SAMVIRKE-NYT. Samvirket, Viborg. Februar FDF Vestervangs indgangsportal på den store landslejr ved Julsø

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SAMVIRKE-NYT. Samvirket, Viborg. Februar FDF Vestervangs indgangsportal på den store landslejr ved Julsø"

Transkript

1 FDF Vestervangs indgangsportal på den store landslejr ved Julsø Samvirket, Viborg Februar 2014 SAMVIRKE-NYT

2 SAMVIRKE-NYT udgives af bestyrelsen for FDF Samvirket, Viborg Redaktør: Jørn Mathiasen Vævervej 9 Telf Forsiden: Jubilæumskredsen på landslejr i 2011 Grafisk Produktion: Viborg Maskinsætteri Redaktøren har ordet... Ja, så kom vi igen ind i et nyt år, og re dakt øren vrider hjernen for at få næste nummer af Samvirke-Nyt på gaden, og medens jeg sidder midt i opgaven tikker en mail ind: Flemming døde i nat. Der blev meget stille i redaktionsværelset. Jeg vidste godt, at Flemming var meget syg. Redaktøren har kendt Flemming siden han var 9-10 år gammel, da en flok unge KFUK-spejdere og FDFere holdt meget til oppe hos Flemmings mor i Dan nebrogsgade. I vores unge dage var Flemming og jeg tit på tur til Telemarken i Norge med en stor flok FDF-drenge, og Flemming var sammen med andre unge FDFere en stor hjælp. Senere kom Flemming i Samvirkets bestyrelse, hvor han sad som formand i 25 år, så Flemming og redaktøren fik næsten 30 år sammen i denne bestyrelse, og det vil blive et stort savn for os alle, at han ikke er iblandt os mere. Æret være Flemmings minde. Indbydelse til Sign-In Kom og lær de nye sange fra March og Lejr 2014, som snart er på gaden. Onsdag d. 9. april afholder FDF Viborg Netværk Sign-In for alle dets medlemmer, store som små, musikalske som umusikalske og unge som gamle. Også Samvirkets medlemmer er velkomne. Arrangementet foregår fra kl i Musik salen i Gravene og er gratis for alle. Der vil være mulighed for at købe den nye March og Lejr denne aften. FDF Netværk Viborg glæder sig til at se rigtig mange til en aften i sangens tegn. Sekretærens ramme Hvis du ønsker at modtage Samvirke-Nyt som elektronisk post bedes du sende en til grete-ole@aaboes.dk. Husk at skrive dit navn i tekstfeltet. Du vil så fremover få Samvirke-Nyt sendt som såkaldt PDF-fil. Åbning af filen kræver, at du har installeret læseprogrammet Adobe Reader på din computer. Programmet kan downloades gratis fra Se også bagsiden.

3 FDF Samvirkets medlemmer indkaldes til Generalforsamling torsdag den 13. marts 2014 kl i Ungdomshuset, Gravene, Viborg med følgende dagsorden 01 Valg af dirigent 02 Beretninger a. Formanden b. Institutionerne 03 Aflæggelse af regnskab 04 Fastsættelse af kontingent 05 Indkomne forslag Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen 06 Valg af bestyrelse a. Formand (Hans Henrik Møller, der er villig til genvalg) b. 3 bestyrelsesmedlemmer (Peder Hald, Peter Ruby, Ole Aaboe Jensen, alle er villige til genvalg) c. 1 suppleant (Per Ørskov, villig til genvalg) d. 2 revisorer og 1 suppleant (Pouli P., Bent C. og Karen M., villige til genvalg) 07 Valg til faste udvalg a. 3 medlemmer til spildopmagerudvalget (Bent, Ole og Per, villige til genvalg) 08 Valg til institutioner a. 1 medlem og 1 suppleant til Vranum Bakkehus bestyrelse (Ole Aaboe Jensen og Jørn Mathiasen (suppl.), villige til genvalg) b. 1 medlem til Spurvehusets bestyrelse (Peter Ruby, villig til genvalg) c. 2 medlemmer til Klub Vests bestyrelse (Søren Schmidt, villig til genvalg) d. 2 medlemmer og 1 suppleant til Hardsyssels Efterskoles bestyrelse (Preben Lauritsen og Signe Simonsen, villige til genvalg) e. 1 medlem til Spildopmagernes bestyrelse Hans Henrik Møller (villig til genvalg) 09 Eventuelt Traditionen tro indleder vi aftenen med gule ærter. Ingen tilmelding bare mød op, det skal nok blive en god aften igen! Tag denne indkaldelse med så har du dagsordenen ved hånden. De bedste hilsner og på gensyn! Bestyrelsen

4 FDF Viborg Vestervang ved Pia Strange 40 år i Vestervang Kirke FDF Viborg Vestervang har siden 25. august 1974 været aktive i Vestervang Kirke og Sogn. Dette fejers i weekenden d. 23. og 24. august Endnu et par mærkedage kan fejres. Kredsleder Pia Strange har i denne omgang været kredsleder i 10 år efter at Pia af bestyrelsen blev bedt om igen at varetage opgaven som kredsleder i I oktober 1984 blev ungdomslokalerne i Vestervang Kirke taget i brug, hvilket har givet 30 år i disse lokaler. Det var også i 1984 at byggeriet af lejren Knasten gik i gang (30 år). Knasten blev ind viet d. 28. maj I 1994 fik vi en tantehytte Kvisten (20 år). Starten FDF Viborg Vestervang startede i 1974 som en ren pigekreds (FPF). Kredslederen var Benedikte Bierring. Formanden var Ellen Martinhoff Jensen. Mødeaftnerne afholdtes i private hjem på forskellige ugedage og tidspunkter. Den første lejr for seniorer gik til Lindum skov på cykel i september Kredsen deltog i nytårsparade på Nytorv i januar Nytårsparaden var for alle kredse i Viborg, og alle havde mødepligt og mødte op i forbundsdragt. De første år, indtil ungdomslokalerne i Vestervangs kirke var klar, holdtes klassemøderne om eftermiddagen på skift i hjemmene. I april 1975 søgte kredsen Danmarkssamfundet om en fane men ak svaret var, at der ikke det år blev udleveret flere faner, men ansøgningen blev automatisk overført til året efter. Spilopmagerne uddelte penge i slutningen af maj midlerne blev uddelt efter den flid der var lagt i arbejdet. Hvilket stadig foregår. Der blev i juli 1975 drøftet muligheden for at starte FDF op i Vestervang. Mandlige ledere startede i Vestervang FPF med håb om, at det kunne blive starten på FDF i Vestervang. Men sådan gik det ikke. Efter få år forlod begge ledere igen kredsen. Faneindvielse Endelig kom faneindvielsen på Valdemarsdag d.15 juni Fanen blev skænket af Danmarks-samfundet og overrækelsen forgik i kirkens gårdhave. Fanen blev brugt flittigt til såvel familiegudstjenester, hærvejsmarch, sommerlejre og andre arrangementer. Ny kredsleder Hanne Bonnerup blev kredsleder d. 9. juni Hanne Bonderup havde forinden været aktiv væbnerleder samt lederrepræsentant i bestyrelsen i to år. Vestervang Kirke indviede samme år sidefløjen til kirken, hvilket betød, at vi i FPF Vestervang fik tildelt torsdag som vores faste mødeaften, og hermed aktiv bruger af Vestervang Kirke. Pigerne og drengene havde nogle gode år med godt samarbejde. Men de unge ledere skulle videre og flyttede fra byen. På det tidspunkt var det også småt med ledere i FPF, så drengene kom ind til Viborg 1. kreds. FPF erne i Vestervang håbede, at der med årene kunne åbnes muligheder for en fælles FDF/FPF kreds.

5 Køb af grund Det var i 1982, at man af Egon Hyllebjerg købte grunden Hesselbjergvej 9a i Finderup. Købet blev fejret med en festgudstjeneste i Finderup Kirke, hvorefter alle marcherede med faner og tamburkorps i spidsen ned til grunden. En tur på ca. halvanden km. Danmarks-samfundet havde til lejligheden skænket en flag dug, som blev overrakt af sognepræst Frede Haubro. Flaget blev hejst, og der blev plantet 30 bjergfyr og 30 lærketræer, som var skænket af Havelund Planteskole. Grunden i Finderup blev flittigt brugt gennem årene, såvel til weekend ture i telt som til træning til hærvejsmarchen. Vestervangs Kirkes børne og ungdomslokaler stod klar d. 27. og 28. oktober 1984, hvilket betød mere plads og dermed flere mu lig heder for FPFs børne- og ungdomsarbejde. Torsdage fortsatte som FPFs faste mødedag. Indvielsen blev fejret med basar om lørdagen og festgudstjeneste om søndagen. Byggeriet af Knasten gik i gang i 1984 og blev indviet d. 28. maj Nyt forsøg Igen forsøgte man at oprette en FDF kreds i Vestervang i 1985, men da der ikke kunne skaffes ledere nok, måtte tanken opgives i FDF kredsens midler blev henlagt i 2 år. Landsdelssekretær Bitter Rasmussen var med til et ledermøde d. 15. september 1988 og forelagde muligheden for, at FPF Vestervang kunne overtage FDFs midler ved, at vi begyndte at tage drenge ind. Det var en svær opgave. Der kom en dreng i ny og næ. Vi arbejdede videre og gennem flere år talt om at ændre navn til FDF/FPF Vestervang. Sommerlejre Sommerlejren i 1982 gik til Knasten fin tur. I 1996 var aktiviteterne præget af fortræning til sommerens landslejr. Landslejren blev afholdt med Mammen som venskabskreds. Temaet var år 996. I 1997 gik sommerlejren til Mølkær ved Hammel. Sommerlejren i 1998 gik til Lind, med udflugt til Havnstrup dyrepark var præget af, at der var fælles udlandstur i distriktet til Norge. Turen gik til Rjukan i Telemarken ved Tinnsjøen. Årtusindeskifte Så kom årtusindeskiftet, og det fejrede vi med den helt store nytårsfest i kirkens børne- og ungdomslokaler for børn og ledere. I løbet af sommeren afprøvede vi en ny ide. Hverdagslejr for væbnere over 2 hverdage fra efter skoletid til efter skoletid 2 dage efter. Formanden Else Rosenkilde fratræder i 2001, og Berit Lauersen bliver ny formand. Endnu et år præges af landslejr-fortræning. Landslejren blev afholdt i samarbejde med Mammen. 30 års jubilæum FDF Viborg Vestervangs 30 års fødsels dag blev afholdt i Vestbadet i samarbejde med FDF Viborg 1. kreds. Her blev svømmet, og en kæmpe kagemand spist. Til lejligheden var der blevet lavet en flot T-shirt med både Vestervangs og 1. kreds navne påtrykt.

6 I 2007 fortsatte projektet mælkekarton rekordhus, som blev bygget på gøglerdagen på årets varmeste dag. Der blev brugt 3145 mælkekartoner til huset, og året, hvor FDF Viborg Vestervang kom i Guinness rekordbog. Året var også præget af planlægning af FDF Viborgs 100 års jubilæum. Pia Strange havde til opgave at arrangere en uges udstilling i Sct. Mathias Centret, hvor formålet var at vise FDF gennem 100 år. FDF Viborg 100 år Januar 2008 stod i FDF Viborgs 100 års tegn. Udstillingen i en uge i Sct. Mathias Centret omhandlede FDF gennem 100 år, og sluttede med et stort arrangement i Tinghallen, hvor Sigurd Barrett underholdt. Ledere, bestyrelser og inviterede gæster fejrede begivenheden med middag i Tinghallen om aftenen. Bogen Glimt af FDF i Viborg fra 1908 til 2008 blev udgivet startede med en fastelavnsweekend i Blokhuset i Ødalen. Weekenden sluttede med fastelavnsgudstjeneste i Søndermarkskirken. En Weekend hvor landet var dækket med sne, og hvor det var meget svært at komme fra lejren i bil. Deltog i sogneindsamlingen. Landsdelen afholdt Sing in i Vestervang Kirke. Lederne tog på en lederhyggetur til København. Deltog i Gøglerdag og Skovens dag. Landsdelen afholdt pilteweekend på Lynghøj Efterskole med temaet Olympiade. Rummet blev invaderet på årets sommerlejr i Hagensborg ved Skive. Sæsonopstart v. Borgvold, hvor alle deltog i et kæmpe spil. Efterårets aktiviteter var igen præget af Aktivlejr og Sille og Sigurd dag på Sletten, BUSK gudstjeneste, juleweekend i Vranum Bakkehus, Vestervang Kirkes 40 år, og på landsmødet blev der vedtaget ny forbundskjorte og mærker (perler). Landslejr Den kommende landslejr på Sletten prægede Temaet var innovation og de mange intelligenser under idérammen Professor Pascals Idelaboratorium med deltagere. Den nye forbundsskjorte blev indviet på landsmødet. Efteråret blev igen præget af Aktiv

7 lejr og Sille og Sigurd dag på Sletten, BUSK gudtjeneste og juleweekend i Vranum Bakkehus. Samarbejdet 2012: Samarbejdet med Finderuphøj. Fordelingen er fortsat i Vestervang Kirke: Puslinge, tumlinge og pilte. I Finderuphøjs lokaler Søndergaard : Væbnere og seniorvæbnere. Samt Sille og Sigurd gruppen for 3 til 5 år, som igen starter op. Væbner- og seniorvæbnernes mødeaften er flyttet fra onsdag til torsdag, hvilket gør det muligt, at Stig Mortensen kan fortsætte som leder. Året startede med en forhåbentlig ny tradition. Fælles opstart på skøjtebanen på Borgvold. Fastelavnsgudstjenester i Vestervang Kirke og Søndermarkskirken. Sogneindsamling. Gøglerdag. Landsdel 2 s pilteweekend på Lynghøj Efterskole, tema: Pilte agent service. Sommerlejr Cimberborg i Ertebølle ved Trend, Robinson Crusoe. Væbnere og seniorvæbnere startede lejren 3 dage før med en heik dertil. Sæsonstarten i august blev afholdt som en stor fødselsdagsfest, da det var året, hvor FDF fyldte 110 år. Hvert medlem skulle medbringe et stykke kage til en kæmpe kagemand. Et super arrangement med mange deltagere. Tivoli i Århus, hvor FDF og KFUM/K arrangerede en anderledes oplevelse med overnatning og udfordrende opgaver både på og i forlystelserne og rundt i parken. Naturskolens dag deltog vi i med bål og snobrød (erstatter skovens dag). Aktiv lejr og Sille og Sigurd dag på Sletten. Buskgudstjeneste. Juleweekend i Vranum Bakkehus. Spejdernes lejr 2012 i Holstebro deltog vi ikke i. Ny tradition Den nye tration for opstart fortsatte i 2013 FDF på glat is på skøjtebane på Borgvold. Sille og Sigurd gruppen for 3 til 5 år nedlægges pga. ledermangel. Fastelavns gudstjenester i Vestervang Kirke og Søndermarkskirken. Nyt fælles arrangement opstod. Finderuphøj og Viborg Vestervang afholdt fælles familieaften med generalforsamling på Vestervang Skole. Sogneindsamling. Fælles mødeaften for puslinge, tumlinge og pilte, hvor der var besøg af en ung tryllekunstner, Mads Strange. Fælles kredsaften i Viborg Svømmebad. Væbnere og seniorvæbnere deltog i væbnermesterskabet i København. Tog af sted blandt de 50 bedste og kom hjem på 17. pladsen. Godt gået. Gøglerdag i Vestervang. Fælles sommerafslutning i Knasten for hele familien med medbragt mad til bålet. En meget hyggelig aften, som bør gentages. Udlandstur Til Holland med 13 deltagere fra Finderuphøj og Viborg Vestervang. Efter en bustur på 12 timer, blev der, på det dejlige naturrige Spejdercenter Buitenzorg tæt ved Baarn i Holland, rejst telte og skabt lejrpladser til de i alt 26 kredse, der deltog i landsdelens udlandstur. 400 FDFere deltog på turen. Sommerlejren blev afholdt en weekend i august i Knasten, mest for puslinge, tumlinge og pilte. Tema var Odin, Thor og de andre nordiske guder. Efteråret var som vanligt præget af Aktiv lejr og Sille og Sigurd dag på Sletten. Fællesaften med bowling i Bowlingcentret under Tinghallen. Fælles juleweekend i Vranum Bakkehus, som seniorene havde til opgave at arrangere. Dette gjorde de super godt og med nye og anderledes aktiviteter.

8 Arrangementer Generalforsamling i Ungdomshuset, Gravene. Torsdag den 13. marts kl Se nærmere inde i bladet. Ingen tilmelding. Sign-In Onsdag den 9. april kl i Musikhuset i Gravene. Se side 2. Forårsaften i Vranum Bakkehus. Torsdag den 8. maj Kl serveres det sædvanlige gode hovedmåltid med efterfølgende kaffe og hjemmebag. Pris: 100 kr. Tilmelding til Jørn Mathiasen senest fredag den 2 maj. Egne drikkevarer medbringes. Gl. drenge week-end i Vranum september. Denne week-end stævner en større flok gamle drenge til Vranum for at holde den traditionelle week-end. Tilmelding til Jørn Mathiasen. Mortensaften i Vranum. Torsdag den 6. november kl Igen danner Vranum Bakkehus ramme om et traditionsrigt arrangement, hvor vi hygger os med snak, sang og god mad. Pris for middagen: 150 kr. Tilmelding til Jørn Mathiasen senest torsdag den 31. oktober. Egne drikkevarer medbringes. Bestyrelsen Hans Henrik Møller Randrupmøllevej 24 Telf / hhm@kopenhagenfur.com Ole Aaboe Jensen Frihedsvej 2 Telf grete-ole@aaboes.dk Peder Hald Kildebakken 17, Telf / phald@youmail.dk Jørn Mathiasen Vævervej 9 Telf / jm@viborg-maskinsaetteri.dk Peter Ruby Tapdrupvej 82 Telf / pru@viborg.dk Preben Lauritsen Gothersgade 19 Telf / jyskcontract@mail.tele.dk Redaktøren fortsætter Den 25. august kan FDF Vesrervang fejre 40 års jubilæum. I øjeblikket arbejder kredsen på et ar rangement i og omkring Vestervang Kirke. Se kredsleder Pia Stranges indlæg side 4.

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten Samvirket, Viborg August 2011 samvirke-nyt SAMVIRKE-NYT udgives af bestyrelsen for FDF Samvirket, Viborg Redaktør: Jørn Mathiasen Vævervej

Læs mere

SAMVIRKE-NYT. Samvirket, Viborg. August 2015. Aktivitet ved Gøglerdagen i Vestervang Kirke

SAMVIRKE-NYT. Samvirket, Viborg. August 2015. Aktivitet ved Gøglerdagen i Vestervang Kirke Aktivitet ved Gøglerdagen i Vestervang Kirke Samvirket, Viborg August 2015 SAMVIRKE-NYT SAMVIRKE-NYT udgives af bestyrelsen for FDF Samvirket, Viborg Mortensaften i Vranum Torsdag den 5. november kl. 18.30

Læs mere

SAMVIRKE-NYT. Samvirket, Viborg. September 2013. FDF Overlunds nye kredshus.

SAMVIRKE-NYT. Samvirket, Viborg. September 2013. FDF Overlunds nye kredshus. FDF Overlunds nye kredshus. Samvirket, Viborg September 2013 SAMVIRKE-NYT SAMVIRKE-NYT udgives af bestyrelsen for FDF Samvirket, Viborg Redaktør: Jørn Mathiasen Vævervej 9 Telf. 86 62 39 44 Forsiden: Det

Læs mere

Sille og Sigurd fødselsdag

Sille og Sigurd fødselsdag Sille og Sigurd fødselsdag Kære Puslinge-/Tumlingeleder! Lørdag d. 23. september 2017 mødes vi på Sletten. Kl. 10:00 til 15:00 Arrangementet er for puslinge, tumlinge, ledere, søskende og forældre og andre

Læs mere

Formand Beiring-Sørensen Kredsfører 1962-1965 Formand 1958-1963 1932-1962

Formand Beiring-Sørensen Kredsfører 1962-1965 Formand 1958-1963 1932-1962 FDF NÆSTVED 100 år 1. Oktober 2008 1958-1983 I 1958 var Poul Andersen tiltrådt som kredsfører og sammen med Biering- Sørensen - og senere i 1962 med pastor Steno Hansen som formand førte han trofast kredsens

Læs mere

Samvirket, Viborg. Februar 2015 SAMVIRKE-NYT

Samvirket, Viborg. Februar 2015 SAMVIRKE-NYT Samvirket, Viborg Februar 2015 SAMVIRKE-NYT SAMVIRKE-NYT udgives af bestyrelsen for FDF Samvirket, Viborg Redaktør: Jørn Mathiasen Vævervej 9 Telf. 86 62 39 44 Forsiden: Sing-In aften Grafisk Produktion:

Læs mere

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev Myreslugeren Nr. 40 Januar til Juli 2016 Lystrup-Elev Info Vi håber I har haft en god jul, og et godt nytår. Vi glæder os til at komme i gang med FDF sammen med Jer. I dette blad kan I bl.a. se hvad vi

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

FDF KORSØR FDF KORSØR

FDF KORSØR FDF KORSØR Juni - August 2012 I samarbejde med Sct. Pouls Kirke holder FDF for 3. år Sankt Hans i Skovhytten. Det er for børn, voksne, hele familien, gamle medlemmer og alle vennerne. 14.00 Lege 16.00 Løb i Skoven.

Læs mere

Udvalg Øvrige oplysninger Links

Udvalg Øvrige oplysninger Links 2013 Udvalg Øvrige oplysninger Links August 14. Sæsonopstart med oprykning Ole, Katrine, Thomas Thomas spørger Christian 19. Netværksmøde Viborg Netværk Indbydelse følger Grill og sejlads for alle ledere

Læs mere

Det Blå Blad. Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! FDF Brabrands Kredsblad. Årgang 2015, nr. 3

Det Blå Blad. Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! FDF Brabrands Kredsblad. Årgang 2015, nr. 3 Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Glade Brabrand-FDFere i Jotunheimen Sommerlejr 2015! Årgang 2015, nr. 3 Kontaktliste Puslingeledere Kathrine Fischer 60193758 kathrine@fdfbrabrand.dk Tumlingeledere

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Myreslugeren. Fritid i det fri Der gi r værdi! Kontakt LYSTRUP-ELEV. Januar. 17 juli. 17. Vinder i kategorien 0-4 klasse i Tivolifriheden 2016

Myreslugeren. Fritid i det fri Der gi r værdi! Kontakt LYSTRUP-ELEV. Januar. 17 juli. 17. Vinder i kategorien 0-4 klasse i Tivolifriheden 2016 Kontakt Kredsleder Peter Kühnell 28 77 84 62 peter.kuhnell@gmail.com Rasmus Vinge 23 38 22 99 rvinge@fdf.dk Januar. 17 juli. 17 Myreslugeren LYSTRUP-ELEV Bestyrelsesformand Lauge Dehn 86 22 33 88 ld@nordicsubs.com

Læs mere

Det Blå Blad. Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering. (Gen)brug låget med FDF Brabrand. FDF Brabrands Kredsblad

Det Blå Blad. Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering. (Gen)brug låget med FDF Brabrand. FDF Brabrands Kredsblad Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Pilteweekend og vandretur Tumlingene laver lakridsknob og mini-pionering (Gen)brug låget med FDF Brabrand Årgang 2014, nr. 4 Kontaktliste Puslingeledere Jesper Meinby

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Et sted for dig. - FDF Hjerm

Et sted for dig. - FDF Hjerm - FDF Hjerm Et sted for dig ... FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra En verden af oplevelser FDF Hjerm er et godt tilbud til alle børn og unge med en bred vifte af muligheder. Vi lægger

Læs mere

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) Marts. 5. Seniormøde 19. Seniormøde 20-21. Lederweekend 26.

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) Marts. 5. Seniormøde 19. Seniormøde 20-21. Lederweekend 26. SENIORER Torsdag klokken 20.15 21.30 5. Seniormøde 19. Seniormøde 20-21. Lederweekend 26. Seniormøde 9. Seniormøde 16. Ledermøde 24. LederFredag 30. Seniormøde 7. Ledermøde 11. Ledermøde 18. Seniormøde

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Viborg Y s Men s Club

Viborg Y s Men s Club Viborg Y s Men s Club Viborg Y s Men s Club 1966-2016 Et tilbageblik over nogle af de begivenheder og aktiviteter, som klubben har arbejdet med igennem de mange år. Alt sammen for at kunne hjælpe og støtte

Læs mere

Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Væbnermesterskabsfinalen i København Sommerlejr ved Hald Sø Sæsonafslutning på Stadepladsen

Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Væbnermesterskabsfinalen i København Sommerlejr ved Hald Sø Sæsonafslutning på Stadepladsen Det Blå Blad FDF Brabrands Kredsblad Væbnermesterskabsfinalen i København Sommerlejr ved Hald Sø Sæsonafslutning på Stadepladsen Årgang 2014, nr. 3 Kontaktliste Puslingeledere Jesper Meinby 61304502 jesper@fdfbrabrand.dk

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Marts 2010 21. ÅRGANG

Marts 2010 21. ÅRGANG Marts 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Præsentation af kandidater til landsdelsledelsen

Præsentation af kandidater til landsdelsledelsen Præsentation af kandidater til landsdelsledelsen Brian Albrektsen, FDF Frederiks Katrine Gørup Benée, FDF Langå Leif Laursen, FDF Randers 2 Nette Christensen, FDF Viborg 1 Sasia Donskov, FDF Aars Søren

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

Mølleposten. Vejle 4. Husk. Prøv at klik!

Mølleposten. Vejle 4. Husk. Prøv at klik! Vejle 4 ecember 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG Mølleposten Husk Der er forældre kaffe den sidste torsdag i hver måned -mens ungerne har FDF møde! I Sommeren 2013 er der igen Alpetur med FDF landsdel

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

PLØK. Efterår. Kom til gudstjeneste og Basar søndag den 22. november kl. 10. Nr. 2. Okt. Nov. Dec årg.

PLØK. Efterår. Kom til gudstjeneste og Basar søndag den 22. november kl. 10. Nr. 2. Okt. Nov. Dec årg. PLØK Efterår Kom til gudstjeneste og Basar søndag den 22. november kl. 10 Nr. 2 Okt. Nov. Dec. 2009. 35. årg. Kredsblad for FDF Odense 14. Thomas Kingo kreds Info til alle også forældre Kredsen fylder

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

LILLEBRORLOTTERI NETVÆRKSWEEK-END PIP - HVAD ER DET? FDF Roskilde Nr. 5 Mar/Apr 2007

LILLEBRORLOTTERI NETVÆRKSWEEK-END PIP - HVAD ER DET? FDF Roskilde Nr. 5 Mar/Apr 2007 LILLEBRORLOTTERI NETVÆRKSWEEK-END FDF Nr. 5 Mar/Apr 2007 PIP - HVAD ER DET? Den 27.04-29.04.2007 skal pilte, væbnere og seniorvæbnere på weekend med andre FDF ere fra Hedebo Netværk. Hedebo Netværk dækker

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Myreslugeren. Kontakt. Lystrup Elev. Nr. 39 August til December 2015. 12 Kredshuset Myretuen Møgelgårdsvej 27 8520 Lystrup 86 22 59 45

Myreslugeren. Kontakt. Lystrup Elev. Nr. 39 August til December 2015. 12 Kredshuset Myretuen Møgelgårdsvej 27 8520 Lystrup 86 22 59 45 Kontakt Kredsleder P.T. mangler vi kredsleder Kontakt lederne Myreslugeren Nr. 39 August til December 2015 Bestyrelsesformand Lauge Dehn 86 22 33 88 ld@nordicsubs.com Kasserer Pia Kühnell Pia.kuhnell@gmail.com

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Bagsiden APPELLEN. Landslejr 2016 nærmer sig. Kredsblad for FDF K 23 Valby. FDF fritid med indhold og fællesskab!

Bagsiden APPELLEN. Landslejr 2016 nærmer sig. Kredsblad for FDF K 23 Valby. FDF fritid med indhold og fællesskab! Bagsiden Husk at gemme din Appellen - den er fuld af vigtig info. Mini-Hjalmar Mangler du FDF-udstyr? Så bestil det hos din leder! FDF fritid med indhold og fællesskab! Landslejr 2016 7.-15. Juli på Sletten

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009 Der GENindkaldes herved til Distriktsgildeting Dagsorden iflg. Østjysk Distriktsgildes vedtægter Mandag den 11.

Læs mere

SHINEOPOGSÆTISTANDDAG PÅ GRUNDEN

SHINEOPOGSÆTISTANDDAG PÅ GRUNDEN Marts/April 2008 Kan I gætte hvem vi er... Der var flotte kostymer og godt gang i den da Tumlinge og Pilte holdt fastelavn, og slog katten af den flot pyntede tønde SHINEOPOGSÆTISTANDDAG PÅ GRUNDEN Weekenden

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

KFUM og KFUK i Viborg kan se tilbage på et år med mange gode oplevelser, lokalt, i distriktet og på landsplan.

KFUM og KFUK i Viborg kan se tilbage på et år med mange gode oplevelser, lokalt, i distriktet og på landsplan. Skriftlige beretning Bestyrelsen 2018 KFUM og KFUK i Viborg kan se tilbage på et år med mange gode oplevelser, lokalt, i distriktet og på landsplan. I vores forening, er vi pr. 31.12.18, 139 medlemmer,

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

September-Oktober 2009

September-Oktober 2009 September-Oktober 2009 Så er sommerlejr og sommerferie overstået, og vi er startet op på den nye sæson med en fantastisk opstart. Foran os ligger en masse onsdage med eventyr for store og små. Se alle

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Referat af Grupperådsmøde lørdag d. 2. marts 2013 Hammermølle gruppe, DDS Pkt. 1; Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Charlie vælges

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

www.fdf.dk/dronninglund

www.fdf.dk/dronninglund Sæsonfolder 2014-15 www.fdf.dk/dronninglund www.facebook.com/fdfdronninglund FDF Dronninglund KREDSSOMMERLEJR 2015 i uge 27 Drengeborg, Knasborg ved Aalbæk Hvad er FDFs formål? Det kristne livssyn er fundamentet

Læs mere

KLIK HER SIDSTE NYT SE FOTOS FRA SOMMEREN AUGUST 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER

KLIK HER SIDSTE NYT SE FOTOS FRA SOMMEREN AUGUST 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER AUGUST 2008 LINK TIL KLASSERNE: PUSLINGE TUMLINGE PILTE MANDAG PILTE TIRSDAG VÆBNERE SENIOR VÆBNER MUSIK AFDELINGEN SIDSTE NYT SE FOTOS FRA SOMMEREN KLIK HER Så starter FDF op igen HURAAA HURAA Hele den

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) August 21. Mønstring kl. 18.30-20.00 28. Ledermøde kl. 20.15-21.

SENIORER. Torsdag klokken 20.15 21.30. Mads S. (60 16 85 55) Anja (26 59 79 09) August 21. Mønstring kl. 18.30-20.00 28. Ledermøde kl. 20.15-21. SENIORER Torsdag klokken 20.15 21.30 21. Mønstring kl. 18.30-20.00 28. Ledermøde kl. 20.15-21.30 4. Seniormøde kl. 18.30-20.00 kl. 18.30-20.00 2. Ledermøde kl. 20.15-21.30 9. Seniormøde 23. Seniormøde

Læs mere

FORMANDSBERETNING DE BLÅ BARETTER, VIBORG & OMEGN GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2011

FORMANDSBERETNING DE BLÅ BARETTER, VIBORG & OMEGN GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2011 FORMANDSBERETNING DE BLÅ BARETTER, VIBORG & OMEGN GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2011 Dette er min 3. formandsberetning i foreningen. Foreningen har nu 173 medlemmer. Igen i det forløbne år har der været

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1 Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE INDLEDNING FDFs Grundlæggende lederuddannelse består af forskellige moduler, der er forsøgt tilpasset de forskellige målgrupper,

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henvendelse til Poul Erik Jepsen Tlf. 62 27 11 62. Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Henvendelse til Grete

Læs mere

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts

Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30. tilmelding senest den 4. marts I dette nyhedsbrev finder du følgende: Aktivitet Tilmelding: Afholdes: Generalforsamling i kredsen Fredag den 18. marts 2016 kl. 13.30 16.30 Nyt fra klubberne: o Vejle klubben. o Kolding Klubben. tilmelding

Læs mere

December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG

December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke

Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke Mundtlig beretning for landsforeningen Folkevirke I forlængelse af min skriftlige beretning vil jeg knytte nogle få yderligere bemærkninger. Når man læser den samlede, skriftlige beretning, er det tydeligt,

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Nyhedsbrev for FDF-Særslev. 15. juni: Fællesspisning for fdf er og forældre på Aslyet

Nyhedsbrev for FDF-Særslev. 15. juni: Fællesspisning for fdf er og forældre på Aslyet April, Maj & Juni 2011 Det Blå Blad Nyhedsbrev for FDF-Særslev I dette nummer af Det Blå Blad varmer vi op til årets sommerlejre! Og vi glæder os allerede til næste sæson i selskab med jer allesammen.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Et godt samarbejde med kirken

Et godt samarbejde med kirken Et godt samarbejde med kirken Ideer til at få en god samtale og et godt samarbejde mellem kreds og kirke 2 FDF I SAMARBEJDE MED KIRKEN FDF og folkekirken har altid været tæt forbundet med hinanden. FDF

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening

Gamborg Sogns Jagtforening Gamborg Sogns Jagtforening Generalforsamling torsdag d. 5. maj 2011 Der blev afholdt generalforsamling den 5/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Niels Rasmussen blev valgt til

Læs mere

Den 7. - 9. november Fortrinsvis for den nordlige del af landsdel 5. landsdel 6

Den 7. - 9. november Fortrinsvis for den nordlige del af landsdel 5. landsdel 6 Den 7. - 9. november Fortrinsvis for den nordlige del af landsdel 5 Den 30. januar - 1. februar Fortrinsvis for den sydlige del af landsdel 5, samt for landsdel 6 Tilmelding Tilmeldingsfristen er sat til

Læs mere

EVANGELIET OM JESUS KRISTUS

EVANGELIET OM JESUS KRISTUS FDF BIRKERØD fløksen 2013April March og Lejr Sing In 30. april i Husk - Lillebrorlotterisalg - Børnehjælpsdage 3. og 4. maj. FDFs formål er at møde børn og unge med EVANGELIET OM JESUS KRISTUS Telefonlisten

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Generelt Året 2014 i n Fastelavnstur 1. -2. februar Årsberetningen er udformet således, at den forhåbentligt giver et indtryk af det arbejde, der sker såvel blandt spejderne som

Læs mere

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder...

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder... 1 af 10 24-07-2011 16:55 For første gang i mange år blev der igen afholdt Sct. Hans fest i Ilskov. Borgerforeningen og Ilskov FDF havde indbudt store som små til at møde op ved FDF Hytten & den nye sø

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012 yhedsbrev December - Januar - Februar 2012 Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10 FDF SÆSLV Indhold FDF-Info Side 3 yt fra Kredslederen Side 4 yt fra Bestyrelsen

Læs mere