NUMMER 5 JANUAR 2014 KLÆDE UD STAFET PÅ FÆLLESSKOLEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NUMMER 5 JANUAR 2014 KLÆDE UD STAFET PÅ FÆLLESSKOLEN"

Transkript

1 k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2014 KLÆDE UD STAFET PÅ FÆLLESSKOLEN Motion giver glade børn. Hver fredag arrangerer idrætsudvalget motion for alle klasser i gymnastiksalen. I fredags var aktiviteten "klæde-ud-stafet".

2 ANDELSSELSKABET HOPTRUP VANDVÆRK ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 Tirsdag den 11. marts 2014 kl på Lillegård, Hoptrup - DAGSORDEN 1. valg af dirigent 1. a. Valg af to stemmetællere 2. Aflæggelse af formandens beretning 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab for Behandling af budgettet for Behandling af indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter. På valg til bestyrelsen: Bent Kristensen, Michael Berg På valg som suppleant: Peter Sandholdt, Michael Starman På valg som revisor: Finn Juhl På valg som revisorsuppleant: Morten 7. Eventuelt Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. Efter generalforsamlingen er vandværket vært ved en kop kaffe og et stykke brød. Resultatopgørelse for 2013 kan afhentes fra den hos bestyrelsen. På bestyrelsens vegne Formand, Torben Juhl - Koncert med Ann-Mette Elten i Hoptrup Kirke Det er godt nok først næste år, nemlig: Torsdag den 20. februar kl ske le- Men allerede nu kan du købe billetter. Måkender du nogen der skal have en billet i gave? Billetter kan købes hos: Dorthe Godbersen, Knokbjerg 94. Tlf.: marstrupel@mail.dk

3 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Så er vi ved at gøre klar til at tage hul på 2014, og vi glæder os til at tage fat på 2014 med masse af arrangementer mm. Vi fortsætter med kendte arrangementer, og så arbejdes der på nogle nye tilbud i Derudover har vi siden sidst arbejdet med det nye tilbud fra kommunen vedr. landsbypedel, hvor vi har sendt ansøgning af sted til nogle opgaver i byen, hvor vi med fordel kan se, vi kan bruge en landsbypedel. Vi har haft kontakt med kommunen vedr. nedrivnings puljen, hvor vi denne gang har nævnt Hoptrup Hus. Et andet stort ønske, vi har haft længe er ny hjemmeside. Denne opgave er der taget hul på, og vi håber, vi i løbet af 2014 kan få den op at stå. Det bliver en by hjemmeside i stedet for som nu Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn, meget mere om det i løbet af 2014 Årshjul som der pt. arbejdes med, sæt allerede nu kryds ved de arrangementer, hvor vi har datoerne klar. OBS dato for Slivsø festen 2014 er flyttet: Generalforsamling Tirsdag den 25. februar på Lillegården Fuglekvidderfest Lørdag den 29. marts Bazar I foråret PåSpring I foråret Gør byen ren I foråret Sankt Hans Mandag den 23. juni Slivsø fest Fredag den 22. august og lørdag den 23. august Julearrangement Søndag den 7. december Har du ikke lyst til at være en del af bestyrelsen i Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn og være med til i fællesskab og gøre noget for egnen og borgerne?? Mød op til Generalforsamlingen den 25. februar hvis du / I har lyst til bestyrelsesarbejdet og være en del af det spændende arbejde, mød også gerne op og kom med ris og ros. Se opslag andet sted i Kontakten - Spar Hoptrup holder åbning af det nye tankanlæg 21. februar kl Håber vi ses.

4 Følg Fællesskolen på Facebook Skolefest 2013 Fuldstændig fantastisk skolefest på Fællesskolen. En aften i med fart og feltet og hygge. Eleverne har flere aktiviteter til gode, som de kan få lov til at prøve til elevrådsfesten i februar. Der er blevet lagt fliser og lavet rampe, så handicappede lettere kan komme ud og ind af bygningen. Nu kan man komme tørskoet til og fra parkeringspladsen. Motorisk grundtræning er afsluttet med en test og diplomer til alle elever - 20 elever bestod testen med alle øvelser rigtige og fik diamantdiplom - FLOT.

5 Skolegudstjeneste i kirken sammen med Chilli. Børnene fra Chilli gik luciaoptog, og to piger fra 6.h læste juleevangeliet. Tak til præsten for en hyggelig afslutning, inden den gode julestemning kunne brede sig. Motion giver glade børn. Hver fredag arrangerer idrætsudvalget motion for alle klasser i gymnastiksalen. I fredags var aktiviteten "klæde-ud-stafet". 0. årgang spiller pebernøddespil og slår med terninger - det er julehygge. Juleafslutning og hygge i indskolingen. Mange tak til alle forældre, fordi I arrangerede denne hyggelige eftermiddag i indskolingen.

6 Hoptrup Marstrup Idrætsforening Fodbold nyt. Indkaldelse til ordinær afdelingsmøde i fodbold afdelingen. Der indkaldes hermed til ordinær afdelingsmøde i fodboldafdelingen Onsdag d Kl I klubhuset ved Marstrup hallen. Dagsorden ifølge vedtægterne. Mødet afholdes samme dag og sted som den årlige generalforsamling i Hmif så man kan slå 2 fluer med et smæk. Vi håber at der møder mange aktive og forældre op til mødet så vi kan få en snak om fremtiden for fodbolden i Hmif. Det skal ikke være nogen hemmelighed at det ser lidt sløjt ud med aktiviteten på børne/ungdom s siden. Som det ser ud for nuværende kan vi kun mønstre 1 U11 hold og måske 1 U5/U6/U7 hold. Og det er jo ikke meget. Vi kommer også til at mangle en kampfordeler og en materiale ansvarlig så hvis der er nogen som kunne tænke sig at hjælpe lidt til i fodboldafdelingen ville det være rigtig fint. Jeg håber vi ses til mødet d På vegne af fodbold afdelingen. Jes Ole Jørgensen. Ps. Jeg kan kontaktes på mobil eller HMIF Gymnastik afholder forårsopvisning. Reserver allerede nu Søndag den 16 marts. Vi starter kl i Marstrup Hallen. Gæstehold i år er Balle Musik- og Idrætsefterskole med hele 170 gymnaster.

7 Kære beboere i Marstrup Vedr. Marstrup Skoles bygninger. Lige inden jul, blev Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup færdig med at flytte de sidste ting fra Marstrup matriklen til Hoptrup matriklen. Vi er derfor glade for, at vi i denne uge kan aflevere nøglerne til Skolen ved Stadion. Fællesskolen HMV fortsætter med booking og drift af Marstrup Hallen og alle henvendelser vedr. Marstrup Hallen skal derfor fortsat ske til Anette Paulin dianpa@haderslev.dk tlf.: eller til en af pedellerne Jonni eller Mikki. Fællesskolen fortsætter med alle aktiviteter i hallen og på sportspladsen, og vi arbejder på en samarbejdsaftale for pedellerne, så Mikki og Jonni kan hjælpe Skolen ved Stadion. Vi ser frem til fortsat godt samarbejde og vi er stadig skolen i distriktet så endnu engang godt nytår. Venlig hilsen Anne-Marie Andersen Skoleleder Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup Kære naboer. Som nogle af jer måske allerede har hørt eller læst i avisen, så kommer der igen liv i Marstrup Skoles bygninger. Skolen ved Stadion har fået målt væsentligt forhøjede PCB værdier i vores bygninger. (PCB er en miljøgift, der er brugt i byggeriet i Danmark fra 1950érne og frem til 1970) Derfor skal en stor del af skolen/sfoen flyttes fra vores adresse på Louisevej i Haderslev, mens der bliver bygget nyt. Der vil fra d.13. januar 2014 være omkring 55 af vores 173 elever, der skal gå i skole i Marstrup. Vi forventer at skulle blive i Marstup med nogle af eleverne i 1½ år. De elever fra Skolen ved Stadion, som skal til Marstrup, er først og fremmest eleverne fra vores afdeling for elever med generelle indlæringsvanskeligheder og med større eller mindre fysiske og psykiske handicaps. Da vi er en specialskole, vil I også møde flere lærere og pædagoger end I f.eks. kender til fra jeres egne børns skoler. Vores elever bliver stort set alle kørt til og fra skole med busser. Haderslev Rutebilselskab kører i dag vores elever til Louisevej og til Vonsbæk og fra d.13.1 altså også til Marstrup. Vores skoledag er fra kl. 6.15, hvor SFOen åbner og til kl , hvor SFOen lukker. Vi glæder os rigtig meget over, at vi kan få lov at være på Marstrup Skole, mens Skolen ved Stadion på Louisevej bliver bygget om. Vi håber på et rigtig godt naboskab. I er meget velkomne til at besøge os på skolen efter aftale, så vores elever kan være forberedte på, at der kommer gæster. Vi er på alle måder interesseret i et godt naboskab. Hvis der er noget, som I undrer jer over vedr. vores skoleform, vil jeg bede jer kontakte undertegnede skoleleder Tine Charlotte Poulsen på , eller afdelingsleder Pernille Højland på Med venlig hilsen Tine Charlotte Poulsen, skoleleder Skolen ved Stadion. 1/1

8 Har du et kvarter hver dag + alt det løse snak? Del (Skrevet af Charlotte Petersen på vegne af personalet i Børnehuset Chilli-Idræt). Mere skal der ikke til for at give dit barn den bedste forudsætning for en god læseudvikling. Samtale er vigtig i forbindelse med barnets sprogudvikling. Sprogudviklingen fra 0-6 år kan meget kort skitseres fra at reagere på lyde, til forståelse af, hvad der frembringer lyden og retningsbestemme den, til at kunne opfatte sproglyde, huske ord og navne, forstå små enkle historier, for at slutte med forståelse af det talte sprog. Fremadrettet er netop forståelsen for det talte sprog forudsætningen for læse- og skriveudviklingen. Grib lejligheden, når den er der, til at lytte, snakke eller diskutere med dit barn, f.eks. om noget I har oplevet sammen. Når det lille barn begynder at kommunikere sprogligt, spørger det meget: A det?. Denne spørgeiver er udtryk for et ønske om at forstå omverden og finde sammenhæng mellem tingene. Hvis spørgelysten respekteres, og barnet oplever, at det bliver mødt med svar eller fælles undren og søgen efter svar, vil denne spørgelyst forblive intakt og udvikle sig til vidensiver. Det kan til tider være temmelig udfordrende at være nærværende overfor et spørgelystent barn, og det er også tilladt at sige stop; men sig det på en pæn måde, så barnet forstår, at det ikke er spørgelysten, det er galt med. Når du spørger til barnets oplevelser, skal du opmuntre barnet for at få en god snak i gang, og give god tid til at svare. Spørg gerne til noget konkret, som du ved, barnet har oplevet, og husk, at enkle spørgsmål er lettere at forholde sig til. Lyt til indholdet i, hvad barnet fortæller og ret ikke på udtalen undervejs det ødelægger fortælleglæden. Vær nærværende i samtalen, se på barnet, så det oplever, at du lytter, og giv det tid til at finde ordene frem.

9 Forsøg at få barnet til at fortælle, hvad det tænker og forestiller sig. Til det lidt større barn kan spørgelysten udfordres i spørgelege, og på denne måde, kan barnets viden udvides og beriges: Gæt, hvad jeg tænker på nu? Det kan have mange forskellige farver, det er rundt, man kan kaste med det, trille med det eller sparke til det løsning: en bold! Man starter med få oplysninger og giver flere indtil ordet er gættet. Så er det barnets tur husk at respektere, at barnet ikke er lige så dygtig som dig til legen. Leg med og gør som om det er svært at gætte på den måde bliver barnet nødt til at komme med flere oplysninger også en træning af sprogets mangfoldighed. Tobias viser Morten; Helena (tv), Luna Marie og Albert, hvor den farlige ulv er.

10 Hoptrup-Marstrup Idrætsforening Tennis Afdelingsmøde i HMIF Tennis og Tennisturnering søndag d. 16. marts 2014 kl Vi spiller på 4 baner, og dette kommer til at foregå i Sportsland Flensborg, Raiffeisenstrasse 13, Flensborg. Det er gratis at deltage Man skal dog selv sørge for transporten derned og hjem igen. Der vil evt. være mulighed for samkørsel. Efter turneringen er der præmieoverrækkelse. Lige som sidste år vil vi afholde vores afdelingsmøde umiddelbart efter præmieoverrækkelsen. Afdelingen er vært med øl og vand under mødet. Ønsker man kun at deltage i afdelingsmødet og aftenarrangementet er man naturligvis også velkommen. Mødet starter kl Tilmelding senest fredag d. 28. februar på vores hjemmeside eller til Torben Lorentzen på mail: fam_lorentzen@privat.dk Med venlig hilsen Bestyrelsen Hoptrup Marstrup tennisklub - Træner til Tennis 2014 HMIF-Tennis ønsker at motivere klubbens unge medlemmer i sommerhalvåret I den forbindelse har vi brug for en engageret træner til vores ugentlige træningspas. Vores nuværende træner har valgt at stoppe, og det er derfor nødvendigt at få 1 / 2 nye trænere på banen. Vi håber meget på, at dette lille opråb vil vække interesse hos nogle til at bibeholde dette tilbud til områdets unge tennisspillere. Hvis det ikke lykkes at finde en ny / nye træner, så må HMIF Tennis desværre stoppe med dette tilbud i Hvis dette har fået din interesse, så hører vi meget gerne fra dig snarrest på bfbrodersen@hotmail.dk eller tlf Vi træner en gang ugentlig fra ca. 10. maj og frem til sommerferien uger efter sommerferien. I tennis er vejret selvfølgelig af betydning, derfor er der ingen træning i regnvejr. Mvh Børge Fabrin Brodersen HMIF Tennis

11 KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN JANUAR FEBRUAR KALENDER FOR HOPTRUP KIRKE Søndag den 26. januar kl , 3. søndag efter hellig tre konger ved Poul Martin Langdahl. Torsdag den 30. januar kl : Spaghetti Gudstjeneste - nu med Gullasch og kartoffelmos. Kort børnegudstjeneste med fortælling, sang, leg og bøn. Bagefter spiser vi sammen. Tak til Spar Hoptrup der er sponsor for Gullasch og kartoffelmos! Tilmelding til spisningen er nødvendig, til: Poul Martin PMLA@KM.DK eller SMS: Søndag den 2. februar kl , 4. søndag efter hellig tre konger ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 9. februar kl , sidste søndag efter hellig tre konger ved Poul Martin Langdahl.

12 Søndag den 16. februar, Septuagesima Søndag. Ingen gudstjeneste i Hoptrup, vi henviser til gudstjenesten i Vilstrup Kirke kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Torsdag den 20. februar kl : Spaghetti Gudstjeneste - nu med spaghetti og kødsovs Kort børnegudstjeneste med fortælling, sang, leg og bøn. Bagefter spiser vi sammen. Tilmelding til spisningen er nødvendig, til: Poul Martin PMLA@KM.DK eller SMS: Torsdag den 20. februar kl : KONCERT med Ann-Mette Elten Ann-Mette Elten vil både fortælle og synge. Hun vil fortælle om sin eventyrlige karriere lige fra barndommen som frelserpige, over På Slaget 12s gennembrud for 25 år siden og til nu, med succesfuld solokarriere og som sanger i et af landets populæreste orkestre. Billetpris 100,- kr. Søndag den 23. februar kl , Seksagesima Søndag ved Poul Martin Langdahl Søndag den 2. marts kl , Fastelavns Søndag ved domprovst Kim Eriksen Søndag den 9. marts kl. 9.30, 1. søndag i fasten ved Poul Martin Langdahl Efter gudstjenesten er der husstands indsamling til Folkekirkens Nødhjælp. Vær med til at gå en tur, saml ind og SLUT SULTEN! Når vi kommer tilbage til konfirmandstuen med indsamlingsbøtterne er menighedsrådet vært for en hotdog. Søndag den 16. marts kl , 2. søndag i fasten. Klavergudstjeneste ved Poul Martin Langdahl

13 BØRNEKOR Det har længe været et ønske at begynde et børnekor. Vores nye organist Lone Skovgaard vil lede børnekoret, der er i samarbejde mellem Vilstrup og Hoptrup Kirker. Vi begynder med at indbyde børn fra skolernes 3. og 4. klassetrin, og der vil være KOR hver torsdag kl i konfirmandstuen i Hoptrup. Den første gang er torsdag den 6. marts. Har du spørgsmål vedr. børnekoret, er du velkommen til at kontakte Lone på mail eller telefon. Lone skovgaard-p@hotmail.com Tlf.: ULVETIMEN Børneklubben mødes i konfirmandstuen i Hoptrup hver torsdag fra kl Vi begynder med at spise en bolle og drikke saft, og bagefter er der program med leg og bibelfortælling fra kl Ulvetimen er for børn fra ca. 3 til 10 år. Billedet er fra en Spaghetti gudstjeneste FRIVILLIG VED HOPTRUP KIRKE? Nye tiltag og aktiviteter giver plads til at flere kan hjælpe til, så alle der kommer til Hoptrup Kirke får en god oplevelse med på vejen. Alle, der har lyst til at hjælpe ved kirkens aktiviteter er velkommen. Det kan være medhjælp ved Ulvetimen, hvor vi leger og fortæller for nogle meget livlige børn. Det kan være at hjælpe med at hygge omkring det nye børnekor. Det kan også være at hjælpe til ved Spaghetti gudstjenesterne, hvor der måske skal røres i et par gryder. Og ofte mangler vi lige en pose boller. Appetit mangler børnene ikke! Og da slet ikke om eftermiddagen. Har du tid og lyst til at være med, så kontakt Poul Martin.

14 SIDEN SIDST: Døbte: Nanna Bræraa, Over Kestrup 37. Indsamling: Ved julens gudstjenester samlede vi kr. 3610,- ind til Folkekirkens Nødhjælp. Tak for en god gave. KIRKEBIL: Kirkebilen er gratis, og den kan benyttes af alle, som ikke selv har kørelejlighed til gudstjenesterne. Kørslen skal bestilles senest dagen før gudstjenesten hos Haderslev Taxa på tlf.: Husk også at bestille hjemkørsel ved samme lejlighed. KONTAKT: Graver Søren Rod Sognepræst Poul Martin Langdahl Tlf.: Tlf.: Mobil: Mobil: Besøg Hoptrup Kirke! - se hvad der sker! også på Facebook og hjemmeside:

15 Årsmøde Spejderne Ådals-Hoptrup Onsdag d. 5. februar kl afholder KFUM spejderne årsmøde i spejderhytten. Kom og giv din mening til kende, og vær med til at præge spejderlivet for børn og unge i Hoptrup. Stemmeberettigede er forældre til spejdere. Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften. Mange hilsner Lederne og grupperådet - Støt spejderne i Hoptrup og vind en rejse I februar og marts måned sælger KFUM-Spejderne i Hoptrup lodsedler. For tyve kroner kan du være med i lodtrækningen om præmier for mere end en halv million kroner og samtidig støtte spejderne. Spejder er et fritidstilbud til alle, og vi sælger lodsedler for at tjene penge til gruppen, så udgifterne for spejderne kan holdes nede og endnu flere får mulighed for at være med til alle de sjove og lærerige ting, vi laver. Tyve kroner bliver til ferieoplevelser Ved at købe en lodseddel for tyve kroner kan du være med til at sikre, at spejderne får flere gode oplevelser sammen med deres spejderkammerater. Samtidig kan du selv vinde store oplevelser der er blandt andet 15 rejsegavekort på hver kroner på højkant i årets landslotteri. Så tag godt i mod spejderne, når de kommer til din dør for at sælge lodsedler. Mange venlige hilsner Lederne og Grupperådet

16 NYT ÅRSSKRIFT FRA LOKAL- HISTORISK FORENING Lokalhistorisk forening er atter i år ude med et spændende årsskrift. Som vi plejer, bringer vi også i år udpluk fra tilbageblikssiderne: For 100 år siden: Djernæs den : En farlig røgter. Natten mellem mandag og tirsdag mærkede man hos Jørgen Lei, Djernæs, at der var ubudne gæster i huset. Sønnen, Hans Lei, sprang op af sengen og ind i dagligstuen og så en person hastig forsvinde ud af stuen. Da man fik tændt lys, fandt man uden for døren et par tøfler, som tyven havde tabt i hastværket, og da man genkendte dem, fik man mistanke til røgteren. Denne lå imidlertid i sengen og lod, so han sov. Næste morgen sendte man bud efter gendarmen...men da var manden forsvunden. Om aftenen, da gårdejer Lei vendte hjem fra Haderslev, så han røgteren i Djernæs og fik ham anholdt. Gendarmen fandt hos røgteren...en revolver og patroner...røgteren blev ført til amtsfængslet i Haderslev. For 75 år siden: Hoptrup den : I Hoptrup Sogneråds møde tirsdag forelå andragende om optagelse af en vej, der fører til Nørreskovgård i Mastrup. Vejen blev for en del år siden slettet af regulativet, men efter en tid er der kommet 5 nye husmandsbrug, der er beliggende langs den omtalte vej, hvilket har medført meget større færdsel. Sognerådet vedtog at optage denne som offentlig vej, og vejudvalget fik bemyndigelse til at træffe afgørelsen om, hvor stor en strækning af vejen, der skal optages og hvilke foranstaltninger, der skal træffes vedrørende udvidelsen og belægningen. For 50 år siden: Marstrup den : 50 hanekyllinger stjålet i Marstrup. Kriminalpolitiet i Haderslev har fået anmeldelse om et tyveri af 50 hanekyllinger fra landmand Chr. Barsøe i Marstrup. Hanekyllingerne er en krydsning mellem italienere og Plymouth Rock og er 3 måneder gamle. De er blevet fjernet fra et uaflåst bur, der stod på en græsmark lige ved siden af ejerens ejendom. Tyveriet er sket i løbet af natten til i dag. For 25 år siden: Hoptrup den : Thora Ramberg Christensen, Skovbyvej 26, startede sidste år en handelssucces med firmaet Kreta Keramik. efter en rejse til Kreta hjembragte Thora Ramberg Christensen flere keramikkrukker og begyndte siden at sælge de importerede krukker. Succesen blev så stor, at endnu en skibsladning er hentet hjem. Hoptrup firmaet kan derfor nu tilbyde krukker og potter til haven samt store glaserede salatfade og vinkander. Kreta Keramik holder åbent hus i weekenden. Hoptrup Sogns Lokalhistoriske Forening afholder generalforsamling på Hoptrup Efterskole tirsdag den kl Dagsorden i følge vedtægterne.

17 NYT FRA ONSDAGSKLUB- BEN OG PENSIONISTFOR- ENINGEN Onsdagsklubben havde julefrokost den 9. december på Søstjernen, hvor 36 deltagere fik en rigtig god eftermiddag med god mad, og musikken blev leveret af Birgitte Hansen. Onsdag den 29. januar er der: Generalforsamling og lottospil i Pensionistforeningen. På valg er: Nanna Petersen (modtager genvalg) Erna Bonde (modtager genvalg) Emma Have (modtager genvalg) Gerda Bergendorff (modtager genvalg) Suppleanter er der ingen af. Derfor skal der vælges to nye. Revisor: Jens Rotbøll Revisorsuppleant: Birgit Beck Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 8 dage før. - PROGRAM FOR ONSDAGS- KLUBBEN OG PENSIONISTFOR- ENINGEN: Alle arrangementer er kl på Lillegården. Kaffe ved samtlige møder er 20 kr. - Onsdag den 22. januar: Demonstration af hjertestarter Onsdag den 29. januar: Generalforsamling Onsdag den 5. februar: Sang og foredrag med Niels Holck Onsdag den 12. februar: Vinterferie Onsdag den 19. februar: Hyggeeftermiddag Onsdag den 26. februar: Lottospil Onsdag den 5. marts: Helle Lynge synger og spiller Onsdag den 12. marts: Senior Shop viser forårs- og sommertøj. - Fastelavn på brandstationen! Vi afholder fastelavn søndag den 2. marts 2014 klokken på brandstationen. Kom og få et par hyggelige timer på brandstationen. Der vil være mulighed for at købe sodavand kage og kaffe. Tilmelding skal ske på : Mvh Festudvalget Hoptrup Frivillige Brandværn

18 SÅDAN KAN DU HJÆLPE HOPTRUP EFTERSKOLE Kære familie og venner til os på Hoptrup Efterskole Vi har brug jeres hjælp hvis I altså vil det. Det koster jer en lille smule, men det betyder rigtig meget for os. Vi har som efterskole fået en enestående mulighed for at opnå momskompensation. Denne mulighed gør, at vi henvender os til jer! Hvis vi kan skaffe minimum 100 personer, som alle vil give en gave til Hoptrup Efterskole, så kan vi opnå at blive momskompenseret. Før skulle denne gave være over 500 kr., for at man kunne opnå fradrag for gaven på ens selvangivelse. Denne beløbsgrænse er med de nye regler nu helt væk. Hvis det lykkes os at finde 100 personer, der vil hjælpe os med denne form for fradragsberettiget gave, så betyder det, at vi på Hoptrup Efterskole kan momskompenseres for et sted mellem og hvert år de næste 3 år. Gavens størrelse er ikke afgørende for vores momskompensation, men vi har for nemheds skyld vedtaget, at det administrationsmæssigt er nemmest, hvis beløbet er det samme. Derfor har vi bestemt os for et beløb på 50 kr. Vil I hjælpe os med denne for jer lille men for os meget store gave, så skal I gøre følgende: I overfører 50 kr. til Frøs Herreds Sparekasse Reg.:9737 Konto: med teksten "gave". Vi beder jer om at vedlægge navn, adresse, fuldt CPR nummer og jeres adresse. De personlige oplysninger skal vi bruge, når vi indberetter jeres gave til SKAT, så I dermed opnår fradrag for jeres gave til Hoptrup efterskole. Vi håber meget, at I vil give os en gave. Vi er altid klar til at give jer en gave eller oplevelse. Kom endelig forbi på skolen og se, hvad de dygtige elever har fundet på eller for at smage på den dejlige kaffe og te, som altid findes på vores Hoptrup Efterskole. På Hoptrup Efterskoles vegne Jan Duborg Boysen, Lone Midtgaard, Ken Petersen - Kontakten udgives af beboere i Hoptrup Sogn i samarbejde med Hoptrup Efterskole. Det trykkes i 1050 eksemplarer og husstandsomdeles i Hoptrup, Marstrup, Djernæs, Sønderballe og Kestrup. Alle henvendelser vedrørende Kontakten til: Jørn Christensen, Hovslundvej 25, telf.: / KONTAKTEN@LIVE.DK Næste nummers deadline: kl (Næste igen:29.04.) Udkommer i weekenden efter. Eftertryk uden kildeangivelse er ikke tilladt.

19 MIKKIS SPALTE I brandværnet er vi kommet over nytåret uden udrykninger nytårsnat, men vi har været til to udrykninger, brand i campingvogn på Viekær Camping og lille skorstensbrand i Sdr. Vilstrup. Her på fredag d.24 har vi generalforsamling, mere herom i næste nr. I vandværket er der taget 2 prøver og der var intet at bemærke, så vores vandkvalitet er i orden. Der - er generalforsamling tirsdag d. 11. marts på Lillegård kl Mine kilder har ikke observeret noget af større historie, men her til aften var der lys på brandstationen. Der var nogle, der skulle ha en større jakke til uniformen, så den kan knappes på fredag. Jeg er en af det hold Guldkonfirmander, der har guldkonfirmation d. 5 april, og jeg mangler et par navne, og det er Inge Marie Bay Andersen, som var fra Lille Hovgård, Knud Erik Jensen Djernæs, politi- Christensens søn Flemming Boldvig Christensen og Jon Laderkær Paulsen, der boede på Dalhofsminde og endelig Ulla Bergendorf, Kestrup. Kan I hjælpe mig, så ring på Tlf Det var alt for denne gang. Hilsen Mikki. - BRUGERRÅDET VED LILLEGÅRDEN afholder GENERALFORSAMLING torsdag den 27. februar 2014 kl Dagsorden i følge vedtægterne. På valg er: Laura Juhl Jensen (modtager genvalg) Gerda Nielsen (modtager ikke genvalg) Valg af suppleanter: Bent Mikki Kristensen - Birgit Vial Valg af revisor: Jørgen Hasberg (modtager genvalg) Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 8 dage før. På bestyrelsens vegne Birthe Sandholdt, Lillegård 5, Hoptrup

20 Hoptrup Marstrup Idrætsforening Generalforsamling i HMIF. Der indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling i Hoptrup-Marstrup Idrætsforening onsdag d Kl Generalforsamlingen afholdes i klubhuset ved hallen i Marstrup. Dagsorden på Generalforsamlingen vil være følgende. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens beretning om det reviderede regnskab, der fremlægges til godkendelse. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Valg til forretningsudvalg i henhold til vedtægterne. 6. Valg af bilags kontrollanter. 7. Eventuelt. På valg til forretningsudvalget er : Næstformand Søren Knudsen. Kasserer Jette Andersen Suppleant John Henriksen Suppleant Jimmi Møller Hansen Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest d Er du den nye fondraiser/sponsor ansvarlig for HMIF? Vi har brug for en person som kan rejse nogle penge, så vi i bestyrelsen kan lave nye og spændende projekter for vores børn/unge og ikke mindst vores frivillige trænerer/instruktører. Er du den person kan du tage kontakt til én fra bestyrelsen. Se kontakt oplysningerne på hmif.dk. Foreningen vil være vært ved en lille forfriskning På vegne af HMIF. Formand Ejner Brandt Hansen.

21 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Inviterer alle medlemmer til den årlige GENERALFORSAMLING Tirsdag den 25. Februar 2014 kl. ca (Slivsø Bådelaug starter kl ) på Lillegården Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning for Regnskabsaflæggelse af kasserer for Indkomne forslag (Sendes til formanden Irene Pedersen senest 16. februar 2014 pr. brev el. mail 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg Bestyrelsen: - Formand Irene Pedersen (På Valg ønsker gerne genvalg) - Næstformand Tine Nisgaard - Kasserer Mette Skjønnemand - Bestyrelsesmedlem Lone Lang (På Valg ønsker ikke genvalg) - Bestyrelsesmedlem Claus Refshauge (På Valg ønsker gerne genvalg) Suppleanter: - Stine Brønd Mateev ( På valg - Ønsker gerne genvalg) - 2. suppleant (På valg pt. ingen) - 3. suppleant (På valg pt. ingen) Revisorer: - Finn Juhl (På valg) - Fritz Vogensen Revisorsuppleant - Niels Glasdam (På valg) 7. Eventuelt GENERALFORSAMLING SLIVSØ BÅDELAV Der afholdes ordinær generalforsamling i Slivsø Bådelav Tirsdag den 25. Februar 2014 kl på Lillegården. Dagsorden i følge vedtægterne. Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. På bestyrelsens vegne Frits Vognsen

22 2013 ÅRET, DER GIK. Januar: Fra brandværnets gene ralforsamling: Årets højdepunkt har nok været turen til København. Beredskabschefen indstillede brandmændene til den Danske Redningsberedskabs pris som skulle uddeles i Holmens kirke. I bestyrelsen blev man hurtigt enige om, at det skulle være en tur, hvor alle medlemmer, æresmedlemmer, koner, kærester og enker til afdøde brandmænd skulle med, da det nok var noget af det største værnet har oplevet i 83 år. Marts: Tirsdag den 30. april er Birthe Sandholdts sidste arbejdsdag som herrefrisør i Hoptrup. Til december kunne Birthe ellers have fejret 40 års jubilæum som herrefrisør i byen; men nu skulle det være. Og det må da også siges at være velfortjent, når Birthe nu vil nyde efterlønnen efter så mange år i tjenesten Maj: Marstrup Husmoderforening: Onsdag d. 29. maj kl kommer Ellen Kirk fra Løjt Kirkeby ved Aabenraa. Hun vil denne aften fortælle om hendes projekter i Vietnam og Cambodia. Ellen hjælper unge kvinder til uddannelse og får syet forskelligt tøj i silke efter europæiske modeller. Det er bl.a. salg af tøj, der gør, at hun kan yde hjælp til selvhjælp. Ellen vil først fortælle om hendes projekter. Bagefter er der mulighed for at prøve, bestille og købe tøj, tørklæder eller lign. Juni: Regentparret kørte gennem Marstrup: Ca 150 borgere havde stillet sig ved vejkanten, for at hilse på regentparret. Solen skinnede, og alle var spændte. Det er dog ikke hver dag, at der er kongelig gennemkørsel i vores lille by!! Marstrup Beboerforening havde pyntet med nyindkøbte stofflag, der sad på hver en lygtepæl. (Hvis der er nogen, der i øvrigt har fundet de 14 flag, der dagen efter manglede, kan man frit aflevere dem v Kirsten Jelling, Søholm 7 eller v Kwik Spar. Flagene blev med vilje hængende. De kunne pynte i byen, da der lørdag morgen var indvielse af den nye mountainbike-rute. Men 14 flag var væk lørdag morgen ) HMIF havde sørget for at festflagstængerne også bød velkommen til Regentparret. Derudover havde rigtigt mange i byen hejst flaget. Det så flot ud!! Efter frokost på Tørning Mølle, kørte regentparret gennem Pamhule Skov, ad Pamhulevej, Marstrup Bygade. De kongelige kunne beundre vores flotte lysegrønne Pamhule Skov. Grusvejene dér var endog blevet sprayet med vand, så de fine biler ikke blev støvede

23 September: 2013 ÅRET, DER GIK. Fællesskolen samles i Hoptrup: Efter en varm og solrig sommer, var det nogle meget forventningsfulde børn og voksne der mandag 12/8 var klar til at tage hul på et nyt skoleår. Særligt de nye 0. klasses elever var rigtig spændte - det er også en stor dag, når man starter i skole. Men også for alle andre var det i år en ganske særlig dag det var nemlig samtidig indvielse af de flotte nyrenoverede SFO- og indskolingslokaler, og 1. år hele fællesskolen er samlet. Oktober: Fra Djernæs Beboerforening: Der er bred opbakning til, at vi vil etablere en petanquebane på sportspladsen. Desuden meldte flere frivillige sig til at hjælpe med vedligehold af banen. Sidste år satte vi julelys op ved de 3 byskilte. Vi vil i år ansøge kommunen om el til julebelysningen, og få etableret stik på lysmasterne. En del af udgifterne til disse ting vil blive dækket af årets overskud fra banko og tombola, der blev afholdt i forbindelse med byfesten. November: 4. oktober var 60 personer samlet til af smage på vine fra Spar Hoptrup. Samtidig blev den nye Slivsøvin afsløret. Morten købmand fortalte kort om hans baggrund med vine og vinskoler. Efterfulgt en fortælling om 11 forskellige vine, samt smagsprøver. Sortimentet fra Spar s eget vin, på velkomstvin, hvidvin, rødvin og portvin. Der var til sidst lavet pølsebord af varer fra slagter Worthmann samt brød fra Lagkagehuset. December: Kaj Grodt-Andersen fra Marstrup fik et kanonvalg til seniorrådet. Med 1699 stemmer blev han den absolutte topscorer, hvor nummer to måtte nøjes med 1020 stemmer. Stort t il lykke fra Kontakten. Til byrådsvalget fik sognet to repræsentanter valgt ind. For LA blev Benny Bonde valgt og får posterne som viceborgmester og formand for Teknik & Miljø. Karl Erik Olesen blev den ene af RVs to repræsentanter.

24 DE STØTTER KONTAKTEN AE ELEKTRONIK - HOPTRUP HOVEDGADE ANETTE's RENGØRING -HOPTRUP KIRKEBY BLIKKENSLAGERFORRETNING v/h.m. ROHDE BRUGERRÅDET FOR LILLEGÅRDEN C-HÅNDVÆRK v. CLAUS REFSHAUGE. TØMRERARBEJDE DEN SØNDERJYSKE IDRÆTSINSTITUTION DES ELSERVICE, HOPTRUP H. 34 AUT. ELINSTALLATØR HENRIKSEN - BYG - ved JOHN HENRIKSEN EL-TEK APS FODKLINIKKEN, HOVSLUNDVEJ FÆLLESSKOLEN HoptrupMarstrupVilstrup GRANMAND.DK v. JENS J. SKOV (mobil: ) GRUBEGÅRD I/S, JACOB SMIDT GÅRDBUTIK HOPTRUP EFTERSKOLE HOPTRUP BORGERFORENING HOPTRUP FODKLINIK V/DORTE ROSENKILDE HOPTRUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN, TORBEN HANSEN HOPTRUP MARSTRUP IDRÆTSFORENING HOPTRUP MASSAGE HOPTRUP MURERFORRET. V/KARLO SKØTT, EGEDAL HOPTRUP PENSIONISTFORENING HOPTRUP SOGNS MENIGHEDSRÅD HOPTRUP VANDVÆRK, FORMANDEN TLF.: VÆRKPASSER: KASSEREREN : HOPTRUPS SOGNS LOKALHIST. FORENING JUHLSGÅRD I/S v. TORBEN OG NIELS ERIK BRØCHNER NY JØRN BONDE AUTOVÆRKSTED KESTRUP SMEDE & MASKINVÆRKSTED KFUM-SPEJDERNE KNUD EGON SKOVRUP (BESTIL PÅ) KNUD IWERS, SNEDKER- OG TØMRERFORR KVIK SPAR MARSTRUP MAD IND I HUSET MED KØKKENHJÆLP MALERFORR. v/henry SCHULTZ, MARSTRUP MARIANNES KLIPPESTUE, KÆRSMINDEVEJ 16 A MARSTRUP BEBOERFORENING MULTITEK, KÆRSMINDEVEJ 24, MARSTRUP PETER HEISSEL, VENBJERG PETER HEJSELS AUTOVÆRKSTED RESTAURANT SØSTJERNEN SPAR ved LONE & MORTEN LANG TORBENS PEJSESERVICE, HOPTRUP Vh-consult.dk - Tilstandsrapporter og Energimærkning VOGNMAND AAGE KUSCH, HOPTRUP, BIL: DIERNÆS BEBOERFORENING: HOPTRUP BORGERFORENINGS HJEMMESIDE: MARSTRUP BEBOERFORENINGS HJEMMESIDE: FÆLLESSKOLEN:

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED Med vort sædvanlige mod bringer vi her Kontaktens bidrag til ytringsfriheden. Nu er det så heller ikke Kontaktens opgave at støde nogen. Vi er et ydmygt

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT

NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT Som følge af folkeskolereformen bliver skoledagen længere for børnene. Derfor kan der være brug for lidt frisk luft imellem

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2013 DSI BEVÆGER SIG

NUMMER 5 JANUAR 2013 DSI BEVÆGER SIG k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2013 DSI BEVÆGER SIG Den Sønderjyske Idrætsinstitution (DSI) er i bevægelse. Dens varemærke er trivsel, hvor motion i alle afskygninger er på programmet. DSI er som bekendt

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

FÆLLESSKOLEN I BEVÆGELSE

FÆLLESSKOLEN I BEVÆGELSE k o n t a k t e n NUMMER 6 MARTS 2013 FÆLLESSKOLEN I BEVÆGELSE Velvidende, at der er dokumenteret en positiv sammenhæng mellem fysisk aktivitet og læring, at idræt skaber mere selvværd, øger koncentrationen

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER

NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER Så er vi klar til en forhåbentlig god sommer. Kontakten slutter her sin femte selvstændige sæson. Men vi er klar til en ny og kommer stærkt tilbage til august.

Læs mere

NUMMER 4 DECEMBER 2015 LYS OVER HOPTRUP

NUMMER 4 DECEMBER 2015 LYS OVER HOPTRUP k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2015 LYS OVER HOPTRUP Christian Marek og Finn Ruwald Juhl er ved at udskifte de defekte pærer i toppen af den ca. 30 meter høje mast på Selbjerg. Hvert år sørger gode

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Skolenyt uge 49

Skolenyt uge 49 Skolenyt uge 49 www.ørdingfriskole.dk Ugens Højdepunkter: Der læres, øves og samarbejdes i alle fagene. Vi glæder os til eventyr og blokdage med dansk i fokus og med blandede hold. Dejligt med en fin julepyntet

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

NUMMER 4 DECEMBER 2014 GLÆDELIG JUL. Kontakten vil gerne ønske alle læsere og annoncører en

NUMMER 4 DECEMBER 2014 GLÆDELIG JUL. Kontakten vil gerne ønske alle læsere og annoncører en k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2014 GLÆDELIG JUL Kontakten vil gerne ønske alle læsere og annoncører en Glædelig jul samt et godt nytår (vi vender stærkt tilbage med deadline den 20. januar) KFUM

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

August - September 2013

August - September 2013 August - September 2013 Forhaven på Lyngparken har fået en ansigtsløftning Aktiviteter på Lyngparken i August måned Onsdag, den 7. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 Torsdag, den 8. kl. 10.10 Gudstjeneste ved Morten

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

NUMMER 7 MAJ 2013 VELKOMMEN TILBAGE I SKOLEN

NUMMER 7 MAJ 2013 VELKOMMEN TILBAGE I SKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 7 MAJ 2013 VELKOMMEN TILBAGE I SKOLEN Børn og lærere blev budt tilbage til Fællesskolen med flag og forårsblomster. Det skete efter en månedlang konflikt, hvor lærerne var lockoutet

Læs mere

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET k o n t a k t e n NUMMER 1 AUGUST 2012 EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET Mange lokale tog imod invitationen, da Hoptrup Efterskole markerede genindvielsen af skolen et år efter, at en brand lagde store dele

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012 Februar 2012 Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår Kalenderoversigt over aktiviteter i omegnen Kære læser Hvis du læser dette sidder du med

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender Efterår Årshjul Nyt personale Forældrecafé Fakkeltur Nyt fra afdelingerne Kalender Efterår Så er det efteråret, i hvert fald ifølge kalenderen. Derfor er det vigtigt at jeres barn har det rigtige tøj i

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Skolenyt uge 45

Skolenyt uge 45 Skolenyt uge 45 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Endnu en uge er gået. Vi har i denne uge været ramt en del af sygdom både blandt børnene, personalet og personalets børn. Men vi har forsøgt at

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3.

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 4 55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

KvongPosten Januar 2018

KvongPosten Januar 2018 KvongPosten Januar 2018 Nytårsskål i Kvong Mandag den 1. januar kl. 15.00 efter gudstjenesten er der mulighed for, at ønske hinanden godt nytår og menighedsrådet er vært for et lille glas og et stykke

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2016 SÅ KOM SNEEN

NUMMER 5 JANUAR 2016 SÅ KOM SNEEN k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2016 SÅ KOM SNEEN Så kom sneen endelig til stor glæde for børnene og lidt ulempe for andre. Men, det er ikke en rigtig vinter uden sne. Billedet er tyvstjålet fra Fællesskolens

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

Forældrebrev 12. april 2013

Forældrebrev 12. april 2013 Forældrebrev 12. april 2013 1. Anden uge i lockouten Så sluttede den anden uge i lockouten. 0.-1. klasse har også i denne uge modtaget undervisning fra Bettina mandag, tirsdag og fredag. SFO en har været

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere