Langkawi. Bådudlejning ved Langkawi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Langkawi. Bådudlejning ved Langkawi"

Transkript

1 Langkawi Bådudlejning ved Langkawi Gå ombord på et sejladseventyr fyldt med ingredienser fra det magiske Østen. Langkawi er beliggende på Malaysias nordvest kyst og der kan sejles her året rundt. De imponerende landskaber, frodige jungler, varme smaragdgrønne hav og spektakulære hvide strande er grundene til at Langkawi har fået status som Geopark af Unesco. Med ideelle sejladsforhold og masser af nærliggende attraktioner at udforske er dette et eventyr du ikke vil gå glip af. Fortryllende sejladsområder Fantastisk madkultur Unik kultur Smukke vige og strande Spektakulære landskaber Malaysia kendetegnes ved en mangfoldig kultur og sin verdensberømte kogekunst, samt indbyggernes afslappede, men energiske livsstil. Hvis du kan løsrive dig fra det malaysiske køkken - tilbyder en sejlerferie i Langkawi sikre forhold og naturskøn sejlads i lunt vand og med smukke strande overalt. For de mere eventyrlystne, findes her også formidabel dykning.

2 Sejlerferie ved Langkawi En sejlerferie i Malaysia starter ved Langkawi-øgruppen, der består af 99 øer og ligger i det betagende Andamanhav. Der er ligeledes mulighed for at besøge de sydlige thailandske øgrupper Butang og Turatao. Farvandet er beskyttet af den malaysiske halvø, og undgår fuldstændigt den nordøstlige vintermonsun, og nyder endda godt af vinter solen når de østlige dele af landet er oversvømmede. Temperaturerne svinger mellem og vindstyrken er på 5-20 knob året rundt. Højdepunkter - Lej sejlbåd eller katamaran ved Langkawi Malaysias unikke smeltedigel af kulturer, gør at en sejlerferie her ikke kan undgå at blive en stor kulturel oplevelse ligesom den bjergtagende natur og de lokales imødekommenhed, tilføjer et ekstra krydderi til oplevelsen.

3

4 Attraktioner Royal Langkawi Yacht Club Klubben åbnede i 1996 og har etableret sig som en af hovedkræfterne bag genfødslen af sejlads i Malaysia. Den er designet til at gå i et med den omkringliggende natur og Pantai Cenang Beach og alle øens attraktioner er tæt på. Pantai Cenang Beach er en af Malaysias mest udviklede strande kysten er et vidunderligt mix af frodige palmer, klart turkisblåt vand og blødt hvidt sand. Her er desuden er stort udvalg af restauranter, ligesom Malaysias største undervandsakvarium også findes her. Kuah By er kun en 7 minutters gåtur væk og tilbyder toldfri handel og et spændende kunstgalleri. Liggemuligheder Ved marinaen. Highlights Besøg Pantai Chang, shop i Kuah By malaysisk madkunst. Faciliteter Vand, elektricitet, trådløst internet, bade og toiletter, tøjvask, swimmingpools, barer og restauranter. Datai Bay

5 En kort sejlads mod nord fra Telega Harbour Marina, tager dig til Datai Bay hvor man blandt andet kan finde imponerende tropiske træer og nyde udsigten over Andamanhavet og over mod Thailand. Datai Bay er exceptionel for svømning og snorkling, og er desuden hjem for de to resorts Datai og Andaman to af Langkawis mest eksklusive femstjernede hoteller. Tag på udforskning i din dinghy eller svøm i den spektakulære bugt, med en skøn sandstrand og frodig tropisk regnskov. Der er en streng smart-casual dresscode på hotellerne, og du er mere end velkommen til at bruge faciliteterne, så længe du betaler! Hotellerne er udført i en betagende arkitektur og er verdensberømte som gemmesteder for de kendte (husk din autografbog) men de fleste vil nok finde at mad/drikke ligger til den dyrere side. Liggemuligheder Kast anker i 5-6 meters vand på vestsiden af bugten i sydvestsæsonen. I nordøst-sæsonen er det bedre at kaste anker på østsiden at bugten nær Andaman Hotel, men vær på vagt overfor det lavvandede rev foran og gå i land i midten af bugten. Highlights Besøg Temurun-vandfaldet, krokodillefarmen og gå på opdagelse i regnskovens dyb. Facliteter Der findes faciliteter ved begge resorts men betaling er påkrævet. Gubang Darat Monkey Creek Gubang Darat er en lille ø på den sydvestlige del af Dayang Bunting og ligger ca. 10 sømil fra bådudlejningsbasen på Langkawi. Øen Dayang Bunting er kendt for at være den andenstørste ø i Langkawi-øgruppen, og har fået sit navn fra Tasik Dayang Bunting - der er den største sø på Langkawi. Både søen og øen er indhyllet i mystik fra en tid hvor nymfer og ånder var en levende del af de indfødtes verden. Søen ligger i øens midte og er omgivet af tropisk regnskov. Gubang Darat er også kendt for sine limstensbakker og mange eksotiske dyr. Strandene er udsøgte og svømningen og snorklingen er noget af

6 bedste i området. Liggemuligheder Sejl ind fra begge ender og kast anker på en dybde på 7-11 meter. Ankerpladsen er beskyttet i begge sæsoner og har en fremragende holdebund. Highlights Hop mellem øerne, svømning/snorkeling, udforskning af regnskovene og den mystiske sø. Pulau Beras Basah Island Man kan opsummere ubeboede Pulau Beras Basah Island med nogle få tillægsord nemlig uberørt, attraktiv, smuk og fredfyldt. Palau Beras Basah betyder Island of Wet Rice, og er lokaliseret på vestspidsen af Langkawi og er sikkert en af de bedst kendte øer i gruppen. Her er der frodig jungle og bjerge der knejser majestætisk i baggrunden. Man kan kaste sig ud i adrenalinpumpende aktiviteter for de eventyrlystne f.eks. ture i bananbåd og paragliding. Hovedattraktionerne er dog den altomfavnende fredfyldthed og den smukke natur. Her findes kun et lille toilet, samt en lille bod der sælger sodavand. Husk at tage en bog og et strandhåndklæde med i land samt noget at spise. Hvis du har lyst til at udforske videre kan du tage på en arrangeret bådtur til Palau Daying Bunting og Palua Singa Besar. Liggemuligheder Kast anker på 5-7 meters vand, mellem Pulau Kentot Besar og Pulau Beras Basah - ud for den større ø s nordlige strand. Pas på klipperne i den vestlige ende af bugten. Highlights Svømning, snorkling, bananbåd og parasailing.

7 Faciliteter En lille butik og toiletter.

8 Vejr og vind Sejlervejr ved Langkawi, Malaysia Farvandet omkring Langkawi er velbeskyttet af fastlandet og de mange spændende øer sikrer fremragende og sikker sejlads hele året rundt. Der er en våd/tør-sæson, men de oplever ikke cykloner. Sæsonerne er baseret på monsunerne, der påvirker vejret og vindretningerne. Nordøst-monsunen begynder i november, og bringer lette til moderate nordøstlige vinde mellem knob, køligere temperaturer og tørrere forhold. I maj begynder sydvestmonsunen. Sydvestlige vinde styrkes gradvist til mere end 20 knob, når regnsæsonen er på sit højeste hvilket sker omkring september og oktober. I løbet af de andre måneder i regnsæsonen, kan du forvente et lejlighedsvist og kraftigt eftermiddagsregnvejr men også at aftenen oftest er rolig og tør. Fra juli gennem februar er dagsgennemsnitstemperaturen på 32 C og natten er den på 16 C. Det er varmere fra marts og gennem juni. Tidevandsforskellen kan blive mere end otte fod og man skal tage højde for den, både når man navigerer og når man ankrer op. Navigation foregår ved øjemål, men hold godt øje med søkortet og gps en for at undgå de mange koralrev. En sejlerferie ved Langkawi passer til sejlere, der er fortrolige med basal kystnavigation.

9 Om Sejlerferie Sejlads i Malaysia Praktiske Tips Vaccinationer Se sidste nyt og anbefalinger under Pas / visum Pas skal være gyldigt 6 mdr. efter afrejse fra området. Intet visumkrav ved besøg under 30 dage check dog Bagage Vi anbefaler, at bagagen under flyrejsen aflåses med en lille hængelås. Toldmyndighederne er meget opmærksomme på smuglervarer. Andre personer kan selv efter check-in af bagage anbringe narkotika i tasken. Myndighederne vil af sikkerhedsgrunde ofte forsegle bagagen ved afrejse fra området. Check-In Det bliver helt mørkt kl Afsejling vil derfor ikke være mulig efter kl , da man skal ligge for anker kl. 17:30. Begrænsninger Der kan ikke sejles uden for de nationale malaysiske farvande uden forudgående aftaler med basen. Kun bestemte både er afsat hertil. Bl.a. til envejssejladser. Der skal i givet fald udklareres og indklareres og betales en afgift for udstedelse af de relevante officielle papirer. Cruising tax I Malaysia betales afgift for at sejle til de thailandske øer.

10 Proviant Typisk vil man ligge for svaj i farvandet. Provianteringsmulighederne er meget begrænsede, og derfor kan det være en god idé altid at have provianteret til nogle dage. Deciderede restauranter eller lokale spisesteder i strandkanten findes nogle steder. Lokale fiskerbåde har også lidt salg på øerne. Vi anbefaler at man forudbestiller proviant. Tidevand Tidevandsforskel på op til ca. 2-3 meter. Tabeller udleveres på basen. Der kan være 1/2 2 knob strøm. Ved badning fra båden skal man hænge en line agterud med en fender, da strømmen kan være kraftigere, end vi kan svømme op. Kik altid efter børn - og voksne - under svømning fra båden. Ankring Der kan sejles rimeligt tæt til kysten - vær dog opmærksom på korallerne. Korallerne er i særklasse. Mange koralrev med dets fantastiske dyre- og fiskeliv er blevet ødelagt af sejlere med en slæbende ankerkæde. Tag højde for det, når I ankrer op og sejler ind til stranden med dinghyen. Nogle steder afdækkes koralrevet ved lavvande, og landgang / tilbagetur bliver umulig (vi har selv prøvet det i buldermørke), så gå i land ved sandbund. Ved landgang i gummibåden lægges denne meget højt op på stranden med fortøjning til land, så den ikke driver væk, når højvandet kommer tilbage. Bøjer Der er nogle steder udlagt bøjer. Disse bør undgås, da de flytter sig og er upålidelige de er mere for lokale fiskere. Barbecue skal benyttes på båden og ikke på stranden. Husk trækul.

11 Strandene I vandet forekommer brandmænd stinging jelly fish og i strandkanten ved sten og koraller flotte sorte søpindsvin sea urchins. Søslanger (sea snakes) er sjældne, de er meget sky og ses næsten aldrig - de flygter mellem klippestykkerne på dybere vand. Et bid kræver lægetilsyn. I vil møde flokke af delfiner, og måske hvalhajen (stor og ganske ufarlig). Der findes små revhajer - de har ingen tænder, og udgør ingen fare. Dykning Scuba-diving er kun tilladt med Padicertifikat spørg på basen. Ferietips Religion I Malaysia er flest Muslimer men også Buddhister, Kristne, Hinduer. Husk ved besøg i templer, at skuldre og ben / fødder bør være tildækket (pæn påklædning generelt). Husk strømper / sokker, da skoene stilles udenfor templet ligesom i private hjem. På nogle af øerne er de lokale sea-gipsies muslimer, så ved landgang / besøg i deres fiskerlandsbyer og i junglesamfund bør den lokale dresscode respekteres. Tag en T- shirt og shorts på (både mænd og kvinder), eller slå en sarong / stort strandtørklæde, som kvinderne lokalt gør, omkring livet. Drik rigeligt med væske (et par liter vand mindst om dagen) og drik rent kun fra flaske med banderole. Pas på isterninger i små barer. Isterninger købt i pose også de fra basen udleverede er fremstillet af drikkevand. Taxa Det anbefales at have en lille seddel med hotellets / udflugtsstedets navn og adresse skrevet på det lokale alfabet. De lokale taxi kan ikke altid læse engelsk eller forstå et vejkort. I byerne er der mulighed for MeterTaxi. Dvs. at der køres til fast taxameterpris (tillæg efter midnat) og dette er langt det billigste. Alternativt er der privattaxi, hvor prisen bør aftales på forhånd. TUK-TUK er de typiske knallert taxi, der kører hurtigt og overalt i byen. Aftal altid prisen forud.

12 Sikkerhed Penge, værdisager, pas etc. bør nok medbringes på jer selv, når I rejser rundt eller går i land - der er ingen grund til at friste svage sjæle. Dertil skal det siges, at vi har følt os trygge overalt på vores færden, selv i de mindste gyder. Vi har aldrig haft uvelkomne gæster ombord under sejlturen - men dog et hyggeligt besøg af de lokale fiskere eller beboere i longtail boats, der gerne tilbyder en tur ombord - evt. en udflugt (efter aftalt pris) gennem mangrove sumpene ind til Gipsy Village - en af fiskerbyerne, hvor alt er bygget på pæle i vandet. Her er der også mulighed for at få suppleret med lidt proviant. Valuta Ved ankomsten til international lufthavn anbefales veksling. Malaysia: Møntfoden hedder ringgit (MYR). 1 ringgit = 100 sen I større byer kan der veksles i banker og på lokale vekslekontorer (Exchange Office). Der kan også veksles på hoteller bl.a. på marinaen, men kursen er mindre fordelagtig. Medbring US$ - det giver bedste vekslekurs. Credit Cards kan anvendes i banker, større butikker og restauranter. Kan kun i begrænset omfang anvendes ude i sejlområdet.

Bådudlejning ved Koh Chang - Lej sejlbåd/katamaran og udforsk et uspoleret paradis

Bådudlejning ved Koh Chang - Lej sejlbåd/katamaran og udforsk et uspoleret paradis Koh Chang Bådudlejning ved Koh Chang - Lej sejlbåd/katamaran og udforsk et uspoleret paradis Med så mange primitive tropeøer at vælge imellem, er sejlads ved Koh Chang øgruppen et skridt tilbage i tiden.

Læs mere

Om det er lækre og moderne resorts eller betagende natur, suveræn dykning og snorkling, uberørte øer

Om det er lækre og moderne resorts eller betagende natur, suveræn dykning og snorkling, uberørte øer Koh Samui Bådudlejning ved Koh Samui Kendt for sine hvidsandede strande, smukke koralrev og mange kokospalmer, vil du ikke komme til at savne ting at lave på denne ø. Besøg også de gode restauranter, hyggelige

Læs mere

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket Phuket Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket En sejlerferie ved Phuket foregår i en skøn og eksotisk del af verden - med betagende landskaber og afslappende sejlads. Afsondrede vige, omkranset af majestætiske

Læs mere

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket. Sejlads ved Phuket. Højdepunkter

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket. Sejlads ved Phuket. Højdepunkter Phuket Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket En sejlerferie ved Phuket foregår i en skøn og eksotisk del af verden - med betagende landskaber og afslappende sejlads. Afsondrede vige, omkranset af majestætiske

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne Malé Atoll Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays Whitsundays Bådudlejning ved Whitsundays Beliggende ud for Queenslands kyst er Whitsundays-øerne utvivlsomt et af de mest betagende og smukke steder på kloden. Omringet af Great Barrier Reefs glitrende

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin. Højdepunkter i Máhe og Praslin

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin. Højdepunkter i Máhe og Praslin Mahé og Praslin Sejlads ved Máhe og Praslin Seychellerne er lokaliseret i en lun og forholdsvis rolig del af det indiske ocean - og dækker cirka 3900km². På en sejlerferie sejler man mellem de indre øer

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

arkitektur seværdigheder Burj Khalifa Dubai Fountain Burj Al Arab Aquaventure Waterpark Emirates Towers Dolphin Bay

arkitektur seværdigheder Burj Khalifa Dubai Fountain Burj Al Arab Aquaventure Waterpark Emirates Towers Dolphin Bay rejseguide dubai ì seværdigheder arkitektur Dubai Fountain Burj Khalifa Dubai Fountaion er med sine 275 meter verdens største springvand. Her leveres hver aften imponerende vandshows med lys, musik og

Læs mere

Seychellerne fra vand til lands

Seychellerne fra vand til lands Seychellerne fra vand til lands 13 dage fra kr. 20.300,- REJSERUTE: MAHÉ - ST. ANNE MARINE - COCOS ISLAND - LA DIGUE - COUSIN ISLAND - PRASLIN Kombination af cruise på Det Indiske Ocean og ophold på dejlige

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Khao Lak Snorkel Cruise

Khao Lak Snorkel Cruise Khao Lak Snorkel Cruise Den store blå verden under overfladen - Længde: 13 dage / 12 nætter Oplev den fascinerede verden under den blå overflade på en rejse, der starter med 2 nætter på luksus hotel i

Læs mere

Drømmeparadiset Seychellerne

Drømmeparadiset Seychellerne Drømmeparadiset Seychellerne 12 dage fra kr. 17.000 REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk OM AFRICA TOURS

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Sunset Beach Residence: Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER THAILAND & BALI

DANSK STUDIE CENTER THAILAND & BALI DANSK STUDIE CENTER THAILAND & BALI Højskole i udlandet NYHED I 2013! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet til

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både.

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både. Raiatea Bådudlejning ved Raiatea - Lej sejlbåd i Fransk Polynesien Leeward-øgruppen ved Tahiti, mest berømt for smukke Bora-Bora, er et rendyrket eksotisk sejlermekka. Hyggelige ankerpladser med omkransende

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin Mahé og Praslin Sejlads ved Máhe og Praslin Seychellerne er lokaliseret i en lun og forholdsvis rolig del af det indiske ocean - og dækker cirka 3900km². På en sejlerferie sejler man mellem de indre øer

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter (Maj Oktober 2009) Højdepunkter: Længde: 14 dage / 13 nætter Start: Bangkok Slut: Bangkok Højdepunkter: Bangkok, Dinner Cruise,

Læs mere

British Virgin Islands udgøres af mere end 25 paradisiske øer, smukt placeret i det centrale Caribiske Havs

British Virgin Islands udgøres af mere end 25 paradisiske øer, smukt placeret i det centrale Caribiske Havs BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Et fantastisk smukt og varieret sejlområde - godt beskyttet mod vind og vejr og med moderne faciliteter for sejlere, samt et

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE

DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2013: 9,8 UD AF 10 C SCOACHINGREJSE NOGLE REJSER, NOGLE UDDANNER SIG, ANDRE GØR BEGGE DELE! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Badeferie på The Sands of Chale Island

Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage på badeferiehotel på den skønne Chale Island ved Kenya Kysten Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage med afrejse hver dag, året rundt. Mulighed for færre eller flere dage. Pris per person

Læs mere

have det skønt og præcis, som du vil

have det skønt og præcis, som du vil Paradise Lost Kunsten at gøre absolut ingenting En gang var vi bare de bedste til at servere præcis den morgenmad, som en rigtig skiløber har brug for at kunne fokusere på det, han eller hun elsker mest.

Læs mere

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Badeferie på Zanzibar

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland   Badeferie på Zanzibar Badeferie på Zanzibar Zanzibar er en lille ø-gruppe ud for Tanzanias kyst og består af to hovedøer Unguja og Pemba samt mange mindre øer. En badeferie her er en perfekt start eller afslutning på en traditionel

Læs mere

Som backpacker i Australien

Som backpacker i Australien Som backpacker i Backpackere har som regel mere end fire uger til rådighed, når skal opleves. Til gengæld gælder det om at få pengene til at strække så langt som muligt, samtidig med at alle højdepunkterne

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun 15 DAGES TUR - ØST MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR NYHED - Har du lyst til at prøve en tur til Thailand, som ingen andre rejsebureauer kan tilbyde og hvor man er tæt smut til Cambodias grænse og afslutning

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien.

En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien. Bay of Islands Lej sejlvåd eller katamaran ved Bay Of Islands, New Zealand New Zealand modtager hvert år et væld af rejsepriser og det er ikke uden grund at Lonely Planet har kåret landet som verdens førende

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt

Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt En fantastisk rejse, hvor I både skal opleve Hamilton Island og på krydstogt. Tag med BENNS på en fantastisk kombinationsrejse, hvor I både skal på rundrejse

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om New Zealand Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta New Zealand Indbyggere Hovedstad Sprog 4,4 mio. Wellington Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom New zealandsk dollar 270.534 km2

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Nyd Khanoms rolige og betagende kyst i det sydlige Thailand, der endnu ikke er en udpræget turistdestination. Distriktet er en uspoleret oase for natur-

Læs mere

Floridas forlystelsesparker og strande

Floridas forlystelsesparker og strande Floridas forlystelsesparker og strande Find dit indre legebarn frem, når turen går til verdens største legeplads i Orlando. Denne skønne Florida-rejse giver jer muligheden for at kombinere flere at Floridas

Læs mere

Værd at vide om. Georgien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Georgien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Georgien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Georgien Hovedstad Indbyggere Sprog Tbilisi 4,5 mio Georgisk Religion Valuta Areal Kristne, georgisk ortodokse Lari (GEL) 69.700 km2 Herunder

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Værd at vide om Borneo. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Borneo. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Borneo Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Borneo Statshovedstæder Indbyggere Sprog Kuching & Kota Kinabalu Sunni-islam og buddhisme 20 mio. Malaysisk, Religion Valuta Areal Ringgit

Læs mere

Canadisk sne & Hawaii-sol

Canadisk sne & Hawaii-sol Canadisk sne & Hawaii-sol Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja - Med BENNS kan du nu kombinere Canadas fantastiske pulversne og unikke skiløb med Hawaiis

Læs mere

til lyden af det. Men jeg kan ikke høre andet end folk, der skriger og udslynger de værste ord. Folk står tæt. Her lugter af sved.

til lyden af det. Men jeg kan ikke høre andet end folk, der skriger og udslynger de værste ord. Folk står tæt. Her lugter af sved. Over havet De vender alle sammen ryggen til os. Her må være tusinder af mennesker. Vi står på stranden, men jeg kan ikke se havet. Der er for mange rygge. Jeg har aldrig set havet. Jeg ved bare, at vi

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY

GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY Har du lyst til en tur til Thailand, hvor man er tæt på det daglige thai-liv, så tag med på denne hyggelige tur til Hua Hin og Bangkok. Opholdet i Thailand begynder

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

TEMAREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY

TEMAREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY TEMAREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY Har du lyst til en tur til Thailand, hvor man er tæt på det daglige thai-liv, så tag med på denne hyggelige tur til Hua Hin og Bangkok. 7 badestrand syd for kongebyen

Læs mere

Wayfarersejlads fra Doverodde. En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560

Wayfarersejlads fra Doverodde. En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560 Wayfarersejlads fra Doverodde En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560 Vores første ferieuge gik med et af årets Wayfarerhøjdepunkter, Rantzausmindetræffet i det Sydfynske Øhav. Kan man tænke

Læs mere

Velkommen til Feriecenter Samsø!

Velkommen til Feriecenter Samsø! Feriecenter Samsø Velkommen til Feriecenter Samsø! Introduktion Det skønne Feriecenter Samsø byder på noget for enhver smag. Der tilbydes et hav af aktiviteter som f.eks. bowling, bueskydning, fodboldgolf,

Læs mere

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Polen. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Polen Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Polen Hovedstad Indbyggere Sprog Warszawa 38,5 mio. Polsk Religion Valuta Areal Katolicisme Zloty 312.000 km2 Læs om valuta, drikkepenge,

Læs mere

Bangkok, Koh Kradan og Ao Nang

Bangkok, Koh Kradan og Ao Nang Rejsen i hovedpunkter Længde: 13 dage / 12 nætter Bangkok, Koh Kradan og Ao Nang En fantastisk rejse på 13 dage / 12 nætter der fører dig gennem Thailand på et ø-eventyr, hvor storbyens puls skiftes ud

Læs mere

Det bedste af Vietnam

Det bedste af Vietnam Det bedste af Vietnam En fantastiske rundrejse med National Geograhic/G-Adventures. Rejs fra nord til syd i Vietnam, hvor I kommer tæt på den smukke natur og Vietnams historie. Fra Hanois travle gader

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Mallorca Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Balearerne er placeret på en sådan måde at de danner en middelhavsfront der gør at de lokale vinde er overordentlige gunstige for sejlads

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA

ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA SRI LANKA 2010-2. Del 1 ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA 23.NOV Delhousie (90 km fra Kandy) Op kl. 6, omelet og en god kande kaffe, afregning, tuk tuk til Peradeniya og 1.klasse kupé til Hatton. Mens

Læs mere

Queenslands øer og regnskove

Queenslands øer og regnskove Queenslands øer og regnskove En skøn rejse rundt i Queensland, Australien, hvor I kommer helt tæt på det fantastiske koralrev, de skønne øer og den smukke regnskov. Tag med BENNS på en fantastisk rejse

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA BENALMÁDENA - COSTA DEL SOL - SPANIEN HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA Imponerende udsigt over Middelhavet Beliggende mellem Fuengiorola og Mijas 475 m2 bebyggelse - 240 m2 terrasse

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Værd at vide om St. Maarten. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om St. Maarten. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om St. Maarten Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om St. Maarten Hovedstad Sprog Indbyggere Philipsburg (St. Maarten) og Marigot (Saint Martin) Hollandsk, fransk og engelsk Protestantisme

Læs mere

All-inclusive badeferie ved Kenyakysten. 14 dage fra kr ,-

All-inclusive badeferie ved Kenyakysten. 14 dage fra kr ,- All-inclusive badeferie ved Kenyakysten 14 dage fra kr. 9.995,- Ophold på Travellers Beach Club med all-inclusive på Mombasas nordkyst Afrejse hver dag året rundt, mulighed for tilkøb af flere eller færre

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Side 1 af 9 Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Med baggrund i vore egne rejseerfaringer og oplevelser i Afrika, samt vort veludbyggede kontaktnet på det afrikanske

Læs mere