Kirkefrokost og menighedsmøde Sogneaften med Jeppe Søe Sangaften med Erling Lindgren

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirkefrokost og menighedsmøde Sogneaften med Jeppe Søe Sangaften med Erling Lindgren"

Transkript

1 September oktober november 2017 Kirkefrokost og menighedsmøde Sogneaften med Jeppe Søe Sangaften med Erling Lindgren

2 Side 2 Vejviser Betty Grønne Ahrenfeldt, provst Bilstrupparken 3, 7800 Skive Tlf / bgah@km.dk Træffes efter aftale. Mandag fri. Birgitte Refshauge Kjær, sognepræst, kbf Egeris Sognehus, Kirke Allé 111A, 7800 Skive. Tlf /bkrk@km.dk Træffes efter aftale. Mandag fri. Anita Engberg sognepræst Flyndersøvej 17A, 7800 Skive ael@km.dk Tlf Mandag fri. Heidi Reigstad Rasmussen, kirke og kulturmedarbejder (webmaster) Egeris Sognehus, Kirke Allé 111B, 7800 Skive. Tlf sognehuset@egeriskirke.dk Kristian Bundgaard, kirketjener Møllevej 6, Trevad, 7800 Skive Kirkens tlf Privat tlf Mona Bruun-Sørensen, kirketjener Privat tlf Tove Kjær, organist, Tlf kjaer.tove@gmail.com Palle Frederiksen, kirkesanger Privat tlf Kirketaxa. Bestilling på eller Kan efter eget valg bestilles til 2 gudstjenester pr. måned. Der er menighedsrådsmøde den sidste tirsdag i hver måned. Undt. juli og dec. Kl i Egeris Sognehus. Kirkekontoret, Reberbanen 19, Skive. Tlf Mandag - onsdag samt fredag Torsdag skive.sogn@km.dk Kirkegårdskontoret, kirkegårdsleder Jens Holger Borgbjerg Reberbanen 19, Skive. Tlf Mandag - fredag 9-13 og torsdag tillige Menighedsrådets formand Kirsten Yde Ahornvænget 102, Skive. Tlf yde@fiberpost.dk Menighedsrådets kasserer Niels Ole Jørgensen Pilevænget 3, 7800 Skive Tlf Kirkebladets redaktion Else Marie Kirk, Estrid Læssøe Nielsen, Heidi R. Rasmussen Kirkens Telefon: Mail egeriskirke@gmail.com Kirkens hjemmeside Sognets Dagligstue Brårupvej 126, 7800 Skive Tlf Deadline for næste kirkeblad er tirsdag den 1/11 Forsidebilledet: Motiv fra byggeriet af Egeris Ny Kirke. Foto: Heidi R. Rasmussen

3 geriskirke.dk Side 3 Tanker om tro Mød Steen på seks år. Han er klatret højt op i et træ for at blive usynlig for sin mor. Hun har nemlig god grund til at være sur på ham, og han ved det. Han og hans bedste ven, stoftigeren Stoffer, har beskadiget mors og fars bil og pådraget sig den uoverkommelige gæld af mindst 7,50kr (!), eller hvad en ny bil nu koster. Steen ser ingen anden udvej end at stikke af. Først ind i skoven og så op i et træ, da de hører noget komme bragende igennem buskadset. En bjørn, måske? Værre: Det er mor! Der sidder de nu, fundet af mor og uden yderligere flugtveje. Afsløret og fuldkommen synlige selv oppe i træet. Og så sker det uventede: mor er slet ikke optaget af Steens forbrydelse, skyld og gæld. Hun er optaget af, om han er kommet noget til. Hun er optaget af hans liv og velbefindende. Hun er først og fremmest glad for at finde ham i god behold. Kom bare ned, siger hun, og rækker hænderne frem - underforstået: Spring ud. Jeg skal nok gribe dig! Men inden han tør tage springet, er der lige én ting, Steen må have vished for: Sig først at du elsker mig! - Sig først, at du elsker mig!. Når bare jeg ved det, så tør jeg tro, at du ikke bare holder hænderne fremme på skrømt, men virkelig griber mig. - Sig først, at du elsker mig!. Når bare jeg ved det, så tør jeg tro, at der er andet og mere, der binder os sammen, end at være perfekt. Så tør jeg komme til dig, som jeg er. Så kan jeg holde ud at vide, at jeg har fejlet. - Sig først, at du elsker mig!. Når bare jeg ved det, så tør jeg tro, at jeg ikke har ødelagt alt imellem os, og at livet bliver godt igen. Der er næsten ikke den frygt, vi ikke kan overvinde i forhold til livet og døden og hinanden, når bare vi ved, at vi er elsket. Når vi tænker efter, er der ufatteligt meget af vores liv, der er styret af angsten for ikke at være elsket, eller for at vi mister kærligheden, hvis vi gør noget forkert. Det kan gøre os bange, både for at leve og for at dø. Det er ikke os alle, der er lige så heldige som Steen at have en mor, der kan sige det til os. Det er ikke os alle, der midt i vores skam og skyld har modet til at insistere på at få vores velsignelse. Men hører du det ikke andre steder, så hør det her: Du er elsket. Og går du og gemmer dig for verden og gør alt, hvad du kan for at skjule din skam og din skyld, så vær ikke bange for at være synlig som skyldig for Gud. Din skyld ér tilgivet, og han er med dig alle dage. Ja, Han vil gå til verdens ende, lade sig hejse højt op på et kors, og stige dybt ned i dødens rige for at kalde os ud af de høje træer, vi er klatret op i, i vores liv, og op af de dybeste grave. Jeg siger dig: Du er elsket. Sig det endelig videre. (Historien om Steen og Stoffer kan ses og læses i sin fulde længde i Steen og Stoffer 6 - En tiger for meget af Bill Watterson) Anita Engberg

4 Side 4 Nyt fra menighedsrådet En ny hverdag omkring de kirkelige aktiviteter i Egeris sogn har indfundet sig! Det skyldes vores dygtige personale og at I, som benytter sognets kirkelige handlinger og aktiviteter, har taget så godt imod de muligheder, der er omkring det kirkelige liv i byggeperioden indtil maj Personalet har taget det som en udfordring, at de skal flytte aktiviteter og "ting og sager", mellem Sognehuset og foreningsbygningen med kirkesalen til højre for byggepladsen. Altid mødes vi med et venligt smil af ALLE de ansatte! Vi hører fra mange af jer, at I synes det er et fint sted at holde gudstjeneste i Kirkesalen. Der er allerede foretaget en del begravelser og bisættelser fra Kirkesalen. Det er selvfølgelig stadig muligt at vælge en "rigtig kirke" til handlingerne. En stor tak skal lyde til de frivillige, som hjælper ved gudstjenesterne ved at dele salmebøger ud, læser ind- og udgangsbøn og deler brød ud ved nadveren. Menighedsrådet og de ansatte har været på studietur, hvor vejen gik forbi Gullestrup og Dybkær kirker. Vi fik en rundvisning og hørte om deres byggeproces. Det egentlige formål var at prøvesidde deres kirkebænke. Vi synes,man sidder bedst i kirkebænkene i Dybkær. Den 26. august havde Egeris menighedsråd og personale VISIONSDAG. I skrivende stund er dagen selvsagt ikke afholdt, men det vender vi tilbage til i det næste nummer af kirkebladet. Menighedsrådsformand Kirsten Yde Anderledes gudstjenester - anderledes kirke Vi inviterer indenfor i kirkerummene til anderledes gudstjenester anderledes kirke hver måned: Musikgudstjenester sidste onsdag om måneden kl Musik og ord til eftertanke Stilletid i Rønbjerg tredje onsdag i okt. og nov. kl Meditativ tid til ro og fordybelse Natkirke i Egeris og Estvad på skift første fredag om måneden kl Åbent hus med dæmpet lys, stille musik og uden en fast dagsorden. Kom og gå, som du vil i aftenens løb. Kl er der nadverandagt for dem, der har lyst til at deltage. Der er en præst til stede og til rådighed for samtale hele aftenen. Der er natkirke ca. 10 gange om året på skift i Estvad kirke og kirkesalen i Egeris.

5 Høstgudstjeneste, kirkefrokost og menighedsmøde Søndag den 3. september Høstgudstjeneste kl ved Birgitte Kjær Kirkefrokost ca. kl i Sognehuset Menighedsmøde ca. kl Menighedsrådet vil fortælle om året der er gået, om økonomien og om renoveringen af kirken. Alle inviteres til at deltage i den del, man har tid og lyst til. Frokosten koster 25 kr. Der er ingen tilmelding Egeris menighedsråd De 3 fløjter spiller klassiske perler Side 5 Tirsdag den 19. september kl Egeris kirkesal danner tirsdag aften rammen om en koncert, der præsenterer Steve Dobrogosz inspirerende fortolkninger af nogle af den klassiske musiks mest elskede temaer. Arrangementerne er eksklusivt arrangeret direkte til den succesfulde fløjtetrio De 3 Fløjter med Birgit Sofia Kjær på alt- tværfløjte, Birgitte Farsø Moos på den sjældne og imponerende bas-tværfløjte og Susanne Klausen på tværfløjte og piccolo. Trioens særkende er netop kombinationen af de forskellige tværfløjtetyper, der tilsammen åbner for et nærværende og sanseligt rum. De dybe fløjlsbløde toner fra basfløjten blander sig med den varme klang fra altfløjten og øverst fletter den lyse fløjte sine sprøde triller ind i musikken. Koncertprogrammets klassiske perler består af arrangementer af Griegs Peer Gynt suite, J.S Bach h-mol suite, Beethoven suite, Mozarts Tryllefløjten, og den meget smukke og stemningsfulde Pigen med Hørhåret af Debussy. Med de forskellige fløjtetyper i sving har De 3 fløjters hus-arrangør Steve Dobrogosz skabt nogle eventyrlige arrangementer, der sætter de kendte klassikere i et nyt legende lys. De 3 Fløjter gør meget ud af at præsentere værkerne i en levende, humoristisk og hjertelig atmosfære ofte med lidt skæve, sjove, smukke eller underfundige historier om komponisterne. For os er det afgørende, at præsentere den klassiske musik på en nærværende og levende måde, vi brænder for at nå ud til et så bredt publikum som muligt. At give publikum et åndehul med en stemningsfud koncert er en del af vores opgave slutter De 3 Fløjter Der er fri entré til koncerten, og alle er meget velkomne!

6 Side 6 PREP Kommunikationskursus for par PREP er et forebyggende og relationsudviklende kursus. Der er hverken tale om gruppearbejde eller traditionel parterapi. På PREP-kurset arbejder man kun med sin partner og behøver ikke indvie andre i ens private forhold. PREP-kurserne er uafhængige af religion og politik og udbydes i mange lande. PREP er for par i alle aldre Foto: og Poul livsfaser, Hansen der ønsker at arbejde med deres parforhold. Som nyetableret par kan man få inspiration til at skabe gode kommunikationsvaner. Par, der har levet sammen i længere tid, kan få hjælp til at bryde dårlige mønstre eller få inspiration til at udvikle det gode i deres forhold. Læs mere på kirkernes hjemmesider Sted Skive Sognegaard, Reberbanen 19, 7800 Skive. Tid Lørdag d. 23. september kl og lørdag d. 14. oktober kl Pris 800 kr. pr. par, inkl. forplejning begge dage. Spørgsmål og tilmelding til Ole Dahl, mobil: mail: ole.dahl.skive@gmail.com Arrangeres af Skive, Resen og Egeris sogne Pas på parforholdet, mens I stadig elsker hinanden. 7. D, Brårup Skole Mattias Stølen Due, leder af Center for Familieudvikling Foto: Poul Hansen

7 Side 7 Babysalmesang Kreative aftener Onsdag den 30. august kl begynder et nyt hold babysalmesang i Egeris Kirke. Babysalmesang er for babyer i alderen 0-12 mdr. Vi synger salmer og sange, danser og laver nogle helt enkle mor/barn-sanglege. Det er gratis at deltage og er ca. 12 gange. Tilmelding og spørgsmål til kirke og kulturmedarbejder Heidi R. Rasmussen I sommeren 2018 bliver der igen afholdt kirkemarked ved Egeris Kirke. Det arrangeres af Egeris sogn og Danmission. Til kreativ aften vil vi lave gevinster, som kan sælges eller bruges til kirkemarkedet, samtidig med at vi hygger os sammen og drikker en kop kaffe. Vi har hyret nogle kreative mennesker, som vil give os ideer og sætte os i gang med fremstilling af gevinster. Alle som har lyst til at være med i et hyggeligt fællesskab er velkomne. Vi mødes mandag den 25. september og mandag den 6. november. Tidspunktet for begge aftner er kl i Sognehuset. Tilmelding er ikke nødvendig men kan gives til Kirke- og kulturmedarbejderen. Mændenes Mødested - for alle mænd 65+ Vi mødes i Egeris Sognehus hver anden tirsdag i ulige uger kl /9 Gåtur på Mosestien ved Stubbergård Sø. Vi mødes i Sognehuset. 26/9 Spil gåtur hygge 10/10 Fortælling om en dansk ingeniør som tog til Rusland for 100 år siden 24/10 Spil gåtur hygge 7/11 Vi besøger modeljernbaneklubben Drejeskiven. Vi mødes i sognehuset. 21/11 Spil gåtur - hygge 5/12 Julefrokost og pakkeleg kl Der serveres kaffe/te og rundstykker pris 20 kr.

8 Side 8 Højskoleformiddage Fredag den 1. september kl Kvinder, mænd og slaver i Pompeji eller noget om et moderne menneskesyn v. Birgitte Kjær Fredag den 6. oktober Udflugt: Se herunder. Fredag den 3. november kl En slægtsforskningsrejse på sporet af en dansk ingeniør i begyndelsen af tallet. v. Heidi R. Rasmusen Kaffe og rundstykker til september og november-højskolen koster 20,- Højskoleudflugt Fredag den 6. oktober tager vi på udflugt til Museet for religiøs kunst og ser deres aktuelle udstilling: Billedstorm. Vi mødes kl (bemærk tidspunktet) i Egeris Sognehus, hvor vi får et lille oplæg og spiser en let frokost. Ca kører vi i bus til Lemvig. Forventet hjemkomst ca Pris for turen: 200,- som betales til kirke og kulturmedarbejder Heidi R. Rasmussen fra 2/9 og SENEST tirsdag den 26. september. (Tlf ) Der er begrænset antal pladser. Sogneaften med Jeppe Søe Torsdag den 21. september kl Teknik og eksperter har overtaget magten fra folkelivet. Ord fra avisforsider og TV ets eksperter bliver vores egne og pludselig har vi glemt os selv. Vi er blevet selvvalgte, døde dørmåtter, som byder livet velkommen, men lader verden træde på os på vej ind. Vores videnssamfund er en gave, men kun hvis vi ved, hvad der er viden, og hvad der er skrot. Hvis vi ikke lærer at skelne, bliver vor egen sikre viden til en trussel i tiden. Journalist Jeppe Søe forsøger at vække en Adam i os alle - det oprindelige menneske, der både havde jordforbindelse, livsforståelse og hjertekontakt. Foredraget virker som genoplivning med mund til mund metoden.

9 Side 9 Oversigtskalender September Højskoleformiddag 3. Ca Kirkefrokost og Menighedsmøde Syng-sammen aften Mændenes Mødested Sang og Seniorliv (Ældremøde) Koncert med De tre fløjter Sogneaften med Jeppe Søe Kreativ aften Mændenes Mødested Musikgudstjeneste Ulvetime Oktober Højskoleudflugt til Lemvig (Husk tilmelding) Mændenes Mødested Sang og Seniorliv (Ældremøde) Syng-sammen-aften Mændenes Mødested Musikgudstjeneste Sangaften med Erling Lindgren Ulvetime November Højskoleformiddag Natkirke Alle Helgen Gudstjeneste Kreativ aften Mændenes Mødested Sang og Seniorliv (Ældremøde) Mændenes Mødested Adventskoret øver Musikgudstjeneste Ulvetime

10 Side 10 Sang og seniorliv Tirsdag den 12. september Vi tager med Far og søn på cykel i Indisk Himalaya. Poul Grønne fra Viborg vil fortælle om turen. Tirsdag den 10. oktober Efter kaffen handler det om Luther og os. Luthers liv og betydning som fortælling og quiz ved Betty Ahrenfeldt Tirsdag den 14. november Peter Thomsen fra Hinnerup kommer efter kaffen med en musikalsk fortælling A tow hende mæ æ mellemste inwalidepension. Alle dage er Sangaften med Erling Lindgren Onsdag den 25. oktober kl i Egeris kirkesal Tradition og fornyelse i Højskolesangbogen Der er grøde i sang- og salmeskrivningen for tiden, og inden for de sidste år er der dukket en imponerende samling af nye sange og salmer op. Sammen med de gode gamle udgør de en imponerende sangskat, som vi her i landet kan være stolte af og heldigvis er rigtig mange af disse repræsenteret i Højskolesangbogen. Vi vil tage på en rundtur i denne fantastiske bog, snuse til både nyt og gammelt, give tekster og melodier et par ord med på vejen og så vil vi naturligvis synge sangene! Og der vil nok også dukke et par sange op, som jeg selv har haft udfordringen og fornøjelsen at forsyne med melodi. Erling Lindgren (1951) er uddannet fra Musikvidenskabeligt Institut, Århus Universitet, samt fra Det Jyske Musikkonservatorium i Fra 1991 til 2016 var han organist ved Lemvig kirke. Derudover har han haft stor undervisningsvirksomhed. I november 2016 gik Erling Lindgren på pension, men han er stadig aktiv som orgelsolist, jazzpianist, korinstruktør, gæstelærer og foredragsholder; endvidere som komponist, især af folkelige og kirkelige sange. Han er repræsenteret med 12 melodier i den nye Højskolesangbog og er ligeledes rigt repræsenteret i en lang række nyere salmesamlinger. Derudover flere bestillingsværker, især inden for kirkemusikken.

11 Side 11 VOK - Viden Om Kristendom Reformationen - en duel på ord i Skive sognegård Torsdag 9. november kl. 19:30 VOK Viden Om Kristendom Vi har hørt, der skete store ting på reformationstiden hverken Danmark eller Europa eller kirken var det samme bagefter. Men hvad var det dog, der skete? Ja, hvorfor ikke spørge dem, der oplevede det selv? VOK har derfor inviteret en katolsk biskop af den gamle skole, Jens Andersen Beldenak (ukendt fødeår) en reform-katolik, Poul Helgesen (født ca. 1485) de to lutherske rebeller, Hans Tausen (født 1494) og Peder Palladius (født 1503) en ordstyrer (født 1985) Ordstyreren får sin sag for, thi duellen mellem de fire kamphaner kan kun blive hård. For dem alle var det en hjertesag, hvad reformationen gjorde ved kirken og menneskene men enige var de ikke. Kom og hør! Sangglade mennesker søges til.. ADVENTSKOR Til årets adventskoncert i Egeris kirkesal kan du selv få mulighed for at deltage. Organist Tove Kjær samler en gruppe damer og herrer til årets Adventskor. Vi øver fire eftermiddage og har generalprøve lige før koncerten onsdag den 6. december kl Udover Adventskoret medvirker også Egeris Kirkekor. Vi øver i Egeris kirkesal i KFUM&K huset, Kirke Allé 115. Øvegangene er: Torsdag den kl Tirsdag den kl Onsdag den kl Tirsdag den kl Et enkelt afbud kan der godt blive plads til, men da det er et meget kort forløb er det vigtigt at kunne komme til tre ud af de fire prøver. Der er ingen krav om hverken nodelæsning, stemmetype eller korerfaring. Du skal blot have lyst til at slå ørene ud og synge korsang. Tilmelding er ikke nødvendig, men jeg hører gerne fra interesserede på mail: kjaer.tove@gmail.com eller mobil:

12 Side 12 Ulvetime Efterårets ulvetimer er følgende torsdage kl : 28/9, 26/10, 30/11. Ulvetime er familiehygge og fællesspisning for alle med børn. Bedsteforældre er også velkomne med deres børnebørn. Vi mødes kl i Egeris Kirkesal og siger farvel og tak senest kl Tilmelding til Kirke og kulturmedarbejder Heidi Rasmussen på sognehuset@egeriskirke.dk på Facebook eller SMS senest mandagen før. ( ) Pris for spisning: Voksne 25,- børn er gratis. Se vores opslag på Facebook og hjemmesiden. Her er Jack, og her er Hans Jørn Østerby, og de er ikke kedelige. Kom og mød dem til ulvetime-aften i Kirkesalen torsdag d. 28. september kl Ulvetimen arrangeres i samarbejde med Skive KFUM og KFUK. Kunstudstilling i Sognehuset Sognehuset vil i efteråret være ramme om en lille udstilling af malerier og collager af Ingrid Houen, som er lokal kunstner fra Egeris. Udstillingen hedder The Golden Bough den gyldne gren og handler om myter og ritualer vedrørende korn og frugtbarhedskult. Titlen The Golden Bough er en reference til bogen af samme navn skrevet af J.G. Frazer. En god høst har altid været et spørgsmål om velstand eller nød liv eller død. Den eksistentielle livscyklus, menneskets grundvilkår (forandring, udvikling, afvikling) er inspiration til værkerne. Sognehuset er åbent til hverdag i dagtimerne.

13 Side 13 BUSK - Børn Unge Sogn Kirke Familiegudstjeneste søndag d. 29. oktober kl Egeris FDF medvirker, og alle er velkomne til en festlig gudstjeneste i reformationens tegn. Alle Helgen - vi bærer sorgen - sammen! Søndag den 5. november kl På Alle Helgens søndag d. 5. november kl vil vi bænke os i kirkesalen. De, der har mistet nogen i sognet siden sidste Alle Helgen, inviteres særligt. Deres døde nævnes med navn, men alle er velkomne til en stille og varm stund, hvor vi bærer med på hinandens sorg og savn. Det er sognets eneste gudstjeneste denne dag, da der er bispevisitats i Estvad om formiddagen. Luthers Käthe - et skuespil om reformationen Torsdag den 23. november kl i Resen Kirke Dette er historien om en kvinde, der som ganske ung nonne modigt begiver sig ud i en ukendt verden og vokser med de krav, hun møder som Luthers hustru, som moder og ikke mindst som den, der styrer hus og en husholdning, der giver økonomiske udfordringer. Katharina von Bora er ikke nogen hvem som helst, men en smuk, begavet kvinde, der med opfindsomhed og styrke står for det Lutherske hus. At se reformationen og Martin Luther gennem en kvindes øjne er det bærende i monologen, der også lader ane, hvilken vidtrækkende betydning reformationen fik tværs over landegrænser, over århundreder og ind i vores tid. Medvirkende: Skuespiller: Merete Arnstrøm Dramatiker: Simone Isabel Nørgaard Instruktør: Mogens Pedersen Arrangeret af menighedsrådene i Skive alle er hjerteligt velkomne. Der er gratis adgang.

14 Side 14 Det sker i Estvad-Rønbjerg Beboerne i Egeris sogn er også meget velkomne til at deltage i de aktiviteter, der foregår i Estvad-Rønbjerg. Nedenstående finder I en kort oversigt over mulighederne. Yderligere information og opdateringer kan findes på (søg på Estvad eller Rønbjerg) samt i Rønbjerg Xpressen, som kan hentes i sognehuset i Egeris, eller kontakt sognepræst Anita Engberg. Fortælleeftermiddag: Onsdag kl d. 04. okt og 22. nov Filmaften: Kl. 19 torsdag d. 28. sep og mandag d. 06. nov Prædikenværksted: Kl d. 14. sep, 21. sep, 05. okt, 12. okt, 27 okt, 03. nov, 17. nov, 24. nov og kl d. 01. dec Foredrag: Kirken på landet v/biskop Henrik Stubkjær. Rønbjerg Forsamlingshus onsdag d. 11. oktober kl Egeris Kirke i 2018 Byggeriet går planmæssigt. Her i august måned begynder vi at se, hvor stor og flot og smuk Egeris Kirke bliver. Rejsegildet er afholdt i august, og snart vil kirken få tag på, og vi kan begynde udtørringen af murværket. Egeris Kirke er på Facebook. Her vil der løbende blive informeret med billeder om kirkebyggeriet. Vi skal have en ny døbefont. Menighedsrådet ønsker, at den udformes af en kunstner i samarbejde med arkitekten. Vi har ikke budgetteret med en så stor udgift (ca ), derfor sættes en indsamling i gang, sognets gave til kirken. Vi vil også prøve at søge fondsmidler. Vi forventer, at få et konkret projektforslag klar til præsentation til menighedsmødet søndag den 3. september. Jens Pedersen, formand for byggeudvalget Syng Sammen aftener At synge sammen er godt for helbredet og for humøret! Sangaftenerne finder sted i Egeris kirkesal i det nye KFUM&K hus Organist Tove Kjær sidder ved klaveret parat til at efterkomme så mange sangønsker som muligt. Vi synger efter højskolesangbogen og salmebogen. Undervejs bliver der en kort pause, hvor man kan nyde sin medbragte kaffe, te, frugt osv. Vel mødt! Onsdag den 6. september kl i Egeris Kirkesal Torsdag den 12. oktober kl i Egeris Kirkesal

15 Side 15 Kirkelige handlinger i Egeris Kirke Begravede/bisatte Ellen Vestergaard Andersen Tove Husted Juliane Frøslev Kjær Ole Hviid Sørensen Poula Aachmann Hald Frede Torpe Irma Christoffersen Karla Andersen Jørgen Dahl Hans Hørning Preben Ramsdahl Orpha Pedersen Metha Riisgaard Laustsen Kjeld Hangaard Vendelbo Aage Raun Børsting Harry Handberg Iversen Dagny Østergaard Pedersen Edith Villadsen Ida Ragna Rasmussen Døbte Johanne Vium Gyldenløve Magnus Kjærulff Søndergaard Mynthe Lysdal Bødker Hjorth Johanne Anemone Boller Nielsen Viede/kirkeligt velsignede: Pia Luxhøj Jensen og Jan Toft Mette Schøning Hougaard Skou og Torben Øster Skou Sæt X i kalenderen Onsdag den 6/12 Julekoncert med Egeris Kirkekor og Adventskoret

16 Gudstjenestekalender Søndag d. 3. september 12. s. efter trinitatis Høstgudstjeneste og menighedsmøde Birgitte Kjær Søndag d. 10. september 13. s. efter trinitatis 9.00 Betty Ahrenfeldt Søndag d. 17. september 14. s. efter trinitatis Birgitte Kjær Søndag d. 24. september 15. s. efter trinitatis Betty Ahrenfeldt Onsdag d. 27. september Musikgudstjeneste Birgitte Kjær Søndag d. 1. oktober 16. s. efter trinitatis Birgitte Kjær Fredag d. 6. oktober Estvad Natkirke Anita Engberg Søndag d. 12. november 22. s. efter trinitatis Birgitte Kjær Onsdag d. 15. november Rønbjerg Stilletid i Rønbjerg Anita Engberg Søndag d. 19. november 23. s. efter trinitatis Betty Ahrenfeldt Søndag d. 26. november Sidste s. i kirkeåret Birgitte Kjær Onsdag d. 29. november Musikgudstjeneste Anita Engberg Fredag d. 1. december Estvad Natkirke Anita Engberg Søndag d. 8. oktober 17. s. efter trinitatis Betty Ahrenfeldt Søndag d. 15. oktober 18. s. efter trinitatis Egeris Anita Engberg Onsdag d. 18. oktober Rønbjerg Stilletid i Rønbjerg Betty Ahrenfeldt Søndag d. 22. oktober 19. s. efter trinitatis Betty Ahrenfeldt Onsdag d. 25. oktober Musikgudstjeneste Birgitte Kjær Søndag d. 29. oktober 20. s. efter trinitatis BUSK-gudstjeneste Birgitte Kjær Fredag d. 3. november Egeris Natkirke Anita Engberg Søndag d. 5 november Alle helgens dag Birgitte Kjær

September, oktober, november Kirkebladet. Fortælleaften med Knud Jacobsen Adventskor for alle sangglade Sogneaften med Iben Krogsdal

September, oktober, november Kirkebladet. Fortælleaften med Knud Jacobsen Adventskor for alle sangglade Sogneaften med Iben Krogsdal September, oktober, november 2015 Kirkebladet Fortælleaften med Knud Jacobsen Adventskor for alle sangglade Sogneaften med Iben Krogsdal Side 2 Vejviser Betty Grønne Ahrenfeldt, provst Bilstrupparken 3,

Læs mere

Ombygning af Egeris Kirke Gudstjenestemedhjælpere søges Pinse i anlægget 2. pinsedag

Ombygning af Egeris Kirke Gudstjenestemedhjælpere søges Pinse i anlægget 2. pinsedag Marts April Maj 2017 Ombygning af Egeris Kirke Gudstjenestemedhjælpere søges Pinse i anlægget 2. pinsedag Side 2 Vejviser Betty Grønne Ahrenfeldt, provst Bilstrupparken 3, 7800 Skive Tlf. 30 53 76 67 /

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

September, oktober, november Kirkebladet. Tre spændende sogneaftner Fest for kirkens frivillige Børnekor og adventskor Menighedsrådsvalg

September, oktober, november Kirkebladet. Tre spændende sogneaftner Fest for kirkens frivillige Børnekor og adventskor Menighedsrådsvalg September, oktober, november 2016 Kirkebladet Tre spændende sogneaftner Fest for kirkens frivillige Børnekor og adventskor Menighedsrådsvalg Side 2 Vejviser Betty Grønne Ahrenfeldt, provst Bilstrupparken

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Organist Tove Kjær Tlf Kirken Tlf

Organist Tove Kjær Tlf Kirken Tlf Efterår 2018 1 Kontakt Provst Betty Grønne Ahrenfeldt Bilstrupparken 3, 7800 Skive Tlf. 3053 7667 bgah@km.dk Træffes efter aftale. Mandag fri. Sognepræst, kbf Birgitte Refshauge Kjær Egeris Sognehus, Kirke

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Der er menighedsrådsmøde den sidste tirsdag i hver måned. Undt. juli og dec. KL i Egeris Sognehus

Der er menighedsrådsmøde den sidste tirsdag i hver måned. Undt. juli og dec. KL i Egeris Sognehus Vinter 2018-2019 1 Kontakt Tanker om tro Provst Betty Grønne Ahrenfeldt Bilstrupparken 3, 7800 Skive Tlf. 3053 7667 bgah@km.dk Træffes efter aftale. Mandag fri. Sognepræst, kbf Birgitte Refshauge Kjær

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Juni, juli, august 2015. Kirkebladet. Rhododendrongudstjeneste Dåbsjubilæum for børn døbt i 2009 Koncert med Carl Nielsen Trio

Juni, juli, august 2015. Kirkebladet. Rhododendrongudstjeneste Dåbsjubilæum for børn døbt i 2009 Koncert med Carl Nielsen Trio Juni, juli, august 2015 Kirkebladet Rhododendrongudstjeneste Dåbsjubilæum for børn døbt i 2009 Koncert med Carl Nielsen Trio Side 2 Vejviser Betty Grønne Ahrenfeldt, provst Bilstrupparken 3, 7800 Skive

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet Juni, Juli, August 2014 Nyt fra menighedsrådet Kunstudstilling i Kirkebakkehuset Menighedsrådsmøder Torsdag d. 26. juni kl. 17.00 i Kirkebakkehuset Tirsdag d. 12. august

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

Rhododendrongudstjeneste Årets konfirmander Pinse i Anlægget 2. pinsedag

Rhododendrongudstjeneste Årets konfirmander Pinse i Anlægget 2. pinsedag Juni Juli August 2017 Rhododendrongudstjeneste Årets konfirmander Pinse i Anlægget 2. pinsedag Side 2 Vejviser Betty Grønne Ahrenfeldt, provst Bilstrupparken 3, 7800 Skive Tlf. 30 53 76 67 / bgah@km.dk

Læs mere

LUTHERSTAFET 2017 SEKS SPÆNDENDE AFTENER I ÅRHUS NORDRE PROVSTI ELEV EGÅ HJORTSHØJ ELSTED LYSTRUP SKÆRING

LUTHERSTAFET 2017 SEKS SPÆNDENDE AFTENER I ÅRHUS NORDRE PROVSTI ELEV EGÅ HJORTSHØJ ELSTED LYSTRUP SKÆRING LUTHERSTAFET 2017 SEKS SPÆNDENDE AFTENER I ÅRHUS NORDRE PROVSTI ELEV EGÅ HJORTSHØJ ELSTED LYSTRUP SKÆRING Den 31. oktober 1517 slog Martin Luther sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg. Hans kritik

Læs mere

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE Tirsdag d. 29. august kl. 19.30 i Kirkeladen Ølsmagning og bordtaler ved bryggeren og præsten! Brygger

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Kirkebladet. Nyhed: Højskoleformiddage Ny sognepræst i Estvad, Rønbjerg & Egeris Sogneaften om 1814 Helligtrekongersvandring

Kirkebladet. Nyhed: Højskoleformiddage Ny sognepræst i Estvad, Rønbjerg & Egeris Sogneaften om 1814 Helligtrekongersvandring December, januar, februar 2015 Kirkebladet Nyhed: Højskoleformiddage Ny sognepræst i Estvad, Rønbjerg & Egeris Sogneaften om 1814 Helligtrekongersvandring Side 2 Vejviser Betty Grønne Ahrenfeldt, provst

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths JUL Foto: Nathalie Babineau Griffiths Tirsdag d. 9. december kl. 17.00 JUL FOR GADENS VENNER Præst Mogens Hagen afholder en hyggelig gudstjeneste, hvor hunde også er velkomne. Efter gudstjenesten sætter

Læs mere

Nyt fra menighedsråd/præst

Nyt fra menighedsråd/præst AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet September, Oktober, November 2012 Nyt fra menighedsråd/præst To datoer at huske: 5. september og 13. november 2012 Den 5. september 2012 kl. 19 i Himmelrummet på Juelsminde

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015 Kirkerne i Vipperød juni juli august 2015 GRANDLØSE ÅGERUP SDR. ASMINDRUP Få øje på Kærligheden Sognepræsterne skriver: Der er i skrivende stund en endnu bedre stemning end sædvanligt i sognegården. Det

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 57.årg. Juni Juli - August Nr.3 Koncert Michala Petri og Lars Hannibal Petri/Hannibal Duo Jubilæumsturné 2016 Koncert i Sønder Nissum kirke d.5.juli kl.19.30 Petri/Hannibal

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

September, oktober, november 2014. Kirkebladet. Koncert med Tyve dansende fingre Adventskor for alle sangglade Radiotransmission fra BUSK-gudstjeneste

September, oktober, november 2014. Kirkebladet. Koncert med Tyve dansende fingre Adventskor for alle sangglade Radiotransmission fra BUSK-gudstjeneste September, oktober, november 2014 Kirkebladet Koncert med Tyve dansende fingre Adventskor for alle sangglade Radiotransmission fra BUSK-gudstjeneste Side 2 Vejviser Betty Grønne Ahrenfeldt, provst Bilstrupparken

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Marts, april, maj 2016. Kirkebladet. Sogneaften med Willy Egmose Pinse i anlægget 2. pinsedag Koncert om W. A. Mozart

Marts, april, maj 2016. Kirkebladet. Sogneaften med Willy Egmose Pinse i anlægget 2. pinsedag Koncert om W. A. Mozart Marts, april, maj 2016 Kirkebladet Sogneaften med Willy Egmose Pinse i anlægget 2. pinsedag Koncert om W. A. Mozart Side 2 Vejviser Betty Grønne Ahrenfeldt, provst Bilstrupparken 3, 7800 Skive Tlf. 30

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013

Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013 Lyng Sogns Kirkeblad september oktober november 2013 Kirkekontor: Højmosevej 3-5, Tlf. 30 63 17 77 tlf.tid: Mandag-torsdag 9-13 mail: lyngkirke@lyngkirke.dk Fælleskontoret Kirkernes Hus: Christiansvej

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord.

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord. kirkebladet for hvidovre sogn In Consort Koncert med blokfløjtenister September-oktober 2014 Udflugt til Udby og Møns Klint og øen Nyord Halloween Græskar og aftensang for hele familien Kristendom for

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 50. årg. 2013 September Oktober November Velkommen til vores nye organist Med stor glæde kan vi nu byde Lone Vandt velkommen som vores nye organist

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 25. fra. Bov og Holbøl sogne. September 2011.. Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og Holbøl sogne.

Nyhedsbrev nr. 25. fra. Bov og Holbøl sogne. September 2011.. Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og Holbøl sogne. Sogneaftener 2010 i Bov og sogne Nyhedsbrev nr. 25 fra Bov og sogne September 2011.. Bov og sogne Præster, organister og aktivitetsudvalg i begge sogne Kære læsere af nyhedsbrev fra Bov og sogne. Bov d.

Læs mere

Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016

Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016 Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016 Klokkeringning intro prælud. m. procession Indgangsbøn Salme: 729: Nu falmer skoven Hilsen svar Indledning om høst Læsning: Gud sagde:»jorden

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Islebjerg Kirke. Nyt hold til babysalmesang. Nyhedsbrev. September Menighedsrådet. Husk orienteringsmødet

Islebjerg Kirke. Nyt hold til babysalmesang. Nyhedsbrev. September Menighedsrådet. Husk orienteringsmødet Nyhedsbrev Islebjerg Kirke September 2014 Velkommen til september måneds nyhedsbrev fra Islebjerg Kirke. Alle kan få nyhedsbrevet sendt som mail ved at sende en mailadresse til kirkekontoret islebjerg.sogn@km.dk.

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

UDRUSTNING & TRÆNING. Tilbud til dig fra Kirkeibyen

UDRUSTNING & TRÆNING. Tilbud til dig fra Kirkeibyen UDRUSTNING & TRÆNING Tilbud til dig fra Kirkeibyen EFTERÅR-VINTER 2018 1. 2. 3. 4. 5. 6. PREP Par kursus Me & God 1 Me & God 2 Introkursus Overskift: Den evangelistiske tjenestegave IABC - Åbne arrangementer

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev Efterår 2013 Hørning Mesing Veng Blegind Adslev Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne Aktivitetsprogram August Konfirmandindskrivning søndag den 18. august kl. 11.00 i Veng kirke Gudstjeneste,

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

Juni - Juli 2013 En dejlig formiddag på terrassen ved Bofællesskabet.

Juni - Juli 2013 En dejlig formiddag på terrassen ved Bofællesskabet. Juni - Juli 2013 En dejlig formiddag på terrassen ved Bofællesskabet. Aktiviteter på Lyngparken i Juni måned Onsdag, den 5. kl. 10.00 Sang Tirsdag, den 11. kl. 10.00 Max Mortensen Dyner Puder Sengetøj

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Vanløse Frikirke Kirkeblad september og oktober 2017

Vanløse Frikirke  Kirkeblad september og oktober 2017 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad september og oktober 2017 LÆS OM: Tema: Den store historie Gæstetaler Menighedsweekend Åbent Hus Gæstetaler Krea-aftener 1 Dit kirkeblad Velkommen til

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Sommeren er tiden, hvor vi kan glæde os over naturens farvestrålende sommerfugle - her ses dagpåfugleøje. Foto: Bent Thøgersen Første maj Mig først! Tilbage i

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere