskes. Torsdag den 15. juni: Vi arrangerer en tur i Marselisborg Skoven, undervejs skal vi se udstillingen The Future, Vi mødes på den lille p-plads på hjørnet af Ørneredevej og Hørhavevej ( samme sted som tidligere ). Vi medbringer selv kaffe/ te i rygsækken. Jette bager kage. Sørg selv for at arrangere samkørsel.

16 Aktivitetskalender for 2. kvartal 2017 Dato Sted Leder Lørdag den 1. april Kulturhuset i Trustrup Jette/ Geert Kl Stationsgade 22, Trustrup Lørdag den 8. april Kl Gjerrild Kro Gjerrild Bygade 16, Gjerrild Se andet sted i bladet Kun for medlemmer Torsdag den 20. april Fuglslev Kirke Steen Fuglslev Bygade, Fuglslev Torsdag den 27. april Ebeltoft Idrætscenter Hanne/ Else Marie Øster Alle 17, Ebeltoft Lørdag den 29. april Kl Hemmed Kirke Hemmed Kirkevej 14, Glesborg Se andet sted i bladet 17 km. prøvetur Torsdag den 4. maj Auning Hallerne Jens Peter/ Anna Maria Stadion Alle 2, Auning Torsdag den 11. maj Sidste P-plads Birthe/ Elsebet Katholm Strandvej, Grenaa Søndag den 14. maj Kl Hemmed Forsamlingshus Hemmed Kirkevej 3, Glesborg Se andet sted i bladet Fornæsmarch Torsdag den 18. maj Fjellerup Brugs Betty Strandvejen 8, Fjellerup Mandag den 29. maj Kl Tangkrogen Strandvejen, Aarhus C. Se andet sted i bladet Ladywalk Torsdag den 1. juni Søbyvej 41 Finn Søby, Trustrup Torsdag den 8. juni P-plads v/ Gl. Estrup Solvejg Randersvej 2, Auning Lørdag den 10. juni Kl Rasteplads på hjørnet af: Ebeltoftvej/ Røndevej, Ebeltoft Se andet sted i bladet Rygsæktur Torsdag den 15. juni P-plads på hjørnet af Hørhavevej/ Ørneredevej, Højbjerg Jette/ Geert Se andet sted i bladet Torsdag den 22. juni Grenaa Idrætscenter Wolfgang Ydesvej 2, Grenaa Torsdag den 29. juni Tøstrup Kirke Tøstrupvej 53, Nimtofte Finn Bladet udkommer 4 gange om året, omkring 1. marts, 1. juni, 1. september og 1. december. Stof til bladet skal være redaktøren i hænde senest 14 dage før. Billeder fra turene modtages meget gerne. kaa@grenaas.net

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Program Juli, august, og september 2019

Program Juli, august, og september 2019 Program Juli, august, og september 2019 Formand: Henning Frederiksen Tlf. 2144 3653 Mail: frederiksenh53@gmail.com Hjemmeside: www.fodslawfrederikshavn.minisite.dk Facebook side: Fodslaw Frederikshavn

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110

Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110 GANG NYT Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Julefrokost: Den 17. november 2018 blev der

Læs mere

Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99

Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99 GANG NYT Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Kursus i hjertemassage Den 3. og 4. marts

Læs mere

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104 GANG NYT Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Julefrokost: Den 12. november 2016 blev der afholdt

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Opstartsmøde: Sæson 2018 startede på Sct.

Læs mere

PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2016 PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk 2 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk

Læs mere

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015

Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Vandreforeningen Strejferne GENERALFORSAMLING 2015 Mandag den 18 januar 2016 Dagsorden 1. Valg af Dirigent 2. Bestyrelsesberetning 3. Kasserens beretning 4. Indkommende forslag 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Generalforsamling i Rougsø Lokalhistoriske Forening, onsdag den 9. april 2013 kl. 19:00 i festsalen på Langhøjskolen, Vivild.

Generalforsamling i Rougsø Lokalhistoriske Forening, onsdag den 9. april 2013 kl. 19:00 i festsalen på Langhøjskolen, Vivild. Generalforsamling i Rougsø Lokalhistoriske Forening, onsdag den 9. april 2013 kl. 19:00 i festsalen på Langhøjskolen, Vivild. Formandens beretning: Også i år vil jeg indlede med et tilbageblik på de arrangementer

Læs mere

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10-12 LAV DIT EGET INSEKTBO For at tiltrække de nyttige og bestøvende insekter til haven, kan man lave et insektbo og hænge

Læs mere

Lørdag den 16. og søndag den 17 april

Lørdag den 16. og søndag den 17 april 8. Internationale Ravning Brovandring En vandretur i den natur skønne Vejle ådal Lørdag den 16. og søndag den 17 april 2016 Foreningen for Afholdelse af Ravning Brovandring Ødsted Historie Velkomst På

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand: Ivan

Læs mere

Program April, maj, juni 2019

Program April, maj, juni 2019 Program April, maj, juni 2019 Formand: Henning Frederiksen Tlf. 2144 3653 Mail: frederiksenh53@gmail.com Hjemmeside: www.fodslawfrederikshavn.minisite.dk Facebook side: Fodslaw Frederikshavn OPSAMLINGSSTED

Læs mere

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD medlems- nyt Nr. 2 MAR. - APR. 2016 36. årgang DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD Selv om kalenderen kun lige er gået i gang med den tredje måned, og foråret dermed også skulle være begyndt i Danmark,

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111

Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111 1 Siden sidst Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. DMF Repræsentantskabsmøde: Mange medlemmer

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 105

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 105 GANG NYT Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 105 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Opstartsmøde: Sæson 2017 startede som sædvanlig på

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Landstrygerne, Varde Marts 2018 medlemsblad nr. 107

Landstrygerne, Varde Marts 2018 medlemsblad nr. 107 GANG NYT Landstrygerne, Varde Marts 2018 medlemsblad nr. 107 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Julefrokost: Den 11. november 2017 blev der

Læs mere

Oversigt over udstedte alkoholbevillinger i Norddjurs Kommune

Oversigt over udstedte alkoholbevillinger i Norddjurs Kommune Oversigt over udstedte alkoholbevillinger i Norddjurs Kommune Hoed Kro Hoedvej 53 8444 Balle 1. maj 2015 Udvidet åbningstid til kl. 02.00 på fredage og kl. 01.00 på lørdage og søndage Restaurant Huset

Læs mere

Landstrygerne, Varde November 2016 medlemsblad nr. 103

Landstrygerne, Varde November 2016 medlemsblad nr. 103 GANG NYT Landstrygerne, Varde November 2016 medlemsblad nr. 103 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Naturvandring i Kærgård Plantage: Det var

Læs mere

GANG NYT. Landstrygerne, Varde. November 2017 medlemsblad nr. 106

GANG NYT. Landstrygerne, Varde. November 2017 medlemsblad nr. 106 GANG NYT Landstrygerne, Varde November 2017 medlemsblad nr. 106 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Sidste træningsaften Rigtig mange var mødt

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 5 September 2013 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

Kom og få en dejlig dag i den skønne natur Jægerspris Nordskov

Kom og få en dejlig dag i den skønne natur Jægerspris Nordskov Frederik den 7. March Skærtorsdag den 18. April 2019 Kom og få en dejlig dag i den skønne natur Jægerspris Nordskov Kignæs Radio Sport retter hermed en varm tak til alle annoncørerne. Annonceindtægterne

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 2 Marts 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand: Ivan

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2013 Der indkaldes herved til DISTRIKTSGILDETING Mandag den 27. maj 2013 kl. 19.30 i Gildehuset, Frederik Bajers Gade

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2017 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mariager Fjord, torsdag den 24. august

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mandø, torsdag den 16. august 2018 I

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Fra Rolfsted Skole 2008/1 Siden sidst. Lørdag d. 15-9-07 var der tur til Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Søby. Der var mødt ca. 20. Det var spændende at høre om

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Udflugter for borgere med demens September 2015 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever?

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Støvlekast ved Pensionaden på Lyngparken.

Støvlekast ved Pensionaden på Lyngparken. Oktober - November 2013 Støvlekast ved Pensionaden på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i oktober måned tirsdag, den 1. kl. 10.00 Kjoledamen viser tøj onsdag, den 2. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag,

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 5. dec. 2014 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. 5.10 P-plads ved BAF (bag brugsen), Østermarie 12.10 Åhalsegård, Kirkedalsvej

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se: (distrikt 2 Viborg/Fjends)

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se:  (distrikt 2 Viborg/Fjends) Fjends Karup Program Januar marts 2018 Få mere information om Ældre Sagen se: www.aeldresagen.dk (distrikt 2 Viborg/Fjends) Se også: www.fjendsnet.dk (foreninger Ældresagen) Har du lyst til at modtage

Læs mere

Landstrygerne, Varde September 2016 medlemsblad nr. 102

Landstrygerne, Varde September 2016 medlemsblad nr. 102 GANG NYT Landstrygerne, Varde September 2016 medlemsblad nr. 102 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Opstartsmøde: Sæson 2016 startede traditionen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Østfynske Forårsvandringer 2014

Østfynske Forårsvandringer 2014 Munkebo Fodslaw Bakkegårdsvej 72 5330 Munkebo Østfynske Forårsvandringer 2014 i Kerteminde Kommune Sanderumgaardvandring Lørdag den 5. april 2014 Aftenvandring i Sybergland Lørdag den 5. april 2014 Munkebo

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Landstrygerne, Varde November 2018 medlemsblad nr. 109

Landstrygerne, Varde November 2018 medlemsblad nr. 109 GANG NYT Landstrygerne, Varde November 2018 medlemsblad nr. 109 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Sidste træningsaften Rigtig mange var mødt

Læs mere

Nr. 4,Oktober 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 4,Oktober 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 4,Oktober 2011 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Vi har været på besøg på Hedensted-senderen ved Kragelund igen! 2 OZ6HR nyt, Oktober 2011 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2011 Medlemsblad for OZ6HR

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Fokus på naturen i Norddjurs

Fokus på naturen i Norddjurs Fokus på naturen i Norddjurs Månedens tur i 2014 Alle de beskrevne ture er ganske gratis at deltage i. Februar Vi fletter med pil Mandag d. 10. Februar fredag d. 14 februar 10.00 15.00 Naturværkstedet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19. Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/2 2016 kl. 19. Antal mødedeltagere inkl. bestyrelsen: 65 Landsformand Steen Kobberø-Hansen deltog i generalforsamlingen. Dagsorden:

Læs mere

September Oktober Regionens elektroniske nyhedsblad

September Oktober Regionens elektroniske nyhedsblad September Oktober 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad 1 Velkommen til legestue i Multihallen i Kollerup Kollerupvej12, Kollerup, 7300 Jelling Lørdag den 3. november kl. 19:30 Musik: Jelling Spillemandslaug

Læs mere

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007 Lapning i fin stil Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2007 Turudvalget Møder med Teknisk Forvaltning VCTA Indkaldelse til generalforsamling 29. 3 Göta kanal/göta Elv H.P. s fotos fra efterårets cykelture DANSK

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2017 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere