VEJLE VEST. Rejse til Det Hellige land. Turen går til Rom, den evige stad. Sct. Johannes sogn til kamp mod aids

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEJLE VEST. Rejse til Det Hellige land. Turen går til Rom, den evige stad. Sct. Johannes sogn til kamp mod aids"

Transkript

1 VEJLE VEST NR Årgang FEBRUAR MARTS APRIL 1 Rejse til Det Hellige land Turen går til Rom, den evige stad Sct. Johannes sogn til kamp mod aids

2 2 FRA REDAKTØREN Leder af Birgit Flindt At rejse er at leve, skrev H. C. Andersen. Vores blad indeholder denne gang omtale af to rejser, dels en rejse som er foretaget til Det Hellige Land og dels en rejse som er planlagt til Rom, og begge med afsæt i kristendommen. Farvel til luftledningerne Nu er elforsyningen godt i gang med at nedtaget de gamle luftbårne el ledninger og lægge dem i jorden, så disse master er snart et fortidsminde. Vi håber, at der vil være nok tilmeldinger til turen til Rom, således at den kan gennemføres. Det er ikke en billig tur, men har man aldrig været i Rom er dette en enestående mulighed for at se den evige stad med to meget kompetente rejseledere, Lei f Arffm ann og Bente Holdgård. har boet i Rom og har meget stor interesse og viden omkring de historiske mindesmærker og kirker som vi skal besøge. Bente Holdgård har ligeledes stor viden om Rom. Kender du en Vestby-borger som det kunne være sjovt at lave et portræt af? Så ring eller skriv til redaktionen. Tlf form@sct-johannes-vejle.dk Hjemmeside Besøg vores hjemmeside for Sct. Johannes kirke, her finder du praktiske oplysninger, arrangement er m.v. Altid opdateret med de nyeste tiltag. Klik ind på:

3 KIRKEN 3 Præsteindsættelse Den 25. februar Vil Lissi Nygård blive indsat som midlertidig præst med løntilskud i Sct. Johannes Kirke. Indsættelsen vil ske i forbindelse med dagens gudstjeneste. Lissi Nygård er uddannet ved Det Teologiske Fakultet i Århus, og hun har endvidere beskæ f- tiget sig med Folkekirkens nødhjælp og meningsjournalistik. Vi byder hende velkommen i sognet. Rom den første millionby i verden På side 9 omtaler vi mulighederne for at deltage i en rejse til Rom, med bl.a. som rejseleder. Praktiske oplysninger om turen: Pris pr. person: kr. Prisen inkluderer: Fly Billund - Rom t/r Lufthavnsskatter Bustransfer til og fra hotel 2 halve dage med lokal guide Bus/metrokort til alle dage i Rom Overnatning på turistklassehotel Kvartpension Entreer Audioudstyr til guidning (hovedtelefon) Rejselederservice Eventuelle tillæg: Enkeltværelse kr. Sygdom/afbestilling. 300 kr. Rejseforsikring Gouda..165 kr. Brochure kan fås i Johanneshuset med nærmere oplysninger.

4 4 KIRKEN Sct. Johannes sogn til kamp mod aids Søndag den 4. marts 2007 Sct. Johannes sogn deltager i Folkekirkens Nødhjælps landsindsamling til fordel for mennesker, der lever i skyggen af aids-epidemien. af Ib Holck Når menighedsrådet i Sct. Johannes sogn i marts for 7. gang inviterer til indsamling, er det for at være med til at standse aids-epidemiens eksplosive vækst. I Danmark tager de fl este det for en selvfølge, at de har ret til at bestemme over deres egen krop. Nogle steder i Afrika forholder det sig anderledes i hvert fald hvis man er pige. Mange steder er piger underlagt normer, traditioner og familiemønstre, som ikke giver dem ret til at sige nej til ældre drenges og mænds tilbud og pres. Sammen med fattigdommen, som kan friste unge piger til at tage mod et godt tilbud, har det givet hiv og aids særlig gode vilkår i Afrika. Hvis aids epidemien i verden skal standses, skal hiv-smitten hindres i at blive givet videre. Behandling med medicin gør det ikke. Børn og unge kan standse aids-epidemien med viden og styrke. De skal vide, hvordan de undgår at blive smittet og de skal have styrke til at tage vare på sig selv. Samtidig skal de voksne vide, at de har et ansvar for at beskytte de unge. Det nytter ikke at lære de unge at sige nej, hvis ikke de voksne respekterer det. Du kan melde dig som indsamler ved at kontakte indsamlingsleder: Ib Holck på telefon: eller på kirkekontorets telefon: Hver eneste dag bliver flere end 0 mennesker smittet med hiv. Hver anden af de nysmittede er en ung mellem 14 og 24 år. I Afrika er tre-fjerdedele af de nysmittede unge kvinder, som fristes til usikker sex på grund af fattigdom. De bliver smittet, fordi de ikke ved nok om, hvordan man undgår at blive smittet. De bliver smittet, fordi de ikke har mulighed for at få effektiv beskyttelse. Og de bliver smittet, fordi kvinders ret til at bestemme over egen krop ofte ikke respekt e- res. Også sognets konfirmander engagerer sig i sogneindsamlingen. I forbindelse med deres konfirm ationsforberedels e deltager de i den landsdækkende kampagne for at hjælpe unge, der vokser op i skyggen af aids. Aids kan standses - også i Afrika. Det viser de nyeste statistikker. Men viden, forebyggelse og effektiv beskyttelse koster penge. Derfor håber vi, at vi søndag den 4. marts kan sende så mange indsamlere på gaden, at alle i sognet får mulighed for at putte et bidrag i en indsamlingsbøsse.

5 KIRKEN 5 Natkirke i Vejle Den sidste fredag i hver måned bliver Sct. Nicolai kirke omdannet til natkirke. kl I natkirken kan man finde stilhed, sidde og lytte til stille musik, bede eller skrive en bøn og tænde et lys. Man vil kunne få en snak, da flere af områdets præster vil være tilstede i kirken. Unge og ældre fra hele Vejle er velkomne til at kigge ind. historie, baggrund for den nuværende situation samt soldaternes opgaver og indsats. Det er anden gang Thomas Beck er i landet som feltpræst og han har derfor fulgt konflikten tæt igennem flere år. Foredraget vil blive suppleret med billedserier, der illustrerer fortællingen fra disse fremmede himmelstrøg. Kirkefrokost Alle er velkomne og det koster kun et beskedent beløb (kr ) så det er lige dagen til at invitere en anden med ud at spise. Søndag den 4. Søndag den 18. Kirkefrokosten - der i øvrigt altid er varm mad, spises i Johanneshuset, hvor vi samles umiddelbart efter gudstjenesten eller middagskoncerten. Tilmelding sker på kirkekontoret senest fredagen før. Sogneaften Tirsdag den 13. marts kl Feltpræst i Afghanistan" Kaffe i våbenhuset Efter gudstjenesten søndag den 25. februar søndag den 25. marts søndag den 29. april Ved sognepræst Thomas Hansen Beck, Sandager, Assens Her i 2006 er Danmarks bidrag til den internationale styrke i Afghanistan øget med ca. 300 mand i den sydlige del af landet. Thomas Beck er frem til slutningen af februar udsendt som feltpræst for denne styrke samt de andre danske soldater i landet. Foredraget vil ikke kun handle om dette arbejde, men også give en indsigt i landets brogede

6 6 VOR BYDEL Med troen på tur til Det hellige land Birthe Enggaard Jensen, der er næstformand i Sct. Johannes Sogn, foretog sidste år en oplevelsesrig rejse for at se nogle af de steder, man absolut må se i Det Hellige Land, Israel. For Birthe er kristendommen en naturlig del af tilværelsen. Født ind i De stærke jyder har bibelen altid været en ledetråd. Og derfor var det ekstra interessant for Birthe at se og opleve nogle af de ting, som omtales i bibelen. Rejseledere var Inge Margrethe og Flemming Kofoed Svendsen. De oplevede det ufatteligt tragiske, nemlig at miste deres børn og børnebørn ved tsunamien. Alligevel var parret nogle inspirerende og vidende guider på turen, der tog rejsedeltagerne ind i et område af verden, hvor der er megen uro, og på et tidspunkt, hvor Muhammedkrisen ikke var glemt. Men uro oplevede de ikke, tværtimod oplevede de at se Dannebrog blive hejst på det skib, der sejlede rundt på Genesaret sø. Grædemuren i Jerusalem er delt i en afdeling for mænd og en afdeling for kvinder og her er et billede fra kvindernes del af muren. De bedende sætter små sedler med deres bønner ind i murens revner. Her er rejseleder Flemming Kofoed Svendsen i samtale med vores tolk Her på Saligprisningernes bjerg er bygget en ottekantet kirke og hver side repræsenterer en af saligprisningerne, som blev læst for os da vi besøgte stedet.

7 VOR BYDEL 7 På turen op ad Oliebjerget fik vi en flot udsigt over Jerusalem. Oliebjerget har fået navn på grund af de mange oliventræer. Der findes mange jødiske grave på bjerget, og det var også her Jesus underviste sine disciple. Der var også en sejltur på Genesaret sø. Der blev hejst Dannebrog på skibet. Der blev også holdt andagt midt på søen hvor Biblen fortæller, at Jesus stiller stormen på Genesaret sø. Der blev også kastet et net ud, men dog ikke fanget nogle fisk. Kapernaum er udgangspunkt for Jesu gerninger i Galilæa. Her kaldte han sine første disciple og her helbredte han mange som led af forskellige sygdomme. Udsigt fra Karmels Bjerg. 548 m over havet.

8 8 KIRKEN Kirkehøjskolen Mødested: Mølholm sognehus, Niels Skousvej 13A, Vejle Torsdag den 8. februar Kl. Lektor Hans Vium Mikkelsen, Præstehøjskolen, Løgumkloster Hvordan tale meningsfuldt om Gud i dag? Hvordan taler vi om Gud på en måde, så det giver mening for os mennesker i dag? Kl Forfatter og tv-radioanmelder Leif Hjernø, Gylling Om Nils Holgerssons forunderlige rejse af Selma Lagerlöf. Torsdag den 29. marts Kl Bemærk tidspunktet! Redaktør Arne Mariager, Vejle Amts Folkeblad Vi kan forvente et spændende oplæg om det ikke uaktuelle emne: "Kirken og pressen". Kl Bemærk tidspunktet! Biskop Elisabeth Dons Christensen, Ribe "Hold af, hold ud, hold fast" eller Husk at vande hinandens tørstige kameler. om det sårbare samliv mellem to, der elsker hinanden. Sofiegården Gudstjenester i Multihuset Tirsdag den 27. februar Tirsdag den 27. marts Tirsdag den 24. april Særlige gudstjenester Søndag den 15. april kl søndag efter Påske v/lisbeth Frøkjær Smed Konfirmation Søndag den 22. april kl søndag efter Påske v/lone Klok Konfirmation Fælles kirkebil Bor du i sognet og har brug for kørelejlighed, er der mulighed for gratis transport til alle gudstjenester i Sct. Johannes Kirke. Man skal blot ringe til vores sekretær, Ida G. Pedersen på kirkekontoret, tlf mellem 10 og 12 senest fredagen før.

9 KIRKEN 9 Aktiviteter i Sct. Johannes sogn Sogneeftermiddage Onsdag den 7. februar kl New Zealand rundt km på 50 dage km på cykel km i bus" ved Astrid og Kaj Christensen Kom km hjemmefra og oplev en utrolig smuk og varieret natur. Tag med os km rundt i et af verdens bedste rejselande i ord, musik og billeder. Onsdag den 7. marts kl "Kapitel 2 af livshistorien" Ved Erik Bjørn, Vork April 2005 havde vi besøg af Erik Bjørn, der med sit Tilbageblik gav os indblik i en del af sin livshistorie. Der var stor interesse for at høre mere, så det er med glæde, vi kan byde velkommen til kapitel 2. Onsdag den 11. april kl "Alle veje fører til Rom" Foredrag og introduktion til Romturen. Ved Sammen med Ødsted Sogn arrangerer vi en sognerejse til Rom i dagene november Der er afgang lørdag den 10. november fra Københavns Lufthavn, men med tilslutningsfly fra Billund. I Rom vil vi besøge de kendte udflugtsmål, lære den nutidige by og dens restauranter at kende og naturligvis også stifte bekendtskab med byens store fortid, dens kunstskatte, dens kirker, museer og arkæologiske fund, bl.a. Peterskirken, Vatikanmuseet, Forum Romanum og meget andet godt. Der er hjemkomst fredag den 16. november. Ved sogneeftermiddagen i april vil der blive taget hul på forberedels erne, der vil herefter blive afholdt forberedelsesmøder for de, der har lyst til at tage med. Turen er mindre egnet for gangbesværede se mere om praktiske informationer på side 3 i informations folderen Bibelkredsen Hvilke problemer havde den ældste kirke? Hvordan blev Bibelen netop den Bibel, vi kender? Hvilke andre skri fter blev der læst dengang? Findes der hemmelige skrifter? Vi kan også bruge disse eftermiddage som en forberedelse til sognerejsen til Rom, idet vi netop særligt vil se på, hvordan den ældste kirke i Rom blev dannet. Bibelkredsen ledes på skift af kirkens præster. Vi mødes hver anden mandag kl i Johanneshuset 5. februar Romerbrevet februar Romerbrevet marts Romerbrevet marts Romerbrevet april Romerbrevet april Romerbrevet april Udflugt

10 10 KONCERT Musik i kirken Søndag den 4. februar kl Middagskoncert Koncert med optagelsessøgende elever til konservatoriet fra MGK, Kolding Musikskole Påskekoncerter Lørdag den 24. marts kl Oratoriekoncert Sct. Nicolai kirkes Kantori, Kolding Sct. Johannes kirkes drengekor, Vejle Sct. Johannes kirkes Kantori, Vejle Telefonbogskoret Nicjohs.dk Medlemmer fra Odense Symfoniorkester sart, smukt og forfine værk fyldt med skøn klang det største udbrud finder vi i Diesilla delen i satsen Libera Me. Opførelsen af Faurés Requiem i Sct. Johannes Kirke vil blive efter Faurés original besætning, hvilket vil sige med mange dybe strygere og kun en enkelt soloviolin. Værket er elsket af korsangere og publikum Langfredag den 6. april kl Johan Sebastian Bach har komponeret utrolig mange kantater (ca. 6oo stk.), og alle har tilknytning til en eller anden bestemt søndag i kirkeåret. De fl este kantater er skrevet for kor og solister, men Bach har også lavet to meget berømte kantater for udelukkende en bassanger. For 2 år siden opførte vi Bachs solokantate Ich habe genug og i den kommende påske vil vi opfører hans anden solokantate med titlen Ich will den Kreuzstab gerne tragen De medvirkende er: Karsten Rose obo Ulf Jeppesen, violin Ester Mielewczyk, violin Martin Jochimsen, viola Ulrika Ø. Lauridsen, cello Jane Ø. Lauridsen, orgel Jens G. Lauridsen, baryton opfører Gabriel Faurés Requiem samt værker af Bach, Bairstow, Stanford, og Elgar. Faurés Requiem hører til bland de tre berømte requier i romantikken Berlioz og Verdi skrev de to andre Fauré ( ) arbejdede på uforveksleligt fransk med at kombinere svævende, a- periodiske melodier med en original og forfinet tonal harmonik. Han bærer den franske romantik hen mod Debussy og dermed impressionismen. Faurés Requiem er på mange måder et

11 KONCERT 11 Søndag den 22. april kl Koncert med ægteparret Henrik Bay Hansen, guitar og Ulrika Østergaard Lauridsen, cello Begge medvirkende er sidste års studerende på Det fynske Musikkonservatorium, og programmet denne aften om fatter netop den musik som Henrik og Ulrika skal spille til deres eksamen i maj juni mdr. Guitar: Mauro Giuliani, Joaquin Rodrigo og Per Nørgaard Cello: Bach, Haydn og Tschaikowskij Kirkens drengekor Sct. Johannes kirkes Drenge- og mandskor blev oprettet i 2002 og består af 25 drenge i alderen 9 til 14 år. Nye drenge optages i maj og påbegynder deres uddannelse i korets forskole i august. Koret synger til tjenester i Sct. Johannes Kirke, Vejle på skift med Sct. Johannes kirkes Kantori. Drengekoret er stadig under opbygning, men har trods korets forholdsvis korte eksistens præsteret fine koncert er. Filmklubben Klaptræet går ind i den fjerde sæson. Den hører til under menighedsrådet i Sct. Johannes sogn. Det er da også i den Johanneshuset filmlærredet bliver rullet ud. Klaptræet er et sted, hvor alle kan møde op til en aften med en god film og lidt hygge bagefter. Det er gratis at blive medlem, medlemskabet opnår man første gang man møder til en filmaft en. Filmudvalget består af: Søren Markvorsen og Sofie Beck fra menighedsrådet. Ib Holck står for udsendelse af nyhedsbreve... Første forestilling bliver den 26. februar - nyhedsbrev bliver sendt ud når der er bestemt en titel på filmen der vises. Eft erfølgende vises der film den 26. marts og den 23. april Hvis man ønsker at vide mere om Klaptræet og dets program kan man få tilsendt Klaptræets nyhedsbrev, ved enten at ringe til: Ib Holck på tlf eller sende en mail til: klaptraet@sct-johannes-vejle.dk Fra august 2006 har drengene modtaget undervisning i solosang samt hørelære på sangskolen-vejle. Denne undervisning foregår på Sct. Norberts Skole, Vejle efter skoletid. Drengekorets korprøver foregår i Sct. Johannes Kirke. Der tjenes løn i Drengekoret.

12 12 Gudstjenester Februar: Kirken er åben Mandag-torsdag kl Søndag 9-16 samt efter aftale Kirkekontor Haraldsgade 10, åbent man-fre kl , tlf Præster Provst LeifArffmann, Haraldsgade 10, tlf træffes man-tors. kl PastorLone Klok, Haraldsgade 10, tlf træffes bedst mandag kl. 9-10, tirsdag kl , onsdag kl PastorLisbeth Frøkjær Smed, Haraldsgade 10, tlf Træffes ons-tor-fredag. kl Organist Jens G. Lauridsen tlf el. tlf Septuagesima 11. Sexagesima 18. Fastelavn s. i fasten Marts: s. i fasten s. i fasten 18. Midfast e 25. Maria bebudelse Lone Klok drenge-mandskor Pigekor Kantori Indsættelse af Lissi Nygaard Kirkekaffe - Drengekor Lisbeth Frøkjær Smed Drengekor Lone Klok Drengekor kirkefrokost Kantori kirkekaffe - Drenge-mandskor Udgiver Sct. Johannes sogn Redaktion Fra Menighedsrådet: Birgit Flindt, redaktør tlf , form@sct-johannesvejle.dk Ib Allan Holck tlf eller kirkv@sct-johannes-vejle.dk provst LeifArffmann Damhaven skole Lærer Søren Hansen tlf Vestbyens Fritidscenter tlf Senior Service Lene Thiemer Hedegaard tlf April 1. Palmesøndag 5. Skærtorsdag 6. Langfredag 8. Påskedag 9. 2.påskedag s.e. påske s.e. påske s.e. påske Lei f Arffm annog Thea Køllgaard Olsen. Afslutning minikonfirmander - Pigekor og Lone Klok Drenge-mandskor Kantori Påskeæg - Kantori Lisbeth Frøkjær Smed Drengekor Lisbeth Frøkjær Smed Konfirmation - Pigekor Lone Klok Konfirmation - Drenge-mandskor kirkekaffe - Kantori Deadline Vejle Vest udkommer hver 3.måned og postomdeles. Næste nummer udkommer ca. 1. maj. Deadline er den 2. april Materiale afleveres til redaktøren eller kirkens kontor. SCT. JOHANNES KIRKE. JOHANNESHUSET DAMHAVENS SKOLE VESTBYENS FRITIDSCENTER - VESTBYGÅRDEN Tryk: Baskerville&Co, Vejle

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

NR 1 19. Årgang 2009 MARTS, APRIL, VEJLE VEST. Vestbyens verdensborger. Damhavens skole. Korenes dag. Arrangementer

NR 1 19. Årgang 2009 MARTS, APRIL, VEJLE VEST. Vestbyens verdensborger. Damhavens skole. Korenes dag. Arrangementer VEJLE VEST NR 1 19. Årgang 2009 MARTS, APRIL, 1 MAJ Vestbyens verdensborger Damhavens skole Korenes dag Arrangementer 2 FRA REDAKTØREN Leder af Birgit Flindt Menighedsrådet har for første gang afholdt

Læs mere

VEJLE VEST. Konfirmation. Med præsten til Rom. Kolonihavetid. NR 2 17. Årgang 2007 MAJ, JUNI, JULI

VEJLE VEST. Konfirmation. Med præsten til Rom. Kolonihavetid. NR 2 17. Årgang 2007 MAJ, JUNI, JULI VEJLE VEST NR 2 17. Årgang 2007 1 MAJ, JUNI, JULI Konfirmation Med præsten til Rom Kolonihavetid 2 FRA REDAKTØREN Leder af Birgit Flindt Så gik vinteren, og den blev den vådeste vinter så langt tilbage

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden Årsberetning Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden 2008-12 Dalum Kirkes vision Vision om - at være en åben og levende kirke - at have et levende gudstjenesteliv - at være et sted for

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

VEJLE VEST. Nina fra Svanholmsgade. Efterårsaktiviteter i kirken. Udflugt til Fanø. NR 3 16. Årgang 2006 AUGUST 1 SEPTEMBER

VEJLE VEST. Nina fra Svanholmsgade. Efterårsaktiviteter i kirken. Udflugt til Fanø. NR 3 16. Årgang 2006 AUGUST 1 SEPTEMBER VEJLE VEST NR 3 16. Årgang 2006 AUGUST 1 SEPTEMBER Nina fra Svanholmsgade Efterårsaktiviteter i kirken Udflugt til Fanø 2 FRA REDAKTØREN Leder af Birgit Flindt Her ved redaktionens slutning, sidder jeg

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

VEJLE VEST. Jul i din kirke. 10. klasses egen skole. Mange arrangementer. AAB i 75 år. NR 4 17. Årgang 2007 NOVEMBER DECEMBER JANUAR

VEJLE VEST. Jul i din kirke. 10. klasses egen skole. Mange arrangementer. AAB i 75 år. NR 4 17. Årgang 2007 NOVEMBER DECEMBER JANUAR VEJLE VEST NR 4 17. Årgang 2007 1 NOVEMBER DECEMBER JANUAR Jul i din kirke 10. klasses egen skole Mange arrangementer AAB i 75 år 2 FRA REDAKTØREN Leder af Birgit Flindt Tillykke Et stort tillykke skal

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Marts - April - Maj 2013 Kierkegaard fylder 200 år I 2013 markeres Søren Kierkegaards 200-års fødselsdag i hele verden. Søren Kierkegaard er Danmarks største filosof

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR Ren by: Vær med til at gøre byen skønnere ved at samle skrald søndag den 2/4. Vi mødes i Byparken kl. 9.30 Hele byens dag: Lørdag den 20/5 bliver en festdag, hvor

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

VEJLE VEST. Koncerter i kirken. Indsamling. 14-årig digter fra Vestbyen. NR 1 16. Årgang 2006 1 FEBRUAR MARTS APRIL

VEJLE VEST. Koncerter i kirken. Indsamling. 14-årig digter fra Vestbyen. NR 1 16. Årgang 2006 1 FEBRUAR MARTS APRIL VEJLE VEST NR 1 16. Årgang 2006 1 FEBRUAR MARTS APRIL Koncerter i kirken Indsamling 14-årig digter fra Vestbyen 2 FRA REDAKTØREN Leder af Birgit Flindt Så er endnu et år gået på godt og ondt, og vi skriver

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 1 51. årg. 2014 Marts April Maj Præstevikar Påskens gudstjenster Filmklub Konfirmationer Koncert Ældreudflugt 25 års jubilæum Selma Lagerlöf Den

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Kirkenyt marts og april 2014

Kirkenyt marts og april 2014 Kirkenyt marts og april 2014 Kom til koncert med Anne Linnet Tirsdag den 25. marts er der koncert med Anne Linnet. Hør nogle af hendes mest kendte sange og salmer i kirken. Billetter kan købes i kirken.

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2015. marts-april. 35. årgang. nr. 2

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2015. marts-april. 35. årgang. nr. 2 Torsted Sogn Østerhåb & Torsted kirker 2015. marts-april. 35. årgang. nr. 2 Foråret er på vej. Læs om sogneudflugt, sogneindsamling og meget andet liv inde i bladet. 1 ...for der imellem kommer fasten

Læs mere

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ Klippen er fyldt med liv! Vi byder dig velkommen i et levende fællesskab. Lokalt i Lemvig er Indre Mission et stort kristent fællesskab af børn, unge og voksne,

Læs mere

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring kirkebladet for hvidovre sogn marts-april 2013 Påskemusical palmesøndag Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene

Læs mere

Program for foråret 2016

Program for foråret 2016 Program for foråret 2016 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! I 2016 er det overordnede emne Paulus. I Apostlenes Gerninger i Det ny Testamente hører vi om manden Paulus, der

Læs mere

SYV ANDAGTER OP TIL PÅSKE

SYV ANDAGTER OP TIL PÅSKE SYV ANDAGTER OP TIL PÅSKE ved Asger Chr. Højlund fra Menighedsfakultetet. Tillæg til MF-bladet Marts 2018 7 andagter op til påske ved Asger Chr. Højlund fra Menighedsfakultetet. Tillæg til MF-bladet Marts

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Torsdagsarrangementer

Torsdagsarrangementer Torsdagsarrangementer forår 2017 12. januar: Nytårsfest kl. 13-16 Vi starter det nye år med at spise sammen, og under middagen er der traditionen tro nytårstale, fællessang og underholdning. Tilmelding

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Karen Ellen Strube, kirkekontor, kordegn: kest@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk,

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB Vi elsker ferie UNGE LIGHED FÆLLESSKAB Vi har festet i 7 Bulgarien Tag med til datingfest 11 2. årgang Nr. 3 September 2015 Vi er glade for inklusion Der bliver snakket meget om folkeskolen for tiden.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

VEJLE VEST. Bløde løg - tak. Sognerejse til Rom. Børnegudstjeneste palmesøndag. NR 1 18 Årgang 2008 MARTS APRIL MAJ

VEJLE VEST. Bløde løg - tak. Sognerejse til Rom. Børnegudstjeneste palmesøndag. NR 1 18 Årgang 2008 MARTS APRIL MAJ VEJLE VEST NR 1 18 Årgang 2008 1 MARTS APRIL MAJ Bløde løg - tak Sognerejse til Rom Børnegudstjeneste palmesøndag 2 FRA REDAKTØREN Leder af Birgit Flindt Nu er tilbygningen til Johanneshuset ved at være

Læs mere

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST Tirsdag d. 2. juni kl. 19.30 Sommerkoncert med Erik

Læs mere

VEJLE VEST Nr. 3-20. årgang 2010 - SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER. Læs om: Spændende foredrag Babysalmesang Musik og koncerter Juletræstænding

VEJLE VEST Nr. 3-20. årgang 2010 - SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER. Læs om: Spændende foredrag Babysalmesang Musik og koncerter Juletræstænding VEJLE VEST Nr. 3-20. årgang 2010 - SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER Læs om: Spændende foredrag Babysalmesang Musik og koncerter Juletræstænding Kirken er åben Mandag-torsdag kl. 9-16 Søndag 9-16 samt efter

Læs mere

Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen Nyhedsbrevet 4534

Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen Nyhedsbrevet 4534 4 5 3 Sommersæsonen i Bøgelunden startede med børneloppemarked og cirkusunderholdning d. 27. maj. I juli er der sommersjov i Bøgelunden hver søndag fra kl. 14 16 4 Juni / Juli 2018 Nyhedsbrevet 4534 Udgives

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 7. februar 2016 kl Salmer: 446/176/172/508//164/690/439/173

Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 7. februar 2016 kl Salmer: 446/176/172/508//164/690/439/173 1 Fastelavns søndag II. Sct. Pauls kirke 7. februar 2016 kl. 10.00. Salmer: 446/176/172/508//164/690/439/173 Åbningshilsen Fastelavns søndag. Vi skal ikke slå katten af tønden i formiddag, det sker efter

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

VEJLE VEST Nr. 1-20. årgang 2010. MARTS. APRIL. MAJ

VEJLE VEST Nr. 1-20. årgang 2010. MARTS. APRIL. MAJ VEJLE VEST Nr. 1-20. årgang 2010. MARTS. APRIL. MAJ Læs om: Konfirmandrollespil Indsamling Korenes dag Musik i kirken Arrangementer Kirken er åben Mandag-torsdag kl. 9-16 Søndag 9-16 samt efter aftale

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus.

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. Torsted Sogn Østerhåb & Torsted kirker 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4 Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. 1 af dem er kulturperler med spændende kunst og arkitektur,

Læs mere

Marts april maj Vor Frue dag/mariæ Bebudelse

Marts april maj Vor Frue dag/mariæ Bebudelse Marts april maj 2019 Vor Frue dag/mariæ Bebudelse I år fejrer vi Marias bebudelse den 7. april altså to uger før påske, men sådan har det ikke altid været. Indtil 1770 var det en Helligdag. Det skulle

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Valgfag på Feldballe Friskole

Valgfag på Feldballe Friskole Valgfag på Feldballe Friskole For elever i fritidsordningen på Feldballe Friskole bliver der nu flere valgfag at vælge imellem i løbet af året. I dette lille hæfte kan du se hvilke aktiviteter det handler

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47 Beklager Det er næsten blevet et mantra i den moderne verden, at man siger undskyld og trækker ting tilbage, man har sagt. Det er ofte

Læs mere

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG Vanløse Frikirke Kirkeblad februar og marts 2016 www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG 1 Dit kirkeblad

Læs mere

NR 4 15. Årgang 2005 NOVEMBER, 1 DECEMBER, JANUAR VEJLE VEST. Ny inspektør på Damhaven. Ombygning af Rema 1000. Jul for enlige.

NR 4 15. Årgang 2005 NOVEMBER, 1 DECEMBER, JANUAR VEJLE VEST. Ny inspektør på Damhaven. Ombygning af Rema 1000. Jul for enlige. VEJLE VEST NR 4 15. Årgang 2005 NOVEMBER, 1 DECEMBER, JANUAR Ny inspektør på Damhaven Ombygning af Rema 1000 Jul for enlige Filmklubben 2 FRA REDAKTIONEN Leder af Birgit Flindt Selv på en smuk og solrig

Læs mere

KIRKEVANDRING I VENDSYSSEL

KIRKEVANDRING I VENDSYSSEL KIRKEVANDRING I VENDSYSSEL Uge 19 i 2012 lørdag 5.maj til lørdag 12. maj Tag med guide Joan Christensen på en tur, hvor vi ikke studerer byggestil og kirkearkitektur, men møder De levende stene. Vi vil

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Sankt Nicolai Sogn Kolding

Sankt Nicolai Sogn Kolding Sankt Nicolai Sogn Kolding Nr. 2. april, maj, juni og juli 2015 Læs om: En transportabel altertavle, den nye hyrde i Hyrdestræde, PåskeNatkirke, 2. pinsedagsgudstjeneste og meget mere... Kontakt Sognepræst

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Sverige 21. 28. juni 2013 med forberedende dage på Løgumkloster

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!.

Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!. Esbjerg, maj 2016 Kære konfirmander og konfirmandforældre! Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!. Det kommende skoleår bringer igen nogle ændringer - også

Læs mere

Palmesøndag 20. marts 2016

Palmesøndag 20. marts 2016 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Kristus kommer Salmer: 176, 57; 68, 59 Evangelium: Joh. 12,1-16 "Det forstod hans disciple ikke straks", hørte vi. De kunne først forstå det senere. Først efter påske og pinse,

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 pt. sygemeldt Poul Steenberg, vikarierende sognepræst: poust@km.dk, tlf. 2424 5016 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk,

Læs mere

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn

Kirkebladet Horne og Asdal Sogn Kirkebladet Horne og Asdal Sogn 60. årgang Vinterens rim og sne synliggør mange af naturens bygningsværker. Foto: Bent Thøgersen Brug en formiddag for verdens fattigste Søndag den 8. marts 2015 deltager

Læs mere

Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke

Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 6. marts Midfaste, 4. søndag i Fasten S 10.00 Poul Erik Kammersgaard J 11.30 Sarah Asp Søndag den 13. marts Mariæ Bebudelse

Læs mere

fra Roskilde Frikirke

fra Roskilde Frikirke fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk Sommeren er på vej - med et væld af livsbekræftende farver Lørdag den 14. april er der bryllup i kirken. Vielse kl. 14:30. Reception kl 15:30. Alle

Læs mere

Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk

Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Kirkefolder for Bistrup sogn 7. årgang Kirkekontoret tlf: 9623 1717 Marts 2012 Besøg hjemmesiden www.bistrupkirken.dk Om at give. Jeg kender et gammelt ægtepar. De er i firserne. En gang om året, ved nytårstide,

Læs mere

Nr. 3 NR 19. 1 Årgang 2009 VEJLE VEST. Oktober MARTS, 1. Mange arrangementer i efteråret. På tur i Vestbyen. Gudstjenesten starter kl. 10.

Nr. 3 NR 19. 1 Årgang 2009 VEJLE VEST. Oktober MARTS, 1. Mange arrangementer i efteråret. På tur i Vestbyen. Gudstjenesten starter kl. 10. VEJLE VEST Nr. 3 NR 19. 1 Årgang 2009 19 Årgang September 2009 MARTS, 1 Oktober APRIL, November MAJ Mange arrangementer i efteråret På tur i Vestbyen Gudstjenesten starter kl. 10.30 2 FRA REDAKTØREN Leder

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Fra Rolfsted Skole 2008/1 Siden sidst. Lørdag d. 15-9-07 var der tur til Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Søby. Der var mødt ca. 20. Det var spændende at høre om

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere