Christiansfeld Avis. Jernbanegade Christiansfeld Tlf Grundlagt 1924

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Christiansfeld Avis. Jernbanegade Christiansfeld Tlf Grundlagt 1924"

Transkript

1 1 Uge 6 Jernbanegade Tlf Grundlagt Torsdag / Fredag den 8. / 9. februar årgang Gudstjenester Søndag den 11. februar 2018 Fastelavn Aastrup...ingen Aller...ingen Bjerning...kl Brødremenigheden..kl Fjelstrup...kl Inge Lindhardt Mikkelsen Frørup...ingen Hejls...ingen Hjerndrup...kl Anne Mie Skak Johanson Moltrup...ingen Sommersted...ingen Stepping...ingen Taps...kl Sussi Kristensen Tyrstrup...kl Anne Mie Skak Johanson Tyrstrup...kl Anne Mie Skak Johanson Vejstrup...kl Sussi Kristensen Vonsbæk...kl Hvad sker der i min kirke? Se side 2 kan du også følge på Husk Mindehøjtidelighed ved Avne torsdag den kl. 20 Årets mindeord ved byrådsmedl. Bo Morthorst Rasmussen HUSK Valentinsdag d. 14. februar Hejls Vandværk afholder den ordinære generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 på Hejls Gl. Skole kl TILMELDING af hensyn til arrangementet senest den 27/2 til Peter Krag på tlf SJØLUND IDRÆTS FORENING Dagsorden ifølge vedtægter. Bestyrelsen Sjølund IF Badminton afholder generalforsamling Torsdag d kl i Sjølund Multiarena Badmintonudvalget er vært ved en lille anretning, ønsker man denne tilmelding senest til Carsten / eller Thorkild / Dagsorden ifgl. vedtægterne. Badmintonudvalget Brillestel incl. glas Enstyrke: kr. 1000,- Flerstyrke: kr. 2500,- ÅBNINGSTIDER: Man.-fre Service nær dig JUEL OPTIK Nielsen Nørregade 10 - Chr.feld Tlf Vi pakker flotte gavekurve til enhver lejlighed... Vores åbningstider er: MANDAG - FREDAG kl LØRDAGE: kl Prætoriustorvet 1 B Chr.feld Tlf Pensionistforening Torsdag den 15. febr. kl i Seniorhuset FOREDRAG Hartvig Schøn, Sønderborg»Hvor der er Vilje er der en Vej«Et spændende foredrag om tiden på børnehjem over Søen og til Politiet. Annoncesponsor: Medl. 40,00 kr. og andre 60,00 kr. CHRISTIANSFELD SNEDKER OG TØMRERFORRETNING v/finn Kragelund Lindegade 59 Tlf Bil FASTE- LAVN Ansigtsmaling, kroner og alt til fastelavnsriset Martensen s Boghandel Tlf boghandlen der har næsten alt Stort udvalg i Valentinsbuketter/ dekorationer & Røde roser Hjerndrupvej Generalforsamling i Kreativ Forening & Aftenskole Tirsdag den 27. februar 2018 kl i Seniorhuset, Skolegade 8-10 Bestyrelsen vil være vært ved en kop kaffe og brød. Dagsorden ifølge vedtægter. Forslag som ønskes drøftet sendes på mail senest den 19/ kl Blandt alle fremmødte trækkes der lod om 2 gratis kreative gaver. Med venlig hilsen Bestyrelsen Husk at blive medlem af vores Facebook gruppe» Kreativ Forening«Fjernvarmeselskab A.m.b.A. afholder Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 27. februar 2018 kl på Brødremenighedens Hotel med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Med henvisning til gældende vedtægters 7.9 redegøres for situationen efter den ekstraordinære generalforsamling den 6. februar Orientering om de foreslåede nye vedtægter. 4. Afstemning. 5. Eventuel. NB: I henhold til selskabets vedtægter 7.5 er det kun andelshavere, der har stemmeret. Bestyrelsen

2 2 Jernbanegade 1 (det gl. posthus) 6070 Tlf Ansvarshavende redaktør: Helle W. Ravn Sats og montage: Tryk: Løhndorfs Trykcentral, Vojens KONTORTID: Mandag, tirsdag og onsdag... kl Torsdag... kl Fredag...LUKKET ANNONCE-INDLEVERING: Større annoncer: Hele, halve og kvarte sider samt annoncer med farve skal indleveres senest torsdag. Mindre annoncer kan nås tirsdag. BEMÆRK: Kontoret er lukket hver fredag. /Tyrstrup Herreds Tidende påtager sig intet erstatningsansvar som følge af evt. trykfejl i annoncer og tekst. Bladet kan heller ikke påtage sig at dække udgifter som følge af forsinkelser i bladleverancen. Bekendtgørelser Tagkær Begravelsesforretning v/jesper Andersen Kongensgade 9D 6070 ISO9001-certificeret Med mange års erfaring ordner vi alt vedr. begravelse og bisættelse for og omegn. Tagkær - Begravelsesforretning Tlf Din lokale bedemand siden 1908 Vi svarer også aften og weekend Tyrstrup Herreds Tidende bliver omdelt torsdag /fredag med FK Distribution Min kære mand vor kære far, svigerfar, morfar og farfar Heinrich Sick er efter lang tids sygdom, stille sovet ind, den 2. februar 2018 Inge Heidi og Kurt Michael og Heidi Alice Sebastian og Ida Begravelsen finder sted ved Tyrstrup Kirke fredag den 9. februar kl SØGAARDS BEGRAVELSESFORRETNING DEN LILLE BEGRAVELSESFORRETNING DIT VALG - VORES HJERTESAG Vestergade 4, 6580 Vamdrup - tlf Haderslevvej 90, 6000 Kolding - tlf Dampassagen - Storegade 11 F, 6100 Haderslev - tlf Frørup Hejls Hjerndrup Stepping Taps Tyrstrup Vejstrup HUSK Fastlavnsgudstjeneste i Vejstrup kirke søndag den 11. februar kl Tøndeslagning i Lokal Brugsen. Temagudstjeneste søndag 11. februar kl. 16 Velkommen til Temagudstjeneste i Tyrstrup Kirke - det er gudstjenesten med rytmisk musik og temaprædiken om»glæde«efterfølgende er der fællesspisning i kirken. Fastelavn i Frørup kirke Søndag, den 18. februar Familiegudstjeneste kl. 14 Efterfølgende kaffe, saft, boller og tøndeslagning i Jagtstuen, Skovrupvej 3, Frørup Frørup Borgerforening Menighedsrådet Aldrig nok - og skammen ved det Af sognepræst Annette Wiuf Christensen For mange af os er dagens først vågne tanke:»jeg fik ikke søvn nok«, eller»jeg har ikke tid nok«. Uanset om det er sandt eller ej, kommer tanken»ikke nok«automatisk til os, inden vi overhovedet når at stille spørgsmålstegn ved den. Vi tilbringer mange timer og dage af vores liv med at høre, forklare, beklage eller bekymre os over, hvad vi ikke har nok af. Listen er lang: Aldrig god nok, aldrig perfekt nok, aldrig slank nok, aldrig magtfuld nok, aldrig succesfuld nok, aldrig klog nok, aldrig sikker nok, aldrig tryg nok, aldrig usædvanlig nok. Inden vi overhovedet er stået ud af sengen, er vi allerede utilstrækkelige, bagude, allerede ved at tabe. Der er allerede noget, vi mangler. Og når vi så går i seng om aftenen, kværner det rundt i hovedet på os med lange lister over alt det, vi ikke fik gjort den dag. Vi lægger os til at sove tynget af disse tanker. Denne indre mangelfornemmelse udgør selve kernen af vores misundelse, grådighed, fordomme og vores stridigheder med livet. Det er blevet essensen af vores mangelkultur, der giver os en evig skam over ikke at slå til - også selv om vi ikke altid selv er herre over vilkårene. Offentlige virksomheder og institutioner er blevet indbegrebet af denne mangelkultur. Tempoet er skruet op i vores samfund, og samtidig er der opstået en tendens til at pege fingre og fralægge sig skyld, hvilket medfører en usund sammenligning, som i sidste ende munder ud i Ta med til Tirpitz den 18/3 Stepping-Frørup menighedsråd inviterer til sogneudflugt til det nye museum i Tirpitz Program følger senere. Tilmelding til Ann-Grete Edelberg, gerne på SMS: Stepping-Frørup menighedsråd manglende engagement. Misforståelsen ligger i forvekslingen af skam og skyld. Skyld pådrager vi os alle, når vi handler. Det er en del af det at være menneske, og så kan vi sige undskyld. Men skam er en dyne, vi lægger på os selv og andre, når vi er bange for at vise vores sårbarhed. Sårbarhed er uvished, risiko og det at være følelsesmæssigt udsat. Sårbarhed er desværre blevet forvekslet med svaghed. Mange tror, at man er en taber, hvis man viser sårbarhed. At mene, at sårbarhed er svaghed, er det samme som at mene, at følelser er svaghed. Vi er bange for, at omkostningerne er for høje; men så forlader vi netop det, der giver livet formål og mening. Det er i sårbarhed, at kærlighed, tilhørsforhold, glæde, mod, empati og kreativitet bliver født, og hvem har ikke lyst til at være elskede, være glade, modige og kreative? Hvis vi ønsker et mere meningsfyldt åndeligt liv, er sårbarheden den vej, vi skal gå og indrømme, at vi aldrig bliver perfekte; men det er faktisk heller ikke det, Gud vil med os. Han vil have os, som dem vi er - uperfekte og menneskelige - og at vi står ved det! Så blæs på aldrignok kulturen og træd frem, som den, du er!

3 folk i Hejlsminde - musik for livet - et liv med musik - Onsdag den 21. februar kl. 20: The Blackbirds - entré kr. 150,- 3 Folk i Hejlsminde inviterer til koncert onsdag den 21. februar kl. 20 i Hejlsminde Forsamlingshus med»the Blackbirds«. Vi træder igen lidt ud af vores normale cirkler, idet vi præsenterer -»Alle os der elsker The Beatles«. Emnet er The Beatles, og rammen sættes af»the Blackbirds«som består af guitarist Søren Bødker Madsen og sangerinde Karoline Budtz. Duoen spiller en række fantastiske og sprælske fortolkninger af The Beatles udødelige sange. Der veksles mellem ord og musik, og eventet er dynamisk, underholdende og professionelt udført. Genhør perler som»hey Jude«,»Lady Madonna«,»Here comes the sun«og mange andre. Showet appellerer bredt og indeholder inddragende elementer såsom fællessang, quiz, med musikalske gaver til vinderne og desuden en let og humoristisk ping-pong mellem scenen og tilskuerrækkerne. Kl er der mad fra Ellegaards Landkøkken - Karrygryde med kalkun, grøntsager og kokos, hertil ris. (kr. 100,- kr. pr. person, dog kun mod forudbestilling - gerne samtidig med billetterne). HUSK at vi har åbent i denne uge: Fredag kl & Lørdag kl Wienerschnitzler Osso Buco eller Ribbenssteg Oksebryst eller Kamsteg Pr. kg Pr. kg mange andre gode tilbud i butikken Åbningstider: Torsdag og fredag: kl Lørdag: kl Favstrupvej 2 Chr.feld Tlf Pr. kg FRIT VALG Gl. dags oksesteg Pr. kg FRIT VALG Favstrupvej 43 Tlf INFORMATIONSMØDE Har du lyst til at blive ambassadør eller partner i Verdensarvsbyen? Kom og hør nærmere, når Handelsstandsforeningen og Centret inviterer til informationsmøde Tirsdag den 20. februar 2018 kl Mødet foregår i Søstrehuset (Musiklokalet på 2. sal) Alle er velkommen Tilmelding senest d. 16. februar til Galloway kvæg fra aarø: oksebryst eller tværreb FriT valg pr. 1/2 kg gammeldaws oksesteg u/ben osso buco pr. 1/2 kg skært kød til stroganoff, gullasch eller bankekød FriT valg pr. 1/2 kg...75,- benløse fugle pr. 1/2 kg...30,- 1 kg - ca. 10 stk....75,- kærmølle bøffer af filet 5 stk. - ca. 1 kg...160,- medister 1 kg...50,- Ta 3 kg...130,- HAKKET KAlv & flæsk svin eller oxe 8-12% 1 kg 50,- Ta 3 kg for...130,- Hakket oxe 3-6% 1 kg 60,- Ta 3 kg for...150,- Lev sådan, at du ikke vil skamme dig over at sælge din papegøje til byens sladderkælling. Åbningstider Torsdag...kl Fredag......kl Lørdag...kl Ville s Slagtehus/gårdbutik Kær Møllevej 95, 6094 Hejls Tlf

4 4 Klunse-jagt på Ehlers Samlingen i vinterferien Tag dit eventyrlystne barn og Funcard under armen i vinterferien og gå på klunsejagt i Ehlers Samlingen og Frisør / Helse m.m. Klinik for fodterapi ved Fodterapeut Else Andreasen er åben igen. Tlf Fodbussen Marianne Hansen Driller fødderne? - Så har jeg behandlingen til dig! Jeg kan komme hjem til dig mandag, tirsdag eller onsdag. Du kan komme på klinikken torsdag og fredag. Tidsbestilling efter aftale på Jeg bor på Præstegårdsvej 1b, indgang fra Haderslevvej, lige ved siden af Hyggehjørnet vind en lille præmie til den søde tand. Selv om frosten stadig bider, vågner Ehlers Samlingen i vinterferien af sit vinterhi og holder åbent fra den 13. til den 18. februar. Midt i alt det vintergrå kan man på museet nyde det smukke lertøj fra de sidste 500 år, navneklude og nipsenåle samt keramik lavet af nogle af Danmarks bedste kunstnere. Museerne er åben tirsdag - søndag Børn (u. 18.) er gratis, voksne med Fun- Card-børn halv pris. Ehlers Samlingen, Slotsgade 20, Haderslev. Taksigelse Hjertelig tak til alle som viste opmærksomhed på min 80-års fødselsdag. Tak til naboerne på Staalsvej som hejste flaget og gjorde fødselsdagen ekstra festlig for mig. Også stor tak til BDM Genbrug samt Møbelhuset i Kongensgade. Med venlig hilsen Tage Bruun, Staalsvej 8 TILLYKKE... Ønsker De at sende en personlig hilsen til venner/ familie, kan denne kupon indsendes/ indleveres til / Tyrstrup Herreds Tidende, Jernbanegade 1 (det gl. posthus) 6070 Chr.feld SENEST MANDAG MIDDAG. ANNONCERNE SKAL BETALES KONTANT. Pris (inkl. moms): 1 sp. annonce (max. 20 ord)... kr sp. annonce (max. 20 ord) m.»passende«foto... kr sp. annonce (max. 20 ord) m.»passende«foto... kr For hver påbegyndt 10 ord - kr. 10,00 ekstra. F.eks. 26 ord v/1 sp. annonce koster kr. 70,00. Undertegnede ønsker at sende vedlagte hilsen: o 1 sp. uden foto o 1 sp. med foto o 2 sp. med foto Bekendtgørelser Generalforsamling Fællesvandværket Maugstrup amba afholder ordinær generalforsamling onsdag den 28. februar kl på Maugstrup Kro. Med venlig hilsen Bestyrelsen Generalforsamling Det Danske for Hejls Trop og»spejderhuset i Hejls«afholdes mandag den 26. februar 2018 kl i Spejderhuset i Hejls De to generalforsamlinger afholdes i forlængelse af hinanden. Dagsorden ifølge vedtægterne. Eventuelle forslag skal være formændene i hænde senest 8 dage før. Alle er velkomne Hejlsminde Borgerforening afholder generalforsamling tirsdag en 27. februar kl i Hejlsminde Forsamlingshus Dagsorden iflg. vedtægterne. Til alle spejderforældre. Spejdercenter Afholder ordinær generalforsamling Tirsdag d. 27. februar 2018 kl Dagsorden ifølge vedtægterne. Samme aften afholdes der: Forældremøde med valg af forældreråd Tirsdag d. 27. februar 2018 kl Begge dele afholdes i spejderhuset KFUM Spejderne

5 Kultur / Musik / Mad»Fastelavn er mit navn..«stor fastelavnsfest for børn Søndag den 18. februar kl i Hejlsminde Forsamlingshus Poser til børnene. Kaffe og fastelavnsboller kan købes. Velkommen! Hejlsminde Borgerforening HVER FRE., LØR. & SØNDAG Ovnstegt Take Away Brødremenighedens Hotel Vi bestræber os fortsat på at lave god mad fra bunden. Nu gør vi det lettere for jer at sætte mad på bordet, på de travle dage Dansk bøf kr. 100,- med bløde løg, kartofler, sovs, bønner og gulerødder Stort stjerneskud - Ristet toast, stegt kr. 148,- og dampet rødspættefilet, rejer, røget laks og asparges Mørbradschnitzel kr. 125,- med stegte kartofler, ærter, smør sauce og citron Bestilles på telefon Mandag - lørdag fra kl (Der kan forekomme dage, hvor køkkenet må siger nej til Take Away) Lindegade 25 Prætoriustorvet - Tlf kan også læses på nettet: christiansfeld-avis.dk folk i Hejlsminde arrangerer: The Blackbirds Onsdag d. 21. februar kl : Evt. spisning kl husk at bestille senest 17/2. Menuen fra Ellegaards Landkøkken - pris 100,-: Denne gang skal vi have Kalkun i karry. Vi træder igen lidt ud af vores normale cirkler, idet vi præsenterer -»Alle os der elsker The Beatles«Emnet er The Beatles, og rammen sættes af»the Blackbirds«som består af guitarist Søren Bødker Madsen og sangerinde Karoline Budtz. Entré kr. 150,- Reservation på: eller tlf Ingelise / Uffe Hejlsminde Forsamlingshus, Havnevej 1, 6094 Hejls 5 Forudbestilling på tlf HOS HYGGEHJØRNET / Tyrstrup Herreds Tidende bliver omdelt torsdag /fredag med FK Distribution Ikke dyrere, men smukkere! Selskabslokaler op til 180 personer. Rekvirer venligst vore menuforslag. Vi har 27 dejlige HHHHværelser Venlig hilsen og på gensyn Annette og Torben Schulz Tyrstrup kro Tlf Fjelstrup Skatklub Mandag den 5. februar mødtes 17 personer til skat Nr. 1: Bent Sørensen med 2364 point. Nr. 2: Erik Hansen med 2011 point. Nr. 3: Keld Petersen med 1593 point. Nr. 4: Jørn B Nielsen med 1558 point. Vin fik Peter Ulstrup med 861 point. KØR SELV-FERIE MED Som læser af Tyrstrup Herreds Tidende/ får du dette specielle læsertilbud. Oplys rejsekoden THT ved bestilling så får du automatisk rabatprisen. Det gode liv ved Mosel 6 dage på hotel i Bruttig-Fankel, Sydtyskland Hotel Zum Guten Onkel Det er tid at prøve en ferie i det sydtyske vinparadis! Her skal I bo på hotel i det gamle færgeleje Bruttig, hvor Mosel snirkler sig gennem et landskab af vinterrasser og borgruiner. I jeres ferieby smykker vinrankerne husgavlene langs de brostensbelagte gader, og prægtige bygninger som for eksempel byens gamle rådhus (1,3 km) og broen over floden er med til at skabe den helt særlige Moselidyl. På jeres hotel bydes I velkommen med en flaske vin på værelset, som det sig hør og bør i et landskab dedikeret til de gyldne dråber. Ankomst: Søndage BESTILLING: Telefon eller Pr. person i dobbeltværelse 1.899,- Pris uden rejsekode 2.199,- Pristillæg , : 150, : 300,- 5 overnatninger 5 x morgenbuffet 5 x aftenmenu/buffet 1 flaske vin på værelset ved ankomst Børnerabat 1 barn 0-5 år gratis. 1 barn 6-11 år ½ pris. Hotel Zum Guten Onkel Husk rejsekode: THT Telefonen er åben hverdage kl Weekend & helligdage kl Teknisk arrangør: Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt. Børnerabat ved 2 voksne. Ekspeditionsgebyr kr. 99,-. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Vinterferie for børn Hvad har Grønland og tilfælles? Find svaret gennem kreativ leg for børn og barnlige sjæle, hvor du blandt andet kan arbejde i sælskind, grønlandske perler, se billeder og genstande fra Grønland samt tegne og male. Arrangementet finder sted lørdag den 10. februar til søndag den 18. februar fra klokken i Søstrehuset, Nørregade 14, 6070 Fri entré.

6 6 Årets leder 2017 Kolding Kommune Kæmpe skulderklap til IF bueklubs træner team. Ved en festlig aften til Fritidsfesten, fredag den 2. februar 2018 i Sydbank Arena, Kolding, hvor bestyrelsesmedlemmer, trænere, ledere og alle de andre frivillige, der får vores fantastiske foreningsliv til at fungere, var der ekstra glæde og fest ved Idrætsforenings bord. Her blev Lars Kristiansen, Maria Thuun-Hansen, Svend Åge Starup og Stig Rørbæk Hjelm under stor jubel kaldt op på scenen og blev hædret med udnævnelsen som årets Træner Team. Disse fire trænere, gør en kæmpe indsats for bueklubben. Det er deres fortjeneste at der har været en kæmpe medlemsfremgang og at her er plads til alle aldre og typer. Samtidig med at være trænere i klubben gør de også en stor indsats i bueklubbens bestyrelse. Formand Stig Rørbæk Hjelm, var blevet forhindret i at deltagelse, men han var savnet denne aften, han havde om nogen fortjent at stå på scenen og blive hædret, samtidig med formandsposten og træner hvervet, er han også en af håndværkerne i klubben, han er altid klar når der skal tømres nye ting til klubben. Med hæderen fulgte diplom og en check på 5000 kr. til de 4 ildsjæle fra Idrætsforening.

7 Cecilie Kühne Holt bestod svendeprøve med glans og guldmedalje På Syddanske Erhvervsskole i Vejle kunne skuemestrene tirsdag den 30. januar uddele en af fagets sjældne guldmedaljer, da Cecilie Kühne Holt fra Meny i bestod sin svendeprøve. To dage senere var hun tilbage i butikken og strålede hun som en lille sol bag disken med sin guldmedalje i Delikatessen, hvor mange kunder kom hen for at lykønskede Cecilie, som nu kan kalde sig gourmetslagter med speciale i delikatesse. 5 timer lang og krævende prøve For at bestå svendeprøven måtte Cecilie op i 4 dis-cipliner i løbet af dagen. I den første disciplin måtte Cecilie deltage i en slags rollespil, hvor hun skulle betjene og rådgive en kunde (skuemestre), som udsatte hende for alle mulige og ikke mindst umulige spørgsmål. I den anden disciplin skulle hun fremstille to gange 3-retters menu bestående af en forret med rødspættemousse, en hovedret med oksesteg samt en valgfri dessert. Til sidstnævnte valgte Cecilie at lave en lækker»gulerods Drøm«, bestående af hakket Daim chokolade, knuste makroner samt pisket flødeskum vendt i vaniljesky og med revne gulerødder på toppen. Samtidig skulle svendeprøvens tredje disciplin også klares, Cecilie skulle lave 6 valgfrie brødprodukter, hvor 2 af produkterne skulle være ernæringsforbedret. Det blev til, en rugbrødssandwich kamsteg med hjemmelavet rødkålssalat, -agurkesalat og -kartoffelchips, en mørk sandwich med ovnstegt kyllingebryst og avocadocreme og en med hamburgerryg og hjemmelavet æggesalat. Derefter lavede hun 3 stykker Luxus smørrebrød, en med paneret rødspættefilet, hjemmerørt dressing, laks, rejer og kaviar, en med oksebr yst, hjemmerørt peberrodssalat, æble-appelsin chutney og rødbedechips og en vegetarmad med hjemmelavet røsti af kartoffel, gulerod, selleri og pastinak pyntet med purløgscreme og hakket pistacienødder. Efter 3 timer skulle de overstående 2 discipliner stå klar til bedømmelse, men ovenpå dette var der bestemt ikke Cecilie med guldmedaljen tid til at slappe af. I svendeprøvens fjerde og sidste disciplin skulle Cecilie i løbet af 1,5 time tilberede 2 convenience-retter - bedre kendt som færdigretter fra slagteren, samt et frokosttilbud. Menuen stod her på»laksefilet med ristet sesam på bund af grøntsager«og»kyllingesalat med mango«, som Cecilie også tilberedte til glans - og med resultaterne fra de tre første discipliner udløste det en ellers sjældent uddelt guldmedalje. Sidst den ene af skuemestrene havde uddelt en guldmedalje var således helt tilbage i 1996! erne kan glæde sig Butikscheferne Frank Roswald Andersen og Jens Carl Dines Petersen kan ligesom slagtermester Henrik Andersen og Meny s mange kunder, glæde sig ved udsigten til, at Cecilie efter svendeprøven og sin udståede elevtid fortsætter med at arbejde og betjene kunderne fra Delikatessen i Meny. Blandt Danmarks bedste elever For et år siden var Cecilie med til DM i Skills i Aalborg, hvor hun kæmpede om, at blive en af Danmarks bedste gourmet slagter elever. Det blev en flot og velfortjent 2. plads, blandt de 10 elever, som havde kæmpet sig med til DM i Skills via skolemesterskaber landet over.»det var og er stadig en stor personlig sejr for mig«, siger Cecilie og smiler stolt.»en guldmedalje til svendeprøven og kåret som Danmarks anden bedste elev 2017 inden for faget, så må man gerne være tilfreds, med det man har opnået i sin læretid«. Af Lars Østergaard Jensen Liberale Erhverv m.m. Retshjælp advokater tilbyder anonym, gratis retshjælp hver mandag kl på Bibliotek Charlotte Szocska Mette H. Bindeballe Praktiserende landinspektør Peder Boesen Stubbum Landevej Tlf Motor m.m. SPAR PENGE Kontakt jeres lokale GF-assurandør Nels Thorsgaard, Telefon OPHUG - SPAR PENGE Brugte bildele fra nyere skadede vogne sælges. - Alle mærker! GARANTI PÅ ALT! SCHMIDT S AUTOLAGER APS Skamlingvejen 85 - Skartved 6000 Kolding - Telefon ÅBEN: Daglig kl lørdag og søndag lukket. Miljøgodkendt til modtagelse af skrotbiler. 7 Bolig / Ejendomme m.m. Gardiner og solafskærmning - også aften og weekend Hvis du vil KØBE eller SÆLGE SOMMERHUS i Sandersvig-, Hejlsminde- eller Grønninghoved-området Så henvend dig trygt til: Kontorlokaler udlejes Torning Møllevej 9 Kontakt Brødremenigheden Ledige lejligheder Centralt beliggende lejlighed i Hyggelig taglejlighed på 59 m 2, med entre, køkken og badeværelse, samt stue og separat soverum, med adgang til vaskekælder og have, udlejes straks eller efter aftale. Husleje pr. måned 3.550,00 incl. vand + forbrug af varme og TV signal. Henvendelse for aftale om besigtigelse PS CARS Dit VÆRKSTED for fremtiden Åstorpvej 89. Åstorp Vi reparerer alle bilmærker, nye som gamle. Gratis synstjek. 3 års garanti på alle nye reservedele Service Partner Tlf Værkstedet tilbyder også: Service og reparation af AirCondition (KMO Certificeret) Fejlfinding Klargøring til syn Forsikringsskader Fra: TIL SALG Til: SOLGT Toldbodgade Toftlund Telefon års erfaring med køb & salg af sommerhuse Henvendelse: Tlf KNUD SCHMIDT kan du også følge på Aller Møllevej 2. Aller Service Partner Kontrolleres af:

8 8 Medaljer til CIF Badminton CIF Badminton U15 var lørdag den 20. januar til udtagelsestævne til Landsmesterskaberne i Åbenrå. Vi havde 4 spillere med og alle fik medalje. Ditte V. Frandsen vandt guld i U15 B, Frederik Jørgensen guld i U15 C, Rasmus Haysen guld i U13 C og doublen med Gustav/Frederik sølv i U15 C. Super flot kæmpet og spillet af alle 4, som nu skal videre til det store landsmesterskab stævne i Fredericia / Vejle. Også i holdturneringen går det rigtig godt, her ligger vi på en andenplads efter en flot 4-2 sejr over Rødekro i weekenden. Et point i sidste kamp mod Ulkebøl den 24. februar er nok til, at vi også skal til landsmesterskaber for hold. Barley and Grapes var sponsor på vores nyeste Forza spilledragt, som var medvirkende til at vores spillere fremover kan møde op velklædt. Landbrug / Hus / Have / Fritid m.m. Butik: Punkt1 Haderslev Aut. varmepumpeforhandler Danmarkspumpen Panasonic Mitsubishi LG Få tilskud fra kr. Salg Reparation Tågerupvej Sommersted Tlf Rydning/saltning af fortov i Abonnementsordning til fast pris for hele vintersæsonen ,- kr. op til 30 meter fortov ELLER RING FOR TILBUD Over 25 års erfaring Tlf Dødsboer & restdødsboer Opkøbes/ryddes Flytter De til mindre, kommer vi og henter resten. Vi rengør efter aftale. Tlf & er fusioneret Vores varesortiment og betalingssystem er udvidet Priserne forbliver på det samme niveau som før Bestilling kan også foregå via hjemmesiden eller Kontakt: Eller Mere info på: Containerservice Levering af: Sand Grus Sten Skærver Træflis Muldjord BAKKEGÅRDEN Tlf Smedearbejde - Rep. af traktor/maskiner Landbrug - Havemaskiner og Gyllepumper Entreprenørmaskiner Hydralikslanger SKIFT AF BILDÆK OG BREMSER PÅ PERSONBILER Aut. VVS installatør - olie/gas - stoker og halmfyr Vand/varme i stalde Vandrensning - vandledninger Døgnvagt Frørup Smed & Maskinforretning ApS Frørupvej Chr.feld Tlf Hø til salg Velbjerget fra 2015 Mini-bigballer - ca. 165 kg Tlf Værktøj Hjælpemidler Smøreolie/fedt samt kedelslanger og VVS-dele SFO mestre i fodbold Tirsdag den 30. januar deltog vore elever fra skole i SFO fodboldturneringen. Her klarede de sig så godt i Lyshøjhallen, at de vandt finalen 2-1 over Sdr. Bjert SFO. Det er første gang vi har vundet denne indendørs fodboldturnering og vi er som skole, meget stolte over vore dygtige fodboldspillere. Poul Fremmelev Skoleleder, Skole

9 Volontører udsendt fra Brødremenighedens Danske Mission, foråret 2018: 9 Den rejste tre unge volontører fra Danmark til Tanzania: Rikke Bang er rejst til Sumbawanga i det sydlige Tanzania, hvor hun skal hjælpe til på børnehjemmet Peter s House med alt forefaldende arbejde. Det er engelskundervisning, støtte til gadebørn, der trænger til hjælp og praktisk arbejde. Karoline Hansen er også rejst til Sumbawanga i Tanzania. Hun hjælper også til på Peter s House, som er børnehjem for 36 forældreløse gadebørn fra byen. Karoline har været volontør en gang tidligere og skal også være behjælpelig i børnenes hverdag. Casper Møller Jensen har også taget turen til Sumbawanga. Casper er uddannet tømrer og skal derfor bl.a. hjælpe med undervisningen på VTC (Vocational Training Centre) i forbindelse med Peter s House. Her får unge muligheden at starte på en håndværkeruddannelse, som kan blive livsvigtig for dem. De tre volontører skal i perioder også hjælpe til i arbejdet ud fra landsbyen Kipili ved Tanganyikasøen. Her ligger BDMs missionsstation og et sundhedsprojekt, der rækker til mere end 30 landsbyer langs søen, udgår også her fra. Kyndelmissegudstjeneste Rikke Bang Karoline Hansen Casper Møller Jensen Onsdag 31. januar blev der holdt Kyndelmissegudstjeneste i Hejls Kirke i samarbejde med Hejls Spejderne. En stemningsfuld aften hvor kirken blev fyldt med børn og voksne. Spejderne kom med fakler og lyste op. I kirken var tændt mange levende lys. Nu går vi så småt imod lysere tider. Efter gudstjenesten samledes vi i mødelokalet i Hejls Gl. Skole til pandekagespisning. Vi sprængte alle rammer, og fik spist alle 280 pandekager. Kirkekorene sang både i kirke og mødelokale. Frivillige fik alt afviklet på bedste vis. En dejlig tradition med fantastisk tilslutning. Vejstrup, Hejls, Taps pastorat Hejls Spejderne Håndværkere m.m. AC BYG - DIN LOKALE TØMRER Fordi godt håndværk bygger på tillid! Vi løser alle opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget. TLF Torning Møllevej ALT TØMRER- OG SNEDKER- ARBEJDE UDFØRES Fjelstruprødvej 19 Fjelstrup 6100 Haderslev Tlf Fax Biltlf Kloak - Tilslutning - Reparation Din lokale kloakmester Rådgiver Uforbindende tilbud BAKKEGÅRDEN Tlf Husk du kan også læse avisen på: christiansfeld-avis.dk Gas-/Oliefyrsservice 4 Kedeludskiftning 4 Gas, olie, eller biobrændsel 4 Fjernvarme 4 Badeværelser RGENSEN AAGE JØRGENSEN VVS VVS A Grundlagt i 1946 i Kvalitet - Kvalitet i 3 generationer i 3 Vi laver alt indenfor VVS til PRIVATE ERHVERV LANDBRUG AAJ.DK GARANTI PÅ KVALITET ApS v/peter Hansen. Anderup Skovvej 66 Bjerndrup Tlf

10 10 Avis Tyrstrup Herreds Tidende Jernbanegade Tlf christiansfeld-avis.dk

Høst tid til taknemmelighed!

Høst tid til taknemmelighed! Tirsdag den 1. september 2017 1 Grundlagt i i 12 12 Jernbanegade 1 info@tht-ugeavis.dk Tlf. 7 56 1 33 Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning, Christiansfeld, Errested, Fjelstrup, Frørup,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

50% Gratis synsprøve - gerne efter aftale Åbningstider: Man.-fre. 9.30-17.30 Service nær dig

50% Gratis synsprøve - gerne efter aftale Åbningstider: Man.-fre. 9.30-17.30 Service nær dig Tirsdag den 2. januar 206 Jernbanegade 600 Christiansfeld info@tht-ugeavis.dk www.tht-ugeavis.dk Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning, Christiansfeld, Errested, Fjelstrup, Frørup, Hejls,

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

FERIELUKKET uge 7 Mandag den 13/ Mandag den 20/2-17 (begge dage inkl.)

FERIELUKKET uge 7 Mandag den 13/ Mandag den 20/2-17 (begge dage inkl.) Tirsdag den 7. februar 2017 1 Jernbanegade 1 6070 info@tht-ugeavis.dk www.tht-ugeavis.dk Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning,, Errested, Fjelstrup, Frørup, Hejls, Hejlsminde, Hjerndrup,

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

IMPULS. Valby. Marts - april 2012. Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby

IMPULS. Valby. Marts - april 2012. Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby IMPULS Marts - april 2012 Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby Valby AT TAGE PÅ FERIE Den sidste uge i januar havde vi muligheden for at tage på ferie. Og jeg, Anders, tror at de fleste af os kobler ordet

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

50% Gratis synsprøve - gerne efter aftale Åbningstider: Man.-fre. 9.30-17.30 Service nær dig

50% Gratis synsprøve - gerne efter aftale Åbningstider: Man.-fre. 9.30-17.30 Service nær dig Tirsdag den 6. januar 016 1 Jernbanegade 1 600 Christiansfeld info@tht-ugeavis.dk www.tht-ugeavis.dk Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning, Christiansfeld, Errested, Fjelstrup, Frørup, Hejls,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Christiansfeld Avis. Jernbanegade Christiansfeld Tlf Grundlagt 1924

Christiansfeld Avis. Jernbanegade Christiansfeld Tlf Grundlagt 1924 1 Uge 48 Jernbanegade 1 6070 Christiansfeld Tlf. 7456 1433 Grundlagt 1924 info@tht-ugeavis.dk www.christiansfeld-avis.dk Tirsdag / Onsdag den 28. / 29. november 2017 93. årgang Gudstjenester Søndag d.

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Oktober Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang

Oktober Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang Oktober Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 33. Årgang 2011 Formand: Leif Ravn Nielsen Email: smv@hongnet.dk Tlf.: 58852301 Næstformand: Bent Riff Email: bent@riffskilte.dk Tlf.: 46351992 Kasserer: Mette Pedersen

Læs mere

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012 Februar 2012 Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår Kalenderoversigt over aktiviteter i omegnen Kære læser Hvis du læser dette sidder du med

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

SKULDERBLADET. I lyst og nød. 23. Årgang nr marts - 1. april 2013 IS

SKULDERBLADET. I lyst og nød. 23. Årgang nr marts - 1. april 2013 IS 23. Årgang nr. 3 1. marts - 1. april 2013 IS 0906-6519 SKULDERBLADET for Nørre Søby og omegn I lyst og nød Når man i denne tid passerer det gamle plejehjem Humlehaven, bliver man let lidt trist til mode

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus

Velkommen til. Forsamlingsgården Sundeved. Vester Sottrup. Dit lokale kulturhus Velkommen til Forsamlingsgården Sundeved Vester Sottrup Dit lokale kulturhus 2016 Foreningen for Forsamlingsgården Sundeveds formål: - At bevare Forsamlingsgården som et socialt og kulturelt samlingssted.

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære venner og støtter af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Det er ca. 4 mdr. siden vi sidst har skrevet til jer, og givet opdatering på vores arbejde. Nu er det på tide, at vi informerer lidt igen

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

i efterårsferien CIF bueskytteforenings Christiansfeld Avis Grundlagt i i Vi har mange Udeblev avisen?

i efterårsferien CIF bueskytteforenings Christiansfeld Avis Grundlagt i i Vi har mange Udeblev avisen? Tirsdag den 17. oktober 2017 1 Grundlagt i i 1924 1924 Jernbanegade 1 6070 Christiansfeld info@tht-ugeavis.dk www.tht-ugeavis.dk Tlf. 74 56 14 33 Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning, Christiansfeld,

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Hersom-Bjerregrav Borgerforening

Hersom-Bjerregrav Borgerforening Hersom-Bjerregrav Borgerforening Nyhedsbrev 2013 2014 Arrangementer i 2013 24. november: Kl. 16.00 Kl. 16.30 Tænde juletræ og stjerner efterfulgt af julehygge ved købmanden Salg af gourmet-billetter 2014

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2017 Lyne Kro & Hotel, År 1913

for Lyne Sogn Februar 2017 Lyne Kro & Hotel, År 1913 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2017 Lyne Kro & Hotel, År 1913 Indhold: * Vennekredsen: Generalforsamling * Lokalarkivet: Udstilling * Lyne Venstre: Generalforsamling

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk

Landslagteren. Fjordagerslagteren. mad med mere. www.fjordagerslagteren.dk Landslagteren 62 61 06 30 mad med mere www.fjordagerslagteren.dk 66 10 93 05 Bedre råvarer, bedre smag Smørrebrød Flotte håndmadder... kr. 13,00 Uspecificeret smørrebrød... kr. 22,00 Æg med rejer og mayonnaise...

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Alle dage fra den 8. til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Alle dage til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn November 2010 www.krejbjerg.dk Julefællesspisning: Fredag 3. december kl. 19.00 Nu er der ikke længe til Dermed nærmer sig tiden også til et

Læs mere

Dalby Hotel Restaurant Bregnen

Dalby Hotel Restaurant Bregnen Festarrangementer 2017 Vi takker for jeres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser. Vi hjælper gerne med alt fra bestilling af musik, limousinekørsel,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Min. 2 couverter, pr. couvert kr. 165,00. Fidus Camembert frites, solbærsyltetøj og ristet franskbrød i stedet for Gorgonzola, ekstra kr.

Min. 2 couverter, pr. couvert kr. 165,00. Fidus Camembert frites, solbærsyltetøj og ristet franskbrød i stedet for Gorgonzola, ekstra kr. FROKOSTKORT SILD ½ Islandsk marineret sild med karrymayonnaise kr. 62,00 ½ Islandsk kryddersild med karrymayonnaise kr. 69,00 Rød krydret ChristiansØpigens sild med fedt og æggeblomme kr. 69,00 Hjemmelavet

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB UNGE LIGHED FÆLLESSKAB TEMA: Kærester 2. årgang Nr. 2 Juni 2016 mener: Vi unge med særlige behov bestemmer selv, om vi vil have en kæreste. Vi bestemmer selv, hvem vi har sex med. Vi bestemmer selv, hvem

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

KvongPosten Januar 2018

KvongPosten Januar 2018 KvongPosten Januar 2018 Nytårsskål i Kvong Mandag den 1. januar kl. 15.00 efter gudstjenesten er der mulighed for, at ønske hinanden godt nytår og menighedsrådet er vært for et lille glas og et stykke

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2017

ARENDSE NYT Februar 2017 ARENDSE NYT Februar 2017 Indholdsfortegnelse Februar 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Ny Fodterapeut Yoga Fastelavn Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Slagelse Kommune December 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00 Lørdag og Søndag kl.

Slagelse Kommune December 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00 Lørdag og Søndag kl. Slagelse Kommune December 2015 Aktivisten Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Aktivitets og Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00 Fredag kl.

Læs mere

2 Tirsdag den 23. februar 2016. Frørup Hejls Hjerndrup Stepping Taps Tyrstrup Vejstrup

2 Tirsdag den 23. februar 2016. Frørup Hejls Hjerndrup Stepping Taps Tyrstrup Vejstrup Tirsdag den 2. februar 206 Jernbanegade 6070 Christiansfeld info@tht-ugeavis.dk www.tht-ugeavis.dk Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning, Christiansfeld, Errested, Fjelstrup, Frørup, Hejls,

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

Mortensaften på Hotel Harmonien

Mortensaften på Hotel Harmonien Mortensaften på Hotel Harmonien Torsdag d. 10. november 2016 kl. 18.00 Forret Fiskeroulade med dressing og brød Andesteg med rødkål, svesker, ½ æble, sauce, samt brunede og hvide kartofler Ris á l amande

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Rammen om din næste fest!

Rammen om din næste fest! Rammen om din næste fest! Trappen 6, Guderup, 6430 Nordborg Telefon 74 45 34 84 Menukort Skal I holde fest? Så har vi rammerne her, som vi gerne vil vise frem, så vi kan tale om netop jeres fest, hvor

Læs mere

Indbydelse til indvielse af Tilbygning i Cuben

Indbydelse til indvielse af Tilbygning i Cuben Tirsdag den. februar 016 1 Jernbanegade 1 600 Christiansfeld info@tht-ugeavis.dk www.tht-ugeavis.dk Uddeles gratis til alle husstande i: Aller, Bjerning, Christiansfeld, Errested, Fjelstrup, Frørup, Hejls,

Læs mere

Nyhedsbrev Udskolingen Sundhøj

Nyhedsbrev Udskolingen Sundhøj Nyhedsbrev Udskolingen Sundhøj April 2013 NYT fra Udskolingen I disse lock-out tider kan det være relevant at orientere om de mange spændende aktiviteter, som vores engagerede lærere har gennemført og

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Den gamle redaktørs side.

Den gamle redaktørs side. Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk NR. 8 August 2014 29. 29. Årgang Blad nr.: 311 Den gamle redaktørs side. Så er Tuse Næs på Facebook besøg: https://www.facebook.com/tuse.naes Sommervejret

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere