NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER"

Transkript

1 k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER Selv om sommeren officielt starter med juni, er det først rigtig sommer med sommersolhvervet efterfulgt af Sankt Hans fester. I sognet har vi meldinger om Sankt Hans fester ved Slivsøen og i Borgerhaven. Med dette nummer af Kontakten slutter fjerde sæson uden for skoleregi. Vi kommer tilbage med en ny sæson umiddelbart efter sommerferien med første deadline den 19. august. Kontakten ønsker alle læsere og bagsideannoncører en GOD SOMMER (Find også Kontakten på Facebook under kontakten )

2 Jordbær. På Venbjerg kan du nu dagligt købe friskplukkede jordbær. Fra ca. 20.juni vil der være åbent for selvpluk. Vi har sorterne: Korona, Honey Oye og Senga Sengana. Se datoen på vores hjemmeside: Pris 23 kr. pr. kilo. Der er åbent fra 9-12 og alle ugens dage. Jordbær-smage-dag. Søndag d. 6. juli fra kl , afholder vi vores jordbær-smage-dag. Der er mulighed for at smage på vore forskellige jordbær sorter. Igen i år vil Restaurant Søstjernen give nogle bud på hvad jordbær kan bruges til. Med JORDBÆR HILSNER Kirsten og Peter Heissel Borgerforeningen for Hoptrup og omegn præsenterer Slivsøfest august Sæt allerede nu kryds i kalenderen disse 2 dage, da det bliver et brag af en byfest! Af aktiviteter vil der blandt andet være: Hoppeborg, bilorienteringsløb, Spil uden grænser, kagekonkurrence, kræmmermarked, tombola og meget andet. En bod til kræmmermarked om lørdagen kan bookes ganske gratis hos fru Skjønnemand på eller mobil Spisebilletter til lørdagens fællesspisning kan i år købes hos Spar og som noget nyt hos A.E. Elektronik Der er helstegt pattegris med tilbehør på menuen og en spisebillet koster 150 kr. OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS KØB DIN SPISEBILLET INDEN DEN 16. AUGUST ELLERS KOSTER DE 175 KR. PR. PERSON, dette er pga. bestilling af mad Slivsøfolderen kommer i løbet af sommerferien med udvidet program - så hold øje med din postkasse eller find os på Facebook.

3 Her i lille Diernæs går det forrygende og det synes vi gerne vi vil dele med Kontaktens læsere Der er fin opbakning til cykelklubben, hvor man hver mandag kan komme med på nogle gode cykelture i godt selskab. Sidste lørdag havde vi et stort og vellykket plante/kræmmer/loppemarked med stor tilslutning. Der var alt lige fra flotte malerier, smykker, glas og porcelæn til tøj, cykler, bøger, nyslynget honning, planter til haven og for dem, der havde lyst, kunne man prøve sig med pilefletning. Der blev gjort mange gode handler, så det er helt klart noget vi vil gentage. 10. maj rykkede det halve af Diernæs ud med spader, skovle, river, traktorer, gummiged og ikke mindst grill og havemøbler og petanquekugler! For nu skulle der anlægges en petanquebane. Humøret var højt og der var god tid til at få en nabosnak samtidig med at der blev knoklet. Det tog blot 4 timer fra første spadestik til første kugle blev kastet! Og det var endda incl. tid til en grillpølse J Og der blev ikke sjusket ved hjørnerne petanquebanen blev anlagt efter alle kunstens regler og med de helt rigtige mål. Næste arrangement i Diernæs Beboerforening bliver søndag d. 15. juni, hvor turen går til Barsø. Der er afgang på cykler fra Diernæs kl. 11. Men man kan også tage bilen til Barsø Landing og nøjes med at motionere til fods på Barsø. Husk der er tilmelding senest d. 10. juni. Se nærmere i programmet eller på hjemmesiden.

4 Har du et kvarter hver dag + alt det løse snak? Del 3 (skrevet af Charlotte Petersen på vegne af personalet i Børnehuset Chilli-idræt) Mee Wee Room er også med til at danne ramme om sprogudviklingen samt en begyndende læseforståelse i Børnehuset Chilli afd. for idræt. Der er mulighed for at panorere en bog op på væggen og således have dialogisk læsning i et større perspektiv. Ligeledes har børnene mulighed for at være aktive samtidig med, at de hører og snakker om historien. Det lille barn kan hurtigt blive overudfordret i at sidde stille og lytte til en historie, og så er det dejligt, at det er ok at bevæge sig samtidig med - således imødekommer Mee Wee Room barnets læringsstil. Det kan godt være en udfordring at være oplæser for en gruppe børn, der ikke ser ud til at lytte; men for den opmærksomme og åbne voksne er der mange indikatorer for, at barnet stadig er lyttende og deltagende det stopper op, når historien bliver spændende, eller når det ved, at der kommer en spændende passage, det siger med, når der f.eks. kommer en remse, det kender, eller hvis oplæseren pludselig laver om på teksten. Derudfra må vi så konstatere, at det ofte er et voksenbehov at barnet skal sidde stille for at lytte og lære. Ligeledes kan man panorere små filmsektioner op på væggen. Der er f.eks. sejlturen med Hjejlen på Gudenåen. Børnene er vilde med den! Der er ingen historie knyttet til sejlturen kun lyden af båden og vandet. Det er således op til den voksne og børnene i fællesskab at skabe en historie derudfra. Ofte er det pirater og hajer, der er omdrejningspunktet for historien, og den bliver ikke så meget fortalt; men mere gennemlevet. Her er der stort fokus på bevægelsesmomentet; men det sproglige er ligeledes i højsædet, for man skal jo fortælle, hvad man leger. Nu er jeg en haj Åh nej, der kommer en haj! Det er en tigerhaj! Alle mand i redningsbådene! Kom skynd jer vi sejler væk fra hajerne! Åh nej, nu kommer sørøverne! Mon Kaptajn Klo er med dem på deres skib? Jeg tror de spiser deres madpakker nu så kan de få hajmadder! - Sogns Lokalhistoriske Forening Afholder udflugt til Landbomusseet Kolding, Brødgårdsvej 52, Harte, Kolding Mandag den 30 juni kl Tilmelding senest 15 juni til Morten Busk telefon nr , eller Jens Knudsen telefon nr

5 Sankt Hans i Borgerhaven i Marstrup. Traditionen tro vil Marstrup beboerforening igen i år gerne invitere til en hyggelig Sankt Hans Aften i borgerhaven den 23. juni Vi tænder op i grillen, og du kan købe en borgerplatte, pølser, øl, vand og meget mere. Spisning fra kl Båltale kl og bålet tændes kl Vi glæder os til en hyggelig aften. Mvh. Marstrup Beboerforening Den nye bestyrelse i Marstrup beboerforening. Onsdag den 21. maj havde vi ekstraordinær generalforsamling i Marstrup Beboerforening, da vi manglede tre medlemmer i bestyrelsen. Der mødte 6 personer op, som alle var interesseret i at hjælpe Marstrup Beboerforening videre, enten som bestyrelsesmedlemmer eller som hjælpere og denne interesse var vi glade for - så nu kan foreningen fortsætte og bestyrelsen har konstitueret sig således: Formand: Jens Nybo-Nielsen Næstformand: Bente Sejersbøl Kasserer: Randi S. Hejnfelt Sekretær: Kirsten Jelling Bestyrelsesmedlem: Henrik Lei Bestyrelsesmedlem: Louise D. Hinrichsen Bestyrelsesmedlem: Henrik Gude Sørensen Suppleant: Lise Poulsen Suppleant: Bente Mortensen - Kræmmermarked. Så er lopperne igen fundet frem. Kom og gør en god handel LØRDAG DEN 9.AUGUST 2014 KL på sportspladsen i Diernæs Strandby. Venlig hilsen bestyrelsen for Diernæs/Sdr.Vilstrup Strandforening. - DEADLINE 2014/15 Kontakten er klar til en ny sæson med flg. deadlines: Som altid kl. 12 middag. God sommer til alle.

6 Børnehuset Chilli-idræt på idrætscamp Årets måske største højdepunkt må siges at være den årlige idrætscamp Spændingen er blevet bygget op over den seneste tid lige fra de fik beskeden, begyndte nedtællingen og nu er dagen endelig oprundet! For nogle var det svært at være i kroppen med al den glæde og forventning og stemningen var på sit højeste, da vi skulle tage plads i bussen. Freja kan huske sidste års idrætscamp, og kan næsten ikke udholde spændingen! For Alberte er det første gang; men glæden og forventningen er lige stor! Vel ankommet skal der slæbes oppakning, madvarer og meget mere det hjælper vi hinanden med; men det er nu svært at vente. For nogen er det første gang og hytten bliver indtaget med største nysgerrighed, og for andre er det et glædeligt gensyn, der vækker dejlige minder: Kan du huske sidste gang!, Jeg ved hvor vi skal sove, kom bare med!, Hvornår må vi komme ned til stranden? og Hvornår skal vi ud at sejle? er blot nogle af kommentarerne fra børnene, og de vidner om, hvad der er betydeligt for dem: samvær, nærvær, oplevelser og spænding og det er lige det, vi gerne vil tilbyde dem på idrætscampen en anderledes måde at være sammen på, hvor der brydes grænser i trygge rammer og hvor nærvær er afgørende for, at både børn og voksne får nogle dejlige dage sammen, og med den begejstrede forventning børnene modtager besked om, at vi skal på idrætscamp, er vi sikre på, at vi leverer varen Med tak for lån af jeres dejlige børn, er her nogle dejlige stemningsbilleder fra dette års idrætscamp: På vegne af personalet i Børnehuset Chilli-idræt Charlotte Petersen

7 KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN JUNI Søndag den 8. juni kl Pinsedag ved Poul Martin Langdahl Mandag den 9. juni kl pinsedag Fælles provsti gudstjeneste for Haderslev Domprovsti i Gram Slotspark. Mere information på: Lørdag den 14. juni kl Bygning af sæbekassebiler i præstegården Kom med et sæt hjul og evt. et par brædder, eller hvad du nu har og vi bygger biler, som vi kan køre ræs med om søndagen. Søndag den 15. juni kl Trinitatis søndag. Familiegudstjeneste ved Poul Martin Langdahl. Ved gudstjenesten synger børnekoret og efter gudstjenesten bydes på en sandwich i våbenhuset, inden der er ræs med sæbekasse biler. Søndag den 22. juni kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. Efter gudstjenesten er der konfirmandindskrivning. Kom og få den første information om konfirmandundervisning og konfirmationen den 12. april 2015.

8 Søndag den 29. juni kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 6. juli kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 13. juli. 4. søndag efter trinitatis. Ingen gudstjeneste i Hoptrup Kirke. Der er gudstjeneste i Vilstrup Kirke kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 20. juli kl søndag efter trinitatis. ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 27. juli kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 3. august kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 10. august kl søndag efter trinitatis. ved Poul Larsen. Søndag den 17. august kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 24. august kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. BØRNEKOR Børnekoret synger ved familiegudstjenesten søndag den 15. juni kl Har du spørgsmål vedr. børnekoret, er du velkommen til at kontakte Lone på mail eller telefon. Lone Tlf.:

9 ULVETIMEN Børneklubben holder sommerferie afslutning ved familiegudstjenesten søndag den 15. juni kl Efter gudstjenesten bydes på en sandwich, inden der er sæbekassebilsræs, med præmier til både den flotteste og den hurtigste bil. Lørdag den 14. juni fra kl kan du komme hen i præstegården med hjul og nogle brædder, eller hvad du nu har, og vi hjælper hinanden med at bygge biler. Tilmelding til bil-bygning og ræs ved Poul eller tlf.: Piger og drenge! Kom og kør ræs! Børneklubben holder sommerferie indtil tirsdag den 2. september, efter ferien flytter Ulvetimen fra torsdag til tirsdag. Vi mødes i konfirmandstuen i Hoptrup hver tirsdag fra kl Vi begynder med at spise en bolle og drikke saft, og bagefter er der program med leg og bibelfortælling. Ulvetimen er for børn fra ca. 3 til 10 år. STRÅTAG Hen over sommeren vil præstegården se lidt anderledes ud. Desværre var der råd og svamp i præstegårdens stråtag, derfor er taget nu pillet ned og præstegården er beklædt med grønne presenninger, indtil vi kan få lagt et nyt stråtag senere på sommeren. Taget var ikke ret gammelt, men stråene var af

10 dårlig kvalitet og der var lavet en byggefejl med noget brænd isolerende materiale, som gjorde at nedbrydningen af stråene gik hurtigere end ventet. Alt dette bliver der nu taget hånd om, og vi glæder os til at få et nyt tag med strå af bedste kvalitet. STAUDEKLUBBEN Vi har fået et rigtig flot staudebed i plænen ud mod Marstrup Kirkevej. Har du en staude, som du gerne vil dele med os, så kan der godt blive plads til et par stykker mere. Alle er velkommen til at være med! Vi har aftalt at mødes den første fredag i måneden kl ved staudebedet, hvor vi kigger til bedet og luger lidt, inden vi drikker en kop kaffe sammen. Næste gang, der er staudeklub med kaffe er altså fredag den 6. juni og så igen fredag den 4. juli. Spørgsmål kan rettes til gravermedhjælper og staudechef Jette Meinert på kirkegården.

11 KONFIRMAND INDSKRIVNING - Tilmelding til konfirmandundervisningen Skal du konfirmeres næste år, så er det nu du skal tilmeldes undervisningen: Efter gudstjenesten søndag den 22. juni kl er der tilmelding til konfirmandundervisningen i det kommende skoleår. Her kan du få de første informationer om undervisning, konfirmandklub og konfirmation. For eksempel bliver der en række dage, udenfor normalt skoleskema, som bliver en del af undervisningen. Blandt andet Luthers Nøgle - rollespil lørdag den 20. september og BUSK gudstjeneste søndag den 26. oktober kl. 14. Der vil være besked om flere datoer, når vi mødes den 22. juni. Medbring konfirmandens dåbsattest eller personnummer og kontaktinfo på både forældre og konfirmand. Undervisningen er for skoleelever i 8. klasse. Undervisningstidspunktet er endnu ikke helt fastlagt, forhåbentlig kender vi det den 22. juni. På grund af den nye skolelov, må vi forvente, at det bliver lidt anderledes end tidligere år. Konfirmationen ligger til gengæld fast, 1. søndag efter påske: Næste år er det søndag den 12. april kl SIDEN SIDST: Viede: Begravede: Camilla Vestergaard Nissen og Steffen Støhs Waldemar Peter Sahl, Hoptrup Gynther Nicolai Larsen, Marstrup Jürgen-Heinrich Schwerdtfeger, Marstrup

12 KIRKEBIL: Kirkebilen er gratis, og den kan benyttes af alle, som ikke selv har kørelejlighed til gudstjenesterne. Du er også velkommen til at benytte kirkebilen til Vilstrup Kirke, de søndage, hvor der ikke er gudstjeneste i Hoptrup. Kørslen skal bestilles senest dagen før gudstjenesten hos Haderslev Taxa på tlf.: Husk også at bestille hjemkørsel ved samme lejlighed. KONTAKT: Graver Søren Rod Sognepræst Poul Martin Langdahl Tlf.: Tlf.: Mobil: Mobil: Besøg Hoptrup Kirke! - se hvad der sker! også på Facebook og hjemmeside: Indbydelse til fællesskab: Har du lyst til at være med? Vi er en gruppe kristne mennesker, der mødes i private hjem, spiser sammen og lytter til en undervisning, snakker om det m.m. + andre aktiviteter. Tidsrammen er: ca Har du lyst til at være sammen med os, så kontakt: Inger Refshauge, eller Inger Nørgaard,

13 Så bliver Hoptrup Frivillige Brandværn 85 år. Dette vil blive fejret et med et åbent hus arrangement, arr hvor vi vil være vært til lidt mad og drikke. Alle er velkommen til et par hyggelige timer sammen med os. Hvor: Hoptrup Brandstation. Hvornår: 9. august 2014, Kl Borgerforeningen for Hoptrup og omegn arrangerer SANKT HANS Mandag den 23. juni på festpladsen ved spejderhytten. Bålet tændes kl. 19 af spejderne. ndt op i grillen - medbringe evt. egen madfra kl. 17 er der tændt kurv og grill dit medbragte kød. Der vil også være salg af: grillpølser, ser, brød, øl, vand, juice, kaffe, te og kage. Spejderne sælger snobrød. Vores lokal politikker Carsten Leth Schmidt holder båltale ltale og Toke Skjønnemand spiller til midsommervisen. Kom og vær med til en hyggelig aften sammen med venner og bekendte fra Hoptrup og omegn. Med venlig hilsen Borgerforeningen for Hoptrup og omegn.

14 Slivsø Musikfestival Hoptrup Borgerforening og Hoptrup Efterskole siger tak for i år og på gensyn i PåSprin 2015

15 NYT FRA ONSDAGSKLUBBEN OG PENSIONISTERNE Onsdag den 21. maj var Pensionistforeningen og Onsdagsklubben på udflugt. Turen gik i år til Himmelbjerget. Første sop var Ejer Bavnehøj, hvor den medbragte kaffe blev nydt. Derfra fortsatte vi til Himmelbjerget, hvor vi fik middag. Fra Himmelbjerget kørte vi til Silkeborg Rovfugleshow. Det var en stor oplevelse. Alle deltagere fik en dejlig dag. PROGRAM: Alle arrangementer er kl på Lillegården. Kaffe ved samtlige møder er 20 kr. Onsdag den 18. juni kl : Grillfest. Tilmelding senest den 11. juni til: Annemarie Bosak Emma Have Onsdag den 20. august: Vi starter igen med lottospil. Onsdag den 27. august: Sang og musik med Nis Ove Rasmussen. Onsdag den 3. september: Foredrag med Arne Thybjerg. Pensionistforeningen og Onsdagsklubben ønsker alle en god sommer og på gensyn til efteråret. Børnebazar Den første børnebazar i Hoptrup gik over al forventning. Borgerforeningen for Hoptrup og omegn er godt tilfreds med udfaldet af dette års børnebazar, som var foreningens første. Der blev solgt 31 boder, og der kom 127 betalende besøgende og en masse børn. Stor ros til sælgerne der var nogle meget fine boder med mange flot ting til salg - og det blev til en rigtig god omsætning for mange sælgere og rigtig flotte kup for de handlende. Der blev solgt pølsehorn og pizzasnegle, som blev bagt af borgerforeningen og frivillige, der kom og hjalp med at gøre klar fredag. De pølsehorn og pizzasnegle, der ikke blev solgt, er blevet foræret til Børnehuset Chilli's Hoptrup afdeling, som skal have dem med på idrætscamp. Vi vil gerne sige tusind tak til de frivillige, der kom og hjalp fredag og lørdag - vi håber på at se jer igen næste år, hvor vi gentager succesen. Vi har masser af ideer til at udvide arrangementet, fx med bagagerumsmarked i skolegården og en afdeling for mænd, der trænger til at få ryddet ud i garagens gemmer, m.m. Har du nogle gode ideer, eller har du lyst at være med til at planlægge den næste bazar, så henvend dig til Stine mail: eller mobil Kontakten udgives af beboere i Hoptrup Sogn i samarbejde med Hoptrup Efterskole. Det trykkes i 1050 eksemplarer og husstandsomdeles i Hoptrup, Marstrup, Djernæs, Sønderballe og Kestrup. Alle henvendelser vedrørende Kontakten til: Jørn Christensen, Hovslundvej 25, telf.: / Næste nummers deadline: kl (Næste igen:23.09.) Udkommer i weekenden efter. Eftertryk uden kildeangivelse er ikke tilladt

16 Vigtigt opråb til alle spejderforældre og andre interesserede KFUM spejderne i Hoptrup har brug for dig, for at vi kan fastholde og om muligt udvide spejdertilbuddet for børn og unge i Hoptrup, Marstrup og omegn. Ledergruppen består af fortrinsvis forældre og erfarne spejderledere. Takket være en flot indsats fra aktive forældre har vi hidtil kunnet fastholde alle hold, men nu har vi brug for dig. Vi vil gerne være ca. 3-4 ledere pr. hold, for på den måde kan vi bedre fordele opgaverne, så det måske kun er to gange pr. måned, du skal møde. Det er ingen hindring, at du ikke har spejdererfaring, idet vi sammensætter ledergrupperne så nye ledere/medhjælpere bliver oplært af gruppens øvrige ledere. Den eneste betingelse er, at du synes det kunne være sjovt, at få del i de oplevelser børn har som spejder; og hvor kan du ellers som f.eks. forældre være så integreret i dit barns fritid som hos spejderne? Er du gammel spejder, eller kender du en erfaren spejder, som kunne tænke sig at være en del af vores ledergruppe, vil det naturligvis være en stor gevinst for vores samlede ledergruppe. Er du over 18 år kan du blive leder, og er du mellem 15 og 18 år kan du blive medhjælper. I spejderarbejdet udvikler vi bl.a. barnets sociale kompetencer i en spændende fritidsbeskæftigelse. Vi håber, du vil overveje sagen grundigt og tage en uforpligtende dialog med en af vore ledere, så du kan få en bedre fornemmelse for, hvad det vil sige at være spejderleder eller medhjælper. Husk selv en begrænset indsats fra dig gavner vores arbejde for at give dit barn en god og lærerig fritidsinteresse. Mange spejder-hilsener fra Morten Roest, Gruppeleder, Mette Aldershaab, Grupperådsformand,

17 HOPTRUP VANDVÆRK NYE VANDMÅLERE Fra uge 23 og et par mdr. frem vil vi komme og udskifte de gamle vandmålere på Hoptrup Hovedgade, Diernæsvej, Marstrup Kirkevej og Hoptrup Vandkær. I vil få besked om, når vi kommer. Der vil kunne forekomme, at der ikke er vand i et par timer, medens arbejdet står på. De nye vandmålere skal man ikke selv aflæse mere, da vi kan aflæse dem med fjernaflæsning. Det eneste tidspunkt, de skal aflæses på, er når Provas sender kort ud til afregning af spillevand. Næste år bliver der installeret på andre adresser, og når vi er klar med alle, kan aflæsningen til Provas også foregå automatisk. Er der spørgsmål er i velkommen til at kontakte formand, Torben Juhl eller værkpasser, Erik Scherdetzki Mvh. Hoptrup Vandværk. Trekanterne t il venstre viser, om der løber vand igennem måleren. Der er op til fem trekanter. Når, der ingen trekanter er, står vandet stille. Andre vigtige indikatorer: LEAK viser, at vandet ikke har stået stille i de sidste 24 timer. Dette kan indikere en løbende vandhane eller toiletcisterne. BURST viser, at der løber mere vand igennem end beregnet i den sidste halve time. Dette kan være tegn på et sprængt vandrør.

18 MIKKIS SPALTE I brandværnet har der kun været en udrykning, og det var dagen efter forårsfesten kl og eu-valget søndag d. 25 maj. Jeg fik lov til at smutte fra valgstedet og fik i forbifarten Morten Busk med. Vi skulle hjælpe Falck med brand i Vandling, og efter 2 timer måtte vi køre hjem til stationen, hvor dem, der ikke nåede med, var i fuld gang med at rydde op efter aftenens og nattens festligheder. Det næste, der sker, er at Hoptrup Friv. Brandværn har 85 års jubilæum onsdag d.06 august, læs mere om selve programmet andet steds i kontakten, men det er lørdag d. 09 august. Lidt nyt er der sket. Det var i april og maj. Der var et par fra Hoptrup Hovedgade og et par fra Søvang i Marstrup, de skulle til fest i Lintrup v/ Rødding men endte i Nordenskov v/ Varde. En tur på ca. 40 km. og ikke 140 km. Tarteletterne var også blevet kolde. Samme 2 par skulle til konfirmation v/ Borbjerg Mølle Kro lidt uden for Holstebro på vejen til Viborg, men da de så et skilt, hvor der stod Lemvig, måtte de hellere ringe til værtsparret og kom på ret vej, her var forretten også kold. Nu lidt om guldkonfirmationen lørdag d. 5 april. Det er lidt af et detektivarbejde med at finde adresser på os, men med hjælp fra Ingelise fra Sønderballe og Ingelise fra Marstrup og Kirsten fra Hoptrup og HC. fra Hoptrup og Mikki fra Hoptrup. Vi fandt alle og fik sendt indbydelser ud. Vi blev 23 guldkonfirmander, og vi havde en rigtig god dag. Vi kan vist nok sige at der blev til en hel del klog snak. En stor tak til kirkens personale og tak til lokalhistorisk forening og Søstjernen for maden. Billedet er på næste side. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn ønsker alle en helt fantastisk sommer og sommerferie Inden sommerferien afholder vi traditionen tro Sankt Hans aften, se mere andet sted i Kontakten, og så ses vi sikkert her i løbet af juni måned, hvor vi kigger forbi med medlemsbetalinger. Lige nu arbejdes der på højtryk med dette års Slivsøfest i August måned. Det er første arrangement efter sommerferien. Derudover arbejdes der pt. på mulige byskilte, Ny hjemmeside, Julebelysning, ny bank aftale, Sankt Hans, fælles digital arkivering af alle vores dokumenter, aftaler mm. og mange andre spændende projekter / opgaver. Ses til Sankt Hans og hen over sommeren. Mange hilsner Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn

19 GULDKONFIRMANDERNE Frede Hartvig. Chr. Prahl. Bjarne Nielsen. Gert Hansen. Bent Frederiksen. Kurt Paust. Hans Chr. Johannsen. Mikki. Gunnar Gildberg. Peter Jessen. Ingelise Pedersen f. Martersen. Edvard Birk. Ingelise Holst f. Nielsen. Bent Hansen. Nancy Nielsen f. Paust. Jon Poulsen. Gurli Juhl. Siddende: Irene Lind f. Moltzen. Inge L Nielsen f. Andersen. Edel Frederichsen. f. Kjeldsen. Inge Marie Andreasen. f. Andersen. Ulla Friis.f. Bergendorf. Kirsten Jensen f. Busk. Hilda Janot f. Bork. DENNIS VINDUESPOLERING Hoptrup har fået en ny vinduespolerer på Skovbyvej 32. Firmaet, Dennis Vinduespolering, startede den 1. maj i år. Dennis arbejder efter sloganet: Vi bringer udsigten ind. Firmaet har pt. godt fat i lokalområdet angående kundegrundlag, men kører gerne over hele Sønderjylland. Om nødvendigt er Dennis klar til at udvide firmaet med ekstra ansatte. For hver faktura, der udskrives, doneres fem kr. til Julemærkehjemmet. Find også firmaet på Facebook under dennis vinduespolering. Blandt de f-ørste 250 likes trækkes der lod om en gratis polering.

20 DE STØTTER KONTAKTEN AE ELEKTRONIK - HOPTRUP HOVEDGADE ANETTE's RENGØRING -HOPTRUP KIRKEBY BLIKKENSLAGERFORRETNING v/h.m. ROHDE BRUGERRÅDET FOR LILLEGÅRDEN C-HÅNDVÆRK v. CLAUS REFSHAUGE. TØMRERARBEJDE DENNIS VINDUESPOLERING NY DEN SØNDERJYSKE IDRÆTSINSTITUTION DES ELSERVICE, HOPTRUP H. 34 AUT. ELINSTALLATØR HENRIKSEN - BYG - ved JOHN HENRIKSEN EL-TEK APS FODKLINIKKEN, HOVSLUNDVEJ FÆLLESSKOLEN HoptrupMarstrupVilstrup GRANMAND.DK v. JENS J. SKOV (mobil: ) GRUBEGÅRD I/S, JACOB SMIDT GÅRDBUTIK HOPTRUP EFTERSKOLE HOPTRUP BORGERFORENING HOPTRUP FODKLINIK V/DORTE ROSENKILDE HOPTRUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN, TORBEN HANSEN HOPTRUP MARSTRUP IDRÆTSFORENING HOPTRUP MASSAGE HOPTRUP MURERFORRET. V/KARLO SKØTT, EGEDAL HOPTRUP PENSIONISTFORENING HOPTRUP SOGNS MENIGHEDSRÅD HOPTRUP VANDVÆRK, FORMANDEN TLF.: VÆRKPASSER: KASSEREREN : HOPTRUPS SOGNS LOKALHIST. FORENING JUHLSGÅRD I/S v. TORBEN OG NIELS ERIK BRØCHNER JØRN BONDE AUTOVÆRKSTED KESTRUP SMEDE & MASKINVÆRKSTED KFUM-SPEJDERNE KNUD EGON SKOVRUP (BESTIL PÅ) KNUD IWERS, SNEDKER- OG TØMRERFORR KVIK SPAR MARSTRUP MAD IND I HUSET MED KØKKENHJÆLP MALERFORR. v/henry SCHULTZ, MARSTRUP MARIANNES KLIPPESTUE, KÆRSMINDEVEJ 16 A MARSTRUP BEBOERFORENING MULTITEK, KÆRSMINDEVEJ 24, MARSTRUP PETER HEISSEL, VENBJERG PETER HEJSELS AUTOVÆRKSTED B. REYMOND JØRGENSEN VVS RESTAURANT SØSTJERNEN SPAR ved LONE & MORTEN LANG TORBENS PEJSESERVICE, HOPTRUP Vh-consult.dk - Tilstandsrapporter og Energimærkning VOGNMAND AAGE KUSCH, HOPTRUP, BIL: DIERNÆS BEBOERFORENING: HOPTRUP BORGERFORENINGS HJEMMESIDE: MARSTRUP BEBOERFORENINGS HJEMMESIDE: FÆLLESSKOLEN:

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET k o n t a k t e n NUMMER 1 AUGUST 2012 EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET Mange lokale tog imod invitationen, da Hoptrup Efterskole markerede genindvielsen af skolen et år efter, at en brand lagde store dele

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED Med vort sædvanlige mod bringer vi her Kontaktens bidrag til ytringsfriheden. Nu er det så heller ikke Kontaktens opgave at støde nogen. Vi er et ydmygt

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

NUMMER 2 OKTOBER 2013. VALGAFTEN PÅ EFTERSKOLEN torsdag den 24. oktober kl. 19.00

NUMMER 2 OKTOBER 2013. VALGAFTEN PÅ EFTERSKOLEN torsdag den 24. oktober kl. 19.00 k o n t a k t e n NUMMER 2 OKTOBER 2013 VALGAFTEN PÅ EFTERSKOLEN torsdag den 24. oktober kl. 19.00 Torsdag den 24. oktober kl. 19.00 er der valgaften på Hoptrup Efterskole. Forud for byrådsvalget den 19.

Læs mere

NUMMER 4 DECEMBER 2013 GLÆDELIG JUL

NUMMER 4 DECEMBER 2013 GLÆDELIG JUL k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2013 GLÆDELIG JUL Vi har haft sæsonens første storme. Benny og Karl Erik stormer ind i byrådet, Kaj Grodt stormer mod seniorrådet, og Kontakten stormer videre mod et

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2014 KLÆDE UD STAFET PÅ FÆLLESSKOLEN

NUMMER 5 JANUAR 2014 KLÆDE UD STAFET PÅ FÆLLESSKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2014 KLÆDE UD STAFET PÅ FÆLLESSKOLEN Motion giver glade børn. Hver fredag arrangerer idrætsudvalget motion for alle klasser i gymnastiksalen. I fredags var aktiviteten

Læs mere

FÆLLESSKOLEN SAMLES I HOPTRUP

FÆLLESSKOLEN SAMLES I HOPTRUP k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2012 FÆLLESSKOLEN SAMLES I HOPTRUP Byrådet bestemte den 30. oktober, at Fællesskolen fra den 1. august 2013 skal samles i Hoptrup. Det var en snæver afgørelse med stemmerne

Læs mere

NUMMER 3 NOVEMBER 2014 DET VAR SÅ DEN HALLOWEEN

NUMMER 3 NOVEMBER 2014 DET VAR SÅ DEN HALLOWEEN k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2014 DET VAR SÅ DEN HALLOWEEN Allehelgensdag er den første søndag i november (egentlig den 1. november). Allehelgensaften, aftenen før, gik i lighed med allehelgensdag

Læs mere

HVOR SKAL DER VÆRE SKOLE? I HOPTRUP? ELLER I MARSTRUP OG VILSTRUP?

HVOR SKAL DER VÆRE SKOLE? I HOPTRUP? ELLER I MARSTRUP OG VILSTRUP? k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2012 HVOR SKAL DER VÆRE SKOLE? I HOPTRUP? ELLER I MARSTRUP OG VILSTRUP? På tirsdag den 10. juni indstiller Børn & Familie udvalget, hvordan Fællesskolens struktur bør være.

Læs mere

k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest.

k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest. k o n t a k t e n NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Ekstra Ordinær Generalforsamling Onsdag den 18.

Læs mere

NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER

NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER Morten og Lone Lang er snart klar med salg af benzin og dieselolie. Hovedgaden var spærret og kranen klar til at sætte den 40000 liter

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

NUMMER 6 MARTS 2015 TRIVSELSDAG MED "DESIGN- OG HÅNDVÆRK"

NUMMER 6 MARTS 2015 TRIVSELSDAG MED DESIGN- OG HÅNDVÆRK k o n t a k t e n NUMMER 6 MARTS 2015 TRIVSELSDAG MED "DESIGN- OG HÅNDVÆRK" Fredag den 6.marts. var en helt speciel skoledag for alle på Fællesskolen H M V. Dagen var national trivselsdag, så andre skoler

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

NUMMER 2 SEPTEMBER 2014 SLIVSØEN 10 ÅR

NUMMER 2 SEPTEMBER 2014 SLIVSØEN 10 ÅR k o n t a k t e n NUMMER 2 SEPTEMBER 2014 SLIVSØEN 10 ÅR 10 års dagen for Slivsøens retablering blev fejret søndag den 14. september, da hoptruppere og andet godtfolk mødtes til taler og spadsere- eller

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad maj-juni 2015 LÆS OM: 1. Peters Brev Bøn på St. Bededag Festlige begivenheder Kr. Himmelfartsudflugt Sommerstævne og lejre Børnekirkeovernatning Informationsmøde

Læs mere

FORRYGENDE MUSICAL PÅ EFTERSKOLEN

FORRYGENDE MUSICAL PÅ EFTERSKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2012 FORRYGENDE MUSICAL PÅ EFTERSKOLEN Hoptrup Efterskole gjorde det igen. Med en forrygende og bevægende musical "Emma", tog de unge fra efterskolen igen kegler. Det

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.)

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.) Hammerum, den 27. marts 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Fredag d. 28. februar var der stor fest på skolen, da diskoteksudvalget afholdt diskofest for 0.-8. klasse. Efter en festlig intro fra forældreudvalget

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE. Der er nu fælles nyhedsbrev fra børnehave og vuggestue. Dels lidt for alle, dels nyt fra henholdsvis børnehave og vuggestue. Så kan I forældre følge med i, hvad der sker i hele huset. BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

NUMMER 2 SEPTEMBER 2015 61 ÅR i LANDBRUGET 50 ÅR SOM SELVSTÆNDIG

NUMMER 2 SEPTEMBER 2015 61 ÅR i LANDBRUGET 50 ÅR SOM SELVSTÆNDIG kontakten NUMMER 2 SEPTEMBER 2015 61 ÅR i LANDBRUGET 50 ÅR SOM SELVSTÆNDIG Carl Christian Kongsted lykønskes med sit jubilæum af Kontaktens faste klummeskriver, Mikki (når han da ellers husker deadline)

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012 yhedsbrev December - Januar - Februar 2012 Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10 FDF SÆSLV Indhold FDF-Info Side 3 yt fra Kredslederen Side 4 yt fra Bestyrelsen

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Indhold: * Sdr. Vium: Byttemarked * Dagli Brugsen: Generalforsamling

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

KFUM & KFUK I ASP. Fællesarrangementer: Bestyrelsen: Juli-August-September-Oktober 2012

KFUM & KFUK I ASP. Fællesarrangementer: Bestyrelsen: Juli-August-September-Oktober 2012 Fællesarrangementer: Søndag d. 2/9 Foreningsdag Tirsdag d. 9/10 Sogneaften med Erik Gunnersen Weekenden d. 28. - 30. September afholdes kurset: "Det gode liv" Det arrangeres i samarbejde mellem Kristendomsudvalget

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Efter en dejlig uge med solskin er vi nu nået til at kigge lidt tilbage på ugens løb og evaluere samt kigge lidt frem på næste undervisningsuge

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Butterup-Tuse Kirkeblad. 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3. Ja!

Butterup-Tuse Kirkeblad. 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3. Ja! Butterup-Tuse Kirkeblad 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3 Ja! Ja! Det JA, jeg denne gang har sat på kirkebladets forside både som tekst og billede og som overskrift for denne artikel, kunne

Læs mere

Sommerfest i Mellerup

Sommerfest i Mellerup Sommerfest i Mellerup på Fælleren 29. maj - 1. juni Randers Maskinfabrik A/S SLOTSGARTNEREN I/S Eriksvej 5B, 8960 Randers SØ Tlf: 86 43 56 15 Engros og firmaordninger Nyholmsvej 11-8930 Randers NØ Tlf.:

Læs mere

pattegris Petanque Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere

pattegris Petanque Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere Cykelløb Helstegt pattegris Petanque Bob Årets borger Ansigts maling Banko Soft ice Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere Program Tirsdag 17/6 Kl. 18.30 Kl. 19.00 Kl. 19.00 Onsdag 18/6

Læs mere

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg September 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg På bl.a. Facebook kan du se kirkens nye video, hvor medlemmer

Læs mere

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Nr. 1 2015 Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Indholdsfortegnelse Informa on Formandens ord 3 Kontakt informa oner 4 Konkurrence 5 Madholdet Gistrup e erår 2014 6 Forårets

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Forældrebrev 12. april 2013

Forældrebrev 12. april 2013 Forældrebrev 12. april 2013 1. Anden uge i lockouten Så sluttede den anden uge i lockouten. 0.-1. klasse har også i denne uge modtaget undervisning fra Bettina mandag, tirsdag og fredag. SFO en har været

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Marts 2009-31. årgang

Marts 2009-31. årgang Marts 2009-31. årgang Bestyrelse og redaktion Formand: Per Sørensen Gl. Krovej 25 A 8300 Odder Tlf. 86 93 35 26 Næstformand: Ole Gundersen Lundgårdsvej 12 8300 Odder Tlf: 87 47 83 84 Mail: og@rectus.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede.

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede. Program for Sports- og byfesten i Fåborg 8. maj - 16. maj 2015 På festpladsen bydes der på Velkommen Is og pølser Slik Sluch ice Pommes frites Pølsemix Bar med øl, vand og spiritus Frisklavet kaffe Dartspil

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-24. årg. September - Oktober - November 2014 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-24. årg. September - Oktober - November 2014 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-24. årg. September - Oktober - November 2014 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, fax 97 99 30 49 E-mail: LO@km.dk

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Årskalender 2014 2015

Årskalender 2014 2015 Årskalender 2014 2015 Version 1.0 opdateret den 28. juni 2014 August 11. Første skoledag 9.00 Alle møder ind. Alle mødes ved flagstangen og 0. klasse hjælper med at hejse flaget, mens vi synger I Østen

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010 Laugposten 19. årgang nr. 01-2010 Standerhejsning Den nye bestyrelse Laugposten følger tiden Afholdte ture Nye forslag til aktiviteter Standerhejsning og generalforsamling d. 10 april Vejret var kun en

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

for Lyne Sogn December 2014

for Lyne Sogn December 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn December 2014 Bedsteforældredag i Børnebo Indhold: * Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen * Vennekredsen: Julehygge i fælleshuset

Læs mere

HUS-AVISEN T R Æ N I N G O G. A K T I V I T E T A - H U S E T HOVEDGADEN 69 F, 8410 RØNDE, TLF.: 87 53 55 39 E-mail adr.: ulkj@syddjurs.dk.

HUS-AVISEN T R Æ N I N G O G. A K T I V I T E T A - H U S E T HOVEDGADEN 69 F, 8410 RØNDE, TLF.: 87 53 55 39 E-mail adr.: ulkj@syddjurs.dk. HUS-AVISEN 2015 T R Æ N I N G O G A K T I V I T E T A - H U S E T HOVEDGADEN 69 F, 8410 RØNDE, TLF.: 87 53 55 39 E-mail adr.: ulkj@syddjurs.dk Uge 18 maj Fredag d. 1. Uge 19 Mandag d.4. -16.00 Tirsdag

Læs mere

Landsstævne for voksne

Landsstævne for voksne KFUM og KFUK i Danmark indbyder til det 24. Landsstævne for voksne på Hotel Nyborg Strand den 21.- 23. januar 2011 TEMA: Tid til stilhed tid til Gud... VELKOMMEN KFUM og KFUK i Danmark indbyder til det

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Nu er vores kirke GRØN-cykelvenlig-vejkirke!

Nu er vores kirke GRØN-cykelvenlig-vejkirke! Maj 2015 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Loppemarked, pinse, moderne kirkekunst - og forårets konfirmander Nu er vores kirke GRØN-cykelvenlig-vejkirke! Hvem finder jeg hvor? Køkkenholdet Skærtorsdag

Læs mere

Juni 2014 Kære forældre Stafet for livet Sidste uge inden sommerferien Grillaften

Juni 2014 Kære forældre Stafet for livet Sidste uge inden sommerferien Grillaften Juni 2014 1 2 3 Ti Forældrekaffe SFO 4 5 To Grundlovsdag Stafet for Livet 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 On Dimission 9. klasse 26 To Grill-aften 27 Fr Sidste skoledag 28 29 30

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Side 16. Fint renoveret Ferguson fra Skovsgård gods

Side 16. Fint renoveret Ferguson fra Skovsgård gods Side 16 December kvartal 2014 12. Årgang Medlemsblad Fint renoveret Ferguson fra Skovsgård gods Side 2 Side 15 Bestyrelse og udvalg. Formand: Kaj Pedersen Bøjden Landevej 2, Bøjden Telf.: 6260 1718 Mobil:

Læs mere

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde tirsdag den 10. december 2013 kl.19.00 i Præstegården Tilstede: Birte Stark, Ragnhild Starb-Nielsen, Ejner Jensen, Anni Greis Andersen, Asta Iversen, Henny

Læs mere

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus Velkommen til Forsamlingsgården Sundeved Vester Sottrup Dit lokale kulturhus 2014 Foreningen for Forsamlingsgården Sundeveds formål: - At bevare Forsamlingsgården som et socialt og kulturelt samlingssted

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2014. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2014. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2014. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00

4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 4. Bestyrelsesmøde i BIF Klubhusets mødelokale den 22. april 2014 kl. 19.00 Dagsorden og referat: Inviteret fra Bestyrelsen: Ole, Kim S, Søren, Erik, Kim E, Marianne Fra afdelingerne: Lars, Ole, Rikke,

Læs mere

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række.

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 37. årgang Nr. 15 Oktober - November - December 2015 Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Sådan sagde den fornyligt afdøde Niels Henrik Arendt,

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole Velkommen til alle jer Skelund Landsbyforening vil gerne byde alle nye borgere velkommen til Skelund og omegn Skelund er en aktiv

Læs mere

INSTITUTION / FORMÅL Udpegning 2010-2013 BEMÆRKNINGER

INSTITUTION / FORMÅL Udpegning 2010-2013 BEMÆRKNINGER BYRÅDETS UDPEGNINGER PÅ KULTUR- OG FRITIDSOMRÅDET INSTITUTION / FORMÅL Udpegning 2010-2013 BEMÆRKNINGER Aktivitetshuset Kulturellen, Leif Brønding Tove Oddershede Rasmussen Aulum Fritidscenter, Jens P.

Læs mere