HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET"

Transkript

1 HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET

2 BELÆGNING

3 KREATIVE OG UNIKKE BELÆGNINGER Der er ingen grund til at gå på kompromis, når man kan gå på helstøbte løsninger i gummi. Hos UNO finder du fleksible, innovative og sikre belægninger, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for udformningen. Se eksemplerne på de kommende sider og forestil dig, hvordan underlaget kan supplere legepladser, boldbure og fitness. Og det med god samvittighed. For de stødabsorberende gummibelægninger fremstilles blandt andet af brugte dæk fra industrielle køretøjer og udtjente Nike-sneakers, der får nyt liv som miljøvenlig belægning.

4 STØDABSORBERENDE GUMMIBELÆGNING STØDABSORBERENDE BELÆGNING GIVER EKSTRA TRYGHED Smukt, sikkert og bæredygtigt. I mere end tre årtier har Playtop repræsenteret det bedste grundlag for god leg. Belægningen består af gummigranulat og polyuretan bindemidler, som blandes og støbes på stedet i en såkaldt wet pour -proces. Det kan ske på et underlag, der er skabt til formålet eller på et eksisterende underlag af asfalt, makadam eller beton. Der er støbt 2 millioner kvadratmeter Playtopbelægning i mere end 50 lande verden over. Det skyldes, at Playtop er en klar frontløber, når man ser på pris i forhold til levetid. 1. BAKKER OG FORMER Mange tror, at gummibelægninger efter wet pour-metoden er ensbetydende med flade belægninger, men sådan behøver det ikke at være med Playtop. Her kan du bryde den traditionelle overflade med konturer, bakker, kugler, former og farver. På den måde bliver belægningen både et skulpturelt element og et legeredskab i sig selv. Vil du gå skridtet videre, kan vi med Playtop Spheres tilbyde unikke kugler belagt med fjedrende gummi, hvor man kan sidde, lege omkring eller bare nyde at se på.

5

6 STOR KØBENHAVN

7 Gummibelægning med bolde der kan bruges til ophold og balance

8 FISKETORVET Havtema med fisk i gummiunderlaget og små isbjerge til at klatre på.

9

10 KØBENHAVN

11 Harmonisk gummibelægning med vandleg.

12 FREDERIKSBERG

13 Interaktiv vandleg på grønne bakker med indbyggede trampoliner.

14 FALDUNDERLAG Legepladser skal danne trygge og inspirerende rammer for børnenes udfoldelser. Hvis børnene skal have det fulde udbytte af de spændende legeredskaber, skal de imidlertid også kunne boltre sig i dem uden risiko for at komme til skade - hvad enten det drejer sig om traditionelle legepladser, naturlegepladser eller parkour. Det er derfor vigtigt, at underlaget er i orden, så man kan minimere følgerne af fald og undgå specielt hovedskader. Faldunderlaget skal skabe tryghed, men det skal også harmonere med legepladsen. Derfor opfordrer vi dig til at tage UNO med på råd. Vi giver dig masser af valgmuligheder og sørger samtidig for, at underlaget overholder reglerne. GUMMIFLISER Gummifliser er et af de bedste faldunderlag, der findes. Gummifliser fås i flere tykkelser, og her er det faldhøjden på det enkelte legeredskab, der bestemmer hvor tykke fliserne skal være. Gummifliser har den store fordel, at de ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Og så har de en meget lang levetid, ligesom de er med til at minimere slidtage på redskaber og inventar. ECOSCAPE UNDERLAG Dette flydende gummiunderlag er en gummiflis, der er fremstillet af 100 procent genbrugsgummi. Materialet kan lægges direkte på det eksisterende underlag, om det er græs eller asfalt der skal blot et lag Fibertex under. Det er derfor billigere at etablere end helstøbt gummi, og det færdige resultat fremstår som en sammenhængende gummipude med en rustik overflade. Underlaget kan også bruges på bakker eller rundt om sandkasser, så børnene ikke glider og slår sig. HELSTØBT GUMMI Dette sublime underlag giver en jævn og ensartet overflade med mulighed for en meget deltaljeret mønsterlægning. Helstøbt gummi kan med sine mange farvekombinationer udgøre en legeplads i sig selv - eller det kan for eksempel bruges til at underbygge et tema.

15 KUNSTGRÆS Kunstgræs som faldunderlag? Ja! Og med dette helt nye produkt kan vi nu tilbyde et anderledes underlag. Kunstgræsset er udlagt på genbrugsskumplast. Det har åbne celler, som tillader vand at passere uden at skumplasten absorberer det. GRÆSARMERINGSMÅTTER Græs er naturens eget gulvtæppe. Hvor der er græs, kan man have legeredskaber med faldhøjder op til 1 meter. Dog vil græs ofte blive slidt på steder med intensiv færdsel. Her kan armeringsmåtter hjælpe. Græsarmeringsmåtter er bløde gummimåtter, hvor græsset kan vokse op igennem. FALDSAND Faldsand er det mest anvendte underlag på legepladser. Det er det billigste, men også det underlag, der kræver mest vedligeholdelse. Det er et krav, at underlaget til enhver tid har den tilstrækkelige tykkelse i faldområdet. Og det er meget svært at efterleve med faldsand.

16 OM UNO DANMARKS FØRENDE INDENFOR LEGEPLADSER, BOLDBANER OG FITNESS Hos UNO vil vi være det enestående valg, når det gælder legepladser, udendørs fitness og multibaner. Vi brænder for at levere løsninger, der gør en forskel og skaber glæde, leg og aktivitet. Vi ønsker at bidrage til et mere legefyldt og aktivt Danmark for børn, voksne og fremtidige generationer. UNO er en danskejet virksomhed som arbejder tæt sammen med flere af Europas førende producenter. Vi blev etableret i 2004 og har lige siden haft fokus på at tilbyde den største valgfrihed, den mest inspirerende rådgivning og den bedste kvalitet. UNO er i hele to år blevet kåret til Gazelle-virksomhed af Børsen.

17 VORES VISION UNO skal være første valg, når man vil forny sine udearealer. Hver kunde skal have enestående hjælp til at skabe et uderum, der opfylder brugernes behov. Kunderne skal plejes og inspireres, opleve professionel rådgivning og føle sig trygge. VORES SORTIMENT Vi håndplukker de stærkeste navne inden for hvert felt for på den måde at tilbyde vores kunder et samlet sortiment uden konkurrence. Alt er godkendt i henhold til EN standard 1176, nøje udvalgt og præget af høj produktkvalitet. VORES KUNDESERVICE Hos UNO ser vi vores kunder som de bedste ambassadører. Derfor er vi aldrig bedre, end den sidste opgave vi har afleveret. For os er hvert projekt en udfordring, og vi sætter alt ind på at sikre kunderne en god oplevelse fra første kontakt til aflevering. VORES ANSVAR Vi anvender kun FFCS-certificeret træ, som overholder internationale PEFC-standarder (certificeringssystem for bæredygtig skovdrift). Vi påtager os også ansvaret for at sikre, at basale etiske retningslinjer overholdes i produktionen KÅRET SOM GAZELLE For at komme i betragtning som Gazelle skal man have vækst, overskud og fordoble omsætning/bruttoresultat. UNO blev kåret som Gazelle i 2010 og 2011 på baggrund af fire års gode resultater. Det sikrer dig en stabil PRISER OG LEVERING Alle oplyste priser er eksklusive moms, levering og montering. Hvor ikke andet er aftalt, er det AB92, der er aftalegrundlaget. Der tages forbehold for trykfejl, produktændringer og prisstigninger. Der tages endvidere forbehold for eventuelle stedslige forhold i forhold til angivne monteringspriser.

18 UNO KONCEPT A/S Lerbækvej Solrød Strand T: E: info@uno.dk W: uno.dk

LEGEPLADSER OG MØBLER GUMMI BELÆGNING UNIKKE OG KREATIVE LØSNINGER I HØJ KVALITET

LEGEPLADSER OG MØBLER GUMMI BELÆGNING UNIKKE OG KREATIVE LØSNINGER I HØJ KVALITET LEGEPLADSER OG MØBLER GUMMI BELÆGNING UNIKKE OG KREATIVE LØSNINGER I HØJ KVALITET ET GENNEMTÆNKT GRUNDLAG Unikke løsninger til unikke børn. Det er vores mål, når vi går ind i et projekt. Og målet er blevet

Læs mere

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ 6. april 2016 LEGE- OG OPHOLDSOMRÅDET Grundejerforeningens Legeplads på Grønagervej er at af ældre dato, og lever på flere måder ikke og til EN1176, standarderne for legepladssikkerhed.

Læs mere

GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1

GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1 GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1 VERDENS BEDSTE GUMMIUNDERLAG TIL LEGEPLADSEN Hos UNIQA ønsker vi at give børn den bedste mulighed for at udvikle sig på en sjov og sikker måde. Derfor går vi ikke på kompromis

Læs mere

SKÆRØD GRUNDEJERFORENING 27-08-2013

SKÆRØD GRUNDEJERFORENING 27-08-2013 SKÆRØD GRUNDEJERFORENING 27-08-2013 HVEM ER UNO? Hvem er UNO? UNO er en danskejet virksomhed som forhandler legeredskaber, multibaner og udendørs fitness fra flere af Europas største og førende producenter.

Læs mere

Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010

Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010 Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010 Hvem er Uno Koncept A/S? Enestående sortiment Enestående rådgivning Enestående kvalitet Enestående service Uno håndplukker det bedste inden for gade-

Læs mere

Skolen på La Cours Vej. Legeredskaber til skolegården Januar 2013

Skolen på La Cours Vej. Legeredskaber til skolegården Januar 2013 Skolen på La Cours Vej Legeredskaber til skolegården Januar 2013 1 Værd at vide UNIQA: Unikke løsninger til unikke børn! Alle legeredskaber fra UNIQA lever op til de strengeste regler inden for legepladssikkerhed

Læs mere

NY MULTIBANE - MULTI PLAY

NY MULTIBANE - MULTI PLAY NY MULTIBANE - MULTI PLAY 1 FREMTIDENS BOLDSPIL For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et aktivt fritidsliv, som

Læs mere

Rooftop udemiljøer CASES HELT PÅ TOPPEN

Rooftop udemiljøer CASES HELT PÅ TOPPEN Rooftop udemiljøer CASES HELT PÅ TOPPEN LEGO House Bygningen er bygget op af 21 gigantiske LEGOlignende klodser, som sætter fundamentet for hele strukturen. Indeni er bygningen indrettet med store rum

Læs mere

Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II. Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold.

Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II. Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold. Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold. Ramsøbakken, Gadstrup Tak for at vi må komme med vores forslag til ny legeplads.

Læs mere

Tilbud på legeplads til Flintebakken

Tilbud på legeplads til Flintebakken Tilbud på legeplads til Flintebakken Hvem er UNO Et enestående sortiment fra de bedste producenter. En enestående rådgivning for dig og vores øvrige kunder. En enestående kvalitet i materialer og færdige

Læs mere

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk Tilbud til Rødvig Havn på maritim legeplads CADO Ideologi og mål: CADO arbejder for løsninger, der stimulerer børn og unges udvikling. CADO har et klart mål vi vil gennem unikke produkter og uderumsdesign

Læs mere

VIKINGLEG LEGEPLADSER FRA NÆRHEDSFILOSOFI OG KOMPETENT RÅDGIVNING

VIKINGLEG LEGEPLADSER FRA NÆRHEDSFILOSOFI OG KOMPETENT RÅDGIVNING LEGEPLADSER FRA VIKINGLEG Vikingleg leverer gode legepladser, der lægger op til sjov og fysisk aktivitet og lader børn bevæge sig og engagere sig i legen med et sundt aktivitetsniveau. Vi har alle godt

Læs mere

Skal du ha ny legeplads - så kontakt os!

Skal du ha ny legeplads - så kontakt os! Skal du ha ny legeplads - så kontakt os! Afdelingsleder Distriktschef Rene Starup rene@arnepedersen.dk 20 29 45 26 Hernik Vilhelmsen hsv@arnepedersen.dk 40 25 27 43 arne pedersen a/s Greve Main 22 2670

Læs mere

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s FREMTIDENS MULTIBANE For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et

Læs mere

Varde kommune. Tilbud på Legeredskaber Marts 2013

Varde kommune. Tilbud på Legeredskaber Marts 2013 Varde kommune Tilbud på Legeredskaber Marts 2013 Indhold Løsningen Om UNIQA s. 3 Området i dag s. 4 Projekt forslag s. 5-19 Økonomisk overblik s. 20 Sikkerhed s. 21 Miljø s. 22 Værd at vide s. 23 Forbehold

Læs mere

En legeplads for livet

En legeplads for livet Eventyr Leg Orehøjvej 9 a, Gl. Lejre, 4320 Lejre Tlf. 2227 9820 eventyrleg@eventyrleg.dk En legeplads for livet www.eventyrleg.dk Designlinje Info Eventyret starter her! Eventyr Leg designer naturlegepladser

Læs mere

INTRODUCERER EN HELT NY OPLEVELSE AF LEG PLAY ON

INTRODUCERER EN HELT NY OPLEVELSE AF LEG PLAY ON INTRODUCERER EN HELT NY OPLEVELSE AF LEG PLAY ON DER VAR ENGANG... Børn elsker at bruges deres fantasi og skabe egne eventyr, mens de leger Playtop-udvalget af 3D-gummifigurer giver en helt ny oplevelse

Læs mere

Playfurn Det legende møbel

Playfurn Det legende møbel Playfurn Det legende møbel PLAYFURN _ 1 IDEEN BAG PLAYFURN Ordet Playfurn spiller på play og furniture. Playfurn er nemlig til både børn og voksne, det uformelle og det professionelle miljø. Mens de voksne

Læs mere

KAMPAGNEKATALOG 2015. Legepladser, gummiunderlag, gynger og unikke udemiljøer UNIKKE LØSNINGER MED OP TIL 40 % RABAT _ 1

KAMPAGNEKATALOG 2015. Legepladser, gummiunderlag, gynger og unikke udemiljøer UNIKKE LØSNINGER MED OP TIL 40 % RABAT _ 1 KAMPAGNEKATALOG 2015 Legepladser, gummiunderlag, gynger og unikke udemiljøer UNIKKE LØSNINGER MED OP TIL 40 % RABAT 1 KONCEPT Vi udarbejder altid en løsning ud fra jeres behov og budget. Vores rådgivning

Læs mere

Grankoglen, Rødding. Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012

Grankoglen, Rødding. Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012 Grankoglen, Rødding Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012 Indhold Løsningen Om UNIQA s. 3 Grankoglen i dag s. 4-5 Skitse område s. 6 Projekt forslag s. 7-21 Økonomisk overblik s. 22 Værd

Læs mere

Hvem er CADO A/S? Projekt Meget Mere Merløse August Indledende overslag

Hvem er CADO A/S? Projekt Meget Mere Merløse August Indledende overslag Hvem er CADO A/S? Projekt Meget Mere Merløse August 2014. Indledende overslag På forespørgsel fremsendes overslag på projekt Meget Mere Merløse. På de efterfølgende sider finder du:» Beskrivelse af områder»

Læs mere

Når legen bliver levende

Når legen bliver levende Når legen bliver levende incorporating THE QUEEN S AWARDS FOR ENTERPRISE: INTERNATIONAL TRADE 2006 TO PLAYTOP LIMITED Belægning med stil og sikkerhed Playtop stødabsorberende legepladsbelægning gør børns

Læs mere

KUNSTGRÆS. Safegrass - så er græsset altid lidt grønnere

KUNSTGRÆS. Safegrass - så er græsset altid lidt grønnere KUNSTGRÆS Safegrass - så er græsset altid lidt grønnere Under varemærket Safegrass tilbyder Safefloor mere end 30 varianter kunstgræs, samt alt i tilbehør og værktøj. Dertil hurtig og effektiv service

Læs mere

INNEHÅLL. et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING. Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser.

INNEHÅLL. et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING. Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser. Landscaping 04 et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser 04 06 08 06 08 10 Have / terrasse 10 Offentlige pladser og parker

Læs mere

Howitzvej. Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige.

Howitzvej. Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Howitzvej Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Legeværdi. For at børnene skal synes, at legepladsen er spændende og sjov, er der arbejdet med redskabernes udformning og

Læs mere

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs LUFTFOTO SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen Gynge Slack-line

Læs mere

SKOLEMØBLER. Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler _ 1 SKOLEMØBLER

SKOLEMØBLER. Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler _ 1 SKOLEMØBLER Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler 1 DANMARKS STØRSTE MØBEL SORTIMENT TIL SKOLER OG SFO Vi har på de følgende sider samlet et lille udpluk af vores store sortiment og de mange

Læs mere

Playtop Street et unikt koncept i en interaktiv belægning.

Playtop Street et unikt koncept i en interaktiv belægning. JUST IMAGINE... Playtop Street et unikt koncept i en interaktiv belægning. Et udendørs område der fysisk og mentalt stimulerer og udfordrer enkeltpersoner eller grupper af både børn, unge og voksne for

Læs mere

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR leverer spændende og funktionelt byrumsinventar. ZENZO OUTDOOR har specialiseret sig i holdbare,

Læs mere

Legeplads. Ejerlauget Voldbjerg. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de årige.

Legeplads. Ejerlauget Voldbjerg. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de årige. Ejerlauget Voldbjerg Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-100 årige. Legeværdi. For at børnene skal synes, at legepladsen er spændende og sjov, er der arbejdet med redskabernes udformning

Læs mere

Rapport for legepladssikkerhed. Hurlumhej BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGEN. Dato for rapport: Adresse: Bispebjerg bakke 6, 2400 Kbh Nv.

Rapport for legepladssikkerhed. Hurlumhej BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGEN. Dato for rapport: Adresse: Bispebjerg bakke 6, 2400 Kbh Nv. Rapport for legepladssikkerhed Hurlumhej Dato for rapport:22.05.2017 Adresse: Bispebjerg bakke 6, 2400 Kbh Nv. Legepladsinspektør: Navn: Kristian S. Jakobsen Børne- og Ungdomsforvaltningen Gyldenløvesgade

Læs mere

Barrit Multi- & Beachbane

Barrit Multi- & Beachbane Barrit Multi- & Beachbane Illustrationer af idrætsmiljøet med multibane og beachbane 1 20 års erfaringer - hele tiden nye muligheder TRESS har igennem årene leveret mere end 500 multibaner i Danmark. Banerne

Læs mere

AB Thor. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige.

AB Thor. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. AB Thor Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Legeværdi. For at børnene skal synes, at legepladsen er spændende og sjov, er der arbejdet med redskabernes udformning og ikke

Læs mere

BETALT LEGEPLADSEN ER 100% REKLAMEFINANSIERET

BETALT LEGEPLADSEN ER 100% REKLAMEFINANSIERET LEGEPLADSEN ER BETALT 100% REKLAMEFINANSIERET Indu HAR skaffet sponsorerne, som betaler den nye legeplads! FANTASTISK MODTAGELSE OVER HELE DANMARK Indu a/s Ravmarken 30 9970 Strandby Tlf. 9848 2310 www.indu.dk

Læs mere

S. 1 5 SKITSEFORSLAG

S. 1 5 SKITSEFORSLAG S. 1 5 H E N D R I K S H O L M S KO L E, L I L L E G Å R D O G G R Ø N N E G Å R D SKITSEFORSLAG 08.03.2018 GRØNNE GÅRD LILLE GÅRD S. 2 5 H E N D R I K S H O L M S KO L E, G R Ø N N E G Å R D LOKALITET:

Læs mere

Unikke legemiljøer til unikke børn. UNIQA udeunivers

Unikke legemiljøer til unikke børn. UNIQA udeunivers Unikke legemiljøer til unikke børn UNIQA udeunivers NORDISK MILJØMÆRKNING Velkommen til UNIQAs udeunivers - inspirerende udemiljøer til institutioner og skoler 1 541-004 TRYKSAG Gratis indretningsforslag

Læs mere

Til Institutionslederen København d. 18.03.2013

Til Institutionslederen København d. 18.03.2013 Til Institutionslederen København d. 18.03.2013 Vedr. Legepladsinspektion. Vi har hermed fornøjelsen at fremsende rapporten over den udførte legepladsinspektion. Hvad kan du bruge inspektionsrapporten

Læs mere

LegepladsManden.dk. Længere levetid bedre sikkerhed. www.legepladsmanden.dk Tlf: 71 99 88 98

LegepladsManden.dk. Længere levetid bedre sikkerhed. www.legepladsmanden.dk Tlf: 71 99 88 98 LegepladsManden.dk Længere levetid bedre sikkerhed LEGEPLADS MULTIBANER FITNESS PARKMØBLER 1 LegepladsManden.dk Vi er et Nordjysk legepladsfirma, vi servicerer, samt levere legepladser, multibaner, fitness

Læs mere

Ansøgning til. Legepladspuljen. for Åby Skole og SFO

Ansøgning til. Legepladspuljen. for Åby Skole og SFO Ansøgning til Legepladspuljen for Åby Skole og SFO Begrundelse for ansøgningen Åby Skole er en skole i tre spor med 700 elever. Børnene kommer primært fra den del af Åbyhøj, der ligger syd for Silkeborg

Læs mere

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Frederiksberg Kommune har i alt 18 offentlige legepladser. Herudover er der 12 åbne legepladser på skoler og daginstitutioner, 5

Læs mere

Boldbure DEN PERFEKTE RAMME FOR BOLDSPIL OG LEG

Boldbure DEN PERFEKTE RAMME FOR BOLDSPIL OG LEG Boldbure DEN PERFEKTE RAMME FOR BOLDSPIL OG LEG 1 2 Boldbure er mere end sport og leg Indhold HVORFOR UNO BOLDBURE? side 4 TEKNISKE DETALJER side 10 SE CASES side 18 SÅDAN FOREGÅR PROCESSEN side 50 FARVER

Læs mere

BUDGET Legepladser (9 mio. kr.)

BUDGET Legepladser (9 mio. kr.) Børne- og Ungdomsforvaltningen Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. BUDGETNOTAT BUDGET 2015 - Legepladser (9 mio. kr.) Baggrund Der er et behov for udbedring af eventuelle sikkerhedsmangler, øget

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Nørresøbadet 2019 Legepladsinspektionsrapport Viborg Kommune Park og Vejservice Legepladsteamet: Orla Jensen: mobil: 21615771 Eva Franks: mobil: 29336393 Legepladsens adresse: Gefionsvej 16, 8800 Viborg

Læs mere

Mobil-koncept til alle udearealer

Mobil-koncept til alle udearealer Mobil-koncept til alle udearealer Sport, idræt, leg og motion Lokale fællesskaber for alle Bevægelse i alle uderum Flyt aktiviteter Alle udendørs arealer Vi kan også andet... Full-size og mini fodboldbaner

Læs mere

Classic. Natur. Pris pr. m 2 inkl. moms. Prisliste

Classic. Natur. Pris pr. m 2 inkl. moms. Prisliste Prisliste Eg Egetræer er altid en oplevelse, når man møder dem i naturen, og deres livskraft er helt enestående. Vi sætter en ære i at fremstille egeplanker, hvor træets personlighed respekteres og bevares.

Læs mere

Classic. Natur. Pris pr. m 2 ekskl. moms. Prisliste

Classic. Natur. Pris pr. m 2 ekskl. moms. Prisliste Prisliste Eg Egetræer er altid en oplevelse, når man møder dem i naturen, og deres livskraft er helt enestående. Vi sætter en ære i at fremstille egeplanker, hvor træets personlighed respekteres og bevares.

Læs mere

Legepladser I Hasselhegnet

Legepladser I Hasselhegnet Legepladser I Hasselhegnet Legepladsudvalg - beskrivelse Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forord...3 Arealet...3 Tilskud...3 Leverandørerne...4 Natur/Traditionel...5 Fællesarbejde...5 De

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Blomsterbakkens legeplads 2019 Legepladsinspektionsrapport Viborg Kommune Park og Vejservice Legepladsteamet: Orla Jensen: mobil: 21615771 Eva Franks: mobil: 29336393 Legepladsens adresse: Iglsøvej 28

Læs mere

TEMA: Hvad blev virkelighed?

TEMA: Hvad blev virkelighed? S.26 TEMA: Hvad blev virkelighed? Af Allan Hjortshøj, skoleleder god til glæde for masser af elever. Aktivitet fra morgen til aften alle ugens Som man hver dag kan se, når man syv dage for eleverne og

Læs mere

Antvorskov Skole. Tilbud på nye legearealer Februar Att. Britta Thomsen. Dato: 3/ Niels Bolt - Elverdal A/S

Antvorskov Skole. Tilbud på nye legearealer Februar Att. Britta Thomsen. Dato: 3/ Niels Bolt - Elverdal A/S Antvorskov Skole Tilbud på nye legearealer Februar 2009 Att. Britta Thomsen Dato: 3/3 2009 Niels Bolt - Elverdal A/S 1. Den store plads 2. Den gamle legeplads 3. Ved Holmegårdstenen 4. Multibanen 5. Mini

Læs mere

FREMTIDENS LEGEPLADSER I KØGE KOMMUNE

FREMTIDENS LEGEPLADSER I KØGE KOMMUNE FREMTIDENS LEGEPLADSER I KØGE KOMMUNE UDARBEJDET AF TT+ LANDSKABSARKITEKTER ApS JUNI 2015 1 INTRODUKTION FREMTIDENS LEGEPLADSER I KØGE KOMMUNE Børn og unge anvender mere og mere tid i institution og skole,

Læs mere

Legeplads i Kærene, Rødovre

Legeplads i Kærene, Rødovre 1 Legeplads i Kærene, Afdelingen Ved Milestedet, AKB havde i mange år haft traditionelle modul-legepladser med asfalt, rutsjebaner, gynger og sandkasser. Men da afdelingen skulle renoveres, blev legepladserne

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Naturbørnehuset Knuden 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger:

Læs mere

legepladser multibaner udendørs fitness park udstyr PARKOUR

legepladser multibaner udendørs fitness park udstyr PARKOUR legepladser multibaner udendørs fitness park udstyr PARKOUR VELKOMMEN Velkommen til uno NYHED! Nu kan du opleve vores fitness og legepladsprodukter på video. Scan* koderne, du finder i kataloget, og se

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Islandsparken 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Klokkelyngen 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag. Unisport

Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag. Unisport Tennisunderlag 04 Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag fra Unisport 04 06 08 Taraflex Tennisunderlag Kunstgræs ProCourt - Syntetisk rødgrus Greenset PU Proflex Claytech 04 06 08 10 12 14 10

Læs mere

Københavns Kommune. Annoncering af. Sikkerhedsgennemgang af 85 legepladser

Københavns Kommune. Annoncering af. Sikkerhedsgennemgang af 85 legepladser Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Annoncering af Sikkerhedsgennemgang af 85 legepladser Udbudsmateriale af den 31.08.2012 1. Indledning Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning, Center

Læs mere

Pedersborg Skole, Sorø

Pedersborg Skole, Sorø Pedersborg Skole, Sorø Tilbud på område 1 - Skatermiljø ATT: David Ekstrøm 30.04.2018 - Tilbudsnr: 6780 Kontaktoplysninger: Elverdal A/S CVR nr. 30732596 Risbyvej 28 2765 Smørum Tel.: +45 35 13 32 22 Kontaktperson:

Læs mere

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast er blevet et populært materiale

Læs mere

Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune

Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune Aalborg den 20. december 2016 Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune Indledning Aalborg Kommune er inde i en rivende udvikling og i kraftig vækst med en befolkningstilgang på ca. 2500

Læs mere

TILBUD PÅ UDENDØRS FITNESS - ÅRSLEV

TILBUD PÅ UDENDØRS FITNESS - ÅRSLEV TILBUD PÅ UDENDØRS FITNESS - ÅRSLEV 28. September 2015 UDENDØRS FITNESS BANE ETABLERET I FAABORG MÅLGRUPPE VOKSNE OG ÆLDRE Voksne For en stor del af den voksne målgruppe er aktiviteter afhængige af deres

Læs mere

Røde Kors Børnehus Pædagogisk idrætsinstitution. Bevægelse. Kreativ leg. Stjernerstunder. Fantasi. Bold. Vi gør det sammen Cykle

Røde Kors Børnehus Pædagogisk idrætsinstitution. Bevægelse. Kreativ leg. Stjernerstunder. Fantasi. Bold. Vi gør det sammen Cykle Røde Kors Børnehus Pædagogisk idrætsinstitution Bevægelse Kreativ leg Stjernerstunder Bold Fantasi Vi gør det sammen Cykle Indholdsfortegnelse: Røde Kors Børnehus vision 3 Målsætning 3 Værdigrundlag 3

Læs mere

1. Boldbane, firbold Den eksisterende boldbane påføres en firboldbane i termoplast. Basketnet bevares.

1. Boldbane, firbold Den eksisterende boldbane påføres en firboldbane i termoplast. Basketnet bevares. 1 FORSLAG TIL NY LEGEPLADS O.H. Bærentzens Fritidshjem, Grækenlandsvej 76, 2300 Københavns S Tallene herunder henviser til tegn. nr. 1 A dateret 30.03.2013 Eksisterende forhold Rydning Eksisterende småhuse

Læs mere

Indhold

Indhold 1 Indhold Om MaXplay Referencer Quali-cite Kinderland Naturleg Båludstyr SAKO Klatrenet Multibaner Gummi Kunstgræs Norwell Fitness Parkour Bordtennis udendørs Trampoliner Hoppepude Termoplast Lyd-Leg Markiser

Læs mere

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes

Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes EN VERDEN AF BETON Eksklusive fliser - når arkitektur, miljø og naturmaterialer forenes Forside: IBF SoftLine fliser 2 Verdens bedste

Læs mere

Kunstgræs - Artificial grass Stødabsorberende underlag - Shock pads

Kunstgræs - Artificial grass Stødabsorberende underlag - Shock pads Kunstgræs - Artificial grass Stødabsorberende underlag - Shock pads Safefloor ApS Bjødstrupvej 10 DK-8410 Rønde T. +45 8615 1925 info@safefloor.dk www.safefloor.dk Indholdsfortegnelse - Contents Introduktion

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos:

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Skovbrynet, Sørby Af Knud Birkedal Nielsen Cert. Legepladsinspektør Legepladseftersynet Poppelvej 21 4700 Næstved Danmark Tlf: 70 70 78 17 Mail: post@legepladseftersynet.dk

Læs mere

Generalforsamling d. 9/12 kl. 19-21. i Ejby fodboldklub

Generalforsamling d. 9/12 kl. 19-21. i Ejby fodboldklub Generalforsamling d. 9/12 kl. 19-21 i Ejby fodboldklub Dagsorden: Vedtægtsændringer (se nedenfor). Afstemning vedr. Fællesareal (se bilag) Evt. Der vil være gløgg og æbleskiver til mødet NBNBNB: Denne

Læs mere

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes.

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. 2017/2018 URBAN ELEMENTS Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. Til dette formål leverer vi et sammenhængende sortiment af klassisk og moderne byrumsinventar, som

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Astrupparken 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Legeplads i Egeskoven 2015 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

LÆRING MED BEVÆGELSE. e Wall. UNIQA læringsmiljø

LÆRING MED BEVÆGELSE. e Wall. UNIQA læringsmiljø LÆRING MED BEVÆGELSE e Wall UNIQA læringsmiljø LÆRING MED BEVÆGELSE e Wall er et interaktivt læringsmiddel, der understøtter alle fag på alle klassetrin. Den fysiske bevægelse sker ved koblingen af øvelser

Læs mere

Grundejerforeningen Højager V / Lars Christensen Højager 108 8382 Hinnerup. Tilbud & Indretningsforslag

Grundejerforeningen Højager V / Lars Christensen Højager 108 8382 Hinnerup. Tilbud & Indretningsforslag Grundejerforeningen Højager V / Lars Christensen Højager 108 8382 Hinnerup Tilbud & Indretningsforslag Grundejerforeningen Højager V / Lars Christensen Højager 108 8382 Hinnerup 8. juni 2007 KMC Løsningsforslag

Læs mere

Pedersborg Skole, Sorø

Pedersborg Skole, Sorø Pedersborg Skole, Sorø Oplæg og tilbud på Crossfit/Parkour område ATT: David Ekstrøm 04.05.2018 - Tilbudsnr: 6806 Kontaktoplysninger: Elverdal A/S CVR nr. 30732596 Risbyvej 28 2765 Smørum Tel.: +45 35

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Frederiks Legeplads ved Nøddevænget 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks

Læs mere

italiensk kvalitet fra

italiensk kvalitet fra italiensk kvalitet fra Indhold: Multisport 20 T Multisport 20 DT EVO Landskab FINE Shockpad PRO PLAY MP Faldpad Tilbehør Drift og vedligeholdelse Side 4 Side 6 Side 8 Side 10 Side 10 Side 11 Side 12 Stolte

Læs mere

Legeplads. Løgten Østervej. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige.

Legeplads. Løgten Østervej. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Løgten Østervej Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Legeværdi. For at børnene skal synes, at legepladsen er spændende og sjov, er der arbejdet med redskabernes udformning

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Nordbyen Viborg 2019 Legepladsinspektionsrapport Viborg Kommune Park og Vejservice Legepladsteamet: Orla Jensen: mobil: 21615771 Eva Franks: mobil: 29336393 Legepladsens adresse: Gl. Ålborgvej 116, 8800

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Islandsparken 2019 Legepladsinspektionsrapport Viborg Kommune Park og Vejservice Legepladsteamet: Orla Jensen: mobil: 21615771 Eva Franks: mobil: 29336393 Legepladsens adresse: Islandsvej 1P, 8800 Viborg

Læs mere

Legeplads på Søholmen. Generalforsamling 26. april 2017

Legeplads på Søholmen. Generalforsamling 26. april 2017 Legeplads på Søholmen Generalforsamling 26. april 2017 Principper for en legeplads Vi graver selv, men professionelle monterer legeredskaberne. Alle legeredskaber er godkendt Dl offentligt brug (EN1176).

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Den grønne kile Vammen 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger:

Læs mere

Løbende udvikling og udbedring af Eventyrhusets legeplads.

Løbende udvikling og udbedring af Eventyrhusets legeplads. Løbende udvikling og udbedring af Eventyrhusets legeplads. Personalet og forældrebestyrelsen har valgt løbende at have fokus på udvikling og udbedring af legepladsen. På hjemmesiden, kan I løbende følge

Læs mere

Bevægelsrum langs Vallensbækvej

Bevægelsrum langs Vallensbækvej Bevægelsrum langs Vallensbækvej -Idéforslag og referencer I forbindelse med trafiksaneringen af Vallensbækvej er det muligt samtidig at skabe nye spændende bevægelsesrum til glæde for både kvaliteten af

Læs mere

Bilag til renovering af legepladser på daginstitutioner og skoler/årligt behov.

Bilag til renovering af legepladser på daginstitutioner og skoler/årligt behov. Bilag til renovering af legepladser på daginstitutioner og skoler/årligt behov. Budget: Budgettet til det enkelte projekt er skønnet i forbindelse med sikkerhedsinspektionerne på legepladsen foretaget

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Overlund friareal 2015 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Slagelse Kommune. Skovbrynet.

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Slagelse Kommune. Skovbrynet. Side 1 af 14 Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Slagelse Kommune. Skovbrynet. Medlem af brancheforeningen for legepladsinspektører. Af Knud Birkedal Nielsen Cert. Legepladsinspektør

Læs mere

Projektet skal, når det fuldt udbygget, henvende sig til alle aldersgrupper, både turister, sejlere og fastboende.

Projektet skal, når det fuldt udbygget, henvende sig til alle aldersgrupper, både turister, sejlere og fastboende. Notat Sag 12.014 - Rudkøbing Multibane 17.06.2013 Vedr. Tilrettet skitseprojekt Perler på en snor Arkitektur Udgangspunktet for projektet har været at lave et parkområde, som kan udbygges over tid. Et

Læs mere

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Att. Projektleder Mai Hammer og Kaj Mortensen Dato: 2014.02.25 Rev. A Kontaktoplysninger: Elverdal A/S

Læs mere

Submission #85 Roskilde Kommune

Submission #85 Roskilde Kommune Submission #85 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11275 Side 1 af 1 16-01-2017 Formandens navn Helle Eriksen Telefon 24453943/30459829 Email eriksen.faaborg@os.dk Forening Gadstrup

Læs mere

AAG Faldfliser. Sikkerhed kombineret med design. En viden til forskel En verden af muligheder En rentabel løsning

AAG Faldfliser. Sikkerhed kombineret med design. En viden til forskel En verden af muligheder En rentabel løsning AAG Faldfliser Sikkerhed kombineret med design AAG Faldfliser AAG s faldfliser opfylder alle gældende krav, normer og standarder til faldunderlag under legeredskaber. Systemet er overbevisende med sin

Læs mere

City Mini Golf Hyggeligt for gæsten og lønsomt for dig

City Mini Golf Hyggeligt for gæsten og lønsomt for dig City Mini Golf The fun and classic way City Mini Golf Hyggeligt for gæsten og lønsomt for dig www.citygolf.com Tjen penge med Mini Golf City Golf Europe er markedsførende for udviklingen af minigolfbaner

Læs mere

Taraflex tennisunderlag

Taraflex tennisunderlag Tennisunderlag 04 06 08 Ready Play Tennis i Växjö valgte tennisunderlag fra Unisport Taraflex Tennisunderlag Kunstgræs ProCourt - Syntetisk rødgrus Greenset PU Proflex 04 06 08 10 12 10 Claytech 14 04

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Byhaven 2016 Legepladsinspektionsrapport Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Grundoplysninger: Legeredskaberne findes på adressen: v. Biblioteket,

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

TOBØL UG NY LEGEPLADS VED HALLEN

TOBØL UG NY LEGEPLADS VED HALLEN TOBØL UG NY LEGEPLADS VED HALLEN 23. Marts 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvem er Uno og hvorfor vælge Uno? Opfølgning og sikkerhed Rådgivning og projektstyring Indretningsforslag Produktpræsentation Økonomisk

Læs mere

LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019

LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019 Bedømmelsesnotat LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019 Udarbejdet af: Herning Kommune By, Erhverv og Kultur Torvet 5 7400 Herning Og Herning City Østergade 21. 2. sal 7400 Herning PROJEKTERNE Alle projekterne

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR INDRETNING AF LEGEAREALER

RETNINGSLINJER FOR INDRETNING AF LEGEAREALER RETNINGSLINJER FOR INDRETNING AF LEGEAREALER Fysiske udfordringer Fordybelse Risiko Leg Naturoplevelser Mangfoldighed Rumlig variation KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Rev. 2018 RETNINGSLINJER

Læs mere

Multibaner. Unikke multibaner til unikke børn

Multibaner. Unikke multibaner til unikke børn Multibaner Unikke multibaner til unikke børn 1 KLAR TIL MATCH? Klar til at vinde kampen? Alle taler om, at vi skal bevæge os mere. UNIQA gør noget ved det. Vi byder nu op til kamp med dette unikke sortiment,

Læs mere