Marineforeningen Korsør afd Årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang"

Transkript

1 Marineforeningen Korsør afd. Nr Årgang

2

3 KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde forbindelsen og kammeratskabsfølelsen mellem personel der har gjort tjeneste, eller er tjenestegørende i Søværnet. FORMAND Lindy Olsen Sylowsvej 53 B 4220 Korsør Tlf.: ll.olsen@mail.dk NÆSTFORMAND og SKYTTELAV Theis Rosschou Revvej Korsør Tlf.: theis.rosschou@mail.dk KASSERER Mogens Larsen Tingmarken Svendborg Tlf.: tingmarken@gmail.com SEKRETÆR Udlejning af stuen Henning Jørgensen Tlf.: henningj@c.dk BEST. MEDLEMMER Uffe Tvede Jensen (sangkor) Tlf.: Susanne Sønderbye Tlf.: blondieinez@ofir.dk John Fejer Nielsen Tlf.: Dan Olsen (billard) Tlf.: olsendan.do@gmail.com HJEMMESIDE BANJERMESTER Steen Jensen Tlf.: KOMPASROSENS ANSVARSH. REDAK. OG ANNONCER Næstformanden theis.rosschou@mail.dk DISTRIKT III DISTRIKTFORMAND Søren Brusgaard Tlf.: ksbrusgaard@gmail.com MARINESTUEN Tlf.: Stuen åben: Lørdag 10-16; Søndag 11-14

4 Åbningstider: Mandag Onsdag ; Torsdag Fredag ; Lørdag

5 Det lokale autoværksted tilbyder: Mere end 25 års erfaring med alt indenfor. Service eftersyn.. Klargøring til syn.. Autoreparation.. Forsikringsskader. Med venlig hilsen, P. E. Biler ApS Bag Stadion Korsør Tlf Korsør Hvidevare Center din lokale fagmand

6 Lizettes Frokost Cafe Halsskovvej Korsør Tlf

7 HAVNEGADE 17B KORSØR - TELEFON Frokost A la carte Åben alle dage kl HAVNEARKADE N 5 KORSØR TLF Månedsmenu Pizza Nygade 9 Vi mødes på -- ZANZIBAR Halskovvej 16, Tlf.:

8 Nygade Min Bodega v/ Majbritt Ludvigsen Linde Allé

9 Sidste nyt fra formanden En lang og varm sommer er slut, og før vi ser os om, er det jul. Men mon ikke, der kommer en del dage med godt vejr her i efteråret, før vi skal i gang med sneskovlen. Uha uha! Uffe og Dan havde arrangeret årets sommerudflugt som gik til Hvide Sande. Det blev en fantastisk tur. Vejret kunne ikke være bedre og selskabet heller ikke. Det var 46 glade mennesker, der ankom til Hvide Sande, lidt forsinket, men vi fik en varm velkomst af Niels og hans folk, og snart var vi bænket ved et dejligt fiskebord. Der blev spist og hygget, og akvariet samt museet blev besøgt. Efter en hyggelig dag gik turen hjem igen. Tak til Hvide Sande Marineforening for et godt arrangement. Ved årets Maritime dage blev der holdt åbent hus i Marineforeningen. Der var rigtig mange, som fandt over til os i stuen. Det er altid hyggeligt at se en masse nye mennesker i stuen og høre deres undren over, hvor flot vi har det i vor forening. 29. august er jo en mærkedag for Flåden og dermed også for Marineforeningen. Vi var 16 mand fra Marineforeningen og Flådestationen, som mødte op ved vores mindesten i Rådhushaven, hvor der blev lagt kranse fra Søværnet og Marineforeningen. 05. september var det National Flagdag. 22 mand mødte op i stuen kl. 0730, hvorefter vi gik samlet med vores flag i spidsen over til Flådestationen. Efter ceremonien og morgenkaffe gik vi til Rådhushaven for at lægge blomster ved mindestenen for de to Korsør-drenge, som faldt i Afghanistan. Der var deltagelse fra Søværnet, De Blå Baretter, Garderforeningen samt Marineforeningen, som var initiativtager til ceremonien. Det er noget, vi vil gøre igen til næste år, og hvem ved, måske er der flere som vil deltage og vise deres respekt. Foreningens Gallafest SKIPPERFESTEN blev som altid en rigtig god fest. 70 personer var samlet i stuen. Der var gæster fra Fællesklubben og Officersforeningen. Årets Fregatkaptajn og Jagtkaptajn blev pebet ind og festen kunne begynde. Mogens havde som altid fremtryllet en dejlig menu. Der blev skålet og sunget. Der var tale for damerne. Den blev holdt af bestyrelsens Benjamin, Dan Olsen. Well done. En dejlig fest der først sluttede ud på de små timer.

10 Vi skal i gang med efterårets arrangementer i vor gamle forening, og der er en fin buket. Sangkoret er kommet i gang. Billard er startet for både damer og herrer. Vi vil prøve at holde et par Ulkeaftener med foredrag eller film. Der vil også blive lidt til maverne: Gule ærter, julefrokost samt julebanko med gløgg og æbleskiver. Ja, der er ikke nogen undskyldning for ikke at komme i stuen i løbet af efteråret. Læs mere om de forskellige arrangementer andet sted i bladet. Husk, at der er åbent i Marinestuen hver lørdag og søndag. Så kig ind til lidt hygge. Vi ses i stuen! Lindy Olsen Mindeord. Vi har med sorg modtaget meddelelse om, at vore gode kammerater; Kaj Jensen (Honning Kaj) og Hans Rostgaard Poulsen, er gået fra borde. Vi har mistet to gode kammerater. Æret være deres minde. Lindy Olsen Nye medlemmer i foreningen Ole Bredahl Christiansen Ronnie Jappe Jytte Irene Olesen I ønskes velkommen i Marineforeningen

11 Fødselsdage 85 År Emil Jensen Mogens Stjernqvist 80 år Adler O. Striberg 75 år Jørgen W. Jensen Vagn Bjerge Jensen 70 år Flemming Meldal Jørgen Højberg Holm 65 år Poul Erik Jensen Niels Ingolf Knutsson 60 år Per Haagensen 50 år Bjarne Søndergaard Jespersen 40 år Tina Rasmussen Dion Max Hansen Marineforeningen ønsker tillykke.

12 Jeg har desværre fået underretning om, at Forsvaret har besluttet at nedlægge deres trykkeri. Da det er der vi gennem mange år har fået trykt dette blad, giver det os i bestyrelsen nogle tanker om bladets fremtid. Jeg skal ikke her stille spørgsmålstegn ved om Forsvaret sparer noget ved at udlicitere deres trykkeriopgaver, men det vil i hvert fald komme til at øge vores udgifter til at udgive bladet fremover, hvis det stadig skal udkomme fire gange årligt. Hvordan fremtiden ser ud for Kompasrosen, kan jeg ikke sige noget om endnu. Der er flere forslag til det, men vi er i gang med at indhente tilbud fra forskellig side på trykningen og udgivelsen og vi håber på at kunne komme med en orientering og forslag til fremtiden for medlemsbladet på generalforsamlingen i februar. På den baggrund og for en sikkerheds skyld, bliver der herved indvarslet til ordinær Generalforsamling, som vil blive afholdt iht. vedtægterne, lørdag den 28. februar 2015, kl i stuen. Da jeg sammen med Klaus deltog i distriktsmødet i Nykøbing Sj. i september, så vi at de forhandlede en kasket (cap), med marineforeningens kendingstegn og derunder Nykøbing Sj. Marineforening, syet i guldtræk. Jeg spurgte hvor de fik dem fremstillet samt pris m.v. Da vi over årene har fået forespørgsler fra mange medlemmer om en sådan kasket kunne fremskaffes til afdelingen, kan det glæde mig at meddele, at vi nu har afgivet en bestilling. Når den bliver leveret vil den blive udstillet i baren og solgt derfra til den meget attraktive pris af KUN kr. 100,- og selvfølgelig kommer der til at stå Korsør Marineforening på den ho! ho! For de som tilmelder sig Julefrokosten, skal jeg lige, af hensyn til nye, samt evt. glemsomme medlemmer, minde om at det er kutyme at man (pr. par) medbringer en pakke til Pakke-auktionen som afholdes efter maden. Det skal ikke være noget dyrt, men gerne noget sjovt og brugbart, til en pris af en kr. eller hvad man synes. Og så skal jeg lige fortælle, at Uffe Tvede har overtaget tjansen, som headmaster for sangkoret. Så fremover skal alle henvendelser om sang, rettes til ham Med disse ord ønskes I alle en god marineforeningsvintersæson (laaaangt ord), Venlig hilsen fra den stadig siddende Gamle Redacteur

13 Kommende arrangementer. Lørdag den 15. november Kl Udbakkes: Gule Ærter m/flæsk og pølse Kaffe m/småkager Kr. 75,- ULKEAFTEN Torsdag den 20. november kl Foredrag om Gerda Tofts forlis v/bjarne Poulsen PUDSEAFTEN Torsdag den 27. november kl Når der er pudset og det er gjort ordenligt og blevet godkendt af Banjermesteren, så vanker der lidt til mave, gane og hals.

14 JULEFROKOST Korsør Marineforening Lørdag den 6. december kl Menu Marineret sild med æg og karrysalat Citronmarineret Laks m/dressing Fiskefilet m/remoulade Hjemmelavet sylte Ribbensteg m /rødkål Skinke med grønlangkål Tarteletter med høns i asparges Hjemmelavet leverpostej med champignon og bacon Osteanretning Ris a la mande m/kirsebærsauce Kaffe m/hjemme bagte småkager Kun 160,00 kr. Derefter dans på dækket. Tilmelding fra den 08. til den 30. november i stuen.

15 JULEGLÖGG, ÆBLESKIVER og BANKO Lørdag den 20. december kl Hyggeligt samvær og fine gevinster. NYTÅRSMØNSTRING Lørdag den 3. januar kl Vi mødes i stuen til nytårshilsener og hygge. TORSKEGILDE Fredag den 30. januar kl Der udbakkes: Kogt Torsk m/tilbehør Kaffe m/småkager Pris. Kr. 90,- Efter maden tages dugen af så man kan komme med fortællinger og historier af enhver art. Derefter skyder vi til MUGGEN.

16 Fra Flagdagen den 5. september i Korsør.

17 AKTIVITETSPROGRAM 15. november kl Gule ærter 20. november kl Foredrag om Gerda Tofts forlis 27. november kl Pudseaften 06. december kl Julefrokost 20. december kl Glögg og banko december. Bo holder åbent i Stuen 03. januar kl Nytårsmønstring 30. januar kl Torskegilde 28. februar Kl Generalforsamling Tilmelding og betaling foregår i stuen efter først til mølle, hvor tilmeldingslister bliver ophængt løbende og som regel ca. 4 uger før. Aktivitetsprogrammet er tentativt og vil løbende blive opdateret. Ret til ændringer forbeholdes! Glædelig Jul Korsør Marineforening ønsker medlemmer og deres familie, alle på Flådestation Korsør, samt ikke mindst vore annoncører og venner af foreningen en god jul og et godt nytår. Venlig hilsen, Bestyrelsen.

18 Fra sommerudflugten til Hvide Sande

19 Er du til slinger i valsen, Så kom og nyd en lille en til halsen Opvarmet billard bord Spilleautomater Events Levende musik Åbningstider: Mandag torsdag Fredag Lørdag ( ) Søndag Tinghuskroen Algade 52, 4220 Korsør,

20 AFS: KORSØR MARINEFORENING SØBATTERIET KORSØR B Åbningstider Mandag - Torsdag 11:00 22:00? Fredag - Lørdag 10:00 02:00 Søndag 10:00 22:00?

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2012 39. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2015 42. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2015 42. Årgang Tillykke til Henrik Jensen A/S med de 25 år, ønskes af Korsør Marineforening.. KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2015 42. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2016 43. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2016 43. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2017 44. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2012 39. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2012 39. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2016 43. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2018 45. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2019 46. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2008 35. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2015 42. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2018 45. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2008 35. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2012 39. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2019 46. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2009 36. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2017 44. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Aktiviteter 2 Halvår 2015

Aktiviteter 2 Halvår 2015 Aktiviteter 2 Halvår 2015 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Stavgang Kl. 10.00 11.00 Sidde-gymnastik

Læs mere

S E J L A D S M E D G A F F E L R I G G E R E 21 S Ø U L K E. Sejlads med gaffelriggere. Kommende vinterarrangementer

S E J L A D S M E D G A F F E L R I G G E R E 21 S Ø U L K E. Sejlads med gaffelriggere. Kommende vinterarrangementer 21 Kommende vinterarrangementer 13 Fødselsdag & kommende arrangementer F 24 S E J L A D S M E D G A F F E L R I G G E R E Gule ærter, Stegte sild & ømme fødder... S 25 40 S E J L A D S M E D G A F F E

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: Kørsel til dagcenter: Kan kontaktes fra kl man-fredag. Centerleder:

Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: Kørsel til dagcenter: Kan kontaktes fra kl man-fredag. Centerleder: Hovergården NYTTIGE TELEFONNUMRE: Dagcenter: 4044 5034 Kørsel til dagcenter: 7681 2100 Kan kontaktes fra kl. 8.30 man-fredag Centerleder: 7681 7801 Hus 100: 7681 7812 Hus 102: 7681 7813 Café Oasen: 3038

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj

Aktivitetscenter Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj November 2018 - januar 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2017 44. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Nr. 4 november 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Nr. 4 november 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 4 november 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Leve Livet. Nr. 24 Januar 2015

Leve Livet. Nr. 24 Januar 2015 Leve Livet Nr. 24 Januar 2015 Indhold Godt Nytår 3 Månedens fødselsdage 4 Siden sidst 4 Mindeord 5 Livet leves 6 Sangbogen 25 Beboeroversigt 26 Rart at vide 27 Månedskalender 28 Redaktion Ann-Lene Aagaard,

Læs mere

JULEMENUER. Egedal Center Stenløse. Tlf.:

JULEMENUER. Egedal Center Stenløse. Tlf.: JULEMENUER Egedal Center 28 3660 Stenløse Tlf.: 4717 0020 Juleplatter Juleplatter Platte 1 Pr. couvert kr. 125,- Brie med druer og peberfrugter eller Platte 2 Pr. couvert kr. 135,- 1 slags skæreost med

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

FOA Fag og Arbejde Lolland afdeling. Medlemsbladet nr

FOA Fag og Arbejde Lolland afdeling. Medlemsbladet nr FOA Fag og Arbejde Lolland afdeling Medlemsbladet nr. 3. 2010 FOA Lolland Hovedtelefonnummer: 4697 3000 E-mail Faglig: lolland@foa.dk E-mail A-kassen: akasse-lolland@foa.dk FAX Nakskov: 4697 3009 FAX Maribo:

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2013 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 7. december Julebanko Fra kl. 15.00-21.00 2014 Lørdag den 4. januar Nytårsfest Kl. 17.00-22.30 Lørdag den 1. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL MARINETELEGRAFEN Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL Nr. 28 2009 Opråberen!!! Har du fået overrakt dit medlemsemblem? Vi har stadigvæk nogen medlemsemblemer liggende, som det

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 10 Oktober 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Taget skal udskiftes Endelig ser det ud til, at der kommer gang i udskiftningen. Taget

Læs mere

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December Hovergården Glædelig jul & godt nytår December Forsvarsbrødrene Vejle Underholder Mandag d. 3. december Kl. 13.30. Café Oasen serverer æbleskiver og kage Pris: 31,50 kr. Julebanko med sponsorgaver Mandag

Læs mere

December 2014 15. Årgang Nr. 2

December 2014 15. Årgang Nr. 2 December 2014 15. Årgang Nr. 2 Formanden har ordet Så er endnu en sommer gået med en masse aktiviteter. Vi har netop sejlet julemanden til Dyreborg i frisk vind. Nok lidt for frisk, men det gik, og det

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.:

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.: Februar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Julefrokost 2015 På Badehotellet

Julefrokost 2015 På Badehotellet Julefrokost 2015 På Badehotellet Alle forslag er gældende fra den 14. november til jul. Julefrokost med ophold (alt inklusive) Julefrokost i eget lokale Jul i Strandpavillonen Jul i Ship Inn Diner Transportable

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere