BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED"

Transkript

1 BHUTAN

2 VELKOMMEN TIL HORISONTS BHUTAN Vores rejser til Bhutan er nænsomme besøg i et land indhyllet i sagn, legender og storslået natur. Tusindårige traditioner og begrænset påvirkning udefra har gjort Bhutan-rejser til nogle af verdens mest fortryllende. Rejser til Bhutan er ikke som rejser til resten af verden. Det afsides beliggende bjergrige dyrker ikke forbrugs-samfundsmodellen som vi andre, men bestræber sig på at indlejre den moderne udvikling i sin egen tusindårige kultur. Som rejsende i Bhutan har du en enestående mulighed for at opleve et samfund med helt andre normer og værdier end vores egne - og få stof til eftertanke. Anført af en populær kongefamilie prioriteres religiøsitet og spiritualitet højere end materiel velstand. Det alternative livssyn nyder vi godt af på vores rejser til Bhutan. Bhutan er i et turistperspektiv et ekstraordinært, spektakulært rejsemål. Horisonts rejser til Bhutan foregår med et konstant kig til Himalayas tinder, og er det ikke som om, vinden fra bjergene hvisker os i øret, at verden stadig kan være idyllisk, indrettet i respekt for naturen? Svaret blæser i vindene fra tinderne. Rejser til Bhutan udfordrer den indre, romantiske drømmer. Horisonts rejser til Bhutan byder på det bedste fra dette fantastiske land. Vores Bhutan-rejser foregår derfor altid i små grupper med hovedvægt på vores rejselederes unikke viden og personlige forhold til destinationen. Vælg din rejse med omhu - det fortjener du! VORES REJSELEDERE Takket være vores rejseledere, der alle har boet og arbejdet i Bhutan, og de små grupper, vi har på vores Bhutan-rejser, garanterer vi, at du får bhutanernes kultur ind under huden. På vores rejser til Bhutan mærker du bhutanernes dedikerede omsorg for hinanden, naturen og det overnaturlige. Sans det. Rejser til Bhutan er lig med uforglemmelige oplevelser. God rejse Peter Frederiksen Ejer af Horisont Rejser KUNDETILFREDSHED Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om vores rejser til Bhutan. På en skala fra 1-5, hvor 5 er det bedste, giver vores kunder os en bedømmelse på 4,75.

3 PUNAKHA & TRONGSA SMUKKE DZONG ER Vi passerer Che Le La-passet, der er 3400 meter over havets overflade for at nå til Trongsa, hvor du i godt vejr kan se Mt. Jomulhari. I Trongsa skal vi se det imponerende fort Trongsa Dzong, der ligger på bjergvæggen, samt nationalmuseet, der er placeret i vagttårnet ved dzong en. Trongza Dzong husede engang kongefamilien og regnes i dag for det smukkeste og vigtigste kloster i Bhutan. Også i Punakha oplever vi et af landets smukkeste klostre, Punakha Dzong. TAKTSANG KLOSTERET KLOSTERET PÅ KLIPPEN En af rejsens højdepunkter er det berømte Taktsangkloster. Taktsang betyder noget i retningen af tigerreden og kaldes derfor oftest for Tiger s Nest. Klosteret ligger i 3100 m højde som limet til klippevæggen på en smal klippeafsats på det sted, hvor Guru Rinpoche landede på ryggen af sin flyvende tiger. Ud over at klostret er en fantastisk oplevelse, er også opstigningen/vandreturen i sig selv en oplevelse med en fantastik natur og udsigt over Parodalen. Turen tager i langsomt tempo ca. 3 timer op og 3 ned. TRASHIGANG TID TIL RO THIMPHU HOVEDSTADENS CHARME Hovedstaden Thimphu vokser hurtigt i disse år, og her ser man tydeligt, hvordan tradition og modernitet mødes. Thimphu er en fascinerende og anderledes hovedstad her er kun lave bygninger og begrænset trafik. I starten af 2011 fik byen sit første og indtil nu eneste trafiklyskryds midt i byens centrale rundkørsel. Trashigang er en hyggelig lille by med en rolig atmosfære. Da det er hovedbyen i Bhutans største distrikt, er det også her, folk kommer til fra nær og fjern for at købe og sælge på byens marked. En del af opholdet i det østlige Bhutan er at nyde den helt specielle ro, der er i dette pragtfulde landskab, hvorfra vi i godt vejr kan se de mere end 7000 meter høje Himalayabjergtoppe. For at nyde de smukke bjerge er den bedste årstid for rejser i Bhutan forår og efterår, hvor himlen er klar og bjergtoppene spejler sig i solen.

4 PRAKTISKE OPLYSNINGER Rejser til Bhutan Seværdighederne står i kø på vores rejser til Bhutan. Bl.a. på grund af Bhutans selvvalgte isolation frem til 1974, en national stolthed og den underudviklede infrastruktur er Bhutan noget helt særligt. Trods sin kulturelle lighed med Tibet, er landet sig selv. Et Tibet uden kinesernes øjne i nakken. Den stramme kontrol over antallet af turister samt det relativt høje minimumsbeløb, man som turist skal forbruge pr døgn, har holdt turisttilstrømningen nede. Og hjulpet til med at bevare den særprægede kultur og nationale identitet, vi møder på rejsen. Skræmmebilledet er Nepal, som i bhutanernes øjne til en vis grad er blevet maltrakteret af masseturisme. På rejser til Bhutan ser vi storslået natur, heste, bjerge, templer og dale. Men ingen McDonalds, motorveje, overfladisk ungdomskultur, narkokriminalitet. Horisont Rejser har lavet rejser til Bhutan siden 2007 og hver gang slår det vores gæster, hvilken tidslomme de besøger og de mange indtryk de kommer hjem med - for ikke at nævne de hundredvis af billeder med eksotiske motiver af munke, yak-okser, smilende mennesker, lerklinede huse og smuk natur. VISUM Der kræves visum til Bhutan, og det ordnes af Horisont Rejser på forhånd. De fleste af vores rundrejser i Bhutan begynder med indrejse i Indien, her kræves der ligeledes visum. DRIKKEPENGE Drikkepenge er svært at forstå for mange danskere og de fleste vil helst bare have det inkluderet i prisen. Vores holdning er dog, at drikkepenge skal være et udtryk for jeres tilfredshed, og derfor skal de betales sidst på rejsen til jeres lokale guide og til jeres chauffør. Som tommelfingerregel 4 USD per dag til guide og chauffør. Alle vores guider aflønnes af vores samarbejdspartner, der lønmæssigt tilbyder guiderne en god løn, der sikre, at vi kan få de dygtigste lokalguider. Men i Bhutan er en væsentlig del af guidernes løn drikkepenge fra gæsterne. Som partner har vi desværre ikke indflydelse på dette. MOBILTELEFON OG TIDSFORSKEL Der er mulighed for at benytte sin danske mobil i det vestlige Bhutan, hvorimod dækningen i det central og østlige Bhutan er sparsom. Dog skal man være opmærksom på de høje roaming takster, som er tilknyttet ens danske abonnement, når den bruges i udlandet. Der er fem timers tidsforskel mellem Danmark og Bhutan, dvs. når kl. er 12 i Danmark er den 17 i Bhutan.

5 RELIGIØSE FESTIVALLER Vores rejser er tilrettelagt så vi overvære en religiøs bhutanesisk festival. Dette er en årligt tilbagevendende begivenhed. Folk kommer fra nær og fjern for at overvære de farverige, religiøse maskedanse, som er baseret på sagn og legender fra en svunden tid. Normalt udføres maskedansene af munke, men i små og fjerntliggende samfund deltager både munke og folk fra landsbyen. Det er en ganske særlig oplevelse at overvære en festival, hvor beboerne har glædet sig i månedsvis, og festivalen bestemt ikke afholdes til ære for de få turister. MADEN I BHUTAN Bhutanerne spiser stærk mad, og chili er mere betragtet som en grøntsag end som krydderi. Ris med stærkt krydrede grøntsager og kød i en karryblanding er den almindelige spise. Chili med ost er nationalretten. Tibetanske retter som momo (dejboller med fyld) og nudelsuppe er også populære. I det sydøstlige Bhutan er maden mere indisk-nepalesisk inspireret, ofte baseret på linser og grøntsager. Om vinteren spises yakkød, og frugter findes kun, når de er modne. Sød te med mælk er den mest udbredte drik og god på alle årstider. Rigtig kaffe findes ikke, kun instant-kaffe. Alkohol kan købes i landet, og der findes flere gode øl. OPFØRSEL OG PÅKLÆDNING KLIMA Marts til maj og september til november er de bedste rejsetidspunkter, da vejret er klart og behageligt. På disse tidspunkter er himlen klar og blå, og udsigten til Himalaya-bjergene er god. Monsunperioden fra juni til august skal undgås, dels fordi regnen kan forhindre transport rundt i landet, men også fordi skyerne ligger lavt og forhindrer udsigten til de smukke bjerge. Vinteren er kold, og mange steder er ufremkommelige. I en dzong (tempel/palads) er det ikke tilladt at ryge, afbryde bønner, have hat på eller forstyrre. Det er heller ikke tilladt at filme indenfor. Visse klostre er lukket for turister. Landet er en slags lost paradise - lad det blive ved det. Smid derfor ikke affald og pas på naturen. Det gælder også, når du trekker. Spørg folk først, om du må fotografere dem. Vær ydmyg over for deres unikke land, kultur og traditioner. Rygeloven fra 2005 forbyder salg af cigaretter. Derfor er det vigtigt, at man som ryger selv medbringer cigaretter, da de ikke er til at købe i Bhutan.

6 GRUPPEREJSE 16 DAGE BHUTAN RUNDREJSE Bhutan er små, isolerede landsbyer, storslåede templer, farvestrålende, buddhistiske festivaler og prægtige landskaber ofte med Himalayas toppe som dramatisk bagtæppe. På alle vores rejser til Bhutan besøger vi en af de farverige religiøse festivaller. Festivalen, der bl.a. er en høstfest, er en ganske særlig oplevelse. Dag 1 Afrejse fra København til Delhi Dag 2 Delhi Samdrup Jongkhar (Bhutan) Dag 3 Samdrup Jongkhar Trashigang Dag 4 Trashigang Rangjung Trashigang Dag 5 Trashigang Mongar Dag 6 Mongar Bumthang Dag 7 Bumthang Dag 8 Bumthang Trongsa Dag 9 Trongsa Wangdue Dag 10 Wangdue Punakha Thimphu Dag 11 Thimphu Dag 12 Thimphu Paro Dag 13: Paro Festival Dag 14 Paro Dag 15 Paro Delhi Dag 16 Delhi København REJSE MED EGEN GUIDE & CHAUFFØR BHUTAN 12 dages rundrejse i det vestlige Bhutan med jeres egen guide og privat chauffør. Rejsen er tilrettelagt så I både har tid på egen hånd og med jeres guide. Rejsen følger i hovedtræk vores grupperejser men I har flere dage på egen hånd. I denne rejse er alt inkluderet, I skal blot nyde dette smukke land. Dag 1 Afrejse fra Danmark Dag 2 Ankomst til Paro, videre til Thimphu Dag 3 Thimphu Dag 4 Thimphu Punakha Dag 5 Punakha på egen hånd Dag 6 Punakha Trongsa Dag 7 Trongsa på egen hånd Dag 8 Trongsa Wangdue Dag 9 Wangdue på egen hånd Dag 10 Wangdue - Paro Dag 11 Paro Taktsang Dag 12 Hjemrejse til Danmark Priser og datoer finder du på hjemmesiden Priser og datoer finder du på hjemmesiden På finder du detaljeret dagsprogram. Du bestiller rejsen på hjemmesiden eller per telefon.

7 Udgivet septe,ber Der tages forbehold for trykfejl. Tlf Rovsingsgade 88 DK-2200 København N Medlem af Rejsegarantifonden nr Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (DRF)

Klosterbesøg i Bhutan

Klosterbesøg i Bhutan Klosterbesøg i Bhutan Rejsen starter i det vestlige Bhutan med højdepunkter som klostret Tiger s Nest, fantastiske naturoplevelser og den charmerende hovedstad, Thimphu. Derefter går turen af snoede veje

Læs mere

Bhutan. Bhutan - Klassisk Bhutan. Telefon Det lille kongerige Bhutan, også kaldet "The kingdom of happiness"

Bhutan. Bhutan - Klassisk Bhutan. Telefon Det lille kongerige Bhutan, også kaldet The kingdom of happiness Bhutan Det lille kongerige Bhutan, også kaldet "The kingdom of happiness" Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Det lille kongerige Bhutan, også kaldet "The kingdom of happiness"

Læs mere

Det hemmelighedsfulde Asien

Det hemmelighedsfulde Asien Det hemmelighedsfulde Asien Indien og Bhutan 8. : Tiger's Nest Altid DANSK- TALENDE rejseledere Rejsens højdepunkter 10.-15. : Badeferie 4. : Bhutan + Safari i Indien + Det lukkede land, Bhutan + Thimphu

Læs mere

Bhutan Folkefest og national lykke

Bhutan Folkefest og national lykke Bhutan Folkefest og national lykke Farver og folkefest. Folk i Bhutan samlet i muntert lag til religiøs ceremoni. Det er et af højdepunkterne på rejsen til Bhutan. Det lille kongedømme ligger beskyttet

Læs mere

MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED MAROKKO VELKOMMEN TIL HORISONTS MAROKKO Marokko-rejser er magiske rejseoplevelser. En moderne verden indhyllet i en fjern, eksotisk aura, lige rundt om hjørnet fra Europa. Her eksisterer storslået natur

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED IRAN VELKOMMEN TIL HORISONTS IRAN Horisonts rejser til Iran giver dig det bedste, som dette smukke land kan tilbyde - og med en rejseleder, der kender Iran bedre end de fleste. På vores rejser betages

Læs mere

1. dag København - Delhi Vi flyver fra Danmark og ankommer til Delhi omkring midnat. Indkvartering på hotel i Delhi.

1. dag København - Delhi Vi flyver fra Danmark og ankommer til Delhi omkring midnat. Indkvartering på hotel i Delhi. Bhutan efterårsrejse Eventyrrejse gennem landet med national lykke De mægtige Himalayabjerge har beskyttet det lille kongedømme Bhutan og efterladt landet uberørt af resten af verden. Landet blev først

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS Højskole i udlandet NYHED I 2014 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i

Læs mere

Bhutan verdens venligste land

Bhutan verdens venligste land Bhutan verdens venligste land Tag med til måske verdens venligste land Bhutan. Her er fred og ingen krige. Bhutan er Himalayas sidste kongerige med en ung kongefamilie, som man kan være heldig at møde.

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Himalaya-kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Bhutan og Sikkim Stor natur i Himalaya

Bhutan og Sikkim Stor natur i Himalaya Bhutan og Sikkim Stor natur i Himalaya Som en lille sandwich, klemt inde mellem Nepal og Bhutan, ligger Sikkim i det nordlige Indien. Sikkim var et selvstændigt og isoleret kongedømme indtil 1975, og har

Læs mere

Fotorejser til Nepal

Fotorejser til Nepal Fotorejser til Nepal med dansk fotograf og journalist Tag på fotorejse til hjertet af Himalaya med dansk fotograf og journalist. Vi rejser i små grupper til de mest øde bjergegne, til hjertet af storbyen

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Bhutan. Den store Bhutanrejse. Telefon Tag på den store Bhutanrejse fra øst til vest. Tværs gennem Bhutan

Bhutan. Den store Bhutanrejse. Telefon Tag på den store Bhutanrejse fra øst til vest. Tværs gennem Bhutan Bhutan Tag på den store Bhutanrejse fra øst til vest. Tværs gennem Bhutan Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Tag på den store Bhutanrejse fra øst til vest. Tværs gennem Bhutan

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Bhutan verdens venligste land

Bhutan verdens venligste land Bhutan verdens venligste land Tag med til måske verdens venligste land Bhutan. Det er Himalayas sidste kongedømme og var frem til 1978 uberørt af turismen. Bhutan har derfor beholdt meget af sin oprindelige

Læs mere

Det bedste af Kina & Tibet

Det bedste af Kina & Tibet Det bedste af Kina & Tibet Oplev Kinas højdepunkter og tag med til Lhasa for en helt unik oplevelse Tag med på en fantastisk rundrejse hvor du oplever højdepunkterne i Kina, og samtidig ser unikke Lhasa

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

VI VIL GERNE MØDES MED DIG

VI VIL GERNE MØDES MED DIG VI VIL GERNE MØDES MED DIG Du skal vide, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller hvis du har lyst til at se vores skole. Du skal være velkommen. 2013 Start på højskolen

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

Vandreferie Rundt om Mont Blanc Vandreferie Rundt om Mont Blanc Mont Blanc massivet består af Mont Blanc (4.807 m) og er uden tvivl et af de smukkeste bjergmassiver i Alperne. På denne rundtur vil du både opleve Mont Blanc massivets

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14. Yoga og 1001 Nats eventyr - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.900 YOGA OG 1001 NATS EVENTYR - Yoga- og Mindfulnessrejse

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda

EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR REJSELEDER. Det bedste af Uganda EN DEL AF EN GRUPPE MED ENGELSKTALENDE REJSELEDER INKLUDERET CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Det bedste af Uganda ENTEBBE BWINDI QUEEN ELIZABETH N.P KIBALE - ENTEBBE. 9 dage med afrejse i januar

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

UdflugteriCape Town Side 1 af 4 Nyhedsbrev Kontakt Om Albatros SØG tlf. +45 36 98 98 98 Rejs med hjerte, hjerne & holdning Forside Rejser Destinationer Rejsetyper Gå på opdagelse Praktisk information Etik

Læs mere

Budapest - Donaus Perle

Budapest - Donaus Perle Budapest - Donaus Perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Fiskerbastionen To smukke bydele, Buda og Pest Udflugt til Pusztaen med hesteshow Udsigten fra Gellérthøjen

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019 Meditationsrejse til Sydindien den 12. - 29. januar 2019 I samarbejde med Grace Tours som teknisk arrangør præsenterer vi denne unikke rejse til Sydindien til næste vinter. Det vil ikke være en almindelig

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA Højskole i udlandet NYHED I 2012! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Nepal - Homestay og landsbyudvikling

Nepal - Homestay og landsbyudvikling Nepal - Homestay og landsbyudvikling Jordskælvet i april 2015 og de utallige efterskælv har tvunget Nepal i knæ. Landet har mere end nogensinde brug for at blive styrket økonomisk. Turismen har de senere

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

MYANMAR MY (B(BURMA)

MYANMAR MY (B(BURMA) MYANMAR (BURMA) VELKOMMEN TIL HORISONTS MYANMAR (BURMA) Holder du af unaturligt smuk natur, bjerge, søer, rismarker, floder - og en befolkning af forunderlig elegance og mildhed, er rejser til Myanmar

Læs mere

SOMMER PÅ VERDENS TAG

SOMMER PÅ VERDENS TAG SOMMER PÅ VERDENS TAG 13 dages eventyrlig rundrejse i Ladakh og besøg ved Taj Mahal Afrejse: juni-september Pris per person ved 2/4 personer: DKK 14.900/14.200 Farvestrålende bedeflag, brusende smeltevandsfloder

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Kreta og den røde tråd

Kreta og den røde tråd Kreta og den røde tråd I år vil der været to spændende ture til Kreta i september, hver med deres indhold og oplevelser. Den ene, Luft under vingerne med et mere alment og filosofisk indhold; den anden,

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Værd at vide om. Bhutan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Bhutan. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Bhutan Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Bhutan Hovedstad Indbyggere Sprog Thimphu 750.000 Dzongka og tibetansk Religion Valuta Areal Buddhisme Ngultrum 38.394 km2 Herunder kan du

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen

FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen FOREDRAG OM INDIEN AF Cand. theol Tine Elisabeth Larsen Praktisk info: Foredragene er alle ledsaget af billeder og rekvisitter. Pris efter aftale. Kontakt: Tine Elisabeth Larsen Røntoftevej 48A, 2870 Dyssegård.

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. New Zealand. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om New Zealand Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta New Zealand Indbyggere Hovedstad Sprog 4,4 mio. Wellington Engelsk Religion Valuta Areal Kristendom New zealandsk dollar 270.534 km2

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet.

En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet. Pilgrimsrejse Bodhgaya og Varanasi 2019 En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet. Indien 26. nov. - 13. dec. 2019 Pilgrimsrejsen ledes af Tsewang Amadou, som vil fungere som

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Banff og Jasper Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende bjerge og ikke mindst de utrolige pister i Rocky

Læs mere

Kreta og den røde tråd

Kreta og den røde tråd Kreta og den røde tråd I år vil der været to spændende ture til Kreta i september, hver med deres indhold og oplevelser. Den ene, Luft under vingerne med et mere alment og filosofisk indhold; den anden,

Læs mere

DANMARK-KINA NR. 96-97 VINTER 2011-12 PH.D. I TEKULTUR OPVÆKST

DANMARK-KINA NR. 96-97 VINTER 2011-12 PH.D. I TEKULTUR OPVÆKST DANMARK-KINA NR. 6-7 VINTER 2011-12 3!"# $% &% $#' # ( () % # & * "# $ %# $+ ( '$! $ $$, ' -.! #+ /012345230623 OPVÆKST 7 : ; < = > >?@ A BC ^_`_abc 4 VWYZ[\PWIEYRGQSGPKH\VTWTPNJEN] VWGUETWKHJENSEJVXETTHKIEJESQTLET

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere