Motionsturneringen En million kilometer passeret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Motionsturneringen En million kilometer passeret"

Transkript

1 Motionsturneringen En million kilometer passeret Af Leif Thygesen Ved udgangen af juli havde roer fra 56 forskellige klubber roet tilsammen kilometer. Det giver et landsgennemsnit på 211,274 km pr. roer. Med 56 klubber lykkedes det lige akkurat at fortsætte fremgangen. Den gang er fremgangen dog den mindst mulige, nemlig på en klub. Fire nye klubber er kommet på banen, men til gengæld er der tre klubber der denne gang står over. Men for øvrigt kan det da som et kuriosum nævnes at en time før deadline manglede der 14 klubber for at nå op på samme antal som sidst. Men omkring midnat mandag den 10. august tikkede der 15 mails ind til Motionsturneringen og dermed lykkedes det rent deltagermæssigt at holde skindet på næsen. Runden har været præget af ferielangture og både ord og billeder handler denne gang meget om sol, sand, oplevelser i det fremmede og længere ture. Ferien er også slået igennem på indberetningerne. Der er færre der har haft tid til at ledsage deres tal med et par ord, men måske hænger det også sammen med at man har prioriteret roningen højere end at skrive til roning.dk. Og det er helt forståeligt. Supermotionsligaen 1 Middelfart Roklub 417,257 2 Sorø Roklub 376,366 3 Nyborg Roklub 368,308 4 Roklubben Furesø 313,449 5 Odense Roklub 271,528 6 Fredensborg Roklub 269,429 7 Amager Ro- og Kajakklub 261,560 8 Svendborg Roklub 259,794 9 Skanderborg Roklub 255, Vejle Roklub 255,782 Supermotionsligaen I toppen status quo. Middelfart fortsat nummer et foran Sorø. Og det selvom Middelfart selv beskriver deres aktivitet som ikke så høj. En enkelt toer har dog taget turen Fyn rundt. Ellers har Middelfart haft mange gæster, i form af de mange roere der er på ferielangtur og i den forbindelse kommer under de to broer over Lillebælt. På tredjepladsen finder vi Nyborg Roklub der foretager et tigerspring på 11 pladser frem. I et hug går man fra 1. division til en podieplads i Supermotionsligaen. En del af Nyborgs kilometer stammer fra klubbens deltagelse i Sea Challenge Fyn. Roklubben Furesø er stadig med i den bedste halvdel. Odense rykker fem pladser frem og ligger nu nummer fem. Senseniorernes sømil er denne gang ikke er talt med, da jeg ikke har haft adgang til tallene, fortæller Egon Vestergaard fra Odense. Fredensborg Roklub er tilbage i Supermotionsligaen, hvor man sidst var i april måned. Esrum Sø er blevet roet tynd og de flittige nordsjællandske roere belønnes med en sjetteplads i den bedste række.

2 Amager Ro- og Kajakklub må denne gang konstatere en mindre tilbagegang. Tre pladser ned og en syvendeplads. Også Svendborg må på ottendepladsen notere en lille tilbagegang. Roturene i Det Sydfynske Øhav har budt på naturoplevelser af flere slags. Havørreder der springer buk over åren og en stakkels andemor der kæmpede det bedste hun havde lært for at redde en af sine ællinger fra at blive ædt af en havmåge. En kamp som andemor tabte. Jan Rishave fra Svendborg var øjenvidne til det dramatiske optrin. Skanderborg rykker en enkelt plads ned og er nu nummer ni. Vejle er endnu en gang blevet agterlanterne i Supermotionsligaen. De roede kilometer i det Østjyske er ulige fordelt og mens nogen har brugt ferieperioden til at ro ekstra meget er der andre, der har holdt fri fra roningen. Billede: Vejle Billedtekst: Vejle Roklub var vært for kredsens madpakketur, der gik til Rosenvold. En tur på 36 kilometer. I alt 37 deltog på en smuk sommerdag, fortæller Jytte Vodstrup fra Vejle. 1. Division 1 Rønne Roklub 250,647 2 Aalborg Dame Roklub 243,177 3 Humlebæk Roklub 242,548 4 Kolding Roklub 242,053 5 Roklubben Skjold 239,899 6 HEI Rosport 237,191 7 Silkeborg Roklub 235,978 8 Augustenborg Roklub 231,207 9 Nykøbing Sj. Roklub 230, Kolding Dame Roklub 227, division Inriggerne i Rønne Roklub har haft travlt. Efter en særdeles stærk start på Motionsturneringen i april, hvor Rønne lå nummer et i Supermotionsligaen, fik man et dyk ned i første division. Rønne er nu på vej tilbage i den bedste række og langdistancekaproernes hårde træning til DM kan bringe Klippeøen tilbage i solskinnet. Aalborg Dame Roklub havde sat sig et mål om at ro km om måneden. Men Ferie og en hel del blæsevejr på Limfjorden satte en kæp i hjulet for denne udmærkede plan. På trods af det, er de nordjyske amazoner fortsat ihærdige. Programmet har blandt andet budt på Solopgangsroning med afgang kl og klubben har været repræsenteret på de to DFfR-ture til Mecklenburg. Humlebæk Roklub må afgive førstepladsen i første division, men ligger fortsat med i toppen som nummer tre. I Kolding Roklub er man ramt af akut kanin-energi. De nye kaniner har været meget aktive og har ydet et stort bidrag til kilometerstatistikken. Kolding Roklub har sammen med naboerne Kolding Dame Roklub haft en stafetbåd af sted fra Kolding til Flensborg og retur. Herudover har ungdomsroerne holdt SMART-weekend i Kolding. Kolding Roklub ligger nummer fire og Kolding Dame Roklub nummer ti i første division. Roklubben Skjold synes selv at de ror for lidt, skriver Keld Lybke. Men på trods af det kan de rødblusede roere fra Svanemøllebugten alligevel indtage en femteplads i første division.

3 HEI Rosport rykker en enkelt plads tilbage og havner på en sjetteplads. Ti pladser tilbage går det for Silkeborg og dermed mister man sin status som Supermotionsligaklub, men er dog placeret i første division som nummer syv. Augustenborg Roklub fortsætter sin imponerende fremgang. Sidste gang ni pladser frem til en førsteplads i anden division og denne gang tre pladser frem. Dermed kan man nu skrive Første division nummer otte på visitkortet. Også Nykøbing Sjælland er rykket en division op og ligger nu som nummer ni i første division. Billede: Skjold Billedtekst. Når naturen viser tænder er det godt man skal samme vej som vinden. Her er det Roklubben Skjold der går for træsejl i 10 m/s i det Sydfynske. 2. division 1 Roklubben ARA 225,491 2 Randers Roklub 224,178 3 Fredericia Roklub 220,978 4 Rudkøbing Roklub 218,956 5 Skovshoved Roklub 214,179 6 Haderslev Roklub 211,663 7 Aalborg Roklub 204,177 8 Roklubben SAS 203,421 9 Birkerød Roklub 202, Helsingør Roklub 198, division Århus sidder på tronen i anden division. Roklubben ARA har udover den daglige roning haft et større ferieprojekt der har involveret ni personer. Man ville gerne på ferietur i Det Sydfynske, og i stedet for at køre båden på en trailer blev den roet både frem og tilbage og undervejs såmænd også en hel tur rundt om Fyn. Det skæpper alt sammen godt i kilometerkassen, hvilket udløser en fremgang på to pladser og en førsteplads i anden division. Randers Roklub har holdt ferie, så det er ikke blevet til så mange kilometer, men lidt har vel også ret, skriver Vibeke Christensen. Selvom kronjyderne har holdt ferie kan de alligevel indtage andenpladsen i anden division. Fredericia rykker tre pladser frem og er nu nummer tre. Langelænderne fra Rudkøbing tager et pænt hop på fem pladser frem og er nu nummer fire i anden division. Modsat er det gået for Skovshoved. Fem pladser tilbage og en tur ned i anden division som nummer fem er menuen for skovsernes. Old Boys roerne fra Haderslev tager på langture på de tyske floder sammen med tyske roere. Det giver kilometer til Haderslev Roklub og indbringer Hadersleverne en sjetteplads. Rundens raket er Aalborg Roklub, der rykker 23 pladser frem. Med til historien hører, at det gennemsnit som Ålborgenserne indtil nu har indberettet er måneds regnskabet og ikke det samlede kilometertal fra standerhejsning til dato. Fejlen er rettet og Aalborg Roklub får den placering de fortjener. Det går ikke helt så godt for SAS som man måske kunne ønske. Men for Roklubben SAS står den på fremgang. Fem pladser frem og oprykning til anden division som nummer 8.

4 Birkerød Roklub rykker en enkelt plads tilbage. Helsingør Roklub debuterer med en 10. plads i anden division. Billede ARA Billedtekst: En langturstoer uden styrmand. Det må man sædvanligvis ikke. Men på den lavvande passage mellem Langeland og Storeholm(Pral! Se hvor lille øen er på billedet) fik Ole fra Roklubben ARA lyst til at gå en tur ved siden af båden. Roerne i den styrmandsløse båd er Martin og Tina. 3. division 1 Tissø Roklub 195,529 2 Varde Roklub 192,265 3 Roskilde Roklub 191,816 4 Roklubben Ægir 191,244 5 Præstø Roklub 179,835 6 Greve Roklub 178,667 7 Ishøj Roklub 171,647 8 Faaborg Roklub 171,381 9 Lyngby Roklub 170, Strib Ro og Kajakklub 169, division Tissø Roklub fastholder sin førsteplads i 3. division. Varde Roklub rykker seks pladser frem. En del af Vardes kilometer er tjent ved Sea Challenge Fyn. Roskilde må denne gang en tur ned i tredje division. Roklubben Ægir må også konstatere at det går lidt tilbage. To pladser ned og en fjerde plads. Præstø Roklub er gået en enkelt plads frem og ligger nu nummer 5. Greve Roklub debuterer i Motionsturneringen med en sjetteplads. To roere fra Greve har roet hjem fra Prag. Og så har Greve et maratonhold der ligger i skarp træning til Karlebo, fortæller Susanne Pedersen fra Greve. DFfRs næstformand Peter Froskov har været flittig og har sammen med Christian Kofod roet over 500 kilometer i denne måned. På trods af denne præstation går Ishøj Roklub to pladser tilbage. Ishøj Roklub har også haft nogle af klubbens senior medlemmer på langtur, fortæller Carina Christiansen fra Ishøj. Faaborg Roklub rykker otte pladser tilbage og ender dermed som nummer otte. Rundens styrtdyk står Lyngby for. I sidste måned var Lyngby første divisionshold. Denne gang er man rykket ikke mindre end 22 pladser tilbage og slutter som nummer ni. Men Lyngby har alligevel haft en vellykket langtur til Vejlsø, Holte Havn. I turen, der bød på to gange sluse passering, deltog både kaniner og garvede roere. Holte Havn har en god iskiosk, beretter Frank fra Lyngby. Strib Ro- og Kajakklub danner bagtrop i tredje division. To medlemmer fra Strib deltog i DFfRs tur fra Waren til Berlin. Billede: Strib Billedtekst: Under ledelse af Lina og Claus fra Svendborg var 21 roere på DFfRs langtur fra Waren til Berlin. Der blev roet mellem 35 og 45 kilometer om dagen. 4. division 1 Gilleleje Ro- og Kajakklub 165,576

5 2 Københavns Roklub 154,792 3 Nakskov Roklub 148,745 4 Gråsten Roklub 145,656 5 Roklubben Øresund 140,145 6 Frederikshavn Roklub 139,119 7 Hundested Roklub 132,828 8 Skive Roklub 124,720 9 Høruphav Ro- og Kajakklub 122, Lemvig Roklub 121, Hobro Ro- og Kajakklub 116, Herning Roklub 95, Thisted Ro- og Kajakklub 90, Bogense Ro- & Kajakklub 74, Roklubben Stevns 74, Grindsted Roklub 56, division. I fjerde division finder vi denne gang 16 hold. Et par nye klubber der skubber de etablerede foreningerne ned af ranglisten gør fjerde division til En gul division. 14 ud af 16 klubber har fået en noget mellemfornøjet smiley. Gilleleje Ro- og Kajakklub, Københavns Roklub og Nakskov Roklub udgør top tre i nævnte rækkefølge, men er alle nedrykkere fra tredje division. Gråsten og Roklubben Øresund ligger som nummer fire og fem. Frederikshavn har formået at beholde sin plads som nummer 6. På pladserne fra nummer syv til elleve finder vi Hundested, Skive, Høruphav, Lemvig og Hobro. Herning Roklub er tilbage i Motionsturneringen efter at have været ude et par måneder og har derfor fået en glad smiley. Thisted Ro- og Kajakklub ligger som nummer 13. På 14. pladsen finder vi Bogense. Fem nye kaniner der indtil videre kun har roet en kort prøvetur i havnen koster i gennemsnittet. Lidt af en dykand, men vi hænger ikke med næbbet af den grund, skriver Anders Rosschou fra Bogense. Roklubben Stevns ligger nummer 15. Meget vind fra øst har gjort at man flere gange har valgt at ro i havnen, meddeler Erik Trøigaard fra Stevns. Traditionen tro lukker Grindsted Roklub Motionsturneringen. Billede: Stevns Billedtekst: En dobbeltsculler fra Stevns har valgt at ro i havnen for at finde læ. Halvleg i Motionsturneringen Med udgangen af juli er cirka halvdelen af rosæsonen desværre allerede overstået. Sund motion og socialt samvær er stadig de gode og bærende elementer i vores herlige idræt. Næste indrapportering der skal dække perioden fra standerhejsning til og med den 31. august skal ske senest torsdag den 10. september. Husk at hvis I vil have chancen for at vinde en af de beskedne præmier skal I have deltaget i mindst tre runder. Er I endnu ikke med i Motionsturneringen er tide inde til at komme på banen.

6 Billede: Aalborg Dame Billedtekst: Hermed vinker vi farvel til juli. Aalborg Dame Roklub hilser pænt på Aalborg Kommunes nye skibsprojekt LOA - en utrolig flot 3-master der nyrenoveret tog af sted på sin jomfrurejse i juli måned, fortæller Lise Pedersen fra Aalborg Dame Roklub.

Motionsturneringen 5. runde august 2010

Motionsturneringen 5. runde august 2010 Motionsturneringen 5. runde august 2010 Af Leif Thygesen August bød på regn og rusk. Hvis regnmåleren havde kunnet rumme mere, og vindmåleren kunne gå højere op, var vi alle sammen blæst til Sverige på

Læs mere

Motionsturneringen september 2010

Motionsturneringen september 2010 Motionsturneringen september 2010 Af Leif Thygesen Det lakker mod enden som manden sagde, da han fik en dåse fernis ned af ryggen. September var næstsidste udkald i Motionsturneringen og ikke mange af

Læs mere

Motionsturneringen 4. runde juli 2010

Motionsturneringen 4. runde juli 2010 Motionsturneringen 4. runde juli 2010 Af Leif Thygesen Et koldt forår har ikke taget humøret og roglæden fra de danske roere. Efter en lidt stille og forsigtig start er roerne oppe i fulde omdrejninger,

Læs mere

Motionsturneringen maj måned

Motionsturneringen maj måned Motionsturneringen maj måned Af Leif Thygesen I alt 4.300 roere fra 51 forskellige klubber har tilsammen roet 447.164 kilometer. Det giver et gennemsnit på 103,992 km/roer. Sammenligner vi tallene med

Læs mere

Motionsturneringen juni måned

Motionsturneringen juni måned Motionsturneringen juni måned Af Leif Thygesen Det blev en lille smule bedre rovejr i juni måned, og roerne kvitterede straks ved øget aktivitet. 4.827 roere fra 49 klubber har tilsammen roet 750.711 kilometer,

Læs mere

Kampen om førstepladsen spidser til

Kampen om førstepladsen spidser til Motionsturneringen 6. runde Kampen om førstepladsen spidser til Af Leif Thygesen Spændingen gennemsyrer Randers Fjord, Gudenåen og Storebælt, så voldsomt, at man kan frygte, at Dansk Forening for Rosport

Læs mere

Ny deltagerrekord - 55 klubber er med

Ny deltagerrekord - 55 klubber er med Motionsturneringen 3. runde Ny deltagerrekord - 55 klubber er med Af Leif Thygesen Så er vi klar med en frisk runde af Motionsturneringen. Kilometrene og roerne er talt og regnskabet gjort op pr. 30. juni.

Læs mere

Motionsturneringen 4. runde

Motionsturneringen 4. runde Motionsturneringen 4. runde Af Leif Thygesen Der er fortsat grøde i dansk motionsroning og selvom juli har været en våd affære, er der blevet roet rigtigt mange kilometer rundt omkring i Danmark og omegn.

Læs mere

Rønne Roklub regerer. Motionsturneringen. Supermotionsligaen

Rønne Roklub regerer. Motionsturneringen. Supermotionsligaen Motionsturneringen Rønne Roklub regerer Supermotionsligaen 1 Rønne Roklub 102,545 2 Sorø Roklub 102,248 3 Odense Roklub 96,920 4 Svendborg Roklub 91,043 5 Roklubben Skjold 87,740 6 Roklubben Furesø 86,746

Læs mere

Motionsturneringen oktober 2010

Motionsturneringen oktober 2010 Motionsturneringen oktober 2010 Af Leif Thygesen 46 klubber med 4.839 aktive roere roede til sammen 1.623.515 kilometer, hvilket giver et gennemsnit på 335,506 km/roer. Det er de kolde facts i Motionsturneringen

Læs mere

Motionsturneringen 3. runde

Motionsturneringen 3. runde Motionsturneringen 3. runde Af Leif Thygesen Der bliver roet flittigt rundt omkring i Danmark. For et år siden var gennemsnittet efter juni måned på 155,523 km/roer. Her i 2011 er det vokset til 172,997

Læs mere

Motionsturneringen 1. runde 2011

Motionsturneringen 1. runde 2011 Motionsturneringen 1. runde 2011 Af Leif Thygesen Med indberetning fra 53 klubber har Motionsturneringen 2011 fået en forrygende start. 3.680 roere har tilsammen roet 235.261 kilometer, det giver et gennemsnit

Læs mere

Middelfart ny duks i Motionsturneringen

Middelfart ny duks i Motionsturneringen Middelfart ny duks i Motionsturneringen Af Leif Thygesen, MTU Supermotionsligaen 1 Middelfart Roklub 214,290 2 Sorø Roklub 189,651 3 Svendborg Roklub 167,657 4 Amager Ro- og Kajakklub 162,211 5 Roklubben

Læs mere

En lidt trist snitter til Motionsturneringen 12 klubber har forladt turneringen

En lidt trist snitter til Motionsturneringen 12 klubber har forladt turneringen En lidt trist snitter til Motionsturneringen 12 klubber har forladt turneringen Af Leif Thygesen freelancer - men lad os starte med en god nyhed. Tre vaskeægte debutanter, der ikke tidligere har været

Læs mere

Motionsturneringen første runde

Motionsturneringen første runde Motionsturneringen første runde Af Leif Thygesen Det kolde forår har sat sit præg på Motionsturneringen. Der er blevet roet mindre i år end sidste år på samme tid. Gennemsnittet falder fra 63,965 km/roer

Læs mere

Rekorddeltagelse i denne runde 54 klubber med

Rekorddeltagelse i denne runde 54 klubber med Motionsturneringen 4. runde Rekorddeltagelse i denne runde 54 klubber med Af Leif Thygesen 54 klubber har gjort sig den umage at indberette til Motionsturneringen i denne runde og det er ny rekord for

Læs mere

Motionsturneringen 6. runde

Motionsturneringen 6. runde Motionsturneringen 6. runde Kære læser Velkommen til en lidt anderledes reportage fra Motionsturneringen. I den netop overståede evalueringsrunde af Motionsturneringen, er jeg blevet gjort opmærksom på,

Læs mere

Til kamp mod valgflæsket

Til kamp mod valgflæsket Motionsturneringen 5. runde Til kamp mod valgflæsket Af Leif Thygesen Den 15. september går Danmark til valg for at vælge de politikere, der skal styrer landet de næste år. I Motionsturneringens femte

Læs mere

Lørdag den 7. september kl. 24.00

Lørdag den 7. september kl. 24.00 Motionsturneringen 4. runde En spurt af cavendishske* dimensioner *Cavendish, Mark. 28 årig professionel cykelrytter født på Isle of Man. Repræsenterer Storbritannien, kører på holdet (med det mundrette

Læs mere

Supermotionsligaklubberne har bidt sig fast

Supermotionsligaklubberne har bidt sig fast Motionsturneringen 5. runde Supermotionsligaklubberne har bidt sig fast Af Leif Thygesen Motionsturneringen 2012 er på vej ind i den afgørende fase, og konkurrencen skærpes, men i denne runde er det lykkedes

Læs mere

Fyrige fynboer i førerfeltet

Fyrige fynboer i førerfeltet Motionsturneringen Fyrige fynboer i førerfeltet Af Leif Thygesen På papiret er det den næstmindste kreds med kun 13 klubber. Men i Motionsturneringen markerer Fynskredsen sig på fornemmeste måde både kvantitativt

Læs mere

Motionsturneringen september 2013

Motionsturneringen september 2013 Motionsturneringen september 2013 55 klubber kæmper om placeringerne i denne runde Af Leif Thygesen, Freelancer Hele 55 klubber er med i denne runde af Motionsturneringen, og det er ny sæsonrekord. Så

Læs mere

De danske roere giver 2012-sæsonen kølvand

De danske roere giver 2012-sæsonen kølvand Motionsturneringen 5. runde De danske roere giver 2012-sæsonen kølvand Af Leif Thygesen, Freelancer Så lykkedes det! I august 2013 er der roet over 11 procent flere kilometer end i august 2012, og dermed

Læs mere

Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv!

Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv! Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv! Af Leif Thygesen Randers Roklub har det meste af sæsonen ligget som nummer fire i Supermotionsligaen og havde vel også mere eller

Læs mere

Motionsturneringen juni 2013

Motionsturneringen juni 2013 Motionsturneringen juni 2013 Der kæmpes for at indhente det forsømte Af Leif Thygesen, freelancer Her midt i juli, hvor højtrykket har bidt sig en smule fast og temperaturen er relativ høj, starter vi

Læs mere

Motionsturneringen 2. runde 2011

Motionsturneringen 2. runde 2011 Motionsturneringen 2. runde 2011 50 klubber 4.300 roere i alt 491.424 kilometer og et gennemsnit på 114,285 km/roer, det er de kolde facts efter anden runde af Motionsturneringen 2011. Pudsigt nok var

Læs mere

Et køligt og blæsende forår kunne ikke stoppe de danske roere

Et køligt og blæsende forår kunne ikke stoppe de danske roere Motionsturneringen maj 2012 Et køligt og blæsende forår kunne ikke stoppe de danske roere Af Leif Thygesen På trods af svære robetingelser flere dage i maj måned, er det samlet lykkedes at skabe fremgang

Læs mere

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Af Leif Thygesen. De udgør vel omkring 96-97 procent af Danmarks cirka 16.000 roere, alligevel er det sjældent at man kan

Læs mere

Motionsturneringen 6. runde 2012 På vej til to millioner roede kilometer

Motionsturneringen 6. runde 2012 På vej til to millioner roede kilometer Motionsturneringen 6. runde 2012 På vej til to millioner roede kilometer Af Leif Thygesen Lad det være sagt med det samme: Ser vi på gennemsnit, er vi bagud i forhold til 2011. 302,505 kilometer pr. roer

Læs mere

Motionsturneringen ramt af tornado

Motionsturneringen ramt af tornado Motionsturneringen 1. runde 2012 Motionsturneringen ramt af tornado Af Leif Thygesen Velkommen til første runde af Motionsturneringen 2012, og velkommen til en noget anderledes stilling i forhold til slutstillingen

Læs mere

Motionsturneringen syvende og sidste runde

Motionsturneringen syvende og sidste runde Motionsturneringen syvende og sidste runde Af Leif Thygesen I 80 erne kørte satireserien brødrene Øbberbøv med Jarl Friis Mikkelsen og Ole Stephensen i DR TV. Et af de udtryk fra serien der bed sig fast

Læs mere

Motionsturneringen 2. runde. Svendborg Roklub blev under en rotur hyldet med sækkepibemusik

Motionsturneringen 2. runde. Svendborg Roklub blev under en rotur hyldet med sækkepibemusik Motionsturneringen 2. runde Motionsroning med piber og trommer Af Leif Thygesen, Freelancer Normalt starter vi hver reportage fra Motionsturneringen med de kolde facts og sammenligner tal, men lad os for

Læs mere

Vejret sender lavtryk ind over Motionsturneringen

Vejret sender lavtryk ind over Motionsturneringen Motionsturneringen 3. runde Vejret sender lavtryk ind over Motionsturneringen Af Leif Thygesen Uforudsete problemer har gjort reportagen fra 3. runde i Motionsturneringen lettere forsinket, men her er

Læs mere

De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014

De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014 De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014 Salgstider, 2014 Tvangsauktioner, 2014 dage Antal Andel af alle Frederiksberg 78% Hvidovre 4,6%

Læs mere

Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: /

Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: / Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: 211808 / 2409759 Store ændringer i liggetiderne på boligmarkedet I store dele af landet var liggetiderne lavere i de første seks måneder af 2017 i forhold til sidste

Læs mere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere. Region Syddanmark

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere. Region Syddanmark Danskerne vil til hovedstaden! Analysen bygger på knap 160.000 boligsøgninger fra Danmarks største boligportaler Boligdeal.dk og Boligønsker.dk. Søgningerne er foretaget i tidsrummet fra d. 01/10 2015

Læs mere

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE TIL ALLE

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE TIL ALLE NOTAT 18. juni 2007 Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE TIL ALLE Formålet med NY CHANCE TIL ALLE er at hjælpe personer, der har modtaget passiv offentlig forsørgelse i lang tid, ind

Læs mere

Mange nye kommuner topper listen over jobfremgang

Mange nye kommuner topper listen over jobfremgang Mange nye kommuner topper listen over jobfremgang Hidtil har fremgangen på arbejdsmarkedet været mest tydelig i og omkring København og Århus. Det seneste år er mange nye kommuner dog kommet bedre med.

Læs mere

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2011

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2011 Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedias analyseafdeling, januar 2012 HOVEDRESULTATER København er Danmarks mest omtalte by med 51.815 i, en førsteplads hovedstaden også kunne fejre i. Anderledes

Læs mere

Sådan kommer din boligskat til at se ud Det betyder regeringens boligskat-udspil fordelt på kommune

Sådan kommer din boligskat til at se ud Det betyder regeringens boligskat-udspil fordelt på kommune Sådan kommer din bolig til at se ud Det betyder regeringens bolig-udspil fordelt på kommune Kilde: Skatteministeriet Ejendomsværdi Albertslund Billigere hus 1800000 28400 30400 31200 30400 800 0 19900

Læs mere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere Analyse 2016: I disse kommuner vil danskerne bo og ikke bo Analysen bygger på de knap 160.000 boligsøgerannoncer og boligsøgeragenter som boligsøgere har oprettet i perioden 01/10 2015 til d. 01/10 2016.

Læs mere

Tillæg til Statistik over økologiske jordbrugsbedrifter 2018 Autorisation & produktion

Tillæg til Statistik over økologiske jordbrugsbedrifter 2018 Autorisation & produktion Tillæg til Statistik over økologiske jordbrugsbedrifter 2018 Autorisation & produktion Marts 2019 Redaktion: Landbrugsstyrelsen Tekst: Landbrugsstyrelsen Foto: COLOURBOX ISSN: 2246-2872 Tillæg til ISBN

Læs mere

Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten

Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten Et særligt kendetegn ved Danmarks geografi er, at vi har en af verdens længste kystlinjer set i forhold til landets størrelse. Den lange danske kystlinje

Læs mere

Kun fem kommuner har skabt flere arbejdspladser siden 2009

Kun fem kommuner har skabt flere arbejdspladser siden 2009 Kun fem kommuner har skabt flere arbejdspladser siden 2009 Stort set alle landets kommuner har haft et fald i antallet af arbejdspladser fra 2009 til 2012. Det gælder dog ikke Vallensbæk, Herlev, Billund,

Læs mere

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6 Hovedstaden Albertslund Kommune x x Hovedstaden Allerød Kommune x x Hovedstaden Ballerup Kommune x x Hovedstaden Bornholms Regions kommune x x Hovedstaden Brøndby Kommune x x Hovedstaden Dragør Kommune

Læs mere

16.1: Har virksomheden samarbejdet med et jobcenter inden for det seneste år i forbindelse med...? - Behov for hjælp til rekruttering af medarbejdere

16.1: Har virksomheden samarbejdet med et jobcenter inden for det seneste år i forbindelse med...? - Behov for hjælp til rekruttering af medarbejdere 16.1: Har virksomheden samarbejdet med et jobcenter inden for det seneste år i forbindelse med...? - Behov for hjælp til rekruttering af medarbejdere Ja Nej alle n København 8 92 100 1,350 Frederiksberg

Læs mere

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. med 6-9 måneders anciennitet. samtaler eller mere. Alle personer Gens. antal samtaler.

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. med 6-9 måneders anciennitet. samtaler eller mere. Alle personer Gens. antal samtaler. Andel med 5 eller Andel med 4 eller Andel med 3 eller Andel med 3 eller Andel med 3 eller Andel med 6 eller 6-9 måneders måneders Hele landet 14.257 51 % 5,5 3.243 61 % 2,9 2.045 60 % 3,0 2.802 60 % 3,0

Læs mere

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015 Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/ 12 detagere Langture og Længere endagsture: 30. april 2. maj Store bededagstur til Augustenborg Roklub 1.juli Madpakketur

Læs mere

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage Kommune nr. Kommune navn Vuggestue 2011 på 101 København 237,5 3,5 234,0 253 19,0 147 Frederiksberg 246,0 0,0 246,0 253 7,0 151 Ballerup 0,0 0,0 0,0 253-153 Brøndby 0,0 0,0 0,0 253-155 Dragør 243,0 0,0

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Danskernes afstand til nærmeste skadestue

Danskernes afstand til nærmeste skadestue Louise Kryspin Sørensen og Morten Bue Rath 31. August 2011 Danskernes afstand til nærmeste skadestue Antallet af skadestuer er halveret fra 69 skadestuer i 199 til 3 skadestuer i 2011. Dette afspejler

Læs mere

Vest- og Sydsjælland hårdt ramt af tvangsauktioner

Vest- og Sydsjælland hårdt ramt af tvangsauktioner Vest- og Sydsjælland hårdt ramt af tvangsauktioner I juni var der 312 tvangsauktioner. Det er 11 flere end i maj. Det viser Danmarks Statistiks sæsonkorrigerede tal for juni 2014. Overordnet set er antallet

Læs mere

Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017

Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017 Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017 Bilag 1. Kommunefordelinger Tabel 1 Faglig trivsel, fordeling af trivselsscore, pct., opdelt på kommuner, 2017 1,0-2,0 2,01-3,0 3,01-4,0 4,01-5,0 Antal svar Aabenraa

Læs mere

I bilagstabel A findes en oversigt over de udfaldstruede medlemmer fordelt på kommuner.

I bilagstabel A findes en oversigt over de udfaldstruede medlemmer fordelt på kommuner. 2. september 202 OJ/he Note vedr. udfaldstruede medlemmer i HK s a-kasse I foråret 200 indgik VKO et forlig om ændringer i dagpengesystemet, som bl.a. indebar en reduktion af dagpengeperioden fra 4 til

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk November 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk November 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 43.807 91.616 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 48.516 48.087 107.487 138.294 137.179

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk December 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk December 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 107.487 30.807 138.294 33.777 172.071 38.463 210.534 46.034 256.568 40.037 296.605 40.271 336.876 42.827 379.703 40.985 420.688 38.372 459.060 47.809 43.807 91.616 45.563

Læs mere

Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med

Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med Notat Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med 8-05-2017 J. Nr. Click here to enter text. VOA / APK KOMMUNEFORDELINGER Kommuneopdelte opgørelser af andel langvarige

Læs mere

Til Folketinget - Skatteudvalget

Til Folketinget - Skatteudvalget Skatteudvalget 2009-10 L 221 Svar på Spørgsmål 25 Offentligt J.nr. 2010-311-0047 Dato: 9. juni 2010 Til Folketinget - Skatteudvalget L 221 - Forslag til Lov om ændring af personskatteloven, ligningsloven

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk August 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk August 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 43.807 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 107.487 91.616 138.294 137.179 172.071 178.443

Læs mere

Passivandel kontanthjælp

Passivandel kontanthjælp Kontanthjælp Passivandel kontanthjælp Jul 2018 Randers 208 13,6 Skanderborg 28 14,4 Silkeborg 120 14,9 Egedal 32 17,9 Favrskov 35 18,2 Holbæk 209 19,3 Hjørring 123 21,3 Aabenraa 149 22,4 Greve 58 22,6

Læs mere

Motionsturneringen 2011 Kronjyderne kroner deres indsats med en 1. plads

Motionsturneringen 2011 Kronjyderne kroner deres indsats med en 1. plads Motionsturneringen 2011 Kronjyderne kroner deres indsats med en 1. plads Af Leif Thygesen Randers Roklub holdt hjem. Efter en sand indædt fight med Nyborg Roklub blev det kronjyderne fra Randers, der kunne

Læs mere

Vejret i Danmark - marts 2017

Vejret i Danmark - marts 2017 Vejret i Danmark - marts 2017 Varm med overskud af nedbør og underskud sol ift. gennemsnit 2006-15. Næsthøjeste maksimumtemperatur i en marts måned siden 1874. Midlet af de daglige maksimum- og minimumtemperaturer

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Juli 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Juli 2013 jan-12 mar- 12 mar- 13 37.383 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 47.809 43.807 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 107.487 91.616 138.294 137.179

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk September 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk September 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 43.807 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 107.487 91.616 138.294 137.179 172.071 178.443

Læs mere

PLO Analyse Praksis med lukket for tilgang

PLO Analyse Praksis med lukket for tilgang PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION Dato 15.12. 2016 Sagsnr. 2016-4559 Aktid. 308901 PLO Analyse Praksis med lukket for tilgang Hovedbudskaber På under tre år er antallet af praksis, der har lukket for tilgang

Læs mere

PLO Analyse Udvikling i PLO-medlemmernes alder

PLO Analyse Udvikling i PLO-medlemmernes alder PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION Dato: 10. februar 2017 Sagsnr. 2017-451 Aktid. 396716 PLO Analyse Udvikling i PLO-medlemmernes alder Hovedbudskaber De praktiserende læger er i gennemsnit blevet yngre

Læs mere

Privatskoleudvikling på kommuneniveau

Privatskoleudvikling på kommuneniveau Privatskoleudvikling på kommuneniveau Indhold 1) Stigning/fald i andel privatskolebørn i perioden 2003-2013 2) Andel privatskoleelever 2003-2013 3) Fremskrivning, ud fra de sidste 10 års udvikling, til

Læs mere

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2013

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2013 Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedias analyseafdeling, maj 2014 HOVEDRESULTATER Der er ikke ændret i listens top 3 i forhold til sidste års opgørelse. Her er det stadig København (44.827),

Læs mere

Ærø Kommune. Lolland Kommune. Slagelse Kommune. Stevns Kommune. Halsnæs Kommune. Gribskov Kommune. Fanø Kommune. Assens Kommune.

Ærø Kommune. Lolland Kommune. Slagelse Kommune. Stevns Kommune. Halsnæs Kommune. Gribskov Kommune. Fanø Kommune. Assens Kommune. BILAG 8c År 2014 Drikkevand Spildevand I alt Ærø Kommune 3.003 6.753 9756 Lolland Kommune 3.268 5.484 8752 Slagelse Kommune 2.442 5.176 7617 Stevns Kommune 1.845 5.772 7617 Halsnæs Kommune 2.679 4.902

Læs mere

Forventede udgifter til service og anlæg i 2015

Forventede udgifter til service og anlæg i 2015 Forventede udgifter til og anlæg i 2015 LCP og PL-rul) (1. indberetning) (2. indberetning) til i 2015 anlæg til anlæg i 2015 (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr. 1.000 kr.

Læs mere

N O T A T. Tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen- December måned

N O T A T. Tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen- December måned N O T A T 8. marts 2016 Tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen- December måned J.nr 16/03977 I bilag A nedenfor er vist foreløbige kommunefordelte antal og andele i forhold til undtagne

Læs mere

I bilag B nedenfor er tallene der ligger til grund for figuren i bilag A vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A.

I bilag B nedenfor er tallene der ligger til grund for figuren i bilag A vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A. N O T A T 8. marts 2016 Tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen- november måned J.nr 16/03977 I bilag A nedenfor er vist foreløbige kommunefordelte antal og andele i forhold til undtagne

Læs mere

Foreløbige tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen

Foreløbige tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen N O T A T 11. oktober 2016 Foreløbige tal for undtagelser i forbindelse med 225- timersreglen J.nr 16/03977 I bilag A nedenfor er vist foreløbige kommunefordelte antal og andele i forhold til undtagne

Læs mere

CFU s Lønkort for staten pr. 1/

CFU s Lønkort for staten pr. 1/ Side 1 af 10 CFU s Lønkort for staten pr. 1/10-2018 Indholdsfortegnelse 1.0 Grundbeløb... 2 2.0 Aktuelle satser pr. år... 4 3.0 Aktuelle satser pr. måned... 6 4.0 Procentregulering i staten... 8 5.0 Lønrammer

Læs mere

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal. Sygefravær blandt ansatte i kommunerne

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal. Sygefravær blandt ansatte i kommunerne Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal Sygefravær blandt ansatte i kommunerne Publikationen kan hentes på hjemmesiden for Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed: www.oimb.dk Henvendelse om publikationen

Læs mere

I bilag B nedenfor er tallene, der ligger til grund for figuren i bilag A, vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A.

I bilag B nedenfor er tallene, der ligger til grund for figuren i bilag A, vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A. N O T A T 25. april 2017 Undtagelser fra 225-timersreglen januar 2017 J.nr 17/04682 I bilag A nedenfor er vist foreløbige kommunefordelte antal og andele i forhold til undtagne borgere i forbindelse med

Læs mere

Her er Danmarks dyreste og billigste kommuner

Her er Danmarks dyreste og billigste kommuner Her er Danmarks dyreste og billigste kommuner 22. januar 2019 Akutbolig.dk har undersøgt kvadratmeterpriserne på lejeboliger i landets 98 kommuner for at klarlægge landets dyreste og billigste kommuner

Læs mere

CFU s Lønkort for staten pr. 1/4-2018

CFU s Lønkort for staten pr. 1/4-2018 Side 1 af 10 CFU s Lønkort for staten pr. 1/4-2018 Indholdsfortegnelse 1.0 Grundbeløb... 2 2.0 Aktuelle satser pr. år... 4 3.0 Aktuelle satser pr. måned... 6 4.0 Procentregulering i staten... 8 5.0 Lønrammer

Læs mere

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE.TIL ALLE i indsatsens to år.

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE.TIL ALLE i indsatsens to år. NOTAT September 2008 Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE.TIL ALLE i indsatsens to år. J.nr. 06-634-12 2. kontor/upe Formålet med NY CHANCE TIL ALLE er at hjælpe personer, der har modtaget

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01)

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01) Skatteudvalget 2013-14 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01) 27. februar 2014 J.nr. 14-0341223 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 234af 31. januar 2014

Læs mere

Flere elever går i store klasser

Flere elever går i store klasser ANALYSENOTAT Flere elever går i store klasser November 2016 I det følgende analyseres udviklingen i antallet af elever i folkeskolens klasser på baggrund af tal fra Indenrigsministeriet og svar fra undervisningsministeren.

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, januar 2017

Statistik for anvendelsen af e-bøger, januar 2017 jan14 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 26.631 25.703 31.178 28.202 26.884 26.924 41.138 39.988 38.638 38.170 37.061 46.013 48.560 49.545 53.442 50.142 49.346 54.523 54.791 51.842 49.346 46.129

Læs mere

Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedia Analytics & Advisory Maj 2016

Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedia Analytics & Advisory Maj 2016 Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedia Analytics & Advisory Maj 2016 HOVEDRESULTATER Der er ikke ændret i listens top 3 i forhold til opgørelsen over (udgivet i september ). Det er fortsat

Læs mere

Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst)

Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst) Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst) Nr. Kommune Nr. Kommune Nr. Kommune 1 155 Dragør 12,3 1 155 Dragør 11,2 1 155 Dragør 10,8 2 480 Nordfyns 12,9 2 727 Odder 12,4

Læs mere

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler FMK

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler FMK Ydernumre (praktiserende læger) på i kommunerne Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler Kommune Ydere uden Aabenraa Kommune 0 20 Aalborg Kommune 0 56 Aarhus Kommune 0 114 Albertslund

Læs mere

PLO Analyse Hver fjerde praktiserende læge er over 60 år

PLO Analyse Hver fjerde praktiserende læge er over 60 år PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION PLO Analyse Hver fjerde praktiserende læge er over 60 år Hovedbudskaber Antallet af praktiserende læger er faldet med næsten 300 læger siden 2007 Èn ud af fire læger er

Læs mere

Hjemmehjælp til ældre 2012

Hjemmehjælp til ældre 2012 Ældre Sagen august 2013 Hjemmehjælp til ældre 2012 Færre hjemmehjælpsmodtagere og færre minutter pr. modtager I 2012 var der godt 130.000 over 65 år, der var visiteret til at modtage hjemmehjælp, mens

Læs mere

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal

Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal Bilag 2: Kommunespecifikke nøgletal Publikationen kan hentes på hjemmesiden for Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed: www.oimb.dk Henvendelse om publikationen kan ske til kontaktpersonen

Læs mere

Tabel 20 - Beskæftigelse 1 Beskæftigelse efter branche og arbejdsstedskommune

Tabel 20 - Beskæftigelse 1 Beskæftigelse efter branche og arbejdsstedskommune Tabel 20 - Beskæftigelse 1 03.11.00 Havfiskeri 101 København 13 12 9 12 10 9 9 147 Frederiksberg. 1... 1 1 155 Dragør 7 7 7 6 5 4 4 159 Gladsaxe 1...... 161 Glostrup. 1 1.... 163 Herlev 1...... 167 Hvidovre

Læs mere

Til samtlige kommuner. 17. november Udmøntning af ældrepuljen for 2007

Til samtlige kommuner. 17. november Udmøntning af ældrepuljen for 2007 Til samtlige kommuner 17. november 2006 Departementet Holmens Kanal 22 1060 København K Slettet: 5 Tlf. 3392 9300 Fax. 3393 2518 E-mail sm@sm.dk Udmøntning af ældrepuljen for 2007 CFB/ J.nr. 2006-1138

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 174 Offentligt

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 174 Offentligt Skatteudvalget 2014-15 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 174 Offentligt 17. december 2014 J.nr. 14-4997490 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 174 af 18. november 2014

Læs mere

Jan Maj Apr Dec Sep Nov Okt Mar Feb 2017

Jan Maj Apr Dec Sep Nov Okt Mar Feb 2017 Nøgletal for Joblog Af nedenstående figur 1 og tabel 1 fremgår dækningsgraden for Joblog blandt dagpengemodtagere, jobparate kontanthjælpsmodtagere og åbenlyst uddannelsesparate uddannelseshjælpsmodtagere.

Læs mere

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Antal ydernumre som mangler FMK

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Antal ydernumre som mangler FMK Ydernumre (praktiserende læger) på i kommunerne Antal ydernumre som mangler Kommune Ydere uden Aabenraa Kommune 11 21 Aalborg Kommune 7 62 Aarhus Kommune 21 121 Albertslund Kommune 1 12 Allerød Kommune

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, januar 2018

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, januar 2018 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 mar16 maj16 jul16 sep17 nov17 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, september 2017

Statistik for anvendelsen af e-bøger, september 2017 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 mar16 maj16 maj17 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 31.178 26.631 25.703 28.202 26.884 26.924 46.013 48.560 53.442

Læs mere

Profilmodel 2009 på kommuner fremskrivning af ungdomsårgangs uddannelsesniveau

Profilmodel 2009 på kommuner fremskrivning af ungdomsårgangs uddannelsesniveau Profilmodel 2009 på kommuner fremskrivning af ungdomsårgangs uddannelsesniveau Af Katja Behrens og Thomas Lange En ungdomsårgangs kommende uddannelsesniveau fremskrives under antagelse af, at uddannelsessystemet

Læs mere

Profilmodel 2008 på kommuner fremskrivning af en ungdomsårgangs uddannelsesniveau

Profilmodel 2008 på kommuner fremskrivning af en ungdomsårgangs uddannelsesniveau Profilmodel 2008 på kommuner fremskrivning af en ungdomsårgangs uddannelsesniveau Af Katja Behrens og Thomas Lange En ungdomsårgangs kommende uddannelsesniveau fremskrives under antagelse af, at uddannelsessystemet

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, april 2017

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, april 2017 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 sep16 mar17 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728 53.170 50.393

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, september 2017

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, september 2017 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 mar16 maj16 sep17 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728 53.170

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, august 2017

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, august 2017 jan14 mar14 maj14 jul14 sep14 nov14 jan15 mar15 maj15 jul15 sep15 nov15 jan16 mar16 jul17 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728 53.170 50.393

Læs mere