Nyhedsbrev. Juli Du kan bl.a. læse om Kursus i førstehjælp Frivillige motionsvenner Frivillig Fredag. Redaktion: Frivilligcenter Hjørring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Juli Du kan bl.a. læse om Kursus i førstehjælp Frivillige motionsvenner Frivillig Fredag. Redaktion: Frivilligcenter Hjørring"

Transkript

1 Nyhedsbrev Juli 2014 Du kan bl.a. læse om Kursus i førstehjælp Frivillige motionsvenner Frivillig Fredag Redaktion: Frivilligcenter Hjørring

2 T.T.T. Erindringsvers Jeg har skrevet et sted, hvor jeg daglig må se, det manende tankesprog T.T.T. Når man føler hvor lidet man nåer med sit flid, er det nyttigt at mindes, at Ting Tar Tid. Piet Hein GRUK At Ting Tar Tid ved vi, der arbejder i den frivillige verden. Det Tar Tid at gøre sig synlig i forhold til målgrupper. Det Tar Tid at få et nyt tiltag fra start. Det Tar Tid at etablere en ny forening. Alt dette Tar Tid og mange ressourcer. I Frivilligcenter Hjørring mærker vi, at Ting Tar Tid. I 2011 blev vi løsrevet fra Hjørring Kommune, og vi mærker, at det Tar Tid at etablere os og synliggøre os som selvstændig, uafhængig forening. Fra den frivillige verden mærker vi heldigvis, at vores anstrengelser langsomt og stabilt bærer frugt. Vi arbejder dog stadig meget målrettet på at synliggøre såvel vores tilbud som vores selvstændighed som forening med egne vedtægter og egen økonomi. Frivilligcenter Hjørring er sat i verden for at støtte og styrke den frivillige sociale verden brug os! Fra juni 2013 og ca. 6 mdr. frem havde vi ikke flexjobber. Dertil kommer, at vi i dette forår desværre har haft en langtidssygemelding. Dette har naturligvis kunnet mærkes, - bl.a. ved at der ikke har været tid til at lave Nyhedsbrev. Nu er vi klar til at genoptage de gode gamle vaner herunder udsendelse af Nyhedsbrev. Dette Nyhedsbrev vil forsøge at samle op på de væsentligste begivenheder hos os i den forløbne tid. God fornøjelse Signe Holm Petersen Frivilligkoordinator Frivilligcenter Hjørring Har du lyst til at fortælle om dit frivillige arbejde? Vi bringer meget gerne jeres historier og oplevelser i Nyhedsbrevet kontakt os!

3 Velkommen til vores nye frivilligsekretær. I begyndelsen af året ansatte vi Jesper Bom Poulsen som frivilligsekretær. Jesper arbejder pt 17 timer pr uge. Jesper har mange kompetencer; - først og fremmest er han meget venlig og meget serviceminded, hvilket mange af jer allerede har opdaget. Vi er meget glade for samarbejdet med Jesper, og vi ser meget frem til, at han skal være med, når vi udvikler frivilligcenteret i takt med jeres ønsker og behov. Frivilligsekretær Jesper Bom Poulsen Lidt om os Frivilligcenter Hjørring får flere og flere henvendelser fra foreninger, frivillige, fra kommunens ansatte og andre potentielle samarbejdspartnere. Vi hilser disse henvendelser velkomne. Vi får imidlertid også henvendelser fra foreninger og frivillige, der synes, det er rigtigt svært at vide, hvordan vi er FORSKELLIGE fra Forsamlingsbygningen (Frivillighedens Huse) og De Frivilliges Samvirke. Frivilligcenter Hjørring arbejder for at støtte den frivillige sociale verden - de frivillige, det frivillige arbejde, de frivillige aktiviteter. Vi er uafhængige af politiske interesser. Vi formidler gerne budskaber og samarbejdsflader mellem den frivillige verden og Hjørring kommune. Vi arbejder bl.a. med HJÆLP TIL AT SØGE 18-MIDLER FORMIDLING AF FRIVILLIGT ARBEJDE HJÆLP TIL AT STARTE NY FORENING - NYT NETVÆRK HJÆLP TIL AT LAVE ET NYT PROJEKT HJÆLP TIL AT TRYKKE OG KOPIERE FOLDERE OG OPSLAG SAMT OPSÆTNING AF TEKST AT LAVE GRATIS KURSER FOR FRIVILLIGE UNDERVISNING OM FRIVILLIGHED KONFLIKTHÅNDTERING FUNDRAISING HJÆLP TIL AT FINDE LOKALER TIL JERES FORENINGSARBEJDE Vi er sat i verden for at varetage de frivilliges interesser, så derfor takker vi nej til tiltag, som vi skønner ikke kan eller skal varetages af frivillige. Foreningen Frivilligcenter Hjørrings øverste myndighed er en bestyrelse, der vælges på den årlige generalforsamling.

4 Generalforsamling i Frivilligcenter Hjørring Mandag 24. marts kl. 19:00 var der generalforsamling i Frivilligcenter Hjørring. Formand for Sundheds- Ældre- og Handicapudvalget Lilli Damsgaard deltog og stillede sig til rådighed for spørgsmål. Formanden fremlagde beretningen. Frivilligkoordinatoren fremlagde visionsplan 2014, der blev vedtaget. Frivilligcenter Hjørrings bestyrelse: Hanne Jensen (Hjørring Krisecenterforening) formand Bo V. Rasmussen (Projekt Frivillig) næstformand Ove Christensen (Ældre Sagen) kasserer Steen Skoven (Muskelsvindfonden) John Hansen (Hjørring Kommunes repræsentant) Mona Nielsen (Ældre Hjælper Ældre Sindal) suppleant Poul G. Poulsen (Ældre Hjælper Ældre Astrup) suppleant Signe Holm Petersen (frivilligkoordinator) sekretær Seniormotion i Hjørring kommune I begyndelsen af dette år opdaterede vi pjecen SENIORMOTION I HJØRRING KOMMUNE Hvis der sker ændringer i forhold til den aktivitet, I repræsenterer, eller hvis I har kendskab til et tilbud, der ikke er omtalt i pjecen, hører vi meget gerne fra jer. I kan downloade pjecen fra vores hjemmeside, og den kan hentes i borgerservice, på Hjørring kommunes biblioteker, hos Træningsenheden og i Frivilligcenter Hjørring. Frivillige Motionsvenner De første frivillige motionsvenner er godt i gang, og de er en succes! Tre motionsvenner er frivillige i borgers eget hjem, og en har startet et siddemotionshold på Nørrebro. Fornøjelsen går begge veje: borgeren er glad for at få styrket og vedligeholdt musklerne og den frivillige nyder samværet med brugeren. Frivillige Motionsvenner er et samarbejde mellem Træningsenheden ved Hjørring Kommune og Frivilligcenter Hjørring. Vi har efterspørgsel på motionsvenner, og skulle det være noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte Frivilligcenter Hjørring. DVD med motion for seniorer Vi har bestilt nogle eksemplarer, og de kan afhentes hos os efter Først til mølle - princippet.

5 Førstehjælpskursus Frivilligcenter Hjørring har indgået et samarbejde med Dansk Folkehjælp. Der vil blive udbudt 2 gratis førstehjælpskurser i løbet af efteråret (se kalenderen) hvor der vil være plads til et begrænset antal deltagere. I kan tilmelde jer på Dansk Folkeferies hjemmeside fra 09. september Brug vores infolokale Infolokalet er indrettet med informationer vedrørende frivilligt socialt arbejde. Her kan I finde pjecer om foreninger og andre frivillige tilbud. I kan bl.a. finde informationer om, hvordan man organiserer sig i bestyrelsesarbejde, I vil kunne finde Frivilligchartret, oversigt over 18-bevillinger samt andre relevante informationer. Infolokalet brug det! Skal du have kopieret? Vi tilbyder at hjælpe med trykning, kopiering og opsætning af foldere og opslag. Vi vil gerne have, at I afleverer materialet digitalt og gerne som Word-dokument. For at kunne nå de forskellige opgaver er det besluttet at sætte nogle frister for indlevering af materiale. I kan få flere informationer på eller tage en snak med Jesper på tlf Hold øje med og find os på Facebook De nyeste informationer, vil du kunne finde på vores hjemmeside, som det er en rigtig god idé at holde øje med. Det er ligeledes godt at holde sig orienteret på vores Facebookside, hvor det også er muligt for jer at kommentere og komme med input til os. Midler til frivilligt socialt arbejde - 18-midler At 18-midler primært er forbeholdt bestemte organisationer indenfor det frivillige sociale arbejde, er IKKE korrekt. Alle jer, der er frivillige i en forening eller i et netværk og som arbejder med frivilligt socialt arbejde i Hjørring kommune, er meget velkomne til at søge disse midler. Frivilligkoordinator vejleder i at søge midlerne, og Hjørring kommune er den bevilligende myndighed. Man kan søge til den daglige drift, og man kan søge til enkelte projekter/arrangementer - også i samarbejde med andre foreninger. Vi vil meget gerne fortælle jer mere om det samt vejlede i, hvordan en ansøgning kan skrives.

6 Ny forening i Hjørring: Er der problemer med alkohol i din dagligdag? Er du pårørende til en der drikker? Drikker du selv for meget? Kender du en der drikker for meget? Vi tilbyder gratis og anonym alkoholrådgivning! Kunne dette være noget for dig eller din familie? Kontakt os anonymt på telefon: nordjysk.alkoholraadgivning@yahoo.dk Nordjysk Alkoholrådgivning er en del af Danmarks Afholdsforenings sociale og misbrugsbekæmpende arbejde Husk at meddele os..hvis din forening får ny formand eller ny kontaktperson. Det er meget vigtigt for os, at vi har de rigtige kontaktoplysninger. Ring til Jesper på eller skriv til ham på jesper@frivilligcenterhjoerring.dk Hvem kan bruge en gratis symaskine? Fra Håndværkernes Hus har vi været så heldige at få 2 symaskiner, der skal anvendes indenfor det frivillige arbejde. Hvis I mangler en symaskine, er I meget velkomne til at henvende jer til os. Kursusaflysning Samfundet forandres - og det mærkes også i den frivillige verden. Vi og den frivillige verden mødes i denne tid med ønsker fra den kommunale verden om øget samarbejde. For at komme denne udvikling i møde - og gøre det på en måde, der er god og fremadrettet - inviterede vi til gratis kursus for frivillige og Hjørring kommunes ansatte i efteråret. Tanken var, at vi skulle mødes, lære hinanden og hinandens arbejdsfelter at kende og finde ud af, hvordan vi kan samarbejde på en konstruktiv måde, og hvad vi kan samarbejde om. Desværre var der ikke stor tilslutning til dette kursus, og vi var nødt til at aflyse.

7 Midlerne havde vi søgt fra en af Ministeriet for Børn-, Ligestilling-, Integration- og Sociale Forholds puljer. Det har ikke været muligt for os at overføre disse midler til efteråret Foredrag om frivilligt socialt arbejde i Ghana Vi har gennem længere tid ønsket at invitere den frivillige verden til et spændende arrangement, om frivilligt arbejde på en lidt anderledes måde. Dette lykkedes i november. Gennem et samarbejde med Projects Abroad fik vi kontakt til 22-årige Cecilie, der var frivillig i 4 måneder i Ghana - et ophold, der har givet hende fantastiske oplevelser. Cecilie boede hos en lokal familie, og arbejdede som frivillig på et børnehjem. Gennem ca. 1 time tog Cecilie os med på en engageret og medrivende rejse: socialt, kulturelt, historisk, samfundsorienteret - og vi var også på safari. Det var en fantastisk aften, og vi laver meget gerne lignende arrangementer i fremtiden. Det er en god måde at mødes på og få en god og uformel snak. Projects Abroad er en organisation, der sender mennesker i alle aldre og med forskellige baggrunde og kompetencer ud i verden for at lave frivilligt socialt arbejde. Kunne dette være noget for DIG - så kig forbi eller kontakt Frivilligcenter Hjørring. Cecilie med nogle af sine børn Frivillig Fredag 2013 Traditionen tro fejrede vi den frivillige verden den sidste fredag i september - Den Nationale Frivillighedsdag. De seneste år har vi samarbejdet med De Frivilliges Samvirke, hvilket vi også gjorde i år. I år udvidede vi samarbejdet og inviterede også den nystiftede institution Frivillighedens Huse med, og det blev en rigtig god dag. Vi gjorde en ekstra indsats for at gøre dagen aktiv, og mange foreninger præsenterede derfor deres tilbud på en måde, så borgere kunne deltage. Vi inddrog hele Østergade 9. Standene var i salen, og her kunne man prøve seniordans, motionstilbud og børnezumba. I mødelokalerne var der bl.a. fortælleglæde, bridge håndarbejde og sølvværksted med salg. Hjørring gymnasium lånte os nogle meget dygtige elever, der underviste i brug af smartphones og

8 ipads. Udenfor sørgede Pedersens Hornorkester for en forrygende stemning, alt imens der var mulighed for at få en tur på Christianiacykel og cykeltaxa. I cafeteriet kunne man til stemningsfyldte jazztoner indtage frokost samt kaffe og kage. Vi havde i år inviteret vore byrådspolitikere til at servicere jer for en dag. De stod bag disken i cafeteriaet, og her gik snakken godt. Der var mulighed for en snak med de folkevalgte. Det var dejligt, at vi i år havde nye foreninger med herunder ungdomsorganisationer. Vi havde brug for sponsorstøtte, og Høj Data i Sindal hjalp os. Med deres hjælp blev det muligt at få lavet et flot banner, der synliggjorde FRIVILLIG FREDAG, og det er vi meget glade for. Frivilligcenter Hjørring var som vanligt tovholder på dagen - i år hjulpet af en arbejdsgruppe bestående af frivillige samt repræsentanter for samarbejdspartnerne fra De Frivilliges Samvirke og Frivillighedens Huse. Kursuskatalog fra Center for frivilligt socialt arbejde efterår 2014 Kursuskataloget udgives ikke længere på tryk, men det kan downloades på Frivillig Fredag 2014 I år fejrer vi FRIVILLIG FREDAG på en ny måde. Vi har været så heldige at kunne leje pladsen foran Metropolen, hvor vi vil formidle vores tilbud og få en snak med borgerne og hvor nogle af jer har muligheden for at deltage. Vi vil give jer muligheden for at være i vores stand i en time og formidle jeres forenings budskab. Om I laver en konkurrence, om I deler pjecer ud, sælger jeres produkter, har en tombola eller noget helt andet; - det er op til jer. Vi har naturligvis bestilt godt vejr til denne dag men for en sikkerheds skyld vil vi sikre, at der vil være tag over hovedet, hvis der nu mod forventning - skulle blive brug for det. Arrangementet vil vare fra Skal din idé have støtte fra Spar Nord fonden? Læs mere på

9 FRIVILLIGJOBS Frivilligcenter Hjørring søger frivillig på en ungdomsuddannelse til et Projekt Frivillig-forløb. Din arbejdsopgave: opsætning af website, Nyhedsbrev eller PR materiale. Du skal arbejde med opgaven min. 20 timer; og dette vil udløse et frivilligbevis. Kontakt Signe for flere informationer på Vi mangler frivillige motionsvenner, der vil tage ud og lave lette øvelser med borgere, der ikke har mulighed for at deltage i motion udenfor hjemmet. Du vil blive klædt på til opgaven med relevante korte kurser. Kontakt frivilligkoordinator Signe Holm på eller mail signe@frivilligcenterhjoerring.dk. FRIVILLIGJOBS! Mangler din forening frivillige? Søger du et frivilligjob? Kontakt Frivilligcenter Hjørring Instruktør til vandgymnastik i Skallerup Klit. Har du lyst til at instruere engagerede seniorer i vandgymnastik??? Der er allerede 1 instruktør, men det kunne være dejligt at have flere, så I kan dele opgaven. Hvis du er interesseret, så ring til Gurli Kirkedal (Frivillighedens Huse) og få en uforpligtende snak. Du kan træffe Gurli på tlf og mail gurli.kirkedal@hjoerring.dk. Hjørring Pensionistforening, som er lokalafdeling af Danske Seniorer, kan gerne bruge en kasserer. Opgaverne er foreningens bogføring og regnskab. Råd om kasseføring vil også være godt at få. Vedkommende er velkommen til at være med til foreningens træffetider, men det forventes ikke. Hjørring Pensionistforening søger også en sekretær. Der vil være forskellige opgaver i samarbejde med bestyrelsen. Skal kunne bruge computer i arbejdet. Vedkommende er velkommen til at være med til foreningens træffetider, men det forventes ikke.

10 Er du interesseret i at være med som kasserer eller sekretær? Kontakt formand Jytte Jensen på tlf eller mail: jytte.kirstine.jensen@gmail.com Aktivitetshuset Lønstrup vil gerne have en Frivillig til Net-café for nybegyndere. Hvis du tænker du kunne være noget for dig, så ring og hør nærmere. Kontaktperson er Troels Hansen Tlf Frivillig til Aktivitetshuset i Poulstrup. En frivillig, der kommer forbi og giver tips og trick til en gruppe borgere, der knipler sammen. Det, der ønskes er ikke nødvendigvis én der deltager hver gang, men én der kan komme og inspirere og igangsætter fra tid til anden. En sidegevinst er det sociale samvær. De Frivillige Huse har gode værksteder og rum for kreative aktiviteter. Hvis du ønsker at starte noget op, så kom frem med din idé og lad os hjælpe dig i gang. Husk vil du være frivillig hjælper i De Frivilliges Huse, så kontakt os! Det er hyggelige fællesskaber, som du kan blive en del af Er du interesseret? Kontakt Gurli Kirkedal på tlf eller mail: gurli.kirkedal@hjoerring.dk Kalender Mandag 07. juli-fredag 01. august: vi holder sommerferie, og Frivilligcenter Hjørring har lukket. Tirsdag kl. 15:00: Netværksmøde for Frivillige Motionsvenner. September: Netværksmøde for besøgsvenner i Hjørring by (invitationer udsendes i august) Fredag Frivillig Fredag I vil modtage flere informationer i løbet af august. Mandag 13. oktober kl. ca.17:00-ca. 21:00: kursus i Førstehjælp. Lørdag 01. november ca. kl. 09:00-ca.13:00: kursus i Førstehjælp OBS: tilmelding til førstehjælpskurserne skal ske fra 09. september på Dansk Folkehjælps hjemmeside. Der tages forbehold for ændringer.

11 Stemningsbilleder fra Frivillig Fredag 2013

12 Vi holder ferie mandag 07. juli-fredag 01. august 2014 Vi ønsker jer alle en rigtig god og varm sommer Frivlligcenter Hjørring Østergade 9 st Hjørring Tlf Web: Mail: post@frivilligcenterhjoerring.dk Mail Jesper: jesper@frivilligcenterhjoerring.dk Mail Signe: signe@frivilligcenterhjoerring.dk Åbningstider: mandag: 09:30-13:30 tirsdag: 09:30-17:00 onsdag: lukket torsdag: 09:30-13:30 fredag: 09:30-13:00

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

Kurser for frivillige

Kurser for frivillige Kurser for frivillige afholdt i og uden for Mødrehjælpen Forord... 3 Kurser for frivillige i bestyrelser... 3... 3 Ret og pligt for nye bestyrelsesmedlemmer... 3 Introduktion for nye kasserere... 4 Kurser

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Smuk majdag hvor lokalafdelingen var på tur Nyhedsbrev Juli 2019 Aktivitetskalender 3. kvartal 2019 Velkommen til Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, hvor der er mange

Læs mere

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN

ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN ÅRSSKRIFT 2018 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN 1 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn 2018 blev et år med mange spændende, nye tiltag samt udfordringer for Frivilligcenteret. Hele året

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2014. TallShips Fredericia 2014. Lidt stemningsbilleder fra TallShips Fredericia den 30. maj til 1. juni: Foto: Peer S.

Nyhedsbrev juni 2014. TallShips Fredericia 2014. Lidt stemningsbilleder fra TallShips Fredericia den 30. maj til 1. juni: Foto: Peer S. Nyhedsbrev juni 2014 TallShips Fredericia 2014 Lidt stemningsbilleder fra TallShips Fredericia den 30. maj til 1. juni: Foto: Peer S. Hansen 1 TRIVSELSPILOTER BROBYGNING Nu foldes TrivselsPilot-metoden

Læs mere

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor.

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor. MEDLEMSNYT: 06 2011 Dato: 12. 08. 2011 Flytning og nye lokaler Som vi har orienteret om i separate mails, senest 6.juli, har frivilligcentret været nødt til at flytte pga. skimmelvækst i nogle af lokalerne

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober FrivilligCenter Lolland Nyhedsbrev 25 / September 2012 Kære alle sammen Efterårets flotte farver er ved at gøre sit indtog og der er stor aktivitet på FrivilligCenter Lolland og i foreningslivet lokalt.

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2019

Nyhedsbrev juni 2019 Nyhedsbrev juni 2019 Særlig Søndag Fælles gåtur på volden med guide Projekt Særlig Søndag var den 26. maj på en samlet gåtur på Fredericias historiske voldanlæg med en guide fra Fredericia Museum, samt

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Julearrangement med foredrag

Julearrangement med foredrag NYHEDSBREV DECEMBER 2007 Kære medlem Inden vi får set os om er det jul igen. Hver årstid har sin charme, men julen er jo noget særligt med dens stemning og glæde. Sædvanen tro inviterer Selvhjælpsgrupper

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu Herning Aarhus København Nyhedsbrev vinter 2016 Vi håber, du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Inde i nyhedsbrevet finder du en oversigt over og en beskrivelse af, hvilke aktiviteter

Læs mere

ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN

ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN ÅRSSKRIFT 2017 FRIVILLIGCENTER & SELVHJÆLP FAABORG-MIDTFYN 1 Frivilligcenter & Selvhjælp Faaborg-Midtfyn Året 2017 har budt på mange spændende og givende oplevelser og arbejdsopgaver for foreningen Frivilligcenter

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 F Å R I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 D U F O R M E G E T? S A L T Kære medlemmer i Hjernesagen Roskilde, Lejre, Greve Så er tiden inde til at starte 2. halvår, håber i alle

Læs mere

Få mere liv i din forening, hør hvad Frivilligcenter Furesø kan gøre for jer

Få mere liv i din forening, hør hvad Frivilligcenter Furesø kan gøre for jer Få mere liv i din forening, hør hvad Frivilligcenter Furesø kan gøre for jer Velkommen til Vores frivilligverden Frivilligcenter Furesø har siden sin start tilbudt foreningsservice i Furesø Kommune. I

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden I denne sommer har Dansk Folkehjælp fået mange budskaber ud i pressen. Jeg tænker bl.a. på TV2 s Go morgen DK / Go Folkehjælp, hvor danskerne blev opfordret af Dansk Folkehjælp

Læs mere

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Inde i bladet: Se hvad der foregår i dit kulturhus i september, oktober og november. COPENHAGEN PRIDE 2018 KULTURHUSET PULSEN LØRDAG D.18. AUGUST Hold øje med Pulsens paradevogn,

Læs mere

Ja, det er utroligt, at man her i april kan lave nyhedsbrev med 20 grader udenfor og med dejlig solskinsvejr.

Ja, det er utroligt, at man her i april kan lave nyhedsbrev med 20 grader udenfor og med dejlig solskinsvejr. NYHEDSBREV APRIL 2007 Kære medlemmer! Ja, det er utroligt, at man her i april kan lave nyhedsbrev med 20 grader udenfor og med dejlig solskinsvejr. Den 27. marts 2007 blev der holdt generalforsamling i

Læs mere

NYHEDSBREV Røde Kors Odense

NYHEDSBREV Røde Kors Odense Røde Kors Odense August 2014 HUSK: Har du lyst til at modtage nyhedsbrevet per mail fremover? Så skriv til odense @rodekors.dk Send dine gode historier og billeder til os på odense @rodekors.dk. Formanden

Læs mere

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs GUIDE Sådan holder I en Frivilligbørs Udskrevet: 2016 Indhold Sådan holder I en Frivilligbørs...................................................... 3 2 Guide Sådan holder I en Frivilligbørs Denne guide

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Aktiviteter og arrangementer

Aktiviteter og arrangementer Det er forår og derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil udkomme hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken, nyt fra Den Sociale Vicevært, Informationer fra Ejendomskontoret,

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

Nyt i Frivilligcenteret

Nyt i Frivilligcenteret Nyt i Frivilligcenteret Nye medarbejdere Projektkoordinator for projekt Selvhjælp Vores nye projektkoordinator for selvhjælp Anders B. Jeppesen har mange spændende tanker om selvhjælp og glæder sig til

Læs mere

IT KURSER FOR ÆLDRE 1

IT KURSER FOR ÆLDRE 1 IT KURSER FOR ÆLDRE 1 Har du lyst til at lære mere om IT? Her finder du nogle af de tilbud og kurser Biblioteket og frivillige i Ikast-Brande Kommune står for. Nogle af kurserne er for nybegyndere og andre

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Maj, juni & juli 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

Aktivitets- og Kompetencecentret Rønnebærvej 19. For borgere med psykosociale vanskeligheder, som bor i Rudersdal

Aktivitets- og Kompetencecentret Rønnebærvej 19. For borgere med psykosociale vanskeligheder, som bor i Rudersdal Aktivitets- og Kompetencecentret Rønnebærvej 19 For borgere med psykosociale vanskeligheder, som bor i Rudersdal Hvem er vi Aktivitets- og Kompetencecentret Rønnebærvej 19 er for dig over 18 år, som har

Læs mere

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev forår 2016

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev forår 2016 Landsforeningen Lænken Nyhedsbrev forår 2016 Opfølgning på Ide & Aktiv Opfølgningen på idéerne fra Ide & Aktiv konferencen i 2015 er sendt til alle lokalforeninger. Anbefalingerne er blevet skrevet ind

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Du er velkommen til at distribuere nyhedsbrevet ud til dine frivillige.

Du er velkommen til at distribuere nyhedsbrevet ud til dine frivillige. MARTS - 2018 Endelig er der erantis i haven og foråret er på vej. Frivilligcenteret er også ved at nærme sig en slags forårsdag. Om kort tid indkaldes der til generalforsamling, og der skal i år laves

Læs mere

Kursuskalender. Årshjul

Kursuskalender. Årshjul Kursuskalender 2016-2017 Kursuskalenderen tilbyder foreninger og frivillige kurser/temamøder som kan gøre det lettere at være frivillig leder. Kurserne er sat ind i nedenstående årshjul. 9. Temamøde: pressemeddelelse

Læs mere

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs GUIDE Sådan holder I en Frivilligbørs Udskrevet: 2019 Indhold Sådan holder I en Frivilligbørs...................................................... 3 2 Guide Sådan holder I en Frivilligbørs Denne rådgivningsguide

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato den 7. maj 2018 Nyt fra tilbuddet Da vi som traditionen tro, inviterede Jer pårørende til julehygge i december måned, drøftede vi med Jer, om vi skulle

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 3/2017

NYHEDSBREV NR. 3/2017 NYHEDSBREV NR. 3/2017 I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om - dage i frivillighedens tegn - (gen)opstart af netværksgruppen Spise med gutterne - nye grupper på vej Selvhjælp Ringkøbing-Skjern Nørredige

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Januar Kære bruger af Jobbanken i Århus Vi er trådt ind i et nyt år, og

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

LASS Nyhedsbrev februar 2017.

LASS Nyhedsbrev februar 2017. LASS. Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: Konstituering: Formand: Næstformand:

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Oversigt. August Torsdag d. 29. august Sparringmøde til Vindue for en forening

Oversigt. August Torsdag d. 29. august Sparringmøde til Vindue for en forening Oversigt August Torsdag d. 29. august Sparringmøde til Vindue for en forening September Uge 39 Vindue for en forening Fredag d. 27. september Frivillig Fredag Oktober Torsdag den 3. oktober Infomøde om

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #2 April 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #2 April 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #2 April 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet April Kære bruger af Jobbanken i Århus Foråret er over os, og det betyder

Læs mere

Program 1/1-31/7 2015

Program 1/1-31/7 2015 Program 1/1-31/7 2015 DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER Åpark Centret SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard.

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. 1. Bemærkninger til referat den 2. maj 2016? Nej 2. Andre punkter

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Samarbejdsaftale

Samarbejdsaftale Samarbejdsaftale 2017-2020 Hjørring Kommune & Frivilligcenter Hjørring Indledning Hjørring Kommune og Frivilligcenter Hjørring ønsker med denne aftale at sikre et godt og tæt samarbejde, som bygger på

Læs mere

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December. 2015 billede ÅPARK CENTRET 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Forord. Mange hilsner. Helge Christensen, fm. februar 2019

Forord. Mange hilsner. Helge Christensen, fm. februar 2019 Årsberetning 2018 Tokesvej 1, 1. sal, 4180 Sorø info@frivilligcenter-soroe.dk * Tlf.: 29 41 70 92 * www.frivilligcenter-soroe.dk * www.facebook.com/frivilligcenter-soroe Forord Flytning til et dejligt

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 JDE PR 2 ØKONOMI 4 EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide er

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Medlemsbrev & program efterår 2015. Medlemsbrev som mail Slægtshistorisk Forening Sønderjyllands medlemsbrev udsendes denne gang ikke som normalt med post sammen

Læs mere

Frivilligcenterets Nyhedsbrev

Frivilligcenterets Nyhedsbrev NYHEDSBREV DECEMBER 2016 Nr. 4/2016 Frivilligcenterets Nyhedsbrev Udsendt til medlemmer og øvrige interessenter af Frivilligcenteret Indholdsfortegnelse Nyt fra Frivilligcenteret... 2 Årsmødet 2016 kickstartede

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 2/2017

NYHEDSBREV NR. 2/2017 NYHEDSBREV NR. 2/2017 I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om vores nye brochure og vores nye hjemmeside. Endvidere om grupper på vej herunder Trivselsgrupper for børn og unge (skoleelever). Selvhjælp

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING

MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHD MEDLEMSBLAD NR. 35 AUGUST 2014 NORDSJÆLLANDS LOKALAFDELING ADHDNORDSJÆLLAND SIDE 3 5 Nyt fra bestyrelsen 7 Fisketur med SKJOLD på Øresund 11 Café for voksne med ADHD 13 Besøg foreningens hjemmeside

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Nye ansigter på Sekretariatet

Nye ansigter på Sekretariatet Medlemsnyt: 06 2018 Dato: 11. oktober 2018 Medlemsnyt giver korte og aktuelle oplysninger fra Frivilligcenter Roskilde og fra den frivillige verden. Medlemsnyt udsendes via mail og kan hentes på www.frivilligcenter-roskilde.dk

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Nyhedsbrev Januar 2017 Aktivitetskalender 1. kvartal 2017 Torsdagscafé

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 7 22. juni 2015 Den boligsociale helhedsplan for Vangkvarteret 2014-2018 har fået nyt logo Kom til Åbent fælleshus - skovtur på Fælleden, torsdag den 25.

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace

protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace PND protein nedbrydnings defekt foreningen Årsberetning 2011 Her er vi... cyberspace Generalforsamling 2011 4 5 6 7 8 Indhold madlavningskursus Samarbejde med PKU Generalforsamlingen 2011 Sjældne Diagnoser

Læs mere

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak!

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! REFERAT GENERALFORSAMLING D. 26.4.2015 1. Valg af stemmetællere Ingen valgt, da der ikke mentes at være behov for det. 2. Valg af dirigent/ordstyrer Kjeld Holm 3.

Læs mere

NYHEDSBREV. Oktober 2016

NYHEDSBREV. Oktober 2016 NYHEDSBREV Oktober 2016 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Sommerfest Hverdagens helt Frivillighedsprisen Foredrag Diverse messer Kommende arrangementer: Julefrokost Hjerneugen 2017 Julefond Faste

Læs mere

GUIDE. Bestyrelsens opgaver

GUIDE. Bestyrelsens opgaver GUIDE Bestyrelsens opgaver Udskrevet: 2016 Indhold Bestyrelsens opgaver............................................................. 3 2 Guide Bestyrelsens opgaver Denne guide er skrevet til jer, der skal

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere