Rønne Roklub regerer. Motionsturneringen. Supermotionsligaen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rønne Roklub regerer. Motionsturneringen. Supermotionsligaen"

Transkript

1 Motionsturneringen Rønne Roklub regerer Supermotionsligaen 1 Rønne Roklub 102,545 2 Sorø Roklub 102,248 3 Odense Roklub 96,920 4 Svendborg Roklub 91,043 5 Roklubben Skjold 87,740 6 Roklubben Furesø 86,746 7 Amager Ro- og Kajakklub 81,688 8 Kolding Roklub 79,568 9 Fredensborg Roklub 78, Vejle Roklub 77,858 Af Leif Thygesen, MTU Det blev Rønne Roklub der kunne indtage førstepladsen i Motionsturneringen opgjort pr. 30. april. 102,545 km tilbagelagde de aktive roere på Bornholm i gennemsnit. Vi har ikke været så mange på vandet endnu, men de 22 roere der har deltaget i roningen har været flittige, siger Rochef Kurt Jensen fra Rønne Roklub. Og så har vi også været heldige med vejret, hvor vinden i april har været i øst. Stærk vestenvind kan give os problemer og forhindre os i at komme på vandet, men vindforholdene har været, så vi har kunnet ro på alle roaftener. Så der er blevet roet gode lange ture på kilometer, slutter Kurt Jensen. Tilsvarende problemer med vinden finder vi ikke i Sorø, der med kun 297 meter mindre i gennemsnit, indtager andenpladsen i Supermotionsligaen. På den forholdsvis beskyttede Sorø Sø skal der mere end frisk vind fra vest til at stoppe roningen. Og så var det lige før at Sorø Roklub slet ikke var kommet med i Motionsturneringen. Klubbens formand Merete Busk havde i første omgang fravalgt tilbuddet, men lidt skriveri frem og tilbage bevirkede, at man alligevel valgte at deltage og det med en flot andenplads til følge. Rønne og Sorø var de eneste klubber der formåede at få gennemsnittet over 100 km i første indberetningsperiode. I Sorø er det på søens flade vand outriggeren der er i højsæde og vi fortsætter med outriggerroning på beskyttet farvand. På tredjepladsen finder vi Odense Roklub, der til daglig tumler sig på Odense Kanal, der giver gode muligheder for at ro kaproning, også på motionsplan. Odense har et pænt forspring til Svendborg, der indtager fjerdepladsen. Vi har kun en kaproer og han er 70 år, men han stiller op en gang imellem, fortæller Jan Rishave fra Svendborg Roklub. Til gengæld er der aktivitet i Svendborg Roklub i næsten alle døgnets lyse timer. Det starter med morgenroerne kl , fortsætter med formiddagsroerne, der tager på vandet kl og så er der flere andre hold, der mødes i løbet af dagen. Herudover har vi fast motionsroning tre gange om ugen, så der bliver virkelig gået til den på Svendborg Sund, tilføjer Jan Rishave.

2 Lis B, Erik, Lene og Lis L(styrmand) fra Roklubben Skjold er taget på 25 km havnetur. Københavns flittigste romotionsklub er Skjold. Her er det en særdeles aktiv seniorafdeling, der har bidraget væsentligt til det flotte resultat. Op til 40 roere mødes to formiddage om ugen for at nyde en rotur med udgangspunkt i Strandvænget. Roklubben Furesø har i år anskaffet en ny dobbeltfirer, der er blevet døbt Glenten. Den har været på vandet alle de dage hvor vejret har tilladt det. De mange ture i Glenten har været medvirkende årsag til at Roklubben Furesø indtager sjettepladsen i Supermotionsligaen. På syvendepladsen finder vi en særdeles aktiv klub fra Københavns Sydhavn. Amager Ro- og Kajakklub viser igen standeren på fornemmeste vis. Ja, lidt bliver der da roet på Kolding Fjord og omkring liggende farvande og vandpytter, skriver Henrik V. Jørgensen fra Kolding Roklub. Og jo, der bliver roet så meget, at det er nok til en ottendeplads i Supermotionsligaen til Kolding Roklub. Den smukke Esrum Sø er hjemsted for de energiske roere fra Fredensborg Roklub, der på niendepladsen har opnået et gennemsnit på 78,789 km/pr roer. Sidste hold der lige akkurat slipper med i Supermotionsligaen er Vejle Roklub. Det ser ud til at være Vejle bys lod at skulle kæmpe for tilværelsen i den bedste række på flere fronter. Er der ikke noget med at Vejle i en anden lille turnering, hvor man løber rundt og sparker til en oppustet svineblære også må kæmpe bravt for overlevelse blandt de bedste? Men respekt for de østjyske roere, der trods alt er i Supermotionsligaen.

3 Tina Porsbak, Helle Nielsen, formand Kim Andersen og kasserer Marianne Henney fra Roklubben Furesø prøver klubbens nyanskaffelse dobbeltfireren Glenten. 1. Division 1 Humlebæk Roklub 74,932 2 Nyborg Roklub 72,313 3 Skanderborg Roklub 69,368 4 Kolding Dame Roklub 69,212 5 Aalborg Dame Roklub 68,232 6 Birkerød Roklub 67,198 7 Roklubben ÆGIR 67,172 8 Skovshoved Roklub 66,613 9 Randers Roklub 65, Nykøbing Sj. Roklub 63,828 Så rykker vi til første division. Her finder vi på førstepladsen Humlebæk Roklub. Klubben er smukt placeret ved foden af Kunstmuseet Louisiana og roernes energi har sørget for at klubben kan indtage en ligeså smuk placering i første division. Så melder Nyborg Roklub sig til DM i Motionsroning. Vi glæder os til en dyst blandt motionister. Motionsroning, roning for fornøjelsens- venskabets- og sundhedens skyld, det er det vi gør allermest i Nyborg Roklub. Det bliver spændende at følge klubberne over sommeren, skriver Pia og Per

4 Nielsen i Nyborg Roklubs indberetning. Og de gør det godt i Nyborg, Anette, Birgitte, Alice, Martin, søde og seje Lise med det milde smil og alle de andre ihærdige nyborgensere. Foreløbig er Nyborg placeret som nummer to i første division. Er Nyborg på vej i Supermotionsligaen? Skanderborg ligger nummer tre. I Skanderborg er man i fuld gang med at sikre fremtiden, i det man lige pt. instruerer ca. tyve nye medlemmer i alle aldre. Herudover har Skanderborg Roklub også en aktiv ungdomsafdeling, der mødes en gang om ugen. Kolding er nummer fire. I Kolding har man et særdeles aktivt roudvalg i samarbejde med mændene i naboklubben. Roudvalget arrangerer ture både indenfor og udenfor daglig rofarvand, fortæller Jette Hvidtfeldt fra Kolding Dame Roklub. I Aalborg Dame Roklub har 190 roere inklusiv 19 nye kaniner sat ny rekord med kilometer på en måned. Ikke tidligere i klubbens 93 årige historie er man nået så højt op på en måned, skriver Lise Pedersen fra Aalborg Dame Roklub. Rekorden indbringer klubben en femte plads i første division. På de næste pladser finder vi Birkerød og Roklubben Ægir fra Ålborg. Skovshoved Roklub er nummer otte og det på trods af at Skovshoved først har haft standerhejsning den 18. april. Alligevel er det lykkedes at få roet kilometer nok til en plads i første division. Det må siges at være en pæn præstation. Kronjyderne fra Randers indtager niendepladsen, mens Nykøbing Sjælland slutter feltet i første division. I Nykøbing S. har man som andre steder nydt det gode vejr og undervejs på vores ture træffer vi jævnligt marsvin, beretter Benny Bech. 2. division 1 Gilleleje Ro- og Kajakklub 62,111 2 Aalborg Roklub 61,091 3 Strib Ro- og Kajakklub 56,116 4 Tissø Roklub 56,094 5 Roklubben ARA 55,195 6 Roskilde Roklub 54,190 7 Fredericia Roklub 53,907 8 Københavns Roklub 51,718 9 Roklubben SAS 51, Skive Roklub 50,538 Gilleleje Ro- og Kajakklub har roet kilometer nok til at blive nummer et i anden division. Aalborg Roklub er nærmeste konkurrent til førstepladsen, mens der er et pænt spring ned til nummer tre Strib- Ro- og Kajakklub. Tissø Roklub ligger nummer fire. I Tissø er det 10 årige Emil der viser vejen, han har i den første måned roet 119 kilometer. Roklubben ARA fra Århus indtager femtepladsen. 13 roere fra ARA var på påske langtur på Limfjorden. En af landets største roklubber Roskilde er placeret som nummer seks. I Roskilde er et af de yndede mål for en rotur klubbens sommerhus i Skuldelev. Fredericia Roklub ligger nummer syv, mens de to Københavnske Sydhavns klubber Københavns Roklub og Roklubben SAS kæmper indædt om ottendepladsen. Denne gang er Københavns Roklub foran med godt 550 meter. Københavns Roklub sendte i påsken flere roere på langtur i Berlin, oplyser klubbens nyvalgte motionsrochef Georgia Atkins.

5 Skive Roklub har sat sig et mål om at få roet flere kilometer i 2009 og er kommet godt i gang, fortæller Helle R. Havtorn. En fast kerne der er taget på ferielangture i årenes løb har skæppet godt i kilometerkassen, men i år forsøger man så at arrangere flere en dags- og weekendture for dem der ikke kan afsætte en hel uge til ferieroning. Herudover har man også roet en firer til Hvalpsund, så den nystartede roklub kunne låne båden til instruktion og man glæder sig til fællesture med den nye roklub. I Skive har man altså kombineret egen motionsroning med hjælp til en nystartet roklub. Det kan næppe gøres meget bedre. Præstø Roklub har i år fået leveret en ny fireåres inrigger fra Grejsdalen. Her afprøves den nye båd af Jan Werenfeldt, Hans Christian Malberg, Kristian Frølund, Christian Krøyer og Henning Madsen. 3. division 1 Lyngby Roklub 49,746 2 Hundested Roklub 49,625 3 Haderslev Roklub 48,116 4 Bogense Ro- og Kajakklub 47,000 5 Faaborg Roklub 44,900 6 Nakskov Roklub 43,432 7 Roklubben Øresund 40,727 8 Graasten Roklub 39,759 9 Præstø Roklub 38, Lemvig Roklub 37,350 Med 49,746 km placerer Lyngby Roklub sig som nummer et i tredje division. På de næste pladser finder vi Hundested og Haderslev. En engageret formand for Bogense Ro- og Kajakklub Anders Rosschou fortæller, at det er lykkedes ham at lokke flere medlemmer til at ro lidt længere på grund af Motionsturneringen. Anstrengelserne har indbragt Bogens Ro- og Kajakklub en plads som nummer fire i tredje division. En anden fynsk klub Faaborg indtager femtepladsen, mens Signaturens klub Nakskov Roklub ligger midt i tredje division på en sjetteplads. Roklubben Øresund og Graasten er nummer syv og otte, mens Præstø og Lemvig gør tredje division komplet.

6 4. division 1 Maribo Roklub 32,679 2 B&W Roklub 30,250 3 Ebeltoft Ro- og Kajakklub 28,909 4 Herning Roklub 26,453 5 Hobro Ro- og Kajakklub 25,931 6 Grindsted Roklub 22,895 7 Høruphav Ro- & Kajakklub 22,105 Maribo Roklub ligger nummer et i fjerde division, og Signaturen vil godt sige tak til Maribo fordi de indberettede og dermed sørgede for at deltagerantallet fra Lolland Falster blev fordoblet! En af Danmarks mindre roklubber B&W Roklub indtager andenpladsen. B&W Roklub har optjent sine kilometer ved blandt andet morgenroning hver fredag, hvor man efter turen nyder det økologisk morgenbrød, der indkøbes undervejs i Lagkagehuset ved Christianshavns Kanal. Morgenmaden indtages altid på kajen i Langelinie Lystbådehavn foran klubhuset, uanset temperaturen. Ved klubaftenerne kommer roerne direkte fra arbejde, så efter roturen står den på fælles madlavning og spisning. B&W Roklub er en lille, men aktiv forening. Ebeltoft Ro- og Kajakklub ligger nummer tre lige foran Herning Roklub, hvis daglige rofarvand er den lille Sunds Sø midt på den jyske hede. Søen er cirka fire kilometer i omkreds, så den giver ikke mulighed for de store ture, men jævnligt drager Herning Roklub ude i den store verden for at prøve at ro andre steder. Blandt andet var man i april 18 medlemmer, der på en klubaften tog til Struer Roklub og lånte både for at ro en tur til Venø. Hobro Ro- og Kajakklub og Grindsted ligger nummer fem og seks, mens Høruphav Ro- og Kajakklub denne gang får lov til at lukke døren i Motionsturneringen. Nummer syv i fjerde division lyder måske ikke særligt imponerende. MEN - De cirka 30 aktive medlemmer i Høruphav Ro- og Kajakklub fordeler sig aldersmæssigt fra midt tresserne til 80+. Her er altså ingen unge kaproere der ligger aften efter aften og brænder kilometer af i træningsøjemed og på den måde hæver klubbens gennemsnit væsentligt. Men roglæden og begejstringen for en tur på vandet er til Supermotivationsligaen og med en dejlig snak, som man kalder det, sørger man også for at sjælen får styrkende motion. To gange om ugen mødes man og der trækkes lod om holdene, så ingen danner kliker stykker deltager normalt i roningen. I Høruphav har man en god tradition med at fejre runde og halvrunde fødselsdage, ved at fødselaren giver morgenkaffe - Men først efter at vi har roet vores kilometer, som det understreges i mailen fra Høruphav. Og så slutter man af med disse vise ord: Vi kan meget anbefale denne sport som er god for alle musklerne i hele kroppen og især i vores alder, hvor vi kan blive lidt stive.

7 B&W Roklub på vej til broen og morgenmad i Langelinie Lystbådehavn. Jævnbyrdighed Hermed næsten slut på første reportage fra Motionsturneringen. Du kan finde den samlede stilling under Motionsturneringen her på roning.dk. Som det fremgår af tabellen er der stor jævnbyrdighed i de enkelte divisioner. Det er kun få kilometer der skiller mange klubber fra en topplacering eller fra en oprykning. Så kan man øge aktiviteten i klubben bare en lille smule, er der alle muligheder for at avancere, for langt de flestes vedkommende. Men inden man lægger champagnen på køl og planlægger oprykningsfest, så bør man måske skæve sig tilbage over skulderen og se hvor tæt på de bagved liggende konkurrenter er. Så nu er spørgsmålet om man skal være jæger eller bytte. Endelig er der jo også alle de klubber, der endnu ikke deltager i Motionsturneringen. Her venter der måske også nogle overraskelser. Alt i alt er der al mulig grund til at være flittig på vandet. Lidt flere kilometer vil under ingen omstændigheder skade nogen steder. God fornøjelse og arbejdslyst til alle. Nåede I ikke med denne gang, er der stadig mulighed for at tilføje denne nye dimension til klubbens motionsroning. I skal blot tælle kilometer og roere og indrapporterer rettidigt. Næste indrapportering dækker perioden fra standerhejsning frem til og med den 31. maj. Deadline for indrapportering er onsdag den 10. juni. thygesen@nakskovnet.dk

Motionsturneringen juni måned

Motionsturneringen juni måned Motionsturneringen juni måned Af Leif Thygesen Det blev en lille smule bedre rovejr i juni måned, og roerne kvitterede straks ved øget aktivitet. 4.827 roere fra 49 klubber har tilsammen roet 750.711 kilometer,

Læs mere

Kampen om førstepladsen spidser til

Kampen om førstepladsen spidser til Motionsturneringen 6. runde Kampen om førstepladsen spidser til Af Leif Thygesen Spændingen gennemsyrer Randers Fjord, Gudenåen og Storebælt, så voldsomt, at man kan frygte, at Dansk Forening for Rosport

Læs mere

Middelfart ny duks i Motionsturneringen

Middelfart ny duks i Motionsturneringen Middelfart ny duks i Motionsturneringen Af Leif Thygesen, MTU Supermotionsligaen 1 Middelfart Roklub 214,290 2 Sorø Roklub 189,651 3 Svendborg Roklub 167,657 4 Amager Ro- og Kajakklub 162,211 5 Roklubben

Læs mere

Motionsturneringen september 2010

Motionsturneringen september 2010 Motionsturneringen september 2010 Af Leif Thygesen Det lakker mod enden som manden sagde, da han fik en dåse fernis ned af ryggen. September var næstsidste udkald i Motionsturneringen og ikke mange af

Læs mere

Motionsturneringen 5. runde august 2010

Motionsturneringen 5. runde august 2010 Motionsturneringen 5. runde august 2010 Af Leif Thygesen August bød på regn og rusk. Hvis regnmåleren havde kunnet rumme mere, og vindmåleren kunne gå højere op, var vi alle sammen blæst til Sverige på

Læs mere

Motionsturneringen 6. runde

Motionsturneringen 6. runde Motionsturneringen 6. runde Kære læser Velkommen til en lidt anderledes reportage fra Motionsturneringen. I den netop overståede evalueringsrunde af Motionsturneringen, er jeg blevet gjort opmærksom på,

Læs mere

Motionsturneringen 3. runde

Motionsturneringen 3. runde Motionsturneringen 3. runde Af Leif Thygesen Der bliver roet flittigt rundt omkring i Danmark. For et år siden var gennemsnittet efter juni måned på 155,523 km/roer. Her i 2011 er det vokset til 172,997

Læs mere

Motionsturneringen En million kilometer passeret

Motionsturneringen En million kilometer passeret Motionsturneringen En million kilometer passeret Af Leif Thygesen Ved udgangen af juli havde 5.451 roer fra 56 forskellige klubber roet tilsammen 1.151.655 kilometer. Det giver et landsgennemsnit på 211,274

Læs mere

Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv!

Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv! Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv! Af Leif Thygesen Randers Roklub har det meste af sæsonen ligget som nummer fire i Supermotionsligaen og havde vel også mere eller

Læs mere

Motionsturneringen maj måned

Motionsturneringen maj måned Motionsturneringen maj måned Af Leif Thygesen I alt 4.300 roere fra 51 forskellige klubber har tilsammen roet 447.164 kilometer. Det giver et gennemsnit på 103,992 km/roer. Sammenligner vi tallene med

Læs mere

Motionsturneringen juni 2013

Motionsturneringen juni 2013 Motionsturneringen juni 2013 Der kæmpes for at indhente det forsømte Af Leif Thygesen, freelancer Her midt i juli, hvor højtrykket har bidt sig en smule fast og temperaturen er relativ høj, starter vi

Læs mere

Motionsturneringen 1. runde 2011

Motionsturneringen 1. runde 2011 Motionsturneringen 1. runde 2011 Af Leif Thygesen Med indberetning fra 53 klubber har Motionsturneringen 2011 fået en forrygende start. 3.680 roere har tilsammen roet 235.261 kilometer, det giver et gennemsnit

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Motionsturneringen 4. runde

Motionsturneringen 4. runde Motionsturneringen 4. runde Af Leif Thygesen Der er fortsat grøde i dansk motionsroning og selvom juli har været en våd affære, er der blevet roet rigtigt mange kilometer rundt omkring i Danmark og omegn.

Læs mere

Motionsturneringen 4. runde juli 2010

Motionsturneringen 4. runde juli 2010 Motionsturneringen 4. runde juli 2010 Af Leif Thygesen Et koldt forår har ikke taget humøret og roglæden fra de danske roere. Efter en lidt stille og forsigtig start er roerne oppe i fulde omdrejninger,

Læs mere

En lidt trist snitter til Motionsturneringen 12 klubber har forladt turneringen

En lidt trist snitter til Motionsturneringen 12 klubber har forladt turneringen En lidt trist snitter til Motionsturneringen 12 klubber har forladt turneringen Af Leif Thygesen freelancer - men lad os starte med en god nyhed. Tre vaskeægte debutanter, der ikke tidligere har været

Læs mere

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Af Leif Thygesen. De udgør vel omkring 96-97 procent af Danmarks cirka 16.000 roere, alligevel er det sjældent at man kan

Læs mere

Ny deltagerrekord - 55 klubber er med

Ny deltagerrekord - 55 klubber er med Motionsturneringen 3. runde Ny deltagerrekord - 55 klubber er med Af Leif Thygesen Så er vi klar med en frisk runde af Motionsturneringen. Kilometrene og roerne er talt og regnskabet gjort op pr. 30. juni.

Læs mere

Motionsturneringen oktober 2010

Motionsturneringen oktober 2010 Motionsturneringen oktober 2010 Af Leif Thygesen 46 klubber med 4.839 aktive roere roede til sammen 1.623.515 kilometer, hvilket giver et gennemsnit på 335,506 km/roer. Det er de kolde facts i Motionsturneringen

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Motionsturneringen første runde

Motionsturneringen første runde Motionsturneringen første runde Af Leif Thygesen Det kolde forår har sat sit præg på Motionsturneringen. Der er blevet roet mindre i år end sidste år på samme tid. Gennemsnittet falder fra 63,965 km/roer

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Hver kanin betaler et instruktionsgebyr. For kajakkaniner er det 500 kr. For inriggerkaniner

Læs mere

Lørdag den 7. september kl. 24.00

Lørdag den 7. september kl. 24.00 Motionsturneringen 4. runde En spurt af cavendishske* dimensioner *Cavendish, Mark. 28 årig professionel cykelrytter født på Isle of Man. Repræsenterer Storbritannien, kører på holdet (med det mundrette

Læs mere

Motionsturneringen september 2013

Motionsturneringen september 2013 Motionsturneringen september 2013 55 klubber kæmper om placeringerne i denne runde Af Leif Thygesen, Freelancer Hele 55 klubber er med i denne runde af Motionsturneringen, og det er ny sæsonrekord. Så

Læs mere

Rekorddeltagelse i denne runde 54 klubber med

Rekorddeltagelse i denne runde 54 klubber med Motionsturneringen 4. runde Rekorddeltagelse i denne runde 54 klubber med Af Leif Thygesen 54 klubber har gjort sig den umage at indberette til Motionsturneringen i denne runde og det er ny rekord for

Læs mere

Supermotionsligaklubberne har bidt sig fast

Supermotionsligaklubberne har bidt sig fast Motionsturneringen 5. runde Supermotionsligaklubberne har bidt sig fast Af Leif Thygesen Motionsturneringen 2012 er på vej ind i den afgørende fase, og konkurrencen skærpes, men i denne runde er det lykkedes

Læs mere

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2011

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2011 Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedias analyseafdeling, januar 2012 HOVEDRESULTATER København er Danmarks mest omtalte by med 51.815 i, en førsteplads hovedstaden også kunne fejre i. Anderledes

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Til kamp mod valgflæsket

Til kamp mod valgflæsket Motionsturneringen 5. runde Til kamp mod valgflæsket Af Leif Thygesen Den 15. september går Danmark til valg for at vælge de politikere, der skal styrer landet de næste år. I Motionsturneringens femte

Læs mere

Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling. www.odense-roklub.dk

Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling. www.odense-roklub.dk Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling www.odense-roklub.dk Velkommen i Odense Roklub Vi er rigtig glade for, at du vil være medlem af Odense Roklub. Vi håber, at du vil synes at Odense Roklub er et

Læs mere

De danske roere giver 2012-sæsonen kølvand

De danske roere giver 2012-sæsonen kølvand Motionsturneringen 5. runde De danske roere giver 2012-sæsonen kølvand Af Leif Thygesen, Freelancer Så lykkedes det! I august 2013 er der roet over 11 procent flere kilometer end i august 2012, og dermed

Læs mere

Motionsturneringen syvende og sidste runde

Motionsturneringen syvende og sidste runde Motionsturneringen syvende og sidste runde Af Leif Thygesen I 80 erne kørte satireserien brødrene Øbberbøv med Jarl Friis Mikkelsen og Ole Stephensen i DR TV. Et af de udtryk fra serien der bed sig fast

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. maj 2011 30. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Mindeord Poul Andersen Instruktion Nyt åbent rohold Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62

Læs mere

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015 Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/ 12 detagere Langture og Længere endagsture: 30. april 2. maj Store bededagstur til Augustenborg Roklub 1.juli Madpakketur

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning.

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning. oklubs RO Formål Nyborg Roklubs kajakreglement har til formål at udstikke rammer, der tilgodeser både sikkerhed og trivsel i klubben. Det er ønsket at give medlemmerne de optimale muligheder, så de på

Læs mere

Et køligt og blæsende forår kunne ikke stoppe de danske roere

Et køligt og blæsende forår kunne ikke stoppe de danske roere Motionsturneringen maj 2012 Et køligt og blæsende forår kunne ikke stoppe de danske roere Af Leif Thygesen På trods af svære robetingelser flere dage i maj måned, er det samlet lykkedes at skabe fremgang

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Motionsturneringen 2. runde. Svendborg Roklub blev under en rotur hyldet med sækkepibemusik

Motionsturneringen 2. runde. Svendborg Roklub blev under en rotur hyldet med sækkepibemusik Motionsturneringen 2. runde Motionsroning med piber og trommer Af Leif Thygesen, Freelancer Normalt starter vi hver reportage fra Motionsturneringen med de kolde facts og sammenligner tal, men lad os for

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT Roreglementet gælder for alle medlemmer og for alle bådtyper, undtagen kajakker. Kajakker har et særskilt reglement. Ved tilfælde af kæntring, og hvor båden efterlades, ring 114 og til en fra Nyborg Roklubs

Læs mere

ÅREBLADET. Annie, Finn, Alice, Henny, Ebbe og Karen på sommerferie-rotur i Alssund

ÅREBLADET. Annie, Finn, Alice, Henny, Ebbe og Karen på sommerferie-rotur i Alssund ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8. Aug. 2011 30. årgang Annie, Finn, Alice, Henny, Ebbe og Karen på sommerferie-rotur i Alssund Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåb Vinsmagning

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

Fyrige fynboer i førerfeltet

Fyrige fynboer i førerfeltet Motionsturneringen Fyrige fynboer i førerfeltet Af Leif Thygesen På papiret er det den næstmindste kreds med kun 13 klubber. Men i Motionsturneringen markerer Fynskredsen sig på fornemmeste måde både kvantitativt

Læs mere

Nyhedsarkiv 2014 GENERALFORAMLING

Nyhedsarkiv 2014 GENERALFORAMLING Nyhedsarkiv 2014 GENERALFORAMLING Onsdag d. 28 januar holdes der genralforsamling i roklubbens lokaler kl. 19.00. Dagsorden iflg. vedtægter. 201422.dec Nytårsroning Den 31.december roer vi, som vi før

Læs mere

Motionsturneringen 6. runde 2012 På vej til to millioner roede kilometer

Motionsturneringen 6. runde 2012 På vej til to millioner roede kilometer Motionsturneringen 6. runde 2012 På vej til to millioner roede kilometer Af Leif Thygesen Lad det være sagt med det samme: Ser vi på gennemsnit, er vi bagud i forhold til 2011. 302,505 kilometer pr. roer

Læs mere

Motionsturneringen 2. runde 2011

Motionsturneringen 2. runde 2011 Motionsturneringen 2. runde 2011 50 klubber 4.300 roere i alt 491.424 kilometer og et gennemsnit på 114,285 km/roer, det er de kolde facts efter anden runde af Motionsturneringen 2011. Pudsigt nok var

Læs mere

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227.

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227. NYHEDSARKIV 2012 31.december 2012 - NYTÅRSKUR Indvielse af nyrenoveret ergometerrum kl. 9.30 Derefter nytårstur til Kulturø, hvis vejret tillader el. måske en gåtur i vor flotte natur. Kl. ca. 12 er der

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 7 juli 2014 33. årgang Bjørnø Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71,

Læs mere

BEGYNDERTRÆNING. Det gode eksempel

BEGYNDERTRÆNING. Det gode eksempel BEGYNDERTRÆNING Det gode eksempel 01-12-2017 Indledning Færdig med ro-skole og hvad så? Hvordan var din egen oplevelse? Var det nemt at blive en del af klubben, og tænk over, hvorfor du er blevet hængende?

Læs mere

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2013

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2013 Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedias analyseafdeling, maj 2014 HOVEDRESULTATER Der er ikke ændret i listens top 3 i forhold til sidste års opgørelse. Her er det stadig København (44.827),

Læs mere

Borgere i Midtjylland og Nordsjælland scorer højest på velfærdsindikatorer

Borgere i Midtjylland og Nordsjælland scorer højest på velfærdsindikatorer Borgere i Midtjylland og Nordsjælland scorer højest på velfærdsindikatorer I denne analyse er der set på en række forskellige indikatorer for borgerne i de danske kommuner. Placeres kommunerne i forhold

Læs mere

Lemvig Roklub. Nr. 2 Juni 2009 29. årgang. Medlemsblad. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund. Margit Brun ved Margit

Lemvig Roklub. Nr. 2 Juni 2009 29. årgang. Medlemsblad. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund. Margit Brun ved Margit Nr. 2 Juni 2009 29. årgang Jørgen Jensen ved Gl. Jensen Margit Brun ved Margit Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm Torsvej 115 97 82

Læs mere

Motionsturneringen ramt af tornado

Motionsturneringen ramt af tornado Motionsturneringen 1. runde 2012 Motionsturneringen ramt af tornado Af Leif Thygesen Velkommen til første runde af Motionsturneringen 2012, og velkommen til en noget anderledes stilling i forhold til slutstillingen

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714.

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714. Forum oprettet NYHEDSARKIV 2007 På siden Forum kan du komme med dine egne indlæg. Brug fx. siden til at aftale roture med andre. Siden er åben for alle og for alle emner. Det er således ikke klubbens eller

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere. Region Syddanmark

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere. Region Syddanmark Danskerne vil til hovedstaden! Analysen bygger på knap 160.000 boligsøgninger fra Danmarks største boligportaler Boligdeal.dk og Boligønsker.dk. Søgningerne er foretaget i tidsrummet fra d. 01/10 2015

Læs mere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere Analyse 2016: I disse kommuner vil danskerne bo og ikke bo Analysen bygger på de knap 160.000 boligsøgerannoncer og boligsøgeragenter som boligsøgere har oprettet i perioden 01/10 2015 til d. 01/10 2016.

Læs mere

Mange sjællandske folkeskoleelever består ikke dansk og matematik

Mange sjællandske folkeskoleelever består ikke dansk og matematik Mange sjællandske folkeskoleelever består ikke dansk og matematik Cirka hver femte elev, der påbegyndte 9. klasse i 2010, bestod ikke afgangsprøverne i dansk og matematik. Tallet dækker både over unge,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Realkreditrådet estimerer kommunernes grundskyld i 2008

Realkreditrådet estimerer kommunernes grundskyld i 2008 København, 15. oktober 2007 Yderligere information: Økonom Gert Holst Andersen tlf. 33 73 01 89, gha@realkreditraadet.dk Realkreditrådet estimerer kommunernes grundskyld i 2008 Realkreditrådet har estimeret

Læs mere

CORE UDKAST TIL BILAG 1, SKITSE OVER RASTEPLADSERNE MED LEJEAREALET. 5 Grenaa UDBUDSBETINGELSERNES BILAG A DATO 21.11.2014

CORE UDKAST TIL BILAG 1, SKITSE OVER RASTEPLADSERNE MED LEJEAREALET. 5 Grenaa UDBUDSBETINGELSERNES BILAG A DATO 21.11.2014 Sideanlæg langs motorveje inkl. Sund & Bælt, ultimo november 2014 Thyborøn Hanstholm Nykøbing M. Skagen Hirtshals Hjørring Brønderslev 13 14 12 Aalborg 11 9 7 10 8 Frederikshavn Hadsund Motorvej Bemandet

Læs mere

Roning i årevis. Ideer og inspiration til jeres roklub omkring Ældre-roning

Roning i årevis. Ideer og inspiration til jeres roklub omkring Ældre-roning Roning i årevis Ideer og inspiration til jeres roklub omkring Ældre-roning Det er helt perfekt. Der er et dejligt sammenhold herude, og det er både, når der er glæde og sorg. Hanne Olsen, ældste aktive

Læs mere

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Enhver roer er klubbens repræsentant, hvad enten den pågældende opholder sig i eller udenfor klubben. Rovagt: Enhver

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 oktober 2012 31. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

Beretning Torsdag d. 23. marts 2006

Beretning Torsdag d. 23. marts 2006 Beretning Torsdag d. 23. marts 2006 Vores klubhus blev ramt voldsomt af vinterstormen sidste år - hvor vi måtte have tømrer til at ordne de store skader. Vi har fået et nyt tag - hvor klubben måtte betale

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Instruktion i kommandoerne.

Instruktion i kommandoerne. Instruktion i kommandoerne. Velkommen til Risskov Roklub. Roklubben er fra 1935 og har altid ligget på Bellevue Strand. Vi er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under D.I.F. Vores daglige rofarvand

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014 Sikkerhedsbestemmelser Den 20. februar 2014 Quick guide Erfaringsniveau, rettigheder og forudsætninger Rettigheder: lodret kolonne til venstre Niveauer: øverste vandrette celle Forudsætninger: I grå felter

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

SKÆVT OG DYRT SKATTESTOP

SKÆVT OG DYRT SKATTESTOP 28. februar 2008 af Jonas Schytz Juul direkte tlf. 33557722 Resumé: SKÆVT OG DYRT SKATTESTOP Skattestoppet på ejerboliger koster over ti mia. kr. i 2008. Heraf har Hovedstadsregionen fået over fire mia.

Læs mere

Flest danskere på efterløn i Udkantsdanmark

Flest danskere på efterløn i Udkantsdanmark Flest danskere på efterløn i Udkantsdanmark Der er i dag 121.700 fuldtidspersoner på efterløn i Danmark. Andelen af personer på efterløn varierer imidlertid betydeligt imellem landets kommuner. Mens andelen

Læs mere

Formøde den 22. september 2009

Formøde den 22. september 2009 Formøde den 22. september 2009 Deltagere fra bestyrelsen: Tine Christensen, Sven Lyster, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste

Læs mere

Reglement for Danske Studenters Roklub 2007

Reglement for Danske Studenters Roklub 2007 Reglement for Danske Studenters Roklub 2007 1. Generelt DSR er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og Dansk Kano og Kajak Forbund. Al færden i forbindelse med roning skal foregå på en for klubben,

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund Nr. 2 Maj 2007 27. årgang Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm Torsvej 115 97 82 18 92 kielsholm@mail.dk BESTYRELSEN 2007 Kasserer Hanne

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af strategimøde i Aarhus Roklub, lørdag den 30. januar 2016, Aarhus Rostadion.

Referat af strategimøde i Aarhus Roklub, lørdag den 30. januar 2016, Aarhus Rostadion. Referat af strategimøde i Aarhus Roklub, lørdag den 30. januar 2016, Aarhus Rostadion. Deltagere: Jørgen Aaes Torben Sollyst Mikkelsen Sven Vedel Anders Thor Peter Greve Anette Fredy Niels Iversen Poul

Læs mere

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF Referat bestyrelsesmøde den 23.03.2010, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Anders Hjortshøj Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Olav Knudsen Søren Kabel Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

HOLTE ROKLUB. Roning i Kajak. Frederikslundsvej 41B, 2840 Holte, Tlf. 4542 4232 www.holte-roklub.dk 2004 SP, LM, NKA

HOLTE ROKLUB. Roning i Kajak. Frederikslundsvej 41B, 2840 Holte, Tlf. 4542 4232 www.holte-roklub.dk 2004 SP, LM, NKA HOLTE ROKLUB Frederikslundsvej 41B, 2840 Holte, Tlf. 4542 4232 www.holte-roklub.dk Roning i Kajak 2004 SP, LM, NKA Indholdsfortegnelse 1 KAJAK ROREGLEMENT... 3 1.1 D AGLIGE RO - OMRÅDER :... 3 1.2 R ONINGEN...

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Skelskør Roklub Kajak Reglement.

Skelskør Roklub Kajak Reglement. Skelskør Roklub Kajak Reglement. 1. Formål og gyldighed. 1Al kajakroning i Skelskør Roklubs regi følger de sikkerhedsbestemmelser, der er udarbejdet Dansk Kano og Kajak Forbund. 2Dette reglement, som er

Læs mere

Roning Sund og. sjov motion. i årevis

Roning Sund og. sjov motion. i årevis Roning Sund og sjov motion i årevis Hvordan får man på samme tid mulighed for at komme i god form, tabe sig (hvis nødvendigt), opnå personlige resultater, hygge sig sammen med gode kammerater og nyde oplevelser

Læs mere

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort Dansk Forening for Rosport www.roning.dk 26. februar 2016 DFfR s ordinær generalforsamling den 12. marts 2016 Endelig Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens-

Læs mere

De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014

De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014 De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014 Salgstider, 2014 Tvangsauktioner, 2014 dage Antal Andel af alle Frederiksberg 78% Hvidovre 4,6%

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 645 1. september 2014 Dato: 26. august 2014 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 645 1. september 2014 Dato: 26. august 2014 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 645 1. september 2014 Dato: 26. august 2014 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds

Læs mere

Siden 1991 har der været et aktivt byggeudvalg med 3 til 5 medlemmer. I 1996 besluttede generalforsamlingen

Siden 1991 har der været et aktivt byggeudvalg med 3 til 5 medlemmer. I 1996 besluttede generalforsamlingen Vejle Kajakklub har i mere end 25 år ønsket eget klubhus på baggrund af de begrænsninger, som de nuværende rammer lægger for social og sportslig aktivitet og udvikling. Siden 1991 har der været et aktivt

Læs mere

Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning

Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning Udgave November 2015 - Udkast til medlemmerne 1 Formål og gyldighed Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker kajakroning

Læs mere

Hvad er dit køn? Hvilket år er du født?

Hvad er dit køn? Hvilket år er du født? Fastholdelse i golfsporten Du er blevet kontaktet fordi du enten har meldt dig ud af golfklubben eller er tilmeldt et passivt medlemskab. I bestræbelserne på at forbedre og udvikle tilbuddet i golfklubben

Læs mere