Når edderkoppen bider. Og superhelten er en dreng. With great power comes great responsibility. This is my gift, my curse. Who am I? I m Spider-Man.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Når edderkoppen bider. Og superhelten er en dreng. With great power comes great responsibility. This is my gift, my curse. Who am I? I m Spider-Man."

Transkript

1

2 Og superhelten er en dreng Ben 10 Ben er en helt almindelig dreng. Men så finder han Omnitrixen, et særligt ur. Pludselig får han evnen til at forvandle sig til hele ti rumvæsner med superkræfter. Ben 10 (TEGNESERIE) af Jacob Weinreich Vaskeægte drenge-action med flotte tegninger. (1. del af serien Ben10) Ben : den store jubilæumsbog (TEGNESERIE) Læs om dengang Ben fik omnitrixen, der kan forvandle ham til ti superhelte. Og følg med i jagten på bedstefar, der er forsvundet, samtidig med at en flok rumvæsner har invaderet Jorden. Ben 10 - omniverse (SPIL) Actionspil. Ben er oppe imod adskillige robothære, der skal nedlægges. Der skal klatres, hoppes og løses gåder sammen for at komme helskindet gennem dette eventyr. (Playstation 3, Nintendo DS, Xbox 360, Wii, Wii U) Cartoon Network Kidz hits (FILM) Serien om Ben 10 som tegnefilm. Gummi-Tarzan (BOG) af Ole Lund Kirkegaard Ivan er en uheldig dreng, der ikke rigtig er god til noget. Han er dårlig i skolen, har ingen muskler, bliver drillet, og så har han en far, der skammer sig over ham. Det hele ændrer sig den dag, han møder en heks og får sit ønske om superkræfter opfyldt. Gummi T (FILM) Animeret film baseret på bogen Gummi-Tarzan. Taynikma - Mestertyven (TEGNESERIE) af Jan Kjær Koto drager til storbyen for at sælge et gammelt arvesmykke. Men i stedet havner han hos den skumle mester Gekko, som har helt andre planer med ham. Pludselig forstår Koto, at han ikke blot skal redde sine forældre, men hele verden. (1. del serien Taynikma) Når edderkoppen bider Antboy - Tissemyrens bid (BOG) af Kenneth Bøgh Andersen Pelle er lille, tyk og har briller. Han er Terror-Tvillingernes yndlingsoffer lige indtil den dag, han bliver bidt af en tissemyre. Han bliver til superhelten Antboy - Myredrengen. Men det er ikke altid nemt at være superhelt i en ganske almindelig dansk by. Og hvordan opfører en vaskeægte superhelt sig egentligt? (1. del af serien Antboy) Spider-Man Et lille bid fra en radioaktiv edderkop ændrer Peter Parkers liv totalt. Han får evnen til at klatre på vægge og bliver i stand til at svinge mellem høje bygninger - en evne han får brug for, når han skal bekæmpe sine mange fjender. Spider-Man - Peter Parkers forbløffende liv som superhelt (BOG) af Matthew K. Manning Guide til Spider-Man universet. Læs alt om Spider-Mans historie, om skurkene, vennerne, kæresterne, dragten og ikke mindst Peter Parkers liv uden for masken. (81.38) Spider-Man 5000 (FILM) Tegnefilm om superhelten Spider-Man. The amazing Spider-Man (FILM) Den nørdede teenager Peter Parker vokser op hos sin onkel og tante. Men en gammel dokumentmappe får ham på sporet af forældrene, der forsvandt for mange år siden. En film om det skæbnesvangre møde med en edderkop, der på mystisk vis giver Peter superkræfter. Peter Parker (Spider-Man): With great power comes great responsibility. This is my gift, my curse. Who am I? I m Spider-Man.

3 Superhelte med kappe og underhylere Kaptajn Underhylers eventyr (BOG) af Dav Piley Overgiv jer! brølede Kaptajn Underhyler. Ellers må jeg gøre brug af mine olfert-superkræfter! Åh nej, hviskede Otto og Jimmy. Den sjove historie om hvordan den ældre og overvægtige skoleinspektør bliver til superhelten Kaptajn Underhyler. (1. del af serien Kaptajn Underhyler) Superhelte med seje biler og dødbringende våben Batman Batman er nattens mørke ridder, som bevæger sig rundt i en verden fuld af fæle skurke. Som barn var han vidne til mordet på sine egne forældre, og det er det, der får ham til at iføre sig et flagermuslignende kostume og køre ud i natten i sin Batmobil. Sammen med vennen Robin bekæmper Batman al ondskab. Superman Iført sin blå dragt og en rød kappe er Superman med sine overmenneskelige kræfter altid parat til at hjælpe andre. Han klarer alt, bare han ikke udsættes for kryptonit, en slags sten, der kommer fra den planet, hvor han oprindeligt er født. Superman - venner og fjender (TEGNESERIE) I 14 korte historier møder man Supermans venner og fjender: Batman, Supergirl, Bizarro, Lex Luthor m.fl. Injustice - gods among us (SPIL) Actionspil. Der vendes op og ned på alting. Superman bliver rasende, mister forstanden og bliver til en vanvittig tyran. Kan du hjælpe med at tage kampen op mod tyrannen Superman? (Playstation 3, Xbox 360, Wii U) Superman - the movie (FILM) Planeten Krypton eksploderer, men før katastrofen indtræffer, sendes en dreng ud i et rumskib. Batman af Neal Adams (TEGNESERIE) Samling på 11 historier om Batman. Hør historien om, hvordan Batman blev til, og mød hans fjender og venner. Batman - the brave and the bold : the videogame (SPIL) Actionspil. Hop ind i Batmobilen og deltag i jagten på skurkene i rollen som Batman. (Wii, Nintendo DS) Lego Batman 2 - DC super heroes (SPIL) Platformspil. Hjælp Batman og Robin. De har nemlig alt for meget at se til. Legos kendte univers danner rammen om 15 Batmanmissioner. (Playstation 3, Nintendo DS, PC, Xbox 360, Wii) The dark knight rises (FILM) Batman bekæmper igen det onde i skikkelse af superskurken Bane. Se den (foreløbigt) sidste film om Batman. Batman holder en voldelig forbryder ud over kanten fra taget af en skyskraber. Forbryderen: Don t kill me! Don t kill me man! Don t kill me! Don t kill me, man! What are you? I m not going to kill you. I want you to do me a favor. I want you to tell all your friends about me. I m Batman. Batman:

4 Iron Man Tony Stark er den selvglade milliardær og våbenproducent, hvis stærkeste våben er ham selv. Iført jerndragt, evnen til at flyve hurtigere end jagerfly og udstyret med alle slags våben er Iron Man klar til at bekæmpe alverdens uretfærdighed. De fem mareridt (TEGNESERIE) af Matt Fraction Iron Mans fjender anvender hans egen teknologi imod ham. Iron Man 1 & 2 (FILM) Eventyr, action og fart over feltet. Mød Iron Man på film. Tony Stark (Iron Man): Is it better to be feared or respected? I say, is it too much to ask for both? Mutanterne Hellboy: Waiting for me, chunk-face? Hellboy Hellboy er halvdæmon skabt af nazisterne. En rar professor redder dæmonen fra et liv i helvede, og i stedet vokser Hellboy op på jorden som menneskehedens forsvarer. Hellboy - ondskabens frø (TEGNESERIE) af Mike Mignola Gys og science fiction, med halvdæmonen Hellboy som hovedperson. ( 1. del i serien om Hellboy) Hellboy (FILM) Hvad gør man, når man ligner en rød djævel, ens ene hånd er lavet af sten, og når man har et UTROLIGT hidsigt temperament? Mød Hellboy, som lærer at bruge sine kræfter til fordel for det gode. HULK Under testen af en gammabombe får videnskabsmanden Bruce overnaturlige kræfter. Når han bliver ophidset, forvandler han sig til det superstærke, aggressive og grønne monster HULK. Hulk Gray (TEGNESERIE) af Jeph Loeb Historien om hvordan Hulk blev til. The incredible Hulk (FILM) En general ønsker at bruge Hulks superkræfter i krigstjeneste. Superhelte i manga-stil Ninjaer, narrestreger og nudelsuppe! (TEGNESERIE) af Masashi Kishimoto Naruto stræber efter at blive alle tiders største ninja! Kan han vække den hemmelige kraft, som er forseglet i hans navle? (1. del af serien Naruto) Eventyret begynder (TEGNESERIE) af Eiichiro Oda Når Ruffy har rød vest, blå shorts, sandaler og en stråhat på, tager de fleste ham ikke seriøst - ikke før de ser hans stærke kræfter og opdager, at hans krop kan strækkes som gummi. Hans mål er at finde skatten One Piece og derved blive sørøvernes konge. (1. del i serien One Piece) Astro Boy (TEGNESERIE) af Osamu Tezuka Astro Boy er en robot, som er bygget med det formål at hjælpe og beskytte menneskene. Han er superstærk og helt speciel, fordi han er den første robot i verden, der er skabt med et rigtigt hjerte. (1. del af serien Astro Boy) Dragekuglernes hemmelighed (TEGNESERIE) af Akira Toriyama Den 12-årige dreng Son-Goku er en kriger, der har overmenneskelig styrke og kan forvandle sig til de frygtede vargorillaer. (1. del af serien Dragon ball)

5 Dragonball Z - ultimate tenkaichi (SPIL) Actionspil. Slip din indre kriger løs og kæmp dig gennem Dragon balls mangaverden. (Playstation 3, Xbox 360) Dragonball Z - det afgørende slag (FILM) Son-Goku og hans venner er på telttur i skoven, da et rumskib lander. Det store slag er begyndt. Hunde som superhelte Bolt (FILM) Hunden Bolt tror, han har superkræfter. Men i virkeligheden er han bare med i en TV-serie. En dag sker der noget, der får Bolt til at indse, at man ikke altid behøver superkræfter for at være en rigtig helt. Underdog (FILM) En hund indfanges af en gal videnskabsmand. I hans laboratorium bliver den ved et tilfælde til en superhund. Iført en cool superheltedragt, redder hunden hele byen fra ødelæggelse. Mød superhunden, der båder flyver og taler. Superhelte-teams De fantastiske fire (FILM) Fjender er der nok af, f.eks. Dukkeføreren og Doktor Doom, når de fantastiske fire kæmper mod ondskab. Udbrud (TEGNESERIE) af Brian Michael Bendis Her møder man MASSER af superhelte! Flere er kommet til, bl.a. Wolverine og Spider Woman. (1. del af serien De nye Avengers) Avengers - verdens mægtigste helte (FILM) Vær klar til nonstop action når superheltene Iron Man, Thor, Hulk, Ant-Man og Wasp slår sig sammen. Animeret tegnefilm. Avengers assemble! X-men destiny (SPIL) Actionspil. Kæmp som en af mutantfigurerne. Vil du redde menneskeheden sammen med superheltene fra X-men - eller kæmpe for verdens undergang sammen med Mutanternes Broderskab? Valget er dit! (Playstation 3, Wii, Nintendo DS) Magneto: Welcome to the future brother! De fleste superhelte arbejder alene og uafhængigt. Men der findes også superhelte-teams, som forener deres kræfter og kæmper mod verdens undergang og uretfærdighed. Avengers, X-men og Fantastic Four er eksempler på dette. Fantastic Four (TEGNESERIE) af John Byrne Fire superhelte med fire forskellige superevner står overfor mægtige modstandere. Der bliver god brug for de specielle talenter, som hver af de fire superhelte råder over. X-men: First class (FILM) X-men er menneskelige mutanter med særlige evner. De begynder som elever på en professors skole for særligt begavede studerende, men det er i virkeligheden et dække for at optræne deres superkræfter. De utrolige (FILM) Animeret tegnefilm. Udadtil er de en helt almindelig familie. Men skindet bedrager. For far Bob er superstærk, mor Helen er elastisk, sønnen Dash er hurtigere end lynet og datteren Violet kan gøre sig usynlig. Det er kun den yngste søn, der ser ud til at være normal.

6 De utrolige (SPIL) Action-adventurespil. Familien med de utrolige evner skal på en tophemmelig mission. Du får mulighed for at være en af de fem personer og bruge deres specielle superkræfter til at løse missionen. (Playstation 2, Xbox, PC) Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (SPIL) Actionspil med kendte superhelte som f.eks. Spider-Man og Wolverine. (Playstation 3, Xbox 360) Den misforståede superhelt Hancock (FILM) Hancock er en misforstået superhelt. Han drikker, bander og lever som bums på gaden og er derfor ikke særligt populær hos befolkningen. En dag møder han en smart PR-agent, som vil rette op på hans rygte, så han bliver en rigtig superhelt. Fyldt med action og humor. Og så er der dem fra Star Wars Star Wars - den ultimative illustrerede guide til den usynlige fjende (BOG) Kæmpestort leksikon til Star Wars universet med flotte illustrationer. (99.4) En droides undergang (BOG) Rumheltene Anakin, Obi-Wan og Ahsoka mister under et drabeligt slag androiden R2D2. Vil de finde ham igen? Lego Star Wars III : the clone wars (SPIL) Actionspil. Kast dig ud i kamp mod det onde. Kæmp som Obi-Wan, Anakin Skywalker, Ahsoka Tano og mange andre af de kendte figurer fra Star Wars. (Playstation 3, Nintendo DS, PC, Xbox 360, Wii) Star Wars, episode 1 (FILM) Den fredelige planet Naboo trues af magtfulde fjender. Jediridderen Qui-Gon Jinn og hans lærling Obi-Wan Kenobi forsøger at hjælpe. En dag møder de drengen Anakin Skywalker, som viser sig at besidde en særlig kraft. Yoda til Anakin: Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. I sense much fear in you. Udarbejder: Stine Veisegaard Forsidelayout: Lars-Ole Nejstgaard Udgiver: Biblioteksmedier as, Ballerup 2013 Tryk: Nofoprint, Helsingør Varenr.:

Læs og lær om Superman

Læs og lær om Superman Læs og lær om Superman DC Comics I 1934 startede det amerikanske firma National Allied Publications. Her udgav man for første gang en blad med helt nye tegneserier. Man ansatte forskellige mennesker til

Læs mere

Marvel Comics. Publications. Marvel Comics lavede tegneserier med mange superhelte,

Marvel Comics. Publications. Marvel Comics lavede tegneserier med mange superhelte, Læs og lær om Hulk Marvel Comics Marvel Comics er et forlag, som laver tegneserier med forskellige super -helte. Marvel Comics startede i 1939. Dengang hed det Timely Publications. Marvel Comics lavede

Læs mere

Læs og lær om Batman

Læs og lær om Batman Læs og lær om Batman Bob Kane og Batman Bob Kane var en amerikansk tegner. I 1939 op-fandt han en af de største og bedste super-helte. Nemlig Batman. Bob Kane var tegner hos DC Comics, som udgav et tegne-serie-blad

Læs mere

Star Wars Smartboard.notebook. January 22, 2013. 20 og 33 år. Luke Skywalker. Sherlock Holmes. Simba. Bank Aqua forum. jan 6 18:57

Star Wars Smartboard.notebook. January 22, 2013. 20 og 33 år. Luke Skywalker. Sherlock Holmes. Simba. Bank Aqua forum. jan 6 18:57 Luke Skywalker 20 og 33 år Sherlock Holmes Simba 1983 Bank Aqua forum jan 6 18:57 1 Genretræk ved science fiction fortællinger: Foregår ofte i en opdigtet fremtid. Historier der bygger videre på den videnskab

Læs mere

Når holdene har opfundet deres Superhelt, får de udleveret nøgleordet S U P E R B R U G S E N

Når holdene har opfundet deres Superhelt, får de udleveret nøgleordet S U P E R B R U G S E N Mål I forbindelse med gennemførelsen af superheltemødet, skal deltagerne få en forståelse af, at de forskellige superhelteegenskaber ofte kan forstærkes ved samarbejde og bruges i dagligdagen. Forståelsen

Læs mere

Yoda. Yodas liv består ikke kun af hårdt arbejde og kamp. Han holder også af at lave mad og læse de nyeste Jedi-blade.

Yoda. Yodas liv består ikke kun af hårdt arbejde og kamp. Han holder også af at lave mad og læse de nyeste Jedi-blade. KUNDSKABENS VEJE De fleste Jedi-riddere bliver undervist og trænet af Yoda som børn, men kun få bliver valgt som hans officielle Padawanelever. I takt med at hans elever selv er blevet mestre og har undervist

Læs mere

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning BESLAGSMED LASSE BØRRESEN MOBIL: 23 70 94 18 Man. - Fre. 07:00-08:00 lasseboerresen@hotmail.com www.christabellas.dk Christabellas er online baseret, men du er også meget velkommen til at handle real life

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Nye lærermidler i Fællessamlingen November 2012

Nye lærermidler i Fællessamlingen November 2012 Nye lærermidler i Fællessamlingen November 2012 Skønlitteratur: Zimakoff, Daniel Fuld fart festival / forfatter: Daniel Zimakoff ; illustrator: Peter Kielland ; bearbejder: Ellen Holmboe. - 1. udgave.

Læs mere

Superheroløb: Materialer. Pointkort Slik Kort over Christianslyst. Post 1 Gaffatape Plastikposer i gul, blå og rød Sminke (skole) Eddings Hårgel

Superheroløb: Materialer. Pointkort Slik Kort over Christianslyst. Post 1 Gaffatape Plastikposer i gul, blå og rød Sminke (skole) Eddings Hårgel Superheroløb: Materialer Pointkort Slik Kort over Christianslyst Post 1 Gaffatape Plastikposer i gul, blå og rød Sminke (skole) Eddings Hårgel Post 2 Evt. Båndoptager Evt. Cd med superhero-musik Post 3

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

Læs og lær om. Minecraft 3

Læs og lær om. Minecraft 3 Læs og lær om Minecraft 3 Historien om MineCraft Da Marcus Persson var en lille dreng i Stockholm i Sverige, kunne han godt lide at lege med LEGO. Han brugte rigtig meget tid på at bygge med de små klodser.

Læs mere

Tema. Sjove bøger for børn. 12 bøger. der får dig til at stå på hovedet af grin

Tema. Sjove bøger for børn. 12 bøger. der får dig til at stå på hovedet af grin Tema Sjove bøger for børn 12 bøger der får dig til at stå på hovedet af grin Er du vild med sjov og ballade, vilde vittigheder og klamme fakta, så har vi her samlet en liste med 12 sjove og skæve bøger

Læs mere

Kære forældre. Rigtig god fornøjelse!

Kære forældre. Rigtig god fornøjelse! Kære forældre Dette er tænkt som en introduktion til forestillingen, som I kan læse højt for jeres børn. Den fortæller lidt om, hvordan forestillingen er lavet og om selve historien om Ivan Olsen. Introduktionen

Læs mere

Kenneth Bøgh Andersen

Kenneth Bøgh Andersen Kenneth Bøgh Andersen Kenneth er født d. 29 november 1976, han blev født i Henne og nu bord han i Valby. Han er en dansk børne- og ungdomsforfatter. Hans første bog er Nidhugs Slaver. Han skrev den i 10

Læs mere

Bjarke Schjødt Larsen HYÆNENS SPIL. Illustreret af Andreas Erstling

Bjarke Schjødt Larsen HYÆNENS SPIL. Illustreret af Andreas Erstling Bjarke Schjødt Larsen GH ST HYÆNENS SPIL Illustreret af Andreas Erstling MIT NAVN ER DANNY. Min far er i fængsel for et mord, han ikke har begået. Men jeg skal nok få ham frikendt. Jeg har en dragt, der

Læs mere

Brun Bjørn Suzi Eszterhas. Ibrahims bamse Marianne Bugge m.fl.

Brun Bjørn Suzi Eszterhas. Ibrahims bamse Marianne Bugge m.fl. Brun Bjørn Suzi Eszterhas To brune bjørneunger er blevet født i Alaskas bjerge. Følg dem fra nyfødt til voksen. Se dem gå på opdagelse med deres mor, jagte hinanden og klatre og siden lære at fange fisk

Læs mere

Forkyndelsesmateriale om Helte

Forkyndelsesmateriale om Helte Forkyndelsesmateriale om Helte Overordnet forløb: Oplæg til Tema Sang M&L nr. 23 Voxpop Menneskesøn fra Tarzan Heltestationen Refleksion Bøn Sang M&L nr. 86 Oplæg til tema (1 min) Fortælleren kommer ind

Læs mere

Side 1. Den rige søn. historien om frans af assisi.

Side 1. Den rige søn. historien om frans af assisi. Side 1 Den rige søn historien om frans af assisi Side 2 Personer: Frans Frans far Side 3 Den rige søn historien om frans af assisi 1 Æggene 4 2 Frans driller 6 3 Om natten 8 4 Penge 10 5 En tigger 12 6

Læs mere

Søren Jessen. Mallebuh. Søren Jessen. Kobberdragen. 1. e-bogs udgave 2011 ISBN 978-87-92805-00-3. Søren Jessen og forlaget Mallebuh 2011

Søren Jessen. Mallebuh. Søren Jessen. Kobberdragen. 1. e-bogs udgave 2011 ISBN 978-87-92805-00-3. Søren Jessen og forlaget Mallebuh 2011 Søren Jessen Søren Jessen Kobberdragen 1. e-bogs udgave 2011 ISBN 978-87-92805-00-3 Søren Jessen og forlaget Mallebuh 2011 Denne bog er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... Film skal ses på det store Program SÆSON 2013 & 2014 lærred. Gå i FILMKLUBBEN - gå i kino Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

Børneblad. Præstø. Har du mødt Adam?

Børneblad. Præstø. Har du mødt Adam? Præstø Børneblad Nu er det tid til skoleblad nummer to og denne gang er vi flere om at skrive bladet. Der er kommet masser af gode ideer og der er sket mange spændende ting på skolen. Hilsen Magnus, Redaktør

Læs mere

Introduktion til Dragon Quest IX.

Introduktion til Dragon Quest IX. Introduktion til Dragon Quest IX www.nintendo.dk I Introduktion til Dragon Quest Et eventyr med DIG som helten Hvad er Dragon Quest? Tag på en spændende rejse ind i en eventyrlig og magisk verden enten

Læs mere

12. søndag efter Trinitatis

12. søndag efter Trinitatis 12. søndag efter Trinitatis Salmevalg 743: Nu rinder solen op af østerlide 417: Herre Jesus, vi er her 414: Den Mægtige finder vi ikke 160: Jeg tror det, min genløser 418: Herre Jesus, kom at røre Dette

Læs mere

Opgaverne til Den fantastiske flugt er udarbejdet af: Vivian Bo Poulsen.

Opgaverne til Den fantastiske flugt er udarbejdet af: Vivian Bo Poulsen. Forord til læreren. Opgaverne til Den fantastiske flugt er udarbejdet af: Vivian Bo Poulsen. Tanken med opgaverne til Den fantastiske flugt er, at det skal være sjovt at arbejde videre med det læste stof.

Læs mere

FØLELSER Brug af Termometer

FØLELSER Brug af Termometer FØLELSER Brug af Termometer Begejstret Beskriv en situation, hvor man kunne være begejstret. Hvor begejstret ville du være i den Lykkelig Beskriv en situation, hvor man kunne være lykkelig. Hvor lykkelig

Læs mere

DEN ULTIMATIVE GUIDEBOG SKREVET AF JULIA MARCH

DEN ULTIMATIVE GUIDEBOG SKREVET AF JULIA MARCH DEN ULTIMATIVE GUIDEBOG SKREVET AF JULIA MARCH INDHOLD Indledning 6 General #1 34 Ninjago City 8 Garmadons robot 36 Lord Garmadon 10 Master Wu 38 Hajhæren 12 De voksnes visdomsord 40 Ninjastyrken 14 Skæbnebåden

Læs mere

Denne bog har lix 12.

Denne bog har lix 12. Alvildas stjernebøger er en begynder læsningsserie til de allerførste læsere. Serien indeholder bøger på tre niveauer: 1 stjerne (lix 5-8 med mange lydrette ord) 2 stjerner (lix 8-14) 3 stjerner (lix 14+)

Læs mere

ELSKER DU AT SE FILM MED DINE VENNER? ER DU MELLEM 8-12 ÅR? SÅ ER HODJA NOGET FOR DIG!

ELSKER DU AT SE FILM MED DINE VENNER? ER DU MELLEM 8-12 ÅR? SÅ ER HODJA NOGET FOR DIG! ELSKER DU AT SE FILM MED DINE VENNER? ER DU MELLEM 8-12 ÅR? SÅ ER HODJA NOGET FOR DIG! ÅBNINGSFILM OG INDMELDELSE Hodja Nørrebro Børnefilmklub byder velkommen til sæsonen 2019, hvor vi som altid viser

Læs mere

Djævelens taktik JESUS ACADEMY TEMA: GUDS FULDE RUSTNING

Djævelens taktik JESUS ACADEMY TEMA: GUDS FULDE RUSTNING Djævelens taktik JESUS ACADEMY TEMA: GUDS FULDE RUSTNING! 1. Petersbrev 5:8-9! Vær årvågne og på vagt! Jeres modstander, Djævelen, går omkring som en! brølende løve og leder!efter nogen at sluge; tå ham

Læs mere

Side 1. Rettelser foretaget mandag 19. dec 2011. Uge 1, mandag 02. jan 2012 04/01/2012 14:35. 00:25 Blod, sved og T-shirts (1:8) Program ind

Side 1. Rettelser foretaget mandag 19. dec 2011. Uge 1, mandag 02. jan 2012 04/01/2012 14:35. 00:25 Blod, sved og T-shirts (1:8) Program ind Side 1 Uge 1, mandag 02. jan 2012 00:25 Blod, sved og T-shirts (1:8) Program ind - kan du klare at lave dit tøj selv? Fem danske unge bliver kastet ud i Indiens benhårde tøjindustri. Her skal de kæmpe

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 2. søndag i Advent side 1. Prædiken til 2.søndag i advent Tekst. Lukas 21,25-36.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 2. søndag i Advent side 1. Prædiken til 2.søndag i advent Tekst. Lukas 21,25-36. 04-12-2016 side 1 Prædiken til 2.søndag i advent 2016. Tekst. Lukas 21,25-36. Adventstiden er fyldt af forventning. At vente på noget fylder meget i vores liv. Vi er alle mennesker som lever med forventninger.

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

Naja Rosing-Asvid. Aqipi til sommerfest. milik publishing

Naja Rosing-Asvid. Aqipi til sommerfest. milik publishing Naja Rosing-Asvid Aqipi til sommerfest milik publishing Der findes en verden som er usynlig for de fleste åndernes verden. Det er her, den lille hjælpeånd Aqipi holder til. Når Aqipi ikke er i menneskenes

Læs mere

Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen

Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen Hvert år ved denne tid tænker jeg tilbage på en speciel hændelse: Den 24. juni for år tilbage var jeg mødt på arbejde til sædvanlig

Læs mere

et undervisningsforløb

et undervisningsforløb et undervisningsforløb Her skal du arbejde med en af tidens helt store fortællinger, nemlig Lene Kaaberbøls Skammerens datter. Forløbet er som en tretrinsraket: Først skal du læse begyndelsen af romanen

Læs mere

Emmas amulet af Jørn Jensen Emma har fået en amulet. Den giver held. Det tror Mads ikke på. Især ikke da en fugl rammer Emma med en klat.

Emmas amulet af Jørn Jensen Emma har fået en amulet. Den giver held. Det tror Mads ikke på. Især ikke da en fugl rammer Emma med en klat. Emmas amulet Emma har fået en amulet. Den giver held. Det tror Mads ikke på. Især ikke da en fugl rammer Emma med en klat. Erik tester bil af Torsten Bengtsson Fars bil skal til syn. Bilen skal testes

Læs mere

Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK

Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK UNDERVISNINGSMATERIALE HVERDAGENS HELTE Lærervejledning og pædagogisk vejledning til Hverdagens helte 4 - om autisme Et undervisningsmateriale

Læs mere

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview

LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview LESSON NOTES Extensive Reading in Danish for Intermediate Learners #8 How to Interview CONTENTS 2 Danish 5 English # 8 COPYRIGHT 2019 INNOVATIVE LANGUAGE LEARNING. ALL RIGHTS RESERVED. DANISH 1. SÅDAN

Læs mere

Læs og lær om. Lukas Graham

Læs og lær om. Lukas Graham Læs og lær om Lukas Graham Lukas Graham Forchhammer Lukas Graham er et dansk band. Forsangeren i bandet hedder Lukas Graham Forchhammer. Lukas blev født på sine forældres sofa i Christiania d. 18. september

Læs mere

Her kan du se Bubbi-bjørnene. Bubbi bjørnene er en tegne-film. Det er Dis-ney, der har lavet den tegne-film. Der er mange af-snit af Bubbi-bjørnene.

Her kan du se Bubbi-bjørnene. Bubbi bjørnene er en tegne-film. Det er Dis-ney, der har lavet den tegne-film. Der er mange af-snit af Bubbi-bjørnene. Her kan du se Bubbi-bjørnene. Bubbi bjørnene er en tegne-film. Det er Dis-ney, der har lavet den tegne-film. Der er mange af-snit af Bubbi-bjørnene. Bubbi-bjørnene er lavet i USA. Engang kunne man se Bubbi-bjørnene,

Læs mere

FILMMUSIK. Kære elev. Og det er netop noget af den største filmmusik, der er skrevet, I skal ind at høre til koncerten.

FILMMUSIK. Kære elev. Og det er netop noget af den største filmmusik, der er skrevet, I skal ind at høre til koncerten. IND TIL MUSIKKEN - FILMMUSIK FILMMUSIK Kære elev Næsten ingen musik er så gribende som filmmusik. Det er musik, der er lavet til at sætte os i en bestemt stemning med det samme, vi hører den. Så snart

Læs mere

Den Talende Kamel. Den Talende Kamel. 2.a s storyline om Aladdin. Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: MB 2006

Den Talende Kamel. Den Talende Kamel. 2.a s storyline om Aladdin. Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: MB 2006 Den Talende Kamel MB 2006 2.a s storyline om Aladdin Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: Den Talende Kamel Den Talende Kamel Ørkenscene: Troldmand, 3 kameler: Ali og den bedrøvede og

Læs mere

Nej sagde Kaj. Forløb

Nej sagde Kaj. Forløb Nej sagde Kaj Kaj siger nej til alle mors gode tilbud om rejser ud i verden. Han vil hellere have en rutsjebanetur - og det får han, både forlæns og baglæns gennem mærkelige og uhyggelige steder som Gruel

Læs mere

Tynde bøger til store drenge

Tynde bøger til store drenge Tynde bøger til store drenge Tynde bøger til store drenge er en liste med idéer til læsning for dig på 10-11 år, der er færdig med de helt tynde bøger fra læsetræningshylderne. I listen er der mange gysog

Læs mere

Bekrig Klonerne. Introduktion. Scratch. I dette projekt skal du lære, hvordan du laver et spil, hvor du skal redde Jorden fra monstre i rummet.

Bekrig Klonerne. Introduktion. Scratch. I dette projekt skal du lære, hvordan du laver et spil, hvor du skal redde Jorden fra monstre i rummet. Scratch 2 Bekrig Klonerne All Code Clubs must be registered. Registered clubs appear on the map at codeclubworld.org - if your club is not on the map then visit jumpto.cc/ccwreg to register your club.

Læs mere

Undervisningsmateriale - AGNES CECILIA

Undervisningsmateriale - AGNES CECILIA Undervisningsmateriale - AGNES CECILIA Iscenesættelse: Kamilla Bach Mortensen Manuskript: Kamilla Bach Mortensen og de medvirkende Medvirkende: Rebekka Owe og Christine Sønderris Instruktørassistent: Stine

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! L B Ø R N RENAA U B G K E F I L M Vi vidste det bare ikke... Film skal ses på det store Program SÆSON 2011 & 2012 lærred. Gå i FILMKLUBBEN - gå i kino Læs venligst hele

Læs mere

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at Drømme i kunsten - surrealisme Hvilken betydning har drømme? Engang mente man, at drømme havde en Undervisningsmateriale 5.-7. klasse stor betydning. At der var et budskab at Drømmen om en overvirkelighed

Læs mere

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG UGE 3: GUDS FOLK FORBEREDELSE Det store billede Det er her vi skal hen hovedpunkterne som denne samling skal få til at stå tydeligt frem. Vores identitet som Guds familie. Gud valgte sit folk af ren og

Læs mere

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg kan finde Robin Hood-bladet. Mor siger, at jeg roder,

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Legogaven fra Danmark

Legogaven fra Danmark Kapitel 12 Bire havde det ikke godt. Han trivedes ikke og udviklede sig ikke lige så let som mange af de andre. Den lille dreng kunne skifte karakter på et splitsekund. Det var som at se Dr. Jekyll og

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE FRA 5 ÅR KLASSETRIN: 0. 3. KLASSE FAG: DANSK

UNDERVISNINGSMATERIALE FRA 5 ÅR KLASSETRIN: 0. 3. KLASSE FAG: DANSK UNDERVISNINGSMATERIALE FRA 5 ÅR KLASSETRIN: 0. 3. KLASSE FAG: DANSK INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Om forestillingen 2. Info til læreren 3 4. Heltetemaet 5. Skriv din egen heltehistorie elevark 6. Hvis du var

Læs mere

De 12 ord den fra hvis man ved sagde hver der lige

De 12 ord den fra hvis man ved sagde hver der lige Den gamle mand Baldur fortalte børnene fortællinger fra tidernes morgen. Hvert 10énde år vender dragerne tilbage fortalte Baldur. Børnene gispede. Hvert drageæg rummer magiske kræfter fortsatte Baldur.

Læs mere

GUIDE. for børn og deres voksne

GUIDE. for børn og deres voksne åh velkommen mens kultur føle halvtreds os øv tale menneske vi wow kær en selvfølgelig fordi land fjorten og fjerde den mærke hos du kærlighed hvem hviske tvivl snart stor da fascinerende forunderlig af

Læs mere

detektiven tillægsord Med Benny på jagt efter

detektiven tillægsord Med Benny på jagt efter Med detektiven Benny på jagt efter tillægsord Tillægsord er ord, der fortæller noget om et navneord. Det er noget man kan være fx smuk, gul, lille og grim. Alle farver er også tillægsord. Fx Et stort hus

Læs mere

De 12 vise troldmænd af Tyrien

De 12 vise troldmænd af Tyrien De 12 vise troldmænd af Tyrien Kapitel 1 - Ildens verden - Gnist (1 skade per min.) 5.ep Gnist sætter din modstander i flammer, og vil give skade hvis de ikke slukkes. - Ildkugle (1 skade) 10.ep Ildkugle

Læs mere

gæsternes spørgsmål om spil og spilrelaterede materialer.

gæsternes spørgsmål om spil og spilrelaterede materialer. GameZone Aalborg præsenterer for spilbibliotekarer Nyhedsbrev 1 For at sætte fokus på spil på biblioteket indleder vi har på Aalborg Bibliotekerne et nyhedsbrev, der hvert kvartal (sådan cirka) beskriver

Læs mere

Uge 4: Superhelte og prinsesser. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY

Uge 4: Superhelte og prinsesser. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY Kursusmappe Uge 4: Superhelte og prinsesser Vejledning til HippHopp guider Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_guidevejl_Superhelte og prinsesser.indd

Læs mere

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning

Snedker- & tømrearbejde Gulvafslibning www.christabellas.dk Christabellas er online baseret, men du er også meget velkommen til at handle real life i vores forretning i Maribo. Åbningstider: Onsdag & torsdag: 11,30-17,00. Fredag 11,30-18,00.

Læs mere

Tales of GloryTil brug i dit hjem

Tales of GloryTil brug i dit hjem Daniels Gud er den stærkeste og hjælper sit folk 1 Daniel i løvekulen Tales of GloryTil brug i dit hjem Målgruppe: 2 9 år Bibeltekst: Dan 6,6-27 Rekvisitter: Grundsæt. Pointe: Daniels Gud er den stærkeste

Læs mere

buster Vild med film 2018 side 1 af 8 Vild med film 2018 Introduktion Fantastiske fantasy! Fantasy og filmanmeldelse for mellemtrinnet Lærerkompendium

buster Vild med film 2018 side 1 af 8 Vild med film 2018 Introduktion Fantastiske fantasy! Fantasy og filmanmeldelse for mellemtrinnet Lærerkompendium Vild med film 2018 Fantasy og filmanmeldelse for mellemtrinnet Lærerkompendium Introduktion Fantastiske fantasy! Drager, magi og eventyrlige universer er noget af det, eleverne måske allerede kender fra

Læs mere

Opgaver til Gummi Tarzan

Opgaver til Gummi Tarzan Opgaver til Gummi Tarzan Forsiden 1. Hvad er bogens titel? 2. Hvad hedder forfatteren? 3. Hvad ser du på forside billedet? 1. Kapitel 1. Hvad hedder drengen i bogen? 2. Hvad bliver han kaldt? 3. Hvordan

Læs mere

Opgaver til Jagten på guldkruset Bind 1 af serien De magiske lys

Opgaver til Jagten på guldkruset Bind 1 af serien De magiske lys Opgaver til Jagten på guldkruset Bind 1 af serien De magiske lys 1 Jagten på guldkruset af Jørn Jensen Før du læser 1. Kig på bogens forside og bagside. 2. Hvornår tror du historien foregår: (I fortiden,

Læs mere

Spænding, gys, humor, realisme, superhelthistorier, ondskab, selvværd, selvtillid, spirende kærlighed

Spænding, gys, humor, realisme, superhelthistorier, ondskab, selvværd, selvtillid, spirende kærlighed Kenneth Bøgh Andersens forfatterskab Spænding, gys, humor, realisme, superhelthistorier, ondskab, selvværd, selvtillid, spirende kærlighed Af Bent Rasmussen, redaktør af SKOLEBIBLIOTEKET Som dreng læste

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON 2015 & 2016 FILM SKAL SES PÅ DET STORE LÆRRED. GÅ I FILMKLUBBEN - GÅ I KINO Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

De hvide mænd - af Kenneth Bøgh Andersen

De hvide mænd - af Kenneth Bøgh Andersen Viborg, december 2009 Du er nøjagtig, hvad dette samfund behøver Kenneth Bøgh Andersens De hvide mænd er noget så sjældent som en nyere science-fiction-ungdomsroman. Forfatteren kalder selv bogen for en

Læs mere

Det var en søndag formiddag i august. Batman sad og kedede sig. Der var ingen skurke, han kunne ordne, for dem havde han ordnet om lørdagen.

Det var en søndag formiddag i august. Batman sad og kedede sig. Der var ingen skurke, han kunne ordne, for dem havde han ordnet om lørdagen. Det var en søndag formiddag i august. Batman sad og kedede sig. Der var ingen skurke, han kunne ordne, for dem havde han ordnet om lørdagen. Så altså, Batman kedede sig. Hmm, tænkte han, jeg ringer da

Læs mere

I blækspruttens tegn. Fakta om bogen 1. udgave Indbundet, 79 sider ISBN: 9788702080360 Gyldendal 2009 Omslag: Lars Gabel

I blækspruttens tegn. Fakta om bogen 1. udgave Indbundet, 79 sider ISBN: 9788702080360 Gyldendal 2009 Omslag: Lars Gabel I blækspruttens tegn Hvad gør man når ens datter er blevet bortført af et uhyre fra verdensrummets dyb? Man tilkalder Kaptajn Prometeus! Helten fra kolonikrigene i det ydre rum, som sammen med sin trofaste

Læs mere

Rollespil til polterabends

Rollespil til polterabends Rollespil til polterabends Polterabend med stil En chance for at skeje ud på en helt ny måde Der er efterhånden opstået en tradition for at at en persons polterabend skal være spektakulær for deltagerne.

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om.

og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om. Prædiken Pinse på Herrens Mark 2. pinsedag. og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om. Rikke: Sådan tror jeg egentlig,

Læs mere

Billedbog. og andre alvorligt syge børn og deres familier. I denne periode har jeg været meget inspireret af at læse FOTOS: CHILI/ÅRHUS

Billedbog. og andre alvorligt syge børn og deres familier. I denne periode har jeg været meget inspireret af at læse FOTOS: CHILI/ÅRHUS Billeder Af Lise Hansen Lises Billedbog FOTOS: CHILI/ÅRHUS Rød er energi, lilla jager syge celler ud. Lise Hansen er psykolog og har erfaring fra flere års arbejde med kræftsyge børn. I sin terapi udnytter

Læs mere

teentro Oversigt over temaer 1. Lær hinanden at kende 2. En Gud derude 3. Gud hernede 4. Hvorfor kom Jesus? frikirkelig konfirmation

teentro Oversigt over temaer 1. Lær hinanden at kende 2. En Gud derude 3. Gud hernede 4. Hvorfor kom Jesus? frikirkelig konfirmation teentro frikirkelig konfirmation Oversigt over temaer 1. Lær hinanden at kende Målet med denne samling er at have det sjovt og lære hinanden at kende. For at både du og teenagerne skal få mest muligt ud

Læs mere

MAKING IT - dummy-manus

MAKING IT - dummy-manus MAKING IT - dummy-manus INT. RESTAURANT - DAG (32) og (43) sidder på den ene side af et bord på en restaurant. Amir smiler påklistret og forventningsfuldt, mens Jakob sidder og spiser en salat. De venter

Læs mere

Denne bog har lix 20.

Denne bog har lix 20. Denne bog har lix 20. Glæd dig til de næste DE SKJULTE DÆMONER-bøger: Bog 1: Den nye dobbeltgænger Bog 2: Dødens krystaller (er udkommet) flere bind under forberedelse NICOLE BOYLE RØDTNES Illustreret

Læs mere

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr Brorlil og søsterlil Fra Grimms Eventyr Brorlil tog søsterlil i hånden og sagde:»siden mor er død, har vi ikke en lykkelig time mere. Vores stedmor slår os hver dag og sparker til os, når vi kommer hen

Læs mere

BØRNEHAVENS SUPERHELT

BØRNEHAVENS SUPERHELT BØRNEHAVENS SUPERHELT Forfatter: Mariane Siem Illustrationer: Thor Guldager Dramaturger: Tanja Phaff Louring og Anne Noller Nygaard Skuespillere: Margrethe, Carla, Karen, Jonas, Asta Marie, Milan, Gustav,

Læs mere

Fadervor. b e l e n å b n e r b ø n n e. f o r j u n i o r e r

Fadervor. b e l e n å b n e r b ø n n e. f o r j u n i o r e r Fadervor B I b e l e n å b n e r b ø n n e n b e l e n å b n e r b ø n n e f o r j u n i o r e r f o r j u n i o r e r Bibelen Nu skal du læse i Bibelen. Har du selv en bibel, så kan du bruge den! Hvis

Læs mere

N RDLYS 1 SKINDÆDEREN

N RDLYS 1 SKINDÆDEREN Bjarke Schjødt Larsen N RDLYS 1 SKINDÆDEREN Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Det hele startede, da mine forældre arbejdede som forskere i en nedlagt mine tæt ved byen Qullissat på Grønland. Jeg ved

Læs mere

Den perfekte kærlighed. Joachim Hejslet 2014. G Gm6/Bb A7

Den perfekte kærlighed. Joachim Hejslet 2014. G Gm6/Bb A7 ldrig alene m m m m sus m Kærligheden vandt m sus a verden blev stille - stille m u havde sagt og gjort m sus lt hvad du skulle - skulle m m øden fik et nej m m Og du rejste dig m m Stenen fjernede sig

Læs mere

Dette er en læseprøve af Pirat Bent og de magiske safirøjne

Dette er en læseprøve af Pirat Bent og de magiske safirøjne Pirat Bent og de magiske safirøjne Pirat Bent og de magiske safirøjne Nikolaj Højberg Læseprøve af 2. udgave 2017 Illustrator Julie Starup Opsætning og omslag Katrine Skriver Christensen Forlaget DreamLitt

Læs mere

Hvad mon der sker, når man skal bort?

Hvad mon der sker, når man skal bort? Hvad mon der sker, når man skal bort? Shubidua stillede spørgsmålet i Den røde tråd og vi stillede spørgsmålet til en flok 8-9 årige elever på Engedalskolen. Klassen har talt med en bedemand, læst bogen

Læs mere

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet.

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet. Udvalget for Videnskab og Teknologi 2009-10 UVT alm. del Bilag 287 Offentligt TIL ELEVER OG FORÆLDRE certifiedkid.dk ONLINE SECURITY FOR KIDS 9 16 POWERED BY TELENOR Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år.

Læs mere

Bibelen er en gammel bog... 149 Blomstre som en rosengård... 74 Bogen om Jesus... 148

Bibelen er en gammel bog... 149 Blomstre som en rosengård... 74 Bogen om Jesus... 148 Alfabetisk register A Adventskransen nu vi tænder................................ 65 All night, all day.......................................... 226 Alle, både høj og lav......................................

Læs mere

Redaktion: Rasmus Pedersen (ansvh.), Christian H. Skov og Anders Orris

Redaktion: Rasmus Pedersen (ansvh.), Christian H. Skov og Anders Orris Replique, 2. årgang 2012 Redaktion: Rasmus Pedersen (ansvh.), Christian H. Skov og Anders Orris Skriftet er sat med Book Antiqua, Myriad Pro Udgives af forlaget Munch & Lorenzen www.critique.ksaa.dk/replique

Læs mere

Grundbogen til Sidste Søndag

Grundbogen til Sidste Søndag Hvad er rollespil I dette kapitel vil vi forklare lidt omkring hvad rollespil er. Først vil vi forsøge at definere rollespil (en svær opgave), og derefter har vi et afsnit skrevet specielt til forældrene

Læs mere

Vejledning. Forslag. Illustrationer er lavet af Pernille Ane Egebæk. Tør du tale om det?

Vejledning. Forslag. Illustrationer er lavet af Pernille Ane Egebæk. Tør du tale om det? Vejledning Som en del af afrundingen til resten af materialet, er det vigtigt at eleverne får viden om hvordan de kan få hjælp. Denne tavleøvelse præsenteres af læreren, men giver eleverne mulighed for

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

Guds fulde rustning JESUS ACADEMY TEMA: GUDS FULDE RUSTNING

Guds fulde rustning JESUS ACADEMY TEMA: GUDS FULDE RUSTNING Guds fulde rustning JESUS ACADEMY TEMA: GUDS FULDE RUSTNING Du er i krig Når du blev en kristen så fik du samtidig en fjende. Derfor stemmer det ikke at alle dine problemer vil blive løst om du bare tager

Læs mere

Du er den sande Jeg er 24 Du er hellig 25 Du er hellig, du er hel 26 Du er min Gud 27 Du er min klippe 138 Du frelste mig, du satte mig fri 28 Du

Du er den sande Jeg er 24 Du er hellig 25 Du er hellig, du er hel 26 Du er min Gud 27 Du er min klippe 138 Du frelste mig, du satte mig fri 28 Du Indholdsfortegnelse Sangene er nævnt både med første linje og med evt. titel/undertitel (angivet i parentes i sangene). Titler i kursiv er originaltitler, som kun findes i dansk oversættelse. Above all

Læs mere

GPS 33: DAVID OG GOLIAT

GPS 33: DAVID OG GOLIAT GPS 33: DAVID OG GOLIAT - et dukketeater skrevet af Chris Duwe (inspireret af DTS materiale Anastasis Feb 97) Udgivet i Danmark af Børn & Tro www.børnogtro.dk Historien om David og Goliat bliver fortalt.

Læs mere

Oversigt over temaer. 1. Lær hinanden at kende. 2. En Gud derude. 3. Gud hernede. 4. Hvorfor kom Jesus?

Oversigt over temaer. 1. Lær hinanden at kende. 2. En Gud derude. 3. Gud hernede. 4. Hvorfor kom Jesus? Oversigt over temaer 1. Lær hinanden at kende Målet med denne samling er at have det sjovt og lære hinanden at kende. For at både du og teenagerne skal få mest muligt ud af tiden med Teentro er det vigtigt,

Læs mere

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes.

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes. Side 1 En rigtig søhelt historien om peder willemoes Side 2 Personer: Peder Willemoes Lord Nelson Side 3 En rigtig søhelt historien om peder willemoes 1 Store drømme 4 2 Det hårde liv på søen 6 3 Krig

Læs mere

SMERTEMONSTERET DER ELSKEDE AT KØRE RÆS

SMERTEMONSTERET DER ELSKEDE AT KØRE RÆS SMERTEMONSTERET DER ELSKEDE AT KØRE RÆS KÆRE DU, SOM ER FORÆLDER, BEDSTEFORÆLDER, MOSTER, FASTER, VENINDE, ONKEL ETC. Denne historie er skrevet ud fra en sand samtale, som jeg har haft med min egen søn

Læs mere

Klods Hans, H. C. Andersen Genfortalt af Jens Andersen Målgruppe: 3. 5. klase

Klods Hans, H. C. Andersen Genfortalt af Jens Andersen Målgruppe: 3. 5. klase Forslag til forløb: Forforståelse Snak om titlen. Kender nogen eventyret? Hvad kan de huske? Hvem har skrevet det? Eventyret læses. Fælles eller i grupper. Personkarakteristik. Hold undervejs i læsningen

Læs mere