KLANG OG KVALITET Nr. 4. December 2009 =============================================================

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLANG OG KVALITET Nr. 4. December 2009 ============================================================="

Transkript

1 KLANG OG KVALITET Nr. 4. December 2009 =============================================================

2 Albions bestyrelse: Formand: Elmegårdsvej 57, Bellinge, 5250 Odense SV Tlf Kasserer og næstformand Knarreborg Møllevej 12, 5883 Oure Tlf Sekretær / reklameartikler Søvangen 11, Skt. Klemens, 5260 Odense S Ole Bay Larsen Jesper Hegaard Becky Harris Webmaster og K&K Redaktør Bjørnemosevej 21, 5230 Odense M Tlf Christian Gyde Albions hjemmeside : Gæsteredaktør for dette blad: Hans Mangor Næste gæsteredaktør af Klang & Kvalitet nr Navn Torben Kastholm Adresse Dalager 29 Post nr./by 5750 Ringe Tlf Deadline for næste nummer af Klang & Kvalitet er den 15. februar 2010 Forsiden denne gang: En 50 års jubilar Triumph Bonneville Bagsiden denne gang: Ariel KH Fieldmaster

3 Formandens linjer Her dagen før deadline, og dagen før sidste dag hvor der må køres, på den almindelige Veteran forsikring, sidder jeg lige og overvejer, om jeg skal have en sidste tur. Eller skal jeg bare sidde og tænke lidt på de mange skønne ture vi har haft i foråret og sommerens løb på vores engelske motorcykler. Eller skal jeg måske smutte ud i hulen og skrue lidt. Mit vinterprojekt i Hulen bliver at få et papkasseprojekt skruet sammen til en Matchless G 12 igen. Hen over efteråret har der været afholdt flere hyggelige kaffemøder med et godt fremmøde, og med imponerende kaffeborde. Efterårets stumpemarked i Herning trak nogle Albion`er til, og vi mødtes som vanligt ved Indgang Syd kl til en lille sludder, dog synes jeg efterhånden, at udbuddet af brugte engelske stumper er til at overse. Til sidst men ikke mindst, har der været afholdt en velbesøgt julefrokost - 53 Albion`er deltog. Maden var helt i top og der blev afholdt Amerikansk lotteri. Finanskrise eller ej dette er første år hvor antallet af lodder til Amerikansk lotteri ikke rakte hele bordet rundt det beklager vi selvfølgelig. Tak til Rayven og the Pit Stop for gaver til lotteriet og til HP og Becky for arbejdet med at arrangere og afholde julefrokosten. Efteråret har dog ikke kun været gode oplevelser. Ole Bøgelunds elskede Kisser blev brutalt revet fra os i en uhørt tragisk forbrydelse. Mange tanker blev sendt fra Albion til Ole og de efterladte - mange af os kendte jo Kirsten fra Albion Rally og andre begivenheder i klubben. Vi håber retfærdigheden må ske fyldest, om end det er en ringe trøst. Jeg er blevet kontaktet af et tidligere medlem af Albion, som havde en del numre af Klang og Kvalitet gemt, som han ikke var interesseret i at beholde. Dem har jeg med glæde hentet, det er bestyrelsens plan på sigt (hvis muligt), at få samlet alle Klang og Kvalitet fra klubbens start. Vi mangler næsten alle blade fra årene Så har I kendskab til andre tidligere medlemmer, som påtænker at smide blade fra de år ud, så opfordrer vi til, at de i stedet gives til Klubbens arkiv. Jesper Hegaard vores kasserer, har planer om, at lave en ny Medlemsliste for Tjek derfor i den gamle udgave om dine oplysninger er korrekte hvis ikke kontakt Jesper Hegaard på Det nye år byder traditionen tro, på bowling turnering med / mod Ducatiklubben i januar og i februar afholdes Ordinær generalforsamling med efterfølgende spisning. Hvis du vil med så tilmeld dig, det er dog kun nødvendigt med tilmelding til generalforsamling hvis du bliver og spiser. Og bare for at du ikke skal spekulere over hvordan alle mine valg og overvejelser endte, så har jeg nu fundet svaret solen skinner jeg tager min sidste tur ud i det blå for i år. I ønskes alle en rigtig Glædelig jul og et Godt nytår. Vi ses derude i det nye år, Ole Bay.

4 Tusind tak For den opmærksomhed og uvurderlige støtte i vores svære situation, både i håbet, i sorgen og i forbindelse med eftersøgningen og begravelsen af Kirsten Bay Andersen. Vi er evigt taknemmelige. Ole Bøgelund Sanne & Kim Bay Andersen.

5 Generalforsamling i Albion MC Generalforsamlingen afholdes lørdag den 6. februar 2010, kl På adressen : Fraugde MC, Klippevej 7, 5220 Odense SØ. Dagsorden for generalforsamling: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af klubbens regnskab 4. Medlemskab af Motorhistorisk Samråd 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelse På valg er : Becky Harris Modtager genvalg Jesper Hegaard Modtager genvalg Morten Stegemejer Modtager ikke genvalg 7. Eventuelt Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal fremsendes skriftligt, således at de er formanden i hænde senest 2 uger før generalforsamlingen, hvilket vil sige senest lørdag d. 23. januar Formandens adresse er : Ole Bay Larsen Elmegaardsvej 57, Bellinge 5250 Odense SV Mail: --- ooo OOO ooo --- Efter Generalforsamlingen er klubben vært for aftensmaden. Medbring selv drikkevarer. Tilmelding til spisning ved generalforsamlingen senest lørdag den 23. anuar 2010 til Becky, på mobil , eller mail NB! Der er rift om pladserne til aftensmaden, så meld hurtigt til!

6 Fra Gæsteredaktøren: Hvis man går og keder sig og tiden bliver lang og man synes at livet er meningsløst, og glasset er halvtomt og diverse panikperioder er tæt på, så vil jeg anbefale at købe en Norton eller et par stykker. Jeg ejer efterhånden 3 og det er ikke kedeligt og tiden aldrig lang. 1 Commando 850 fra 74 1 Mercury 650 fra 69 1 Model fra Selvfølgelig er jeg ikke mærkefanatiker og kunne sagtens se mig selv på en pre-unit Bonneville/Thunderbird, Huntmaster, G80s eller Triumph G.P. Replica. En rå køremaskine f.eks. en B33 en Model 18 uden glimmer eller en 500 cc militærmodel var også en ide. Men alligevel, en Commando på en bakket solskinsø med smalle snoede ujævne veje er svær at slå. Det leder hen til spørgsmålet, hvorfor har jeg aldrig været på Bornholm på min Commando? Gæstered.

7

8 Referat fra bestyrelsemøde d Mødet blev holdt hos Becky. Deltagere. Formand: Kasserer/næstformand.: Sekretær: K&K redaktør og Webmaster: Ole Bay Jesper Hegaard Becky Harris Christian Gyde 1. Da Morten Stegemejer ved sidste bestyrelsesmøde ønskede at udtræde af bestyrelsen, skal den resterende bestyrelse tage stilling til om vi ønsker at pege på et nyt medlem og evt. hvem alle medlemmer er opstillingsberettiget. 2. Til træffet i år blev der kun solgt 11 træfbjælker. Dette giver et underskud på 1500 kr. Salget af disse har de sidste 10 år givet et lignende underskud. På grundlag heraf har bestyrelsen afskaffet dem. 3. Ved dette møde har bestyrelsen kigget på, hvad kan klubben byde på af vinterarrangementer: Julefrokost Bowling Generalforsamling: Vi er meget i tvivl, da vi til de forrige generalforsamlinger nu er 50 medlemmer, som gerne vil deltage i spisningen. Det er absolut max på grund af pladsmangel. UK Bikes i Fangel: Vi satser på en stand igen i 2010 Stumpemarked i Vissenbjerg: Formanden havde planer om en stand, hvor medlemmerne kunne komme med deres stumper. Desværre kunne han ikke få noget svar, om der var plads til os inden næste blads deadline. Som noget nyt vil klubben prøve at lave en filmaften på en hverdag ca. i slutningen af marts måned. 4. Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer til at gå ind på Albions rigtige flotte nye hjemmeside. 5. Evaluering af træf/eftertræf, bestyrelsen er meget tilfreds med måden, hvorpå træffet bliver afviklet og det store overskud. Bestyrelsen ønsker hermed at sige tak til Bjarne Madsen og hans hjælpere for deres store indsats for Albion. 6. Kære medlemmer, meld jer som hjælpere til næste års træf og deltag i en kanon god eftertræf-fest. Bestyrelsen.

9 En sensommer tur til Verdens største stumpemarked Beaulieu og Netley Marsh Solen skinner fra en skyfri himmel. Vi bliver dirigeret ind på en mark langt væk fra indgangen, til et for mændenes vedkommende slaraffenland. Står i kø for at komme derind, mindst flere 100 m, ja og så dukker Hans Mangor lige op og stiller sig sammen med os. Alle ser meget spændte og forventningsfulde ud, humøret er i top, snakken går livligt. Fordelingen mellem mænd og kvinder er omkring 99 % mænd og 1 % kvinder. De fleste af mændene har rygsække, andre små trækvogne med, de ligner næsten små drenge, bare i lidt større format, der alle venter på at bruge deres lomme penge, på noget de virkelig mener at have brug for. Og vi brugte mange timer der. Så er det lige her jeg spørger, hvordan kan man bruge såååå lang tid på at kikke på gammelt jern? Og hvad gør jeg lige her? Jeg fik desværre ikke taget nogen billeder, men egentlig hvor mange billeder ville mænd tage, hvis de var sammen med deres kone/kæreste, til årets største udsalg, i et kæmpe Stormagasin? Det hele startede vist nok en lørdag aften i november 1972 på det, der dengang hed Under og Overhuset, et rigtig Disco sted, hvor byens unge drak Albani og dansede til, T Rex, Alice Coper, Carpenter, Gilbert O Sullivan, ja, jeg kunne blive ved med at nævne navne. Der var en ung mand (Ole) på 19 år, med langt hår, skæg og bakkenbarter, som mødte en ung pige (Gitte) på 17 år, også med langt lyst hår og kasse bukser(kan i huske dem), lige netop på trappen mellem de 2 Diskoteker. Den unge mand havde dengang en Mc, med et navn der ikke gerne nævnes i dette blad, men nu kommer det. Det var en lille rød 250 kubik Suzuki. Inden da, havde han haft en MZ, som han havde været i Paris på, midt i Paris tabte han udstødningen røret, hvad gør man når man ikke har nogen reservedel, man køre uden!! Den unge pige havde kørte på en Orange Velo Solex, men var blevet kørt ned, på vej til standen og havde fået forbud mod at køre at køre uden styrthjelm af sin far, så Veloen var blevet solgt. Hun ville ikke have styrthjemfrisure. Så motorcykel var ikke lige sagen, også dengang var det lovpligtigt at have styrthjelm på, den unge mand forsøgte at overtale hende, men hun ville ikke med ud og køre, hvad gør en ung mand, der er bidt af en gal Motorcykel. Dengang fik man ikke sådan lov til at sove hos hinanden, sådan lige med det samme. Jo, han trak afskeds timen ud en aften, så den sidste bus kørte. Så var der jo ikke andet for, at hun måtte køres hjem til forældrenes hus på MC og det har hun ikke fortrudt. Siden har hun næsten været fast bagsæde passager med styrthjelmfrisure, når der bliver kørt tur. Suzuki`en fik dødsstødet, da den unge mand sammen med en kammerat, blev kørt ned at en lastbil i juni Dette fik ham ikke til at miste modet med de 2 hjulede. Da han var frisk igen efter ca.1 1/2 år, købte han foråret 1975 en fin Rød Nimbus for ca kr. af Dreiager i København. Vores første sommerferie gik til Bornholm i maj mdr. i telt, vi boede på Dueodde camping. Mange penge havde vi ikke, så soveposerne var lånt af vores forældres, kapok soveposer de fylder og er ikke spor varme, midt om natten var det blevet tåget og fyrtårnet ligger ikke langt derfra, det var lige til hele jorden rystede under en da det tudede. Nå, men der blev kimen lagt, til de næste mange års ferie, som næsten altid har foregået på 2 hjul og telt. I 1977 blev samlingen forøget med den Norton Commando 750 cc som har fulgt og kørt os det meste af Europa rundt siden. Nimbussen blev monteret med en sidevogn, den unge pige var nu

10 blevet til en ung dame med kørekort til MC med og uden sidevogn. Der var kommet nogle børn til, som også var med på Træf og MC ferie. Omkring 1986 blev der igen forøgelse i garagen med en Triumph T 100. Imellem tiden har der også været et par BSA i garagen, da vi havde dem var jeg altid gul og blå op ad benene, når jeg havde prøvet at starte dem. Engang i 90erne kom så den lille Velocette til garagen, i 2005 blev der igen forøgelse i garagen med en Triumph Tiger Cup Trial cykel, jo det var et godt køb!! Sammy Miller, har tjent godt på salg af nye stumper til den, men dens ejermand er blevet en glad dreng Nu kan han jo lege hele året, om så der er regn, sne eller slud. Jo, man kan vist roligt sige, jeg har levet/rejst med og på Motorcykler. Det er indtil nu blevet til samtlige Vest Europæiske lande, fra den Finsk/Russiske grænse, Nordkap hvor jeg nærmest skubbede den hjem til Skagen, (der er skrevet en sang om den tur udgivet i et lille oplag, nogle her i klubben vil nikke genkende til), Spanien/Portugal, Grækenland samt Island på 2 hjul. Især England har vi været glade for at rejse til. Et par gange i Australien er det blevet til, den ene gang købte vi en bil og kørte rundt og anden gang lånte vi en, vi havde også mulighed for at låne motorcykel, desværre ingen Engelske, men en super fin Nimbus og en BMW og kørte med til Træf. Den nok største MC oplevelse vi har haft, var sidste år, hvor Nimbus blev sejlet til Cuba og fløj selv dertil. En tur lavet for Nimbusklubben af Hjalte Tinn. Vi har mange drømme endnu, til spændene MC ferier. En eneste gang har vi været på ferie helt uden MC, det var da vores datter Nina, skulle i huset i England, hvad gør en far ikke, når hans datter skal til MC ens hjemland, kører hende derover. 4 personer i vores dengang lille gule Renault 4, tidligere postbil med tag bagage. Jo, vi vakte en del opmærksomhed med den gamle, godt brugte bil på vores vej til Ottery St. Mary, hvor Nina skulle i huset. Vejen går næsten lige forbi Beaulieu, hvor verdens største stumpe marked nu afholdes. Også dengang var der et meget fint Museum, man kan sammenligne det med Egeskov, men meget større, så KVINDER, tag roligt med derover. Også selv om der er stumpemarked. Og det er egentlig her, med Beaulieu(udtales Bjuli) som udgangspunkt at min beretning starter. I midten af september plejer der at være stumpe marked der. Ja og det er stort, kan jeg vist roligt sige. Det var ikke spor svært, at få overtalt den mandlige del her i huset, til en lille sensommer tur til det skønne Syd England, når der så yderlige mere, også er et stort marked 10 km fra Beaulieu samme weekend.

11 Den unge mand er blevet lidt ældre og hans kone ligeså. Når man både skal besøge sønnen Dan (Dan the Dane), som nogle kender ham under og vores svigerdatter Joyce, som bor i nord Holland, samt en tur til England, 2 X stumpemarkeder, med forhåbentlig en masse (for de piger som læser dette, læs det som gammelt lort ) men for mænd dejlige stumper blev det i bil (Transporteren VW) som vi også kan sove i og med den lille røde Triumph T 100 bag i. Der blev pakket til campingtur, men nu havde vi jo plads til stole og bord, primussen kom også med, så vi kunne få ristet brød til vores Engelske Breakfast. Et vattæppe blev der også plads til, så sov vi dejligt på vores lidt tynde liggeunderlag. En Ukulele(en lille guitar med 4 strenge) der blev givet nogle numre på campingpladserne rigtig hyggeligt. En fra klubben havde købt et par motor i England, dem kunne vi da også have plads til, men det er en historie for sig selv, som kommer senere. Prislisterne på færgebilletter blev tjekket på nettet, det blev med P & O som vi fandt, var det billigste, 93 for en retur billet for Transporteren og 2 personer kl fra Calais/Dover og retur kl Dover/Calais, man kan få det billiger, men så skal man sejle meget sent eller meget tidlig. De tager andre priser hvis man først køber dernede. Jeg havde købt billetter til den rigtige dag! Turen gennem Tyskland er der jo ikke noget at skrive om, trafik som der plejer, mellem Hamburg og Bremen er de ved at lave nye broer og ny vejbelægning på ca. 7 strækninger det er lig med langsom kørsel. Hyggelig dag sammen Dan og Joyce, videre mod Calais, vi ses om en uge, det var solrigt og varmt 26 grader, ankom over 2 timer før vores bestilling, er heldige kommer med kl Stille sejltur, vi havde glædet os til at se Dovers hvide klipper, men nej her det er mørkt kl. 20, nå, så kan vi da se dem, når vi sejler derfra. Vel ankommet til England, der er ingen problemer med at kører i den forkerte side af vejen, finder en campingplads mellem Dover og Folkstone, Little Switzerland vi kan se lysene i Frankrig, det må have været noget skræmmende under 2 Verdenskrig, at vide at fjenden var lige derover. Triumph en blev forvist til at sove udenfor og vi bagi bilen. Næste morgen kunne vi se de hvide klipper og strande. Morgenmaden bliver indtaget i solsiden, primussen bliver tændt, duften af ristet brød og kaffe breder sig, nyder solen kommer frem, nå men vi skal videre, Triumph en finder sin faste plads i bilen, vi skal videre vest på. GPS en bliver tændt, ja ikke den til strøm, men den Ole kalder Gittes pinlig stedsans den er rimelig stabil, hvis den da ikke lige pludselig går på standby Første stop er havnen i Folkstone, herovre er der stor forskel på høj og lavvande ca. 6-8m, bådene står på bunden, havnebassinet bliver brugt til at lufte hund i, her behøves man ingen hundeposer, havet klarer resten. Ved havnen køber vi Kippers til frokost og frisk laks til aftensmanden, ser små Pighaj bliver renset, de bliver solgt under noget så fornemt et navn som Konge ål.

12 Videre går det ad Sydkysten, drejer lidt nord på mod byen Tenterden, hvor et af Englands fine historiske Jernbaner har Museum og Station, ser de fine lokomotiver, drikker the og prøver en Sausage Roll i den hyggelige gamle ventesal. Ser et gammelt Diesel tog bliver fløjter til afgang, tog personale har tøj på som passer til sceneriet. Videre ud på de små bakkede snoede veje som i dukke filmen Postmand Per. Vi har god tid, det er kun onsdag, men bliver enige om at kører direkte til Campingpladsen Hollands Wood som ligger i New Forest ca.15 km fra Beaulieu. GPS en går på standby nogle gange, men vi kommer frem. New Forest er en Nationalpark som består af ældgamle skovområder, lyngdækkede heder, store plæner, frugtbar landbrugsjord, maleriske landsbyer, fine MC veje. Heste, køer og æsler går frit omkring, noget Wilhelm Erobreren indførte for omkring 900 år siden som sit jagt område. Teltet bliver sat op under et stort egetræ, der skal være 6 m til din nabo, også gerne rimeligt plant og uden for mange hestepærer. Vores nabo har en fin lille MGB og et kæmpe villa telt. Pudsigt med de Englænder, ser dem også komme i store flotte biler kører ind på campingpladsen og slår små telte op. Næste morgen vågner vi ved lyden af noget der dumper ned i teltet, vi har lagt os under et stort spisekammer. Egernene hopper rundt i træet og finder agern, dem de ikke kan have i munden lader de falde ned og samler op senere. Solen skinner, det er med at komme op, vi skal ud og kører MC i dag, Ole har gang i primussen, der bliver stegt æg og bacon, får besøg af nogle meget nysgerrige ponyer som vi må jage væk, mens vi spiser morgenmad hopper egernene rundt og samler agern op rundt omkring teltet. Den lille røde skal ud og luftes i dag, GPS en er frisk og veludhvilet og har lagt en plan. Triumph en starter ved første forsøg, vi triller ud på de fine veje, det gå ud og ind gennem skov og marker, selv om GPS en har et rimeligt, kort er vi lidt i tvivl, ikke alle navne er på, men vi finder vej, følges med en fin Rød Triumph TR4 var det vist. Vi skal ned og ser Bucklers Hard en malerisk by fra 18thC, ved bredden af Beaulieu River, nu meget fint museum, hvor der er lavet en meget fin udstilling om livet i den lille by med et skibsværft, det var her Lord Nelson fik bygget nogle skibe til sin flåde. Vi ser ikke mange motorcykler på vores vej, men rigtig mange fine gamle sportsvogne. Frokosten bliver indtaget på en hyggelig Cafe`.

13 Kører i gennem byen Beaulieu, stopper ved en autoforhandler, på vinduet står der Dette er ikke et Museum, alle biler er til salg Her er nogle af bilerne, der stod flere ude. Denne fine Velocette stod og ventede på at komme ud og kører. Der er travlhed i byen, de er ved at blive sat afmærkninger op til den kommende weekend. Så trafikken til stumpe marked bliver ledt uden om byen. Der er markedet lørdag og søndag ved Beaulieu og her kommer rigtig mange. Det er 35 år siden det første og her er omkring 850 stande, fordelt på 3 marker. Vi køre videre ud i det blå, ad fine veje, vi ikke har kørt før (det er ikke første gang vi er her ovre og det kan godt anbefales) får handlet ind til aftensmaden og tilbage på campingpladsen. Spørger ved receptionen om der er kommet andre danskere, vi har aftalt med Hans Mangor at mødes her, men nej. Mens vi laver aftensmad får vi besøg af både ponyer som går og græsser rundt om teltet og Egerne som farer op og ned i det store Egetræ. Går en tur ind til byen for at smage på den lokale Øl på en af de hyggelige pubber der er i byen. The Rose & Crown som stammer helt tilbage fra omkring 13hundrede tallet. Fredag vågner igen til en fin dag, i dag har Ole ikke tid til at stege bacon, morgenmaden er hurtig overstået for vi skal jo til Netley Marsh. Læs evt. første afsnit igen. Nå, men Hans havde taget turen fra Boulogne sur Mer til Dover, overnattede på en rasteplads, vist mere fordi han faldt i søvn og først vågnede næste morgen og kørte direkte dertil. Han har også taget bilen, til at kører sine forhåbentlig fine sager hjem i. Det gik hurtigt med at komme ind 7.50 for at se på godt brugt gammelt jern, jeg undres, hvad kan man dog bruge al det rustne jern til, men bliver oplyst af mine to følgesvende der er virkelig fine sager imellem Jeg er nok ikke lige den rette, til at fortælle om de fine sager. I kan jo prøve at spørge Ole og Hans M. Jo, der kom lidt i rygsækken(min), hvad har man konen til? Hans M var uden, så han slæbte selv, godt jeg ikke var kone der!

14 Sulten indsneg sig, overalt hvor der er markeder i England bliver der sat boder op, hvor man kan købe Burger/Pomfrits. Fish and chips. En sundheds Guru ville gå sulten herfra. Så var der jo også noget med et par motorer, som vi havde lovet at tage med hjem for Christian Gyde, når vi nu var på Netley Marsh. Ole havde fået et tlf. på en mand som skulle have de 2 motorer, men det viste sig han havde kun den ene, den anden var ikke blevet afleveret og ham der havde den anden var kørt til Beaulieu. Han ville komme tilbage omkring kl. 17. Ifølge div. Kilder. Jeg synes, jeg er meget tålmodig, efter at have brugt 5 timer på spændende dele, satte vi os ud til bilen og ventede ca. 2 timer, lavede kaffe og spiste Scones (en slags Engelske The Boller). Dem der var med på IOM sidste år vil kunne nikke genkendende til dem. Vejret var jo fint, så en god bog kom frem. Hans og Ole kunne stadig finde noget spændende at kikke på, kl. blev 18 og nr. 2 motor var ikke dukket op. Jeg er stadig meget tålmodig. Fat i mobilen, hvad gør vi nu? Den meget kortere version, Hans M skulle til Beaulieu næste dag hvor nr. 2 motor nu var, så han blev mellemled i denne motor afhentning, han fik Oles mobil, en gul kasket på hovedet og så klarede han lige paragrafferne. Super fint. På vej hjem til campingpladsen, må vi lige overholde vores vige pligt. En hyggelig aften havde vi under det store Egetræ, med god Engelsk Ale, efter en dejlig dag. (ja i læste rigtigt) Lørdag igen fint vejr og tid til æg og bacon, i dag er det Triumph`ens tur til at blive luftet, kører gennem Brockenhurst og over en Ford. En Ford er en lille flod som løber over vejen, i år var der ikke så meget vand i. Man skal lige tjekke vandstanden. Vi kører gennem meget gamle skove, lyng klædte områder hvor hestene går og græsser. Små landsbyer hvor næsten alle husene er med stråtag, krydser floden Avon flere gange. Triumph`en nyder at køre her, den lige frem spinder, køre forbi en hyggelig pub, der må vi vist have lidt frokost. Der skulle være bryllup i byen, vi havde jo det sorte tøj på, men det var lige som jeg ikke passede ind! Det havde nok været bedre med en lille fiks sag, stiletter og fin hat. Jo, de gør noget ud af det de Englænder.

15 Nå, vi skal videre, men vi kommer ikke langt, så synes Ole vi skal holde pause igen, han havde ud af øjenkrogen set en lille selv kørende dampmaskine med anhænger ved en pub, den måtte vi ind og se lidt nærmere på, den var bygget 1/3, en kold øl blev nydt, til lyden af dampmaskinen, manden der havde den fortæller, at han plejer at kører den lille tur op til pubben ca. 7 miles, spiser frokost og en kold pint Ale, som han sagde så bliver jeg glad men sort Der bliver fyldt kul på og ud på landevejen igen, der skal ingen speciel tilladelse til at køre på vejen. Ud over at være GPS er jeg også fotograf. Næ, nej jeg skal ikke nyde noget. Tilbage på campingpladsen når vi lige at lave os en kop the, så kommer Hans tilbage fra Beaulieu i fint humør, motoren lå bag i, men hvad han selv havde købt kom ikke frem i lyset. The Rose & Crown fik et besøg igen, god kraftig Engelsk mad blev serveret til noget godt øl. I morgen skal vi til Beaulieu så soveposen kom ikke sent i brug. Videre går det, i byen Fordingbridge er der grisevæddeløb, det springer vi lige over. Vi vender Triumph en mod syd/øst tilbage mod campingpladsen, mon Hans har fået fat i den motor og hvad gode sager har han købt??, Vi kører forbi æsler, en kæmpe tyr med horn på ca. ¾ m går lige over vejen foran os, uden at værdige os et blik. Kan du ikke lige hoppe af og tage et billede af dens horn Vågner ved at der igen bliver dumpet agern ned på teltet, det er søndag vi skal til Beaulieu, ingen tid til æg og bacon, men hvor er Hans? Han havde snakket om et Stumpemarkede nord for London men hans telt er tomt og bilen er der. Vi indtager hurtig morgenmad, pakker sammen, vil kører mod øst når vi har besøgt Beaulieu. Så dukker Hans op, han har været på gå ben ind til byen for at handle, jamen skal du ikke til Stumpemarkede Nord for London der er mindst 3-4 timers kørsel og de bedste stumper bliver jo ikke solgt til sidst. Vi hilser af med Hans efter nogle hyggelige dage sammen med ham og kører de ca. 10 km til Beaulieu. Jo nærmere vi kommer Beaulieu, jo flere biler, vi kører op i 2 rækker for at komme til parkeringspladserne og bliver ledt ind på en kæmpe mark, her er der virkelig tjek på hvordan der skal parkeres i sirlige rækker, frem med kasketten og påsmøring af solcreme. Så er det bare med at følge strømmen af mennesker og til indgangen, alt virker gennem tænkt ingen lang kø for at komme ind. Så er det bare hvor skal vi starte og hvor skal vi slutte, for det ER STORT. Bliver enige om dvs. Ole, at vi går til venstre.

16 Det meget store museum har vi set et par gange, det kan godt anbefales, desuden er der, det flotte hus med tilhørende Park og et Munke kloster, dette kan dog ikke fange Oles opmærksomhed. Vi går ned mod den store plæne, hvor der er udstilling i hundrede vis af fine gamle biler i alle mulige mærker, lige fra de fineste Rolls Royce til Morris Minor, skimter lige til dem, måske er der tid senere, videre ned mod de 3 store marker hvor stumpe markede er, den ene mark er kun for MC dele. Her er vist alt hvad hjertet begær for en mand. Citat: Fra en jeg kender særdeles godt. For mænd med sunde interesser Vejret er dejligt, godt jeg har en god bog med, når det bliver for meget, med gammelt skrammel sætter jeg mig og læser, mens jeg ser voksne mænd slæber rundt med tunge poser, nogle har små trækvogne med til al deres ny indkøbte Guld stumper Alle ser vældige glade ud. En kommer gående med en bildør, en anden med et biltag, en er ude og afprøve en gammel Norton?? Ja, der kan næsten ikke nævnes den ting, der ikke kan købes til gamle MC`er og biler. Ole går op og ned ad rækkerne, er kommet i snak med en dame fra Danmark, hendes mand har fået løbepas han skal også lige se, om der dog ikke, er noget han lige absolut står og mangler. De har en stand hvor de sælger mærker og har været der i flere år. Dette er værd at komme tilbage til er vi enige om, bare stemningen som er her. Benene er ved at være et par cm kortere og ømme, men hvor var det nu lige de solgte en 5 l. dunk med Castrol 50 olie, Mor her, render op og ned ad rækkerne og finder standen, mens Ole ser på flere spændende ting. Ole er nok bedre til at fortælle om alle de Fine ting der kunne købes. Vi begynder at gå mod udgangen, men nej der var jo også lige alle de fine biler der lige skal ses efter. Bogen kommer frem igen, en fin plads i solen finder jeg. Mens bilerne lige får et kik. Selv om her ikke er så mange Motorcykler at se på, vil jeg anbefale en tur til Beaulieu. Det er ved at være sidst på eftermiddagen, vi finder bilen, beslutter at kører lidt nord på, for derefter at kører ad hovedvej 272 mod øst. Vi skal med en færge fra Dover til Calais tirsdag morgen så vi har god tid, nu var det at vi godt kunne have tænkt os at have været på MC, for 272 er virkelig vej for MC kørsel, Trætheden melder sig efter en hel dag i solen, vi kikker forgæves efter en campingplads, men finder denne hyggelige pub med B&B.

17 Morgenmaden får vi i en meget hyggelig og stemningsfuldt Kro stue katten smyger sig om benene på os, vi takker af, her vil jeg godt overnatte igen. Videre går det ad de fine veje, gennem kønne Engelske Landsbyer, stopper igen i Tenterden, denne gang for at se på byen. Vi er ikke helt enige om, hvor længe vi skal være turister i byen, parkometeret får penge til en halv time af Ole. Nu har jeg, Gud hjælpe mig, været tålmodig i 2 dage og set på gammelt skrammel. Ned på jorden kommer jeg, Ole satser på at den rare parkeringsvagt bær over med en Dansk turist. Vi har en hyggelig tur rundt i byen. Får handlet lidt ind, især noget godt Engelsk øl, vi er jo heldigvis i bil. Kører ud mod kysten, holder ind og ser ud over havet, får en lille regnbyge, den første i næsten en uge. Byerne Hythe og Folkstone er næsten vokset sammen. Ad den gamle vej til Dover, ser The White Cliff of Dover. Lidt nord for byen ligger der en campingplads ca.10 km fra færgen, tilpas afstand, vi skal jo meget tidligt op næste dag og med færgen. Teltet bliver slået op, Triumph en trukket ud, den skal ud på den sidste tur i England for denne gang. Ja, man skulle næsten tro, der var lidt menneskeligt over den, som den triller derudad, i det dejlige Engelske Landskab, eller er det bare os, der er lidt vemodige, ved snart at skulle forlade England. I St. Margaret`s Bay finder vi Pub`en The Coastguard, som ligger helt ud til vandet, får lige den sidste Pint of Bear. Videre mod Sandwich, parkerer ved den gamle busstation finder et sted, hvor de sælger Fish and Chips, sidder foran byens flotte gamle Rådhus og spiser dette herlige måltid, godt vi kun bestilte en portion. Det bliver snart mørkt og Gpsèn har ingen lys, så vi finder campingpladsen. Om natten vågner vi ved det regner, hvor har vi været heldige med fint vejr hele ugen. Op kl. 5 når lige at pakke sammen inden der kommer en byge. Og så det sidste stykke ned til havnen. Men bare rolig England vi kommer igen.

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Sommerens tur til Finland

Sommerens tur til Finland Sommerens tur til Finland Det blev ikke nogen tur sydpå denne sommer. Til gengæld blev det en tur nordpå til Jakobstad, Finland og tilbage igen. I alt blev det lidt mere en 3000 km. Planen var at min bror

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. X 1. Hvornår kan Søren blive klippet? 18.00 17.00 17.30 2. Hvilken farve er flottest? hvid rød grøn

Læs mere

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin Alex Og den hemmelige skat Ordklasser 3. klassetrin Navn: Klasse: 1. Skattekortet Her er Alex. Han er en meget glad dreng, for han har lige fået en ny Nintendo. Eller han har ikke fået den, faktisk er

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Juni Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Spritteren. Om eftermiddagen ligger mejeriet øde og stille hen. Far og mejeristerne er som regel færdig først på eftermiddagen

Spritteren. Om eftermiddagen ligger mejeriet øde og stille hen. Far og mejeristerne er som regel færdig først på eftermiddagen Spritteren Om eftermiddagen ligger mejeriet øde og stille hen. Far og mejeristerne er som regel færdig først på eftermiddagen med at gøre rent efter formiddagens arbejde. Det bliver gjort grundigt og der

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4 Nyhedsbrev Årgang 3 Udgave 4 SUPERDIVE Hermed har SuperDive Aps. fornøjelsen af, at udgive sit syvende nyhedsbrev. Siden vi startede i april 2000 har SuperDive været gennem en løbende udvikling mod målet

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vores vinterferie februar 2011. Vi havde planlagt at vi ville på vinter ferie i år og ned og stå på ski.

Vores vinterferie februar 2011. Vi havde planlagt at vi ville på vinter ferie i år og ned og stå på ski. Vores vinterferie februar 2011 Vi havde planlagt at vi ville på vinter ferie i år og ned og stå på ski. Vi snakkede lidt om at tage personbilen og booke os ind på et hotel. Denne ide blev hurtig skrottet.

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Club 25 på vulkaner. Kenny pitcher terner

Club 25 på vulkaner. Kenny pitcher terner Club 25 på vulkaner Golf på Island? Ikke alle ved at der er mange golfbaner på sagaøen. 9 herrer fra Club 25 tog chancen fra mandag til fredag i første uge af juli. Arni mødte os i Keflavik og vi entrede

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Hans-Henrik Sørensen. Rejsebreve fra NEW ZEALAND

Hans-Henrik Sørensen. Rejsebreve fra NEW ZEALAND Hans-Henrik Sørensen Rejsebreve fra NEW ZEALAND 1 Hans-Henrik Sørensen Rejsebreve fra NEW ZEALAND 2 Forord Fra oktober 2007 til januar 2008 foretog jeg sammen med min daværende kone, Susanne Høegh, en

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013.

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013. NØDEBO NIMBUS NYT 2. kvartal 2013. I dette nummer: Bestyrelsen Referat af generalforsamlingen Bestyrelsens årsberetning Invitation og tilmelding til Sommerturen sammen med svenskerne Kalenderen Bestyrelsen:

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 Indhold: 1. maj i Fælledparken Tur til Heideruh maj 2013 22. juni i Horserød og Røde Blades Gadefest Nørrebro K-festival i Nørrebroparken 29. august 1943, 70-året Mini-festival

Læs mere

mc camping - fritid på hjul Tema om Gratis magasin med alt indenfor camping

mc camping - fritid på hjul Tema om Gratis magasin med alt indenfor camping campisten MARTS 2009 Nr. 0209 gratis magasin Gratis magasin med alt indenfor camping - fritid på hjul Tema om mc camping Fly, Ferrarier og flotte haver. Vi har besøgt Egeskov Slot Guidebog til gode oplevelser

Læs mere

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR Prøveturen går blot til Husum, med en overnatning og hjem over Møgeltønder, Højer sluse og Rømø for derefter at køre retur

Læs mere

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED I sidste uge var jeg ti dage i London for at besøge min datter. Hun har et rigtig godt job i et internationalt firma og et godt sted at bo. Hun har også en kæreste,

Læs mere

Niels Rasmussen d. 11.11.11

Niels Rasmussen d. 11.11.11 I mange år har jeg leget med ord, første gang jeg husker var i forbindelse med en lejr for ca. 25 år siden. Jeg husker det handlede om alle vores men er, men der kom en mand Senere har jeg gjort det i

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner 1 Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00 21 Du følger Herre, al min færd 420 Syng lovsang hele jorden 787 du som har tændt millioner af stjerner Da jeg kom i 6. klasse fik vi en ny dansklærer,

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

indhold Børn i Laos 4 Martin kommer til Laos 6

indhold Børn i Laos 4 Martin kommer til Laos 6 Martin i Laos indhold Børn i Laos 4 Martin kommer til Laos 6 Indhold Børnene ved Mekong 10 Dyrene i landsbyen 14 Hvad spiser man i Laos 16 Martin i rismarken 18 Børnene vaccineres 20 Nee og Noo står op

Læs mere

Reykjavik Marathon 2014

Reykjavik Marathon 2014 Reykjavik Marathon 2014 Af Henriette Lau og Lasse Andersen Den 22. august satte vi os i flyet for at rejse til Island, hvor Reykjavik marathon ventede. Løbet i Reykjavik bød både på 10km, halvmarathon,

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med?

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med? Modul 2 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct X 1. Hvor mange penge har Simon med? 387 kr. 300 kr. 298 kr. 2. Hvor meget vandt Fredericia? 31-26 29-28

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1 Mandag som var første dag, var meget blæsende med over 40 50 kt i 1.500 m, så dagen flyvninger blev aflyst. I stedet for at flyve fik vi noget teori omkring bølgeflyvning. Dette var helt relevant, da der

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

DM for Redningshund Aalborg 2011

DM for Redningshund Aalborg 2011 DM for Redningshund Aalborg 2011 Tekst af Helga Thorstein og billeder Af Helle Jensen Beredskabscenter Aalborgs Hundetjeneste afviklede i weekenden d. 3.-4. September et forrygende DM for 33 af landets

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

Kajaktur i Bohuslan skærgården på Sveriges vestkyst.

Kajaktur i Bohuslan skærgården på Sveriges vestkyst. Kajaktur i Bohuslan skærgården på Sveriges vestkyst. Under optimale vejrforhold gik vi efter Fjällbacka skærgården, Väderöarna uden for, og Kosterøerne i nord ud for Strømstad. Start og slut: Heestrand,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Lærervejledning. www.5nyeemner.dk

Lærervejledning. www.5nyeemner.dk Lærervejledning 5 nye emner er bygget op omkring emnerne: hverdag, lokalområde, sundhed, fester og miljø. Emnerne kan gennemgås separat og i vilkårlig rækkefølge alt efter behov. Den tilhørende hjemmeside,,

Læs mere

Indbydelse til EMC 2012 og en tur på Den tyske alpevej

Indbydelse til EMC 2012 og en tur på Den tyske alpevej Hej motorcyklister MC Kilden vil gerne invitere dig med på en tur til EMC 2012, hvor du kan opleve fællesskab om motorcykler og Kristus i et alkoholfrit miljø. EMC Rally er et internationalt træf, hvor

Læs mere

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Stilladsinformation nr. 64 - december 2001 side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Navn: Ib Hansen Bopæl: albertslund Alder: 55 Start i branchen: 1975 Firma: Tillidspost: Herlev Stilladser Fanebærersuppleant

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1. Årgang 3

UGEBREV nr. 18 uge 1. Årgang 3 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Vi er kommet godt i gang med skolen efter en dejlig lang juleferie. Der har godt nok været mange børn syge her i den første uge, så influenzaen

Læs mere

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009

Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Rasmus dagbog om Sydafrika fra d. 4/4-19/4 2009 Min tur til Sydafrika startede allerede fredag d. 3/4. Jeg holdt fri fra skole fredag for at køre til København. Der boede vi på Hotel Admiral til lørdag.

Læs mere

Test din viden om Præpositioner

Test din viden om Præpositioner Ann Kledal og Barbara Fischer-Hansen Test din viden om Præpositioner 9 testopgaver til arbejdshæftet PARAT START 3 knyttet til grundbogen BASISGRAMMATIKKEN Special-pædagogisk forlag Xxxxxxxxx 1 Test din

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Hej, alle Hope House venner!

Hej, alle Hope House venner! Hej, alle Hope House venner! Hej, alle Hope House venner Ulrik Susan Varme sommerdage Sommeren er og har været meget varm i år. Hver dag er temperaturen oppe på omkring de 35 grader og om natten 25. Det

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere

Julefrokost I BØGESKOVEN

Julefrokost I BØGESKOVEN Julefrokost I BØGESKOVEN invitation julefrokost Det vil glæde os at se dig til Illux s julefrokost. I år holder vi festen i den gamle pavillon Capri i Bøgeskoven med SMUK stemning. SMUK event står for

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Den gamle kone, der ville have en nisse

Den gamle kone, der ville have en nisse 1 Den gamle kone, der ville have en nisse Der var engang en gammel kone, der gerne ville have en nisse. Hun havde slidt og slæbt alle sine dage, og nu havde hun sparet sammen til at få sit eget hus. Det

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Generalforsamling CC95 Herfølge

Generalforsamling CC95 Herfølge Generalforsamling CC95 Herfølge Mandag d.28/2 2013 kl.19:30 hos OMRON Formanden bød alle velkommen. Referat Året har været et begivenhedsrigt et af salgsen på både godt og ondt. Under forårets til Stokkebjerg

Læs mere

Substantiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler.

Substantiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler. Substantiver arbejde www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler. Du skal købe to kilo kartoffel

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

i Ønskekoncerten om søndagen lige efter middagsmaden. Jeg har også lige fået Snehvide og de syv små dværge, men den er lidt kedelig, for der er så

i Ønskekoncerten om søndagen lige efter middagsmaden. Jeg har også lige fået Snehvide og de syv små dværge, men den er lidt kedelig, for der er så Vi skal ud og sejle Det har regnet meget de sidste par dage, og især i nat er der kommet meget vand, sagde far ved middagsbordet. Selv om det ikke regner nu, beslutter jeg mig for at blive inde og lege.

Læs mere

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Din Oegk-kontakt: Arne dirckinck-holmfeld mobil: 2365 7219 e-mail: adh@dhplus.dk TDe 3 huller, der omtales som The Bear Trap på PGA National Jeg rejste d. 10 fredag

Læs mere

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor...

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... Roskilde Fjords Kajakklub Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Sommer 2013 Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... 2 4 6 2 Weser Maraton maj 2013 Til at starte med var der

Læs mere

The Nimbus Motorcycle CLUB of CALIFORNIA USA

The Nimbus Motorcycle CLUB of CALIFORNIA USA The Nimbus Motorcycle CLUB of CALIFORNIA USA Jeg er blevet bedt om at skrive nogle få ord om Nimbussens færden herovre i guds eget land, USA. Baggrunden for dette kender i jo nok allerede, men hvis ikke

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Jeppe Aakjær 1866-1930 Nanna Aakjær 1874-1962 Solvejg (datter) 1908-2001 Esben (søn) 1911-1958

Jeppe Aakjær 1866-1930 Nanna Aakjær 1874-1962 Solvejg (datter) 1908-2001 Esben (søn) 1911-1958 1 TEMA: REJSER Jeppe Aakjær 1866-1930 Nanna Aakjær 1874-1962 Solvejg (datter) 1908-2001 Esben (søn) 1911-1958 Familien Aakjær rejser meget. I dette hæfte vil du få et lille indblik i hvordan først Jeppe

Læs mere

Strøm 1 for 6 timer og parkering næsten et døgn 1

Strøm 1 for 6 timer og parkering næsten et døgn 1 Tirsdag 04-09-2012 Kørte hjemme fra over middag og var i Flensborg kl16, her snakkede vi med Tina omkring vores køleskab, hun havde fundet ud af det samme som jeg selv havde fundet ud af at køleskabet

Læs mere

Rockerne på DMJU s udstilling. Ih se! Man kan også lave noget af det selv. et netblad, en hjemmeside og en mailgruppe. ModelBane Piger, redigeres af

Rockerne på DMJU s udstilling. Ih se! Man kan også lave noget af det selv. et netblad, en hjemmeside og en mailgruppe. ModelBane Piger, redigeres af et netblad, en hjemmeside og en mailgruppe MBP netblad nr. 15, efterår 2004 Rockerne på DMJU s udstilling. Bag enhver tilfreds modeljernbane mand står en tålmodig kvinde. En mor, en søster, en veninde,

Læs mere

Butikken hvor du kan leje et andet liv

Butikken hvor du kan leje et andet liv Butikken hvor du kan leje et andet liv I meget gamle dage ovre i London var der en lille butik i en kælder. London var langt,langt væk. Butikken lå i en sidegade, så der var mørkt og dystert i gaden. Den

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere