Marineforeningen Korsør afd Årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang"

Transkript

1 Marineforeningen Korsør afd. Nr Årgang

2

3 KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde forbindelsen og kammeratskabsfølelsen mellem personel der har gjort tjeneste, eller er tjenestegørende i Søværnet. FORMAND Jørgen Olsen Egøgade Korsør Tlf.: jlolsen@mail.dk NÆSTFORMAND og SKYTTELAV Theis Rosschou Revvej Korsør Tlf.: theis.rosschou@mail.dk KASSERER Mogens Larsen Tingmarken Svendborg Tlf.: tingmarken@gmail.com SEKRETÆR Henning Jørgensen Tlf.: henningj@c.dk BANJERMESTER Steen Jensen Tlf.: BEST. MEDLEMMER Uffe Tvede Jensen Tlf.: KOMPASROSENS ANSVARSH. REDAK. OG ANNONCER Næstformanden theis.rosschou@mail.dk Susanne Sønderbye Tlf.: blondieinez@ofir.dk John Fejer Nielsen Tlf.: Dan Olsen Tlf.: dan@korsoermarineforening HJEMMESIDE DISTRIKT III DISTRIKTFORMAND Søren Brusgaard Tlf.: ksbrusgaard@gmail.com MARINESTUEN Tlf.: Stuen åben: Lørdag 10-16; Søndag 11-14

4

5 Det lokale autoværksted tilbyder: Mere end 25 års erfaring med alt indenfor. Service eftersyn.. Klargøring til syn.. Autoreparation.. Forsikringsskader. Med venlig hilsen, P. E. Biler ApS Bag Stadion Korsør Tlf Korsør Hvidevare Center din lokale fagmand

6 Lizettes Frokost Cafe Halsskovvej Korsør Tlf

7 HAVNEGADE 17B KORSØR - TELEFON Frokost A la carte Åben alle dage kl HAVNEARKADE N 5 KORSØR TLF Månedsmenu Pizza Nygade 9 Korsør Dæk & Udstødningscenter v/benny Søbjerg Pedersen Tårnborgvej Korsør Tlf CVR.nr

8 Nygade MARSKANDISEREN HALSKOVVEJ KORSØR TLF.: MAN FRE KL LØR KL Min Bodega

9 Nyt fra formanden Vi startede det nye år med at holde torskegildet, hvor 48 medlemmer var mødt op. Mogens havde igen stået for det kulinariske hvor alt der hørte til var der og efter at flaget var halet ned, gik vi over til de vovede vitser og fortæller lysten var stor, derefter var der skydning til muggen som Klaus stod for. Efter en times tid havde vi fundet vinderne og resultatet blev, at Ebbe fik 3 pladsen med 27 point, på anden pladsen var der 2 med 28 point det var Frederik og Thomas. På 1. pladsen var jeg så uheldig selv at skyde 29 point, så jeg måtte tage muggen med hjem til næste år. Vores generalforsamling gik endnu en gang meget hurtigt og det må vel betyde at vi gør det godt nok. Der var genvalg til alle, undtaget Erik Christiansen som ikke ønskede at forsætte på grund af sit arbejde, i stedet blev Dan Olsen valgt ind og vi fik valgt Benny Mortensen som ny 2. suppleant. Vores banjemester Steen Jensen blev hædret, for hans store arbejde for foreningen, med marineforeningens hæderstegn og det var helt fortjent. Den 9. marts blev der afholdt en Martha dag, der startede i Korsør biograf med filmen Martha, hvorefter vi gik i stuen til en frokost uden lige, jeg tror ikke engang forplejningen på Martha var så god. Maden var igen under Oles kyndige hænder, tak for det Ole. Jeg vil her til sidst ønske jer en rigtig god sommer, vi trænger til den med den lange vinter vi har haft. Med orlogshilsen Jørgen

10 Det er med sorg jeg må meddele, at vores gode kammerat Ken Rydell er gået fra borde. Æret være hans minde. Jørgen Olsen Nye medlemmer Anders Færge Heidi Elisabeth Jensen Svenning Barnkop Dan Ryge Hans Chr. Staal Pedersen Henning Nielsen Jens Chr. Hansen John Jappe Ole Vagn Nielsen Troels Zarp Nielsen Aron Chris Elbæk Velkommen i afdelingen.

11 Fødselsdage 80 År Ole Dyrby 75 År Ole Winther Kurt Fogh Hansen Dan Ryge 70 År Oluf Straarup Knud Aage Keiniecke 65 År Kaj Ove Lund 60 År Anja A.M.A. Larsen Ole Søgaard Flemming Nielsen 50 år Jan Alesander Nielsen John Michael Dyrby Vi kipper med flaget.

12 REDAKTIONSRULLEN. Efter den overvældende succes med Martha dagen, vil jeg da gerne opfordre alle til, at komme med forslag til, hvilken film vi evt. kunne se i efteråret. Send forslag til min mail eller læg forslag i forslagskassen i stuen, så ser vi den som får flest stemmer. Det skal helst være film med en eller anden form for maritim baggrund En anden succes, var 30 kr s frokosten, hvor der var tilmeldt 50 personer, det er da et meget flot fremmøde. Det var dejlig mad og en rigtig hyggelig dag, tak for den--- billard-folkens. Jeg skal opfordre nye medlemmer, som ikke har mulighed for at få deres medlemsemblem udleveret ved de arrangementer hvor det normalt foregår, om at henvende sig til formanden, som så evt. kan sende det til jer. Bestyrelsen, med suppleanter som den er i dag, dog minus Susanne som ikke var til stede da billedet blev taget. baggrund i ytringer fra besøgende til vore fester om den ringe siddekomfort og også i, at vi ofte må afvise medlemmer på grund af pladsmangel. Men det er også fordi stolene går fra hinanden og hele tiden må forsøges repareret og sluttelig et ønske om, at have en ny og præsentabel stue til vores 100 års jubilæum. I øvrigt vil der kunne blive plads til omkring 15 pers. mere i stuen. Vi er klar over at det for mange er et følsomt emne, idet der jo er stor nostalgi i de gamle DSB stole og de giver uomtvisteligt stuen et maritimt præg, men de er gamle og kan ikke repareres så de kan holde til den store aktivitet som vi har. Der er flertal i bestyrelsen for en udskiftning, så vi kunne, med baggrund i vedtægter og forretningsorden, blot indkøbe nye møbler, men da vi ser det som et følsomt emne for mange medlemmer, så laver vi en høring i en periode, hvor vi gerne vil have meningstilkendegivelser fra jer medlemmer. Der vil i høringsperioden være opstillet et bord og stole i stuen, så man ved selvsyn og prøvning har noget at gå ud fra. Det skal selvfølgelig også være kvalitetsmøbler og i en standard så det ikke kommer til at ligne et cafeteria. På næstsidste side her i bladet kan ses modeller af møblerne. Vi vil gerne have eventuelle meningstilkendegivelser skriftligt, enten som mail til formanden eller på papir i forslagskassen, senest 30. juni d.å. Fra venstre: Henning, Jørgen, Steen, Uffe, Fejer, Benny, Mogens, Dan, Klaus og Theis. OG SÅ over til en helt anden sag. Der er i bestyrelsen fremkommet forslag om, at skifte møblerne i stuen ud. Det er bl.a. med Så tror jeg ikke der er mere i denne omgang, så jeg vil ønske jer alle en god sommer, jeg håber den bliver fantastisk. Venlig hilsen, redacteuren. Deadline til næste blad: 30. juni.

13 Jubilarer Søværnet. 65 år Poul Robert Nielsen 60 år Svend Toft Jens Peter Jacobsen 50 år Hans Erik Hansen Hans Peter Thomsen Kaj Lykke Jensen Knud Erik Tjustrup Flemming Meldal Sven Arne Jensen 40 år Christian Benito Francois Ficher Svenning Barnkop Henning Nielsen Theis Rosschou Steen K. Jensen Hans H. Pedersen Johnny Buckwald Holte Knud Anker Hansen 25 år Michal Hasle Møller Jens René Jensen Jens Henrik Staalgaard Greisdal Leila H. Nielsen For tilmelding, se Under Dannebrog fra april.

14 KOMMENDE ARRANGEMENTER FREGATSKYDNING OG JAGTSKYDNING LØRDAG DEN 25. maj 2013 KL PÅ MAGLEØ SKYDEBANE, PRIS PR. SKYTTE: INCL. MORGENMAD, KR. 75,- INCL. MORGENMAD OG FROKOST, KR FOR IKKE SKYTTER: MORGENMAD, KR. 35,- FROKOST, KR. 85,- KL. 0800, SERVERES KAFFE OG MORGENBRØD MED EN MORGENBITTER OG DER SKRIVES NUMRE OP. KL. 0830, AFGÅENDE FREGAT- OG JAGTKAPTAJN GÅR OMBORD. KL. 0900, FLAGET HEJSES MED SALUT. KAPTAJNERNE OG FORMANDEN INSPICERER SKYTTERNE. NYE MEDLEMMER MODTAGER EMBLEM. REGLER OPLÆSES OG DOMMERE UDPEGES. KL. 0930, SKYDNING OG ØVRIGE AKTIVITETER PÅBEGYNDES. DER ER FEM-SKUDS-SKYDNING MED LUFTGEVÆRER OG FINE PRÆMIER.

15 KL. 1200: FROKOST. Menu: Lakserøget sild, m/æggestand Lun hjemmelavet leverpostej m/bacon og champignon Tarteletter m/høns i asparges Ribbenssteg m/rødkål Frikadeller m/surt Osteanretning Under frokosten er der Amerikansk lotteri. KL. 1300: SKYDNINGEN GENOPTAGES TIL ALLE SEJL ER SKUDT NED OG KRUTKAMRENE ER RAMT. DEREFTER UDNÆVNES DE NYE KAPTAJNER OG PRÆMIER UDDELES. KL. CA. 1500, SALUTTERES OG FLAGET NEDHALES. PRISER: OBS! ØL : KR. 10,- KUN MEDLEMMER KAN SKYDE VAND : KR. 10,- TIL FREGATTEN. HUSTRUER VIN (1/1) : KR. 60,- OG SAMLEVERE SKYDER TIL JAGTEN. TILMELDING OG BETALING I MARINESTUEN SENEST SØNDAG DEN 19. MAJ. HUSK AT KØBE SKYDEKORT, du kunne jo være heldig!! DE SÆLGES I STUEN.

16 SOMMERUDFLUGT Denne går i år til Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk. Program for turen den 3. august: Morgenkaffe m/rundstykker i stuen. Pris kr. 20, Afgang med bus til Nyvang hvor vi ankommer ca , herefter frie manøvrer på området, hvor der er rigtig meget at se og opleve fra dengang far var dreng, der er borde og bænke rundt omkring, så man kan hvile ørerne og vederkvæge sig med medbragt drikkelse Afgang Nyvang med kurs mod Kudskehuset, hvor Susanne har sørget for Gammeldags oksesteg m/tilbehør, samt et glas vin og kaffe bagefter. Når vi er mætte og har slået mave kører vi tilbage til stuen med ankomst ved 17- tiden. Prisen er kr. 325,- pr. person og der er plads til 54 personer i bussen. Tilmelding fra 01. til 30 juni. Andelslandsbyen har en hjemmeside hvor man kan se mere.

17 AKTIVITETSPROGRAM 16. maj kl Pudseaften 25. maj kl Fregatskydning 03. august Sommerudflugt 29. august kl Krans i Rådhushaven 29. august kl Pudseaften 05. september kl Flagdag for udsendte 07. september kl Skipperfest 12. oktober kl Åleskafning 16. november kl Brunkål m/tilbehør 28. november kl Pudseaften 07. december kl Julefrokost 14. december kl Gløgg, æbleskiver og banko Tilmelding og betaling foregår i stuen efter først til mølle, hvor tilmeldingslister bliver ophængt løbende og som regel ca. 4 uger før. Aktivitetsprogrammet er tentativt og vil løbende blive opdateret. Ret til ændringer forbeholdes!

18 Vi mødes på -- ZANZIBAR Halskovvej 16, Tlf.: DENNE ANNONCEPLADS KOSTER KUN KR MOMS / ÅR (4 GANGE).

19

20 AFS: KORSØR MARINEFORENING SØBATTERIET KORSØR B Åbningstider Mandag - Torsdag 11:00 22:00? Fredag - Lørdag 10:00 02:00 Søndag 10:00 22:00?

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2013 40. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2012 39. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2015 42. Årgang Tillykke til Henrik Jensen A/S med de 25 år, ønskes af Korsør Marineforening.. KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2012 39. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2012 39. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2011 38. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2011 38. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2012 39. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2012 39. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2010 37. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2010 37. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2014 41. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2016 43. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2015 42. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL MARINETELEGRAFEN Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL Nr. 28 2009 Opråberen!!! Har du fået overrakt dit medlemsemblem? Vi har stadigvæk nogen medlemsemblemer liggende, som det

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2014 41. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2015 42. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2015 42. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2008 35. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2016 43. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Støjskærme på Kaisholm: Det store projekt med at etablere støjskærme på skydebanen er ved at være færdig. Et af de store krav i den nye miljøgodkendelse

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2017 44. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.1 2013 40. Årgang KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2009 36. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN Januar 2012 Indhold Bestyrelsen side 3 Formanden har ordet side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Præmieskydningen side 6 Præmieskydningen side 7 Præmieskydningen side 8 Første rævejagt

Læs mere

DEN 2009. KNU Maj. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32 Årgang Nr. 320. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN 2009. KNU Maj. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32 Årgang Nr. 320. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU Maj DEN 2009 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32 Årgang Nr. 320 Side 1 Hanne Danielsen Ingelise Petersen 8. maj 22. maj Redaktionen ønsker tillykke Hej Poul Erik! Jeg har talt

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Nyt fra Aktivitetshuset

Nyt fra Aktivitetshuset Fælles for alle: Cafe Priser pr. 1. januar 2014 Cafeen er åben alle dage kl. 11.30-12.30 Smørrebrød 13,00 Øl incl. pant 12,00 Vand incl. pant 14,00 Rødvin 25,00 Hvidvin 25,00 Smørrebrød skal bestilles

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

TRELLEGRUNDEN JULI KVARTAL 2015

TRELLEGRUNDEN JULI KVARTAL 2015 TRELLEGRUNDEN JULI KVARTAL 2015 Glade velklædte berømtheder Heksen måtte ud at sejle til Sct. Hans I sidste nummer af Trellegrunden 2.2015, var der to dronninger med. Denne gang er der to mandlige konger.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.3 2015 42. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2018 45. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Nr. 2 april 2012. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Nr. 2 april 2012. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 2 april 2012 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion: www.kaj.flindt@hotmail.dk Nyhedsbrev januar 2011 Udsendt den 30/12 2010 Klubmøder Mød op på Sydgården til hyggelig samvær uden cykel, vi skal fastlægge

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015. 13. august 2015. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE/UDVIDET d. 10 AUG 2015. 1. Generelt. Foreningen gennemførte udvidet bestyrelsesmøde onsdag d. 10. august 2015. Mødet gennemførtes i Fredskoven. Mødet startede

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.4 2016 43. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 11 - September 2011 Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015

Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Husavis Hvalsø Ældrecenter Februar 2015 Søren Larsen Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter I tirsdags havde vi en rigtig fin eftermiddag sammen i SFO én. Der var fernisering for Nancys flotte vægmaleri. Alt foregik efter kunstens regler

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd Årgang

Marineforeningen Korsør afd Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2019 46. Årgang . KORSØR AFDELING STIFTET 1916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt at vedligeholde

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

Program for 2. halvår 2016

Program for 2. halvår 2016 Program for 2. halvår 2016 Kære pensionistmedlem Da vi er i den heldige situation, at vi efterhånden har fået samlet langt de fleste mailadresser for vore medlemmer, ønsker vi så hurtigt som muligt at

Læs mere

TRELLEGRUNDEN APRIL KVARTAL 2016

TRELLEGRUNDEN APRIL KVARTAL 2016 TRELLEGRUNDEN APRIL KVARTAL 2016 Historisk distrikts møde i Vordingborg Formand, Bent Kreutzfeldt Zebis, Nykøbing F. Formand, Knud Stokholm Nielsen, Nakskov. Fortalte om deres to afdelinger ved distriktsmødet

Læs mere

Årsprogram 2016/17. Sdr. Vilstrup & Omegns Borgerforening Stiftet d. 12. juni 1974

Årsprogram 2016/17. Sdr. Vilstrup & Omegns Borgerforening Stiftet d. 12. juni 1974 Sdr. Vilstrup & Omegns Borgerforening Stiftet d. 12. juni 1974 Formand Erik Justesen, Hulskovvej 35 Tlf. 75562589-28357318 Mail: ejbo@profibermail.dk Årsprogram 2016/17 Næstformand Erik Bygvraa Dengsø,

Læs mere

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård April nr. 4 Oversigt over aktiviteter i april Tirsdag d. 4 kl. 10.00 Torsdag d. 7 kl. 10.15 Tirsdag d. 12 kl. 10.00 Torsdag d.14 kl. 10.15 Tirsdag d. 19 kl. 10.00 Torsdag d.21 kl. 10.15 Tirsdag d.26 kl.

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Højager. Tidende. Susanne 60 år. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard.

Højager. Tidende. Susanne 60 år. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard. Højager Medarbejderblad for AKU Center Højagergaard. Nr. 3. 3 Årgang Maj 2012. Tidende. Susanne 60 år. Redaktøren har ordet. V/Steffen Michael Kristensen. Nu skal i høre hvordan en fjer bliver til fem

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang

Marineforeningen Korsør afd. 2008 35. Årgang Marineforeningen Korsør afd. Nr.2 2008 35. Årgang KO RSØ R AFD ELING ST IFT ET 1 916 FORENINGENS FORMÅL Er at styrke nationens interesse for Søværnet og Søfarten ved fælles arbejde for denne sag, samt

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet,

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet, HOIF Støtteforening Aldrig har så mange været så stille i så lang tid! Kun når opråberen har nævnt et tal, kommer en sagte puslen, når plastikbrikkerne lægges på de udtrukne numre. Det er onsdag aften

Læs mere

Nyhedsbrev 08. marts 2015

Nyhedsbrev 08. marts 2015 Nyhedsbrev 08. marts 2015 Trædrejning Der var mange som benyttede sig af tilbuddet om at få undervisning i trædrejning, og det var dejligt at se. Allerede i dag er der flere som benytter maskinerne som

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Program Toksværd Badminton Klub Ældrestævne den 14. oktober 2015. kl 08:30 i Toksværd Hallen.

Program Toksværd Badminton Klub Ældrestævne den 14. oktober 2015. kl 08:30 i Toksværd Hallen. Badminton Klub Program Badminton Klub Ældrestævne den 14. oktober 2015. kl 08:30 i Hallen. Vi gør opmærksom på: At spillerne skal melde sig ved dommerbordet umiddelbart efter ankomst til hallen At spillerne

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere