VELKOMMEN! En gastronomisk børnehave - som er der for børnene!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN! En gastronomisk børnehave - som er der for børnene!"

Transkript

1 VELKOMMEN! En gastronomisk børnehave - som er der for børnene!

2 Fakta Ringgårdens Børnehave er en børnehave med ca. 60 børn i alderen 3-6 år. Børnehaven ligger centralt i Faaborg med udsigt til park og strand. Vi er en Gastronomisk Børnehave med fuld forplejning, der laves i institutionen. Kost, sundhed og trivsel er en naturlig del af hverdagen. Der kan læses mere om madordningen i vores Kostpolitik. Vi arbejder med en anerkendende pædagogik og har fokus på, at skabe nærværende og overskuelige rammer for børnene. Børnehaven består af 3 grupper, der hver har deres eget grupperum. I forbindelse med grupperummene ligger også mindre rum med plads til særlige aktiviteter - f.eks. værksted og puderum. Midt i huset har vi et stort fællesrum, hvor der er plads til fysisk udfoldelse og større arrangementer. Vi har et stort lækkert køkken, hvor der er plads til at både børn og voksne går på opdagelse i den gastronomiske verden. Udenfor har vi en dejlig naturlegeplads,som udfordrer børnenes sanser og motorik. Nærmiljøet har det hele: park, strand, stadion, skov, Sundet, havnen, biblioteket og museer, er en naturlig del af børnehavens dagligdag. Vi har en aktiv bestyrelse, som består af fi re forældrerepræsentanter og en forældre valgt via Støtteforeningen, samt leder og en medarbejderrepræsentant. Derudover har vi Støtteforeningen for Ringgårdens Børnehave, som blandt andet står for sociale arrangementer. Den enkelte familie kan melde sig ind i foreningen og deltage i arrangementerne. Foreningens bestyrelse består af 5-7 forældre. Værdier Værdierne i børnehaven bygger på, at vi skal skabe trygge rammer, der giver de bedste udviklings- og trivselsbetingelser for børnene i deres børnehave hverdag. Hvor de i samværet med andre børn gennem leg og aktiviteter tilegner sig almen viden om samfundet og udvikler deres sociale kompetencer i et forpligtende fællesskab, omgivet af fagligt kompetente, anerkendende, inkluderende, omsorgsfulde og nærværende voksne. Børn fødes med en naturlig nysgerrighed, som gennem anerkendelse, værdsættelse og omtanke kan støttes og styrkes, hvorved der vil ske en naturlig udvikling. Dette sker ved at vi tager udgangspunkt i det enkelte barn og dets kompetencer, når barnet handler ser vi bagom dets handlinger for på bedst mulig måde at imødekomme barnets behov.

3 Selvejende institution... og hvad er så det? Ringgårdens Børnehave er bygget i 1972 på forældreinitiativ. Børnehaven er en selvejende institution tilknyttet Landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem med driftsoverenskomst med Faaborg-Midtfyn Kommune. I en selvejende institution er det børnehavens bestyrelse der bestemmer hvordan børnehaven skal forme sig - hvad skal der satses på, investeres i og fokuseres på. Bestyrelsen er også repræsenteret ved ansættelse af nye medarbejdere. Bestyrelsesarbejdet er både spændende og givende - overvej om du skal melde dig på næste generalforsamling. I en selvejende institution er der et større behov for forældres/bedsteforældres hjælp. Derfor afholder vi bl.a. en arbejdsdag - hvor praktisk arbejde klares der hvor det kræves. Hvis du har noget du kan og vil bidrage med, så sig endeligt til - tal med Vibeke eller et medlem af bestyrelsen. Støtteforeningens bestyrelse søger også penge v. sponsorat eller fonde til udstyr, til hjælp og glæde i hverdagen for børn og personale. Der er valg til Støtteforeningens bestyrelse på generalforsamlingen.

4 Personalegruppen Vibeke Snedevind Leder Gitte Rye Pedersen Pædagog Ruth Hoppe Pædagog Aida Isakovic Pædagog Lina de Lemos Pædagog Danni Mitchell Nielsen Pædagog Birthe K. Hansen Pædagogmedhjælper Rathi Nithi Pædagogmedhjælper Helle Jørgensen Pædagogmedhjælper Annette Jørgensen Chefgastronom

5 HUSK! Sige goddag og farvel til en medarbejder fra børnehaven - og de børn og forældre du møder ;) Ring/mail/sms mellem 7.00 og 8.30, hvis jeres barn er syg, holder fri eller hentes af en anden eller giv besked via BørneIntra Afl evere inden kl , hvor dagens aktiviteter starter Parker venligst på Østerbrogade Benyt venligst gruppens egen indgang Medbring drikkedunk og rygsæk på turdage Tøm garderoben hver fredag Læs informationer som gives i gruppens garderobe og på BørneIntra Skriv NAVN på tøj og sko Ekstra tøj i barnets kasse, som passer til årstiden - 2 sæt INGEN SNORE I TØJ OG OVERTØJ Medtag IKKE legetøj - det skaber unødig uro og konfl ikter

6 Yngstegruppen Yngstegruppen er for børn i alderen 2 år 11 mdr. og til de starter i vores ældstegruppe året inden deres skolestart. Yngstegruppen har fysisk plads i Delfi ngrupperummet og Søstjernegrupperummet, hvert rum har særskilt garderobe og toilet, men det er en børnegruppe tilknyttet en gruppe af voksne. I de pædagogiske aktiviteter vil børnene blive opdelt f.eks. i forhold til interesser, alder og køn. Sammensætningen vil veksle afhængig af de pædagogiske behov personalet ser barnet har. De læringsmiljøer der er fokus på er: Børns færdigheder (selv tage tøj på, badeværelsesrutine, rydde op mm.) Sprog (vi læser og taler med børnene i mindre grupper mm.) Kendskab til nærmiljøet (ture i parken, på stranden, i kanonparken mm.) Relationer (børnene imellem og mellem barn og voksen) Sociale kompetencer (at være med i et fællesskab, at dele, vente på tur mm.) Leg (læring gennem leg) Aktiviteter August: September - oktober: November: December: Januar - marts: April - maj: Juni - juli: Strandture og temaer Musik og Børnemusikfestival Temamåned Juleværksted og juletraditioner Fastelavn og temaer Skov og strandture og temaer Strandture og sommerferie Kalenderen er kun vejledende, da vi også laver mange andre sjove ting. Se også Årsplanen.

7 Rytme og rutiner Morgenmad: Grupperum åbner: Formiddagsfrugt og samling: Aktiviteter eller leg: Frokost: Legeplads: Eftermiddagsmad: Leg: Turdage er skiftende og annonceres løbende

8 Naturpatruljen Ældstegruppen også kaldet Naturpatruljen består af de 5-6 årige og er en delvis udegruppe med base i Alléskoven. Her har vi skurvogn, teepee og bålplads. Der er plads til store armbevægelser og masser af frisk luft der giver børnene rum til fysiske og motoriske lege. Der er tid til fordybelse og undersøgelse af natur, dyr og planter. I sommermånederne bytter vi ofte skoven ud med ture til stranden, som ligger lige ved børnehaven. I de kolde måneder, januar, februar og marts, bliver vi hjemme, hvor aktiviteterne er relateret til den kommende skolestart. Der arbejdes med metoden skrivedans, som er bevægelser til musik fra grovmotoriske bevægelser på gulvet, til fi nmotoriske bevægelser med farvekridt på papir. Her bruges fantasien og den skabende leg i 9 forskellige temaer. I november måned tilbydes en forældresamtale som har fokus på barnets skolemodenhed. I foråret besøger vi skole og SFO, der sikrer børnene en god og tryg overgang fra børnehave til skole. Aktiviteter August - september: Oktober - november: December: Januar - marts: April - maj: Juni: Juni - juli: Intro og strandture Skovture, Musical Juleværksted og julehygge i skoven Skrivedans - forberedelse til skole start Skovture - Tur til Egeskov - Brobygning SFO Koloni på Trente Mølle Strandture og sommerferie Aktivetskalenderen er kun vejledende, da vi også laver mange andre sjove ting. Se også årsplanen.

9 Rytme og rutiner Morgenmad: Grupperum åbner: Udedage: Eftermiddagsmad: Leg: Udedage er mandag, onsdag og torsdag

10 Informationer På Børneintra fi nder I praktiske informationer og dokumentation i form af beskrivelser og billeder fra livet i børnehaven. Nyhedsbrevet udsendes hver måned, hvor der fortælles om den forgangne måneds aktiviteter og gives praktiske informationer. Nyhedsbrevet fi ndes kun på Børneintra. Årsplanen opdateres løbende og fi ndes på hjemmesiden og på opslagstavlerne. Begivenheder Forældrekaffe Sommerfest Biograftur Familieudfl ugt Bedsteforældredage Musikfestival Sct. Lucia optog Forældresamtaler afholdes efter behov, men der er 3 faste samtaler i løbet af barnets tid i børnehaven. Forældremøde/generalforsamling med valg til bestyrelsen og Støtteforeningen afholdeshvert år i uge 39. Familiedag I Ringgårdens Børnehave sætter vi pris på, at have et tæt og udbytterigt samarbejde med forældrene - for derved at bevare den røde tråd i barnets hverdag. Derfor inviterer vi forældre, og også bedsteforældre, til familiedag i børnehaven. På sådan en dag kan man få indblik i barnets hverdag og aktiviteter som samling, pædagogiske aktiviteter, turdage m. m. Samtidig giver dagen mulighed for, at lære de voksne og andre børn at kende. Som institution med mange børn og forældre med anden etnisk baggrund giver familiedagene også mulighed for, at forældre til børn med anden etnisk baggrund end dansk, kan få indblik i dansk institutionskultur og pædagogik. Hvis I vil have en familiedag i børnehaven, så aftal det med personalet i gruppen.

11 SOS-Børnebyer Ringgårdens Børnehave har i samråd med bestyrelsen/forældre valgt at være sponsor for en af SOS-Børnebyerne i Kenya ved navnet Eldoret. Da vi anser det for vigtigt, at kunne tage ansvar i et forpligtigende fællesskab og fi nder, at organisationen SOS-Børnebyer til fulde lever op til vores forventninger og tanker omkring det. Åbningstider Mandag torsdag: Fredag: Lukkedage: Dagen efter Kr. Himmelfart, Grundlovsdag, Juleferie mellem Jul og Nytår. Lukninger i sommerferien annonceres år for år. Ringgårdens Børnehave har kun lukkedage, hvor der i forvejen er mange børn der holder fri. Af hensyn til optimal planlægning af ferieperioderne hvor børnehaven ikke er lukket, skal der meldes ferie - der gives besked om dette op til ferierne.

12 Leg! Slip legen fri og se hvad den os alle kan gi Leg gør os sociale og hele så vi lære med andre at dele Det burde for alle være givet at kunne lege hele livet Leg er et stort univers så lad det stige til vejrs Ringgårdens Børnehave - Østerbrogade Faaborg - tlf.:

VELKOMMEN! En gastronomisk børnehave - som er der for børnene!

VELKOMMEN! En gastronomisk børnehave - som er der for børnene! VELKOMMEN! En gastronomisk børnehave - som er der for børnene! Fakta Ringgårdens Børnehave er en børnehave med ca. 60 børn i alderen 3-6 år. Børnehaven ligger centralt i Faaborg med udsigt til park og

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Velkommen til Legehuset

Velkommen til Legehuset Velkommen til Legehuset Ny i Legehuset I dette dokument har i mulighed for at læse lidt om hvem vi er og hvad vi står for. Sidst er der beskrevet nogle af de mere praktiske ting ved at være barn og forældre

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på 1 De voksne er fordelt således: Sol-stuen: Nina Susanne W. Måne-stuen: Lena Gitte Charlotte Rune Stjerne-stuen: Grethe Susanne

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Hvem er vi: Vuggestuen startede op 1. august 2014, som en del af børnehaven

Læs mere

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Morten Jørgensen Leder Jette Rasmussen - Pædagog Astrid Harmsen Elly Pedersen - Pædagog - Pædagogmedhjælper Studerende (halvårs og 3 mdr.) Gitte Sørensen - Pædagog Jørn

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Børnehave 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se Bremdal Dagtilbuds hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Mail: bremdaldagtilbud@struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-16.45

Læs mere

SFO Højvangskolen 2013 Info

SFO Højvangskolen 2013 Info SFO Højvangskolen 2013 Info VELKOMMEN Vi vil gerne byde Jer velkommen i Højvangskolens SFO. Vores mål er at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave.

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave. Kære forældre Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til. Vi glæder os til at modtage jeres barn og til at samarbejde med jer. I prioriterer vi udelivet, legen og den motoriske udvikling højt.

Læs mere

- fritidsinstitutionen ved Tingbjerg skole

- fritidsinstitutionen ved Tingbjerg skole - fritidsinstitutionen ved Tingbjerg skole Det kommer I til at høre om Generelt om fritidshjemmet Generelt om pædagogerne Mål og principper for perioden med Maj-børn Organisering og aktiviteter Praktiske

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre På Nørre Aaby skole har vi Tidlig SFO fra 1. marts. I daglig tale kalder vi det Mini SFO. I denne folder vil vi præsentere jer for vores intentioner

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Vi ønsker alle en rigtig god sommer Dokumentation Ved indgangen til Fritteren, i Glasgangen, har vi lavet en aktivitetstavle, så børnene kan danne sig et overblik over, hvad der sker i huset. Det er et stort hus, og det kan være svært for

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus

Velkommen i Hesselager Børnehus Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Velkommen til Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Hadsten Børnehave er en selvejende institution Vores institution skal være et sted, hvor både børn og voksne

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre Jeres barn er kommende skolestarter, og derfor har I mulighed for at vælge, at det skal gå i Tidlig SFO. På Nørre Aaby skole har vi tidlig SFO

Læs mere

Hvem er vi. En god start

Hvem er vi. En god start BØRNEHAVEN BAVNEHØJ Velkommen til Børnehaven Bavnehøj Herluf Trolles Gade 6 8200 Aarhus N. tlf.: 20354620 Pædagogisk Leder: Jane Iversen kontakt mail: jai@aarhus.dk Hvem er vi Vi er en børnehave med plads

Læs mere

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk 1 Dette er en lille velkomstpjece, med de mest vigtige oplysninger omkring Frejas Have.

Læs mere

Velkommen. Kristrup vuggestue.

Velkommen. Kristrup vuggestue. Velkommen Kristrup vuggestue i Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.20 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.29 Mål og Værdier:

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Gelsted Børnehus

VELKOMMEN TIL. Gelsted Børnehus VELKOMMEN TIL Gelsted Børnehus Gelsted Børnehus Koldinghave 3 5591 Gelsted Telefon 8888 5456 Gelsted Børnehus er bygget i 2013. Vi bor på en stor grund i tæt forbindelse med skole, SFO og hal. Energien

Læs mere

Velkommen til Trollskoven

Velkommen til Trollskoven Velkommen til Trollskoven Information til nye børn og forældre TROLLESGAVE 5 A, Fensmark, 4684 Holmegaard, Tlf. 55884634 / 25450090. Mail-adresse: Frit Fensmark@naestved.dk Hjemmeside: www.holmegaard.dk/holmegaardskolen

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

PÆDAGOGISKE LÆREPLANER 2013 SCT. IB SKOLE`S BØRNEHAVE

PÆDAGOGISKE LÆREPLANER 2013 SCT. IB SKOLE`S BØRNEHAVE PÆDAGOGISKE LÆREPLANER 2013 SCT. IB SKOLE`S BØRNEHAVE 1. Barnets alsidige Personlige Udvikling 2. Sociale kompetencer 3. Sprog 4. Krop og bevægelse 5. Natur og Naturfænomener 6. Kulturelle udtryksformer

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Gelsted Børnehus

VELKOMMEN TIL. Gelsted Børnehus VELKOMMEN TIL Gelsted Børnehus April 2017 Gelsted Børnehus Koldinghave 3 5591 Gelsted Telefon 8888 5455 Gelsted Børnehus er bygget i 2013. Vi ligger på en stor grund i tæt forbindelse med skole, SFO og

Læs mere

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf Velkommen i Nim Børnehus Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf 7629 1611 Revideret juni 2016 Velkommen Velkommen til Samdriftsordningen Nim Skole og Børnehus. Med denne folder, ønsker vi at give jer forældre

Læs mere

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 Børnehuset er en integreret institution, med børnehave og en skolefritidsordning. Vi er en mindre landinstitution, omgivet af marker og

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Velkommen til SFO Firkløveren.

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

Velkommen til Skottegårdsskolens SFO.

Velkommen til Skottegårdsskolens SFO. Velkommen til Skottegårdsskolens SFO. Vi har lavet denne velkomstinformation for at orientere jer om nogle praktiske oplysninger, der er rare også at have på tryk. Nu starter der endnu en vigtig periode

Læs mere

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon Velkommen til Børnehaven i D.I.I. Byleddet Byleddet 22a, 8220 Brabrand Telefon 87 13 83 28 Velkommen til børnehaven i Byleddet Med denne lille pjece vil vi gerne byde jeres barn og jer forældre velkommen

Læs mere

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Kære Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Du skal være på Dit mærke er Dine primærvoksne er: Vi glæder os til, du starter i vuggestue. Med venlig hilsen Alle de voksne i Daginstitutionen

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker

Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker Forældrefolder Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker BJERGSTED BAKKER Velkommen til Hækkemosen Opstart Vi vil gerne have,at I ringer og aftaler et besøg i børnehaven inden I starter, så I kan se børnehaven,

Læs mere

Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik

Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik Velkommen Med dette informationshæfte ønskes I og jeres

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

VELKOMMEN I Skovkanten

VELKOMMEN I Skovkanten VELKOMMEN I Den aldersintegrerede institution Skovkanten Dyrehavevej 16A, Ny Nørup 7182 Bredsten Tlf.75 88 39 61 E-mail: henej@vejle.dk Hjemmeside: www.skovkanten.vejle.dk Velkommen i Skovkanten Jeres

Læs mere

Velkommen til SFO Hulen.

Velkommen til SFO Hulen. SFO Hulen Velkommen til SFO Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn og deres forældre

Velkomstfolder til nye børn og deres forældre B Ø R N E H A V E N F A R V E L A D E N Velkomstfolder til nye børn og deres forældre BØ R NE HA VEN FA R VELADEN Nørremarken 4/Østparken 43 6690 Gørding Børnehaven Farveladen Nørremarken 4 / Østparken

Læs mere

Frederikssundsvej 159, 2700 Brønshøj Telefon 38 28 84 98 tast 3 - telefax 38 28 84 99 E-mail: fritten@bhu.dk Hjemmeside: www.bhu.

Frederikssundsvej 159, 2700 Brønshøj Telefon 38 28 84 98 tast 3 - telefax 38 28 84 99 E-mail: fritten@bhu.dk Hjemmeside: www.bhu. Frederikssundsvej 159, 2700 Brønshøj Telefon 38 28 84 98 tast 3 - telefax 38 28 84 99 E-mail: fritten@bhu.dk Hjemmeside: www.bhu.dk Indholdsfortegnelse Fakta om fritidshjemmet side 3 Husets indretning

Læs mere

Mælkebøtten - Børn i bevægelse. Velkomstfolder. Mælkebøtten - Børn i bevægelse

Mælkebøtten - Børn i bevægelse. Velkomstfolder. Mælkebøtten - Børn i bevægelse Velkomstfolder Mælkebøtten Kære nye forældre! At begynde i børnehave kan give anledning til mange spørgsmål. Derfor har vi valgt, at lave denne velkomstfolder, der giver Jer et generelt indblik i barnets

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Mål og Værdier: I Kristrup

Læs mere

INTEGRERET INSTITUTION

INTEGRERET INSTITUTION INTEGRERET INSTITUTION 2 Fuglereden Selvværd, selvtillid og selvhjulpenhed er det overordnede mål med vores pædagogiske arbejde. Personalegruppen arbejder ud fra et værdisæt, der er vedtaget i fællesskab.

Læs mere

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner.

I perioder har vi derforuden tilknyttet støttepædagoger, øvelsesstuderende og jobtræningspersoner. Praktiske oplysninger Åbningstider: Mandag torsdag: 6.25 17.00 Fredag: 6.25 16.50 I morgen- og eftermiddagstimerne vil børnehaven og småbørnsgruppen være samlet i institutionen. Organisering: Vi er organiseret

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla 2017-2018 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede sig, alt efter

Læs mere

Velkommen til Rising Børnehus

Velkommen til Rising Børnehus Velkommen til Rising Børnehus Velkommen Personalet i Rising Børnehus vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet

Læs mere

Børnehaven BIEN I BIEN lægger vi vægt på tryghed,

Børnehaven BIEN I BIEN lægger vi vægt på tryghed, Velkommen En børnehave, hvor der bliver lagt vægt på trygge og stabile rammer, hvor barnets sociale læring, trivsel, bevægelse og fællesskab er omdrejningspunktet. Børnehaven BIEN er en del af Bornholms

Læs mere

Med denne velkomstfolder vil vi gerne fortælle lidt om hverdagen i børnehaven.

Med denne velkomstfolder vil vi gerne fortælle lidt om hverdagen i børnehaven. Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Velkommen i Børnehaven Bavnebakken... 3 Personaleoverblik... 3 Bavnebakkens værdigrundlag... 3 Glæde... 3 Tryghed, nærvær og omsorg... 3 Fællesskab, samarbejde og ansvarlighed...

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Velkommen til Herlev Byskole SFO

Velkommen til Herlev Byskole SFO Velkommen til Herlev Byskole SFO Telefon Elverhøj: 4452 5760 Engen: 4452 5767 Side 1 Velkommen til SFO på Herlev Byskole Vi byder dig velkommen som forælder til SFO på Herlev Byskole. Vi håber, at du i

Læs mere

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Sfo v/ Virum Skole Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Velkommen til Virum Skoles Sfo Med denne pjece ønsker vi børn og forældre velkommen til vores skolefritidsordning. Vi håber,

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Personale i Børnehaven Tryllefløjten

Personale i Børnehaven Tryllefløjten Velkommen til jer forældre, hvis barn snart skal starte i Børnehaven Tryllefløjten. Vi glæder os meget til at lære jer og jeres barn at kende. Vi ser frem til mange sjove og udviklende timer sammen med

Læs mere

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større 1 Praktiske informationer Børnehuset Rævehøjen er normeret til 60 børn. 24 vuggestuebørn fordelt på 2 stuer og 1 gruppe bestående af 36 børnehavebørn, opdelt

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Velkommen til Alfehøjen

Velkommen til Alfehøjen Velkommen til Alfehøjen Lisbet Line Anja Ida Pædagog Pædagog Medhjælper Medhjælper (Barselsorlov) Troldebo Lonnie K Cecilia ------------------- Pædagog Pædagog Studerende Børnehuset Marievang Velkommen

Læs mere

Børnehaven Pyramiden. Institutionsskema Langeland Kommune

Børnehaven Pyramiden. Institutionsskema Langeland Kommune Børnehaven Pyramiden Institutionsskema Langeland Kommune Velkommen til Børnehaven Pyramiden. Institutionsnavn Adresse Leder Vi holder til midt i Rudkøbing i gå-afstand til byens villakvarterer, bibliotek,

Læs mere

Hvem er vi. En god start

Hvem er vi. En god start BØRNEHUSET BAVNEHØJ Velkommen til Børnehuset Bavnehøj Herluf Trolles Gade 6 8200 Aarhus N. tlf.: 20354620 Pædagogisk Leder: Jane Iversen kontakt mail: jai@aarhus.dk Hvem er vi Vi er en integreret institution

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Hverdagen ser nogenlunde sådan

Læs mere

VELKOMMEN TIL GØRLØSE

VELKOMMEN TIL GØRLØSE 2014 VELKOMMEN TIL GØRLØSE MINI SFO Mini SFO 2014 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik - pædagog Sussi - pædagogmedhjælper Jonas - pædagogmedhjælper Rita - pædagogmedhjælper

Læs mere

Velkommen i. Børnehuset Brillesøen

Velkommen i. Børnehuset Brillesøen Hej Velkommen i Børnehuset Brillesøen Afd. Kærmosen & Tranekæret 1 Du skal gå i De voksne på din stue hedder: 2 Børnehuset Brillesøen www.brillesoen.albertslund.dk Afd. Kærmosen Tranehusene 75 2620 Albertslund

Læs mere

Åparkens Børnehave. Velkommen

Åparkens Børnehave. Velkommen Åparkens Børnehave Velkommen Åparkens børnehave er et levende sted, hvor børnenes leg, fantasi og kreativitet er i højsædet. Vi tilbyder børnene alsidige rammer og aktiviteter, som tilgodeser børnenes

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Vængebo

Velkommen til Børnehaven Vængebo Velkommen til Børnehaven Vængebo Rudersdalsvej 91 A 2840 Holte 46 11 35 10 Indholdsfortegnelse Hjertelig velkommen... 2 En ny start... 2 Normering... 2 Åbningstid... 3 Hent og Fix ordning... 3 Vængebo

Læs mere

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Kære Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Du skal være på Dit mærke er Dine primærvoksne er: Vi glæder os til, du starter i vuggestue. Med venlig hilsen Alle de voksne i Daginstitutionen

Læs mere

Simmerbølle Børnehave

Simmerbølle Børnehave Simmerbølle Børnehave Institutionsskema Langeland Kommune Velkommen til Simmerbølle Børnehave Institutionsnavn Vi har til huse i en lille landsby på landet 2½ kilometer fra Rudkøbing, hvor vi er nabo til

Læs mere

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN MYRETUEN Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN VELKOMMEN TIL LANGMARKSKOLEN OG MYRETUEN Kære børn og forældre Nu skal I snart begynde på noget nyt, og der melder sig sikkert en masse spørgsmål om det nye og ukendte.

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 1 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj Velkommen til Børnehaven Charlottehøj - En del af Dagtilbud Hasle Børnehaven Charlottehøj Bornholmsvej 9 8210 Aarhus V Telefon 24 52 25 30 Pædagogisk leder Steffen Klitgaard Andreasen Telefon 41 87 28

Læs mere

Telefon: SFO: 76 81 36 50 / 30 50 70 81 E-Mail: vibwh@vejle.dk Adresse: Give Skoles SFO, Torvegade 81, 7323 Give

Telefon: SFO: 76 81 36 50 / 30 50 70 81 E-Mail: vibwh@vejle.dk Adresse: Give Skoles SFO, Torvegade 81, 7323 Give Telefon: SFO: 76 81 36 50 / 30 50 70 81 E-Mail: vibwh@vejle.dk Adresse: Give Skoles SFO, Torvegade 81, 7323 Give Vi vil med denne folder byde nye børn og forældre velkommen til Give Skoles SFO og ser frem

Læs mere

Førskole Formålet med førskolen:

Førskole Formålet med førskolen: Førskole I forbindelse med modtagelse af førkolebørn den 1. maj hvert år, har vi udarbejdet en beskrivelse af førskoleforløbet vedr. det pædagogiske og praktiske. Formålet med førskolen: At hjælpe børnene

Læs mere

Børnehaven Regnbuen Fjellerupvej 22-24 5463 Harndrup - 1 -

Børnehaven Regnbuen Fjellerupvej 22-24 5463 Harndrup - 1 - Børnehaven Regnbuen Fjellerupvej 22-24 5463 Harndrup - 1 - Profil Hvad kendetegner institutionen? Hvad vil I gerne være kendt for? Hvem er I? Hvad lægger I vægt på i det daglige arbejde med børnene? Regnbuen

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET Her kan du få svar på dine spørgsmål som ny forælder i Møllehuset Velkommen til Møllehuset Formålet med pjecen her er at besvare de spørgsmål, du som ny forælder måtte have til

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Oasen.

Velkommen til Børnehuset Oasen. Velkommen til Børnehuset Oasen. Hvem er vi? Børnehuset Oasen er en del af landsbyordningen Tre Ege Skolen, det betyder at skoleleder Hanne Ryggard er øverste leder for Landsbyordningen i Ryslinge og Kværndrup.

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

VELKOMMEN I STILLINGE BØRNEHAVE

VELKOMMEN I STILLINGE BØRNEHAVE VELKOMMEN I STILLINGE BØRNEHAVE FORORD Dette hæfte er en introduktion til de værdier Stillinge Børnehave står for. (Ordet Børnehave dækker både vuggestue og børnehave) Information om hverdagen, indsatsområder

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen

Velkommen til Vuggestuen Velkommen til Vuggestuen Holmegade 40 6990 Ulfborg Tlf. 96115529 / 40481402 Ulfborg vuggestue Dansemyggen Ulfborg vuggestue er en afdeling i Ulfborg Børnehus, der er beliggende nederst på børnehavens legeplads,

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

En god skolestart Maj 2017 www.hoejvangskolen.horsens.dk Højvangskolen, Højvangsalle 20, 8700 Horsens, tlf.: 7629 4040, mail: hojvangskolen@horsens.dk EN GOD SKOLESTART Børn fødes med et væld af ressourcer

Læs mere

Børnehusets åbningstider: Mandag torsdag kl. 6.30-17.00 Fredag kl. 6.30-16.00

Børnehusets åbningstider: Mandag torsdag kl. 6.30-17.00 Fredag kl. 6.30-16.00 Børnehuset Møgelkær havde opstart den 1. april 2008 og er en privat integreret institution. Vi er normeret til 80 børn, 25 vuggestuebørn (0-3 år) og 55 børnehavebørn (3-6 år). I børnehaven er der tre grupper.

Læs mere

TSFO Skoleåret 2019/20

TSFO Skoleåret 2019/20 T TSFO Skoleåret 2019/20 TSFO på Auning Skole Velkommen i TSFO TIDLIG SFO modtager pr. 01.04.19 de børn, der skal starte i 0. klasse på Auning Skole pr. august 2019. Vi er en storbørnsgruppe sammensat

Læs mere

Kære forældre. Velkommen til dagplejen i. af Randers Kommune. Alle kommunale dagplejere er ansat og godkendt. Hvad er dagpleje?

Kære forældre. Velkommen til dagplejen i. af Randers Kommune. Alle kommunale dagplejere er ansat og godkendt. Hvad er dagpleje? Dagplejen Kære forældre Velkommen til dagplejen i Randers Kommune. Alle kommunale dagplejere er ansat og godkendt af Randers Kommune. Hvad er dagpleje? En dagplejer passer normalt 4 børn, og har i perioder

Læs mere

VELKOMMEN. i SFO EN. Nim Skole og Børnehus

VELKOMMEN. i SFO EN. Nim Skole og Børnehus VELKOMMEN i SFO EN Nim Skole og Børnehus INDHOLD Velkommen.. 3 SFO1 og SFO2 4 Pædagogik 4 Åbningstider.. 4 Dagsrytme. 5 Aflevering.. 5 Afhentning. 5 Mad 5 Kørsel 5 Tøj og garderobe. 5 Årets traditioner

Læs mere

Børnehaven Vejlen. Institutionsskema Langeland Kommune

Børnehaven Vejlen. Institutionsskema Langeland Kommune Børnehaven Vejlen Institutionsskema Langeland Kommune Velkommen til Børnehaven Vejlen Institutionsnavn Adresse Leder Vores nærmeste nabo er Rudkøbing Vejle, hvorfra vi har snuppet vores navn. Vi bor med

Læs mere