Referat fra Skydedagen 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Skydedagen 2015"

Transkript

1 Referat fra Skydedagen 2015 Skydebrødrene ved det godt. Når Ejnar Cederblad virkelig lægger sig i selen for at skaffe fint vejr så bliver det virkeligt godt vejr på Skydedagen. Det kunne ikke mindre end 109 skydebrødre konstatere, da de torsdag den 4. juni 2015 samledes på Store Torv i Rønne. Fra nær og fjern myldrede en prægtig skare af morgenduelige skydebrødre til Rønnes centrum, behørigt iklædt det agtværdige skydeselskabs uniform blæser (jakke), hvid skjorte, grønt slips, lyse bukser, sorte sko og den uundværlige stråhat. Ikke færre end 13 gæster havde fået tilladelse til at deltage på gode skydebrødres anbefaling, og Tilforordnede kunne konstatere den største Parade i årevis. Præcis klokken (07.03!) var skydebrødrene opstillet og Tilforordnede meddelte Formanden at Paraden bestod af 121 mand inklusive Rønne Byorkester. Formanden beordrede hatten af, og takkede behørigt afdøde skydebror Ejnar Cederblad for det gode vejr. Formanden bød velkommen til alle skydebrødre og gæster og ikke mindst Rønne Byorkester, som igen glædede med deres musiceren. Han mindede skydebrødrene om, at det var deres fridag i dag, og at dagen skulle foregå med behørig respekt for selskabets traditioner. Herefter fulgte et rungende 3- foldigt hurra for Rønne Skydeselskab og Paraden drog med fuld musik gennem Rønnes gader. Ved Hovedvagten stod 2 busser klar til at transportere skydebrødrene til Titankonge Keld Kiel den Svejsende og Dronning Louise den Imødekom- mendes sommerdomicil i ferieparadiset Arnager.

2 På grund af det store fremmøde var der enkelte ståpladser i busserne, og Nalle Perletand Pedersen påtog sig rollen som rejseguide i bus nummer 2. Det hjalp på humøret, og snart var busserne nået frem til Arnager Square klokken Paraden blev hurtigt opstillet med Dannebrog i spidsen båret af skydebror Bjarne Jeppsen. Samtidig kunne det konstateres, at befolkningstallet i Arnager på denne korte tid var blevet fordoblet. Klokken var Paraden fremme ved Kongens bolig, der var idyllisk placeret på Marinaen med dertil hørende havudsigt. Ikke mindre betagende var Kongeparret og deres smukke terner, der stod klar til at dække hvilket som helst behov. Formanden tog ordet og berettede om den lange og støvede vej til Kongens palads, selvom det sidste stykke var gået ned ad bakke. Et bord og lidt vederkvægelse ville blive godt modtaget. Kongen og Dronningen lod ikke denne anmodning sidde overhørig og inviterede generøst alle skyde- brødre til bords i de royale gemakker. Skydebrødrene efterkom øjeblikkeligt invitationen og snart var alle bænket. Klokken udbragte Tilforordnede den første skål i snaps, hvorefter vores flotte fane faldt til jorden og skaftet brækkede i to dele. Formanden for Valdemars samfundet på Bornholm var naturligvis inviteret med som gæst, og han tog prompte vare på fanen, således at skaden hurtigt bliver udbedret.

3 Snart gik snakken lystigt ved bordene, afbrudt af mange stille skåle og enkelte officielle. Ved bestyrelsesbordet indførte Kongen en ny skik ved insisterende at smække snapseflasken i bordet. Klokken gjorde Tilforordnede klar til præmieoverrækkelse? og gav ordet til Formanden, som straks rettede sin opmærksomhed mod Dronning Louise den Imødekommende. Adjektiver som attraktiv, aktiv, adræt og allerkærest føg gennem luften, og Formanden sluttede af med at takke for en forbilledlig indsats i regeringsperioden. Han nævnte en fabelagtig Kongemiddag, hvor intet havde manglet, og hvor Dronningen overstrålede alle med sin skønhed. Endeligt sluttede Formanden med at overrække et skår til et godt skår, idet Dronningen fik et gaveskår til Baltic Sea Glass. Dernæst skulle der tjøsses. Det nyvalgte bestyrelsesmedlem Klaus Vesløv stod pænt i baggrunden - klar til at overrække blomster.

4 Titankong Keld Kiel den Svejsende skulle naturligvis ikke forbigås og han blev rost i stærke vendinger for sin regeringsperiode og ikke mindst for den hurtige reaktion ved morgenbordet, hvor der skulle kompenseres for et stærkt stigende antal skydebrødre. Formanden overrakte 12 cognacglas til minde om dagen ligeledes fra Baltic Sea Glass. Samtidig fik Kongen den store ære at overrække blomster og kys til ternerne, der i år ligeledes blev begavet med smukke perlebånd fra Konsulen af Malaysia. Klokken vågnede Tilforordnede til dåd og kommanderede til opstilling om 5 minutter heri en klar henstilling om at få pisset af, og klokken var Paraden klar til afmarch til Fuglen og Hotel Fredensborg. Med rungende hurraråb og svingende stråhatte drog Paraden mod de ventende busser, og det var godt nok op ad bakke!

5 På Arnager Square stod nu 3 busser klar, således ingen skydebrødre blev nød til at stå op på turen til Hotel Fredensborg endnu et bevis for hurtig reaktion fra den hårdt arbejdende bestyrelse. Klokken var sidste bus på vej og gæster på Green Solution House kunne klokken glæde sig over synet af en række skydebrødre, som ikke havde nået at pisse af var Paraden på plads i strålende solskin under Fuglen på Hotel Fredensborg og Formanden holdt en formanende tale, hvori blev præciseret, at vi skal have det sjovt og rart, men at alt skal foregå indenfor sømmelighedens grænser. Herefter blev udråbt et 3- foldigt leve for Fuglen, og vores værtinden, Birthe Jensen blev hyldet. Som sædvanlig var værtinden klædt chic i lilla dres med matchende blomster. Birthe Jensen kvitterede med et dybfølt velkommen og bød på de meget elskede malurtbittere! De sidste skydebrødre fik udleveret skydenumre og fandt på plads ved raflebordene. Præcis klokken afgav Kongen det første skud til Fuglen dog uden resultat men det holdt ikke længe. Klokken blev Venstre æg nedskudt af Ib Byder for Aino Poulsen Klokken 10.35: Højre æg for skud af Hans Jørn Sonne for Jens Oskar Pedersen Klokken 10.46: Venstre halefjer for skud af Tim Stender for Finn Göthler Klokken 10.51: Højre halefjer for skud af Peer Jørgensen for Hans Henrik Reinewald Klokken 11.19: Scepteret for skud af Troels Nielsen for Max Ellegaard Klokken 11.24: Æblet for skud af Carl Beck (gæst) for Hans Kümler Klokken 11.38: Kronen for skud af Henrik Andersen for Anders Lassen Klokken : Halejernet for skud af Finn Göthler for Klaus Vesløv. Bestyrelsen fandt nu dagen så langt fremskredent, at det var tid til en beskeden bid brød, hvorfor skydebrødrene indfandt sig i de tilstødende gemakker. Formanden bød velkommen til bords til alle skydebrødre med en særlig velkomst til tilrejsende skydebrødre fra Djævleøen, Perledykkeren også kendt som Konsulen

6 af Malyasia, Niels Erik Knudsen, Den spanske Hingst Kim von Müller og Schweitzerosten Kim Søhald. Derefter en individuel præsentation af gæsterne. Tilforordnede fortalte om fremgangsmåden, hvis man ønskede ordet og sluttede at med at sige: "ikke sidst men mindst Fokus". Det var nu tid til afsyngelse af Rønne Skydeselskabs devise skrevet af navnkundige skydebror P. G. Petersen. Sangen blev sunget stående og a'cappella, og endelig kunne man kaste sig over det veldækkede bord, som var creeret ud fra Skydeselskabets motto: NØJSOMHED! Menuen bestod i al sin enkelhed af marinerede sild, sild på is med nye bornholmske kartofler, tatar, saltstegte sild, tarte letter med høns i asparges, ribbensteg med rødkål + yderligere retter, som referente n har glemt. Der blev sluttet med det store ostebord. Referenten blev udpeget til at indlede snapseviserne med Helan, medens Formanden tog sig kærligt af Halvan. For de, der ikke hørte efter, bringes præludiet in extenso: En munk och en landsknekt rokades på landsvägen mellan Ystad og Haparanda "Ur vägen" skrek "landsknekten. Ur vägen själv " riposterade munken, thi han var den bildad mann. Men då drog landsknekten sitt svärd ur baljen och klövde munken från hjässa til fotsulan. Den ena hälften fallt i diket til höger, :/: Och var tyst :/: Den andra hälften fallt i diket til vänster, :/: Och var tyst :/: Men den tredje hälften for fort marchen, alt imedan den sjöng: Nu skall den lilla halvan få gå, få gå,

7 Pludselig brød skydebrødrene ud i en fødselsdagssang til ære for Nalle Perletand Pedersen. Han har godt nok først fødselsdag den 14. december, men det var ud fra devisen om, at så gir han nok en lille én Men det gjorde han ikke! Exkeglekonge Peter Olsen mestrede den vanskelige tekst til Trillemanden, som blev 3. snapsevise. Det nyvalgte bestyrelsesmedlem Klaus Vesløv konstaterede, at med en brun næse kommer mand langt også i bestyrelsesregi. Carl Beck holdt tale for gæsterne, som han i dagens anledning havde udstyret med dannebrogsflag, således de var let genkendelige for skydebrødrene. Han takkede for invitationen til dette formidable arrangement, hvor han selv havde nedskudt æblet i første forsøg. Han fremførte det fromme håb, at alle gæster ville finde nåde for den strenge bestyrelses blik og igen kunne deltage til næste år. Dernæst blev foranlediget et trefoldigt leve for Rønne Skydeselskab. Lyrisk brød Tilforordnede ud i en snapsevise Snapsen er så lille og ikke et øje var tørt. Det var tid for Kronprinsens tale til Kongen, og Henrik Andersen konstaterede, at det ikke havde været nemt at være Kronprins for Keld Kiel, men da han selv kun skød efter Kongepladen - og naturligvis ramte, så alle skruer sprøjtede ud - så havde han selv været ude om det. Omtalte også Kong Keld Kiels fantastiske Dronning, som bl.a. gjorde sig nyttig ved at farve Kongens tånegle røde en aften, hvor Kongen måske havde været en anelse indisponibel. Herefter overrakte Kronprinsen den nedskudte kongeplade til Kongen som evigt minde for den store dag.

8 Kongen fik nu ordet og henholdt sig nostalgisk til at kongeperioden ville udløbe om få timer. Erklærede at skulle der blive brug for det, så var han altid frisk på et genvalg dette sidste er dog ikke afklaret med Dronningen. Takkede bestyrelsen for deres kæmpearbejde, og for at have gjort hans regerings- periode let. Ole Dreyer holdt tale for de fire nyoptagne skydebrødre, og takker fordi han havde fået to dages varsel til at skrive talen. Han takkede på skydebrødrenes vegne for den tillid, som var blevet udvist og bekræftede at det var dejligt at være i kredsen af prægtige skydebrødre. Oplevelsen fra sidste år havde været så stor, at Ole Dreyer huskede alt fra første til sidste minut! Foreslog et tofoldigt leve for Rønne Skydeselskab. Æresformanden påtog sig at uddele hæderstegn til Ex- konge/perledykker Niels Eik Knudsen og Post- til- tiden Aino Poulsen. Overrækkelsen forgik med behørigt hensyn til ordene i den grå bog. Efterfølgende forestod Æresformanden at endnu en skydebroder på smuk og ritualmæssig vis blev optaget i vort værdige Skydeselskab med ordene "I år blev der plads til dig", og pointerede, at der foregår en nøje udvælgelse uden sociale hensyn. Skydedagen er en fridag, hvor daglige opgaver sættes i baggrunden og hvor skydebrødrene skilles senere på dagen som gode kammerater. Klokken følte Formanden sig kaldet til at kommentere talerne. Til gæsterne ved Carl Bech fra Alternativ Alliance sludder Liberal Alliance var der respekt over at han kunne holde en sådan tale kun på danskvand! Carl Bech følte sig kaldet til at holde sig ædru, da han senere skulle interviewes af TV2Bornholm. Formanden mindede gæsterne om, at sende ansøgning, hvis de er interesseret i optagelse.

9 Til Kronprins Henrik Andersen, som muligvis ikke var overrasket over nedskydningen af Kongepladen det var alle andre til gengæld. Til de nyoptagne ved Ole Dreyer: Formanden havde naturligvis sendt opfordring til tale ud 14 dage før skydedagen og det kan ikke diskuteres. Kunne konstatere, at Ole Dreyer havde foreslået et to- foldigt leve for Skydeselskabet, men det er jo også sparetider, så lad det nu ligge. Til Kongen rettede Formanden varme ord for en formidabel kongeperiode. Der blev takket for (berettiget) ros til bestyrelsen og uddelt roser til Dronningen for den hurtige reaktion, hvor morgenbordet blev udvidet fra 100 gæster til 121 gæster! Klokken meddelte Formanden, at bestyrelsen har bestemt at det har været en god skydedag. Tilforordnede forsøgte at kalde skydebrødrene ud til standpladsen, men her udbrød en mindre revolution, da der ikke var blevet serveret ost endnu! Klokken blev skydningen genoptaget og som tegn på den gode planlægning, var det naturligvis Kongen, der igen afgav første skud igen uden resultat. Det samme kan imidlertid ikke siges om Tim Stender, som klokken nedlagde Halsjernet for Jacob Thurman. Klokken faldt Venstre Vinge for skud af Max Ellegaard for Kim Søhald. Klokken faldt Højre Vinge ved skud af Per Frost for Erik Mogensen, og man var nu klar til skydning efter Kongepladen, hvor gæster ikke kan deltage. Alligevel faldt Kongepladen allerede klokken ved et velrettet skud af Æresformand Peter Vang. Kongepladen fik 71 skud. Kronprinsen måtte modstræbende afføre sig Kronprinseskæftet, men modtog i stedet en medalje som minde om begivenheden. Efter en let hjælp blev skærftet flot udfyldt af den nye Kronprins. Formanden konstaterede at Æresformanden førte sig frem og nærmest kunne gå på vandet. Glædede sig over dette skud og konstaterede, at Æresformanden om nogen er værdig som Kronprins, og en mand af Selskabets format. Nu skulle spændingen udløses som sædvanlig var det svært at finde en ærlig mand, men valget faldt på Erik Mogensen, som fik overdraget 3 konvolutter. Formanden rettede henvendelse til Exkonge Keld Kiel og konstaterede at han på fornemste vis har fået udlevet sine drømme i regeringsperioden. Herefter blev Kongefuglen fæstnet på Exkongens brede bryst. Kongepladen var faldet ud for nummer 2, og Erik Langfinger Mogensen kunne åbne konvolut nummer to og udråbe Svend Riddersborg som ny Fuglekonge. Formanden meddelte, at det største der kan times en skydebroder er titlen som

10 Fuglekonge, og nu ville skæbnen at det blev Svend Riddersborg. Der blev herefter kysset dog kun på kinderne og et 3- foldigt leve for vor nye Skydekonge rungede gennem den lysegrønne forårsskov. Kong Svend fortalte, at hans far, navnkundige slagter Riddersborg, havde været konge for 62 år siden, da den nuværende Konge blev født. Kongen lovede at leve op til forventningerne efter bedste evne, og traditionen tro bød han på en omgang til skydebrødre, som endnu kunne tvinge en genstand i sig. Af hensyn til eftertiden og eventuelle mistroiske skydebrødre blev de sidste to konvolutter åbnet, og man kunne konstatere, at Jesper Holm og Peter Lund Olsen ikke havde været de heldige i år. Klokken kunne Formanden konstatere at endnu en god skydedag var slut, og opfordrede skydebrødrene at repræsentere Selskabet på bedste vis, såfremt det skulle blive til en bytur. BSP/15/06/2015

Referat af Rønne Skydeselskabs skydedag fredag den 3. juni 2011

Referat af Rønne Skydeselskabs skydedag fredag den 3. juni 2011 Referat af Rønne Skydeselskabs skydedag fredag den 3. juni 2011 Denne fredag morgen var smuk og solrig uden en sky på himmelen. Skydebrødrene begyndte at indfinde sig på Store Torv i Rønne ved springvandet,

Læs mere

dem dybt taknemmelige for deres hjælp. Formanden foranledigede et tre folddigt lever for Dronningen og hendes terner.

dem dybt taknemmelige for deres hjælp. Formanden foranledigede et tre folddigt lever for Dronningen og hendes terner. Skydedagen 2012 Fredag den 8. juni i det herrens år 2012 var skydebrødrene i det prægtige Rønne Skydeselskab af 1860 sat i stævne på Store Torv i Rønne. På Kong Claus den Stålsattes bud havde 92 skydebrødre

Læs mere

Referat fra Skydedagen 2013

Referat fra Skydedagen 2013 Referat fra Skydedagen 2013 Store Torv i Rønne tirsdag den 4. juni 2013 klokken 06.15. En frisk vind legede tagfat med aftenens pølsepapir og affald, og solen kiggede frem over byens tage. Fra nær og fjern

Læs mere

Formanden talte kort og beskrev bl.a. vejen som lang og støvet, hvorfor han og skydebrødrene allernådigst bad om lidt læskende til ganen.

Formanden talte kort og beskrev bl.a. vejen som lang og støvet, hvorfor han og skydebrødrene allernådigst bad om lidt læskende til ganen. Referat af skydedagen 2010 i Rønne Skydeselskab af 1860 Fredag den 4. juni, samledes omkring 74 forventningsfulde skydebrødre, 10 gæster og Rønne Byorkester, klokken ca. kl. 06.45 på Store Torv i Rønne.

Læs mere

Referat fra skydedagen den 4. juni 2014.

Referat fra skydedagen den 4. juni 2014. Referat fra skydedagen den 4. juni 2014. Regntunge, blyfarvede skyer lå lavt over Rønne Torv onsdag den 4. juni 2014 om morgenen. En til strømmende skare af festligklædte skydebrødre skævede ængsteligt

Læs mere

Referat fra Skydedagen 2016

Referat fra Skydedagen 2016 Referat fra Skydedagen 2016 Fredag den 3. juni 2016 omkring klokken 06.45 var Store Torv præget af en usædvanlig aktivitet. Skydebrødre af det værdige Rønne Skydeselskab af 1860 havde fulgt Kong Svend

Læs mere

Lov. For Rønne Skydeselskab. af 1860

Lov. For Rønne Skydeselskab. af 1860 Lov For Rønne Skydeselskab af 1860 1 2 Selskabet, der anses for stiftet den 25. juni 1860, benævnes RØNNE SKYDESELSKAB 1. Rønne Skydeselskabs formål er gennem fugleskydning og keglespil, at virke hen til

Læs mere

Stauning Kommunal Plantage

Stauning Kommunal Plantage Stauning Kommunal Plantage Invitationen lå klar. Jagt i Stauning Kommunal Plantage gennem Ringkøbing Jægerforbund. Man siger aldrig nej tak til at komme på jagt, også selvom jeg i forvejen havde en jagt

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Sct. Kjeld. Inden afsløringen:

Sct. Kjeld. Inden afsløringen: Sct. Kjeld Inden afsløringen: Når vi tænker på en ikon, så vil mange af os have et indre billede af, hvordan en ikon ser ud. Hvis vi kunne se disse billeder ville de være forskellige. Ud fra hvad vi tidligere

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Denne dag blev det heller ikke til en kudu.

Denne dag blev det heller ikke til en kudu. DRØMMEN OM AFRIKA Den 28. januar sidst på eftermiddagen ankom vi til Matswani, forventningerne var store, spændingen og humøret var helt i top. Vi fik en dejlig velkomst og et glas champagne.. Det hele

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10 November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Det er nu ved at blive efterår, især i Danmark ses det tydeligt på alle træernes flotte efterårsfarver og det kølige vejr, i Spanien er der stadig rimelig

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 28. JANUAR. 2016. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Niels Chr. Nielsen der skulle på job. Der var mødt 41 medlemmer op til generalforsamlingen,

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

Kong Frederik IX og dronning Ingrid, tidligere svensk prinsesse, blev den 24. maj 1935 også viet i Storkirken.

Kong Frederik IX og dronning Ingrid, tidligere svensk prinsesse, blev den 24. maj 1935 også viet i Storkirken. 63 år 30. april 2009 Kong Carl XVI Gustaf Tekst og fotos af Per Brunsgård, Tim. Den svenske konge, Carl Gustaf, født 30. april 1946 fyldte 30. april 2009, 63 år. Fødselaren blev fejret på det kongelige

Læs mere

Garderforeningen for Aarhus og Omegn. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl

Garderforeningen for Aarhus og Omegn. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl Garderforeningen for Aarhus og Omegn Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl. 18.30 Mødested: Frimurerlogen, Christiansgade 6, Aarhus. Tilstedeværende: 57 medlemmer af foreningen

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Stiftet 15. november 2007. Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Mandag den 9. oktober 2017 klokken 17.00 Formand, Frede Vest Hansen, bød velkommen til de mange (47) fremmødte medlemmer (næsten

Læs mere

JULEBREV Kære Forældre.

JULEBREV Kære Forældre. JULEBREV 2015 Kære Forældre. Børnene i Skive Kommune blev bedt om, at tegne en juletegning til borgmesterens julekort. Vi lod 0.-1. kl. komme med deres bidrag. Det blev til 26 fantastiske tegninger, hvor

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5 Jørgen Hartung Nielsen Og det blev forår Sabotør-slottet, 5 Og det blev forår Sabotør-slottet, 8 Jørgen Hartung Nielsen Illustreret af: Preben Winther Tryk: BB Offset, Bjerringbro ISBN: 978-87-92563-89-7

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen

St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen St. Hans i overraskende tørvejr Tekst og billede N.M. Schaiffel-Nielsen Aftenens taler ved Randbøldal Borgerforenings Skt. Hans Bål, var pastor ved Randbøl Kirke, Helle Pahus, der her forøger at få styr

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 01. 2011.

Nyhedsbrev nr. 01. 2011. Referat af S.M.C.K. Generalforsamling 2011. Nyhedsbrev nr. 01. 2011. 27. marts 2011 kl. 14.00 - Sæson 2011/12 Afholdt på Egegården, Egegårdsvej 3 B, 3060 Espergærde Tilstede: Bestyrelsen, samt et stort

Læs mere

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Referat Formand for Dansk Tækkemandslaug Henrik Henriksen bød velkommen til generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

Referat fra Formandsmødet afholdt i 025 Hjørrings klubhus torsdag den

Referat fra Formandsmødet afholdt i 025 Hjørrings klubhus torsdag den Referat fra Formandsmødet afholdt i 025 Hjørrings klubhus torsdag den 16-8-2012. Dagsorden: 1. Indledning ved formand. 2. Tilbagemelding fra foreninger angående Sektion og DDB. 3. Vedr. Regionsmøde (afholdt

Læs mere

5 Analyse, fortolkning og vurdering

5 Analyse, fortolkning og vurdering 5.3. Litterær vurdering Præsentation Herunder er optrykt 8 digte fra forskellige perioder. Alle digtene har kærligheden som overordnet tema, men bortset herfra er de meget forskellige både hvad angår genre

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 15. oktober Side 1 af 6 Referat Mødet blev afholdt: 29. august i Fælleshuset Antal stemmeberettigede (inkl. fuldmagter): 34 Ekstra fremmødte: Advokat Jørn Haandbæk Jensen Referent: Per Dagsorden 1.

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00. Festsalen Nimbusparken

Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00. Festsalen Nimbusparken Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00 Festsalen Nimbusparken Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Ruth Nielsen, Ritta Jensen, Inger Birgit Søltoft, Yvette

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2016

Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd i 2016 Danmarks Kartoffel Råd Formand: Britta Schall Holberg Protektor: H.K.H. Prins Joachim Æresmedlem: Fødevareminister Esben Lunde Larsen 1. marts 2017 Beretning for årlige aktiviteter i Danmarks Kartoffelråd

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849.

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849. Taarup, 18. Maj 1849. Kære elskede Kone! Dit Brev fra den 11. modtog jeg den 16., og det glæder mig at se, at I er ved Helsen. Jeg er Gud ske Lov også ved en god Helsen, og har det for tiden meget godt,

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

REFERAT FRA: Foreningen af Radiografer i Danmarks ekstraordinære kongres. lørdag den 9. juni 2007, i København

REFERAT FRA: Foreningen af Radiografer i Danmarks ekstraordinære kongres. lørdag den 9. juni 2007, i København REFERAT FRA: Foreningen af Radiografer i Danmarks ekstraordinære kongres lørdag den 9. juni 2007, i København DAGSORDEN: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referenter 4. Valg af stemmetællere 5.

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Afsnit CEREMONIEL, del 2. Foreningsarrangementer

Afsnit CEREMONIEL, del 2. Foreningsarrangementer 13. CEREMONIEL, del 2 Foreningsarrangementer 1. Afholdelse af foreningsarrangementer spænder meget bredt. Ved hovedparten af en forenings arrangementer vil der formentligt ikke være indlagt ceremonielle

Læs mere

FLOTILLEBLADET HVF 244 SVENDBORG FEBRUAR MARTS - APRIL MHV 0. Velkommen til en ny udgave af FLOTILLEBLADET for HVF 244. Læs mere andet sted i bladet.

FLOTILLEBLADET HVF 244 SVENDBORG FEBRUAR MARTS - APRIL MHV 0. Velkommen til en ny udgave af FLOTILLEBLADET for HVF 244. Læs mere andet sted i bladet. FLOTILLEBLADET 2015 HVF 244 SVENDBORG FEBRUAR MARTS - APRIL MHV 0 Velkommen til en ny udgave af FLOTILLEBLADET for HVF 244. Læs mere andet sted i bladet. HVF 244 TIL NYTÅRSGUDSTJENESTE 2015 startede, traditionen

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

3. december Jeg skal i skole

3. december Jeg skal i skole 3. december Jeg skal i skole 3. DECEMBER Her er Sallinge Brugs, hvor min bedste kammerat, Per boede. - Kan du nu skynde dig, siger mor, da jeg med sne på min jakke stormer ind i køkkenet. - Du skulle ikke

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

Loviani 2010. Agenda. Årets aktivitet vandretur omkring Gråsten Slot. Generalforsamlingen. Højdepunkter fra generalforsamlingen 1 2 J U N I 2 0 1 0

Loviani 2010. Agenda. Årets aktivitet vandretur omkring Gråsten Slot. Generalforsamlingen. Højdepunkter fra generalforsamlingen 1 2 J U N I 2 0 1 0 1 2 J U N I 2 0 1 0 Loviani 2010 Hos Arthur klanen Sønderborg Agenda 12.00 festen starter 12.15 frokost 14.00 afgang til gråsten 14.30 gåtur omkring Gråsten Slot 15.30 kaffe i Bellevue 18.00 tilbage til

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik 16. søndag efter trinitatis I Høstgudstjeneste i Jægersborg med Juniorkoret Salmer: Syng for Gud, 729, vinter er nær, 15, 730, 752 4-5, velsignelsen, 730, sensommervisen. I dag fejrer vi høstgudstjeneste

Læs mere

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace PND protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace Generalforsamling 2011 4 5 6 7 8 Indhold madlavningskursus Samarbejde med PKU Generalforsamlingen 2011 Sjældne Diagnoser

Læs mere

Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle

Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle Julebryllup på Holckenhavn Slot Hvordan skaber man sit eget drømmebryllup, når ens dagligdag er fyldt med bryllupsinspiration og gode idéer? Betina og Rasmus er ejere af firmaet Maid of Honour, som er

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården

Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Kærligheden kommer indtil hinanden Kapitel 1 Forvandlingen Forfattere: Børnene i Børnegården Der var engang et stort slot, hvor der boede en prinsesse, en konge, en dronning og en sød tjenestepige. Lige

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Salmer: Hinge kl.9: 458-462/ 467-37,v.5-671 Vinderslev kl.10.30: 458-462- 178/ 467-37,v.5-671 Dette hellige evangelium

Læs mere

Professoren. og Kattemor's Skattekort! FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER. Skrevet ud fra virkelige hændelser.

Professoren. og Kattemor's Skattekort! FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER. Skrevet ud fra virkelige hændelser. 1 Professoren og Kattemor's Skattekort! 2016 af Kim Christensen FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER Skrevet ud fra virkelige hændelser. Særlig tak til: Janet. Elsebeth. Til minde om Kattemor.

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Opgaver til Med ilden i ryggen

Opgaver til Med ilden i ryggen Opgaver til Med ilden i ryggen Hvem er brevet til: Kapitel 1 Hvem er det fra? Der er 2 grunde til at han skriver brevet: Første grund: Anden grund: Hvem er Ines? Hvad er faderens arbejde? Hvad betyder

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Den store tyv og nogle andre

Den store tyv og nogle andre Den store tyv og nogle andre Kamilla vidste godt, hvordan tyve så ud. De var snavsede og havde skæg og var uhyggelige og mystiske, det sagde alle, der havde forstand på sådan noget. Kamilla havde hørt,

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere