Mannatech. Produkt Guide. Danmark. Mannatech. Live for RealSM in Europe

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mannatech. Produkt Guide. Danmark. Mannatech. Live for RealSM in Europe"

Transkript

1 SM Mannatech Produkt Guide Danmark Mannatech Live for RealSM in Europe

2 Indhold Social Iværksætterkultur 3 Live For Real 4 Real Food Technology 6 Videnskab 7 Kvalitetssikring 8 Livsstil 9 Vores løfte til dig 10 Online 11 Nutriverus pulver 12 Advanced Ambrotose pulver og kapsler 14 Ambrotose AO kapsler 16 PLUS TM kapsler 18 Omega 3 med vitamin D 3 kapsler 20 Vingummibamser 22 Phyt Aloe kapsler 24 OsoLean pulver 26 Ū th TM Advanced Skin Matrix Rejuvenation Crème 28 Mannatech; Live for Real; Stylised M Design; NutriVerus; Real Food Technology; Advanced Ambrotose; Ambrotose; PhytoMatrix; Ambrotose AO; PLUS; GI-Pro; GI-Zyme; Phyt-Aloe; MannaBears; ImmunoSTART; Empact; OsoLean; M5M; Real Products; Real Passion; Real Possiblitlies; PhytoBlend; MTech AO Blend; Team Mannatech; Manapol; and Ambrotose Phyto Formula are all the trademarks of Mannatech, Incorporated.

3 Hej velkommen til vores produktkatalog Social Iværksætterkultur At gøre en forskel Social Iværksætterkultur. Det er et stort ord, og en endnu større idé. Den Sociale Iværksætterkultur er en af de mest trendy virksomhedsmodeller i det 21. århundrede og den påvirker samfundet positivt, idet den tager stilling til og håndterer globale problemer, såsom fejlernæring, samtidig med at det er en normal del af at drive forretning. Allerede fra begyndelsen var Mannatechs målsætning at gøre en forskel ved at levere nytænkende produkter med ingredienser der havde oprindelse i naturen og skabt gennem livsændrende videneskabelige opdagelser. Forskellen ses tydeligt, når man kigger på vores fantastiske udvalg af kosttilskud fremstillet af ingredienser fra naturen. Dette sammenholdt med vores Forretningspartneres forkærlighed for de lavt stillede. Forretningspartnere verden over oplever en lønnende indkomst med et uvurderligt resultat, når de hjælper nogle af verdens mest fattige børn. Der er noget helt unikt ved Social Iværksætterkultur det er ikke en almindelig virksomhed. Det handler ikke om et firma eller en lille gruppe mennesker, som planlægger at forandre verden. Projektet omfatter os alle. Social Iværksætterkultur sammenslutter mennesker fra hele verden og ønsker gennem innovation at skabe en bæredygtig ændring. Det handler om mennesker, der bidrager til noget fantastisk gennem gode gerninger. ~ Sam Caster, Grundlægger af Mannatech At gøre en forskel på verdensplan Mannatech er fast etableret i 23 lande, og vi overvejer allerede fremtidige ekspansionsmuligheder.

4 4 Live for Real At gøre det rigtige Mannatech leverer patenterede kosttilskud til verden som del af vores Live for Real -filosofi, som understøttes af vores Reelle Produkter, Oprigtige Passion samt Reelle Muligheder SM. Det handler om at gøre det rigtige. Derfor har vores virksomhed altid været baseret på to elementer: videnskaben bag samt effektiviteten af vores patenterede produkter samt vores passion om at dele disse med verden. I 1999 grundlagde Mannatechs stifter Sam Caster sammen med sin kone Linda MannaRelief. Denne non-profit organisation arbejder direkte med børnehjem på flere måder. I 2010 indgik MannaRelief og Mannatech et partnerskab, som havde til formål at udvikle Donation through Consumption programmet, der var designet til at opfylde behovene for de mest udsatte børn verden over. Når vi kun beskuer problemerne omkring os, siger vi, at sådan er livet. Når vi har muligheden for at løse disse problemer, siger vi, at det er dét, livet handler om. Sam Caster, Grundlægger af Mannatech MannaRelief er en selvstændig non-profit organisation beliggende i USA. Den er ikke ejet eller styret af Mannatech, Incorporated.

5 Donation via forbrug At hjælpe verdens mest udsatte børn er lige så enkelt som at sørge for dig selv. Du køber blot de daglige produkter, du behøver, og Mannatech vil via MannaRelief hjælpe et barn, som har brug for det. For at komme i gang skal du oprette en månedlig Automatisk Bestilling på ét eller flere af følgende produkter: Advanced Ambrotose kapsler og pulver (75 g og 150 g) NutriVerus pulver Kapsler indeholdende Omega-3 med D 3 vitamin Ambrotose AO kapsler PLUS kapsler Vingummibamser Ū th TM Advanced Skin Matrix Rejuvenation Crème Når du gør dette, vil MannaRelief levere en månedlig donation af PhytoBlend SM pulver, baseret på Real Food Technology løsninger. PhytoBlend pulveret indeholder næringsstoffer fra naturlige vegetabilske kilder og indeholder vitaminer og mineraler. Pulverformen er let at benytte, og giver mulighed for nemt at kunne gøre ethvert måltid næringsrigt. Og som en bonus vil du modtage en rabat på 10 % på allerede nedsatte priser, når du bestiller produkterne gennem Automatisk Bestilling! Bliv partner hos Mannatech gennem vores Donation through Consumption -program, og vær en del af den forandring du ønsker at skabe i verden. Yderligere information om dette vigtige program kan findes på www. mannatech.com idag.

6 6 Real Food Technology Spørg en person om, hvad der giver brændstof til menneskekroppen, og de vil svare mad. Det næste spørgsmål må derfor være: Kan alt, vi indtager, egentlig betragtes som ordentlig mad? Grundet nutidens travle hverdag vælger nogle at erstatte fornuftige fødevarer med alternative og hurtige løsninger. Vores Real Food Technology -løsninger er fantastiske produkter som kan supplere dit daglige indtag af næringsstoffer. Vi anvender ingredienser, der findes i naturen, og blander dem for at skabe patenterede, videnskabeligt baserede kosttilskudsprodukter. Vores verdensklasse produkter indeholder vitaminer og mineraler, som støtter din krop. Når der er så meget at vælge imellem, hvordan ved du så, hvad der supplerer din kost bedst? Hvilke produkter vil passe til din samt dine familiemedlemmers livsstil? I en verden hvor nogle synes at produkter fra naturen er at foretrække, stræber Mannatech efter at stå i spidsen via Real Food Technology - løsninger og forsyne dig, forbrugeren, med standardiserede næringsstoffer på et effektivt niveau, der giver dig det bedste valg inden for vitamin- og mineraltilskud. Med hensyn til vores Real Food Technology -løsninger foretrækker vi at indsamle vores vitaminer, mineraler og andre ingredienser fra naturlige kilder og skabe produkter, som er let at anvende hver dag. Dr Rob Sinnott CEO, Global Videnskabsleder. Ved at anvende alt det gode, som naturen har at byde på, og kombinere dette med vores videnskabelige tilgang kan vi levere næringsrige produkter. Til hver opskrift søger Mannatech kloden rundt efter ingredienser af højeste kvalitet; alle med henblik på at understøtte hinanden. Hver eneste af Mannatechs opskrifter er bygget op omkring, at den skal være den optimale løsning for din krop. Faktisk har vores gennembrud i researchen omkring aloe vera ført til innovationer såsom klassiske Ambrotose komplekset, vores hovedprodukt og nøgleingrediens i mange af vores opskrifter. Vi er overbeviste om at vores kosttilskud fremstillet af ingredienser fra naturen er overlegne; vi anvender data fra tredjeparter til at sammenligne vores produkter med konkurrenternes. Mannatechs Real Food Technology - løsninger er en vigtig del af vores tilgang, som omfatter hele personen sind, krop og sjæl. Denne tilgang søger at kombinere praksisformer samt komplementære strategier bedst muligt for at producere det absolut bedste kosttilskud. I stedet for at erstatte eller fungere som alternativer til plejeformer arbejder disse to tilgange sammen på lige fod. Teknologien bag Ambrotose-produkterne har modtaget flere end 50 patenter verden over. Som en pioner inden for kosttilskud sælger Mannatech i øjeblikket Ambrotose-produkter i 21 lande. Denne patenterede opskrift er eksklusivt tilgængelig via vores netværk af Mannatechs Associerede Forretningspartnere.

7 Videnskab Mød vores Videnskabsleder Robert A. Sinnott, MHS, PhD, CEO samt Videnskabsleder. Som CEO og Videnskabsleder hos Mannatech har Dr Sinnot overblik over udviklingen af den innovative produktion. Han samarbejder med forskere verden over og står i spidsen for adskillige initiativer vedrørende sikkerheden samt effektiviteten af Mannatechs produkter. Dr Sinnot har haft videnskabelige stillinger inden for både erhvervslivet og det offentlige i de seneste 15 år. Han er tredobbelt alumne fra Arizona State University i Tempe, Arizona, hvor han erhvervede en Bachelor i Biologi i 1987, en Master i Naturvidenskab i 1989 og en PhD i Under hans kandidatforløb specialiserede han sig i plantekemi og plantebioteknologi. Foruden disse forretningsbestræbelser har Mr. Sinnot haft en betydelig rolle i oprettelsen af den videnskabelige del af en non-profit uddannelsesinstitution, som havde til formål at uddanne økonomisk lavt stillede elever i videnskabelige fag. Programmet modtog hurtigt adskillige priser af Arizona Department of Education samt U.S. Department of Agriculture og er stadig i udvikling. Hvad er hemmeligheden bag vores fantastiske produkter? Passion, Mennesker og vigtigst af alt, Videnskab. Hos Mannatech har vores passion ført til vores brug af avancerede teknologier og naturligt fremskaffede ingredienser, så vi kan skabe produkter, der er baseret på Real Food Technology -løsninger. Videnskaben er dog fundamentet for alt, vi gør. Vi er heldige at have et yderst kvalificeret team med videnskabsfolk og industrieksperter, som samarbejder med forskere verden over. De benytter kliniske undersøgelser og tredjepartsvalidering til at skabe opskrifter, på optimale løsninger, til at supplere den daglige kost. Faktisk har de haft flere end 20 undersøgelser, der blev præsenteret på videnskabelige møder eller publiceret i peerreview-tidsskrifter.

8 Kvalitetssikring Hos Mannatech er sikkerhed og integritet vigtigt Vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre os fortjent til den tillid, som forbrugere giver os, hver gang de køber et Mannatech-produkt. Derfor tages alle foranstaltninger for at sikre sikkerhed og kvalitet i alle aspekter af vores foretagende, hvilket vi fremhæver med vores produktgaranti. 100 % Tilfredshedsgaranti Du kan stole på videnskaben og kvaliteten bag vores produkter. Vi er så sikre på, at du vil elske vores produkter, at vi tilbyder en 100 % tilfredshedsgaranti på 90 dage. God fremstillingspraksis Hos Mannatech er sikkerhed og integritet en selvfølge. Derfor fremstiller vi under det der hedder god fremstillingspraksis (cgmp s), som er etableret af forskellige amerikanske og internationale reguleringsorganer. GMPs har indflydelse på alle aspekter af produktrealisering, udvikling, produktion, bedømmelse, opbevaring og distribuering, personlig kvalifikation, hygiejne og rengøring, proceskontrol samt håndtering af kundeklager. Alt dette betyder, at du kan føle dig sikker på, at du aldrig behøver bekymre dig om kvaliteten, du modtager, samt om vores produkter er sikre, effektive og korrekt mærket. Vores topprioritet er kvalitet, og hos Mannatech går produktkvalitet og sikkerhed hånd i hånd. Derfor sørger vi for produktsikkerhed ved at opretholde en fast kontrol gennem alle faser for hver produktcyklus.

9 Livsstil Vi ved alle, at en daglig fornuftig ernæring er vigtig for at opnå en sund livsstil, men grundet den måde, som vi lever på, vælger mange at supplere kosten med et kosttilskud. Vi mener at den bedste løsning opnås gennem fødevarekomplekser, som er videnskabeligt baseret. Derfor har vi skabt produkter, som er baseret på Real Food Technology -løsninger. Produktløsninger fødevarer og vegetabilske næringsstoffer på standardiserede, næringseffektive niveauer. Målrettet støtte designet til at sørge for ekstra næringsstoffer for specifikke kropssystemer. Hudpleje Designet til at støtte sund hud. Fundamentet af Mannatechs Integrative strategi er baseret på opdagelsen og udviklingen af aloe vera tilskud. Du bekymre dig om god ernæring, men sandheden er, at vi ikke altid selv vælger, hvad der er bedst for os. Derfor har Mannatech skabt produkter baseret på effektiv, fødevarebaseret ernæring. Fundamentet af vores teknologibaserede produkter tager udgangspunkt i plantebaserede ingredienser. Vi forsøger at anvende de samme kilder i vores produkter som indgår i vores daglige kost. Vores nyeste produkt NutriVerus pulver er indbegrebet af alt det, som vores Real Food Technology -løsninger står for, og det kombinerer de bedste næringsteknologier med ingredienser fra naturen heraf plantebaserede vitaminer og mineraler.

10 Vores løfte til dig Vi er engagerede i din ernæring via vores R4-standarder: Omdømme Research Resultater 100 % Tilfredshedsgaranti 19 år lang historik og forhandlet siden 1999 Opererer i 23 lande verden over I overensstemmelse med god fremstillingspraksis Flere end 50 patenter verden over på teknologi omkring Ambrotose produkter Førsteklasses laboratorier placeret internt Samarbejde med videnskabsfolk verden over Flere end kunder har oplevet en bedre tilgang til kosttilskud. Flere end 20 undersøgelser er blevet præsenteret på videnskabelige møder eller publiceret i peer-review-tidsskrifter. Mannatechs Kundeservice Hos Mannatech er vores Associerede Forretningspartnere vores vigtigste aktiv. Det er vigtigt for os, at alle kunder føler sig værdsatte, specielle og som en integral del af vores succes. Derfor vil vi være sikre på, at du ved, hvordan du kommer i kontakt med os. Vi besvarer alle spørgsmål så hurtigt som muligt. Bestilling per telefon: Mandag fredag 09:00-17:00 Sidste fredag i Forretningsperioden fra 09:00 19:00 Fax: dkcustserv@mannatech.com Vi godtager VISA, Mastercard

11 Online Hjemmeside Din Mannatech Forretning ét klik væk Denne hjemmeside er designet med dig, Associerede, i tankerne. Den giver dig på nemt adgang til alle de oplysninger, der er vigtige for din forretning, og er en fleksibel hjemmeside at vise potentielle kundeemner. Den er altid tilgængelig for dig, hvor som helst. På hjemmesiden kan du bestille produkter 24 timer i døgnet, alle ugens syv dage.

12 NutriVerus pulver Løsninger, der fylder op, hvor vores valg kommer til kort Vores seneste produkt, NutriVerus pulver sammenfatter alt det som Real Food Technology repræsenterers, ved at kombinerer det bedste fra vores ernæringsteknologi med en bred vifte af fødevare- og plantebaserede vitaminer E og Zink mineraler i. Det er ernæring på den måde din krop gerne vil have det. Ernæring på den måde din krop gerne vil have det Vores kroppe blev designet til at modtage næringsstoffer fra naturen. NutriVerus pulver kombinerer et matrix af råvarer med fødevare- og plantebaserede vitaminer og mineraler, alt sammen. Med NutriVerus kan du supplere dine måltider og generelle ernæring med ingredienser fra naturlige fødevarekilder; det bedste fra Mannatechs patenterede teknologier; og den mest innovative videnskab i et enkelt, billigt og effektivt produkt, som er nemt at blande ind i din yndlingsmad eller -drik. Helt enkelt, så giver NutriVerus pulver vitaminer og mineraler fra naturlige fødevarekilder. Denne råvareblanding: Indeholder E- og C-vitaminer, som bidrager til cellernes beskyttelse mod oxidativt stress. Bidrag til immunsystemets normale funktion fra A-, D- og C-vitaminer og selen.

13 Zink bidrager til en normal kognitiv funktion. Thiamin bidrager til en normal hjertefunktion. Biotin, niacin, pantothensyre thiamin, riboflavin, vitamin B6 og B12 bidrager til et normalt energistofskifte. Giver et vitamin-/mineralkompleks fra naturlige fødevarekilder. Anbefalet daglig dosis: Voksne og børn fra 4 år og ældre, bland 1 ske (ca 2,7 g) med mad eller drikke en gang dagligt. Vejledende priser Pulver, 150 g Normal Pris (Dkr) SpecialKunde Pris (Dkr) Partner Pris (Dkr) Produktinformation: Pulver 55 dages forbrug. Næringsinnhold per dagsdose % ADT Vitamin A 1470 μg 184 Vitamin D 5,7 μg 114 Vitamin E 9,4 mg 78 Vitamin C 28 mg 35 Tiamin 0,6 mg 55 Riboflavin 0,6 mg 43 Niacin 6,5 mg 41 Vitamin B6 0,9 mg 64 Folsyre 194 μg 97 Vitamin B12 2,7 μg 108 Biotin 58 μg 116 Pantotensyre 2,2 mg 37 Zink 5,5 mg 55 Jern 2,1 mg 15 Kobber 0,7 mg 70 Mangan 1,3 mg 65 Selen 30 μg 55 Krom 50 μg 125 Jod 45 μg 30 ADT = Anbefalet daglig tilførsel Ingredienser: Risklid, arabinogalaktan, aromaer, gærpulver (Saccharomyces cerevisiae), acerola-kirsebærekstrakt (Malpighia glabra L.), vallepulver (fra mælk), indisk sennepspulver (Brassica juncea L. Czern), antiklumpningsmiddel (dicalciumphosphat), vitaminer (d-alfa-tocopherylacetat, beta-caroten, ergocalciferol, cyanocobalamin), pulver af aloe vera-gel (Manapol), fortykningsmiddel (traganth), frugtpulver (jordbær, hindbær, blåbær, kirsebær, granatæble, tranebær), grøntsagspulver (broccoli, tomat, gulerod, spinat, kål), sødestof (steviolglycosider), ekstrakt fra wakame. Dette produkt indeholder Ambrotose relateret teknologier, hvilket kan være beskyttet af en eller flere patenter eller patent applikation er inkluderet EC patent nummer 923,382 og 1,172,041.

14 Advanced Ambrotose pulver og kapsler En avanceret blanding Ved at kombinere det klassiske Ambrotosekompleks (herunder aloe vera og beta-caroten) er Advanced Ambrotose produkter baseret på Real Food Technology -løsninger. Research har vist, at Vitamin A bidrager til immunsystemets normale funktion. Advanced Ambrotose indeholder beta-caroten, som er en kilde til vitamin A. FAKTA Dette kosttilskud er en af de mest effektive blandinger af aloe vera og beta caroten en kilde til vitamin A. Vitamin A bidrager til at styrke immunsystemets normale funktion;

15 Vejledende priser 75 g pulver 150 g pulver 120 kpsl Normal Pris (Dkr) SpecialKunde Pris (Dkr) Partner Pris (Dkr) Produktinformation: Produktinformation: Pulver Denne beholder indeholder 75g indeholder g indeholder 75 Næringsindhold per dagslig dosis 2 kapsler % ADT kapsler Denne beholder indeholder 120 kapsler Næringsindhold per daslig dosis 4 Kapsler % ADT A-vitamin (som beta-caroten) 360 μg (45% ADT*) Aloe vera 500 mg A-vitamin (som beta-caroten) 360 μg (45% ADT*) Aloe vera 168 mg Ingredienser: Arabinogalaktan, fortykningsmiddel (gellan gummi, tragakant), risstivelse, inddampet saft fra Aloe vera blade (Aloe vera L.), pulver af wakame, vitamin (beta-caroten). Ingredienser: Arabinogalactan, overfladebehandlingsmiddel (hydroksypropylmethylcellulose), fortykningsmiddel (gellan gummi, tragakant), risstivelse, inddampet saft fra aloe verablade (Aloe vera L.), antiklumpemiddel (fettsyrer), ekstrakt af wakame, vitamin (beta-caroten). Anbefalet daglig dosis: Pulver: Bland 2 g (ca ¾ ts) med 250 ml vand eller juice to gange dagligt. Anbefalet daglig dosis: 2 kapsler 2 gange dagligt. FAKTA Beta-caroten kommer fra en gruppe plantebaserede forbindelser, der kaldes carotenoider, som er kilde til A-vitamin. Kilden beta-caroten har den højeste A-vitamin-aktivitet. Beta-caroten findes især i orange grøntsager og frugt og kan tilføjes direkte til fødevarer som vitamintilskud. *Ambrotose: Patent Nr. 1,172,041

16 Ambrotose AO kapsler Bidrager til cellebeskyttelse mod oxidativt stress. Mannatechs Ambrotose AO kapsler indeholder en blanding af planteekstrakter med C- og E-vitaminer, der begge bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. FAKTA Vores Ambrotose AO kapsler: Bidrager med C- og E-vitaminer, som hjælper din krop med at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Indeholder C-vitamin som bidrager til immunsystemets normale funktion. Vores Ambrotose AO kapsler er en kraftfuld blanding af E- og C-vitaminer, MTech AO Blend opskriften, Ambrotose komplekset samt Phyt Aloe opskriften.

17 Anbefalet daglig dosis: Kapsler: 1 kapsel 2 gange daglig. Vejledende priser 60 kpsl 240 kpsl Normal Pris (Dkr) SpecialKunde Pris (Dkr) Partner Pris (Dkr) Produktinformation: Kapsler Denne beholder indeholder: 30 Næringsindhold per daglig dosis 2 % ADT E-vitamin 23 mg 192 C-vitamin 80 mg 100 Ingredienser: Stabilisator (akasiegummi), fortykningsmiddel (tragakant, gellan gummi), konsistensbevarer (hydroksypropylmetylcellulose), sitrusfrukt ekstrakt/citrusfrugt ekstrakt, vitaminer (L-askorbinsyre, D-alfa-tokoferylacetat), surhedsregulerende middel (sitronsyre), drueskal ekstrakt, grøn teekstrakt, inddampet saft fra aloe vera blade, hybenpulver, rosenkålpulver, broccolipulver, hvidkålspulver, gulerodspulver, hvidløgspulver, grønkålpulver, blomkålspulver, løgpulver, tomatpulver, majroepulver, papayapulver og ananaspulver.

18 PLUS TM kapsler FAKTA Baseret på en unik blanding af udvalgte planteingredienser såsom vilde yams og sojaprotein.

19 Anbefalet daglig dosis: Kapsler: 2 kapsler 2 ganger daglig. Vejledende priser 120 kpsl Normal Pris (Dkr) SpecialKunde Pris (Dkr) Partner Pris (Dkr) Produktinformation: Kapsler Denne beholder indeholder: 120 kapsler 30 dages forbrug Sojaprotein Jams Næringsindhold per daglig dosis mg 600 mg % ADT Ingredienser: Sojaprotein (Glycine max Merr.), yams (Dioscorea villosa L), konsistensbevarer (hydroksypropylmethylcellulose, magnesiumsalter af fedtsyrer), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tragakant, gellan gummi), arabinogalactan, antiklumpemiddel (silisumdioksid), pulver af gele fra indre aloe vera blade.

20 Omega 3 med Vitamin D 3 kapsler Vores Omega-3 kapsler med D₃vitamin er inspireret af Real Food Technology -løsninger og forsyner dig med de essentielle fedtstoffer, som din krop har brug for til at bevare et godt helbred, særligt mht. hjerne, hjerte og knogler. FAKTA DHA hjælper med at vedligeholde et normalt syn samt en normal hjernefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktionen. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. D-vitamin bidrager til en normal optagelse og udnyttelse af calcium og phosphor. D-vitamin bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder. D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion. Et fedtstof, din krop har brug for Omega-3 betragtes som essentiel, fordi kroppen ikke selv kan producere det du kan få omega 3 gennem en sund og varieret kost eller via et kosttilskud. Mannatechs Omega-3 kapsler med D₃ vitamin er et glimrende supplement til kosten. Over mg af EPA og DHA per servering. Fremstillet af fiskeolie af høj kvalitet, for ultra-renhed. Behagelig appelsinsmag i en kapsel, der er nem at sluge. Indeholder 4 mcg D₃ vitamin, vores foretrukne D-vitamin-kilde. Ikke så underligt, at dette kosttilskud er en bestseller!

21 Anbefalet daglig dosis: Tag 2 kapsler dagligt med 250 ml vand eller anden drik. Anbefalet dosering bør ikke overskrides. Vejledende priser 60 kpsl Normal Pris (Dkr) SpecialKunde Pris (Dkr) Partner Pris (Dkr) Produktinformation: kapsler 60 kapsler 30 dages forbrug. Næringsindhold per daglig dosering (2 kapsler) Koncentreret fiskeolie heraf omega 3 fedtsyrer EPA (Eicosapentaenoicsyre) DHA (Docasahexaenoicsyre) D Vitamin ADT = Anbefalet daglig tilførsel Næringsinnhold per dagsdose 2 kapsler* 2100 mg 1050 mg 630 mg 420 mg 4 μg (80% ADT) Ingredienser: Koncentreret omega 3 fedtsyrer fra fiskeolje, fiskegelatin, emulgtor (glyserol), aroma (appelsinsmag), antioksidant (blandede tokoferoler),vitamin (kolekalsiferol).

22 MannaBears MannaBears er et innovativt produkt til børn såvel som voksne. MannaBears er designet som lækre, velsmagende vingummibamser en snack, som børn og voksne vil nyde igen og igen. Alt er indpakket i en farverigpektinbase, der stammer fra naturlige kilder.

23 Vejledende priser 120 MannaBears Normal Pris (Dkr) SpecialKunde Pris (Dkr) Partner Pris (Dkr) Produktinformation: MannaBears Denne beholder indeholder: 30 Næringsindhold per daglig dosis 100g Energi 1450 kj (347 kcal) % per 10 g 145 kj (34,7 kcal) Fedt < 1 g < 1 g Mættede fedtsyrer < 1 g < 1 g Kulhydrat 86 g 8.6 g heraf sukkerarter 62 g 6.2 g Protein < 1 g < 1 g Salt 100 mg 10 mg Ingredienser: Tapioca syrup, Tapioca sirup, rørsukker, vand, konsistensbevarer (pektin), stabilisator (arabisk gummi), fyldemiddel (traganth), surhedsregulerende middel citronsyre), granatæble, fugtighedsbevarende middel (xylitol), aroma, farvestoffer (anthocyaniner), gele, inddampet saft af blade fra aloe vera, grøntsagspulver, broccoli, rosenkål, kål, gulerod, blomkål, grønkål, tomat, majroe, frugtpulver (papaya, ananas).

24 Phyt Aloe kapsler Mannatechs Phyt Aloe kapsler indeholder en særlig udvalgt blanding af 12 slags tørrede, frugter og grøntsager samt C-vitamin både fra acerola kirsebær og ascorbinsyre. En blanding af tørrede frugter og grøntsager kombineret med Ambrotose Kompleks samt C-vitamin. Phyt Aloe Kapsler er blevet udviklet med henblik på immunsystemet og cellerne. Derfor indeholder Phyt Aloe vitamin C, som bidrager til opretholdelse af immunsystemets normale funktion og til at beskytte cellerne mod oxidativ stress. FAKTA Mannatechs Phyt Aloe kapsler er et nyttigt supplement til din kost, der indeholder C-vitamin og nedestående 12 slags tørrede frugter og grøntsager i hver portion: Broccoli Tomat Hvidløg Grønkål Blomkål Ananas Rosenkål Majroe Løg Hvidkål Papaya Gulerod

25 Anbefalet daglig dosis: 1 kapsel 2 gange dagligt. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Produktinformation: kapsler 60 kapsler 30 dages 2 kapsler* % ADT Vitamin C 20 mg 25% ADT* Aloe Vera 12 mg frugt- og grøntsags pulver 805 mg Vejledende priser 60 kapsler Normal Pris (Dkr) SpecialKunde Pris (Dkr) Partner Pris (Dkr) Ingredienser: frugt- og, grøntsagspulver [rosenkål (Brassica oleracea gemmifera D.C.), broccoli (Brassica oleracea italica Plenck), hvidkål (Brassica oleracea capitata Plenck), gulerod (Daucus carota L.), blomkål (Brassica oleracea botrytis L.), hvidløg (Allium sativum L.), grønkål (Brassica oleracea sabellical L.), løg (Allium cepa L.), tomat (Lycopersicon esculentum Miller), majroe (Brassica rapa L.), papaya (Carica papaya L.), ananas (Ananas comosus L.)], Konsistensbevarer (hydroksypropylmetylcellulose, magnesiumsalter af fedtsyrer), risstivelse, barbadoskirsebærekstrakt (Malpighia glabra L.), fortykningsmiddel (tragakant, gellan gummi), inddampet saft fra aloe vera blade (Aloe vera L.), stabilisator (akasiegummi).

26 OsoLean pulver OsoLean pulveret er langt mere end almindelig valleprotein. Det er inspireret af Real Food Technology -løsninger. Valleprotein, der kaldes peptider, koncentreres. Disse peptider bliver blandet med kalkholdige mineraler fra mælk og udgør dermed OsoLean pulveret. Mannatechs OsoLean pulver er fantastisk at blande i drikkevarer eller strø ud over fødevarer, du i forvejen synes godt om. FAKTA OsoLean pulveret indeholder protein der hjælper dig med at vedligeholde muskelmasse.

27 Anbefalet daglig dosis: Rør ud 2 skefulde (12,2 g) i 250 ml væske to gange dagligt. For optimalt resultat skal produktet indtages med 250 ml væske 20 minutter før frokost og 20 minutter før middag. Vejledende priser Nettovægt 366 g Normal Pris (Dkr) SpecialKunde Pris (Dkr) Partner Pris (Dkr) Produktinformation: Pulver Denne beholder indeholder: 30 Energi Protein Kulhydrat Sukker Næringsindhold per daglig dosis 100 g 1550 kj (369 kcal) 82 g 7.4 g 0.3 g Ingredienser: Koncentrat af valleprotein (99%), emulgeringsmiddel (lecitin fra soya bønne). Indeholder mælk og soya. Fedt 0.8 mg Mættet fedt 0.3 mg Fiber <1 g Natrium 320 mg Kalcium 1840 mg (230%*) Mannatech produkter er en fast del af min og min families daglige rutine; NutriVerus pulver, Plus tabletter og Omega-3 kapsler med D 3 vitamin, men særligt OsoLean pulveret har virkelig hjulpet mig med at bevare min muskelmasse. Ved at indtage OsoLean pulveret 20 minutter inden morgenmad og 20 minutter før aftensmad er jeg blevet en helt ny person. Helen Alex

28 Ū th Advanced Skin Matrix Rejuvenation Crème Frigør din krops naturlige evne til at producere smuk og sund hud med blot et enkelt produkt. Resultaterne vil begejstre dig! Anvisninger: Efter rensning af huden påføres Uth Advanced Skin Matrix Crème morgen og aften. Begynd nederst på halsen med strygende, opadgående bevægelser, indtil hele hals- og ansigtsområdet er dækket. Fordele: Gør hudens teint glat og ensartet. Trænger gennem alle hudens lag for at hjælpe med at reducere forekomsten af fine linjer og rynker.

29 Gennem et nyt patenteret system, der tilfører huden mikrosfærer, får huden ernæring fra næringsrige ingredienser i et tidsbestemt udledningsmønster, hvilket optimerer den naturlige produktion af nye hudceller på alle niveauer. Afslør din naturlige skønhed ml fles 1 oz./30 ml flaske Normal Pris (Dkr) SpecialKunde Pris (Dkr) Partner Pris (Dkr) Æske med 15 prøver (3-pak) Partner Pris (Dkr) Ingredienser: Aqua (vand), neopentylglykoldicaprat, sukrosepalmitat, frøolie fra Helianthus Annuus (solsikke), frøolie fra Simmondsia Chinensis (Jojoba), gummi-akacie, squalan, ergothionein, Vitis Vinifera-kerneolie (vindrue), hydroxyethylacrylat/natrium-acryloyl-dimethyltaurat-copolymer, aloe Aloe vera-bladekstrakt, ekstrakt fra Crocus Chrysanthus-blomsterløg, natriumhyaluronat, frugtekstrakt fra Lens Esculenta (linser), Bladekstrakt fra Cynara Scolymus (artiskok), bladekstrakt fra Vaccinium Myrtillus (almindelige blåbær), metylglukosid-fosfatprolin-lysin kobberkompleks, hydrolyseret ekstrakt af Viola Tricolor (almindelig stedmoderblomst), silika, tokoferylacetat, butylenglycol, glycerin, glyceryllinoleat, polysorbat 60, acrylamid/natrium-acryloyl-dimethyltaurat-copolymer, sorbitanisostearat, C13-14 isoparaffin, Laureth-7, astaxanthin, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, kaliumsorbat, citronsyre.

30 Noter

31 Noter

32 SM Mannatech Live for RealSM in Europe 2014 Mannatech, Incorporated Alle rettigheder forbeholdes. Mannatech Denmark ApS, c/o Mannatech Limited 85a Park Drive, Milton Park, Abingdon, Oxfordshire, OX14 4RY Storbritannien Kun til distribution i Danmark MOD

Mannatech. Live for Real. in Europe. Produkt Guide. Danmark

Mannatech. Live for Real. in Europe. Produkt Guide. Danmark Mannatech SM Live for Real SM in Europe Produkt Guide Danmark 2 www.mannatecheurope.com 80 88 95 29 Indhold Social Iværksætterkultur 3 Live For Real 4 Real Food Technology 6 Videnskab 7 Kvalitetssikring

Læs mere

Spar 12% ved abonnement DET BEDSTE TIL DIG FRA

Spar 12% ved abonnement DET BEDSTE TIL DIG FRA Spar 12% ved abonnement DET BEDSTE TIL DIG FRA 2 For et aktivt og langt liv, er din sundhed det vigtigste. Vælg derfor kun de absolut bedste Nordiske kosttilskud fra Truenordic. Vi går aldrig på kompromis

Læs mere

FRØENE AF. PhytoMatrix

FRØENE AF. PhytoMatrix SÅ FRØENE AF VELVÆRE PhytoMatrix Der var en gang... hvor livet var mere simpelt! De fleste fødevarer kom fra marken og bestod primært af frisk frugt og grøntsager. Begreber som fastfood og kunstige tilsætningsstoffer

Læs mere

Mannatech Produktguide. Danmark

Mannatech Produktguide. Danmark Mannatech Produktguide Danmark A Mannatech Find det du søger... Indholdsfortegnelse Om Mannatech Nytænkning i velvære 3 Produkter, som kan ændre dit liv Velværeunderstøttende produkter 4 Advanced Ambrotose

Læs mere

JVi. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS

JVi. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS JVi Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS 1. Hvad er JVi? 2. Hvorfor bør jeg tage 120 ml JVi? 3. Kan jeg tage JVi med andre Nu Skin-produkter? 4. Er JVi et scannergodkendt produkt? 5. Gælder tilfredshedsgarantien

Læs mere

Anette Opstrup, Naturlig Sundhedsplejerske

Anette Opstrup, Naturlig Sundhedsplejerske Anette Opstrup, Naturlig Sundhedsplejerske www.æblebørn.dk ved Anette Opstrup, sundhedsplejerske og behandler Side 1 Med denne guide vil jeg give dig et bud på, hvilke kosttilskud, som du kan styrke dig

Læs mere

Natupharma A/S l Sorøvej 89-91 l 4200 Slagelse l Tel +45 58 54 41 61 l Fax +45 58 54 42 95 l www.fitnesspharma.dk. Overskud til hverdagen

Natupharma A/S l Sorøvej 89-91 l 4200 Slagelse l Tel +45 58 54 41 61 l Fax +45 58 54 42 95 l www.fitnesspharma.dk. Overskud til hverdagen Natupharma A/S l Sorøvej 89-91 l 4200 Slagelse l Tel +45 58 54 41 61 l Fax +45 58 54 42 95 l www.fitnesspharma.dk Overskud til hverdagen Fitness Pharma overskud til hverdagen Fitness Pharma er en serie

Læs mere

VitaMeal -Roasted Maize & Soya Bean Porridge-

VitaMeal -Roasted Maize & Soya Bean Porridge- VitaMeal -Roasted Maize & Soya Bean Porridge- "Vores mission har helt fra starten været at arbejde i den gode sags tjeneste rundt om i verden. Initiativet Nourish the Children giver os mulighed for at

Læs mere

Mannatech Produkt pakker

Mannatech Produkt pakker Berigelse af livskvalitet SM Mannatech Produkt pakker Danmark Partner Produktpakker Oversigt Du bliver Partner, ved at registrere dig via valg af en startpakke. Derefter har du mulighed for at opgradere,

Læs mere

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 6 Indledninig 7 Lidt grundlæggende om vitaminer og mineraler 8 De enkelte vitaminer og mineraler 15 De fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K) 16 A-vitamin 16 D-vitamin 19

Læs mere

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 6 Indledninig 7 Lidt grundlæggende om vitaminer og mineraler 8 De enkelte vitaminer og mineraler 15 De fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K) 16 A-vitamin 16 D-vitamin 19

Læs mere

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere..

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. 7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. TIL SPORTSFOLK, SKØNHEDER, VITAMINHUNGRENDE, LÆKKERTØRSTIGE, MÆND, KVINDER OG BØRN! Ønsker du at optimere din energi, din vitalitet og booste dit immunforsvar på

Læs mere

DET BEDSTE TIL DIG FRA

DET BEDSTE TIL DIG FRA DET BEDSTE TIL DIG FRA 2 For et aktivt og langt liv, er din sundhed det vigtigste. Vælg derfor kun de absolut bedste Nordiske kosttilskud fra Truenordic. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Hvert

Læs mere

Nutridrink Compact Protein

Nutridrink Compact Protein Mere protein, mindre volumen Nyhed Compact Supplerende ernæringsdrik Compact er et levnedsmiddel til særlige medicinske formål til ernæringsmæssig Det er et højt energi og højt protein ernæringstilskud.

Læs mere

OsoLean Planen. www.mannatechosolean.eu. Berigelse af livskvalitet SM

OsoLean Planen. www.mannatechosolean.eu. Berigelse af livskvalitet SM OsoLean Planen www.mannatechosolean.eu Berigelse af livskvalitet SM Indhold 3 OsoLean TM Handlingsplanen Præsentation og overblik Du er på vej mod et bedre dig Det er vigtigt at man taber fedt - ikke bare

Læs mere

Æg i kosten. Grethe Andersen ga@lf.dk. Dansk Fjerkrækongres den 2. februar 2012

Æg i kosten. Grethe Andersen ga@lf.dk. Dansk Fjerkrækongres den 2. februar 2012 Æg i kosten Grethe Andersen ga@lf.dk Dansk Fjerkrækongres den 2. februar 2012 Æg som en sund fødevare Informationsaktiviteter der medvirker til at øge viden om både produktionen og sundhedsværdien af æg.

Læs mere

15 år F O R E T R U K N E. GraVitamin FÅS KUN PÅ APOTEKET. Til dig der er gravid eller ammer

15 år F O R E T R U K N E. GraVitamin FÅS KUN PÅ APOTEKET. Til dig der er gravid eller ammer GRAVIDES 15 år F O R E T R U K N E GraVitamin FÅS KUN PÅ APOTEKET Til dig der er gravid eller ammer På vej til at blive mor Et nyt, lille menneske er ved at blive skabt. Du er gravid, din krop ændrer sig,

Læs mere

-Mange foretrækker en iskold shake, brug da så kold mælk som mulig, eller sæt den færdige blanding i fryseren i 3-5 min.

-Mange foretrækker en iskold shake, brug da så kold mælk som mulig, eller sæt den færdige blanding i fryseren i 3-5 min. Milkshake NOKA Milkshakes NOKA Milkshake giver dig det overskud, som du behøver for at leve et aktivt liv, mens du slanker dig. Med den rette mængde og sammensætning af næringsstoffer, Bl.a. Thiamin, Riboflavin,

Læs mere

Vitaminer og mineraler

Vitaminer og mineraler Vitaminer og mineraler VITAMINER OG MINERALER Vitaminer og mineraler er nødvendige for at holde alle kroppens funktioner i gang. Mangel på blot et enkelt vitamin eller mineral kan bringe kroppen ud af

Læs mere

Ernæringen du behøver Smagen du vil ha

Ernæringen du behøver Smagen du vil ha Ernæringen du behøver Smagen du vil ha Ernæringsdrikke og ernæringscremer Vi præsenterer Fresubin er en række ernæringsprodukter til dig, der har brug for tilskud af energi og protein. De smager godt og

Læs mere

www.vomoghundemat.dk

www.vomoghundemat.dk www.vomoghundemat.dk Vom og Hundemat Vom og Hundemat er et norskproduceret vådfoder beregnet til hunde. Foderet er udelukkende lavet af norske råvarer og består hovedsagligt af animalske produkter. Råvarer,

Læs mere

Mannatech. Live for Rea. in Europ. Mannatech. Produkt Guide. Danmark

Mannatech. Live for Rea. in Europ. Mannatech. Produkt Guide. Danmark Mannatech SM Live for Rea Mannatech Produkt Guide Danmark in Europ 2 mannatech.com 80 88 95 29 Indhold About Mannatech Social Iværksætterkultur 3 Live For Real 4 Real Food Technology 6 Videnskab 7 Kvalitetssikring

Læs mere

Fitness Kosttilskud Anti-aging

Fitness Kosttilskud Anti-aging Fitness Kosttilskud Anti-aging Vi har stor interesse i vores helbred, men vores sundhedsmæssige udfordringer er stigende. Det er på tide at spørge, hvorfor! Vi mener, at en årsag er den dramatiske ændring

Læs mere

Kategorier af ingredienser, for hvilke angivelse af kategorien kan erstatte angivelse af den specifikke betegnelse

Kategorier af ingredienser, for hvilke angivelse af kategorien kan erstatte angivelse af den specifikke betegnelse Bilag l Kategorier af ingredienser, for hvilke angivelse af kategorien kan erstatte angivelse af den specifikke betegnelse Definition Raffinerede olier, bortset fra olivenolie. Raffinerede fedtstoffer.

Læs mere

Kost & Ernæring K1 + K2

Kost & Ernæring K1 + K2 Kost & Ernæring K1 + K2 Kostens betydning for præstationsevnen At være elitesvømmer kræver meget. Meget træning, men også at være en 24-timers atlet, som ikke kun er svømmer når han/hun er i bassinet.

Læs mere

KOSTTILSKUD TIL HELE FAMILIEN SIDEN 1988

KOSTTILSKUD TIL HELE FAMILIEN SIDEN 1988 KOSTTILSKUD TIL HELE FAMILIEN SIDEN 1988 BIDRO APS MIDSKOVVEJ 58 5370 MESINGE TLF.: +45 7025 0807 FAX: +45 7025 0806 WWW.BIDRO.DK HISTORIEN OM BIDRO Bidro ApS startede som et jysk familieforetagende. I

Læs mere

Labrador retriever www.royalcanin.dk

Labrador retriever www.royalcanin.dk Det skræddersyede ernæringsprogram til Labrador retriever www.royalcanin.dk En virkelig charmerende og meget livlig hund Den utrættelige Labrador retriever er fuld af energi. Den elsker at svømme eller

Læs mere

Forslag til dagens måltider

Forslag til dagens måltider Forslag til dagens måltider for en kvinde på 31 60 år med normal vægt og fysisk aktivitet, som ikke indtager mælkeprodukter 8300 kj/dag + råderum til tomme kalorier på 900 kj/dag svarende til 10 % af energiindtaget

Læs mere

Omnimin 360 stk 215,00 DKK

Omnimin 360 stk 215,00 DKK Genereret: 30/11 2018 kl. 14:24 Kategori Kosttilskud Omnimin 360 stk Model/Varenr.: 16610-46 215,00 DKK En række aspekter er værd at bemærke i sammensætningen af Omnimin :SolvitaminetOmnimin har et højt

Læs mere

Kosttilskudsguide til ammende

Kosttilskudsguide til ammende Kosttilskudsguide til ammende Din baby bygges af byggesten, som den får fra din ammemælk! Derfor har du som ammende de allerbedste muligheder for at give din baby en god start på livet. Først og fremmest

Læs mere

Vitaminer og mineraler

Vitaminer og mineraler Vitaminer og mineraler Man skal kunne mere end sin ABC for at holde vitaminog mineralbalancen. Alle har brug for vitaminer og mineraler. De fleste får allerede dækket deres behov ved at spise sundt og

Læs mere

TR90 M-Barer & M-Shakes

TR90 M-Barer & M-Shakes TR90 M-Barer & M-Shakes Vælg den, der passer bedst til dig! POSITIONERING Vi lever i en verden, hvor tid er penge. Med familieliv, arbejde, sociale begivenheder og ærinder, kan det være svært at finde

Læs mere

Æg i kosten, del.1. v. Grethe Andersen ga@lf.dk. Dansk Fjerkræskongres den 2. februar 2012

Æg i kosten, del.1. v. Grethe Andersen ga@lf.dk. Dansk Fjerkræskongres den 2. februar 2012 Æg i kosten, del.1 v. Grethe Andersen ga@lf.dk Dansk Fjerkræskongres den 2. februar 2012 Æg som en sund fødevare Informationsaktiviteter der medvirker til at øge viden om både produktionen og sundhedsværdien

Læs mere

Kornfri kost til din hund og kat

Kornfri kost til din hund og kat Kornfri kost til din hund og kat Priserne gælder fra 1. november 2012 Mange års domesticering har udviklet vores kæledyr fra glubske rovdyr til vores bedste venner. Ikke desto mindre påviser moderne videnskab,

Læs mere

www.vomoghundemat.dk

www.vomoghundemat.dk www.vomoghundemat.dk Vom og Hundemat Vom og Hundemat er et norskproduceret vådfoder beregnet til hunde. Foderet er udelukkende lavet af norske råvarer og består hovedsagligt af animalske produkter. Råvarer,

Læs mere

Foodcomp.dk Forskelle version 6 til 7 01-12-2008 ID Navn c_id Komponent Før Nu 0001 Abrikos, tørret 0005 monoumætt. fedtsyrer 0.84 0.

Foodcomp.dk Forskelle version 6 til 7 01-12-2008 ID Navn c_id Komponent Før Nu 0001 Abrikos, tørret 0005 monoumætt. fedtsyrer 0.84 0. 0001 Abrikos, tørret 0005 monoumætt. fedtsyrer 0.84 0.610 0001 Abrikos, tørret 0006 polyumætt. fedtsyrer 0.38 0.610 0001 Abrikos, tørret 0007 kulhydrat, tilgængelig 57.2 66.5 0001 Abrikos, tørret 0013

Læs mere

Kornfri kost til din hund og kat

Kornfri kost til din hund og kat Kornfri kost til din hund og kat Mange års domesticering har udviklet vores kæledyr fra glubske rovdyr til vores bedste venner. Ikke desto mindre påviser moderne videnskab, at nutidens hunde og katte deler

Læs mere

VITAMINER OG MINERALER

VITAMINER OG MINERALER Vitaminer og mineraler er nødvendige for at holde alle kroppens funktioner i gang. Mangel på blot et enkelt vitamin eller mineral kan bringe kroppen ud af balance. Langt de fleste danskere får tilstrækkeligt

Læs mere

ZINZINO BALANCE PRODUKTKATALOG DANSK

ZINZINO BALANCE PRODUKTKATALOG DANSK ZINZINO BALANCE PRODUKTKATALOG DANSK INDHOLDSFORTEGNELSE 1. BALANCE 2. UDLEV DIT POTENTIALE TIL FULDE 3. BALANCETEST 5. EN SYNERGISK FORMEL 6. FORDELENE VED BALANCEOIL 7. PRODUKTER 10. LAV DIN EGEN BALANCEMIX

Læs mere

Vores filosofi. nogle ingredienser. Mens indholdet i andre tilfælde slet ikke dækker det daglige behov.

Vores filosofi. nogle ingredienser. Mens indholdet i andre tilfælde slet ikke dækker det daglige behov. DIN KROP I HARMONI Vores filosofi Gudenaa Pharma producerer bæredygtige kosttilskud i høj kvalitet til hele familien I Gudenaa Pharma har vi som mål at fremstille de bedste kosttilskudsprodukter, hvor

Læs mere

www.vomoghundemat.dk

www.vomoghundemat.dk www.vomoghundemat.dk Vom og Hundemat Vom og Hundemat er et norskproduceret vådfoder beregnet til hunde. Foderet er udelukkende lavet af norske råvarer og består hovedsagligt af animalske produkter. Råvarer,

Læs mere

Valleforce Berry. supersmoothies. 7 powersmoothies som din fordøjelse vil elske. Giver ro i maven Godt for fordøjelsen Smager fantastisk!

Valleforce Berry. supersmoothies. 7 powersmoothies som din fordøjelse vil elske. Giver ro i maven Godt for fordøjelsen Smager fantastisk! Valleforce Berry supersmoothies 7 powersmoothies som din fordøjelse vil elske Giver ro i maven Godt for fordøjelsen Smager fantastisk! A.Vogel hjælper Valleforce Berry supersmoothies Nem at fordøje, godt

Læs mere

Sportsman s Pet Food ApS. Thorsvej 106 7200 Grindsted Danmark Tlf. 75 33 75 55 Fax 75 33 75 56 email@sportsmans.dk. www.samsfield.

Sportsman s Pet Food ApS. Thorsvej 106 7200 Grindsted Danmark Tlf. 75 33 75 55 Fax 75 33 75 56 email@sportsmans.dk. www.samsfield. Sportsman s Pet Food ApS. Thorsvej 106 7200 Grindsted Danmark Tlf. 75 33 75 55 Fax 75 33 75 56 email@sportsmans.dk www.samsfield.dk super premium dog food Super Premium Kvalitetsfoder Grain -NO RISK OF

Læs mere

Cavalier king charles spaniel www.royalcanin.dk

Cavalier king charles spaniel www.royalcanin.dk Det skræddersyede ernæringsprogram til Cavalier king charles spaniel www.royalcanin.dk En intelligent og pålidelig lille hund Cavalier king charles spanielen er dynamisk og utrolig ivrig, og så elsker

Læs mere

Lovtidende A. Bekendtgørelse om fødevarer til særlige medicinske formål 1)

Lovtidende A. Bekendtgørelse om fødevarer til særlige medicinske formål 1) Lovtidende A Bekendtgørelse om fødevarer til særlige medicinske formål 1) I medfør af 7, 8, stk. 2, 11, stk. 2, 15, 16, 17, stk. 1, 19, 49, stk. 1, og 60, stk. 3, i lov om fødevarer, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Now! Hvalpefoder. Nyd den rigtige, naturlige smag af friske ingredienser! Din hund vil elske det helt sikkert! Analyse:

Now! Hvalpefoder. Nyd den rigtige, naturlige smag af friske ingredienser! Din hund vil elske det helt sikkert! Analyse: Now! Hvalpefoder Endelig en komplet og balanceret tilgang til at fodre dit nye familiemedlem, der ikke indeholder renderet kød, renderet olier eller korn. Rendering er en proces der omdanner animalsk affaldskød

Læs mere

Fuldfoder til alle hunde og katte. - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere

Fuldfoder til alle hunde og katte. - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere hunde og katte - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere hvalperacer Aktiv Hvalp er et danskproduceret premium-fuldfoder til hvalpe. Da det er vigtigt, at hvalpen får en sund og nærende kost,

Læs mere

KORREKT FODRING EFTER RACE PÅ DEN NEMME MÅDE!

KORREKT FODRING EFTER RACE PÅ DEN NEMME MÅDE! *Bedarfs- und artgerecht richtig füttern / Behovs- og artsbestemt korrekt fodring. Ikke hele udvalget i sortimentet er råt, afhængigt af tilgængeligheden i de enkelte lande. KORREKT FODRING EFTER RACE

Læs mere

Proteinudsalg. Whey Gold Standard(2,27kg) Pris fra 449,00 DKK

Proteinudsalg. Whey Gold Standard(2,27kg) Pris fra 449,00 DKK Proteinudsalg Genereret: 10/04 2019 kl. 23:12 Kategori Protein Pulver Whey Gold Standard(2,27kg) Pris fra 100% Whey Gold Standard100% Whey Gold Standard er verdens mest solgte og troligvis også verdens

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Cocker spaniel

Det skræddersyede ernæringsprogram til Cocker spaniel Det skræddersyede ernæringsprogram til Cocker spaniel Engelsk cocker spaniel Amerikansk cocker spaniel www.royalcanin.dk Omsorg for en krævende hund En hund med et utroligt tilbedende blik Cocker spanielen

Læs mere

ESSENTIAL. med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml

ESSENTIAL. med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml ESSENTIAL med Mangostan, Acai & Aloe Vera 900ml 2/16 3/16 01 NOGLE MENNESKER HOLDER SIG FRISKERE, LEVER LÆNGRE OG ÆLDES LANGSOMMERE VED AT UNDGÅ HULLER I SIN DIÆT. EQ Essential er et kosttilskud som kombinerer

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Golden retriever

Det skræddersyede ernæringsprogram til Golden retriever Det skræddersyede ernæringsprogram til Golden retriever www.royalcanin.dk En charmerende hund med mange talenter Golden retrieveren er fuld af energi og yder altid sit bedste. Den er sød, hengiven og tålmodig

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Rottweiler

Det skræddersyede ernæringsprogram til Rottweiler Det skræddersyede ernæringsprogram til Rottweiler www.royalcanin.dk Denne modige, charmerende hunds oprindelse Rottweileren er en af de ældste racer. Dens tyske oprindelse går helt tilbage til den tid,

Læs mere

Energien du behøver Smagen du vil ha

Energien du behøver Smagen du vil ha Energien du behøver Smagen du vil ha Fuldgyldig Mælkebaseret Fresubin energy DRINK Fresubin energy fibre DRINK Disse ernæringsdrikke er fuldgyldige. Det betyder, at de er særdeles egnet, hvis den normale

Læs mere

Kost & Ernæring. K3 + talent

Kost & Ernæring. K3 + talent Kost & Ernæring K3 + talent Kostens betydning for præstationsevnen At være elitesvømmer kræver meget. Meget træning, men også at være en 24-timers atlet, som ikke kun er svømmer når han/hun er i bassinet.

Læs mere

Retsinformation. Bekendtgørelse om kosttilskud BEK nr 860 af 25/09/1996 (Gældende) Lovgivning som forskriften vedrører. LOV Nr.

Retsinformation. Bekendtgørelse om kosttilskud BEK nr 860 af 25/09/1996 (Gældende) Lovgivning som forskriften vedrører. LOV Nr. Bekendtgørelse om kosttilskud BEK nr 860 af 25/09/1996 (Gældende) LOV Nr. 310 af 06/06/1973 Lovgivning som forskriften vedrører BEK Nr. 482 af 06/06/1997 Senere ændringer til forskriften Oversigt Kapitel

Læs mere

Ingredienser: Frugtcocktail (pærer, ferskner, vindruer, ananas, kirsebær, vand, sukker).

Ingredienser: Frugtcocktail (pærer, ferskner, vindruer, ananas, kirsebær, vand, sukker). Navn: Frugt i juice. Nettovægt: 230 g. Ingredienser: Frugtcocktail (pærer, ferskner, vindruer, ananas, kirsebær, vand, sukker). Tilsætningsstoffer: Antioxidant: E330; Farve: E127. Næringsstoffer: Energi

Læs mere

SUND FISKEOLIE - PÅ DEN SMARTE MÅDE!

SUND FISKEOLIE - PÅ DEN SMARTE MÅDE! SUND FISKEOLIE - PÅ DEN SMARTE MÅDE! Målrettet omega-3 tilskud Korrekt dosis hver gang Nem at give DEVELOPED BY VETS BACKED BY SCIENCE HVAD ER VITALCHEW? VitalChew er en serie af tilskud med fiskeolie

Læs mere

ERNÆRING. www.almirall.com. Solutions with you in mind

ERNÆRING. www.almirall.com. Solutions with you in mind ERNÆRING www.almirall.com Solutions with you in mind GENERELLE RÅD OM MOTION RÅDGIVNING OMKRING ERNÆRING FOR PATIENTER MED MS Det er ikke videnskabeligt bevist, at det at følge en speciel diæt hjælper

Læs mere

Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv

Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv www.arion-premium.dk 12 2 Arion sikrer dig den bedste kvalitet. Før et Arion foderprogram eller produkt når på markedet, er det udviklet på forskningscentre

Læs mere

SUNDHED V/BENTE GRØNLUND. Livet er summen af dine valg Albert Camus

SUNDHED V/BENTE GRØNLUND. Livet er summen af dine valg Albert Camus SUNDHED V/BENTE GRØNLUND Livet er summen af dine valg Albert Camus Sund livsstil Vær proaktiv når det gælder dit helbred Dyrk motion, og pas på vægten Spis rigtigt Udarbejd strategier for livslang læring

Læs mere

De nye Kostråd set fra Axelborg

De nye Kostråd set fra Axelborg De nye Kostråd set fra Axelborg Susan Vasegaard, srh@lf.dk Hanne Castenschiold, hca@lf.dk Line Damsgaard, lda@lf.dk Handel, Marked & Ernæring Landbrug & Fødevarer Nye kostråd 2013 Mejeriprodukterne er

Læs mere

endelig et vitamintilskud der ikke går til spilde

endelig et vitamintilskud der ikke går til spilde Designet til din krop mærk forskellen i dag! endelig et vitamintilskud der ikke går til spilde Dansk produceret Pharma Nord er en dansk GMP-registreret virksomhed, hvilket er ensbetydende med, at der stilles

Læs mere

Bekendtgørelse om næringsdeklaration m.v. af færdigpakkede fødevarer 1)

Bekendtgørelse om næringsdeklaration m.v. af færdigpakkede fødevarer 1) BEK nr 910 af 24/09/2009 (Historisk) Udskriftsdato: 22. juni 2016 Ministerium: Fødevareministeriet Journalnummer: Fødevaremin., Fødevarestyrelsen, j.nr. 2009-20-2301-00102 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Kost i hverdagen - til atleter T R I C L U B D E N M A R K, O K T O B E R 2 0 1 4

Kost i hverdagen - til atleter T R I C L U B D E N M A R K, O K T O B E R 2 0 1 4 Kost i hverdagen - til atleter T R I C L U B D E N M A R K, O K T O B E R 2 0 1 4 Sara Sig Møller Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Ernæring & Fysisk Aktivitet (2005-2009) Master

Læs mere

Kost og ernæring for løbere

Kost og ernæring for løbere Kost og ernæring for løbere 1 Hvad er sund kost? Kilde: Alt om kost - Fødevarestyrelsen 2 Energikrav til marathon Forbrænder ca. 1kcal/kg/km Løber på 75kg: 3165kcal = 13293kJ Realistisk forhold ved MT(ca.75%

Læs mere

nyhed Den gyldne løsning til ernæringssensible bedste venner Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD.

nyhed Den gyldne løsning til ernæringssensible bedste venner Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. nyhed Den gyldne løsning til ernæringssensible bedste venner Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. Det nye SELECT GOLD Sensitive høj kvalitet og letfordøjeligt!

Læs mere

Februar 2014. Duolac Derma+ Plus. 10,0 mia./ stick

Februar 2014. Duolac Derma+ Plus. 10,0 mia./ stick DUOLAC PRODUKTOVERSIGT Daglige behov Daglig+ Vitalitet Daglig+ Børn Rejse+ 2i1 Specielle behov Normal+ Immunforsvar Derma+ Plus Streptococcus thermophilus Lactobacillus plantarum Lactobacillus acidophilus

Læs mere

CARNIVOR DANSK KVALITET MED KØD PÅ

CARNIVOR DANSK KVALITET MED KØD PÅ CARNIVOR DANSK KVALITET MED KØD PÅ Menneskets bedste ven En kliché bliver ikke til uden grund! Alle vi der har hund kender det: Du kommer hjem - måske fra en dejlig dag, måske fra en hård dag - men uanset

Læs mere

Sundt og ernæringsmæssigt korrekt foder Høj kvalitet. Hund Hvalp Kat Killing ERNÆRINGSRIGTIGT FODER I TOPKVALITET TIL HUNDE OG KATTE

Sundt og ernæringsmæssigt korrekt foder Høj kvalitet. Hund Hvalp Kat Killing ERNÆRINGSRIGTIGT FODER I TOPKVALITET TIL HUNDE OG KATTE Sundt og ernæringsmæssigt korrekt foder Høj kvalitet Hund Hvalp Kat Killing SKYTTENS DÆKKER ALLE NÆRINGSBEHOV FOR HUND OG KAT SKYTTENS produkter til hunde og katte er produceret af let fordøjelige råvarer

Læs mere

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Tredobbelt regenerering. Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Tredobbelt regenerering Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. 98,6 % Naturligt udvundne plantebaserede ingredienser MERE LIVLIG HUD FRA DAG ET. 2 www.lifewave.com Naturligt udvundet.

Læs mere

Indeholder betaglucaner af høj renhed og stor styrke (1-3), (1-6). Øger EPA og DHA i kroppen på en sikker og effektiv måde

Indeholder betaglucaner af høj renhed og stor styrke (1-3), (1-6). Øger EPA og DHA i kroppen på en sikker og effektiv måde ZINZINO BalanceShake Jordbærsmag Nyd den velsmagende BalanceShake, som giver dig BalanceOil, vitaminer, mineraler, 1,3/1,6-beta glucaner og proteiner i én pakke. BalanceShake vil sikkert justere og vedligeholde

Læs mere

ERNÆRINGSPRODUKTER. Ernæringen du behøver Smagen du vil ha

ERNÆRINGSPRODUKTER. Ernæringen du behøver Smagen du vil ha ERNÆRINGSPRODUKTER Ernæringen du behøver Smagen du vil ha Vi præsenterer Fresubin familien Fresubin er en række ernæringsprodukter til dig, der har brug for tilskud af energi og protein. De smager godt,

Læs mere

Junior og Senior spørgsmål

Junior og Senior spørgsmål Junior og Senior spørgsmål Sektion 2 Fodring 1) Protein i fodring tilfører hesten A) Energi til at arbejde B) Calcium for udvikling af hestens knogler C) Aminosyrer som styrker opbygning af nyt væv D)

Læs mere

Nutrison Protein Plus Multi Fibre

Nutrison Protein Plus Multi Fibre Nutrison Protein Plus Multi Fibre Fuldgyldig sondeernæring tilsat kostfibre (MF6 Multi Fibre Blanding) til patienter med et øget proteinbehov. Indeholder DHA/EPA. Glutenfri og laktosefattig. 500 ml og

Læs mere

Energiindtag. Energiindtag for løbere. Energiindtag generelt. Energiforbrug ved løb. Energibehov for 70 kg løber 07-05-2015. Tom Gruschy Knudsen

Energiindtag. Energiindtag for løbere. Energiindtag generelt. Energiforbrug ved løb. Energibehov for 70 kg løber 07-05-2015. Tom Gruschy Knudsen Kost og marathonløb Tom Gruschy Knudsen Energiindtag Hvordan skal man spise? Generelle anbefalinger Anbefalinger for løbere Marathonløb forberedelse Væske og energiindtag Energiindtag generelt Energifordeling:

Læs mere

http://www.altomkost.dk/forvaltning_skole_daginstitution/skoler/anbefalinger_for_maden/forside.h tm

http://www.altomkost.dk/forvaltning_skole_daginstitution/skoler/anbefalinger_for_maden/forside.h tm Opslagsværk - skoler I oversigten nedenfor har vi udvalgt nogle af de ernærings-emner, der er gode at blive lidt klogere på eller få genopfrisket, når man laver mad til børn og unge mennesker. Til hvert

Læs mere

! Smager af mere. Opdag det nye og delikate Lara udvalg

! Smager af mere. Opdag det nye og delikate Lara udvalg ! Smager af mere Opdag det nye og delikate Lara udvalg KAT_LARA_Folder_120x120mm_DAN.indd 1 12/05/2015 17:34:05 Lækre bidder for gourmeter! KAT_LARA_Folder_120x120mm_DAN.indd 2 12/05/2015 17:34:10 Smagfuld

Læs mere

BROGAARDEN LANCERER BROGAARDEN OPTIMAL MELLEM BROGAARDEN OG DODSON & HORRELL

BROGAARDEN LANCERER BROGAARDEN OPTIMAL MELLEM BROGAARDEN OG DODSON & HORRELL BROGAARDEN LANCERER BROGAARDEN OPTIMAL MELLEM BROGAARDEN OG DODSON & HORRELL BROGAARDEN OPTIMAL er resultatet af mange års ernæringsforskning og erfaring med hestefoder. Med serien ønsker vi, sammen med

Læs mere

Bekendtgørelse om fødevarer til særlige medicinske formål 1)

Bekendtgørelse om fødevarer til særlige medicinske formål 1) BEK nr 792 af 23/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 29. september 2016 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., Fødevarestyrelsen, j.nr. 2016-27-31-00227 Senere

Læs mere

Kirsten Lykke Simonsen Dag 7 Kostplan

Kirsten Lykke Simonsen Dag 7 Kostplan Kirsten Lykke Simonsen Dag 7 Kostplan Dag 7 Morgenmad 437 g 529 kcal Æg 1 medium 78 kcal Skyr med hjemmelavet drys 382 g 451 kcal Fuldkornsrugbrød, Schulstad 45 g 83 kcal Æble, dansk 100 g 46 kcal Honning,

Læs mere

CORSENTIALS gør det nemt at være sund.

CORSENTIALS gør det nemt at være sund. CORSENTIALS gør det nemt at være sund. CORSENTIALS-systemet, der består af LifeWaves eksklusive, patentanmeldte teknologi, transformerer sundhed ved at give dig effektive fordele, du ikke får med andre

Læs mere

Hvilke næringsstoffer og fødevarer indtager danskerne

Hvilke næringsstoffer og fødevarer indtager danskerne Hvilke næringsstoffer og fødevarer indtager danskerne Agnes N. Pedersen Seniorrådgiver Colourbox Seminar om danskernes kostvaner 12 marts 2015 Danskernes kostvaner 2011-2013 Hovedresultater Agnes N. Pedersen

Læs mere

viden vækst balance -en powerfood Æg - en powerfood 1/8

viden vækst balance -en powerfood Æg - en powerfood 1/8 viden vækst balance Æg -en powerfood 1/8 fakta et æg har alt, hvad der skal til for at bygge en kylling. det betyder, at ægget indeholder næsten alle de næringsstoffer, kroppen skal bruge for at kunne

Læs mere

Hvor meget energi har jeg brug for?

Hvor meget energi har jeg brug for? Hvor meget energi har jeg brug for? Du bruger energi hele tiden. Når du går, når du tænker, og selv når du sover. Energien får du først og fremmest fra den mad, du spiser. Den kommer fra proteiner, og

Læs mere

ERNÆRINGSPRODUKTER. Ernæringen du behøver Smagen du vil ha

ERNÆRINGSPRODUKTER. Ernæringen du behøver Smagen du vil ha ERNÆRINGSPRODUKTER Ernæringen du behøver Smagen du vil ha Vi præsenterer Fresubin er en række ernæringsprodukter til dig, der har brug for tilskud af energi og protein. De smager godt, og kombineret med

Læs mere

Intet slår den ægte Pronature Original! Sunde måltider tilberedt med kærlighed og passion! Det bedste du kan få til din kat!

Intet slår den ægte Pronature Original! Sunde måltider tilberedt med kærlighed og passion! Det bedste du kan få til din kat! www.pronature.dk Intet slår den ægte Pronature Original! Når din kat er glad, er du også glad! Det er derfor Pronature Original tilbyder din bløde ven en række foder-varianter, der er sunde, velafbalancerede

Læs mere

FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED. (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3

FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED. (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3 FAKTA RAPPORT OM MORGENMAD OG SUNDHED (Forfatter: Selvstændig Herbalife forhandler og wellness Coach Peter Netz Lassen) RAPPORT #1 af 3 Spørgsmål: Hvorfor er din krop (form, vægt, udseende, almen sundhed

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Grand danois

Det skræddersyede ernæringsprogram til Grand danois Det skræddersyede ernæringsprogram til Grand danois www.royalcanin.dk En majestætisk, hengiven kæmpe En Grand danois er en af de største hunde i verden. Den er stærk og elegant, og så skjuler dens atletiske

Læs mere

Bekendtgørelse om fødevarer til særlige medicinske formål til spædbørn 1)

Bekendtgørelse om fødevarer til særlige medicinske formål til spædbørn 1) BEK nr 39 af 11/01/2019 (Gældende) Udskriftsdato: 13. juni 2019 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., Fødevarestyrelsen, j.nr. 2018-29-31-00472 Senere ændringer

Læs mere

Mad og motion. Sundhedsdansk. NYE ORD Mad

Mad og motion. Sundhedsdansk. NYE ORD Mad Sundhedsdansk Mad og motion Her kan du lære danske ord om mad, motion og sundhed. Du kan også få viden om, hvad du kan gøre for at leve sundt. NYE ORD Mad Skriv det rigtige ord under billederne. frugt

Læs mere

Æg er rig på 100 g æg dækker 30 % af anbefalingerne, dvs. det har et højt indhold af = rig på:.

Æg er rig på 100 g æg dækker 30 % af anbefalingerne, dvs. det har et højt indhold af = rig på:. Æg er rig på 100 g æg dækker 30 % af anbefalingerne, dvs. det har et højt indhold af = rig på:. Rig på (min. 30 % af ADT) Procentdel af anbefalinger B12-vitamin 80 % Biotin 50 % Selen 42 % D-vitamin 35

Læs mere

Nedenstående er vores retningslinjer for alle måltider i Børnehusene Niverød

Nedenstående er vores retningslinjer for alle måltider i Børnehusene Niverød Fredensborg kommune vil være en sund kommune. Vi vil skabe gode rammer for at gøre sunde valg til det nemme valg. Sådan lyder forordene til Fredensborg Kommunes kostpolitik der er udarbejdet i foråret

Læs mere

- smagsneutralt protein eller energitilskud...

- smagsneutralt protein eller energitilskud... - smagsneutralt protein eller energitilskud... Næringsstoffer i gram pr. g. Adosan Valle Ingredienser: (VALLE, MÆLK), vegetabilsk olie, (SOYA), maltodextrin og inulin. Hvidlig Adosan Højprotein+ 2653/632

Læs mere

www.charas4you.jeunesseglobal.com Charlotte Rasmussen

www.charas4you.jeunesseglobal.com Charlotte Rasmussen Charlotte Rasmussen Stolelyngen 8-3450 Allerød Mobil 22 44 13 34 Mail charas@charas.dk Facebook - Anti-aging Worldwide www.charas4you.jeunesseglobal.com Jeunesse is not the same old story of skin care

Læs mere

SPORTSMAN S PET FOOD APS.,THORSVEJ 106, 7200 GRINDSTED, DANMARK TLF. 75337555, FAX 75337556, EMAIL@SPORTSMANS.DK WWW.SAMSFIELD.COM

SPORTSMAN S PET FOOD APS.,THORSVEJ 106, 7200 GRINDSTED, DANMARK TLF. 75337555, FAX 75337556, EMAIL@SPORTSMANS.DK WWW.SAMSFIELD.COM SPORTSMAN S PET FOOD APS.,THORSVEJ 106, 7200 GRINDSTED, DANMARK TLF. 75337555, FAX 75337556, EMAIL@SPORTSMANS.DK WWW.SAMSFIELD.COM SUPERPREMIUM DOG FOOD SUPER PREMIUM KVALITETSFODER Grain LIVSLANG, FOREBYGGENDE

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu

Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu www.royalcanin.dk Den lille hund, der er så nem at omgås! Shih tzu en elsker sin ejer. Og eftersom den også elsker at putte og nusse, kan den godt lide at

Læs mere

Bekendtgørelse om fødevarer til særlige medicinske formål 1)

Bekendtgørelse om fødevarer til særlige medicinske formål 1) BEK nr 663 af 11/06/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 16. januar 2017 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Fødevaremin., Fødevarestyrelsen, j.nr. 2012-27-2301-01011 Senere ændringer

Læs mere

S O U T H - W E S T C O M P L E T O H I G H V I T HORSE MÜSLI MIX MEGET VELSMAGENDE MÜSLI FODER MIX TIL ALLE TYPER HESTE 25 KG

S O U T H - W E S T C O M P L E T O H I G H V I T HORSE MÜSLI MIX MEGET VELSMAGENDE MÜSLI FODER MIX TIL ALLE TYPER HESTE 25 KG S O U T H - W E S T C O M P L E T O H I G H V I T HORSE MÜSLI MIX MEGET VELSMAGENDE MÜSLI FODER MIX TIL ALLE TYPER HESTE 25 KG BESKRIVELSE: Afbalanceret all-round foder i müsliform, uden tilsætning af

Læs mere