KLANG OG KVALITET Nr. 4. December 2009 =============================================================

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLANG OG KVALITET Nr. 4. December 2009 ============================================================="

Transkript

1 KLANG OG KVALITET Nr. 4. December 2009 =============================================================

2 Albions bestyrelse: Formand: Elmegårdsvej 57, Bellinge, 5250 Odense SV Tlf Kasserer og næstformand Knarreborg Møllevej 12, 5883 Oure Tlf Sekretær / reklameartikler Søvangen 11, Skt. Klemens, 5260 Odense S Ole Bay Larsen Jesper Hegaard Becky Harris Webmaster og K&K Redaktør Bjørnemosevej 21, 5230 Odense M Tlf Christian Gyde Albions hjemmeside : Gæsteredaktør for dette blad: Hans Mangor Næste gæsteredaktør af Klang & Kvalitet nr Navn Torben Kastholm Adresse Dalager 29 Post nr./by 5750 Ringe Tlf Deadline for næste nummer af Klang & Kvalitet er den 15. februar 2010 Forsiden denne gang: En 50 års jubilar Triumph Bonneville Bagsiden denne gang: Ariel KH Fieldmaster

3 Formandens linjer Her dagen før deadline, og dagen før sidste dag hvor der må køres, på den almindelige Veteran forsikring, sidder jeg lige og overvejer, om jeg skal have en sidste tur. Eller skal jeg bare sidde og tænke lidt på de mange skønne ture vi har haft i foråret og sommerens løb på vores engelske motorcykler. Eller skal jeg måske smutte ud i hulen og skrue lidt. Mit vinterprojekt i Hulen bliver at få et papkasseprojekt skruet sammen til en Matchless G 12 igen. Hen over efteråret har der været afholdt flere hyggelige kaffemøder med et godt fremmøde, og med imponerende kaffeborde. Efterårets stumpemarked i Herning trak nogle Albion`er til, og vi mødtes som vanligt ved Indgang Syd kl til en lille sludder, dog synes jeg efterhånden, at udbuddet af brugte engelske stumper er til at overse. Til sidst men ikke mindst, har der været afholdt en velbesøgt julefrokost - 53 Albion`er deltog. Maden var helt i top og der blev afholdt Amerikansk lotteri. Finanskrise eller ej dette er første år hvor antallet af lodder til Amerikansk lotteri ikke rakte hele bordet rundt det beklager vi selvfølgelig. Tak til Rayven og the Pit Stop for gaver til lotteriet og til HP og Becky for arbejdet med at arrangere og afholde julefrokosten. Efteråret har dog ikke kun været gode oplevelser. Ole Bøgelunds elskede Kisser blev brutalt revet fra os i en uhørt tragisk forbrydelse. Mange tanker blev sendt fra Albion til Ole og de efterladte - mange af os kendte jo Kirsten fra Albion Rally og andre begivenheder i klubben. Vi håber retfærdigheden må ske fyldest, om end det er en ringe trøst. Jeg er blevet kontaktet af et tidligere medlem af Albion, som havde en del numre af Klang og Kvalitet gemt, som han ikke var interesseret i at beholde. Dem har jeg med glæde hentet, det er bestyrelsens plan på sigt (hvis muligt), at få samlet alle Klang og Kvalitet fra klubbens start. Vi mangler næsten alle blade fra årene Så har I kendskab til andre tidligere medlemmer, som påtænker at smide blade fra de år ud, så opfordrer vi til, at de i stedet gives til Klubbens arkiv. Jesper Hegaard vores kasserer, har planer om, at lave en ny Medlemsliste for Tjek derfor i den gamle udgave om dine oplysninger er korrekte hvis ikke kontakt Jesper Hegaard på Det nye år byder traditionen tro, på bowling turnering med / mod Ducatiklubben i januar og i februar afholdes Ordinær generalforsamling med efterfølgende spisning. Hvis du vil med så tilmeld dig, det er dog kun nødvendigt med tilmelding til generalforsamling hvis du bliver og spiser. Og bare for at du ikke skal spekulere over hvordan alle mine valg og overvejelser endte, så har jeg nu fundet svaret solen skinner jeg tager min sidste tur ud i det blå for i år. I ønskes alle en rigtig Glædelig jul og et Godt nytår. Vi ses derude i det nye år, Ole Bay.

4 Tusind tak For den opmærksomhed og uvurderlige støtte i vores svære situation, både i håbet, i sorgen og i forbindelse med eftersøgningen og begravelsen af Kirsten Bay Andersen. Vi er evigt taknemmelige. Ole Bøgelund Sanne & Kim Bay Andersen.

5 Generalforsamling i Albion MC Generalforsamlingen afholdes lørdag den 6. februar 2010, kl På adressen : Fraugde MC, Klippevej 7, 5220 Odense SØ. Dagsorden for generalforsamling: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af klubbens regnskab 4. Medlemskab af Motorhistorisk Samråd 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelse På valg er : Becky Harris Modtager genvalg Jesper Hegaard Modtager genvalg Morten Stegemejer Modtager ikke genvalg 7. Eventuelt Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal fremsendes skriftligt, således at de er formanden i hænde senest 2 uger før generalforsamlingen, hvilket vil sige senest lørdag d. 23. januar Formandens adresse er : Ole Bay Larsen Elmegaardsvej 57, Bellinge 5250 Odense SV Mail: --- ooo OOO ooo --- Efter Generalforsamlingen er klubben vært for aftensmaden. Medbring selv drikkevarer. Tilmelding til spisning ved generalforsamlingen senest lørdag den 23. anuar 2010 til Becky, på mobil , eller mail NB! Der er rift om pladserne til aftensmaden, så meld hurtigt til!

6 Fra Gæsteredaktøren: Hvis man går og keder sig og tiden bliver lang og man synes at livet er meningsløst, og glasset er halvtomt og diverse panikperioder er tæt på, så vil jeg anbefale at købe en Norton eller et par stykker. Jeg ejer efterhånden 3 og det er ikke kedeligt og tiden aldrig lang. 1 Commando 850 fra 74 1 Mercury 650 fra 69 1 Model fra Selvfølgelig er jeg ikke mærkefanatiker og kunne sagtens se mig selv på en pre-unit Bonneville/Thunderbird, Huntmaster, G80s eller Triumph G.P. Replica. En rå køremaskine f.eks. en B33 en Model 18 uden glimmer eller en 500 cc militærmodel var også en ide. Men alligevel, en Commando på en bakket solskinsø med smalle snoede ujævne veje er svær at slå. Det leder hen til spørgsmålet, hvorfor har jeg aldrig været på Bornholm på min Commando? Gæstered.

7

8 Referat fra bestyrelsemøde d Mødet blev holdt hos Becky. Deltagere. Formand: Kasserer/næstformand.: Sekretær: K&K redaktør og Webmaster: Ole Bay Jesper Hegaard Becky Harris Christian Gyde 1. Da Morten Stegemejer ved sidste bestyrelsesmøde ønskede at udtræde af bestyrelsen, skal den resterende bestyrelse tage stilling til om vi ønsker at pege på et nyt medlem og evt. hvem alle medlemmer er opstillingsberettiget. 2. Til træffet i år blev der kun solgt 11 træfbjælker. Dette giver et underskud på 1500 kr. Salget af disse har de sidste 10 år givet et lignende underskud. På grundlag heraf har bestyrelsen afskaffet dem. 3. Ved dette møde har bestyrelsen kigget på, hvad kan klubben byde på af vinterarrangementer: Julefrokost Bowling Generalforsamling: Vi er meget i tvivl, da vi til de forrige generalforsamlinger nu er 50 medlemmer, som gerne vil deltage i spisningen. Det er absolut max på grund af pladsmangel. UK Bikes i Fangel: Vi satser på en stand igen i 2010 Stumpemarked i Vissenbjerg: Formanden havde planer om en stand, hvor medlemmerne kunne komme med deres stumper. Desværre kunne han ikke få noget svar, om der var plads til os inden næste blads deadline. Som noget nyt vil klubben prøve at lave en filmaften på en hverdag ca. i slutningen af marts måned. 4. Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer til at gå ind på Albions rigtige flotte nye hjemmeside. 5. Evaluering af træf/eftertræf, bestyrelsen er meget tilfreds med måden, hvorpå træffet bliver afviklet og det store overskud. Bestyrelsen ønsker hermed at sige tak til Bjarne Madsen og hans hjælpere for deres store indsats for Albion. 6. Kære medlemmer, meld jer som hjælpere til næste års træf og deltag i en kanon god eftertræf-fest. Bestyrelsen.

9 En sensommer tur til Verdens største stumpemarked Beaulieu og Netley Marsh Solen skinner fra en skyfri himmel. Vi bliver dirigeret ind på en mark langt væk fra indgangen, til et for mændenes vedkommende slaraffenland. Står i kø for at komme derind, mindst flere 100 m, ja og så dukker Hans Mangor lige op og stiller sig sammen med os. Alle ser meget spændte og forventningsfulde ud, humøret er i top, snakken går livligt. Fordelingen mellem mænd og kvinder er omkring 99 % mænd og 1 % kvinder. De fleste af mændene har rygsække, andre små trækvogne med, de ligner næsten små drenge, bare i lidt større format, der alle venter på at bruge deres lomme penge, på noget de virkelig mener at have brug for. Og vi brugte mange timer der. Så er det lige her jeg spørger, hvordan kan man bruge såååå lang tid på at kikke på gammelt jern? Og hvad gør jeg lige her? Jeg fik desværre ikke taget nogen billeder, men egentlig hvor mange billeder ville mænd tage, hvis de var sammen med deres kone/kæreste, til årets største udsalg, i et kæmpe Stormagasin? Det hele startede vist nok en lørdag aften i november 1972 på det, der dengang hed Under og Overhuset, et rigtig Disco sted, hvor byens unge drak Albani og dansede til, T Rex, Alice Coper, Carpenter, Gilbert O Sullivan, ja, jeg kunne blive ved med at nævne navne. Der var en ung mand (Ole) på 19 år, med langt hår, skæg og bakkenbarter, som mødte en ung pige (Gitte) på 17 år, også med langt lyst hår og kasse bukser(kan i huske dem), lige netop på trappen mellem de 2 Diskoteker. Den unge mand havde dengang en Mc, med et navn der ikke gerne nævnes i dette blad, men nu kommer det. Det var en lille rød 250 kubik Suzuki. Inden da, havde han haft en MZ, som han havde været i Paris på, midt i Paris tabte han udstødningen røret, hvad gør man når man ikke har nogen reservedel, man køre uden!! Den unge pige havde kørte på en Orange Velo Solex, men var blevet kørt ned, på vej til standen og havde fået forbud mod at køre at køre uden styrthjelm af sin far, så Veloen var blevet solgt. Hun ville ikke have styrthjemfrisure. Så motorcykel var ikke lige sagen, også dengang var det lovpligtigt at have styrthjelm på, den unge mand forsøgte at overtale hende, men hun ville ikke med ud og køre, hvad gør en ung mand, der er bidt af en gal Motorcykel. Dengang fik man ikke sådan lov til at sove hos hinanden, sådan lige med det samme. Jo, han trak afskeds timen ud en aften, så den sidste bus kørte. Så var der jo ikke andet for, at hun måtte køres hjem til forældrenes hus på MC og det har hun ikke fortrudt. Siden har hun næsten været fast bagsæde passager med styrthjelmfrisure, når der bliver kørt tur. Suzuki`en fik dødsstødet, da den unge mand sammen med en kammerat, blev kørt ned at en lastbil i juni Dette fik ham ikke til at miste modet med de 2 hjulede. Da han var frisk igen efter ca.1 1/2 år, købte han foråret 1975 en fin Rød Nimbus for ca kr. af Dreiager i København. Vores første sommerferie gik til Bornholm i maj mdr. i telt, vi boede på Dueodde camping. Mange penge havde vi ikke, så soveposerne var lånt af vores forældres, kapok soveposer de fylder og er ikke spor varme, midt om natten var det blevet tåget og fyrtårnet ligger ikke langt derfra, det var lige til hele jorden rystede under en da det tudede. Nå, men der blev kimen lagt, til de næste mange års ferie, som næsten altid har foregået på 2 hjul og telt. I 1977 blev samlingen forøget med den Norton Commando 750 cc som har fulgt og kørt os det meste af Europa rundt siden. Nimbussen blev monteret med en sidevogn, den unge pige var nu

10 blevet til en ung dame med kørekort til MC med og uden sidevogn. Der var kommet nogle børn til, som også var med på Træf og MC ferie. Omkring 1986 blev der igen forøgelse i garagen med en Triumph T 100. Imellem tiden har der også været et par BSA i garagen, da vi havde dem var jeg altid gul og blå op ad benene, når jeg havde prøvet at starte dem. Engang i 90erne kom så den lille Velocette til garagen, i 2005 blev der igen forøgelse i garagen med en Triumph Tiger Cup Trial cykel, jo det var et godt køb!! Sammy Miller, har tjent godt på salg af nye stumper til den, men dens ejermand er blevet en glad dreng Nu kan han jo lege hele året, om så der er regn, sne eller slud. Jo, man kan vist roligt sige, jeg har levet/rejst med og på Motorcykler. Det er indtil nu blevet til samtlige Vest Europæiske lande, fra den Finsk/Russiske grænse, Nordkap hvor jeg nærmest skubbede den hjem til Skagen, (der er skrevet en sang om den tur udgivet i et lille oplag, nogle her i klubben vil nikke genkende til), Spanien/Portugal, Grækenland samt Island på 2 hjul. Især England har vi været glade for at rejse til. Et par gange i Australien er det blevet til, den ene gang købte vi en bil og kørte rundt og anden gang lånte vi en, vi havde også mulighed for at låne motorcykel, desværre ingen Engelske, men en super fin Nimbus og en BMW og kørte med til Træf. Den nok største MC oplevelse vi har haft, var sidste år, hvor Nimbus blev sejlet til Cuba og fløj selv dertil. En tur lavet for Nimbusklubben af Hjalte Tinn. Vi har mange drømme endnu, til spændene MC ferier. En eneste gang har vi været på ferie helt uden MC, det var da vores datter Nina, skulle i huset i England, hvad gør en far ikke, når hans datter skal til MC ens hjemland, kører hende derover. 4 personer i vores dengang lille gule Renault 4, tidligere postbil med tag bagage. Jo, vi vakte en del opmærksomhed med den gamle, godt brugte bil på vores vej til Ottery St. Mary, hvor Nina skulle i huset. Vejen går næsten lige forbi Beaulieu, hvor verdens største stumpe marked nu afholdes. Også dengang var der et meget fint Museum, man kan sammenligne det med Egeskov, men meget større, så KVINDER, tag roligt med derover. Også selv om der er stumpemarked. Og det er egentlig her, med Beaulieu(udtales Bjuli) som udgangspunkt at min beretning starter. I midten af september plejer der at være stumpe marked der. Ja og det er stort, kan jeg vist roligt sige. Det var ikke spor svært, at få overtalt den mandlige del her i huset, til en lille sensommer tur til det skønne Syd England, når der så yderlige mere, også er et stort marked 10 km fra Beaulieu samme weekend.

11 Den unge mand er blevet lidt ældre og hans kone ligeså. Når man både skal besøge sønnen Dan (Dan the Dane), som nogle kender ham under og vores svigerdatter Joyce, som bor i nord Holland, samt en tur til England, 2 X stumpemarkeder, med forhåbentlig en masse (for de piger som læser dette, læs det som gammelt lort ) men for mænd dejlige stumper blev det i bil (Transporteren VW) som vi også kan sove i og med den lille røde Triumph T 100 bag i. Der blev pakket til campingtur, men nu havde vi jo plads til stole og bord, primussen kom også med, så vi kunne få ristet brød til vores Engelske Breakfast. Et vattæppe blev der også plads til, så sov vi dejligt på vores lidt tynde liggeunderlag. En Ukulele(en lille guitar med 4 strenge) der blev givet nogle numre på campingpladserne rigtig hyggeligt. En fra klubben havde købt et par motor i England, dem kunne vi da også have plads til, men det er en historie for sig selv, som kommer senere. Prislisterne på færgebilletter blev tjekket på nettet, det blev med P & O som vi fandt, var det billigste, 93 for en retur billet for Transporteren og 2 personer kl fra Calais/Dover og retur kl Dover/Calais, man kan få det billiger, men så skal man sejle meget sent eller meget tidlig. De tager andre priser hvis man først køber dernede. Jeg havde købt billetter til den rigtige dag! Turen gennem Tyskland er der jo ikke noget at skrive om, trafik som der plejer, mellem Hamburg og Bremen er de ved at lave nye broer og ny vejbelægning på ca. 7 strækninger det er lig med langsom kørsel. Hyggelig dag sammen Dan og Joyce, videre mod Calais, vi ses om en uge, det var solrigt og varmt 26 grader, ankom over 2 timer før vores bestilling, er heldige kommer med kl Stille sejltur, vi havde glædet os til at se Dovers hvide klipper, men nej her det er mørkt kl. 20, nå, så kan vi da se dem, når vi sejler derfra. Vel ankommet til England, der er ingen problemer med at kører i den forkerte side af vejen, finder en campingplads mellem Dover og Folkstone, Little Switzerland vi kan se lysene i Frankrig, det må have været noget skræmmende under 2 Verdenskrig, at vide at fjenden var lige derover. Triumph en blev forvist til at sove udenfor og vi bagi bilen. Næste morgen kunne vi se de hvide klipper og strande. Morgenmaden bliver indtaget i solsiden, primussen bliver tændt, duften af ristet brød og kaffe breder sig, nyder solen kommer frem, nå men vi skal videre, Triumph en finder sin faste plads i bilen, vi skal videre vest på. GPS en bliver tændt, ja ikke den til strøm, men den Ole kalder Gittes pinlig stedsans den er rimelig stabil, hvis den da ikke lige pludselig går på standby Første stop er havnen i Folkstone, herovre er der stor forskel på høj og lavvande ca. 6-8m, bådene står på bunden, havnebassinet bliver brugt til at lufte hund i, her behøves man ingen hundeposer, havet klarer resten. Ved havnen køber vi Kippers til frokost og frisk laks til aftensmanden, ser små Pighaj bliver renset, de bliver solgt under noget så fornemt et navn som Konge ål.

12 Videre går det ad Sydkysten, drejer lidt nord på mod byen Tenterden, hvor et af Englands fine historiske Jernbaner har Museum og Station, ser de fine lokomotiver, drikker the og prøver en Sausage Roll i den hyggelige gamle ventesal. Ser et gammelt Diesel tog bliver fløjter til afgang, tog personale har tøj på som passer til sceneriet. Videre ud på de små bakkede snoede veje som i dukke filmen Postmand Per. Vi har god tid, det er kun onsdag, men bliver enige om at kører direkte til Campingpladsen Hollands Wood som ligger i New Forest ca.15 km fra Beaulieu. GPS en går på standby nogle gange, men vi kommer frem. New Forest er en Nationalpark som består af ældgamle skovområder, lyngdækkede heder, store plæner, frugtbar landbrugsjord, maleriske landsbyer, fine MC veje. Heste, køer og æsler går frit omkring, noget Wilhelm Erobreren indførte for omkring 900 år siden som sit jagt område. Teltet bliver sat op under et stort egetræ, der skal være 6 m til din nabo, også gerne rimeligt plant og uden for mange hestepærer. Vores nabo har en fin lille MGB og et kæmpe villa telt. Pudsigt med de Englænder, ser dem også komme i store flotte biler kører ind på campingpladsen og slår små telte op. Næste morgen vågner vi ved lyden af noget der dumper ned i teltet, vi har lagt os under et stort spisekammer. Egernene hopper rundt i træet og finder agern, dem de ikke kan have i munden lader de falde ned og samler op senere. Solen skinner, det er med at komme op, vi skal ud og kører MC i dag, Ole har gang i primussen, der bliver stegt æg og bacon, får besøg af nogle meget nysgerrige ponyer som vi må jage væk, mens vi spiser morgenmad hopper egernene rundt og samler agern op rundt omkring teltet. Den lille røde skal ud og luftes i dag, GPS en er frisk og veludhvilet og har lagt en plan. Triumph en starter ved første forsøg, vi triller ud på de fine veje, det gå ud og ind gennem skov og marker, selv om GPS en har et rimeligt, kort er vi lidt i tvivl, ikke alle navne er på, men vi finder vej, følges med en fin Rød Triumph TR4 var det vist. Vi skal ned og ser Bucklers Hard en malerisk by fra 18thC, ved bredden af Beaulieu River, nu meget fint museum, hvor der er lavet en meget fin udstilling om livet i den lille by med et skibsværft, det var her Lord Nelson fik bygget nogle skibe til sin flåde. Vi ser ikke mange motorcykler på vores vej, men rigtig mange fine gamle sportsvogne. Frokosten bliver indtaget på en hyggelig Cafe`.

13 Kører i gennem byen Beaulieu, stopper ved en autoforhandler, på vinduet står der Dette er ikke et Museum, alle biler er til salg Her er nogle af bilerne, der stod flere ude. Denne fine Velocette stod og ventede på at komme ud og kører. Der er travlhed i byen, de er ved at blive sat afmærkninger op til den kommende weekend. Så trafikken til stumpe marked bliver ledt uden om byen. Der er markedet lørdag og søndag ved Beaulieu og her kommer rigtig mange. Det er 35 år siden det første og her er omkring 850 stande, fordelt på 3 marker. Vi køre videre ud i det blå, ad fine veje, vi ikke har kørt før (det er ikke første gang vi er her ovre og det kan godt anbefales) får handlet ind til aftensmaden og tilbage på campingpladsen. Spørger ved receptionen om der er kommet andre danskere, vi har aftalt med Hans Mangor at mødes her, men nej. Mens vi laver aftensmad får vi besøg af både ponyer som går og græsser rundt om teltet og Egerne som farer op og ned i det store Egetræ. Går en tur ind til byen for at smage på den lokale Øl på en af de hyggelige pubber der er i byen. The Rose & Crown som stammer helt tilbage fra omkring 13hundrede tallet. Fredag vågner igen til en fin dag, i dag har Ole ikke tid til at stege bacon, morgenmaden er hurtig overstået for vi skal jo til Netley Marsh. Læs evt. første afsnit igen. Nå, men Hans havde taget turen fra Boulogne sur Mer til Dover, overnattede på en rasteplads, vist mere fordi han faldt i søvn og først vågnede næste morgen og kørte direkte dertil. Han har også taget bilen, til at kører sine forhåbentlig fine sager hjem i. Det gik hurtigt med at komme ind 7.50 for at se på godt brugt gammelt jern, jeg undres, hvad kan man dog bruge al det rustne jern til, men bliver oplyst af mine to følgesvende der er virkelig fine sager imellem Jeg er nok ikke lige den rette, til at fortælle om de fine sager. I kan jo prøve at spørge Ole og Hans M. Jo, der kom lidt i rygsækken(min), hvad har man konen til? Hans M var uden, så han slæbte selv, godt jeg ikke var kone der!

14 Sulten indsneg sig, overalt hvor der er markeder i England bliver der sat boder op, hvor man kan købe Burger/Pomfrits. Fish and chips. En sundheds Guru ville gå sulten herfra. Så var der jo også noget med et par motorer, som vi havde lovet at tage med hjem for Christian Gyde, når vi nu var på Netley Marsh. Ole havde fået et tlf. på en mand som skulle have de 2 motorer, men det viste sig han havde kun den ene, den anden var ikke blevet afleveret og ham der havde den anden var kørt til Beaulieu. Han ville komme tilbage omkring kl. 17. Ifølge div. Kilder. Jeg synes, jeg er meget tålmodig, efter at have brugt 5 timer på spændende dele, satte vi os ud til bilen og ventede ca. 2 timer, lavede kaffe og spiste Scones (en slags Engelske The Boller). Dem der var med på IOM sidste år vil kunne nikke genkendende til dem. Vejret var jo fint, så en god bog kom frem. Hans og Ole kunne stadig finde noget spændende at kikke på, kl. blev 18 og nr. 2 motor var ikke dukket op. Jeg er stadig meget tålmodig. Fat i mobilen, hvad gør vi nu? Den meget kortere version, Hans M skulle til Beaulieu næste dag hvor nr. 2 motor nu var, så han blev mellemled i denne motor afhentning, han fik Oles mobil, en gul kasket på hovedet og så klarede han lige paragrafferne. Super fint. På vej hjem til campingpladsen, må vi lige overholde vores vige pligt. En hyggelig aften havde vi under det store Egetræ, med god Engelsk Ale, efter en dejlig dag. (ja i læste rigtigt) Lørdag igen fint vejr og tid til æg og bacon, i dag er det Triumph`ens tur til at blive luftet, kører gennem Brockenhurst og over en Ford. En Ford er en lille flod som løber over vejen, i år var der ikke så meget vand i. Man skal lige tjekke vandstanden. Vi kører gennem meget gamle skove, lyng klædte områder hvor hestene går og græsser. Små landsbyer hvor næsten alle husene er med stråtag, krydser floden Avon flere gange. Triumph`en nyder at køre her, den lige frem spinder, køre forbi en hyggelig pub, der må vi vist have lidt frokost. Der skulle være bryllup i byen, vi havde jo det sorte tøj på, men det var lige som jeg ikke passede ind! Det havde nok været bedre med en lille fiks sag, stiletter og fin hat. Jo, de gør noget ud af det de Englænder.

15 Nå, vi skal videre, men vi kommer ikke langt, så synes Ole vi skal holde pause igen, han havde ud af øjenkrogen set en lille selv kørende dampmaskine med anhænger ved en pub, den måtte vi ind og se lidt nærmere på, den var bygget 1/3, en kold øl blev nydt, til lyden af dampmaskinen, manden der havde den fortæller, at han plejer at kører den lille tur op til pubben ca. 7 miles, spiser frokost og en kold pint Ale, som han sagde så bliver jeg glad men sort Der bliver fyldt kul på og ud på landevejen igen, der skal ingen speciel tilladelse til at køre på vejen. Ud over at være GPS er jeg også fotograf. Næ, nej jeg skal ikke nyde noget. Tilbage på campingpladsen når vi lige at lave os en kop the, så kommer Hans tilbage fra Beaulieu i fint humør, motoren lå bag i, men hvad han selv havde købt kom ikke frem i lyset. The Rose & Crown fik et besøg igen, god kraftig Engelsk mad blev serveret til noget godt øl. I morgen skal vi til Beaulieu så soveposen kom ikke sent i brug. Videre går det, i byen Fordingbridge er der grisevæddeløb, det springer vi lige over. Vi vender Triumph en mod syd/øst tilbage mod campingpladsen, mon Hans har fået fat i den motor og hvad gode sager har han købt??, Vi kører forbi æsler, en kæmpe tyr med horn på ca. ¾ m går lige over vejen foran os, uden at værdige os et blik. Kan du ikke lige hoppe af og tage et billede af dens horn Vågner ved at der igen bliver dumpet agern ned på teltet, det er søndag vi skal til Beaulieu, ingen tid til æg og bacon, men hvor er Hans? Han havde snakket om et Stumpemarkede nord for London men hans telt er tomt og bilen er der. Vi indtager hurtig morgenmad, pakker sammen, vil kører mod øst når vi har besøgt Beaulieu. Så dukker Hans op, han har været på gå ben ind til byen for at handle, jamen skal du ikke til Stumpemarkede Nord for London der er mindst 3-4 timers kørsel og de bedste stumper bliver jo ikke solgt til sidst. Vi hilser af med Hans efter nogle hyggelige dage sammen med ham og kører de ca. 10 km til Beaulieu. Jo nærmere vi kommer Beaulieu, jo flere biler, vi kører op i 2 rækker for at komme til parkeringspladserne og bliver ledt ind på en kæmpe mark, her er der virkelig tjek på hvordan der skal parkeres i sirlige rækker, frem med kasketten og påsmøring af solcreme. Så er det bare med at følge strømmen af mennesker og til indgangen, alt virker gennem tænkt ingen lang kø for at komme ind. Så er det bare hvor skal vi starte og hvor skal vi slutte, for det ER STORT. Bliver enige om dvs. Ole, at vi går til venstre.

16 Det meget store museum har vi set et par gange, det kan godt anbefales, desuden er der, det flotte hus med tilhørende Park og et Munke kloster, dette kan dog ikke fange Oles opmærksomhed. Vi går ned mod den store plæne, hvor der er udstilling i hundrede vis af fine gamle biler i alle mulige mærker, lige fra de fineste Rolls Royce til Morris Minor, skimter lige til dem, måske er der tid senere, videre ned mod de 3 store marker hvor stumpe markede er, den ene mark er kun for MC dele. Her er vist alt hvad hjertet begær for en mand. Citat: Fra en jeg kender særdeles godt. For mænd med sunde interesser Vejret er dejligt, godt jeg har en god bog med, når det bliver for meget, med gammelt skrammel sætter jeg mig og læser, mens jeg ser voksne mænd slæber rundt med tunge poser, nogle har små trækvogne med til al deres ny indkøbte Guld stumper Alle ser vældige glade ud. En kommer gående med en bildør, en anden med et biltag, en er ude og afprøve en gammel Norton?? Ja, der kan næsten ikke nævnes den ting, der ikke kan købes til gamle MC`er og biler. Ole går op og ned ad rækkerne, er kommet i snak med en dame fra Danmark, hendes mand har fået løbepas han skal også lige se, om der dog ikke, er noget han lige absolut står og mangler. De har en stand hvor de sælger mærker og har været der i flere år. Dette er værd at komme tilbage til er vi enige om, bare stemningen som er her. Benene er ved at være et par cm kortere og ømme, men hvor var det nu lige de solgte en 5 l. dunk med Castrol 50 olie, Mor her, render op og ned ad rækkerne og finder standen, mens Ole ser på flere spændende ting. Ole er nok bedre til at fortælle om alle de Fine ting der kunne købes. Vi begynder at gå mod udgangen, men nej der var jo også lige alle de fine biler der lige skal ses efter. Bogen kommer frem igen, en fin plads i solen finder jeg. Mens bilerne lige får et kik. Selv om her ikke er så mange Motorcykler at se på, vil jeg anbefale en tur til Beaulieu. Det er ved at være sidst på eftermiddagen, vi finder bilen, beslutter at kører lidt nord på, for derefter at kører ad hovedvej 272 mod øst. Vi skal med en færge fra Dover til Calais tirsdag morgen så vi har god tid, nu var det at vi godt kunne have tænkt os at have været på MC, for 272 er virkelig vej for MC kørsel, Trætheden melder sig efter en hel dag i solen, vi kikker forgæves efter en campingplads, men finder denne hyggelige pub med B&B.

17 Morgenmaden får vi i en meget hyggelig og stemningsfuldt Kro stue katten smyger sig om benene på os, vi takker af, her vil jeg godt overnatte igen. Videre går det ad de fine veje, gennem kønne Engelske Landsbyer, stopper igen i Tenterden, denne gang for at se på byen. Vi er ikke helt enige om, hvor længe vi skal være turister i byen, parkometeret får penge til en halv time af Ole. Nu har jeg, Gud hjælpe mig, været tålmodig i 2 dage og set på gammelt skrammel. Ned på jorden kommer jeg, Ole satser på at den rare parkeringsvagt bær over med en Dansk turist. Vi har en hyggelig tur rundt i byen. Får handlet lidt ind, især noget godt Engelsk øl, vi er jo heldigvis i bil. Kører ud mod kysten, holder ind og ser ud over havet, får en lille regnbyge, den første i næsten en uge. Byerne Hythe og Folkstone er næsten vokset sammen. Ad den gamle vej til Dover, ser The White Cliff of Dover. Lidt nord for byen ligger der en campingplads ca.10 km fra færgen, tilpas afstand, vi skal jo meget tidligt op næste dag og med færgen. Teltet bliver slået op, Triumph en trukket ud, den skal ud på den sidste tur i England for denne gang. Ja, man skulle næsten tro, der var lidt menneskeligt over den, som den triller derudad, i det dejlige Engelske Landskab, eller er det bare os, der er lidt vemodige, ved snart at skulle forlade England. I St. Margaret`s Bay finder vi Pub`en The Coastguard, som ligger helt ud til vandet, får lige den sidste Pint of Bear. Videre mod Sandwich, parkerer ved den gamle busstation finder et sted, hvor de sælger Fish and Chips, sidder foran byens flotte gamle Rådhus og spiser dette herlige måltid, godt vi kun bestilte en portion. Det bliver snart mørkt og Gpsèn har ingen lys, så vi finder campingpladsen. Om natten vågner vi ved det regner, hvor har vi været heldige med fint vejr hele ugen. Op kl. 5 når lige at pakke sammen inden der kommer en byge. Og så det sidste stykke ned til havnen. Men bare rolig England vi kommer igen.

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Sommerens tur til Finland

Sommerens tur til Finland Sommerens tur til Finland Det blev ikke nogen tur sydpå denne sommer. Til gengæld blev det en tur nordpå til Jakobstad, Finland og tilbage igen. I alt blev det lidt mere en 3000 km. Planen var at min bror

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr Brorlil og søsterlil Fra Grimms Eventyr Brorlil tog søsterlil i hånden og sagde:»siden mor er død, har vi ikke en lykkelig time mere. Vores stedmor slår os hver dag og sparker til os, når vi kommer hen

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED I sidste uge var jeg ti dage i London for at besøge min datter. Hun har et rigtig godt job i et internationalt firma og et godt sted at bo. Hun har også en kæreste,

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849.

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849. Taarup, 18. Maj 1849. Kære elskede Kone! Dit Brev fra den 11. modtog jeg den 16., og det glæder mig at se, at I er ved Helsen. Jeg er Gud ske Lov også ved en god Helsen, og har det for tiden meget godt,

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88

broch-lips@mail.dk / 53 58 09 88 historier LOGO historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 IDAS ENGEL 1 IDAS ENGEL historier www.broch-lips.dk broch-lips@mail.dk 53 58 09 88 2 3 Ida skulle i skole. For første gang. Det

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Niels Rasmussen d. 11.11.11

Niels Rasmussen d. 11.11.11 I mange år har jeg leget med ord, første gang jeg husker var i forbindelse med en lejr for ca. 25 år siden. Jeg husker det handlede om alle vores men er, men der kom en mand Senere har jeg gjort det i

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner 1 Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00 21 Du følger Herre, al min færd 420 Syng lovsang hele jorden 787 du som har tændt millioner af stjerner Da jeg kom i 6. klasse fik vi en ny dansklærer,

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

VMJK har i en periode fået franskbrød/kage til kaffen klokken 21. Det ser ud til at det er faldet positiv ud, så indtil videre fortsættes dette.

VMJK har i en periode fået franskbrød/kage til kaffen klokken 21. Det ser ud til at det er faldet positiv ud, så indtil videre fortsættes dette. Formanden skriver Nu når bladene snart gulnes og falder af, blæsten kommer, altså den kolde blæst er det bedst at være inden dørs. Så er det godt vi har vores model tog og vores klub at mødes i. Der er

Læs mere

MIE. MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor. drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer

MIE. MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor. drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer MIE MIE bor hos en plejefamilie, fordi hendes mor drikker. Mie har aldrig kendt sin far, men drømmer om at møde ham en dag. Mie er 8lippet, har blåt hår og bruger mere mascara end de 8leste. Hun elsker

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 1 Så er vi klar til afgang fra Hundested. Klokken er 8.00. Turen går mod Rødbyhavn med opsamling i Frederiksværk og Roskilde. Vejret er fint (som sædvanligt), og

Læs mere

Han sneg sig over til det lille bord ved vinduet. Her plejede hans mor at sidde med sin krydsogtværs. Der satte han sig på kanten af stolen og skrev:

Han sneg sig over til det lille bord ved vinduet. Her plejede hans mor at sidde med sin krydsogtværs. Der satte han sig på kanten af stolen og skrev: Mopsy og Daddy Cool Biffer stod tidligt op. De andre lå stadig og sov i Svend-fra-Skovens hule. Han gik op til lande - vejen og begyndte at gå tilbage mod sommer - huset. En landmand gav ham et lift på

Læs mere

- Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere

- Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere - Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere Michael Svendsen har besluttet sig for at sige ja til respirator. Men den dag han ikke længere kan tale eller skrive, vil han have den slukket

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

En lille hurtig tur til Sverige/Norge.

En lille hurtig tur til Sverige/Norge. En lille hurtig tur til Sverige/Norge. Midt på sommeren var vi nogle stykke GTC er som havde et lille kaffemøde (har vi engang i måneden). Og samtalen er meget righoldig og et af emnerne landede pludselig

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer Bårehold i felten Uddrag af noter fra observationer 1: Vi får et kald til Holst Camping-området, og springer i bilen. Det er en ung pige, de har svært ved at komme i kontakt med. Vi får et fix-punkt at

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5 Jørgen Hartung Nielsen Og det blev forår Sabotør-slottet, 5 Og det blev forår Sabotør-slottet, 8 Jørgen Hartung Nielsen Illustreret af: Preben Winther Tryk: BB Offset, Bjerringbro ISBN: 978-87-92563-89-7

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Side 3.. Håret. historien om Samson.

Side 3.. Håret. historien om Samson. Side 3 Håret historien om Samson 1 Englen 4 2 En stærk dreng 6 3 Løven 8 4 Hæren 12 5 Porten 14 6 Samsons styrke 16 7 Dalila 18 8 Et nyt reb 20 9 Flet håret 22 10 Skær håret af 24 11 Samson bliver slave

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909.

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Disse kort og breve har jeg fået lov til at afskrive og offentliggøre af Gert Sørensen, som har fået dem af

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin Alex Og den hemmelige skat Ordklasser 3. klassetrin Navn: Klasse: 1. Skattekortet Her er Alex. Han er en meget glad dreng, for han har lige fået en ny Nintendo. Eller han har ikke fået den, faktisk er

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

De 5 GTC er på togt i Norge.

De 5 GTC er på togt i Norge. De 5 GTC er på togt i Norge. Sidste år var vi på tur i Sverige/ Norge, og her blev jeg bedt om og køre den samme tur i år, bare modsat vej rundt. Det var jeg med på, men havde et par ændringer. Vi skulle

Læs mere

Ironman Wales 2012. Billigt og hurtigt. Kr. 1100,- retur. Der er ca. 1500km hver vej, fra Silkeborg til Tenby via Calais eurotunnel.

Ironman Wales 2012. Billigt og hurtigt. Kr. 1100,- retur. Der er ca. 1500km hver vej, fra Silkeborg til Tenby via Calais eurotunnel. Hvorfor IM Wales?: Flere spørger hvorfor IM Wales og i første omgang var det for at have en god lang sæson og da IM Wales ligge midt i september, ER det en lang sæson. Men efter at have været der og oplevet

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3 Polen 2009 En tur til Gdansk Del 3 Portene fra havnefronten ind til byen Sanne på vej ind i byen Gdansk er en helt utrolig flot og velplejet by. Overalt er der rent og pænt, og alle slags butikker forefindes

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Årsavisen 2008. JulePosten

Årsavisen 2008. JulePosten Årsavisen 2008 JulePosten Anton startet i skole Den 13. august 2008 startede Anton i 0.A. Anton er meget glad for at gå i skole - selvom det er bedst når man selv kan bestemme hvad man vil lave og det

Læs mere

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC

UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC UDSKRIFT AF FILMEN HJEMME IGEN! - SNEDKER-FAMILIEN SEJDIC 01:00:08 SNEDKER MUHAREM SEJDIC Jeg har mine venner, jeg har mine bekendte. Vi er sammen, og derfor føler jeg at jeg har det rigtig, rigtig godt.

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Industrialiseringen i 1850-1950

Industrialiseringen i 1850-1950 Industrialiseringen i 1850-1950 I det herrens år 1845 klokken var 4 om morgenen, jeg Augustus Vitolius på 15 år var på vej ud på marken for at høste sammen med min hjælpende karl. Vi havde lige hentet

Læs mere

Den gamle kone, der ville have en nisse

Den gamle kone, der ville have en nisse 1 Den gamle kone, der ville have en nisse Der var engang en gammel kone, der gerne ville have en nisse. Hun havde slidt og slæbt alle sine dage, og nu havde hun sparet sammen til at få sit eget hus. Det

Læs mere

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013.

Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Artikel i MAN:D d. 17/8-2013. Jørgen og Fie - et makkerpar 17. august 2013 Jørgen Madsen elsker hunde og kan slet ikke få nok. Halvdelen af hans liv har han arbejdet med hunde, og hans passion for at træne

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Klaus Nar. Helle S. Larsen. Furesø Museer 2008. Ideer til undervisningen

Klaus Nar. Helle S. Larsen. Furesø Museer 2008. Ideer til undervisningen Ideer til undervisningen Læs bogen og brug den Lad eleverne sætte mere dialog til følgende passager: da Klaus gerne vil se kongen, og moderen siger nej da kongen stopper op og snakker med Klaus da kongen

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Følgende er en transskription af filmen,, som er produceret af DIIS, 2013. I filmen fortæller Tove Udsholt om sine oplevelser som gemt barn under Besættelsen. Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Mit navn

Læs mere

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 Indhold: 1. maj i Fælledparken Tur til Heideruh maj 2013 22. juni i Horserød og Røde Blades Gadefest Nørrebro K-festival i Nørrebroparken 29. august 1943, 70-året Mini-festival

Læs mere

3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT

3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT 3. kvartal 2012. NØDEBO NIMBUS NYT Bestyrelsen: Formand: Peter Ahrendt, ahrendt@c.dk Næstformand: Gunnar Svendsen, bogsvendsen@gmail.com Kasserer: Erik Kristensen, erkr@c.dk Turarrangør: Bent Jørgensen,

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Hallo Skovmus, så er det forår, kan I mærke at det kribler og krabler. Snart kan man bade uden at få lungebetændelse. Komme ud i teltene, og tænde bål, og side og hygge medens

Læs mere

September-Oktober 2009

September-Oktober 2009 September-Oktober 2009 Så er sommerlejr og sommerferie overstået, og vi er startet op på den nye sæson med en fantastisk opstart. Foran os ligger en masse onsdage med eventyr for store og små. Se alle

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere