Vores Casco Byglim. af miljørigtige og stærke byggeprodukter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vores Casco Byglim. af miljørigtige og stærke byggeprodukter."

Transkript

1 Vores Casco Byglim 03/2010 Samlet set har Casco Byglim mere end 800 produkter fordelt på de 3 varegrupper, som repræsenterer nogle af de mest betydningsfulde håndværkerartikler inden for moderne nybyggeri, renovering og restaurering. Casco Byglim er både den professionelle håndværkers og den kyndige gørdet-selv-mands leverandør af miljørigtige og stærke byggeprodukter. Et eksempel på Casco s fornemme kontakt til en bred vifte af håndværkere er den orange trælimsflaske. På ethvert værksted og i enhver håndværkers værktøjskasse finder man den - ofte i flere varianter. Limen er kendt af de fleste - og det ikke uden grund!

2

3 Et godt valg - også for miljøet At du holder denne brochure i hånden viser at du tænker kvalitet - du går ikke på kompromis. Casco Byglim fokuserer på kunderne, og på deres behov for produkter og ikke mindst krav til produkternes kunnen. I Casco Byglim s store produktsortiment garanterer vi høj kvalitet og produkter som løbende udvikles og justeres efter markedets behov. Når du vælger vores produkter kan du være sikker på en høj kvalitet og på at der er taget hensyn til miljøet i alle processer - helt i linie med vores forretningspolitik. Vores kvalitets- og miljøstyringssystem er certificerede ISO 9001 og ISO standard. Vores 3 brands: Casco Byglim s Kundeservice står til rådighed på telefonen Man - torsdag 8-16 (fredag til 15.30)

4 Casco Byglim giver dig < Personlig Kundeservice < Høj leveringssikkerhed < Høj faglig kompetance < Kompetent Teknisk Service < Produkter af høj kvalitet < Et bredt og alsidigt sortiment Casco Byglim ønsker at være din foretrukne leverandør, derfor er vores mål ikke blot at give vores kunder de bedste produkter, men også den bedste service - hele vejen rundt. - en stærk partner! Dit Casco-team leder dig på rette vej Som kunde hos os får du adgang til dit eget Casco-team. Vores konsulenter og teknikere vejleder dig i sortimentet og giver dig tips til, hvordan vores produkter anvendes. I vores Kundeservice er de altid hjælpsomme, og de sidder med et bredt kendskab til vores produkter. Desuden tager de hånd om dine bestillinger - fra ordreafgivelse til levering. Teknikere hjælper dig på vej I vores Teknisk Service er de trænet til at vejlede i løsning af komplicerede opgaver, og er altid klar til at guide dig på telefonen. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at en tekniker kommer og besigtiger pladsen, for at kunne vurdere forskellige faktorer som klima, restfugtighed, anvendelse af produkt, materiale m.m. og eventuelt foretage tests. Fuld service ved reklamationer Hvis du oplever at et produkt ikke lever op til standarden, kan du trygt tage fat i dit Casco-team, som vil sørge for hurtig håndtering af reklamationen. Normal procedure er, at vores konsulenter tager den første vurdering. I mere komplicerede tilfælde vil vores teknikere tage fat om reklamationen. I disse tilfælde vil teknikerne besigtige pladsen, tage prøver og forsøge at udrede hændelsesforløbet ud fra vores samlede erfaringer. Til sidst samler vi vores resultater i en besigtigelsesprotokol - som også danner grundlag for den videre udvikling af vores produkter. Demonstrationer og uddannelse Vi tilbyder flere former for uddannelse. Vi skræddersyr gerne et kursus der matcher jeres behov. Vi holder også gerne produkttræning, eller produktdemonstrationer. For at være på forkant med udviklingen, har vi et tæt samarbejde med andre brancheforeninger. Dokumentation - når du behøver det Et veludført arbejde skal selvfølgelig kunne dokumenteres efter alle kunstens regler. På vores hjemmeside - finder du alle de datablade du har brug for: produktinformation, sikkerhedsdatablad, miljødeklarationer, anvisninger m.m.

5 Vores kunder og os Der findes ikke nogen profil af en typisk Casco-kunde. Han eller hun er blot det, vi sætter mest pris på: kvalitetsbevidst. Det honorerer vi med høj sikkerhed, kvalitet, lønsomhed og hurtig og stabil levering. Gennem målinger ved vi, at vores kunder værdsætter, at vi har engagerede medarbejdere, og at vi overholder indgående aftaler. Vi betragtes som en tillidsvækkende leverandør, og det anerkendes, at vi har stor viden om vores produkter og deres anvendelse. Vores brugere og kunder er trygge ved os, og kendskabs-analyser viser, at på samtlige varegrupper ligger vi på en score mellem knap 50 og 98 %. Det er vi ganske stolte af. Selv om vi ikke kender den enkelte kundes profil, så har vi et indgående kendskab til de faggrupper, som benytter Casco Byglim som totalleverandør eller anvender vores produkter. Det omfatter gulv- og fugeentreprenører, murermestre, arkitekter, ingeniører, professionelle, gør-det-selv-folk og ikke mindst en stor mængde privatister, som har glæde af Casco Byglims produktprogrammer. Ta os med på råd Vi er vilde med at rådgive. Ikke fordi vi kræver penge for det, men fordi vi kender vores produkter og ved lige præcis, hvordan de yder deres bedste. En anden grund er, at mange af vores produkter tit skal løse meget vanskelige opgaver, og det kan de, når brugerne får et par gode råd og lidt vejledning med i købet. Den Tekniske Service, som er karakteristisk for Casco Byglim, sætter fokus på kundens opgave og på den rigtige løsning, og det er vitalt for os at tilbyde kvalificeret hjælp - både på telefonen, i laboratoriet og ude på den konkrete byggeplads. Vores forskning har skaffet os et dybtgående kendskab til vores produkter - hvad de kan, og hvordan de skal bruges - og det skatkammer af knowhow øser vi gerne af. Vores teknikere og servicefolk har Casco-blod i årene. De går ikke på kompromis i forhold til den optimale løsning, og erfaringerne går begge veje - fra kunde til firma og fra firma til kunde. Det er en af de måder, vi bliver bedre på. Bagved ligger korpsånden - det, nogen i dag vil kalde corporate spirit. Men Casco behøver ikke være smart for at være moderne. Vi har sat traditioner, dyder og udvikling i højsædet gennem flere generationer - og det kommer der kvalitet ud af. Teknisk set og serveret som service. Rådgivning....du kan du altid kontakte Casco s Tekniske Service på

6 Vi arbejder internationalt For godt 15 år siden blev det dengang 65-årige Casco Nobel A/S slået sammen med den hollanske kemikoncern Akzo, hvis rødder går mere end 200 år tilbage i tiden. Sammenkoblingen af Akzo og daværende Nobel Industrier var blot et af de firmaopkøb, overtagelser og sammenlægninger, som Casco har været involveret i op gennem 1900-tallet. Et blik ud over udviklingen viser, at mange hæderkronede firmanavne er forsvundet, men Casco har overlevet som selvstændig leverandør af lime, spartelmasser, lak og olie - i Danmark med firmanavn Casco Byglim A/S. AkzoNobel har base i Holland - men produktionen foregår rundt om i verden, fx i England, USA, Sverige, Tyskland og Holland. AkzoNobel er i dag en af verdens førende kemikoncerner med ca medarbejdere. AkzoNobel og dermed Casco Byglim A/S har forpligtet sig til fælles strategi og retningslinjer, som fx omfatter social ansvarlighed, miljøansvar, trivsel og personlig integritet for medarbejderne, fairness og en årvågen og kompetent økonomisk forvaltning, som sikrer ejerne afkast, en bevidst udvikling og en konsekvent åbenhed over for det samfund, som firmaet er en del af. Ikke mindst miljøpolitikken er et centralt punkt, hvor målsætningen er: at mindske forbruget af råvarer, vand, energi m.m., at øge miljøkravene, at mindske skadelige emissioner, at mindske affaldsmængden, at udvikle mere miljøvenlige produkter, at føre en åben dialog og i øvrigt opfylde forpligtelserne i kutymereglen Responsible Care.

7 Et skridt videre Alt som har med kemi at gøre omgåes med omfattende regelkrav og restriktioner. Vi driver et stort offensivt miljøarbejde på nordisk plan. I praksis betyder det, at vi altid gør mere end foreskrifterne forlanger - altid et skridt foran mht. råvarer og produktionsmetoder, der er skånsomme for miljøet og sundheden. Produkterne testes minutiøst - både alene og i samspil med andre typer produkter og materialer. Målet er at opnå så store miljøforbedringer som muligt, uden at slække på produktets funktionalitet eller holdbarhed. Vi ønsker at levere ufarlige, miljørigtige og superstærke produkter. Alle vores produkter ledsages af databladeblade, så de kan bruges rigtigt og uden negative følgevirkninger. Det er vores ansvar at informere, og det er vores opgave at udvikle produkterne, så de hele tiden lever op til vores miljøpolitik og bliver bedre og nemmere at bruge for vores kunder. Selv om mange af vores produkter er næsten usynlige i byggeriet, så skal de være helt i top og holde - også hvad vi lover. Vores laboratorie holder øje med at alle miljøkrav opfyldes f.eks. at emissionsværdierne ligger under den gældende grænseværdi. Samtidig findes der et udviklingsarbejde inden for AkzoNobelkoncernen for at vi allerede i dag kan tage skridtet der kan blive et krav i fremtiden. Vores kvalitetes- og miljøstyringssystem er certificerede ISO 9001 og ISO standard.

8 Casco s grundlægger Lars Ammundsen Fra Sverige og Amerika En nær slægtning til den verdensberømte polarforsker Roald Ammundsen grundlagde Casco i Han hed Lars Ammundsen, og han havde tilbragt nogle år i Argentina, hvor han blandt andet arbejdede med kasein, som er et mælkeprodukt, der indgår i lim. På sin vej hjem til Sverige rundede han Amerika for at skaffe sig viden om, hvorvidt kasein kunne anvendes i den voksende krydsfiner-industri. Med økonomisk støtte fra blandt andet Marcus Wallenberg fik han startet en produktion af kaseinlim på licens i New York hos det firma, som kom til at danne navnet Casco - en forkortelse af The Casein Company of America Inc. Firmaet fik senere navnet Borden Chemical og eksisterer stadig. I de efterfølgende årtier lever Casco-navnet videre, og optræder flere gange i tilknytning til andre firmanavne i forbindelse med opkøb og tættere samarbejde. Casco s historie i Danmark går tilbage til 1946, hvor datterselskabet Kemi-Casco A/S grundlægges. I 1988 fusioneres Nobel Industrier med Sadolin & Holmblad, og dermed sammenlægges Casco med Sadofoss. Akzo og Casco-Nobel fusioneres i 1994 under navnet Akzo Nobel. I 2004 frasælger Akzo Nobel sine industriaktiviteter og produktion i Fredensborg. Et af de nyeste tiltag er AkzoNobel s opkøb af den britiske kemikoncern ICI i Selv om meget er sket gennem årene, er vores målsætning stadig den samme: Vi ønsker at være kendt som den mest professionelle og innovative leverandør hos alle brugere og forhandlere, når der skal limes, fuges, spartles eller lakeres. Casco Byglim A/S (Akzo Nobel Deco A/S) Tempovej Ballerup Telefon Teknisk Service Fax byglim@casco.dk 03/2010 I 40 erne og 50 erne veg man ikke tilbage for at bruge pinups, når Cascolimens råstyrke skulle markedsføres. Stilen er tydelig amerikansk inspireret, alligevel optræder pigerne jævnligt i nutidens markedsføringsmaterialer. I 1929 skabtes det kendte Casco-logo med de to heste, som forgæves prøver at trække en stærk limning fra hinanden. Inspirationen er i sin tid hentet fra et af fysikkens store eksperimenter, hvor en luftpumpe tømte to tætsluttende halvkugler, som derefter kun kunne trækkes fra hinanden med hjælp fra 16 heste. Gennem årene har Casco hestene skiftet udseende og tilpasset sig tidens æstetik og markedsføringsstil. I 1966 fik hestene sit nuværende udseende og blev samtidig registreret som varemærke. I dag er logoet et effektivt symbol for Casco Byglim som en stærk partner, for stærke løsninger og stærke resultater.

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Det naturlige valg til din facade Klassisk design med overlegen æstetik Få et moderne og rustikt udtryk og et flot farvespil på facaden med Cembrit Patina & Cembrit

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk Skifer i fibercement En smuk og tidløs løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

Cembrit Bølgeplader i fibercement

Cembrit Bølgeplader i fibercement Cembrit Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

Madglæde i gode rammer

Madglæde i gode rammer Hjemkundskab Madglæde i gode rammer Hjemkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv som fremtidens forbrugere. De centrale områder i faget er måltider, livskvalitet,

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

Rum til udfoldelse. At skabe de optimale rammer for fremtidens gymnasieelever er en udfordring, ST Skoleinventar A/S har påtaget sig.

Rum til udfoldelse. At skabe de optimale rammer for fremtidens gymnasieelever er en udfordring, ST Skoleinventar A/S har påtaget sig. HTX/Gymnasier Rum til udfoldelse At skabe de optimale rammer for fremtidens gymnasieelever er en udfordring, ST Skoleinventar A/S har påtaget sig. Med udgangspunkt i gymnasiereformen, har ST sammen med

Læs mere

BERNERS KERNEVÆRDIER

BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS VÆRDIGRUNDLAG...... er vores grundlag for alle beslutninger og handlinger, som træffes og udføres i vores virksomhed. Det tjener til orientering for medarbejderne. Vores værdigrundlag

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN DIN TOTALLEVERANDØR

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN Har du ren

Læs mere

Om Circular Computing

Om Circular Computing Om Circular Computing Vores mission er at ændre verdens syn på køb af IT. Bæredygtighed er altafgørende men må ikke gå på kompromis med ydeevne og kvalitet. På den måde kan alle leve i en bedre verden

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

itek, Headquarter Mercedes Benz

itek, Headquarter Mercedes Benz mbm.as itek, Headquarter Mercedes Benz Teknologi i bevægelse MBM arbejder passioneret for at skabe innovative dør-, port og vinduesautomatik løsninger til det professionelle marked. For os handler det

Læs mere

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk Om os PaperlinX blev grundlagt i Holstebro i 1918, dengang under navnet Christian Christensen & Co., eller kort og godt: CC&CO. Vi har altid været en handelsvirksomhed med et meget bredt produktsortiment

Læs mere

THE POWER OF LESS I PRAKSIS

THE POWER OF LESS I PRAKSIS THE POWER OF LESS I PRAKSIS UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings-

Læs mere

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør...

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør... Siger det vi gør... Leverandør til sundhedssektoren siden 1964 1 1964-2009 45 år ERFARING Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S blev stiftet i 1964 og har siden været en betydende leverandør til

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri Cembrit B7 Sortblå Unik styrke og flot finish Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er et stærkt valg.

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En ny generation og en stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

Virksomhedsprofil Brandbook

Virksomhedsprofil Brandbook Virksomhedsprofil Brandbook KTerhvervsbyg A/S Ryttervangen 18 7323 Give Telefon: 7573 3366 www.klaebel-design.dk www.www.kterhvervsbyg.dk VIRKSOMHEDS- IDENTITET Vision & Mission Vision KTerhvervsbyg A/S

Læs mere

CSR-rapport for Med venlig hilsen Poul Feilberg Adm. direktør

CSR-rapport for Med venlig hilsen Poul Feilberg Adm. direktør CSR-rapport for 2016 Forord Kort om Feicon Ledelsessystemer hvad er det? Feicons identitet Politik for certificeringer Mål og indsatser Feicons interessenter CSR Rapporten Forord I 2013 blev Feicon ApS

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

Vil I være med til at skabe et bæredygtigt Skandinavien?

Vil I være med til at skabe et bæredygtigt Skandinavien? Vil I være med til at skabe et bæredygtigt Skandinavien? Om at søge støtte til projekter inden for grøn økonomi fra EU-programmet Interreg Øresund-Kattegat-Skagerrak INDHOLDSFORTEGNELSE Arbejde med bæredygtig

Læs mere

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer EINAR KORNERUP JYLLAND A/S Solide kompetencer Mere end 100 år i byggebranchen Når man er del af en koncern med mere end 100 års historie i bagagen, siger det sig selv, at ord som kvalitet, konsolidering

Læs mere

Make it happen. With PPG. Kursusprogram 2015

Make it happen. With PPG. Kursusprogram 2015 Make it happen. With PPG Kursusprogram 05 Make it happen. With PPG Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursuspro gram met for 05. Vi mener, at løbende

Læs mere

SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT!

SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT! SCAN OFFICE DET RIGTIGE VALG, GANSKE ENKELT! Scan Office er den største 100% danskejede kontorforsyning og den førende udbyder af kontormøbler, med en omsætning på mere end 500 mio. i regnskabsåret 12/13.

Læs mere

Your Partner in Safety

Your Partner in Safety Your Partner in Safety Inspektion og kontrol af det færdige anlæg er en del af opgaven. SafeExIT SafeExIT er specialiseret i sikkerhedsbelysning, eksplosionsbeskyttet el-materiel, samt belysning til industrielle

Læs mere

Plads til kreativitet

Plads til kreativitet Billedkunst Plads til kreativitet At skabe rammerne for kreativ udfoldelse kræver erfaring i at omsætte ønsker og krav til brugervenlige lokaler. Den erfaring har ST Skoleinventar A/S. Ergonomi og fleksibilitet

Læs mere

En førende nordisk gasleverandør

En førende nordisk gasleverandør En førende nordisk gasleverandør www.airliquide.dk En verdensomspændende industrigasvirksomhed Air Liquide er verdensførende inden for gasser, teknik og services til industri og sundhedssektoren. Virksomheden

Læs mere

Den store forskel er detaljen

Den store forskel er detaljen Den store forskel er detaljen Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det; Det særlige ved en traverskran fra CERTEX A/S ligger i detaljen. Du kan ikke nøjes med en kran med den rigtige bæreevne

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

Nexa Autocolor Kursusprogram 2013 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Kursusprogram 2013 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Nexa Autocolor Kursusprogram 2013 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursusprogrammet for 2013. Vi mener, at løbende

Læs mere

Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursusprogrammet for 2015. Vi mener, at løbende

Læs mere

Medarbejdere i Kompan er kendetegnet ved en stolthed over det vi tilbyder og en udadvendt og serviceminded tilgang til vores kunder.

Medarbejdere i Kompan er kendetegnet ved en stolthed over det vi tilbyder og en udadvendt og serviceminded tilgang til vores kunder. I Kompan Danmark har vi 13 konsulenter, der hver er tilknyttet specifikke kommuner og institutioner. Konsulenterne holder kontakten til den enkelte institution og tilbyder og står rådighed for rådgivning

Læs mere

SOCIAL KAPITAL SAMARBEJDE SKABER RESULTATER TÆLL3R OGSÅ! OM PSYKISK ARBEJDSMILJØ I DETAILHANDLEN LEDER/ARBEJDSGIVER

SOCIAL KAPITAL SAMARBEJDE SKABER RESULTATER TÆLL3R OGSÅ! OM PSYKISK ARBEJDSMILJØ I DETAILHANDLEN LEDER/ARBEJDSGIVER OM PSYKISK ARBEJDSMILJØ I DETAILHANDLEN Læs mere på www.detdumærker.dk TÆLL3R OGSÅ! LEDER/ARBEJDSGIVER SOCIAL KAPITAL SAMARBEJDE SKABER RESULTATER Årets store udsalg skal forberedes, men da medarbejderne

Læs mere

Dagtilbud Seminariekvarteret Pædagogisk profil og principper. Januar 2013.

Dagtilbud Seminariekvarteret Pædagogisk profil og principper. Januar 2013. Dagtilbud Seminariekvarteret Pædagogisk profil og principper. Januar 2013. Indhold Forord.... 3 Lovgrundlag... 3 Dagtilbudsloven... 3 Børn- og ungepolitikker... 3 Udviklingsplan.... 4 Pædagogiske principper

Læs mere

Triolab lægger vægt på et tæt samarbejde med kunden, sådan at de tilbudte løsninger fungerer optimalt og tilpasses kundens behov.

Triolab lægger vægt på et tæt samarbejde med kunden, sådan at de tilbudte løsninger fungerer optimalt og tilpasses kundens behov. Side 1 af 8 Indledning Triolab er et firma, der forhandler kvalitetsløsninger til laboratorier i flere segmenter. Triolab er et firma, der forestår totalløsninger. Der tilbydes support på højt fagligt

Læs mere

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes.

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. 2017/2018 URBAN ELEMENTS Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. Til dette formål leverer vi et sammenhængende sortiment af klassisk og moderne byrumsinventar, som

Læs mere

Passion for tømmerhandel

Passion for tømmerhandel år med byggeri Passion for tømmerhandel Det hele startede i 1974. Drivkraften var en passion for tømmerhandel for medejer Vagn Hansen. Stedet var Øster Jølby midt på Mors, og det blev begyndelsen på den

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Verdensomspændende og lokale Velkommen hos Schmolz+Bickenbach. Vi har løsningen. Schmolz+Bickenbach gruppen er en af verdens førende producenter og distributører

Læs mere

Her bliver dit brand til forretning

Her bliver dit brand til forretning Her bliver dit brand til forretning Velkommen GEMINI er specialist i brandede produkter Vores brandviden og omfattende sortiment styrker din virksomheds- og produktprofil, effektiviserer din markedsføring,

Læs mere

Laser EXAMINER er et unikt værktøj, udviklet af TEXA i samarbejde med Brembo, til præcist at måle slid på bremseskiven og dybde på dækmønsteret.

Laser EXAMINER er et unikt værktøj, udviklet af TEXA i samarbejde med Brembo, til præcist at måle slid på bremseskiven og dybde på dækmønsteret. Laser EXAMINER Laser EXAMINER er et unikt værktøj, udviklet af TEXA i samarbejde med Brembo, til præcist at måle slid på bremseskiven og dybde på dækmønsteret. Dette innovative, nye værktøj yder et vigtigt

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok.

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok. JKS TØJVASK Onlin esho p Konc e pt Serv ice Tota ll øsni Når kun det bedste er godt nok. nger RENT VASKERI DIN TOTALLEVERANDØR I TEKSTILVASKEMIDLER Miljørigtige og intelligente vaskeløsninger Doseringspumpe

Læs mere

Fra Dansikring til Securitas. Historien bag...

Fra Dansikring til Securitas. Historien bag... Fra Dansikring til Securitas Historien bag... Securitas AB 51 lande, 300.000 medarbejdere Nu sker det! Fra Dansikring til Securitas Dansikring blev stiftet i 1980 og har siden 1989 været en del af verdens

Læs mere

FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar

FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar INDHOLD 01 TEKNISK KOMPETENCE Førende - også fremadrettet 02 INNOVATION NeON sætter nye standarder 03 KVALITET LG kan holde

Læs mere

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler.

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler. Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på marcipan af bedste kvalitet. Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende

Læs mere

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 FORORD Dansk Byggeri har udarbejdet en ny strategi. Efter en lang periode med krise og tilpasninger ser vi nu fremad og fokuserer på udvikling. Derfor

Læs mere

Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år. Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40. Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel

Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år. Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40. Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40 post@nymindegab.dk www.nymindegab.dk Mere end 25 års erfaring Nymindegab Ferieudlejning

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Bag Facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er der stor

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

VI FREMTIDSSIKRER JERES BOLIGDRØMME!

VI FREMTIDSSIKRER JERES BOLIGDRØMME! VI FREMTIDSSIKRER JERES BOLIGDRØMME! www.hdbolig.dk Vi brænder for vores niche at skabe fremtidens boliger, hvor energi, komfort og æstetik går op i en højere enhed. Og altid på forkant med gældende krav

Læs mere

Nordic Retail A/S Tel.: Ballerup Nordic Retail A/S. - her starter godt købmandskab.

Nordic Retail A/S Tel.: Ballerup   Nordic Retail A/S. - her starter godt købmandskab. Nordic Retail A/S Tel.: +45 44 84 14 44 Brydehusvej 30 L-M KundeService@Nordic-Retail.com 2750 Ballerup www.nordic-retail.com Nordic Retail A/S - her starter godt købmandskab www.nordic-retail.com Om Nordic

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

VI FREMTIDSSIKRER JERES BOLIGDRØMME!

VI FREMTIDSSIKRER JERES BOLIGDRØMME! VI FREMTIDSSIKRER JERES BOLIGDRØMME! www.hdbolig.dk Vi brænder for vores niche at skabe fremtidens boliger, hvor energi, komfort og æstetik går op i en højere enhed. Og altid på forkant med gældende krav

Læs mere

Kvalitet, sikkerhed og miljø i DONG

Kvalitet, sikkerhed og miljø i DONG Kvalitet, sikkerhed og miljø i DONG Indhold Tryghed ved DONG 4 Mål 7 Sådan arbejder DONG med KSM 8 Opfølgning 10 Organisation 12 3 Tryghed ved DONG DONG arbejder med olie og naturgas under høje tryk. Det

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Kurser der skaber muligheder. Udvid dine kompetencer

Kurser der skaber muligheder. Udvid dine kompetencer Kurser der skaber muligheder Udvid dine kompetencer Indledning Etac udvikler og markedsfører hjælpemidler til personer med nedsat bevægelsesfrihed. Nøgleordene for vores produkter er funktion, form og

Læs mere

KD GRUPPEN - en levende og attraktiv leverandør til det danske kontor og lager

KD GRUPPEN - en levende og attraktiv leverandør til det danske kontor og lager KD GRUPPEN - en levende og attraktiv leverandør til det danske kontor og lager Historien bag KD Gruppen KD Gruppen er en moderne og levende leverandør til det danske kontor og lager. Vi beskæftiger mere

Læs mere

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods Kvalitet og kompetence i alle detaljer Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods EN 1563 (SG-jern) EN-GJS-350-22 EN-GJS-400-18 EN-GJS-400-15 EN-GJS-500-7 EN-GJS-600-3 EN-GJS-700-2 EN 1561

Læs mere

Gælder det byggeri...

Gælder det byggeri... Gælder det byggeri... En stærk partner Vibe-Huse A/S har gennem knap 40 år leveret kvalitetsbyggeri i Østjylland i form af parcelhuse, ejer- og andelsboliger samt leje- og erhvervsbyggeri. Virksomheden

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

Fadebursloven Nyborg, april 2013

Fadebursloven Nyborg, april 2013 Fadebursloven Nyborg, april 2013 Kongens Fadebur Kongens Fadebur er et fødevarenetværk etableret af Nyborg Slot for fødevareproducenter, specialiserede fødevareforhandlere og restauranter på Fyn. Mission:

Læs mere

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE //

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // // KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // Nyhedsbreve er et effektivt markedsføringsredskab, når det anvendes rigtigt, og et fremragende supplement til øget salg og service over for dine nuværende og potentielle

Læs mere

Uponor nedsivningsanlæg til behandling af spildevand en sikker og effektiv løsning i det åbne land

Uponor nedsivningsanlæg til behandling af spildevand en sikker og effektiv løsning i det åbne land U P O N O R I N F R A S T R U K T U R U P O N O R n e d s i v n i n g s a n l æ g Uponor nedsivningsanlæg til behandling af spildevand en sikker og effektiv løsning i det åbne land 0 8 2 0 0 6 Nedsivning

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

[ en solid samarbejdspartner ]

[ en solid samarbejdspartner ] [ en solid samarbejdspartner ] [ landsdækkende ] Med 385 medarbejdere og en årsomsætning på kr. 680 mio. er Scan Office - CJC Gruppen den største kontorforsyning i Danmark. LOKALT REPRÆSENTERET BUTIKKER

Læs mere

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission

AKTIV HYDRAULIK. Dine behov - vores mission AKTIV HYDRAULIK Dine behov - vores mission Totalløsninger Fra idé til produktion og salg. Vi hjælper dig med udvikling og design af hydrauliksystemer. Vores landdækkende servicepartnere tilser gerne dine

Læs mere

Holmris CSR politik. Holmris A/S er et familieejet firma, som gennem tre generationer har leveret møbler til det danske bolig- og projektmarked.

Holmris CSR politik. Holmris A/S er et familieejet firma, som gennem tre generationer har leveret møbler til det danske bolig- og projektmarked. CSR politik Corporate Social Responsibility (CSR) står for virksomhedens sociale ansvar og er udtryk for de frivillige politikker, virksomheden har sat op for etisk og social ansvarlighed i forhold til

Læs mere

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC Kvalitets- og miljøhåndbog Introduktion Denne præsentation informerer om Crysbergs forretningsområde, kvalitetscertificeringer og kvalitetspolitik. Endvidere giver den overordnet indsigt i Crysbergs kvalitetsværktøjer

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Vi skaber overskud... - fagligt, økonomisk og personligt

Vi skaber overskud... - fagligt, økonomisk og personligt Vi skaber overskud... - fagligt, økonomisk og personligt Når ildsjæle mødes... Idéen til TANDLÆGENET blev som alle andre rigtigt gode idéer skabt, fordi to visionære mennesker pludselig fandt ud af, at

Læs mere

Vi ved mest om lys...

Vi ved mest om lys... Vi ved mest om lys... Generationers erfaring i ungt firma Dansk Belysnings Service A/S bygger på det gamle, hæderkronede Søren Madsen Lampe A/S, som blev stiftet i Danmark i 1923. Da det gamle familiefirma

Læs mere

MAKE THE WORLD GO AROUND

MAKE THE WORLD GO AROUND Renovering industrigear alle typer Vi udfører akutte eller planlagte renoveringer af industrigear. Vi leverer et produkt, der med hensyn til egenskaber og kvalitet er fuldt på højde med et nyt produkt

Læs mere

Kærgårdsvej 28, Nordenskov Varde. Telefon

Kærgårdsvej 28, Nordenskov Varde. Telefon Kærgårdsvej 28, Nordenskov. 6800 Varde. Telefon 7529 8355. post@jmbygnordenskov.dk. www.jmbygnordenskov.dk kvalitet Velkommen hos JM Byg A/S Vi er et alsidigt murer-, kloak- og entreprenørfirma, der indgår

Læs mere

TA K T I L N AT U R E N

TA K T I L N AT U R E N TAK TIL NATUREN ANSVAR FOR MILJØET OG FOKUS PÅ KOMMENDE GENERATIONER Kvänum har hjemsted i et område af samme navn et lille hyggeligt samfund i det vestlige Sverige, hvor marker og skove har kendetegnet

Læs mere

Velkommen til workshop om Service. Kundefokus og service. Jan Lund Konseqvens A/S. Holdninger, diskussion, refleksion. Konseqvens

Velkommen til workshop om Service. Kundefokus og service. Jan Lund Konseqvens A/S. Holdninger, diskussion, refleksion. Konseqvens Velkommen til workshop om Service Kundefokus og service Jan Lund A/S Holdninger, diskussion, refleksion Program (temaer) Er der penge i service? Hvad er kundernes forventninger? Kommunikation er det god

Læs mere

Bæredygtighed Viden til tiden

Bæredygtighed Viden til tiden Bæredygtighed Viden til tiden Det bæredygtige byggeri Uanset hvilket abstraktionsniveau man fokuserer på, så kommer vi ikke uden om bæredygtighed. Hensynet til Moder Jord, til menneskene omkring os, til

Læs mere

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion En verden af træ Udvikling Samarbejde Produktion HISTORIE Gennem 3 generationer har arbejdspladsen på Falster, summet af snakken om træ og genlydt af savene, der suser gennem træet. Flexwood har fulgt

Læs mere

Direktlaminat tilbyder spidskompetence inden for laminatbaserede komponenter og indretning.

Direktlaminat tilbyder spidskompetence inden for laminatbaserede komponenter og indretning. HOS OS FORMES IDÉER Direktlaminat tilbyder spidskompetence inden for laminatbaserede komponenter og indretning. F900 RETTE VINKLER ELLER AFRUNDEDE HJØRNER? Fleksibilitet og specialisering giver tilfredse

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

Bliv indeklimapartner. Sammen skaber vi et sundere Danmark

Bliv indeklimapartner. Sammen skaber vi et sundere Danmark Bliv Sammen skaber vi et sundere Danmark Et sundere Danmark Vi har et ansvar for at skabe et sundt og trygt hjem for næste generation I dag lever 1 ud af 9 danskere i boliger, der er så fugtige og mugne,

Læs mere

Maj 2012. Themosquitocompany.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Top Søgemaskine Resultater For Themosquitocompany.com

Maj 2012. Themosquitocompany.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Top Søgemaskine Resultater For Themosquitocompany.com Hvordan E-Intelligence Opnåede Top Søgemaskine Resultater For Themosquitocompany.com Maj 2012 Themosquitocompany.com Case Studie Endnu en E-Intelligence Kunde Succes Historie Ophavsret eintelligenceweb.com

Læs mere

RSL Transportbånd ApS

RSL Transportbånd ApS RSL Transportbånd ApS RSL har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Førende inden for farver, lak og værkstedsoptimering Nexa Autocolor er blandt verdens førende autolakmærker og forhandles i over 147 lande. Nexa Autocolor

Læs mere

Kursusprogram 2014. Make it happen. With PPG

Kursusprogram 2014. Make it happen. With PPG Kursusprogram 2014 Make it happen. With PPG Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursuspro gram met for 2014. Vi mener, at løbende efteruddannelse

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

NSF. - innovation og koncepter

NSF. - innovation og koncepter NSF - innovation og koncepter NSF s baggrund Hvad kan NSF tilbyde sine kunder NSF (Nordisk Skoletavle Fabrik A/S) har gennem mere end 60 år produceret og markedsført en stor palette af produkter og koncepter

Læs mere