Referat fra SMCK`s generalforsamling.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra SMCK`s generalforsamling."

Transkript

1 Referat fra SMCK`s generalforsamling. Der var indkaldt til generalforsamling på Egegården den 28 Marts kl i den store Hestestald, der var rigtigt mange der var mødt op til generalforsamlingen på denne solbeskinnet forårsdag, 35 personer hvoraf der ca. var syv der havde deres Motorcykler med trods de lave temperaturer. Det er da rigtigt flot. Der blev serveret kaffe og kage og en øl eller vand. Nyhedsbrev nr Jørgen (tykke Bertha) blev valgt til ordstyre. 02. Torben Weck blev valgt til referent. 03. Formandens (Jan) skriftlige beretning blev vedtaget. 04. Kasseren er en glad mand med 550kr. på kistebunden 05. Der var ingen indkommende forslag så det udgår 06. Års kontingent blev enstemmigt vedtaget som omtalt i nyhedsbrev nr Formanden (Jan) og bestyrelses medlem (Frank) blev genvalgt. som suppleanter blev igen valgt Benny (bomstærk) og (PC) Kim. 08. Eventuelt. Frank som modtog årets Rasserpris ( En Kniv med logo) sidste år, tildelte denne til Kim i år for hans store indsats for at få vores Hjemmeside til at fungere igen. Tilykke med det. Der blev snakket om turen til Østrig i Kristi himmelfarts ferien, der er stadig mulighed for at melde sig til, snak Evt. med Jørgen tykke Bertha medlem nr. 77. Bestyrelsen takker for god ro og orden.

2 Betaling af kontingent for året På generalforsamlingen blev det vedtaget af årets kontingent er 100 kr. og dette beløb SKAL jfr. Vedtægterne være betalt inden den 1. maj 2004, hvis man forsat ønsker at være medlem af klubben. Hvis betaling ikke er foretaget inden denne dato vil du blive slettet af medlemslisten. Ønsker du på et senere tidspunkt igen at være medlem skal du betale ekstra 50 kr. samt årets kontingent før du igen kommer på medlemslisten. Ved indbetaling senere end 1. maj skal der betales 150 kr. Kontingentet kan betales på følgende måder: 1) 100 kr. betales til en fra bestyrelsen på de faste køreture, 2) 100 kr. sendes eller lægges i min postkasse på adressen Svend Poulsens Vej 144 i Espergærde 3) 100 kr. indbetales på følgende bankkonto i Nordea. Reg nr kontonr med dit medlemsnummer som reference. Kasserer Ole Trier Nielsen Hjemmeside. Kim er nu blevet færdig med vores hjemmeside og den er blevet utroligt flot og adressen på hjemmeside er: www. esp-senior-smck. dk. I har nu muligheden for selv at hente nyhedsbrevet og fotos her vil så være i farver. Da klubbens udgifter til porto er en pæn udgift opfordre bestyrelsen til at man selv henter nyhedsbrevet på hjemmesiden. Jan vil gerne have besked hvis du selv fremover vil hente nyhedsbrevet og han vil sørge for at du bliver afmeldt som modtager af brevet via Posten. Frankies Mc Kennel. Endnu en vinter er gået, Pegasoen har igen været opstaldet ovre hos Frankie, og det har bare været så hyggeligt. Hver tirsdag i vinterens løb har der været komsammen for os, som har været så heldige at få plads til vore motorcykler. Der er blevet skruet, pudset og repareret på motorcyklerne. Derudover er der blevet drukket spandevis af kaffe samt nogle enkelte pilsnere. Og så er der blevet givet utallige gode og enkelte mindre gode råd, og det siger næsten sig selv at når så mange kloge mænd er samlet på et sted så sker der ting og sager, det kan vel nærmest betegnes som Frankies Vidensbank. Pegasoen skulle have skiftet olie og oliefilter. Samt bremseklodser og bremse væske. Derudover ville jeg gerne have et nyt bagdæk på, det viste sig at andre var kommet på samme tanke. Søren Højtryk ( Menig 52) begyndte at undersøge priser hos div. forhandlere, og fordi vi var så mange som bestilte på samme tid, kunne vi opnå en rabat på 30% hos Græsted MC.

3 Akkumulatoren var lidt flad, de andre kloge i forsamlingen fortalte mig at jeg bare skulle sætte en lille pære til batteriet for at få det afladet totalt, inden jeg koblede laderen til, det gjorde jeg. Og så var det absolut umuligt at få strøm på den igen Ny Akkumulator. Pegasoen har også haft lidt karburator problemer, det er derfor en fordel at være en lille del af Frankies Vidensbank, med mulighed for at trække på den enorme viden der er hos Frankie (om tirsdagen). Jørgen mener helt bestemt at problemet vil kunne løses med nogle større dysser, så det skal da prøves her i løbet af foråret. Kardan Jean har ligesom jeg haft problemer med karbureringen, det mener Jørgen helt bestemt kan klares med nogle andre dysser. Det bliver spændende og se om Düsse- Jürgen har ret. Formand Jan s gamle Guzzie, var gået hen og blevet lidt stivbenet, støddæmperne foran ville ikke længere bevæge sig, det nyttede ikke at give Glucosamin, et vidundermiddel som hjælper alle os andre med stive lemmer, om som for øvrigt også blev drøftet den vinter. Men Guzzien måtte have nogle nye pakninger så den igen kunne bevæges. Frankie selv har sat noget mere lys på sin Pølsevogn, han er kommet i besiddelse af nogle diode lamper som nu lyser kraftigt op omkring hans MC. Jeg har hørt at han nu blot mangler sådan en disco-kugle, så vil hans mobile diskotek være en realitet. Düsse-Jürgen gik også og rodede med sin BMW, men bare ikke om tirsdagen, da skulle han jo hjælpe os andre, han fik angiveligt lavet en særaftale, og kom således på nogle af de andre ugedage for at skifte sin navigator. Søde, alias Leo (John), fik vi ikke set så meget til i vinter, han har jo også en næsten ny motorcykel, som vidst kun skulle have skiftet olie, det gjorde han lidt sent på vintersæsonen syntes jeg. Han kom dog over nogle enkelte aftener og syntes også at han skulle bidrage med noget til Vidensbanken, men vi, os fast-liggere tillagde ikke hans ord den store betydning. Savage Ole har ikke sin cykel stående i garangen og han får sjældent beskidte fingre, men han vil gerne lære og se når de der har forstand fortæller og underholder. Ole synes også at temperaturen i garangen i år har været tilpas. (Frank har fået naturgas)

4 Der var også andre som i vinterens løb kiggede forbi og fik nogle gode råd med på vejen, PC-Kim kom næsten hver tirsdag og fortalte om hvorledes arbejdet med SMCK s hjemmeside forløb, han kunne også hjælpe lidt til med nogle af alle de reparationer vi skulle have udført. Tim kom forbi og fik hjælp med sine bremser. Smører-Tom kom forbi med sine nye plejlstænger og stempler, han havde sat en olieventil på sin Norton som desværre tabte en slange, så motoren brændte sammen. Alt i alt har det været en hyggelig vinter på Frankies MC-Camp tak for det. Mic Nyt fra sidste klubaften. Vi var i alt 22 medlemmer som mødte op, spiste Michael Bo`s hjemmebagte kage og drak noget kaffe. Keld havde inviteret Michael fra Statoil, som kom og fortalte os om olie primært til MC, men han fortalte også om benzin, diesel og om smøremidler til andre maskiner. Et par af de vigtigste ting han fortalte var: Man skifter minimum olie en gang om året på sin MC, det gøres når sæsonen afsluttes, man er bedst tjent med at benytte den olie som instruktionsbogen for din MC foreskriver. Forvent ikke at man på en Benzin tank kan få ordentlig rådgivning om specielle smører problemer, men Bl.a. Statoil har en hotline hvor man kan indhente den fornødne viden. Det var et godt indlæg på klubaftenen Tak Keld og Michael Så blev medlem no. 100 fundet, Claus Langgård, en af Smører-Tom s venner er blevet meldt ind som no. 100, han fik medlemskabet og en kalender gratis. Velkommen i klubben Claus. Skyggemaleren har fået ny MC, en 1300 Ccm. Yamaha. Han havde ikke haft den i mange dage førend han blev kørt ned af en bil, Søren fik blot nogle knubs, det samme fik hans nye MC, men ham som kørte ham ned, han stak af!!!! Skyggemaleren havde fullface-hjelm på, og det priser han sig lykkelig over, den er fuldstændig ødelagt. Kagemand til næste gang er Smily Husk at betale kontingent på 100 kr. inden d. 1. maj, derefter koster det 150 kr. Klubben er stadig i besiddelse af kalendere som sælges af kassereren for 50 kr. pr.stk

5 Bakkeåbningen Torsdag den 1. April. Så kom dagen som vi alle har glædet os til, dagen hvor vi offecielt kan sige at sæsonen starter så småt, hvis vejret tillader det, og det gjorde det i og for sig også denne Torsdag, med høj flot sol og den dejligste Blå himmel, man kan forlange mere, det var bare det at denne dag, stod der en Sibirisk vind ind fra Syd Øst med kuling. Så det var bidende koldt, det er en af de få gange jeg har fortrudt at jeg ikke havde taget en hue med i sidetasken. Poul Michael Bo og jeg stod ved Jorden drejer med min medbragte kaffe og prøvede at varme os med den, men det hjalp ikke meget. Poul mente vi skulle prøve med en af hans medbragte dåseøl, det gjorde kun ondt værre. I løbet af aften havde John, Bent og Benny (som led under sin lumbaggo), fået tiltusket sig en plads under Caffens overdækning hvor der stod en gasvarmer, vi andre fulgte hurtig trop, så var det lige pludseligt en anden snak at stå og se på alle de flotte motorcykler der passerede forbi i en og en halv time. Kl var jeg hjemme i varmen med en friskbrygget var kop kaffe, lad os håbe at det var den førse og sidste tur for i år med de lave temperturer, vi går jo trods alt mod varmere tider så lad håbe det var den sidste krampetrækning fra vinteren. Jan. Kommende ture: Søndag den 18. april åbningstur til Kullen. Afgang fra Statiol kl. 10. Jørgen og Benny står for denne tur. Søndag den 25. april tur til Brøck House i Hillerød, hvor de laver øl. Afgang fra Statiol kl. 10. Jørgen står for denne tur. Bestyrlsen opfordre medlemmer til at købe en turkalender og i denne kalender kan du se samtlige planlagte ture i sæsonen. Prisen er kun 50 kr.

6 Faste indslag: Husk at vi mødes hver Onsdag kl Og hver Søndag kl På Statoil tanken i Espergærde, med mindre andet er bestemt. Derfra kører vi ud i det blå. Husk vores klubaften, den første onsdag i hver måned kl På Egegården i Espergærde. Har du nyheder til vores klubblad, hilses de meget velkomne, bedst er det hvis indlægget bliver skrevet i Word og mailet til Jan Wiinberg afd10@mail.dk. Har du ikke en PC er, så aflever din historie alligevel, til en fra bestyrelsen så finder vi nok også ud af det. Bestyrelsen: Formand. Jan Wiinber Kløvermarken Espergærde Mobil I-Mail Afd10@mail.dk Næstformand. Michael Sejer Holmen Sv. Poulsensvej Espergærde Mobil I-Mail Holmen@os.dk Kasserer. Ole Trier Nielsen Sv. Poulsensvej Espergærde Mobil I-Mail Otn@post11.tele.dk Best. No. 1. Frank Lyby Jepsen Godthåbsvej Espergærde Mobil I-Mail Fjep@novonordisk.com Best. No. 2. John Petersen Sv. Poulsensvej Espergærde Mobil I-Mail Dkjoep@.coloplast.com Suppleant 1. Benny Skovlund Gerdavej Espergærde Mobil Suppleant 2. Kim Christiansen Koglevej 8 c 3060 Espergærde Mobil I-Mail K.j.c@mail.dk Der holdes åbne bestyrelsesmøder, kl den førstkommende tirsdag efter et klubmøde. På Strandhøj, Gylfesvej 17, bygning D Espergærde. Husk også lige at klubben er i besiddelse af en bærbar PC,er scanner, et digitalt kamera samt en 14 personers Wig-wam som lånes ud til medlemmer af klubben, kontakt Formand Jan eller Frank. Klubbens hjemmeside: www. esp-senior-smck.dk

Referat generalforsamling.

Referat generalforsamling. Referat generalforsamling. Søndag den 30-03 kl. 14.00 Nyhedsbrev nr. 02. 2008. Formanden bød velkommen og havde købt basser i anledning af generalforsamling nr. 10 altsår klubben har 10 års jubilæum. 25

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2011.

Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Nyt Fra Sidste Klubaften Nyhedsbrev nr. 04. 2011. Vi nåede op på at blive 23 SMCKére på denne dejlige onsdags klubaften. Bo Hansen havde bagt nogle pragtfulde chokoladeboller, som vi nød sammen med hans

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 07. 2008.

Nyhedsbrev nr. 07. 2008. En anderledes dag på Egegården søndag den 8. September. Nyhedsbrev nr. 07. 2008. Der var kaldt til fælles samling på Egegården, SMCK er en del af dette fællesskab, som består af 14 foreninger som bruger

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2011.

Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Onsdag d. 1. juni til søndag d. 4. juni Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Hartzentur er overstået og alt gik godt, vi kom alle sikkert frem og tilbage, uden skader og uheld. Vi havde også det bedste vejr man kunne

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 07. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011

Nyhedsbrev nr. 07. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011 Nyhedsbrev nr. 07. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 5.oktober 2011 Stort tillykke til Lone og Kim, som har valgt at slå pjalterne sammen, hvilket blandt andet indebærer, at Lone nu hver aften har mulighed

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2014. Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014

Nyhedsbrev nr. 02. 2014. Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014 Nyhedsbrev nr. 02. 2014. Sidste klubaften onsdag d.7. maj 2014 Nyt fra sidste klubaften, onsdag d.7.maj 2014 Vi nåede at blive hele 33 medlemmer af SMCK og så lige Jens, som denne lidt små våde onsdag

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2005.

Nyhedsbrev nr. 02. 2005. Referat fra SMCK`s generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 02. 2005. Der var indkaldt til den 8. sæsons Generalforsamling på Egegården Påske søndag, den 27 marts kl. 14.00 en dejlig solbeskinnet dag. Der var

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 01. 2011.

Nyhedsbrev nr. 01. 2011. Referat af S.M.C.K. Generalforsamling 2011. Nyhedsbrev nr. 01. 2011. 27. marts 2011 kl. 14.00 - Sæson 2011/12 Afholdt på Egegården, Egegårdsvej 3 B, 3060 Espergærde Tilstede: Bestyrelsen, samt et stort

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2003.

Nyhedsbrev nr. 02. 2003. Referat fra SMCK`s generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 02. 2003. Der var indkaldt til generalforsamling på Egegården den 30 Marts kl. 14.00. Der var lidt forvirring da bestyrelsen mødte op, det så ud til

Læs mere

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015 Nyhedsbrev nr. 04. 2015. Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015 Vi var 23 klubmedlemmer som denne onsdag havde valgt at møde op til klubaftenen, og det blev næsten lige så hyggeligt som det plejer at være.

Læs mere

Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003

Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003 Motor Cykel udstilling i Espergærde Centret 2003 Nyhedsbrev nr. 08. 2003. Vi var godt nok spændt på, hvor mange af SMCK`ere der ville dukke op til vores udstilling. Der skulle helst komme mere end 10 stk.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 05. 2015.

Nyhedsbrev nr. 05. 2015. Nyhedsbrev nr. 05. 2015. Sidste klubaften d. august 2015 Vi var i alt 27 medlemmer som mødte op denne dejlige onsdagssommeraften. Formanden havde ferie, så han var blevet hjemme med hende den rødhårede

Læs mere

Referat af generalforsamlingen Dagsorden: 4. Beretning ved kassereren. Kassereren syntes der er for mange penge i kassen, men er tilfreds.

Referat af generalforsamlingen Dagsorden: 4. Beretning ved kassereren. Kassereren syntes der er for mange penge i kassen, men er tilfreds. Nyhedsbrev nr. 01. 2013. Referat af generalforsamlingen 2013-03-31 Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer. Jørgen er valgt, igen. 2. Valg af referent. X formanden, valgt igen. 3. Beretning ved formanden. (sendes

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2013.

Nyhedsbrev nr. 02. 2013. Nyhedsbrev nr. 02. 2013. Sidste klubaften onsdag d. 1. maj 2013 Selvom både Formanden og kassereren havde meld afbud, så nåede vi alligevel op på at blive 32 medlemmer som kom og hyggede os i hinandens

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2015.

Nyhedsbrev nr. 03. 2015. Nyhedsbrev nr. 03. 2015. Tour Kalender Eremitageslottet onsdag den 10. juni 18.30 fra Statoil v. Jan Snerle Julemærkehjemmet 27 juni fra Statoil 9.45 Biker meal i Lynæs d. 2. juli Kulhusene 9. august Egegårdstræf

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2007.

Nyhedsbrev nr. 02. 2007. Referat af ordinær generalforsamling i S.M.C.K. Nyhedsbrev nr. 02. 2007. Formanden bød velkommen og takkede for det store fremmøde. 1. Valg af ordstyrer. Jørgen blev af formanden foreslået som ordstyrer

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

29. august 2013 - Sensommertur til Polen.

29. august 2013 - Sensommertur til Polen. Nyhedsbrev nr. 05. 2013. Nyt fra sidste klubaften d. 7. august 2013 Formanden var på ferie, så jeg fik som næstformand lov til at styre og ringe mødet ind, og det gjorde jeg næsten til tiden. Der var i

Læs mere

Nyt fra sidste klubaften 7. september. På denne dejlige varme sensommeraften havde 34 medlemmer fundet vejen til Egegården.

Nyt fra sidste klubaften 7. september. På denne dejlige varme sensommeraften havde 34 medlemmer fundet vejen til Egegården. Nyhedsbrev nr. 05. 2016. Nyt fra sidste klubaften 7. september På denne dejlige varme sensommeraften havde 34 medlemmer fundet vejen til Egegården. Der var som sædvanlig en livlig snak om alt fra teknik

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 01. 2007.

Nyhedsbrev nr. 01. 2007. Generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 01. 2007. I henhold til vedtægternes 2, indkaldes hermed til generalforsamling i S.M.C.K. Søndag den 25-03 kl. 14.00 i vores klublokaler på Egegården, Egegårdsvej 3B.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 01. 2009. Generalforsamling. Dagsorden:

Nyhedsbrev nr. 01. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: Generalforsamling. Nyhedsbrev nr. 01. 2009. I henhold til vedtægternes 2, indkaldes hermed til generalforsamling i S.M.C.K. Søndag den 29-03 kl. 14.00 i vores klublokaler på Egegården, Egegårdsvej 3B.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Nyhedsbrev. Nr. 2/2010. Fra

Nyhedsbrev. Nr. 2/2010. Fra Nyhedsbrev Nr. 2/2010 Fra Efter en lang og streng vinter ser det nu ud til, at foråret endelig er kommet. Dem der har et veterankøretøj er begyndt, at finde dem frem fra garagen. Skærtorsdag fik vi åbnet

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

16. april. Åbningstur SMCK - der køres i det Nordsjællandske, varighed 4 5 timer.

16. april. Åbningstur SMCK - der køres i det Nordsjællandske, varighed 4 5 timer. Nyhedsbrev nr. 01. 2016. Tour Kalender. 16. april. Åbningstur SMCK - der køres i det Nordsjællandske, varighed 4 5 timer. 4. maj. Pileborg invitere til åbent hus i anledning af sin 60 års fødselsdag. 5.

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 08. 2005.

Nyhedsbrev nr. 08. 2005. Klubaften 05-10-05. På sidste klubaften var der mødt 33 klubmedlemmer op, det var da ganske flot, det var formanden der gav bagerens bedste bagværk. Nyhedsbrev nr. 08. 2005. Vi havde besøg af fire nye

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2010.

Nyhedsbrev nr. 04. 2010. Åbent hus hos MCC. Nyhedsbrev nr. 04. 2010. Lørdag den 12. juni var vi inviteret til åbent hus hos vores venner fra MCC Nordsjælland. Vi var 10 stykker fra klubben som aflagde dem besøg. SMCK havde købet

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 07. 2005.

Nyhedsbrev nr. 07. 2005. Rundt om den Botniske bugt 20. 28. august. Deltagere: Lene Lasson (min datter) på Yamaha XJ 600 Poul på BMW R 1100 RT Nyhedsbrev nr. 07. 2005. Tidsrum: 20. 28. august 2005 Overnatninger: På vandrerhjem

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 04. 2013. Nyt fra sidste klubaften. 3. juni

Nyhedsbrev nr. 04. 2013. Nyt fra sidste klubaften. 3. juni Nyhedsbrev nr. 04. 2013. Nyt fra sidste klubaften. 3. juni Der mødte 30 medlemmer op, og vi sad og hyggede os gevaldig, drak kaffe og spiste Snerlernes snegle i hele to varianter, indtil Formanden kl.

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Lønholt dag lørdag d. 28. august. Nyhedsbrev nr. 07. 2004. Jeg var spændt, edder spændt på at se hvor mange SMCK ere der ville deltage i det årlige Lønholt marked. Derfor blev Pegasoen startet op i god

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 05. 2008.

Nyhedsbrev nr. 05. 2008. Søndagstur til Tystrup- Bavelse søerne Nyhedsbrev nr. 05. 2008. Vi var fem BMW er, der mødtes på Statoil søndag den 15. juni kl. 10, tre K-modeller og to R-modeller. Tolderen (Poul Jensen) havde inviteret

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2011.

Nyhedsbrev nr. 02. 2011. Åbningsturen 2011 Nyhedsbrev nr. 02. 2011. Så har han sgu gjort det igen ham Kjeld Thor. Arrangeret en pragtfuld åbningstur for SMCK. I år havde han allieret sig med Sheriffen fra Græsted og nogle af hans

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 07. 2003.

Nyhedsbrev nr. 07. 2003. Lønholtdag d. 23. august 2003 Nyhedsbrev nr. 07. 2003. Jeg var spændt som bare fanden, hvor mange ville nu møde op. På jobbet havde de spurgt hvor mange SMCKére der ville komme, stor i slaget havde jeg

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion: www.kaj.flindt@hotmail.dk Nyhedsbrev januar 2011 Udsendt den 30/12 2010 Klubmøder Mød op på Sydgården til hyggelig samvær uden cykel, vi skal fastlægge

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Efterårsudsendelse 2015

Efterårsudsendelse 2015 Efterårsudsendelse 2015 Indhold 1. Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes lørdag d. 30. januar 2016 i Den Grimme Ælling, Hans Jensens Stræde 1, Odense BEMÆRK at mødet er i januar

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr MC Udstilling i EC lørdag den 25 april. Nyhedsbrev nr. 03. 2009. Fredag inden MC udstillingen i Espergærde center tænkte jeg, hvor mange har tænkt sig at møde op til dette arrangement for at repensenterer

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Privatisering af vores veje

Privatisering af vores veje ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 3 oktober 2011 14. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Struer jernbaneklub. Oktober 2005

Struer jernbaneklub. Oktober 2005 Struer jernbaneklub Oktober 2005 Så er Ag 68 kommet ud af remisen efter den har fået lavet rust i vognkassen og på taget samt blevet malet op og har fået DSB litrering med nummer 50 86 17-44 0 50-0. Bestyrelsen:

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 14/ 2018 Nyt fra

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Mellerup Havkajak August Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Siden sidst. Åbent hus

Mellerup Havkajak August Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Siden sidst. Åbent hus Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Jeg har ikke været så flittig til, at lave nyhedsbreve i år, så der er helt sikkert sket meget siden sidst Det har jeg skrevet en gang, i et nyhedsbrev, men nu skriver jeg det

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere