Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin"

Transkript

1 Mahé og Praslin Sejlads ved Máhe og Praslin Seychellerne er lokaliseret i en lun og forholdsvis rolig del af det indiske ocean - og dækker cirka 3900km². På en sejlerferie sejler man mellem de indre øer primært sejles mellem Máhe og Praslin der ligger relativt tæt på hinanden, hvilket gør passagerne mellem dem nemme og bekvemme. I denne del af verden påvirker den årlige monsun vejret og vindretningen. Nordvest-monsunen begynder i november, og skaber nordvestlige vinde og mere regn end der typisk falder fra maj til oktober hvor vinden skifter mere til sydøst, med begyndelse tidligt i april. Uanset sæsonen, vil vindstyrken normalt ligge mellem 10 og 20 knob, og temperaturen varierer mellem C og 30 C. Vinddrevne strømme skifter retning med de sæsonbestemte vinde, og har typisk en styrke på lidt over en knob. Men i f.eks. smalle kanaler mellem øerne, kan strømmen være meget stærkere. Tidevandsforskellen løber fra 4.5 til 5.9 fod. Som de vinddrevne strømme, kan tidevandsstrømme være stærke i smalle kanaler. En sejlerferie ved Seychellerne er indenfor rækkevidde for sejlere med basale færdigheder indenfor kystnavigation.

2 Højdepunkter i Máhe og Praslin En sejlferie ved Máhe og Praslin i Seychellerne udfolder sig i en eksotisk og uforstyrret del af verden hvilket gør øerne så appellerende for mange. Små afsondrede vige, omkranset af majestætiske palmer, og med uberørte hvidsandede strande, findes på hovedparten af øerne - og lige ud for kysten er betagende koralrev i brune, orange, grønne og blå farver. Halvdelen af Seychellerne er en naturpark - skabt for at beskytte de sjældne fugle seychel-nattergalen, den sorte papegøje og frugtduen, bare for at nævne nogle få. Kæmpeskildpadder der ikke findes andre steder end her og på Galapagos-øerne, kan ses solbade på strandene - naturens vidundere er nok til at gøre enhver sejlerferie ved Seychellerne til en mindeværdig tur. Strandresorts, butikker og fine restauranter kan findes på flere af de indre øer, og tilføjer et strøg af luksus til din oplevelse af Seychellerne. 7 dages ruteforslag fra Praslin dages ruteforslag fra Praslin

3

4 Attraktioner St. Anne Island og St. Anne Island Marine Nationalpark St. Anne Island er hovedøen i denne smukke marinepark - mens nærliggende Moyenne, Round og Cerf er akkurat ligeså naturskønne. Gennem anden verdenskrig, fungerede St. Anne som en base for en deling af britiske marinesoldater, der var stationeret for at beskytte hovedstaden Victoria i tilfælde af et angreb. I det tidlige nittende århundrede, var området en travl hvalfangerhavn. I dag er sejlads ved St. Anne Marine National Park, en skøn udflugt ind naturen når den er allersmukkest - med suveræn snorkling og svømning og restauranter, hvor du kan spise og nyde den lokale kogekunst. St. Anne Marine National Park De små øer der udgør St. Anne Marine National Park, er nogle af Seychellernes juveler. Revene har en imponerende biodiversitet af både hårde og bløde koraller - samt det største område med søgræs ved øerne. Suppe- og karetteskildpadder ses ofte spise ved disse undervandssletter. Snorklingen og dykningen er virkelig god her. Liggemuligheder Mooringbøjer er tilgængelige mod betaling på sydsiden af St. Anne Island. Det er tilladt at kaste anker i parken. Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt. Highlights Svømning og snorkling er hovedattraktionerne i parken. Skildpadderne er relativt tamme og har ikke noget imod mennesker i vandet hvilket også giver gode chancer for undervandsfotografering. På øerne St. Anne, Moyenne, Round og Cerf, er der restauranter med menukort bestående af kreolsk mad/haute cousine. Faciliteter Ingen faciliteter for lystbåde er tilgængelige.

5 Coco Islands En sejlads til Cocos Islands er et must på enhver sejlerferie ved Seychellerne. Parkens åbenlyse skønhed - med Coco Island centralt placeret og tre småøer udenom, er bjergtagende (selv målt efter Seychellernes høje standarder). Snorklingen her er noget af det bedste man kan opleve. Cocos Islands bruges ofte i brochurer idet de er så godt et eksempel på Seychellernes betagende skønhed. Efter en dag ved Cocos, kan du sejle tilbage til La Dique Island, denne gang f.eks. til La Dique Island Harbour. Liggemuligheder Mooringbøjer til dagsbrug er tilgængelige. Den bedste ankerplads er syd for Coco Island. Holdebunden er god sandet bund. Highlights Snorkling er hovedattraktionen ved Cocos. Faciliteter Her er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde. Cousin Island Fugleparker er en vigtig del af parksystemet på Seychellerne. Sjældne fugle som seychel-nattergalen, den sorte papegøje og frugtduen findes kun her - og er selvfølgelig fredede. Tag et kort stop ved Cousin Island - et af Seychellernes mange fristeder for fugle. Mere end fugle bygger rede på denne lille ø, der kun er 2,264 fod i diameter. Øgler og skildpadder deler den trange plads med fuglene. En taxi-båd er klar til at tage dig ind til kysten. Efter dit besøg, kan du plotte en kurs tilbage til Máhe eller Praslin Island.

6 Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Din ankerplads bør afhænge af vindretningen. Den sydøstlige kyst og ud for den nordlige strand, er mulige steder at kaste anker. Kajplads til dinghy er tilgængelig. Det er forbudt at lande en dinghy på stranden men en taxibåd er klar til at tage dig ind på kysten hvilket er en del af den parkafgift man betaler for at besøge øen. Highlights Fuglekiggeri er hovedattraktionen på Cousin Island. Faciliteter Her er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde. Curieuse Island Nord for Praslin Island vil du finde Curieuse Island og den naturskønne ankerplads ved Baie Laraie, en vig med god beskyttelse mod nordvestlig vind. Der er flere attraktioner her inklusiv en skildpaddefarm og et museum. Snorklingen og dykningen er suveræn i disse farvande. Med smukke palmer og tykke rækker af mangrover, er sejlads ved Curieuse Island et typisk eksempel på den skønhed du vil finde ved Seychellerne. For lang tid siden var øen en koloni for spedalske i dag er den et paradis for sejlere. Curieuse Marine National Park Fra havsiden er bakkerne på Curieuse Island en malerisk blanding af dybrøde og grønne nuancer resultatet af den rødlige jord og den frodige vegetation. Her er masser af palmer og træerne udvikler dobbeltkokosnødder, der kan veje helt op til 40 pund - den tungeste frugt i verden. Snorkling og dykning er spektakulært ved revene to populære dykkerspots er Coral Garden og Pointe Rouge (husk at dykning er strengt reguleret og skal foregå sammen med et dykkerfirma).

7 En sti går fra Baie Laraie henover landet til Anse José og inkluderer en gangbro henover en mangroveskov, der både er ældgammel og betagende smuk. På stranden nær The Doctor s House, findes et museum der giver et indblik i øens historie som spedalskhedskoloni - og her soler kæmpeskildpadder sig, tilsyneladende uforstyrret af gæsterne fra den nærliggende park. Liggemuligheder Mooringbøjer er tilgængelige. Den bedste ankerplads er nordvestlig vind, er i vigen Baie Laraie. Kajplads til dinghy er ikke tilgængeligt. Highlights En kort gåtur henover øen, fra Baie Laraie til Anse José, vil føre dig ud på en gangbro der går henover en smuk mangroveskov. Midt i alt det grønne findes ruinerne af den gamle koloni for spedalske, og nær stranden ved Anse José er The Doctor s House, hvor øens læge engang boede. Bygget i den kreolske kolonistil, er huset nu et museum, hvor man kan få et indblik i øens historie. På stranden slapper kæmpeskildpadder af i solen og barbecues er ligeledes populære på stranden, ligesom snorkling, svømning og solbadning også er det. Snorklingen er især god rundt om den lille ø St. Pierre. Sammenlagt gør alle disse attraktioner sejlads i farvandet ved Curieuse til et mindeværdigt og inspirerende eventyr. Faciliteter Her er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde. Grande Soeur Island På østsiden af øen er Grande Anse, en spektakulær strand til svømning og snorkling. Senere på eftermiddagen kan du sejle til den afsondrede ankerplads Anse Coco ved La Dique Island.

8 Grande Soeur Island er privatejet, men sejlere er velkomne til at nyde svømning, snorkling og solbadning på de smukke strande dog kun på hverdage mellem 10:00 AM og 3:00 PM. Det er helt sikkert anstrengelsen værd at tage på sejlads til Grande Soeur Island. Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Ankerpladsen er lige ud for Reef Bar, på vest siden af øen. Den kan være ukomfortabel i sydøstlig vind. Kajplads til dinghy er ikke tilgængelig betalingen for forankringen inkluderer en bådtaxi til og fra din sejlbåd. Highlights Svømning og snorkling er hovedattraktionerne ved Grande Soeur Island, selvom det også er fantastisk at nyde et barbecue ved stranden og besøge Reef Bar for en forfriskende cocktail. Faciliteter Ingen faciliteter for lystbåde er tilgængelige. La Digue Island Du vil se okse-trukne vogne blive brugt i det lille ø samfund vandrestier leder ind i bjergene og de stille landeveje er ideelle for cykelture. For et uforglemmeligt eventyr, kan du booke en helikoptertur og se sejlparadiset fra luften. Besøg også kopra-fabrikken (hvor kokosnødder laves til kokosnøddeolie), vaniljeplantagen og andre betagende attraktioner hvorefter du måske har lyst til at nyde nattelivet ved Tarrosa Bar, Restaurant og Disco. Sejl til Praslin Island for natten og kast anker ved Anse Volbert, hvor du vil finde restauranter på kysten og livemusik om fredagen på Paradise Sun Hotel. Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Den bedste ankerplads i al slags vejr er La Digue Harbour på nordvest kysten. På sydøst siden af øen er Anse Coco velbeskyttet i nordvestlig vind.

9 Highlights Der er masser af ting at tage sig til på La Dique Island, hvilket er en af grundene til at sejlads ved La Dique er så populært. Nogle sejlere vælger at blive en ekstra dag, for at slappe af og nyde attraktionerne, på en ø hvor den afslappede stemning værdsættes af alle. Blandt attraktionerne findes den fungerende kopra-mølle og Union Estate Park, en stor plantage der næsten dækker en tredjedel af øen. Udover Union Estate Parkens hovedbygning, der er åben for offentligheden, vil du finde The Old Cemetery og en skildpaddefarm. En gåtur gennem Veuve Reserve viser dig øens økosystem. Ridning, cykelleje og sightseeingture i helikopter er populære. Stranden ved Source d Argent er et af øens mest maleriske steder og Tarrosa Bar, Restaurant og Disco byder på livemusik i weekenderne. Faciliteter Her er ingen tilgængelige faciliteter for lystbåde. Byen Mahé Máhe er den største og mest udviklede ø i Seychellerne. På midten af øen findes bjerge der rejser sig næsten 3000 fod over havoverfladen, og deres skråninger er dækkede af tropisk skov som man bl.a. kan opleve på vandrestierne i Morne Seychellois Nationalparken. Kystlinjen på 44 mil har adskillige maleriske bugter og vige, og er med til at lokke sejlere fra hele verden hertil. Nogle af de mest berømte hedder Anse Major, Anse Jasmin og Petit Anse. Øen har også 65 verdensklassestrande, der er ideelle for svømning, snorkling, solbadning og strandhygge. Af særlig interesse er stranden ved Beau Vallon Bay, med dens laguner, resorts og kasinoer. Havnebyen Victoria, Seychellernes hovedstad, er en atypisk og pulserende lille by. Her kan man se Clock Tower, en mindre kopi af Big Ben, fra De Botaniske Haver og Nationalmuseet er andre must-see attraktioner når du er på sejlerferie ved Seychellerne. Liggemuligheder Mooringbøjer er ikke tilgængelige. Sejlere tøjer normalt op ved marinaen i Providence.

10 Highlights Hvis du har lyst til at udforske Victoria, er det en god løsning at leje en bil eller tage med en taxi. Shop, spis ude og nyd en forfriskende cocktail på en af barerne. To attraktioner i Victoria man skal opleve, er den botaniske have og nationalmuseet. Du kan også tage på tur i øens spændende indre. Cykler kan lejes man kan også prøve at ride på stranden, ligesom man kan komme på guidede dykkerudflugter (dykning er strengt reguleret: så det er nødvendigt at tage med på en organiseret tur). Faciliteter Alle faciliter for lystbåde er tilgængelige inklusiv internetadgang.

11 Vejr og vind Sejlervejr ved Seychellerne, Mahé Øgruppen, der sjældent oplever meget stærke vinde, bliver påvirket af et karakteristisk vejrsystem der består af to monsuner, adskilt af en måneds variabelt vejr mellemsæsonen. Fra maj til oktober, blæser konstante vinde fra sydøst, og byder på en skyfri himmel. Dette afløses i november af nordvestlige vinde, der bringer tunge regnskyer med sig. Det tungeste regnvejr kommer i januar, og der kan falde op til 370mm. Det sydøstlige vindmønster vender tilbage i april. Mellem disse to perioder er der to korte perioder med fladt hav og rolige vinde. April og maj er de solrigeste måneder; selvom de mest skyede måneder stadig byder på 5.30 solskinstimer om dagen i gennemsnit. Disse mindre klimaforskelle påvirker næsten ikke temperaturen, der bliver på behagelige -30 C - og luftfugtigheden er tæt på 80% året rundt. I Seychellerne er vejret konstant i forandring og vejret er sjældent det same i lange perioder. Vind- og strømforhold Hele området ved Seychellerne er underlagt strømme, der udvikler sig med monsunerne.

12 Nordvest monsunen resulterer i en østlig-gående strøm fra december til april. Denne strøm har en normalhastighed på 1,5 knob, selvom hastigheder på til 4 knob er blevet målt lokalt. I april skifter strømmen til den modsatte retning. Fra juni til september, løber strømme mod vest med en styrke på ca. 1,2 knob, men ved smallere passager kan den nå op til 4 knob. I december vender strømmen, og flyder mod øst igen. Måned C Max C Min Gns. nedbør(mm) Gns. vandtemp. ( C) Gns. vind (m/s) Januar ,5 Februar Marts April ,5 Maj Juni ,5 Juli August September ,5 Oktober November December ,5 Tidevand Tidevandet er semi-dagligt og asymmetrisk - med et mellemrum på seks timer mellem højvande og lavvande. Tidevandsforskellen er så lav som 1,80m ved springflod og 1,40m ved nipflod. Tidevandet skaber strømme, der kan være stærke i stræderne mellem øerne og i kanalerne der leder ind i laguner lagunerne kan være fuldstændig tømte ved lavvande. Der kan være ret anseelige forskellige i højden mellem de to daglige højvander.

13 Om Sejlerferie Sejlads ved Seychellerne Praktiske Tips Vaccinationer Normalt ikke et krav. Relevant kunne være Hepatitis A (leverbetændelse / gulsot) og stivkrampe. Malaria og gul feber forekommer ikke p.t.. Har man været i områder med gul feber, kræves ved ankomst vaccinationsattest mod gul feber. Se sidste nyt og anbefalinger under Proviantering Da stort set alt skal indskibes, er prisniveauet højere end i DK. Ingen madvarer (kød og frugt) må indføres det konfiskeres for at holde øen fri for sygdomme. Typisk vil man ligge meget for svaj i Seychellerne forsyninger er ikke altid tilstrækkelige rundt omkring. Provianter altid til et par dage. National Park Waters Der betales Entry Fee for at ligge ved eller gå i land på visse øer i National Park Waters. Ankerbøjer i disse fredede områder skal benyttes. Korallerne er i særklasse, og alt affald samles i de udleverede plastsække. Der kan under skiftende vindforhold være lidt brænding, når man skal i land med dinghyen. Så tag derfor en solid tætlukkende plasticpose / taske til fotoudstyret og evt. skiftetøj. Begrænsninger Der vil være visse områder, bugter og øer, der ikke kan eller må besejles. Disse oplysninger gives under briefingen for de enkelte sejlområder, og er ligeledes beskrevet i manualen ombord. Kun Inner Islands må besejles uden hyret skipper. El Strømforsyningen på hotellerne er 13 amp. med et engelsk 3-ben stik. Husk et adapterstik.

14 Ankring og tidevand Der kan gås rimeligt tæt til kysten - vær dog opmærksom på korallerne. Søpindsvinene er store, sorte og smukke - men har nogle fæle pigge. Skulle uheldet være ude, vil eddike eller citronsaft neutralisere svien. Mange koralrev med dets fantastiske dyre- og fiskeliv er blevet ødelagt af sejlere med en slæbende ankerkæde! Brug bøjer, hvor muligt. Tag højde for 1-2 meters tidevandsforskel og den deraf følgende strøm. Der kan være knob strøm specielt i snævre passager - vær specielt opmærksom på børnene under svømning, og hæng en line ud med fender til sikkerhed. Bøjer Der er nogle steder udlagt bøjer = Day Time Moorings, der kun i dagtimerne må anvendes ved ankring/dykning i beskyttede koralområder. Bøjer er udlagt NW for Mahé, NØ for Praslin og ved visse øer. Barbecue Skal benyttes på båden og ikke på stranden. Husk trækul. Fiskeri Fiskeri med harpun (speargun) er ikke tilladt. Pas / visum Ingen Visa krav for Skandinaver. Pas skal være gyldigt i min.6 mdr. efter afrejse fra Seychellerne. Tjek på Restaurant: Mange restauranter serverer en buffet af kreolske retter med alt fra Chicken Curry til indbagte Papegøjefisk - spændende og godt. Typisk er man velkommen til at spise på restauranterne på hotellerne. Mange ligger direkte i strandkanten bag palmerne.

15 Shopping Der kan købes batiktryk, træskærerarbejder, kunsthåndværk og eksotiske krydderier. Strandskaller og koraller sælges, men er forbudt at indføre i Danmark. Strandene Hvor I ankrer op for at bade og snorkle, er billedskønne og uspolerede. Vandet er krystalklart med et farvestrålende fiskeunivers omgivet af fregatfugle og havskildpadder. Vejr og vind Klimaet er tropisk med C året rundt. Øerne ligger udenfor Cyklon bæltet. Varmest i marts/april og køligst i juli/august. Af og til kortvarige kraftige regnskyl - specielt om natten. Velegnet til sejlads året rundt med vindstyrker på 2-5 m/s. Fra maj-september blæser SØ-monsunen lidt kraftigere, 5-10 m/s med dønninger på denne side af øerne. Fra december-februar den lidt fugtigere NV-monsun. Ferietips En rundtur på Mahé langs kysten, op over bjergene, besøg på et Plantation House, en teplantage, modelbådebyggeri eller lokalt kunstgalleri / -værksted er en fin oplevelse, før flyveren går hjem. I Victoria på Mahé er der flere seværdige bygninger bl.a. et hindutempel samt adskillige smukt bevarede kolonibygninger, der i dag er indrettet til administration, bibliotek og museum. Besøg også Victoria s farvestrålende marked med fisk, grøntsager, krydderier og kunsthåndværk eller Botanical Gardens, en smuk oplevelse med en kolossal vækst af gamle træer og blomstrende planter af såkaldt endemisk art d.v.s., at de ikke gror andre steder i verden. Desuden et rigt fugleliv og flagermus. På Praslin er Vallée de Mai nationalparken en oplevelse. Tag en taxa fra havnebyen Baie St. Anne, hvor I kan ligge for svaj i bassinet, og vandre rundt et par timer i denne gamle urskov/jungle med bl.a.. 30 kg store Coco de Mère nødder. Husk, der er venstrekørsel på Seychellerne.

16 Sikkerhed Penge, værdisager, pas etc. bør medbringes på jer selv, når I rejser rundt eller går i land fra båden. Lås båden af - også når den ligger for svaj, og I tager dinghyen i land. Dog skal siges, at Seychellois erne er et venligt og fredsommeligt folk, og kriminalitet er sjældent i så lille et øsamfund. Et paradisisk ørige Ca. 115 øer af vulkansk eller korallinsk oprindelse. På en 8-10 dages sejltur vil I bl.a. komme til tropisk frodige bjergøer, som Praslin og La Digue med skulpturelle rundslebne granitkolosser, der ligger som hvaler i den perlehvide strandkant. De udgør en del af The Inner Islands. Lej en cykel eller en oksekære for sightseeing. De fjernere ydre øer The Outer Islands er bygget op som koralatoller omkranset af laguner og beskyttende koralrev. Sejlområdet er begrænset til Inner Islands. Regnskoven På øen Praslin bør man slentre igennem Vallée de Mai, som er en 250 mill. år gammel regnskov - en helt Jurassic Park med store tunge kokosnødder, samt et dyre og planteliv, som kun findes dette ene sted i verden. Kreolerne Indbyggerne er gæstfrie, venlige og imødekommende med en afslappet livsstil. Den lokale musik og dans er inciterende og skaber en herlig stemning for alle. Hovedsproget er kreolsk fransk, men der tales ofte også engelsk. Naturen Befolkningen værner om deres natur. De ønsker absolut ingen masseturisme. Store områder er fredet i National Parker, så strandene og korallerne beskyttes mod misbrug og forurening. På visse øer betales en landingsafgift for adgang til paradiset.

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin. Højdepunkter i Máhe og Praslin

Mahé og Praslin. Sejlads ved Máhe og Praslin. Højdepunkter i Máhe og Praslin Mahé og Praslin Sejlads ved Máhe og Praslin Seychellerne er lokaliseret i en lun og forholdsvis rolig del af det indiske ocean - og dækker cirka 3900km². På en sejlerferie sejler man mellem de indre øer

Læs mere

Mahé and Praslin. Sailing in Mahé and Praslin

Mahé and Praslin. Sailing in Mahé and Praslin Mahé and Praslin Sailing in Mahé and Praslin The Seychelles are located in a warm and relatively quiet part of the Indian Ocean - and covers approximately 3900 square kilometres. On a yacht charter here,

Læs mere

Drømmeparadiset Seychellerne

Drømmeparadiset Seychellerne Drømmeparadiset Seychellerne 12 dage fra kr. 17.000 REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk OM AFRICA TOURS

Læs mere

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne Malé Atoll Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste

Læs mere

Seychellerne fra vand til lands

Seychellerne fra vand til lands Seychellerne fra vand til lands 13 dage fra kr. 20.300,- REJSERUTE: MAHÉ - ST. ANNE MARINE - COCOS ISLAND - LA DIGUE - COUSIN ISLAND - PRASLIN Kombination af cruise på Det Indiske Ocean og ophold på dejlige

Læs mere

Øhop på Seychellernes smukke øer. 13 dage fra kr REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer

Øhop på Seychellernes smukke øer. 13 dage fra kr REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Øhop på Seychellernes smukke øer 13 dage fra kr. 17.200 REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk OM AFRICA TOURS

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays

Whitsundays. Bådudlejning ved Whitsundays Whitsundays Bådudlejning ved Whitsundays Beliggende ud for Queenslands kyst er Whitsundays-øerne utvivlsomt et af de mest betagende og smukke steder på kloden. Omringet af Great Barrier Reefs glitrende

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Hotel på Praslin - 5 nætter. Hotel på La Digue - 3 nætter. Hotel på Mahé - 4 nætter. Luksus-øhop på Seychellerne. Dagsprogram

Hotel på Praslin - 5 nætter. Hotel på La Digue - 3 nætter. Hotel på Mahé - 4 nætter. Luksus-øhop på Seychellerne. Dagsprogram Luksus-øhop på Seychellerne Dagsprogram Dagsoversigt Dag 1: Afrejse fra Danmark Dag 2: Ankomst til Seychellerne og Praslin Dag 3-6: Praslin Dag 7-9: La Digue Dag 10-13: Mahé Dag 14: Afrejse fra Seychellerne

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Bådudlejning ved Koh Chang - Lej sejlbåd/katamaran og udforsk et uspoleret paradis

Bådudlejning ved Koh Chang - Lej sejlbåd/katamaran og udforsk et uspoleret paradis Koh Chang Bådudlejning ved Koh Chang - Lej sejlbåd/katamaran og udforsk et uspoleret paradis Med så mange primitive tropeøer at vælge imellem, er sejlads ved Koh Chang øgruppen et skridt tilbage i tiden.

Læs mere

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både.

Vores baser ligger på Raiatea - lige ved lufthavnen. Vi har et godt udvalg af sejlbåde og katamaraner og tilbyder prisgaranti på alle vores både. Raiatea Bådudlejning ved Raiatea - Lej sejlbåd i Fransk Polynesien Leeward-øgruppen ved Tahiti, mest berømt for smukke Bora-Bora, er et rendyrket eksotisk sejlermekka. Hyggelige ankerpladser med omkransende

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien.

En sejlerferie ved Bay Of Islands vil med garanti være et inspirerende eventyr for hele familien. Bay of Islands Lej sejlvåd eller katamaran ved Bay Of Islands, New Zealand New Zealand modtager hvert år et væld af rejsepriser og det er ikke uden grund at Lonely Planet har kåret landet som verdens førende

Læs mere

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket Phuket Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket En sejlerferie ved Phuket foregår i en skøn og eksotisk del af verden - med betagende landskaber og afslappende sejlads. Afsondrede vige, omkranset af majestætiske

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Seychellerne fra vand til lands

Seychellerne fra vand til lands Seychellerne fra vand til lands 13 dage fra kr. 20.900,- REJSERUTE: MAHÉ - ST. ANNE MARINE - COCO ISLAND - LA DIGUE - COUSIN ISLAND - PRASLIN Kombination af cruise på Det Indiske Ocean og ophold på dejlige

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

British Virgin Islands udgøres af mere end 25 paradisiske øer, smukt placeret i det centrale Caribiske Havs

British Virgin Islands udgøres af mere end 25 paradisiske øer, smukt placeret i det centrale Caribiske Havs BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Et fantastisk smukt og varieret sejlområde - godt beskyttet mod vind og vejr og med moderne faciliteter for sejlere, samt et

Læs mere

Langkawi. Bådudlejning ved Langkawi

Langkawi. Bådudlejning ved Langkawi Langkawi Bådudlejning ved Langkawi Gå ombord på et sejladseventyr fyldt med ingredienser fra det magiske Østen. Langkawi er beliggende på Malaysias nordvest kyst og der kan sejles her året rundt. De imponerende

Læs mere

BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Sejlads ved British Virgin Islands (Tortola) Højdepunkter

BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Sejlads ved British Virgin Islands (Tortola) Højdepunkter BVI (Tortola) Bådudlejning og sejlferie ved British Virgin Islands (Tortola) Et fantastisk smukt og varieret sejlområde - godt beskyttet mod vind og vejr og med moderne faciliteter for sejlere, samt et

Læs mere

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket. Sejlads ved Phuket. Højdepunkter

Phuket. Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket. Sejlads ved Phuket. Højdepunkter Phuket Lej sejlbåd/katamaran ved Phuket En sejlerferie ved Phuket foregår i en skøn og eksotisk del af verden - med betagende landskaber og afslappende sejlads. Afsondrede vige, omkranset af majestætiske

Læs mere

Båtuthyrning och segelsemester vid Seychellerna och Mahe

Båtuthyrning och segelsemester vid Seychellerna och Mahe Mahé og Praslin Båtuthyrning och segelsemester vid Seychellerna och Mahe De avsides belägna och orörda Seychellerna är juvelerna i Indiska oceanen kända världen över som en måste-se destination för seglare

Læs mere

St. Lucia & Martinique

St. Lucia & Martinique St. Lucia & Martinique Bådudlejning og sejlferie ved St. Lucia og Martinique Suveræn sejlads med mulighed for længere åbenvandspassager og den nemme adgang til de mange variererede og fortryllende caribiske

Læs mere

Vava'u. Sejladsmulighder

Vava'u. Sejladsmulighder Vava'u Talløse øer, omkranset af koralrev og med perfekte hvidsandede strande, er hovedattraktionerne på en sejlerferie ved kongeriget Tongas Vava u øgruppe. Afslappet, uformelt og med en betagende skønhed,

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

St. Martin, Antigua & Guadeloupe

St. Martin, Antigua & Guadeloupe St. Martin, Antigua & Guadeloupe Lej sejlbåd / katamaran ved St. Martin & Antigua - Lej sejlbåd i paradis.. En sejlerferie ved Leeward Islands vil være en uforglemmelig rejse for alle aldre og kan omfatte

Læs mere

Værd at vide om St. Maarten. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om St. Maarten. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om St. Maarten Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om St. Maarten Hovedstad Sprog Indbyggere Philipsburg (St. Maarten) og Marigot (Saint Martin) Hollandsk, fransk og engelsk Protestantisme

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Vava'u. Bådudlejning ved Tonga Vava u. Sejlads ved Tonga Vava u. Højdepunkter ved Vava u

Vava'u. Bådudlejning ved Tonga Vava u. Sejlads ved Tonga Vava u. Højdepunkter ved Vava u Vava'u Bådudlejning ved Tonga Vava u Talløse øer, omkranset af koralrev og med perfekte hvidsandede strande, er hovedattraktionerne på en sejlerferie ved kongeriget Tongas Vava u øgruppe. Afslappet, uformelt

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

St. Martin, Antigua & Guadeloupe

St. Martin, Antigua & Guadeloupe St. Martin, Antigua & Guadeloupe Lej sejlbåd / katamaran ved St. Martin & Antigua - Lej sejlbåd i paradis.. En sejlerferie ved Leeward Islands vil være en uforglemmelig rejse for alle aldre og kan omfatte

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

have det skønt og præcis, som du vil

have det skønt og præcis, som du vil Paradise Lost Kunsten at gøre absolut ingenting En gang var vi bare de bedste til at servere præcis den morgenmad, som en rigtig skiløber har brug for at kunne fokusere på det, han eller hun elsker mest.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt

Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt Great Barrier Reef - koraløer og krydstogt En fantastisk rejse, hvor I både skal opleve Hamilton Island og på krydstogt. Tag med BENNS på en fantastisk kombinationsrejse, hvor I både skal på rundrejse

Læs mere

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 Mauritius Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 stjernet hotel med en af de bedste placeringer på Mauritius nordvestkyst ved en af de mest uforstyrrede og fineste bugter på øen. Her bliver

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Værd at vide om Bahamas. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om Bahamas. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Bahamas Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta om Bahamas Hovedstad Indbyggere Sprog Nassau 377.300 Engelsk, kreolsk Religion Valuta Areal Protestantisme og katolicisme Bahamansk dollar

Læs mere

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Badeferie på Zanzibar

En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland   Badeferie på Zanzibar Badeferie på Zanzibar Zanzibar er en lille ø-gruppe ud for Tanzanias kyst og består af to hovedøer Unguja og Pemba samt mange mindre øer. En badeferie her er en perfekt start eller afslutning på en traditionel

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Så tag på ø-hop i Danmarks fortid og få indfriet alle feriens ønsker. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Så tag på ø-hop i Danmarks fortid og få indfriet alle feriens ønsker. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Dansk Vestindien, ø-hop i Danmarks fortid 15 dage fra kr. 18.998,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Skal ferien byde på action, wellness, historie, natur, kultur eller ren afslapning på langs? Hvorfor

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Sri Lanka Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Unawatuna-stranden

Læs mere

Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00

Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00 Dag 1 Fort de France, Martinique - Frankrig 23.00 Ankomst og indkvartering på skibet. Fort de France er Martiniques hovedstad, der breder sig rundt om "Place de la Savane", der er byens centrale park,

Læs mere

Bådudlejning ved Bahamas og Abacos - Lej sejlbåd og udlev drømmen..

Bådudlejning ved Bahamas og Abacos - Lej sejlbåd og udlev drømmen.. Abacos Bådudlejning ved Bahamas og Abacos - Lej sejlbåd og udlev drømmen.. De lokale beboere på de mange øer i Abacos-øriget er afslappede og venlige, koralrevene er smukke vigene er isolerede alt sammen

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne. Højdepunkter

Dodekaneserne. Bådudlejning ved Dodekaneserne. Sejlads ved Dodekaneserne. Højdepunkter Dodekaneserne Bådudlejning ved Dodekaneserne De Dodekanesiske øer ligger ud for den vestlige kant af det Ægæiske Hav, nær Tyrkiets kyst. Kos er en af øgruppens største øer og et samlingspunkt for sejlere

Læs mere

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Side 1 af 9 Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Med baggrund i vore egne rejseerfaringer og oplevelser i Afrika, samt vort veludbyggede kontaktnet på det afrikanske

Læs mere

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter

Napoli bugten. Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie. Sejlads i Napoli Bugten. Højdepunkter Napoli bugten Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie En sejlerferie i Napoli Bugten fokuserer typisk på Amalfi-kysten og de dejlige øer i den maleriske napolitanske bugt - heriblandt

Læs mere

Filippinerne januar To uger med svømning og livredning i eksotiske omgivelser. Undervisning af børn.

Filippinerne januar To uger med svømning og livredning i eksotiske omgivelser. Undervisning af børn. Filippinerne - 15. - 30. januar 2019 To uger med svømning og livredning i eksotiske omgivelser Undervisning af børn www.dgi.dk/201906706001 2 3 Formålet med turen På Fiilippinerne er der ingen tradition

Læs mere

Som backpacker i Australien

Som backpacker i Australien Som backpacker i Backpackere har som regel mere end fire uger til rådighed, når skal opleves. Til gengæld gælder det om at få pengene til at strække så langt som muligt, samtidig med at alle højdepunkterne

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Khao Lak Snorkel Cruise

Khao Lak Snorkel Cruise Khao Lak Snorkel Cruise Den store blå verden under overfladen - Længde: 13 dage / 12 nætter Oplev den fascinerede verden under den blå overflade på en rejse, der starter med 2 nætter på luksus hotel i

Læs mere

MAURITIUS & SEYCHELLERNE. Eksperter i eventyr

MAURITIUS & SEYCHELLERNE. Eksperter i eventyr MAURITIUS & SEYCHELLERNE Seychellerne - et lille stykke af paradis i Det Indiske Ocean Som smaragdgrønne juveler ligger 115 paradisiske øer, omgivet af koralrev og turkisblåt vand, spredt ud over et areal

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Canadisk sne & Hawaii-sol

Canadisk sne & Hawaii-sol Canadisk sne & Hawaii-sol Kombiner pulversne i Canada med palmer og sol på Hawaii Sne og sol på samme ferie? Ja - Med BENNS kan du nu kombinere Canadas fantastiske pulversne og unikke skiløb med Hawaiis

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne Specialister i Stillehavsøerne Hos Fijirejser er vi specialister i at skræddersy rejser til Stillehavsøerne. Vi har rejst i landene og sidder klar til at hjælpe med at skræddersy din drømmerejse til paradisøerne

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010

17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010 17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010 Dag 1 Vi mødes i Københavns Lu havn kl. 11.30 og flyver med Delta Airlines l New York kl. 13.20. Herfra er der en kort flyvetur l Las Vegas,

Læs mere

En badeferie ved kysten er den perfekte start eller afslutning på en klassisk safari-rejse.

En badeferie ved kysten er den perfekte start eller afslutning på en klassisk safari-rejse. BADEFERIE I KENYA 10 dages badeferie ved Kenyas udsøgte, tropisk kystlinje med palmer og skønne gyldne sandstrande. Her på kanten af det Indiske Ocean er der fremragende muligheder for både snorkling og

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Om det er lækre og moderne resorts eller betagende natur, suveræn dykning og snorkling, uberørte øer

Om det er lækre og moderne resorts eller betagende natur, suveræn dykning og snorkling, uberørte øer Koh Samui Bådudlejning ved Koh Samui Kendt for sine hvidsandede strande, smukke koralrev og mange kokospalmer, vil du ikke komme til at savne ting at lave på denne ø. Besøg også de gode restauranter, hyggelige

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om New Zealand Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta New Zealand Indbyggere Hovedstad Sprog 4,4 mio. Wellington Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom New zealandsk dollar 270.534 km2

Læs mere

Værd at vide om. Dansk Vestindien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Dansk Vestindien. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Dansk Vestindien Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Dansk Vestindien Hovedstad Indbyggere Sprog Charlotte Amalie 104.000 Engelsk Religion Valuta Areal Protestantisme Amerikansk dollar

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Værd at vide om. Galápagos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Galápagos. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Galápagos Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Galápagos Provinshovedstad Indbyggere Sprog Puerto Baquerizo Moreno Romerskkatolicisme Ca. 30.000 Amerikansk dollar Spansk Religion Valuta

Læs mere

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Nyd Khanoms rolige og betagende kyst i det sydlige Thailand, der endnu ikke er en udpræget turistdestination. Distriktet er en uspoleret oase for natur-

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

På rejsen til Australien vil I have et stop over i Singapore, hvor I har tid til at gå på opdagelse i den spændende storby.

På rejsen til Australien vil I have et stop over i Singapore, hvor I har tid til at gå på opdagelse i den spændende storby. Great Barrier Reef - øophold og krydstogt 15 dage fra kr. 38.748,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, kryd stogt mm. En fantastisk rejse, hvor I både skal opleve Hamilton Island og på krydstogt.

Læs mere

Sejlads i Napoli-bugten startter fra den lille ø Procida - hvortil det er nemt at komme med færge fra fastlandet.

Sejlads i Napoli-bugten startter fra den lille ø Procida - hvortil det er nemt at komme med færge fra fastlandet. Napoli bugten Lej sejlbåd i Napoli Bugten og tag familien med på sejlerferie En sejlerferie i Napoli Bugten fokuserer typisk på Amalfi-kysten og de dejlige øer i den maleriske napolitanske bugt - heriblandt

Læs mere

Dansk Vestindien, ø-hop i Danmarks fortid

Dansk Vestindien, ø-hop i Danmarks fortid Dansk Vestindien, ø-hop i Danmarks fortid Skal ferien byde på action, wellness, historie, natur, kultur eller ren afslapning på langs? Hvorfor ikke det hele på en ferie til de Dansk Vestindiske øer, St.

Læs mere

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne

Mallorca. Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Mallorca Lej sejlbåd og sejlerferie ved Mallorca og Balearerne Balearerne er placeret på en sådan måde at de danner en middelhavsfront der gør at de lokale vinde er overordentlige gunstige for sejlads

Læs mere

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Sunset Beach Residence: Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i

Læs mere

Koh Chang. Sailboat Holidays in Koh Chang

Koh Chang. Sailboat Holidays in Koh Chang Koh Chang Sailboat Holidays in Koh Chang With so many primitive and pristine tropical islands to choose from - sailing in the Koh Chang archipelago is a step back in time. In spite of Koh Chang's size

Læs mere