NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER"

Transkript

1 k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER Selv om sommeren officielt starter med juni, er det først rigtig sommer med sommersolhvervet efterfulgt af Sankt Hans fester. I sognet har vi meldinger om Sankt Hans fester ved Slivsøen og i Borgerhaven. Med dette nummer af Kontakten slutter fjerde sæson uden for skoleregi. Vi kommer tilbage med en ny sæson umiddelbart efter sommerferien med første deadline den 19. august. Kontakten ønsker alle læsere og bagsideannoncører en GOD SOMMER (Find også Kontakten på Facebook under kontakten )

2 Jordbær. På Venbjerg kan du nu dagligt købe friskplukkede jordbær. Fra ca. 20.juni vil der være åbent for selvpluk. Vi har sorterne: Korona, Honey Oye og Senga Sengana. Se datoen på vores hjemmeside: Pris 23 kr. pr. kilo. Der er åbent fra 9-12 og alle ugens dage. Jordbær-smage-dag. Søndag d. 6. juli fra kl , afholder vi vores jordbær-smage-dag. Der er mulighed for at smage på vore forskellige jordbær sorter. Igen i år vil Restaurant Søstjernen give nogle bud på hvad jordbær kan bruges til. Med JORDBÆR HILSNER Kirsten og Peter Heissel Borgerforeningen for Hoptrup og omegn præsenterer Slivsøfest august Sæt allerede nu kryds i kalenderen disse 2 dage, da det bliver et brag af en byfest! Af aktiviteter vil der blandt andet være: Hoppeborg, bilorienteringsløb, Spil uden grænser, kagekonkurrence, kræmmermarked, tombola og meget andet. En bod til kræmmermarked om lørdagen kan bookes ganske gratis hos fru Skjønnemand på mbskjonnemand@gmail.com eller mobil Spisebilletter til lørdagens fællesspisning kan i år købes hos Spar og som noget nyt hos A.E. Elektronik Der er helstegt pattegris med tilbehør på menuen og en spisebillet koster 150 kr. OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS OBS KØB DIN SPISEBILLET INDEN DEN 16. AUGUST ELLERS KOSTER DE 175 KR. PR. PERSON, dette er pga. bestilling af mad Slivsøfolderen kommer i løbet af sommerferien med udvidet program - så hold øje med din postkasse eller find os på Facebook.

3 Her i lille Diernæs går det forrygende og det synes vi gerne vi vil dele med Kontaktens læsere Der er fin opbakning til cykelklubben, hvor man hver mandag kan komme med på nogle gode cykelture i godt selskab. Sidste lørdag havde vi et stort og vellykket plante/kræmmer/loppemarked med stor tilslutning. Der var alt lige fra flotte malerier, smykker, glas og porcelæn til tøj, cykler, bøger, nyslynget honning, planter til haven og for dem, der havde lyst, kunne man prøve sig med pilefletning. Der blev gjort mange gode handler, så det er helt klart noget vi vil gentage. 10. maj rykkede det halve af Diernæs ud med spader, skovle, river, traktorer, gummiged og ikke mindst grill og havemøbler og petanquekugler! For nu skulle der anlægges en petanquebane. Humøret var højt og der var god tid til at få en nabosnak samtidig med at der blev knoklet. Det tog blot 4 timer fra første spadestik til første kugle blev kastet! Og det var endda incl. tid til en grillpølse J Og der blev ikke sjusket ved hjørnerne petanquebanen blev anlagt efter alle kunstens regler og med de helt rigtige mål. Næste arrangement i Diernæs Beboerforening bliver søndag d. 15. juni, hvor turen går til Barsø. Der er afgang på cykler fra Diernæs kl. 11. Men man kan også tage bilen til Barsø Landing og nøjes med at motionere til fods på Barsø. Husk der er tilmelding senest d. 10. juni. Se nærmere i programmet eller på hjemmesiden.

4 Har du et kvarter hver dag + alt det løse snak? Del 3 (skrevet af Charlotte Petersen på vegne af personalet i Børnehuset Chilli-idræt) Mee Wee Room er også med til at danne ramme om sprogudviklingen samt en begyndende læseforståelse i Børnehuset Chilli afd. for idræt. Der er mulighed for at panorere en bog op på væggen og således have dialogisk læsning i et større perspektiv. Ligeledes har børnene mulighed for at være aktive samtidig med, at de hører og snakker om historien. Det lille barn kan hurtigt blive overudfordret i at sidde stille og lytte til en historie, og så er det dejligt, at det er ok at bevæge sig samtidig med - således imødekommer Mee Wee Room barnets læringsstil. Det kan godt være en udfordring at være oplæser for en gruppe børn, der ikke ser ud til at lytte; men for den opmærksomme og åbne voksne er der mange indikatorer for, at barnet stadig er lyttende og deltagende det stopper op, når historien bliver spændende, eller når det ved, at der kommer en spændende passage, det siger med, når der f.eks. kommer en remse, det kender, eller hvis oplæseren pludselig laver om på teksten. Derudfra må vi så konstatere, at det ofte er et voksenbehov at barnet skal sidde stille for at lytte og lære. Ligeledes kan man panorere små filmsektioner op på væggen. Der er f.eks. sejlturen med Hjejlen på Gudenåen. Børnene er vilde med den! Der er ingen historie knyttet til sejlturen kun lyden af båden og vandet. Det er således op til den voksne og børnene i fællesskab at skabe en historie derudfra. Ofte er det pirater og hajer, der er omdrejningspunktet for historien, og den bliver ikke så meget fortalt; men mere gennemlevet. Her er der stort fokus på bevægelsesmomentet; men det sproglige er ligeledes i højsædet, for man skal jo fortælle, hvad man leger. Nu er jeg en haj Åh nej, der kommer en haj! Det er en tigerhaj! Alle mand i redningsbådene! Kom skynd jer vi sejler væk fra hajerne! Åh nej, nu kommer sørøverne! Mon Kaptajn Klo er med dem på deres skib? Jeg tror de spiser deres madpakker nu så kan de få hajmadder! - Sogns Lokalhistoriske Forening Afholder udflugt til Landbomusseet Kolding, Brødgårdsvej 52, Harte, Kolding Mandag den 30 juni kl Tilmelding senest 15 juni til Morten Busk telefon nr , eller Jens Knudsen telefon nr

5 Sankt Hans i Borgerhaven i Marstrup. Traditionen tro vil Marstrup beboerforening igen i år gerne invitere til en hyggelig Sankt Hans Aften i borgerhaven den 23. juni Vi tænder op i grillen, og du kan købe en borgerplatte, pølser, øl, vand og meget mere. Spisning fra kl Båltale kl og bålet tændes kl Vi glæder os til en hyggelig aften. Mvh. Marstrup Beboerforening Den nye bestyrelse i Marstrup beboerforening. Onsdag den 21. maj havde vi ekstraordinær generalforsamling i Marstrup Beboerforening, da vi manglede tre medlemmer i bestyrelsen. Der mødte 6 personer op, som alle var interesseret i at hjælpe Marstrup Beboerforening videre, enten som bestyrelsesmedlemmer eller som hjælpere og denne interesse var vi glade for - så nu kan foreningen fortsætte og bestyrelsen har konstitueret sig således: Formand: Jens Nybo-Nielsen Næstformand: Bente Sejersbøl Kasserer: Randi S. Hejnfelt Sekretær: Kirsten Jelling Bestyrelsesmedlem: Henrik Lei Bestyrelsesmedlem: Louise D. Hinrichsen Bestyrelsesmedlem: Henrik Gude Sørensen Suppleant: Lise Poulsen Suppleant: Bente Mortensen - Kræmmermarked. Så er lopperne igen fundet frem. Kom og gør en god handel LØRDAG DEN 9.AUGUST 2014 KL på sportspladsen i Diernæs Strandby. Venlig hilsen bestyrelsen for Diernæs/Sdr.Vilstrup Strandforening. - DEADLINE 2014/15 Kontakten er klar til en ny sæson med flg. deadlines: Som altid kl. 12 middag. God sommer til alle.

6 Børnehuset Chilli-idræt på idrætscamp Årets måske største højdepunkt må siges at være den årlige idrætscamp Spændingen er blevet bygget op over den seneste tid lige fra de fik beskeden, begyndte nedtællingen og nu er dagen endelig oprundet! For nogle var det svært at være i kroppen med al den glæde og forventning og stemningen var på sit højeste, da vi skulle tage plads i bussen. Freja kan huske sidste års idrætscamp, og kan næsten ikke udholde spændingen! For Alberte er det første gang; men glæden og forventningen er lige stor! Vel ankommet skal der slæbes oppakning, madvarer og meget mere det hjælper vi hinanden med; men det er nu svært at vente. For nogen er det første gang og hytten bliver indtaget med største nysgerrighed, og for andre er det et glædeligt gensyn, der vækker dejlige minder: Kan du huske sidste gang!, Jeg ved hvor vi skal sove, kom bare med!, Hvornår må vi komme ned til stranden? og Hvornår skal vi ud at sejle? er blot nogle af kommentarerne fra børnene, og de vidner om, hvad der er betydeligt for dem: samvær, nærvær, oplevelser og spænding og det er lige det, vi gerne vil tilbyde dem på idrætscampen en anderledes måde at være sammen på, hvor der brydes grænser i trygge rammer og hvor nærvær er afgørende for, at både børn og voksne får nogle dejlige dage sammen, og med den begejstrede forventning børnene modtager besked om, at vi skal på idrætscamp, er vi sikre på, at vi leverer varen Med tak for lån af jeres dejlige børn, er her nogle dejlige stemningsbilleder fra dette års idrætscamp: På vegne af personalet i Børnehuset Chilli-idræt Charlotte Petersen

7 KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN JUNI Søndag den 8. juni kl Pinsedag ved Poul Martin Langdahl Mandag den 9. juni kl pinsedag Fælles provsti gudstjeneste for Haderslev Domprovsti i Gram Slotspark. Mere information på: Lørdag den 14. juni kl Bygning af sæbekassebiler i præstegården Kom med et sæt hjul og evt. et par brædder, eller hvad du nu har og vi bygger biler, som vi kan køre ræs med om søndagen. Søndag den 15. juni kl Trinitatis søndag. Familiegudstjeneste ved Poul Martin Langdahl. Ved gudstjenesten synger børnekoret og efter gudstjenesten bydes på en sandwich i våbenhuset, inden der er ræs med sæbekasse biler. Søndag den 22. juni kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. Efter gudstjenesten er der konfirmandindskrivning. Kom og få den første information om konfirmandundervisning og konfirmationen den 12. april 2015.

8 Søndag den 29. juni kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 6. juli kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 13. juli. 4. søndag efter trinitatis. Ingen gudstjeneste i Hoptrup Kirke. Der er gudstjeneste i Vilstrup Kirke kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 20. juli kl søndag efter trinitatis. ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 27. juli kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 3. august kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 10. august kl søndag efter trinitatis. ved Poul Larsen. Søndag den 17. august kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 24. august kl søndag efter trinitatis. ved Poul Martin Langdahl. BØRNEKOR Børnekoret synger ved familiegudstjenesten søndag den 15. juni kl Har du spørgsmål vedr. børnekoret, er du velkommen til at kontakte Lone på mail eller telefon. Lone skovgaard-p@hotmail.com Tlf.:

9 ULVETIMEN Børneklubben holder sommerferie afslutning ved familiegudstjenesten søndag den 15. juni kl Efter gudstjenesten bydes på en sandwich, inden der er sæbekassebilsræs, med præmier til både den flotteste og den hurtigste bil. Lørdag den 14. juni fra kl kan du komme hen i præstegården med hjul og nogle brædder, eller hvad du nu har, og vi hjælper hinanden med at bygge biler. Tilmelding til bil-bygning og ræs ved Poul PMLA@KM.DK eller tlf.: Piger og drenge! Kom og kør ræs! Børneklubben holder sommerferie indtil tirsdag den 2. september, efter ferien flytter Ulvetimen fra torsdag til tirsdag. Vi mødes i konfirmandstuen i Hoptrup hver tirsdag fra kl Vi begynder med at spise en bolle og drikke saft, og bagefter er der program med leg og bibelfortælling. Ulvetimen er for børn fra ca. 3 til 10 år. STRÅTAG Hen over sommeren vil præstegården se lidt anderledes ud. Desværre var der råd og svamp i præstegårdens stråtag, derfor er taget nu pillet ned og præstegården er beklædt med grønne presenninger, indtil vi kan få lagt et nyt stråtag senere på sommeren. Taget var ikke ret gammelt, men stråene var af

10 dårlig kvalitet og der var lavet en byggefejl med noget brænd isolerende materiale, som gjorde at nedbrydningen af stråene gik hurtigere end ventet. Alt dette bliver der nu taget hånd om, og vi glæder os til at få et nyt tag med strå af bedste kvalitet. STAUDEKLUBBEN Vi har fået et rigtig flot staudebed i plænen ud mod Marstrup Kirkevej. Har du en staude, som du gerne vil dele med os, så kan der godt blive plads til et par stykker mere. Alle er velkommen til at være med! Vi har aftalt at mødes den første fredag i måneden kl ved staudebedet, hvor vi kigger til bedet og luger lidt, inden vi drikker en kop kaffe sammen. Næste gang, der er staudeklub med kaffe er altså fredag den 6. juni og så igen fredag den 4. juli. Spørgsmål kan rettes til gravermedhjælper og staudechef Jette Meinert på kirkegården.

11 KONFIRMAND INDSKRIVNING - Tilmelding til konfirmandundervisningen Skal du konfirmeres næste år, så er det nu du skal tilmeldes undervisningen: Efter gudstjenesten søndag den 22. juni kl er der tilmelding til konfirmandundervisningen i det kommende skoleår. Her kan du få de første informationer om undervisning, konfirmandklub og konfirmation. For eksempel bliver der en række dage, udenfor normalt skoleskema, som bliver en del af undervisningen. Blandt andet Luthers Nøgle - rollespil lørdag den 20. september og BUSK gudstjeneste søndag den 26. oktober kl. 14. Der vil være besked om flere datoer, når vi mødes den 22. juni. Medbring konfirmandens dåbsattest eller personnummer og kontaktinfo på både forældre og konfirmand. Undervisningen er for skoleelever i 8. klasse. Undervisningstidspunktet er endnu ikke helt fastlagt, forhåbentlig kender vi det den 22. juni. På grund af den nye skolelov, må vi forvente, at det bliver lidt anderledes end tidligere år. Konfirmationen ligger til gengæld fast, 1. søndag efter påske: Næste år er det søndag den 12. april kl SIDEN SIDST: Viede: Begravede: Camilla Vestergaard Nissen og Steffen Støhs Waldemar Peter Sahl, Hoptrup Gynther Nicolai Larsen, Marstrup Jürgen-Heinrich Schwerdtfeger, Marstrup

12 KIRKEBIL: Kirkebilen er gratis, og den kan benyttes af alle, som ikke selv har kørelejlighed til gudstjenesterne. Du er også velkommen til at benytte kirkebilen til Vilstrup Kirke, de søndage, hvor der ikke er gudstjeneste i Hoptrup. Kørslen skal bestilles senest dagen før gudstjenesten hos Haderslev Taxa på tlf.: Husk også at bestille hjemkørsel ved samme lejlighed. KONTAKT: Graver Søren Rod Sognepræst Poul Martin Langdahl Tlf.: Tlf.: Mobil: Mobil: PMLA@KM.dk Besøg Hoptrup Kirke! - se hvad der sker! også på Facebook og hjemmeside: Indbydelse til fællesskab: Har du lyst til at være med? Vi er en gruppe kristne mennesker, der mødes i private hjem, spiser sammen og lytter til en undervisning, snakker om det m.m. + andre aktiviteter. Tidsrammen er: ca Har du lyst til at være sammen med os, så kontakt: Inger Refshauge, eller Inger Nørgaard,

13 Så bliver Hoptrup Frivillige Brandværn 85 år. Dette vil blive fejret et med et åbent hus arrangement, arr hvor vi vil være vært til lidt mad og drikke. Alle er velkommen til et par hyggelige timer sammen med os. Hvor: Hoptrup Brandstation. Hvornår: 9. august 2014, Kl Borgerforeningen for Hoptrup og omegn arrangerer SANKT HANS Mandag den 23. juni på festpladsen ved spejderhytten. Bålet tændes kl. 19 af spejderne. ndt op i grillen - medbringe evt. egen madfra kl. 17 er der tændt kurv og grill dit medbragte kød. Der vil også være salg af: grillpølser, ser, brød, øl, vand, juice, kaffe, te og kage. Spejderne sælger snobrød. Vores lokal politikker Carsten Leth Schmidt holder båltale ltale og Toke Skjønnemand spiller til midsommervisen. Kom og vær med til en hyggelig aften sammen med venner og bekendte fra Hoptrup og omegn. Med venlig hilsen Borgerforeningen for Hoptrup og omegn.

14 Slivsø Musikfestival Hoptrup Borgerforening og Hoptrup Efterskole siger tak for i år og på gensyn i PåSprin 2015

15 NYT FRA ONSDAGSKLUBBEN OG PENSIONISTERNE Onsdag den 21. maj var Pensionistforeningen og Onsdagsklubben på udflugt. Turen gik i år til Himmelbjerget. Første sop var Ejer Bavnehøj, hvor den medbragte kaffe blev nydt. Derfra fortsatte vi til Himmelbjerget, hvor vi fik middag. Fra Himmelbjerget kørte vi til Silkeborg Rovfugleshow. Det var en stor oplevelse. Alle deltagere fik en dejlig dag. PROGRAM: Alle arrangementer er kl på Lillegården. Kaffe ved samtlige møder er 20 kr. Onsdag den 18. juni kl : Grillfest. Tilmelding senest den 11. juni til: Annemarie Bosak Emma Have Onsdag den 20. august: Vi starter igen med lottospil. Onsdag den 27. august: Sang og musik med Nis Ove Rasmussen. Onsdag den 3. september: Foredrag med Arne Thybjerg. Pensionistforeningen og Onsdagsklubben ønsker alle en god sommer og på gensyn til efteråret. Børnebazar Den første børnebazar i Hoptrup gik over al forventning. Borgerforeningen for Hoptrup og omegn er godt tilfreds med udfaldet af dette års børnebazar, som var foreningens første. Der blev solgt 31 boder, og der kom 127 betalende besøgende og en masse børn. Stor ros til sælgerne der var nogle meget fine boder med mange flot ting til salg - og det blev til en rigtig god omsætning for mange sælgere og rigtig flotte kup for de handlende. Der blev solgt pølsehorn og pizzasnegle, som blev bagt af borgerforeningen og frivillige, der kom og hjalp med at gøre klar fredag. De pølsehorn og pizzasnegle, der ikke blev solgt, er blevet foræret til Børnehuset Chilli's Hoptrup afdeling, som skal have dem med på idrætscamp. Vi vil gerne sige tusind tak til de frivillige, der kom og hjalp fredag og lørdag - vi håber på at se jer igen næste år, hvor vi gentager succesen. Vi har masser af ideer til at udvide arrangementet, fx med bagagerumsmarked i skolegården og en afdeling for mænd, der trænger til at få ryddet ud i garagens gemmer, m.m. Har du nogle gode ideer, eller har du lyst at være med til at planlægge den næste bazar, så henvend dig til Stine mail: stinebroend@msn.com eller mobil Kontakten udgives af beboere i Hoptrup Sogn i samarbejde med Hoptrup Efterskole. Det trykkes i 1050 eksemplarer og husstandsomdeles i Hoptrup, Marstrup, Djernæs, Sønderballe og Kestrup. Alle henvendelser vedrørende Kontakten til: Jørn Christensen, Hovslundvej 25, telf.: / KONTAKTEN@LIVE.DK Næste nummers deadline: kl (Næste igen:23.09.) Udkommer i weekenden efter. Eftertryk uden kildeangivelse er ikke tilladt

16 Vigtigt opråb til alle spejderforældre og andre interesserede KFUM spejderne i Hoptrup har brug for dig, for at vi kan fastholde og om muligt udvide spejdertilbuddet for børn og unge i Hoptrup, Marstrup og omegn. Ledergruppen består af fortrinsvis forældre og erfarne spejderledere. Takket være en flot indsats fra aktive forældre har vi hidtil kunnet fastholde alle hold, men nu har vi brug for dig. Vi vil gerne være ca. 3-4 ledere pr. hold, for på den måde kan vi bedre fordele opgaverne, så det måske kun er to gange pr. måned, du skal møde. Det er ingen hindring, at du ikke har spejdererfaring, idet vi sammensætter ledergrupperne så nye ledere/medhjælpere bliver oplært af gruppens øvrige ledere. Den eneste betingelse er, at du synes det kunne være sjovt, at få del i de oplevelser børn har som spejder; og hvor kan du ellers som f.eks. forældre være så integreret i dit barns fritid som hos spejderne? Er du gammel spejder, eller kender du en erfaren spejder, som kunne tænke sig at være en del af vores ledergruppe, vil det naturligvis være en stor gevinst for vores samlede ledergruppe. Er du over 18 år kan du blive leder, og er du mellem 15 og 18 år kan du blive medhjælper. I spejderarbejdet udvikler vi bl.a. barnets sociale kompetencer i en spændende fritidsbeskæftigelse. Vi håber, du vil overveje sagen grundigt og tage en uforpligtende dialog med en af vore ledere, så du kan få en bedre fornemmelse for, hvad det vil sige at være spejderleder eller medhjælper. Husk selv en begrænset indsats fra dig gavner vores arbejde for at give dit barn en god og lærerig fritidsinteresse. Mange spejder-hilsener fra Morten Roest, Gruppeleder, Mette Aldershaab, Grupperådsformand,

17 HOPTRUP VANDVÆRK NYE VANDMÅLERE Fra uge 23 og et par mdr. frem vil vi komme og udskifte de gamle vandmålere på Hoptrup Hovedgade, Diernæsvej, Marstrup Kirkevej og Hoptrup Vandkær. I vil få besked om, når vi kommer. Der vil kunne forekomme, at der ikke er vand i et par timer, medens arbejdet står på. De nye vandmålere skal man ikke selv aflæse mere, da vi kan aflæse dem med fjernaflæsning. Det eneste tidspunkt, de skal aflæses på, er når Provas sender kort ud til afregning af spillevand. Næste år bliver der installeret på andre adresser, og når vi er klar med alle, kan aflæsningen til Provas også foregå automatisk. Er der spørgsmål er i velkommen til at kontakte formand, Torben Juhl eller værkpasser, Erik Scherdetzki Mvh. Hoptrup Vandværk. Trekanterne t il venstre viser, om der løber vand igennem måleren. Der er op til fem trekanter. Når, der ingen trekanter er, står vandet stille. Andre vigtige indikatorer: LEAK viser, at vandet ikke har stået stille i de sidste 24 timer. Dette kan indikere en løbende vandhane eller toiletcisterne. BURST viser, at der løber mere vand igennem end beregnet i den sidste halve time. Dette kan være tegn på et sprængt vandrør.

18 MIKKIS SPALTE I brandværnet har der kun været en udrykning, og det var dagen efter forårsfesten kl og eu-valget søndag d. 25 maj. Jeg fik lov til at smutte fra valgstedet og fik i forbifarten Morten Busk med. Vi skulle hjælpe Falck med brand i Vandling, og efter 2 timer måtte vi køre hjem til stationen, hvor dem, der ikke nåede med, var i fuld gang med at rydde op efter aftenens og nattens festligheder. Det næste, der sker, er at Hoptrup Friv. Brandværn har 85 års jubilæum onsdag d.06 august, læs mere om selve programmet andet steds i kontakten, men det er lørdag d. 09 august. Lidt nyt er der sket. Det var i april og maj. Der var et par fra Hoptrup Hovedgade og et par fra Søvang i Marstrup, de skulle til fest i Lintrup v/ Rødding men endte i Nordenskov v/ Varde. En tur på ca. 40 km. og ikke 140 km. Tarteletterne var også blevet kolde. Samme 2 par skulle til konfirmation v/ Borbjerg Mølle Kro lidt uden for Holstebro på vejen til Viborg, men da de så et skilt, hvor der stod Lemvig, måtte de hellere ringe til værtsparret og kom på ret vej, her var forretten også kold. Nu lidt om guldkonfirmationen lørdag d. 5 april. Det er lidt af et detektivarbejde med at finde adresser på os, men med hjælp fra Ingelise fra Sønderballe og Ingelise fra Marstrup og Kirsten fra Hoptrup og HC. fra Hoptrup og Mikki fra Hoptrup. Vi fandt alle og fik sendt indbydelser ud. Vi blev 23 guldkonfirmander, og vi havde en rigtig god dag. Vi kan vist nok sige at der blev til en hel del klog snak. En stor tak til kirkens personale og tak til lokalhistorisk forening og Søstjernen for maden. Billedet er på næste side. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn ønsker alle en helt fantastisk sommer og sommerferie Inden sommerferien afholder vi traditionen tro Sankt Hans aften, se mere andet sted i Kontakten, og så ses vi sikkert her i løbet af juni måned, hvor vi kigger forbi med medlemsbetalinger. Lige nu arbejdes der på højtryk med dette års Slivsøfest i August måned. Det er første arrangement efter sommerferien. Derudover arbejdes der pt. på mulige byskilte, Ny hjemmeside, Julebelysning, ny bank aftale, Sankt Hans, fælles digital arkivering af alle vores dokumenter, aftaler mm. og mange andre spændende projekter / opgaver. Ses til Sankt Hans og hen over sommeren. Mange hilsner Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn

19 GULDKONFIRMANDERNE Frede Hartvig. Chr. Prahl. Bjarne Nielsen. Gert Hansen. Bent Frederiksen. Kurt Paust. Hans Chr. Johannsen. Mikki. Gunnar Gildberg. Peter Jessen. Ingelise Pedersen f. Martersen. Edvard Birk. Ingelise Holst f. Nielsen. Bent Hansen. Nancy Nielsen f. Paust. Jon Poulsen. Gurli Juhl. Siddende: Irene Lind f. Moltzen. Inge L Nielsen f. Andersen. Edel Frederichsen. f. Kjeldsen. Inge Marie Andreasen. f. Andersen. Ulla Friis.f. Bergendorf. Kirsten Jensen f. Busk. Hilda Janot f. Bork. DENNIS VINDUESPOLERING Hoptrup har fået en ny vinduespolerer på Skovbyvej 32. Firmaet, Dennis Vinduespolering, startede den 1. maj i år. Dennis arbejder efter sloganet: Vi bringer udsigten ind. Firmaet har pt. godt fat i lokalområdet angående kundegrundlag, men kører gerne over hele Sønderjylland. Om nødvendigt er Dennis klar til at udvide firmaet med ekstra ansatte. For hver faktura, der udskrives, doneres fem kr. til Julemærkehjemmet. Find også firmaet på Facebook under dennis vinduespolering. Blandt de f-ørste 250 likes trækkes der lod om en gratis polering.

20 DE STØTTER KONTAKTEN AE ELEKTRONIK - HOPTRUP HOVEDGADE ANETTE's RENGØRING -HOPTRUP KIRKEBY BLIKKENSLAGERFORRETNING v/h.m. ROHDE BRUGERRÅDET FOR LILLEGÅRDEN C-HÅNDVÆRK v. CLAUS REFSHAUGE. TØMRERARBEJDE DENNIS VINDUESPOLERING NY DEN SØNDERJYSKE IDRÆTSINSTITUTION DES ELSERVICE, HOPTRUP H. 34 AUT. ELINSTALLATØR HENRIKSEN - BYG - ved JOHN HENRIKSEN EL-TEK APS FODKLINIKKEN, HOVSLUNDVEJ FÆLLESSKOLEN HoptrupMarstrupVilstrup GRANMAND.DK v. JENS J. SKOV (mobil: ) GRUBEGÅRD I/S, JACOB SMIDT GÅRDBUTIK HOPTRUP EFTERSKOLE HOPTRUP BORGERFORENING HOPTRUP FODKLINIK V/DORTE ROSENKILDE HOPTRUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN, TORBEN HANSEN HOPTRUP MARSTRUP IDRÆTSFORENING HOPTRUP MASSAGE HOPTRUP MURERFORRET. V/KARLO SKØTT, EGEDAL HOPTRUP PENSIONISTFORENING HOPTRUP SOGNS MENIGHEDSRÅD HOPTRUP VANDVÆRK, FORMANDEN TLF.: VÆRKPASSER: KASSEREREN : HOPTRUPS SOGNS LOKALHIST. FORENING JUHLSGÅRD I/S v. TORBEN OG NIELS ERIK BRØCHNER JØRN BONDE AUTOVÆRKSTED KESTRUP SMEDE & MASKINVÆRKSTED KFUM-SPEJDERNE KNUD EGON SKOVRUP (BESTIL PÅ) KNUD IWERS, SNEDKER- OG TØMRERFORR KVIK SPAR MARSTRUP MAD IND I HUSET MED KØKKENHJÆLP MALERFORR. v/henry SCHULTZ, MARSTRUP MARIANNES KLIPPESTUE, KÆRSMINDEVEJ 16 A MARSTRUP BEBOERFORENING MULTITEK, KÆRSMINDEVEJ 24, MARSTRUP PETER HEISSEL, VENBJERG PETER HEJSELS AUTOVÆRKSTED B. REYMOND JØRGENSEN VVS RESTAURANT SØSTJERNEN SPAR ved LONE & MORTEN LANG TORBENS PEJSESERVICE, HOPTRUP Vh-consult.dk - Tilstandsrapporter og Energimærkning VOGNMAND AAGE KUSCH, HOPTRUP, BIL: DIERNÆS BEBOERFORENING: HOPTRUP BORGERFORENINGS HJEMMESIDE: MARSTRUP BEBOERFORENINGS HJEMMESIDE: FÆLLESSKOLEN:

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER

NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER Så er vi klar til en forhåbentlig god sommer. Kontakten slutter her sin femte selvstændige sæson. Men vi er klar til en ny og kommer stærkt tilbage til august.

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT

NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT Som følge af folkeskolereformen bliver skoledagen længere for børnene. Derfor kan der være brug for lidt frisk luft imellem

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED Med vort sædvanlige mod bringer vi her Kontaktens bidrag til ytringsfriheden. Nu er det så heller ikke Kontaktens opgave at støde nogen. Vi er et ydmygt

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET k o n t a k t e n NUMMER 1 AUGUST 2012 EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET Mange lokale tog imod invitationen, da Hoptrup Efterskole markerede genindvielsen af skolen et år efter, at en brand lagde store dele

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

NUMMER 4 DECEMBER 2015 LYS OVER HOPTRUP

NUMMER 4 DECEMBER 2015 LYS OVER HOPTRUP k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2015 LYS OVER HOPTRUP Christian Marek og Finn Ruwald Juhl er ved at udskifte de defekte pærer i toppen af den ca. 30 meter høje mast på Selbjerg. Hvert år sørger gode

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Forældrebrev 12. april 2013

Forældrebrev 12. april 2013 Forældrebrev 12. april 2013 1. Anden uge i lockouten Så sluttede den anden uge i lockouten. 0.-1. klasse har også i denne uge modtaget undervisning fra Bettina mandag, tirsdag og fredag. SFO en har været

Læs mere

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE. Der er nu fælles nyhedsbrev fra børnehave og vuggestue. Dels lidt for alle, dels nyt fra henholdsvis børnehave og vuggestue. Så kan I forældre følge med i, hvad der sker i hele huset. BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

NUMMER 1 AUGUST 2014 ÅRGANG 9 ER KLAR PÅ EFTERSKOLEN

NUMMER 1 AUGUST 2014 ÅRGANG 9 ER KLAR PÅ EFTERSKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 1 AUGUST 2014 ÅRGANG 9 ER KLAR PÅ EFTERSKOLEN For niende gang er efterskolen klar med et nyt hold, der sædvanen tro gik op på bakken bag skolen for at få taget et billede med skolen

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

NUMMER 4 DECEMBER 2014 GLÆDELIG JUL. Kontakten vil gerne ønske alle læsere og annoncører en

NUMMER 4 DECEMBER 2014 GLÆDELIG JUL. Kontakten vil gerne ønske alle læsere og annoncører en k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2014 GLÆDELIG JUL Kontakten vil gerne ønske alle læsere og annoncører en Glædelig jul samt et godt nytår (vi vender stærkt tilbage med deadline den 20. januar) KFUM

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk Program Sommer 2013 Forord ved formanden En lang og kold vinter er nu forbi, der har været god tid til at få materialet gjort i stand og alle ved at gamle tavler bør være smeltet og vasket inden jul og

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Krejbjerg - Nyt April 2015

Krejbjerg - Nyt April 2015 Krejbjerg - Nyt April 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FÆLLESSPISNING Fredag, den 17. april kl. 18.30 er der forårsfællesspisning i Krejbjerg Forsamlingshus. Madholdet er i forårshumør

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

NUMMER 7 MAJ 2013 VELKOMMEN TILBAGE I SKOLEN

NUMMER 7 MAJ 2013 VELKOMMEN TILBAGE I SKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 7 MAJ 2013 VELKOMMEN TILBAGE I SKOLEN Børn og lærere blev budt tilbage til Fællesskolen med flag og forårsblomster. Det skete efter en månedlang konflikt, hvor lærerne var lockoutet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere