Marineforeningen Korsør afd Årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang"

Transkript

1 Marineforeningen Korsør afd. Nr Årgang

2

3 KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde forbindelsen og kammeratskabsfølelsen mellem personel der har gjort tjeneste, eller er tjenestegørende i Søværnet. FORMAND Jørgen Olsen Egøgade Korsør Tlf.: jlolsen@mail.dk NÆSTFORMAND Theis Rosschou Revvej Korsør Tlf.: theis.rosschou@mail.dk KASSERER Mogens Larsen Tingmarken Svendborg Tlf.: tingmarken@gmail.com SEKRETÆR Henning Jørgensen Violvej 100, 4220 Korsør Tlf.: henningj@c.dk BEST. MEDLEMMER Uffe Tvede Jensen Tlf.: Susanne Sønderbye Tlf.: blondieinez@ofir.dk KOMPASROSENS ANSVARSH. REDAK. OG ANNONCER Næstformanden theis.rosschou@mail.dk John Fejer Nielsen Tlf.: DISTRIKT III DISTRIKTFORMAND Edward Jelen Tlf.: Steen Jensen Tlf.: MARINESTUEN Tlf.: SKYTTELAVSFORMAND Erik Christiansen Tlf.: erik@udeside.dk HJEMMESIDE VICEVÆRT Harry Nielsen Tlf.:

4 MARSKANDISEREN HALSKOVVEJ KORSØR TLF.: MAN FRE KL LØR KL Korsør Dæk & Udstødningscenter v/benny Søbjerg Pedersen Tårnborgvej Korsør Tlf CVR.nr

5 Det lokale autoværksted tilbyder: Mere end 25 års erfaring med alt indenfor. Service eftersyn.. Klargøring til syn.. Autoreparation.. Forsikringsskader. Med venlig hilsen, P. E. Biler ApS Bag Stadion Korsør Tlf

6 Lizettes Frokost Cafe Algade 28 a 4220 Korsør Tlf lizette@lfcafe.dk

7 HAVNEGADE 17B KORSØR - TELEFON Frokost A la carte Åben alle dage kl HAVNEARKADEN 5 KORSØR TLF Månedsmenu Pizza

8 Her kan du få din annonce, for kun kr. 400,- + moms. Bladet udkommer i 550 expl. 4 gange årligt. Henvendelse til næstformanden (se side 2) H. Chr. Müllers

9 Formandsnyt Åle skafningen blev igen en stor dag med hele 69 tilmeldte, der fik sat ikke mindre end 50 kg ål til livs så Mogens havde travlt med panderne, og de fik også lov at svømme. Der var ingen der havde travlt med at komme hjem. Så Dan havde lidt svært med at få lukket baren, men sådan skal det også være Pudseaften; det er første gang vi har set så mange til at pudse. 24 personer var parat til at gå i gang med pudsecremen, det er lige før vi skal til at lave tørn liste. Efter at pudsningen var overstået blev det tid til lidt mad og drikke, så der blev rigtigt hygget. Men tak til de fremmødte for deres arbejde kr. frokosten blev en oplevelse der var værd at tage med. Sirenerne havde igen den store kulinariske oplevelse med til de 45 fremmødte. Det blev sent inden John kunne slå på klokken og sige sidste udskænkning Julefrokosten var som sædvanlig vellykket. Hele 74 var tilmeldt og selv om der var flere der ville med, fik vi plads til alle, så der kan man se hvor godt det er med en venteliste. Maden var som et julebord skal være, og musikken var der heller ikke noget i vejen med så det blev da også hen ad midnat inden der kunne lukkes og slukkes Der var fuldt hus da det årlige Gløgg og banko arrangement løb af stabelen. Både stuen og Kongestuen var fyldt op af forventningsfulde bankospillere, som alle håbede på at få del i de utroligt mange fine gevinster. Det var selvfølgelig ikke alle som vandt noget, men stemningen var i top og folk hyggede sig til sent på eftermiddagen Juletræsfesten bliver bare ved med at vokse, i år var der 53 børn og 50 voksne, der dansede og morede sig med julemanden Knud, og hans kone Bodil, der spillede til, samt de 3 nissepiger Vita, Susanne og Linda. Børnene fik som sædvanlig godteposer, pølser og sodavand medens de voksne spiste smørrebrødet fra sportscafeen. Jørgen Olsen.

10 Fotos fra Juletræsfesten

11 Det er med sorg jeg må meddele, at fem gode kammerater er gået fra borde. Ole Rasmus Olesen Krag Svend Reese Pedersen Torben Larsen (Sorø) Lars Rudolf Henrichsen Johannes Hedegaard De vil blive savnet. Æret være Deres minde. Jørgen Olsen Nye medlemmer Thomas S. L. Henriksen. Jan T. Sørensen. Jan Thode. Keld Rosenberg. Tim Kreutzer. Jens Ove Lindholdt. I ønskes velkommen i foreningen.

12 Fødselsdage. 80 år Knud Villy Jensen 70 år Villiam Kaj Hansen Ejner Stuhr 65 år Jørgen Knudsen 60 år Olav Nielsen Peter Laursen Poul L Nielsen Lars Skytte 50 år Tommy Krakau Johansen Marineforeningen siger tillykke.

13 REDAKTIONSRULLEN. Så nåede vi endnu en gang ind i et nyt år, og dermed ønskes alle læsere et godt nytår her fra redaktionen. Hvad året rent faktisk vil byde på ved vi heldigvis ikke så meget om, men i Korsør Marineforening vil vi da gerne præsentere hvad vi (bestyrelsen) har tænkt, at der som et minimum skal foregå her i afdelingen og det vil læserne kunne se i årets aktivitetsprogram. Der kan forekomme ændringer til programmet, for eksempel prøver Ole Kok, at lave frokosten først i måneden om søndagen. Så ser vi hvordan det går og går det ikke, så ændres det måske til lørdag igen. Det er da ellers en nem måde til at få en fri-søndag fra kødgryderne derhjemme. Sommerudflugten kan vi endnu ikke sætte dato på, da vi nok bliver involveret i Søværnets 500 års jubilæum, som er den 10. august, men hvor der er arrangementer omkring hele uge 32. Der vil blive bragt program og dato for sommerudflugten i næste nummer. Jeg vil gerne igen opfordre til, at hvis man kender nogen som kunne være interesseret i en annonce i bladet, så henvend jer trygt til mig. Priserne er kr. 200, 400 og moms, for hhv. 1/8, ¼ og ½ side. Det er for et år (fire blade), som udkommer i 550 eksemplarer og læses af rigtig mange købelystne medlemmer, deres familier og andre. Der har været rejst kritik af, at tilmeldingslister til arrangementer, enten har været hængt for tidligt eller for sent op, så man ikke kunne tilmelde sig når man kom i stuen. For eftertiden, vil det i bladet under hvert arrangement, stå første og sidste dag for tilmelding. Men derfor skal man alligevel være opmærksom på, at det er først til mølle princippet der gælder! Deadline næste nr. 6. april. Redacteuren.

14 Kommende arrangementer. Frokost søndag den 7. februar. Omkring kl. 12, serveres der bankekød m/mos og rødbeder. Der har normalt ikke været tilmeldingspligt til Ole kok s frokoster, men fra i år skal man melde sig til i stuen og betale, inden for tilmeldingsfristen, af hensyn til Oles planlægning af indkøb, m.v. Tilmelding senest den 31. januar. Pudseaften torsdag den 25. februar. Fra kl bliver der gået til den, for at få stuen i præsentabel stand til Generalforsamlingen. Efter pudsningen er der lidt mad og drikke. Tilmelding ikke nødvendig, bare mød op. Frokost søndag den 7. marts. Denne dag kl. 12, er menuen Brunkål m/røget flæsk, pølse og rugbrød. Det er nok så populært, at det er nødvendigt med tilmelding. Tilmelding fra 6. februar til 27. februar. 30 kr s frokost lørdag den 20. marts. Kl vil der være en eller anden form for mad i stuen, så meld jer til og bliv (glædelig) overrasket. Tilmelding fra 20. februar til 14. marts. Billard afslutning fredag den 9. april. Se opslag om dette i stuen, senere. Frokost søndag den 11. april. Skipperlabskovs m/purløg og rødbeder. Tilmelding fra 13. marts til 4. april. Pudseaften den 22. april fra kl Der vil som vanligt være mulighed for at vise sine evner med brassoen, og bag efter er der som sædvanlig lidt forplejning.

15 GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. februar 2010, kl i Marinestuen DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Bestyrelsens årsberetning v/ formanden. 4. Fremlæggelse af revideret årsregnskab v/ kassereren. 5. Bestyrelsens forslag, samt orientering om planer for det kommende år. 6. Indkomne forslag. 7. Valg til bestyrelse. På valg er: a. Formand Jørgen Olsen, modtager genvalg. b. Bestyrelsesmedl. Theis Rosschou, modtager genvalg. Bestyrelsesmedl. Henning Jørgensen, modtager genvalg. Bestyrelsesmedl. Erik Christiansen, modtager genvalg. Bestyrelsesmedl. John Fejer Nielsen, modtager genvalg. c. Valg af to bestyrelsessuppleanter. 8. Valg af to revisorer og en revisorsuppleant. 9. Valg af sendemænd. 10. Valg af flagbærer og reserveflagbærer. 11. Eventuelt. Inden generalforsamlingen ca. kl , er der morgenskafning med en dram, for at få søvnen ud af øjnene og gang i kredsløbet. Derefter overgår vi til den ordinære generalforsamling, som afvikles efter vedtægterne. Når generalforsamlingen er overstået er der biksemad m/spejlæg, en øl & en snaps, til 50 kr. Hvis man vil deltage i skafningen skal man tilmelde sig og betale i stuen, senest den 21. februar. HUSK! Man er kun stemmeberettiget og valgbar ved generalforsamlingen, hvis man har indbetalt sit kontingent og i øvrigt opfylder vedtægternes 33.

16 FORELØBIGT AKTIVITETSPROGRAM februar kl (Søndag) Bankekød m/kartoffelmos og rødbeder (Ole Kok) 25. februar kl Pudseaften 27. februar kl Generalforsamling 07. marts kl (Søndag) Brunkål m/røget flæsk, pølse og rugbrød (Ole Kok) 20. marts kl kr s frokost 11. april kl (Søndag) Skipperlabskovs m/purløg og rødbeder (Ole Kok) 22. april kl Pudseaften 02. maj kl (Søndag) Stegt kylling m/frisk agurkesalat og flødesovs (Ole Kok) 29. maj kl Fregatskydning 06. juni kl (Søndag) Pariserbøf m/div. tilbehør (Ole Kok) 26. august kl Pudseaften 29. august kl Kransenedlægning 04. september kl Skipperfest 05. september kl Flagdag (flaget hejses kl ) 19.september kl (Søndag) Flødegullash m/kartoffelmos (Ole Kok) 16. oktober kl Åleskafning 07. november kl (Søndag) Gule Ærter m/ flæsk og pølse (Ole Kok) 20. november kl kr s frokost 02. december kl Pudseaften 04. december kl Julefrokost 18. december kl Gløgg m/æbleskiver og banko 28. december kl Juletræsfest Tilmelding og betaling foregår i stuen efter først til mølle, hvor tilmeldingslister bliver ophængt løbende og som regel ca. 4 uger før. Aktivitetsprogrammet er tentativt og vil løbende blive opdateret. Ret til ændringer forbeholdes!

17 Jubilarer i Marineforeningen. 60 år Peter Hoffmann Jensen 40 år Emil Jensen Erik Krogh 25 år Erik Benee Petersen Jan E. E. Poulsen Jubilartegn uddeles ved Generalforsamlingen. Adresseændringer skal sendes til. Mogens Larsen Tingmarken Svendborg tingmarken@gmail.dk Eller afleveres i stuen. Det er vigtigt at du meddeler os din nye adresse ellers får du ikke dine blade.

18 Vi mødes på -- ZANZIBAR Halskovvej 16, Tlf.: DENNE ANNONCEPLADS KOSTER KUN KR MOMS / ÅR (4 GANGE).

19

20 AFS: KORSØR MARINEFORENING SØBATTERIET KORSØR B Vinter åbnings tider Mandag - Torsdag 11:00 22:00? Fredag - Lørdag 11:00 02:00 Søndag 11:00 22:00?

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2012 39. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2012 39. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2012 39. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2015 42. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2015 42. Årgang Tillykke til Henrik Jensen A/S med de 25 år, ønskes af Korsør Marineforening.. KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2009 36. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2009 36. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2009 36. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2012 39. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2008 35. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2016 43. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2016 43. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2008 35. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2008 35. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2015 42. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2019 46. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2009 36. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2009 36. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2019 46. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2015 42. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

År 2011 den 12. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2011 den 12. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2011 den 12. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 49 stemmeberettigede medlemmer var mødt. Inden start på den ordinære

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2009 36. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2009 36. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2009 36. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Vordingborg Marineforening

Vordingborg Marineforening Vordingborg Marineforening Bestyrelsen: Telefonliste Formand Jes Hansen 55 37 56 53 Kasserer Ole Nielsen 25 46 10 08 Best. Medlem Henning G. Nielsen 55 98 41 38 Best. Medlem Jørgen Olesen 28 89 25 12 Best.

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2016 43. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

TRELLEGRUNDEN JANUAR KVARTAL 2011. Vordingborg Marineforening Marinehuset, Sydhavnsvej 80, Vordingborg

TRELLEGRUNDEN JANUAR KVARTAL 2011. Vordingborg Marineforening Marinehuset, Sydhavnsvej 80, Vordingborg TRELLEGRUNDEN JANUAR KVARTAL 2011 Vordingborg Marineforening Marinehuset, Sydhavnsvej 80, Vordingborg Vordingborg Marineforening Telefonliste Bestyrelsen: Formand Jes Hansen 55 37 56 53 Kasserer Ole Nielsen

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Maj 2012 42. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

360 Grader 1. januar 2015 Blad nr. 120. Vi ønsker alle et rigtig god nytår.

360 Grader 1. januar 2015 Blad nr. 120. Vi ønsker alle et rigtig god nytår. 360 Grader 1. januar 2015 Blad nr. 120 Vi ønsker alle et rigtig god nytår. 1 Indholdsfortegnelse Forsiden Se det er en havn, der vil nytår Side 2 Indholdsfortegnelse Side 3 Formanden Side 4 Formanden fortsat

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Marineforening. Stiftet 1917

Vedtægter for Aalborg Marineforening. Stiftet 1917 Vedtægter for Aalborg Marineforening Stiftet 1917 Marinestuen Vestre Fjordvej 79, 9000 Aalborg Tlf: 98130461 Åben hver søndag fra kl. 1100 til 1500 Hjemmeside: www.aalborg-marineforening.dk E-mail: mf-aalborg@mail.tele.dk

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2017 44. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2018 45. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 8. december Julebanko fra kl. 15.00-21.00 2013 Lørdag den 5. januar Nytårsfesten fra kl. 17.00-22.30 Lørdag den 2. februar DHF Vestegnen

Læs mere

TRELLEGRUNDEN APRIL KVARTAL 2011. Vordingborg Marineforening Marinehuset, Sydhavnsvej 80, Vordingborg

TRELLEGRUNDEN APRIL KVARTAL 2011. Vordingborg Marineforening Marinehuset, Sydhavnsvej 80, Vordingborg TRELLEGRUNDEN APRIL KVARTAL 2011 Vordingborg Marineforening Marinehuset, Sydhavnsvej 80, Vordingborg Vordingborg Marineforening Telefonliste Bestyrelsen: Formand Jes Hansen 55 37 56 53 Kasserer Ole Nielsen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

S E J L A D S M E D G A F F E L R I G G E R E 21 S Ø U L K E. Sejlads med gaffelriggere. Kommende vinterarrangementer

S E J L A D S M E D G A F F E L R I G G E R E 21 S Ø U L K E. Sejlads med gaffelriggere. Kommende vinterarrangementer 21 Kommende vinterarrangementer 13 Fødselsdag & kommende arrangementer F 24 S E J L A D S M E D G A F F E L R I G G E R E Gule ærter, Stegte sild & ømme fødder... S 25 40 S E J L A D S M E D G A F F E

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

M e d l e m s b l a d

M e d l e m s b l a d Side 12 September kvartal 2014 12. Årgang M e d l e m s b l a d Traktorringridning i Bøjden 2014 Side 2 Side 11 Bestyrelse og udvalg. Formand: Kaj Pedersen Bøjden Landevej 2, Bøjden Telf.: 6260 1718 Mobil:

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

G Ø S E N. Nr. 1 Januar årgang. Side!1

G Ø S E N. Nr. 1 Januar årgang. Side!1 G Ø S E N Nr. 1 Januar 2019 76. årgang Side!1 Bestyrelsen pr. 1. januar 2019 Marineforeningen Hørsholm Rungsted afd. Sdr. Jagtvej 10 2970 Hørsholm Tlf. 45 57 16 54 www.mfhr.dk Formand Palle Pedersen Rypevænget

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort

Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort 117 medlemmer var fremmødte + 2 fuldmagter, hvilket var > 1/3 af det samlede medlemstal,

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen,

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen, SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10 Så gik der endnu en vinter, med træning på grus og vinterturnering, så nu er foråret på vej, og vi ser frem til at komme på græs. Hele vinteren har vi næsten

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk, hjemmeside: www.dfbkbh.dk

Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk, hjemmeside: www.dfbkbh.dk Nr. 1 Maj 2011 41. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 28 JANUAR 2013 ÅRGANG 8. Det har i følge avisen ( D. 5/10-12) vist sig, at der ikke findes nogen bedre kur mod forhøjet

SUPERVETERANERNE NR. 28 JANUAR 2013 ÅRGANG 8. Det har i følge avisen ( D. 5/10-12) vist sig, at der ikke findes nogen bedre kur mod forhøjet SUPERVETERANERNE NR. 28 JANUAR 2013 ÅRGANG 8 Derfor spiller vi også fodbold i 2013 - GODT NYTÅR Det har i følge avisen ( D. 5/10-12) vist sig, at der ikke findes nogen bedre kur mod forhøjet blodtryk end

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere