Plan over tilsyn skoleåret 2013/14 Den Alternative Skole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Plan over tilsyn skoleåret 2013/14 Den Alternative Skole"

Transkript

1 Plan over tilsyn skoleåret 2013/14 Den Alternative Skole Dato Tid Indhold Onsdag d Deltage i undervisningen: Fremlæggelse på afgangsholdet om deres studietur til Montenegro og besøg fra Serbien Samtale med elevoptagelsen: Samtale med to piger fra 8. klasse Samtale med Morten: Hvad er der sket siden sidst og skolens situation lige nu. Tilrettelæggelse af specialundervisning Mandag d Deltage i undervisningen: Matematikundervisning i 8. klasse Fællesmøde Onsdag d Bestyrelsesmøde. Dialog i forhold til tilsynsrapporten 12/13. Forventninger til tilsynet. Gennemgang af tilsynsplan. Tirsdag d Deltage i undervisningen: Undervisning gerne dansk/engelsk Deltage i personalemøde: Karaktererne fra juni Tilsynsrapporten Hvad rør sig på skolen?

2 Tilsynserklæring for Den Alternative Skole - Skolekode Gældende for skoleåret 2013/2014 Tilsynsførende Merete Trier Frederiksen. Den forældrevalgte eksterne tilsynsførende, fører tilsyn med følgende: 1. Tilsyn med elevernes standpunkt i dansk, engelsk og regning/matematik og i historie for de skoler, som ikke tilbyder prøve i historie. 2. Tilsyn med skolens samlede undervisningstilbud. 3. Tilsyn med om skolen forbereder eleverne til at leve i et samfund med frihed og folkestyre. 4. Tilsyn med evt. tilbud om sprogstimulering. Ad 1. Karaktergennemsnittene i 9. klasse viser at eleverne scorer på linje med eller over gennemsnittet for Hillerød og landsgennemsnittet i alle fag undtagen fysik og kemi og skriftlig dansk. Det er væsentligt bedre end de seneste år. Karaktergennemsnittene i 10.klasse ligger over gennemsnittet for Hillerød og landsgennemsnittet i samtlige fag. Målet har været, at ramme det gennemsnitlige faglige niveau tidligere end i 10.klasse, og det tyder på, at man er på vej med det. Ad 2. I forbindelse med mine besøg på skolen har jeg drøftet generelle pædagogiske overvejelser og tiltag med ledelse, lærere og elever. Det er min overbevisning, at eleverne modtager en god, veltilrettelagt og kvalificeret undervisning. I mine samtaler med eleverne giver de udtryk for, at de er glade for skolen: Samtale med 2 piger fra 8. årgang. Pigerne kommer fra en folkeskole og fra HLS. De har begge 4 skoleskift bag sig og de har bevidst fravalgt folkeskolen. De er begge rigtig glade for at gå på skolen og fremhæver at den gode lærerkontakt og undervisningens tilrettelæggelse er en væsentlig grund til dette. De har et fag dagligt dansk, matematik, engelsk eller tysk og de er glade for den fordybelse det giver. De faglige timer er ofte opbygget med en fælles gennemgang af stoffet og efterfølgende arbejde individuelt eller i grupper. De synes at lærerne er rigtig gode til at respektere og tilrettelægge undervisningen i forhold til den enkeltes læringsstil. De mener samstemmende, at de bliver dygtige og lærer noget.

3 I projekt arbejder de med kommunevalget, hvor indgangsvinklen er historie, samfundsfag, opsøgende arbejde afsluttende med fremlæggelser. Hjemmegruppen omtaler de positivt, næsten som ens familie. Konkluderende giver pigerne udtryk for at de lærer noget både fagligt og socialt. Af problemstillinger nævner de 2 forhold: Fnider når så mange teenagere er samlet på et sted når det opstår får de god hjælp af de voksne til at løse problemerne og det andet problem er mangel på drenge i deres klasse. De er 15 elever, hvoraf kun de 3 er drenge. De giver selv det bud på problemet, at man måske kunne oprette en fodbold/sportslinje, som måske kunne tiltrække drengene. Jeg har desuden fulgt med i skolens liv gennem nyhedsbreve, hjemmesiden og telefonsamtaler med Morten, og jeg har det indtryk, at skolens samlede undervisningstilbud er meget godt og udviklende for eleverne og til fulde er at sammenligne og på højde med folkeskolens. Ad 3. Den Alternative skole arbejder både målrettet og aktivt med elevdemokrati. DAS værdsætter fortsat højt, at opdrage til demokrati og ansvar bl.a. gennem det daglige virke i klassen, fællesmøder og planlægningsdage. Skolen arbejder målrettet med elevernes kommunikative styrke gennem fremlæggelser og det at sige noget i store forsamlinger. Det er en kompetence og faglighed, som eleverne erhverver sig, som på sigt er en styrke i ethvert uddannelsessystem. Jeg har i år deltaget i både et fællesmøde og en fremlæggelse, hvor jeg ser ovenstående udspille sig. Ad 4. Da Den Alternative Skole er fra klassetrin, er der ikke et specielt tilbud om sprogstimulering. Specialundervisning man søger ikke mere på enkelte elever, men skolen tildeles en inklusionspulje. Skolen forvalter puljen dels ved at 5 elever modtager støtteundervisning uden for skoletid i matematik og dels får 2 elever støttende undervisning i forhold til engelsk. Dansk kan tilbydes senere på året. DAS har optaget 2 elever med spastisk lammelse, som inkluderes fint i miljøet af de andre elever. Handicapvenlige foranstaltninger i forhold til brug af kørestol er ved at blive installeret. Skolen har et godt samarbejde med psykologen, som kommer på skolen hver mandag. Psykologen varetager elevernes interesser og stiller krav til skolen. Skoleleder og psykolog holder samtaler med enkelte elever og forældre om at gå ordentlig i skole.

4 Refleksioner i forhold til skolens situation: Jeg har med stor interesse fulgt det udviklingsarbejde som er sat i gang i forhold til DAS fremtid. Da jeg kom på mit første tilsyn var førstehåndsindtrykket af skolen, at der tydeligvis er en bedre orden, renere og ude arealerne fremstod velholdte.. Kantinen er åbnet igen, med fast madmor som søger for mad til alle til frokost. Dejlig stund at spise frokost med alle skolens elever og voksne. Det er positivt at skolen på den måde har prioriteret at eleverne får mere undervisning 32 ugentlige lektioner. Jeg vil anbefale, at man mere systematisk dokumenterer den gode undervisning, som jeg ser ved mine tilsyn. F.eks. med udgangspunkt i Danmarks evalueringsinstitut EVA, som har gennemgået udvalgt forskning i god og motiverende undervisning og har igennem denne forskning fundet 5 elementer, der skaber den gode undervisning for alle elever. 1. Skab et trygt og positivt læringsmiljø. a. Hold øje med alle elevers muligheder for læring og tag løbende hånd om deres behov for ro eller hjælp. b. Vær tydelig med hensyn til spillereglerne i klassen. c. Vær opmærksom på og håndter konflikter blandt eleverne. 2. Sæt mål for elevernes læring. a. Arbejd med læringsmål, både når undervisningen tilrettelægges og når den gennemføres. b. Sæt læringsmålene på baggrund af viden om elevernes forudsætninger og behov. c. Gør læringsmålene tydelige for eleverne d. Sikrer at målene tilpasses elevernes forudsætninger og læring. 3. Skab muligheder for feedback i undervisningen a. Indsalm viden om elevernes læring og progression og brug den til at planlægge undervisningen. b. Opsøg feedback fra eleverne om undervisningen om f.eks. metoder, emner, arbejdsformer, oplevet udbytte og tilpas undervisningen efter det. c. Giv eleverne feedback på deres arbejdsindsats, deltagelse og udbytte. 4. Inddrag eleverne. a. Indgå i dialog med eleverne i undervisningen. b. Lyt til eleverne, giv dem tid til at tale og respekter deres synspunkter. c. Hav fokus på elevernes forforståelse af emnet, der undervises i. d. Inddrag eleverne i valg af emner, metoder og arbejdsformer, når det er hensigtsmæssigt.

5 5. Varier undervisningen. a. Anvend forskellige undervisningsformer, som skaber motivation blandt eleverne og tilgodeser deres forskellige forudsætninger og behov. b. Skab en klar rammesætning af undervisningen. Forklaringen på at jeg i mine tilsyn ser en god undervisning kan måske dokumenteres i ovenstående forskning. Undervisningen på DAS er varieret i et godt og positivt læringsmiljø med en høj grad af elevinddragelse. Jeg vil i mit tilsyn næste år være mere undersøgende på det at sætte mål for eleverne og mulighederne for feedback i undervisningen.

Tilsynsplan skoleåret 2011/2012

Tilsynsplan skoleåret 2011/2012 Tilsynsplan skoleåret 2011/2012 Dato Tid Indhold Mandag d. 22.-8. 17.00 20.00 Bestyrelsesmøde. Dialog i forhold til tilsynsrapporten. Forventninger til tilsynet. Gennemgang af tilsynsplan. Torsdag d. 15.-9.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 159015 Skolens navn: Den Lille Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Merete Trier Frederiksen

Læs mere

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Tilsynserklæringens indhold: Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Den forældrevalgte, certificerede tilsynsførende, skal hvert år skrive en erklæring. Erklæringen skal offentliggøres på skolens hjemmeside.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280405 Skolens navn: Romalt Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jens Chr. Pedersen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 263003 Skolens navn: Viby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Atheneskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Atheneskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Atheneskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 159040 Skolens navn: Atheneskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ugelbølle Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ugelbølle Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ugelbølle Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280033 Skolens navn: Ugelbølle Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Arvid Bech

Læs mere

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Tilsynserklæringens indhold: Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Den forældrevalgte, certificerede tilsynsførende, skal hvert år skrive en erklæring. Erklæringen skal offentliggøres på skolens hjemmeside.

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger både på data, som jeg

Læs mere

Tilsynsrapporten er udarbejdet på baggrund af bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v. LBK nr. 1135 af 07/12/2011

Tilsynsrapporten er udarbejdet på baggrund af bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v. LBK nr. 1135 af 07/12/2011 Tilsynsrapport 2015 Langsø Friskole Onsdag den 12. august 2015 Tilsynsrapporten er udarbejdet på baggrund af bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v. LBK nr. 1135 af 07/12/2011 Tilsynsrapporten

Læs mere

Som tilsynsførende på Køng Idrætsfriskole har vores opgave været at føre tilsyn med:

Som tilsynsførende på Køng Idrætsfriskole har vores opgave været at føre tilsyn med: Tilsynets opgave Som tilsynsførende på Køng Idrætsfriskole har vores opgave været at føre tilsyn med: 1:Elevernes standpunkt i dansk, regning/matematik, engelsk og idræt. 2: At skolens samlede undervisningstilbud,

Læs mere

Skolens undervisning og elevernes standpunkt Tilsynserklæring for skoleåret 2016/2017

Skolens undervisning og elevernes standpunkt Tilsynserklæring for skoleåret 2016/2017 København, d.23.4.2017 Til forældrekredsen / bestyrelsen ved Rudolf Steiner Skolen Odense, skolekode 461054 Skolens undervisning og elevernes standpunkt Tilsynserklæring for skoleåret 2016/2017 Mit tilsyn

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hvidovre Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hvidovre Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hvidovre Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280643 Skolens navn: Hvidovre Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for 2019 for

Tilsynserklæring for 2019 for Tilsynserklæring for 2019 for 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280461 Skolens navn: Skelbæk Friskole 1. Navn på den eller de tilsynsførende Lisbet Lentz 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøget

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudolf Steiner skolen Kvistgårdskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudolf Steiner skolen Kvistgårdskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudolf Steiner skolen Kvistgårdskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 217020 Skolens navn: Rudolf Steiner skolen Kvistgård 1.1 Navn på den eller de

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Humlebæk Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 208005 Skolens navn: Humlebæk Lille Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Malene

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stenløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stenløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stenløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 235006 Skolens navn: Stenløse Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kvikmarkens Privatskole:

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kvikmarkens Privatskole: Tilsyn Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kvikmarkens Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode: Skolekode: 159016 Skolens navn: Kvikmarkens Privatskole Navn på den eller de tilsynsførende: 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101082 Skolens navn: Sankt Ansgars Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400024 Skolens navn: Peterskolen, Rønne Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønde Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønde Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rønde Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 739006 Skolens navn: Rønde Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Arvid Bech 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2015

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2015 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger på data, som jeg har indsamlet

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 259021 Skolens navn: Billesborgskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Ninna Braüner 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17

Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Tilsynserklæringens indhold: Tilsynserklæring skoleåret 2016/17 Den forældrevalgte, certificerede tilsynsførende, skal hvert år skrive en erklæring. Erklæringen skal offentliggøres på skolens hjemmeside.

Læs mere

Tilsynsplan Ørestad Friskole

Tilsynsplan Ørestad Friskole Tilsynsplan Ørestad Friskole Hvert år: Danskundervisning alle trin Matematikundervisning alle trin Engelskundervisning mellemtrin og udskoling Det samlede timetal og fagrækken oversigt over fag og timetal

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Spjellerup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode. 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Spjellerup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode. 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Spjellerup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280038 Skolens navn: Spjellerup Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

TILSYNSERKLÆRING februar 2009

TILSYNSERKLÆRING februar 2009 Skolen skal ifølge loven have en tilsynsførende, som forældrene vælger på årets generalforsamling. Den tilsynsførende skal føre tilsyn med elevernes standpunkt i udvalgte og altid dansk, matematik og engelsk

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 535007 Skolens navn: Tandslet Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejlernes NaturFriskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejlernes NaturFriskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vejlernes NaturFriskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280220 Skolens navn: Vejlernes NaturFriskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Marie Jørgensens Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Marie Jørgensens Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Marie Jørgensens Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 461043 Skolens navn: Marie Jørgensens Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Michael

Læs mere

Ifølge skolens overordnede formål prioriteres idræt meget højt, da man tilstræber et vekslende samspil mellem idræt og læringen i de andre grundfag.

Ifølge skolens overordnede formål prioriteres idræt meget højt, da man tilstræber et vekslende samspil mellem idræt og læringen i de andre grundfag. Tilsyn Køng Idrætsfriskole i skoleåret 2011-2012 Tilsynets opgave Som tilsynsførende på Køng Idrætsfriskole er det vores opgave at føre tilsyn med elevernes standpunkt i dansk, regning/matematik og engelsk

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Osted Fri og Efterskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Osted Fri og Efterskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Osted Fri og Efterskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 261005 Skolens navn: Osted Fri og Efterskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende varetage tilsynet med:

I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende varetage tilsynet med: Tilsynserklæring 2014-2015 Hammer Frie Privatskole Hammer Skolevej 1A, Hammer 4700 Næstved Skolekode: 280538 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 449008 Skolens navn: Nyborg Private Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 183008 Skolens navn: Ådalens Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Selam Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Selam Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Selam Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 751094 Skolens navn: Selam Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Britta Toft 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viby Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viby Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viby Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 263003 Skolens navn: Viby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 851052 Skolens navn: Solsideskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for

Læs mere

vedr. Haderslev Realskole, Christiansfeldvej 20, 6100 Haderslev for skoleåret

vedr. Haderslev Realskole, Christiansfeldvej 20, 6100 Haderslev for skoleåret Børge Koch Teglgårdsvej 23 6100 Haderslev Tlf.: 72665250 E-mail: bfko@ucsyd.dk Haderslev, den 23. maj 2017 Tilsynserklæring vedr. Haderslev Realskole, Christiansfeldvej 20, 6100 Haderslev for skoleåret

Læs mere

TILSYNSRAPPORT. Skole

TILSYNSRAPPORT. Skole TILSYNSRAPPORT Tilsynsførende Kent Lykke kent@uhrefriskole.dk Tlf. 28713934 Skole Feldborg Frie Børneunivers Bredgade 76 7540 Haderup Skolekode 280654 Tilsynsperiode 1.8.2015 til 19.4.2016 Kære bestyrelse,

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vinderød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vinderød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vinderød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280650 Skolens navn: Vinderød Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vinde Helsinge Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vinde Helsinge Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vinde Helsinge Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 309004 Skolens navn: Vinde Helsinge Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lars Jonassen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kristofferskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kristofferskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kristofferskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 265030 Skolens navn: Kristofferskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter Skjoldborg 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Oure Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Oure Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Oure Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 435006 Skolens navn: Oure Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jette Olsen 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring 2015/2016

Tilsynserklæring 2015/2016 Tilsynserklæring 2015/2016 Jersie Privatskole Åsvej 1, Jersie 2680 Solrød Skolekode: 280467 Tilsynsførende: Iben Lindemark Baggrund for tilsynet I henhold til Friskolelovens 9 a skal jeg som tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018

Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018 Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018 Skole: Graabjergvej 22, 5656 Ryslinge Skolekode: 477005 Tilsynsførende: Jette Olsen Tilsynsdatoer: 23/11, 24/11, 6/2, 7/2 Tilsyn i fag og

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Christianshavns Døttreskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Christianshavns Døttreskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Christianshavns Døttreskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101079 Skolens navn: Christianshavns Døttreskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hoven Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hoven Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hoven Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 760004 Skolens navn: Hoven Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tømmerup Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tømmerup Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tømmerup Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 323010 Skolens navn: Tømmerup Fri- og Efterskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 159017 Skolens navn: Gladsaxe Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jytte Vedel

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Billesborgskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Billesborgskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Billesborgskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 259021 Skolens navn: Billesborgskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Friskolen i Lemming: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Friskolen i Lemming: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Friskolen i Lemming: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 743031 Skolens navn: Friskolen i Lemming 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Bente Bjørnkjær

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sæby-Hallenslev Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sæby-Hallenslev Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Sæby-Hallenslev Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 319010 Skolens navn: Sæby-Hallenslev Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Tømmerup Fri- og Efterskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Tømmerup Fri- og Efterskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Tømmerup Fri- og Efterskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 323010 Skolens navn: Tømmerup Fri- og Efterskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Randers Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Randers Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Randers Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 731019 Skolens navn: Randers Lille Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Agerskov Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Agerskov Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Agerskov Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 525007 Skolens navn: Agerskov Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bredballe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bredballe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bredballe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280537 Skolens navn: Bredballe Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lars

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Odense Privatskole

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Odense Privatskole Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Odense Privatskole 1. Skolens navn og skolekode Odense Privatskole 1.1 Navn på tilsynsførende Jesper Kjeldsen 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøg samt i hvilke

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Johannesskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Johannesskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Johannesskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 219011 Skolens navn: Johannesskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen i Brammingskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen i Brammingskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen i Brammingskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 557007 Skolens navn: Friskolen i Bramming 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Christel

Læs mere

Metode: Der bliver overordnet ført tilsyn med:

Metode: Der bliver overordnet ført tilsyn med: Denne tilsynserklæring er foretaget af tilsynsførende Kirsten Kortbek, der er certificeret af Undervisningsministeriet til at føre tilsyn med frie- og private grundskoler. Vurderingen bygger på data indsamlet

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Peterskolen, Rønne Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 400024 Skolens navn: Peterskolen, Rønne Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sydvestmors Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sydvestmors Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sydvestmors Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 773028 Skolens navn: Sydvestmors Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Annelise Nielsen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudme Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudme Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Rudme Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 473015 Skolens navn: Rudme Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bøgballe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bøgballe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bøgballe Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 613008 Skolens navn: Bøgballe Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Søren Vig 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014 Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014 Af tilsynsførende Peter Følle Jensen Roskilde, d. 6. marts 2014 Baggrund for tilsyn Dette tilsyn for Ros Privatskole (skolekode 280396), blev aftalt med skoleleder

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Dyhrs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Dyhrs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Dyhrs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 333014 Skolens navn: Dyhrs Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lene Lykke 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2016 skolekode

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2016 skolekode 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler, og valgt af bestyrelsen på Ådalens Privatskole til at føre

Læs mere

Tilsynsrapport 2017/18

Tilsynsrapport 2017/18 Tilsynsrapport 2017/18 Langsø Friskole Haugårdsvej 4, Vammen 8830 Tjele Skolekode: 791027 Tilsynsførende: Karin Hyldebrandt Jeg, som den forældrevalgte eksterne tilsynsførende fører tilsyn med følgende:

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Oure Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Oure Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Oure Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 435006 Skolens navn: Oure Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jette Olsen 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for Rudolf Steiner Skolen i Aarhus Skoleåret 2014-15 Tilsynserklæring vedrørende det forældrevalgte, eksterne tilsyn.

Tilsynserklæring for Rudolf Steiner Skolen i Aarhus Skoleåret 2014-15 Tilsynserklæring vedrørende det forældrevalgte, eksterne tilsyn. Tilsynserklæring for Rudolf Steiner Skolen i Aarhus Skoleåret 2014-15 Tilsynserklæring vedrørende det forældrevalgte, eksterne tilsyn. Tilsynet er foretaget på: Rudolf Steiner Skolen i Aarhus Strandvejen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Taastrup Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Taastrup Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Taastrup Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 169012 Skolens navn: Taastrup Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynsrapport 2016/17

Tilsynsrapport 2016/17 Tilsynsrapport 2016/17 Langsø Friskole Haugårdsvej 4, Vammen 8830 Tjele Skolekode: 791027 Tilsynsførende: Karin Hyldebrandt Jeg, som den forældrevalgte eksterne tilsynsførende fører tilsyn med følgende:

Læs mere

Formål for faget engelsk

Formål for faget engelsk Tilsynsførende Tilsyn ved Lise Kranz i juni 2009 og marts 2010. På mine besøg har jeg se følgende fag: Matematik i indskoling og på mellemtrin, engelsk på mellemtrin samt idræt fælles for hele skolen.

Læs mere

Tilsynsrapport 2015/16 Lygten Skole, Drejervej 11, 2. sal 2400 Kbh. NV

Tilsynsrapport 2015/16 Lygten Skole, Drejervej 11, 2. sal 2400 Kbh. NV Tilsynsrapport 2015/16 Lygten Skole, Drejervej 11, 2. sal 2400 Kbh. NV Skolekode 315 017 Tilsynsførende: Geert Büttcher Tilsyn: 22/10-2015 Samtaler med Malene omkring skolens dagligdag og undervisningen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Feldborg Frie Børneunivers: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Feldborg Frie Børneunivers: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Feldborg Frie Børneunivers: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280654 Skolens navn: Feldborg Frie Børneunivers 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den dansk-franske Skole af 2014skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den dansk-franske Skole af 2014skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den dansk-franske Skole af 2014skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280545 Skolens navn: Den dansk-franske Skole af 2014 1.1 Navn på den eller de

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stige Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stige Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stige Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 461046 Skolens navn: Stige Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Hejin Andreasen 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Næstved Fri Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Næstved Fri Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Næstved Fri Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 373030 Skolens navn: Næstved Fri Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Knud Nordentoft

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HFskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HFskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HFskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 227008 Skolens navn: Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 389009 Skolens navn: Stevns Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lilleskolen Odenseskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lilleskolen Odenseskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lilleskolen Odenseskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 461068 Skolens navn: Lilleskolen Odense 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Calle Nørvig

Læs mere

Skolens navn: Kolding Friskole

Skolens navn: Kolding Friskole Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Kolding Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 621024 Skolens navn: Kolding Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Mentiqa-Nordjyllandskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Mentiqa-Nordjyllandskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Mentiqa-Nordjyllandskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 851087 Skolens navn: Mentiqa-Nordjylland 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lene Thorhauge

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vanløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vanløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vanløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101135 Skolens navn: Vanløse Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynsrapport for Furesø Privatskole. Skoleåret 2011/2012

Tilsynsrapport for Furesø Privatskole. Skoleåret 2011/2012 Tilsynserklæring 21. Tilsynserklæringen, der skal være skrevet på dansk, skal mindst indeholde følgende oplysninger: 1) Skolens navn og skolekode. 2) Navn på den eller de tilsynsførende. 3) Dato for tilsynsbesøg

Læs mere

Eksternt tilsyn med Skørbæk-Ejdrup Friskole 20.02.2013

Eksternt tilsyn med Skørbæk-Ejdrup Friskole 20.02.2013 Bestyrelsen Skørbæk-Ejdrup Friskole Ejdrupvej 33, Skørbæk 9240 Nibe Eksternt tilsyn med Skørbæk-Ejdrup Friskole 20.02.2013 Tilsynet med Skørbæk-Ejdrup Friskole, skolekode 831006, er foretaget af chefkonsulent

Læs mere

Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014

Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014 Tilsynserklæring for Vejle Privatskole 2013/2014 Af tilsynsførende Esen Hayaloglu Baggrund for tilsyn Vejle d. 10. april 2014 Jeg, Esen Hayaloglu, har fået fornøjelsen af at føre tilsyn med Vejle Privatskole

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Herning Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Herning Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Herning Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 657025 Skolens navn: Herning Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Knud Nørregaard 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lykkegårdskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lykkegårdskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Lykkegårdskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 621025 Skolens navn: Lykkegårdskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anna-Marie H. Hansen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Forberedelsesskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Forberedelsesskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Forberedelsesskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 731016 Skolens navn: Forberedelsesskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kundby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kundby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kundby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280674 Skolens navn: Kundby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Aksel Goth 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vejle Friskole:

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vejle Friskole: Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vejle Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 631023 Skolens navn: Vejle Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Knud Nørregaard 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Andreasskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Andreasskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Andreasskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 315013 Skolens navn: Andreasskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Carsten Overbeck 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nyborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 449009 Skolens navn: Nyborg Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Albertslund Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Albertslund Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Albertslund Lille Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 165011 Skolens navn: Albertslund Lille Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Markusskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Markusskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Markusskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 561036 Skolens navn: Markusskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Christel Plesner Drud Aagaard

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2017 skolekode

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2017 skolekode 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler, og valgt af bestyrelsen på Ådalens Privatskole til at udføre

Læs mere

Tilsynserklæring

Tilsynserklæring Tilsynserklæring 2016 2017 Skole: Kertemindeegnens Friskole Revninge Bygade 55 Revninge 5300 Kerteminde Tilsynsførende: Gustav Reck, Ramsherred 64, 5900 Rudkøbing, tlf.: 51 20 33 46 e-mail: gr@kdvalgmenighed.dk

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Den Grønne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Den Grønne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Den Grønne Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280553 Skolens navn: Den Grønne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Iben Lindemark

Læs mere